Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o dobroplast

Pracowałeś w firmie dobroplast i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim 001 - 2010-10-06 20:17:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na rozkroju szkła jak i na linii zespolenia zarobki były różne zależnie od kierownika i umieetniści pracownika,ale teraz nikt na to nie patrzy i każdy ma tzw. podstawę. Na dodatek teraz jeszcze afera z długiem( usunięte przez administratora )a teraz każą spłacać pracownikom. Dziobią u szefa (który nic nie widzi albo udaje) zostawiają mu pieniądze które zarobili zwykli pracownicy, a potem ( usunięte przez administratora ) każą pracować za podstawę. A ludzie pracują bo muszą!
zdjecie uzytkownika
labo77 - 2010-10-06 21:41:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam pracuje i w tej chwili sa bardzo duze problemy wczoraj pojechalismy do pracy ale zaraz wrócilismy obydwie zmiany nie chciały pracowaqc ponieważ niechcą wypłacać zaległe pieniądze i dzisiaj pojechałam do pracy bo nie pracowały inne chale co miały na ranną zmianę i my pojechaliśmy na nocną zmianę mieliśmy spotkanie ( usunięte przez administratora )i po lowa chali poszła a połowa została a na innych chalach ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
labo77 - 2010-10-06 21:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam pracuje i w tej chwili sa bardzo duze problemy wczoraj pojechalismy do pracy ale zaraz wrócilismy obydwie zmiany nie chciały pracowaqc ponieważ niechcą wypłacać zaległe pieniądze i dzisiaj pojechałam do pracy bo nie pracowały inne chale co miały na ranną zmianę i my pojechaliśmy na nocną zmianę mieliśmy spotkanie( usunięte przez administratora ) po lowa chali poszła a połowa została a na innych chalach( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
lobo - 2010-10-06 22:04:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam pracuje wczoraj pojechaliśmy do pracy strajkowaliśmy dziśiaj część też strajkuje a częśćpracuje( usunięte przez administratora )ccały czas daje nadzieje przekonuje ludzi ale kłamie i ludzie st ad go nie lubią ja jutro wracam tam do pracy ale co tam będzie dalej to niewiem
zdjecie uzytkownika
lobo - 2010-10-06 22:22:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiem bo tam pracuje to na zespoleniu można po 2 tysiące wyćiągnąć ale teraz to nic nieda bo wszystkim poobniżąli stawki przez to wszystko
zdjecie uzytkownika
lobo - 2010-10-07 00:15:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora ) ja pracuje w laskowcu i jako s nie zdążyłsam go poznaćjeszczer to jest jakiś kierownik czy ktoś odp
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-10-07 15:00:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lobo - 2010-10-07 00:15:47

a ktoto jest grze s bo ja pracuje w laskowcu i jako s nie zdążyłsam go poznaćjeszczer to jest jakiś kierownik czy ktoś odp

