Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BRIDGESTONE

Pracowałeś w firmie BRIDGESTONE i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
alojz - 2015-04-17 22:15:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zWIAZKI OD DAWNA SIEDZA W KIESZENI SZEFOW B.
nIE SLYSZALEM ZEBY gdzies zwiazki cos dobrego zrobily dla zakladu a wy znacie takie przyklady?
Do wiednia pojechalo 12 pracownikow ale tego zwiazkowcy wam juz nie napisza bo 3 od nich sie zalapalo...przypadek?
zdjecie uzytkownika
korfanty - 2015-04-18 11:35:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli jest jak piszesz, że 3ech związkowców pojechało na 12 pracowników, zakładając, że do związków należy 1/4 pracowników firmy to podział (matematycznie) jest sprawiedliwy. Poza tym co jest złego w tym, że pojechali? Nie rozumiem.
zdjecie uzytkownika
Paweł N. - 2015-04-21 22:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzisiaj słyszałem nową reklamę radiową, w której Bridgestone jasno określa target swoich odbiorców: ludzie bez kompetencji, którzy chcieliby "lepiej zarobić". Najlepsza w tym wszystkim jest informacja o podwyżkach (bua ha ha).

Szkoda, że nie wspominają o tym, kogo szukają - "fizoli", których i tak już moim zdaniem dostatecznie poniżyli (zielone stroje). Taki człowiek nie wie, że tak naprawdę "sprzedaję" swoje zdrowie i szkoda trochę jest tych ludzi, bo przecież większość z nich ma np. plany na przyszłość, a tu zonk - umowa na miesiąc, czy tam 2 tygodnie, inny strój roboczy, żeby pokazać, że taki człowiek jest najniżej w tej korporacji (chociaż technicznie rzecz biorąc wykonuję te same czynności, co inni operatorzy).
zdjecie uzytkownika
popeło - 2015-04-22 02:25:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam tak reklama , oferta pracy jest dobra
zdjecie uzytkownika
walec - 2015-04-22 12:16:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiem że temat był już poruszony pewnie nie raz, ale proszę o opinie na temat pracy nowych i starszych pracowników jaka podstawa ile premi na początek (słyszałem że na początek 2200 netto plus premia do 500pln netto). Proszę w miarę o obiektywne opinie wiem, że praca jest ciężka -ale gdzie jest łatwo nawet w VWP narzekają.
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-04-22 17:55:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czesc, szybkie pyt jak wygladaja zarobki dla poczatkujacego na dziale personalnym, i jaich testow mozna sie spodziewac. Dzieki za info
zdjecie uzytkownika
lider - 2015-04-22 22:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [walec - 2015-04-22 12:16:27]:
Na początek może być te 2200 netto, a o premii na początku zapomnij. Po kilku miesiącach może dostaniesz 150 premii i to wszystko. Jedna sobota i jedna niedziela w miesiącu wolne, praca 7 dni pod rząd, po czym 1,5 dnia wolnego i znów 7 dni do pracy, więc Twoje życie towarzyskie umrze. Warto za 2200? Sam sobie odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
lolo - 2015-04-23 16:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kto ci to powiedzial
zdjecie uzytkownika
lolo - 2015-04-23 16:28:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodzi mi o wypowiedz alojza
zdjecie uzytkownika
Paweł N. - 2015-04-23 19:18:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2015-04-22 17:55:53]:
Przy podejmowaniu decyzji o dołączeniu lub nie do pracowników Bridgestone, nie zapomnij o kilku istotnych faktach:

1. Akceptowanie przemocy fizycznej wobec pracownika, jeżeli została użyta przez przełożonego, pod pretekstem uzyskania lepszej wydajności od tego pracownika.

2. Niszczenie zwolnień lekarskich i wpisywanie w te dni urlopów. Dodatkowo w ramach zemsty pracownik jest "prześladowany", że odważył się przeciwstawić...

3. Chronienie przez zarząd złodziei - pod warunkiem, że mają dobre znajomości wśród menagerów (czyt. nierówne traktowanie).

4. Żądanie od przełożonych dokumentacji medycznej, celem weryfikacji zasadności zwolnienia lekarskiego.

5. Ciągłe teksty w stylu "za brama czekają tysiące na Twoje miejsce".

6. Śmieciowa umowa - ta firma pozbywa się ludzi bez żadnych skrupułów, jak tylko na chwilę mają mniejsze zapotrzebowanie na produkcję - nie wierzysz - popytaj znajomych. Bardzo często było tak, że po 2 miesiącach już dziękowali ludziom za współpracę, po czym po kilku miesiącach zatrudniali nowych...


Jeżeli cokolwiek z tego, co napisałem jest nieprawdą, to proszę o sprostowanie mojej wypowiedzi.
zdjecie uzytkownika
CORTES - 2015-04-27 14:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
CYTAT: "1. Akceptowanie przemocy fizycznej wobec pracownika, jeżeli została użyta przez przełożonego, pod pretekstem uzyskania lepszej wydajności od tego pracownika.

2. Niszczenie zwolnień lekarskich i wpisywanie w te dni urlopów. Dodatkowo w ramach zemsty pracownik jest "prześladowany", że odważył się przeciwstawić..."

