Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kopex Famago

Pracowałeś w firmie Kopex Famago i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Szanujmy się - 2013-07-14 10:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję. Jeszcze. Mam nadzieję...
Proszę byście nie generalizowali!
To nie prawda, że ci którzy zostali to same lizusy, nieroby etc.
Nie czuję się by wywierano na mnie mobbing itp.

Czy nie zdajecie sobie sprawy z tego jak ciężko się pracuje, gdy czyta i słyszy się takie plotki? Jest ciężko i każdy z jeszcze pracujących ma nieustanne obawy o przyszłość Famago.
Mnie nie zależy na tym by ta firma upadła! Wam zależy na tym by stanęła na nogi?
Jeśli tak, to dlaczego plujemy sobie pod wiatr dając takie komentarze?

Jeśli Państwo macie jakieś konkretne sprawy droga służbowa jest każdemu znana. Jestem na 100% pewien, że nie zostaną te informacje zignorowane.

Zwolnili Ciebie, odejdź z godnością.
Jeśli i mnie zwolnią, to nie będę się obracał za siebie.
zdjecie uzytkownika
pająk - 2013-07-23 22:22:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co istotne umyka uwadze- a przerodziło się to w paskudnie plotkarski portal. To że jest lista do zwolnienia na kolejne 14 osób to nikogo nie interesuje? To, że do tej pory najlepiej mają się kadry i księgowość i ich zwolnienia nie dotyczyły, tylko tam są podwyżki i premie. Przeciwko temu nikt się nie buntuje- dziwne.
zdjecie uzytkownika
jolero teqiula na bahamah - 2013-07-28 23:17:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
restrukturyzacja : pic na wode , produkcji nie widac na halach , zmienili na papierze znowu setny raz strukture organizacyjną z na pierwszym miejscu PIEREM i BEHEAPEM , jakby to miało poprawic działanie firmy , juz byli tu tacy co rozkręcili firme , zainwestowali w komputery,programy,maszyny , a w stałych pracowników? i w podobno tańszą kooperacje ........nawet podwyzek pracownicy nie zobaczyli i premi ,tzn jeden łaził i się chwalił PITEM ze zarobił trzy ,a nawet 4razy więcej od innych ... A Teraz Następni wywalają ludzi , a przecież tutaj w takiej firmie trzeba inwestowac w trwałych ludzi a nie w tymczasowych ; nie wykorzystują mocy produkcyjnych firmy ; premie dostają jak zwykle tylko ci co zawsze za nadgodziny ; PIP by się przyjebał ; a inni mają pracować za łaskawe C ; Jeszcze do tego wszyscy tylko gadają o zwolnieniach ; i gadają i gadają , i chodzą na fajki do PKS-u; lub gadają przez telefony ; nic dziwnego coraz więcej łazi ..... z językiem na brodzie i plecami przy ziemi i mówi ze mają dosc takich klimatów w pracy............
zdjecie uzytkownika
fe - 2013-07-29 18:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ma być widać produkcje skoro już głośno mówi się ma mieście że w Famago zostanie tylko 75 osób lub zostanie całkiem zamknięte. Koszmar bo w regionie nie ma pracy.....
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-07-29 18:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba cała grupa kopex się sypie. czytając opinię o pracodawcy ZZM S.A. Zabrze widać że i tam są zwolnienia......
zdjecie uzytkownika
opzz - 2013-09-14 12:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ate nasze zwiazki pojechali na Warszawe?
zdjecie uzytkownika
związkowiec - 2013-09-14 15:10:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
opzz - 2013-09-14 12:20:37

