Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ASPEN

Pracowałeś w firmie ASPEN i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
thyyyyj - 2014-01-10 17:08:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [;-) - 2013-05-30 08:54:40]:
nie polecam aspenu (usunięte przez administratora)ludzi a jak ktos sie postawi wylatuje tak robi kierowniczka na (usunięte przez administratora) w Krakowie
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2014-02-09 15:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-09-11 22:06:56]:
Moim zdaniem Aspen jest nie w porządku wobec innych ludzi którzy tam charują np.Niskie zarobki,Mało godzin,Wredni ludzie
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2014-02-17 22:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takim razie może Aspen powinien zwiększyć liczbę godzin, to i zarobki byłby nieco większe, wtedy mniej ludzi by narzekało, no chyba, że zaczęliby narzekać, że za dużo pracy.
zdjecie uzytkownika
`ruda - 2014-03-31 20:04:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie polecam firmy ASPEN w KRAKOWIE(szpital J.P.2)Ludzie na umowę zlecenie pracują za 5.5zł.(netto) na godz.przy czym na rachunku mają 6.8(netto)- a 1.3zł gdzie ląduje,w czyjej kieszeni.Ludzie przestrzegam WAS przed Ireną Siwek(koordynator obiektu)i pracą w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
Iza - 2014-04-01 16:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [`ruda - 2014-03-31 20:04:26]:
Witam wszystkich byłych pracowników ASPEN, o tym wszystkim powinien się dowiedzieć z Pan Krzysztof Görlich, kierownik ASPEN. Ja opisałam jemu cała prawdę co się działo na uczelni studenckiej w Poznaniu ale no niestety, przyjechał zastępca pana Krzysztofa Görlich i ma układy z Robertem Z z Ikei i musiałam odejść.
Bo taka jest nasza Polska, zgnębić , wykorzystać i zgarnąć fortunę ile się da a człowieka później wykopać na bruk.
Niedosyć że fortuna z nieba im płynęła to i tak przewały robili z Kałużą Gochą na Polibudzie Pisali że pracowali w weekendy od piątku do niedzieli a w cale ich nie było tylko obsada była z kalekich ludzi a Kałuża z Robercikiem garneli kasę na konto za prace w weekendy. Tak robili ludzi na szaro.
Wstyd i hańba, a jakie ich są sumienia ? Tego nie wie nikt, moje sumienie nie dawało by mi spokoju, Oni to chyba do piekła pójdą maja dwa wcielenia. A kłamstwo Kałuży to jak Pinokio nie długo z tym nosem nie wejdzie na Polibudę bo jej się nos nie zmieści.
zdjecie uzytkownika
kiki - 2014-04-07 12:02:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Anonim - 2013-06-19 07:15:05]:
stabilna firma, a z kasą jak wszędzie
zdjecie uzytkownika
kiki - 2014-04-07 12:07:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kiki - 2014-04-07 12:02:18]:
stabilna firma, a z kasą jak w każdej firmie sprzątającej
zdjecie uzytkownika
mała - 2014-04-10 20:13:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ludzie tam trzeba zwracac za badania 85 zl gdzie sie tak placi z tego co pamietam zawsze pracodawca zwracal za badania a tu trzeba im zwracac za co ...........chyba im brakuje na srodki bo na wszystkim oszczedzaja ... wyzysk ludzi
zdjecie uzytkownika
kasi - 2014-04-25 17:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u nas kierowniczka wymaga najpierw od siebie, a później od pracowników. Kto nie chce pracować to będzie narzeka, ale w Rzeszowie mamy kierownik taką , która jeśli trzeba jeździ maszyna, froteruje itp ba nawet pójdzie na balownicę czy wózki klientowskie do marketu pcha. Nie możemy na nią narzekać. Firma płaci na czas za te godziny co mamy przepracowane i nie musimy liczyć, bo kierowniczka nigdy nas nie oszukała.
