Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Auchan

Opinie o Auchan

Pracowałeś w firmie Auchan i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zenek1515 - 2014-01-30 23:09:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Jaka jest struktura w Auchan na Dziale Przyjęcia Towaru? Chodzi mi o liczbę etatów, czy jest manager i jego zastępca, czy wszyscy pracują na pełny etat no i jakie są zarobki.
Dzięki za odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
boniek - 2014-09-16 13:46:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
widziałem , że obecnie w Auchan poszukują ludzi głównie do ich nowootwartych restauracji kfc. Nie wiem czy to był właściwie dobry pomysł , aby umieszczać te właśnie restauracje w centrach handlowych Auchan, ale taka już była decyzja kierownictwa centrum, więc trzeba zaufać im że wiedzą co tu robią ..
zdjecie uzytkownika
rimini - 2014-12-04 20:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [boniek - 2014-09-16 13:46:14]:
zauważ , że ludzie jak zaczną już wydawać pieniądze na zakupach to nie zrobi im różnicy czy wydadzą te 20-30 złotych więcej czy też nie. Moim zdaniem to trafiony pomysł , bo ludzie w takich centrach bardzo szybko i często napływają do restauracji typu kfc. Ciekawi mnie bardziej jak pracownicy będą się z nimi wyrabiali
zdjecie uzytkownika
arvena - 2015-01-08 18:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, Interesuje mnie dział dekoracji. Czy ktoś pracował tam, i może opisac wrażenia/zarobki. Jakie godziny pracy obowiązują na dziale dekoracji?
zdjecie uzytkownika
lolilol - 2015-01-14 15:40:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Re: dekoracja
Po co Ci to skoro stanowisko jest zajete?

zdjecie uzytkownika
sławomir - 2015-01-20 14:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na dziale dekoracji na pewno nie będzie tak, że jednak można się na czymś zawieść, bo ja słyszałem, że fajni ludzie tam pracują, więc nie ma nic innego do zanucenia im na pewno i tylko mm pytanie jak wygląda u nich sama rekrutacja, czy często jest tak, że oni normalnie nie robią kilku etapów tylko jedna rozmowa?
zdjecie uzytkownika
X - 2015-01-22 22:03:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kadrowa to fajna babka,wygląda groźnie, ale wcale tak nie jest, nie robi etapów jak na innych chorych rozmowach do pracy na umowe zlecenie za 5 zł brutto, przyjmuje po 1 rozmowie/albo nie, wiadomo że miejsce jest jedno a chętnych stado, a z fajnymi ludźmi jest różnie, pół na pół ;)
zdjecie uzytkownika
daga - 2015-02-04 21:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powaznie jest takie stado chętnych aby pracowac w Auchan? Ja rozumiem, że to popularna siec marketów, niedawno wykupili reala to i sa praktycznie wszedzie, ale aż tak? Konkurencja przecież tez jest spora. to co takiego Auchan oferuje kasjerom, że jest więcej chętnych niż w innych marketach? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
były manager - 2015-02-11 15:06:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Witam, jako były manager Auchan muszę przestrzec osoby ubiegające się o pracę. Auchan to korporacja,w której praca jest elementem drugorzędnym. Szacunek? Niekoniecznie go doświadczycie. Jeśli umiecie wykonywać obowiązki szybko, w ciszy i nie chorujecie - ok. Natomiast jeśli coś Wam się nie spodoba i zgłosicie np mobbing - wypowiedzenie. To miejsce, które ma swój plus - umowy o pracę, natomiast minusem jest to, że trzeba się bezwzględnie podporządkować kolesiostwu, które ze strachu o własny stołek i tak Cię wyrzuci. Polecam osobom, które dla pracy potrafią zatracić szacunek do siebie i wyznawane wartości.
zdjecie uzytkownika
caser - 2015-02-22 14:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a w tej firmie wynagrodzenie jest chyba zalezne od zajmowanego stanowiska.?Jak jest na dzień dzisiejszy,jak można opisać atmosferę pracy w firmie i jak wyglada sprawa związana z rozmową kwalifikacyjną? z góry dzikeuje wszystkim osobom które iwedza jak sie pracuje w tej firmie za udzielone informacje pozdrawiam..
