Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o JWW INWEST

Pracowałeś w firmie JWW INWEST i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kazek - 2014-07-26 19:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdemu kto powie mi,że jest inaczej to będę śmiać się prosto w twarz.Firma zarabia setki tysięcy złotych jak nie miliony a nie stać jej na sprawny sprzęt.
zdjecie uzytkownika
nk - 2014-07-26 22:57:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i tak wyjdzie na ich korzyść niestety
zdjecie uzytkownika
Kazek - 2014-07-26 23:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A najlepsze w tym wszystkim jest to,że jutro wiadomo kto będzie pisać coś innego.Będzie można przeczytać,że BHP jest na bardzo wysokim poziomie i takie inne brednie.To co ja piszę jest prawdą.Pracuje i widzę.
zdjecie uzytkownika
elektroda - 2014-07-27 12:54:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [spawacz - 2014-07-23 07:30:16]:
ludzie co wy wypisujecie za głupoty jeszcze na poprzednim remoncie było jako tako teraz juz nie przeciez jww ma z babckokiem kontrakt w euro [diety także]tak jak niesławny juz IDS a robolom placi w zetach bhp-pania widac tylko w poniedziałki jak jest obchód wszystkich firm,a jesli chodzi o niederhausen na 7 pojechało mnóstwo ludzi którzy po powrocie stanowczo stwierdzili ze wiecej tam nie pojada i podejrzewam ze zmienili zdanie .robiłem swego czsu na rybniku prosze zapytac jak tam funkcjonuje bhp to wtedy dowiecie sie co to jest ochrona zdrowia i zycia bhp jww by tam nie istnialo
zdjecie uzytkownika
niederhausen - 2014-07-29 10:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
KAZEK TO PO CO TAM PRACUJESZ SKORO JEST TAAAK ŹLE CO? IDŹ DO INNEJ FIRMY GDZIE JEST LEPIEJ. NAJEZDZAC W INTERNECIE LATWO. JESTES Z KONKURENCJI CZY CO? HEHE
zdjecie uzytkownika
Kazek - 2014-07-30 21:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niederhausen - 2014-07-29 10:41:09]:
Po pierwsze.Pisanie duża literą oznacza krzyk.Po drugie.Na jakie podstawie twierdzisz,że ja jeszcze pracuje na tym remoncie??? Po trzecie.Mam zamiar zmienić firmę.Po czwarte.Moje opinie o firmie mogą pomóc innym osobą w podjęciu decyzji czy warto starać się o pracę JWW. Po piąte.Nie jestem z żadnej konkurencji tylko osobą która chce zarabiać w normalny sposób.Firma tak,że w magazynie nie ma rękawic i tarcz do cięcia.Nie ma nic.Przepraszam.Jest magazynier.hehe
zdjecie uzytkownika
nk - 2014-08-01 15:01:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a są chociaż kaski;-)?
zdjecie uzytkownika
majster - 2014-08-01 15:56:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nk - 2014-08-01 15:01:07]:
Proszę nie liczyć że będzie lepiej bo nie jest najgorzej
zdjecie uzytkownika
Kazek - 2014-08-01 19:55:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nk - 2014-08-01 15:01:07]:
Nie wiem jak teraz ale jak przyjechaliśmy na początku lipca na ten remont to były.Dobrze,że po jednym na głowę.Czasami może się tak zdarzyć,że przyjdzie dzielić się z kolegą z innej zmiany.
zdjecie uzytkownika
Kazek - 2014-08-01 20:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kazek - 2014-08-01 19:55:59]:
Jeśli teraz nie jest najgorzej to w jakiej sytuacji będzie można stwierdzić,że jest bardzo źle?? Kiedy powie się,że pracownik musi sobie sam zapewnić tarcze do cięcia,rękawice itd bo firma nie ma?? Jaki problem jest żeby zamówić większą partie tych wszystkich rzeczy które szybko rotują?? Wystarczy odrobina dobrej woli i chęci!! Tak samo jest z wodą do picia dla ludzi.oczywiście brak wody.Pracownicy muszą sami sobie kupić a później firma oddaje.Istne dziadowanie.Chodzenie po 2 lub 3 euro do biura.Totalny chaos organizacyjny na tym remoncie!!!
zdjecie uzytkownika
majster - 2014-08-02 08:40:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kazek - 2014-08-01 20:12:41]:
Podaj nazwisko i na pewno więcej już nie pojedziesz
zdjecie uzytkownika
Kazek - 2014-08-02 10:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [majster - 2014-08-02 08:40:39]:
Majster śmieszny jesteś pisząc takie rzeczy.Lepiej zadaj sobie pytanie czy ja chcę jechać kolejny raz!! A pomyślałeś o tym,że może mam już inną pracę....
zdjecie uzytkownika
Kazek - 2014-08-02 10:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [majster - 2014-08-02 08:40:39]:
Majster proszę odpowiedz mi na to jedno pytanie.A ja napisze później swoja teorie na ten temat.Dlaczego już tylu ludzi zjechało z tego remontu???
zdjecie uzytkownika
Witold - 2014-08-13 14:27:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze się pracuje. ważne ze stawki wysokie
zdjecie uzytkownika
RaZoR - 2014-08-22 22:51:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Czytajac wpisy, mozna po prostu wywnioskowac ze dla jednych jww inwest jest dobra firmw a dla innych nie. Kazdy ma swoje zdanie. Jednym pasuje praca i stawki, innym nie. Osobiscie sie nie wypowiadam, bo na razie nie wiem jak wyglada sytuacja w tej firmie. Pracuje od jakiegos czasu w globaltech energetiks i nie narzekam. Dla montera 15 zl na reke. Umowe dostalem na 2 lata. Ale trafil sie wyjazd do niemiec z naszej firmy. Wyszly jakies komplikacje i musimy jechac wlaśnie przez jww inwest. Stawka jaka wynegocjowalem to 10 euro na reke dla montera. Ale ze mam uprawnienia mag I i II stopnia i pare innych uprawnien wiec mam kilka euro wiecej. Jutro wyjazd. Zobaczymy jak to bedzie. Zajade na miejsce. Popracujekilka dni. I podziele sie z wami moimi odczuciami. Pozdrawiam bylych, obecnych jsk i nowych pracownikow.
zdjecie uzytkownika
Kopal - 2014-08-23 09:03:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JWW INWEST przede wszystkim daje jako takie poczucie stabilności. Mają naprawdę całkiem zorganizowaną działalność i plany na przyszłość. Chcecie wierzyć czy nie - to w dzisiejszych dosyć niepewnych czasach istotne, bo niektóre konkurencyjne firmy nie mogą tego zaoferować. Jeżeli ktoś posiada odpowiednie kwalifikacje powinien spróbować swoich sił.
zdjecie uzytkownika
monter z JWW - 2014-08-23 12:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Witold - 2014-08-13 14:27:55]:
Bo się Wam robić nie chce
zdjecie uzytkownika
BaBo - 2014-08-24 13:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poczucie stabilności oferuję, ciekawe w jakim sensie. Obiecują umowę na stałe ale wcale jej nie dają. Tylko dzwonią po człowieka jak mają większe zlecenie a pózniej do widzenia.
zdjecie uzytkownika
bobi - 2014-10-07 15:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
praca ok, podoba mi sieprzede wszytskim to, ze maja plan na jutro, nie zyja tym co tu i teraz, tylko zawsze krok do przodu. i dobrze, bo stale sie rozwijaja, a nie stoja w miejscu, a jak dobrze pracujesz to i pieniadze dostaniesz lepsze. polecam, ale zawsze znajdzie sie paru malkonkentow, ktorzy lubia ponarzekac
zdjecie uzytkownika
turbo wydra - 2015-01-26 17:21:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pytanie odnośnie komentarza użytkownika BaBo, jak to tak niby nagle człowiekowi dziękuję i koniec współpracy? jakoś mi się w to nie chce wierzyć. możecie w takim razie napisac jaki jest okres wypowiedzenia zapisany w umowie i ogólnie jak wygląda zapis o takim zwolnieniu? napiszcie proszę bo tez myslę o tym pracodawcy
zdjecie uzytkownika
tomonek - 2015-02-16 15:08:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dokładnie, nawet na umowe zleceniu ma się już podane szczegółowe dane ile dni ma się na wypowiedzenie na przykład, jak to wszytsko wygląda konkretnie? czekam na jakieś informacje odnośnie płac u nich, bo nie wiem czy warto mi do nich isc na pół etetu, czy w ogóle taka opcja wchodzi w gre czy niekoniecznie?
zdjecie uzytkownika
Zainteresowany - 2015-02-22 19:32:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Możecie powiedzieć coś w kwestii zarobków kursów oferowanych przez JWW Invest mam oferte przyjecia sie do firmy JWW na remont w Bełchatowie. Dzieki za informacje.
zdjecie uzytkownika
monter spawacz - 2015-02-24 18:42:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Calkiem inaczej wygladaja sprawy jak tam sie juz pracuje a calkiem inaczej jak ludzie pisza w necie bo tu co wypisuja to ludzie z firmy aby podniesc prestiz a jak jest naprawde to popytajcie osobiscie lub telefonicznie tych co tam pracowali lub dalej pracuja to jest wiarygodne zrodlo informacji. Podsumowujac brakuje w jww ludzi do roboty. Wszyscy robia wszystko. Jak to sie slyszy - oboz prac
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pracuje w firmie globaltech energetiks. Trafil sie wyjazddo niemiec. A dokladniej do marl. Z naszej firmy.Ale jechac mozemy wlasnie przez jww ineest. Rekrutacja polegala tylko na krotkiej wymianie zdan. Wyjazd od reki po 15 minutach rozmowy. Podanie meila na ktory maja zostac przeslane dokumenty. I tyle. Zrobilen badania, skompletowalem dokumenty. Nawet firma jww zlozyla wniosek o karte Ubezpieczenia europejskiego. W innej firmie musialem sam skladac wniosek i wyrobic. I po tygodniu wyjazd. Pozdrawiam
Pytania: Czy jest pan zdecydowany jechac.
Jakie kwalifikacje, kursy, uprawnienia.
Przebieg dotychczasowej pracy( w skrocie)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-03-07 14:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Haha my jak przyjechslismy do siedziby firmy w katowicach to w biurze prawie nikogo nie bylo,Panie ktore juz tam byly w firmie widac ze nie moga sie z niczym wyrobic, na budowach spawalnicy iinni tez odchodz a z jww tylko jak tam powiesz ze jestes spawaczem to robia nagle do ciebie maslane oczy.
zdjecie uzytkownika
kolega - 2015-03-22 21:55:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aż tak źle jest..kolega w tej firmie robił i nie na rzekal
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JWW INWEST
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy JWW INWEST?
Zadaj pytanie