zdjecie uzytkownika
iza - 2014-05-04 22:01:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w rzeszowie ok kierowniczka spoko pracownicy tez wyplata zawsze w terminie jezeli sie pracuje nikt sie nie czepia spoko a ze wyplata nieduza to niektorzy tego nie maja ja polecam rzeczywiscie kierowniczka jak trzeba to idzie i robi POLECAM
Oferty Pracy odpowiedz
Pracownik dystrybucji posiłków
2014-05-08 Identyfikacja oferty   Identyfikator oferty: StPr/14/1455 Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mielcu Data aktualizacji oferty w CBOP 2014-05-08 Data zgłoszenia oferty do Urzędu Pracy: 2014-05-08 Oferta ważna do: 2014-05-19     Dane firmy/przedsiębiorstwa   Nazwa firmy: Aspen - Res Spółka z o.o. Adres: Chopina 16A39-300 Mielec , Polska Nr telefonu: 17 7800205 Branża: Specjalistyczne sprzątanie budynkó
zdjecie uzytkownika
Pracownica - 2014-05-09 09:32:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-05-09 09:32:43]:
Ja uważam ,że właśnie( usunięte przez administratora )jest najsprawiedliwszą osobą w Aspenie musi pilnować i wymagać od pracowników ,aby był porządek w pracy,a ci którzy ją oczerniają na forum to właśnie te osoby którym się nie chce pracować i chcieli by spędzać czas w pracy na plotkowaniu ,albo na leniuchowaniu i myślą ,,co tu zrobić ,aby się w pracy nie narobić''Byłam pracownikiem Aspenu i mogę wam tylko tyle napisać nie raz mi Pani Irena pomogła,potrafi docenić ludzi którym się chcę naprawdę pracować,kłamstwa i leserstwa nie znosi i właśnie dlatego nie którzy pracownicy mają z tym problem.
zdjecie uzytkownika
atom9 - 2014-06-02 09:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Firmę w Krakowie ci niby koordynatorzy czy jak im tam poganiacze ludzi,robią fuchy na lewo a kasa idzie na ich konto ,a ludziom piszą godziny nadliczbowe co płaci za to Firma.Chyba szanowna Dyrekcja Firmy ;ASPEN;nie wie co się dzieje w jej Firmie
zdjecie uzytkownika
aspen - 2014-06-08 09:11:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Iza - 2014-04-01 16:19:07]:
na rachunku 6,8 brutto doczytaj umowe!a moze to za trudne??
zdjecie uzytkownika
Antek - 2014-06-19 18:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli kasa w Aspen to 6,8 brutto? Nie ma nic więcej? Nie ukrywam, że jestem w szoku, dla mnie to niestety za mało.
zdjecie uzytkownika
Iza N - 2014-06-20 13:39:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [atom9 - 2014-06-02 09:01:22]:
Raczej kierownictwo w Krakowie regionalne danego regionu wie, ale sam prezes Krzysztof Gorlich nie wie. Oni się kryją jedni drugich a niepełnosprawni robią nadgodziny i na marne kasa idzie do nich koordynatorów i kierownika
zdjecie uzytkownika
kermit84 - 2014-08-24 19:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w firmie aspen w centrum handlowym m1 real na alei pokoju kierownictwo jest wporzadku ludzie normalnie traktowani pensja za przepracowany miesiac w terminie atmosfera jest bardzo mila kierowniczka jest lajtowa pogada pozartuje z pracownikami a jak ktos przegina pale to dostaje ostra reprymende od kierownika obiektu
zdjecie uzytkownika
kermit84 - 2014-08-24 22:22:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ - 2013-08-28 07:27:26]:
w firmie aspen krakow centrum handlowe m1 real aleja pokoju kierownictwo jest w porzadku ludzie normalnie traktowani pensja za przepracowany miesiac w terminie atmosfera jest bardzo mila kierowniczka sprzatania aspen jest bardzo dobra dla wszystkich pracownikow aspenu pogada pozartuje z pracownikami dba o srodki czystosci odziez sluzbowa sprzety do czystosci obiektu. jezeli pracownik aspen przegnie to dostaje ostra reprymende od kierownika obiektu oraz dyrekcji centru handlowego. dyrekcja centrum handlowego chodzi i delegalnie sprawdza czystosc na obiekcie handlowym
zdjecie uzytkownika
kermit84 - 2014-08-24 22:22:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ - 2013-08-28 07:27:26]:
w firmie aspen krakow centrum handlowe m1 real aleja pokoju kierownictwo jest w porzadku ludzie normalnie traktowani pensja za przepracowany miesiac w terminie atmosfera jest bardzo mila kierowniczka sprzatania aspen jest bardzo dobra dla wszystkich pracownikow aspenu pogada pozartuje z pracownikami dba o srodki czystosci odziez sluzbowa sprzety do czystosci obiektu. jezeli pracownik aspen przegnie to dostaje ostra reprymende od kierownika obiektu oraz dyrekcji centru handlowego. dyrekcja centrum handlowego chodzi i delegalnie sprawdza czystosc na obiekcie handlowym
zdjecie uzytkownika
halina - 2014-08-29 01:52:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wyczytałam, to grupa Aspen świadczy usługi w zakresie sprzątania, żywienia zbiorowego, oferują pełen zakres usług porządkowych oraz sprzątania. Działaja w centrach handlowych znanych sieci jak Carrefour, Metro AG, Plaza Center, Auchan, Geant, Apsys, Ikea, a także szpitalach, hotelach, centrach rozrywki itp.
zdjecie uzytkownika
Pracuś-Aspenu - 2014-10-07 05:32:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam po co to biadolenie??????????
Zjednoczenie na forum internetowym...
Powziąć odpowiednie decyzje i ???????
"Wytoczyć Działa" ,ale to trzeba chcieć -wspłónie
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-10-14 12:54:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam :) A wie ktoś może jak jest z pracą w tej firmie na Cateringu, w kuchni na Ul. Śniadeckich na terenie szpitala Kopernika?
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-10-15 21:46:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tutaj na goworku aspen ma ogłoszenie na staż. Jak napisali firma farmaceutyczna, Aspen Pharma, poszukuje na pół etatu studentki/ studenta do pomocy przy pracach biurowych. Poszukują osoby energicznej, zorganizowanej, dyspozycyjnej i z bardzo dobrą znajomością języka angielskiego. To staż płatny, idzie sie czegoś nauczyć, ktoś wie?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-07
Żródło: Gowork.pl
Warszawa
(mazowieckie)
Firma farmaceutyczna, Aspen Pharma, poszukuje na pół etatu studentki/ studenta do pomocy przy pracach biurowych. Poszukujemy osoby energicznej, zorganizowanej, dyspozycyjnej i z bardzo dobrą znajomością języka angielskiego. Osoby zainteresowane prosimy o wysłanie CV na adres: malgorzata.fedorczyk@aspenpharma.eu
zdjecie uzytkownika
aspen - 2014-11-15 20:54:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w firmie Aspen przez pół roku. Dzisiaj sama sobie się dziwię, że tak długo tam wytrzymałam. Zarobki 5,5zł/h. Pracownicy są źle traktowani, ciągle kobiety się zwalniają, gdyż nie wytrzymują tej presji i ciągłego stresu. Trzeba ciągle być pod telefonem, non stop dzwonią, że nagle mamy przyjść do pracy, bo brakuje ludzi na innym oddziale. Największemu wrogowi nie życzyłabym takiej pracy.
zdjecie uzytkownika
On1992 - 2014-11-18 13:52:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dzisiaj zadzwoniłem w sprawie pracy w aspenie w centrum dystrybucyjnym biedronka w Sieradzu. I pani powiedziała 5 zł za godz oprócz sprzątania dodatkowo praca przy załadunkach i rozładunkach tirów. Zatkało mnie. Ku... Mac. I jak tu żyć godnie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ASPEN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ASPEN?
Zadaj pytanie
x