brak logo

błażej sklepy miesne

Bydgoszcz

Opinie o błażej sklepy miesne

ja 2010-09-04 12:32:50
kierownictwo niewykształcone po podstawowkach...liczace na szybkie zyski z dokładnie mowic (usunięte przez administratora)klientow.Zrobcie tam zakupy i idzcie zwazyc towar do innego sklepu.(usunięte przez administratora)
anonim 2010-11-05 11:30:10
PRACA W TEJ FIRMIE
KOCICA 2010-11-08 18:45:47
PRACOWAŁAM W TEJ FIRMIE PARE LAT I TO CO WYPISUJE TA ANONIMOWA TO SĄ BZDURY SZEFOSTWO JEST SUPER ZAWSZE MOŻNA BYŁO NA NICH LICZYĆ W TYGODNIU BYŁ DZIEŃ WOLNY I SZYBSZE WYJŚCIE A JEŻELI CHODZI O TOWAR TO ONA WYPISUJE SAME BZDURY MI OSOBIŚCIE BARDZO DOBRZE PRACOWAŁO SIĘ W TEJ FIRMIE
aga 2011-03-24 21:46:34
błżej to najgorszy syf jaki istnieje a (usunięte przez administratora) az sie szerzy nie dosc ze dobijaja do rachunku spore kwoty to jeszcze (usunięte przez administratora)chcialam tam isc do pracy ale jak mi jedna z gdanskiej dziewczyna powiedziala co sie tam wyrabia to ja nie dalabym rady
anonim 2011-03-31 22:32:53
Aga jestes poprostu leserem i nie nadajesz sie do żadnej pracy a (usunięte przez administratora) to nauczyłaś sie chyba w poprzedniej pracy bo u nas takich rzeczy sie nie robi szanuje sie klienta i własną prace ,żal ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ściska bo pewno nie zostałaś przyjęta bo tam pracują zadbane i wykształcone kobiety wiem bo sama tam pracuje :))
anonim 2011-04-15 21:03:32
Jestem bardzo zdziwiona co ta pani wypisuje , jak mozna tak oskarżać pracowników. To są powazne zarzuty , jestem klientkom tego sklepu od ponad roku. Specjalnie przyjeżdzam aż z Fordonu na ul Gdańską bo tam własnie uwielbiam robić zakupy. Nigdy zaznaczam nigdy nie zdarzyło mi sie abym została(usunięte przez administratora)nawet o grosz , ekspedientki miłe ,uśmiechnięte zawsze dobrze doradzą , aż krzyczą zanim dojde do lady jake to mają promocje :) Towar zawsze świeży , a co przede wszystkim w dobrej cenie .Kierowniczka super kobieta , widać że oddana pracy ,zawsze moge liczyć ze jak cos zamawiam to to dostane na czas .Pozdrawiam was dziewczyny trzymajcie tak dalej ja jestem bardzo zadowolona , pamietajcie ze zawsze ktoś sie znajdzie aby sszargać opinie , ale myśle ze najwazniejsza jest opinia nasza klientów :)))
singel 2011-06-14 15:00:22
Witam.Pracuje u Błażeja i chwalę sobie tam pracę.Szefostwo naprawdę super, koordynatorka również fajna osóbka, co do kierowniczek to także bez zarzutu.Naprawdę suuuuuper firma.Dziwię się że ktoś nas tak oczernia.Pozdrawiam
aga 2011-06-22 21:18:22
naprawde przestancie same sie oszukojecie co wy macie pisac jedynie superlatywy zeby klientow nie potracic no i pracu a co do gdanskiej to tam sa najgorsze (usunięte przez administratora) mile nie sa wcale klientka z fordonu a to dobre no i te krzyczane promocje tam jak ktos z siebie slowo wykrztusi prosze to najwyzej jesli jest pani klientka zeczywiscie to prosze sprawdzac paragony jakby w tej firmie nie (usunięte przez administratora)
nikt 2012-03-18 14:33:59
Powiem tak , z roku na rok coraz gorzej, zero podwyżek , brak docenienia dobrego pracownika , (usunięte przez administratora) idz a sie przekonasz .
Natalia 2012-07-10 20:08:07
Jesteście śmieszne ,chciałam przyjść do was do pracy ale jak usłyszałam ile zarabiają ekspedientki i kierowniczki to mi się odechciało .Z tego co wiem jesteście młode , więc pracujcie za takie pieniądze żeby się czegoś w życiu dorobić a nie najlepsze lata tyrać za grosze , ceńcie się bo inaczej w życiu do niczego nie dojdziecie .Ja bardzo szybko znalazłam prace w handlu , pracuje po 8 godz i 2 soboty w miesiącu na dwie zmiany moja druga wypłata 2055 na rękę jako zwykła ekspedientka , szanuje prace jestem zadowolona powodzenia .
pracownik z dłuuuuuugim stażem 2012-08-31 22:06:47
(usunięte przez administratora)na Błażejów hehe grosze wam płaci a który to już kupił samochód -dzięki komu ? (usunięte przez administratora).Nie żałuje im ale niech będą takimi jakimi byli kiedyś i nie sępili ,pieniądz jednak zmienia człowieka i to bardzo :(
anawa 2013-03-23 22:53:02
No niestety coś w tej firmie nie gra, ważę towar u sąsiadów i na każdym 10 dag więcej na rachunku, wagi stoją bokiem, aby klient nie widział ile też sie zważyło. Zaczęłam kupować tam po jednym produkcie jak muszę i wychodzić, bo podziwiam panie ekspedientki, że cały dzień wytrzymują w tym smrodzie jaki jest na sklepie (nie jednym). Dzis na rynku na Bartodziejach ok. 9.45 klientka przyszła przerażona, że za kawałek szynki skasowano ją na 15 zł, panie ekspedientki rzeczywiscie wykształcone, najprawdopodobniej po Wyższej szkole Teatralnej, "oj, Boże, jak mogłam sie tak pomylić, przepraszam" - komediantki, ale pewnie nie maja wyjścia.
4
Pracownik 2013-05-28 20:07:12
Szok pracownicy jednak nie są głupi , trafiła kosa na kamień ?
3
??? 2013-06-02 21:51:57
Powiedzcie szczerze czy dobrze się wam tu pracuję ? Napiszcie prawdę niech każdy się dowie o znęcaniu psychicznym bo inaczej ja zrobię z TYM porządek .
3
anonim 2013-06-28 11:59:18
czy z osób które tutaj piszą jest jakaś osoba która pracuje obecnie błażej sklepy mięsne? wie jakie tam panują aktualne warunki?
anonim 2014-02-19 17:58:23
Pracuję w tej firmie i pracuje mi się dobrze nie można tak oczerniać ludzi nie sprzedaje się tu starego towaru moczonego w kalii jak w innych renomowanych firmach wiem bo pracowałam w takiej a tu dba się o klienta aby zawsze był zadowolony . Zawsze mówię idź gdzie indziej a zobaczysz prawdę bo wszędzie dobrze gdzie nas nie ma
Pat 2014-03-03 10:47:25
Zgadzam się z tym że oszukują, nie raz oszukały mnie na wadze, ale to co parę dni temu mi się przytrafiło w ich sklepie na bartodziejach to śmiech na sali pani w czarnych krótkich włosach widząc że jestem zakręcony wydała mi zamiast 40 zl reszty 20 gr dałem jej 54,01 a zapłaciłem 13,81 Początkowo nie zauważyłem i wyszedłem jak się zorientowałem wróciłem tam, pani ekspedientka wyparła się przed swoja kierowniczką przeliczyły kasy i niby nie znalazły się moje pieniądze (widocznie były już u pani kasjerki w kieszeni) dopiero postraszenie ich policją pomogło. Generalnie pomijając całą tą syt panie sobie szydziły i żartowały ze mnie. Obsługa na bardzo niskim poziomie, bardzo duży bałagan przed zamknięciem nadający się tylko do sanepidu...
3
TEREZA 2014-03-21 09:04:45
TO CO WYRABIA SIĘ W TYCH SKLEPACH TO SZOK. kUPIŁAM 25 DAG POLĘDWICY (BARDZO PIĘKNIE WYGLĄDAŁA NA LADZIE) Poprosilam Panią , aby mi pokroiła cieniutko. Wagi nie widziałam , bo Panie mają ustawione je na koleżankę obok za ladą.W domu otwieram paczuszkę , a tam zdziwienie... same skrawki ścinek ,ale ,ale.. na początku 1 plasterek polędwicy był tej , którą widziałam ułożoną na ladzie. Przeciez miałam co chciałam tak, a to w razie jakbym czasami zerknęła przez ladę
Ten sklep jest w bydgoszczy na Placu Piastowskim 9. A propo poszłam do sklepu i pkazałam mój zakup i o dziwo Pani kierowniczka , bo to ona mi to sprzedała poznała w tych ścinkach polędwicę BRAWO , ale do domu , by chyba jej nie chciała kupić , a dla mojej spokojności ukroiła mi 3 plasterki pięknej polędwicy( tej prawdziwej )(usunięte przez administratora)Klientka z Bydgoszczy
1
Cedric 2014-05-09 02:35:31
No już bez przesady, polędwica to polędwica, czasem się zdarzy taki kawałek, trzeba zrozumieć czasem pracownika.
3
weronika 2014-06-10 15:58:27
ale to była przecież polędwica i tak, tylko tak cienko pokrojona, że sie porwała, dobrze rozumiem? może pani sprzedawczyni nie miała jeszcze wprawy, albo jej się popsuła maszyna do krojenia, chyba nie zrobiła tego specjalnie?
1
agatas 2014-09-15 07:24:55
Zgadzam się ,że te sklepy pozostawiają wiele do życzenia.Oszustwo i jeszcze raz oszustwo!!! Sprzedawane są produkty po terminach, często już nawet z pleśnią, ale to są wtedy myte. Wiem bo tam pracowałam. Miałam już dość oszukiwania klientów na wadze.Pracuje się po 10godz.i grosze płaci, a wymagania ma nie ziemskie.To nadaje się do inspekcji pracy, niech zobaczą co tam się wyrabia, szok!!
samanta 2014-09-17 18:57:00
no wiele do życzenia to tam pozostawia obsługa, może tylko ja się spotkałam z wyjątkową nieprzychylnością wobec klientów, ale może to był przypadek - nie wiem, nie wchodziłam tam już potem, niby pierwsze wrażenia, a jednak robi swoje, więc napiszcie czy zawsze tam tak jest czy nie, to może zmienie zdanie jeszcze
robert 2014-10-18 20:41:57
zgadza się .też to zauważyłem.Pisałem już meila do firmy - ale bez odzewu.
robert 2014-10-18 20:46:40
ceny przystepne-zgadza się. Obsługa?-różnie bywa. Oszukują.Ładują do środka wędlin masę ścinek,końcówek.Towar nie zawsze świeży.Wędliny często obślizgłe i nie świeże.Wątróbka drobiowa kiedyś się rozpłynęła(rozpuściła w wodzie) gdy chciałem umyć bo była brudna.Towaru bardzo dużo ale jest nieświeży.
robert 2014-10-18 20:47:22
ceny przystepne-zgadza się. Obsługa?-różnie bywa. Oszukują.Ładują do środka wędlin masę ścinek,końcówek.Towar nie zawsze świeży.Wędliny często obślizgłe i nie świeże.Wątróbka drobiowa kiedyś się rozpłynęła(rozpuściła w wodzie) gdy chciałem umyć bo była brudna.Towaru bardzo dużo ale jest nieświeży.
robert 2014-10-18 20:59:05
zgadza się mialem taki sam przypadek ale w sklepie przy ul.Gdańskiej.Często wkladają ścinki do środka.Często przygotowane plasterki w gablocie ,to nie ta sama wędlina co leży w kawałku.W kawałku wygląda świeżo ,a plasterki okazuję się (już w domu),że są stare i obślizgłe.Kiedyś na początku był ładny towar,lecz po kilku nieprzyjemnych zdarzeniach(oszustwo na wadze) i cuchnący towar -przestałem kupować.Pół roku nie robiłem zakupów.Dzisiaj w sobotę kupiłem co nieco za 50 pln i co ? - ano nic się nie zmieniło.Niedoważone,wędlina tego samego gatunku mieszana :stara i świeża-czyli znowu nie do jedzenia.Dziękuję -nie zajrzę tam wcześniej jak za pół roku.Szkoda bo tam mam najbliżej.
robert 2014-10-18 21:02:10
ceny przystepne-zgadza się. Obsługa?-różnie bywa. Oszukują.Ładują do środka wędlin masę ścinek,końcówek.Towar nie zawsze świeży.Wędliny często obślizgłe i nie świeże.Wątróbka drobiowa kiedyś się rozpłynęła(rozpuściła w wodzie) gdy chciałem umyć bo była brudna.Towaru bardzo dużo ale jest nieświeży.
weronika 2014-10-20 13:29:51
po tym opisie @robert to chyba nigdy tam nie kupię. Neisamowite to jest, ze pracodawca pozwala na takie coś, może nawet sam to zleca, nie mam pojęcia gdzie w tym kraju jest etyka, jakies wartości moralne bo w ten sposób oszukuje się po prostu klienta, który nam zaufał, a odzyskać takiego klienta to już w ogóle niemożliwe jest.
janek 2014-12-23 14:37:09
no o klienta trzeba dbać no i nie wiem dlaczego w tej firmie tak nie jest.. jakby był jakiś dekalog sklepowy czy handlowców to to by było na pierwszym miejscu, bo wiadomo, ze bez klienta nie ma możliwości zysku i zarobku.. ale jak ktoś o tym nie wiem, to bardzo szybko będzie zmuszony do zamknięcia swojej działalnosci z tego co wiem,
bańka janka 2015-01-24 23:58:45
ja jestem jednak gotowa poszukać u was pracy pomimo niektórych komentarzy tutaj... możecie w takim razie napisać kochani jakie miałabym u was zarobki, takie na rękę? bardzo ważne dla mnie sprawa też czy mam szansę na umowę o pracę na czas nieokreślony? bez tegpo jednak nie pójdę do pracy bo chcę stabilizacji. a dostosują sobie elastyczny grafik?
2
klientka 2015-02-05 14:50:22
Zgadzam się z negatywnymi opiniami! Właśnie wrocilam ze sklepu i mam ochotę iść tam z powrotem oddać to co kupilam. Parówki wyglądające na świeże po usunięciu osłonki wręcz rozlatuja się. Cuchna! Bokami wypływa masa parowkowa, bo parowka tego nazwać juz nie można. Poza tym zostałam po raz drugi (i ostatni bo juz tam nie pojde) oszukana. Inna cena jest na etykietce a inna wbijania na paragon. Kolejny zarzut- waga zasłonięta całym koszem makaronówa obok przyprawami. Nie można kontrolować ile ostatecznie jest wędliny ważonej a ile kasowanej. Oczywiście na wadze domowej weryfikuja się różnice! Ekspedientka o wytatulowanych (tak wyglądają) brwiach niemiła, opryskliwa, wprowadziła mnie w błąd co do ceny wędliny. Zapytalam bo nie było etykietki. Została nabita cena 5zl wyższa (za kg). Niedopuszczalne sytuacje w sklepie przy Gdańskiej. nie zakładam jakoby były to wytyczne szefostwa bowiem skrajnie inna sytuacja ma miejsce w sklepie przy placu piastowskim. Tam ekspedientki są mile a towar świeży. Nie byłam tam oszukana. Szef firmy chcący utrzymać opinie sklepu z Placu piastowskiego powinien zweryfikować zasady i atmosferę a także jakość niektórych towarów a w szczegolnisci uczciwosci pracownikow wocec klientow przy Gdańskiej.
Bartodzieje 2015-03-03 14:26:52
Zgadzam sie z opiniami klientow!!!Oszukiwanie na wadze to no norma , zasłoniete wagi uniemożliwiają klientowi kontrolować ilości zakupionego towaru , oczywiście jest to wprowadzone specjalnie , tak , by łatwiej oszukać kupującego. Niestety przeważającą cześcią klientow są emeryci , ktorzy nie znają sie na przepisach inspekcji handlowej.Zrobiłam dzisiaj zakupy w sklepie na bartodziejach i po zważeniu towaru w domu , oczywiście na każdym asortymencie zostałam oszukana , nie wspomne już o tym jak fatalnie wedliny zostały pokrojone!!!!!
Szacun 2015-03-06 21:11:33
Zapraszam do pracy was klienci , zobaczymy czy wy w ogóle macie pojęcie o tym co tu wypisujecie i jak obrażacie pracowników , to jest dopiero ciężka praca . Wiem jacy potraficie być chamscy , wyładowujecie swoje humorki na nas a my przecież nie jesteśmy robotami i także mamy prawo mieć gorszy dzień a nie wiecznie szczerzyć zęby i udawać jak mi dobrze . Jeszcze trochę i nie będzie miał was kto obsługiwać bo już brakuję rąk do pracy w handlu.Jak widzę te wasze miny jakby jakaś arystokracja przyszła na zakupy i to traktowanie nas jak zero , jak służących ech ... bleeee .I gdzie tu jakikolwiek szacunek do nas ???
Izi 2015-03-28 03:57:19
W zasadzie kolega ma rację, chociaż w relacji pracownik-klient to klient płaci więc wymaga. Każdy w życiu pełni jakąś rolę więc od naszych klientów można oczekiwać profesjonalizacji w ich działaniach biznesowych. Sklepy w Bydgoszczy rozwijają się coraz mocniej więc niewykluczone, że kiedyś role się odwrócą;)
tośka 2015-04-23 14:46:36
dużo dobrego o tych sklepach słyszałam i chętnie się pdejmę takiej roboty, jednak najpierw chcę wiedzieć xczy są jakieś dodatkowe premie i prowizje od obrotu dla pracowników
ROBERT 2015-04-30 00:05:26
własnie sprzedaje się śmierdzące .Musiałem zwracać towar.Obecnie już tam nie kupiję, ponieważ panie oszukują.Inna sprawa kupując np. 10 plasterów jakiejś szynki , to z wierzchu i od spodu są całe plASTERKI A W ŚRODKU PEŁNO SKRAWKÓW...
ROBERT 2015-04-30 00:06:14
własnie sprzedaje się śmierdzące .Musiałem zwracać towar.Obecnie już tam nie kupiję, ponieważ panie oszukują.Inna sprawa kupując np. 10 plasterów jakiejś szynki , to z wierzchu i od spodu są całe plASTERKI A W ŚRODKU PEŁNO SKRAWKÓW...
Czekolada 2015-07-13 11:59:15
Co dobrego konkretnie slyszales? Prosze podziel sie informacja bo tez jestem sklonna podjac prace w jednym ze sklepów. Jaki region twoj? moze nawet ten sam daj znac co slyszales i moze sie spotkamy wspolnie na stanowiskach obok heh :) zartuje oczywiscie ale pozytywnuie nastrojona twoim komentarzem. Pozdrawiam serde3cznie
sprzedawca 2015-07-21 22:18:10
Tak masz racje klijet placi i wymaga ale moze byc przy tym uprzejmy i grzeczny klijet ktory jest wredny obraza mnie patrzy z gory jak byla bym zerem choc jestem po studjach zawsze bedzie mial gozej i stare moze dostac klijet uprzejmy i mily zawsze dostanie swierze tak jak bym dla siebie wybierala. I nie chodzi tu tylko o miesne sklepy rowniez sporzywcze i knajpy kebaby itd Dzis ludzie nie szanuja nic i nikogo do handlu nie ma chętnych bo ludzie wykanczaja psychicznie ja kocham moj zawód ale po 15 latach czasem mam ochote wziasc i tak trzasnac w leb ze by sie ukrecil a potem 30 dni o chlebie i wodzie wtedy by szanowali jedzenie.
weronika 2015-09-04 16:25:46
nie wiem czy obecnie kogoś przyjmują, a ja jeste zainteresowana praca u nich, jak ktoś ma jakieś informacje to będe wdzięczna. Słyszałam, że mozna u ncih miec elastyczny grafik i jako prace dorywczą to też potrakotwac, a jestem studentką, wiec by mi się przydało coś takiego. A zarabiać nawet 1500 zł to dla mnie sporo.
jantari 2016-01-15 13:12:02
robiłem dzisiaj 15.01.2016 zakupy w sklepie przy ul.Przyjaznej 11,chciałem paragon zarejestrować w loterii paragonowej,lecz nie mogłem,gdyż okazało się,że mnie oszukano-otrzymałem paragon niefiskalny.
1
DobraPamięć 2016-01-18 21:16:11
A ja słyszałem, że przyjmują od jakiegoś czasu @weronika i jest to nawet niezły deal, w sensie że płacą naprawdę przyzwoite pieniądze, no i oczywiście na czas :)
meg60 2016-01-24 12:54:07
Uważajcie na tak zwane promocje mięsa mielonego. Jak macie psa to nie stracicie jeśli nie to niestety macie w plecy. Sklep w Bydgoszczy przy Gdańskiej podpadł mi po raz drugi.
kura 2016-01-26 20:17:20
jestem tutaj przypadkiem,przeczytałam trochę.Ludzie,klienci,wy gorsi jesteście od ISLAMISTÓW?!!!!!
,k 2016-01-26 20:33:48
jestem klientką Błazeja,też kupuję'mięso mielone.,dla rodziny,nie dla psa i z promocji i dobre,może to jakiś szajbus?Mozna kupic mieso i
zmielą panie na miejscu&
lewon 2016-04-18 20:41:49
Jeśli chodzi o produkty tej firmy, to są bardzo dobre i smaczne, a przede wszystkim, świeże, warto na to zwrócić uwagę
1
DobraPamięć 2016-05-19 17:11:21
To akurat prawda, są pod tym względem totalnie bezkonkurencyjne
1
Ssss 2016-08-16 04:58:29
Pracowalam w tej firmie i kierowniczka siedziala na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic nie robila mimo wielkich kolejek przedswiatecznych. Jak byla w sprzedazy cieleciny to kazali mi zmielic piers z kurczaka dwa razy. A na normalne mielone to nawet boczek, metki i stare biale byly mielone.Wszystko poodmrazane. Teraz niewiadomo gdzie kupowac....
Ssss 2016-08-16 05:02:22
Niby zmiela ale dodadza cos że skrzynki na zapleczu
baBSH 2016-08-23 12:50:58
Jakie zarobki w Błażeju, jestem zainteresowana pracą, ale nie wiem czy warto :)
1
Zostaw swoją opinię o błażej sklepy miesne - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie błażej sklepy miesne