Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ARCTIC PAPER KOSTRZYN S.A.

Pracowałeś w firmie ARCTIC PAPER KOSTRZYN S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
- 2013-09-22 18:35:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możesz napisac coś więcej? Ludzie sa w porzadku, przełożeni w Arctic Paper potrafią pójść na rękę, gdy potrzeba dnia wolnego?
zdjecie uzytkownika
jan - 2013-12-25 18:13:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie szukaja nigogo do arctic paper, skoro tak trudno znaleźć ogłoszenie o pracę? Kiedy ostatni raz przyjmowali nowych?
zdjecie uzytkownika
Ziemia Obiecana - 2013-12-29 21:15:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zatrudnianie nieletnich to próba podniesienia poziomu produkcji, bo nie maja maszyn do pakowania papieru.
zdjecie uzytkownika
jarek - 2013-12-30 21:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś napisac po co były te protesty, o co walczyliście? cos udało się zwojowac, czy nie bardzo? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
problemy z kadrą - 2014-01-08 01:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kadrowa a arctic paper żle nastawiona w stosunku do ekipy produkcji.
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2014-01-12 13:35:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tak dalej pójdzie to kostrzyn nad odrą nie będzie słynął z woodstocku, tylko z arctic paper, super firma, ich papiery offsetowe są najlepsze!
zdjecie uzytkownika
Rodney - 2014-01-17 15:47:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trudno orzec własciwie, nie znając okoliczności, może ojciec nie miał co zrobić z dzieckiem i pozwolono mu go zabrac do pracy i pomagał w lekkich pracach ojcu...
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-01-24 13:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ok, ale kierownictwo to nadete pyszalki awansowane ze wsi, nie widza nic poza swoja kariera.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Rodney - 2014-01-26 22:45:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro firma ok, to chyba wyslę im jakies CV z listem motywacyjnym, może przeczytają i zaproszą na rozmowę. Temat chłopca był już poruszany...
zdjecie uzytkownika
wyzysk - 2014-02-04 19:23:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nszzprc wyzyskiwani arctic paper kostrzyn s.A- to zdjęcia przedstawia 13 letniego chłopca pakujacego kolby papieru.Kadrowa zwolniła jego ojca.Dlaczego arctic wykorzystuje nieletnich w pracy,dlaczego kadrowa w arcticu nie zwraca na tp uwagi.
zdjecie uzytkownika
Blazej - 2014-02-05 10:38:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownicy z awansu lataja za dyrektorem jak dwór za królem byle by jakas premie dostac albo byc w laskach :) praconik to nic nie warty smiec. ta firma juz dawno stracila wiarygodnosc za poprzedniego dyrektora ludzie byli normalni teraz to jedna wielka sciema i wlazenie w ( usunięte przez administratora ), nic dziwnego ze leci na gieldzie jak ludzie zamiast pracy patrza na swoje awanse
zdjecie uzytkownika
Raul - 2014-02-09 12:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest mniej wiecej tak jak opisal to poprzednik, poza tym jesli chodzi o prace to tak jak ktos pisal po znajomosci i rodzinnie to sie zgadza.
zdjecie uzytkownika
nimo - 2014-02-16 16:40:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki wielkie w takim razie za opinię o arctic paper, w tego chłopca pomagającego w pracy ojcu jestem jeszcze zrozumieć, ale widze, że atmosfera nie najlepsza.
zdjecie uzytkownika
aleks - 2014-03-05 23:34:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O takich rzeczach jak atmosfera w arctic paper radziłbym przekonac się osobiście, bo to akurat tworzą ludzie, może potrzeba kogoś nowego, by coś sie poprawiło.
zdjecie uzytkownika
tajpan - 2014-03-14 18:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może najlepiej byłoby zacząć zmiany od góry ;) choć to pewnie jak w większości firm pobożne życzenie :)
zdjecie uzytkownika
cezary - 2014-04-07 16:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na stronie arctic paper wyczytałem, ze zatrudniają 1500 osób, całkiem sporo jak dla mnie, więc pewnie nie jest tak tragicznie.
zdjecie uzytkownika
franc - 2014-04-27 17:22:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No faktycznie, liczba robi wrażenie, to i pewnie nawet jak rotacje sa niewielkie, to robią częste rekrutacje, warto aplikować?
