AP Uniapol Development Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o AP Uniapol Development Sp. z o.o.

Tchibo 2016-10-05 14:00
Super że tej kobiety nie będzie na staniwisku kordynatora bo ona nie ma pojęcia o tej pracy taka prawda wszyscy się cieszą jej facet teraz będzie smutny bo chodził z głową do góry bo czuł się pewnie a teraz głowa w dół pójdzie i jeszcze on o wszystkim wiedział co się dzieje chore pozdrawiam kumatych
6
on 2016-10-06 08:30
Hej..co możecie powiedzieć na temat pracy pakowanie odzieży i kawy okolice Norymbergii..warto tam pracować?
Pomidor 2016-10-07 08:14
Dawno takiej pierdoly nie slyszalem. Tys napewno w Tchibo pracowal?
Bo z tego co wiem to ploty wiesci oraz rozne bajki roznosza sie pomiedzy zonami.
Zawsze mnie to smieszylo choc nie powiem wielu wciaga. Jak sie nie ma wlasnego zycia to o cudzym sie gada. A akurat na tym magazynie wszyscy wszystko wiedza a jak nie wiedza to se stworza :-D
2
Madryposzkodzie 2016-10-07 08:32
Malo ktora niemiecka agencja daje diety chyba ze praca przy montage ale tez nie zawsze. Podpisujesz prace z niemiecka zeitarbeit w niemczech wiec jakie diety!????!!!?
Masz opłacone wtedy Ubezpieczenie niemieckie podatki itd. To jest akurat fajne ale kasy w portfelu zawsze mniej zostaje.
Polskie firmy ubzpieczaja cie w Zus - noi jestes delegowany wtedy do pracy za granica. Plus ze zalatwiaja mieszkanie. Na warunki mozna naprawde różne trafić. Zresztą na ludzi też. Mieszkalem z takim kolesiem co to mial focha ze czajnika elektrcznego nie ma na wyposażeniu.
Szczerze? Tak zle i tak nie dobrze zalezy na czym ci zalezy i ile chcesz zostac w Niemczech.
2
Tomciu 2016-10-07 11:23
Szukam pracy w Berlinie jako malarz. Ktoś, coś?
zz 2016-10-07 12:58
czy wiek ktoś jak jest na projektach we Francji bo podobno tam też szukaja ludzi. Warto?
Piotrek "Broda" K. 2016-10-07 18:37
Nie wypowiadam się tutaj, ale skoro zostałem wywołany do tablicy, to zapraszam na rozmowę w cztery oczy na magazynie, cwaniaczku/o chowający się pod nickiem. Masz problem, to przyjdź i pogadaj.
Jeżeli komuś, coś nie leży, coś go boli, to niech ma jaja i podejdzie. Z mojej strony nie ma problemu powiedzieć nikomu, co myślę lub przyznać rację, że coś zrobiłem źle.
Aaa ... głowę nosiłem podniesioną do góry i zawsze będę nosił, bo nie mam się czego wstydzić :D
3
Fyta 2016-10-15 12:34
Dajcie se siana z przyjazdem tutaj w tym okresie. Prawda jest taka ze szukaja pracownikow na grudzien, badz listopad i grudzien i wam podziekuja bo dalej ni ma roboty. W styczniu i lutym nie ma co marzyc o pracy, bo to okres przestoju na magazynie, jak wszedzie. Coraz wiecej osob przyjezdza i bedzie siedziec w domu, wiec jak chcecie zarobic - to nie tutaj, bo tylko stracicie hajs. Posluchajcie, a nie bedziecie zalowac, bo widze co tutaj sie dzieje na miejscu. Juz jest przeludnienie, wiec dla nowych nie ma w ogole roboty! Pozdro
8
Tchibo 2016-10-23 20:36
Dajcie sobie spokój z przyjazdem tu do tchibo bo ludzie przyjeżdżają i siedzą w domu wiec nie polecam. Ta wielka kordynator to jakaś pomyłka wielka , nic nie robi a wielce zmęczona zawsze jaka zabiegana ha ha chyba zmęczeniem się jak przejdzie z swojej nory na połowę hali , a w pracy sie pojawia rzadko za co ona bierze wypłatę?? w miesiącu jest z 2 godz . wszyscy z niej śmieją bo każdy wszystko sobie sam załatwia a ona ile ma pracy ha ha nie chcemy jej tu na tchibo
7
Tchibo 2016-10-26 23:43
No to ja koledze gratuluje ze taki jest sprytny jak rozumiem wszyscy to my takze?
Bo akurat my załatwiamy wszystko przez tą Panią i jakoś problemu nie ma. Ludzie którzy jej papierki przynosza to też wszyscy? Jak sie patrze na to z jakimi ludźmi ja tu pracuje dziwie sie ze wogóle na hale wychodzi. Brygadzistki w sumie tez siedza u siebie bo od tego maja swoje biura.
A za co bierze pieniądze? W sumie dobre pytanie - bo powinna za umilanie czasu swoim podopiecznym jak na porzadne przedszkole Tchibo przystało. Haha dawno nie widziałem tylu cieżko myślących złośliwych i zyjacych tylko plotami osób. Obserwowanie was to czysta przyjemność - telenowela hiszpańska z polskim lektorem haha
4
Tchibo 2016-10-27 12:30
Ostatnio jak pamiętam, to koordynator był na całej mojej zmianie i jak wychodziliśmy, to jeszcze przyjmowała ludzi z drugiej zmiany, więc nie pierdziel, że jest 2h/tydzień
4
cziboczibo 2016-10-28 11:54
Komiczne to jest to ze babka na tym magazynie to nieraz biega szybciej niz niektórzy pracują - chyba boja się zmęczyć hahaha
2
pracownik 2016-10-29 04:44
witam gdzie najlepsza oferta pracy w uniapolu dla pary ze słabym jezykiem i własnym autem co polecacie dziekuje i prosze o szczerą odp
cozabagno 2016-10-29 16:06
Wezcie na luz w końcu. Jak komuś nie pasuje to przecież może szukać innej pracy nawet dyrektora.

2
J 2016-10-29 23:07
Nie ma co narzekać,robota naprawdę w Tchibo nie jest taka zła.Pracować trzeba wszędzie,czy to Tchibo czy składanie czekoladek,lub układanie cukru na palecie.Niemiec ci nie da zarobić jak będziesz stał/a i dłubał w nosie,trzeba zap... Kierownictwo naprawdę jest bardzo fajne,szczególnie pani Kerstin,super kobieta zawsze pomocna. Koordynator z polskiej agencji Uniapol to człowiek taki sam jak każdy inny tylko zazwyczaj jest tak że połowa mu wchodzi bez mydła żeby tylko się przypucować i mieć układ,a jak się znajdzie ktoś charakterny kto pracuje dobrze ale nie lubi wazeliny to zaraz trzeba się go pozbyć i albo coś wymyślą na ciebie albo będzie dręczenie i szukanie dziury w całym. Lepiej odejść z honorem i mieć charakter niż donosić na kogoś tylko dlatego żeby mieć lepiej na alejce,a jest tam takich ludzi sporo więc nowi ludzie patrzcie komu ufacie.Jak ktoś sie nie boi pracy to się tym nie będzie przejmował bo nawet jak go zwolnią to sobie zaraz znajdzie inną a może nawet i lepszą. Ostatnie słowo do męża pani koordynator z Tchibo,pana P. Nie spinaj się tak bo ci powietrze z baniaka zejdzie leszczu :)
6
PrawdaBoliBabe 2016-11-06 12:05
Komiczne jest to ze baba poprawia sobie opinie tu na forum. Ludzie mowia racje bo prawie w ogole jej nie ma w pracy, zjawi sie moze raz w tygodniu przejdzie sie raz po magazynie i udaje wielce zmeczona. Szybciej chodzi od pracownikow no na pewno. Godziny by w tej pracy nie wytrzymala a pyta sie wszystkich czy by sie z nia nie zamienili bo tak ma zle. Wszyscy wiedza ze pozytywne opinie to tylko pisze albo baba albo jej kolo albo ktos inny z firmy. Nikt madry nie chwali tej pracy. Mnustwo jest tutaj konfidentow ktorzy wszystko powiedza by miec lepiej. Nikt madry dlugo tu nie siedzi z tymi wiesniakami w pracy i na domkach.
4
J 2016-11-07 17:16
Jak w Tchibo był Work Express a za koordynatora była kobieta,która zastąpiła pana Grzeogorza Przekręta :) to wtedy atmosfera i na hali i w domkach i w biurze była idealna,aż chciało się pracować.Później gdy Work odszedł co było najgorszym z możliwych posunięć ze strony Tchibo i pojawiła się firma Uniapol z dowódcą G. na czele zaczęły się cyrki takie że słynny Zalewski móglby się uczyć,im więcej osób przychodziło tym więcej się zwalniało. Liczba osób która na siebie donosi wzrosła tak szybko jak woda podczas słynnej powodzi w rzekach Polski. Najpierw ze sobą piją wódke a potem donoszą na siebie,banda konfidentów. I tak jest do dzisiaj,ci którzy mieli jaja odeszli do innej pracy,inni zostali wyeliminowami bo nie współpracowali z kapusiami a te barany które przodowały w stadzie dalej pracują i donoszą jak wcześniej. Tak jak napisałam w poście wcześniejszym praca nie jest taka zła ale przez tych nieudaczników co mają śliskie języki wszystko spada na psy... Dlatego APEL do nowych którzy jadą lub którzy przyjechali. Uważajcie co i kiedy do kogo mówicie bo w najmniej odpowiednim momencie zostanie to wykorzystane przeciwko wam. Wy polecicie a oni nałapią plusów kolejnych!!! Pozdrowienia dla normalnych :)
11
boro 2016-11-10 18:31
ktoś powie szczerze jakie warunki sa w norymberdze w tchibo ile się zarabia miesiecznie i jakie warunki mieszkalne?
1
mila 2016-11-12 11:03
szkoda że tu nikt nie chce dać opini o pracy neuemarkt :( i jakie warunki mieszkalne i jak z wypłatami i ile godzin się pracuje
J 2016-11-12 19:12
Nikt nie napisze ci tego ponieważ to jest sprawa indywidualna. Zależy ile będziesz miał godzin w miesiącu przepracowanych,do jakiego mieszkania trafisz (agencja przydziela ci mieszkanie) i co najważniejsze pod jaką agencją pracy będziesz bo chyba teraz tam są 2 lub 3
2
P. 2016-11-13 14:44
Gdy ktos napisze negatywna opinie to ludzie z agencji od razu chca zatuszowac to i zadaja głupie pytania w stylu ile godzin lub jakie warunki pracy. Smiać mi się chce z Was :) Bierzcie do serca wszystko co napisane powyzej i bedzie dobrze bo tu nie przyjedziecie :) Teraz już zaczynaja sie zwolnienia, wiec nowych etatow juz nie bedzie
4
ZA IERDALAC! 2016-12-22 14:04
W NIEMCZECH SA NORMY, JAK IDZIESZ DO ROBOTY PIERWSZEGO DNIA TO NIE WIEM CZY NIE ZAUWAZYLISCIE ALE JESTES OBSERWOWANY, ILE ROBISZ, JAK ROBISZ.

JAK LESER/CPUN/ALKOHOLIK TO MASZ WOLNE TEMPO I RACZEJ BRYGADZISTSA INFORMUJE O TYM AGENCJE I LECISZ ALBO GNIJESZ NA NORZE W NADZIEI ZE DOSTANIESZ INNA POSADE.

JA MAM 23 LATA, ZNAM DOBRZE NIEMIECKI I PALE TYLKO SZLUGI, W ROBOCIE ZA IERDALAM, BO JAK NIE BEDZIESZ ZA IERDALAC, CZY TO W PL CZY DE TO WYLECZISZ LUB BEDZIESZ SIEDZIAL NA NORZE W OCZEKIWANIU NA PRACE.

WIECEJ ROBOTY A MNIEJ G WNA!
ZA IERDALAC! A NIE NARZEKAC!
4
miniu 2016-12-23 17:50
jesteś ubogi na rozumie i tyle w temacie i ZAPIE,RDALAJ aż dostaniesz garba , jak jesteś solidnym pracownikiem i rzetelnym to wszedzie dostaniesz prace , jak ktoś myśli że posiedzi to tylko w polsce 500+ i inne , nie znam takiej pracy w której by były same plusy , sa i minusy ale wiadomo lepiej w de za 1200 euro niż za 1350 w pl pozdro
3
Miszczyni 2016-12-25 23:02
Zapiertalać zwierzęta! Tylko do tego się nadajecie! Tyrać jak kuny, czy inne lisy to jest upadek człowieczeństwa :D Trzeba było się uczyć a teraz tylko do pakowania na czas się nadajecie! Niemiec płakał na górze ze śmiechu jak można robić z siebie robaka za 5 euro więcej. Polaczki ze śląska wszędzie pokazują jak osiągnąć dno. Psujcie rynek pracy dalej, gratulujemy. A jak tam urlopy? Nie zapomnijcie się jutro spakować, bo tuż po świetach o 5:00 już na baczność przed panem!
8
Symatyczny ;) 2016-12-27 23:48
Witam :)
Patrząc na to co piszecie to aż płaczę ze śmiechu :)....
Pracowałem już dwukrotnie sezonowo przez agencję Uniapol jako magazynier.
Praca mi się bardzo podobała gdyż to praca w moim zawodzie.
Warunki super zarówno w pracy jak i w kwaterze :)....
Praca nie jest lekka, ale nie oszukujmy się w Polsce jebiesz jak wół za trochę powyżej najniższej krajowej,a tu zarobiłem dobre pieniądze i jestem w pełni zadowolony :)....
Przypisujecie Agencji niestworzone rzeczy a sami jesteście promotorami tego.
Jeśli chodzi o śliczną panią Ewę to miał okazję z nią rozmawiać i stwierdzam że jest przesympatyczna i bardzo miła :) Gdybym wiedział że jest wolna pierwszy w kolejce bym się ustawił aby zdobyć jej serce :)
Zamierzam dalej współpracować z tą Agencją :)....
Pozdrawiam :)....
4
Niesympatyczny 2016-12-28 19:22
No widać że Barista Ci na głowę upadł z palety :) Nie współczuję :) Obrońca się znalazł i w dodatku absztyfikant. Z agencją współpracujesz jak odbierasz telefon od klienta.
3
J 2016-12-29 23:20
Skoro podoba ci się pani Ewa to albo masz wzrok jak Nina Terentiew :) albo nie widziałeś nigdy ładnej i miłej kobiety.
1
Lenka 2017-01-03 04:02
Witam interesuje mnie SZCZERA opinia(a nie zlosliwych pracownikow ktorym nie wyszlo ze wzgledu lenistwa i braku checi do pracy) konkretnie chodzi mi o prace w automotive. Z gory dziekuje za odpowiedz . Pozdrawiam :)
Kasia 2017-01-03 21:08
Witam, chciałabym się dowiedzieć czegoś odnośnie pracy w Niemczech:
Pakowacz – pakowanie odzieży i kawy
Miejsce pracy: Niemcy, okolice Norymbergii
czy opłaca się jechać czy to jest wielka sciema ??
Jakie jest wynagrodzenie, jacy ludzie, jakie mieszkanie co kolwiek o tej pracy.

Jeżeli dana osoba nie bedzie chciala napisać na forum to prosze o wysłanie mi maila na adres :
kaka981@wp.pl
dziekuję za odpowiedź
3
Sorci 2017-01-05 00:58
Witam, chciałbym się dowiedzieć czegoś odnośnie pracy w Niemczech:
Pakowacz – pakowanie odzieży i kawy
Miejsce pracy: Niemcy, okolice Norymbergii
czy opłaca się jechać czy to jest wielka sciema ??
Jakie jest wynagrodzenie, jacy ludzie, jakie mieszkanie co kolwiek o tej pracy.
misiek 2017-01-11 10:53
Witam wszystkich firma Uniapol kolejny raz nie wypłaca wynagrodzenia w terminie
4
misiek 2017-01-11 10:55
Witam wszystkich firma Uniapol kolejny raz nie wypłaca wynagrodzenia w terminie
4
ŁUKASZ 2017-01-11 11:05
WITAM FIRMA UNIAPOL KOLEJNY NIE WYPŁACA WYNAGRODZENIA W TERMINIE
6
twoja stara 2017-01-14 12:37
Gościu.
Chyba jakiś niedorozwinięty jesteś.
Pracuje w Niemczech od dłuższego czasu i nikt nie kazał mi " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;. Więc napij sie zimnej wody i ochłoń bo bzdury piszesz.
2
AntyK 2017-01-23 18:43
Nikt Ci nie kazał, bo sam już tak tyrasz jak Kuna jakaś, że Niemcowi by było głupio wymagać 300% skoro dodatkowe 100% do normy (Dla polaczków: 100+100=200) robisz za darmo piesku ze śląska.
6
Cenzorka 2017-01-23 19:13
Miałam okazję pracować za pośrednictwem tej agencji i była to bardzo udana współpraca. Myślę, że niektóre wpisy robią ludzie opłacani przez konkurencję? Nie mam innego wytłumaczenia . Kto chce pracować musi sam sprawdzić.
2
tchibo 2017-02-07 10:07
w tchibo to można zarobić 650 euro za styczeń za luty to samo bedzie , odradzam przyjazdu tu nie ma pracy ludzie odsyłani na urlopy albo maja po pare dni wolnych
7
ciekawa 2017-02-08 13:55
jakaś uczciwa opinia o pracy w tchibo w norymbergi?
aleks 2017-02-09 12:05
Pracujecie w Niemczech na niemieckich umowach czy Uniapol podpisuje z Wami polskie i wysyla w delegacje?
1
J 2017-02-09 22:42
W Tchibo kiedyś pod agencją Work Express można było spokojnie przy fajnych godzinach wyciągnąć ponad 1000 euro. Za mieszkanie nie brali kasy więc nie było najgorzej,warunki były też wporządku. Potem Work odszedł z Tchibo bo Niemcy dogadali się na boku z inną polską agencją Uniapol,z tego co mi wiadomo to była umowa że z Worka mają być pracownicy a Tchibo miało już trzy agencje na miejscu z których brali ludzi i to się nie spodobało WE i odeszli z Neumarkt. Pewnie była inna umowa i się wkurzyli. Jak odszedł Work tak odeszło sporo pracowników a ci co zostali przeszli do Uniapolu z tym że oni już za mieszkania biorą pieniądze i warunki na mieszkaniach nie są tak super. Zapewne zaraz się znajdzie ktoś z tej agencji że napisze mi że warunki s [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jednak mówię jak jest możecie wierzyć lub nie. Jeżeli chodzi o niemieckie warunki to możecie pomarzyć,dostać się tam mają szanse ludzie którzy mają dobry niemiecki i bardzo dobre normy czyli robią ponad 100% ,wtedy jest szansa że po roku o Tobie może pomyślą chcociaż nie jest to pewne na 100% . Prawda jest taka że jechać teraz do Niemiec żeby pracować za 1000 euro nawet odjąć mieszkanie ok. 200-250 euro to trzeba być desperatem. Tam się jedzie zarobić,coś odłożyć i żyć jak człowiek a nie wegetować,a są ludzie tacy którzy nie kupią lepszej wędliny,lepszych bułek itp. bo drogo i jedzą wszystko co najtańsze. Oczywiście 1000 E to takie naciągane bo wątpię żeby teraz tam tyle pod agencją wszyscy wyciągali. Pewnie pupilki i donosiciele których tam nie brakuje tyle mają ale nie zwykłe szaraki którzy przyjechali sobie zarobić na chleb. Najlepsze miesiące to te przedświąteczne,wtedy jest sporo godzin więc można więcej zarobić ale życie w Niemczech za mniej jak 1500euro kompletnie mija się z celem. Pozdrawiam J
2
nickname 2017-02-11 00:08
A jak to wygląda z urlopem i składkami? Może się ktoś wypowiedzieć?
