Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Delic-Pol

Pracowałeś w firmie Delic-Pol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Nic - 2015-01-02 14:08:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [proszek - 2015-01-01 21:10:13]:
To Święta prawda siebie nie widzą..
zdjecie uzytkownika
Natasza - 2015-01-03 20:49:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam co w tym zakładzie się wyprawia sos ze żądza kierownicy brygadzisci to jeszcze są gwiazdy Delicpolu mianowicie na biszkopcie pracuja 2 siostry mają się za nie wiem co żądza a innym nie wytłumaczą i wymagają wzywają na ludzi ja już zjechała mi mam nerwy spokojne dyrektorka na to nic nie mówi będzie mówić jak ludzi nie będzie ona tak nie szaleje jak te 2 brak słów
zdjecie uzytkownika
stasiek - 2015-01-05 10:51:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie moi drodzy po co Wam te dyskusje. Nie jesteście od tego w tym zakładzie żeby dyskutować. Jesteście od tego żeby zapie........ać i siedzieć cicho. A jak sie nie podoba to kadry i bye. Przecież nikt Was tu nie trzyma za ręke. Wolny kraj.
zdjecie uzytkownika
eee - 2015-01-05 19:12:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stasiek - 2015-01-05 10:51:54]:
Pięknie to napisałeś
zdjecie uzytkownika
Cfaniaczek - 2015-01-07 09:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Gal Anonim - 2014-09-08 22:23:07]:
'Ręczę za to, że WSZYSTKIE panie z Kielc mają książeczki sanepidowskie i niczym moi kochani wrażliwcy nie zarazicie się od nich. Jeśli ktoś bardzo potrzebuje dowodów, zapraszam do kierownictwa.'
Tylko że zapomniałeś dodać że ksiązeczki sanepidowskie wogóle nie uwzględniają w badaniach testu na HIV a ten byłby wskazany zwłaszcza dla Ukrainek gdzie poziom procentowy HIV jest równy poziomowi HIV w Afryce Centralnej
Wyrobienie książeczki to pikuś
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2015-01-07 21:34:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale z was banda idiotów żal was....
zdjecie uzytkownika
Hardkid - 2015-01-09 20:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wy porąbane baby weź ta się za robotę a nie za takie głupoty wypisywać, zerknijcie na siebie bo macie brud wkoło siebie a osądzacie innych wy porąbańce
zdjecie uzytkownika
bebe - 2015-01-10 07:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Hardkid - 2015-01-09 20:52:11]:
Z tym się zgodzie niektórzy to siebie nie widzom tak jak np.Ren.Mądrz...wszystkie panie są puste i płytkie według tej damy Tylko że nie ocenia się książki po okładce!Może więcej szacunku do ludzi.
zdjecie uzytkownika
Hardkid - 2015-01-10 20:55:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bebe - 2015-01-10 07:08:29]:
Nie patrz na(usunięte przez administratora) Tylko patrz sam/a na siebie
zdjecie uzytkownika
yyy - 2015-01-11 23:43:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
uwazaj zeby ciebie kto w du.pe nie wypiel.dolil pier..y nielobie
zdjecie uzytkownika
eee - 2015-01-12 14:01:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To pewnie pisze jakas samozwancza kierowniczka ale domyslamy sie kto to taki
zdjecie uzytkownika
olka2 - 2015-01-12 17:10:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Te Xxx straszysz? Pilnuj się.Uważaj na słowa ty patologio!!
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-01-12 19:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I tak nie zgadniecie kto to taki matoly ktore roboa za najnizsza krajowa bo nie zaslugujecie na nic wiecej hahaha
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-01-12 21:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Boże!
zdjecie uzytkownika
alexia - 2015-01-13 10:56:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moi drodzy,po co kłótnie,po co wasze swary głupie,wnet i tak to upadnie!!!!
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-01-13 11:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i tak sie wlasnie ucisza bande hejtujaca biuro jakie to proste hehehe
zdjecie uzytkownika
eee - 2015-01-13 13:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-01-13 11:36:17]:
Naucz sie pisac poprawnie b.....
zdjecie uzytkownika
eee - 2015-01-13 15:44:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-01-13 11:36:17]:
Wielka pani z biura sie znalazla co obraza ciezko pracujacych ludzi
zdjecie uzytkownika
lala - 2015-01-14 10:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jak zwykle odezwało się kilku ,,mądrych''którzy na forum obrzucają się błotem.Ludzie jesteście dorośli więc się tak zachowujcie.Nie wszyscy muszą mieć wyobrażenie o Delicpolu że tam tylko taki element pracuje.Bo tak nie jest.Forum jest po to aby wyrazić swoją opinię na temat pracy itd.a nie wyzywać się bo to jest na bardzo niskim poziomie.Ma ktoś coś do kogoś to powiedz mu w oczy jeden z drugim a nie zgrywaj chojraka za klawiaturą komputera pod pseudonimem!
zdjecie uzytkownika
Henio ;) - 2015-01-14 11:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szykuje się duża akcja nowy napływ sił z Ukrainy i będą zwolnienia pewne info z biura pozdro.
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2015-01-14 18:13:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje w Delic-polu pare ładnych lat i uważam że praca jest spoko tylko ludzie troch zaszczuci.Co do Ukraińców to tak jak Polacy jedni są opierdalacze a drudzy poradzą sobie na każdym stanowisku.
zdjecie uzytkownika
Henio ;) - 2015-01-18 21:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z Ukrainy ami będzie tak jak z muzułmanami wpuścimy ich do siebie a za chwilę będą nam dyktować swoje wartości i przywileje trzeba tępić robactwo co by się nie rozprzestrzeniało
zdjecie uzytkownika
bezrobotny - 2015-01-23 19:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich pracujących w delic-pol
Proszę o szczerą odpowiedz
Czy firma daje umowę o prace
Czy pracuję się w nadgodzinach i czy jest to płacone 100%
Ile max można zarobić?
Czy są wolne miejsca pracy?
Dziękuję za odpowiedz.
pozdrawiam
Za szczerą odpowiedz z góry dziękuje

zdjecie uzytkownika
caridad - 2015-01-26 10:45:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Henio ;) - 2015-01-14 11:01:03]:
Henio tobie się chyba pojęcia pomyliły raczej będzie odpływ sił z Ukrainy niż przypływ bo już ich coraz mniej a i zamówień tyle o ile Zwolnienia może i owszem ale....Kto czyta gazety ten wie że niebawem powstanie nowy zakład w pobliżu więc szykują się małe kłopoty dla Delic Polu ludzie będą się zwalniać sami bo przecież nic ich nie trzyma w tym zakładzie nawet umowa bo są śmieciowe dla większości
zdjecie uzytkownika
Ala - 2015-01-27 12:20:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jednak widzicie sami jak tylko nie ma tych pań z biszkoptu to jest ok nikt na nikogo nie wydziera się a produkcja idzie bardzo dobrze więc widzicie sami cisza i spokój
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delic-Pol
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Delic-Pol?
Zadaj pytanie
x