Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o błażej sklepy miesne

Pracowałeś w firmie błażej sklepy miesne i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-09-04 12:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) nie polecam wiec co mowie bo wyrwalam sie z tego kieratu
zdjecie uzytkownika
ja - 2010-09-04 12:32:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierownictwo niewykształcone po podstawowkach...liczace na szybkie zyski z dokładnie mowic (usunięte przez administratora)klientow.Zrobcie tam zakupy i idzcie zwazyc towar do innego sklepu.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-11-05 11:30:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACA W TEJ FIRMIE
zdjecie uzytkownika
KOCICA - 2010-11-08 18:45:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACOWAŁAM W TEJ FIRMIE PARE LAT I TO CO WYPISUJE TA ANONIMOWA TO SĄ BZDURY SZEFOSTWO JEST SUPER ZAWSZE MOŻNA BYŁO NA NICH LICZYĆ W TYGODNIU BYŁ DZIEŃ WOLNY I SZYBSZE WYJŚCIE A JEŻELI CHODZI O TOWAR TO ONA WYPISUJE SAME BZDURY MI OSOBIŚCIE BARDZO DOBRZE PRACOWAŁO SIĘ W TEJ FIRMIE
zdjecie uzytkownika
aga - 2011-03-24 21:46:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
błżej to najgorszy syf jaki istnieje a (usunięte przez administratora) az sie szerzy nie dosc ze dobijaja do rachunku spore kwoty to jeszcze (usunięte przez administratora)chcialam tam isc do pracy ale jak mi jedna z gdanskiej dziewczyna powiedziala co sie tam wyrabia to ja nie dalabym rady
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-31 22:32:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aga jestes poprostu leserem i nie nadajesz sie do żadnej pracy a (usunięte przez administratora) to nauczyłaś sie chyba w poprzedniej pracy bo u nas takich rzeczy sie nie robi szanuje sie klienta i własną prace ,żal ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ściska bo pewno nie zostałaś przyjęta bo tam pracują zadbane i wykształcone kobiety wiem bo sama tam pracuje :))
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-15 21:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem bardzo zdziwiona co ta pani wypisuje , jak mozna tak oskarżać pracowników. To są powazne zarzuty , jestem klientkom tego sklepu od ponad roku. Specjalnie przyjeżdzam aż z Fordonu na ul Gdańską bo tam własnie uwielbiam robić zakupy. Nigdy zaznaczam nigdy nie zdarzyło mi sie abym została(usunięte przez administratora)nawet o grosz , ekspedientki miłe ,uśmiechnięte zawsze dobrze doradzą , aż krzyczą zanim dojde do lady jake to mają promocje :) Towar zawsze świeży , a co przede wszystkim w dobrej cenie .Kierowniczka super kobieta , widać że oddana pracy ,zawsze moge liczyć ze jak cos zamawiam to to dostane na czas .Pozdrawiam was dziewczyny trzymajcie tak dalej ja jestem bardzo zadowolona , pamietajcie ze zawsze ktoś sie znajdzie aby sszargać opinie , ale myśle ze najwazniejsza jest opinia nasza klientów :)))
zdjecie uzytkownika
singel - 2011-06-14 15:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Pracuje u Błażeja i chwalę sobie tam pracę.Szefostwo naprawdę super, koordynatorka również fajna osóbka, co do kierowniczek to także bez zarzutu.Naprawdę suuuuuper firma.Dziwię się że ktoś nas tak oczernia.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
aga - 2011-06-22 21:18:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
naprawde przestancie same sie oszukojecie co wy macie pisac jedynie superlatywy zeby klientow nie potracic no i pracu a co do gdanskiej to tam sa najgorsze (usunięte przez administratora) mile nie sa wcale klientka z fordonu a to dobre no i te krzyczane promocje tam jak ktos z siebie slowo wykrztusi prosze to najwyzej jesli jest pani klientka zeczywiscie to prosze sprawdzac paragony jakby w tej firmie nie (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nikt - 2012-03-18 14:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak , z roku na rok coraz gorzej, zero podwyżek , brak docenienia dobrego pracownika , (usunięte przez administratora) idz a sie przekonasz .
zdjecie uzytkownika
Natalia - 2012-07-10 20:08:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesteście śmieszne ,chciałam przyjść do was do pracy ale jak usłyszałam ile zarabiają ekspedientki i kierowniczki to mi się odechciało .Z tego co wiem jesteście młode , więc pracujcie za takie pieniądze żeby się czegoś w życiu dorobić a nie najlepsze lata tyrać za grosze , ceńcie się bo inaczej w życiu do niczego nie dojdziecie .Ja bardzo szybko znalazłam prace w handlu , pracuje po 8 godz i 2 soboty w miesiącu na dwie zmiany moja druga wypłata 2055 na rękę jako zwykła ekspedientka , szanuje prace jestem zadowolona powodzenia .
