Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: AP Uniapol Development Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
rafik - 2014-03-19 06:52:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja obecnie pracuje we francji z tej agencji na elewacjach wszystko w porządku kasa na czas za zadne mieszkania nie potrącaja jestem po raz 3 z tej agencji i po raz drugi u tego samego pracodawcy jezeli znasz sie na robocie to mozna zmialo startowac a jesli chodzi o nadgodziny to zalezy wszystko od francuza a nie od agencji jest stawka dieta polecam i do Tomasz t wejdz sobie na (usunięte przez administratora)tam masz wszystko poleca ta agencje
zdjecie uzytkownika
byczek1mln - 2014-03-29 15:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sa swietni!Trzeba zapierdalac ale kasa spoko i wszystko załatwione na 100% mieszkanie przejazd. Jolanta.N z krakowa to fajna laska.
zdjecie uzytkownika
sergiej - 2014-04-04 16:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
AP Uniapol Developmentto agencja pracy tymczasowej działająca od 2005 roku, mają nawet trochę ciekawych ofert, ale czy warto - to nie wiem.
zdjecie uzytkownika
karlos - 2014-04-04 19:02:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja nienarzekałem byłem w 2012 kasa 100% mam znów ofertę i jadę co więcej
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-04-16 15:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rafik - 2014-03-19 06:52:56]:
Jaka chłopie dieta (wypłata w 2 turach podstawa pensji plus niby ta dieta ale) to sie nienazywa dieta masz 160godzin pomnoz 8.5euro to wyjdzie X i co AP dorzuca ci diety cos? gadasz jak połamany rafik
zdjecie uzytkownika
komp - 2014-04-21 22:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
WaWWu - 2014-04-22 08:49:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Ty kolego wypowiadasz się w roli byłego pracownika czy co, bo wygląda to jak wpis od konkurencji na dobranoc.
zdjecie uzytkownika
andriu - 2014-04-28 10:34:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [WaWWu - 2014-04-22 08:49:39]:
(usunięte przez administratora) wypłata wypłącana w 2 turach do 10 każdego miesiąca i do 20. O dodatki musisz się prosić dzwoniąc do Poznania. A stanowiska techniczne gdzie firma AP płąci tobie 8.5 euro to według mnie za mało to wiecej masz na produkcji lub na polu gdzie nie musisz wykazywać się.
zdjecie uzytkownika
manio - 2014-04-28 16:09:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rafik - 2014-03-19 06:52:56]:
napisz jak to wychodzi finansowo po odliczeniu mieszkania itp. bo mam wyjechać właśnie do francji na elewacje i nie wiem czy się opłaca
zdjecie uzytkownika
toro - 2014-05-02 14:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@andriu, może i kasa na tych różnych stanowiskach jest podobna, ale zauważ, że nie jest tak ciężka jak na produkcji czy na polu
zdjecie uzytkownika
Ireneusz48 - 2014-05-08 17:34:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy firma Uniapol oferuje godne warunki zakwaterowania?? Wyjeżdżam do Francji i chciałbym wiedzieć czy nie będę żałował. Pilnie proszę o odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
seweryn 1 - 2014-05-16 19:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) . Dostałem propozycję pracy we Francji w kontrakcie miałem zagwarantowaną opiekę koordynatora polskojęzycznego ( firma nie wymagała znajomości języka) (usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kk - 2014-05-22 11:04:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rafik - 2014-03-19 06:52:56]:
a nie macie problemów z wypłatami na czas?
zdjecie uzytkownika
kinga - 2014-05-22 11:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ireneusz48 - 2014-05-08 17:34:52]:
Witam, mąż wyjechał z firmy Uniapol do Francji jak, jeśli chodzi o warunki mieszkaniowe to są świetne, samodzielne pokoje, pod ty względem nie ma zastrzeżeń. Za do jazd również zwrócili pieniądze.....(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
karlos - 2014-05-22 19:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja jestem drugi raz przez tą firmę i niema co narzekać kasa na czas itd.a Seweryn ty myślałeś że pojedziesz do fr. posadzą cie tłumacza obok postawią i pewnie księgową, chłopie to nie 88r. a jeszcze jedno ---- pozdrawiam panią Martę zPoznania
zdjecie uzytkownika
gelo - 2014-06-28 01:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karlos - 2014-05-22 19:16:03]:
niektórzy myślą, że wszędzie znajdą się ludzie mówiący po polsku ;) to nie te czasy, żeby żyć bez języka
zdjecie uzytkownika
karlos - 2014-08-05 11:19:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to idz pracuj na budowie w polsce za 1800 zł-----powodzenia!!!!!
zdjecie uzytkownika
kowal - 2014-08-19 16:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [karlos - 2014-08-05 11:19:16]:
Czy ktoś pracował na widlaku w chłodni
zdjecie uzytkownika
heniek - 2014-09-20 20:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z wypłatami drugiej części wynagrodzenia(delegacyjne) mają poślizgi
zdjecie uzytkownika
werner - 2014-09-26 15:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja w przeciwieństwie do Ciebie zostałem zatrudniony przez agencje pracy Uniapol w Polsce i nie mam im w sumie w tej chwili nic do zarzucenia. Potrzebowałem pracy , a u nich na stronie ofert jest bardzo dużo do wyboru. Szybko przeprowadzili mnie przez proces rekrutacyjny za co jestem im do tej pory wdzięczny
zdjecie uzytkownika
konstans - 2014-10-30 02:32:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [werner - 2014-09-26 15:39:47]:
z Twojego posta wnioskuje , że w takim razie warto może również poszukać pracy nie tyle przez firmę, agencje pracy Uniapol Development , ale również szukać jej w niej. Widziałem , że do swojej siedziby w Poznaniu poszukują obecnie pracownika na stanowisko Specjalisty ds rekrutacji. Możecie powiedzieć jak tam wygląda praca?
zdjecie uzytkownika
karol - 2014-11-14 13:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i co z tym stanowiskiem Specjalisty ds rekrutacji, ktoś je obsadził czy nie? i gerenralnie jak ma się odbywa rekrutacja na takie stanowisko, bez tego, chyba inne nie są możliwe jeśli tego się nie obsadzi właściwie... czekam na Wasze opinie na ten temat no i na aktualne informacje, to może i jak się do nich załapię.
zdjecie uzytkownika
Suchy - 2014-11-18 11:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Francja - Elektryk . Był może już ktoś tam ? Proszę o informację czy warto .
zdjecie uzytkownika
Wacek - 2014-11-26 22:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Suchy - 2014-11-18 11:37:52]:
Jeżeli chodzi o kasę to są wypłacalni (poza urlopem którego wypłacanie można nazwać "kreatywną księgowością czyli za urlop płatny płacą ci jak za bezpłatny czyli "0"). Warunki pracy...hm..."Polish HILTI"...tylko tyle dla nich znaczysz... (usunięte przez administratora) Ale przejechać się możesz tak żeby przekonać się na własnej skórze a w między czasie możesz załatwiać sobie inną robotę tak jak, to robi tutaj większość z nas.
zdjecie uzytkownika
Suchy - 2014-11-27 16:42:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Wacek - 2014-11-26 22:43:10]:
Dzięki , już wiem o co biega . Pozdrawiam !
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AP Uniapol Development Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy AP Uniapol Development Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x