Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o dobroplast

Pracowałeś w firmie dobroplast i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
okna - 2011-03-08 09:46:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem jako kierowca i nie polecam. Załadują Ci 20 punktów się bujaj po Warszawie,[usunięte przez moderatora] się w korkach, małych osiedlach. A płacone jest z kilometra to po Warszawie i okolicach ile kilometrów narobisz? Cały [usunięte przez moderatora], a trzy dni się zleci. Na zbiornikach plomby, co miesiąc jakieś obcinki, podatek odprowadzany oczywiście od najniższej krajowej. Mechanicy wszystko w [usunięte przez moderatora] mają, samochód sam sobie naprawiaj, samochody oczywiście przeładowane, że na pake często wleźć się nie da. Niby masz swój samochód, a dzwonią do Ciebie i jak przyjeżdżasz na baze to okazuje się, że jedziesz cudzym samochodem, a Twoim ktoś pojechał w trase.[usunięte przez moderatora] jednym słowem jeden wielki[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
gość - 2011-04-05 07:46:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda,nic się nie zmieniło,w tej chwili jest dokładnie tak,jak rok,dwa lata temu......jedni ganiają za granicę,albo mają najlepsze trasy po Polsce,a drudzy ganiają w liche i krótkie trasy ,te niechciane przez tych pierwszych ,jedni wyduszą 12000 km,a drudzy 5-6000km,[usunięte przez moderatora],wiem,że kilku lada moment się zwolni,mają już co innego na oku,gdyby każdy miał szanse zarobić godne pieniądze i traktowani byliby równo,pracowaliby dalej,a tak,każdy pojeździ trochę,i szuka czego innego,na układy-nie ma rady.....
zdjecie uzytkownika
Wolverine - 2011-10-05 12:32:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile teraz tam można zarobić? Dzwoniła do mnie jakas kobieta i zapraszała na rozmowę..
jaka jest teraz tam stawka godzinowa? tylko proszę o szczerość, jak jakaś marna to szkoda moich kilometrów .
z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
rudyrys - 2012-04-03 12:39:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak nazywa się teraz kierownik dzialu ekstruzji i co to za robota profile/okleina co tam sie robi? ile można wyciagnac na reke, Chce się zatrudnic jak by mógł ktoś napisać.
zdjecie uzytkownika
Johny - 2012-04-13 23:23:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam ktoś może wie jak teraz mają tam kierowcy? bo wiem że potrzebują tam teraz do pracy.
zdjecie uzytkownika
z branży okien - 2012-04-13 23:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierowcy w tej firmie mają delikatnie mówiąc przechlapane, robota fatalna, trasy długie, spanie w aucie, zarobki marne, duża rotacja ludzi, praca dobra tylko na chwilę
zdjecie uzytkownika
Johny - 2012-04-14 21:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a możesz mi powiedzieć ile wynoszą te zarobki kierowców??? a trasy te długie trasy to na ile dni??? dzięki za odp
zdjecie uzytkownika
lucek - 2012-06-04 19:59:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie odnosnie tego miejsca pracy mianowicie produkcji. bo zastanawiam sie czy zaczynac przygode tam swoja czytajac te wszystkie komentarze ale on sa troche stare takze jak ktos jest na topie co tam sie dzieje prosze o odpowiedz :)
zdjecie uzytkownika
sampleboxxx - 2012-06-08 15:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No własnie jest czy warto tam zaczynac czy dac sobie spokój praca podobno od 11 czerwca
zdjecie uzytkownika
wolllk - 2012-06-16 01:07:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak potrzebujesz pracy, to sie nie zastanawiaj tylko bierz - firma płaci i jest ok
zdjecie uzytkownika
niczks - 2012-07-19 16:04:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje tam od dwóch lat i nigdy nie miałem problemu z płatnościami
zdjecie uzytkownika
lusziek - 2012-07-31 02:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Normalna firma, normalne płace, pracuje trzy lata, jest ok
zdjecie uzytkownika
nikczuao - 2012-08-25 03:53:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam pracuje w zaopatrzeniu i jestem zadowolony z warunków, wszystko na czas a to dla mnie najważniejsze
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-05-13 18:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak teraz z paraca kierowcy kat C bo ogłoszenia sa ze przyjmuja ? oplaca tam sie dojezdzac ? trasy sa jedno dniowe czy kilka dni w trasie i jak zarobki ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-12 16:30:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nadal w dobroplast przerwy są bezpłatne? No i o co chodzi z tymi mieszkaniami, sa jakoś płatne? Naprawdę takie warunki, że 1 kuchenka na 30 osób?
