Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Impel Cleaning Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Impel Cleaning Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
magdalena - 2014-07-25 18:09:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Renata - 2014-07-22 22:02:12]:
zgadzam się. ja pracuję już dość długo w impelu i jestem zadowolona. mam jasne wytyczne co do pracy, nie ma problemu z przełożonymi i zamierzam dłużej u nich pracować.
zdjecie uzytkownika
TAURON - 2014-07-26 00:14:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chciałam zapytać osoby sprzątające w Impelu na obiektach TAURONU czy macie umowy o pracę.Bardzo proszę napiszcie.Impel według zawartej z Tauronem umowy musi nam zapewnić umowy o pracę {wszystkim}.Proszę o rzetelną informację z obiektów na których pracujecie bez umów o pracę albo na zlecenie.Będziemy zgłaszać wszystkie przypadki do TAURONU. To przestępstwo przeciwko prawu zamówień publicznych !Tylko proszę o rzetelną informację.
zdjecie uzytkownika
baron - 2014-07-27 18:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pytam - 2014-07-07 10:57:50]:
DOKŁADNIE !!!
zdjecie uzytkownika
baron - 2014-07-27 19:07:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [g - 2010-08-17 21:29:10]:
Ludzie z grupami to lesery ! biorą bardzo dobre wypłaty i mają wszystkie przywileje !!! a ludzie zdrowi zap,,,,,na nich ! i to trzeba ukrucić !pracowałam w tej firmie 5 lat więc widziałam jak pracują lesery z grupami !!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
baron - 2014-07-27 19:21:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wykorzystana - 2013-02-21 15:13:24]:
Święta RACJA !
zdjecie uzytkownika
baron - 2014-07-27 19:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ExPracownica - 2013-12-10 09:27:04]:
Potwierdzam twoje słowa,,,,,,,
zdjecie uzytkownika
baron - 2014-07-27 19:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jola - 2014-01-17 15:49:16]:
1 zł za metr sprzątania ,,,ale są osoby co mają 50 gr za metr ,,,,za 900 metrów 600zł bruttooooooooooooooo !!! śmieszna wypłata. Pracowałam tam ,,,,od czterech miesięcy syf totalny !!!!!!!!!! nie ma chętnych do pracy,,,przyjmują już pijaczki z ulicy
zdjecie uzytkownika
baron - 2014-07-27 19:42:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasia - 2014-05-13 20:53:34]:
jesteś śmieszna!
zdjecie uzytkownika
baron - 2014-07-27 19:53:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ulla - 2014-06-24 21:10:14]:
piszesz bzdury ! właśnie takich szukają !
zdjecie uzytkownika
Lena - 2014-07-27 22:32:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję i mam zupełnie inne zdanie, dobra praca z ekipom można się zgrać i szybko wykonać zadanie. Stabilna i pewna praca.
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-07-27 22:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [baron - 2014-07-27 19:07:20]:
Współpracuję z Impelem i zawsze przykładam się do pracy, nie mogłabym z resztą inaczej. Mam pracę, szanuję ją i jakby ktoś się mnie spytał czy polecam Impela, powiedziałabym, że tak!
zdjecie uzytkownika
markiza - 2014-07-29 15:01:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [baron - 2014-07-27 19:07:20]:
Wiesz co to jakoś kiepsko trafiłeś, z drugiej strony 5 lat u jednego pracodawcy to bardzo długo. Jak już trafi się na dobrego pracodawcę, to szybko nie rezygnuje się z pracy u niego.
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-07-30 06:54:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Agnes - 2014-07-11 16:55:04]:
Pracowałam dla Impela 3 lata, jak na jednego pracodawcę długo. Praca jest ok, płacą na czas. Nie ma na co narzekać.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-07-30 18:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam opini o pracy w ultimo szukaja pracownikow na tym obiekcie moze ktos tam byl i wie jak tam jest???????????? chodzi o sprzatanie w dzien i w nocy????????????????
zdjecie uzytkownika
madga - 2014-07-30 21:27:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja sprzatam akurat w innym miejscu, ale warto u nich pracowac, bo warunki jak za prace sprzatajaca maja naprawde przyzwoite
zdjecie uzytkownika
zgreda - 2014-07-31 14:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosc - 2014-07-30 18:03:21]:
Też dołączam do pytania, może ktoś podzieli się opinią o pracy na tym konkretnym obiekcie, jaki zespół, jak się sprząta i czy tak jak wszędzie płacą bez opóźnień.
zdjecie uzytkownika
Agata - 2014-07-31 19:06:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zgreda - 2014-07-31 14:03:15]:
Zespół ok, sprzątanie jak sprzątanie, ważne, że pieniądze są na czas
zdjecie uzytkownika
katek - 2014-07-31 22:31:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ktoś z Was wie cos o pracy jako kierownik obiektu? bo wymagania nie są jakieś duże i powalające zastanawiam się co dokładnie wchodzi w zakres obowiązków takiego kierownika i jak jest ze stawką. Domyślam się ze tragedii nie ma bo jak ososby sprzatające nie narzekają na pieniądze to pewnie takie kierownik tez nie ma najgorzej. Będę wdzięczny jak podacie jakieś widełki mniej więcej czego mogę się spodziewać po tym stanowisku. czy jest jakiś okres próbny? i czy ogólnie jakieś podwyżki stawki z biegiem czasu bywają w impelu?
zdjecie uzytkownika
liza - 2014-08-01 18:55:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marysia - 2014-07-17 21:00:40]:
sorry , ale akurat w firmie Impel niepełnosprawni są traktowani baaaaaaaaaardzo dobrze,obserwowałam to przez 5 lat ! osoby z grupą to lesery pierwszej wody,,,,,36 dni urlopu,,,umowa o pracę,,,,,, przywilej taki ze zdrowe osoby zap,,,,,,jA na was . A niepełnosprawni jak nie na zwolnieniu, to na urlopie szczególnie jak jest doczyszczanie !!!! przychodzą na gotowe,,,,,,,lesery !!!
zdjecie uzytkownika
ela - 2014-08-01 19:06:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Asia - 2013-11-10 17:16:30]:
zależy od ilości posprzątanych metrów..........800,bywa ze 600,,,,,oszuści,,szukają oszczędności więc wypłata owszem jest na czas,,,,,,ale ciągle obcinają pieniądze z wypłat ! szambo !
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-29
Żródło: pracuj.pl
Łódź
(łódzkie)
Impel Cleaning Sp. z o.o. - firma z wieloletnim doświadczeniem w sektorze usług porządkowo-czystościowych - poszukuje:KIEROWNIKA OBIEKTU Miejsce pracy: Łódź Osoba zatrudniona na tym stanowisku odpowiedzialna będzie za zarządzanie grupą pracowników liniowych oraz kontakt z przedstawicielem kontrahenta w zakresie wykonywanych usług.Od Kandydatów oczekujemy:wykształcenia min. średniego,doświadczenia w zarządzaniu grupą pracowników, umiejętności zar
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-08-01 19:10:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lena - 2014-07-27 22:32:35]:
pracuj za kromkę chleba ! oni takich szukają !
zdjecie uzytkownika
baron - 2014-08-01 19:12:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonimowa - 2013-12-23 21:33:27]:
DOKŁADNIE !!!!!!!
zdjecie uzytkownika
baron - 2014-08-01 19:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olek - 2014-05-14 15:54:27]:
jaki socjal ! co ty pieprzysz ! goła pensja na umowę zlecenie ! jeszcze okrojona !
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-01 19:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ktoś - 2014-07-07 00:00:35]:
masz rację ! pracowałam w tej firmie.Teraz zlikwidowali umowy o pracę.Tylko zlecenia !groszowe sprawy na czas,,,,to fakt !
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-08-01 20:14:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wrocławski Uniwersytet Medyczny. Od czterech miesięcy totalny syf (jest nowy kierownik zespołu,,,,nie wie jak wyglądają obiekty , jakie hektary do sprzątania ,Źle naliczane wypłaty, czyli zaniżane.Ale na czas ! zero pojęcia o tej pracy !!!
a jak wygląda sprzątanie ? 1 zł od metra,,,dobre nie ? 1000 m. tysiąc zł brutto !Na Bartla za 36 gabinetów, 3 p. schodów,2 hole,6 kibli wychodzi 600 zł brutto!!! to już chyba liczą 50 gr za metr,,,,,,jednym zabierają pieniądze bo są wakacje,,,więc nie ma studentów..nie ma sprzątania...drugim nie zabierają... równi,równiejsi????? zero wody do picia w czasie upałów.Za doczyszczanie obiektów nie płacą ,,,ale Uniwersytet Medyczny płaci Impelowi,,,tak kantują ludzi, że masakra. oby nie wygrali przetargu !
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Cleaning Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski