Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o P.P.H.U. WOFAM

Pracowałeś w firmie P.P.H.U. WOFAM i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
edek - 2013-10-04 12:38:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale wiecie co to jest trochę bez sensu ciąć stawki wtedy kiedy robota. Może firma ma jakieś problemy finansowe?
zdjecie uzytkownika
edek - 2013-10-04 19:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda że firmy nie widzą tego i nie chcą jakoś motywować pracowników. A czy w takim razie nie można zlikwidować nie potrzebnych stanowisk biurowych?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-10-04 21:11:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te bierne i mocno dochodowe stanowiska pracy tworzy góra więc napewno nie znikną tak ot sobie, swoich trzeba gdzieś umieścić.
zdjecie uzytkownika
edek - 2013-10-07 15:38:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale czy firma nie boi się tego że w związku z taką motywacją pracownicy poprostu się zwolnią? Nie mają takiej obawy?
zdjecie uzytkownika
edek - 2013-10-08 10:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwna jest polityka działa firmy no ale niestety czasami i tak są firmy. A jeśli chodzi o piramidę potrzeb to chodzi w niej o to że najpierw człowiek zaspokaja te najniższego rzędu a dopiero w następnej kolejności myśli o innych potrzebach
zdjecie uzytkownika
fagot - 2013-10-09 16:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak kasa za wrzesień na drewnie ?
zdjecie uzytkownika
adam - 2013-10-09 18:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnie decyzje kierownictwa dotyczace "wypozyczenia" kilkunastu osob z patyny i przydzielenia ich do montazu oraz na pakowanie, jak rowniez zatrudnienie nowych pracownikow w ostatnich dniach (nie zapominajmy, ze im liczniej obsadzone pracownikami stanowiska pracy, tym mniejsza szansa na zarobienie godziwych pieniedzy) zmuszaja mnie do zadania pytania. Na ile posuniecia kierownictwa byly slusznymi, opartymi na dokladnym przeanalizowaniu decyzjami, a na ile byl to pozbawiony trzezwej oceny, a nawet zdrowego rozsadku ruch? Dlaczego tak pisze? Zatrudnienie nowych, w okresie, w ktorym zarobki nie naleza do wysokich, wiaze sie glownie z wydatkami zwiazanymi z utrzymaniem nowoprzyjetych pracownikow, nawet jesli pracodawca wyplaca tylko i wylacznie pensje, odliczajac roznego rodzaju skladki, to "stary" pracownik jest juz w tym momencie stratny, poniewaz wypracowany akord dzieli na wieksza liczbe osob. Pamietajmy, ze nowy pracownik nie moze byc porownywany do pracujacych juz osob, i przez pewien okres nie bedzie tak samo wydajny.
Jezeli pracodawca zatrudnia nowych pracownikow, to swiadczy o wiekszej ilosci naplywajacych zlecen. Pytanie czy sa to na tyle duze ilosci, ze istnieje potrzeba zatrudniania nowych? Niezupelnie. Kierownictwo jest bowiem przekonane, ze wieksza ilosc osob spowoduje nagly wzrost wydajnosci produkcji. Pamietajmy jednak, ze nowozatrudnionych nalezy przyuczyc. Tak wiec mozna mowic o kosztach, jakie pracodawca poniesie w poczatkowym okresie zatrudniajac nowych pracownikow. Korzystniej dla obydwu stron byloby zmotywowanie "starych" pracownikow, wprowadzajac system motywacyjny. Zamiast przeznaczac pieniadze z tytulu utrzymania "nowych", lepszym oraz ekonomiczniejszym, na pewno skuteczniejszym sposobem na zwiekszenie wydajnosci byloby przeznaczenie funduszy na wspomniany system motywacyjny dla "starych". Taka decyzja mialaby wplyw na poprawe relacji na linii kierownik-pracownik. Pracownicy swoje obowiazki wykonywaliby z jeszcze wiekszym zaangazowaniem. Kwestia dotyczaca pracy w soboty zostalaby automatycznie rozwiazana. Nastawienie do pracy ulegloby poprawie, co przelozyloby sie na wyniki.
Osobna sprawa jest sam fakt zatrudnienia w tzw. kryzysie. Jeszcze nie tak dawno pracownicy brali udzial w zebraniu z szefem, ktory powiedzial, ze istnieje grozba zwolnien pracownikow. Minelo kilka miesiecy i sytuacja odwrocila sie o sto osiemdziesiat stopni. Juz nie mowi sie o przymusowych zwolnieniach. Malo tego. Zatrudnia sie nowych pracownikow, poniewaz naplywaja nowe zlecenia, a pracownikom...ucina sie stawki!!! Rzekne na koniec. Absurd goni absurd, a polityka szefow Wofamu skierowana jest oczywiscie na poprawe...objetosci swojego portfela.
zdjecie uzytkownika
edek - 2013-10-09 21:14:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
adam a czy jest teraz aż tyle pracy że zatrudnili nowych ludzi? Bo chodzi o to że jeśli jest dużo pracy to chyba raczej nie powinieneś się martwić o to że nie zarobisz
zdjecie uzytkownika
adam - 2013-10-10 10:19:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jak juz wspomnialem w moich poprzednich komentarzach zlecenia naplywaja, ale nie w takich ilosciach, aby zatrudniac nowych pracownikow. To po pierwsze. Po drugie. Ciecia stawek dotknely pracownikow wtedy, kiedy tych zlecen ciagle przybywalo, a gdyby kierownictwo zostawilo stawki bez zmian, to wiecej zlecen = zwiekszona wydajnosc = wyzsze zarobki. Dlatego tez zaczeto zmniejszac stawki, tak aby pracownik za duzo nie zarabial. Wyraz "duzo" w tym wypadku oznacza zarobki okolo 2 tys. Podsumowujac. Wieksza ilosc zlecen nie przeklada sie na wyzsze zarobki.
zdjecie uzytkownika
XYZ - 2014-01-07 21:02:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A co sądziecie o kierowniku Lakierni (usunięte przez administratora)?
zdjecie uzytkownika
pracujący - 2014-01-13 10:14:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pakowacze na lakierni pozarabiali po 1400zł za miesiąc razem z sobotami, byli u kierownika w tej sprawie ten kazał im się lepiej organizować
zdjecie uzytkownika
Nowoki - 2014-02-22 13:27:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale pracownicy są różni i na pewno jeden jest lepiej zorganizowany drugi gorzej a pensja taka sama - przypadek?
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-03-01 17:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na stronie Solidarności też piszą o związkach
zdjecie uzytkownika
Beza - 2014-05-09 21:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy te związki potrafią coś wywalczyć w wofamie, coś się może zmieniło odkąd powstały, czy raczej wszystko po staremu?
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-05-12 10:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prezes S ni ma czasu dziecko mu sie urodzilo, co tam pracownicy he he
zdjecie uzytkownika
Beza - 2014-05-20 03:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To pogratulować, dziecko też jest ważne. Ale jeśli pracownicy nie mieli u niego poparcia to raczej nic się w temacie nie zmieni...
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-06-15 12:44:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy związki potrafią coś wywalczyć w wofamie?
Z całą pewnością będą starały się poprawy w szerokim tego słowa znaczeniu dla pracowników. Dodam, że dotyczy to wszystkich pracowników, niezależnie czy wstąpili do związku, czy też są poza tą organizacją. Powiem więcej, z informacji, które posiadam, to od momentu powstania związku, co najmniej kilka spotkań odbyło się z dyrektorem i są to "owocne" spotkania, dające nadzieję, że wiele kwestii choćby z funduszem socjalnym, niepotrącaniu pieniędzy przez pracodawcę przy zwolnieniach lekarskich zostanie rozwiązanych pozytywnie dla pracowników. Wymieniłem małą część tego, o czym rozmawiał zarząd związku zawodowego z dyrektorem.
Odnośnie zarzutu skierowanego w osobę przewodniczącego związku, napiszę, że fakt, iż został szczęśliwym ojcem, nie spowodował zaniechania i zaniedbania przez niego swoich obowiązków związanych ze związkiem. Pamiętajmy, że godząc się na reprezentowanie pracowników, tym samym wyszedł z cienia anonimowości, a pisanie, że nie ma czasu, jest nie na miejscu, gdyż po pierwsze od początku istnienia związku oddaje się w pełni swoim obowiązkom, a dla ciekawostki i trochę, żeby zamknąć usta krytykantom, których komentarze są nieprawdziwe i uderzające w przewodniczącego napiszę, że w ostatnich tygodniach jeszcze bardziej był aktywny na tym polu, a po drugie wskażcie mi sens ujawniania się osoby przed dyrektorem, która miałaby później być bierna w sprawach związkowych?
Dodam, że oczekiwania pracowników wobec zarządu związku zawodowego są ogromne, najczęściej mówi się, że należy rozwiązać z pracodawcą kwestie finansowe (podwyżki płac). Ta sprawa była poruszana z dyrektorem. Ten temat był, jest i najprawdopodobniej będzie najgorętszym tematem w najbliższym czasie i niejednokrotnie będzie omawiany w rozmowach z dyrektorem.
