Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Impel Cleaning Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Impel Cleaning Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Alicja - 2014-07-06 13:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I o to mi chodziło, mam możliwość pracy w impelu i szukałam konkretnych informacji. Dzięki za opinie i rozwianie moich obaw.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-07-06 20:49:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję w Impelu od 4 miesięcy. Sporo czasu, więc mogę się wypowiedzieć na temat pracy w tej firmie. Atmosfera i ludzie są w porządku, zakres obowiązków jasny no i kasa na czas
zdjecie uzytkownika
kilor - 2014-07-06 23:38:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest kilka ofert teraz pracy więc fajnie że macie dośc pozytywne zdanie. chyba właśnie najważniejsze jest to, że wiesz co masz robić i każdy trzyma się warunków umowy przez co nie ma niedomówień. co do negatywnych opinii to sa pewnie dwie opcje, albo się nie dotrzymywało warunków i żle pracowało i nie ma co sie dziwic że teraz się narzeka, lub jest się leniem i zawsze się będzie narzekało jak trzeba będzie w życiu coś zrobić, zakasać rękawy i wziąć się do roboty. współczuję takim ludziom bo zawsze Wam będzie źle.
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2014-07-07 00:00:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnie 2 strony opinii, parodia chyba sami nie wierzycie w to co napisaliście.
Jasna i czytelna umowa hhahaahahah, wygrywają przetarg obiecują przejęcie 1:1 z poprzednią firmą, po czym dostajesz przed nos 2 umowy, jedna umowa zlecenie na 50 zł brutto, druga umowa o dzieło, niezaprzeczalnym faktem jest, że płacą na czas ale na miłość boską w fast foodzie dostaniesz więcej za smażenie frytek z mniejszą odpowiedzialnością. Na zebraniach przed przystąpieniem do wykonywania usługi usłyszysz, że za 3 mc dostaniesz umowę o pracę bo musza przygotować papiery (oni chyba je rzeźbią z Mojżeszem na kamiennych tablicach :):):)), (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pytam - 2014-07-07 10:57:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to jak to w końcu jest? biorę pod uwagę pracę w impelu, ale teraz już nie wiem, choć większość opinii pozytywna.nie ukrywam,że dla mnie regularne wypłaty i normalna atmosfera w pracy to podstawa.
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-07-07 12:21:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ktoś - 2014-07-07 00:00:35]:
Ktoś dobrze zrozumiałam nadal pracujesz w Impelu? Ja gromów rzucać nie będę, bo każdy ma prawo do swojego zdania, ale wolę sprzątać niż smażyć frytki.
zdjecie uzytkownika
Kaśka - 2014-07-07 20:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ewa - 2014-07-07 12:21:24]:
Ja się ciesze, że mam pracę i wypłatę na czas. Robię co do mnie należy i za to jestem rozliczana
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-07-08 13:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kaśka - 2014-07-07 20:01:01]:
No właśnie, idę do pracy żeby zrobić swoje i na tym się skupiam. Od pracodawcy też oczekuję, że ustali mi zakres obowiązków i określi wynagrodzenie, które będzie wypłacał terminowo.
zdjecie uzytkownika
ula - 2014-07-08 23:06:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ewa - 2014-07-08 13:27:12]:
dobre podejscie, tak powinno to wlansie wygladac, odpowiednie nastawienie z obu stron
zdjecie uzytkownika
tacko - 2014-07-09 13:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [qwe - 2014-06-30 13:04:52]:
Czasami wydaje mi się, że narzekanie mamy w genach, nigdy wszystkim się nie dogodzi. Na początku jasno pracodawca określa co, jak i za ile i nie wiem skąd potem takie rozczarowanie.
zdjecie uzytkownika
marta - 2014-07-09 21:39:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uwazam ze dobrze trafilam, sprzatalam u znajomych katem, a teraz mam umowe i wszystko tak jak byc powinno, no i pracuje w duzej korporacji, co ma wiele plusow
zdjecie uzytkownika
zuza - 2014-07-09 23:02:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Norbi - 2014-06-22 13:23:40]:
Pracowałam dla Impela i jestem zadowolona. praca w korporacji ma swoje dobre strony. Jestem zadowolona
zdjecie uzytkownika
Agnes - 2014-07-11 16:55:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja od 3 miesięcy pracuję w Impelu, najważniejsze jest dla mnie to że wypłata jest na czas i generalnie jest fajna atmosfera w pracy
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2014-07-11 17:34:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Agnes - 2014-07-11 16:55:04]:
A masz jakąś umowę z nimi? Jak jest grafik ustalany tygodniowo czy miesięcznie? Słyszałam, że to uczciwy i dobry pracodawca.
zdjecie uzytkownika
kornel - 2014-07-11 20:10:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ktoś - 2014-07-07 00:00:35]:
to albo Ty masz dużą wyobraźnie co do tych umów i sytuacji w impelu albo coś nie tak musi być z całą rzeszą osób które chwalą te firme. Szczerze mówiąc Impel jest dość znaną obecnie marką na rynku i nie wydaje mi się, aby pracownicy mieli narzekać na tak podstawową sprawę jaką przy zatrudnieniu są umowy
zdjecie uzytkownika
Michalina - 2014-07-13 22:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Płacą na czas wiesz co i jak, wystarczy się dostosować do standardów pracy i spokojnie praca idzie.
zdjecie uzytkownika
mrówka - 2014-07-13 23:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
impel jest pewną i dużą firmą i jeśli chodzi o sprawy finansowe i kadrowe nie mogą sobie pozwolić na bałagan, więc pod tym względem jest super, wszystko na czas i dopilnowane. mi tą pracę polecił znajomy i się cieszę,że się zdecydowałam.
zdjecie uzytkownika
kondzik - 2014-07-14 13:38:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mrówka - 2014-07-13 23:59:54]:
firma jak najbardziej w porządku. Wszystko co najwazniejsze z perspektywy pracownika jest tutaj zapewnione. Jeśli chodzi o samą pracę to oczywiście, że czasami może wydawać się niewdzieczna i ciężka, ale chyba kazdy idąc tutaj i aplikując spodziewał się na czym jego obowiązki mogą polegać. Podsumowując - polecam
zdjecie uzytkownika
michał - 2014-07-17 15:46:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam Impela. Jeszcze 3 miesiące temu byłem bez roboty, kolega powiedział, żebym złożył papiery w Impelu. Złożyłem, poszłem na rozmowe i się udało. Praca ok, ludzie też ok, wypłata jest i praca jest
zdjecie uzytkownika
marysia - 2014-07-17 21:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w impelu prawie 5 lat, bo niemam innego wyjścia(mam po 50 )pomimo wykształcenia tylko taka praca była dostepna w mojej miejscowości.jedno jest tylko prawda w tej firmie --wypłata na czas! to jedyna dobra rzecz ,reszta to przekręty ,układy,nieprzstrzeganie kodeksu pracy,pomiatanie ludzmi niepełnosprawnymi,brak szacunku dla swoich pracowników.mówie tu o dołach czyli o tak zwanych kierowniczkach,kierownikach itp.rączka ,reke myje.(usunięte przez administratora)
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-21
Żródło: konektia.pl
Legnica
(dolnośląskie)
Identyfikacja oferty   Identyfikator oferty: StPr/14/1514 Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Legnicy Data aktualizacji oferty w CBOP 2014-07-21 Data zgłoszenia oferty do Urzędu Pracy: 2014-06-24 Oferta ważna do: 2014-07-23     Dane firmy/przedsiębiorstwa   Nazwa firmy: IMPEL CLEANING Sp. z o.o. Adres: Legnica 59-220 Legnica , Polska Nr telefonu: 510-013-508 Branża: Niespecjalistyczne sprzątanie budynków i
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
gola - 2014-07-18 23:53:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u nas jest ok. kasa zawsze wtedy kiedy ma być, ale reszta też ok. nie widzę żeby były wały na czymkolwiek. na razie pracuję parę miesięcy więc może coś zauważę, choć wątpię ;) do impela poszłam też z uwagi na dobrą opinię jaka panuje o firmie.
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-07-21 21:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warto podkreślić że impel to stabilny pracodawca, małe firmy się zwijają a impel trwa. To mnie przekonało bo poprzedni pracodawca zwinął walizki a ja byłam na lodzie.
zdjecie uzytkownika
b - 2014-07-22 20:51:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kaśka - 2014-07-07 20:01:01]:
Kasiu oczywiście nikt Tobie tej wspaniałej pracy nie żałuje, ale pewnie jesteś jedną z brygadzistek, które nic nigdy nie wiedzą, nie wiedzą, że ludzie nie mają ubezpieczeń ,bo przez długi okres nie są zgłaszani do ZUS, chyba , że się upomną to wtedy są ubezpieczeni od 45 złotych, no cóż ale ludzie chcą być niewolnikami, chyba, że maja renty i emerytury i wtedy taka praca na "szaro im pasuje.
zdjecie uzytkownika
Grześ - 2014-07-22 21:59:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obóz pracy, odradzam, pracowałem i kasy nie dostałem. Nie polecam tej firmy.
zdjecie uzytkownika
Renata - 2014-07-22 22:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karolina - 2014-07-11 17:34:09]:
O takie sprawy jak umowa, grafiki, wynagrodzenie warto wypytać na rozmowie. Od razu napiszę, że warto zainteresować się pracą w Impelu, bo to duża, stabilna firma i co najważniejsze wypłacalna.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Cleaning Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x