Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DHL

Pracowałeś w firmie DHL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zxcvvgd - 2014-12-16 19:01:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikogo za nic nie zwalniani , sama odeszła z pracy.
zdjecie uzytkownika
xx - 2014-12-17 09:06:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pozdrawiam największych plociuchów dhl.
Was wszystkich zamieszczających wpisy bez wątpienia nimi jesteście.
Forum to wasze życie innego nie macie.
zdjecie uzytkownika
PZO - 2014-12-18 09:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pomagamy w sytuacjach, gdy:

- Miał miejsce wypadek w pracy

- Miał miejsce wypadek w gospodarstwie rolnym

- Miał miejsce wypadek komunikacyjny

- Byłeś: rowerzystą, kierowcą, pasażerem ,lub pieszym

- Sprawca zbiegł z miejsca wypadku

- Nabawiłeś się choroby zawodowej

- Utraciłeś w wypadku bliską osobę

- Miał miejsce wypadek w miejscu publicznym

- Miał miejsce wypadek kilka lat temu

- Masz nietypową sprawę


i nie wiesz co masz dalej robić ? POMOŻEMY !

*„ Bez wkładu własnego „*

Wystarczy ,że prześlesz:Imię,nazwisko i nr telefonu na adres :


pzo.odszkodowania.lukasz@gmail.com



lub zadzwoń

(+48 ) 739 - 452 – 416

Łukasz Szymański

Informacja 24 h 7 dni w tygodniu


SERDECZNIE ZAPRASZAM
zdjecie uzytkownika
PZO - 2014-12-19 10:52:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pomagamy w sytuacjach, gdy:

- Miał miejsce wypadek w pracy

- Miał miejsce wypadek w gospodarstwie rolnym

- Miał miejsce wypadek komunikacyjny

- Byłeś: rowerzystą, kierowcą, pasażerem ,lub pieszym

- Sprawca zbiegł z miejsca wypadku

- Nabawiłeś się choroby zawodowej

- Utraciłeś w wypadku bliską osobę

- Miał miejsce wypadek w miejscu publicznym

- Miał miejsce wypadek kilka lat temu

- Masz nietypową sprawę


i nie wiesz co masz dalej robić ? POMOŻEMY !

*„ Bez wkładu własnego „*

Wystarczy ,że prześlesz:Imię,nazwisko i nr telefonu na adres :


pzo.odszkodowania.lukasz@gmail.com



lub zadzwoń

(+48 ) 739 - 452 – 416

Łukasz Szymański

Informacja 24 h 7 dni w tygodniu


SERDECZNIE ZAPRASZAM
zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-12-19 21:35:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bujaj się
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-12-20 01:28:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz racje PZO to oszusci ogłaszają się na wszystkich forach jeleni szukają
zdjecie uzytkownika
wdowiec - 2014-12-20 19:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co tam słychać u Natalii Cywińskiej? hahahhaah buhahhaha hahhaha
zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-12-20 20:11:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wdowiec baranie nudzisz się może sie przedstaw a pogadamy sobie
zdjecie uzytkownika
paczka - 2014-12-24 15:11:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tam teraz na swieta z paczkami pewnie po swietach jescze bedziecie rozwozic powiem wam szczerze ze ja poszukuje pracy ale jak widzialem ostatnio kurioera ktory przyszedl do mnie to za bardzo nie rozumiem jak tak mozna pracowac bo chyba jest na rpawde ciezko w tej pracy prawda ? pozdrawiam i wesolych swiat
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-02 18:38:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
orientuje sie ktos czy w koncu cos ruszy sie w dhl? bo jak narazie sa ciagle odwolania.
zdjecie uzytkownika
yyyy - 2015-01-03 12:56:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-01-02 18:38:27]:
popędź jej kota to da i Twojemu spokój
zdjecie uzytkownika
iwo - 2015-01-05 13:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ruszy sie na pewno od polowy stycznia
zdjecie uzytkownika
Dzin - 2015-01-07 18:14:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A co ma się ruszyć, DHL pewnie się trochę przytkał teraz to i trzeba poczekać na odetkanie ;) Swoją drogą czy nie myśleli żeby przyjąć większą liczbę pracowników, żeby te okresy wzmożonych wysyłek lepiej i szybciej obsłużyć? Czy może generalnie będą planowali teraz przyjmować ludzi do pracy i jak to wygląda od środka?
zdjecie uzytkownika
Dantalion - 2015-01-08 11:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś może napisać jak kształtują się zarobki na stanowisku koordynatora ds. transportu i jak ogólnie wygląda taka praca (ilość godzin, kwestia odpowiedzialności materialnej itp.)?
zdjecie uzytkownika
ksiadz - 2015-01-08 20:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mozecie mi napisac kto to jest ta natalia cywinska?bo jestem nowy w dhlu i chcialbym ja poznac bo widze ze ciekawie tu o niej pisza :)moze zagadam do niej co nie co:)
zdjecie uzytkownika
zalosne - 2015-01-09 11:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
smieszne jest to ze od blisko miesiąca nie ma komu wymienic zarówki w łazience na cenralnym !!!
zdjecie uzytkownika
pasiek - 2015-01-10 18:49:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zalosne - 2015-01-09 11:09:14]:
chyba tak ma byc bo nawet juz tam zbytnio nie sprzataja fetor coraz wiekszy chyba po ciemku do muszli niektorzy nie moga trafic
zdjecie uzytkownika
uu - 2015-01-10 20:30:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [pasiek - 2015-01-10 18:49:33]:
tak i kitują obok
zdjecie uzytkownika
ksiadz - 2015-01-13 11:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
halo ludziska pytalem o natalke cywinska ktos mi odpowie???
zdjecie uzytkownika
elektro22 - 2015-01-13 11:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masakra nie polecam tej pracy nikomu wszedzie tylko nie tam.banda tepakoe a te liderki to juz wogole a najlepsze sa wyplaty
zdjecie uzytkownika
yyyy - 2015-01-13 23:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ksiadz - 2015-01-13 11:05:59]:
jasne , jak lubisz laski wielokrotnego użytku , to ta jest idealna , STARTUJ Gościu !
zdjecie uzytkownika
zyz - 2015-01-19 11:15:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo już jaki jest grafik na luty?co z czterobrygadówką?
zdjecie uzytkownika
casssssss - 2015-01-21 21:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej czy ktos doswiadczony mógłbywypowiedziec sie na temat pracy w tej firmie poszukuje pracy i nie wiem czy warto aplikowac na dane stanowisko czy istnieje u nich pakiet swiadczen socjalnych i mozliwosci awansu zawodowego czy wynagrodzenie jest adekwatne do pracy i jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna w tej firmie....
zdjecie uzytkownika
miki - 2015-01-25 01:29:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no i jest już grafik a jednak brygadówka zostaje a razem z nią ci co zostali nowymi kluczami i liderami. jak myślicie kto z tej grupy jest najgorszy i powinien zostać wymienionym?
zdjecie uzytkownika
888 - 2015-01-25 09:30:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kto został liderem?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DHL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy DHL?
Zadaj pytanie
x