Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DHL

Pracowałeś w firmie DHL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
taaa - 2014-10-22 20:04:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może i dobre jest to ze w EK jest umowa na 3 miesiące ale za to kasę placa Wam w caly swiat dwudziestego . Lipa na maxa .
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-10-22 20:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [taaa - 2014-10-22 20:04:01]:
Jakiego dwudziestego? 10 a gora 13 pieniadze są na kontach. Złego informatora masz. A nie zaponinaj ze na umowach kazda agencja ma własnie do dwudziestego.
zdjecie uzytkownika
kicia - 2014-10-23 09:52:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zuzia - 2014-10-22 18:14:12]:
no wlaśnie...FS musi się prosić o wolne w EK mamy obowiazek poinformowac lidera 48 godz wcześniej że chcemy wolne i nie ma problemu.
zdjecie uzytkownika
OBSERWATOR - 2014-10-23 11:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i to jest bardzo zdrowe podejscie do sprawy. w końcu z jakiegoś względu pracujemy na umowe zlecenie. i nie kazdy moze przychodzić do pracy wtedy kiedy chce pracodawca ,tylko wtedy kiedy możemy.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-23 12:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety ale w Euro Kadrze tez niekiedy trzeba się prosić o wolne.
I te beznadziejne N-ki....
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-10-23 14:55:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie może czy w najbliższym czasie będą jakieś przyjęcia przez firme???
zdjecie uzytkownika
jut - 2014-10-23 20:50:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wiemy. cisza na ten temat. Sam czekam na odzew złożyłem papiery.
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2014-10-23 22:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-10-23 12:59:33]:
Może u swojego lidera musisz sie prosić bo ja pracuje na zmianie A i swojej liderki nie musze sie prosić. Jest mi potrzebne wolne to zawsze dostane.
zdjecie uzytkownika
jovi - 2014-10-25 23:26:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktory lider na zwrotach jest w miare ??
zdjecie uzytkownika
navi - 2014-10-26 01:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
praca jak praca zarobki( usunięte przez administratora )nie zalatwisz . pracowalem na kazdym dziale na kazdej zmianie :) kilka normalnych osob w kadrze jest ale naciskani przez gore sa jak reszta. i zrozumcie wreszcie - za kilka zl wiecej czyli premie oni was ganiaja i beda ganiac . jak ktos mowi ze jest ok to ten co wchodzi pod biurka :) normy sa podnoszone przez dziobakow liderow ktorzy dostaja dobry towar z latwoscia wyrabiajac norme ciagle ja podbijajac a reszta jest je....na ze nie daja rady i wmawiaja im ze mozna dajac za wzor dziobakow. :) . teraz rozumiecie dlaczego sa tez dobre opinie i kto je zamieszcza :) Pozdrowienia z Dhla :)
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-26 11:07:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z NAVI... Praca jest nawet ok, ale warunki do pracy kiepskie- stare popsute skanery bez niektórych przeycisków,z lupą trzeba patrzeć co jest na ekranie- jak dostaniesz taki w przydziale męczysz się całą zmianę, bo oczywiście skanerów brakuje... , dobrze jak dostaniesz skaner tuż po rozpoczęciu pracy- bywało,że na jakikolwiek skaner czeka się nawet 40min! Toalety- szkoda gadać, palarnia tak samo, stołówka jest ok. Liderzy ganiają i nie liczą się z człowiekiem.W tej pracy wycisną jak cytrynę dosłownie...
zdjecie uzytkownika
iwo - 2014-10-26 14:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najwikeszy nygus dhl???? :D
zdjecie uzytkownika
dhk. - 2014-10-26 19:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ukraina zatrudniona a my w domku siedzimy to jest właśnie nasza Polska
zdjecie uzytkownika
ccc - 2014-10-27 12:17:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kicia - 2014-10-23 09:52:37]:
mało razy był płacz ze pozno macie pensje?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-27 12:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dno, dno i jeszcze raz dno!!! nie polecam tej firmy nikomu !!! tylko znajomości się liczą. poprzyjmowali przez firme pupilów i śmieją sie uczciwym pracownikom agencji w twarz !
zdjecie uzytkownika
... - 2014-10-27 13:45:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W pełni się zgadzam z "xxx".Uczciwy pracownik agencji nie ma szans przejść do firmy chociaż się stara jak może.Nie którzy nawet nie pisali testów ani nie byli na rozmowie kwalifikacyjnej a się dostali!!!
zdjecie uzytkownika
cvcvcv - 2014-10-27 21:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ccc - 2014-10-27 12:17:54]:
Chyba najbardziej ty placzesz bo ja nie kojarze sobie zebysmy musieli prosic sie o wypłate.
zdjecie uzytkownika
www - 2014-10-28 06:58:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też nie przypominam sobie żeby pensja w EK była później niż 13-tego.Tylko jeden raz była chyba 20-tego ale byliśmy o tym poinformowani. Więc nie wiem o co takie wielkie zamieszanie...
zdjecie uzytkownika
yaro - 2014-10-28 18:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma co się czepiać pracodawcy, że wypłata jest czasami 20, a nie 13. Tym bardziej, że zachowali się w porządku informując Was wcześniej o tym. Nie jeden pracodawca ma to gdzies i jest nieuchwytny po tym jak nie zrobił wypłat. Myślę, że na prawdę nie ma co narzekać na siłę. Dopóki jest dialog, to jest ok
zdjecie uzytkownika
kjcia - 2014-10-28 18:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale po co ta dyskusja którego jest pensja. na umowie jest do 20 ,i termin ten jest przestrzegany .
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-29 23:01:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
osobiscie uwazam ze Sylwia jest spoko. są o wiele gorsi liderzy !!!
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-30 10:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gorszych to juz raczej niema liderow
zdjecie uzytkownika
Lornetka - 2014-10-30 18:13:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a gdzie pracuje Halinka?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-15
Żródło: Gowork.pl
Dąbrowa Górnicza
(śląskie)
DHL Supply Chain to jedna z jednostek biznesowych DHL, w ramach której zapewniamy naszym klientom odpowiednio dostosowane logistyczne i przemysłowe rozwiązania z zakresu zarządzania łańcuchem dostaw, magazynowania, dystrybucji oraz usług tworzących wartość dodaną – pomagając im osiągać coraz lepsze wyniki każdego dnia. Ze względu na swój dynamiczny rozwój poszukujemy do Centrum Dystrybucyjnego wDąbrowie Górniczej
zdjecie uzytkownika
yyy - 2014-10-30 18:42:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na splu
zdjecie uzytkownika
yyy - 2014-10-31 10:07:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co z 1 listopada?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DHL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x