Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DHL

Pracowałeś w firmie DHL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
fgd - 2015-02-19 19:18:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na te dwie przyjdzie pora ale napewno nie dopuki lider sie nie zmieni
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-02-20 07:31:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na was wszystkich tez przyjdzie pora za pier do lenie głupot przyjdzie i powiedz w twarz a nie tu się udzielasz. Nie pasuje to można zmienić pracę a nie ludzi,obgadywac plujecie dalej jadem niż kobra tylko się nie udlawcie . w busie wam zimno to sensacji szukacie.
zdjecie uzytkownika
naturka - 2015-02-20 12:42:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiaj pojawiły się 2 ogłoszenia pracy do DHL w Teresinie.
Ktoś może się rzetelnie wypowiedzieć jak tam jest? Jakie wynagrodzenia (mniej więcej).
zdjecie uzytkownika
badu - 2015-02-20 16:10:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Może i stoją piją kawę ale maja najlepsze wyniki ! Jakoś jeszcze nie było widać żeby kogoś upominał o normy ..a bynajmniej tego nie widzę z żeby podchodzily ..jakie dziewczyny sa nie mnie to oceniac...ale to ze wymnieniasz tu każdego po imnie świadczy o twoim poziomie inteligencji jaki powiadasz a nikt z nas nie będzie się zni zac do twojego poziomu. A i jeszcze jedno jak ci się nie podoba na zwrotnych to wypad z tamtad a nie czepiasz się lidera jest spoko a jeśli ci się nie podoba to wynocha z tej zmiany bo twoje dni i godziny sa już policzone w tej firmie smieciu....
zdjecie uzytkownika
lola - 2015-02-20 16:46:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
czy są przyjęcia przez dhl-a?
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-02-21 12:14:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Badu nie badz smieszna! Te panienki to wyrafinowane panienki ale za te odzywki odwdzięczę sie i w najbliższy czasie składam skargę do menagera moze za puste lale sie troche weźmie . Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-21 12:50:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Idealny pomysł, idź do menagera i w pierwszej kolejności pochwal się swoimi wpisami na publicznym forum. Dziwne jest to że rządy menagera też tu opisujecie a gdy chcieli byście jego interwencji od razu do niego idziecie. Nie macie już co wymyślać bo to co tu opisujecie że niby jest na zwrotach (zmiana C) tak na prawdę tego nie ma, ale jeśli macie ochotę to zachęcam do wizyty u kierownika lub menagera może w końcu coś zrobi porządek z ludźmi którzy wypisują takie pomówienia i obrażają innych.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-22 13:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Liderka zmiany C na zwrotach jest równą babką i złego słowa na nią nie powiem, niestety prawda jest taka, że dała sobie wejść na głowę niektórym pracownikom dhlu a powinna wszystkich traktować tak samo dla poprawienia atmosfery na zwrotach.
Co do kluczowego to też fajny gość jednak fakt , że Ci z którymi jeździ mają lepszy towar jest powszechnie znany i już nikt na to nawet nie zwraca uwagi bo po co.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-02-23 15:09:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-02-22 13:05:02]:
Ty natomiast nie wiesz co to słownik najwyraźniej :)
A jeśli naprawdę tak bardzo chcesz się dowiedzieć co u mnie słychać, to zapraszam na rozmowę w cztery oczy... Chyba, że tylko anonimowo jesteś taką/takim bohaterką/bohaterem? Jeśli masz mi do opowiedzenia coś jeszcze z "mojego" życia, to chętnie posłucham. W zasadzie lubię bajki.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-02-23 15:13:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty natomiast nie wiesz co to słownik najwyraźniej :)
A jeśli naprawdę tak bardzo chcesz się dowiedzieć co u mnie słychać, to zapraszam na rozmowę w cztery oczy... Chyba, że tylko anonimowo jesteś taką/takim bohaterką/bohaterem? Jeśli masz mi do opowiedzenia coś jeszcze z "mojego" życia, to chętnie posłucham. W zasadzie lubię bajki.
