Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Binż

Pracowałeś w firmie Binż i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nikodem - 2010-02-09 20:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
syffffff
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2010-02-09 20:20:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracodawca twierdzi że za dużo zarabiamy ,więc (usunięte przez administratora) nam wypłatę!!!
I gdzie jest godność panie prezesie???
Ludzie chodzą do pracy po to by żyć godnie i mieć z czego utrzymać rodzinę a (usunięte przez administratora) robią sobie jaja i zasłaniają się kryzysem (który się już skończył)....śmieszne!!!!!
Żal mi takich ludzi jak oni .Mówią że potrzebują pracowników dobrych,ale tak na prawdę potrzebują zwykłych roboli co za marne grosze będą(usunięte przez administratora)w tym brudzie !!!!!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2010-03-01 16:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
syf poprostu szok . a kasy nie płacą poprostu (usunięte przez administratora)BiNŻ Biedne i nędzne życie. !!!!! tyle !!
zdjecie uzytkownika
mam wyjeba......e na Binż - 2010-03-01 16:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
parowałem tam ;/ zal . nie polecam tej firmy. gorzej chyba nie moze byc . nie ma kasy zarabiasz po 1000zl pilnuja cie czy pracujesz ;/ jak w wiezieniu .szkoda słów na tych (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
byly pracow, - 2010-03-01 16:46:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam nie przyjmujcie sie(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
byly pracow, - 2010-03-01 16:47:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam nie przyjmujcie sie(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Pizmoszczur - 2010-03-30 15:40:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Syf , brud , warunki pracy majace wiele do zyczenia . (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kajtuś - 2010-04-03 17:05:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od powstania BINŻ S.A. zarząd traktuje pracowników jak śmieci których trzeba się pozbyć. (usunięte przez administratora)
jak tak dalej pójdzie to (usunięte przez administratora)sami będą spawać bo nikt nie będzie chciał na nich robić
zdjecie uzytkownika
,,,,Spawacz,,,, - 2010-04-05 13:05:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Binż to dziadostewo. Ganiaja jak psa, nie liczą się w ogóle z pracownikami. Przyjmując się prezes tej firmy daje Ci np. 8 zł NETTO nie wspominajac o tym, ze na umowie jest 8zł BRUTTO, takze Ty juz pracujesz kilka dni z mysła ze za 8 zika na reke a jak zawolaja Cie po odbiór umowy dowiadujesz sie ,ze na umowie jest 8złBruttoa niby premia Ci wyrowna....tylko wyrowna w sezonie letnim a jak nadchodzi zima i nawał ROBOTY sie zmniejsza to automatycznie wypłata sie robi nizsza i to (usunięte przez administratora)nawet o 500 zł takze nigdy nie wiesz ile dostaniesz dziesiatego.Stałym powiedzeniem jest "JAK CI NIE PASUJE TO SIE ZWOLNIJ" Omijajcie BINZ z daleka dobrze wam radze Pozdrawiam!!!
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2010-04-25 19:26:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oczywiscie popieram wszytko co tu napisano. odradzam tej firmy. teraz pracuje w innej firmir i wiem ze zyje mam kase i szanuja mnie jako pracownika :) pozdro dla pracownikow binzu bo sa (usunięte przez administratora) heeee zal mi was ze jeszce tam robicie .
zdjecie uzytkownika
marek juzwiak - 2010-05-11 15:50:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
syf brud i ubóstwo (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Miroslaw M. - 2012-03-19 21:25:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja sobie płace w firmie chwale.
zdjecie uzytkownika
krzyś - 2012-07-19 21:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)piszę o hali na biłgoraju ...zamontowali jakieś badziewne bramki ale przy wejsciu na halę.....aby kontrolować wyjścia pracowników m.in. do kibla ...nie zamontowali tych bramek przy wejsciu na zakład i sami przyjeżdżają do pracy jak im się żywnie podoba... a zapomniałem o wieży obserwacyjnej jak w (usunięte przez administratora)pracownicy są pod ciagłą obserwacją . Chodzą po hali jak te pawie i obserwują...dziw że jeszcze nie pokupowali batów kadra się powiększa już jest siedmiu podobno tną koszta bo są za duże.....niestety tylko na pracownikach 10% to kadra..jak za komuny
zdjecie uzytkownika
pracownik3 - 2012-09-01 17:56:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogolne lipa od poczatku roku jakies 1000zl w pecy na wyplatach zenada kadra robi co chce maja malo to z kogo zdzierac oczywiscie z roboli w takiej firmie minimalne zaobki powinnybyc w granicach 2tys zl a nie jak teraz pracownik z 4-5 letnim starzem ledewo co zarabia 1,5tys i do tego niekompetentna kadra kierownicza traktuja ludzi jak (usunięte przez administratora) a sama praca w binzu przypomina (usunięte przez administratora) robic i jeszcze raz robic i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tego jest
zdjecie uzytkownika
Nikoś - 2012-10-19 09:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A po co zatrudniasz się w firmie?? Żeby leżeć leżeć i leżeć? Chyba o to w pracy chodzi żeby pracować. Tak wszyscy narzekają na BinŻ. Ja tam pracuję już kilka lat i nie mam powodów do narzekania. Oczywiście wiele rzeczy można by poprawić. Ale jedno o czym nikt nie wspomniał jest najważniejsze. Jeszcze nigdy nie było opóźnienia w wypłacie. Przychodzi 10-y jest kasa na koncie. Pewnie że zawsze chciałoby się więcej, ale w innych firmach po kilka miesięcy zalegają z wypłatami, zatrudniają na czarno, nie opłacają składek itp. A w BinŻu jakoś wszystko funkcjonuje normalnie po ludzku. A to, że ktoś chodzi, pilnuje, każe pracować .... no (usunięte przez administratora) nie przesadzajcie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-16 20:46:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikoś a możesz powiedzieć ile można zarobić w Binż przez miesiąc? jaką masz tam umowę? masz szansę na awans?
zdjecie uzytkownika
Nie polecam - 2013-10-01 20:37:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warunki pracy to jakiś żart Syf, brud. Traktują ludzi jak śmieci. Jeden wielki bajzel.
zdjecie uzytkownika
wespa - 2013-10-04 12:01:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam, Nikoś pisał, że przynajmniej kasa jest na czas i da się żyć w Binż. Co dla Ciebie jest tam taką udręką? biją Cię za złą pracę?
zdjecie uzytkownika
SPAWACZ - 2013-12-18 17:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CAŁA PRAWDA O TEJ FIRMIE TO BRAĆ PLECAK I NIGDY TAM NIE WRACAĆ DBAJMY O SWOJE ZDROWIE FIZYCZNE A NADE WSZYSTKO PSYCHICZNE
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-02-06 19:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spawacz, no dzięki, tylko szkoda, że Twój wpis nie zawiera żadnej argumentacji, nawet nie jesteśmy w stanie stwierdzić, czy to nie wpis konkurencji Binż.
zdjecie uzytkownika
bodzio - 2014-02-08 11:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BINŻ BĘDZIESZ INWESTOREM (usunięte przez administratora) MASAKRA ZWYKŁE DZIADY I NIC WIĘCEJ
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-02-12 22:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bodzio, ciekawe co Ci usunął administrator, pewnie jakiś wulgaryzm, ale jak możesz napisz co masz na myśli, że w Binż będę inwestorem, bo kompletnie nie rozumiem.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-10-15 16:54:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie nie polecam firmy Binż dla nowo przyjętych pracowników, umowa na 1-3 miesięcy jak jest praca za śmieszną stawkę 9zł brutto, zaskoczenie 10-tego jak zobaczy pasek a tam 1500zł i później nara jak kończy się robota.
Spawacz z 12 letnim stażem w firmie z dużym doświadczenie który ma ok 15zł na godzinę żeby miesięcznie w ok 168 godz. zarobił 2000zł pracując cały czas w bałaganie, hałasie, wiecznym zapyleniu i smrodzi,w ciągłym stresie czy będzie jeszcze praca czy wygonią cie zaraz na urlop to naprawdę śmiech na sami. Powodzenie w dalszym docenianiu i szanowaniu pracownika.

OGÓLNIE NIE POLECAM !!!
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2014-10-29 23:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, szukam informacji o firmie Binż, piszę artykuł do uczelni o firmach z tej branży i liczę na Waszą pomoc. Chodzi przede wszystkim o podejście pracodawcy do pracownika, zarobki (czy dają minimum - średnia krajowa), rodzaje stanowisk i sama umowa (czy jest możliwość zatrudnienia na stałe). Czy jest ktoś kto umiałby mi odpowiedzieć na takie pytania?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Binż
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x