Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Delic-Pol

Pracowałeś w firmie Delic-Pol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nona - 2014-09-13 10:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak czytam i wychodzi z tego że biedne panie przyjęte na umowę zlecenie pracują za wszystkich a reszta leży.Najlepiej aby wszystkie panie które są na umowę zlecenie i twierdzą że ciężko pracują postawić na jednej linii i wtedy będzie wiadomo kto naprawdę ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
casandra - 2014-09-13 16:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie o to chodzi są takie co juz długo rozbia i mają zlecenie i zle nie zbieraja a inne sie nie nadaja do niczego i je trzymaja
zdjecie uzytkownika
LLLL - 2014-09-15 00:05:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gggg - 2014-01-12 16:10:39]:
Praca w` delicpolu od kiedy jest nowa pani dyrektor nie jest fajna jeśli tak uważasz to chyba ci gorzej i powinieneś iść do lekarza LUDZIE JAK NAJDALEJ OD DELICPOLA !!!!
zdjecie uzytkownika
Dora - 2014-09-24 23:44:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego od razu kolego tak oceniasz ten komentarz? Widocznie nie wszyscy pracownicy podążają Twoim rozumowaniem, w końcu każdy ma prawo do własnego zdania. Delic-pol powinno oferować dobrą atmosferę w zespole, wydaje mi się, że nie powinna ona być tak zepsuta jak w większych firmach, gdzie kładziony jest większy nacisk na sprzedaże etc.
zdjecie uzytkownika
smyk - 2014-10-01 07:47:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tylu mają chętnych do pracy że kiedy zlapali pijanych pracowników to nic im nie zrobili. A więc kto ma to pije. Zatrudniamy do pracy może być z nalogami.
zdjecie uzytkownika
3x - 2014-10-02 19:34:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
piją bo na trzeźwo trudno pracować w tym zakładzie! Jest coraz gorzej
zdjecie uzytkownika
wafel - 2014-10-02 21:48:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ewka dalej spi
zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-10-03 02:12:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a w Delicpolu nadal chamstwo... no nic poczekam pare lat sami się wykończą.
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2014-10-03 22:31:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga Ukraina atakuje! Co dalej, Chiny ?
zdjecie uzytkownika
wasza - 2014-10-07 20:58:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie pasowały kielkczanki to macie ukrainki!!! haha... jesteście chamscy dla swoich jak i dla obcych, bo wy tylko Polacy.
zdjecie uzytkownika
praca - 2014-10-07 21:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
da się tam pracować, zarabia się tu jak wszędzie po 1180zł miesięcznie plus setki za soboty i niedziele, ale nie ze wszystkimi można tam żyć gdyż za dużo mają czasu na plotkowanie i wieczne narzekanie, jak pani Kopacz wam podniesie płace do 3000zł to zakład zamkną bo nikt PARTY po 20 zł nie kupi.
zdjecie uzytkownika
smyk - 2014-10-07 21:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarabialy panie po 2000 a panowi po
3000 i nikt zakladu nie zamknol, a czy kadra tez ma placone wedlug tego co pani Kopacz ustalila
zdjecie uzytkownika
fiona - 2014-10-11 07:11:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
głupie baby Ukrainki są ok. Przyjeżdżają po to aby pracować i zarobić a te f..... z Kielc po to żeby zarobić a się nie narobić.Było ze 3 dziewczyny młode i pracowite a reszta to lebry do kablowania.
zdjecie uzytkownika
Tytus,Romek i Atomek - 2014-10-11 13:06:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [fiona - 2014-10-11 07:11:53]:
Fiona Ty to chyba ślepa jesteś!Jakbyś nie zauważyła to te Ukrainki przez 12 godz robią kartony tak to i te z Kielc potrafiły pracować a pań z Kielc było więcej które potrafiły świetnie zbierać nie jednokrotnie lepiej od zielonych beretów a lebrów do kablowania jest sporo w śród zielonych! Brygady dają możliwość poznać innych ludzi na różnych zmianach i np na zmianie E na linii nr 1 na ostatnim miejscu siedzi sobie pani która kabluje więc panie z brygad przy tej pani milczymy!!!! Ukraińcy robią tylko kartony nawet faceci którzy powinni pracować jako ciastowi i paletowi a robią wielkie gów....... i na obecną chwile to jest z nimi gorzej niż z Kielcami bo akurat Ukraińcy nic nie robią a zarobią tyle co ty się namachasz przez 8 godz i nie mają totalnie żadnych obowiązków leżą w hotelu po pracy więc Fiona wybierz się do okulisty bo masz coś ze wzrokiem!
zdjecie uzytkownika
XX - 2014-10-12 11:18:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE MACIE CO ROBIĆ W DOMU TYLKO TAKIE GŁUPOTY WYPISUJECIE CAŁA POLSKA SIĘ Z WAS ŚMIEJE .JAK KTOŚ TO CZYTA TO PEWNIE SOBIE MYŚLI ŻE TAM PRACUJĄ SAME DE...E I RASIŚCI.POZDROWIENIA Z KIELC.
zdjecie uzytkownika
sisi - 2014-10-12 12:55:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XX - 2014-10-12 11:18:01]:
Ty akurat już nie masz co robić! pozbyli się was z dnia na dzień i żadni z nas de..... ani rasiści jedź za granicę zarobić a na pewno nie będziesz składać kartonów przez 12h nawet jak trafisz do podobnego zakładu Byłaś tu i co składałaś 12h kartony?? gonili was do roboty czy wam się podobało czy nie stawiali was na linii od 1 dnia więc się nie wypowiadaj jak nie wiesz co się teraz tu dzieje
zdjecie uzytkownika
hela - 2014-10-13 13:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaczyna to być nudne .Czepiacie się najpierw Kielc potem nowych teraz Ukraińców.Dlaczego nie wypowiadacie się oficjalnie na zebraniach itd.nic nie robicie aby wszystkim się lepiej pracowało tylko narzekacie i to na forum a jak przyjdzie dyrekcja to siedzicie cicho.Wszyscy przyjezdni są chronieni i każdy o tym wie.Jakby polowa załogi robiła to co do nich należy to praca w Delicpolu wyglądała by inaczej.Niech każdy robi swoje i nie liczy że inni zrobią to za niego.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Kić - 2014-10-14 14:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może są osoby, którym dobro wspólne zakładu takie jak atmosfera, lepsze warunki etc. nie są potrzebne i mają wszystko w poważaniu.. Z tego wniosek, że w Delicpolu nie ma zbyt dużego wzajemnego zaufania, co może trochę dziwić, bo kadra nie jest jakaś strasznie duża, a kontakty między ludźmi powinny się względnie szybko ukształtować.
zdjecie uzytkownika
Emi - 2014-10-16 16:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak czytam te opinie,że mnie aż ściska :/ Ponieważ idę jutro w sprawie pracy do tej firmy.I mam obawy :/
zdjecie uzytkownika
lucky - 2014-10-28 22:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Emi - 2014-10-16 16:47:46]:
a te ukrainki to pracują etatowo pod Delicpolem czy przez zewnętrzną firmę?
zdjecie uzytkownika
a - 2014-10-29 19:53:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [lucky - 2014-10-28 22:49:47]:
idż do biura i się spytaj bo dla nich to znaczenia nie ma liczy sie tylko kasa i ze mogą sobie dobrze dorobić a ciekawość to pierwszy stopień do piekła
zdjecie uzytkownika
anonimowa teresa - 2014-10-31 17:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślcie prosze o firmie i działajmy wspólnie na jej dobre a nie smaczmy sobie do oczu. cieszmy się z pracy którą mamy bo tak naprawdę jest to praca bardzo dobra ni nie ma na co narzekać
zdjecie uzytkownika
pollina - 2014-11-02 10:34:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [anonimowa teresa - 2014-10-31 17:18:17]:
anonimowa tereso ty chyba się naćpałaś! myśleć o firmie i działać na jej dobro?! Szkoda tylko że dyrekcja,kierownicy i brygadziści nie myślą o bobru swoich pracowników Według nich dobro pracownika to: wypie....ć pracowników na brygady nie patrząc z kim kto jeździ a tym samym jest to praca w soboty i niedziele za 1300zł wieczny problem z przerwą bo wymiana jest na godzinę przed pójściem do domu Brygadziści tylko się drą a jak przyjdzie poprawić ciastka które są dziurawe jak ser szwajcarski to najlepiej wpisać naganę pracownikowi na linii postawią osoby które nie mają pojęcia o zbieraniu i zapierda...sz za tą osobę za 1300 a ta osoba zbiera po 3 ciastka i jeszcze zjeb..e dostaniesz za tą osobę bo ciastka do kosza się sypią Twoim zdaniem ta praca jest bardzo dobra? nie ma na co narzekać jak przez 8 godz nie masz jak do toalety wyjść albo zrobić łyka wody? Zastanów się co piszesz Bardzo dobra jest może dla ciebie ale nie dla większości
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-11 19:39:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [casandra - 2014-09-13 16:36:06]:
Weź nie pieprz głupot czy na umowę zlecenie czy nie to i tak jest tam wyzysk człowieka bo ktoś nie ma wyjścia to będzie zapierdalał za te marne grosze hehehe ludzie którzy tam pracują myslą że już nie ma innej ptacy....
zdjecie uzytkownika
olka2 - 2014-11-17 12:25:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
casandra bawi cie to ale zabawne
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delic-Pol
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x