Indyk-Śląsk Sp. z o.o.

Wieszowa

Opinie o Indyk-Śląsk Sp. z o.o.

sz 2015-05-22 11:34:35
baran jesteś za 2 miechy tak
grunge 2015-05-24 17:13:22
z tym morale trafiono w samo sedno.
1
grunge 2015-05-24 17:29:48
Zakład okrada pracowników korzystając z trudnej sytuacji życiowej,kierownictwo i tzw. nadzór skrupulatnie pilnują,aby niemożliwa była jakakolwiek współpraca.
3
160 GODZ.1920ZŁ ZAROBEK KIEROWCY W INDYKU PRACA W 2015-05-29 09:25:21
ODRADZAM
3
SZOFER 2015-05-29 09:32:14
12 ZŁ NA GODZ. ZA TE PRACE TO POWINNO BYC 12 EURO PANI I..O
5
pracownik 2015-06-05 17:07:32
Wszyscy płacą że dużo trzeba pracować tzn.12-13godzin i że na godz.5 się chodzi. Każdy jest mądry tutaj ale żeby iść do kadrowej i to jej powiedzieć wprost to nie ma mocnego i odważnego. Każdy jest mądry tutaj i w pracy jak szefostwa nie ma. Mi się tam robota podoba i zarobek jest ok. pozdrawiam tych tylko narzekających hehe.
1
złodzieje 2015-06-10 19:00:16
(usunięte przez administratora)
1
magda 2015-06-23 16:52:59
Zastanawiam się nad pracą w tej firmie i rozumiem ,że w tygodniu wszyscy pracują po 12-13h a co z sobotami ,również obowiązkowe i w takiej ilości godzin?
1
magda 2015-06-30 12:43:17
halooo ..czy ktoś tu jeszcze zagląda?
sajmon 2015-07-01 14:07:00
Prawda to ze w indyku nie mozna wyjsc na przerwie na papierosa ???znajomy pracowal i mowil ze nie ma kantyny dla palacych w tym zakladzie ani opcji ,zeby wyjsc z zakladu przez caly dzien,ze jakies kary sa ,jest tak?
xxxxx 2015-07-01 20:40:32
To wszystko prawda co jest napisane na forum, w soboty praca tak samo jak pozostałe dni.
magda 2015-07-02 18:49:38
Dzięki za odpowiedz xxxxx ,to rzeczywiście ciężko musi tam być pracując po tyle godzin z jednym tylko dniem wolnym..człowiek chodzi chyba jak zombie
Jakieś pozytywy oprócz wypłaty bo na zarobek chyba nie można narzekać,np normalne tempo pracy czy może czasem jakaś sobota wolna albo wcześniejsze wyjscie z pracy w tygodniu ?Bo szczerze jak czytam te opinie to jakbym o jakim [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czytała ...
gosia 2015-07-03 14:22:00
przekonaj się Magda sama, zacznij pracę, wytrzymaj miesiąc i zdecyduj ;)
magda 2015-07-04 18:15:30
Wytrzymaj miesiac...hmm to duzo mówi ,ale masz racje Gosia muszę sama się przekonac a pytania zadaje bo chciałam mieć jakiekolwiek wyobrażenie po prostu ,zawsze to lepiej się jakoś nastawić.
sajmon 2015-07-06 18:05:38
Powtarzam pytanie można na papierosa gdzies wyjsc ,bo palaczem jestem ?
nie 2015-07-06 20:06:17
Nie
anonim 2015-07-12 11:28:56
Praca się zmieniła 8 godzin nadzorowane , siedzisz dłużej jeżeli towar tego wymaga , nie ma szału ;) Soboty kończysz tak jak zrobisz .
nick 2015-07-26 11:05:10
Na zakladzie obowiązuje całkowity zakaz palenia
ewa 2015-07-27 11:04:00
Pracowałam za granicą w zakładzie produkcyjnym ,w którym również był całkowity zakaz palenia na terenie zakładu ,ale osoby palące mogły normalnie w czasie przerwy wyjść na zewnątrz to chyba oczywiste.Nie mówcie ,że w tym zakładzie palacze przez cały dzień nie mają tej możliwości,tzn jak wejdziesz do środka to nie możesz już wyjść ,bo nie wiem jak to rozumieć?
1
eee 2015-07-27 21:53:48
Niewiem czego nie rozumiecie przychodzisz do pracy i nie ma takiej opcji żeby wyjść zapalić w czasie przerwy, poza teren zakładu też niewolno wychodzić w czasie pracy
szpieg 2015-07-31 00:52:48
a co dzieje się na towarowej w gliwicach ? bo codziennie wieczorem jacyś kolesie podjeżdżają prywatnymi furami i ładują do bagażników grube miechy.chyba nie kamieni ?
gość 2015-08-20 22:17:08
Mam pytanie, czy to prawda że 15 sierpnia ( to było sobota, ale święto -dzień ustawowo wolny) zakład ( ubojnia) pracował ?
prawda 2015-08-21 13:20:09
nie wiem skad masz takie informacje ale 15.08 jak i 16.08 były dniami wolnymi od pracy.
józef 2015-11-02 21:11:33
Potrafi któryś kierowca przedstawić jasno jak wygląda praca w indyk-slask bez farmazonów?
Łysy 2016-02-05 09:26:39
@józek bez owijania w bawelne dostaniesz 12zl.na godzine jezdzisz w podwojnej obsadzie wyjazdy zaczynaja sie od 12 wracasz rano 9 10 i tak od niedzieli do soboty z soboty na niedziele wolne i tak w kolo wiem sam tam jezdzilem jebiesz jak beduin zeby zarobic 3000
1
jozek 2016-02-05 14:58:52
(usunięte przez administratora)
gonzo 2016-04-08 18:44:16
