Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Auchan

Pracowałeś w firmie Auchan i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
PrzyszłaPracownica - 2012-12-04 19:25:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie na temat pracy w markecie Auchan dział przyjęcia towaru ilu jest pracowników ilu kierowników ijakie kto ma zarobków jakie etaty jaki socjal
zdjecie uzytkownika
Krzysztof - 2013-01-16 12:50:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Witam. Mam pytanko na jakie wynagrodzenie może liczyć "Manager Działu". Z góry dziękuję za dpowiedz
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-21 20:56:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, pracuje ktoś obecnie na kasie w Auchan? Może ktoś napisać dokładnie ile się zarabia? Czy potrącają z pensji za różnice kasjerskie? Jeśli tak to od jakiej kwoty? Czy kasjerki też wykonują prace magazynowe i wykładanie towaru, czy może można tylko na kasie pracować? Czy pracownicy dostają jakiś dodatek socjalny na pranie, typu 50 zł do pensji?
zdjecie uzytkownika
kasjerka - 2013-06-25 08:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie płacisz za manka dostajesz notatkę maks. 3 i dostajesz naganne jak dalej będzie ci się to zdarzało rozwiązują umowę na poł etatu dostajesz umowę o prace , możesz chodzić do WC to nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przerwa w kodeksie pracy przysługuje od 5,45 .
praca sama w sobie nie jest zła jeśli przychodzisz do pracy a nie po to by posiedzieć pogadać.
wyrażanie swojego zdania nie polecam złe się na tym wychodzi
ja pracuje tam 3,5roku od samego początku jeśli chcesz cos powiedzieć pożalić się zachowaj to dla siebie bo będzie obrócone przeciwko tobie kierownictwo tzn menager ja na swojego nie narzekam zależy na kogo trafisz co prawda mogło by być lepiej ale lepszy taki me -nago niż jakiś tyran, można się dogadać co do grafiku np. jeśli się uczysz lub masz dziecko i możesz pracować tylko w tych i tych godz. Premie zależne sa od wyników i stażu pracy ogólnie polecam lepsze to niż biedronka czy Lidl pracowałam tam nie dość ze psychicznie to i fizycznie mnie wykończyli. Ok nie jest to sklep idealny bo takie nie istnieją jeśli szukasz pracy przyjdź zobacz a nie czytaj tych kreteńskich komentarzy bo połowa tego to nie prawda
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-05 18:08:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
kasjerka, a jak to jest z różnicami kasjerskimi, do jakiej kwoty się nie zwraca? No i o jakim Auchan jest mowa? Bo mnie interesuje te w Warszawie, a menadżerka wszedzie inna.
zdjecie uzytkownika
nikt - 2013-07-17 19:42:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w Auchan są kasy główne lub ich odpowiedniki?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-29 11:16:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no a czy kasjerka dostaje sluzbowa odziez tak jak w innyc hipermarketach?jaka atmosfera?czy bez problemu na przerwy sie wychodzi?ile w Warszawie w Auchan sie zarabia wie ktos?
zdjecie uzytkownika
kasjerka - 2013-09-13 09:44:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w auchan na kasie 2 mies jest fajnie , dostaje sie oczywiscie ubranie robocze , tylko zastanawia mnie ile trzeba przepracowac zeby dostac bony na swieta nie moge znalesc nigdzie u nas w zg przyjmuja kasjerki tylko na pol etatu 800 brutto 650 okolo netto plus co 3 miechy nadgodziny ale to ogolnie malo ich wychodzi grafiki na caly mies ogolnie unas jest spoko
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-22 16:20:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A marki te ich własne te tańsze Auchan?jakiej są jakości?to pieczywo to wiecie czy jest wypiekane z zamrożonego pieczywa czy jak w piekarni świeże?
zdjecie uzytkownika
asiuleek678 - 2013-11-05 17:34:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam! a jak z socjalem dla pracowników, bonami na swieta itp?wie ktoś ile trzeba tam przepracować żeby coś dostać?I czy są jakieś paczki dla dzieci na Mikołaja?
zdjecie uzytkownika
Stefan - 2013-11-16 00:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Paczki na święta dla dzieci do 14 roku życia są, bony dla pracowników też, ale warunek: trzeba pracować dłużej niż 3 m-ce, pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
zenek1515 - 2014-01-30 23:09:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Jaka jest struktura w Auchan na Dziale Przyjęcia Towaru? Chodzi mi o liczbę etatów, czy jest manager i jego zastępca, czy wszyscy pracują na pełny etat no i jakie są zarobki.
Dzięki za odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
boniek - 2014-09-16 13:46:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widziałem , że obecnie w Auchan poszukują ludzi głównie do ich nowootwartych restauracji kfc. Nie wiem czy to był właściwie dobry pomysł , aby umieszczać te właśnie restauracje w centrach handlowych Auchan, ale taka już była decyzja kierownictwa centrum, więc trzeba zaufać im że wiedzą co tu robią ..
zdjecie uzytkownika
rimini - 2014-12-04 20:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [boniek - 2014-09-16 13:46:14]:
zauważ , że ludzie jak zaczną już wydawać pieniądze na zakupach to nie zrobi im różnicy czy wydadzą te 20-30 złotych więcej czy też nie. Moim zdaniem to trafiony pomysł , bo ludzie w takich centrach bardzo szybko i często napływają do restauracji typu kfc. Ciekawi mnie bardziej jak pracownicy będą się z nimi wyrabiali
zdjecie uzytkownika
arvena - 2015-01-08 18:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, Interesuje mnie dział dekoracji. Czy ktoś pracował tam, i może opisac wrażenia/zarobki. Jakie godziny pracy obowiązują na dziale dekoracji?
zdjecie uzytkownika
lolilol - 2015-01-14 15:40:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Re: dekoracja
Po co Ci to skoro stanowisko jest zajete?

