Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Impel Cleaning Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Impel Cleaning Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonimowa - 2013-12-27 14:23:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sonia - 2013-12-26 23:30:25]:
soniu.. daja umowy na pol roku ale co z tego jak w kazdej chwili moga rozwiazac taka umowe daja wlasciwie dwie umowy jedna jest na 50 zl brutto a druga na 1300 brutto takie masz zarobki na reke dostaniesz 1000 zl pracujesz co drugi dzien 12 godzin a jak nie ma kto pracowac to nawet co dzien po 12 godzin musisz przyjsc... szkoda zdrowia zeby pracowac w tej firmie ...lepiej sie tam nie zatrudniaj pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
sonia - 2013-12-27 20:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To za każda godizne z tych 12 godzin jest taka sama stawka? No i co z tymi godiznami pracy, bo kiedys pracowałam przy sprzataniu biur i było to tylko na noce.
zdjecie uzytkownika
anonimowa - 2013-12-27 23:07:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za wiecej godzin niz norma dostaniesz 6,30 za godzine do zaplacenia .....
zdjecie uzytkownika
sonia - 2013-12-28 23:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do zapłacenia? Czy w ramach wypłaty, bo to duża różnica! To jak wyrobi sie norme to można iśc do domu? Ile wynosi ta norma?
zdjecie uzytkownika
anonimowa - 2013-12-29 14:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
norma jest rozna w danym miesiacu musisz sobie policzyc .... jesli bedziesz miec wiecej godzin zaplaca ci nadgodziny po 6,30 za godzine ,, nie ma czegos takiego ze wyrobisz norme i do domu musisz byc na swoim stanowisku...
zdjecie uzytkownika
sonia - 2013-12-29 17:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonimowa, a jak to policzyć? Po prostu dni pracujące po 8 godzin? To ile płaca za godzine bez nadgodzin?
zdjecie uzytkownika
danka - 2014-01-13 23:31:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sonia - 2013-12-26 23:30:25]:
Jeśli masz orzeczenie o grupie to podpisują umowe jeśli niemasz orzeczenia o jest to praca na zlecenie i zgadzam sie z(usunięte przez administratora)ja pracuję w tej firmie od 4 lat i nie narzekam wywiązuje się ze swoich obowiązków i nikt mnie się nigdy nie czepiał a miała roznych kierowników i brygadzistki.płaca zawsze jest na czas nigdy się nie spózniją z wynagrodzeniem
zdjecie uzytkownika
solo - 2014-01-17 10:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wrocław uniwersytet wrocławski, dziewczyny pracują za 600zł, nie jest ciekawie, jedna robi ogromne hektary gdzie w poprzedniej firmie jedno piętro robiły 2 osoby było czysto, teraz jest strasznie i nieciekawie....
zdjecie uzytkownika
jola - 2014-01-17 15:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli sie zgodziły na takie warunki, to pewnie nie były takie złe, pewnie to na pół etatu, więc wszystko by się zgadzało.
zdjecie uzytkownika
masakkkkkra - 2014-01-24 14:37:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Asia - 2013-11-10 17:16:30]:
1300 zl praca w brudzie, uzywanych ciuchach, (usunięte przez administratora) Kierownictwo nie wie co to praca, o wolnym zapomnij i chorobowym, u mnie goscie na 3 zmiany w jednej parze butow robili jak sie zmieniali to jeszcze cieple byly
zdjecie uzytkownika
sandro - 2014-01-27 13:10:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj wątpię w prawdziwość wypowiedzi powyżej, praca 48h, czyli dwa dni jest fizycznie niemożliwa, chyba ktoś przesadza, może impel cleaning nie jest taki zły, tylko piszą zwolnieni z pewnych powodów.
zdjecie uzytkownika
jkk - 2014-02-04 18:42:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakby ktoś mi kazał chodzić w butach po kimś, to bym sobie z domu swoje przyniosła... myślenie nie boli i nie kosztuje, nikt nie może zmuszać do noszenia butów na zmianę, tym bardziej do pracy ponad siły...
zdjecie uzytkownika
dobromira - 2014-02-05 16:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,macie może jakieś opinie i firmie,ale w Bydgoszczy??
Może ktoś jest z Bydgoszczy i pracuje lub pracował?
zdjecie uzytkownika
Pedro - 2014-02-13 09:19:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JEŻELI TYLKO MACIE WYBÓR OMIJAJCIE TĘ FIRME ŚMIESZNY IMPEL (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
serkan - 2014-02-19 18:41:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oczywiście, że może Ci nakazać chodzić w butach po kimś jeśli nie masz swoich,a wymagają tego przepisy
zdjecie uzytkownika
Krzysztof - 2014-02-21 21:40:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem w innych firmach z każdym można było się dogadać człowiekowi zależało na pracy ale z panią Podsiadło niestety nigdy za żadne pieniądze nie zostałbym ani dnia dłużej obóz pracy to mało powiedziane nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Piękna - 2014-03-12 10:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w tej firmie i brak mi słów.... W życiu bym nie przypuszczała że można zwolnić kogoś za wyrażanie własnej opinii na temat warunków pracy i za urodę....
Po mimo pochwał ze strony pracowników jak i "Kierownictwa" zostałam zwolniona za darmo jak to się ładnie mówi redukcja etatów. Stawka godzinowa śmiech na sali człowiek pracował po 12 godzin PANIE NA KUCHNI WYRABIAJĄ NORMĘ PO 300 GODZIN MIESIĘCZNIE PRZY ZAROBKU 14001500 MIES. okradanie pracownika z godzinówek brak szacunku "kierownictwa" względem pracowników szczerze nie polecam... NIEKTÓRE OSOBY POWINNY SIE WSTYDZIĆ TEGO JAK SIĘ ZACHOWUJĄ I ODZYWAJĄ DO PRACOWNIKÓW!!!!
zdjecie uzytkownika
zmora - 2014-03-22 00:01:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
te opinie to kpina!!!!!
zdjecie uzytkownika
zmora - 2014-03-22 00:09:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DLAŁACCZEGO NIE PŁACĄ WEDLE UMOWY USTNEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Nana - 2014-04-01 09:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Luqua - 2013-12-11 18:57:02]:
Widac, ze cie satysfakcjonuje, czyzby niewolnicza praca za 3, 50-4,70 cie satysfakcjonowala, bo tyle dostaniesz w szpitalu na Krysiewicza w Poznaniu. Malo tego zapomnieli wydac kopii umowy, to tez Cie satysfakcjonuje. Napisz ile ci placa za bzdury, ktore tu zamiesciles?
zdjecie uzytkownika
Nana - 2014-04-01 09:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jagiellonka - 2013-12-21 22:49:48]:
Najpierw trzeba dostac ta umowe, jezeli juz ja dostaniesz po miesiacu pracy do podpisania to kopie umowy zabieraja, a wiesz dlaczego, bo oni umowe potrzebuja tylko do kontroli. Nikt nie kontroluje, czy te umowy sa rejestrowane w instytucjach. Mysle, ze wkrotce pomozemy im to robic.
zdjecie uzytkownika
Nana - 2014-04-01 09:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sandro - 2014-01-27 13:10:08]:
Sa wolne miejsca w szpitalu w poznaniu na ul Krysiewicza, mozesz sprobowac, na rozmowie jest 6 zlotych, a na koncie dostajes 3,50- 4,70
zdjecie uzytkownika
b - 2014-04-02 12:55:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zosia - 2013-11-30 17:01:52]:
zośka miała klawo, bo obliczała wynagrodzenia, ciekawe czyżby nie wiedziała, że obliczają i wypłacają dopiero na koniec miesiąca, a miesiąc kończą 15 -tego.
zdjecie uzytkownika
Nuna - 2014-04-03 12:09:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonimowa - 2013-12-27 14:23:46]:
On umowy podpisuje, tylko kopii umow nie wydaje, bo to mu pomaga w przekretach w urzedach skarbowych. My mu pomozemy w najblizszym czasie wejsc na droge prawna i nauczymy sobake poprawnego postepowania z ludzmi?
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2014-04-12 21:37:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
impel , to banda cwaniaczkow ktorym sie wydaje ,że ludzie to śmieci i mogą ich poniżać i płaćić im głodowe stawki
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
38 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Cleaning Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x