Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dzierzbud Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Dzierzbud Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Dzidek - 2015-04-27 21:14:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wy wszyscy jesteście zdrowo pierdolnięci. Po huj się powraca do tego jebanego tematu? Jak kurwa się nie podoba to na czarno na budowy do Polski. Tylko pierdolone kolposkopy się do tego nie nadajecie. Byłem w tej firmie na tyle długo że powiem szczerze że ci co najwięcej gadają to najmiej robią. A z tym co gadali tu to prawda. Majstrowie oprucz paru wszyscy ałt. Graban PIERWSZY!!! Na szczęście nie jestem u niego i mam nadzieje że już go nigdy nie zobacze. Złodziej i oszust. A do tego kapus zasrany. Chodź zastanawiam się czy nie wrocic .
zdjecie uzytkownika
idał - 2015-04-28 14:42:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy Wy nie myslicie? Tak pytam z ciekawosci?
zdjecie uzytkownika
ojojoj - 2015-04-28 17:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak WAM nie płacą tyle ile powinni, to są do tego odpowiednie organy. A musicie zarabiać najniższą stawkę w Niemczech chyba 8 euro. Tylko tam trzeba sir podpisać. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
stary - 2015-05-04 14:35:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [budowlaniec - 2014-10-28 12:45:07]:
Panowie, tak sobie czytam i powiem szczerze: na prawie 300 osób pracujących w tej firmie to i tak mało osób źle o niej pisze. Bo kto pracuje nie zajmuje się pisaniem jakiś fanaberii. Nikt nikogo nie zmusza do pracy, a jak nie podołałeś to się z tym pogódź. Nie zabraniajcie innym pracować bo większość z tych osób, które źle piszą, wyleciała z roboty za leserstwo albo alkohol i teraz się odgrażają. Korzystajcie z opinii ludzi którzy pracują lub pracowali, tylko porozmawiajcie z nimi bo w internecie każdy anonimowy jest mocny.

Pozdrawiam byłych, aktualnych i przyszłych pracowników
zdjecie uzytkownika
Brawo! - 2015-05-07 09:23:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W końcu ktoś myślący się wypowiedział.
zdjecie uzytkownika
Lizly - 2015-05-07 11:23:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A co ze stawka? Masz 5 50 6 euro gora a mosisz sciemniac ze masz najnizsza w Niemczech. Podjebiemy go.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-05-07 11:33:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze ze trafilem na kogos. Jesli DZIERZBUD nie zacznie traktowac ludzi jak ludzi to bedzie kicha bo wszyscy zaraz pojda na emeryture. Anowi nie przyjdą
zdjecie uzytkownika
senah - 2015-05-11 20:10:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostałem oferte pracy w Niemczech okolice Bawarii na stanowisku cieśla/zbrojarz budowa podobno na 2 lata ktoś coś wie jakie warunki,pracuje ktoś,pracował?
zdjecie uzytkownika
sgreg - 2015-05-12 15:28:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po czytaniu wszystkich opini postanowilem napisac pare slów nie pracowalem w tej firmie ale dostalem dzisiaj propozycje ,ktoś zadzwonił z oferta czy jestem zdecydowany jak powiedziałem ze tak ale chciałbym coś usłyszec warunki itp.to gośc na to ze jednak nie zdecydowany jestem i pozegnał sie szkoda czasu na takich , a dodam ze rozmowa trwala góra 15 sekund to ja sie pytam poco wogóle dzwonią skoro nie można sie nic dowiedziec pozdrawiam wszystkich
zdjecie uzytkownika
bob555 - 2015-05-12 23:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam dostałem dzisiaj propozycje pracy firmy Dzierzbud wyjazd do Szwecji i moje pytanie czy pracował ktoś w tej firmie ale w Szwecji? Chodzi mi o warunki, zakwaterowanie itd? Z góry dziękuje za odpowiedz. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-14 18:37:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracował ktoś na zbrojarni w okolicach Bawarii przez ta firme?
zdjecie uzytkownika
lopez - 2015-05-15 09:27:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie do Dzierzbudu. Tam zarobicie dla rodziny tyle samo co w polsce. Nie polecam wyjezdzac bo nie ma warunkuuw. A majstrowie nic nie robia. Tyle w tej sprawie.
zdjecie uzytkownika
meggie - 2015-05-15 21:28:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktos sie wypowiada to niech sie podpisuje. Potem przerabane na calej linii maja wszyscy. Masakra ludzie. Jak sie nie podoba to do domu. Inni chca pracowac.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-20 13:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Na temat Pana Tomeckiego wie ktoś coś?
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-05-28 14:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@meggie zgadzam się z Tobą w 100%. Jak ktoś się leni w pracy to obrywa za to cały zespół bo coś nie gra, więc też ciężko się dziwić, że ktoś ma potem pretensje i jest słaba atmosfera w firmie. Wydaje mi się, że tutaj można dobrze zarobić, bo stawki są od 2 tys do 4 tys, ale to na początek tyle chyba.
zdjecie uzytkownika
meggie - 2015-06-02 17:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo taka jest prawda. Moj mąż zapieprza tam za dwoje i on nie ma czasu pisać tu takich idiotyzmów. Jak ktoś nie ma ochoty robić to niech się zwolni. A anonimowość to kretynizm.
zdjecie uzytkownika
Ginek - 2015-07-12 01:15:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@meggie anonimowość na tego typu forach to norma, niestety. Każdy pisze co uważa, ale w większości brak jakiejkolwiek odwagi, by powiedzieć, kim faktycznie jest. A chyba o rzetelne i prawdziwe opinie tutaj chodzi. Ja firmy nie znam, ale chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej. Jak wygląda praca na stanowisku zbrojarza.
zdjecie uzytkownika
walus - 2015-08-05 15:51:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A GDZIE tak jest i jak skoro wiesz ile godzin robisz
zdjecie uzytkownika
Meggie - 2015-08-10 20:43:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem moj maz tam nie robi ale mowil ze afera byla gdzies.
zdjecie uzytkownika
bolesław - 2015-08-19 22:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się teraz zastanawiam, czy nie spróbowac szczęścia i nie poszukac pracy w AB Dzierzbud jako kierowca międzynarodowy C+E. Akurat mają takie ogłoszenie, szukają osoby z doświadczeniem oraz osób do przyuczenia. Ciekawi mnie jednak jak tu z pensją, bo trasy po europie, to chyba dają jeszcze jakieś diety pewnie nie?
zdjecie uzytkownika
Styro - 2015-09-10 11:43:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam firma Fortus poszukuje fachowców na zbrojarnie w niemczech , firma dobrze i systematycznie płaci,poszukuje też spawaczy ze znajomoscią czytania rysunku 0( usunięte przez administratora ) (nie pijących)
zdjecie uzytkownika
mako - 2015-09-10 11:52:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM,KTO MA NR. TELEFONU DO "RAMBO" Z GORY DZIEKI RENE
zdjecie uzytkownika
bero - 2015-09-19 02:58:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I tak tutaj na forum nie dostaniesz numeru, szybciej takich informacji będziesz mógł uzyskać dzwoniąc do nich do biura, nie wiem w sumie jak to sprawa , no ale może mógłbyś nam ją tutaj przedstawić, każda informacja na pewno się przyda nowo zatrudnianym i chętnym pracownikom, trzeba coś wiedzieć o firmie.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-09-29 12:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie mam pytanie dostałem propozycję pracy w tejże firmie na stanowisku cieśla zbrojarz czy obietnica 2000 tys euro na rękę jest faktycznie możliwa? czy tylko obiecują a później wychodzi inaczej??? prosze o odpowiedz
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2015-10-19 13:18:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sam jestem ciekaw @pracownik jak to jest z tymi zarobkami. Bo faktycznie, to, że firma twierdzi, iż można tyle zarobić, nie musi oznaczać, że człowiek tyle wyciągnie. Choć z drugiej strony, po co mieliby kłamać. Zastanawiam się, czy oferują jakąś umowę, czy pracuje się "na czarno". Chętnie się dowiem.
zdjecie uzytkownika
orla - 2015-11-11 00:53:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po co więc wystawiają takie ogłoszenia, których niemożliwe jest spełnienie warunków ? Oczywiście praca za granicą z nimi ma sporo plusów - i będę prawdopodobnie wyjeżdżał jako szlifierz, bo w ofercie jak dla mnie oferują same konkrety, które w dalszej perspektywie mogą pomóc mi awansować - bo i to jest możliwe u nich.
zdjecie uzytkownika
misio - 2015-11-13 12:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
,asz race same konkrety a mnie przekonuje bardzo ta umowa o prace w ofercie na tym stanoiwsku to duzy plus
zdjecie uzytkownika
tty - 2015-11-15 21:29:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@orla no wiadomo że praca za granicą ma sporo plusów, chociażby możliwość podszlifowania języka obcego
zdjecie uzytkownika
WALUS - 2015-11-17 15:45:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Styro - 2015-09-10 11:43:00]:
MOZE napiszesz wiecej co to za praca
zdjecie uzytkownika
marsz - 2015-11-18 00:30:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podszlifowanie obcego języka to niejedyna korzyść, chociaż wiadomo, że dostarcza rozwoju przede wszystkim naszej głowie, fajnie też przelicza się pensję w euro ;)
zdjecie uzytkownika
klop - 2015-12-30 16:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty angol tak nie sap bo takiego menela jak ty to w kazdej firmie wyrzuciliby po tygodniu.
zdjecie uzytkownika
rerere - 2015-12-31 19:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak wlasnie zauwazylem ze wszystkie oferty pracy od nich dotycza rpacy w Niemczech, a wiaodmo ze jest to szansa na spore zarobki i podniseisnie kwalifikacji
zdjecie uzytkownika
micho - 2016-01-11 18:36:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zazwyczaj mało jaka firma zatrudnia za granica na polskich warunkach i daje polskie umowy, raczej jak sie pracuje w innym kraju to sie ma umowę tam gdzie sie pracuje i tam też placi cie zazwyczaj podatek
zdjecie uzytkownika
The Allah - 2016-01-21 10:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUDZIE PISZECIE TAKIE WYNATURZENIA ŻE GŁOWA BOLI .DOSKONALE WIECIE ZE ZAKLADY PREFABRYKACJI W NIEMCZECH TO JEDEN WIELKI WYZYSK I OSZUSTWO ,TO SA POLSKIE OBOZY PRACY.WIEC DLACZEGO TAM SIE PCHACIE .JA OSOBISCIE TEZ PRACOWAŁEM NA PREF. TERAZ PRACUJE W NIEMCZECH NA BUDOWIE I NIE NARZEKAM PRZYNAJMNIEJ NIE MA TAKIEGO OSZUSTWA.
zdjecie uzytkownika
gigi - 2016-01-21 12:10:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To dobrze @The Allah, że znalazłeś fajne miejsce, gdzie zarabiasz i jesteś zadowolony. Nie zniechęcaj jednak innych, Dzierzbud to ciekawa firma, prowadzi ciągle rekrutację pracowników i nie wyglądają mi na oszustów
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2016-01-22 12:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostalem oferte od tej firmy na prace w szwecji czy ma ktos pojecie jak tam jest
zdjecie uzytkownika
maniak - 2016-01-22 18:32:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Dospałem propozycję od tej firmy na pracę jako zbrojarz-spawacz na prefabrykacji w Uehlfeld.Podsterujcie mnie czy warto,jakie warunki,jak zakwaterowanie i socjal no i jak z zarobkami.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Jego - 2016-01-23 12:14:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@krzysiek a na jakie stanowisko się dostałeś? Bo to też jest ważne. Ja się orientuję jedynie jako tako jak to wygląda w Niemczech. I jest podobno tak, że to firma ogarnia zakwaterowanie, jedne są lepsze, drugie grosze, ale ogólnie standard jest serio wysoki. Praca fizyczna, więc łatwa nie jest, ale dobre pieniądze się zarabia. I nie ma problemów z wypłatą czy coś.
zdjecie uzytkownika
kiki - 2016-01-25 10:28:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś pracuje,pracował w Uehlfeld-jak tam jest ?.
zdjecie uzytkownika
kozobu - 2016-01-25 12:37:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Jego, też słyszałem, że to dobra firma. widziałem nawet od nich aktualne oferty pracy na operatora maszyn zbrojarskich. Co jest wazne nie wymagają niemieckiego, a oferują umowę o pracę oraz stałą współprace, nie sezonową.
zdjecie uzytkownika
polo1 - 2016-02-01 19:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam słyszał ktoś o prefabrykatach koło Berlina , co to za zakład bo tam mają oferty
zdjecie uzytkownika
stojak - 2016-02-02 17:33:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [polo1 - 2016-02-01 19:32:47]:
z tego co mi wiadomo to w Dzierzbudzie szukają w tej chwili w niemczech głównie cieśli i zbrojarzy, a czy warto - raczej tak - ludzie wracają zarobieni
zdjecie uzytkownika
polo1 - 2016-02-06 11:41:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
opinie podzielone daje do myślenia ,żadnych konkretów
zdjecie uzytkownika
parak - 2016-02-06 11:46:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie są ich jedyne oferty pracy @stojak, bo teraz to szukają również operatorów maszyn zbrojarskich. Zarobki są pewnie naliczane w euro, więc od razu więcej można zarobić niż w Polsce.
zdjecie uzytkownika
polo1 - 2016-02-06 17:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko czy godziny pracy przekładają sie na godziny płacy ,czy też bazują na systemie typowym dla polskich firm zajmujących sie prefabrykacją.
zdjecie uzytkownika
mały 44 - 2016-02-07 10:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam a po ile godzin tam sie zasówa
zdjecie uzytkownika
bigos - 2016-02-08 20:07:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podejrzewam, że praca jest zmianowa, po 8 lub po 12 godzin. Mówię, że podejrzewam, bo nie pracowałem tam, ale Dzierzbud szuka głównie na fizyczne stanowiska.
zdjecie uzytkownika
WALUS - 2016-02-09 17:08:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasia - 2015-05-28 14:51:08]:
CAŁY czas bo niedaja podwyzek
zdjecie uzytkownika
WALUS - 2016-02-09 17:13:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [micho - 2016-01-11 18:36:05]:
Masz racje i dlatego jest zle i puzniej na głodowa emeryture idziesz
zdjecie uzytkownika
polo1 - 2016-02-09 22:20:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ile tam sie zarabia nikt nie wie

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Dzierzbud Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dzierzbud Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert