Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Indyk ślask

zdjecie uzytkownika
sz - 2015-05-22 11:34:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kiero - 2014-01-16 17:13:03]:
baran jesteś za 2 miechy tak
zdjecie uzytkownika
grunge - 2015-05-24 17:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z tym morale trafiono w samo sedno.
zdjecie uzytkownika
grunge - 2015-05-24 17:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zakład okrada pracowników korzystając z trudnej sytuacji życiowej,kierownictwo i tzw. nadzór skrupulatnie pilnują,aby niemożliwa była jakakolwiek współpraca.
zdjecie uzytkownika
160 GODZ.1920ZŁ ZAROBEK KIEROWCY W INDYKU PRACA W - 2015-05-29 09:25:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ODRADZAM
zdjecie uzytkownika
SZOFER - 2015-05-29 09:32:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
12 ZŁ NA GODZ. ZA TE PRACE TO POWINNO BYC 12 EURO PANI I..O
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-05 17:07:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy płacą że dużo trzeba pracować tzn.12-13godzin i że na godz.5 się chodzi. Każdy jest mądry tutaj ale żeby iść do kadrowej i to jej powiedzieć wprost to nie ma mocnego i odważnego. Każdy jest mądry tutaj i w pracy jak szefostwa nie ma. Mi się tam robota podoba i zarobek jest ok. pozdrawiam tych tylko narzekających hehe.
zdjecie uzytkownika
złodzieje - 2015-06-10 19:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
magda - 2015-06-23 16:52:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zastanawiam się nad pracą w tej firmie i rozumiem ,że w tygodniu wszyscy pracują po 12-13h a co z sobotami ,również obowiązkowe i w takiej ilości godzin?
zdjecie uzytkownika
magda - 2015-06-30 12:43:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
halooo ..czy ktoś tu jeszcze zagląda?
zdjecie uzytkownika
sajmon - 2015-07-01 14:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda to ze w indyku nie mozna wyjsc na przerwie na papierosa ???znajomy pracowal i mowil ze nie ma kantyny dla palacych w tym zakladzie ani opcji ,zeby wyjsc z zakladu przez caly dzien,ze jakies kary sa ,jest tak?
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2015-07-01 20:40:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To wszystko prawda co jest napisane na forum, w soboty praca tak samo jak pozostałe dni.
zdjecie uzytkownika
magda - 2015-07-02 18:49:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki za odpowiedz xxxxx ,to rzeczywiście ciężko musi tam być pracując po tyle godzin z jednym tylko dniem wolnym..człowiek chodzi chyba jak zombie
Jakieś pozytywy oprócz wypłaty bo na zarobek chyba nie można narzekać,np normalne tempo pracy czy może czasem jakaś sobota wolna albo wcześniejsze wyjscie z pracy w tygodniu ?Bo szczerze jak czytam te opinie to jakbym o jakim [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czytała ...
zdjecie uzytkownika
gosia - 2015-07-03 14:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przekonaj się Magda sama, zacznij pracę, wytrzymaj miesiąc i zdecyduj ;)
zdjecie uzytkownika
magda - 2015-07-04 18:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wytrzymaj miesiac...hmm to duzo mówi ,ale masz racje Gosia muszę sama się przekonac a pytania zadaje bo chciałam mieć jakiekolwiek wyobrażenie po prostu ,zawsze to lepiej się jakoś nastawić.
zdjecie uzytkownika
sajmon - 2015-07-06 18:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powtarzam pytanie można na papierosa gdzies wyjsc ,bo palaczem jestem ?
zdjecie uzytkownika
nie - 2015-07-06 20:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-07-12 11:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca się zmieniła 8 godzin nadzorowane , siedzisz dłużej jeżeli towar tego wymaga , nie ma szału ;) Soboty kończysz tak jak zrobisz .
zdjecie uzytkownika
Patyk - 2015-07-21 23:38:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nie rozumiem, że Twoja zdawkowa odpowiedź dotyczyła pytania @sajmon. Dziwne, że nie można wyjść na papierosa.. Przecież w każdej pracy przewiduje się przerwę, to raczej wymóg socjalny. A to, czy pracownik przesiedzi, prześpi, będzie jadł w tym czasie, czy wyjdzie na fajka, to powinna być jego sprawa.
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-07-26 11:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na zakladzie obowiązuje całkowity zakaz palenia
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-27 11:02:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-07-27 11:04:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam za granicą w zakładzie produkcyjnym ,w którym również był całkowity zakaz palenia na terenie zakładu ,ale osoby palące mogły normalnie w czasie przerwy wyjść na zewnątrz to chyba oczywiste.Nie mówcie ,że w tym zakładzie palacze przez cały dzień nie mają tej możliwości,tzn jak wejdziesz do środka to nie możesz już wyjść ,bo nie wiem jak to rozumieć?
zdjecie uzytkownika
eee - 2015-07-27 21:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niewiem czego nie rozumiecie przychodzisz do pracy i nie ma takiej opcji żeby wyjść zapalić w czasie przerwy, poza teren zakładu też niewolno wychodzić w czasie pracy
zdjecie uzytkownika
szpieg - 2015-07-31 00:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co dzieje się na towarowej w gliwicach ? bo codziennie wieczorem jacyś kolesie podjeżdżają prywatnymi furami i ładują do bagażników grube miechy.chyba nie kamieni ?
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-08-20 22:17:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie, czy to prawda że 15 sierpnia ( to było sobota, ale święto -dzień ustawowo wolny) zakład ( ubojnia) pracował ?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie rekrutacyjne przemknęło bez żadnych zbędnych niepotrzebnych sytuacji , bardzo miła obsługa klienta ;) . Nie mam żadnych przeciw wskazań do pracy w Indyku . Polecam
Pytania: Nie było żadnego pytania na które nie byłbym wstanie odpowiedzieć .
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-21 12:02:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
patric - 2015-08-21 12:03:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi nic nie wiadomo na ten temat. Ale wiem, że czasem jest tak, że nie da rady zawiesić pracy każdej firmy na święto państwowe czy inne i wtedy pracownicy muszą przyjść do pracy ale maja zamiast tego dnia jakiś inny wolny. I nie uważam żeby takie postępowanie było złe. Jak tylko pracownicy mają coś w zamian tego to ja uważam że ok.
zdjecie uzytkownika
prawda - 2015-08-21 13:20:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2015-08-20 22:17:08]:
nie wiem skad masz takie informacje ale 15.08 jak i 16.08 były dniami wolnymi od pracy.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Indyk ślask

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Indyk ślask?
Zadaj pytanie
alert