Indyk-Śląsk Sp. z o.o.

Wieszowa

Opinie o Indyk-Śląsk Sp. z o.o.

złodzieje 2015-06-10 19:00:16
(usunięte przez administratora)
1
magda 2015-06-23 16:52:59
Zastanawiam się nad pracą w tej firmie i rozumiem ,że w tygodniu wszyscy pracują po 12-13h a co z sobotami ,również obowiązkowe i w takiej ilości godzin?
1
magda 2015-06-30 12:43:17
halooo ..czy ktoś tu jeszcze zagląda?
sajmon 2015-07-01 14:07:00
Prawda to ze w indyku nie mozna wyjsc na przerwie na papierosa ???znajomy pracowal i mowil ze nie ma kantyny dla palacych w tym zakladzie ani opcji ,zeby wyjsc z zakladu przez caly dzien,ze jakies kary sa ,jest tak?
xxxxx 2015-07-01 20:40:32
To wszystko prawda co jest napisane na forum, w soboty praca tak samo jak pozostałe dni.
magda 2015-07-02 18:49:38
Dzięki za odpowiedz xxxxx ,to rzeczywiście ciężko musi tam być pracując po tyle godzin z jednym tylko dniem wolnym..człowiek chodzi chyba jak zombie
Jakieś pozytywy oprócz wypłaty bo na zarobek chyba nie można narzekać,np normalne tempo pracy czy może czasem jakaś sobota wolna albo wcześniejsze wyjscie z pracy w tygodniu ?Bo szczerze jak czytam te opinie to jakbym o jakim [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czytała ...
gosia 2015-07-03 14:22:00
przekonaj się Magda sama, zacznij pracę, wytrzymaj miesiąc i zdecyduj ;)
magda 2015-07-04 18:15:30
Wytrzymaj miesiac...hmm to duzo mówi ,ale masz racje Gosia muszę sama się przekonac a pytania zadaje bo chciałam mieć jakiekolwiek wyobrażenie po prostu ,zawsze to lepiej się jakoś nastawić.
sajmon 2015-07-06 18:05:38
Powtarzam pytanie można na papierosa gdzies wyjsc ,bo palaczem jestem ?
nie 2015-07-06 20:06:17
Nie
anonim 2015-07-12 11:28:56
Praca się zmieniła 8 godzin nadzorowane , siedzisz dłużej jeżeli towar tego wymaga , nie ma szału ;) Soboty kończysz tak jak zrobisz .
Patyk 2015-07-21 23:38:57
@nie rozumiem, że Twoja zdawkowa odpowiedź dotyczyła pytania @sajmon. Dziwne, że nie można wyjść na papierosa.. Przecież w każdej pracy przewiduje się przerwę, to raczej wymóg socjalny. A to, czy pracownik przesiedzi, prześpi, będzie jadł w tym czasie, czy wyjdzie na fajka, to powinna być jego sprawa.
nick 2015-07-26 11:05:10
Na zakladzie obowiązuje całkowity zakaz palenia
ewa 2015-07-27 11:04:00
Pracowałam za granicą w zakładzie produkcyjnym ,w którym również był całkowity zakaz palenia na terenie zakładu ,ale osoby palące mogły normalnie w czasie przerwy wyjść na zewnątrz to chyba oczywiste.Nie mówcie ,że w tym zakładzie palacze przez cały dzień nie mają tej możliwości,tzn jak wejdziesz do środka to nie możesz już wyjść ,bo nie wiem jak to rozumieć?
eee 2015-07-27 21:53:48
Niewiem czego nie rozumiecie przychodzisz do pracy i nie ma takiej opcji żeby wyjść zapalić w czasie przerwy, poza teren zakładu też niewolno wychodzić w czasie pracy
szpieg 2015-07-31 00:52:48
a co dzieje się na towarowej w gliwicach ? bo codziennie wieczorem jacyś kolesie podjeżdżają prywatnymi furami i ładują do bagażników grube miechy.chyba nie kamieni ?
gość 2015-08-20 22:17:08
Mam pytanie, czy to prawda że 15 sierpnia ( to było sobota, ale święto -dzień ustawowo wolny) zakład ( ubojnia) pracował ?
patric 2015-08-21 12:03:40
Mi nic nie wiadomo na ten temat. Ale wiem, że czasem jest tak, że nie da rady zawiesić pracy każdej firmy na święto państwowe czy inne i wtedy pracownicy muszą przyjść do pracy ale maja zamiast tego dnia jakiś inny wolny. I nie uważam żeby takie postępowanie było złe. Jak tylko pracownicy mają coś w zamian tego to ja uważam że ok.
prawda 2015-08-21 13:20:09
nie wiem skad masz takie informacje ale 15.08 jak i 16.08 były dniami wolnymi od pracy.
józef 2015-11-02 21:11:33
Potrafi któryś kierowca przedstawić jasno jak wygląda praca w indyk-slask bez farmazonów?
drfg 2015-11-03 00:19:58
cześć, do @józef też byłbym ciekaw jakiś opinii na temat firmy Indyk ślask, bo z tego co czytam tutaj te komenatrze to piszecie głównie na temat świat i pracy w te dni, a praktycznie nic na temat atmosfery, zarobków ani warunków tam panujących a to przecież w sumie jest najważniejsze jeśli chodzi o wybór pracy
1
zitek 2016-01-23 17:55:26
@józef, ja tez jestem ciekawy, bo akurat indyk śląsk poszukuje kierowców C lub C+E. Jak napisali oferuja umowe o prace i terminowe wynagrodzenie i to tyle z oferty.
Łysy 2016-02-05 09:26:39
