Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bielskie Zakłady Obuwia BEFADO

Pracowałeś w firmie Bielskie Zakłady Obuwia BEFADO i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-08-31 21:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dodaj swoją opinię na temat: zarobków (adekwatnie do zajmowanego stanowiska), formy pracy, atmosfery, godzin pracy, nadgodzin (płatności), rodzaju umowy, podwyżkach, kierownictwa (sprawowanie) i staż pracy w firmie BEFADO z siedzibą w Bielsku-Białej raz tym podobne...
zdjecie uzytkownika
ph - 2011-04-05 23:58:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
placa na stanowisku ph to minimum 2 koordynatorow regionu jaroslaw ok
[usunięte przez moderatora] nie ok- gosc siedzi na gps i udaje menedzera!!!!!!!!!!! tyle w temacie
zdjecie uzytkownika
Ja - 2013-07-03 21:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak Wam się podoba praca w nowej rzeczywistości dal Italianców
zdjecie uzytkownika
ph - 2013-07-03 21:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca OK można pościemniać, kakska trochę mała mówię o podstawie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-04 18:29:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A o jakich pieniądzach mówimy jeżeli chodzi o podstawę dla PH w tej firmie i czy na prowizjach można się trochę odbić?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-07-05 22:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2013-07-04 18:29:50

A o jakich pieniądzach mówimy jeżeli chodzi o podstawę dla PH w tej firmie i czy na prowizjach można się trochę odbić?
Kto na prowizji może się odbię to może jak ma się dużą sprzedaż to i prowizja fajna a jak się marnie sprzedaje to lipa
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-10 21:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ Ktoś - a jak idzie sprzedaz obecnie? Ma ta firma jakąś porządną renomę i klienci sami lgną? :) Czy raczej jest ciężko?
zdjecie uzytkownika
ph - 2013-07-11 14:58:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2013-07-10 21:42:31

@ Ktoś - a jak idzie sprzedaz obecnie? Ma ta firma jakąś porządną renomę i klienci sami lgną? :) Czy raczej jest ciężko?
Sprzedaż jest rewelacyjna klienci sie sami proszą o towar oby tak dalej
zdjecie uzytkownika
Ja - 2013-07-14 19:23:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ph - 2013-07-11 14:58:46

anonim - 2013-07-10 21:42:31

@ Ktoś - a jak idzie sprzedaz obecnie? Ma ta firma jakąś porządną renomę i klienci sami lgną? :) Czy raczej jest ciężko?
Sprzedaż jest rewelacyjna klienci sie sami proszą o towar oby tak dalej
U kogo się o towar proszą to się proszą inni muszą ciężko się nacharować by coś sprzedać
zdjecie uzytkownika
tomek - 2013-08-19 20:42:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No, to pewnie zależy od umiejętności sprzedawcy. A jak wygląda generalnie system wygrodzeń? Jakie prowizje?
zdjecie uzytkownika
rudi - 2014-04-18 14:14:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i co nadal tak dobrze Wam się wiedzie w Befado? czy jednak konkurencja z biegiem czasu okazała się zbyt silna?
zdjecie uzytkownika
karla - 2014-06-10 14:17:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca handlowca jak w każdym innym miejscu do łatwych zapewne nie należy, ale właśnie ciekawe jak wygląda wypłata, czy mozna w BEFADO liczyć w ogóle na premię czy jakiś procent od sprzedaży? Bo podstawa chyba jest tak czy inaczej
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-15 12:14:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karla - 2014-06-10 14:17:23]:
O premii możesz zapomnieć klienci towar chcą tylko go w firmie brakuje pan prezes ma gdzieś przedstawicieli zapatrzył się na rynki zachodnie a zapomniał o kliencie w kraju ale co go to obchodzi że P.H za grosze pracuje
zdjecie uzytkownika
pula - 2014-09-16 16:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no to nie macie żadnych premii tam? a może są chociaż premie uznaniowe albo dodatki do pensji np. w święta? a ja mam też takie informacje, że podstawa jest dość wysoka, to prawda czy też tylko plotki jak wszystko? Na pewno prezes ma na uwadze zarobki pracowników, bo firma musi być konkurencyjna na rynku
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bielskie Zakłady Obuwia BEFADO
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Bielskie Zakłady Obuwia BEFADO?
Zadaj pytanie
x