Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: Indyk ślask


Oceniono 85 razy
Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.
Otrzymuj powiadomienia
Obserwuje: 19 osób
zdjecie uzytkownika
prawda - 2013-11-03 14:02:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam jeśli ktoś chce wiedzieć jak tam jest to ja wam powiem bo bzdety które tu się wypisuje nie wiele mają wspólnego z prawdą. Ogólnie zarabia się tu w zależności od stanowiska od: namyjce - 1500 do 1800 , na wydawce od 2200 do 2500, na rozbiorze od 2500 do ponad 3000 jeśli są duże bicia a najwięcej na uboju choć to już nie to co kiedyć. W kwesti pracy na rozbiorze i atmosfery która tam panuje szczerze powiem że niestety nie jest tam za dobrze choć lepiej niż kiedyć. Faktycznie jest tam kilka osób które starają się uprzykszyć życie innym pracownikom ale są też ludzie którzy są wporządku i chcą dać innym szansę. Zaletą jest to że jest tam teraz paru nowych pracowników z którymi da się pogadać i nie myśleć tylko o całym tym zgiełku. Co doo pracy to raczej nie jest dla wszystkich trzeba mieć sporo siły i jeszcze więcej zapału żeby tam przetrwać bo praca jest naprawdę ciężka no ale nie ma się co oszukiwać w polsce nikt nie daje pieniędzy za darmo a już na pewno nie zakład prywatny taki jakim jest ta firma. jeśli ktoś ma w planach zatrudnić się w tej firmie to raczej proponuję inne działy niż rozbiór choćby tylko dlatego że oprucz stresu zagwarantowanego przez "miłych ludzi" dochodzi chłód i woda która daje się we znaki zwłaszcza rękom bo mięso jest zimne i mokre a to przez tyle godzin ile tu się pracuje daje się odczuć na własnej skórze. Co dalej was jeszcze interesowało kary i zakazy oraz zakres godzin oraz dni pracy
to też jest zależne od stanowiska bo na wydawce i myjce pracuje się na godziny i tam ewentualna praca w weekendy jest premiowana natomiast na uboju oraz rozbiorze niedziele są wolne ale reszta dni płatne akordowo od sztuki w każdy dzień tak samo a wyjścia przed godziną 15 to raczej żadkość a gdy się udaje to jest związane to z słabszym biciem czyli mniejszym zarobkiem w tym dniu. ok to chyba wszystko chętnych zapraszam choć łatwo nie jest... pozdrawiam (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ANUSIA - 2014-01-04 19:53:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [papuga - 2013-08-03 09:10:06]:
stuknij się w glowę człowieku idz i spróbuj zarobić te pieniądze w indyku zycze powodzenia ciekawe skąd wziąleś te kwoty chyba z kosmosu
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-01-16 14:06:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [burak - 2013-08-09 09:07:31]:
wpadnij do nas to zobaczymy ile wytrzymasz cwaniaku. najpierw popracuj, zarób 4500 tysiąca
zdjecie uzytkownika
kiero - 2014-01-16 17:13:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy wie ktoś z was czy są przyjęcia na solówki i jak wygląda tam praca za kierowcę. bardzo proszę o szczerą odpowiedź i z góry dziękuje. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
kmx - 2014-01-30 13:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuje za prace w zakładzie
zdjecie uzytkownika
piotr xxx - 2014-02-06 17:01:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam prozbe mógł by mi ktos powiedziec jak dojechac z bytom dworzec do INDYK ŚLASK I JAKIM AUTOBUSEM BENDE BARDZO WDZIECZNY Z GÓRU DZIEKUJE JAK COS PISAC NA gg 487 109 42 lub tutaj
zdjecie uzytkownika
mmmmmmmmmm - 2014-02-09 16:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piotr xxx - 2014-02-06 17:01:11]:
autobusem 132 i wysiadasz w Wieszowie na przystanku zaraz za apteka ktora jest po lewej stronie
zdjecie uzytkownika
piotr xxx - 2014-02-10 13:57:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mmmmmmmmmm - 2014-02-09 16:13:31]:
a znasz może nazwe przystanku byłbym bardzo wdzieczny???
zdjecie uzytkownika
mmmmmmmmmm - 2014-02-16 15:13:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piotr xxx - 2014-02-10 13:57:37]:
wieszowa kościuszki
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-02-24 21:57:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na magazynie na start stawka 7.70 zl przeciepniesz dziennie tony miesa 10 godzin dziennie każda sobotę i niedziele. ogólnie nie polecam
zdjecie uzytkownika
lichy - 2014-02-27 17:36:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przecież to nie przejdzie w żadnym zakładzie, żeby pracować przez 7 dni bez przerwy. ustawowo nawet są przerwy przynajmniej 24 godziny po pewnym czasie pracy
zdjecie uzytkownika
roman - 2014-02-28 12:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taka jest prawda kierownictwo niechętnie patrzy na wolne najlepiej jakbys robil 30 dni w miesiącu 10 godzin to minimum
zdjecie uzytkownika
carlitos - 2014-03-07 10:35:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i do tej pory nikt nie interweniował w tej sprawie? rozumiem strach przed kierownictwem. Ale jeżeli jest jak piszesz @roman to człowiek tak długo nie pociągnie
zdjecie uzytkownika
rachim - 2014-03-07 13:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to firma dla desperatów zarobisz 2500 a godzin 300 w miesiącu to masz 9 zł na godzine dajcie spokój tyle to w ochronie płacą u wrubla za 8 godzin masz 2000
zdjecie uzytkownika
rachim - 2014-03-07 13:10:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogień (usunięte przez administratora)kasa kasa tylko nie dla was (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-03-13 17:47:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rachim - 2014-03-07 13:08:00]:
kolego ciekawe gdzie w ochronie praca jest na 8 godzin, przeważnie 12,a zarobek taki że nawet 1500 netto nie zarobisz.
zdjecie uzytkownika
PITER - 2014-03-14 11:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
FIRMA TRAGEDIA [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 300GODZ. ZA 2500 TO PRAWDA A NA ŚWIĘTA DŁUGOPIS Z NAPISEM INDYK ŚLĄSK ....NIE POLECAM TYLKO OSTRZEGAM...
zdjecie uzytkownika
czaro - 2014-03-14 18:41:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
300 godzin w żadnej pracy się nie przerobi, to jest mało realne czasowo żeby tyle w miesiąc wyrobić
zdjecie uzytkownika
wons - 2014-03-18 22:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie przesadzajcie, 300 godzin, to prawie dwa pełne etaty, więc około 16 godzin dziennie, napiszcie może jak jest naprawdę w Indyk, bo to jest wręcz nierealne.
zdjecie uzytkownika
PITER - 2014-03-20 08:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
CZARO,WONS JAK SIĘ ZATRUDNISZ TO SIĘ DOWIESZ PRAWDY TYLKO WTEDY NAPISZ KTO MIAŁ RACJE.
ŻYCZE STALOWYCH NERWÓW I SPORO ZDROWIA
CZEKAM NA OPINIE ;)
zdjecie uzytkownika
manek - 2014-03-29 20:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dugi mnie denerwowal
zdjecie uzytkownika
roman - 2014-03-30 16:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
300 godzin to jest realne 10 godzin dziennie razy 30 dni byli tacy co mieli 350 rakord to 380 ale to jest wykanczajace poza robota nie masz sily na nic
zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2014-04-10 15:45:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@roman, no jakim cudem, trzeba by pracowac serio po 10 godzin albo i lepiej i wliczac w to w weekendy, to w indyku w niedziele tez pracujecie?
zdjecie uzytkownika
niewolnik - 2014-04-16 21:27:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca fajna ............. system pracy niewolnictwo nie masz rodziny to zapraszamy pieniądze takie sobie praca od 6 do 19 w zależnosci jaki dział rozbiórka trybki nie ciekawe stnowiska noże myjka ok
zdjecie uzytkownika
ziom - 2014-04-20 10:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam poczytałem trochę forum i zastanawiam się jak to jest możliwe że żadna instytucja nie zainteresowała się tym zakładem? ( układy? Bo inaczej nie da się tego wytłumaczyć)
Ja miałem okazje podjąć tam prace i wiem ze na początek umowa jest na ½ etatu i to na najniższej krajowej co na dzień dzisiejszy daje około 840 brutto na tej umowie. A wy piszecie o takich zarobkach , ukryte dochody ? ( jedyny wniosek)
Jeśli zostaniemy „złapani” na ukrywaniu źródeł dochodu (a tak rozumie się wypłatę pod stołem) to możemy dostać grzywnę w wysokości nawet 75% tego „ukrytego” dochodu. Oczywiście podlegamy też odpowiedzialności karnej skarbowej.
A co do systemu kar jakie tam nakładane są na pracownika to nijak mają się do kodeksu pracy.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Indyk ślask
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x