Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bielskie Zakłady Obuwia BEFADO

Pracowałeś w firmie Bielskie Zakłady Obuwia BEFADO i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-08-31 21:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dodaj swoją opinię na temat: zarobków (adekwatnie do zajmowanego stanowiska), formy pracy, atmosfery, godzin pracy, nadgodzin (płatności), rodzaju umowy, podwyżkach, kierownictwa (sprawowanie) i staż pracy w firmie BEFADO z siedzibą w Bielsku-Białej raz tym podobne...
zdjecie uzytkownika
ph - 2011-04-05 23:58:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
placa na stanowisku ph to minimum 2 koordynatorow regionu jaroslaw ok
[usunięte przez moderatora] nie ok- gosc siedzi na gps i udaje menedzera!!!!!!!!!!! tyle w temacie
zdjecie uzytkownika
Ja - 2013-07-03 21:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak Wam się podoba praca w nowej rzeczywistości dal Italianców
zdjecie uzytkownika
ph - 2013-07-03 21:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca OK można pościemniać, kakska trochę mała mówię o podstawie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-04 18:29:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A o jakich pieniądzach mówimy jeżeli chodzi o podstawę dla PH w tej firmie i czy na prowizjach można się trochę odbić?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-07-05 22:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2013-07-04 18:29:50

A o jakich pieniądzach mówimy jeżeli chodzi o podstawę dla PH w tej firmie i czy na prowizjach można się trochę odbić?
Kto na prowizji może się odbię to może jak ma się dużą sprzedaż to i prowizja fajna a jak się marnie sprzedaje to lipa
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-10 21:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ Ktoś - a jak idzie sprzedaz obecnie? Ma ta firma jakąś porządną renomę i klienci sami lgną? :) Czy raczej jest ciężko?
zdjecie uzytkownika
ph - 2013-07-11 14:58:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2013-07-10 21:42:31

@ Ktoś - a jak idzie sprzedaz obecnie? Ma ta firma jakąś porządną renomę i klienci sami lgną? :) Czy raczej jest ciężko?
Sprzedaż jest rewelacyjna klienci sie sami proszą o towar oby tak dalej
zdjecie uzytkownika
Ja - 2013-07-14 19:23:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ph - 2013-07-11 14:58:46

anonim - 2013-07-10 21:42:31

@ Ktoś - a jak idzie sprzedaz obecnie? Ma ta firma jakąś porządną renomę i klienci sami lgną? :) Czy raczej jest ciężko?
Sprzedaż jest rewelacyjna klienci sie sami proszą o towar oby tak dalej
U kogo się o towar proszą to się proszą inni muszą ciężko się nacharować by coś sprzedać
zdjecie uzytkownika
tomek - 2013-08-19 20:42:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No, to pewnie zależy od umiejętności sprzedawcy. A jak wygląda generalnie system wygrodzeń? Jakie prowizje?
zdjecie uzytkownika
rudi - 2014-04-18 14:14:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i co nadal tak dobrze Wam się wiedzie w Befado? czy jednak konkurencja z biegiem czasu okazała się zbyt silna?
zdjecie uzytkownika
karla - 2014-06-10 14:17:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca handlowca jak w każdym innym miejscu do łatwych zapewne nie należy, ale właśnie ciekawe jak wygląda wypłata, czy mozna w BEFADO liczyć w ogóle na premię czy jakiś procent od sprzedaży? Bo podstawa chyba jest tak czy inaczej
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-15 12:14:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karla - 2014-06-10 14:17:23]:
O premii możesz zapomnieć klienci towar chcą tylko go w firmie brakuje pan prezes ma gdzieś przedstawicieli zapatrzył się na rynki zachodnie a zapomniał o kliencie w kraju ale co go to obchodzi że P.H za grosze pracuje
zdjecie uzytkownika
pula - 2014-09-16 16:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no to nie macie żadnych premii tam? a może są chociaż premie uznaniowe albo dodatki do pensji np. w święta? a ja mam też takie informacje, że podstawa jest dość wysoka, to prawda czy też tylko plotki jak wszystko? Na pewno prezes ma na uwadze zarobki pracowników, bo firma musi być konkurencyjna na rynku
zdjecie uzytkownika
Franciszek - 2015-01-02 12:18:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Coś ostatnimi czasy Bielskie Zakłady Obuwia BEFADO nie mają tutaj zbyt wielu opinii, co jest tego powodem? W ogóle to prawda była o tym braku premii, czy też braku dodatkowych profitów? Napiszcie może, czy firma dała Wam cos w ramach świąt, czy były chodzić paczki słodyczy, nawet na dziecko. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Fan - 2015-01-27 09:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli tak w żaden sposób nie motywują swoich pracowników to może zaraz się okazać, że nie będzie komu pracować. System wynagrodzeń powinien być tak zbudowany, aby pracownika do wszystkiego dało się zmotywować. Oczywiście w granicach rozsądku i dobrego smaku. Powiedzcie czy proponowaliście firmie takie rozwiązania sytuacji?
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2015-02-06 10:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca ph jak wszędzie. Kto pracuje i ma wyniki sprzedażowe to może naprawdę sporo zarobić. Kto zbija bąki ten nie ma co liczyć na kokosy. Z tego co wiem od wielu lat nie zwolnił się żaden ph z własnej inicjatywy. To znaczy że jest bardzo dobrze.
zdjecie uzytkownika
pablo - 2015-03-30 15:06:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak zwykle zdania podzielone. ale to raczej normalne jak w każdej firmie ale przede wszystkim jak na takim stanowisku- liczy się sprzedaż i osiąganie konkretnych planów miesięcznych. Jeśli ich nie robisz z miesiąca na miesiąc to już o czymś świadczy, więc firma jest bardzo w porządku i fair wobec innych
zdjecie uzytkownika
Killim - 2015-04-22 03:52:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie najbardziej interesuje podejście pracodawcy do pracowników. Tutaj mówisz, że na początku dizennym jest olewanie kontraktów i pracownków dobrze zrozumiałem?
zdjecie uzytkownika
Kuzyn Wacek - 2015-04-27 09:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam! Jak z pracą na magazynie w Befado? Płaca, atmosfera i ludzie?
zdjecie uzytkownika
roman - 2015-08-25 06:25:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja szukam właśnie pracy w Befado, stąd też wylądowałem na tym forum. W ogóle fajnie, że takie forum istnieje, można się dowiedzieć czegoś o swoim potencjalnym pracodawcy. Byłem też na stronie internetowej samego Befado, ale oni nie mają tam żadnych informacji o wolnych miejscach pracy w firmie ani nic.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-09-22 19:49:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
roman a nie lepiej udać się osobiście do kadr i złożyć swoje cv? To nie boli a na forum nikt Tobie pracy nie da...
zdjecie uzytkownika
PH - 2015-10-21 14:14:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pablo - 2015-03-30 15:06:59]:
A jednak ludzie sie zwalniaja plany nie realne ze wzgledu na brak towaru na miejsce tych co odeszli nie zatrudniaja nikogo koszty mniejsze a dla P.H wiecej roboty nie którzy dostali gwiazdkę z nieba bo dobrze zyja z kierownikiem nie muszą po sklepach dymac tylko do hurtu sprzedają stara prawda żeby mieć dobrze trzeba posmarować
zdjecie uzytkownika
aszkier - 2015-10-24 19:11:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, dajcie proszę znać jak obiektywnie wygląda sytuacja w firmie, właśnie szukam jakiegoś fajnego miejsca na staż i o nich pomyślałem, ale szukam więcej informacji w internecie, żeby wiecie, no trochę zorientować się w temacie, poczytać coś więcej a nie, że tak nic się na dany temat nie wie... z góry dzięki za odp.
zdjecie uzytkownika
wiedzący - 2016-01-13 09:21:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aszkier - 2015-10-24 19:11:36]:
Tak, zwalniają się...jedna osoba zwolniła się w tym roku pierwszy raz od 8 lat.Zresztą miała najsłabszy rejon. Pozostali jak przespawani - biedactwa. To chyba im bardzo dobrze, bo szukali by czegoś lepszego.
zdjecie uzytkownika
Arek - 2016-02-22 13:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dokładnie tak, na pewno jest im dość dobrze @wiedzący i wydaje mi się, że nie ma co narzekać ani oszukiwać, że jest źle, jeśli nie jest co jak mówisz potwierdzają sami pracownicy
zdjecie uzytkownika
JA - 2016-04-04 21:45:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Arek - 2016-02-22 13:58:11]:
No Arku teraz zobaczymy czy tak dobrze....plan wykonany max na poziomie 70% ile PH zarobi 1600-1700 zł brak towaru do sprzedaży a to co jest woła o pomste do nieba...Italiancy dadza zamiennik śmierdzaca chińszyznę... ale kogo to obchodzi dyrekcja ma dobre pensyjki i nie obchodzi ich że PH pracuja za grosze,,,szkoda firmy za uczciwą pracę uczciwie płacili a teraz zap....la sie po kilkanascie godzin i gó...o z tego jest....
zdjecie uzytkownika
bhbhs - 2016-04-04 22:36:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no widzę, ze pochlebnych opinii firma nie ma...może jest to też wytłumaczeniem dlaczego aktualnie nie poszukuje pracowników, troche jakby zapadła się.
zdjecie uzytkownika
Były - 2016-04-05 20:12:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HE...HE...HE...wielkie BEFADO idzie na dno, mniejsze firmy wygryzaja ją z rynku ale talk to jest jak zarzadzaja nia osoby bez kompetencji a swoją nieudolność zrzucają na PH twierdząc ze są nieudacznikami i nie potrafią sprzedawać.....aby sprzedawać trzeba mieć co...
zdjecie uzytkownika
okulary - 2016-05-04 22:44:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Były rozumiemm że byłeś pracownikiem Befado? Co jeszcze było nie ok?
zdjecie uzytkownika
kol - 2016-05-08 11:59:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dla mnie to naprawdę nie ma na co narzekać, zwłaszcza, że teraz również poszukują osoby na stanowisko mechanika maszyn przemysłowych w bielsku-białej więc zatrudnienie jest, praca jest, tylko chętni się zgłaszać! :)
zdjecie uzytkownika
Mechanik - 2016-06-09 22:53:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś wie za jaką stawkę robi mechanik bo może złoże papiery ....
zdjecie uzytkownika
Ola - 2016-06-15 20:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Mechanik a są teraz jakieś rekrutacje? Masz jakieś info na ten temat? Ja szukam, ale nic nie widzę, a mój mąż też jest mechanikiem i szukam mu lepszej posady. Słyszał, że tutaj jest w porządku, więc sprawdzam :)
zdjecie uzytkownika
Do Ola - 2016-06-16 03:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to są i do Proseata w Czechowicach tez ..
zdjecie uzytkownika
Do Ola - 2016-06-16 03:40:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to są i do Proseata w Czechowicach tez ..
zdjecie uzytkownika
Arek - 2016-06-16 15:01:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No z tego co wiesz to oczywiście masz rację, bo do wielu jest potrzebne, generalnie to jedna z lepszych ofert się teraz pojawiła, mam nadzieję, że to widzisz, bo jest naprawdę wporzo i ciężko się doczepić
zdjecie uzytkownika
Do Arka - 2016-06-16 15:58:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepsza oferta to znaczy jaka bo ja teraz zarabiam 22 zł brutto myślisz ze w Befado dadzą więcej ..
zdjecie uzytkownika
Do Arka - 2016-06-16 15:59:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepsza oferta to znaczy jaka bo ja teraz zarabiam 22 zł brutto jako mechanik myślisz ze w Befado dadzą więcej ..
zdjecie uzytkownika
kam - 2016-06-17 09:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to stwki są wyznaczane i ustalane dla poszczególnych stanwoisk osobno? na każdym stanwosiku zarabias zinaczej Do Arka'
zdjecie uzytkownika
Mechanik - 2016-06-17 10:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodziło mi o stanowisko mechanika dlatego pytałem o stawkę ....ale z tego co wiem to dużo mniej dają wiec szkoda czasu na składanie papierów w tej firmie ....
zdjecie uzytkownika
Olek - 2016-06-17 11:57:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Mechanik a skąd masz takie informacje? I w zasadzie co to znaczy dużo mniej? Ja właśnie słyszałem od kumpla, że warunki tutaj nie są złe i ciekawi mnie skąd ta rozbieżność. Nawet rozważam aplikację, tylko w tej chwili niestety nie widzę kompletnie żadnej oferty.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-06-17 12:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro tak dobrze płacą to czemu była oferta ze potrzebują trzech mechaników ....i czemu ludzie się zwalniają ...
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-06-17 12:06:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro tak dobrze płacą to czemu była oferta ze potrzebują trzech mechaników ....i czemu ludzie się zwalniają ...
zdjecie uzytkownika
Do Olka - 2016-06-17 12:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potrzebują mechanika do Proseatu w Czechowicach . Wystarczy złożyć CV
zdjecie uzytkownika
kapi - 2016-06-17 13:17:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no skoro szukają mechaników a rzekomo były odejścia to moze to jest świetny pretekst żeby o wyższe wynagrodzenie się postarać - dostaje się u was jakieś podwyzki? piszecie szczerze, nie chcę mitów i plotek

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Bielskie Zakłady Obuwia BEFADO!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bielskie Zakłady Obuwia BEFADO
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert