Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o błażej sklepy miesne

Pracowałeś w firmie błażej sklepy miesne i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2013-05-28 20:07:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Szok pracownicy jednak nie są głupi , trafiła kosa na kamień ?
zdjecie uzytkownika
??? - 2013-06-02 21:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Powiedzcie szczerze czy dobrze się wam tu pracuję ? Napiszcie prawdę niech każdy się dowie o znęcaniu psychicznym bo inaczej ja zrobię z TYM porządek .
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-28 11:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy z osób które tutaj piszą jest jakaś osoba która pracuje obecnie błażej sklepy mięsne? wie jakie tam panują aktualne warunki?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-02-19 17:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w tej firmie i pracuje mi się dobrze nie można tak oczerniać ludzi nie sprzedaje się tu starego towaru moczonego w kalii jak w innych renomowanych firmach wiem bo pracowałam w takiej a tu dba się o klienta aby zawsze był zadowolony . Zawsze mówię idź gdzie indziej a zobaczysz prawdę bo wszędzie dobrze gdzie nas nie ma
zdjecie uzytkownika
Pat - 2014-03-03 10:47:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zgadzam się z tym że oszukują, nie raz oszukały mnie na wadze, ale to co parę dni temu mi się przytrafiło w ich sklepie na bartodziejach to śmiech na sali pani w czarnych krótkich włosach widząc że jestem zakręcony wydała mi zamiast 40 zl reszty 20 gr dałem jej 54,01 a zapłaciłem 13,81 Początkowo nie zauważyłem i wyszedłem jak się zorientowałem wróciłem tam, pani ekspedientka wyparła się przed swoja kierowniczką przeliczyły kasy i niby nie znalazły się moje pieniądze (widocznie były już u pani kasjerki w kieszeni) dopiero postraszenie ich policją pomogło. Generalnie pomijając całą tą syt panie sobie szydziły i żartowały ze mnie. Obsługa na bardzo niskim poziomie, bardzo duży bałagan przed zamknięciem nadający się tylko do sanepidu...
zdjecie uzytkownika
TEREZA - 2014-03-21 09:04:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
TO CO WYRABIA SIĘ W TYCH SKLEPACH TO SZOK. kUPIŁAM 25 DAG POLĘDWICY (BARDZO PIĘKNIE WYGLĄDAŁA NA LADZIE) Poprosilam Panią , aby mi pokroiła cieniutko. Wagi nie widziałam , bo Panie mają ustawione je na koleżankę obok za ladą.W domu otwieram paczuszkę , a tam zdziwienie... same skrawki ścinek ,ale ,ale.. na początku 1 plasterek polędwicy był tej , którą widziałam ułożoną na ladzie. Przeciez miałam co chciałam tak, a to w razie jakbym czasami zerknęła przez ladę
Ten sklep jest w bydgoszczy na Placu Piastowskim 9. A propo poszłam do sklepu i pkazałam mój zakup i o dziwo Pani kierowniczka , bo to ona mi to sprzedała poznała w tych ścinkach polędwicę BRAWO , ale do domu , by chyba jej nie chciała kupić , a dla mojej spokojności ukroiła mi 3 plasterki pięknej polędwicy( tej prawdziwej )(usunięte przez administratora)Klientka z Bydgoszczy
zdjecie uzytkownika
Cedric - 2014-05-09 02:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
No już bez przesady, polędwica to polędwica, czasem się zdarzy taki kawałek, trzeba zrozumieć czasem pracownika.
zdjecie uzytkownika
weronika - 2014-06-10 15:58:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale to była przecież polędwica i tak, tylko tak cienko pokrojona, że sie porwała, dobrze rozumiem? może pani sprzedawczyni nie miała jeszcze wprawy, albo jej się popsuła maszyna do krojenia, chyba nie zrobiła tego specjalnie?
zdjecie uzytkownika
agatas - 2014-09-15 07:24:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [TEREZA - 2014-03-21 09:04:45]:
Zgadzam się ,że te sklepy pozostawiają wiele do życzenia.Oszustwo i jeszcze raz oszustwo!!! Sprzedawane są produkty po terminach, często już nawet z pleśnią, ale to są wtedy myte. Wiem bo tam pracowałam. Miałam już dość oszukiwania klientów na wadze.Pracuje się po 10godz.i grosze płaci, a wymagania ma nie ziemskie.To nadaje się do inspekcji pracy, niech zobaczą co tam się wyrabia, szok!!
