Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o dobroplast

Pracowałeś w firmie dobroplast i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lusziek - 2012-07-31 02:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Normalna firma, normalne płace, pracuje trzy lata, jest ok
zdjecie uzytkownika
nikczuao - 2012-08-25 03:53:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam pracuje w zaopatrzeniu i jestem zadowolony z warunków, wszystko na czas a to dla mnie najważniejsze
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-05-13 18:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak teraz z paraca kierowcy kat C bo ogłoszenia sa ze przyjmuja ? oplaca tam sie dojezdzac ? trasy sa jedno dniowe czy kilka dni w trasie i jak zarobki ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-12 16:30:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nadal w dobroplast przerwy są bezpłatne? No i o co chodzi z tymi mieszkaniami, sa jakoś płatne? Naprawdę takie warunki, że 1 kuchenka na 30 osób?
zdjecie uzytkownika
Ami - 2014-06-18 08:57:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to bezpłatne przerwy? Przecież do 8 godzin pracy masz wliczone 15 minut przerwy płatnej, nie rozumiem pytania...
zdjecie uzytkownika
MAJA - 2014-07-04 23:32:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA PRACUJE W DOBROPLASCIE PONAD 6 LAT TERAZ JEST LEPIEJ ZE WZGLĘDU NA CZAS GDYŻ PRACUJEMY CZASAMI 10 A CZASAMI 8 GODZIN NA 8 GODZIN MAM PONAD DWA TYSIAKI I JESTEM ZADOWOLONA PRACA CIEZKA NIE UKRYWAM ALE I KASA JEST EKIPA ZGRANA NARAZIE ZOSTAJE :)
zdjecie uzytkownika
Benek - 2014-07-27 15:42:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MAJA - 2014-07-04 23:32:46]:
Nie wiem poco piszesz te kłamstwa ,no chyba że ty tak masz bo na produkcji wcale nie jest tak słodko i znowu będziemy pracować po dwanaście godzin a i płace wcale nie są tak imponujące jak piszesz.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-07-27 16:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Benek - 2014-07-27 15:42:13]:
To wszystko szczera prawda co piszesz i ja jestem tego samego zdania bo kilka lat tam pracowałam i to w dodatku u tej nieznośnej Moniki Fidury ,nie mam co do niej miłych wspomnień .Całe szczęście że nie muszę więcej z taką kierowniczką pracować.
zdjecie uzytkownika
Waclav - 2014-09-12 08:58:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Domyślam się, że ilość pracy zależy głównie od tego jakie zamówienia składają w Dobroplaście zleceniodawcy. Można się tylko domyślać. Zastanawia mnie czy troszeczkę nie przesadzili słodząc sobie, że są liderami stolarki PCV w Polsce. Przynajmniej jest to renomowana firma i doświadczenie tu zdobyte może niejednemu pomóc w karierze.
zdjecie uzytkownika
tesko - 2014-09-18 16:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lobo - 2010-10-07 00:15:47]:
niestety mówi się (dyrekcja)robimy powoli a dobrze , a prawda jest taka zasuwaj jak wiatrak albo jak popularnie się mówi maszyna kasowa TESKO -dawaj .Polacy zapier... a co do ukrainy czy nikt tego nie widzi liczy się tylko głowa. A co do wypłaty to dużo jest niesprawiedliwości porobili grupy płacowe ale jak ten z 3 czy z 4 grupy (na okuciu i składaniu się nie wyrabia bo się obija idą z 5 grupy najniżej płaconej do pomocy i nikt im za to nie zapłaci ,a 5 grupa to osoby co najbardziej ciężką pracę mają I GZIE TU JEST SPRAWIEDLIWOŚĆ DYREKTORZE KAMILU
zdjecie uzytkownika
RADZIO - 2014-09-20 11:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Benek - 2014-07-27 15:42:13]:
Benek czy ty pracujesz w biurze czy jesteś naganiaczem ZAROBKI za tak ciężką pracę w warunkach bardzo szkodliwych są do DUPY tylko że ludzie nie mają gdzie pracować SZCZERA PRAWDA SAM DLA SZWAJCARÓW BYŚ ROBIŁ OSZUŚCIE po co piszesz bzdury nie denerwuj ludzi ciężko pracujących bo nam wypłaty opier.. a sobie góra kupuje lasery na komputery za 20 tyś.a na hali oświetlenia nie ma .BENEK KŁAMCA
zdjecie uzytkownika
slawo - 2014-10-13 18:08:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostre ( usunięte przez administratora ).tak samo jest w innych robotach fizycznych w innych firmach.wszystko
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-10-20 21:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak żebyście nie ćpali to byście i nie pracowali nie macie wolnej chwili na posiłek pracujecie 12 godzin za 1300zł to jest zajebista praca hahah
zdjecie uzytkownika
mikoś - 2014-10-29 18:56:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Ewa - 2014-10-20 21:07:55]:
Produkcja słabo... a co z działem biurowym ? Interesuje mnie podjęcie pracy w Dobroplaście w pionie marketingu i sprzedaży. Czy przyjmują osoby bez doświadczenia na staż z ewentualną późniejszą współpracą na stałe? Jakie dają wynagrodzenie? Dużo negatywnych opinii ale może na krótki okres czasu i zdobycie doświadczenia to się nadają ?