zdjecie uzytkownika
realistka - 2015-03-02 15:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Idąc do pracy do Auchan, naczytałam się komentarzy z kosmosu i byłam przerażona. Nie żałuję, zaryzykowałam. Atmosfera jest świetna ale z tego co widzę to zależy od działu na jakim się pracuje. Nigdy nie zdecydowałabym się przejść na jakikolwiek dział spożywczy, to jak się pracuje zależy od osób na dziale, managera i trochę od senior managera. Mi trafili się fajni ludzie na dziale, spoko managerka i w miarę ok senior (czasem do czegoś się przyczepi ale w sumie od tego jest). Pensja na stanowisku "pracownik hali" na początek wynosi 1850zł brutto + premie. Czasem dochodzą nocki, które są więcej płatne. Przykładowo w zeszłym miesiącu (z kilkoma nockami) dostałam do ręki trochę ponad 1500zł.
zdjecie uzytkownika
zenobiusz - 2015-03-08 18:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
manager w auchan to za dużo powiedziane, ponieważ ma to ma niewiele współnego z zarzadzaniem, czy analizą handlową, bardziej z klepaniem zamówień i pilnowaniem dat na produktach, także nazewnictow tego stanowiska zupełnie "na wyrost" praca na początek, żeby sie wybić gdzieś dalej, inaczej porażka, netto przez pół roku 1550-1600zł - tak , dokładnie dobrze widać, później koło 2ki wyjdzie, za lata pracy ciezko sie dowiedzieć ile, ale niewiele, bo to nie jest firma, w której zarabia się dużo, typowa francuska postokolonialna szkoła wyzysku; dziadostwo straszne, bałagan; to idealne miejsce dla ludzi, którzy nic nie potrafią i nawet nie chcą się nauczyć czegoś więcej, także jeśli ktoś nie ma ambicji, auchan awsze przyjmie takich z otwartymi rękami, jeśli oczywiście będzie wakat!
zdjecie uzytkownika
Marzena - 2015-03-17 09:36:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do tej pory myślałam, że Auchan jako niezły partner klienta jest i również niezłym pracodawcą. W Legnicy tak to wygląda, ale odnoszę wrażenie, że w innych miastach za wiele się to nie różni. Takie pieniądze skuszą osoby chyba tylko bez wykształcenia i odpowiednich umiejętności, bo prawdziwi managerowie nawet na taką ofertę nie spojrzą.
zdjecie uzytkownika
bielany - 2015-03-20 19:29:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję głównie na nocki na PF, jest swietna atmosfera. Zarobkom mozna zostawic wiele do zyczenia ale zawsze sie wyrabiamy z towarowaniem, nie mialem problemow z niczym, jedynym minusem jest kontrola na kazdym kroku ze strony monitoringu, menadzerowie... Jedna mi nie podchodzi ale nie trzeba utrzymywac z nimi non stop kontaktu, po prostu jest przyjemnie
zdjecie uzytkownika
Olimpia - 2015-03-31 20:57:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie chciałbym być czepliwy ale zarobki w każdym miejscu w Polsce u każdego pracodawcy pozostawiają wiele do życzenia. Zawsze jest problem ze znalezieniem odpowiedniego balansu między ilością pracy i jego ciężkością a otrzymywanym wynagrodzeniem. Może Auchan coś na to poradzi, bo raczej wiele osób wówczas by się zdecydowało na pracę.
zdjecie uzytkownika
stefaniel - 2015-04-03 21:48:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
w auchan zwykły pracwownik robi 90 procent tego co manager, a jest zwykłym pracownikiem, nigdy nie zostanie managerem, to jest tak głupie, ze az smieszne
brak hierarchii w tej sieci to najwiekszy minus
do tego kupa ludzi, która nie ma pojecia o niczym, ale mozna ich taniej wykorzystać, wiec są zatrudniani jako np.: managerów,
filozofia firmy jest prosta- jak najwiecej ciemnoty zatrudnić, zeby nie dać zarobić,wcisnąć owej ciemnocie tzw, wizję! Biznesik i tak sie będzie kręcił, a francuzik i tak zarobi, bez zbędnego wydawania kasy na polskiego managera/pracownika itd. Smieszne jest to, ze pracownicy dają sie robić w wała, czesto pracując przez 4 łikendy pod rząd, mając powiedziane, ze jeden łikend musi być wolny, zwłaszcza na PF-ach
premie smieszne, bony- smiesznie niskie, wypłata-kpina
nie mozna nazwac plusem tego co powinno być standardem, czyli: terminowa wypłata, czy czas pracy przestrzegany, jednak dla wiekszosci tam pracujących, to co jest oczywiste, staje się atutem- to chyba z braku laku,
zdjecie uzytkownika
m,arek - 2015-04-20 18:52:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widziałem też że poszukuję kasjera na pół etatu, tylko w weekendy. napiszcie mi proszę jakie to będzie dla mnie oznaczało netto pieniążki i jakie godziny pracy
zdjecie uzytkownika
babu - 2015-05-09 20:03:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kupiłem w ąuchan we Wrocławiu opryskiwacz 5l za 26,99 i to jest bubel ponieważ przy napompowaniu nie trzyma powietrza .wiem na czym polega wada i chciałem wymienić na inny to obsługa twierdzi ,że należy go wysłać do serwisu na reklamacje a ciućmoki nie wiedzą że klientowi przysługuje zwrot towaru w przeciągu 10 dni obstawili punkty reklamacyjne cyborgami którzy nie przyjmują nic do wiadomości .ostrzegam chcących kupić taki opryskiwacz niech się zastanowią
zdjecie uzytkownika
kurpiel - 2015-07-12 13:48:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [babu - 2015-05-09 20:03:38]:
widzę , że chcesz wystawić temu pracodawcy opinie po jednym produkcie który jest wadliwy :) to jest ciekawe. Chociaż faktycznie z rekalamcjami wszelkiego rodzaju w sklepach Auchan zawsze jest problem. Dlatego ja wystrzegałbym się szukania najtańszych urządzeń. Czasem lepiej zapłacić więcej i mieć spokój
zdjecie uzytkownika
rozamunda - 2015-09-15 14:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcą pracować to muszą tańczyć jak im zagra... nie mam dobrego zdania... :(
zdjecie uzytkownika
rotek - 2015-09-15 17:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie, bardzo dużo jest ofert od nich...ciekawa jest też na magazyniera, bo w oczekiwaniach dają tylko to, zeby mieć doswiadczenie. Praca polega głównie na przyjęciu towaru zgodnie z procedurami wewnętrznymi,współpracy z działami handlowymi no i ogólne pilnowanie towaru, zanoszenie go tam gdzie potrzeba.
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-10-11 19:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zakupy w sklepie Auchan Legnica to wielkie nieporozumienie ,mam na myśli obsługę klienta przy kasie ,a raczej jej brak.W soboty i niedzielę pracują trzy lub cztery kasy,całkowita ignorancja i brak doświadczenia.W okresach
przedświątecznych zatrudniają pracowników na kasach bez doświadczenia prosto z ulicy i
kilka razy zostałem oszukany [nabity towar na paragon inny niż został zakupiony ,Z kierownikiem sklepu nie ma co nawet dyskutować ,bo myślę że cały ten bałagan w sklepie to chyba jego wina.Oszczędzają kosztem klienta
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-10-12 22:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klient - 2015-10-11 19:06:04]:
witam. uwazam market auchan w Legnicy za bardzo dobry sklep. ogromny wybór produktów.bardzo lubie tam robic zakupy. a pomylki zdarzaja sie wszedzie. polecam.
zdjecie uzytkownika
andzia - 2015-10-15 20:52:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, piszę jako klienta, nie jako pracownik tego marketu, chcialabym rownież jak większość klientów oraz pracowników tego marketu wyrazic swoją opinie, bardzo lubię ten market w tym miescie, jest tam wiele dobrych produktów oraz bardzo konkurencyjne ceny, obsługa zazwyczaj służy pomocą w każdej sutuacji
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-11-03 08:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ludzie po przejęciu przez Auchan Polska tego sklepu zrobił się tu (usunięte przez administratora), co chwilę ktoś sie zwalnia na jego miejsce przychodzi nowy, ludzie są liczeni na sztuki, nie liczysz sie Ty tylko to że wszystko masz zrobić,dosłownie wszyscy robią nadgodziny WSZYSCY,(usunięte przez administratora)jak chcecie tu pracować to lepiej idźcie na strefe, jest wiele lepszych firm które przede wszystkim płacą więcej , nawet socjal nam zabrali omijajcie z daleka!!! chyba że macie nóż przy gardle
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2015-11-09 13:17:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Auchan może nie jest dla wielu osób szczytem marzeń, ale po przejrzeniu ich ofert widzę, że na niektóre stanowiska naprawdę warto wysyłać CV. Auchan szuka np. cukierników. Niby łatwa praca, ale wymagają doświadczenia, a zapewniają stabilne zatrudnienie, szkolenia i możliwość awansu wewnętrznego. Spoko :)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-11-11 18:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kamil! Spróbuj przepracować 1-2 miesiące, a zmienisz zdanie. Niby łatwa praca? To powodzenia, ciekawe ile wytrzymasz ciągłego wytykania i (usunięte przez administratora) się do twojej osoby.
zdjecie uzytkownika
dzięcioł - 2015-11-11 21:20:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Kamil - dobrze, że można coś więcej osiągnąć niż swoje własne stanowisko, ale skoro zapewniają szkolenia i stabilne zatrudnienie to pewnie jest to umowa o pracę.
zdjecie uzytkownika
Rox - 2015-11-14 01:10:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że dobrze że wymagają doświadczenia. Bo jednak cukiernictwo to nie jest prosta sprawa. Trzeba dobrze ogarniać temat i znać wiele przepisów.
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-11-16 13:41:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i ta mozliwosc awansu w firmie to jest dla mnei tez duzym plusem, przynajmiej daje motywacje do staran
zdjecie uzytkownika
6PaB - 2015-11-16 19:20:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ola - 2015-11-16 13:41:54]:
Gadasz jakbyś była podstawiona. Każdy kto tam pracował wie, że od środka wygląda to zupełnie inaczej. A na awans możesz liczyć nie jak zdobędziesz doświadczenie, tylko cztery litery wazeliną dobrze nasmarujesz.
zdjecie uzytkownika
Robson - 2015-11-17 19:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiszcie coś o Carefurze w Legnicy.Bardzo zależy mi na czyjeś opinii. Kto pracuje tam lub pracował.
zdjecie uzytkownika
fujkik - 2015-12-03 17:19:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj o legnicy to niestety nic nie wiem @Robson, ale wydaje mi się, że dobre warunki pracy jeśli o carrefour chodzi obowiązują w całej sieci sklepów, więc nie masz się czego obawiać
zdjecie uzytkownika
stefan - 2015-12-14 21:20:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W Auchan Legnica - pracownicy z 13 letnim stażem zarabiają po 1400 - 1500 zł na rękę - żenada !!! Wymagania za to - bardzo wysokie. Kolejki przy kasach rzecz normalna - więc chyba administracja sobie nie radzi z tematem. Jak Dyrektor nie potrafi organizować pracy sklepu - niech sam siada na kasie i coś robi. Tutaj są takie jaja że pracownicy przychodzą w wolnym czasie do pracy - bo szkolenie, narada, bezsensowne dyskusje i się "nie odbijają" - jak się to ma do Kodeksu Pracy, nie znam się ale to ma znamiona MOBBINGU chyba. Co do kolejek na kasie - to zapłaćić trzeba ludziom uczciwe wynagrodzenie - to będą pracować. Za to są pieniądze na wyjazdy pracowników na jakieś zjazdy do Gdańska, Poznania - za grube pieniądze - po to żeby pogadali i wypili kawkę. Pracownikom dorzuca się obowiązków - a pieniądze są te same - za to oczekiwania kosmiczne. Inspekcja Pracy - miała by tutaj co robić - bo łamane jest wiele praw pracowniczychTeraz oczywiście trzeba otwierać już o 6.00 i zamykać o 22,30 - bo żądza pieniądza jest ważniejsza niż poszanowanie pracownika. W Wigilię tutaj pracują do 15,00 - to kiedy ta kasjerka czy ktoś inny ma przygotować sobie Święta ? - ale pan Dyrektor ma to gdzieś. Praca w tym i innych marketach to porażka - tam za psie pieniądze z pracownika wyciska się wszystkie siły.
zdjecie uzytkownika
trop - 2015-12-15 00:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@stefan to teraz zastanów się.. pracujesz w jednym miejscu 13 lat za takie pieniądze, czy to aby na pewno rozsądne. Według mnie to bzdura, wolałbym ubiegać się o podwyżki albo szukać innej pracy
zdjecie uzytkownika
fggf - 2016-01-02 18:10:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no tak jest teraz od nich kilka ofert pracy miedzy innymi na stanowsiko pracownika hali do działu przemysłowego czy kontrolera logistyki w Niepruszewie
zdjecie uzytkownika
rpo - 2016-01-08 16:33:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak naparwde jak ktoś jest po zarządzanu, logistyce i ma studia wyższe to spokojnie moze aplikowac od nich jako Specjalista w dziale zaopatrzenia, praca w Grojcu jest.
zdjecie uzytkownika
fujkik - 2016-01-18 21:27:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jasne, że tak, to nie prawda, że po studiach nie ma pracy bo na takie logistyczne stanowiska często w supermarketach poszukują, potrzebni są też wiadomo kasjerzy, np. w kołbaskowie :)
zdjecie uzytkownika
garfield - 2016-01-24 13:49:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@fujkik, kasjerów to oni poszukuja praktycznie zawsze, czasem warto iść do marketu i zapytać. Warunki ok - jest umowa o prace, a nawet tanie obiady pracownicze, każdy market ma mała stołówkę.
zdjecie uzytkownika
2346 - 2016-02-04 20:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej hej nie wiem czy wiecie ale mozna do nich sie załapac na staz managerksi w dziale spozywczym w Krakowie, duzy plus jest taki ze oni za ten staz placa
zdjecie uzytkownika
6432 - 2016-02-08 20:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [2346 - 2016-02-04 20:20:21]:
czemu piszesz "oni" człowieku z auchan?
zdjecie uzytkownika
andzia - 2016-02-08 21:26:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w takich olbrzymich marketach zazwyczaj jest poszukiwanch kilkanascie osob do pracy, wiadizalem ze szukaja wielu kasjerów, nawet w sklepach czasem są wywieszki
zdjecie uzytkownika
pomust - 2016-02-17 16:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Owszem, często można trafić w sklepach na ich ogłoszenia @andzia. Ale to dlatego, że jest spora rotacja. Poza tym zazwyczaj dają umowę na zlecenie i nie każdemu to pasuje właśnie.
zdjecie uzytkownika
nie laik - 2016-03-14 01:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kurpiel - 2015-07-12 13:48:23]:
Nie chciałabym, lecz jestem zmuszona- ciućmoku...pomyliło Ci się prawo do zwrotu towaru zakupionego na odległość...stacjonarnie masz prawo laiku do tego co przekazali Ci Pracownicy- zgłoszenie reklamacyjne. Zwrot towaru pełnowartościowego jest dobrą wolą sklepu...
zdjecie uzytkownika
janek - 2016-04-07 19:30:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś czy stanowisko Magazyniera u nich się opłaca co do zarobków i umowy? Bo zastanawiam się nad nimi
zdjecie uzytkownika
Oszołomka - 2016-05-10 08:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były manager - 2015-02-11 15:06:42]:
potwierdzam w 100%, zabieram sie z tego bajzlu. Daja ldzi na umowie managera, a traktuja jak smiecia.
zdjecie uzytkownika
nikoś - 2016-05-10 20:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja co prawda nie myślę o ofercie dla managera :D podoba mi się ogłoszenie na magazyniera. Wymagają pracy w weekendy oraz do pracy zmianowej w godzinach 05.00-13.00 i 14.00-22.00, dwóch lat doświoadczenia i Książeczki Sanepid, To chyba żadna tragedia :)
zdjecie uzytkownika
jorko - 2016-05-21 13:32:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Auchan jak sama nazwa mowi oszolom albo jak kto woli jelop.Wielkie obiecanki francuza ze beda zmiany na lepsze.A tu prosze ludzi brakuje lub zwalnia sie kazdy z bylego Real.Odeszlem bo moja pensja zostala obnizona i zostalem zdegradowany do pracownika szeregowego.Auchan wszystko zabral rabat pracowniczy,punkty,premie,przywileje itp.A co w zamian nic smieszne obiadki za ktore i tak podatek ci potraca.A co gorsza sa to obiadki dla chlewika to bezdomni maja lepsze.Dosc czesto zdarzalo sie ze zepsute albo ktos zostawil i ponownie dali do sprzedazy.Pani Rzecznik tej firmy uwaza ze wszystko jest git i gra.A sama robi z siebie posmiewisko bo o niczym nie wiedziala.Dostala sygnal,ze bardzo jest zle w Auchan.Mobbing,wykorzystywanie i ponizanie.Urodziny Auchan to jakies chore widowisko tej firmy.Podwyzek nie dadza ale na nagrody i akcje maja.Od wrzesnia wprowadzaja skutecznosc jakis pan madry z hiszpani wymyslil.Polega to na tym ze osoba w Auchan jest obserwowana.Caly dzien pracy od wej do wyj.Ile obslugiwales klienta,kiedy i ile spedziles w wc,czy za dlugo nie siedziales bezczynnie itp.Mam taka nadzieje ze moze wreszcie to trafi do programu Uwaga TVN bo ta firma sobie za duzo pozwala.
zdjecie uzytkownika
Z innego marketu - 2016-06-14 21:09:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jorko - 2016-05-21 13:32:58]:
Potwierdzam przedmowiczynie, nie podpisze nowej umowy. To skandal, w normalnej firmie szanuje sie nowych pracownikow tu masz zapier...c wiecej za mniej. Stac mnie na wiecej, szkoda mojego czasu zmarnowanego w tej firmie ( po godzinach, za ktore i tak nie placa), szkoda mojej rodziny, szkoda mi moich nerwow, ambicji. Nigdy nie bede robic tam zakupow, wole zaplacic wiecej, tam gdzie szanuje sie pracownikow.
zdjecie uzytkownika
Krzyś - 2016-06-16 19:45:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niedowartościowany pracownik zamiast pisać głupoty weź się do roboty :-)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Auchan!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auchan
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert