brak logo

JWW INWEST

Katowice

Opinie o JWW INWEST

majster 2014-08-01 15:56
Proszę nie liczyć że będzie lepiej bo nie jest najgorzej
Kazek 2014-08-01 19:55
Nie wiem jak teraz ale jak przyjechaliśmy na początku lipca na ten remont to były.Dobrze,że po jednym na głowę.Czasami może się tak zdarzyć,że przyjdzie dzielić się z kolegą z innej zmiany.
Kazek 2014-08-01 20:12
Jeśli teraz nie jest najgorzej to w jakiej sytuacji będzie można stwierdzić,że jest bardzo źle?? Kiedy powie się,że pracownik musi sobie sam zapewnić tarcze do cięcia,rękawice itd bo firma nie ma?? Jaki problem jest żeby zamówić większą partie tych wszystkich rzeczy które szybko rotują?? Wystarczy odrobina dobrej woli i chęci!! Tak samo jest z wodą do picia dla ludzi.oczywiście brak wody.Pracownicy muszą sami sobie kupić a później firma oddaje.Istne dziadowanie.Chodzenie po 2 lub 3 euro do biura.Totalny chaos organizacyjny na tym remoncie!!!
majster 2014-08-02 08:40
Podaj nazwisko i na pewno więcej już nie pojedziesz
Kazek 2014-08-02 10:21
Majster śmieszny jesteś pisząc takie rzeczy.Lepiej zadaj sobie pytanie czy ja chcę jechać kolejny raz!! A pomyślałeś o tym,że może mam już inną pracę....
Kazek 2014-08-02 10:30
Majster proszę odpowiedz mi na to jedno pytanie.A ja napisze później swoja teorie na ten temat.Dlaczego już tylu ludzi zjechało z tego remontu???
1
Witold 2014-08-13 14:27
dobrze się pracuje. ważne ze stawki wysokie
RaZoR 2014-08-22 22:51
Witam. Czytajac wpisy, mozna po prostu wywnioskowac ze dla jednych jww inwest jest dobra firmw a dla innych nie. Kazdy ma swoje zdanie. Jednym pasuje praca i stawki, innym nie. Osobiscie sie nie wypowiadam, bo na razie nie wiem jak wyglada sytuacja w tej firmie. Pracuje od jakiegos czasu w globaltech energetiks i nie narzekam. Dla montera 15 zl na reke. Umowe dostalem na 2 lata. Ale trafil sie wyjazd do niemiec z naszej firmy. Wyszly jakies komplikacje i musimy jechac wlaśnie przez jww inwest. Stawka jaka wynegocjowalem to 10 euro na reke dla montera. Ale ze mam uprawnienia mag I i II stopnia i pare innych uprawnien wiec mam kilka euro wiecej. Jutro wyjazd. Zobaczymy jak to bedzie. Zajade na miejsce. Popracujekilka dni. I podziele sie z wami moimi odczuciami. Pozdrawiam bylych, obecnych jsk i nowych pracownikow.
monter z JWW 2014-08-23 12:25
Bo się Wam robić nie chce
BaBo 2014-08-24 13:24
poczucie stabilności oferuję, ciekawe w jakim sensie. Obiecują umowę na stałe ale wcale jej nie dają. Tylko dzwonią po człowieka jak mają większe zlecenie a pózniej do widzenia.
tomonek 2015-02-16 15:08
no dokładnie, nawet na umowe zleceniu ma się już podane szczegółowe dane ile dni ma się na wypowiedzenie na przykład, jak to wszytsko wygląda konkretnie? czekam na jakieś informacje odnośnie płac u nich, bo nie wiem czy warto mi do nich isc na pół etetu, czy w ogóle taka opcja wchodzi w gre czy niekoniecznie?
Zainteresowany 2015-02-22 19:32
Witam. Możecie powiedzieć coś w kwestii zarobków kursów oferowanych przez JWW Invest mam oferte przyjecia sie do firmy JWW na remont w Bełchatowie. Dzieki za informacje.
2
monter spawacz 2015-02-24 18:42
Calkiem inaczej wygladaja sprawy jak tam sie juz pracuje a calkiem inaczej jak ludzie pisza w necie bo tu co wypisuja to ludzie z firmy aby podniesc prestiz a jak jest naprawde to popytajcie osobiscie lub telefonicznie tych co tam pracowali lub dalej pracuja to jest wiarygodne zrodlo informacji. Podsumowujac brakuje w jww ludzi do roboty. Wszyscy robia wszystko. Jak to sie slyszy - oboz prac
anonim 2015-03-07 14:09
Haha my jak przyjechslismy do siedziby firmy w katowicach to w biurze prawie nikogo nie bylo,Panie ktore juz tam byly w firmie widac ze nie moga sie z niczym wyrobic, na budowach spawalnicy iinni tez odchodz a z jww tylko jak tam powiesz ze jestes spawaczem to robia nagle do ciebie maslane oczy.