chwalą sobie tam pracę
adolf 2016-04-20 09:43:26
Witam nie jestem pracownikiem indyk pracuje u Lisa obok a co do opinni to powiem tak słyszałem że praca ciężka zarobki słabe w ogóle to trochę śliska praca
obóz 2016-05-04 04:45:49
Pracowalem niedawno w Indyku przez krotki okres na jednym z dzialow magazynu.Powiem tak: Praca ciezka ale ci co nie maja lewych rak to dadza rade.J (usunięte przez administratora)
2
jj 2016-05-04 13:19:13
nie ma sensu pisac tu opini bo troche prawdy czy krytyki i zaraz jest usuwane tak wiec olejcie to
Ciekawy 2016-05-27 09:41:44
Na magazynie jaka jest stawka początkowa?
... 2016-06-02 23:33:03
9.60zl po drugiej umowie 10,33zl
Lola 2016-06-03 15:57:30
Masakra ,pracowalam tam i nigdy wiecej
4
wazniak 2016-07-04 05:49:29
(usunięte przez administratora)
3
wazniak 2016-07-04 05:50:52
(usunięte przez administratora)
2
gruby 2016-07-04 13:55:53
A mnie zastanawia madralo czy dalej tam pracujesz,chyba to jest proste ze jak sie pojdzie wyrzygac jedno czy drugie kadrowej to jest to jednoznaczne z utrata pracy,reka reke myje
luk 2016-07-19 00:34:33
firma do duxy tylko jebax i jebax za pare złoty
dr 2016-07-20 16:05:57
ta oferta zawsze jest aktualna
1
a co cię to 2016-07-22 08:39:41
Chcę się przyjąć na rozbiór tylko mam pytanie kto tam jest kierownikiem i czy można z nim pogadać a może zarozumiały jak w innych firmach...
Poszukujący 2016-08-16 22:12:36
(usunięte przez administratora)
a co cię to.... 2016-08-19 08:43:30
ludzie napisze ktoś jaki na rozbiorze jest kierownik czy idzie się z nim lub z nią dogadać czy jest jak wojskowy kapitan i twardo trzyma się zasad i regulaminu??
byly 2016-08-21 12:34:24
wy te posty z biura piszecie czy jak ? jaka atmosfera ?pieniadze za taka jebake ?
kierowca 2016-08-27 13:38:18
Czesc mam pytanie w sprawie pracy jako kierowca chlodni. Jakie sa warunki i czy maja przyjecia do pracy. Z gory dziekuje. Pozdrawiam
Hello :) 2016-09-27 19:03:43
Cześć wam ostatnio miałem okazję podjąć pracę w Indyku, na rozbiorze rozmowa kwalifikacyjna wszystko pięknie ładnie no i przechodzimy do tego pomieszczenia gdzie odbywa się rozbiór, gdy tam wszedłem okropny zapach, jak u widziałem te indyki wiszące na tych hakach tych ludzi którzy tną tymi nożami, drudzy zaś rzucają je na taśmę, to wierzcie mi aż się przeżegnałem byłem w szoku i mnie zamurowało po prostu no coś czego nie da się opisać to trzeba samemu zobaczyć :D Jak wyszedłem stamtąd już zacząłem się śmiać w sumie :D Po prostu to jest praca dla ludzi którzy mają mocną psychikę i siłę do pracy, z tego co słyszałem zarobki wcale nie takie złe, ale no coś za coś jak to się mówi i w sumie podejmę raczej pracę bo wydaje mi się że ten przerażający widok tych indyków z czasem minie, człowiek się przyzwyczai i z górki już tylko :) A jeśli atmosfera będzie dopisywać to ten widok tych indyków nie będzie już chyba aż tak straszny :D. (BTW pracowałem ogólnie nie w tak przerażających widoków dla oka stąd moja wypowiedź :P). Ogólnie polecam jeśli masz twardą psychikę :D
nick 2016-10-02 14:50:17
Haha gosciu ty baba musisz byc,na tym rozbiorze indyki przygotowane sa na hakach i wygladaja jak kurczaki w sklepie,musisz miec mocna psychike zeby wejsc do sklepu miesnego,kroiles kiedys kurczaka ?tu masz to samo,za duzo horrorow hahaha co za gosc
MaXt 2016-10-06 12:06:17
Praca dla ludzi którzy nie cenią sobie prywatnego czasu jebiesz jak beduin , miecho które spadnie na glebę trafia do skrzynek . Syf i rozpacz ....
3
MaXt 2016-10-06 12:06:59
Praca dla ludzi którzy nie cenią sobie prywatnego czasu jebiesz jak beduin , miecho które spadnie na glebę trafia do skrzynek . Syf i rozpacz ....
1
maryska 2016-10-06 14:05:56
@irek jak dla mnie to masz w zasadzie racje, chociaż pracodawca czasami stwarza bardzo nieciekawy klimat organizacyjny wprowadzając wyścig szczurów i jakieś takie wzajemnie podkopywanie dołkami. Ale to rzadkość.
1
rzeznik 2016-11-02 13:54:44
jakie sa dni pracy i jakie godziny? oraz jakie zarobki na poczatek?
Jahjah 2016-11-04 18:32:32
Proste pytanie bi tu ludzie się dziwią ze na ubojni zabija się zwierzęta ile można wyciągnąć miesięcznie minimalnie i maksymalnie
Zostaw swoją opinię o Indyk-Śląsk Sp. z o.o. - Wieszowa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Indyk-Śląsk Sp. z o.o.