Ja, ze swojej strony gorąco namawiam i apeluję do zapisywania się, szczególnie malkontentów, którzy pod wymyślonymi nickami okazują w swoich komentarzach niezadowolenie ot, choćby z przewodniczącego. Potrzebna jest jeszcze większa jedność wśród pracowników i rozmowa, a wszelkie uwagi, propozycje czy też komentarze odnośnie poczynań i dalszych celów związku można omówić z zarządem związku. Zapewniam, że żadna osoba, która przyjdzie z taką sprawą albo problemem związanym z jego pracą nie zostanie odprawiona z kwitkiem.
zdjecie uzytkownika
gool - 2014-07-03 18:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Więcej takich komentarzy od Solidarności !!!
zdjecie uzytkownika
Mortyk - 2014-07-03 23:05:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze, że przynajmniej można liczyć na wsparcie z tej strony, bo niejednokrotnie to związki zawodowe istnieją tylko na papierze.
zdjecie uzytkownika
df - 2014-07-04 10:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem, że zwolnili prezesa Black red White SA
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-07-11 14:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak najbardziej można liczyć na wsparcie ze strony związku zawodowego, który w dalszym ciągu czeka na chętnych do wstąpienia w szeregi związku. Ponadto pamiętajcie, że siła związku zależy od ilości członków.
zdjecie uzytkownika
ak - 2014-09-02 16:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [edek - 2013-10-09 21:14:28]:
tu chodzi i wszędzie chodzi o wyprowadzanie zysków z firm !!!! a to jakimiś spółkami ,firmami szwagrami ,remontami ekspertyzami itd byle jaka ekspertyza to koszt 2300 do 5600 PLN byle jaka zaznaczam.
Remonty są z zysków no to jeszcze jeden remoncik i nie ma podwyżek płac!!!za to są dowody wdzięczności od firm remontowych ,he !
Dlatego,że z firm prezesi wyprowadzają zyski jak złodziejska polska długa i szeroka nie ma podwyżek płac !!!inie będzie nie łudźcie się pracownicy są po to żeby z ich wypracowanego zysku doić ich mieć więcej !!!!
Kto spłaca kredyty ???
-Pracownicy .A czemu pracownicy nie są współudziałowcami za spłacone inwestycje ?? bo trzeba ich doić i kasę wyprowadzać z firmy firmami szwagrami .
Tyle i w temcie a reszte to mydlenie oczu .Związki Zawodowe to wielka lipa a prywatyzacja to złodziejstwo bo w prywatyzacji pominęli rządzący ciągłe prywatyzowanie prywaciarzy ,swawolnych prezesów i złodziejskich spółek.Wtedy ludzie teoretycznie więcej by pilnowali swego a złodziei prezesów by pogonili . Ogólnie pisze bo to temat ogólnopolski !!! jako przykład podaje że na jednej tylko kopalni ma się dobrze 50 spółek i firemek bezliku o ekspertyzach atestach i innych cudach nawet nie wspomnę .
zdjecie uzytkownika
ak - 2014-09-02 16:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tu chodzi i wszędzie chodzi o wyprowadzanie zysków z firm !!!! a to jakimiś spółkami ,firmami szwagrami ,remontami ekspertyzami itd byle jaka ekspertyza to koszt 2300 do 5600 PLN byle jaka zaznaczam.
Remonty są z zysków no to jeszcze jeden remoncik i nie ma podwyżek płac!!!za to są dowody wdzięczności od firm remontowych ,he !
Dlatego,że z firm prezesi wyprowadzają zyski jak złodziejska polska długa i szeroka nie ma podwyżek płac !!!inie będzie nie łudźcie się pracownicy są po to żeby z ich wypracowanego zysku doić ich mieć więcej !!!!
Kto spłaca kredyty ???
-Pracownicy .A czemu pracownicy nie są współudziałowcami za spłacone inwestycje ?? bo trzeba ich doić i kasę wyprowadzać z firmy firmami szwagrami .
Tyle i w temcie a reszte to mydlenie oczu .Związki Zawodowe to wielka lipa a prywatyzacja to złodziejstwo bo w prywatyzacji pominęli rządzący ciągłe prywatyzowanie prywaciarzy ,swawolnych prezesów i złodziejskich spółek.Wtedy ludzie teoretycznie więcej by pilnowali swego a złodziei prezesów by pogonili . Ogólnie pisze bo to temat ogólnopolski !!! jako przykład podaje że na jednej tylko kopalni ma się dobrze 50 spółek i firemek bezliku o ekspertyzach atestach i innych cudach nawet nie wspomnę .
I wszędzie porobiło się to samo w Biłgoraju nawet na Krzeszowskiej u tego ignoranta patologicznego co kłamliwym oszczerczym pociotkom wierzy .
zdjecie uzytkownika
but - 2014-10-14 12:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WOFAM wydawala sie porzadna firma, przynamniej z zewnatrz i jako partner biznesowy. Mialem przyjemnosc z nimi pracowac i dziwi mnie wlasnie taka marna opinia pracownikow, chociaz nie wiem ile w niej prawdy, moze akurat sie poklociliscie sie z przelozonym? Napiszcie chociaz jakie plusy są z pracy w tej firmie
zdjecie uzytkownika
sdf - 2014-10-16 10:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki nie przekraczają 2 tys netto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.H.U. WOFAM
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x