zdjecie uzytkownika
samanta - 2014-09-17 18:57:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wiele do życzenia to tam pozostawia obsługa, może tylko ja się spotkałam z wyjątkową nieprzychylnością wobec klientów, ale może to był przypadek - nie wiem, nie wchodziłam tam już potem, niby pierwsze wrażenia, a jednak robi swoje, więc napiszcie czy zawsze tam tak jest czy nie, to może zmienie zdanie jeszcze
zdjecie uzytkownika
robert - 2014-10-18 20:41:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2011-03-31 22:32:53]:
zgadza się .też to zauważyłem.Pisałem już meila do firmy - ale bez odzewu.
zdjecie uzytkownika
robert - 2014-10-18 20:46:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [singel - 2011-06-14 15:00:22]:
ceny przystepne-zgadza się. Obsługa?-różnie bywa. Oszukują.Ładują do środka wędlin masę ścinek,końcówek.Towar nie zawsze świeży.Wędliny często obślizgłe i nie świeże.Wątróbka drobiowa kiedyś się rozpłynęła(rozpuściła w wodzie) gdy chciałem umyć bo była brudna.Towaru bardzo dużo ale jest nieświeży.
zdjecie uzytkownika
robert - 2014-10-18 20:47:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [singel - 2011-06-14 15:00:22]:
ceny przystepne-zgadza się. Obsługa?-różnie bywa. Oszukują.Ładują do środka wędlin masę ścinek,końcówek.Towar nie zawsze świeży.Wędliny często obślizgłe i nie świeże.Wątróbka drobiowa kiedyś się rozpłynęła(rozpuściła w wodzie) gdy chciałem umyć bo była brudna.Towaru bardzo dużo ale jest nieświeży.
zdjecie uzytkownika
robert - 2014-10-18 20:59:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Cedric - 2014-05-09 02:35:31]:
zgadza się mialem taki sam przypadek ale w sklepie przy ul.Gdańskiej.Często wkladają ścinki do środka.Często przygotowane plasterki w gablocie ,to nie ta sama wędlina co leży w kawałku.W kawałku wygląda świeżo ,a plasterki okazuję się (już w domu),że są stare i obślizgłe.Kiedyś na początku był ładny towar,lecz po kilku nieprzyjemnych zdarzeniach(oszustwo na wadze) i cuchnący towar -przestałem kupować.Pół roku nie robiłem zakupów.Dzisiaj w sobotę kupiłem co nieco za 50 pln i co ? - ano nic się nie zmieniło.Niedoważone,wędlina tego samego gatunku mieszana :stara i świeża-czyli znowu nie do jedzenia.Dziękuję -nie zajrzę tam wcześniej jak za pół roku.Szkoda bo tam mam najbliżej.
zdjecie uzytkownika
robert - 2014-10-18 21:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [singel - 2011-06-14 15:00:22]:
ceny przystepne-zgadza się. Obsługa?-różnie bywa. Oszukują.Ładują do środka wędlin masę ścinek,końcówek.Towar nie zawsze świeży.Wędliny często obślizgłe i nie świeże.Wątróbka drobiowa kiedyś się rozpłynęła(rozpuściła w wodzie) gdy chciałem umyć bo była brudna.Towaru bardzo dużo ale jest nieświeży.
zdjecie uzytkownika
weronika - 2014-10-20 13:29:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po tym opisie @robert to chyba nigdy tam nie kupię. Neisamowite to jest, ze pracodawca pozwala na takie coś, może nawet sam to zleca, nie mam pojęcia gdzie w tym kraju jest etyka, jakies wartości moralne bo w ten sposób oszukuje się po prostu klienta, który nam zaufał, a odzyskać takiego klienta to już w ogóle niemożliwe jest.
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-12-23 14:37:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no o klienta trzeba dbać no i nie wiem dlaczego w tej firmie tak nie jest.. jakby był jakiś dekalog sklepowy czy handlowców to to by było na pierwszym miejscu, bo wiadomo, ze bez klienta nie ma możliwości zysku i zarobku.. ale jak ktoś o tym nie wiem, to bardzo szybko będzie zmuszony do zamknięcia swojej działalnosci z tego co wiem,
zdjecie uzytkownika
bańka janka - 2015-01-24 23:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ja jestem jednak gotowa poszukać u was pracy pomimo niektórych komentarzy tutaj... możecie w takim razie napisać kochani jakie miałabym u was zarobki, takie na rękę? bardzo ważne dla mnie sprawa też czy mam szansę na umowę o pracę na czas nieokreślony? bez tegpo jednak nie pójdę do pracy bo chcę stabilizacji. a dostosują sobie elastyczny grafik?
