Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Faurecia

Pracowałeś w firmie Faurecia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Nemcio - 2014-02-08 19:22:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak właśnie problemy rozwiązują kulturalni i wykształceni dla których cep prostą konstrukcją. Bo jeszcze niedawno sie nim posługiwali
zdjecie uzytkownika
Karol - 2014-02-08 21:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Nemcio - 2014-02-08 19:22:48]:
Zasada jest prosta. Albo pracujesz albo nie. I nad czym tu się zastanawiać. Za komuny mówiło się prosto. "Jeśli wódka w pracy szkodzi, porzuć pracę o co chodzi". Czy jak idziesz do kogoś do domu to mu meble przestawiasz bo tak będzie lepiej? Jeżeli warunki nie odpowiadają to trzeba się zwolnić. Ja robię swoje, dostaję punktualnie pensję i tylko to się liczy. Wyścig szczurów mnie nie interesuje. Jeśli coś będziesz udoskonalać dość długo to na pewno to zepsujesz ( patrz bajka o złotej rybce).
zdjecie uzytkownika
Nemcio - 2014-02-08 21:51:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Za komuny mówiło się też "Czy się stoi czy się leży dwa tysiące się nalezy". Z tym że nawet za komuny Niedziele były wolne. A podobno w kapitaliźmie nie pracuje się w czynie społecznym. Bardzo mnie cieszy że jesteś zadowolony zarabiając coraz mniej a pracując coraz więcej.Potrzeba nam takich więcej na zakładzie. Może bedziesz wpadał za ludzi z epsilona i 4CB w weekend popracować.
Ale jak to mówią nie mój cyrk nie moje małpy jak wam ta sytuacja odpowiada odpowiada to mnie tym bardziej.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-02-09 17:09:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może apelujcie do związków, niech prześwietlą sprawę, przecież to jest nie normalne!!!
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-02-10 23:30:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Krzykacz - 2014-01-28 12:56:37]:
No świetnego tego 14'to letniego założyciela związku zawodowego macie, który został zwolniony z funkcji Gap Lidera za spanie na nocnej zmianie... Nic tylko pogratulować wyboru!
zdjecie uzytkownika
bubu - 2014-02-11 05:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeden na nocy przyśnie i go z lidera zdejmą. (usunięte przez administratora) Taka firma
zdjecie uzytkownika
BIAŁY - 2014-02-11 15:12:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak słyszę takie głupoty na swój temat to aż mi się płakać chce nad losem idioty co to pisze. Powód był bardziej złożony, ale jak się nie wie to się pisze to co się usłyszy.
Po pierwsze miałem konflikt lub jak kto woli nie zgadzałem się z Dzidzią .
I co miesiąc za to moja premia w górnych lotach sięgała 15%.
Po drugie zatarg z ówczesnym wtedy jeszcze kierownikiem 4cb kwadratem, który powiedział ,że mnie sobie zapamięta a jego pupil wykonał zadanie w 100%.
Więc teraz panie mądry znasz prawdę.
zdjecie uzytkownika
4 CBL - 2014-02-11 17:38:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale z tego co słyszałem to jako "społecznik" w Radzie Pracowników I kadencji byłeś zainteresowany wyłącznie swoją pensją. Pewnie w swojej naiwności sądziłeś, że dyrektor ( jeszcze A.W. ) od razu dorzuci sporą sumkę. Myślisz wyłącznie o sobie. Za jakiś czas ludzie zrozumieją. Jakby co to taczka czeka.
zdjecie uzytkownika
nerwus - 2014-02-11 18:31:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [4 CBL - 2014-02-11 17:38:00]:
Bandi a ja słyszałem że u Ciebie to wszyscy nadgodziny odbierają i chetnie przychodza w niedziele na nadgodziny. Co dało sie zauważyć w piątek.
Slyszalem też że mowileś ze jak zwiazkowcom umów nie poprzedłużają to sami sie będą ze związku wypisywać.
Nikt nie każe Ci sie zapisywać do związku. tak samo jak nikt nie zanrania Ci pracować za darmo 7dni w ty godniu. A jak nie podoba Ci sie osoba przewodniczącego to sie zapisz i zgłoś swoją kandydaturę w wyborach. Pokaż ze masz jaja nie tylko do merdania przed jego wysokością kwadratem
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-02-11 20:00:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mariusz nie odpowiedziałeś czy to prawda z tą Twoją "działalnością" w poprzedniej radzie. A poza tym nie jeden Bandi ma odrębne zdanie nt związków. A z Twojej wypowiedzi po prostu wylazł zwykły cham. I tego nie zmienisz.
zdjecie uzytkownika
nikolas - 2014-02-12 03:21:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
4 CBL... jesteś zwykłym (usunięte przez administratora), wnioskuję to po tym co i w jaki sposób napisałeś... (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Biały - 2014-02-12 05:13:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2014-02-11 20:00:04]:
Nie to nie prawda, rzecz dotyczyła zarobków wszystkich pracowników produkcji powyżej 10 lat,że się kształtują na poziomie tych co pracują 3-4 lata.
zdjecie uzytkownika
Biały - 2014-02-12 05:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nikolas - 2014-02-12 03:21:47]:
Właśnie pokazałeś jak silny jesteś i kim jesteś jedziesz na plotach i faktach wyssanych z palca lub jak wnioskuje po twoich wypowiedziach nie tylko wyssanych z palca ha,ha,ha,ha.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-02-12 18:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Biały - 2014-02-12 05:13:01]:
Chyba mijasz się z prawdą. Zasięgnąłem języka i okazało się, ze dwukrotnie podnosiłeś temat, że "byłeś źle oceniany bo często zmieniałeś mistrzów i za mało zarabiasz". Kiedy za drugim razem zdenerwowałeś dyrektora (usunięte przez administratora)i zwrócił Tobie uwagę, że Rada zajmuje się sprawami załogi przestałeś przychodzić na spotkania. Bo skoro sobie nic nie załatwiłeś to resztą przestałeś się interesować. Ponoć to można sprawdzić w archiwum Rady gdzie są listy obecności. Nie zaczynaj swojej działalności od kłamstw. Źle to wróży na przyszłość.
zdjecie uzytkownika
AK 47 - 2014-02-12 19:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A co to za Rada. Przyklaskują tylko kwadratowi i nic pozatym. Regulamin z czapy przyklepali, czteromisięczny okres rozliczeniowy też. Jak się zapytasz o czterobrygadówkę kolejnych działach to żaden nic nie wie. Po co oni mają te zebrania jak nic dla ludzi nie zrobią. Parking podobno miał być powiększony i co, z tym nic nie zrobią. Ale zwalnianiu ludzi którzy mają małe dzieci i odmówią pracy w niedziele to się nie sprzeciwią. Posiłki zabrali. Tak się sprawami załogi zajmują, pięknie (usunięte przez administratora) pięknie.
zdjecie uzytkownika
BIAŁY - 2014-02-13 05:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [AK 47 - 2014-02-12 19:35:17]:
Jesteś prostakiem który chce mnie oszkalować i radę związkową a prawda jest taka,że jak na zakładzie są związki to nie ma rady pracowników.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
4cb - 2014-02-13 14:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ty masz do białego ciekawe skąd masz wiadomości o nim takie skoro przez 3-4 lata nikt nikomu nawet o takim czymś nie wspomniał, tylko ty teraz masz takie wiadomości.
A ty BIAŁY nie pisz z nim bo to szkoda słów na takich ludzi.
zdjecie uzytkownika
BIAŁY - 2014-02-13 16:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [4cb - 2014-02-13 14:42:22]:
Masz kolego racje bo jedyna osoba która może potwierdzić że to stek bzdur (usunięte przez administratora) I masz racje nie pisze już z tym chwastem.
Bandi żyj w swoim zakłamaniu dalej ale bez mojej osoby w twoich (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-02-13 17:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie mierz innych swoja miarą. Są ludzie, którzy nie dadzą się zastraszyć. Dla Ciebie ktoś myślący samodzielnie nie może istnieć. To niech związek za Ciebie pomyśli. Bo własne myślenie jakoś nie za bardzo Tobie wychodzi.
zdjecie uzytkownika
ford gówno wort - 2014-02-16 09:19:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [FSO - 2014-02-01 15:19:04]:
To jest jeden [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracowałem tam pracowałem bo juz nie pracuje:) co to jest wiecej papierkowej roboty niz samej roboty kto tam patrzy na jakiejs poky yoka bynajmniej na fordzie tego nie robia mało tego rozkreca sie fotele na lini bo ktos czegos zapomnial albo włozył za duzo czesci do jednego fotela hee... rada czy zwiazki co to da zmniejszenie ilosci smieszne by to było bedziecie przychodzic w sobote i niedziele robic dla kwadrata a pani (usunięte przez administratora)tylko czeka na Ciebie az nie przyjdziesz do pracy tak jak moi koledzy;( ale wierze w nich ze znajda o wiele leprze zatrudnienie. (usunięte przez administratora)
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-09
Żródło: pracuj.pl
Jelcz-Laskowice
(dolnośląskie)
faurecia backstageAUTOMOTIVE. BEHIND THE SCENES.Dołącz do 97 500 profesjonalistów w 34 krajachFaurecia jest odnoszącą sukcesy firmą projektowo - produkcyjną specjalizującą się w wysokiej jakości rozwiązaniach technicznych, z których korzystają wiodący producenci samochodów na świecie. Dbamy o bezpieczeństwo, komfort, wzornictwo i ochronę środowiska naturalnego. Pomóż nam tworzyć przyszłośćPotrzebujemy ludzi ambitnych. W dobie ciągłych ulepszeń i
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
zwiazkowiec - 2014-02-17 10:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja uważam , że faktycznie nie powinno być takich miejsc jak administracyjny przewodniczący. Ale takie jest prawo mówiące o związkach.
Dlatego też można przekupić takiego przedstawiciela więc wybory będą co 2 lata, anie jak w solidarności bez czasu kadencji. W strukturze związków jest nie tylko przewodniczący administracyjny są sekretarz i skarbnik te dwie osoby pozostają na stanowiskach produkcyjnych, jeż inspektor socjalny który sprawdza działania kierownictwa i dyrektora czy postepują zgodnie z prawem.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-03-06 10:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To co się dzieje w tej firmie przechodzi luckie pojecie!!! Niektóre sprawy powinny trafić do mediów!!!
zdjecie uzytkownika
zasiłek - 2014-03-07 19:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-03-06 10:24:05]:
Faurecia mało płaci. Pensje to skandal. Marzenia o nowym domu, samochodzie, remoncie są nierealne. Wcale nie! Przyjdź do banku BGŻ w Grójcu po kredyt z dogodną ratą i zrealizuj swoje marzenia!
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-04-02 18:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proponuje związkom zawodowym zgłoszenie do inspekcj pracy i niech inspekcja pracy zrobi ankiety anonimowe z zapytaniami bo inaczej to ludzie za najniższa krajowom beda pracowac po 200h w miesiacu.
zdjecie uzytkownika
karjerowicz - 2014-04-26 16:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niedługo to garstka osób zostanie a Nasza Kochana Serdeczna Dyrekcja zatrudni tania siłę roboczą zza wschodniej granicy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Faurecia
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x