Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: AP Uniapol Development Sp. z o.o.


Oceniono 178 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
AP Uniapol Development Sp. z o.o.
Garbary 35/5
61-868 Poznań
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
Robson - 2014-02-21 10:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Twinturbo zarobisz krocie 8.5 euro netto to według mnie mało odlicz spanie jedzenie to zostanie ci 1000euro.
zdjecie uzytkownika
Baron - 2014-03-01 16:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ciągnie z ciebie ileż może pomyśl logicznie za czyje pieniadze dzowni do ciebie firma polska. Spawacz który ma uprawnienia zarabia 8.5 euro netto to chyba spawacz od boleści bo nisko sie ceni.
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2014-03-05 10:03:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma ogłasza się na przedstawiciela handlowego w Fr. na dział budowlany ciekawe ile dadzą zarobić zapewne jak chłopaki piszą 8.5euro i finito(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
falafel - 2014-03-07 22:53:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czy to takie złe pieniądze w AP Uniapol. Pomyślcie ile w tym czasie dostalibyście w Polsce...
zdjecie uzytkownika
john - 2014-03-10 11:28:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda czasu na tę firmę. Jechałem na rozmowę z drugiego końca Polski, wcześniej w rozmowie tel. zaznaczyłem że pracuję na umowę o dzieło a oni wymagają 30 dniowego opłacania składek Zus w Polsce.Mimo to mnie zaprosili i okazało sie że nie mogę wyjechać bo nie mam tej ciągłości składek. Straciłem czas i kasę na dojazd!!! Stawki śmieszne - 9 euro za godzinę , we Francji 140 godzin pracy w mieś. to sobie obliczcie ile wyjdzie i odciągają 6 euro dziennie za mieszkanie.Odliczcie wyżywienie to za darmo będziecie na Uniapol i żabojadów pracować.
zdjecie uzytkownika
Tomasz t. - 2014-03-17 12:48:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w jaki sposób wy ich namierzyliście? firmę w sensie? nie mogę znaleźć żadnej ich www... a chciałbym uzyskać parę odpowiedzi od źródła
zdjecie uzytkownika
rafik - 2014-03-19 06:52:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja obecnie pracuje we francji z tej agencji na elewacjach wszystko w porządku kasa na czas za zadne mieszkania nie potrącaja jestem po raz 3 z tej agencji i po raz drugi u tego samego pracodawcy jezeli znasz sie na robocie to mozna zmialo startowac a jesli chodzi o nadgodziny to zalezy wszystko od francuza a nie od agencji jest stawka dieta polecam i do Tomasz t wejdz sobie na (usunięte przez administratora)tam masz wszystko poleca ta agencje
zdjecie uzytkownika
byczek1mln - 2014-03-29 15:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sa swietni!Trzeba zapierdalac ale kasa spoko i wszystko załatwione na 100% mieszkanie przejazd. Jolanta.N z krakowa to fajna laska.
zdjecie uzytkownika
sergiej - 2014-04-04 16:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
AP Uniapol Developmentto agencja pracy tymczasowej działająca od 2005 roku, mają nawet trochę ciekawych ofert, ale czy warto - to nie wiem.
zdjecie uzytkownika
karlos - 2014-04-04 19:02:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja nienarzekałem byłem w 2012 kasa 100% mam znów ofertę i jadę co więcej
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-04-16 15:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rafik - 2014-03-19 06:52:56]:
Jaka chłopie dieta (wypłata w 2 turach podstawa pensji plus niby ta dieta ale) to sie nienazywa dieta masz 160godzin pomnoz 8.5euro to wyjdzie X i co AP dorzuca ci diety cos? gadasz jak połamany rafik
zdjecie uzytkownika
komp - 2014-04-21 22:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Złodzieje i banda nierobów w tym poznaniu
zdjecie uzytkownika
WaWWu - 2014-04-22 08:49:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Ty kolego wypowiadasz się w roli byłego pracownika czy co, bo wygląda to jak wpis od konkurencji na dobranoc.
