Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o Bielskie Zakłady Obuwia BEFADO

Pracowałeś w firmie Bielskie Zakłady Obuwia BEFADO i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-08-31 21:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dodaj swoją opinię na temat: zarobków (adekwatnie do zajmowanego stanowiska), formy pracy, atmosfery, godzin pracy, nadgodzin (płatności), rodzaju umowy, podwyżkach, kierownictwa (sprawowanie) i staż pracy w firmie BEFADO z siedzibą w Bielsku-Białej raz tym podobne...
zdjecie uzytkownika
ph - 2011-04-05 23:58:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
placa na stanowisku ph to minimum 2 koordynatorow regionu jaroslaw ok
[usunięte przez moderatora] nie ok- gosc siedzi na gps i udaje menedzera!!!!!!!!!!! tyle w temacie
zdjecie uzytkownika
Ja - 2013-07-03 21:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak Wam się podoba praca w nowej rzeczywistości dal Italianców
zdjecie uzytkownika
ph - 2013-07-03 21:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca OK można pościemniać, kakska trochę mała mówię o podstawie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-04 18:29:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A o jakich pieniądzach mówimy jeżeli chodzi o podstawę dla PH w tej firmie i czy na prowizjach można się trochę odbić?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-07-05 22:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2013-07-04 18:29:50

A o jakich pieniądzach mówimy jeżeli chodzi o podstawę dla PH w tej firmie i czy na prowizjach można się trochę odbić?
Kto na prowizji może się odbię to może jak ma się dużą sprzedaż to i prowizja fajna a jak się marnie sprzedaje to lipa
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-10 21:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ Ktoś - a jak idzie sprzedaz obecnie? Ma ta firma jakąś porządną renomę i klienci sami lgną? :) Czy raczej jest ciężko?
zdjecie uzytkownika
ph - 2013-07-11 14:58:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2013-07-10 21:42:31

@ Ktoś - a jak idzie sprzedaz obecnie? Ma ta firma jakąś porządną renomę i klienci sami lgną? :) Czy raczej jest ciężko?
Sprzedaż jest rewelacyjna klienci sie sami proszą o towar oby tak dalej
zdjecie uzytkownika
Ja - 2013-07-14 19:23:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ph - 2013-07-11 14:58:46

anonim - 2013-07-10 21:42:31

@ Ktoś - a jak idzie sprzedaz obecnie? Ma ta firma jakąś porządną renomę i klienci sami lgną? :) Czy raczej jest ciężko?
Sprzedaż jest rewelacyjna klienci sie sami proszą o towar oby tak dalej
U kogo się o towar proszą to się proszą inni muszą ciężko się nacharować by coś sprzedać
zdjecie uzytkownika
tomek - 2013-08-19 20:42:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No, to pewnie zależy od umiejętności sprzedawcy. A jak wygląda generalnie system wygrodzeń? Jakie prowizje?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
7 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bielskie Zakłady Obuwia BEFADO
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x