Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ASPEN

Pracowałeś w firmie ASPEN i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
salowa - 2015-05-02 12:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja tez pracuje w aspen jako salowa i potwierdzam opinie wyzej wymienione ze jest zle a to ze ktos napisze ze jest ok to chyba jest szefem i zaslepia oczy biednym ludzia którzy musza pracowac za taka stawke u nas na szpitalu tez co chwila inna salowa a jak brak ludzi to pracujesz po 12 godz bez przerwy za 5.50
zdjecie uzytkownika
szkoda - 2015-05-20 10:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NO w ochronie w budce płacą 7zł raz czy dwa przejdziesz obiekt i nie ma żadnej pracy fizycznej 5 zł hahahhahahah nie dajcie się wykorzystywać minimum za prace umowa o dzieło i praca fizyczna to stawka 9 zł na rękę w ochronie na pstryk macie za 7zł zero pracy fizycznej :)
zdjecie uzytkownika
Koloren - 2015-05-20 16:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale nawet pracować za te 5 złotych na godzinę przy dużej ilości przepracowanych godzin to też nie są małe pieniądze. Bo to wychodzi nawet 1500 miesięcznie. A jak za pracę, w której praktycznie nic się nie robi to całkiem fajna stawka wychodzi. Inna sprawa to, że nie ma się czasu na nić oprócz pracy.
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2015-05-22 11:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [On1992 - 2014-11-18 13:52:40]:
Firma Aspen to oszuści stosują mobing na niepełnosprawnych ludziach stosują kary słowne odliczają godziny i nie można robić przerw na śniadanie . Są wyzwiska przy klientach , a o wolnym trzeba zapomnieć . Obiecują umowy , a ludzie tyrają na zleceniówkach i co najleprze w tym jest to że na tych umowach nie ma pieczątek firmy tylko dane koordynatora i osoby niepełnosprawne pracóją na nockach za które nie mają płacone.
zdjecie uzytkownika
kala - 2015-05-26 23:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej :) a ja pracowałam 6lat temu w Aspenie na dystrubucji i miło wspominam ten czas :) nie wazne ze był zapierdol i za grosze się pracowało ale mialam sporo wporzo ludzi w teamie i było fajnie :D najlepsze były popołudniówki w lato :D te kolacje na lamperii :))oj to byly czasy :) a pani Irena z kuchni to juz chyba taki typ czlowieka heh :D pozdro
zdjecie uzytkownika
aspenka - 2015-05-31 22:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No niestety potwierdzam złe opinie o firmie Aspen- szczególnie w Krakowie!Teraz już płacą 6 zl netto za godzinę ciężkiej i niebezpiecznej pracy osobie sprzątającej!!!Oczywiście umowa zlecenie i praca w soboty, nocki i po 12 godzin!Dlaczego niebezpiecznej?Otóż dlatego ,ze tzw. osoba sprzątająca pracuje przy wirusach i bakteriach,a ponadto przy posadzkach pooperacyjnych na których można się pośliznąć i nieźle połamać!Oczywiście ubezpieczenia wypadkowego brak!Jednak jest ubezpieczenie chorobowe,lecz marne to pocieszenie gdyż w razie zwolnienia lekarskiego świadczenie jest taj żenująco niskie,ze aż szkoda pisać kwoty!!!Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
aspenik - 2015-06-10 15:04:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy może mi ktoś powiedzieć ile zarabia się na stanowisku -koordynator utrzymania czystości w gabinetach lekarskich, np. w przychodni i czy jest to praca na pełny etat? Bo słyszałem, że ktoś pracuje na tym stanowisku 2 godziny dziennie i czasami w soboty. Z góry dziękuje za informacje.
zdjecie uzytkownika
ślązaczka - 2015-06-10 20:13:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam W Firmie ASPEN nie zarobisz odciagaja godziny no chyba ze bedziesz lizac tylki kierownictwu z KRAKOWA to bedziesz mial godziny inni beda zapi... za ciebie a ty bedziesz siedziala i nadawala lub trzymala z szefem ojjj to pozyjesz pamietam slowa szefa na poczatku JAK BEDZIE SIE COS DZIALO PROSZE PRZYJSC TO POROZMAWIAMY ostrzegam nie rubcie sobie nadzieji czasem mysle ze to nie jest kierownictwo tylko wielki bur..l falszywi bardzo a ci co pisza ze jest dobrze to chyba nastepni lizusie szefa firma samo zlo tak powinna sie nazywac a pracownicy powini miec napisane na plecach OSŁY i IDIOCI bo zapi... za 5 zl a lizusie liza szefom du.. i jeszcze maja godziny pisane hahaha smieszne
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2015-06-10 20:26:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
HAHAHA FIRMIE ASPEN NIE ZAROBISZ ZGADZAM SIE POWYZEJ OPINIA SAMA PRAWDA NO CHYBA ZE MASZ NA IMIE BASIA TO I ZAROBISZ SIEDZAC NA TYLKU I UDAWAC NIEWINNA
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-06-11 11:09:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
no właśnie, albo jesteś kimś z rodziny, to możesz przychodzić na 2 godzinki i brać kasę za nic
zdjecie uzytkownika
.franko - 2015-06-14 17:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [KAJA - 2015-04-10 20:39:54]:
ma.pani.rację.osoby.te.to.powinni.pracować.w.polu.a.nie.na.szpitalu
zdjecie uzytkownika
pytajacy - 2015-06-15 19:42:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak z zarobkami kierownika obiektu np real czy inny sklep ? Ktos sie orientuje ?
zdjecie uzytkownika
zniesmaczony - 2015-06-16 11:20:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pytajacy - 2015-06-15 19:42:10]:
możesz mieć też imię na E. i zatrudniać całą rodzinę :(
zdjecie uzytkownika
jolantusia - 2015-06-17 20:45:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam zgadzam sie z opinia SLAZACZKA I PRACOWNIK macie racje ja bym powiedziala to samo ASPEN TO JEDEN WIELKI BURDELLLLLLOOOO dajcie im lizusow i wy zapi...e a oni siedza i kawki pija
zdjecie uzytkownika
hahahhahaha - 2015-06-18 10:26:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i bogacą się na lewych umowach wypisywanych na rodzinę
zdjecie uzytkownika
OŚLICA - 2015-06-18 22:31:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [PRACOWNIK - 2015-06-10 20:26:39]:
ZGADZAM SIĘ W 100%.Ja własnie pracuje w tej firmie i czuje się jak osioł i idiota!!!
zdjecie uzytkownika
Znającą temat - 2015-06-18 22:50:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zniesmaczony - 2015-06-16 11:20:55]:
MASZ NA MYŚLI E JAK ELLA?WYKORZYSTYWACZKA NIEPEŁNOSPRAWNYCH I IDIOTÓW!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
grundo - 2015-06-19 19:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma Aspen z tego co słyszałem to na tę chwilę ma do zaoferowania miejsca pracy takiej jak osoba sprzątająca w Bydgoszczy; panie do sprzątania w Legnicy (http://www.nuzle.pl/panie-do-sprzatania-legnica,16464654); Pracownik serwisu sprzątającego w Jeleniej Górze (http://www.nuzle.pl/pracownik-serwisu-sprzatajacego-jelenia-gora-jelenia-gora,16118664)
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2015-06-20 19:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oslica a moze pracujemy razem na tym samym miejscu bo jestesmy zgodni co do osłow i idiotów no ale nistety taka prawda
zdjecie uzytkownika
szczęśliwa - 2015-06-21 23:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [PRACOWNIK - 2015-06-20 19:55:02]:
Ja już skończyłam pracę w tej firmie i jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa:))ze podjęłam jedną z najmądrzejszych decyzji w swoim życiu i się zwolniłam:)))
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2015-06-24 18:39:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szczęśliwa - 2015-06-21 23:14:06]:
ja tez nad tym mysle a unas to na szpitalu co chwilka sie zwalniaja i napewno sa szczesliwi tak jak ty
zdjecie uzytkownika
Klick - 2015-06-24 18:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma Aspen - z przykrością stwierdzam, że oszukują ludzi, którzy szukają uczciwej pracy - stosują dni próbne, ale nie przyjmują i nie płacą za przepracowane uczciwie godziny. Nie polecam tej firmy.
zdjecie uzytkownika
dada15 - 2015-06-25 23:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ktoś - 2013-02-27 15:08:26]:
"ktoś" sam się weź do roboty za takie gówniane pieniądze... IDIOTO!!!!
zdjecie uzytkownika
dada15 - 2015-06-25 23:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po przeczytaniu wszystkich opinii.... chyba wpadam w niezłe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> te lepsze opinie, to zapewne piszą ludzie z zarządu....
zdjecie uzytkownika
dada15 - 2015-06-25 23:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Koloren - 2015-05-20 16:19:14]:
Ty chory jesteś????? 5zł za godzinę... i że 1500zł można zarobić????
Jakiś idiota z ciebie.... to ile godzin za taka stawkę trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Spisz w ogóle????? Rodzina cię widzi????? Dzieci jak do Ciebie mówią????
Wujku???
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ASPEN

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ASPEN?
Zadaj pytanie
alert