Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DHL

Pracowałeś w firmie DHL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mistrz - 2015-04-08 13:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podmywajcie się kobiety bo nadchodzi król minety. Która będzie z was najczystsza ta poczuje język mistrza.
zdjecie uzytkownika
speed - 2015-04-09 12:27:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdzie jest lepiej DHL sochaczew czy stokrotka Teresin?
;P
zdjecie uzytkownika
jbzd - 2015-04-09 12:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [speed - 2015-04-09 12:27:15]:
W urzędzie pracy w sochaczewie ewentualnie pod nocnym
zdjecie uzytkownika
pawel - 2015-04-09 18:55:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiem co wyprawia moja dziewczyna i wcale mi to nie przeszkadza, bo robie to samo. Nie wierzymy w miłość wiec korzystamy z przyjemności. W trujące tez jest fajnie, trzeba być nowoczesny.
zdjecie uzytkownika
pita haja - 2015-04-09 19:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten dhl to bicek
zdjecie uzytkownika
mirka - 2015-04-10 23:52:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pita haja - 2015-04-09 19:58:58]:
Puknij się faciu w ten pusty lep , jeśli masz takie zjbane poglądy na życie, a tak naprawdę to ta niby "gwiazdeczka " pewnie sama se pisze bo to jej płytki styl bycia i wypowiedzi się ujawnił
zdjecie uzytkownika
kij - 2015-04-17 12:04:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mirka - 2015-04-10 23:52:10]:
Najwyraźniej nie miałaś prawdziwego faceta między nogami. Spróbuj w każdy otwór a przekonasz się,
zdjecie uzytkownika
HANA - 2015-04-17 16:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUDZIE TO CO WYPISUJECIE NA FORUM JEST TAK PŁYTKIE....SIEGACIE DNA. NIE JESTEM ZA ANI PRZECIW TE WASZE WPISY NA FORUM ŚWIADCZA O WAS A NIE O NATALI C.OPANUJCIE SIĘ...WIOCHA I TO ZABITA DECHAMI. UWIERZCIE TEGO SIE NIE CHCE CZYTAC. NIE JESTEM NASTOLATKĄ ,ALE ZNAM ŻYCIE. POMIMO ŻE PRACUJĘ W DHL SPORY KAWAŁEK CZASU NIE INTERESUJE MNIE KTORA TO JEST OSOBA. PLUJECIE JADEM DZIEWCZYNKI.ODROBINA OGŁADY I KULTURY,SPÓJRZCIE NA SIEBIE ,PEWNIE NIE JESTESCIE TAKIE ŚWIĘTE JAK PISZECIE. DAJCIE SPOKÓJ JEJ SPRAWA JEJ ŻYCIE ECH...
zdjecie uzytkownika
FSAA - 2015-04-17 18:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam bardzo ważne pytanie.Czy można samemu przenieść się na SPL? Czasami jestem tam wysyłana i pracuje mi się dużo lepiej niż na centralnym.Bardzo mi zależy.Do kogo mam z tym iść?
zdjecie uzytkownika
aa - 2015-04-17 19:08:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [FSAA - 2015-04-17 18:33:22]:
Porozmawiaj z liderką na ten temat
zdjecie uzytkownika
fanatycyDHL - 2015-04-18 07:23:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [FSAA - 2015-04-17 18:33:22]:
przyjdz popracowac do Mariana to zmienisz zdanie o centralnym :)
zdjecie uzytkownika
Sawikz - 2015-04-18 16:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale jak to w końcu jest. O jakim mieście mówicie ? o Warszawie ? Przecież to nie jest możliwe, żeby w każdym mieście był tak źle jak mówicie. No i chyba nie na każym stanowisku ?
zdjecie uzytkownika
geniek - 2015-04-19 13:50:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sawikz - 2015-04-18 16:24:10]:
Chodzi o dhl w sochaczewie. A na centralnym są cienkie zarobki dla agencji. Chociaż teraz to na każdym dziale popsuło się z pensja mi a chwała się ze tak dobrze nam idzie,
zdjecie uzytkownika
riki - 2015-04-25 21:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem co sie dzieje z ta firma ale ktos jest tu chyba troche slepy... Zwalniacie osoby ktore sa jedynymi wyzywicielami rodziny sa tez osoby ktore siedza w domu i maja zaledwie po 5 do 10 dni a trzymacie takie stare pud... na wasie pania zofie O.. I malo tego ona jezdzi caly miesiac choc ma 4 dochody w miesiacu... niech gora i koordynator zwroci na to uwage bo cos tu chyba jest nie tak...
zdjecie uzytkownika
xlife - 2015-04-26 00:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszystkie wielkie pozdrowienia od Ukraińców! mezanina forever!
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-04-26 16:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda ze nie ma systemu cztero zmianowego bo zmiana A jest okropna... Chyba za kare tu trafilam ale nie mam mozliwosci przeniesienia sie...Kluczowa z wasu jest nie mozliwa.Wogule taka osoba nie powinna byc kluczowa.
zdjecie uzytkownika
yytyy - 2015-04-26 17:52:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmiana B też jest do Bani niestety, i też nie ma możliwości pójścia na inną zmianę . Zgotowali nam piekło na tych trzech zmianach , normalnie tragedia
zdjecie uzytkownika
batman - 2015-04-27 17:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dhl
zdjecie uzytkownika
zaq1 - 2015-04-27 19:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co kogo interesuje ze ktos ma cztery dochody. Dla mnie moze mieć salon wytapetowany dolarami. Ale poruszony temat jest ciekawy...bardzo dużo ludzi interesuje fakt że osoba ta poza vas-em ,ma wyszukiwaną pracę na zwrotach w "lodówce" lub w SC gdzie nie ma wymaganej produktywności.Faktem jest że żaden lider jej nie zapisze na swój dział bo...nie będzie miejsca. A na vas-ie pod płaszczykiem kluczowej zawsze sobie poradzi. Co do kluczowej ,to nie mam wyrobionego zdania,skoro się utrzymuje na tym stanowisku musi się sprawdzać.
zdjecie uzytkownika
LOK - 2015-04-28 15:50:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zaq1 - 2015-04-27 19:05:05]:
Ha...na temat kluczowej z vasu,to można by napisać poemat albo trylogie. O tym jak traktuje ludzi,którzy pierwszy raz trafią na ten dział...no ale ja nie będę pisać ,mogę tylko tyle że kto d...liże ten ma dobrze.
zdjecie uzytkownika
ccc - 2015-05-02 17:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wafel orliński jest najlepszy hihi brawo dla niego
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-05-02 21:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie ma gorszego lidera jak jest kulik.To jest poprostu porazka.Robet to byl lider i szkoda ze zostal zdjety z lidera
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-05-03 12:38:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Porażka to jest ta czarna Liderka, przychodzi do pracy i mdleje, jak by nie wiedziała ze się źle czuję, co fajniejsze zabiera ja karetka a ona na drugi dzień jest w pracy i się wyżywa na pracownikach
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-04-14
Żródło: Gowork.pl
Dąbrowa Górnicza
(śląskie)
DHL Supply Chain to jedna z jednostek biznesowych DHL, w ramach której zapewniamy naszym klientom odpowiednio dostosowane logistyczne i przemysłowe rozwiązania z zakresu zarządzania łańcuchem dostaw, magazynowania, dystrybucji oraz usług tworzących wartość dodaną – pomagając im osiągać coraz lepsze wyniki każdego dnia. Ze względu na swój dynamiczny rozwój poszukujemy do Centrum Dystrybucyjnego w Dąbrowie Górnicze
zdjecie uzytkownika
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA - 2015-05-04 10:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mówicie o Katarzynie co było niedawno na pts ptl ta kluczowa???No ona faktycznie porażka na niczym sie nie zna haha
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-05-04 12:25:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta Pani zna sie doskonale na plotkach , nie ma lepszej od niej
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DHL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy DHL?
Zadaj pytanie