Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o budkop

Pracowałeś w firmie budkop i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lol - 2014-06-26 19:08:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
sa przyjecia
zdjecie uzytkownika
skorpin - 2014-07-29 15:16:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ja byłem dzisiaj w bud kopie bhp-owiec to cham nie daje dojść do słowa i na niczym sie nie zna jak tak traktuje ludzi ktuży oprzychodzą sie pytać o prace to sobie wybrażam co sie dzieje w firmie nie polecam
zdjecie uzytkownika
profesor - 2014-09-03 18:03:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-07-02 13:14:59]:
powiadasz kolego że "tempaki bez szkuł" no cóż... Ty chyba też do nauki nie przykładałeś się za bardzo... ( o reszcie błędów już nie wspomnę)
zdjecie uzytkownika
elektryk - 2014-10-02 19:44:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Współczesne niewolnictwo. Za dużo dozoru a jeden głupszy od drugiego. Zapomnijcie o L4 (zwolnienie z pracy albo kilka stowek mniej na wyplacie za jeden dzien). O urlop trzeba się prosić. Wesola to juz czyste dno, chyba, ze ktos lubi być poniżany i pracowac za marne pieniadze. Reszta kopaln nie najgożej, zarobki nie rewelacyjne ale da się wytrzymać. Elektrycy i ślusarze może i robią na łopacie i noszą obudowe ale takie zachowanie zauważyłem jedynie na wesołej. Ogólnie nie polecam choć są firmy gorsze, no chyba, że jesteś dozorcą-emerytem wtedy ta firma to będzie raj dla ciebie :)
zdjecie uzytkownika
Lakom - 2014-10-13 09:28:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do czego to doszło, żeby prosić się o urlop czy w przypadku jakiejś większej choroby o L4? Nigdy wcześniej nie słyszałem o takich fatalnych warunkach zatrudnienia, które nie wiadomo do czego mają zmierzać. Co lepsi pracownicy pewnie prędzej czy później znajdą inne firmy, które chociaż w większym stopniu dbają o pracownika.
zdjecie uzytkownika
waldi - 2014-10-19 14:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
przyjdż do prg-perkinson -to bydziesz sie mioł super!!!! wypłata potraktuj jako zaliczka ,ubranie dostaniesz nowe- jak se kupisz!!! kartki ?-ostatnie były w grudniu,ubezpieczenie?- jak sie sam ubezpieczysz (zus nie płacony) !! zarobki?dno i to w ratach- bo na firmie siedzi komornik i ty go musisz spłacić i przez niego nie ma kasy bo to jest jego wina że cie muszymy okradać -tak stwierdził Wojtynek
-I MYSISZ ZWIEKSZYĆ WYDAJNOŚĆ LENIU- BO W TEDY SPŁACISZ SZYBCIEJ KOMORNIKA A W KOLEJCE CZEKA NASTĘPNY!!! MNIE RĘCE OPADŁY I SPI....LAM od KRÓLA -(złodzieji) i klakiera Wojtynka!!!przyjdz i masz pewne zatrodnienie w firmie wojtynokogucik-HA HA HA-ZOBACZ JAK JEST WESOŁO TY DURNIU
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2014-11-05 18:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chopy mom 2 lata technika mechanika . Powiedzcie czy mom szansa jako sie dostac ? Roboty sie nie boja
zdjecie uzytkownika
hrabia ryś - 2014-11-24 14:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja również jak poprzednik mam doświadczenie jako mechanik, i również dwa lata w kilku firmach. również zapytuję czy mam szansę się dostać na etat (umowa o prace tylko wchodzi w grę) do Budkop? muszę wiedzieć jak by to finansowo i godzinowo wyglądało i porównam to sobie z ofertami onnych firm, czy pomożecie?
zdjecie uzytkownika
dzony - 2015-01-13 22:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są jakieś przyjęcia teraz ??
zdjecie uzytkownika
riko - 2015-01-17 23:43:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma BUDKOP Sp. z o.o. powstała w 2005 roku i w przeciągu 2 lat przejęła pracowników PRG MYSŁOWICE – REMA Sp. z o.o. pracujących w kopalniach węgla kamiennego przy wykonawstwie robót górniczych. Co do przyjęć to z racji tego , że firma zajmuje się robotami górniczymi a słyszysz chyba jak to jest teraz górnictwem u nas to nie sądzę...
zdjecie uzytkownika
barto - 2015-01-31 15:40:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałem w budkopie ponad 2 lata, zarobki spoko-ja zarabiałem 2300-2500 + kartka 15 zł za zjazd. nie miałem górnika tylko młodszego górnika.sęk w tym, że na kneflu zarobiłeś tyle samo jakbyś w przodku zapier.dalał. co do dozoru, cóż, jeżeli jesteś ci.pa i się nie umiesz odezwać i walczyć o swoje to twój problem, beda cie je.bać na każdym kroku.krótko-trzeba robić swoje i tyle, chociaż to, że emeryty sztygarzy próbują jeszcze w firmie kariere zrobic to troche śmieszy.
