Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Indyk-Śląsk Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
sz - 2015-05-15 12:57:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sped - 2013-10-04 17:37:03]:
niema wózków widłowych tam
zdjecie uzytkownika
sz - 2015-05-15 13:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ - 2013-10-10 20:59:11]:
tyle samo co w tygodniu dostaniesz za niedziele
zdjecie uzytkownika
sz - 2015-05-15 13:06:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PITER - 2014-03-20 08:37:55]:
ale prawdziwe
zdjecie uzytkownika
sz - 2015-05-15 13:14:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kiero - 2015-02-08 16:29:33]:
12/13 godzin 10 zł za godzine
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-05-18 14:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
administrator ma co robić :) siedzi i usuwa komentarze
zdjecie uzytkownika
prawda - 2015-05-19 18:00:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Firma jak każda inna. Żeby zarobić niestety trzeba się narobić. Dla leserów w tej firmie nie ma miejsca. Ludzie bywają różni. Z jednymi da się pogadać a innych unikać lepiej z daleka. Jedna babka na filecie jest denerwująca myśli że wszystko umie i wszystko wie. Jak sobie kogoś upatrzy to gnoi go do momentu aż znajdzie sobie inną osobę, a sama tez nie jest wielkim pracusiem. Co z tego że skóry z fileta targa skoro go nie czyści a później drze morde na inne baby że mają się ruszyć bo to jest praca w akordzie. Tylko czemu ona jak nie lecą skóry na filecie to czeka i nic nie robi (nie czyści fileta) więc chłopaki specjalnie puszczają skóry żeby miała co robić. Poza tym denerwuje nas to że jak przychodzi do niej facet z trybowania na pogaduchy to wtedy ona już nic nie robi. Niech sonie pogada z nim w domu lub po pracy. Dziwie się innym babom że nie reagują na to że on ją tak codziennie zagaduje po kilka razy na dzień i bay wtedy na nią jebią. Ale to ona robi najlepiej i najszybciej To ona tylko zawsze się narobi i nikt inny. Może wkońcu ktoś to zauważy co ta baba wyrabia!!!!!
zdjecie uzytkownika
SZ - 2015-05-22 11:22:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Odp do 24 - 2015-05-08 22:01:10]:
to idz na jego miejsce weż odpowiedzialność na głowe za ludzi jak taki mądry jesteś
zdjecie uzytkownika
sz - 2015-05-22 11:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jan - 2013-08-05 11:13:46]:
zastanów si co piszesz baranie gdzie tak jest nie w indyku napewno
zdjecie uzytkownika
sz - 2015-05-22 11:34:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kiero - 2014-01-16 17:13:03]:
baran jesteś za 2 miechy tak
zdjecie uzytkownika
grunge - 2015-05-24 17:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z tym morale trafiono w samo sedno.
zdjecie uzytkownika
grunge - 2015-05-24 17:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zakład okrada pracowników korzystając z trudnej sytuacji życiowej,kierownictwo i tzw. nadzór skrupulatnie pilnują,aby niemożliwa była jakakolwiek współpraca.
zdjecie uzytkownika
160 GODZ.1920ZŁ ZAROBEK KIEROWCY W INDYKU PRACA W - 2015-05-29 09:25:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ODRADZAM
zdjecie uzytkownika
SZOFER - 2015-05-29 09:32:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
12 ZŁ NA GODZ. ZA TE PRACE TO POWINNO BYC 12 EURO PANI I..O
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-05 17:07:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszyscy płacą że dużo trzeba pracować tzn.12-13godzin i że na godz.5 się chodzi. Każdy jest mądry tutaj ale żeby iść do kadrowej i to jej powiedzieć wprost to nie ma mocnego i odważnego. Każdy jest mądry tutaj i w pracy jak szefostwa nie ma. Mi się tam robota podoba i zarobek jest ok. pozdrawiam tych tylko narzekających hehe.
zdjecie uzytkownika
złodzieje - 2015-06-10 19:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
magda - 2015-06-23 16:52:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zastanawiam się nad pracą w tej firmie i rozumiem ,że w tygodniu wszyscy pracują po 12-13h a co z sobotami ,również obowiązkowe i w takiej ilości godzin?
zdjecie uzytkownika
magda - 2015-06-30 12:43:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
halooo ..czy ktoś tu jeszcze zagląda?
zdjecie uzytkownika
sajmon - 2015-07-01 14:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda to ze w indyku nie mozna wyjsc na przerwie na papierosa ???znajomy pracowal i mowil ze nie ma kantyny dla palacych w tym zakladzie ani opcji ,zeby wyjsc z zakladu przez caly dzien,ze jakies kary sa ,jest tak?
