Dzierzbud Sp. z o.o.

Dzierzgoń

Opinie o Dzierzbud Sp. z o.o.

meggie 2015-06-02 17:18:14
Bo taka jest prawda. Moj mąż zapieprza tam za dwoje i on nie ma czasu pisać tu takich idiotyzmów. Jak ktoś nie ma ochoty robić to niech się zwolni. A anonimowość to kretynizm.
0
Ginek 2015-07-12 01:15:36
@meggie anonimowość na tego typu forach to norma, niestety. Każdy pisze co uważa, ale w większości brak jakiejkolwiek odwagi, by powiedzieć, kim faktycznie jest. A chyba o rzetelne i prawdziwe opinie tutaj chodzi. Ja firmy nie znam, ale chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej. Jak wygląda praca na stanowisku zbrojarza.
0
walus 2015-08-05 15:51:17
A GDZIE tak jest i jak skoro wiesz ile godzin robisz
0
Meggie 2015-08-10 20:43:54
Nie wiem moj maz tam nie robi ale mowil ze afera byla gdzies.
0
bolesław 2015-08-19 22:45:54
Ja się teraz zastanawiam, czy nie spróbowac szczęścia i nie poszukac pracy w AB Dzierzbud jako kierowca międzynarodowy C+E. Akurat mają takie ogłoszenie, szukają osoby z doświadczeniem oraz osób do przyuczenia. Ciekawi mnie jednak jak tu z pensją, bo trasy po europie, to chyba dają jeszcze jakieś diety pewnie nie?
0
Styro 2015-09-10 11:43:00
Witam firma Fortus poszukuje fachowców na zbrojarnie w niemczech , firma dobrze i systematycznie płaci,poszukuje też spawaczy ze znajomoscią czytania rysunku 0( usunięte przez administratora ) (nie pijących)
0
mako 2015-09-10 11:52:31
WITAM,KTO MA NR. TELEFONU DO "RAMBO" Z GORY DZIEKI RENE
0
bero 2015-09-19 02:58:44
I tak tutaj na forum nie dostaniesz numeru, szybciej takich informacji będziesz mógł uzyskać dzwoniąc do nich do biura, nie wiem w sumie jak to sprawa , no ale może mógłbyś nam ją tutaj przedstawić, każda informacja na pewno się przyda nowo zatrudnianym i chętnym pracownikom, trzeba coś wiedzieć o firmie.
1
pracownik 2015-09-29 12:16:43
Panowie mam pytanie dostałem propozycję pracy w tejże firmie na stanowisku cieśla zbrojarz czy obietnica 2000 tys euro na rękę jest faktycznie możliwa? czy tylko obiecują a później wychodzi inaczej??? prosze o odpowiedz
0
Bartek 2015-10-19 13:18:15
Sam jestem ciekaw @pracownik jak to jest z tymi zarobkami. Bo faktycznie, to, że firma twierdzi, iż można tyle zarobić, nie musi oznaczać, że człowiek tyle wyciągnie. Choć z drugiej strony, po co mieliby kłamać. Zastanawiam się, czy oferują jakąś umowę, czy pracuje się "na czarno". Chętnie się dowiem.
2
orla 2015-11-11 00:53:19
Po co więc wystawiają takie ogłoszenia, których niemożliwe jest spełnienie warunków ? Oczywiście praca za granicą z nimi ma sporo plusów - i będę prawdopodobnie wyjeżdżał jako szlifierz, bo w ofercie jak dla mnie oferują same konkrety, które w dalszej perspektywie mogą pomóc mi awansować - bo i to jest możliwe u nich.
0
misio 2015-11-13 12:42:48
,asz race same konkrety a mnie przekonuje bardzo ta umowa o prace w ofercie na tym stanoiwsku to duzy plus
0
tty 2015-11-15 21:29:33
@orla no wiadomo że praca za granicą ma sporo plusów, chociażby możliwość podszlifowania języka obcego
0
WALUS 2015-11-17 15:45:01
MOZE napiszesz wiecej co to za praca
0
marsz 2015-11-18 00:30:37
podszlifowanie obcego języka to niejedyna korzyść, chociaż wiadomo, że dostarcza rozwoju przede wszystkim naszej głowie, fajnie też przelicza się pensję w euro ;)
0
klop 2015-12-30 16:29:17
ty angol tak nie sap bo takiego menela jak ty to w kazdej firmie wyrzuciliby po tygodniu.
0
rerere 2015-12-31 19:03:43
no tak wlasnie zauwazylem ze wszystkie oferty pracy od nich dotycza rpacy w Niemczech, a wiaodmo ze jest to szansa na spore zarobki i podniseisnie kwalifikacji
0
micho 2016-01-11 18:36:05
zazwyczaj mało jaka firma zatrudnia za granica na polskich warunkach i daje polskie umowy, raczej jak sie pracuje w innym kraju to sie ma umowę tam gdzie sie pracuje i tam też placi cie zazwyczaj podatek
0
The Allah 2016-01-21 10:35:40
LUDZIE PISZECIE TAKIE WYNATURZENIA ŻE GŁOWA BOLI .DOSKONALE WIECIE ZE ZAKLADY PREFABRYKACJI W NIEMCZECH TO JEDEN WIELKI WYZYSK I OSZUSTWO ,TO SA POLSKIE OBOZY PRACY.WIEC DLACZEGO TAM SIE PCHACIE .JA OSOBISCIE TEZ PRACOWAŁEM NA PREF. TERAZ PRACUJE W NIEMCZECH NA BUDOWIE I NIE NARZEKAM PRZYNAJMNIEJ NIE MA TAKIEGO OSZUSTWA.
0
gigi 2016-01-21 12:10:05
To dobrze @The Allah, że znalazłeś fajne miejsce, gdzie zarabiasz i jesteś zadowolony. Nie zniechęcaj jednak innych, Dzierzbud to ciekawa firma, prowadzi ciągle rekrutację pracowników i nie wyglądają mi na oszustów
0
krzysiek 2016-01-22 12:11:04
dostalem oferte od tej firmy na prace w szwecji czy ma ktos pojecie jak tam jest
0
maniak 2016-01-22 18:32:27
Witam.Dospałem propozycję od tej firmy na pracę jako zbrojarz-spawacz na prefabrykacji w Uehlfeld.Podsterujcie mnie czy warto,jakie warunki,jak zakwaterowanie i socjal no i jak z zarobkami.Pozdrawiam.
0
Jego 2016-01-23 12:14:24
@krzysiek a na jakie stanowisko się dostałeś? Bo to też jest ważne. Ja się orientuję jedynie jako tako jak to wygląda w Niemczech. I jest podobno tak, że to firma ogarnia zakwaterowanie, jedne są lepsze, drugie grosze, ale ogólnie standard jest serio wysoki. Praca fizyczna, więc łatwa nie jest, ale dobre pieniądze się zarabia. I nie ma problemów z wypłatą czy coś.
0
kiki 2016-01-25 10:28:26
Ktoś pracuje,pracował w Uehlfeld-jak tam jest ?.
0
kozobu 2016-01-25 12:37:07
@Jego, też słyszałem, że to dobra firma. widziałem nawet od nich aktualne oferty pracy na operatora maszyn zbrojarskich. Co jest wazne nie wymagają niemieckiego, a oferują umowę o pracę oraz stałą współprace, nie sezonową.
0
polo1 2016-02-01 19:32:47
Witam słyszał ktoś o prefabrykatach koło Berlina , co to za zakład bo tam mają oferty
0
stojak 2016-02-02 17:33:57
z tego co mi wiadomo to w Dzierzbudzie szukają w tej chwili w niemczech głównie cieśli i zbrojarzy, a czy warto - raczej tak - ludzie wracają zarobieni
0
polo1 2016-02-06 11:41:40
opinie podzielone daje do myślenia ,żadnych konkretów
0
parak 2016-02-06 11:46:14
To nie są ich jedyne oferty pracy @stojak, bo teraz to szukają również operatorów maszyn zbrojarskich. Zarobki są pewnie naliczane w euro, więc od razu więcej można zarobić niż w Polsce.
0
polo1 2016-02-06 17:09:14
Tylko czy godziny pracy przekładają sie na godziny płacy ,czy też bazują na systemie typowym dla polskich firm zajmujących sie prefabrykacją.
1
mały 44 2016-02-07 10:29:42
Witam a po ile godzin tam sie zasówa
0
bigos 2016-02-08 20:07:42
podejrzewam, że praca jest zmianowa, po 8 lub po 12 godzin. Mówię, że podejrzewam, bo nie pracowałem tam, ale Dzierzbud szuka głównie na fizyczne stanowiska.
0
WALUS 2016-02-09 17:08:41
CAŁY czas bo niedaja podwyzek
0
WALUS 2016-02-09 17:13:44
Masz racje i dlatego jest zle i puzniej na głodowa emeryture idziesz
0
polo1 2016-02-09 22:20:44
to ile tam sie zarabia nikt nie wie
0
pepe 2016-02-26 17:29:48
firma dno omijać szerokim łukiem nie polacam
0
WALUS 2016-02-29 16:26:19
MAŁO TYLE TO I W POLSCE ZAROBISZ DUZO OBIECUJAa puzniej wychodzi inaczej
0
Rambo 2016-03-04 19:17:01
Ale wy jesteście wszyscy naiwni pracowałem i ucieklem w podskokach atmosfera jak w kiblu na melinie zarobki głodowe a opinie niby tych zadowolonych śmieszą do łez, a gdzie wy buraki byście indziej prace dostali filozofowie po podstawówce, ten kto nie wierzy niech idzie i sam się przekona :-)
0
Max 2016-03-14 12:33:52
No poniosło Cie teraz @rambo bo chyba wcale nie jesteś taki kozak, skoro mówisz takie rzeczy w dodatku przeciez wiadomo, że nieprawdziwe zupełnie, tak więc słabo
0
stary 2016-03-18 19:36:01
firma dno oszustwo na kazdym kroku nie polecam wyzysk totalny tyle to w PL dostałem wypłaty, a tu zasówałem 2 lata
0
Max 2016-03-18 21:02:24
Ale to skoro pracowąłeś dwa lata to chyba absolutnie nic nie powinno Cię dziwić prawda, bo nie rozumiem o co Ci może chodzić dokładnie w tej sytuacji..
0
WALUS 2016-03-21 16:46:11
Aco to za praca koło berlina wie ktos cos
0
kordno 2016-03-21 18:28:36
walus, teraz na niemcy widziałem że poszukują operatora maszyn zbrojarskich. nie znam szczegółów, zarobków, ale słyszałem, że jest całkiem godne uwagi.
0
WALUS 2016-03-24 07:05:36
TO JAK cos to podaj konkrety
0
nerw 2016-03-29 22:02:46
fajnie, jakby wypowiedział się tutaj ktoś, kto za pośrednictwem tej firmy pojechał i pracował jako taki operator. Gdybać można długo, a tu liczą się konkrety, zwłaszcza, że nie mają wielkich wymagań :)
0
cheetos 2016-04-01 21:48:36
Witam
Jakie są konkrety odnośnie pracy w Dzierżbudzie?Obecnie poszukują operatorów maszyn zbrojarskich w Niemczech.Oferują stawkę godzinową, Czyli ile???
Słyszałem,że pracuje się tam po 14 albo i więcej godzin na dobę...
0
Anty 2016-04-12 10:00:15
Praca kolo Berlina...hmmm praca po 14 godzin,atmosfera tragedia,stawka niska,brak szacunku dla pracowników,zero wolnych sobót,poprostu wysysaja z człowieka wszystkie soki odradzam....
0
Maniek 2016-04-30 11:56:46
Nie wiem czy bardziej sie śmiać z ludzi którzy piszą te banały czy z tych którzy w nie wierzą....Jestem obecnie pracownikiem Dzierzbudu i wcale nie narzekam praca po 9 godz, zarobek około 1600 euro. Czy byście chcieli zarabieć po 3 tysiaki w 8 godz, to życze powodzeniea. A co do atmosfery to powiem że jeśli ktoś jest chamem to odnoszą się do niego jak do chama, ja nie narzekam bo koledzy są spoko....Osobiście polecam tą Firme.
0
max 2016-05-01 12:32:11
Jedno wielkie dno obiecają po dwa tysiące tyle muszą mówić na wstępie bo nie mają już pracowników do roboty są miesące że nawet 800euro płaci jak chwile nie ma roboty to zaraz urlop bezpłatny za cały miesiąc jak się przerobi 1770-1800 euro ale za 270-280 godzin ogólnie jak wyjdzie 7 eoro na godzinę to jest dobrze i takie są realne stawki na całych niemczech w tej firmie nie polecam pracowałem tam kilka miesięcy i nie mam zamiaru wracać do tej firmy
0
rus 2016-05-18 13:01:27
a gdzie tak maniek jest w 9 godz taka kase chyba przy 12 godz bo inaczej nieda rady
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dzierzbud Sp. z o.o.