brak logo

budkop

Mysłowice

Opinie o budkop

bill 2014-03-10 13:44
Zgadzam sie z tą opinią Slusarze i Elektrycy ŁOPata
lol 2014-06-26 19:08
sa przyjecia
2
skorpin 2014-07-29 15:16
ja byłem dzisiaj w bud kopie bhp-owiec to cham nie daje dojść do słowa i na niczym sie nie zna jak tak traktuje ludzi ktuży oprzychodzą sie pytać o prace to sobie wybrażam co sie dzieje w firmie nie polecam
5
profesor 2014-09-03 18:03
powiadasz kolego że "tempaki bez szkuł" no cóż... Ty chyba też do nauki nie przykładałeś się za bardzo... ( o reszcie błędów już nie wspomnę)
elektryk 2014-10-02 19:44
Współczesne niewolnictwo. Za dużo dozoru a jeden głupszy od drugiego. Zapomnijcie o L4 (zwolnienie z pracy albo kilka stowek mniej na wyplacie za jeden dzien). O urlop trzeba się prosić. Wesola to juz czyste dno, chyba, ze ktos lubi być poniżany i pracowac za marne pieniadze. Reszta kopaln nie najgożej, zarobki nie rewelacyjne ale da się wytrzymać. Elektrycy i ślusarze może i robią na łopacie i noszą obudowe ale takie zachowanie zauważyłem jedynie na wesołej. Ogólnie nie polecam choć są firmy gorsze, no chyba, że jesteś dozorcą-emerytem wtedy ta firma to będzie raj dla ciebie :)
1
waldi 2014-10-19 14:29
przyjdż do prg-perkinson -to bydziesz sie mioł super!!!! wypłata potraktuj jako zaliczka ,ubranie dostaniesz nowe- jak se kupisz!!! kartki ?-ostatnie były w grudniu,ubezpieczenie?- jak sie sam ubezpieczysz (zus nie płacony) !! zarobki?dno i to w ratach- bo na firmie siedzi komornik i ty go musisz spłacić i przez niego nie ma kasy bo to jest jego wina że cie muszymy okradać -tak stwierdził Wojtynek
-I MYSISZ ZWIEKSZYĆ WYDAJNOŚĆ LENIU- BO W TEDY SPŁACISZ SZYBCIEJ KOMORNIKA A W KOLEJCE CZEKA NASTĘPNY!!! MNIE RĘCE OPADŁY I SPI....LAM od KRÓLA -(złodzieji) i klakiera Wojtynka!!!przyjdz i masz pewne zatrodnienie w firmie wojtynokogucik-HA HA HA-ZOBACZ JAK JEST WESOŁO TY DURNIU
4
Nowy 2014-11-05 18:40
Chopy mom 2 lata technika mechanika . Powiedzcie czy mom szansa jako sie dostac ? Roboty sie nie boja
dzony 2015-01-13 22:31
Są jakieś przyjęcia teraz ??
barto 2015-01-31 15:40
pracowałem w budkopie ponad 2 lata, zarobki spoko-ja zarabiałem 2300-2500 + kartka 15 zł za zjazd. nie miałem górnika tylko młodszego górnika.sęk w tym, że na kneflu zarobiłeś tyle samo jakbyś w przodku zapier.dalał. co do dozoru, cóż, jeżeli jesteś ci.pa i się nie umiesz odezwać i walczyć o swoje to twój problem, beda cie je.bać na każdym kroku.krótko-trzeba robić swoje i tyle, chociaż to, że emeryty sztygarzy próbują jeszcze w firmie kariere zrobic to troche śmieszy.
3
xnielegalna 2015-02-21 23:09
jest tu problem , moj maz dostal wypowiedzenie z budkopu ze niby problemy w firmie wy piszecie ze jest nowy nabor a sztygarzy gadaja mu w czasie wypowiedzenia ze idzie pod boleslaw smialy .. wedlug mnie to smiechu warte.
romano 2015-03-01 10:52
czy ktoś się z was orientuje , jakie mam szanse na dostanie sie do bud kop. Mam stażu ponad 1,5 roku w górnictwie i młodszego górnika. Teraz robie w innej firmie ale juz dostałem "informacje " że mnie czeka wypowiedzenie wiec ciekawi mnie jakie są ewentualne szanse. Może coś wiecie
pmslb 2015-03-05 17:27
przyjęć nie ma
Łon 2015-03-07 18:15
Muszą być jakieś przyjęcia i to zaraz. W ciul robót na Wesołej Bolku Makoszowy Knurów Krupiński a ludzi mało. Inna sprawa że strzałowy zarobi w przodku 2400 albo i mniej.
Hmm.. 2015-03-19 20:09
A kartki po ile w Budkopie dają?
kot 2015-05-19 21:09
praca okey tylko trzeba sie wykazac
Górnik 2015-05-20 12:32
Próbowałem pytać o zatrudnienie w firmie ale BHPOWIEC powiedział, że nie ma czasu na rozmowe i gó... go interesuje, trzasnął drzwiami totalny cham. Po czymś takim kompletnie się zraziłem do tej firmy ale opinie odpowiednią wystawie nie tylko na tej stronie - kompletnie odradzam tą firmę jeśli niechcecie być poniżani.
2
dopiero co zatrudniony 2015-05-20 13:28
Ja przyjąłem się ostatnio do budkopu. Po rozmowach i szkoleniu uważam że z niego fajny gość. Chyba nie dostałeś pracy.
młody 2015-05-21 11:19
to są teraz jakieś przyjęcia? Na jakich kopalniach robią?
dupa 2015-05-27 11:33
czy wszystkich zmuszaja do pracy w weekendy?jak to wyglada jak ktos sie wylamie i nie pojdzie?dostanie 1000 zl wyplaty?bhpowiec jest podobno nienormalny ale trzeba go po prostu olac cham i prostak.
xx 2015-05-28 12:51
Bhp-owiec to kompletnie niewychowany i nieokrzesany cham swoje prywatne osądy powinien zostawić dla siebie bo zupełnie mnie one nie interesują , rozmowa telefoniczna to porażka. Jako przedstawiciel firmy to zupełna porażka kolejny bufon na stołku mam nadzieję ,że z niego spadnie
Praca 2015-08-30 13:04
Ile na początek zarobi się w budkopie mam kurs Górnika
099 2015-12-02 13:06
Wejdź na stronę RG Bogdanka, tam jest praca pod ziemią.
łon 2016-01-30 00:28
jedyny firma w branży co mo tyle przodków na edny kopalni a przodowy na kombajnie zarobio 2500
alien 2016-03-09 20:14
No rzeczywiście 2500 to jest kasiur:) tyle to mam jak zrobię tydzień nocek patrząc na filmy i pilnując by nie zaspać na zmiankę ,szanuj się trochę.
2
gal anonim 2016-03-20 12:43
TO forum niestety nie jest w pełni opinio-twórcze.Pracodawca płaci abonament(strona komercyjna) i ma możliwość ingerencji (kasowanie nieprzychylnych opinii - post z dnia 13.03.2016
Opinia dotyczy firmy Budkop
AM-50 2016-04-09 22:42
spoko to je prezes (wyplaty na czas)
reszta -bez komentorza
atmosfera musi Byc dobro jak kierownictwo BARDZO spoko
ni zapomnij wykasowac komyntorza
ABO SPOKO ABO NIC
anonim 2 2016-04-10 09:27
Nie myśl,rzeczywistość w tej firmie jest z goła inna.
albo dopisz /AUTOPROMOCJA/





















