Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Faurecia

zdjecie uzytkownika
zyczliwy kolega... - 2009-12-03 19:45:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiele wskazywało na to,że zatrudniając sie w tej firmie bedzie bardzo dobrze nie złe zarobki Setki zyć nie umierać.... ale...
osoby wykonywujace prace fizyczne są wykorzystywani co nie miara ze strony lider czy ich zastępców a nawet kontroler jakości
mających ciezką prace za nic mimo że sami nic nie robią pochodzą tylko wynajduja jakieś awarie i zarobią wiele kasy mimo ze nie którzy maja wykształcenie gorsze niz nie jeden pracownik fizyczny
Ja osobiści pracuje w tej firmie ale szukam innej pracy bo mna pomiatać nie będą na głow e wejść sobie tez nie dam a ajk ktos chce bys robolem to niech pracuje tam dalej :) pozdrawia:))
zdjecie uzytkownika
Danile M - 2009-12-04 19:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepszy dział w Faurecia Grójec jest dział Epsilon !!!! Tam panuje rodzina atmosfera tzn: mistrzowie to nie mają wykształcenia wyższego a co mówić o niektórych pracownikach to jak żywcem od pługa oderwania, pod [usunięte przez moderatora]wszystkich za wszystko prawdziwe pieski na posyłki ci mistrzowie i liderzy . A jeszcze jedno żeby być pracownikiem Faureci to musisz być najpierw zatrudniony przez start People ( tzn, firmę pośredniczą cą która na tobie pojeździ 1,5 roku lub miej.) A jak się już dostaniesz to dadzą ci angaż na 2 lata i jak wyskoczy jakiś kryzys to polecisz z firmy na miękko więc jak już tam pracujesz to trzeba brać wszystko na system olewczy i nie być nad gorliwym !!!!
zdjecie uzytkownika
$$$$$$$ - 2009-12-04 19:52:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
For you Germany and Frenchmen have it eyes probably in the ass what japes can't see are in their company, people with inappropriate educations on not appropriate positions a sheer system is prevailing kolesiostwa but well let and this way will be will drain sie from them cash desk. Hehe
zdjecie uzytkownika
antek - 2010-01-04 15:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faurecia Grojec zgadzam sie z powyższym, zero szkolen i możliwości awanasu, jak jesteś dobry to na jednym stanowisku bedziesz stał całe życie, awanse po znajomości, a kadra kierownicza z maturą robioną zaocznie w technikum rolniczym, żenada
zdjecie uzytkownika
cszccxc - 2010-01-21 21:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracują tam nawet tacy na stanowiskach, którzy mają fałszywe kwity na szkołę, jak się mieszka w Grójcu to wiadomo przecież who is who !
zdjecie uzytkownika
1 - 2010-01-28 11:40:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Orjętujecie się czy są jakieś przyjęcia do faureci (praca fizyczna)?
zdjecie uzytkownika
leszek grójec - 2010-01-28 12:26:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie. Prawda jest taka, że piszecie bzdury. jak Wam tak źle z tą Faurecią to po co w niej pracujecie?Tam każdy z kim się rozmawia mówi, że takiej roboty jak w tej firmie jest mnóstwo. Więc zwalniajcie się jak wam tak źle.
Ja pracuje już 10 lat fizycznie w tej firmie i doceniam to, że mam pensje na czas, 30% premii, dostaje ciuchy i wszelkie potrzebne do pracy rzeczy. Nie muszę tyrać np. na mrozie. A że trzeba charować to trudno. Jeszcze nikt nikomu za leżenie nie płacił.
zdjecie uzytkownika
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - 2010-01-28 16:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sa koledzy jakies przyjecia do FAURECJI
zdjecie uzytkownika
Leszek Grójec - 2010-02-23 19:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po tylu latach pracy spóźnili się jeden dzień tylko dlatego, że jest inny termin wypłat niż do tej pory obowiazywał. Wielkie rzeczy.
Bez przesady ludzie.
zdjecie uzytkownika
Leszek Grójec - 2010-03-08 19:39:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie siedzę u kierownika na kolanach tylko dziesięć lat przy tej samej maszynie. Pensje zrobili do 10 żeby rozliczać za cały miesiac od pierwszego do pierwszego. ttak jest wygodniej dla wszystkich. I tylko raz było tak, że osobno była płacona podstawa, a w drugim terminie setki i premie. Teraz będzie już w całości.
A druga sprawa jest taka, że tak narzekacie, ana chwikle obecna jest z 10 osób zatrudnionych przez START PEOPLE, którzy kiedyś pracowali na stałe w Faurecii, ale sie zwolnili. Mówili, że maja w dupie. Że takiej roboty za te pieniadze jest mnóstwo. I co? Bieda w oczka zajrzała i sie wróciło. I teraz sie pracuje za mniejsze pieniadze niz wczesniej. Po co byzć takim cwaniakiem?
Naprawde nie narzekajcie tylko weźcie sie do pracy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Faurecia
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x