Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o dzierzbud

Pracowałeś w firmie dzierzbud i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-06-23 16:08:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rusek 1 - 2010-06-03 22:22:46

czy może ktoś powiedzieć ile sie zarabia w dzierzbudzie na działalności albo za kg stali lub normalnie na umowę z góry dzięki

[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
ja - 2010-10-08 12:35:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi sie podoba. warunki zle ale kasa dobra. no a w zadnej firmie za stanie nie placa. no wybaczcie ale to nie czasy komuny
zdjecie uzytkownika
on - 2010-12-16 16:35:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno po pracy u Florka będziesz miał emeryturę dobre,zgadzam się nie podoba sie zmianiasz firmę,a kupa[usunięte przez moderatora] dalej zostaje bo w końcu gdzie mają iść ....teraz trzeba miec kwalifikacje i mózg [usunięte przez moderatora],wiele widziałem w tej firmie i dzieki bo pięc lat juz wiem,że zarab iam i wiem co to uczciwa firma a wy[usunięte przez moderatora] siedzcie dalej na pewno wam sie polepszy pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
tygrys - 2010-12-24 13:44:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje u flora prawie dwa lata i ani razu nie mialem spoznionej wyplaty moze nie byly za wysokie ale tez nie byly male teraz pracuje w niemczech i zarabiam bardzo dobrze. narzekaja lenie i ci ktorzy nic nie potrafia, tylko klapac jezorem jak sie nie podoba to zmiencie prace ale jak zmienicie robote to po paru miesiacach i tak wrocicie jak wszyscy
zdjecie uzytkownika
ARC - 2010-12-28 20:52:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe jak ty byś się zachowywał na ich miejscu wiem co to jest posmakowałem już to kiedyś- oni są między młotem a kowadłema
zdjecie uzytkownika
ja - 2011-01-01 13:36:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tygrysie dwa lata? to dopiero początek nie wypowiadaj się na tematy o których nie masz pojęcia pewnie potrafisz robić dobre wrazenie a nie pracowac,znalazł sie obronca ,jeszcze nie raz cie flor wydyma z kasa,a może Ci szef za telefon płaci?Dobre gości dobre smieszny człowieku
zdjecie uzytkownika
ja - 2011-01-01 13:45:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem krótko,jak ktoś dobrze donosi to sie utrzyma w tej firmie zawsze szef to euro dorzuci sprzedawczykom ludzie jak mozna się tak dac traktować za jedno euro ??
zdjecie uzytkownika
on - 2011-01-13 22:04:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I bardzo dobrze przydupasy poleca po koleji,widocznie zgioł palec w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Flora hehehhe,macie przykład jak firma dzierzbud szanuje ludzi dopóki donoszą są ok,(usunięte przez administratora)zreszta bliski juz koniec tej firmy niedługo zostanie sam(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-18 17:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej cwaniacy podpisywac sie imieniem inazwiskiem
zdjecie uzytkownika
on - 2011-01-22 21:38:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech się śmieje ten sie smieje kto się śmieje ostatni,dzięki za pozdrowienia tylko ja jeszcze pracuje może nawet z Tobą jesteś zastepcą (usunięte przez administratora) objałeś po nim telefon?
Pozdrawiam DZIERZBUD
zdjecie uzytkownika
on - 2011-02-03 10:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego święta racja piwo Ci się należy zgadza się prywatny folwark,ale komuniści kierownicy i dyrektorzy kontraktu już są starzy więc czas maja policzony zresztą jak firma Dzierzbud też biedny (usunięte przez administratora) co on zrobi z sobą na emeryturce albo bezrobociu,będą mu się odbijac krzywdy które wyrządził ludziom (usunięte przez administratora)!!!!
zdjecie uzytkownika
di........? - 2011-02-14 19:47:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam chlopaky.jak firma nie vpadla?(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nowy - 2011-03-07 09:28:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proszę o informację o zarobkach w tej firmie i lokalizacji w niemczech miasto gdzie znajduje się praca... tylko szczerze...z góry dziękuję
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2011-03-08 16:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam się na akord robi ?
zdjecie uzytkownika
ster - 2011-03-26 21:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma ma oddzial w Essen i kolo Rostocka , pracuje sie tam na akord. Wyplaty sa regularne , (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Robot - 2011-07-02 18:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma bardzo w porządku, świetna obsługa, pracownicy ok, pracuje się elegancko(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
jaaaaag - 2011-11-05 22:22:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
najmądrzejsi są ci którzy nic nie robią. a poza tym na forum każdy ma dużo do powiedzenia a kiedy jest okazja żeby wyrazić swoje zdanie to wtedy nie ma nikogo
zdjecie uzytkownika
jakto - 2012-01-20 17:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to jest, że (usunięte przez administratora) niszczy relacje pracownicy - szef??? Jak on chce prowadzić zbrojarnie kiedy opowiada pracownikom o życiu prywatnym szefa a do szefa skarży i obgaduje pracowników??? Coś chyba jest tam nie tak.
zdjecie uzytkownika
kolega - 2012-03-16 17:11:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dno dno i jeszcze raz dno jak ktoś ma ochotę popracować z konkretnymi (usunięte przez administratora) i to jeszcze za pół darmo to polecam szybko się tam odnajdzie a jeśli posiadasz choć troszkę rozumu to będziesz tego poważnie i bardzo szybko żałował pracują tam ludzie (usunięte przez administratora)a sama praca raczej sezonowa
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-01-20 19:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ma ktoś aktualne wiadomości o tej firmie? jakie warunki, zarobki?
zdjecie uzytkownika
zbrojarz - 2014-01-21 13:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to poraszka same konfidenty szkoda słów
zdjecie uzytkownika
hint - 2014-02-13 18:48:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zbrojarz, po pierwsze to pisze się porażka, a po drugie, to konfidentów boja się w dzierzbud tylko Ci, co mają coś na sumieniu.
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2014-02-21 17:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam kombinują na maksa a obiecja zlote gory potem masz wypowiedzenie bo nie sprzedajesz i masz swoje zdanie i nie podporządkowujesz sie kierowniczkom i pokażesz że masz swoja cene i nie będziesz robić za normlna stawke w niedziele po 12 godzin a w tygodniu po 15-18 czasem kasa w dwóch turach a później okazuje sie że część im oddajesz bo trzeba podpisac zwrot "zaliczek" i nici ze zwrotu z podatku
zdjecie uzytkownika
Jark - 2014-02-23 11:29:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
qwerty, nie wiem co w tym dziwnego, jak ktoś nic nie sprzedaje, to oczywiste raczej, że zobaczy wypowiedzenie.
zdjecie uzytkownika
Mirasss - 2014-04-11 11:03:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Jeśli można się z nimi dogadać że chce się zjechać tego i tego dnia na tyle i tyle i nie robią problemów to znaczy ze są ludźmi i życie rozumieją.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
23 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie dzierzbud
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x