brak logo

Danpo

Aars

Opinie o Danpo

Wiktor 2009-03-18 15:19:47
Firma solidna,profesjonalna,rozwojowa.
anonim 2009-05-05 12:52:12
bardzo dobra i rozwojowa firma ,dba o swoich pracowników
anonim 2009-05-28 14:51:49
to , ze mozna zarobic w danpo to fakt. ale jak sie tam traktuje Polaków to zupełnie inna sprawa . Sa stanowiska , że pracuja tylko Polacy , bo żaden Duńczyk na tym stanowisku by nie pracował . A Polacy jak to Polacy zrobie wszystko .
jzofia00@gmail.com 2009-07-13 09:42:34
dobra firma dbająca o pracownika
anonim 2009-10-08 18:58:13
kasa dobra ale stanowczo za duzo polakow w jednym miejscu...
anonim 2009-11-28 11:54:07
Wiktor - 2009-03-18 15:19:47

Firma solidna,profesjonalna,rozwojowa.

Witek,ty chyba żartujesz pisząc że ta firma dobra jest!!!chyba ci te kurczaki zaszkodziły
anonim 2010-02-03 17:28:27
zgadzam sie z wami, siedziałem tam ponad rok i co sie okazało polacy sami sobie do dupy zaczeli wchodzic nie mowiac juz o podkładaniu świń itp a przed szefami kazdy zgrywał "najlepszego"...nie polecam wyjazdu dłuzej niz na rok bo ludzie zaczynają swirowac, jak widza ile mozna zarobic w ciagu 1mca, to zrobia wszystko zeby wygryżć innych, jesli nie masz mocnych nerwow to lepiej nawet nie jedz tam w te strony...
Kasia 2010-11-23 14:41:06
Poszukuję pracy w Aars ma ktoś morze namiary na dobrą firmę?
Np. tą od Drobiu gdzie pracują sami Polacy?
Uprzejmie proszę o kontakt na katarzyna8972@wp.pl
anonim 2011-03-03 00:26:38
Ludzie jak mozna sie dostac do pracy w Danpo w Danii?? Napiszcie cos jak wiecie z goru dziekowa i pozdro!!
anonim 2011-09-29 19:45:32
w tej danpo prace mozna powoli tylko zalatwic za kase tak polacy nauczyli
hanys 2011-11-18 09:41:39
pracowalem tam 5 miesiecy na nocki bylo ok robota przyjemna zarobki nie za super ale tez nie najgorsze pozdrowienia dla ludzi z FILITERINGU czy tak jakos Marcin HANYS
mariusz 2012-01-05 20:48:43
Mam bardzo pozytywne wspomnienia z tą firmą. Byłem tam kiedyś TIR-em pełnym palet z Polski. Rozładunek miałem nastepnego dnia. Polacy pracujący tam a w zasadzie jedna miła osoba zaproponowała mi kolacje w tamtejszym bufecie i prysznic z czego sie niezmiernie ucieszyłem. Pozdrawiam wszytskich ktorych tam spotkałem. Był to dla mnie bardzo miły wieczór. Dziekuje za pomoc. Kierowca Mariusz.
Mariusz 2013-06-03 21:26:43
Hanys napisał, że w Danpo zarobki nie za super ale tez nie najgorsze, a mógłby uściślić ktoś to orientacyjnymi kwotami? Z góry dziękuję za waszą pomoc i rozwianie moich wątpliwości, Pozdrawiam, Mariusz.
p0nton 2014-02-13 01:25:47
to i tak macie dobrze my pracuiemy w la service aps iestesmy podwykonawcami rose lapiemy kury maszynowo kasa bardzo mala biuro koszalin z miesionca na miesonc coraz wieksze podadki nalicz(usunięte przez administratora) czas po cztery godziny dzienie sie spi mieszkamy w herningu na hali trasportowei tygodniowo iezdzimy po 1400 kilometruw za darmo (usunięte przez administratora)
mielony 2014-02-16 16:42:45
la service to jest pomylka za tom firme to powinien sie wziosz skate bo pracowalem w tei firmnie
aleksy 2014-02-21 16:21:49
Sadząc po poprawności języka, to ostatnie dwie opinie o Danpo pisała jedna osoba, może jednak napisze ktos coś w zrozumiały sposób.
kali 2014-03-02 00:20:35
zgadzam się z @aleksy, że te posty wydają się być pisane przez kogoś kto dopiero się uczy polskiego. Czyżby sytuacja w Danpo była w takim razie wręcz odwrotna?
aleksy 2014-03-05 23:37:26
kali, nie zupełnie o to mi chodziło, raczej miałem na myśli konkurencje danpro lub niezadowolonego pracownika, który dla podkreślenia wartości stworzył kilka wpisów.
agula 2014-04-23 19:53:44
Witam, a może ktoś podpowie jak się dostać tam do pracy? mam pozwolenie na pracę w danii, ale własnie pozostaje bez pracy.
ReksT 2014-05-24 21:49:47
Praca w Danii? Aby Danpo nie działa w Polsce w Poznaniu, czy może to ja pomyliłem firmy... Pozdrawiam.
Juku 2014-12-18 02:32:52
Może przy okazji mają jakąś siedzibę w Danii? W sumie ciekawy kierunek, bo żyją tam podobno ludzie najbardziej zadowoleni ze swojego życia. Zastanawiam się pomimo tego wszystkiego na co można liczyć od firmy - jakieś dofinansowania do szkoleń, paczki świąteczne dla dzieci, inne atrakcje czy firma ogranicza się tylko do dostarczania pracy i wypłaty ?
biurwa 2015-01-07 10:11:04
Nie ma się co nastawiać na zagraniczną pracę. Prawdopodobnie tylko najlepsi z firmy mieliby okazję spróbować swoich sił gdzieś dalej poza Polską. Zwykłym pracownikom pozostaje Polska i polskie warunki, do których albo się ktoś przyzwyczai, albo też wyjedzie za granicę w poszukiwaniu lepszego jutra. Wydaje się to być dobrą alternatywą.
Izo to nic 2015-03-10 01:12:32
Jeżeli ktoś by nie wiedział, że to forum dotyczy firmy zatrudniających ludzi za granicą to by sądził że Danpo jest jednym z nielicznych producentów zajmujących się produkcją automatycznych zaworów równoważących w armaturze przemysłowej. A tutaj się okazuje, że zagraniczny Danpo działa w działce gastronomicznej. Pytanie tylko jak efektywnie...
marko polo 2015-03-25 18:28:43
ale dlaczego mieliby działać w branży gastronomicznej? bo jednak byłem przekonany, że to firma przemysłowa własnie, no nie wiem, jakieś nieścisłości tutaj sa z tego wynika i nie wiem już gdzie aplikowac, bo nie chce się dostać gdzieś na szefa kuchni albo na zwywak, mam bardziej inzynieryjne wykształcenie, haha.
karolinka 2015-04-17 18:30:46
no własnie nie ma od nich nowych ofert, ja nie wiem już co tutaj się dzieje tak naprawde, moz ektoś z Was da rade mi pomóc? jakieś nowe informacje od nich?
Damien 2016-05-15 12:29:46
Nie ma w tym momencie ofert, to prawda, moim zdaniem jest dobrze tutaj i da się na spokojnie popracować więcej niż pół roku z tego co widzę, no i umowa jest
Zostaw swoją opinię o Danpo - Aars
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Danpo