Profil firmy Indyk-Śląsk Sp. z o.o.

Indyk-Śląsk Sp. z o.o.

Wieszowa

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o Indyk-Śląsk Sp. z o.o.

sz 2015-05-15 13:14:01
12/13 godzin 10 zł za godzine
0
xxx 2015-05-18 14:33:40
administrator ma co robić :) siedzi i usuwa komentarze
1
prawda 2015-05-19 18:00:34
Firma jak każda inna. Żeby zarobić niestety trzeba się narobić. Dla leserów w tej firmie nie ma miejsca. Ludzie bywają różni. Z jednymi da się pogadać a innych unikać lepiej z daleka. Jedna babka na filecie jest denerwująca myśli że wszystko umie i wszystko wie. Jak sobie kogoś upatrzy to gnoi go do momentu aż znajdzie sobie inną osobę, a sama tez nie jest wielkim pracusiem. Co z tego że skóry z fileta targa skoro go nie czyści a później drze morde na inne baby że mają się ruszyć bo to jest praca w akordzie. Tylko czemu ona jak nie lecą skóry na filecie to czeka i nic nie robi (nie czyści fileta) więc chłopaki specjalnie puszczają skóry żeby miała co robić. Poza tym denerwuje nas to że jak przychodzi do niej facet z trybowania na pogaduchy to wtedy ona już nic nie robi. Niech sonie pogada z nim w domu lub po pracy. Dziwie się innym babom że nie reagują na to że on ją tak codziennie zagaduje po kilka razy na dzień i bay wtedy na nią jebią. Ale to ona robi najlepiej i najszybciej To ona tylko zawsze się narobi i nikt inny. Może wkońcu ktoś to zauważy co ta baba wyrabia!!!!!
3
SZ 2015-05-22 11:22:16
to idz na jego miejsce weż odpowiedzialność na głowe za ludzi jak taki mądry jesteś
0
sz 2015-05-22 11:31:17
zastanów si co piszesz baranie gdzie tak jest nie w indyku napewno
0
sz 2015-05-22 11:34:35
baran jesteś za 2 miechy tak
0
grunge 2015-05-24 17:13:22
z tym morale trafiono w samo sedno.
1
grunge 2015-05-24 17:29:48
Zakład okrada pracowników korzystając z trudnej sytuacji życiowej,kierownictwo i tzw. nadzór skrupulatnie pilnują,aby niemożliwa była jakakolwiek współpraca.
2
160 GODZ.1920ZŁ ZAROBEK KIEROWCY W INDYKU PRACA W 2015-05-29 09:25:21
ODRADZAM
1
SZOFER 2015-05-29 09:32:14
12 ZŁ NA GODZ. ZA TE PRACE TO POWINNO BYC 12 EURO PANI I..O
2
pracownik 2015-06-05 17:07:32
Wszyscy płacą że dużo trzeba pracować tzn.12-13godzin i że na godz.5 się chodzi. Każdy jest mądry tutaj ale żeby iść do kadrowej i to jej powiedzieć wprost to nie ma mocnego i odważnego. Każdy jest mądry tutaj i w pracy jak szefostwa nie ma. Mi się tam robota podoba i zarobek jest ok. pozdrawiam tych tylko narzekających hehe.
1
złodzieje 2015-06-10 19:00:16
(usunięte przez administratora)
1
magda 2015-06-23 16:52:59
Zastanawiam się nad pracą w tej firmie i rozumiem ,że w tygodniu wszyscy pracują po 12-13h a co z sobotami ,również obowiązkowe i w takiej ilości godzin?
1
magda 2015-06-30 12:43:17
halooo ..czy ktoś tu jeszcze zagląda?
0
sajmon 2015-07-01 14:07:00
Prawda to ze w indyku nie mozna wyjsc na przerwie na papierosa ???znajomy pracowal i mowil ze nie ma kantyny dla palacych w tym zakladzie ani opcji ,zeby wyjsc z zakladu przez caly dzien,ze jakies kary sa ,jest tak?
0
xxxxx 2015-07-01 20:40:32
To wszystko prawda co jest napisane na forum, w soboty praca tak samo jak pozostałe dni.
0
magda 2015-07-02 18:49:38
Dzięki za odpowiedz xxxxx ,to rzeczywiście ciężko musi tam być pracując po tyle godzin z jednym tylko dniem wolnym..człowiek chodzi chyba jak zombie
Jakieś pozytywy oprócz wypłaty bo na zarobek chyba nie można narzekać,np normalne tempo pracy czy może czasem jakaś sobota wolna albo wcześniejsze wyjscie z pracy w tygodniu ?Bo szczerze jak czytam te opinie to jakbym o jakim [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czytała ...
0
gosia 2015-07-03 14:22:00
przekonaj się Magda sama, zacznij pracę, wytrzymaj miesiąc i zdecyduj ;)
0
magda 2015-07-04 18:15:30
Wytrzymaj miesiac...hmm to duzo mówi ,ale masz racje Gosia muszę sama się przekonac a pytania zadaje bo chciałam mieć jakiekolwiek wyobrażenie po prostu ,zawsze to lepiej się jakoś nastawić.
0
sajmon 2015-07-06 18:05:38
Powtarzam pytanie można na papierosa gdzies wyjsc ,bo palaczem jestem ?
0
nie 2015-07-06 20:06:17
Nie
0
anonim 2015-07-12 11:28:56
Praca się zmieniła 8 godzin nadzorowane , siedzisz dłużej jeżeli towar tego wymaga , nie ma szału ;) Soboty kończysz tak jak zrobisz .
0
Patyk 2015-07-21 23:38:57
@nie rozumiem, że Twoja zdawkowa odpowiedź dotyczyła pytania @sajmon. Dziwne, że nie można wyjść na papierosa.. Przecież w każdej pracy przewiduje się przerwę, to raczej wymóg socjalny. A to, czy pracownik przesiedzi, prześpi, będzie jadł w tym czasie, czy wyjdzie na fajka, to powinna być jego sprawa.
0
nick 2015-07-26 11:05:10
Na zakladzie obowiązuje całkowity zakaz palenia
0
ewa 2015-07-27 11:04:00
Pracowałam za granicą w zakładzie produkcyjnym ,w którym również był całkowity zakaz palenia na terenie zakładu ,ale osoby palące mogły normalnie w czasie przerwy wyjść na zewnątrz to chyba oczywiste.Nie mówcie ,że w tym zakładzie palacze przez cały dzień nie mają tej możliwości,tzn jak wejdziesz do środka to nie możesz już wyjść ,bo nie wiem jak to rozumieć?
0
eee 2015-07-27 21:53:48
Niewiem czego nie rozumiecie przychodzisz do pracy i nie ma takiej opcji żeby wyjść zapalić w czasie przerwy, poza teren zakładu też niewolno wychodzić w czasie pracy
0
szpieg 2015-07-31 00:52:48
a co dzieje się na towarowej w gliwicach ? bo codziennie wieczorem jacyś kolesie podjeżdżają prywatnymi furami i ładują do bagażników grube miechy.chyba nie kamieni ?
0
gość 2015-08-20 22:17:08
Mam pytanie, czy to prawda że 15 sierpnia ( to było sobota, ale święto -dzień ustawowo wolny) zakład ( ubojnia) pracował ?
0
patric 2015-08-21 12:03:40
Mi nic nie wiadomo na ten temat. Ale wiem, że czasem jest tak, że nie da rady zawiesić pracy każdej firmy na święto państwowe czy inne i wtedy pracownicy muszą przyjść do pracy ale maja zamiast tego dnia jakiś inny wolny. I nie uważam żeby takie postępowanie było złe. Jak tylko pracownicy mają coś w zamian tego to ja uważam że ok.
0
prawda 2015-08-21 13:20:09
nie wiem skad masz takie informacje ale 15.08 jak i 16.08 były dniami wolnymi od pracy.
0
józef 2015-11-02 21:11:33
Potrafi któryś kierowca przedstawić jasno jak wygląda praca w indyk-slask bez farmazonów?
0
drfg 2015-11-03 00:19:58
cześć, do @józef też byłbym ciekaw jakiś opinii na temat firmy Indyk ślask, bo z tego co czytam tutaj te komenatrze to piszecie głównie na temat świat i pracy w te dni, a praktycznie nic na temat atmosfery, zarobków ani warunków tam panujących a to przecież w sumie jest najważniejsze jeśli chodzi o wybór pracy
1
zitek 2016-01-23 17:55:26
@józef, ja tez jestem ciekawy, bo akurat indyk śląsk poszukuje kierowców C lub C+E. Jak napisali oferuja umowe o prace i terminowe wynagrodzenie i to tyle z oferty.
0
Łysy 2016-02-05 09:26:39
@józek bez owijania w bawelne dostaniesz 12zl.na godzine jezdzisz w podwojnej obsadzie wyjazdy zaczynaja sie od 12 wracasz rano 9 10 i tak od niedzieli do soboty z soboty na niedziele wolne i tak w kolo wiem sam tam jezdzilem jebiesz jak beduin zeby zarobic 3000
1
romek 2016-02-05 09:32:38
w sumie te 12 zł na godzine to jest naparwde dobra stawka, zakładając, z epracujesz te 8 godz dziennie na cały etat. No i na pewno można tez liczyć na benefity.
0
jozek 2016-02-05 14:58:52
(usunięte przez administratora)
0
karcz 2016-02-07 10:14:56
oczywiście jeśli tak jest to minusami są mniejsze świadczenia później na starość, ale z drugiej strony to teraz masz przynajmniej dużo wyższe zarobki .
0
Patyk 2016-03-01 20:38:27
pamiętajmy, że te 12 złotych na godzinę, to na pewno jest stawka brutto, rzadko kiedy takie firmy, zakłady, płacą stawki równe w kwotach netto :) choć zarobki są dość konkurencyjne, nie powiem
0
osom 2016-03-07 19:49:03
Pewnie, że zarobki są konkurencyjne @Patyk, ale wydaje mi się, że i tak stawka jest odpowiednia. A wiadomo czy są odpowiednie premie czy prowizje do podstawy? Dzięki za odpowiedź
0
popo 2016-03-20 20:26:56
Firma INDYK-ŚLĄSK działa na polskim rynku od 1995 roku. Cieszy się dobrą opinią , @osom jak chcesz w nich pracować to szukaj ofert pracy na ich stronie
0
gonzo 2016-04-08 18:44:16
chwalą sobie tam pracę
0
222 2016-04-19 20:28:23
to cieszy, że są ludzie, którzy naprawdę mieli okazję trafić do porządnej firmy :) indyk-śląsk taką firmą właśnie jest, działa od 1997 roku na rynku i ma porządne tradycje, zatrudnia na umowy o pracę i dba o jakość wyrobów
0
adolf 2016-04-20 09:43:26
Witam nie jestem pracownikiem indyk pracuje u Lisa obok a co do opinni to powiem tak słyszałem że praca ciężka zarobki słabe w ogóle to trochę śliska praca
0
obóz 2016-05-04 04:45:49
Pracowalem niedawno w Indyku przez krotki okres na jednym z dzialow magazynu.Powiem tak: Praca ciezka ale ci co nie maja lewych rak to dadza rade.J (usunięte przez administratora)
1
jj 2016-05-04 13:19:13
nie ma sensu pisac tu opini bo troche prawdy czy krytyki i zaraz jest usuwane tak wiec olejcie to
0
heel 2016-05-06 15:41:22
Przeczytaj regulamin to będziesz wiedział co jest usuwane, a sama firma jest spoko szukają teraz do pracy na produkcji @jj, chyba te 2000 netto się zarobi
0
Ciekawy 2016-05-27 09:41:44
Na magazynie jaka jest stawka początkowa?
0
... 2016-06-02 23:33:03
9.60zl po drugiej umowie 10,33zl
0
Lola 2016-06-03 15:57:30
Masakra ,pracowalam tam i nigdy wiecej
2
daoa 2016-06-16 13:04:48
właśnie chyba jest na magazynie tak, ze zaczyn się od danej kwoty chyba koło 2000 zł no i też spokojonie można potem na premie liczyć jesli chodzi też o prace i o wyrobienie normy z tego co wiem na pewno.
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Indyk-Śląsk Sp. z o.o.