zdjecie uzytkownika
klientka - 2015-02-05 14:50:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z negatywnymi opiniami! Właśnie wrocilam ze sklepu i mam ochotę iść tam z powrotem oddać to co kupilam. Parówki wyglądające na świeże po usunięciu osłonki wręcz rozlatuja się. Cuchna! Bokami wypływa masa parowkowa, bo parowka tego nazwać juz nie można. Poza tym zostałam po raz drugi (i ostatni bo juz tam nie pojde) oszukana. Inna cena jest na etykietce a inna wbijania na paragon. Kolejny zarzut- waga zasłonięta całym koszem makaronówa obok przyprawami. Nie można kontrolować ile ostatecznie jest wędliny ważonej a ile kasowanej. Oczywiście na wadze domowej weryfikuja się różnice! Ekspedientka o wytatulowanych (tak wyglądają) brwiach niemiła, opryskliwa, wprowadziła mnie w błąd co do ceny wędliny. Zapytalam bo nie było etykietki. Została nabita cena 5zl wyższa (za kg). Niedopuszczalne sytuacje w sklepie przy Gdańskiej. nie zakładam jakoby były to wytyczne szefostwa bowiem skrajnie inna sytuacja ma miejsce w sklepie przy placu piastowskim. Tam ekspedientki są mile a towar świeży. Nie byłam tam oszukana. Szef firmy chcący utrzymać opinie sklepu z Placu piastowskiego powinien zweryfikować zasady i atmosferę a także jakość niektórych towarów a w szczegolnisci uczciwosci pracownikow wocec klientow przy Gdańskiej.
zdjecie uzytkownika
Bartodzieje - 2015-03-03 14:26:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie z opiniami klientow!!!Oszukiwanie na wadze to no norma , zasłoniete wagi uniemożliwiają klientowi kontrolować ilości zakupionego towaru , oczywiście jest to wprowadzone specjalnie , tak , by łatwiej oszukać kupującego. Niestety przeważającą cześcią klientow są emeryci , ktorzy nie znają sie na przepisach inspekcji handlowej.Zrobiłam dzisiaj zakupy w sklepie na bartodziejach i po zważeniu towaru w domu , oczywiście na każdym asortymencie zostałam oszukana , nie wspomne już o tym jak fatalnie wedliny zostały pokrojone!!!!!
zdjecie uzytkownika
Szacun - 2015-03-06 21:11:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapraszam do pracy was klienci , zobaczymy czy wy w ogóle macie pojęcie o tym co tu wypisujecie i jak obrażacie pracowników , to jest dopiero ciężka praca . Wiem jacy potraficie być chamscy , wyładowujecie swoje humorki na nas a my przecież nie jesteśmy robotami i także mamy prawo mieć gorszy dzień a nie wiecznie szczerzyć zęby i udawać jak mi dobrze . Jeszcze trochę i nie będzie miał was kto obsługiwać bo już brakuję rąk do pracy w handlu.Jak widzę te wasze miny jakby jakaś arystokracja przyszła na zakupy i to traktowanie nas jak zero , jak służących ech ... bleeee .I gdzie tu jakikolwiek szacunek do nas ???
zdjecie uzytkownika
Izi - 2015-03-28 03:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W zasadzie kolega ma rację, chociaż w relacji pracownik-klient to klient płaci więc wymaga. Każdy w życiu pełni jakąś rolę więc od naszych klientów można oczekiwać profesjonalizacji w ich działaniach biznesowych. Sklepy w Bydgoszczy rozwijają się coraz mocniej więc niewykluczone, że kiedyś role się odwrócą;)
zdjecie uzytkownika
tośka - 2015-04-23 14:46:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dużo dobrego o tych sklepach słyszałam i chętnie się pdejmę takiej roboty, jednak najpierw chcę wiedzieć xczy są jakieś dodatkowe premie i prowizje od obrotu dla pracowników
zdjecie uzytkownika
ROBERT - 2015-04-30 00:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pat - 2014-03-03 10:47:25]:
własnie sprzedaje się śmierdzące .Musiałem zwracać towar.Obecnie już tam nie kupiję, ponieważ panie oszukują.Inna sprawa kupując np. 10 plasterów jakiejś szynki , to z wierzchu i od spodu są całe plASTERKI A W ŚRODKU PEŁNO SKRAWKÓW...
zdjecie uzytkownika
ROBERT - 2015-04-30 00:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pat - 2014-03-03 10:47:25]:
własnie sprzedaje się śmierdzące .Musiałem zwracać towar.Obecnie już tam nie kupiję, ponieważ panie oszukują.Inna sprawa kupując np. 10 plasterów jakiejś szynki , to z wierzchu i od spodu są całe plASTERKI A W ŚRODKU PEŁNO SKRAWKÓW...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie błażej sklepy miesne

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy błażej sklepy miesne?
Zadaj pytanie
alert