Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Delic-Pol

Pracowałeś w firmie Delic-Pol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
. - 2014-06-07 23:31:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Było słabo.
zdjecie uzytkownika
lola2 - 2014-06-08 17:17:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [. - 2014-06-07 23:31:45]:
Słabo to mało powiedziane .Jak zaklad robi coś dla pracowników to niech to będzie coś fajnego a nie dwie panie w różowych perukach które coś tam wymyślały dla dzieci.Jeden dmuchaniec i to lipny.Nawet porządnych ciastek nie było.Nie mowiąc o ,,zwiedzaniu"hali przelot lotem błyskawicy,nic nie ruszać nie podchodzić za blisko .Ach no cóż to tylko DELICPOL niech lepiej nie robią takich ala imprez bo szkoda zachodu.
zdjecie uzytkownika
Zacny - 2014-06-10 08:01:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czegokolwiek by nie zrobili i nie zaproponowali to ciągle mało, ciągle źle. Miejcie w takim razie wy gest i pokryjcie koszty zamówienia tych babek i dmuchańca...
zdjecie uzytkownika
zacna - 2014-06-11 18:24:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jak się nie ma pieniążków to się nie organizuje takich imprezek :) proste i logiczne poza tym wypłaty za miesiac MAJ to kpina, tak źle to jeszcze nie było no ale jedna dostanie 1200 a operatorka 1800 sprawiedliwość jest i to jaka.
zdjecie uzytkownika
Zacny - 2014-06-12 01:00:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według mnie liczy się gest dobrej woli. Masz rację, powinni sobie poradzić i z normalnym funkcjonowaniem firmy, bo w zasadzie to jest bardziej istotne.
zdjecie uzytkownika
lola2 - 2014-06-12 17:52:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zacny - 2014-06-12 01:00:46]:
Fakt jak się nie ma to się nie robi.Da się pracownikom zarobić 1200 i zrobi się pokazową impreze niby to jak firma dba o ludzi.Niech da zarobić jak normalnym ludziom bo każdy chce żyć a za takie pieniądze to chyba tylko dobrze się opić żeby zapomnieć.Będą pieniądze będą ludzie pracować w soboty i niedziele,proste.Nowi też nie popracują z resztą widać jak im się podoba i nie zganiajcie na starych pracowników bo zawsze powtarza się ten sam scenariusz.Nie doceniacie starych pracowników i to jest błąd.
zdjecie uzytkownika
smyk - 2014-06-20 23:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podwyżki były a i tak wszyscy zarabiają tylko nie ludzie na produkcji
zdjecie uzytkownika
. - 2014-06-21 23:09:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podwyżki były niesprawiedliwe .
zdjecie uzytkownika
lola2 - 2014-06-23 10:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I te co dostały podwyżki nie muszą być na brygadzie i naginać soboty i niedziele za 1250 bo są nie ,,zastąpione''.A przecież wszyscy mieli być elastyczni?Śmieszne!!!


zdjecie uzytkownika
zacna - 2014-06-24 01:04:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brygady nie obowiązują całej ekipy. kierowniczki mają lepiej no ale w końcu po tylu latach na depozytorze jakby sobie dała rade na biszkopcie?
zdjecie uzytkownika
Zacny - 2014-06-24 08:37:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze znajdzie się ktoś komu obecny stan rzeczy nie będzie pasował. Premie źle, wynagrodzenie źle, praca źle... Nie wiem jak wy ze sobą wytrzymujecie.
zdjecie uzytkownika
smyk - 2014-06-24 22:09:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
magazyn zarabia choć się nie wyrabia,warsztat śpi i zarabia a produkcja robi i stara się przeżyć za tą podwyżkę choć jest ciężej niż przed podwyżkami
zdjecie uzytkownika
. - 2014-06-25 16:28:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka podwyżka??? Są osoby które za nieobecność na stanowisku" operatora" itak dostały premie.
zdjecie uzytkownika
Zacny - 2014-06-26 02:19:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jaka w tym sprawiedliwość. widzę, że maksyma "czy się stoi czy się leży" jest wciąż aktualna w naszym kochanym kraju.
zdjecie uzytkownika
lola2 - 2014-06-26 18:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zacny - 2014-06-24 08:37:18]:
Zle pewnie .Znając życie to jesteś jedną z osób które dostały większą kasę i są zadowolone.Zamień się z dziewczynami co mają po niecałe 1300 i muszą pracować i są pomiatane i wymaga się od nich co raz więcej.Niech traktują wszystkich w taki sam sposób a nie od jednych wymaga się Bóg wie czego ,a inne panie to robią za wolno tego nie potrafią to mają przydzielone lżejsze prace byle by tylko były
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-06-30 18:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak wygląda praca na produkcji przy pakowaniu ciastek?
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-07-02 13:48:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zbieranie ciastek a nie pakowanie.
zdjecie uzytkownika
. - 2014-07-03 08:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapraszamy, zobacz na żywo.
zdjecie uzytkownika
. - 2014-07-07 17:31:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak. To prawda, a premie dostają wybrane osoby, niewiadomo za co. A z każdej zmiany zrezygnowało po kilka osób z pracy.
zdjecie uzytkownika
Zacny - 2014-07-07 17:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@lola2 Jeżeli drogie panie dają się tak traktować to niestety inni będą to wykorzystywać. Nie jest to żadna złośliwość z mojej strony tylko smutne stwierdzenie faktu...
zdjecie uzytkownika
Nick - 2014-07-08 21:08:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-03-05 17:54:24]:
Pani Dyrektor jest spoko :) w końcu nawet na starej hali kierwniczki się boją jej skończyło się co, dla nie których znajomości po sąsiedzku z kierownikiem produkcji .....
zdjecie uzytkownika
lola2 - 2014-07-09 10:12:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czy to akurat jest: dobre wnoszenie strachu na produkcje bo to nie o to chodzi.Wiadomo jak jest miło i nikt się nikogo nie boi to pracuje się lepiej.A znajomości są były i będą i to nie tylko na starej hali.Pani dyrektor może dobrze się z tym czuje że wszyscy się jej boją i mówią o Delicpolu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jeśli tak to ma wyglądać to gratuluję i jednocześnie współczuję pracownikom bo tak zle jak jest teraz to nie było a lepiej nie będzie.
zdjecie uzytkownika
ONA - 2014-07-09 20:34:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lola2 - 2014-07-09 10:12:03]:
Jak Ci jest tak żle to się zwolni..
zdjecie uzytkownika
Zacny - 2014-07-09 23:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście, że atmosfera strachu jest do bani, to akurat nie ma gadania... Pracownicy są różni... o to chodzi, że układy nikomu nie będą pasowały.
zdjecie uzytkownika
lola2 - 2014-07-10 10:22:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ONA - 2014-07-09 20:34:17]:
Pisze się zwolnij !!!I jeśli myślisz że będę drążyć temat to się mylisz.Forum jest po to żeby wyrazić swoje zdanie.Ja to zrobiłam i nikt mi tego nie zabroni.A jak ktoś nie chce niech nie czyta
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delic-Pol
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x