Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tradis Sp. z o.o. Komorniki WLKP

Pracowałeś w firmie Tradis Sp. z o.o. Komorniki WLKP i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kierowca - 2010-08-23 19:17:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spoko firma. Młoda drużyna ale niestety firma nie daje rady. Trzeba pracować 12/15h dziennie by zrobić co sie do zrobienia dostało. Nadgodziny rozliczają całe szczęście ale nie co miesiąc tylko co trzy!
zdjecie uzytkownika
szukający pracy - 2010-09-08 17:38:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Jak wygląda tutaj praca bo chciałbym się zatrudnić. Na jakie można liczyć zarobki pracując 8h dziennie? Jakie jest podejście do pracownika (czy się go szanuje czy odwrotnie). Czy dostaje się kartki od wypłaty? Jeśli wiecie coś na ten temat to proszę o info.
Z góry Dzięki!!
zdjecie uzytkownika
Kierowca - 2010-09-10 19:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kartki od wyp dostajesz. zarobki 2300brutto plut 700 premia której nie ma na umowie. Nie da sie pracować 8h dziennie jako kierowca średnio jest 12h dziennie. Zapierdol koszmarny.
zdjecie uzytkownika
a biuro - 2010-09-22 23:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak jest w biurach dostałam ofertę pracy w biurze i ponoć jest średnio
ponoć ekipa to dawna alpaga co razem się trzymają? są tam obcy z zew. czy każdy swego stołeczka pilnuje
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-27 18:54:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dawno nikt nic nie pisał...czy jest tu ktoś kto ma obecnie styczność z tą firmą? Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda siatka płac, czy docenia się porządnego pracownika i czy jest fajna atmosfera pracy?:)
zdjecie uzytkownika
lul - 2013-05-30 18:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
płaca całkiem fajna ale atmosfera niezbyt ciekawa
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-06 19:53:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ lul - a co wpywa na tą niefajną atmosferę? Ludzie którzy pracują czy też moze szefostwo? I jeszcze mam pytanie numer dwa..."całkiem fajna płaca" to jaka to jest płaca tak konkretniej? :) a i jeszcze, jaką umowę dają?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-06-12 21:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma całkiem ale atmosfera fatalna zespół przedstawicieli podzieleni na dwie grupy nowa grupa ph super reszta niech spojrz w lustro a szefowie masakra
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-18 20:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale firma całkiem całkiem jak piszesz. Atmosferę da się na pewno przeżyć. Płacą dobrze? Bo w Komornikach to rzadko płacą dobrze ;)
zdjecie uzytkownika
przedstawiciel - 2013-06-25 09:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co z tego ze płaca fajna,wazniejsza jest atmosfera wymyślają ,sprawdzają nie szanują ludzi LICZA SIE ZNAJOMOSCI ,każdy boi się własnego cienia
zdjecie uzytkownika
przedstaw - 2013-06-26 14:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej z tego co słyszałem fajna pensja jest na okresie próbnym ale później niezbyt ciekawa,sprawdzają prace przedstawicieli jezdza z nimi ,kontrokuja jedno wielkie zero...... tam jest wielki [usunięte przez administratora]....
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-27 20:48:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ przedstaw - ale jak się porządnie pracuje to chyba raczej nie powinno być problemu z tym, że kontrolują...
zdjecie uzytkownika
przeds - 2013-07-02 12:13:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście ze nie ma problemu ale choć znam osobe która pracowała solidnie a ja zwolnili w tej firmie licza się znajomosci
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-03 17:57:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, mam pytanie o to jak wyglądają same warunki pracy? W sensie czy jest syf czy może czysto i porządnie?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-07-12 16:16:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest syf płaca coraz gorsza nie ma co się ładować i mieć stresa
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-30 10:46:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy mozna obecnie dostac sie do pracy w Tradis Sp. z o.o. Komorniki WLKP nie majac za bardzo znajomosci?dzieki za porade!!
zdjecie uzytkownika
prac - 2013-08-07 20:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak można się dostać lecz nie wiesz jak długo przetrwasz bo ci ktorze maja znajomości maja lepsze sklepy powodzenia zycze
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-07 21:20:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie a jak tam wypłatki w Tradisie Komorniki obecnie wygladaja czy duuza jest podstawa czy raczej niska a premia wyzsza???Czy istnieja grupowe ubezpieczenia jak w innych zakladach na przyklad??
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-10 20:02:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podstawa jest super niska ale premie sa rozne

zdjecie uzytkownika
matek - 2013-08-17 09:39:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć mam pytanie odnośnie grupówek czy można zabezpieczyć siebie i dzieciaki w razie czego bo te ubezpieczenia w innych firmach samemu to są strasznie drogie
zdjecie uzytkownika
Guzik - 2014-03-22 23:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [matek - 2013-08-17 09:39:20]:
W sumie to się zabezpiecz bo 12h pracy z zajechanymi paleciakami co nawet z pustą paletą ciężko się pcha to jest norma.
W Tradis nie ma zapytania czy będziesz łaskaw zostać 2h lub dłużej. Masz zostać albo będą problemy.
Jeśli masz przypadkowo na 2 zmianę, to zaczynasz w niedzielę o 14.
Jeśli masz na nockę to zaczynasz niby na 22 ale i tak dostajesz sms, że masz być na 18 i nawet nie myśl, że żona rodzi czy dziecko leży w szpitalu, masz być !!!
Generalnie odradzam.
Na początek zapowiadają fajną zabawę a kończysz w domu po 12h i piekielnym bólem nóg i kręgosłupa.
Dla masochistów to będzie rewelacja.
Zapewne ten tekst nie będzie wisieć zbyt długo bo negatywne wpisy szybko kasują.
zdjecie uzytkownika
przedstawiciel - 2014-04-13 19:47:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety tam dostać prace to tylko znajomości no chyba że masz jakies udziały to sam się wspinasz bardzo szybko
zdjecie uzytkownika
przedstawiciel - 2014-04-13 19:50:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety tam dostać prace to tylko znajomości no chyba że masz jakies udziały to sam się wspinasz bardzo szybko
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tradis Sp. z o.o. Komorniki WLKP
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x