Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BRIDGESTONE

Pracowałeś w firmie BRIDGESTONE i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
holland - 2015-11-23 10:55:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zarobki całkiem niezłe, nawet dla świeżych pracowników(~3000 zł netto). Lecz atmosfera i ciągła presja to koszmar
zdjecie uzytkownika
Antyanty - 2015-11-27 20:09:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
4000 brutto praca 7 dni z zrzedu potem 2 dni wolnego jeden weekend wolny pomijając że wszystkie święta oprócz gwiazdkowym i Wielkanocnych do pracy ciężka praca w warunkach szkodliwych to nie zapłacona praca po 3 latach 3700 netto nagdodzinami wyzyskiwacze aha produkcja opon to na pewno nie szkodzi na zdrowie
zdjecie uzytkownika
Poznaniak - 2015-12-02 18:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co Ty wiesz o życiu @wesoły skoro tak jak mówi holland czy @antyanty to prawie 4000 złotych można zarobić, wiadomo nie ma się za dużo życia prywatnego, ale i tak taka kasa to marzenie w Poznaniu
zdjecie uzytkownika
qqqq - 2015-12-02 19:12:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie przesadzaj 4000 brutto to po podatkach i haraczu ZUSu to co ci zostaje. a to 4 brygadówka szału nie ma, ale da się przeżyć wiadomo
zdjecie uzytkownika
inzynier andrzej - 2015-12-04 20:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, przeczytałem w komentarzach że testy mają na celu przesianie ludzi z kwalifikacjami i że z wyższym wykształceniem nie ma szans się dostać. Jak to jest w praktyce? Skończyłem studia i chciałbym sobie porobić kilka miesięcy mimo negatywnych opinii. Jak to wygląda w praktyce?
zdjecie uzytkownika
qqqq - 2015-12-06 20:12:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
test manualny z kolorowymi nakrętkami ma przede wszystkim przesiać idiotów od ludzi, którzy umieją czytać ze zrozumieniem, zdarzają się ludzie po studiach na produkcji jak jesteś kumaty to wątpię aby to było przeszkodą, jak ktoś ma z tym inne doświadczenie to proszę mnie poprawić
zdjecie uzytkownika
wiemwszystko - 2015-12-07 14:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie po studiach nas nie interesują, ludzie na kilka miesięcy nas nie interesują, test z nakrętkami określa na jakim obszarze wylądujesz - z bardzo dobrym wynikiem na FI, z dobrym na Konfekcję, poniżej - przygotowanie
zdjecie uzytkownika
oooo - 2015-12-12 21:27:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No zapewne do takiej pracy i to w takiej firmie trzeba mieć doświadczenie. Firma ma dobrą opinię i pozycję na rynku, więc z pewnością zatrudniają najlepszych. Dlatego takie sprawdzanie kompetencji nie dziwi.
zdjecie uzytkownika
on - 2015-12-13 21:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , czy jest jakaś osobą która dojeżdża z buku , stęszewa lub okolic do poznania do pracy??
zdjecie uzytkownika
Karol - 2015-12-14 12:33:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3 zmiany za 4000 zł.Śmiech na sali.Robota dla nieuków.Panowie moja stawka to min. 6000 zł netto.Takiej pracy w Poznaniu jest pełno. Troche chęci
zdjecie uzytkownika
on - 2015-12-15 15:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na jakie zarobki można liczyć na początek i czy pieniąze zwiększają sie z wysługą lat??
zdjecie uzytkownika
dzedaj - 2015-12-16 14:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [654 - 2015-11-12 17:53:27]:
pracowałem tam 7 lat wady pełno konfidentów którzy jak coś zrobisz niema opcji żeby ktoś na ciebie doniósł same hu
zdjecie uzytkownika
zelazny - 2015-12-18 08:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje tu już ponad 3 lata i myślę że 4nie przekrocze:) wypłata do najgorszych nie należy około 3100 ale brak życia prywatnego daje się we znaki,przez system zmianowy.
zdjecie uzytkownika
Zażenowany firmą Bridgsotne - 2015-12-24 16:13:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witajcie moi drodzy,


W firmie Bridgestone nie pracowałem nigdy i pracował nie będę ale po kolei :)
Jakiś czas temu na portalu o prace pojawiło się ogłoszenie o pracy na stanowisko PH (przedstawiciel handlowy)i wysłałem. Po jakimś krótkim czasie odezwała się Pani tzw headhunter z firmy która rekrutuje do B większość wakatów, porozmawialiśmy i zostałem zakwalifikowany do kolejnego etapu czyli rozmowa z działem HR i bezpośrednim przełożonym w Bridgestone - rozmowa w Warszawie ( ode mnie 280 km w jedną stronę) jak się dowiedziałem 1 i ostatni etap rozmów - pojechałem.

Rozmowa standardowa miła rzeczowa itd ale tu 1 nieścisłość bo dowiedziałem się że to nie ostatni a jeden z iluś etapów rekrutacji :) Kto nawalił nie wiem ale fakt jest taki że nie był on ostatni ani wiążący :(

Za parę dni info że przeszedłem do kolejnego etapu - znów wyjazd do Warszawy tym razem do siedziby firmy B - (znów 280 km w jedna stronę)

Podczas rozmowy poznałem jeszcze jednego dyrektorka - rozmowa bardzo krótka - 45 min tak naprawdę o niczym - pitolenie i pytania w sensie - Pana mocne strony, a jakiego Pan chce mieć szefa?
Niepokojącym objawem było to że przed spotkaniem Pani z HR z Bridgestone zasugerowała że mogą nikogo nie wybrać z rekrutacji ( jak się potem okazało wiem już czemu) wtedy tego nie wiedziałem niestety bo powinienem wiedzieć sporo wcześniej a właściwie na samym początku :)

Odpowiedź miała być na drugi dzień. CISZA, na kolejny dzień CISZA.
Poszanowanie człowieka i punktualność połączona z konsekwencją na poziome ZERO - żenada

Dziś (w wigilię) koło południa dzwoni Pani headhunterka która prowadzi rekrutację z informacją:
otóż firma B nie wybrała nikogo. Ciekawe czemu? zatem pytam
Otóż dlatego że jakiś nowo przyjęty dyrektorek ( podejrzewam że ten co go na 2 etapie rozmów poznałem wymyślił że jednak oni chcą UWAGA ( na stanowisko handlowe, w branży technicznej, o sporej konkurencyjności i wymagającej wiedzy i doświadczenia) OSOBĘ BEZ DOŚWIADCZENIA HANDLOWEGO!!!!!
No ja rozumiem wszystko ale kto zmienia zasady rekrutacji w jej trakcie a właściwie w etapie końcowym ( po 2 KOŃCOWYM etapie) ???
Jak dla mnie to jest szczyt chamstwa i nie liczenia się z ludźmi, nikt nie zwraca uwagi że ktoś jeżdżąc 2 razy stracił czas, pieniądze i może wydał ostatnia kasę na paliwo - ŻENADA i zwykłe ludzkie skurwys....
O zatrudnianiu na stanowiska handlowe ludzi bez doświadczenia to nawet nie będę się wypowiadał bo taki idiotyzm mógł wymyślać ktoś kto nie ma pojęcia o tym co robi jak robi i z czym to się je - zatem GRATULUJE managerom firmy Bridgestone - wspaniałych macie managerów no naprawdę TOP CLAESE :)

Podejrzewam że ów manager niesamowicie rzutki i doświadczony chce zredukować koszty zatrudnienia i zatrudnić "Heńków" bez pojęcia i ogłady w handlu za 1,500 zł a nie ludzi z pojęciem i doświadczeniem za powiedzmy 3,000 zł aby wykazać się przed prezesem jaki to on oszczędny i dobry manager :)
Ciekawe tylko ile spadku odnotuje taki PH :) ale to problem owego rzutkiego managera :) ŻENADA Panie dyrektorku :)

Druga opcja na moje oko to taka że ów rzutki manager ma w rodzinie kogoś bez pojęcia handlowego a chce by ten niemota pracował w B i zmienił w trakcie trwania rekrutacji zasady aby tego ćwoka przyjąć i aby nic nie robił a brał kasę.

To moje 2 przypuszczenia oczywiście jaka jest prawda wie tylko ów rzutki manager :) któremu z tego miejsca życzę wesołych świąt i zimy (-16*C) bez węgla oczywiście :)



REASUMUJĄC:

Czyli przejechałem łącznie 4x280 km = 1120 km plus praktycznie 2 dni wyjęte z życiorysu no i oczywiście koszty transportu - około 700 zł - (jechałem autem aby się nie spóźnić i dojechać na czas itd) na rekrutację w której już od 1 momentu byłem na spalonej pozycji bo nie wiedziałem że wymogi owej rekrutacji zostaną zmienione w jej trakcie :) co jest jak pisałem nieprofesjonalne, podłe, wredne a w zasadzie skurwys... w czystej postaci :)

I jak po czymś takim cenić mam firmę w której jak wspomniałem nawet 1 dnia nie pracowałem?

Jak patrzeć na pracodawcę który już na początku (jeszcze przed rozpoczęciem pracy) odwala takie jaja? To w takim razie co będzie dalej? Wg mnie tylko gorzej :) Bo lepiej już było :)

OSTRZEGAM I PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH
przed udziałem w rekrutacjach, przed strata czasu i pieniędzy na dojeżdżanie do nich bo potem jak ja dowiecie się że już na starcie byliście w czarnej d...
Na prawdę oszczędźcie sobie czasu i nerwów na udziały w rekrutacjach bo to żenada i parodia, a skoro chcą ludzi bez doświadczenia to kasa na poziomie 1,500 zł (oby nie brutto) będzie :) więc mega okazja naprawdę :)

Drogie ( w dosłownym znaczeniu słowa DROGIE) BRIDGSTONE Waszą nazwę tłumaczy się jako "most ka
zdjecie uzytkownika
Zażenowany firmą Bridgsotne - 2015-12-24 16:21:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
mieni" i mam wrażenie że zamiast mózgu wasi managerowi mają właśnie kamienie podejmując takie decyzje i tak traktując ludzi.

Życzę WESOŁYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM a ludziom z B aby się zastanowili co robią, jak robią i jak to będzie odebrane, bo oprócz mnie jeszcze 3 kandydatów ma dokładnie takie same opinie pewnie bo zrobiliście ich w ch... tak samo jak mnie, ponieśli koszty stracili czas a Wy sobie robicie jaja zamiast rekrutacji
GRATULUJĘ
zdjecie uzytkownika
szukający_pracy - 2015-12-25 15:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Karol, 6000 netto? Na pewno nie jako zwykły pracownik. W Poznaniu chyba nie ma dobrej firmy zatrudniającej z tego co czytam... Albo wychodzi na to, że frustraci tylko komentują warunki pracy. Dobrze rozkminiam? Jak w Poznaniu nie można znaleźć normalnej roboty za 3000 netto (40h tygodniowo) to chyba nie ma sensu, żeby wracać do ojczyzny...
zdjecie uzytkownika
Poznaniak - 2015-12-27 01:46:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale słyszałem że da się zarobić naprawdę pokaźne pieniądze, wielkie i całkiem godne, oczywiście jak się chce trochę uczciwie popracować. Ja tam polecam całym sercem
zdjecie uzytkownika
edok - 2015-12-31 00:47:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej! nie sądziłem, ze firma działa na miedzynarodowa skale, ale widziałem u nich ogłoszeni na stanowisko takie jak Retail Accountant with English and German.
zdjecie uzytkownika
stronniczy - 2016-01-04 15:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [edok - 2015-12-31 00:47:11]:
Kogo obchodzi? Każdego kto dyma ileś km do debilnej firmy a potem jest robiony w wała :) Jak Ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] małorolny tego nie rozumiesz to do szkoły, Naucz się jak i ci z B że w trakcie rekrutacji warunków się nie zmienia :)I w jednym masz rację :) dobrze że mnie nie przyjęli bo u takich przekrętów i oszustów nie chciał bym pracować :)Bo jak podczas rekrutacji robią wały to co dalej by było?
Twój nick PO świadczy o tym że jesteś Porobanym Obesrańcem a to mówi wszystko :)

A kolega opisal wszystko rzetelnie i podejrzewam jak było i tylko szkoda że stracił czas i pieniądze na wyjazdy :(
Ale takie czasy że ludzi takie koncerny maja za nic
zdjecie uzytkownika
arek - 2016-01-04 18:10:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moim zdaniem, jeżeli ktoś jest zainteresowany pracą w firmię to powinien aplikować, nie ma co zwracać uwagi na komentarze,gdyż jak widać są niespojne,podzielone,warto samemu sie przekonać i wyrobić sobie zdanie
zdjecie uzytkownika
spak - 2016-01-07 16:53:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli chodzi o firmę Bridgestone to nie słyszałem, żeby u nich był jakiś problem w szeregach. Za to widziałem, że poszukują specjalistów do działu księgowego - wynagrodzenia chyba całkiem dobre są.
zdjecie uzytkownika
tester - 2016-01-10 01:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w kilku bardziej znanych miejscach w tej branży. Ludzie jednak mówią , że polecają to miejsce ze względu na atmosferę. Ostatnio szkoda , że nie ma już tak wiele ofert od nich bo może bym skorzystał
zdjecie uzytkownika
grzyp - 2016-01-12 13:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tester atmosfera mniej istotna - najważniejszym aspektem u tego producenta opon jest to że jest trzyzmianowy system i to nie każdemu przypadnie do gustu
zdjecie uzytkownika
arek - 2016-01-14 16:16:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeżeli ktoś potrzebuje pracy to nie bedzie patrzył na zmiany, a tak znana firma i chyba najlepsza w produkowaniu ogumowania i opon,zapewnia umowę o pracę,pakiet medycznydofinansowanie do nauki angielskiego wiec to wszystko rekompensuje !
zdjecie uzytkownika
PO - 2016-01-15 22:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stronniczy - 2016-01-04 15:07:22]:
następny nawiedzony ! Bridgest nie przyjmuje do pracy takich oszołomów ! Na swoje szczęście !! won z Polski !
zdjecie uzytkownika
glusik - 2016-01-16 22:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@PO owszem, firma ma konkretne wymagania wobec swoich pracowników, na stanowisku Technika Utrzymania Ruchu trzeba mieć 2-3 lata doświadczenia. Więc sporo nawet.
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2016-01-21 14:51:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, aplikowałem na stanowisko kontrolera jakości, po zaproszeniu na testy kwalifikacyjne dowiedziałem się, że szukają pracownika obsługi maszyny do opon. Na dzień dobry test z podkładkami i nakładanie według instrukcji - 4 zadania ok godziny na wszystko. Ogłoszenie wyników i dostałem się do etapu rozmowy kwalifikacyjnej z doradcą HR. Rozmowa? Nie można tak tego nazwac. Było to godzinne egzaminowanie mnie, gorzej niż matura, zero uśmiechu tylko setki pytań, które nie mają związku z pracą. Byłem na wielu rozmowach ale takiej dziwnej nie widziałem. Każda moja odpowiedź na pytanie była kwestionowana i dlatego chciałem wyjść po pół godziny. Pani która mnie ,,egzaminowana'', tworzyła atmosferę chłodu i zniechęciłą mnie na początku. Powiem szczerze ,, PORAŻKA''. Po rozmowie dostałem informację, że w ciągu miesiąca się skontaktują. To są chyba żarty- miesiąc na odpowiedź ???? Zaoferowali 2300 na rękę + premia. Uważam, że przy tym sysytemie zmianowym to są żarty. Odliczyłbym dojazdy zostało by mi 1800 zł. Dostałem odpowiedź po 3,5 tyg, że niestety nie spełniłem wymagań. Wewnętrzne głos mi mówi, że to wszystko było spowodowane tym, że powiedziałem, że planuję rozwijać się zawodowo i edukować się. Nie polecam, za takie pieniądze robić bez przerwy? Szukajcie pracy lepiej gdzie indziej. Szczerze, znajomy robi w Amazonie w Sadach i na prawdę zarobią to samo, nie narobią się i jeszcze obiady, dojazdy za darmo. NIE POLECAM !!!
zdjecie uzytkownika
xes - 2016-01-21 15:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
@To kwestia indywidualna, jedni odpowiadają na pytania zgodnie ze skryptem i idzie szybciej, musiałes miec nieprecyzyjne odpowiedzi. Widziałem, że poszukuja teraz technika utrzymania ruchu, jest umowa o pracę i pakiet medyczny oraz dofinansowanie do pakietu sportowego oraz udziału w wydarzeniach kulturalnych, czy dofinansowanie do nauki języka angielskiego.
zdjecie uzytkownika
Olek - 2016-01-21 22:37:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę ze pracownicy Bridgestone są tutaj bardzo aktywni i nie znoszą uczciwej krytyki ;)
zdjecie uzytkownika
Ed - 2016-01-23 15:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Olek oj tam nie znoszą uczciwej krytyki. Jak mnie zatrudnią na technika utrzymania ruchu, bo wysłałem chwilę temu CV, to spokojnie możesz mnie krytykować, o ile będzie to konstruktywna krytyka i będziesz miał oczywiście ku temu powody :) Ja tam na pracę narzekać nie będę, bo oferują pakiet medyczny i dofinansowanie do pakietu sportowego oraz udziału w wydarzeniach kulturalnych oraz dofinansowanie do nauki języka angielskiego.
zdjecie uzytkownika
Olek - 2016-01-24 19:03:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przeczytajcie 2 posty niżej . Czy tego nie piszą pracownicy ? Te same teksty o pakietach medycznych itd . Hahaha, zanim zaczniecie cokolwiek pisać robiąc spam to spójrzcie 2 posty niżej , kropka w kropkę to samo ;) Ale okej sami siebie w ten sposób ujawniacie pracownicy brodgestone .
zdjecie uzytkownika
qqqqq - 2016-01-25 09:59:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bartek - 2016-01-21 14:51:11]:
Bartek tylko w Bridgestone ta premia, jak nie chorujesz oczywiście i dodatki świąteczne i nocne, wynoszą prawie 1000 zł
zdjecie uzytkownika
xeno - 2016-01-25 16:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
qqqqq, no to Ci kolego powiem, że nawet ładne te dodatki i premie, tysiąć złotych piechota nie chodzi przecież. Mysle, czy teraz własnie nie zaaplikowac jako ten technik utrzymania ruchu, ta możliwość nauki angielskiego, pakiety medyczne, czy multisport robi dobre wrazenie.
zdjecie uzytkownika
Xncc - 2016-01-25 18:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jezusie Chrystusie qqqq i xeno, wydaje wam się że nie widać że robicie ewidentnie spam? Widzę, że nie tylko ja to widzę ale także ,,Olek''. Hahaha : cyt. tylko w bridgestone ta premia.... dodatki 1000zł, dalej cyt. .. pakiety medyczne, multi sport, nauka języka angielskiego, myślę żeby zaaplikować.
Ja rozumiem, że jesteście pracownikami, chcecie aby ta firma miała dobre imię itd. ale przestańcie reklamować ciągle te ściemy. Który pracownik produkcji to potwierdzi, że tak jest? Chyba nikt...
Ośmieszacie się tymi komentarzami. To nie jest forum reklamujące firmę ,, Bridgestone'' , tylko forum opisujące prawdziwe realia w każdej firmie i tych waszych bajek nie chce się czytać. Przyjmijcie też trochę krytyki bo krytyka pozwala poprawiać realia
zdjecie uzytkownika
twinings birkenau - 2016-01-27 11:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karol - 2015-12-14 12:33:00]:
to podziel sie informacja gdzie taka prace znalezc skoro twierdzisz ze tak jej pelno w poznaniu...
zdjecie uzytkownika
qqqqq - 2016-01-29 20:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Xncc - 2016-01-25 18:33:59]:
Xncc, tak pracuję w Bridgestone ponad rok, mam stawkę P1 czyli 16,09 zł za godzinę brutto i mówię jak jest, od dawna nie miałem wypłaty mniejszej niż 3100, więc oblicz sobie 168 godzin * 16,09 zł odejmij zus i podatek i zobacz czy premie i dodatki nie wychodzą w granicach 1000 zł, co miesiąc dostajesz kartkę z rozpisaną wypłatą co i ile. Na start dostajesz teraz 14,13 zł brutto jeśli nic się nie zmieniło
zdjecie uzytkownika
qqqqq - 2016-01-29 20:40:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
aha i żeby nie było - nie mówię że to są jakieś super pieniądze za ten tryb pracy, więc podkreślam jeszcze raz, po prostu napisałem jak to wygląda, a czy to dużo czy mało niech każdy oceni.
zdjecie uzytkownika
łukasz - 2016-01-31 20:30:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Każdy powinien to ocenić według siebie, bez dwóch zdań. Dla jednych taka stawka może być satysfakcjonująca, a inna grupa może jęczeć. Jak dla mnie bomba.
zdjecie uzytkownika
frezer - 2016-02-01 20:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [on - 2015-12-15 15:53:53]:
4000 brutto to bardzo dobra oferta , w WSK w Poznaniu za 3 zmiany masz 2000 brutto.
zdjecie uzytkownika
qqqqq - 2016-02-02 17:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale w WSK nie ma 4 brygadowki czyli weekendy wolne
zdjecie uzytkownika
marian - 2016-02-02 19:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanko na zmiane popołudnie dokładnie o ktorej wyrusza autobus i wiem tyle ze dworzec zachodni ale dokladnie gdzie?? z gory dzieki
zdjecie uzytkownika
czeko - 2016-02-03 11:39:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro jest 3-zmianowy tryb pracy, to mega. Fajnie, bo jednak weekendy są ważne dla mnie. Choć to WSK, a Bridgestone ma chyba większe zarobki dla pracowników :)
zdjecie uzytkownika
lol - 2016-02-05 02:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Autobus wyjezdza o 13 kolo trumny PST
zdjecie uzytkownika
Poznaniak - 2016-02-05 12:23:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
One wszystkie są porównywalne @czeko właściwie nei ma różnicy, tylko tyle, że tutaj jest lepszy czas zmianowy i te właśnie weekendy wolne, dlatego polecam
zdjecie uzytkownika
wo - 2016-02-06 10:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W wsk za tryb 3 zmianowy ale praca od poniedzialku do piatku zarobisz ok 1500 zl na reke, w bridgestone za 3 zmiany 4 brygady czyli 7 dni pod rzad i 2 dni wolnego (wychodzi jeden weekend w miesiacu piatek sobota niedziela) zarobis okolo 2800 na poczatek, po wyszkoleniu 3000-3100 na reke
zdjecie uzytkownika
Roman 77 - 2016-02-07 10:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nigdy nie pracowałem w tej firmie ale słyszałem opinie negatywne i pozytywne.
Ale z tego co tu wyczytałem to 4000 za 4 brygadowy system to żadna rewelacja .
Ostatnio często słyszę reklamę w radiu esce że potrzebują do pracy to wniosek
taki że szału tam niema .
zdjecie uzytkownika
Pytanie - 2016-02-07 16:09:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chcialbym sie dowiedziec dokladnie jak wyglada ten tryb czterobrygadowy, jak jest ustalany grafik, czy duzo wczesniej wiadomo kiedy sie ma wolne, co z nadgodzinami? Jak wyglada sprawa z rekrutacja, wysylam cv czekam na telefon a pozniej rozmowa, jakis test? Zastanawiam sie czy nie aplikowac.
zdjecie uzytkownika
xoxo - 2016-02-07 18:48:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro zarobki są u nich w granicach 4 tysięcy złotych, to rzeczywiście opłaca się zatrudnienie u nich. A wiadomo chociaż czy oferta na technika utrzymania ruchu jest wciąż aktualna? Dzięki
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Typowo dla korporacji rekrutacja składa się z kilku etapów. Wrażenie robi pracownik HR, który niczym robot przekazuje informacje.
2 godziny rozwiązywania testów. Ogólnie pierwsze wrażenie-średnie.
Pytania: Pytań brak- pewnie pojawiłyby się w kolejnych etapach.
zdjecie uzytkownika
qqqq - 2016-02-07 20:47:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Grafik jest ustalany na caly rok. Idziesz 7 dni pod rzad. Wiec zaczynasz tak: poniedzialek na 6 pierwszy dzien, potem wtorek tez na 6:00 sroda czwartek na 14:00 i piate sobota i niedziela nocki na 22, nocka z niedzieli na poniedzialek to siódmy dzien pracy potem reszta poniedzialku i wtorek wolne, czyli jakies półtora dnia, potem środa na 6 pierwszy dzien, czwartek na 6:00, piatek, sobota i niedziela na 14:00 i poniedzialek i wtorek na 22:00, i nocka z wtorku na środę siódmy dzień i reszta środy i czwartek wolne. Potem zaczynamy w piatek, sobote i niedziele na 6:00, poniedzialek wtorek 14:00, sroda, czwartek 22:00 i schodzimy w piatek rano z nocki i wolne pozostaly piatek sobota i niedziela, i kolko sie powtarza tak wyglada caly rok z malymi wyjątkami na wielkanoc i Boze narodzenie.
zdjecie uzytkownika
Pytanie - 2016-02-08 10:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziekuje za odpowiedz, a jak wyglada ten test z nakretkami, co trzeba zrobic?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BRIDGESTONE

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert