Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: AP Uniapol Development Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
john - 2014-03-10 11:28:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Tomasz t. - 2014-03-17 12:48:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w jaki sposób wy ich namierzyliście? firmę w sensie? nie mogę znaleźć żadnej ich www... a chciałbym uzyskać parę odpowiedzi od źródła
zdjecie uzytkownika
rafik - 2014-03-19 06:52:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja obecnie pracuje we francji z tej agencji na elewacjach wszystko w porządku kasa na czas za zadne mieszkania nie potrącaja jestem po raz 3 z tej agencji i po raz drugi u tego samego pracodawcy jezeli znasz sie na robocie to mozna zmialo startowac a jesli chodzi o nadgodziny to zalezy wszystko od francuza a nie od agencji jest stawka dieta polecam i do Tomasz t wejdz sobie na (usunięte przez administratora)tam masz wszystko poleca ta agencje
zdjecie uzytkownika
byczek1mln - 2014-03-29 15:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sa swietni!Trzeba zapierdalac ale kasa spoko i wszystko załatwione na 100% mieszkanie przejazd. Jolanta.N z krakowa to fajna laska.
zdjecie uzytkownika
sergiej - 2014-04-04 16:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
AP Uniapol Developmentto agencja pracy tymczasowej działająca od 2005 roku, mają nawet trochę ciekawych ofert, ale czy warto - to nie wiem.
zdjecie uzytkownika
karlos - 2014-04-04 19:02:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja nienarzekałem byłem w 2012 kasa 100% mam znów ofertę i jadę co więcej
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-04-16 15:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rafik - 2014-03-19 06:52:56]:
Jaka chłopie dieta (wypłata w 2 turach podstawa pensji plus niby ta dieta ale) to sie nienazywa dieta masz 160godzin pomnoz 8.5euro to wyjdzie X i co AP dorzuca ci diety cos? gadasz jak połamany rafik
zdjecie uzytkownika
komp - 2014-04-21 22:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
WaWWu - 2014-04-22 08:49:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Ty kolego wypowiadasz się w roli byłego pracownika czy co, bo wygląda to jak wpis od konkurencji na dobranoc.
zdjecie uzytkownika
andriu - 2014-04-28 10:34:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [WaWWu - 2014-04-22 08:49:39]:
(usunięte przez administratora) wypłata wypłącana w 2 turach do 10 każdego miesiąca i do 20. O dodatki musisz się prosić dzwoniąc do Poznania. A stanowiska techniczne gdzie firma AP płąci tobie 8.5 euro to według mnie za mało to wiecej masz na produkcji lub na polu gdzie nie musisz wykazywać się.
zdjecie uzytkownika
manio - 2014-04-28 16:09:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rafik - 2014-03-19 06:52:56]:
napisz jak to wychodzi finansowo po odliczeniu mieszkania itp. bo mam wyjechać właśnie do francji na elewacje i nie wiem czy się opłaca
zdjecie uzytkownika
toro - 2014-05-02 14:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@andriu, może i kasa na tych różnych stanowiskach jest podobna, ale zauważ, że nie jest tak ciężka jak na produkcji czy na polu
zdjecie uzytkownika
Ireneusz48 - 2014-05-08 17:34:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy firma Uniapol oferuje godne warunki zakwaterowania?? Wyjeżdżam do Francji i chciałbym wiedzieć czy nie będę żałował. Pilnie proszę o odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
seweryn 1 - 2014-05-16 19:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) . Dostałem propozycję pracy we Francji w kontrakcie miałem zagwarantowaną opiekę koordynatora polskojęzycznego ( firma nie wymagała znajomości języka) (usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kk - 2014-05-22 11:04:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rafik - 2014-03-19 06:52:56]:
a nie macie problemów z wypłatami na czas?
zdjecie uzytkownika
kinga - 2014-05-22 11:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ireneusz48 - 2014-05-08 17:34:52]:
Witam, mąż wyjechał z firmy Uniapol do Francji jak, jeśli chodzi o warunki mieszkaniowe to są świetne, samodzielne pokoje, pod ty względem nie ma zastrzeżeń. Za do jazd również zwrócili pieniądze.....(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
karlos - 2014-05-22 19:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja jestem drugi raz przez tą firmę i niema co narzekać kasa na czas itd.a Seweryn ty myślałeś że pojedziesz do fr. posadzą cie tłumacza obok postawią i pewnie księgową, chłopie to nie 88r. a jeszcze jedno ---- pozdrawiam panią Martę zPoznania
zdjecie uzytkownika
gelo - 2014-06-28 01:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karlos - 2014-05-22 19:16:03]:
niektórzy myślą, że wszędzie znajdą się ludzie mówiący po polsku ;) to nie te czasy, żeby żyć bez języka
zdjecie uzytkownika
karlos - 2014-08-05 11:19:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to idz pracuj na budowie w polsce za 1800 zł-----powodzenia!!!!!
zdjecie uzytkownika
kowal - 2014-08-19 16:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [karlos - 2014-08-05 11:19:16]:
Czy ktoś pracował na widlaku w chłodni
zdjecie uzytkownika
heniek - 2014-09-20 20:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z wypłatami drugiej części wynagrodzenia(delegacyjne) mają poślizgi
zdjecie uzytkownika
werner - 2014-09-26 15:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja w przeciwieństwie do Ciebie zostałem zatrudniony przez agencje pracy Uniapol w Polsce i nie mam im w sumie w tej chwili nic do zarzucenia. Potrzebowałem pracy , a u nich na stronie ofert jest bardzo dużo do wyboru. Szybko przeprowadzili mnie przez proces rekrutacyjny za co jestem im do tej pory wdzięczny
zdjecie uzytkownika
konstans - 2014-10-30 02:32:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [werner - 2014-09-26 15:39:47]:
z Twojego posta wnioskuje , że w takim razie warto może również poszukać pracy nie tyle przez firmę, agencje pracy Uniapol Development , ale również szukać jej w niej. Widziałem , że do swojej siedziby w Poznaniu poszukują obecnie pracownika na stanowisko Specjalisty ds rekrutacji. Możecie powiedzieć jak tam wygląda praca?
zdjecie uzytkownika
karol - 2014-11-14 13:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i co z tym stanowiskiem Specjalisty ds rekrutacji, ktoś je obsadził czy nie? i gerenralnie jak ma się odbywa rekrutacja na takie stanowisko, bez tego, chyba inne nie są możliwe jeśli tego się nie obsadzi właściwie... czekam na Wasze opinie na ten temat no i na aktualne informacje, to może i jak się do nich załapię.
zdjecie uzytkownika
Suchy - 2014-11-18 11:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Francja - Elektryk . Był może już ktoś tam ? Proszę o informację czy warto .
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AP Uniapol Development Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x