Tchibo 2017-02-11 17:32
Pracowałam tam krótko i uciekłam z tam tąd ,wózki ciężkie jak z przed wojny ciężko pchać wysokie normy a ten cały kordynator niemiecki jakiś hańc to ściga ludzi i ludzie cały czas w stresie oprócz starszych pracowników bo trzymają z jego kobietą i są cwani, odnośnie ludzi uwaga na tego pana w okularach Rafała jest dobry bajko pisarz itp .teraz jestem w Berlinie i mam lepiej niż tam
3
Xyz 2017-02-12 21:46
Praca w Tchibo jest ciezka, ale to nic w porównaniu do ludzi, ktorzy pofrafia tylko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wlazic i sie podlizywac zeby miec lepsze zamowienia... ale tak szczerze mowiac to nawet jesli dawaliby mi 2000 € to bym tam nie wrocil. Ludzie szkoda zdrowia zeby tam jechac. Ta cala heidi to kopnieta zdesperowana baba, ktora nie ma szacunku do ludzi, tylko sterczy przed komputerem, czy przypadkiem komus norma o 1% nie spadla. A jest tam jedna dziewczyna co dobrze mowi po niemiecku, nawet bardzo dobrze i moglaby miec lepiej platna pracę a je*ie jak dziki wol. Szkoda mi jej ze tak się poniża
4
Angel38 2017-02-13 22:08
Witam.
Mam pytanie odnośnie opodatkowania wynagrodzenia za pracę w Tchibo, zgodnie z umową z Agencją Uniapol? Jak to jest możliwe że ze stawki 9 euro brutto za godzinę do wypłaty po wszystkich potrąceniach i przeliczeniu wynagrodzenia wychodzi tylko 3 euro za godzinę???
napohybeldebilom 2017-02-14 09:25
".... podczas słynnej powodzi w rzekach ....". Czy debil jeden z drugim mógłby czasem się zastanowić, co pisze?!
tch 2017-02-14 09:31
Nie ma takiej możliwości.
Ciżemka 2017-02-14 12:28
Zawsze można pracować w innej firmie. Nie ma przymusu pracy ale ja wiem, że dzięki nim zarobiłem ładną kasę. Wszystko było bardzo sprawnie i profesjonalnie załatwione.
Angel38 2017-02-14 16:18
A jak jest liczone to wynagrodzenie, bo wiem że składki potrącają normalnie ale podatek jest według mnie za duży naliczony. Dzięki za odpowiedź
Krul 2017-02-16 12:17
E tam, nie ma jej co żałować, tyra jak Kuna bym powiedział nawet :) A do czego innego się Ci ludzie tam nadają :-) Została tylko ciężka praca za grosze z wieśniakami na domkach. Kto jest mądry to robi sobie tyle co potrzeba i ani więcej, ale chamy nadrabiają, także wszystko się zgadza. Jak tam nieudacznicy w lutym? Ile godzinek było? :D
4
pracowałam w obozie 2017-02-17 10:46
Witam :) i ja podziele się moja opinią na temat tego obozu

Warunki mieszkaniowe nie są zle chyba ze przenoszą cię co miesiac do innej nory :) bo nie płacą wlaścicielom za mieszkanie . Pensja wynosi tyle ile masz godzin tzn pracujesz od 5 do 15 lub od 15 do 1 w nocy . Chyba ze nie ma roboty to nach hause :D wyplata 1200 czasem mniej czasem wiecej . Jednak trzeba czasami czekać hmmm czasami ? raczej zawsze bo nigdy nie jest na czas :) urlop to temat studnia bez dna nie masz 24 dni na rok czy ile ci przysługuje tylko informujesz i jedziesz oczywscie nie masz za te dni płacone . Co do pracy ? Jebiesz jak dzika kuna aby wyrobic smieszna normę starasz się by miec premie której i tak nie dostaniesz . Ubezpieczenie czasami masz czasami nie w zaleznosci czy dostałes juz karte jak nie masz to lepiej wykup ubezpieczenie :) co do pracowników i szefostwa nie jebiesz to nara . . Do takiego obozu nadaja sie Slazaki i Nysy :)) które albo liza d... albo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak beduini :) za marne grosze . wystarczy poszukac by znalezc lepsza pracę niz ta w tchibo na niemieckich warunkach z lżejsza praca :) i lepszym wynagrodzeniem nie polcam
5
Zostaw swoją opinię o AP Uniapol Development Sp. z o.o. - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AP Uniapol Development Sp. z o.o.