zdjecie uzytkownika
Franki - 2015-02-04 15:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz prowadzą nowy nabór i Oferują konkurencyjne zarobki w stosunku do innych firm z sektora, cotygodniowe szkolenia BHP na punktach pracy BUDKOP, kursy dające nowe kwalifikacje. Zarobki takie sobie bo przecież wkład pracy bardzo wielki, ale najważniejsze że stałe zatrudnienie na długi okres czasu jest
zdjecie uzytkownika
xnielegalna - 2015-02-21 23:09:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest tu problem , moj maz dostal wypowiedzenie z budkopu ze niby problemy w firmie wy piszecie ze jest nowy nabor a sztygarzy gadaja mu w czasie wypowiedzenia ze idzie pod boleslaw smialy .. wedlug mnie to smiechu warte.
zdjecie uzytkownika
martin - 2015-02-25 01:58:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tam słychac teraz w budokop, bo chyba protesty w górnictwie sie wreszcie zakończyły. Na ich stronie jest informacja, że zatrudnią pod ziemią pracowników (również emerytów - co jest chyba dość dziwne, bo emeryt chyba raczej nie nadaje się pod ziemię). Coś teraz zarabia się lepiej po tych strajkach?
zdjecie uzytkownika
romano - 2015-03-01 10:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś się z was orientuje , jakie mam szanse na dostanie sie do bud kop. Mam stażu ponad 1,5 roku w górnictwie i młodszego górnika. Teraz robie w innej firmie ale juz dostałem "informacje " że mnie czeka wypowiedzenie wiec ciekawi mnie jakie są ewentualne szanse. Może coś wiecie
zdjecie uzytkownika
pmslb - 2015-03-05 17:27:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przyjęć nie ma
zdjecie uzytkownika
Łon - 2015-03-07 18:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Muszą być jakieś przyjęcia i to zaraz. W ciul robót na Wesołej Bolku Makoszowy Knurów Krupiński a ludzi mało. Inna sprawa że strzałowy zarobi w przodku 2400 albo i mniej.
zdjecie uzytkownika
karol - 2015-03-19 03:34:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie w Mysłowicach to by się przydały jakieś nowe miejsca pracy i to dosyć bardzo. ALe tak budkop to ogarnia roboty górnicze i pomocnicze i roboty energo-mechaniczne - to by było na tyle czy jeszcze coś innego mają w swojej ofercie? bo jednak budownictwo górnicze podziemne i roboty pomocnicze to nie jest zbyt dokładne określenie
zdjecie uzytkownika
Hmm.. - 2015-03-19 20:09:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kartki po ile w Budkopie dają?
zdjecie uzytkownika
kot - 2015-05-19 21:09:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca okey tylko trzeba sie wykazac
zdjecie uzytkownika
Górnik - 2015-05-20 12:32:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Próbowałem pytać o zatrudnienie w firmie ale BHPOWIEC powiedział, że nie ma czasu na rozmowe i gó... go interesuje, trzasnął drzwiami totalny cham. Po czymś takim kompletnie się zraziłem do tej firmy ale opinie odpowiednią wystawie nie tylko na tej stronie - kompletnie odradzam tą firmę jeśli niechcecie być poniżani.
zdjecie uzytkownika
dopiero co zatrudniony - 2015-05-20 13:28:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja przyjąłem się ostatnio do budkopu. Po rozmowach i szkoleniu uważam że z niego fajny gość. Chyba nie dostałeś pracy.
zdjecie uzytkownika
młody - 2015-05-21 11:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to są teraz jakieś przyjęcia? Na jakich kopalniach robią?
zdjecie uzytkownika
dupa - 2015-05-27 11:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy wszystkich zmuszaja do pracy w weekendy?jak to wyglada jak ktos sie wylamie i nie pojdzie?dostanie 1000 zl wyplaty?bhpowiec jest podobno nienormalny ale trzeba go po prostu olac cham i prostak.
zdjecie uzytkownika
xx - 2015-05-28 12:51:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bhp-owiec to kompletnie niewychowany i nieokrzesany cham swoje prywatne osądy powinien zostawić dla siebie bo zupełnie mnie one nie interesują , rozmowa telefoniczna to porażka. Jako przedstawiciel firmy to zupełna porażka kolejny bufon na stołku mam nadzieję ,że z niego spadnie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie budkop

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy budkop?
Zadaj pytanie
alert