zdjecie uzytkownika
pracownik z dłuuuuuugim stażem - 2012-08-31 22:06:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)na Błażejów hehe grosze wam płaci a który to już kupił samochód -dzięki komu ? (usunięte przez administratora).Nie żałuje im ale niech będą takimi jakimi byli kiedyś i nie sępili ,pieniądz jednak zmienia człowieka i to bardzo :(
zdjecie uzytkownika
anawa - 2013-03-23 22:53:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No niestety coś w tej firmie nie gra, ważę towar u sąsiadów i na każdym 10 dag więcej na rachunku, wagi stoją bokiem, aby klient nie widział ile też sie zważyło. Zaczęłam kupować tam po jednym produkcie jak muszę i wychodzić, bo podziwiam panie ekspedientki, że cały dzień wytrzymują w tym smrodzie jaki jest na sklepie (nie jednym). Dzis na rynku na Bartodziejach ok. 9.45 klientka przyszła przerażona, że za kawałek szynki skasowano ją na 15 zł, panie ekspedientki rzeczywiscie wykształcone, najprawdopodobniej po Wyższej szkole Teatralnej, "oj, Boże, jak mogłam sie tak pomylić, przepraszam" - komediantki, ale pewnie nie maja wyjścia.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2013-05-28 20:07:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szok pracownicy jednak nie są głupi , trafiła kosa na kamień ?
zdjecie uzytkownika
??? - 2013-06-02 21:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Powiedzcie szczerze czy dobrze się wam tu pracuję ? Napiszcie prawdę niech każdy się dowie o znęcaniu psychicznym bo inaczej ja zrobię z TYM porządek .
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-28 11:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy z osób które tutaj piszą jest jakaś osoba która pracuje obecnie błażej sklepy mięsne? wie jakie tam panują aktualne warunki?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-02-19 17:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w tej firmie i pracuje mi się dobrze nie można tak oczerniać ludzi nie sprzedaje się tu starego towaru moczonego w kalii jak w innych renomowanych firmach wiem bo pracowałam w takiej a tu dba się o klienta aby zawsze był zadowolony . Zawsze mówię idź gdzie indziej a zobaczysz prawdę bo wszędzie dobrze gdzie nas nie ma
zdjecie uzytkownika
Pat - 2014-03-03 10:47:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zgadzam się z tym że oszukują, nie raz oszukały mnie na wadze, ale to co parę dni temu mi się przytrafiło w ich sklepie na bartodziejach to śmiech na sali pani w czarnych krótkich włosach widząc że jestem zakręcony wydała mi zamiast 40 zl reszty 20 gr dałem jej 54,01 a zapłaciłem 13,81 Początkowo nie zauważyłem i wyszedłem jak się zorientowałem wróciłem tam, pani ekspedientka wyparła się przed swoja kierowniczką przeliczyły kasy i niby nie znalazły się moje pieniądze (widocznie były już u pani kasjerki w kieszeni) dopiero postraszenie ich policją pomogło. Generalnie pomijając całą tą syt panie sobie szydziły i żartowały ze mnie. Obsługa na bardzo niskim poziomie, bardzo duży bałagan przed zamknięciem nadający się tylko do sanepidu...
zdjecie uzytkownika
TEREZA - 2014-03-21 09:04:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO CO WYRABIA SIĘ W TYCH SKLEPACH TO SZOK. kUPIŁAM 25 DAG POLĘDWICY (BARDZO PIĘKNIE WYGLĄDAŁA NA LADZIE) Poprosilam Panią , aby mi pokroiła cieniutko. Wagi nie widziałam , bo Panie mają ustawione je na koleżankę obok za ladą.W domu otwieram paczuszkę , a tam zdziwienie... same skrawki ścinek ,ale ,ale.. na początku 1 plasterek polędwicy był tej , którą widziałam ułożoną na ladzie. Przeciez miałam co chciałam tak, a to w razie jakbym czasami zerknęła przez ladę
Ten sklep jest w bydgoszczy na Placu Piastowskim 9. A propo poszłam do sklepu i pkazałam mój zakup i o dziwo Pani kierowniczka , bo to ona mi to sprzedała poznała w tych ścinkach polędwicę BRAWO , ale do domu , by chyba jej nie chciała kupić , a dla mojej spokojności ukroiła mi 3 plasterki pięknej polędwicy( tej prawdziwej )(usunięte przez administratora)Klientka z Bydgoszczy
zdjecie uzytkownika
Cedric - 2014-05-09 02:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
No już bez przesady, polędwica to polędwica, czasem się zdarzy taki kawałek, trzeba zrozumieć czasem pracownika.
zdjecie uzytkownika
weronika - 2014-06-10 15:58:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale to była przecież polędwica i tak, tylko tak cienko pokrojona, że sie porwała, dobrze rozumiem? może pani sprzedawczyni nie miała jeszcze wprawy, albo jej się popsuła maszyna do krojenia, chyba nie zrobiła tego specjalnie?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie błażej sklepy miesne
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski