brak logo

JWW INWEST

Katowice

Opinie o JWW INWEST

nk 2014-07-26 22:57:31
i tak wyjdzie na ich korzyść niestety
Kazek 2014-07-26 23:22:32
A najlepsze w tym wszystkim jest to,że jutro wiadomo kto będzie pisać coś innego.Będzie można przeczytać,że BHP jest na bardzo wysokim poziomie i takie inne brednie.To co ja piszę jest prawdą.Pracuje i widzę.
1
elektroda 2014-07-27 12:54:08
ludzie co wy wypisujecie za głupoty jeszcze na poprzednim remoncie było jako tako teraz juz nie przeciez jww ma z babckokiem kontrakt w euro [diety także]tak jak niesławny juz IDS a robolom placi w zetach bhp-pania widac tylko w poniedziałki jak jest obchód wszystkich firm,a jesli chodzi o niederhausen na 7 pojechało mnóstwo ludzi którzy po powrocie stanowczo stwierdzili ze wiecej tam nie pojada i podejrzewam ze zmienili zdanie .robiłem swego czsu na rybniku prosze zapytac jak tam funkcjonuje bhp to wtedy dowiecie sie co to jest ochrona zdrowia i zycia bhp jww by tam nie istnialo
niederhausen 2014-07-29 10:41:09
KAZEK TO PO CO TAM PRACUJESZ SKORO JEST TAAAK ŹLE CO? IDŹ DO INNEJ FIRMY GDZIE JEST LEPIEJ. NAJEZDZAC W INTERNECIE LATWO. JESTES Z KONKURENCJI CZY CO? HEHE
1
Kazek 2014-07-30 21:08:57
Po pierwsze.Pisanie duża literą oznacza krzyk.Po drugie.Na jakie podstawie twierdzisz,że ja jeszcze pracuje na tym remoncie??? Po trzecie.Mam zamiar zmienić firmę.Po czwarte.Moje opinie o firmie mogą pomóc innym osobą w podjęciu decyzji czy warto starać się o pracę JWW. Po piąte.Nie jestem z żadnej konkurencji tylko osobą która chce zarabiać w normalny sposób.Firma tak,że w magazynie nie ma rękawic i tarcz do cięcia.Nie ma nic.Przepraszam.Jest magazynier.hehe
nk 2014-08-01 15:01:07
a są chociaż kaski;-)?
1
majster 2014-08-01 15:56:27
Proszę nie liczyć że będzie lepiej bo nie jest najgorzej
Kazek 2014-08-01 19:55:59
Nie wiem jak teraz ale jak przyjechaliśmy na początku lipca na ten remont to były.Dobrze,że po jednym na głowę.Czasami może się tak zdarzyć,że przyjdzie dzielić się z kolegą z innej zmiany.
Kazek 2014-08-01 20:12:41
Jeśli teraz nie jest najgorzej to w jakiej sytuacji będzie można stwierdzić,że jest bardzo źle?? Kiedy powie się,że pracownik musi sobie sam zapewnić tarcze do cięcia,rękawice itd bo firma nie ma?? Jaki problem jest żeby zamówić większą partie tych wszystkich rzeczy które szybko rotują?? Wystarczy odrobina dobrej woli i chęci!! Tak samo jest z wodą do picia dla ludzi.oczywiście brak wody.Pracownicy muszą sami sobie kupić a później firma oddaje.Istne dziadowanie.Chodzenie po 2 lub 3 euro do biura.Totalny chaos organizacyjny na tym remoncie!!!
majster 2014-08-02 08:40:39
Podaj nazwisko i na pewno więcej już nie pojedziesz
Kazek 2014-08-02 10:21:33
Majster śmieszny jesteś pisząc takie rzeczy.Lepiej zadaj sobie pytanie czy ja chcę jechać kolejny raz!! A pomyślałeś o tym,że może mam już inną pracę....
Kazek 2014-08-02 10:30:12
Majster proszę odpowiedz mi na to jedno pytanie.A ja napisze później swoja teorie na ten temat.Dlaczego już tylu ludzi zjechało z tego remontu???
1
Witold 2014-08-13 14:27:55
dobrze się pracuje. ważne ze stawki wysokie
RaZoR 2014-08-22 22:51:58
Witam. Czytajac wpisy, mozna po prostu wywnioskowac ze dla jednych jww inwest jest dobra firmw a dla innych nie. Kazdy ma swoje zdanie. Jednym pasuje praca i stawki, innym nie. Osobiscie sie nie wypowiadam, bo na razie nie wiem jak wyglada sytuacja w tej firmie. Pracuje od jakiegos czasu w globaltech energetiks i nie narzekam. Dla montera 15 zl na reke. Umowe dostalem na 2 lata. Ale trafil sie wyjazd do niemiec z naszej firmy. Wyszly jakies komplikacje i musimy jechac wlaśnie przez jww inwest. Stawka jaka wynegocjowalem to 10 euro na reke dla montera. Ale ze mam uprawnienia mag I i II stopnia i pare innych uprawnien wiec mam kilka euro wiecej. Jutro wyjazd. Zobaczymy jak to bedzie. Zajade na miejsce. Popracujekilka dni. I podziele sie z wami moimi odczuciami. Pozdrawiam bylych, obecnych jsk i nowych pracownikow.
Kopal 2014-08-23 09:03:00
JWW INWEST przede wszystkim daje jako takie poczucie stabilności. Mają naprawdę całkiem zorganizowaną działalność i plany na przyszłość. Chcecie wierzyć czy nie - to w dzisiejszych dosyć niepewnych czasach istotne, bo niektóre konkurencyjne firmy nie mogą tego zaoferować. Jeżeli ktoś posiada odpowiednie kwalifikacje powinien spróbować swoich sił.
monter z JWW 2014-08-23 12:25:13
Bo się Wam robić nie chce
BaBo 2014-08-24 13:24:34
poczucie stabilności oferuję, ciekawe w jakim sensie. Obiecują umowę na stałe ale wcale jej nie dają. Tylko dzwonią po człowieka jak mają większe zlecenie a pózniej do widzenia.
bobi 2014-10-07 15:15:27
praca ok, podoba mi sieprzede wszytskim to, ze maja plan na jutro, nie zyja tym co tu i teraz, tylko zawsze krok do przodu. i dobrze, bo stale sie rozwijaja, a nie stoja w miejscu, a jak dobrze pracujesz to i pieniadze dostaniesz lepsze. polecam, ale zawsze znajdzie sie paru malkonkentow, ktorzy lubia ponarzekac
4
turbo wydra 2015-01-26 17:21:10
pytanie odnośnie komentarza użytkownika BaBo, jak to tak niby nagle człowiekowi dziękuję i koniec współpracy? jakoś mi się w to nie chce wierzyć. możecie w takim razie napisac jaki jest okres wypowiedzenia zapisany w umowie i ogólnie jak wygląda zapis o takim zwolnieniu? napiszcie proszę bo tez myslę o tym pracodawcy
tomonek 2015-02-16 15:08:07
no dokładnie, nawet na umowe zleceniu ma się już podane szczegółowe dane ile dni ma się na wypowiedzenie na przykład, jak to wszytsko wygląda konkretnie? czekam na jakieś informacje odnośnie płac u nich, bo nie wiem czy warto mi do nich isc na pół etetu, czy w ogóle taka opcja wchodzi w gre czy niekoniecznie?
Zainteresowany 2015-02-22 19:32:13
Witam. Możecie powiedzieć coś w kwestii zarobków kursów oferowanych przez JWW Invest mam oferte przyjecia sie do firmy JWW na remont w Bełchatowie. Dzieki za informacje.
1
monter spawacz 2015-02-24 18:42:02
Calkiem inaczej wygladaja sprawy jak tam sie juz pracuje a calkiem inaczej jak ludzie pisza w necie bo tu co wypisuja to ludzie z firmy aby podniesc prestiz a jak jest naprawde to popytajcie osobiscie lub telefonicznie tych co tam pracowali lub dalej pracuja to jest wiarygodne zrodlo informacji. Podsumowujac brakuje w jww ludzi do roboty. Wszyscy robia wszystko. Jak to sie slyszy - oboz prac
anonim 2015-03-07 14:09:43
Haha my jak przyjechslismy do siedziby firmy w katowicach to w biurze prawie nikogo nie bylo,Panie ktore juz tam byly w firmie widac ze nie moga sie z niczym wyrobic, na budowach spawalnicy iinni tez odchodz a z jww tylko jak tam powiesz ze jestes spawaczem to robia nagle do ciebie maslane oczy.
kolega 2015-03-22 21:55:01
Aż tak źle jest..kolega w tej firmie robił i nie na rzekal
anonim 2015-04-01 18:23:52
Jezdzi sie w tem i z powrotem wyjezdzasz bo niby wyjazd a za 2godziny wracasz;-
gość 2015-04-07 14:31:00
Z tego widać że Firma sama pracuje na swoją opinię
gienek 2015-04-19 21:58:54
JWW Invest S.A. działa na rynku usług montażowych w energetyce. Firma pochodzi z Katowic i tam też prosperuje. Przez lata udało im się stworzyć naprawdę porządną spółkę
energetyk 2015-04-25 19:58:20
ile ty klas skończyłeś??? nie jest dziwne że takich jak ty olewają...do szkoły po naukę
1
kajman 2015-04-26 07:40:14
dlaczego inwest tak malo placi skoro na poprzednich kotlach ids i cz mont potrafili dac od 7 euro
Ozzy 2015-04-28 16:11:20
Witam!Miałem możliwość pracować w tej 'super'firmie.Prawda jest jedna.Dużo,ciężkiej pracy,fatalne kierownictwo,majstrowie,prowadzący to inna epoka.Nisza na rynku pracowniczym pozwoliła by traktować pracowników w sposób b.dziwny.Panowie spawacze wykonujący swój zawód są traktowani w tej firmie raczej dobrze,jednak dziwną jest sytuacja zwiększania zakresu robót.Ciężko się doliczyć poborów które wpływają jednak na czas.Maleńka szpilka dla osób kiedyś pracujących w Energomontaż Południe i wyśmiewających Sp.JWW a teraz tak silnie pracujący w cudownej firmie swojego byłego Prezesa. Pozdr dla starej ekipy
PRACOWNIK 2015-06-25 12:36:48
a JAK TE OLBRYS NIEDOROBIONY MAJSTER ZASLUZONY DONOSICIEL BO JAKO FACHOWIEC NA MAJSTRA TO BYL DNO ZADZI TAM JESZCZE?
tośka 2015-06-25 15:53:11
@pracowniku weź ty się nie zajmuj donosicielami a lepiej skup się na pracy bo za tom ci płacą. co do majstra, to ja bym chętnie taką posadę w firmię objęła jeśli jest aktualnie wakat. na firmy energetyczne takie jak ta nie ma co narzekać jako na pracodawce, trzeba brać wakaty i korzystać z danej szansy, tyle w tym temacie
1
PRACOWNIK 2015-07-06 11:04:05
ZGADZAM SIE NA FIRME NIEMA CO NARZEKAC
.... 2015-07-10 15:31:07
tośka , piszesz że chętnie objęłabyś wakat majstra? raczej to niemożliwe nie słychać żeby kiedykolwiek tam pracowała kobieta. chyba że tośka ,bo tak wychwala firmę:-)
Franio 2015-07-12 16:11:56
Majstrem tam żadna kobieta chyba jeszcze nie była, ale spawalnikiem tak
ipor 2015-08-25 23:02:00
Zazwyczaj kobiet nie obsadza sie na kierownicze stanowiska, bo czesto sa pod wpływem róznych emocji i hormonów, to i ich decyzje nie zawsze sa takie obiektywne, ale kto wie. Są firmy, gdzie to kobiety panuja nad sytuacją i mało który mężczyzna im dorównuje. Także nie badźmy seksistami, może jeszcze tośka będzie wami rządzić.
Grek 2015-12-03 17:32:43
Pracuje w jww przy remoncie w Bełchatowie. Nie jest źle kierownictwo nawet da się przeżyć bywało gorzej. Stawka nawet nawet minusem są te układziki każdy z każdym każdy próbuje cos na boku ugrac takto ok. Ostatnio coś tam nie gra problemy z ubraniami butami sprzętem itd ale panie w biurze 1 potrafią to wynagrodzić uśmiechem i jest ok. Kolejną sprawą jest to że remont się kończy a nie wiadomo co będzie dalej i to boli. AA i jak ktoś czyta to z nadzoru to posprzatajcie szatnie bo jest ogień!
joo 2015-12-03 23:04:08
Szkoda, że firma nie daje takiej stabilności i pewności, że robota zawsze będzie. @Grek piszesz o stawkach, może mógłbyś napisać coś więcej, o ile chcesz.
1
Grel 2015-12-17 18:10:39
Ja pracuje jako monter 17zł stawka nie jest žle tym bardziej ze siedzę w tym od niedawna. W JWW zaczynałem od 14zl
lol 2015-12-17 22:13:52
no to ci powiem @Grel ze rzeczywiscie stawka calkiem zacna, a mysle ze jak tam chwile popracujesz to pozniej i stawka moze w gore pojdzie. zeby docenic zdobywane doswiadczenie
monter 2016-03-16 14:26:06
ciekawe czy grel jeszcze pracuje a jak tak to czy już na zwolnieniu bo Bełchatów to już wspomnienie .A czy znajdzie się grupa która pozwoli JWW w innym miejscu rozkręcić z małego serwisu tak dużą robotę na tyle lat .Początek to paru ludzi ale efekt końcowy to jest to grel
alf 2016-03-25 12:32:53
monter ty masz kolegów którzy byli na robocie o której pisze NIC.. Ja tez mam kolegów którzy tam byli i znałem chłopaka który tam zginoł. Co do tego czy grel pracuje czy juz nie to jak wiesz nie wszyscy ktorzy przyszli na Bełchatów dostali zwolnienia a jak chlopak pokazal ze chce i umie pracowac w takich warunkach to pracuje dalej. Pozdrawiam NIC.
misza 2016-03-25 14:45:42
Czy pracuje tam jeszcze pani Małgosia?ta kobieta znała się na rzeczy i można było z nią pracować.
1
Bbol 2016-03-31 20:13:47
Nie ma juz od dawna a w biurze sa same mlode dziewczyny ktore szybko zalatwiaja sprawe. Juz mnie wpisaly na liste na wyjazd gdyz szykuje sie duzo roboty u nich skladajcie papiery
gienek 2016-04-07 18:04:21
jeśli chodzi o składanie papierów to moim zdaniem najpierw powinna pójść jakaś informacja gdzie właściwie i na jakie stanwoiska aplikować można. pozdro
grel 2016-04-19 11:30:40
niestety nie pracuje jww obiecalo umowe na stale i wyjazd za granice jedynie co sie dowiedzialem od bojacego sie o wlasny tylek roberta ze koniec i czesc - w jww nie ma kontaktu miedzy ludzkiego
kazek pisales cos o bhp? powiedz cos wiecej bo za moich czasow znikome..
Tigowiec 2016-04-28 19:52:52
JWW - JUREK WAS WYJEBIE , TO PRAWDA !!!! oczywiśćie w sensie z kasą
2
olkej 2016-05-10 18:56:57
Jakoś nie słyszałem @Tigowiec, żeby firma miała jakieś problemy finansowe oraz żeby to się odbijało na pracownikach, raczej pozytywnie to wygląda. Umowa o pracę jest, a to co jest w umowie jest później w wypłacie
1
nk 2016-08-17 21:55:12
Co dziwne ,że jeżeli zdarzył się wypadek ,, każdy kolega miał inną wersję zdarzenia "nie dogadali się chłopcy co do jednej historii niestety.
1
Alan 2016-08-17 22:08:37
Wiesz co no co mam Ci powiedzieć, tak to jest już z tymi właśnie wersjami, że każdy ma inną, a tak naprawdę żadna nie jest jakaś sensowna, wiec najlepiej byłoby dać z nimi sobie spokój i jakoś mocno nie naciskać na to, co innego zrobić, jest jak jest
Zostaw swoją opinię o JWW INWEST - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JWW INWEST