zdjecie uzytkownika
produkcja - 2014-12-29 18:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mnie interesuje od marca przyszłego roku stanowisko na produkcji. mimo wszystko jesli ta stawka jest taka niska. powiem w tajemnicy ze potrzebuje pracy tylko na miesiac gora dwa bo mam potem zarezerwowany wylot za granice a potrzebne sa jakies srebrniki na to zeby zaczac tam jakos i miec na dobry start.
zdjecie uzytkownika
markopolo - 2015-01-02 12:36:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma jest dodupy sami oszusci wiecznie im okien brakuje obcinaja wypłaty z powodu jakiegos problemu w biurze i maja wyjeb na pracownika masz robic i juz a wypłata to tak sobie za ciekawie nie jest wcale odradzam chuba ze ktos na 2 3 miesiace to ok
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-01-10 18:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najgorszy syf w jakim pracowałem. Jesli chcecie pracować ciężko za grosze to jak najbardziej polecam tą firme.
zdjecie uzytkownika
driver - 2015-01-18 20:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako kierowca tez kariery tam sie nie zrobi. Od lutego kierowcy z kat. C+E jeżdząc tymi jamnikami na exporcie 12000-16000km we dwóch w kabinie mają zarabiać po 2500zł. Nie polecam wyzysk na maxa. Szukają tylko jak ominąć przepisy żeby wyzyskać pracownika.
zdjecie uzytkownika
polosolo - 2015-01-19 16:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [markopolo - 2015-01-02 12:36:37]:
Ja pracowałam w tym dobroplasicie ponad dwa lata i całe szczęście że nie muszę już tam pracować ponieważ od roku mam inną pracę i z tego bardzo się cieszę ponieważ praca w dobroplaście to był prawdziwy koszmar a zwłaszcza u szanownej pani Moniki Fidury wiem coś o tym bo sama u niej pracowałam .Dobrze tylko mają jej pupilki ponieważ mogli nawet spożywać alkohol na hali i mogli być pijani a ci którzy nie byli jej pupilkami to musieli harować.
zdjecie uzytkownika
polosolo - 2015-01-19 16:21:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [markopolo - 2015-01-02 12:36:37]:
Ja pracowałam w tym dobroplasicie ponad dwa lata i całe szczęście że nie muszę już tam pracować ponieważ od roku mam inną pracę i z tego bardzo się cieszę ponieważ praca w dobroplaście to był prawdziwy koszmar a zwłaszcza u szanownej pani Moniki Fidury wiem coś o tym bo sama u niej pracowałam .Dobrze tylko mają jej pupilki ponieważ mogli nawet spożywać alkohol na hali i mogli być pijani a ci którzy nie byli jej pupilkami to musieli harować a i tak wypłatę miałam prawie podstawę
zdjecie uzytkownika
bezimienny - 2015-01-27 08:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jest ktos ktro pracowal w dobroplascie w lublinie?
zdjecie uzytkownika
karol - 2015-02-13 16:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem w Dobroplaście w Lublinie. Z wypłaty ucinają za byle co. Na zwolnienie nie wolno iśc, na urlop też nie nawet nadgodziń co wcześnie wypracowałeś nie wolno odebrać wtedy kiedy chcesz bo Ci utnie z wypłaty. Najlepsze jest to żę mówił ze podwyżki będą a było na odwrót. Śmieszna firma sami idioci tam pracują a ja byłem jednym z nich.:)
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-02-13 17:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To i ja się wypowiem o tej wspaniałej firmie w Lublinie
Pracuje w Lublinie i powiem że w takim syfie to jeszcze nie pracowałem. Dość że Mało płacą to jeszcze ucinają. Za nadgodziny zapłacili nam po 3.5 zł(złotych nie franków-firma szwajcarska dla nie wiedzących). W tamtym roku za wyrobienie współczynnika więcej niż 3.0 była dodatkowa kasa. W tym roku podnieśli współczynnik do 3.5. W styczniu nie wyrobiliśmy współczynnika wypłata sto zł mniej.Dodam że podnieśli tylko współczynnik wypłata ta sama tzn o stówke mniejsza :). Reasumują robimy więcej za mniejszą wypłate.
Najlepsze jest to że i tak kogoś znajda jakiegoś naiwnego który po paru dniach możę miesiącach ucieknie.
Byli tacy co po jednym dniu uciekali jak zobaczyli co jest grane.
Załuje tylko żę nie byłem jednym z nich.
Szkoda zdrowia do końca miesiąca pracuje i uciekam.
Pozdrowienia dla nowych naiwniaków myślących że to dobra firma..
zdjecie uzytkownika
bezimienny - 2015-02-15 14:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
karol, a znasz moze brygadziste J.malyska?
zdjecie uzytkownika
bezimienny - 2015-03-20 11:22:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jest ktos kto zna brygadziste jarka m. ?i ile zarabia brygadzista w dobroplascie?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie dobroplast
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy dobroplast?
Zadaj pytanie