zdjecie uzytkownika
sławomir - 2015-01-20 14:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na dziale dekoracji na pewno nie będzie tak, że jednak można się na czymś zawieść, bo ja słyszałem, że fajni ludzie tam pracują, więc nie ma nic innego do zanucenia im na pewno i tylko mm pytanie jak wygląda u nich sama rekrutacja, czy często jest tak, że oni normalnie nie robią kilku etapów tylko jedna rozmowa?
zdjecie uzytkownika
X - 2015-01-22 22:03:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kadrowa to fajna babka,wygląda groźnie, ale wcale tak nie jest, nie robi etapów jak na innych chorych rozmowach do pracy na umowe zlecenie za 5 zł brutto, przyjmuje po 1 rozmowie/albo nie, wiadomo że miejsce jest jedno a chętnych stado, a z fajnymi ludźmi jest różnie, pół na pół ;)
zdjecie uzytkownika
daga - 2015-02-04 21:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powaznie jest takie stado chętnych aby pracowac w Auchan? Ja rozumiem, że to popularna siec marketów, niedawno wykupili reala to i sa praktycznie wszedzie, ale aż tak? Konkurencja przecież tez jest spora. to co takiego Auchan oferuje kasjerom, że jest więcej chętnych niż w innych marketach? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
były manager - 2015-02-11 15:06:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, jako były manager Auchan muszę przestrzec osoby ubiegające się o pracę. Auchan to korporacja,w której praca jest elementem drugorzędnym. Szacunek? Niekoniecznie go doświadczycie. Jeśli umiecie wykonywać obowiązki szybko, w ciszy i nie chorujecie - ok. Natomiast jeśli coś Wam się nie spodoba i zgłosicie np mobbing - wypowiedzenie. To miejsce, które ma swój plus - umowy o pracę, natomiast minusem jest to, że trzeba się bezwzględnie podporządkować kolesiostwu, które ze strachu o własny stołek i tak Cię wyrzuci. Polecam osobom, które dla pracy potrafią zatracić szacunek do siebie i wyznawane wartości.
zdjecie uzytkownika
caser - 2015-02-22 14:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a w tej firmie wynagrodzenie jest chyba zalezne od zajmowanego stanowiska.?Jak jest na dzień dzisiejszy,jak można opisać atmosferę pracy w firmie i jak wyglada sprawa związana z rozmową kwalifikacyjną? z góry dzikeuje wszystkim osobom które iwedza jak sie pracuje w tej firmie za udzielone informacje pozdrawiam..
zdjecie uzytkownika
realistka - 2015-03-02 15:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Idąc do pracy do Auchan, naczytałam się komentarzy z kosmosu i byłam przerażona. Nie żałuję, zaryzykowałam. Atmosfera jest świetna ale z tego co widzę to zależy od działu na jakim się pracuje. Nigdy nie zdecydowałabym się przejść na jakikolwiek dział spożywczy, to jak się pracuje zależy od osób na dziale, managera i trochę od senior managera. Mi trafili się fajni ludzie na dziale, spoko managerka i w miarę ok senior (czasem do czegoś się przyczepi ale w sumie od tego jest). Pensja na stanowisku "pracownik hali" na początek wynosi 1850zł brutto + premie. Czasem dochodzą nocki, które są więcej płatne. Przykładowo w zeszłym miesiącu (z kilkoma nockami) dostałam do ręki trochę ponad 1500zł.
zdjecie uzytkownika
zenobiusz - 2015-03-08 18:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
manager w auchan to za dużo powiedziane, ponieważ ma to ma niewiele współnego z zarzadzaniem, czy analizą handlową, bardziej z klepaniem zamówień i pilnowaniem dat na produktach, także nazewnictow tego stanowiska zupełnie "na wyrost" praca na początek, żeby sie wybić gdzieś dalej, inaczej porażka, netto przez pół roku 1550-1600zł - tak , dokładnie dobrze widać, później koło 2ki wyjdzie, za lata pracy ciezko sie dowiedzieć ile, ale niewiele, bo to nie jest firma, w której zarabia się dużo, typowa francuska postokolonialna szkoła wyzysku; dziadostwo straszne, bałagan; to idealne miejsce dla ludzi, którzy nic nie potrafią i nawet nie chcą się nauczyć czegoś więcej, także jeśli ktoś nie ma ambicji, auchan awsze przyjmie takich z otwartymi rękami, jeśli oczywiście będzie wakat!
zdjecie uzytkownika
Marzena - 2015-03-17 09:36:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do tej pory myślałam, że Auchan jako niezły partner klienta jest i również niezłym pracodawcą. W Legnicy tak to wygląda, ale odnoszę wrażenie, że w innych miastach za wiele się to nie różni. Takie pieniądze skuszą osoby chyba tylko bez wykształcenia i odpowiednich umiejętności, bo prawdziwi managerowie nawet na taką ofertę nie spojrzą.
zdjecie uzytkownika
bielany - 2015-03-20 19:29:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję głównie na nocki na PF, jest swietna atmosfera. Zarobkom mozna zostawic wiele do zyczenia ale zawsze sie wyrabiamy z towarowaniem, nie mialem problemow z niczym, jedynym minusem jest kontrola na kazdym kroku ze strony monitoringu, menadzerowie... Jedna mi nie podchodzi ale nie trzeba utrzymywac z nimi non stop kontaktu, po prostu jest przyjemnie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auchan
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Auchan?
Zadaj pytanie