Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DHL

Pracowałeś w firmie DHL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
DINO - 2014-12-12 08:01:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Doleciało,doleciało...na foksalu dziś w nocy. Co jak co,ale poczta pantoflowa to u nas działa super.
zdjecie uzytkownika
zxzxzx - 2014-12-12 09:36:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jakaś kobitka poleciała za gorzałkę i jeszcze miła pretensje do kierownika ,co za czasy lepiej nie pić w pracy
zdjecie uzytkownika
Kurier - 2014-12-12 12:18:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pracuję jako kurier i nie narzekam. Ciężko jest, ale kasa się zgadza.
zdjecie uzytkownika
zzzz - 2014-12-12 14:29:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodzą plotki po magazynie o jakiś zmianach.
Chodzi o menadżerów ktoś coś słyszał?
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-12-12 17:27:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zgorszona - 2014-12-12 07:50:40]:
na zmianie A,( usunięte przez administratora ) pracuje na D
zdjecie uzytkownika
zgorszona - 2014-12-12 20:52:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawy - 2014-12-12 17:27:03]:
nie chodzi o Cywińską
zdjecie uzytkownika
pawlo - 2014-12-12 23:38:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zgorszona - 2014-12-12 20:52:16]:
nie, o Cywińską, ? ta to ma wszędzie branie, i wszędzie szuka sponsorów, i Jeleni
a nóż widelec może któryś chętny idiota się trafi
zdjecie uzytkownika
Odp. - 2014-12-13 11:36:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odp.zgorszona.
Jak ci szkoda to sama sobie poszukaj sponsorów a nie wypisujesz głupoty,widocznie na tyle cie stać z tego co wypisujesz widać ze chciałabyś być na miejscu Cywińskiej.
zdjecie uzytkownika
dno - 2014-12-13 13:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie nie macie własnych problemów ? Tylko zajmujecie się innymi .
Zajmijcie się własnym życiem a nie interesujecie się innymi.
zdjecie uzytkownika
Alfons - 2014-12-13 15:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DINO - 2014-12-12 08:01:30]:
ładnie się dzieje hahah a ktora to taka szczęściara buhaha ale jazdaaaaaa
zdjecie uzytkownika
inna - 2014-12-13 15:47:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahha smiac sie chce jak bronicie tak tej cywinskiej widac jaka jest mnie nioe przerobi ta swoja udawana inteligencja zreszta z tej malej wsi to wszystkie sa dobre rżna sie jak (usunięte przez administratora)hahha
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxxxxx - 2014-12-13 17:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zgorszona - 2014-12-12 20:52:16]:
zgorszona to o kogo Ci chodzi?
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-12-14 18:32:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to ja już wolę Palikota...
zdjecie uzytkownika
czytający - 2014-12-15 11:08:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale wy wszyscy w tym DHL jesteście porąbani powinni zamknąc ten burdel na trzy kłódki .A WY DO PRACY NA ULICE.'jak nie odpowiada praca pod dachem'PISZECIE TAKIE BZDURY ŻE SIĘ ZYGAĆ CHCE .............PATOLOGIA I NIC WIĘCEJ.........DODAĆ SZKODA ZACHODU.......ha ha ha ha ROBOLE POZDRAWIAM WAS
zdjecie uzytkownika
łowca krewetek - 2014-12-15 12:57:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajta se spokój z tymi tekstami typu "ta daje a tamta daje więcej"
WSZYSTKIE dają - to tylko kwestia podejścia i - coraz częściej - kasy i wyglądu
zdjecie uzytkownika
ariana - 2014-12-15 16:49:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to co wypisujecie o Natalii to jest bzdura ten kto ją zna to przyzna mi racje nikomu w pracy nie zrobiła nic złego jest w porządku a to że jej zazdrościcie to jest wasz problem jak jesteście tacy mądrzy to powiedzcie jej to wprost a nie anonimowo piszecie takie kłamstwa dajcie jej spokój i zajmijcie się sobą
zdjecie uzytkownika
Li - 2014-12-15 18:49:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ariana - 2014-12-15 16:49:44]:
Popieram!!!
Najgorzej trafić na zazdrośników, którzy w twarz nie powiedzą , ale obrabiają d..ę za plecami.

,,Broń Boże od fałszywych przyjaciół, z wrogami sam sobie poradzę''
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx - 2014-12-15 18:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to nie sa kłamstwa tylko prawda ludzie przejzyjcie na oczy jaka ona jest.nie chce takiej kolezanki poznalam ja dobrze.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-12-16 06:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mam wrażenie że sami święci tu piszą. Nikt nie puszcza się tylko dziewczyna której obrabiana jest od dłuższego czasu d..a. Nikt nie chla do upadłego, nie wali się na dyskotekach, ogniskach itp. W czym jesteście lepsze od niej? W tym że patrzycie na zawartość portfela i markowe ciuszki swojego "zaganiacza"? Same święte dziewice - bo wybredne. Każdy w życiu może popełnić błąd ale wy jesteście tak skupieni na swoim wyglądzie i tym "co ludzie powiedzą" że depczecie chęć poprawy i przyznanie się do błędu. Czy ktoś z was zna ją dobrze? Czy ktoś wie dlaczego taka była? Odpowiedź brzmi - nie. Bo każdy z was choruje na jakiś rodzaj dążenia do prestiżu który jest nic nie wart. Wystarczy posłuchać w pracy jak jedno przez drugiego się przechwala wakacjami, samochodem czy jakimś innym dziadostwem materialnym który jest tyle wart co ludzie którzy się tym chwalą. Moja rada jest następująca - dajcie dziewczynie spokój bo NIKT Z WAS NIE JEST ŚWIĘTY. Na zewnątrz czyste ubranka a wewnątrz syf i moralny ściek.
zdjecie uzytkownika
zxcvvgd - 2014-12-16 12:58:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ChybA Pana lidera też powinni zwolnić a nie tylko ta dziewczynę
zdjecie uzytkownika
xx - 2014-12-16 16:48:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zxcvvgd - 2014-12-16 12:58:30]:
Żartujesz? On jest spoko.
zdjecie uzytkownika
wwwww - 2014-12-16 17:53:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepiej posprawdzać Ip.kompa i pozwalniać tych co zajmują się oczernianiem innych .
To by było najlepsze rozwiązanie. Myślę ze wreszcie kiedyś ktoś to zrobi , i skończą się beznadziejne wpisy oczerniające inne osoby.
zdjecie uzytkownika
zxcvvgd - 2014-12-16 19:01:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikogo za nic nie zwalniani , sama odeszła z pracy.
zdjecie uzytkownika
xx - 2014-12-17 09:06:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam największych plociuchów dhl.
Was wszystkich zamieszczających wpisy bez wątpienia nimi jesteście.
Forum to wasze życie innego nie macie.
zdjecie uzytkownika
PZO - 2014-12-18 09:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pomagamy w sytuacjach, gdy:

- Miał miejsce wypadek w pracy

- Miał miejsce wypadek w gospodarstwie rolnym

- Miał miejsce wypadek komunikacyjny

- Byłeś: rowerzystą, kierowcą, pasażerem ,lub pieszym

- Sprawca zbiegł z miejsca wypadku

- Nabawiłeś się choroby zawodowej

- Utraciłeś w wypadku bliską osobę

- Miał miejsce wypadek w miejscu publicznym

- Miał miejsce wypadek kilka lat temu

- Masz nietypową sprawę


i nie wiesz co masz dalej robić ? POMOŻEMY !

*„ Bez wkładu własnego „*

Wystarczy ,że prześlesz:Imię,nazwisko i nr telefonu na adres :


pzo.odszkodowania.lukasz@gmail.com



lub zadzwoń

(+48 ) 739 - 452 – 416

Łukasz Szymański

Informacja 24 h 7 dni w tygodniu


SERDECZNIE ZAPRASZAM
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DHL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy DHL?
Zadaj pytanie
x