Jeżeli tak jest, to trzeba być durniem, żeby nie sprowokować takiej sytuacji i nie nagrać kamerą, a potem złożyć wniosek o wysokie odszkodowanie. Po tym inspekcja pracy by na nich najechała, a jeżeli nie to do telewizji wysłać nagranie i dostanie zarząd Bridgestone i jeszcze inspekcja pracy. Nic tak dobrze nie robi jak afera medialna. Poczytajcie najpierw prawo pracy i trochę książek innych też, bo widzę, że brakuje wam jaj i rozumu. takie sprawy bardzo łatwo się załatwia, a po tym bali by się zwolnić takiego kogoś w obawie o następny pozew i rozgłaśnianie afer. Dostał by cały zarząd i to od tych z zagranicy.
zdjecie uzytkownika
zmeczonytymgownem - 2015-05-06 10:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Ass1 - 2015-04-03 01:54:34]:
Co ty stary pierd@lisz ? no zastanów się chłopie.
"ostatnie podwyżki a także wprowadzenie tzw. dodatku stażowego , wliczenie premii do nadgodzin ,pozostawienie dodatków nocnych i świątecznych" to mają być sukcesy ZZ ? A ile było zabudżetowane twoim zdaniem na podwyżki w tym roku ? myślisz, że jakby nie było ZZ to dostałbyś mniej ? myślisz, że można dać mniej ? dodatek stażowy ? wiesz jak rozróżnić dodatek stażowy od premii obecnościowej ? wiesz czym się różni stała premia, wpisana do regulaminu wynagradzania od premii okresowej - "na próbę" ? i myślisz, że ten dodatek obecnościowy nie był zabudżetowany na ten rok już w zeszłym roku ? wliczanie premii do nadgodzin to wymóg prawa i te debile same się połapały, że cały czas robią źle - poprawili to nieudolnie i bez udziału ZZ. A pozostawienie dodatków to już pozostawię bez komentarza. Dodam tylko, że dzięki ZZ pozostawiono również przerwę śniadaniową i możliwość korzystania z toalet w czasie pracy.
zdjecie uzytkownika
akon89 - 2015-05-11 15:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. do mnie dzisiaj dzwonili i proponowali 2700zł netto co miesiąc-warto jechać i ryzykować??
zdjecie uzytkownika
Pracownik Bridgestone - 2015-05-12 10:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli nie dbasz o zdrowie, to jak najbardziej polecam Bridgestone.
zdjecie uzytkownika
maja - 2015-05-12 14:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@akon89 to już od Ciebie zależy jaka stawka Ci odpowiada na jakim stanowisku, moim zdaniem prawie 3 tys na rękę to już i tak dobrze, a zauważ, że od tej kwoty dopiero zaczynasz, więc przy awansie na pewno ta stawka podskoczy. Ciekawe tylko o jakie stanowisko chodziło, moze o digital specialist, bo teraz jest u nich oferta.
zdjecie uzytkownika
Paweł N. - 2015-05-12 20:53:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że chodziło raczej o stanowisko "Kulacza" ;)

Te 2700 zł netto na początek, to nie wiem jakim cudem Tobie zaproponowali.
Popytaj nowo zatrudnionych, na jakie wypłaty mogą liczyć na początek.

Niestety ta firma jest wszystkim dobrze znana z pisania bajek, także zweryfikuj dobrze te informacje.
zdjecie uzytkownika
dd - 2015-05-14 14:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rekrutacja, rekrutacją, a tak dostają się "swoi"
zdjecie uzytkownika
Robuś - 2015-05-14 15:40:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahahahhahahahah 2700netto tak tak to prawda daja tak ale za 1,5 miesiaca pracy....Ten kto uwierzy w te bajki to bardzo sie rozczaruje..Ciekawe czemu od 3 miesiecy intensywnie szukaja pracownikow,oglaszajac sie nawet w radiu????
czyzby brak frajerow?
zdjecie uzytkownika
mioiook - 2015-05-20 17:41:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sadi kula babola dużego
zdjecie uzytkownika
qqqq - 2015-05-21 20:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, firma szkoli na początku pracowników na wózkach widłowych, czy są to tylko papiery zakładowe czy po zwolnieniu dostajemy papiery na wózek?
zdjecie uzytkownika
qqqq - 2015-05-21 21:03:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jako "niebieski" operator na początek dostaniesz ok 2700 na rękę, w lepszym miesiącu (więcej świąt) nawet 3000, jako "zielony" tzw. kulacz nie dostaniesz tyle
zdjecie uzytkownika
fukero - 2015-05-21 21:11:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mioiook - 2015-05-20 17:41:30]:
a najlepiej jezdzi na motorynce prosto w krzaki i nurka
zdjecie uzytkownika
babol - 2015-05-21 21:13:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a najlepiej jezdzi na motorynce prosto w krzaki i nurka i jeszcze żdziwienie podczas przełączania z jedynki na dwójkę -szczękę można stracić tak trzęsie
2.0T
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Typowo dla korporacji rekrutacja składa się z kilku etapów. Wrażenie robi pracownik HR, który niczym robot przekazuje informacje.
2 godziny rozwiązywania testów. Ogólnie pierwsze wrażenie-średnie.
Pytania: Pytań brak- pewnie pojawiłyby się w kolejnych etapach.
zdjecie uzytkownika
konokoollap - 2015-05-21 21:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aaaaa to ten co wszystkie rozumy zjadł 3 misie z puszczy białowieskiej w tydzień
zdjecie uzytkownika
Darek - 2015-05-22 18:44:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie są możliwości awansu czy są wewnętrzne rekrutacje firmowe na wyższe stanowiska np. Instruktor, odpowie mi ktoś kto tam pracuje?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BRIDGESTONE

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy BRIDGESTONE?
Zadaj pytanie
alert