Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o P.P.H.U. WOFAM

Pracowałeś w firmie P.P.H.U. WOFAM i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
adam - 2013-10-10 10:19:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jak juz wspomnialem w moich poprzednich komentarzach zlecenia naplywaja, ale nie w takich ilosciach, aby zatrudniac nowych pracownikow. To po pierwsze. Po drugie. Ciecia stawek dotknely pracownikow wtedy, kiedy tych zlecen ciagle przybywalo, a gdyby kierownictwo zostawilo stawki bez zmian, to wiecej zlecen = zwiekszona wydajnosc = wyzsze zarobki. Dlatego tez zaczeto zmniejszac stawki, tak aby pracownik za duzo nie zarabial. Wyraz "duzo" w tym wypadku oznacza zarobki okolo 2 tys. Podsumowujac. Wieksza ilosc zlecen nie przeklada sie na wyzsze zarobki.
zdjecie uzytkownika
XYZ - 2014-01-07 21:02:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A co sądziecie o kierowniku Lakierni (usunięte przez administratora)?
zdjecie uzytkownika
pracujący - 2014-01-13 10:14:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pakowacze na lakierni pozarabiali po 1400zł za miesiąc razem z sobotami, byli u kierownika w tej sprawie ten kazał im się lepiej organizować
zdjecie uzytkownika
Nowoki - 2014-02-22 13:27:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale pracownicy są różni i na pewno jeden jest lepiej zorganizowany drugi gorzej a pensja taka sama - przypadek?
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-03-01 17:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na stronie Solidarności też piszą o związkach
zdjecie uzytkownika
Beza - 2014-05-09 21:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy te związki potrafią coś wywalczyć w wofamie, coś się może zmieniło odkąd powstały, czy raczej wszystko po staremu?
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-05-12 10:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prezes S ni ma czasu dziecko mu sie urodzilo, co tam pracownicy he he
zdjecie uzytkownika
Beza - 2014-05-20 03:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To pogratulować, dziecko też jest ważne. Ale jeśli pracownicy nie mieli u niego poparcia to raczej nic się w temacie nie zmieni...
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-06-15 12:44:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy związki potrafią coś wywalczyć w wofamie?
Z całą pewnością będą starały się poprawy w szerokim tego słowa znaczeniu dla pracowników. Dodam, że dotyczy to wszystkich pracowników, niezależnie czy wstąpili do związku, czy też są poza tą organizacją. Powiem więcej, z informacji, które posiadam, to od momentu powstania związku, co najmniej kilka spotkań odbyło się z dyrektorem i są to "owocne" spotkania, dające nadzieję, że wiele kwestii choćby z funduszem socjalnym, niepotrącaniu pieniędzy przez pracodawcę przy zwolnieniach lekarskich zostanie rozwiązanych pozytywnie dla pracowników. Wymieniłem małą część tego, o czym rozmawiał zarząd związku zawodowego z dyrektorem.
Odnośnie zarzutu skierowanego w osobę przewodniczącego związku, napiszę, że fakt, iż został szczęśliwym ojcem, nie spowodował zaniechania i zaniedbania przez niego swoich obowiązków związanych ze związkiem. Pamiętajmy, że godząc się na reprezentowanie pracowników, tym samym wyszedł z cienia anonimowości, a pisanie, że nie ma czasu, jest nie na miejscu, gdyż po pierwsze od początku istnienia związku oddaje się w pełni swoim obowiązkom, a dla ciekawostki i trochę, żeby zamknąć usta krytykantom, których komentarze są nieprawdziwe i uderzające w przewodniczącego napiszę, że w ostatnich tygodniach jeszcze bardziej był aktywny na tym polu, a po drugie wskażcie mi sens ujawniania się osoby przed dyrektorem, która miałaby później być bierna w sprawach związkowych?