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2015-07-01 20:40:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To wszystko prawda co jest napisane na forum, w soboty praca tak samo jak pozostałe dni.
zdjecie uzytkownika
magda - 2015-07-02 18:49:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki za odpowiedz xxxxx ,to rzeczywiście ciężko musi tam być pracując po tyle godzin z jednym tylko dniem wolnym..człowiek chodzi chyba jak zombie
Jakieś pozytywy oprócz wypłaty bo na zarobek chyba nie można narzekać,np normalne tempo pracy czy może czasem jakaś sobota wolna albo wcześniejsze wyjscie z pracy w tygodniu ?Bo szczerze jak czytam te opinie to jakbym o jakim [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czytała ...
zdjecie uzytkownika
gosia - 2015-07-03 14:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przekonaj się Magda sama, zacznij pracę, wytrzymaj miesiąc i zdecyduj ;)
zdjecie uzytkownika
magda - 2015-07-04 18:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wytrzymaj miesiac...hmm to duzo mówi ,ale masz racje Gosia muszę sama się przekonac a pytania zadaje bo chciałam mieć jakiekolwiek wyobrażenie po prostu ,zawsze to lepiej się jakoś nastawić.
zdjecie uzytkownika
sajmon - 2015-07-06 18:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powtarzam pytanie można na papierosa gdzies wyjsc ,bo palaczem jestem ?
zdjecie uzytkownika
nie - 2015-07-06 20:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-07-12 11:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca się zmieniła 8 godzin nadzorowane , siedzisz dłużej jeżeli towar tego wymaga , nie ma szału ;) Soboty kończysz tak jak zrobisz .
zdjecie uzytkownika
Patyk - 2015-07-21 23:38:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nie rozumiem, że Twoja zdawkowa odpowiedź dotyczyła pytania @sajmon. Dziwne, że nie można wyjść na papierosa.. Przecież w każdej pracy przewiduje się przerwę, to raczej wymóg socjalny. A to, czy pracownik przesiedzi, prześpi, będzie jadł w tym czasie, czy wyjdzie na fajka, to powinna być jego sprawa.
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-07-26 11:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na zakladzie obowiązuje całkowity zakaz palenia
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-07-27 11:04:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam za granicą w zakładzie produkcyjnym ,w którym również był całkowity zakaz palenia na terenie zakładu ,ale osoby palące mogły normalnie w czasie przerwy wyjść na zewnątrz to chyba oczywiste.Nie mówcie ,że w tym zakładzie palacze przez cały dzień nie mają tej możliwości,tzn jak wejdziesz do środka to nie możesz już wyjść ,bo nie wiem jak to rozumieć?
zdjecie uzytkownika
eee - 2015-07-27 21:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niewiem czego nie rozumiecie przychodzisz do pracy i nie ma takiej opcji żeby wyjść zapalić w czasie przerwy, poza teren zakładu też niewolno wychodzić w czasie pracy
zdjecie uzytkownika
szpieg - 2015-07-31 00:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co dzieje się na towarowej w gliwicach ? bo codziennie wieczorem jacyś kolesie podjeżdżają prywatnymi furami i ładują do bagażników grube miechy.chyba nie kamieni ?
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-08-20 22:17:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie, czy to prawda że 15 sierpnia ( to było sobota, ale święto -dzień ustawowo wolny) zakład ( ubojnia) pracował ?
zdjecie uzytkownika
patric - 2015-08-21 12:03:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi nic nie wiadomo na ten temat. Ale wiem, że czasem jest tak, że nie da rady zawiesić pracy każdej firmy na święto państwowe czy inne i wtedy pracownicy muszą przyjść do pracy ale maja zamiast tego dnia jakiś inny wolny. I nie uważam żeby takie postępowanie było złe. Jak tylko pracownicy mają coś w zamian tego to ja uważam że ok.
zdjecie uzytkownika
prawda - 2015-08-21 13:20:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2015-08-20 22:17:08]:
nie wiem skad masz takie informacje ale 15.08 jak i 16.08 były dniami wolnymi od pracy.
zdjecie uzytkownika
józef - 2015-11-02 21:11:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potrafi któryś kierowca przedstawić jasno jak wygląda praca w indyk-slask bez farmazonów?