zdjecie uzytkownika
Ami - 2014-06-18 08:57:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to bezpłatne przerwy? Przecież do 8 godzin pracy masz wliczone 15 minut przerwy płatnej, nie rozumiem pytania...
zdjecie uzytkownika
MAJA - 2014-07-04 23:32:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA PRACUJE W DOBROPLASCIE PONAD 6 LAT TERAZ JEST LEPIEJ ZE WZGLĘDU NA CZAS GDYŻ PRACUJEMY CZASAMI 10 A CZASAMI 8 GODZIN NA 8 GODZIN MAM PONAD DWA TYSIAKI I JESTEM ZADOWOLONA PRACA CIEZKA NIE UKRYWAM ALE I KASA JEST EKIPA ZGRANA NARAZIE ZOSTAJE :)
zdjecie uzytkownika
Benek - 2014-07-27 15:42:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MAJA - 2014-07-04 23:32:46]:
Nie wiem poco piszesz te kłamstwa ,no chyba że ty tak masz bo na produkcji wcale nie jest tak słodko i znowu będziemy pracować po dwanaście godzin a i płace wcale nie są tak imponujące jak piszesz.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-07-27 16:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Benek - 2014-07-27 15:42:13]:
To wszystko szczera prawda co piszesz i ja jestem tego samego zdania bo kilka lat tam pracowałam i to w dodatku u tej nieznośnej Moniki Fidury ,nie mam co do niej miłych wspomnień .Całe szczęście że nie muszę więcej z taką kierowniczką pracować.
zdjecie uzytkownika
Waclav - 2014-09-12 08:58:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Domyślam się, że ilość pracy zależy głównie od tego jakie zamówienia składają w Dobroplaście zleceniodawcy. Można się tylko domyślać. Zastanawia mnie czy troszeczkę nie przesadzili słodząc sobie, że są liderami stolarki PCV w Polsce. Przynajmniej jest to renomowana firma i doświadczenie tu zdobyte może niejednemu pomóc w karierze.
zdjecie uzytkownika
tesko - 2014-09-18 16:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lobo - 2010-10-07 00:15:47]:
niestety mówi się (dyrekcja)robimy powoli a dobrze , a prawda jest taka zasuwaj jak wiatrak albo jak popularnie się mówi maszyna kasowa TESKO -dawaj .Polacy zapier... a co do ukrainy czy nikt tego nie widzi liczy się tylko głowa. A co do wypłaty to dużo jest niesprawiedliwości porobili grupy płacowe ale jak ten z 3 czy z 4 grupy (na okuciu i składaniu się nie wyrabia bo się obija idą z 5 grupy najniżej płaconej do pomocy i nikt im za to nie zapłaci ,a 5 grupa to osoby co najbardziej ciężką pracę mają I GZIE TU JEST SPRAWIEDLIWOŚĆ DYREKTORZE KAMILU
zdjecie uzytkownika
RADZIO - 2014-09-20 11:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Benek - 2014-07-27 15:42:13]:
Benek czy ty pracujesz w biurze czy jesteś naganiaczem ZAROBKI za tak ciężką pracę w warunkach bardzo szkodliwych są do DUPY tylko że ludzie nie mają gdzie pracować SZCZERA PRAWDA SAM DLA SZWAJCARÓW BYŚ ROBIŁ OSZUŚCIE po co piszesz bzdury nie denerwuj ludzi ciężko pracujących bo nam wypłaty opier.. a sobie góra kupuje lasery na komputery za 20 tyś.a na hali oświetlenia nie ma .BENEK KŁAMCA
zdjecie uzytkownika
slawo - 2014-10-13 18:08:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostre ( usunięte przez administratora ).tak samo jest w innych robotach fizycznych w innych firmach.wszystko
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-10-20 21:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak żebyście nie ćpali to byście i nie pracowali nie macie wolnej chwili na posiłek pracujecie 12 godzin za 1300zł to jest zajebista praca hahah
zdjecie uzytkownika
mikoś - 2014-10-29 18:56:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ewa - 2014-10-20 21:07:55]:
Produkcja słabo... a co z działem biurowym ? Interesuje mnie podjęcie pracy w Dobroplaście w pionie marketingu i sprzedaży. Czy przyjmują osoby bez doświadczenia na staż z ewentualną późniejszą współpracą na stałe? Jakie dają wynagrodzenie? Dużo negatywnych opinii ale może na krótki okres czasu i zdobycie doświadczenia to się nadają ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie dobroplast
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x