Ate nasze zwiazki pojechali na Warszawe?
A oczywiście, że te nasze związki pojechały na Warszawę, bo jak by mogły nie pojechać. Szkoda tylko, że tak małej ilości pracowników zależy na okazaniu swojego oburzenia i niezadowolenia z rządów TUSKA !!!!! A to sie wszystko przekłada na zakłady pracy!!!!
zdjecie uzytkownika
iska - 2013-09-23 15:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ten syf jeszcze sie kolacze?co tam teraz robia?chyba brony i lemiesze juz wszystko wyprzedali?cofnela sie firma do lat 50 ale jaja!!!!
zdjecie uzytkownika
jack - 2013-09-29 10:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co dalej zwalniaja?padaka w tej firmie
zdjecie uzytkownika
ble - 2013-10-10 21:06:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w kiblach jak walilo tak wali dalej ale przynajmniej pomalowali sciany , jas...(usunięte przez administratora) zadzialal bo naniego poematy pisali hehe
zdjecie uzytkownika
bla bla - 2013-10-11 11:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pamietam....w kiblu przed wejsciem na H-10 poemat : "Pamiętaj kolego mój , kierownik to głupi (usunięte przez administratora) "
Dzieje sie jeszcze cos na tej 10-ce ? bo slyszalem ze 9-ke "zlikwidowali" , a na 11-ce od ponad roku zamiataja podloge z wiorow..Tak zwani "technolodzy" jeszcze istnieja , czy juz tez pozwalniali ? Tak zwane "biuro konstrukcyjne" jeszcze cos tam "kresli" ?
zdjecie uzytkownika
g - 2013-10-20 17:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
dobre
zdjecie uzytkownika
fuck or - 2013-10-30 21:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
No cygan prezesina i jego wesoła kompanija rozwalili zakład z 65 letnią tradycją - SPRZEDANE pewnie za marne grosze tak jak złom, który ostatnio był szabrowany na prawo i lewo bez żadnej kontroli. Ciekawe jaki zamiar ma nowy właściciel?
zdjecie uzytkownika
gh - 2013-10-31 13:24:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A kto kupil ten zaklad ktos wie?a co zaloga zrobili?To bylo do przewidzenia
zdjecie uzytkownika
robol - 2013-11-02 15:20:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
A mnielismy miec tak dobrze jak nas kupil kopex A wyszlo jak zwykle PO polskiemu!!
zdjecie uzytkownika
krzych - 2013-11-26 16:18:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak wystraszeni ze nic nie komentuja???????? tak zle
zdjecie uzytkownika
pracownik fakos-famago - 2013-12-04 14:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
wszystkiego najlepszego z okazji barbórki dla pracowników famago
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-04-02 22:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Kopex ostatnio wyręcza sie swoją nowa spółką Fakos która w konia robi pracowników oraz podwykonawców tzn.Odpisuje godziny pracownikom za niby brak wydajności, po czasie podwykonawcom ucinają 1/3 z faktór za niby rowniez braki wydajnosci .Mało tego przekupują najlepszych pracowników podwykonawcow.Banda złodzieji.Kopex to juz nie ta sama firma teraz wyrecza sie swoja psełdo firemką Fakosem złodziejem.Jesli czytacie to pracownicy na działalności to uciekajcie z dala od Kopexu i Fakosu.
zdjecie uzytkownika
p - 2014-05-04 23:55:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to fakt trzeba uciekac na zachod tu jest dzidzicz a fakos to dziwny stwor
zdjecie uzytkownika
olej - 2014-05-05 04:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak najlepiej jak wszyscy uciekną i zostawią wszystkie firmy ogołocone z robotników. Choć to prawdopodobny scenariusz bez podwyżek
zdjecie uzytkownika
wrr - 2014-05-05 13:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co mamy w polsce czy w takim fakosie robic za miske ryzu]]]]
zdjecie uzytkownika
wrr - 2014-05-05 13:37:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co mamy w polsce czy w takim fakosie robic za miske ryzu]]]]
zdjecie uzytkownika
Seweryn - 2014-05-23 10:54:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jedno wiem na pewno... wnet będę chodził w k.spodniach tak te ... dbają o bezpieczeństwo! to jest chore! co kwartał gorzej! może ktoś się opanuje ??? bo to , że dostaje poplamione, brudne i śmierdzące ( kiedyś tak nie było ) to się przyzwyczailiśmy, ale ile to może się zmniejszać, albo poproszę żonę by doszyła coś, wszak naprawy też sobie robimy we własnym zakresie (!) nawet na zamianę dostajemy inne rozmiary, i weź tu spawaj z glutami w bucie!!! - a firma, jeśli się otrzepie, to będzie dobrze, ino niech zamówień nie braknie, materiału i sprzetu do roboty...bo gdzie indziej pójdziemy...
zdjecie uzytkownika
p - 2014-05-28 13:29:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to dziadostwo nie zaklad pracy
zdjecie uzytkownika
przed rozmowa - 2014-05-28 18:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
do @p. czemu tak piszesz? co tam w Kopexie sie dzieje takiego? pytam bo jestem przed rozmowa i wiaodmo
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kopex Famago
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x