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-06-06 12:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1500 łącznie w całej grupie, w samej PL tylko 450.Miałem okazję tam pracować , atmosfera rodem z gestapo, kto jest przy korycie ten tyra podwładnych byleby tylko zostać poklepanym przez prezesa. Płacę są dobre ale dla kierownictwa normalny człowiek albo przez firmę pośredniczącą lub średnia krajowa. Na terenie Kostrzyna są lepsze formy gdzie kultura pracy jest o 100% lepsza i pensja wyższa, akurat ten zakład ma niesamowite mniemanie o sobie tylko dlaczego specjaliści uciekają ? Trochę to wygląda jak Pan prezes król i jego świta :)
zdjecie uzytkownika
mateusz - 2014-06-06 12:30:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1500 łącznie w całej grupie, w samej PL tylko 450.Miałem okazję tam pracować , atmosfera rodem z gestapo, kto jest przy korycie ten tyra podwładnych byleby tylko zostać poklepanym przez prezesa. Płacę są dobre ale dla kierownictwa normalny człowiek albo przez firmę pośredniczącą lub średnia krajowa. Na terenie Kostrzyna są lepsze formy gdzie kultura pracy jest o 100% lepsza i pensja wyższa, akurat ten zakład ma niesamowite mniemanie o sobie tylko dlaczego specjaliści uciekają ? Trochę to wygląda jak Pan prezes król i jego świta :)
zdjecie uzytkownika
werner - 2014-06-20 15:55:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro normalny człowiek ma średnia krajową to chyba nie jest najgorzej? Przecież to ponad 3 tysiące! O co chodzi w takim razie?
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2014-07-03 12:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Średnią krajową nabija prezes dyrektorzy i kierownicy :) reszta 1500 i na kolanach .
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2014-07-23 09:11:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się sam zwolniłem z tej firmy , praca w strefie jest i to za lepsze pieniądze. Tutaj człowiek czuł się zastraszany i tyrał za kierowników i dyrekcję której robić się nie chciało.Wszystko odbywa się za plecami pracowników jakieś dziwne posunięcia zwolnienia premie. Kto bardziej wchodzi ( usunięte przez administratora ) ten ma lepiej :) Kiedyś to była normalna firma teraz jest król i jego dwór.
zdjecie uzytkownika
sergiej - 2014-07-25 16:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Arctic paper to chyba jedna z najbardziej znanych papierni w branży. Dziwi mnie, więc, że mają dosyć negatywne opinie wśród pracowników, nie wiem, czy to nie czarny PR konkurencji. Zwłaszcza, że to największy producent papierów offsetowych w Polsce oraz drugim co do wielkości producentem papierów graficznych, przynajmniej mają się za takich, bo napisali to na swojej stronie. Zatrudniają w koncernie 1500 osób, z czego ponad 400 osób w Polsce. Także nie wierze, by było źle, bo inaczej tyle osób by nie pracowało i nie odnosili by takich sukcesów.
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2014-07-28 15:06:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A niby kto jest ich konkurencją ? Fabryka lezy w malym miasteczku wiec można targać pracownikiem bo i nigdzie nie pójdzie , wiem bo pracowalem i nie polecam. Teraz trwaja ciche zwolnienia wiec dla mnie nie jest to jakas fajna firma .
zdjecie uzytkownika
Pawełek - 2014-08-05 07:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jest dziwne ze firma ma takie opinie skoro tam jest wiecej kierowników niż pracowników heheeheh. na jednego kierownika przypada 2 pracowników.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ARCTIC PAPER KOSTRZYN S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski