Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Binż

Pracowałeś w firmie Binż i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Nikoś - 2012-10-19 09:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A po co zatrudniasz się w firmie?? Żeby leżeć leżeć i leżeć? Chyba o to w pracy chodzi żeby pracować. Tak wszyscy narzekają na BinŻ. Ja tam pracuję już kilka lat i nie mam powodów do narzekania. Oczywiście wiele rzeczy można by poprawić. Ale jedno o czym nikt nie wspomniał jest najważniejsze. Jeszcze nigdy nie było opóźnienia w wypłacie. Przychodzi 10-y jest kasa na koncie. Pewnie że zawsze chciałoby się więcej, ale w innych firmach po kilka miesięcy zalegają z wypłatami, zatrudniają na czarno, nie opłacają składek itp. A w BinŻu jakoś wszystko funkcjonuje normalnie po ludzku. A to, że ktoś chodzi, pilnuje, każe pracować .... no (usunięte przez administratora) nie przesadzajcie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-16 20:46:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikoś a możesz powiedzieć ile można zarobić w Binż przez miesiąc? jaką masz tam umowę? masz szansę na awans?
zdjecie uzytkownika
Nie polecam - 2013-10-01 20:37:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warunki pracy to jakiś żart Syf, brud. Traktują ludzi jak śmieci. Jeden wielki bajzel.
zdjecie uzytkownika
wespa - 2013-10-04 12:01:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam, Nikoś pisał, że przynajmniej kasa jest na czas i da się żyć w Binż. Co dla Ciebie jest tam taką udręką? biją Cię za złą pracę?
zdjecie uzytkownika
SPAWACZ - 2013-12-18 17:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
CAŁA PRAWDA O TEJ FIRMIE TO BRAĆ PLECAK I NIGDY TAM NIE WRACAĆ DBAJMY O SWOJE ZDROWIE FIZYCZNE A NADE WSZYSTKO PSYCHICZNE
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-02-06 19:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Spawacz, no dzięki, tylko szkoda, że Twój wpis nie zawiera żadnej argumentacji, nawet nie jesteśmy w stanie stwierdzić, czy to nie wpis konkurencji Binż.
zdjecie uzytkownika
bodzio - 2014-02-08 11:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
BINŻ BĘDZIESZ INWESTOREM (usunięte przez administratora) MASAKRA ZWYKŁE DZIADY I NIC WIĘCEJ
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-02-12 22:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bodzio, ciekawe co Ci usunął administrator, pewnie jakiś wulgaryzm, ale jak możesz napisz co masz na myśli, że w Binż będę inwestorem, bo kompletnie nie rozumiem.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-10-15 16:54:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ogólnie nie polecam firmy Binż dla nowo przyjętych pracowników, umowa na 1-3 miesięcy jak jest praca za śmieszną stawkę 9zł brutto, zaskoczenie 10-tego jak zobaczy pasek a tam 1500zł i później nara jak kończy się robota.
Spawacz z 12 letnim stażem w firmie z dużym doświadczenie który ma ok 15zł na godzinę żeby miesięcznie w ok 168 godz. zarobił 2000zł pracując cały czas w bałaganie, hałasie, wiecznym zapyleniu i smrodzi,w ciągłym stresie czy będzie jeszcze praca czy wygonią cie zaraz na urlop to naprawdę śmiech na sami. Powodzenie w dalszym docenianiu i szanowaniu pracownika.

OGÓLNIE NIE POLECAM !!!
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2014-10-29 23:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, szukam informacji o firmie Binż, piszę artykuł do uczelni o firmach z tej branży i liczę na Waszą pomoc. Chodzi przede wszystkim o podejście pracodawcy do pracownika, zarobki (czy dają minimum - średnia krajowa), rodzaje stanowisk i sama umowa (czy jest możliwość zatrudnienia na stałe). Czy jest ktoś kto umiałby mi odpowiedzieć na takie pytania?
zdjecie uzytkownika
jonny - 2014-12-05 17:43:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bród ,syf ..to nic . sie nie podoba lub niepodobasz kierownictwu to jesteś spuszczony ..kasa marna,regulowana premią wyzysk ibrak szacunku jakiegokolwiek chyba że podpierdal..sz .rob;ią z tobą co chcą i g.wno masz do powiedzenia. typowy parob i robol.nie ubliżając załodze kyóra tam nadal robi.
zdjecie uzytkownika
jonny - 2014-12-05 17:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bród ,syf ..to nic . sie nie podoba lub niepodobasz kierownictwu to jesteś spuszczony ..kasa marna,regulowana premią wyzysk ibrak szacunku jakiegokolwiek chyba że podpierdal..sz .rob;ią z tobą co chcą i g.wno masz do powiedzenia. typowy parob i robol.nie ubliżając załodze kyóra tam nadal robi.
zdjecie uzytkownika
jonny - 2014-12-05 17:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Janek - 2014-02-06 19:44:58]:
cholernie popieram
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-12-05 18:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-07-16 20:46:50]:
Łaski nie robią S.A.firma kodeks pracy trza przestrzegać , skoro giełdę się atakuje kosztem...
zdjecie uzytkownika
kabi - 2014-12-30 16:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BINŻ Spółka Akcyjna działa nieprzerwanie na rynku polskim w branży budowlanej od 1992 roku. Główne obszary działalności spółki to budownictwo, ogólne i inżynieryjne, konstrukcje stalowe, prefabrykaty zbrojarskie, energia odnawialna oraz usługi specjalistyczne i wynajem sprzetu budowlanego. Na tak szerokim polu działając nie dziwie się że atakują giełdę
zdjecie uzytkownika
misiek - 2015-01-14 13:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy jeśli chodzi o ten zakres inżynierski o którym pisze @kabi to widzieliście może jakieś nowe oferty pracy od nich w tym zakresie czy tak średnio? bo szukam właśnie pracy w tym zawodzie i nie wiem czy na pewno moge liczyć na zatrudnienie w tej firmie czy muze szukac gdzies inadziej, drugą kwestia jest również wynagodzenie.
zdjecie uzytkownika
krabi - 2015-02-02 01:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
problem jest taki , że firma nie działa już tak spektakularnie na Polskim rynku jak to miało miejsce jeszcze kilka lat temu. Moim zdaniem po prostu nie udało im się wytrzymać konkurencji na rynku która jest naprawdę dość duża. Ale cóż karta może jeszcze się odmieni i firma wróci do swoich najlepszych lat
zdjecie uzytkownika
jonny - 2015-02-12 17:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kabi - 2014-12-30 16:33:11]:
Kabi /Krabi czy jak waszmosc. Reklamy w telewizji mamy. 95% procent negatywnych komentarzy a do pana/pani nie dociera... Giełda nie jest wyznacznikiem firmy dobrze traktujacej pracowników,dbającej o nich.szlifierki, spawarki,oświetlenie itp sprawy do inwestycji a następnie Giełda... Chyba że dobrze to już tam było kiedyś i nie będzie. To po co się starać o fizoli.
zdjecie uzytkownika
jonny - 2015-02-23 11:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krabi - 2015-02-02 01:34:20]:
problem jest taki że swędza nas ...peńsje
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-03-30 21:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-03-30 21:58:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Grzechem jest dużym narzekać na binŻ,gdzie tak dbają o pracownika,obserwują czy nie dzieje mu się jakaś krzywda,na kazdym kroku obserwuje Cię kamera jak Big Brother ,na wieży niczym anioł stróż momenT,a ta bramka kołowrotek żeby godnie opuścić kochany zadkład,nie połamać sobie nóg w razie ewakuacji.
zdjecie uzytkownika
miszka - 2015-04-29 10:43:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. W Binżu pensja nie powala, warunków luksusowych też nie ma. Ale firma działa od jakichś 20-u lat i nadal funkcjonuje i daje zatrudnienie. Spójrzcie na Fazbud, PRDiM, PBO itp. dawno firmy pozamykane, ludzie pozwalniani. Binż stara się utrzymać na rynku budowlanym gdzie np. Skanska walczy cenami dumpingowymi chcąc wykosić małe i średnie firmy. A co najważniejsze pensja zawsze jest o czasie. Podajcie mi nazwy firm budowlanych z naszego regionu w których jest luksus, super warunki pracy i wysokie pensje. Może się przeniosę...
zdjecie uzytkownika
40% - 2015-05-16 19:37:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie jest źle, pracowalem u gorszych, wkurza mnie tylko moment , wygryzie rudego
zdjecie uzytkownika
szlifiera - 2015-06-15 18:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje od nie dawna, bez przesady ze tak zle, serio jest duzo bardziej guwnianych firm ktore widzialem. Przychodze robie swoje 8 albo 10 i spadam. Robie od krotko wiec moze jeszcze zdanie zmienie.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-15 19:00:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
szlifiera - 2015-06-15 19:01:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jeszcze jedno
Podobno roboty nabrali prawda to? Nie wiecie może? Mowili mi ze do sierpnia jak nic. Na te czasy dla takiej firmy to chyba niezle. Niech napisze ktos kto pracuje troche dluzej tam pracyje jakies moze z 8lat
zdjecie uzytkownika
everbod - 2015-06-18 01:13:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No jak narazie robota jest więc narzekać nie można, niestety nie posiadam takich informacji jak Ty ale wydaje mi się że spokojnie na jakiś czas nie trzeba się martwić o pracę. Z resztą jak się skończy jedna to na pewno znajdą coś innego bo co by nie mówić znają się na tym co robią i sporo czasu są na rynku.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Binż

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Binż?
Zadaj pytanie
alert