Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: AP Uniapol Development Sp. z o.o.


Oceniono 168 razy
Otrzymuj powiadomienia
Obserwuje: 44 osoby
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2013-07-25 20:03:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anonim do Francji w szczególnosci tylko że w tej firmie krocie zarobisz.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-30 13:13:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik dzięki za informacje. krocie to znaczy? wiesz jakie są stawki za pracę przez firmę AP Uniapol Development sp.z.o.o?
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-09-05 12:05:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,czy pracował ktoś w Marsylii jako monter przez tą agencje??? proszę o opinie
zdjecie uzytkownika
karol - 2013-09-10 12:16:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Marsylii masz jechać na Montera?
zdjecie uzytkownika
zbychoo - 2013-10-08 08:59:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ty anonim nie pierdziel głupot firma spoko są wypłacalni i jest wszystko tak jak w umowie jak ci się leniu nie chce robić to się połóż i leż może cię ktoś wydoi i nie wprowadzaj innych w błąd
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-15 22:01:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś ma opinię na temat agencji?
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2013-11-27 10:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam pracowalem przez ta agencje i bardzo ja polecam wróciłem wlasnie z kontraktu z francji jako monter elewacji wszystko ok kasa na czas a nadgodziny zależą od pracodawcy a nie od agencji czekam na kolejny wyjazd po nowym roku
zdjecie uzytkownika
karol - 2013-12-19 11:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zadowolony - 2013-11-27 10:23:33]:
zadowolony powiedz coś wiecej na temat firmy bo jak widze opinie sa podzielone
zdjecie uzytkownika
pawel - 2014-01-09 18:27:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bylem z tej firmy w strasburgu.praca niezla,kasa na czas.
zdjecie uzytkownika
Rico - 2014-01-29 18:05:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bylem trzy razy kasa na czas zwrot kosztow podrozy polecam a wysokosc wyplaty zalezy od przepracowanych godzin
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-02-09 11:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rico - 2014-01-29 18:05:00]:
Rico a miałeś przelicznik po jakim kursie NBP czy po przeliczniku kantora? Dostałeś dodatki zgodnie z kodeksem pracy?
zdjecie uzytkownika
Twinturbo - 2014-02-19 13:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyznam, że nigdy nie słyszałem o AP. Wyjeżdżaliście bez znajomości języka i wszystko dawało się ustalić czy jednak te podstawy trzeba znać? Jeśli kasa niezła to może warto się pokusić...
zdjecie uzytkownika
Robson - 2014-02-21 10:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Twinturbo zarobisz krocie 8.5 euro netto to według mnie mało odlicz spanie jedzenie to zostanie ci 1000euro.
zdjecie uzytkownika
Baron - 2014-03-01 16:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ciągnie z ciebie ileż może pomyśl logicznie za czyje pieniadze dzowni do ciebie firma polska. Spawacz który ma uprawnienia zarabia 8.5 euro netto to chyba spawacz od boleści bo nisko sie ceni.
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2014-03-05 10:03:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma ogłasza się na przedstawiciela handlowego w Fr. na dział budowlany ciekawe ile dadzą zarobić zapewne jak chłopaki piszą 8.5euro i finito(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
falafel - 2014-03-07 22:53:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czy to takie złe pieniądze w AP Uniapol. Pomyślcie ile w tym czasie dostalibyście w Polsce...
zdjecie uzytkownika
john - 2014-03-10 11:28:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda czasu na tę firmę. Jechałem na rozmowę z drugiego końca Polski, wcześniej w rozmowie tel. zaznaczyłem że pracuję na umowę o dzieło a oni wymagają 30 dniowego opłacania składek Zus w Polsce.Mimo to mnie zaprosili i okazało sie że nie mogę wyjechać bo nie mam tej ciągłości składek. Straciłem czas i kasę na dojazd!!! Stawki śmieszne - 9 euro za godzinę , we Francji 140 godzin pracy w mieś. to sobie obliczcie ile wyjdzie i odciągają 6 euro dziennie za mieszkanie.Odliczcie wyżywienie to za darmo będziecie na Uniapol i żabojadów pracować.
zdjecie uzytkownika
Tomasz t. - 2014-03-17 12:48:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w jaki sposób wy ich namierzyliście? firmę w sensie? nie mogę znaleźć żadnej ich *** a chciałbym uzyskać parę odpowiedzi od źródła
zdjecie uzytkownika
rafik - 2014-03-19 06:52:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja obecnie pracuje we francji z tej agencji na elewacjach wszystko w porządku kasa na czas za zadne mieszkania nie potrącaja jestem po raz 3 z tej agencji i po raz drugi u tego samego pracodawcy jezeli znasz sie na robocie to mozna zmialo startowac a jesli chodzi o nadgodziny to zalezy wszystko od francuza a nie od agencji jest stawka dieta polecam i do Tomasz t wejdz sobie na (usunięte przez administratora)tam masz wszystko poleca ta agencje
zdjecie uzytkownika
byczek1mln - 2014-03-29 15:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sa swietni!Trzeba zapierdalac ale kasa spoko i wszystko załatwione na 100% mieszkanie przejazd. Jolanta.N z krakowa to fajna laska.
zdjecie uzytkownika
sergiej - 2014-04-04 16:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
AP Uniapol Developmentto agencja pracy tymczasowej działająca od 2005 roku, mają nawet trochę ciekawych ofert, ale czy warto - to nie wiem.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-23
Żródło: infopraca.pl
Poznań, Wrocław
(wielkopolskie)
Agencja doradztwa personalnego i pracy tymczasowej AP Uniapol Development Sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu poszukuje osób zainteresowanych pracą. Nr certyfikatu o dokonaniu wpisu podmiotu do rejestru podmiotów prowadzących agencje zatrudnienia:...
zdjecie uzytkownika
karlos - 2014-04-04 19:02:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja nienarzekałem byłem w 2012 kasa 100% mam znów ofertę i jadę co więcej
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-04-16 15:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rafik - 2014-03-19 06:52:56]:
Jaka chłopie dieta (wypłata w 2 turach podstawa pensji plus niby ta dieta ale) to sie nienazywa dieta masz 160godzin pomnoz 8.5euro to wyjdzie X i co AP dorzuca ci diety cos? gadasz jak połamany rafik
zdjecie uzytkownika
komp - 2014-04-21 22:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
WaWWu - 2014-04-22 08:49:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Ty kolego wypowiadasz się w roli byłego pracownika czy co, bo wygląda to jak wpis od konkurencji na dobranoc.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AP Uniapol Development Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x