Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Indyk ślask

zdjecie uzytkownika
prawda - 2015-05-19 18:00:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma jak każda inna. Żeby zarobić niestety trzeba się narobić. Dla leserów w tej firmie nie ma miejsca. Ludzie bywają różni. Z jednymi da się pogadać a innych unikać lepiej z daleka. Jedna babka na filecie jest denerwująca myśli że wszystko umie i wszystko wie. Jak sobie kogoś upatrzy to gnoi go do momentu aż znajdzie sobie inną osobę, a sama tez nie jest wielkim pracusiem. Co z tego że skóry z fileta targa skoro go nie czyści a później drze morde na inne baby że mają się ruszyć bo to jest praca w akordzie. Tylko czemu ona jak nie lecą skóry na filecie to czeka i nic nie robi (nie czyści fileta) więc chłopaki specjalnie puszczają skóry żeby miała co robić. Poza tym denerwuje nas to że jak przychodzi do niej facet z trybowania na pogaduchy to wtedy ona już nic nie robi. Niech sonie pogada z nim w domu lub po pracy. Dziwie się innym babom że nie reagują na to że on ją tak codziennie zagaduje po kilka razy na dzień i bay wtedy na nią jebią. Ale to ona robi najlepiej i najszybciej To ona tylko zawsze się narobi i nikt inny. Może wkońcu ktoś to zauważy co ta baba wyrabia!!!!!
zdjecie uzytkownika
SZ - 2015-05-22 11:22:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Odp do 24 - 2015-05-08 22:01:10]:
to idz na jego miejsce weż odpowiedzialność na głowe za ludzi jak taki mądry jesteś
zdjecie uzytkownika
sz - 2015-05-22 11:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jan - 2013-08-05 11:13:46]:
zastanów si co piszesz baranie gdzie tak jest nie w indyku napewno
zdjecie uzytkownika
sz - 2015-05-22 11:34:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kiero - 2014-01-16 17:13:03]:
baran jesteś za 2 miechy tak
zdjecie uzytkownika
grunge - 2015-05-24 17:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z tym morale trafiono w samo sedno.
zdjecie uzytkownika
grunge - 2015-05-24 17:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zakład okrada pracowników korzystając z trudnej sytuacji życiowej,kierownictwo i tzw. nadzór skrupulatnie pilnują,aby niemożliwa była jakakolwiek współpraca.
zdjecie uzytkownika
160 GODZ.1920ZŁ ZAROBEK KIEROWCY W INDYKU PRACA W - 2015-05-29 09:25:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ODRADZAM
zdjecie uzytkownika
SZOFER - 2015-05-29 09:32:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
12 ZŁ NA GODZ. ZA TE PRACE TO POWINNO BYC 12 EURO PANI I..O
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-05 17:07:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy płacą że dużo trzeba pracować tzn.12-13godzin i że na godz.5 się chodzi. Każdy jest mądry tutaj ale żeby iść do kadrowej i to jej powiedzieć wprost to nie ma mocnego i odważnego. Każdy jest mądry tutaj i w pracy jak szefostwa nie ma. Mi się tam robota podoba i zarobek jest ok. pozdrawiam tych tylko narzekających hehe.
zdjecie uzytkownika
złodzieje - 2015-06-10 19:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
magda - 2015-06-23 16:52:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zastanawiam się nad pracą w tej firmie i rozumiem ,że w tygodniu wszyscy pracują po 12-13h a co z sobotami ,również obowiązkowe i w takiej ilości godzin?
zdjecie uzytkownika
magda - 2015-06-30 12:43:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
halooo ..czy ktoś tu jeszcze zagląda?
zdjecie uzytkownika
sajmon - 2015-07-01 14:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda to ze w indyku nie mozna wyjsc na przerwie na papierosa ???znajomy pracowal i mowil ze nie ma kantyny dla palacych w tym zakladzie ani opcji ,zeby wyjsc z zakladu przez caly dzien,ze jakies kary sa ,jest tak?
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2015-07-01 20:40:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To wszystko prawda co jest napisane na forum, w soboty praca tak samo jak pozostałe dni.
zdjecie uzytkownika
magda - 2015-07-02 18:49:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki za odpowiedz xxxxx ,to rzeczywiście ciężko musi tam być pracując po tyle godzin z jednym tylko dniem wolnym..człowiek chodzi chyba jak zombie
Jakieś pozytywy oprócz wypłaty bo na zarobek chyba nie można narzekać,np normalne tempo pracy czy może czasem jakaś sobota wolna albo wcześniejsze wyjscie z pracy w tygodniu ?Bo szczerze jak czytam te opinie to jakbym o jakim [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czytała ...
zdjecie uzytkownika
gosia - 2015-07-03 14:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przekonaj się Magda sama, zacznij pracę, wytrzymaj miesiąc i zdecyduj ;)
zdjecie uzytkownika
magda - 2015-07-04 18:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wytrzymaj miesiac...hmm to duzo mówi ,ale masz racje Gosia muszę sama się przekonac a pytania zadaje bo chciałam mieć jakiekolwiek wyobrażenie po prostu ,zawsze to lepiej się jakoś nastawić.
zdjecie uzytkownika
sajmon - 2015-07-06 18:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powtarzam pytanie można na papierosa gdzies wyjsc ,bo palaczem jestem ?
zdjecie uzytkownika
nie - 2015-07-06 20:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-07-12 11:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca się zmieniła 8 godzin nadzorowane , siedzisz dłużej jeżeli towar tego wymaga , nie ma szału ;) Soboty kończysz tak jak zrobisz .
zdjecie uzytkownika
Patyk - 2015-07-21 23:38:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nie rozumiem, że Twoja zdawkowa odpowiedź dotyczyła pytania @sajmon. Dziwne, że nie można wyjść na papierosa.. Przecież w każdej pracy przewiduje się przerwę, to raczej wymóg socjalny. A to, czy pracownik przesiedzi, prześpi, będzie jadł w tym czasie, czy wyjdzie na fajka, to powinna być jego sprawa.
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-07-26 11:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na zakladzie obowiązuje całkowity zakaz palenia
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-07-27 11:04:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam za granicą w zakładzie produkcyjnym ,w którym również był całkowity zakaz palenia na terenie zakładu ,ale osoby palące mogły normalnie w czasie przerwy wyjść na zewnątrz to chyba oczywiste.Nie mówcie ,że w tym zakładzie palacze przez cały dzień nie mają tej możliwości,tzn jak wejdziesz do środka to nie możesz już wyjść ,bo nie wiem jak to rozumieć?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie rekrutacyjne przemknęło bez żadnych zbędnych niepotrzebnych sytuacji , bardzo miła obsługa klienta ;) . Nie mam żadnych przeciw wskazań do pracy w Indyku . Polecam
Pytania: Nie było żadnego pytania na które nie byłbym wstanie odpowiedzieć .
zdjecie uzytkownika
eee - 2015-07-27 21:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niewiem czego nie rozumiecie przychodzisz do pracy i nie ma takiej opcji żeby wyjść zapalić w czasie przerwy, poza teren zakładu też niewolno wychodzić w czasie pracy
zdjecie uzytkownika
szpieg - 2015-07-31 00:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co dzieje się na towarowej w gliwicach ? bo codziennie wieczorem jacyś kolesie podjeżdżają prywatnymi furami i ładują do bagażników grube miechy.chyba nie kamieni ?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Indyk ślask

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Indyk ślask?
Zadaj pytanie
alert