Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Indyk ślask

zdjecie uzytkownika
wali mnie to że jesteście zmęczeni - 2015-05-09 19:45:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
sp - 2015-05-09 19:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wali mnie to że jesteście zmęczeni - 2015-05-09 19:45:03]:
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nowy pracownik - 2015-05-10 10:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I wcale jej się nie dziwie pracuje w tej firmie od jakiegoś czasu i rozbiór więcej siedzi na jadalni niż jest na swoich stanowiskach pracy.
zdjecie uzytkownika
odp do M.G ;-) - 2015-05-11 21:02:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiec tak, nie odpowiada ci praca ? To daj szanse komuś innemu co potrzebuje pracy i pieniędzy.. Ja tam jestem zdania " do wszystkiego człowiek umie się przyzwyczaić " a jak ktoś jest nie Roba to nic innego nie pozostało jak kasa fiskalna .. :-) także pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ssddsd - 2015-05-13 20:18:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a co rozbiór ma robić w trakcie zmiany hodowcy, zanim poważą mięso to każdy zdąży coś zjeść czy się napić, nie wiem co masz do tego że siedzą na jadalni widać że świeży jesteś, popracuj przynajmniej rok i chodząc do roboty na 5 i robiąc po 12-13 godzin i wtedy pisz kto co i jak, jak na razie to rozbiór ma najcięższą robote bo wszystko ludzi muszą wykonywać ręcznie, nie powiem już o tym że brakuje pojemników albo o rozbieraniu świeżych indyków, rozbiór w porównaniu do uboju więcej sie narobi, wcześniej przychodzi, później kończy i mniej zarabia tyle na ten temat, szkoda pisania, ODRADZAM PRACY NA INDYKACH NIGDY WIĘCEJ TAM NIE WRÓCĘ.
zdjecie uzytkownika
prawda - 2015-05-14 12:03:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brygadzsta w tej firmie jest durs na maku i robota idzie
zdjecie uzytkownika
sz - 2015-05-15 12:13:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sp - 2015-05-09 19:56:58]:
zadbajcie bardziej o ludzi w tym indyku wiecej kasy za chorobowe z waszej winy
zdjecie uzytkownika
sz - 2015-05-15 12:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jan - 2013-08-09 12:34:28]:
w poniedziałek baranie było 12 godzin kiedy po 6 godzinach chyba ze magazn
zdjecie uzytkownika
sz - 2015-05-15 12:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [majonez - 2013-08-10 07:22:11]:
jak 2500 dostaniesz to wszystko
zdjecie uzytkownika
sz - 2015-05-15 12:34:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jan - 2013-08-10 10:44:31]:
lepiej nie jak 2 dni wyrobisz to będzie dobrze
zdjecie uzytkownika
sz - 2015-05-15 12:39:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2013-09-19 06:23:52]:
to żałuj teraz i nie podejmuj tu pracy
zdjecie uzytkownika
sz - 2015-05-15 12:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rutkowski - 2013-09-23 05:55:15]:
tyle samo dostajesz nic wiencej
zdjecie uzytkownika
sz - 2015-05-15 12:50:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [111 - 2013-09-27 11:23:10]:
jak kupisz sobie indyka to masz dodatek
zdjecie uzytkownika
sz - 2015-05-15 12:53:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [frost150 - 2013-10-02 14:39:12]:
niema
zdjecie uzytkownika
sz - 2015-05-15 12:57:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sped - 2013-10-04 17:37:03]:
niema wózków widłowych tam
zdjecie uzytkownika
sz - 2015-05-15 13:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ - 2013-10-10 20:59:11]:
tyle samo co w tygodniu dostaniesz za niedziele
zdjecie uzytkownika
sz - 2015-05-15 13:06:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PITER - 2014-03-20 08:37:55]:
ale prawdziwe
zdjecie uzytkownika
sz - 2015-05-15 13:14:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kiero - 2015-02-08 16:29:33]:
12/13 godzin 10 zł za godzine
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-05-18 14:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
administrator ma co robić :) siedzi i usuwa komentarze
zdjecie uzytkownika
prawda - 2015-05-19 18:00:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma jak każda inna. Żeby zarobić niestety trzeba się narobić. Dla leserów w tej firmie nie ma miejsca. Ludzie bywają różni. Z jednymi da się pogadać a innych unikać lepiej z daleka. Jedna babka na filecie jest denerwująca myśli że wszystko umie i wszystko wie. Jak sobie kogoś upatrzy to gnoi go do momentu aż znajdzie sobie inną osobę, a sama tez nie jest wielkim pracusiem. Co z tego że skóry z fileta targa skoro go nie czyści a później drze morde na inne baby że mają się ruszyć bo to jest praca w akordzie. Tylko czemu ona jak nie lecą skóry na filecie to czeka i nic nie robi (nie czyści fileta) więc chłopaki specjalnie puszczają skóry żeby miała co robić. Poza tym denerwuje nas to że jak przychodzi do niej facet z trybowania na pogaduchy to wtedy ona już nic nie robi. Niech sonie pogada z nim w domu lub po pracy. Dziwie się innym babom że nie reagują na to że on ją tak codziennie zagaduje po kilka razy na dzień i bay wtedy na nią jebią. Ale to ona robi najlepiej i najszybciej To ona tylko zawsze się narobi i nikt inny. Może wkońcu ktoś to zauważy co ta baba wyrabia!!!!!
zdjecie uzytkownika
SZ - 2015-05-22 11:22:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Odp do 24 - 2015-05-08 22:01:10]:
to idz na jego miejsce weż odpowiedzialność na głowe za ludzi jak taki mądry jesteś
zdjecie uzytkownika
sz - 2015-05-22 11:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jan - 2013-08-05 11:13:46]:
zastanów si co piszesz baranie gdzie tak jest nie w indyku napewno
zdjecie uzytkownika
sz - 2015-05-22 11:34:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kiero - 2014-01-16 17:13:03]:
baran jesteś za 2 miechy tak
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: nie przeprowadzono niestety żadnej rozmowy kwalifikacyjnej.Przyjęto mnie na podstawie opinii ochroniarza który konsultował swoje stanowisko w tej sprawie z osobami odpowiedzialnymi za przyjmowanie pracowników.Następnie po ustnym zaświadczeniu o niekaralności zobowiązałam się do przyjścia do pracy,nie przedstawiono żadnej konkretnej oferty a praca okazała się wynagradzana za połowę etatu.Bez pomocy PUP tego typu problemu nie da sie wyprostować.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
grunge - 2015-05-24 17:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z tym morale trafiono w samo sedno.
zdjecie uzytkownika
grunge - 2015-05-24 17:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zakład okrada pracowników korzystając z trudnej sytuacji życiowej,kierownictwo i tzw. nadzór skrupulatnie pilnują,aby niemożliwa była jakakolwiek współpraca.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Indyk ślask
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Indyk ślask?
Zadaj pytanie
alert