zdjecie uzytkownika
stały - 2015-02-23 16:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to z wypłatami się jaja w tej firmie dzieją,jedni pracują i wyrabiają normę ,żeby ci co nie wyrabiają normy i się opierd....ją mieli płacone z wyższej stawki.Gdzie tu sprawiedliwość?To powinno być płacone oddzielnie.Wstyt i oszustwo.Może się w tej firmie ktoś wezmie za to.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-02-23 20:33:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To przestań, bo jak widać myślenie Ci nie wychodzi. Po co te nerwy? Życia szkoda ;-)
zdjecie uzytkownika
szczery - 2015-02-24 15:48:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I tak caly DHL wie ze sie jeebiesz jak kotka, wiec nie zgrywaj paniusi. Pare osob juz cie zaliczyło,kolejka sie ustawia...
zdjecie uzytkownika
lilianusia - 2015-02-24 17:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wkurzajace sa odwolania. W tygodniu nie ma pracy bo ukraincy dopieprzaja a w weekendy nawet wolne wolaja do roboty. Burdel na kółkach. Agencje to dno! Liderki FS tez.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-02-24 19:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szczery - 2015-02-24 15:48:17]:
Aaaaa to ciekawe... Szkoda, że najwyraźniej mam kiepską pamięć, bo jakoś tego nie pamiętam :)
zdjecie uzytkownika
dhlowiec - 2015-02-26 08:08:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [h788999 - 2015-02-05 00:26:31]:
Nie opłaca sie isc do tego (usunięte przez administratora) . Liderzy nie ktorzy spoko , kierownicy hmm
pół na pół , najgorszy manager szkoda słów na niego , powinni go zmienic na michała to wtedy było by lepiej na magazynie .
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-02-27 13:46:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz racje nie opłaca ,ale coś trzeba robić co do Managera to zachowuje się jakby był na dobry haju .Bez wątpienia Pan Michał byłby lepsza osoba zaradzając.
zdjecie uzytkownika
yxz - 2015-02-27 14:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Andrzej jest debeściak ma swój świat w którym żyje.Jego zarządzanie jest jak bomba, nie wiadomo kiedy wybuchnie.
zdjecie uzytkownika
strzała - 2015-02-27 16:25:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powinno sie pracownikow traktowac jak pracownikow a nie jak niewolnikow ciagle tylko darcie o normy, nie wszystkim sie udaje ja wyrobic a i tak ja zwiekszaja.lider zamiast pomuc naskakuje jak wsciekly pies na kota
zdjecie uzytkownika
krajalnica - 2015-02-27 16:27:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w DHL-u już ładny czas i na temat systemu pracy wypowiem się w taki, a nie inny opis. Więc tak. Przede wszystkim gorące pozdrowienia dla tych, którzy najbardziej zazdroszczą innym, ponieważ po tych, waszych wpisach niczego innego wywnioskować nie mogę. Uważam, że każdy z Nas powinien pracę traktować jako opcję zarabiania pieniędzy a nie zajmowania się zachowaniem innych. patrząc na zachowania liderów, którzy w taki a nie inny sposób znęcają się nad pracownikami, ta chęć pracy się minimalizuje. Nigdy nie słyszałem/słyszałam, aby były na zmianie odwołania za karę.. niby za co za pyskowanie, a może za własne zdanie, które powinno być w jakiś sposób docenione przez lidera.
zdjecie uzytkownika
krajalnica - 2015-02-27 16:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a Tobie strzała może od razu dać namiar na słownik Języka polskiego, bo definitywnie stwierdzam, że tego Ci trzeba..a co do Twojej wypowiedzi to zgadzam się.. plus dla Ciebie, szacunek jak dla każdego pracownika
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-02-27 16:45:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Slownik niepotzebny, kazdy wie o co chodzi. A co do robienia sobie herbatki, kawki i zajadania sie ciasteczkami to niech to sie tyczy do wszystkich a nie tylko do zwrotow. Pozabierac w pi*du czajniki, odciac goraca wode i po sprawie.
zdjecie uzytkownika
Agata - 2015-02-27 16:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-27 16:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pamiętajcie w tej firmie osoby najwyższego szczebla łącznie z osobami zarządzającymi nigdy nie szanowały pracownika (a szkoda)nie ten to będzie inny dla nich liczy się tylko cyfra a nie człowiek.
zdjecie uzytkownika
alutka - 2015-02-27 17:01:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokladnie i ich premie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DHL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy DHL?
Zadaj pytanie