0
ktoś 2016-06-05 13:41
Dopisywać moze zdrowie ,atmosferę w firmie można określić jako cisze przed burzą.Z perspektywy biurka wszysko wyglada inaczej.Zapraszom na dół-rzeczywistość czeka
obeznany 2016-07-15 09:49
Niedługo ta patologia w górnictwie sie skonczy
1
zdołowany 2016-08-24 08:43
1700 złociszy za robota na dole. jak tu żyć
naje ...ny 2016-09-11 20:55
pion bhp za..bisty Najlepszy mlody inspektor AM lite .To je przyszsłosc firmy:))) do konca roku potym panowie vw najleszym razie redukcja .wszystko w rekach Prezesa
kopidoł 2016-10-02 14:59
Jak jest kasa to jest i tzw. atmosfera .Powiedz ze ni
mega zdolowany 2016-10-16 10:36
Zastanawia mnie jedno słowo /jJEDNAK/ Mojsa sugestia ściagnij czorne bryle izacznij ta kariera tak jak godosz
POWODZENIA|
Mosz dzieci abo BMW
Podyjrzywom zes jest z tego rocznika co łopaty ni czymoł w rece
obeznany 2016-10-16 18:55
Przyjacielu,sam sobie dałes odpowiedz
pyrsk ludkowie:))
ujek 2016-10-22 21:32
to se ru za dwa kola na dole madralo
alojz 2016-10-22 22:56
Czy to prowda ze na bolku smialym od nowego roku ni bydzie knefli
budkop forever 2016-10-22 23:03
Pracuję w tej firmie od 2013 .
plusy:
- wypłata na czas (czasami poslizg w wypłatach tzw /rolek/ )
minusy:
-wysokosc poborów sterowana odgórnie
-L4 nawet pare dni -wypłata 1300
-urlop na żądanie :) (niemiła rozmowa z GŁÓWNYM INŻYNIEREM BHP lub ZASTEPCA GŁ. INŻ.BHP ,słowo INSPEKTOR BHP to koniec rozmowy)
-wybujałe Ego pionu bhp
-rekrutacja do pracy przez wyżej wymienionych Panów
odsada załogi na tzw /styk/ urlop to rarytas (wyjatek 10 dni ustawowe