Dodam, że oczekiwania pracowników wobec zarządu związku zawodowego są ogromne, najczęściej mówi się, że należy rozwiązać z pracodawcą kwestie finansowe (podwyżki płac). Ta sprawa była poruszana z dyrektorem. Ten temat był, jest i najprawdopodobniej będzie najgorętszym tematem w najbliższym czasie i niejednokrotnie będzie omawiany w rozmowach z dyrektorem.
Ja, ze swojej strony gorąco namawiam i apeluję do zapisywania się, szczególnie malkontentów, którzy pod wymyślonymi nickami okazują w swoich komentarzach niezadowolenie ot, choćby z przewodniczącego. Potrzebna jest jeszcze większa jedność wśród pracowników i rozmowa, a wszelkie uwagi, propozycje czy też komentarze odnośnie poczynań i dalszych celów związku można omówić z zarządem związku. Zapewniam, że żadna osoba, która przyjdzie z taką sprawą albo problemem związanym z jego pracą nie zostanie odprawiona z kwitkiem.
zdjecie uzytkownika
gool - 2014-07-03 18:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Więcej takich komentarzy od Solidarności !!!
zdjecie uzytkownika
Mortyk - 2014-07-03 23:05:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze, że przynajmniej można liczyć na wsparcie z tej strony, bo niejednokrotnie to związki zawodowe istnieją tylko na papierze.
zdjecie uzytkownika
df - 2014-07-04 10:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem, że zwolnili prezesa Black red White SA
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-07-11 14:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak najbardziej można liczyć na wsparcie ze strony związku zawodowego, który w dalszym ciągu czeka na chętnych do wstąpienia w szeregi związku. Ponadto pamiętajcie, że siła związku zależy od ilości członków.
zdjecie uzytkownika
ak - 2014-09-02 16:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [edek - 2013-10-09 21:14:28]:
tu chodzi i wszędzie chodzi o wyprowadzanie zysków z firm !!!! a to jakimiś spółkami ,firmami szwagrami ,remontami ekspertyzami itd byle jaka ekspertyza to koszt 2300 do 5600 PLN byle jaka zaznaczam.
Remonty są z zysków no to jeszcze jeden remoncik i nie ma podwyżek płac!!!za to są dowody wdzięczności od firm remontowych ,he !
Dlatego,że z firm prezesi wyprowadzają zyski jak złodziejska polska długa i szeroka nie ma podwyżek płac !!!inie będzie nie łudźcie się pracownicy są po to żeby z ich wypracowanego zysku doić ich mieć więcej !!!!
Kto spłaca kredyty ???
-Pracownicy .A czemu pracownicy nie są współudziałowcami za spłacone inwestycje ?? bo trzeba ich doić i kasę wyprowadzać z firmy firmami szwagrami .
Tyle i w temcie a reszte to mydlenie oczu .Związki Zawodowe to wielka lipa a prywatyzacja to złodziejstwo bo w prywatyzacji pominęli rządzący ciągłe prywatyzowanie prywaciarzy ,swawolnych prezesów i złodziejskich spółek.Wtedy ludzie teoretycznie więcej by pilnowali swego a złodziei prezesów by pogonili . Ogólnie pisze bo to temat ogólnopolski !!! jako przykład podaje że na jednej tylko kopalni ma się dobrze 50 spółek i firemek bezliku o ekspertyzach atestach i innych cudach nawet nie wspomnę .
zdjecie uzytkownika
ak - 2014-09-02 16:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tu chodzi i wszędzie chodzi o wyprowadzanie zysków z firm !!!! a to jakimiś spółkami ,firmami szwagrami ,remontami ekspertyzami itd byle jaka ekspertyza to koszt 2300 do 5600 PLN byle jaka zaznaczam.
Remonty są z zysków no to jeszcze jeden remoncik i nie ma podwyżek płac!!!za to są dowody wdzięczności od firm remontowych ,he !
Dlatego,że z firm prezesi wyprowadzają zyski jak złodziejska polska długa i szeroka nie ma podwyżek płac !!!inie będzie nie łudźcie się pracownicy są po to żeby z ich wypracowanego zysku doić ich mieć więcej !!!!
Kto spłaca kredyty ???
-Pracownicy .A czemu pracownicy nie są współudziałowcami za spłacone inwestycje ?? bo trzeba ich doić i kasę wyprowadzać z firmy firmami szwagrami .
Tyle i w temcie a reszte to mydlenie oczu .Związki Zawodowe to wielka lipa a prywatyzacja to złodziejstwo bo w prywatyzacji pominęli rządzący ciągłe prywatyzowanie prywaciarzy ,swawolnych prezesów i złodziejskich spółek.Wtedy ludzie teoretycznie więcej by pilnowali swego a złodziei prezesów by pogonili . Ogólnie pisze bo to temat ogólnopolski !!! jako przykład podaje że na jednej tylko kopalni ma się dobrze 50 spółek i firemek bezliku o ekspertyzach atestach i innych cudach nawet nie wspomnę .
I wszędzie porobiło się to samo w Biłgoraju nawet na Krzeszowskiej u tego ignoranta patologicznego co kłamliwym oszczerczym pociotkom wierzy .
zdjecie uzytkownika
but - 2014-10-14 12:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WOFAM wydawala sie porzadna firma, przynamniej z zewnatrz i jako partner biznesowy. Mialem przyjemnosc z nimi pracowac i dziwi mnie wlasnie taka marna opinia pracownikow, chociaz nie wiem ile w niej prawdy, moze akurat sie poklociliscie sie z przelozonym? Napiszcie chociaz jakie plusy są z pracy w tej firmie
zdjecie uzytkownika
sdf - 2014-10-16 10:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki nie przekraczają 2 tys netto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Itam - 2014-10-31 07:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@sdf Czyżby była taka sytuacja, że pracownicy którzy chcieliby zarabiać więcej, bo mają na tyle dużo doświadczenia, żeby mogli to po prostu rezygnują z pracy na rzecz innej firmy, która potrafi w odpowiedni sposób zmotywować i docenić pracownika? Trochę nielogiczne działanie, ale jeżeli tak sztywno chcą się trzymać barier finansowych to tak mają.
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-11-16 21:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownicy, którzy z pewnych przyczyn (najczęściej rodzinnych) nie zamierzają wyjeżdżać za granicę pracują dalej w tej firmie albo rezygnują i poszukują pracy gdzie indziej. Ale warto wspomnieć o tych, którzy nadal pracują w BRW, bo takich można podzielić na dwie grupy: pierwsza z nich, to grupa osób, która zgodzi się pracować za niższe niż obecnie zarobki. Do drugiej grupy zaliczają się osoby, którym zależy na tym, aby tu pracować i jednocześnie starają się o "lepsze jutro" dla wszystkich pracowników. Niestety Ci pierwsi robią "krzywdę" nie tylko sobie, ale tez pozostałym pracownikom, w szczególności tym, którym dobro innych pracowników jest najważniejsze. Nie doszukiwałbym się w poczynaniach zarówno pracowników (grupy pierwszej) jak i szefostwa logiki, ponieważ na tego typu chorobę nie ma wytłumaczenia. Jedynie skuteczne oczyszczenie z osób, które szkodzą BRW daje szanse na poprawę.
zdjecie uzytkownika
aceton - 2014-11-24 18:02:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [sdf - 2014-10-16 10:41:07]:
2tys? na drewnie dużo mniej chyba że jest się jednym z pociotków pana majstra lub jednym z jego kolesiów z którymi chadza na piwko po zmianie do lelonka wtedy lepiej zorganizowana praca, jakaś dodatkowa sobota (wspólne sikanie pod płotem zobowiązuje)
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-11-28 22:45:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie radze sie zapisywac do tych zwiąsków jak zaczną fikac to maja sposoby zeby sie pozbyc i dzialaczy i czlonków powodzenia
zdjecie uzytkownika
kramarik - 2014-11-30 18:52:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lolo - 2014-11-28 22:45:49]:
Wofam z Bigoraja to jedna z największych fabryk mebli współpracujących z liderem krajowej branży meblarskiej – firmą Black Red White . Ciekawy jestem jak w związku z położeniem firmy we wschodniej Polce gdzie wiadomo , że zarobki są niższe, kształtuje się wynagrodzenie na jakie mogą liczyć pracownicy
zdjecie uzytkownika
asf - 2014-12-02 19:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
poczekajcie do 10-go a sie dowiecie
zdjecie uzytkownika
fast - 2014-12-07 11:52:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem logiki naliczania wynagrodzeń w tej firmie. Ustalona stawka akordowa, rozumiem że ktoś to obliczył uznał że tyle może za daną czynność zapłacić, ktoś zatwierdził itd. po miesiącu stawkę obcinają o 30%...! Robią z siebie kompletnych idiotów, bo alb o wiem jak wycenić , albo nie wiem.
Jeżeli z akordu wyjdzie mi więcej dostaję niższą premię jak mniej dostaję wyższą...gdzie tu logika. w ten sposób uczy sie pracownika walenia w h..bo nie jest wa zne ile zrobi jak ustalony jest pułap do którego może zarobić.
Majstrowie to w większości ludzie przypadkowi nie mający bladego pojęcia o organizacji produkcji...Gdyby nie Pan Chmiel do dzisiaj sadzili by tytoń albo hodowali świnie...
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-12-13 13:06:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W odpowiedzi na komentarz „lola”, dotyczący nie przyłączania się do związków zawodowych przyszłych związkowców, napiszę, że jest to bezskuteczna próba wpłynięcia na osoby, które zamierzają przystąpić do związków. Podstaw do poparcia opinii osoby „lola” nie widzę. Argumentów brak. Dlatego zignorujmy ten komentarz nacechowany nierealną groźbą rozbicia związku. Powiem więcej i zmartwię „lola”. Związek ma się dobrze i czeka na kolejnych chętnych gotowych stanowić jeszcze silniejszą reprezentację w kontaktach z pracodawcą. Pamiętajcie, że działając w pojedynkę, macie niewielką siłę przebicia i niewielkie możliwości decydowania.
Działając w związku zawodowym, poprzez mówienie jednym, wspólnym głosem, możecie zdziałać bardzo dużo. Działanie w związku zawodowym oznacza, że w dyskusjach na temat Waszego zakładu pracy zawsze jest ktoś po Waszej stronie, a przecież po to został założony związek zawodowy. Gdyby w zakładach pracy pracodawcy traktowaliby swoich pracowników z należnym im szacunkiem i płacili za ich pracę godne wynagrodzenie, nikt nie byłby w niesprawiedliwy sposób dyscyplinowany lub zwalniany z pracy, nie byłoby potrzeby zakładania tej organizacji. Dlaczego więc nie mamy mieć prawa głosu w naszym zakładzie pracy? Często słyszy się, że „związki nie pomogą”. Bzdury i brak wiary i chęci w poprawę sytuacji w naszym zakładzie pracy. Takie nastawienie nie pomoże związkowi, a na pewno jest to na rękę pracodawcy, ponieważ bierny pracownik zgadzający się na wszystko, to dla pracodawcy „złoty pracownik”. Dlatego namawiam i apeluję. Zmieńmy to i przyłączajcie się!!! Nie zdajecie sobie sprawy jak ważna jest każda osoba. Nie bądźmy bierni i obojętni na sprawy, które dotyczą nas wszystkich. Nie stójmy z boku, nie przyglądajmy się i nie oczekujmy. Taką postawą niczego nie uda nam się zdziałać. Pamiętajcie, członkowie związku są anonimowi.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.H.U. WOFAM
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy P.P.H.U. WOFAM?
Zadaj pytanie
x