Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BRIDGESTONE

Pracowałeś w firmie BRIDGESTONE i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
KONFEKCJONER - 2014-08-01 11:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [kibol - 2014-07-20 14:43:26]:
MASZ KOLEGO RACJE W NA MAKSA.MNIE WYJEBALI BO.....W UPALE ZLE SIE POCZULEM I PRZEDŁUZYLEM PRZERWE O 10 MIN...STAZ 5 LAT DOSWIADCZONY KONFEKCJONER BEZ MISKI W CALEJ KADENCJI.TA FIRMA TO WYJEBKA.RODZINA CIERPI I SIE ROZPADA A TY CALY CZAS GNANY I MALO MALO.....ZNALAZLEM PRACE ZA MNIEJSZA KASE ALE WIEM CO TO ZYCIE WEEKEND NO I NIEDZIELA Z RODZINA-BEZCENNE.A CI PSEUDO MISTRZOWIE NA KONFEKCJE TO BY POSZLI W CHUJ PO TYGODNIU.STAD TAK CISNA BO SIE BOJA O STOLKI.
zdjecie uzytkownika
KONFEKCJONER - 2014-08-01 11:17:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Tarpan - 2014-05-25 20:32:49]:
WYKSZTALCENI TY NIE BEDA ROBIC W TAKICH WARUNKACH I ZA TE NIBY 3500.BRIDGESTONE SZUKA (usunięte przez administratora)BEZ PODSTAWOWKI ZA 2000 PRZEZ WORK SERVICE NA 0.75 ETATU A JAK COS TO CIE WYJEBIA BO.........???NIE WIESZ JAK ODCHODZISZ.TAKA POLITYKA TAK WIELKIEJ CENIACEJ SIE KORPORACJI....
zdjecie uzytkownika
PUCHACZE 2 - 2014-08-01 12:23:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [fooze - 2014-04-14 02:31:45]:
JAK JEST TAK NIEZLE TO DLACZEGO PRACUJESZ NA INNE KRAJE?MI NIE ODP BO JA WIEM TO WRÓĆ I ZAPIERDALAJ ZA 2400 Z JEDNYM WEEKENDEM W MIESIACU?ZOBACZYMY JAK WYJDZIESZ CWANIACZKU
zdjecie uzytkownika
OPIUM - 2014-08-01 12:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alojz - 2014-07-24 18:13:18]:
TWOJA WYPOWIEDZ SIEGA PONIZEJ POZIOMU NOCNIKA.ALE TO SWIADCZY O TWOJEJ INTELIGENCJI,BURAKU Z BIORA W KLIMIE....
zdjecie uzytkownika
mkio - 2014-08-02 19:55:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
romuald przestań pisać bzdury
zdjecie uzytkownika
ROBOL - 2014-08-03 11:08:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie chcialo sie nosic teczki teraz nosi sie.......opony
Trzeba byc niezlym deklem lub desperatem zeby robic w takim ( usunięte przez administratora ) to przez agencje....
zdjecie uzytkownika
zzzzz - 2014-08-05 17:00:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Stękacie, że śrubują wam normy a sami rozbicie zawody na KONFEKCJI kto zrobi więcej i 50 w bonach dostanie(GRATULUJE ROZUMU),przymusowe nadgodziny zgadza się,ale cześć stękających bierze je na ochotnika a zaś płacze,że musi robić nadgodziny.W Firmie jest źle,bardzo źle ale w 50 % to wina ludzi z produkcji i magazynu.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ms - 2014-08-07 20:48:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
panowie mam pytanie właśnie złożyłem cv w waszym zakładzie. tam naprawdę jest tak źle? bo ja pracuje w pewnym zakładzie i nas ganiają za 1300 zł jak dzieciaków po podwórku kierownik to w sumie zwykły cham bez wiedzy o maszynach które ma na hali co prawda pracujemy na 2 zmiany ale nie czarujmy się za te pieniądze nie da się żyć w tym kraju.jak na prawdę wygląda atmosfera w waszym zakładzie no i zarobki???
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-08-14 21:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Daj sobie spokój etapy rekrutacji to jakaś kpina.
zdjecie uzytkownika
stu - 2014-08-15 06:55:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A JAK STUDENCI ZADOWOLENI Z PRACY I Z WYPLATY
zdjecie uzytkownika
jaaa! - 2014-08-16 14:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chciałbym się dowiedzieć czy firma wysyła autobusy pracownicze, jeśli tak to czy są one darmowe, i czy kursują na trasie poznań - gniezno, bo jestem z okolic łubowa i chciałbym pracować w firemce. za odpowiedzi bardzo dziękuję
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-17 13:40:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest autobus z gniezna ale nie za darmo jerzdzą nawet dwa pozdrawiam ale jak masz rodzine i jestes młody chcesz miec zycie prywatne to daj sobie spokój
zdjecie uzytkownika
skaza - 2014-08-17 16:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-08-17 13:40:19]:
chcesz powiedzieć, że aż tak ganiają tu w Bridgestone w pracy, że nie ma się po za nią życia? możesz jeszcze napisać na jakim stanowisku jesteś zatrudniony? Ja sam miałem zamiar w najbliższych dniach aplikować na stanowisko pracownika produkcji lub pomocnika operatora. Dopóki nie znalazłem się na tym forum to wydawało mi się, że skoro Bridgestone jest tak znaną firmą i uznaną marką jeśli chodzi o produkcje opon to i ich pracownicy mają się dobrze, bo wiadomo , że firma rozwija się gdy pracownicy pracują wydajnie, a wydajnie pracują tylko zadowoleni ludzie... z tego co piszecie to jest trochę inaczej... W ich ofercie najbardziej zainteresowała mnie informacja o średnich zarobkach. Chwalą się , że średnio ludzie dostają tutaj 3500 złotych netto, ale to chyba już z uwzględnieniem wszystkich kierowników z ogromnymi pensjami, bo nie do końca wierzę, aby szeregowy pracownik miał szansy choćby do tej kwoty się zbliżyć
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-08-17 21:35:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Na te stanowiska na które teraz potrzebują zarobki w granicach 2000-2500 netto.A potrzebują na magazyn do ręcznego ładowania opon albo na produkcję jako pomocnika czyli wynieś przynieś itp.Rekrutacja jest długa i zupełnie nieadekwatna do stanowiska.Podsumowując jeżeli macie nóż na gardle to próbujcie jeśli nie to ja bym ten zakład omijał.
zdjecie uzytkownika
Tarpan - 2014-08-18 21:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [arek - 2014-08-17 21:35:37]:
Rekrutacja długa i mozolna: robią testy psychologiczne, masa dziwnych pytań, i po co to, przyjmują ludzi na rozmowę bez wykształcenia..do pracy fizycznej, gdzie wystarczy pokazać a praktyka robi mistrza itd świat zwariował, zamiast zrobić konkurs świadectw, postawić poprzeczkę z wykształceniem, byłem zrezygnowałem jak zobaczyłem ten test podziękowałem, dziwni ludzie.
zdjecie uzytkownika
Ramirez - 2014-08-19 17:16:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chciałbym się zorientować ile mniej więcej wynosi stawka godzinowa dla pracownika produkcji oraz ile średnio przepracowuje się godzin w miesiącu
zdjecie uzytkownika
harry - 2014-08-19 20:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Ramirez - 2014-08-19 17:16:50]:
Dajcie sobie spokoj z bridgestone. Przepracowalem tam kilka lat teraz dostalem wysza stawke godzinowa niz tam. W koncu wiem co to weekend, rodzina.Pracuje na jedna zmiane od poniedzialku do piatku. Jezeli myslicie ze wam zaplaca tak jak pisza to sie grubo mylicie. Praca tam to istny wyscig szczurow. Pozdrawiam wszystkich zakapleksionych mistrzow i kadre ktora powinna byc wyj...stamtad na zbity pysk!!!!! JESZCZE RAZ NIE DLA BRIDGESTONE!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-08-29 23:26:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca jak praca zależy od działu ale podejście do pracowników takie jak (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
arosław - 2014-08-30 07:45:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [operator - 2014-08-29 23:26:20]:
Najgorzej na konfekcji, kupa debili na wyższych stanowiskach i straszne ciśnienie na wynik. Liczy się tylko ilość, jakość to drugorzędna sprawa...
zdjecie uzytkownika
Operator - 2014-08-31 16:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zatrudniając się w SYFSTONE zapomnijcie o normalnym jak na człowieka przystało życiu...
zdjecie uzytkownika
ziomek - 2014-09-03 14:34:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja robie w aluplast i chetnie bym sie przeniusl ale czy warto?? niech ktos mi doradzi
zdjecie uzytkownika
987u - 2014-09-03 21:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wilk wracaj do system
zdjecie uzytkownika
wsiok - 2014-09-08 18:49:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adamus - 2011-02-27 17:26:15]:
bo idiotox wsiok bedzie pracował a nie sie obijał jak Pany z miasta ,którzy chcieli by worek kasy nie robiac nic
zdjecie uzytkownika
tommy - 2014-09-09 22:51:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chora firma i chore zasady przyjmowania. Niby bardzo potrzebują ludzi do pracy a oni testy robią.masakra.moim zdaniem robią z ludzi debili. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
To ja robol - 2014-09-16 10:39:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robie w tej firmie 8 lat przed kryzysem jeszcze to wszystko wygladalo a teraz to gechenna ludzi wykoncza dopierdalanie sie o byle co to podstawa w tej firmie wynik albo tysiace czekaja za brama staly tekst a tak na prawde to za brama sa tylko wilki w lesie bo kazdy ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ta robote jakby ludzie nie mieli kredytow na chate to raczej juz nikt by tam nie robil kadra jedzie na wozku a my to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pchamy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BRIDGESTONE
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x