Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Indyk ślask

zdjecie uzytkownika
Agnieszka - 2014-12-05 20:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Juz tam pracuje, myślałam że będę musiała im dawać w łeb, a tego bym jie dała rady :)
zdjecie uzytkownika
helga - 2014-12-19 12:50:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm, co prawda pracowałam kiedyś przy mięsie ale już przy obrabianiu troszkę zrobionego, natomiast czy w indyk śląsk w związku z tym że jest ubój itd., to ciężko jest wytrzymać i jakieś psychiczne bariery można mieć?skoro takie klimaty psychologiczne to może lepiej płacą żeby wytrzymać, mam racje? odpiszcie plis
zdjecie uzytkownika
oleńka - 2014-12-23 15:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jarek - 2014-05-08 20:59:34]:
praca jest w piątki świątki i niedziele a dodatku nocnego też nie ma co z tego że zarobisz ok 2500-do 3500 jak pracujesz po 13 godz cały tydzień no czsem niedziela jest wolna ludzie pracują co mają zrobic zawsze można sie zwolnić kadrowa przyjmie ukraińców jest to barbzo ciężka praca fizyczna
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-29 20:00:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszecie głupoty fakt trzeba się narobić za darmo nikt ci nie zapłaci ale tragedi nie ma co do dodatku nocnego to jest normalnie wyplacany mogę wypowiadać się na temat pracy na magazynie i powiem tyle za prosta fizyczna prace zarobki są dobre a jak komuś się nie chce robic i nie piszcie o [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo wcale tak nie jest
zdjecie uzytkownika
mmarta - 2015-01-02 17:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie ile ja bym dała z siebie zeby zarobic 3500zł? narzekaja Ci co maja chyba za dobrze.... Niestety cos za cos...A jak tam mozna sie dostac do pracy? Lepiej zaniesc cv osobiscie czy wyslac droga mailowa? Podpowie ktos jak jest na rozmowie kwalifikacyjnej i jakie trzeba spełniac wymagania? pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ten który był... - 2015-01-09 21:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) .
zdjecie uzytkownika
żabol - 2015-01-11 16:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kojot - 2014-06-09 18:58:58]:
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
żabol - 2015-01-11 16:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Radek - 2014-06-20 18:10:38]:
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
żabol - 2015-01-11 16:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Radek - 2014-07-03 23:14:03]:
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
DIN - 2015-01-26 17:04:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACA CIĘŻKA FIZYCZNA. ZAROBKI NA ROZBIORZE OK 2500-3000 ZŁ. PRACA PRZEWAŻNIE PO 10-12H DZIENNIE
zdjecie uzytkownika
AN - 2015-01-26 17:14:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Sprawdziłem - 2015-01-26 21:30:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Sprawdziłem - 2015-01-27 21:39:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki za takie forum jak się piszę prawdę bez żadnych wulgaryzmów to nie pasujące wpisy są wymazywane co się można w takim razie dowiedzieć o tej firmie po prostu nic życzę powodzenia dobranoc
zdjecie uzytkownika
AN - 2015-01-28 19:52:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sprawdziłem - 2015-01-27 21:39:35]:
NIESTETY PRAWDA. NIEWYGODNE WPISY KIEROWNICTWO FIRMY USUWA Z POMOCA ADMINISTRTORA. NIE WIEM PO CO WOGOLE TE FORUM ISTNIEJE SKORO I TAK PRAWDA JEST USUWANA
zdjecie uzytkownika
Arcz - 2015-01-29 19:22:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak tam u kierowców,można godnie zarobić??
zdjecie uzytkownika
Rydzu - 2015-01-31 15:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jak każda inna te same opinię można Powiedzieć np. Madej wróbel. Mil pol. Itd. Cóż taki miny kraj. A tak może teraz z innej pułki wszyscy jesteś cię haterami ale nikt. Nie powie jakie są korzyści z takiej pracy. Masz wędliny wszelkiego rodzaju duże zarobki. Możesz godnie żyć godnie się ubierać nie myśleć o tym czy wystarczy kasy do końca mies. Każdy by chciał kolosy za siedzenie na d... Szczerze mówiąc lepsza taka praca niż wyjazd zagranicę i praca na wozy wiem coś o tym.
zdjecie uzytkownika
Łysy - 2015-02-02 20:34:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Arcz - 2015-01-29 19:22:55]:
Jazda tylko i wyłącznie nocą,zarobisz od 3do4k za 300godz.
zdjecie uzytkownika
KIERO - 2015-02-03 09:36:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
jo - 2015-02-06 19:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kogos powaznego prosze o pomoc-doradzenie ,chce sie tam wybrac do pracy,jak to wyglada ilosc godzin,przerwy,stawka godzinowa,terminowosc wyplat itd, wzamian sluze pomoca dot KOLPORTER-Katowice
zdjecie uzytkownika
kiero - 2015-02-08 16:29:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Piotr Szaruga - 2015-02-12 13:37:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jo - 2015-02-06 19:32:21]:
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Piotr Szaruga - 2015-02-12 21:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jo - 2015-02-06 19:32:21]:
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-02-25 10:57:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIe wiem jak wyglada praca w srodku ale bylem pracownikiem firmy ktora wykonywala prace na indyku i to jest horror co chwile przychodzi straznik i kaze wyjezdzac autem z placu.Nie wspomne juz o wypisywaniu przepustek sprawdzaniu dokladnym auta.Czułem sie tak jak bym był zlodziejem.
Ostatni raz tam pracowalem!NIE POLECAM !!!!!!
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2015-02-27 21:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja tam pracuje i jestem zadowolony.Zarobki tez sa dobre tak wiec nie mozna narzekac.Moze i kontroluja ale auta ktore wjezdzaja na zaklad.Widocznie takie przepisy !:)
zdjecie uzytkownika
ON - 2015-03-01 19:09:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
RYDZU TE CIUCHY KUPUJESZ ZA LEGAL CZY ZA KASE Z KOPERTY ..
NO CHYBA ŻE JESTES RACOWNIKIEM Z BIURA, TO NAM POWIEDZ CO BYŁO W PACZKACH NA ŚEIĘTA.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Indyk ślask
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Indyk ślask?
Zadaj pytanie