Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o budkop

Pracowałeś w firmie budkop i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Jurek - 2010-10-07 23:28:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za takie firmy powinna się wziąć inspekcja pracy i skarbówka .Zatrudniają emerytów górniczych część wypłaty pod stołem, czyli działanie w szarej strefie.Przez takie firmy nie ma przyjęć na kopalnie dla młodych
zdjecie uzytkownika
Root - 2011-12-09 14:47:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się w stu procentach z przedmówcą. Firma to wielkie bagno. S(usunięte przez administratora)r to kompletne dno, tuman skończony bez wykształcenia, a do tego cham i burak! Nie wspomnę już o jego zapędach alkoholowych!
zdjecie uzytkownika
Gościu - 2011-12-09 14:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Okręgowy Urząd Górniczy dostanie stek rewelacji na temat zachować (usunięte przez administratora)a-osobiście zaniosę donos wraz z materiałem dowodowym w odwecie za zachowanie (usunięte przez administratora)!!!
zdjecie uzytkownika
młody - 2012-02-07 11:36:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam 25 lat prace w BUDKOP dostałem bez problemu fakt pracuje tam większości stara kadra na emeryturach ale i młodzi znajda miejsce zarobi małe ale można przeżyć
zdjecie uzytkownika
Łon - 2012-07-14 12:12:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na jakich kopalniach robicie?
zdjecie uzytkownika
Łon - 2012-07-15 21:02:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jak z kasą też napiszcie jak możecie
zdjecie uzytkownika
adolf - 2012-10-27 11:07:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zła firma i tyle. nie polecam nikomu
zdjecie uzytkownika
Łon - 2012-11-10 19:15:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja tam nie narzekam. Jak ktoś się boi ciężkiej pracy lub tego że sztygar może cię opie.olić to się nie pchaj do górnictwa. To nie jest miejsce dla mięczaków lub maminsynków. Kasa spoko, praca najlżejsza nie jest ale można wytrzymać. Wiadomo że kopalnia to to nie jest i że stawiają na emerytów z doświadczeniem ale po pewnym czasie jak się wykażesz do cię docenią. Jak się boisz to idź Biedronki.
zdjecie uzytkownika
Jose - 2012-12-13 21:24:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ty mówisz? Docenia cie? Nigdy-dopoki na strazy beda stały głupie, tylko lubiace wode osoby. W budkopie dozor to sterta pijakow, tak wyglada dozor (i sredni i wyzszy). Najgorzej traktuja slusarzy i elektrykow-nazwa stanowiska tylko na papierze, a i tak walisz lopata i nosisz obudowe.
zdjecie uzytkownika
yo - 2013-01-20 22:20:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
panowie nie wiecie jak zarobki budkopu na janinie? chodzi mi o nowoprzyjetych
zdjecie uzytkownika
ghandi - 2013-05-04 21:57:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak w końcu jest z tą pracą? Po ile godzin się pracuje, w jakich dniach i jaka stawka za godzinę? Da radę wyciągnąć 3 z przodu, jak się przyłożę i będę brał nadgodziny? Atmosfera jest ok? Czy pracownicy dostają dodatek na „wczasy pod gruszą”?
zdjecie uzytkownika
bobik - 2013-05-16 05:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
robia tam i nienarzekalem dopuki nieprzeniesli mnie na wesola dozur wyzszy i nizszy to banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nych starych pijakow bez szkul tempaki zero pojecia o robocie wieczne wymyslanie!!!!! ciencie kasy na kazdym kroku zeby 2tys w przodku niezarobic to sa kpiny!!!!!!!!!!!!!!! jak zachorujesz i dasz L4 to wkrutkim czasie dostaniesz wypowiedzenie trza byc jak robokop w robocie mosz byc chocbys miol zdechnac na dole!!!!! a jak nie to do zwolnienia!!!!!!!!!! urlop to z wielka laska i na dodatek cienzko go dostac!!!!!!!!!!!!!!!!!! i na dodatek same podpierdalacze nawet cie pojda podjebac bo za duzo chleba mosz!!! i tylko te zajebane konfitury zarabiaja urlopy dostaja!!!!! jak chcecie tam robic to nawet nima zle ale nigy nie idzcie na kwk myslowice wesola
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-02 13:14:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ma sie prawo zachorować czy coś i L4 się nalezy no i nie mogą zwolnic o tak na umowie o pracę chyba że sie ma zlecenie bo nie wiem jak tam jest?
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-01-05 19:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciężka praca dla doświadczonych pracowników lub młodych którzy nie boją się takiej pracy. Pracodawca z pracownika który choruje nie ma żadnej korzyści.To jest jakiś tam kapitalizm zrozum to młody kolego. Fachowcy czy naprawdę macie tak ciężko w tej firmie,przecież na Wesołej nawet nie ma kombajnu. Dozór taki sobie,jak coś reprezentujesz sobą to i dostaniesz urlop. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
bill - 2014-03-10 13:44:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yo - 2013-01-20 22:20:47]:
Zgadzam sie z tą opinią Slusarze i Elektrycy ŁOPata
zdjecie uzytkownika
Krab - 2014-03-20 13:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
http://www.budkop.pl/praca.html poszukują całkiem sporej ilości osób, nie powiem, ich opis mnie zachęca
zdjecie uzytkownika
Stawik - 2014-06-20 09:50:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie mają sporą ilość pracowników i jeszcze większą ilość ex-pracowników, bo z tego co widzę to rotacja jest spora
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-06-26 19:08:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
sa przyjecia
zdjecie uzytkownika
skorpin - 2014-07-29 15:16:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja byłem dzisiaj w bud kopie bhp-owiec to cham nie daje dojść do słowa i na niczym sie nie zna jak tak traktuje ludzi ktuży oprzychodzą sie pytać o prace to sobie wybrażam co sie dzieje w firmie nie polecam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie budkop
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x