zdjecie uzytkownika
andriu - 2014-04-28 10:34:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [WaWWu - 2014-04-22 08:49:39]:
(usunięte przez administratora) wypłata wypłącana w 2 turach do 10 każdego miesiąca i do 20. O dodatki musisz się prosić dzwoniąc do Poznania. A stanowiska techniczne gdzie firma AP płąci tobie 8.5 euro to według mnie za mało to wiecej masz na produkcji lub na polu gdzie nie musisz wykazywać się.
zdjecie uzytkownika
manio - 2014-04-28 16:09:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rafik - 2014-03-19 06:52:56]:
napisz jak to wychodzi finansowo po odliczeniu mieszkania itp. bo mam wyjechać właśnie do francji na elewacje i nie wiem czy się opłaca
zdjecie uzytkownika
toro - 2014-05-02 14:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@andriu, może i kasa na tych różnych stanowiskach jest podobna, ale zauważ, że nie jest tak ciężka jak na produkcji czy na polu
zdjecie uzytkownika
Ireneusz48 - 2014-05-08 17:34:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy firma Uniapol oferuje godne warunki zakwaterowania?? Wyjeżdżam do Francji i chciałbym wiedzieć czy nie będę żałował. Pilnie proszę o odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
seweryn 1 - 2014-05-16 19:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) . Dostałem propozycję pracy we Francji w kontrakcie miałem zagwarantowaną opiekę koordynatora polskojęzycznego ( firma nie wymagała znajomości języka) (usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kk - 2014-05-22 11:04:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rafik - 2014-03-19 06:52:56]:
a nie macie problemów z wypłatami na czas?
zdjecie uzytkownika
kinga - 2014-05-22 11:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ireneusz48 - 2014-05-08 17:34:52]:
Witam, mąż wyjechał z firmy Uniapol do Francji jak, jeśli chodzi o warunki mieszkaniowe to są świetne, samodzielne pokoje, pod ty względem nie ma zastrzeżeń. Za do jazd również zwrócili pieniądze.....(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
karlos - 2014-05-22 19:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja jestem drugi raz przez tą firmę i niema co narzekać kasa na czas itd.a Seweryn ty myślałeś że pojedziesz do fr. posadzą cie tłumacza obok postawią i pewnie księgową, chłopie to nie 88r. a jeszcze jedno ---- pozdrawiam panią Martę zPoznania
zdjecie uzytkownika
gelo - 2014-06-28 01:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karlos - 2014-05-22 19:16:03]:
niektórzy myślą, że wszędzie znajdą się ludzie mówiący po polsku ;) to nie te czasy, żeby żyć bez języka
zdjecie uzytkownika
Krzysztof - 2014-08-02 11:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam firma obiecuje złote góry przed wyjazdem a jak juz jesteś na miejscu to dostajesz 8,5 eu na godzine i max pracujesz 35 godzin tygodniowo co daje 140 godzin w miesiacu jak nie ma dni wolnych od pracy ... Firma potrąca 6,60 eu dziennie za noclegi nie wypłaca diet i jeszcze dzieli wypłate na 2 częsci więc ochłapy które zarobisz dostanieniesz całość po 50 dniach . Firma pobiera jeszcze kaucje za chotel 500 zł . A jak wybierzesz się swoim samochodem to dostaniesz 36 groszy za km !!!! przy średniej cenie 1,7 eu za litr we francji dołożysz jeszcze do przejazdu . I najlepsze na koniec podpisujesz w umowie ze jak zrezygnujesz firma zabiera ci w ramach kary 500 eu !!!! Nie polecam nikomu zarobisz więcej w Polsce pracując na budowie .
zdjecie uzytkownika
karlos - 2014-08-05 11:19:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Krzysztof - 2014-08-02 11:31:02]:
to idz pracuj na budowie w polsce za 1800 zł-----powodzenia!!!!!
zdjecie uzytkownika
kowal - 2014-08-19 16:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karlos - 2014-08-05 11:19:16]:
Czy ktoś pracował na widlaku w chłodni
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AP Uniapol Development Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski