Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Faurecia

Pracowałeś w firmie Faurecia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
maxxx - 2014-08-13 09:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maxxx - 2014-08-13 09:52:12]:
Poza tym kwestia rozliczenia za nadgodziny jakieś odbiór dni w tygodniu beznadzieja niech sami z biura przychodzą w weekendy zobaczą jak to jest. Pani K.J wporzadku co do reszty kierownica dużo zastrzeżeń.nie wiem czy jeszcze istnieje projekt g+ ale pozdrawiam wszystkich z zmiany dylona
zdjecie uzytkownika
maxx - 2014-08-13 10:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nerwus - 2014-02-11 18:31:22]:
W tych związkach chyba nikt jaj nie ma same ci.. Siedzą! Kto tam siedzi? someone who can not be for an ordinary worker.ass no relationships
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-08-13 16:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemano. z tej strony sebastian. widze na forum lata ogloszenie na pracownika produkcji do Wałbrzycha. ale co tam robi ta informacja ze potrzeba jest pracownika, ktory byl niekarany to ja nie wiem. nie da sie tego jakos obejsc? jak oni to sprawdzają, wie ktos z Was? nie mam czystej kartoteki przyznaje, ale nigdy nic nie przeskrobalem w zadnej firmie w ktorej pracowalem i w zadnym miejscu mnie nie zwolnili tylko sam sie zwalnialem. niech napisze ktos obcykany w temacie bo siedze na kuroniuwce juz dlurzszy czas i nie usmiecha mi sie tego robic po wakacjach. w perspektywie tylko chyba biedaszyby mam.
zdjecie uzytkownika
łubu_dubu - 2014-08-13 20:16:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maxxx - 2014-08-13 09:59:33]:
Jak człowiek który nie ma pojęcia o kodeksie i prawie pracy moż być kierownikiem kadr. Wszystko co w tym zakładzie zmieniło się na niekożyść pracownika wyszło od pani kierownik HR.
zdjecie uzytkownika
maxxx - 2014-08-14 08:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [łubu_dubu - 2014-08-13 20:16:27]:
Wszystko co się zmieniło na nie korzyść pracownika jest w nowym kodeksie pracy tak ze to nie jest wina pani kierownik HR narzucone przez nasz wspaniały rząd zakład jako zakład tak jak prawie każdy robi faktycznie cięcia i oszczędności powinny się znajdować zarówno jak na produkcji tak i w administracji
zdjecie uzytkownika
łubu_dubu - 2014-08-14 17:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maxxx - 2014-08-14 08:52:55]:
Jakie to zmiany w Faureci wymusił kodeks pracy. Żadnych. Prawo pracy zabrania planowania nadgodzin. A jak nazwiesz sytuację gdy w marcu kierownictwo tej firmy wie że do października wszystkie soboty i niedziele muszą być pracujące bo inaczej nie da rady planu wyrobić. Jak rozumiem praca w soboty została narzucona zmianami w kodeksie pracy. Idziemy dalej podstawowym okresem rozliczeniowym w jest miesiąc. Kodeks pracy DOPUSZCZA wydłużenie okresu rozliczeniowego do 4 m-cy ale tego nie nakazuje. Więc ta zmiana także nie jest narzucona zmianami w kodeksie pracy. Pamiętam czasy gdy premia była naliczana od stawki powiększonej o wypracowane nadgodziny. To także zostało zlikwidowane. Wszystko to jest iwencją twórczą Pani od HR.

A oszczędności powinny się zacząć i skończyć na administracji bo tam jest ogromne pole do popisu ale nikt na sobie oszczędzał nie bedzie skoro są robole.
zdjecie uzytkownika
maxxx - 2014-08-15 03:14:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zakłady pracy podporzadkuja się do prawa pracy.są też wewnątrz zakładowe przepisy które nie mogą odbiegać od norm uni europejskiej. Poczytaj będziesz wiedział. Z tego co wiem zakład przestrzega praw pracowniczych zarówno fizycznych i administracji. Wiec w tej kwestii pani kierownik HR robi to co stosowne dla zakładu.
zdjecie uzytkownika
maxxx - 2014-08-15 06:33:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [łubu_dubu - 2014-08-14 17:59:37]:
Zakład pracy nie jest zobowiązany do płacenia godzin nadliczbowych to jest tylko i wyłącznie wola pracodawcy czy zapłaci 50% czy 100% może i jeśli ma taką okazję w zamian za nadgodziny oddawać dni wolne w tygodniu
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-15 09:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maxxx - 2014-08-15 06:33:57]:
Tak Kasiu masz rację. Mozesz także zwolnić za odmowę pracy w nadgodzinach. Uatosunkuj się jeszcze do sprawy planowania nadgodzin i czteromiesięcznego okresu.
zdjecie uzytkownika
maxxx - 2014-08-15 09:10:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-08-15 09:03:15]:
Pracowałem w tej firmie 10 lat więc nie wiesz raczej nic o przepisach i regulacjach prawnych nikogo nie bronie takie jest prawo w Polsce. Zawsze możesz ruszyć do Francji lub uk zobaczysz jak naprawdę trzeba zapi...wiec skończyć te wasze durne komentarze
zdjecie uzytkownika
rambo - 2014-08-15 11:20:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Narazie to nikomu związki nie pomogły!!! chyba żę sobie.... w robieniu kariery i opierd.. się Mieli tak pomagać Dużo gadają bo muszą, gadają nam to co chcemy usłyszeć!!!!! Niech do OWSIAKA się zapiszą jak chcą pomagać!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-15 12:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maxxx - 2014-08-15 09:10:04]:
Rozumiem że 10 lat pracy zrobiło z ciebie specjalistę. Wylumacz mi niespecjaliscie z zakresu prawa pracy który pracuje tu tylko 8 lat jak uprawomocnić zakazaną prawnie pracę w nadgodzinach. I proszę pokaż mi akt prawny nakazujący pracować 7 dni w tygodniu. I nie strasz mbie pracą w UK bo jak tam wygląda praca to akurat wiem.
zdjecie uzytkownika
maxxx - 2014-08-15 18:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-08-15 12:06:55]:
Wiesz chyba z opowieści. Jedz do Francji tam się nauczysz pracować wróć i wtedy możesz co kolwiek pisać na temat prawa pracy.najlepiej to się rospier na trawce z browarkiem i czekaj aż ktoś ci dobrze zrobi. Jeśli chodzi o nadgodziny wszystko jest opisane w kodeksie pracy poczytaj jak potrafisz. Pracodawca nie jest zobowiązany za płacenie za nadgodziny tzw ruchomy czas pracy
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-15 22:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maxxx - 2014-08-15 18:37:52]:
To powiedz kiedy można stosować ruchomy czas pracy. Bo kodeks także o tym pisze. I Faurecia nijak się nie łapie. I wytłumacz mi zgodnie z kodeksem pracy którym się tak podpierasz kiedy dozwolona jest praca w nadgodzinach i czy może ona być planowana. I nie mieszaj ruchomego czasu pracy z pracą w nadgodzinach bo to dwie różne rzeczy. Ewentualnie skonsultuj się z prawnikiem
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-15 22:13:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co do opowieści to wiem z nich że we Francji nikt by na taki Obóz Pracy jak FAP nie pozwolił. Słyszałem że tam się od poniedziałku do piątku pracuje ale pewnie twoje 10 letnie doświadczenie mówi inaczej i to my tu mamy ran na ziemi pracując 8 dni w tygodniu.
zdjecie uzytkownika
alllano - 2014-08-16 00:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę,że jest nabór do Faurecji. Czy warto tam iść? Jakie są zarobki?
zdjecie uzytkownika
maxxx - 2014-08-16 05:08:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-08-15 22:13:13]:
Musisz iść do laryngologa jak najszybciej bo coś chyba z słuchem masz jak ci się nie podoba praca możesz sobie zmienić na lżejsza nikt ci nie każe zapierdol...
zdjecie uzytkownika
maxxx - 2014-08-16 05:12:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-08-15 22:09:35]:
Dlatego powiedziałem o ruchomym czasie pracy glabie bo gdyby zakład chciał to byś zapierdol..w soboty i niedziele za gratis zawsze mogą tak zrobić wtedy będziesz płakał tylko pieluchy nie zapomnij
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-16 11:30:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maxxx - 2014-08-16 05:12:05]:
Po pierwsze ja cie nie obrażam a z ciebie widzę już wychodzi kultura wrodzona i nabyta. Cóż jak nie ma siły argumentu to pozostaje argument siły.
Po drugie, prosiłem o podanie konkretnego przepisu z kodeksu pracy który sankcjonuje planowanie pracy w nadgodzinach pół roku do przodu. Oraz kiedy kodeks pracy dopuszcza pracę w nadgodzinach. Dla fachowca z takim stażem i wiedzą nie powinno to być trudne (Taki i taki art kodeksu pracy i nie chcę nic więcej).
Ale jak się pojęcia nie ma, to się każe do Francji przeprowadzać. Potrafisz tylko klepać w klawiaturę i wysyłać ludzi do Anglii i Francji a wiedzy merytorycznej ZERO. Nie wiesz nawet czym jest ruchomy czas pracy, i jakie są warunki jego wprowadzenia.
Ruchomy czas pracu : Pon 6-14 Wt 8-16 Śr 7-15. 35 h nieprzerwanego odpoczynku tygodniowego 11 h miedzy zmianami. Tak dla twojej wiadomości.
Jesteś jak pani z kadr która do odpowiedzi na najprostsze pytanie, potrzebuje konsultacji z prawnikiem. Zresztą kultura Twoich wypowiedzi mówi sama za siebie.
I co ma słuch z podobaniem się pracy w Faurecii.


Allano jak masz nuż na gardle i żadnego innego wyjścia to możesz przyjść. Praca zazwyczaj 7 dni w tygodniu 1900 brutto + do 30% premi umowa na pół etatu. Od września nadgodziny do odbioru, tylko nie licz że odbierzesz wtedy gdy tobie będzie pasowało. Dostaniesz wolne w czwartek aby pracować w sobotę. Jedyny plus to że pensja zawsze na czas.
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-08-16 12:34:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobnierz przez związki zawodowe we Francji zamkneli oddział faurecji bo związki nie potrafiły się porozumieć powoli u nas zaczyna się dziać podobnie a od wrzesnia bedzie wsparcie z zakładów karnych?
zdjecie uzytkownika
maxxx - 2014-08-17 02:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-08-16 11:30:20]:
Przecież ja cię nie wysyłam nigdzie. Siedź i narzekaj tylko.jak tak doskonale znasz prawo pracy to po co te wszystkie durne komentarze?
zdjecie uzytkownika
maxxx - 2014-08-17 02:43:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-08-16 11:30:20]:
Poza tym mam lepszą pracę zarabiam tyle w tydzień co ty pewnie w dwa miesiące.ja nie narzekam na nic. Nigdy nic na siłę.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-17 08:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ty twierdzisz że znasz prawo pracy tak dobrze więc prosze abyś wyjaśnił mi pewne kwestie.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-06-13
Żródło: Gowork.pl
Wałbrzych
(dolnośląskie)
Obecnie do Zakładu Struktur w Wałbrzychu poszukujemy kandydatów na stanowisko: PRACOWNIK BEZPOŚREDNI PRODUKCJI- umowa o pracę tymczasową Obowiązki: - praca przy produkcji foteli samochodowych, - montaż elementów konstrukcji foteli, - obsługa maszyn oraz linii produkcyjnej. Wymagania: - wykształcenie min. zawodowe- niekaralność,- zdolności manualne, - dyspozycyjność do pracy w systemie 3-zmianowym - umiejętność organizacji pracy wła
zdjecie uzytkownika
maxxx - 2014-08-17 09:00:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-08-17 08:50:44]:
I tak jest że znam nie przeczę. Przecież możesz kupić prawo pracy i poczytać trochę są też prawnicy jaj coś komuś nie pasuje w pracy.wyjaśniłem to co trzeba co do ruchomego czasu pracy po części masz rację tzw godziny ale też pracodawca może sobie przesunąć dni pracy weekend pracujesz a a tygodniu odpoczywasz.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-17 12:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiec odpowiedz mi który art. kodeksu pracy pozwala planować pracę w nadgodzinach. Bo ja takowego nie znalazlem.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Faurecia
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski