Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bielskie Zakłady Obuwia BEFADO

Pracowałeś w firmie Bielskie Zakłady Obuwia BEFADO i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-08-31 21:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dodaj swoją opinię na temat: zarobków (adekwatnie do zajmowanego stanowiska), formy pracy, atmosfery, godzin pracy, nadgodzin (płatności), rodzaju umowy, podwyżkach, kierownictwa (sprawowanie) i staż pracy w firmie BEFADO z siedzibą w Bielsku-Białej raz tym podobne...
zdjecie uzytkownika
ph - 2011-04-05 23:58:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
placa na stanowisku ph to minimum 2 koordynatorow regionu jaroslaw ok
[usunięte przez moderatora] nie ok- gosc siedzi na gps i udaje menedzera!!!!!!!!!!! tyle w temacie
zdjecie uzytkownika
Ja - 2013-07-03 21:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak Wam się podoba praca w nowej rzeczywistości dal Italianców
zdjecie uzytkownika
ph - 2013-07-03 21:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca OK można pościemniać, kakska trochę mała mówię o podstawie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-04 18:29:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A o jakich pieniądzach mówimy jeżeli chodzi o podstawę dla PH w tej firmie i czy na prowizjach można się trochę odbić?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-07-05 22:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2013-07-04 18:29:50

A o jakich pieniądzach mówimy jeżeli chodzi o podstawę dla PH w tej firmie i czy na prowizjach można się trochę odbić?
Kto na prowizji może się odbię to może jak ma się dużą sprzedaż to i prowizja fajna a jak się marnie sprzedaje to lipa
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-10 21:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ Ktoś - a jak idzie sprzedaz obecnie? Ma ta firma jakąś porządną renomę i klienci sami lgną? :) Czy raczej jest ciężko?
zdjecie uzytkownika
ph - 2013-07-11 14:58:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2013-07-10 21:42:31

@ Ktoś - a jak idzie sprzedaz obecnie? Ma ta firma jakąś porządną renomę i klienci sami lgną? :) Czy raczej jest ciężko?
Sprzedaż jest rewelacyjna klienci sie sami proszą o towar oby tak dalej
zdjecie uzytkownika
Ja - 2013-07-14 19:23:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ph - 2013-07-11 14:58:46

anonim - 2013-07-10 21:42:31

@ Ktoś - a jak idzie sprzedaz obecnie? Ma ta firma jakąś porządną renomę i klienci sami lgną? :) Czy raczej jest ciężko?
Sprzedaż jest rewelacyjna klienci sie sami proszą o towar oby tak dalej
U kogo się o towar proszą to się proszą inni muszą ciężko się nacharować by coś sprzedać
zdjecie uzytkownika
tomek - 2013-08-19 20:42:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No, to pewnie zależy od umiejętności sprzedawcy. A jak wygląda generalnie system wygrodzeń? Jakie prowizje?
zdjecie uzytkownika
rudi - 2014-04-18 14:14:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i co nadal tak dobrze Wam się wiedzie w Befado? czy jednak konkurencja z biegiem czasu okazała się zbyt silna?
zdjecie uzytkownika
karla - 2014-06-10 14:17:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca handlowca jak w każdym innym miejscu do łatwych zapewne nie należy, ale właśnie ciekawe jak wygląda wypłata, czy mozna w BEFADO liczyć w ogóle na premię czy jakiś procent od sprzedaży? Bo podstawa chyba jest tak czy inaczej
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-15 12:14:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karla - 2014-06-10 14:17:23]:
O premii możesz zapomnieć klienci towar chcą tylko go w firmie brakuje pan prezes ma gdzieś przedstawicieli zapatrzył się na rynki zachodnie a zapomniał o kliencie w kraju ale co go to obchodzi że P.H za grosze pracuje
zdjecie uzytkownika
pula - 2014-09-16 16:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no to nie macie żadnych premii tam? a może są chociaż premie uznaniowe albo dodatki do pensji np. w święta? a ja mam też takie informacje, że podstawa jest dość wysoka, to prawda czy też tylko plotki jak wszystko? Na pewno prezes ma na uwadze zarobki pracowników, bo firma musi być konkurencyjna na rynku
zdjecie uzytkownika
Franciszek - 2015-01-02 12:18:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Coś ostatnimi czasy Bielskie Zakłady Obuwia BEFADO nie mają tutaj zbyt wielu opinii, co jest tego powodem? W ogóle to prawda była o tym braku premii, czy też braku dodatkowych profitów? Napiszcie może, czy firma dała Wam cos w ramach świąt, czy były chodzić paczki słodyczy, nawet na dziecko. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-01-27 09:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
Fan - 2015-01-27 09:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli tak w żaden sposób nie motywują swoich pracowników to może zaraz się okazać, że nie będzie komu pracować. System wynagrodzeń powinien być tak zbudowany, aby pracownika do wszystkiego dało się zmotywować. Oczywiście w granicach rozsądku i dobrego smaku. Powiedzcie czy proponowaliście firmie takie rozwiązania sytuacji?
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2015-02-06 10:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca ph jak wszędzie. Kto pracuje i ma wyniki sprzedażowe to może naprawdę sporo zarobić. Kto zbija bąki ten nie ma co liczyć na kokosy. Z tego co wiem od wielu lat nie zwolnił się żaden ph z własnej inicjatywy. To znaczy że jest bardzo dobrze.
zdjecie uzytkownika
pablo - 2015-03-30 15:06:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak zwykle zdania podzielone. ale to raczej normalne jak w każdej firmie ale przede wszystkim jak na takim stanowisku- liczy się sprzedaż i osiąganie konkretnych planów miesięcznych. Jeśli ich nie robisz z miesiąca na miesiąc to już o czymś świadczy, więc firma jest bardzo w porządku i fair wobec innych
zdjecie uzytkownika
Killim - 2015-04-22 03:52:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie najbardziej interesuje podejście pracodawcy do pracowników. Tutaj mówisz, że na początku dizennym jest olewanie kontraktów i pracownków dobrze zrozumiałem?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-04-27 09:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
Kuzyn Wacek - 2015-04-27 09:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam! Jak z pracą na magazynie w Befado? Płaca, atmosfera i ludzie?
zdjecie uzytkownika
roman - 2015-08-25 06:25:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja szukam właśnie pracy w Befado, stąd też wylądowałem na tym forum. W ogóle fajnie, że takie forum istnieje, można się dowiedzieć czegoś o swoim potencjalnym pracodawcy. Byłem też na stronie internetowej samego Befado, ale oni nie mają tam żadnych informacji o wolnych miejscach pracy w firmie ani nic.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bielskie Zakłady Obuwia BEFADO

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Bielskie Zakłady Obuwia BEFADO?
Zadaj pytanie
alert