zdjecie uzytkownika
drfg - 2015-11-03 00:19:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
cześć, do @józef też byłbym ciekaw jakiś opinii na temat firmy Indyk ślask, bo z tego co czytam tutaj te komenatrze to piszecie głównie na temat świat i pracy w te dni, a praktycznie nic na temat atmosfery, zarobków ani warunków tam panujących a to przecież w sumie jest najważniejsze jeśli chodzi o wybór pracy
zdjecie uzytkownika
zitek - 2016-01-23 17:55:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@józef, ja tez jestem ciekawy, bo akurat indyk śląsk poszukuje kierowców C lub C+E. Jak napisali oferuja umowe o prace i terminowe wynagrodzenie i to tyle z oferty.
zdjecie uzytkownika
Łysy - 2016-02-05 09:26:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@józek bez owijania w bawelne dostaniesz 12zl.na godzine jezdzisz w podwojnej obsadzie wyjazdy zaczynaja sie od 12 wracasz rano 9 10 i tak od niedzieli do soboty z soboty na niedziele wolne i tak w kolo wiem sam tam jezdzilem jebiesz jak beduin zeby zarobic 3000
zdjecie uzytkownika
romek - 2016-02-05 09:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sumie te 12 zł na godzine to jest naparwde dobra stawka, zakładając, z epracujesz te 8 godz dziennie na cały etat. No i na pewno można tez liczyć na benefity.
zdjecie uzytkownika
jozek - 2016-02-05 14:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zitek - 2016-01-23 17:55:26]:
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
karcz - 2016-02-07 10:14:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jozek - 2016-02-05 14:58:52]:
oczywiście jeśli tak jest to minusami są mniejsze świadczenia później na starość, ale z drugiej strony to teraz masz przynajmniej dużo wyższe zarobki .
zdjecie uzytkownika
Patyk - 2016-03-01 20:38:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pamiętajmy, że te 12 złotych na godzinę, to na pewno jest stawka brutto, rzadko kiedy takie firmy, zakłady, płacą stawki równe w kwotach netto :) choć zarobki są dość konkurencyjne, nie powiem
zdjecie uzytkownika
osom - 2016-03-07 19:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie, że zarobki są konkurencyjne @Patyk, ale wydaje mi się, że i tak stawka jest odpowiednia. A wiadomo czy są odpowiednie premie czy prowizje do podstawy? Dzięki za odpowiedź
zdjecie uzytkownika
popo - 2016-03-20 20:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma INDYK-ŚLĄSK działa na polskim rynku od 1995 roku. Cieszy się dobrą opinią , @osom jak chcesz w nich pracować to szukaj ofert pracy na ich stronie
zdjecie uzytkownika
gonzo - 2016-04-08 18:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chwalą sobie tam pracę
zdjecie uzytkownika
222 - 2016-04-19 20:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to cieszy, że są ludzie, którzy naprawdę mieli okazję trafić do porządnej firmy :) indyk-śląsk taką firmą właśnie jest, działa od 1997 roku na rynku i ma porządne tradycje, zatrudnia na umowy o pracę i dba o jakość wyrobów
zdjecie uzytkownika
adolf - 2016-04-20 09:43:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam nie jestem pracownikiem indyk pracuje u Lisa obok a co do opinni to powiem tak słyszałem że praca ciężka zarobki słabe w ogóle to trochę śliska praca
zdjecie uzytkownika
obóz - 2016-05-04 04:45:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowalem niedawno w Indyku przez krotki okres na jednym z dzialow magazynu.Powiem tak: Praca ciezka ale ci co nie maja lewych rak to dadza rade.J (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
jj - 2016-05-04 13:19:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma sensu pisac tu opini bo troche prawdy czy krytyki i zaraz jest usuwane tak wiec olejcie to
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie rekrutacyjne przemknęło bez żadnych zbędnych niepotrzebnych sytuacji , bardzo miła obsługa klienta ;) . Nie mam żadnych przeciw wskazań do pracy w Indyku . Polecam
Pytania: Nie było żadnego pytania na które nie byłbym wstanie odpowiedzieć .
zdjecie uzytkownika
heel - 2016-05-06 15:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeczytaj regulamin to będziesz wiedział co jest usuwane, a sama firma jest spoko szukają teraz do pracy na produkcji @jj, chyba te 2000 netto się zarobi
zdjecie uzytkownika
Ciekawy - 2016-05-27 09:41:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na magazynie jaka jest stawka początkowa?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Indyk-Śląsk Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Indyk-Śląsk Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert