logo Revitum SA – Centrum Diagnostyki Organizmu

Revitum SA – Centrum Diagnostyki Organizmu

Warszawa

Opinie o Revitum SA – Centrum Diagnostyki Organizmu

anonim 2011-09-27 15:09:23
Najlepsi specjalisci,nigdzie nie spotkalem sie z tak milymi osobami.Dodatkowo zostalem wyleczony a nikt wczesniej mi nie pomogl.Polecam ich podejcie do medycyny i chorob
nnnnn 2011-11-02 15:20:42
dużo lepiej się czuję, jednak prawdziwe zioła są najlepsze, mają tam naturalne preparaty bez konserwantów, dobierają diety, edukują ludzi, poświęcają dużo czasu!
miałam długo anemię a teraz to przeszło!powinien tam pójść każdy! Personel ma dużą wiedzę
robert 2011-11-21 20:50:24
minęło mi wiele dolegliwości Revitum pomogło mi w nowotworze! pracownicy medyczni mają duże doświadczenie i znają się na ziołach i minerałach bazują na naturze roślin i ziołolecznictwie! Zwracają dużą uwagę na odżywianie, uczą , mają cierpliwość i wyrozumienie,,,,


Jeśli macie jakieś problemy zdrowotne polecam revitum


Sandy 2011-11-22 15:09:20
tu mają się pojawiać opinii o firmie jako pracodawcy a nie opinie zadowolonych lub nie Klientów:/ ludzie myślcie co piszecie
karolina 2011-11-27 20:59:09
bardzo dobra firma, solidna, personel na wysokim poziomie, firma obsługuje osoby z Londynu i nie tylko. Luksusowy i ekskluzywny ośrodek.
Byłam tam i po raz pierwszy w życiu byłam mile obsłużona a co najważniejsze wysłuchana, oraz mogłam się pozbyć alergii bez odczulania! Preparaty kuracje i diety są u nich fenomenalne!!!!!
anonim 2011-11-29 20:25:44
Nie wiem jak to powiedzieć, ale Revitum uratowało mnie od choroby z jaką borykałam się od dawna, zastosowane suplementy ZADZIAŁAŁY !!! a brałam podobne w aptece i guzik dawały, wniosek jest jeden NATURALNE MINERaŁY I SKŁADNIKI POKARMOWE NIE SĄ TAKIE SAME JAK TE CHEMICZNE POWSZECHNIE DOSTĘpne w APTEKACH!!! WARTO ZMIENIĆ COŚ W SWOIM ŻYCIU TAK JAK JA , WARTO INWESTOWAĆ W ZDROWIE, DOBRZE ŻE SĄ TAKIE MIEJSCA JAK REVITUM.
yoko 2011-12-05 01:11:29
opinie o Revitum z tego co wiem są bardzo dobre, specjaliści też mają tam dobrze
2
Robert 2012-06-12 17:57:00
Bardzo polecam to Revitum, mają szybką i trafną diagnostykę organizmu, a jeszcze lepsze mają te kuracje, mi po latach zeszły zmiany takie niby łusczycowe, ale chodziłem 6 miesięcy do nich, miesięcznie kosztowało mnie to 300 zł, ale było warto, nie ma co się męczyć, jak coś wam dolega to do Revitum, bo po tym gorzej będzię i wydacie jeszcze więcej
1
Robert 2012-06-12 17:57:22
Bardzo polecam to Revitum, mają szybką i trafną diagnostykę organizmu, a jeszcze lepsze mają te kuracje, mi po latach zeszły zmiany takie niby łusczycowe, ale chodziłem 6 miesięcy do nich, miesięcznie kosztowało mnie to 300 zł, ale było warto, nie ma co się męczyć, jak coś wam dolega to do Revitum, bo po tym gorzej będzię i wydacie jeszcze więcej
Leon 2012-06-19 21:49:28
Opinia o REVITUM : daję Szóstkę! Polecam, solidni, pracowici i warci polecenia. Moja opinia o kuracji Revitum: szóstka! Diagnostyka i kuracje bez zarzutów, popieram warto iść do nich :)
opinia i revitum 2012-06-20 09:02:37
jestem pod wrażeniem, od kiedy ich zaczęłam odwiedzać dużo lepiej się czuję, mam lepsze wyniki, pozbyłam się zaparć (miałam kilka lat), no i s [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dłam :)
ULKA 2012-06-29 22:07:52
WIECIE TO NAJLEPSZA PLACÓWKA W JAKIEJ BYŁAM
anonim 2013-05-21 18:51:40
Napisze ktoś może coś więcej o pracy w Revitum SA – Centrum Diagnostyki Organizmu? Na jakim stanowisku pracujecie i jak przebiegała do niego rekrutacja? Może wiecie, czy szukają kogoś, zaniósłbym CV... Jak się pracuje, ile płacą? Co z samorozwojem? Jaka jest szansa by początkujący nauczył się nowych umiejętności od kolegów/koleżanek?
2
ulka 2013-08-02 20:50:45
zgadzam się w 100%
anonim 2013-08-03 16:18:15
Witajcie ile mozna zarobic jako specjalista w firmie Revitum SA – Centrum Diagnostyki Organizmu???czy dobre pieniadze
1
uuu 2013-08-06 19:32:16
Praca bardzo odpowiedzialna, i prestiżowa. Często przychodzą celebryci, aktorzy itp. Pensje płacone zawsze w terminie. Firma w 100% profesjonalna i tylko takich zatrudnia. Pensja zależy od stanowiska i umiejętności jak wszędzie. Jako pracownik bardzo cenię sobie tą firmę. Ważne jest też to, że można pomagać ludziom, jak się widzi jak ludzie wracają zdrowi i dziękują, to jest coś czego nie dadzą żadne pieniądze.
2
edyta 2013-08-07 19:52:16
Witajcie Czy wie ktoś ile się zarabia w firmie Revitum SA CDO???TAK KONKRETNIE czy ktoś moze opowiedziec o swoich zarobkach mniej wiecej czy umowa o prace czy jak wyglada wspolpraca dziekuje pozdrawiam:)!
1
toyota 2013-08-08 20:23:11
Zarobki zależą od stanowiska i kompetencji. Ja pracuję już trochę czasu, to co mogę powiedzieć o firmie to w kliku słowach :solidna, uczciwa, szanująca pracownika, ale też wymagająca. Bardzo szybko się rozwija. Odporność na stres też jest tu ważna. Zależy oczywiście, w jakim departamencie firmy pracujesz.
1
anonim 2013-08-09 06:24:24
Czyli jeśli zależa od stanowiska to wiadomo że jeszcze doświadczenie a możęsz podać ze dwa przyklady bo opisowe takie to mnie nie przybliza prawdy
1
i 2013-08-09 13:59:24
tz.jak pokażesz po roku że jesteś potrzebny i kreatywny w pracy to pracodawca na pewno to doceni:). A jak bedziesz robić coś aby zrobić to to troche lipa. To firma dla ambitnych i umiejacych byc samodzielnymi pracownikami. Skonczony kierunek studiow to nie wszystko!
1
anonim 2013-08-11 20:28:23
Witajcie koledzy czyli w firmie REvitum S.A. warunki zatrudnienia są bardzo sprawiedliwe i można dostać tyle ile się daje się od siebie?A jak jest z rozpatrywaniem wniosków o urlop,nie ma problemu żeby iść w dogodnym dla siebie terminie>?
pracuje sie by zarabiac 2013-08-24 09:16:39
Rozumiem że zarobki są objęte klauzulą poufności w firmie Revitum i że nie można o nich mówić ? Wiadomo może czy ludzie są zadowoleni z pensji
1
pacjent 2013-12-27 23:40:12
ej ... hello to jest forum dla pacjentów, czy dla ludzi szukających pracy w tej firmie i branży , szukających dobrych zarobków opierających się na cenach danych produktów do leczenia ... , bo szczerze powiedziawszy ceny produktów nie należą do niskich, czyli co szukać w tej firmie dobrych zarobków czy dobrych rezultatów leczenia pacjenta....
1
Zbigniew 2014-02-16 21:07:21
@pacjent nie opowiadaj takich rzeczy. Przecież to jest forum opinii o pracodawcach :) Opinie pracowników jak najbardziej wskazane
mama 2014-03-19 12:16:23
Mój maż pokładał się ze śmiechu, gdy nasze dzieci były badane. Śmiał się, że tak niepozorne badanie miało postawić diagnozę. Badanie wykryło bolerioze. Na to byśmy nigdy w życiu nie wpadli, zresztą lekarze z naszej przychodni również.
Potwierdziłam testy badaniem krwi. Diagnoza trafna w 100 %. Dziąkuje
6
Basia 2014-04-10 06:25:41
Z tego wniosek, że Revitum posiada całkiem wykwalifikowaną kadrę, bo do tej pory nie spotkałam się z jakimiś negatywnymi komentarzami. Ciekawe jak to wygląda od strony pracowniczej, jaka jest tam atmosfera...
1
żonaty 2014-04-30 08:01:43
Opinie w/wym to sam bzdety i pochwały nic nie znaczące. Ja mam pytania: 1. Jacy są tam specjaliści ( jakie maja wykształcenie - nie chodzi o odpowiedz wyższe czy mgr tylko kierunek, specjalizacja ? 2. Na czym polegają diagnozy, badania ( czy tylko lecza z pieniędzy tak jak u np. dentystów - stomatologów) ? 3. Co jaki okres są konieczne konsultacje ( średnio ) ?
1
Yahoo 2014-05-07 00:02:54
1studia medyczne zapewne.
2 Pokaż mi ,, żonaty''kto teraz za darmo w ramach powołania pracuje? Trudno, żeby dentysta brał grosze za wizytę skoro skończył ciężkie studia medyczne które kosztują też kupę szmalu jak każde inne medyczne kierunki, nie wspomnę o szkoleniach, zjazdach, podręcznikach za grubą kasę!

5
Gazeel 2014-05-07 13:59:07
Wiesz, w życiu każdego można znaleźć mnóstwo przykładów, gdzie trzeba byłoby inwestować w siebie i teraz wszystkim dookoła wystawiać rachunki... według mnie to nie metoda.
estera 2014-05-22 12:21:10
ludzie w tym wątku, mam ogloszenie o prace w revitum. mozecie cos napisac wiecej, sa jakies wady/zalety pracy tam? dzieki
1
Sylwia - praca jako asystentka? 2014-07-17 13:27:06
Cześć wszystkim. Szukam pracy jako asystentka. Przerwałam studia stomatologiczne (długa historia), ale na innych studiach dorabiałam jako asystentka w Gdyni. Teraz szukam pracy w zawodzie w stolicy
1
Marysia 2014-08-21 17:49:35
Dzień dobry. Trafiłam na to forum ze strony internetowej firmy Revitum. Widzę tam bardzo ciekawą ofertę pracy na Specjalistów do wykonywania Testu Obciążeń Organizmu metodą dr Volla i mam w związku z tym dwa, trzy pytania zanim złożę swoje dokumenty aplikacyjne. Czy wiek osoby, która musi wykonywać tę pracę jest taki sztywny? Ja mam 23 lata, skończyłam kurs fizjoterapii i sposób Volla mieliśmy na zajęciach, więc na pewno dam radę, Mieszkam w Warszawie i właśnie tego dotyczny ta oferta. Pozdraawiam.
beata 2014-10-28 15:55:47
mam wykształcenie związane ze sprawami biomedycznymi ale jeszcze nie mam doświadczenie. czy mam szansę wystartować w temacie kariery w Revitum? dają szansę młodym zdolnym?
2
Ketrin 2014-11-14 15:07:19
Świetna firma - bardzo profesjonalne podejście do Klienta. O pracowników dbają - pensje zawsze na czas, wszystko jest w jak najlepszym porządku.
Warto skorzystać!
2
rafiki 2014-11-14 18:12:23
nie zaszkodzi pewnie jak spróbujesz. Za rekrutacje nic się nie płaci w końcu ;) a co do ofert pracy jakie posiada obecnie revitum, to poszukują na stanowisko - Specjalista do wykonywania Testu Obciążeń Organizmu metodą dr Volla . Osobiście nie specjalnie znam sie akurat na tym , także walczcie o miejsce ;)
Jogi 2014-11-14 18:13:30
na mapce na www Revitum (http://revitum.pl/o-nas/) znalazłem lokalicację ich 21 placówek, z tego co widać, są to albo miasta wojewódzkie, albo miasta duże, a klientów mają przecież z całej polski! na stronie internetowej nie ma informacji o jakimkolwiek naborze, opłaca się wysłać cv na maila w zakładce kontakt?
edek 2014-11-14 18:20:58
wydaje mi się, że w tej kwestii nie powinno być jakiś większych kłopotów, bo sądzę, że można wszystko załatwić, wystarczy zaangażowanie i chęć do pracy tylko. Zastanawiam się czy składać do nich samemu papiery, więc nie wiem czy jeszcze zatrudniają tam na takie stanowiska, ale to do dogadania wszystko jest.
robin schudł 2014-11-14 18:26:56
a nie orientuje się może ktoś z was czy dietetyków nie poszukują w Revitum SA – Centrum Diagnostyki Organizmu? ewentualnie mam też duże doświadczenie w organizacji i pracy biurowej więc nas taką posadę też mógłbym startować. o samej atmosferze pracy i ogólnie warunkach nazbierałem już dobre opinie, a jak kasa?
Alicee 2015-03-06 13:39:10
Świetna, rzeczowa firma. Praca w Revitum to naprawdę przyjemne stawki i miła atmosfera. :-)
1
jee 2015-03-23 16:37:35
Świetne warunki pracy i bardzo miła atmosfera. Można się wiele nauczyć, jeżeli chodzi o biomedycynę, ale również wykazać podczas codziennej pracy.
1
Anna 2015-07-21 22:53:35
A jakie to są konkretnie "świetne warunki pracy" w tym przypadku @jee. Jeśli możesz, to napisz. Będę wdzięczna za informacje, bo jestem zainteresowana w najbliższym czasie współpracą z Revitum SA. Zastanawia mnie w jaki sposób szukają pracowników, bo nie widzę niestety żadnych nowych ofert pracy. Może ktoś wie.
ewellll 2015-10-08 10:42:28
Witam dostałam ofertę pracy z jako rejestratorka medyczna w Revitum S.A. Otrzymam opinie na ten temat? jak zarobki?
2
ewellll 2015-10-08 10:44:57
Otrzymam informacje na temat pracy jako rejestratorka medyczna w Revitum w Warszawie? Zarobki? Atmosfera?
pika 2015-10-08 13:54:47
praca na pewno jest ok, w koncu Revitum SA – Centrum Diagnostyki Organizmu ma duze zainteresowanie wsrod klientow, pacjentow. maja wiele oddzialow. tez jak orientuje sie ceny za wykonywane badania, uslugi nie sa jajies wygorowane. ponadto wiele klientow obdarzlo ich kredytem zaufania. jak tak dalej pojdzie to placowka moze dalej mocno sie rozwijac i tworzyc nowe miejsca pracy
Malgosia 2016-02-02 04:24:50
Zalosne, jak oplaceni naganiacze marketingowi sie tu produkuja. Nie ma chyba ani jednego wpisu od rzeczywistego pracownika czy wspolpracownika. Wiarygodnosc tej firmy zarowno dla ewentualnych pracownikow jak i dla kientow - bliska zeru. Pozdrawiam - Malgosia
Malgosia 2016-02-02 04:24:54
Zalosne, jak oplaceni naganiacze marketingowi sie tu produkuja. Nie ma chyba ani jednego wpisu od rzeczywistego pracownika czy wspolpracownika. Wiarygodnosc tej firmy zarowno dla ewentualnych pracownikow jak i dla kientow - bliska zeru. Pozdrawiam - Malgosia
2
Az 2016-02-17 14:59:04
Czy Infolinia przychodząca - rejestrowanie badań w całym kraju od 12 zł jest nadal aktualna, czy to przedawnione ogłoszenie jest bo przyznam, że nie wiem
1
Fejt 2016-04-06 11:56:50
Oj muszę cię zmartwić @Az ale nie ma już tej oferty. Więc musisz chyba poczekać na nowe. Ja sam czekam aż znow zaczną szukać specjalistów do wykonywania testów. Podobno jest dużo szkoleń i można się rozwijać.
hjk 2016-05-07 17:11:23
@Fejt jak jest dużo szkoleń to i ja bym sie chetnie zakręciła koło takiej oferty :) szkolenia sa moim zdaniem podstawą rozwoju pracownika, wiec super że je zapewniają :))) szkoda tylko że aktulanie nie ma ofert pracy od nich, ale to pewnie kwestia czasu
Zostaw swoją opinię o Revitum SA – Centrum Diagnostyki Organizmu - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Revitum SA – Centrum Diagnostyki Organizmu