Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BRIDGESTONE

Pracowałeś w firmie BRIDGESTONE i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lolo - 2015-04-23 16:28:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodzi mi o wypowiedz alojza
zdjecie uzytkownika
Paweł N. - 2015-04-23 19:18:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2015-04-22 17:55:53]:
Przy podejmowaniu decyzji o dołączeniu lub nie do pracowników Bridgestone, nie zapomnij o kilku istotnych faktach:

1. Akceptowanie przemocy fizycznej wobec pracownika, jeżeli została użyta przez przełożonego, pod pretekstem uzyskania lepszej wydajności od tego pracownika.

2. Niszczenie zwolnień lekarskich i wpisywanie w te dni urlopów. Dodatkowo w ramach zemsty pracownik jest "prześladowany", że odważył się przeciwstawić...

3. Chronienie przez zarząd złodziei - pod warunkiem, że mają dobre znajomości wśród menagerów (czyt. nierówne traktowanie).

4. Żądanie od przełożonych dokumentacji medycznej, celem weryfikacji zasadności zwolnienia lekarskiego.

5. Ciągłe teksty w stylu "za brama czekają tysiące na Twoje miejsce".

6. Śmieciowa umowa - ta firma pozbywa się ludzi bez żadnych skrupułów, jak tylko na chwilę mają mniejsze zapotrzebowanie na produkcję - nie wierzysz - popytaj znajomych. Bardzo często było tak, że po 2 miesiącach już dziękowali ludziom za współpracę, po czym po kilku miesiącach zatrudniali nowych...


Jeżeli cokolwiek z tego, co napisałem jest nieprawdą, to proszę o sprostowanie mojej wypowiedzi.
zdjecie uzytkownika
CORTES - 2015-04-27 14:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
CYTAT: "1. Akceptowanie przemocy fizycznej wobec pracownika, jeżeli została użyta przez przełożonego, pod pretekstem uzyskania lepszej wydajności od tego pracownika.

2. Niszczenie zwolnień lekarskich i wpisywanie w te dni urlopów. Dodatkowo w ramach zemsty pracownik jest "prześladowany", że odważył się przeciwstawić..."

Jeżeli tak jest, to trzeba być durniem, żeby nie sprowokować takiej sytuacji i nie nagrać kamerą, a potem złożyć wniosek o wysokie odszkodowanie. Po tym inspekcja pracy by na nich najechała, a jeżeli nie to do telewizji wysłać nagranie i dostanie zarząd Bridgestone i jeszcze inspekcja pracy. Nic tak dobrze nie robi jak afera medialna. Poczytajcie najpierw prawo pracy i trochę książek innych też, bo widzę, że brakuje wam jaj i rozumu. takie sprawy bardzo łatwo się załatwia, a po tym bali by się zwolnić takiego kogoś w obawie o następny pozew i rozgłaśnianie afer. Dostał by cały zarząd i to od tych z zagranicy.
zdjecie uzytkownika
zmeczonytymgownem - 2015-05-06 10:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Ass1 - 2015-04-03 01:54:34]:
Co ty stary pierd@lisz ? no zastanów się chłopie.
"ostatnie podwyżki a także wprowadzenie tzw. dodatku stażowego , wliczenie premii do nadgodzin ,pozostawienie dodatków nocnych i świątecznych" to mają być sukcesy ZZ ? A ile było zabudżetowane twoim zdaniem na podwyżki w tym roku ? myślisz, że jakby nie było ZZ to dostałbyś mniej ? myślisz, że można dać mniej ? dodatek stażowy ? wiesz jak rozróżnić dodatek stażowy od premii obecnościowej ? wiesz czym się różni stała premia, wpisana do regulaminu wynagradzania od premii okresowej - "na próbę" ? i myślisz, że ten dodatek obecnościowy nie był zabudżetowany na ten rok już w zeszłym roku ? wliczanie premii do nadgodzin to wymóg prawa i te debile same się połapały, że cały czas robią źle - poprawili to nieudolnie i bez udziału ZZ. A pozostawienie dodatków to już pozostawię bez komentarza. Dodam tylko, że dzięki ZZ pozostawiono również przerwę śniadaniową i możliwość korzystania z toalet w czasie pracy.
zdjecie uzytkownika
akon89 - 2015-05-11 15:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam. do mnie dzisiaj dzwonili i proponowali 2700zł netto co miesiąc-warto jechać i ryzykować??
zdjecie uzytkownika
Pracownik Bridgestone - 2015-05-12 10:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli nie dbasz o zdrowie, to jak najbardziej polecam Bridgestone.
zdjecie uzytkownika
maja - 2015-05-12 14:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@akon89 to już od Ciebie zależy jaka stawka Ci odpowiada na jakim stanowisku, moim zdaniem prawie 3 tys na rękę to już i tak dobrze, a zauważ, że od tej kwoty dopiero zaczynasz, więc przy awansie na pewno ta stawka podskoczy. Ciekawe tylko o jakie stanowisko chodziło, moze o digital specialist, bo teraz jest u nich oferta.
zdjecie uzytkownika
Paweł N. - 2015-05-12 20:53:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że chodziło raczej o stanowisko "Kulacza" ;)

Te 2700 zł netto na początek, to nie wiem jakim cudem Tobie zaproponowali.
Popytaj nowo zatrudnionych, na jakie wypłaty mogą liczyć na początek.

Niestety ta firma jest wszystkim dobrze znana z pisania bajek, także zweryfikuj dobrze te informacje.
zdjecie uzytkownika
dd - 2015-05-14 14:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rekrutacja, rekrutacją, a tak dostają się "swoi"
zdjecie uzytkownika
Robuś - 2015-05-14 15:40:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahahahhahahahah 2700netto tak tak to prawda daja tak ale za 1,5 miesiaca pracy....Ten kto uwierzy w te bajki to bardzo sie rozczaruje..Ciekawe czemu od 3 miesiecy intensywnie szukaja pracownikow,oglaszajac sie nawet w radiu????
czyzby brak frajerow?
zdjecie uzytkownika
mioiook - 2015-05-20 17:41:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sadi kula babola dużego
zdjecie uzytkownika
qqqq - 2015-05-21 20:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, firma szkoli na początku pracowników na wózkach widłowych, czy są to tylko papiery zakładowe czy po zwolnieniu dostajemy papiery na wózek?
zdjecie uzytkownika
qqqq - 2015-05-21 21:03:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jako "niebieski" operator na początek dostaniesz ok 2700 na rękę, w lepszym miesiącu (więcej świąt) nawet 3000, jako "zielony" tzw. kulacz nie dostaniesz tyle
zdjecie uzytkownika
fukero - 2015-05-21 21:11:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mioiook - 2015-05-20 17:41:30]:
a najlepiej jezdzi na motorynce prosto w krzaki i nurka
zdjecie uzytkownika
babol - 2015-05-21 21:13:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a najlepiej jezdzi na motorynce prosto w krzaki i nurka i jeszcze żdziwienie podczas przełączania z jedynki na dwójkę -szczękę można stracić tak trzęsie
2.0T
zdjecie uzytkownika
konokoollap - 2015-05-21 21:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
aaaaa to ten co wszystkie rozumy zjadł 3 misie z puszczy białowieskiej w tydzień
zdjecie uzytkownika
Darek - 2015-05-22 18:44:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie są możliwości awansu czy są wewnętrzne rekrutacje firmowe na wyższe stanowiska np. Instruktor, odpowie mi ktoś kto tam pracuje?
zdjecie uzytkownika
qqqq - 2015-05-27 10:10:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Darek - 2015-05-22 18:44:34]:
nie słyszałem o czymś takim, "awanse" o jakich mi wiadomo to szkolenia na kolejnych maszynach oczywiście jak jest zapotrzebowanie i co za tym idzie podwyżki
zdjecie uzytkownika
misiek - 2015-06-11 18:48:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale w takim arzie awansem jest szkolenie, bo czego,ś nie rozumiem. Chyba, ze szkolenie ejst po to żeby zdobyć więcej umiejętności i dlatego później zmienić stanowisko na wyższe. Tylko nie wiem czy na produkcji to się sprawdza, bo przy ogłoszeniu na operatora maszyn nie ma napisanej ścieżki kariery czy taka jest.
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2015-06-19 00:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Idzie coś ku lepszemu w tej firmie,czy lepiej dać sobie spokój??
zdjecie uzytkownika
akon89 - 2015-06-25 11:21:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co taka cisza?
zdjecie uzytkownika
maxi - 2015-06-26 21:52:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam jest "super " inaczej !!! Spokój , luz nic nie robisz , oglądasz filmy - oczywiście jeżeli jesteś "miszczem" !!!
zdjecie uzytkownika
brg - 2015-06-27 14:27:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już dawają 4000 zl bez pośrednika czyżby takie braki w ludziach że co chwilę się ogłaszaja.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Typowo dla korporacji rekrutacja składa się z kilku etapów. Wrażenie robi pracownik HR, który niczym robot przekazuje informacje.
2 godziny rozwiązywania testów. Ogólnie pierwsze wrażenie-średnie.
Pytania: Pytań brak- pewnie pojawiłyby się w kolejnych etapach.
zdjecie uzytkownika
el - 2015-06-30 14:31:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [brg - 2015-06-27 14:27:48]:
dają nie dawają
zdjecie uzytkownika
qqqq - 2015-07-02 19:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [misiek - 2015-06-11 18:48:11]:
no masz szkolenie na kolejnych maszynach ale nie jest to wyższe stanowisko, ciągle siedzisz na produkcji i więcej zarabiasz bo umiesz obslugiwać kilka stanowisk
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BRIDGESTONE

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy BRIDGESTONE?
Zadaj pytanie
alert