( usunięte przez administratora ) były dyspozytor już nie pracuje . A
jak strajk. Coś z tego wyszło. Kierowcy nie mogli nauczyć porządku to może produkcja nauczy
zdjecie uzytkownika
dola - 2010-10-09 19:57:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam pracuje i teraz jest podstawa wyplata ale od kwietnia do sierpnia można było zarobić nawet do dwóch tysięcy ponad dwa wiem to po swoich rahunkach ale teraz za podstawową stawkę nie opłaca się pracować
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-27 13:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oczywiście, że ludzie tam pracują, bo nie mają innego wyjścia. pracowałam tam swego czasu i jest tam okropnie, nigdy w życiu juz bym do tego nie wróciła. tam się[usunięte przez moderatora] Nie zwraca sie uwagi na płeć i wiek...[usunięte przez moderatora].a sprubój iść na zwolnienie lekarskie, jeśli nie masz znajomości to po powrocie ze zwolnienia dostajesz wymówienie... Nie oszukujmy się jest tam cholernie ciężko a płacą niewiele i [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
ona - 2011-01-27 13:34:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
8 zł na godzinę to luksus, niewielu ma taką stawkę...
zdjecie uzytkownika
okna - 2011-03-08 09:46:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem jako kierowca i nie polecam. Załadują Ci 20 punktów się bujaj po Warszawie,[usunięte przez moderatora] się w korkach, małych osiedlach. A płacone jest z kilometra to po Warszawie i okolicach ile kilometrów narobisz? Cały [usunięte przez moderatora], a trzy dni się zleci. Na zbiornikach plomby, co miesiąc jakieś obcinki, podatek odprowadzany oczywiście od najniższej krajowej. Mechanicy wszystko w [usunięte przez moderatora] mają, samochód sam sobie naprawiaj, samochody oczywiście przeładowane, że na pake często wleźć się nie da. Niby masz swój samochód, a dzwonią do Ciebie i jak przyjeżdżasz na baze to okazuje się, że jedziesz cudzym samochodem, a Twoim ktoś pojechał w trase.[usunięte przez moderatora] jednym słowem jeden wielki[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
gość - 2011-04-05 07:46:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda,nic się nie zmieniło,w tej chwili jest dokładnie tak,jak rok,dwa lata temu......jedni ganiają za granicę,albo mają najlepsze trasy po Polsce,a drudzy ganiają w liche i krótkie trasy ,te niechciane przez tych pierwszych ,jedni wyduszą 12000 km,a drudzy 5-6000km,[usunięte przez moderatora],wiem,że kilku lada moment się zwolni,mają już co innego na oku,gdyby każdy miał szanse zarobić godne pieniądze i traktowani byliby równo,pracowaliby dalej,a tak,każdy pojeździ trochę,i szuka czego innego,na układy-nie ma rady.....
zdjecie uzytkownika
Wolverine - 2011-10-05 12:32:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile teraz tam można zarobić? Dzwoniła do mnie jakas kobieta i zapraszała na rozmowę..
jaka jest teraz tam stawka godzinowa? tylko proszę o szczerość, jak jakaś marna to szkoda moich kilometrów .
z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
rudyrys - 2012-04-03 12:39:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak nazywa się teraz kierownik dzialu ekstruzji i co to za robota profile/okleina co tam sie robi? ile można wyciagnac na reke, Chce się zatrudnic jak by mógł ktoś napisać.
zdjecie uzytkownika
Johny - 2012-04-13 23:23:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam ktoś może wie jak teraz mają tam kierowcy? bo wiem że potrzebują tam teraz do pracy.
zdjecie uzytkownika
z branży okien - 2012-04-13 23:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierowcy w tej firmie mają delikatnie mówiąc przechlapane, robota fatalna, trasy długie, spanie w aucie, zarobki marne, duża rotacja ludzi, praca dobra tylko na chwilę
zdjecie uzytkownika
Johny - 2012-04-14 21:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a możesz mi powiedzieć ile wynoszą te zarobki kierowców??? a trasy te długie trasy to na ile dni??? dzięki za odp
zdjecie uzytkownika
lucek - 2012-06-04 19:59:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie odnosnie tego miejsca pracy mianowicie produkcji. bo zastanawiam sie czy zaczynac przygode tam swoja czytajac te wszystkie komentarze ale on sa troche stare takze jak ktos jest na topie co tam sie dzieje prosze o odpowiedz :)
zdjecie uzytkownika
sampleboxxx - 2012-06-08 15:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No własnie jest czy warto tam zaczynac czy dac sobie spokój praca podobno od 11 czerwca
zdjecie uzytkownika
wolllk - 2012-06-16 01:07:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak potrzebujesz pracy, to sie nie zastanawiaj tylko bierz - firma płaci i jest ok
zdjecie uzytkownika
niczks - 2012-07-19 16:04:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje tam od dwóch lat i nigdy nie miałem problemu z płatnościami
zdjecie uzytkownika
lusziek - 2012-07-31 02:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Normalna firma, normalne płace, pracuje trzy lata, jest ok
zdjecie uzytkownika
nikczuao - 2012-08-25 03:53:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam pracuje w zaopatrzeniu i jestem zadowolony z warunków, wszystko na czas a to dla mnie najważniejsze
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-05-13 18:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak teraz z paraca kierowcy kat C bo ogłoszenia sa ze przyjmuja ? oplaca tam sie dojezdzac ? trasy sa jedno dniowe czy kilka dni w trasie i jak zarobki ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-12 16:30:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nadal w dobroplast przerwy są bezpłatne? No i o co chodzi z tymi mieszkaniami, sa jakoś płatne? Naprawdę takie warunki, że 1 kuchenka na 30 osób?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
23 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie dobroplast
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x