Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DHL

Pracowałeś w firmie DHL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
OBSERWATOR - 2014-08-19 16:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzisiejsza akcja na zmianie A . W radiu słychać wiadomości a więc zwijam manele i do wyjscia....stop!!! menadzer wchodzi na magazyn. Krótka reprymenda w tył zwrot bo na zegarku przy ochronie godz.13.58.ok wytrzymałam. Odchodzę dalej spoglądam na zegarek na slupie w mezie...oczom nie wierzę13.57 myślę czas się wraca.Spoglądam na górę a nasz kierownik dostaje "bórę" pytam za co...?Panie menadżerze synchronizacja to ustawienie czasu...może się określicie z tymi zegarkami bo diabli mnie biorą z tym cofającym się czasem
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-19 19:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczera prawda za zle wskazujące zegarki obrywa szara strefa. Na każdym kroku robią z ludzi idiotów. odchodzisz od stanowiska pracy np.13.58(godz. na pulpicie komputera),oddajesz skaner,dochodzisz do bramki...i na zegarku 13.56
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-20 12:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co do tych testow to nie sa trudne. dodawanie odejmowanie pod kreska , etykieta z ktorej trzeba spisac potrzebne informacje
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-08-20 15:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś też zawracali ludzi bo "nie ma jeszcze 14" ale była 13.59
to jest chore. A co do zegarka przy ochronie to został specjalnie cofnięty przez Kierownika.
zdjecie uzytkownika
OBSERWATOR - 2014-08-20 23:19:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JEŚLI CZEPIAJĄ SIĘ LUDZI O MINUTĘ LUB DWIE ,TO NIECH WRESZCIE USTAWIĄ ZEGARKI W FIRMIE TAK ŻEBY ROZBIEŻNOŚĆ NIE BYŁA PLUS-MINUS 5 MIN. ROBIĄ Z LUDZI BARANÓW,NIE WIEDZĄC ŻE SAMI NIMI SĄ...
zdjecie uzytkownika
nikt - 2014-08-24 02:07:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Baranami to wy jestescie ponieważ wchodzicie na magazyn dużo przed czasem ,a wchodzcie minute przed 14 lub tak jak was wypuszczają po pracy zobaczycie co wtedy będzie ,ale nie wy musicie mieć dobre skanery ale to nie należy do waszych kompetencji by mieć na czym pracować tylko do firmy DHL
zdjecie uzytkownika
Lornetka - 2014-08-24 14:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tam na zmianie C
zdjecie uzytkownika
piker - 2014-08-24 19:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Małgorzato M. "Liderko" szkoda że już nie przyjmuje Martynkowa, ale zawsze możesz się udać do szpitala do innego specjalisty od głowy. Twoje zachowanie w pracy tego wymaga- TERAPII PSYCHIATRYCZNEJ. Jeśli nie to Cię tam zawiozą w białym kaftanie ŚWIRZE!!!
zdjecie uzytkownika
sgsg - 2014-08-24 20:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile tam można zarobić ?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-08-25 07:02:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [nikt - 2014-08-24 02:07:25]:
Zdrowe podejście...popieram.
zdjecie uzytkownika
QAZ - 2014-08-25 07:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [sgsg - 2014-08-24 20:54:22]:
Bida z nędzą. Zarówno zatrudnieni przez DHL,jak i agencji. Stawki z przed 10 lat.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-08-30 17:05:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Goska jest w porzadku, ktos musi to wszystko ogarnąć i wiadomo ze czasem krzyknie . co do Eweliny to nie mam zdania.
zdjecie uzytkownika
hihi - 2014-09-01 10:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To zapraszamy :) Niektórzy pracownicy dobierają się w pary i mnożą się jak króliki.
zdjecie uzytkownika
llll - 2014-09-02 10:33:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [sgsg - 2014-08-24 20:54:22]:
Szukaj gdzie indziej.
zdjecie uzytkownika
agat - 2014-09-03 16:27:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [llll - 2014-09-02 10:33:05]:
Popieram. Brak awansu.
zdjecie uzytkownika
ben - 2014-09-04 20:50:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak któraś się drze to jej kiełbasę w gębę.
zdjecie uzytkownika
aleks - 2014-09-06 09:39:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie uwierzycie...wczoraj bylam w mezie na zmianie a...takiego lajtu isuper lidera to ja nie widzialam na zadnej zmianie i na zadnym dziale...normalnie praca lezaca... teraz zawsze bede chodzic do jacusia
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2014-09-06 09:46:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja takich dupo wkretow to nie widzialam na zadnym magazynie jak sa w dhl...za dobry towar to nie powiem co nie ktorzy by robili...
zdjecie uzytkownika
mors - 2014-09-06 11:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie sama ni wiesz gdzie byłaś i co robiłaś ja też byłam w mezaninie tylko ze robiłam na zwrotach a to podlega pod innego lidera ,z tego co widziałam u Jacka kompletowały 3-osoby reszta były na VAS lub u SU .Pisząc cokolwiek najpierw dowiedz się pod jakiego lidera podlegasz
zdjecie uzytkownika
pracowita - 2014-09-06 11:37:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram , najdzie sie tych nierobów ze zwrotów na mez. Wejdą na góre na putawy 8-godz nie ma nad nimi kotroli i pisza jak to dobrze w mez nic nie robja maja racje nikt ich nie pilnuje to robja to chca a wszystko spada na lidera mez
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-09-07 00:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WSZĘDZIE SĄ PODLIZUCHY I DOSTAJĄ DOBRY TOWAR TO POCO BĘDĄ SIĘ WYSILAĆ A CZŁOWIEK MUSI ZAPIEPRZAĆ I CIĄGLE MAŁO I MAŁO TAK JUŻ JEST W DHL
zdjecie uzytkownika
była pracownica DHL - 2014-09-07 01:54:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Czytam wasze wypowiedzi i od 5 lat nie zmieniły się za mocno :) wciąż wyzysk ludzi... Więc jaki pomysł na to??? Kobiety zróbcie sobie uprawnienia i jeździjcie na wózkach wysokiego składu, dlaczego skoro to ,,męska praca"- obsługa takich sprzętów? One są ogromne- te sprzęty ale ich obsługa nie wymaga takiej siły w przeciwieństwie do obsługi paleciaków,które podnoszą towar palety np.: książek- minimum 800 kg i to wg was ma być kobiecą pracą przeciąganie takiej masy? Karczków rozumnych tam dajcie a nie puchu-marne kobiety! Nie liczcie na fałszywe donosy: Gośka Młyńczak: to jedna z niewielu szczerych osób na dhl CZARNYWĄS też- zrozumcie chyba że chcecie leżeć to wygodnych materaców życzę!!
zdjecie uzytkownika
OMG - 2014-09-11 00:01:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora ) nie jest w porządku!!! NA NIĄ CZEKA SZPITAL W TWORKACH!!! TO NIEODPOWIEDNIA OSOBA NA LIDERA!!!! I NIM NIE BĘDZIE BO ZROBIMY WSZYSTKO ŻEBY DHL JĄ ZWOLNIŁ!!!
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-15
Żródło: Gowork.pl
Dąbrowa Górnicza
(śląskie)
DHL Supply Chain to jedna z jednostek biznesowych DHL, w ramach której zapewniamy naszym klientom odpowiednio dostosowane logistyczne i przemysłowe rozwiązania z zakresu zarządzania łańcuchem dostaw, magazynowania, dystrybucji oraz usług tworzących wartość dodaną – pomagając im osiągać coraz lepsze wyniki każdego dnia. Ze względu na swój dynamiczny rozwój poszukujemy do Centrum Dystrybucyjnego wDąbrowie Górniczej
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
agat - 2014-09-11 09:22:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [OMG - 2014-09-11 00:01:50]:
Na którym dziale/zmianie jest ta osoba liderką? Nie kojarzę...
zdjecie uzytkownika
ccc - 2014-09-14 09:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajnie, że są przyjęcia do pracy przez firmę DHL, ale zauważam, że nie odbywają się one tak jak powinny być, ja również uczestniczę w rekrutacji, ale na rozmowie nie poinformowano mnie o jej wyniku, co jest normalne, a je nie mam tak wielkiego parcia na przyjęcie. Jednak to, co mi się nie podoba to, to, że część osób już dostało dokumenty, i to taka część osób, która przykładowo pracuje krótko i nie wie za bardzo jak pakować czy przyjmować, to nie jest tak, że ja im zazdroszczę, ja się po prostu dziwię, że taka osoba jak nasz M. robi to tak, że widać, kto jest przyjęty po znajomości, przykre. Powinno być tak, że rozmowy a na koniec dopiero informacja dla wszystkich, czy tak czy nie a nie ty już przyjęty ty jeszcze poczekaj sobie może będzie miejsce jak już znajomi znajomych zostaną przyjęci. Ciekawe czy będzie miejsce dla osób, które naprawdę się starają. To tylko moja subiektywna ocena, może nie słuszna, ale tak to właśnie widzę.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DHL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x