Sumarując na tle innych firm z branży nie jest najgorzej . (negatyw BHP)
Firma godna polecenia GÓRBUD MIKOŁOW (uczciwe zarobkii i ok.kierownictwo)
i zapomnij zas tego skasowac
1
keram:D 2016-10-29 18:48
Panowie to kpina na szkoleniach BHP uczycie jak zwracać się do was ......... wasze wysokosci czy wy jestescie z innej gliny ............nadsztygar pseudo PTAK to cham i świnia .................
Sa i normalni i inteligentni ludzie ........ Pozdrawiam keram długoletni pracownik .................
3
bolek 2016-11-13 17:08
RAJ do emerytow z dozoru
3
ryl 2016-12-31 17:45
Kaźda firma to eldorado dla emerytów .
1
Nowy 2017-02-07 09:36
Witam wiecie czy moze sa przyjecia teraz ?jest szansa na przyjecie bez szkoly gorniczej? Jestem po technikum elektrycznym
obeznany 2017-02-07 11:49
tak są zapraszam
Nowy 2017-02-08 12:54
Pytalem kilka razy przez maila to nie bylo odzewu nawet w kwesti szkolen , skad masz to info?
górnik 2017-02-14 22:22
ponoć prg gliwice szuka ludzi po szkole elektryczej kumpel tam poszedł
greg2 2017-02-15 15:54
greg
subskrybuj temat
12 lut (3 dni temu)
budkop - Mysłowice

/obeznany/wel/lon/wel/282838383/welprofesor/itd. nie rób chopom wody z mózgow
Prowda jest tako , że za chwila gruby bydom brać wszystkich kierzy majom papiur itrocha doswiadzczynia Tera w Biedronce mlody wincyj zarobi niz w tyj waszyj firmie .,a na emerytach to Wy dugo ni pociagniecie z glymbokim powazanim greg
Internet ni mo granic pamintej
1
kolejkosz 2017-02-18 19:25
Jo robią na produkcji na strefie i niewiem co to zmęczenie a do tego 3k zl z dwoma sobotami i dwie premie w roku jak nie mosz l4 po 1,4 k zl tez meczylem budkop zasranego behapowca potem gzug ale tam płacili choćbym do roboty nie chodził zmienilem branze i mam spokój od komuchow i nędznych zarobków a i busa mam apod ryja za friko . Panie bhp jak to czytasz wiec ze polowanie sie zaczelo bucu pierd...lony .
1
ted 2017-03-08 14:05
Kaj to dzieło są na tych przemysłowych bo jo bym też tam poszel
woj 2017-03-11 19:35
Jedyny atrybut tej firmy wyplaty na czas Migracja to kwestia czasu ZOSTANIE TYLKO ZAJEBISTY PION BHPI i betoniarki

mic 2017-07-06 09:27
Witam są przyjęcia 2 lat doświadczenia dołowego?
woj 2017-07-09 09:02
Jak mosz doswiadzczynie dołowe to BUDKOP jak najbardziej .jak masz kwalifikacje to tylko apikacja do PGG (Bolek Smiały bierere wszyskich ( do rocznika 1980 )
Zostaw swoją opinię o budkop - Mysłowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie budkop