kolega 2015-03-22 21:55
Aż tak źle jest..kolega w tej firmie robił i nie na rzekal
anonim 2015-04-01 18:23
Jezdzi sie w tem i z powrotem wyjezdzasz bo niby wyjazd a za 2godziny wracasz;-
gość 2015-04-07 14:31
Z tego widać że Firma sama pracuje na swoją opinię
energetyk 2015-04-25 19:58
ile ty klas skończyłeś??? nie jest dziwne że takich jak ty olewają...do szkoły po naukę
2
kajman 2015-04-26 07:40
dlaczego inwest tak malo placi skoro na poprzednich kotlach ids i cz mont potrafili dac od 7 euro
Ozzy 2015-04-28 16:11
Witam!Miałem możliwość pracować w tej 'super'firmie.Prawda jest jedna.Dużo,ciężkiej pracy,fatalne kierownictwo,majstrowie,prowadzący to inna epoka.Nisza na rynku pracowniczym pozwoliła by traktować pracowników w sposób b.dziwny.Panowie spawacze wykonujący swój zawód są traktowani w tej firmie raczej dobrze,jednak dziwną jest sytuacja zwiększania zakresu robót.Ciężko się doliczyć poborów które wpływają jednak na czas.Maleńka szpilka dla osób kiedyś pracujących w Energomontaż Południe i wyśmiewających Sp.JWW a teraz tak silnie pracujący w cudownej firmie swojego byłego Prezesa. Pozdr dla starej ekipy
PRACOWNIK 2015-06-25 12:36
a JAK TE OLBRYS NIEDOROBIONY MAJSTER ZASLUZONY DONOSICIEL BO JAKO FACHOWIEC NA MAJSTRA TO BYL DNO ZADZI TAM JESZCZE?
PRACOWNIK 2015-07-06 11:04
ZGADZAM SIE NA FIRME NIEMA CO NARZEKAC
.... 2015-07-10 15:31
tośka , piszesz że chętnie objęłabyś wakat majstra? raczej to niemożliwe nie słychać żeby kiedykolwiek tam pracowała kobieta. chyba że tośka ,bo tak wychwala firmę:-)
Franio 2015-07-12 16:11
Majstrem tam żadna kobieta chyba jeszcze nie była, ale spawalnikiem tak
Grek 2015-12-03 17:32
Pracuje w jww przy remoncie w Bełchatowie. Nie jest źle kierownictwo nawet da się przeżyć bywało gorzej. Stawka nawet nawet minusem są te układziki każdy z każdym każdy próbuje cos na boku ugrac takto ok. Ostatnio coś tam nie gra problemy z ubraniami butami sprzętem itd ale panie w biurze 1 potrafią to wynagrodzić uśmiechem i jest ok. Kolejną sprawą jest to że remont się kończy a nie wiadomo co będzie dalej i to boli. AA i jak ktoś czyta to z nadzoru to posprzatajcie szatnie bo jest ogień!
Grel 2015-12-17 18:10
Ja pracuje jako monter 17zł stawka nie jest žle tym bardziej ze siedzę w tym od niedawna. W JWW zaczynałem od 14zl
monter 2016-03-16 14:26
ciekawe czy grel jeszcze pracuje a jak tak to czy już na zwolnieniu bo Bełchatów to już wspomnienie .A czy znajdzie się grupa która pozwoli JWW w innym miejscu rozkręcić z małego serwisu tak dużą robotę na tyle lat .Początek to paru ludzi ale efekt końcowy to jest to grel
1
alf 2016-03-25 12:32
monter ty masz kolegów którzy byli na robocie o której pisze NIC.. Ja tez mam kolegów którzy tam byli i znałem chłopaka który tam zginoł. Co do tego czy grel pracuje czy juz nie to jak wiesz nie wszyscy ktorzy przyszli na Bełchatów dostali zwolnienia a jak chlopak pokazal ze chce i umie pracowac w takich warunkach to pracuje dalej. Pozdrawiam NIC.
misza 2016-03-25 14:45
Czy pracuje tam jeszcze pani Małgosia?ta kobieta znała się na rzeczy i można było z nią pracować.
3
Bbol 2016-03-31 20:13
Nie ma juz od dawna a w biurze sa same mlode dziewczyny ktore szybko zalatwiaja sprawe. Juz mnie wpisaly na liste na wyjazd gdyz szykuje sie duzo roboty u nich skladajcie papiery
grel 2016-04-19 11:30
niestety nie pracuje jww obiecalo umowe na stale i wyjazd za granice jedynie co sie dowiedzialem od bojacego sie o wlasny tylek roberta ze koniec i czesc - w jww nie ma kontaktu miedzy ludzkiego
kazek pisales cos o bhp? powiedz cos wiecej bo za moich czasow znikome..
1
Tigowiec 2016-04-28 19:52
JWW - JUREK WAS WYJEBIE , TO PRAWDA !!!! oczywiśćie w sensie z kasą
5
nk 2016-08-17 21:55
Co dziwne ,że jeżeli zdarzył się wypadek ,, każdy kolega miał inną wersję zdarzenia "nie dogadali się chłopcy co do jednej historii niestety.
1
Alan 2016-08-17 22:08
Wiesz co no co mam Ci powiedzieć, tak to jest już z tymi właśnie wersjami, że każdy ma inną, a tak naprawdę żadna nie jest jakaś sensowna, wiec najlepiej byłoby dać z nimi sobie spokój i jakoś mocno nie naciskać na to, co innego zrobić, jest jak jest
pracownik 2016-11-16 17:12
witam co słychać u tych waszych celebrytów ,ojca dyr . szalonego stacha ,różyczki,michałka.Dalej robią z pomieszczeń socjalnych sobie biura a ludzie jedzą po podestach.
2
kris 2016-11-18 11:52
a do siedziby biura kiepsko się dodzwonić, spróbuj se zadzwonić o 8 do sekretariatu to ci nikt nie odbierze, tam chyba pracują od 9 z łaską potem pani odbiera telefon, pewno tam kawe piją do 9
Global 2017-03-29 21:30
Jakieś nowe opinię bo chce się zatrudnić w tej firmie dają mi 17zł na start. Jak to wygląda w praktyce.
Gość 2017-04-03 21:09
Witam czy powie mi ktoś na jaką stawkę w tej firmie może liczyć spawacz tig w Polsce i za granicą ?
Lukas 2017-04-19 19:20
Na montera na budowie el jaworzno od połowy marca oferowali mi na umowe o prace 14zł brutto i 20% premi
rosądny 2017-05-02 14:40
jak na montera to trochę za mało ,ale pewnie pseudo prowadzący mają 25-30 na godzinę siedzą w pomieszczeniach socjalnych i popijają kawusie
Global 2017-05-10 13:10
Zalerzy co on potrafi, bo jak to co połowa nowo przyjętych pracowników to i tak za dużo te 14zł , palcem nie pokażesz to jeden z drugim nie wie co ma robić - tacy monterzy są teraz przyjmowani. Najbardziej boli fakt podniesienia stawki pracownikowi który pracuje kilka lat w tej firmie. Jest odsyłany od osoby do osoby, by na końcu uszłyszeć. MUSI SIĘ PAN WYKAZAĆ. To poprostu jest śmiechu warte. Jeszcze jakieś opinie od kierowników. Smutne to. Coraz gorzej jest w tej firmie tyle powiem.
Big Stach 2017-05-10 13:18
No i wyjdziesz przy tej ofercie 2600zl miesiecznie.
Karolina 2017-07-20 14:28
Prowadzą rekrutację na więcej niż jedno stanowisko @Big Stach teraz szukają i spawaczy i monterów więc zarobki na pewno są różne
Z branży 2017-08-04 08:26
Witam.
Z tego co słyszałem w całej tej Islandii _płace śmieszne pieniądze i za nadgodziny NIC ..Ustalasz z nimi stawki a ONI ci jeszcze cos mówią ze odcinają Ci _50 Euro centów za wakacyjne ...Chłopacy z głównej firmy płacone większe stawki i za nadgodziny i przerwy ...Jedyna zaleta _żarcie a tak poza tym nic więcej ...Trzeba się dobrze zastanowić nad wyjazdem do Islandii -bo to nie są takie pieniądze jakie powinno się zarabiać w tym kraju i lub na północy ..
1
W temacie . 2017-08-06 10:26
Tak ,to prawda .Ja byłem ale zjechałem ...Szału niema ...To nie są zarobki na te część Europy ...Pracujesz po 10 godz i tylko masz jedna przerwę ...Tak jak wspomniał kolega z''Z branży'' _jedyna zaleta _jedzenie i własny pokój .
1
Ślązak 2017-08-09 08:30
W tej całej Islandii _chcą Cie eksploatować na maksa _ Spawacz ze by robił 50 _ 60 cali dziennie i z montera wyciskają ile można ...A wszystkie instalacji trzymają się terminu ...Ta firma to jedna wielka pomyłka ..
1
Hanek 2017-08-09 11:46
Bo JWW to firma nie dla lebrów
1
alwaro 2017-08-09 12:06
a jakie stawki dla spawaczy daja w tej islandi ?
Karolina 2017-08-12 20:09
Każda firma zakłada @ślązak maksimum planu, skoro osoby radzą sobie z nim to powinno oznaczać, że nie jest on najgorszy. Więc dlaczego uważasz, że firma to pomyłka? Wiele osób nadal chce wyjechać z nimi więc dokładniejszy opis na pewno się przyda.
Kurier Sląski 2017-08-13 09:31
Karolinko jeśli tak usilnie bronisz tej Firmy to moze mi powiesz dlaczego miesiąc temu musiało przyjechać na budowę do Islandii dyrekcja JWW _tylko prawdę ..??
Zostaw swoją opinię o JWW INWEST - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JWW INWEST