Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Delic-Pol

Pracowałeś w firmie Delic-Pol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
* - 2014-09-03 15:57:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wkońcu p. Dziura się doczekała rezultatów swojego "zarządzania" ,ludzie zaczynają odchodzić, nawet ci co niedawno awansowali na wyższe stanowisko. Takie pieniądze można wszędzie zarobić, bez wyzysku, poniżania i krzyków. Brawo p.dyrektor, oby tak dalej.
zdjecie uzytkownika
czosnek - 2014-09-03 16:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny, co wy sie przejmujecie, znajdziemy inna prace, a zaklad w koncu upadnie, kwestia czasu.
zdjecie uzytkownika
smyk - 2014-09-07 11:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownicy pracują za marne grosze a szlachta jeździ się bawić. Jak chodzi oto aby pracownikowi dac premię to nie ma pieniędzy a na wyjazdy elity są. Ciekawe czy za swoje pieniądze też by się tak pchali do tego autokaru i tak zęby suszyli?
zdjecie uzytkownika
gosia - 2014-09-08 04:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [* - 2014-09-03 15:57:37]:
Kochana nie martw sie idzie takie bezrobocie ,ze nie beda mieli problemu z ludzmi !!!!Jak nie masz jeszcze pracy a potrzebujesz kasy to trzymaj sie tego co masz!
zdjecie uzytkownika
gosia - 2014-09-08 04:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czosnek - 2014-09-03 16:02:11]:
Zwolnij sie pierwsza , pokaz jaka jestes ambitna i honorowa!!!!!!Bzdura nigdy sie nie zwolnisz bo wiesz ,ze pracy na etat w rejonie nie znajdziesz!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
gosia - 2014-09-08 04:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [smyk - 2014-09-07 11:24:12]:
Kochana na tym polega demokracja i kapitalizm o ktory tak walczylismy!!Tak jest w kapitalizmie - stu pracuje aby kilku mialo dobrze!Nic nie zmienimy!!!!
zdjecie uzytkownika
Kielcowa - 2014-09-08 22:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wiecie co Wam powiem? Jesteście żałośni, dajecie się sami wykorzystywać, wyzywając nas od najgorszych, a sami jesteście nie lepsi. Takie z Was bohatery? To czemu kochane towarzystwo nie powie wprost imieniem i nazwiskiem do brygadzistów, kto Wam tak bardzo w ekipie z Kielc przeszkadza i się obija. Wymagacie po tygodniu od nas cudów, których uczyliście się 10 lat pracy. Ciekawe, czy jak w końcu nie będzie miał kto od nas jeździć i zostaniecie sami, będzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dwa razy szybciej, to będziecie jeszcze tęsknić za naszą jakże lichą pomocą. Dziękuję za uwagę, nie musicie mi klaskać.
zdjecie uzytkownika
Gal Anonim - 2014-09-08 22:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ręczę za to, że WSZYSTKIE panie z Kielc mają książeczki sanepidowskie i niczym moi kochani wrażliwcy nie zarazicie się od nich. Jeśli ktoś bardzo potrzebuje dowodów, zapraszam do kierownictwa.
zdjecie uzytkownika
śmiech - 2014-09-08 23:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakoś wczesniej nie bylo PAN z Kielc i musieliśmy sobie dawać rade,także nie myslcie sobie ze jesteście nie zastapione!
zdjecie uzytkownika
niki - 2014-09-09 00:09:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wymagamy od Was cudów drogie Panie z Kielc.
Chcemy tylko żebyście Nam pomogły a nie utrudniały prace.
Czy tak trudno pozamiatać,dołożyć foremek i zebrać 1 rządek cistek bo nawet tego nie umiecie a pracujecie już miesiąc.Ile można się uczyć
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-09-09 08:37:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"niezastąpione" jeśli już.
zdjecie uzytkownika
Tytus,Romek i Atomek - 2014-09-09 09:33:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gosia Ty pisząc swoje wypowiedzi byłaś pod wpływem alkoholu lub innych środków odurzających?!!!! O jakim Ty bezrobociu gadasz?! tą samą głupią śpiewkę wciska nam towarzystwo z góry! Gruncik się pali to trzeba wymyślić bezrobocie w rejonie bo ludzie nagminnie się zwalniają a tego w planie towarzystwa z góry nie było wcześniej wymyślali głupoty i ludzie zostawali ale kończy się era głupiego polaka w delicpolu który będzie wyzyskiwany za grosze w tym zakładzie! Tylko w poprzednim tygodni zwolniło się 9 osób,a ta wasza śpiewka że macie ludzi na pęczki ma się jak pięść do oka! Widać ilu chętnych jest do pracy tylko jak puszczą linie 1,2,3,4 to na 7 brakuje ludzi a wymyślając brygady to brakuje ludzi na podstawowe linie 1,2,3,4 Nowi ludzie przychodzą na 1 dzień i na drugi już ich nie ma! Gosieńko martw się bo ludzie z rejonu do tego zakładu nie przyjdą a ty pewnie masz ciepłą posadkę dlatego tak straszysz bezrobociem bo będziesz musiała szukać innej pracy! Nikt nie przyjdzie za tą kasę,nie na brygady,nie na pracujące weekendy i nie na taki wyzysk,poniewierkę,wieczne darcie,umowy śmieciowe powiem więcej ludzie będą się jeszcze zwalniać bo jak sobie wymyślili brygady i nie brali pod uwagę kto z kim jeździ to sorry ale na rowerze nikt nie będzie jeździł kilka kilometrów,nikt też nie rzuci szkoły żeby tu pracować na brygadach bo dyrektorkę nie obchodzi że ktoś ma szkołę Ten zakład wprowadza ludzi uczących się w celowy błąd mówiąc że weekendy są wolne!Gosiuniu i jak byś nie zauważyła to każdego dnia ktoś odchodzi tacy są ambitni i honorowi i jakoś prace w rejonie znaleźli! Kielcowa my od Was nie wymagamy cudów to co potrafimy to sorry ale nie uczyłyśmy się tego przez 10 lat ale wtedy były inne czasy nowa osoba stała jako dodatkowa starsze pracownice miały czas pokazać wytłumaczyć a teraz przychodzi nowa i od razu stoi jako zbierająca nie ma czasu na tłumaczenia bo ciastka się sypią a z drugiej strony to wiele z was po prostu nie garnie się do zbierania , a jak idziecie na przerwę to wiele z was nie wraca już na swoje stanowisko ,ledwo przyjdziecie do pracy już siedzicie na stołach i paletach My za Wami tęsknić na pewno nie będziemy! może towarzystwo z góry bo nie będą mieli czym dziury zapchać w obsadzie a tak zapychali Wami a wtedy okaże się ilu to chętnych nowych ludzi mają do pracy z 4 linii pójdą 3 albo i 2 tak nas dużo będzie zwłaszcza jak będą trwały brygady a z resztą tak tu jest już źle że ludzie odchodzą bo maja dość Kielcowa niezły cyrk będzie szkoda że tego nie zobaczysz Gal Anonim coś gęsto się tłumaczysz z tych książeczek pań z Kielc aferka wybuchła o książeczki to trzeba jakoś wyciszyć i najlepiej zaprosić do kierownictwa bo teoretycznie nikt tam nie pójdzie a czemu pań z Kielc nie było w dniu kiedy była kontrola sanepidu? zadawali by trudne pytania typu czemu mają czerwone berety? pytali by o książeczki a nie wszystkie mają?
zdjecie uzytkownika
smiech - 2014-09-09 10:44:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
'Anonim' uczysz j.polskiego? To po co się tu wypowiadasz na temat ortografii : prxypominam ze to jest forum a nie lekcja! :D
zdjecie uzytkownika
gosia - 2014-09-09 16:12:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tytus,Romek i Atomek - 2014-09-09 09:33:18]:
Jak Ci tak zle to mysle, ze juz zlozyles wypowiedzenie? Zaloze sie ,ze jestes z tych co buntuja innych a sami siedza na tylku!
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-09-09 16:54:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [smiech - 2014-09-09 10:44:49]:
Podstawy ortografii zna się po szkole podstawowej, to wręcz smutne, że tak elementarnych zasad nie byli w stanie wpoić Wam nauczyciele na poziomie podstawówki.
zdjecie uzytkownika
NICKI - 2014-09-09 17:04:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czemu i czy to prawda, że w dniu kontroli nie było nas w pracy, ale jedno Wam powiem: nie ma sensu się na próżno unosić, kłaść kłody pod nogi, bo czy to panie "zielone", czy "czerwone", to każda jest wykorzystywana w tym zakładzie. Tak bardzo Wam przeszkadzamy? Czemu nie podejdziecie do sprawy w sposób, który ułatwiłby każdemu z nas życie? Nie tłumaczycie, nie próbujecie nawet w jakikolwiek sposób traktować nas choćby na poziomie tolerancji, tylko oczywiście trzeba się wywyższać, bo przyjechała hołota z Kielc. Każdy z nas jest człowiekiem, nikt nie jest w stanie nauczyć się wszystkiego od razu. Czy miesiąc pracy to dużo? Pojęcie względne, ale zamiast krytykować i zabijać wzrokiem, może po prostu nauczmy się tolerować? Skoro mówicie, że to wszystko i tak niedługo pierdzielnie, to po co na siłę stwarzać sobie problemy? Radzę przemyśleć sobie, czy warto tak szargać sobie nerwy i czy jest to tego warte...
zdjecie uzytkownika
smiech - 2014-09-09 18:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To dobrze ze ciebie tego nauczyli....
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-09-09 19:57:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam i po prostu nie moge gdzie pani d.Dziura ma kamery straszyła nas ze skonczy sie nielad od dzisiaj miala sprawdzac kto tak naprawde pracuje a ko sie opierdala same te jej czerwone berety nie wszystkie siedza na dupie i robia kartony a na lini stanie z ochota moze ze 2 osoby jej a reszte sie opierdala na przerwie siedza nie 15 minut tylko 2 razy po 30 minut tego p dyrektor przez kamery nie widzi kiedys malo bylo odpadu a teraz jest tonami odpadu niech zdejmna czerwone berety i tak samo zaloza zielone kierownicy i brygadzisci boja sie czerwonych zeby zaraz nie nakablowaly dyrektor boja sie o swoja dupe niech pozminia kierownikow i brygadzistow niech weznie z zewnaćz ludzi na to stanowisko to wtedy sie zmieni nie bedzie lizusow i kabli kierownikow ja juz mam spokoj bo w tym obozie juz bym nie wytrzymala pozdrawiam tak wspaniala pania dyrektor co zrobila pieklo z delicpolu tyle zaklad istnial a nie dugo juz go moze nie byc bo liczy sie tylko ilosc a nie jakosc a panie niektore same mowily ze nie maja ksiazeczek bo przyszly w zastepsto na 1 dzien tam za kogos brawo p dyrektor dziewczyny nie ogladajcie za nic bo lepiej nie bedzie a ja juz nie mam terolu 6
zdjecie uzytkownika
fiona - 2014-09-10 22:55:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uwaga na kabli jeśli podzielisz się opinią to wylądujesz na dywaniku sieć cicho i pracuj za to co ci dają.
zdjecie uzytkownika
truskaweczka - 2014-09-10 23:35:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za takie pieniądze w tym zakładzie to nie ma sie czym pochawić pani D twierdz ze w nasze wypłaty wliczana jest premia to sie myli a oni sobie po wyjazdach integracjnych jezdzą za nasze pieniądze ona pusci zakład z torbami jak tak dalej pujdzie
zdjecie uzytkownika
czosnek - 2014-09-12 12:30:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W srode jak byl sanepid panie z kielc byly obecne na hali , jakis problem ?
zdjecie uzytkownika
casandra - 2014-09-12 16:47:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
niema sprawiedliwosci kto tu patrzy w kamery jeden ( usunięte przez administratora )i ma zlecenie a drugi co ma umowe siedzi i sie nudzi na taśmie na koncu porażka !!trza stąd spadać i to szybko ;-))
zdjecie uzytkownika
nona - 2014-09-13 10:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak czytam i wychodzi z tego że biedne panie przyjęte na umowę zlecenie pracują za wszystkich a reszta leży.Najlepiej aby wszystkie panie które są na umowę zlecenie i twierdzą że ciężko pracują postawić na jednej linii i wtedy będzie wiadomo kto naprawdę ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
casandra - 2014-09-13 16:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie o to chodzi są takie co juz długo rozbia i mają zlecenie i zle nie zbieraja a inne sie nie nadaja do niczego i je trzymaja
zdjecie uzytkownika
LLLL - 2014-09-15 00:05:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gggg - 2014-01-12 16:10:39]:
Praca w` delicpolu od kiedy jest nowa pani dyrektor nie jest fajna jeśli tak uważasz to chyba ci gorzej i powinieneś iść do lekarza LUDZIE JAK NAJDALEJ OD DELICPOLA !!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delic-Pol
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x