@józek bez owijania w bawelne dostaniesz 12zl.na godzine jezdzisz w podwojnej obsadzie wyjazdy zaczynaja sie od 12 wracasz rano 9 10 i tak od niedzieli do soboty z soboty na niedziele wolne i tak w kolo wiem sam tam jezdzilem jebiesz jak beduin zeby zarobic 3000
1
romek 2016-02-05 09:32:38
w sumie te 12 zł na godzine to jest naparwde dobra stawka, zakładając, z epracujesz te 8 godz dziennie na cały etat. No i na pewno można tez liczyć na benefity.
jozek 2016-02-05 14:58:52
(usunięte przez administratora)
karcz 2016-02-07 10:14:56
oczywiście jeśli tak jest to minusami są mniejsze świadczenia później na starość, ale z drugiej strony to teraz masz przynajmniej dużo wyższe zarobki .
Patyk 2016-03-01 20:38:27
pamiętajmy, że te 12 złotych na godzinę, to na pewno jest stawka brutto, rzadko kiedy takie firmy, zakłady, płacą stawki równe w kwotach netto :) choć zarobki są dość konkurencyjne, nie powiem
osom 2016-03-07 19:49:03
Pewnie, że zarobki są konkurencyjne @Patyk, ale wydaje mi się, że i tak stawka jest odpowiednia. A wiadomo czy są odpowiednie premie czy prowizje do podstawy? Dzięki za odpowiedź
popo 2016-03-20 20:26:56
Firma INDYK-ŚLĄSK działa na polskim rynku od 1995 roku. Cieszy się dobrą opinią , @osom jak chcesz w nich pracować to szukaj ofert pracy na ich stronie
gonzo 2016-04-08 18:44:16
chwalą sobie tam pracę
222 2016-04-19 20:28:23
to cieszy, że są ludzie, którzy naprawdę mieli okazję trafić do porządnej firmy :) indyk-śląsk taką firmą właśnie jest, działa od 1997 roku na rynku i ma porządne tradycje, zatrudnia na umowy o pracę i dba o jakość wyrobów
adolf 2016-04-20 09:43:26
Witam nie jestem pracownikiem indyk pracuje u Lisa obok a co do opinni to powiem tak słyszałem że praca ciężka zarobki słabe w ogóle to trochę śliska praca
obóz 2016-05-04 04:45:49
Pracowalem niedawno w Indyku przez krotki okres na jednym z dzialow magazynu.Powiem tak: Praca ciezka ale ci co nie maja lewych rak to dadza rade.J (usunięte przez administratora)
1
jj 2016-05-04 13:19:13
nie ma sensu pisac tu opini bo troche prawdy czy krytyki i zaraz jest usuwane tak wiec olejcie to
heel 2016-05-06 15:41:22
Przeczytaj regulamin to będziesz wiedział co jest usuwane, a sama firma jest spoko szukają teraz do pracy na produkcji @jj, chyba te 2000 netto się zarobi
Ciekawy 2016-05-27 09:41:44
Na magazynie jaka jest stawka początkowa?
... 2016-06-02 23:33:03
9.60zl po drugiej umowie 10,33zl
Lola 2016-06-03 15:57:30
Masakra ,pracowalam tam i nigdy wiecej
3
daoa 2016-06-16 13:04:48
właśnie chyba jest na magazynie tak, ze zaczyn się od danej kwoty chyba koło 2000 zł no i też spokojonie można potem na premie liczyć jesli chodzi też o prace i o wyrobienie normy z tego co wiem na pewno.
wazniak 2016-07-04 05:49:29
(usunięte przez administratora)
2
wazniak 2016-07-04 05:50:52
(usunięte przez administratora)
2
goldi 2016-07-04 11:50:14
jaq to raczej jak coś to jednak bym się starała o stanowisko pracownika produkcji - mam nadzieję jednak że zarobię tyle co magazynier - niby piszą że od 1850 do 2000 PLN ale jednak interesuje mnie czy realnie jest ta górna granicą i jak ją osiągnąć w firmie
gruby 2016-07-04 13:55:53
A mnie zastanawia madralo czy dalej tam pracujesz,chyba to jest proste ze jak sie pojdzie wyrzygac jedno czy drugie kadrowej to jest to jednoznaczne z utrata pracy,reka reke myje
Walek 2016-07-04 14:11:11
Dużo czytałem i musze przyznać, że praca wydaje się spoko
1
luk 2016-07-19 00:34:33
firma do duxy tylko jebax i jebax za pare złoty
maryska 2016-07-19 09:38:49
Ta oferta na produkcję to jeszcze aktualna ktoś coś wie? Bo już jakiś czas można ją znaleźć w necie i nie wiem czy oni potrzebują jednego pracownika czy więcej. Jestem z okolicznej wioski i nie mam za bardzo jak tam podjechać. Pomóżcie!
dr 2016-07-20 16:05:57
ta oferta zawsze jest aktualna
chlebek 2016-07-20 22:14:02
dlaczego? co taka rotacja jest czy o co chodzi? hmm czyżby firma się może aż tak bardzo rozwijała? w sumie pewnie tez i wielu chętnych jest bo w niewielkiej Wieszowej taka oferta to obecnie wersal moim zdaniem, jest robota i naprawde fajne warunki uwazam że dają
a co cię to 2016-07-22 08:39:41
Chcę się przyjąć na rozbiór tylko mam pytanie kto tam jest kierownikiem i czy można z nim pogadać a może zarozumiały jak w innych firmach...
Pi 2016-07-22 12:09:51
Indyk-Śląsk Sp. z o.o. zaprasza do rekrutacji, jest bardzo fajna sprawa z tym jak działa i się rozwija
Zostaw swoją opinię o Indyk-Śląsk Sp. z o.o. - Wieszowa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Indyk-Śląsk Sp. z o.o.