Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o P.P.H.U. WOFAM

Pracowałeś w firmie P.P.H.U. WOFAM i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
konrad - 2013-09-24 16:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to praca w weekendy jest dobrowolna czy jak to wygląda? A kierownika to nie interesuje bo pewnie on ma bardzo fajną pensję
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-09-24 20:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawnie tak to wygląda ale kierownictwo wofam tak wywiera presję na pracownikach że mimo niechęci ludzie zgadzają się pracować w sobotę. Najgożej jak paru zgodzi się przyjść bo postraszyli przeniesieniem do najgorszego działu (komórka) albo konsekwencjami, wtedy mają zaczepkę że tamci pracują i nienażekają a wy jeżeli nie zmienicie podejścia to zobaczymy jak będziecie w potrzebie czy firma wam pomoże i takie tam. Na niektórych działach kierownik wzywa indywidualnie by zmusić do przyjścia. Najśmieszniejsze jest to że nie trzeba nas namawiać do pracy tylko zapłacić godziwe pieniądze i ludzie będą sami się garnąć, tak przecierz jeszcze niedawno było zamiast dorabiać gdzieś po boku na weekendach ale o takich argumentach oni nie chcą słyszeć
zdjecie uzytkownika
konrad - 2013-09-25 14:01:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale to jest akurat oczywiste że jak firma dobrze płaci to wtedy ludzie chętnie chodzą do pracy. Nie lubię jak ktoś mnie do czegoś zmusza. Zresztą chyba nikt nie lubi
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-09-25 14:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda tylko że rzeczy oczywiste zaóważają pracownicy ci od roboty a nie inteligencja w szefostwie firmy.
zdjecie uzytkownika
konrad - 2013-09-26 11:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik moim zdaniem to inteligencja jak to napisałeś zauważa wszystko ale po co ma reagować skoro im tak dobrze
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-09-27 16:11:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mają teraz niezły kłopot po cięciu stawek i ciągłych debatach na temat pracy w soboty tak im sie robota napiętrzyła że wyobraź sobie wymyślili prace dwu zmianową po 12 godzin dziennie. W pracy aż chuczy bo podobno wczoraj na niektórych stanowiskach kierownik zaproponował takie rozwiązanie. Koledzy skarżą się że przed cięciami nie starczało im pieniędzy do następnej wypłaty i po takich argumentach cieli stawki a teraz proszą nas abyśmy charowali po 12g. Wyjdzie po 2500 a dyrektor pewnie jeszcze uwali z tego jak to nieraz już było
zdjecie uzytkownika
konrad - 2013-09-28 16:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla mnie bez sensu jest praca po 12 godzin no ale rozumiem że wtedy ma się więcej dni wolnych. A można zostać przy systemie 8 godzin?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-09-29 21:14:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tym rzecz że chodzi tutaj o pracy tygodniowej po 12g tzn. cztery ostatnie to nadgodziny. Chcą za wszelką cenę upchnąć zwał roboty za niewielkim wysiłkiem finansowym. Za granicą gdzie miesięczny dochód wynosi 5 tys. zł i więcej to ja rozumiem to jest motywacja, oczywiście że takie pieniądze u nas w kraju nie muszą być, ale daję sobie przysłowiową rękę uciąć że jeśliby w wofamie wyszło 3500 i więcej oczywiście w 12 godz systemie pracy to dyrektor w dalszym ciągu ciąby stawki twierdząc że firma jest zbyt chojna
zdjecie uzytkownika
konrad - 2013-09-30 09:36:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aha. Bo ja to zrozumiałem tak jakby zmieniał się system pracy. To jest przymus pracowania tak po 12 godzin?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-09-30 18:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To była prośba, jednak podobno nikt nie wyraził chęci
zdjecie uzytkownika
konrad - 2013-09-30 20:23:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie dziwię się w sumie wam ponieważ jest to jednak strasznie wykańczające. Nawet jeśli jeden dzień się tak popracuje
zdjecie uzytkownika
adam - 2013-10-04 11:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brak honoru, ponieważ inni chcieli "ugrać" dla całej załogi korzystniejsze stawki, ale znaleźli się tacy, co zmarnotrawili wysiłek, jaki włożyli to inni pracownicy. Cóż można napisać?! Głupota i brak logicznego myślenia. Zakładam, że bardzo chcą tyrać jak woły w "podzięce" kierownictwu/szefostwu za obniżenie stawek? Takie zachowanie powinien ocenić wysokiej klasy specjalista z zakresu badań psychologii nad (usunięte przez administratora)
To takie skrótowe wyjaśnienie problemu, który jest na czasie i zapewne pozostanie gorącym tematem, dopóki szefostwo nie cofnie swojej decyzji z cięciem stawek.
zdjecie uzytkownika
edek - 2013-10-04 12:38:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale wiecie co to jest trochę bez sensu ciąć stawki wtedy kiedy robota. Może firma ma jakieś problemy finansowe?
zdjecie uzytkownika
edek - 2013-10-04 19:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda że firmy nie widzą tego i nie chcą jakoś motywować pracowników. A czy w takim razie nie można zlikwidować nie potrzebnych stanowisk biurowych?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-10-04 21:11:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te bierne i mocno dochodowe stanowiska pracy tworzy góra więc napewno nie znikną tak ot sobie, swoich trzeba gdzieś umieścić.
zdjecie uzytkownika
edek - 2013-10-07 15:38:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale czy firma nie boi się tego że w związku z taką motywacją pracownicy poprostu się zwolnią? Nie mają takiej obawy?
zdjecie uzytkownika
edek - 2013-10-08 10:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwna jest polityka działa firmy no ale niestety czasami i tak są firmy. A jeśli chodzi o piramidę potrzeb to chodzi w niej o to że najpierw człowiek zaspokaja te najniższego rzędu a dopiero w następnej kolejności myśli o innych potrzebach
zdjecie uzytkownika
fagot - 2013-10-09 16:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak kasa za wrzesień na drewnie ?
zdjecie uzytkownika
adam - 2013-10-09 18:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnie decyzje kierownictwa dotyczace "wypozyczenia" kilkunastu osob z patyny i przydzielenia ich do montazu oraz na pakowanie, jak rowniez zatrudnienie nowych pracownikow w ostatnich dniach (nie zapominajmy, ze im liczniej obsadzone pracownikami stanowiska pracy, tym mniejsza szansa na zarobienie godziwych pieniedzy) zmuszaja mnie do zadania pytania. Na ile posuniecia kierownictwa byly slusznymi, opartymi na dokladnym przeanalizowaniu decyzjami, a na ile byl to pozbawiony trzezwej oceny, a nawet zdrowego rozsadku ruch? Dlaczego tak pisze? Zatrudnienie nowych, w okresie, w ktorym zarobki nie naleza do wysokich, wiaze sie glownie z wydatkami zwiazanymi z utrzymaniem nowoprzyjetych pracownikow, nawet jesli pracodawca wyplaca tylko i wylacznie pensje, odliczajac roznego rodzaju skladki, to "stary" pracownik jest juz w tym momencie stratny, poniewaz wypracowany akord dzieli na wieksza liczbe osob. Pamietajmy, ze nowy pracownik nie moze byc porownywany do pracujacych juz osob, i przez pewien okres nie bedzie tak samo wydajny.
Jezeli pracodawca zatrudnia nowych pracownikow, to swiadczy o wiekszej ilosci naplywajacych zlecen. Pytanie czy sa to na tyle duze ilosci, ze istnieje potrzeba zatrudniania nowych? Niezupelnie. Kierownictwo jest bowiem przekonane, ze wieksza ilosc osob spowoduje nagly wzrost wydajnosci produkcji. Pamietajmy jednak, ze nowozatrudnionych nalezy przyuczyc. Tak wiec mozna mowic o kosztach, jakie pracodawca poniesie w poczatkowym okresie zatrudniajac nowych pracownikow. Korzystniej dla obydwu stron byloby zmotywowanie "starych" pracownikow, wprowadzajac system motywacyjny. Zamiast przeznaczac pieniadze z tytulu utrzymania "nowych", lepszym oraz ekonomiczniejszym, na pewno skuteczniejszym sposobem na zwiekszenie wydajnosci byloby przeznaczenie funduszy na wspomniany system motywacyjny dla "starych". Taka decyzja mialaby wplyw na poprawe relacji na linii kierownik-pracownik. Pracownicy swoje obowiazki wykonywaliby z jeszcze wiekszym zaangazowaniem. Kwestia dotyczaca pracy w soboty zostalaby automatycznie rozwiazana. Nastawienie do pracy ulegloby poprawie, co przelozyloby sie na wyniki.
Osobna sprawa jest sam fakt zatrudnienia w tzw. kryzysie. Jeszcze nie tak dawno pracownicy brali udzial w zebraniu z szefem, ktory powiedzial, ze istnieje grozba zwolnien pracownikow. Minelo kilka miesiecy i sytuacja odwrocila sie o sto osiemdziesiat stopni. Juz nie mowi sie o przymusowych zwolnieniach. Malo tego. Zatrudnia sie nowych pracownikow, poniewaz naplywaja nowe zlecenia, a pracownikom...ucina sie stawki!!! Rzekne na koniec. Absurd goni absurd, a polityka szefow Wofamu skierowana jest oczywiscie na poprawe...objetosci swojego portfela.
zdjecie uzytkownika
edek - 2013-10-09 21:14:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
adam a czy jest teraz aż tyle pracy że zatrudnili nowych ludzi? Bo chodzi o to że jeśli jest dużo pracy to chyba raczej nie powinieneś się martwić o to że nie zarobisz
zdjecie uzytkownika
adam - 2013-10-10 10:19:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jak juz wspomnialem w moich poprzednich komentarzach zlecenia naplywaja, ale nie w takich ilosciach, aby zatrudniac nowych pracownikow. To po pierwsze. Po drugie. Ciecia stawek dotknely pracownikow wtedy, kiedy tych zlecen ciagle przybywalo, a gdyby kierownictwo zostawilo stawki bez zmian, to wiecej zlecen = zwiekszona wydajnosc = wyzsze zarobki. Dlatego tez zaczeto zmniejszac stawki, tak aby pracownik za duzo nie zarabial. Wyraz "duzo" w tym wypadku oznacza zarobki okolo 2 tys. Podsumowujac. Wieksza ilosc zlecen nie przeklada sie na wyzsze zarobki.
zdjecie uzytkownika
XYZ - 2014-01-07 21:02:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co sądziecie o kierowniku Lakierni (usunięte przez administratora)?
zdjecie uzytkownika
pracujący - 2014-01-13 10:14:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pakowacze na lakierni pozarabiali po 1400zł za miesiąc razem z sobotami, byli u kierownika w tej sprawie ten kazał im się lepiej organizować
zdjecie uzytkownika
Nowoki - 2014-02-22 13:27:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale pracownicy są różni i na pewno jeden jest lepiej zorganizowany drugi gorzej a pensja taka sama - przypadek?
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-03-01 17:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na stronie Solidarności też piszą o związkach
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
11 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.H.U. WOFAM
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x