Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Danpo

Pracowałeś w firmie Danpo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Wiktor - 2009-03-18 15:19:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma solidna,profesjonalna,rozwojowa.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-05-05 12:52:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo dobra i rozwojowa firma ,dba o swoich pracowników
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-05-28 14:51:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to , ze mozna zarobic w danpo to fakt. ale jak sie tam traktuje Polaków to zupełnie inna sprawa . Sa stanowiska , że pracuja tylko Polacy , bo żaden Duńczyk na tym stanowisku by nie pracował . A Polacy jak to Polacy zrobie wszystko .
zdjecie uzytkownika
jzofia00@gmail.com - 2009-07-13 09:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra firma dbająca o pracownika
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-10-08 18:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kasa dobra ale stanowczo za duzo polakow w jednym miejscu...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-11-28 11:54:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiktor - 2009-03-18 15:19:47

Firma solidna,profesjonalna,rozwojowa.

Witek,ty chyba żartujesz pisząc że ta firma dobra jest!!!chyba ci te kurczaki zaszkodziły
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-02-03 17:28:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie z wami, siedziałem tam ponad rok i co sie okazało polacy sami sobie do dupy zaczeli wchodzic nie mowiac juz o podkładaniu świń itp a przed szefami kazdy zgrywał "najlepszego"...nie polecam wyjazdu dłuzej niz na rok bo ludzie zaczynają swirowac, jak widza ile mozna zarobic w ciagu 1mca, to zrobia wszystko zeby wygryżć innych, jesli nie masz mocnych nerwow to lepiej nawet nie jedz tam w te strony...
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2010-11-23 14:41:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszukuję pracy w Aars ma ktoś morze namiary na dobrą firmę?
Np. tą od Drobiu gdzie pracują sami Polacy?
Uprzejmie proszę o kontakt na katarzyna8972@wp.pl
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-03 00:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie jak mozna sie dostac do pracy w Danpo w Danii?? Napiszcie cos jak wiecie z goru dziekowa i pozdro!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-29 19:45:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tej danpo prace mozna powoli tylko zalatwic za kase tak polacy nauczyli
zdjecie uzytkownika
hanys - 2011-11-18 09:41:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem tam 5 miesiecy na nocki bylo ok robota przyjemna zarobki nie za super ale tez nie najgorsze pozdrowienia dla ludzi z FILITERINGU czy tak jakos Marcin HANYS
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2012-01-05 20:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam bardzo pozytywne wspomnienia z tą firmą. Byłem tam kiedyś TIR-em pełnym palet z Polski. Rozładunek miałem nastepnego dnia. Polacy pracujący tam a w zasadzie jedna miła osoba zaproponowała mi kolacje w tamtejszym bufecie i prysznic z czego sie niezmiernie ucieszyłem. Pozdrawiam wszytskich ktorych tam spotkałem. Był to dla mnie bardzo miły wieczór. Dziekuje za pomoc. Kierowca Mariusz.
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2013-06-03 21:26:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hanys napisał, że w Danpo zarobki nie za super ale tez nie najgorsze, a mógłby uściślić ktoś to orientacyjnymi kwotami? Z góry dziękuję za waszą pomoc i rozwianie moich wątpliwości, Pozdrawiam, Mariusz.
zdjecie uzytkownika
p0nton - 2014-02-13 01:25:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to i tak macie dobrze my pracuiemy w la service aps iestesmy podwykonawcami rose lapiemy kury maszynowo kasa bardzo mala biuro koszalin z miesionca na miesonc coraz wieksze podadki nalicz(usunięte przez administratora) czas po cztery godziny dzienie sie spi mieszkamy w herningu na hali trasportowei tygodniowo iezdzimy po 1400 kilometruw za darmo (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
mielony - 2014-02-16 16:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
la service to jest pomylka za tom firme to powinien sie wziosz skate bo pracowalem w tei firmnie
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-02-21 16:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sadząc po poprawności języka, to ostatnie dwie opinie o Danpo pisała jedna osoba, może jednak napisze ktos coś w zrozumiały sposób.
zdjecie uzytkownika
kali - 2014-03-02 00:20:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z @aleksy, że te posty wydają się być pisane przez kogoś kto dopiero się uczy polskiego. Czyżby sytuacja w Danpo była w takim razie wręcz odwrotna?
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-03-05 23:37:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kali, nie zupełnie o to mi chodziło, raczej miałem na myśli konkurencje danpro lub niezadowolonego pracownika, który dla podkreślenia wartości stworzył kilka wpisów.
zdjecie uzytkownika
agula - 2014-04-23 19:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, a może ktoś podpowie jak się dostać tam do pracy? mam pozwolenie na pracę w danii, ale własnie pozostaje bez pracy.
zdjecie uzytkownika
ReksT - 2014-05-24 21:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w Danii? Aby Danpo nie działa w Polsce w Poznaniu, czy może to ja pomyliłem firmy... Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Danpo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x