Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Delic-Pol

Pracowałeś w firmie Delic-Pol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ols - 2015-09-19 19:53:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1730brutto
zdjecie uzytkownika
. - 2015-09-22 19:58:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1750 brutto.
zdjecie uzytkownika
Lx146 - 2015-09-25 17:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w delicpo to jedna wielka tragedia. Nie polecam tam pracy nikomu. Zaraz by chcieli żeby najlepiej wszystko umieć samemu ale żeby pokazać komuś jak i co się robi to nie ma nikogo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z takimi ludźmi jak i z Dyrektorka. To dopiero kretynka, siedzi tylko w tej swojej norze i patrzy kogo by tu zjebac. W weekendy to by chcieli żeby najlepiej ciągle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie zapisz się to patrzą krzywo tymi mordami. Sami by się wzięli za robotę. Kierowników od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a robić nie ma kto jak to ciągle powtarzają. Staną w pięciu przy jednej linii i patrzą jednemu na ręce [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] by ich strzelił !!!
zdjecie uzytkownika
. - 2015-09-27 11:06:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-09-30 18:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ma ktoś wolne miejsce w samochodzie na trasie kamyk- pajęczno?? od poniedziałku po 2 zmianie?
zdjecie uzytkownika
marta - 2015-09-30 23:52:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest bardzo dobrym miejscem do rozpoczęcia swojej przygody z tą branżą. Na początku wiadomo , że najważniejsza jest praktyka, którą tutaj łatwo jest zdobyć dzięki pomocy innych. Po za tym Delic Pol w cukiernictwie jest co raz bardziej rozpoznawalną marką. Oferta ich produktów co roku się rozszerza
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-10-09 15:57:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tam pracować to jest masakra a te baby na liniach co zbierasz ciastka to by chciały żeby nowe osoby zapierd... jak motorki a one usiadą sobie na końcu lini i zbieraja po 2 ciasteczka a na nowych to tylko sie wyżywaja zakład pomyłka a panie z kadr to jeszcze gorsza pomyła siedza na stołkach i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robia
zdjecie uzytkownika
. - 2015-10-09 17:46:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja lubię tam pracować, wypłata ok.Zacznijcie doceniać że macie prace ,a nie tylko oczerniać nasz zakład pracy.
zdjecie uzytkownika
poliwka - 2015-10-09 19:50:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [. - 2015-10-09 17:46:13]:
O pani dyrektor na forum. No witam.
zdjecie uzytkownika
eee - 2015-10-10 13:00:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [poliwka - 2015-10-09 19:50:43]:
Dobre
zdjecie uzytkownika
. - 2015-10-10 21:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak ktoś się pozytywnie wypowiada na temat firmy to niemusi być odrazu dyrektorem. Poprostu jest kilka osób które lubią tą prace.
zdjecie uzytkownika
inż - 2015-10-12 01:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bosze kto pracuje w dzisiejszych czasach za 10zł brutto za godzinę czy 1700 brutto za miesiąc i to na zmiany !!?? Wg mnie to niewolnictwo !! Jak właścicielom nie jest wstyd oferować ludziom takie stawki? Przecież to są tacy sami ludzie.
Ja zarabiam 10-15.000 tu w okolicy na miesiąc i lekko sobie żyję, ale w takich warunkach egzystować .. ?! Wszyscy się powinniście zwolnić i poszukać czegoś lepszego.
zdjecie uzytkownika
hwdp - 2015-10-12 11:56:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [aga - 2015-10-09 15:57:37]:
Aga sporą masz wiedzę, pewnie jesteś zaje...stym managerem.
zdjecie uzytkownika
. - 2015-10-21 11:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się wam podoba nowy p. dyrektor?
zdjecie uzytkownika
gomi - 2015-10-22 00:56:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pierwsze wrażenie nie najgorsze, na pewno lepszy od obecnej dyrektorki Edzi D. Może w końcu ktoś zrobi porządek z tymi przekrętami rodzinnymi z pod Kielc. Po sprzedaży firmie brakuje dobrego gospodarza.
zdjecie uzytkownika
. - 2015-10-22 08:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeszcze 2 lata i znowu nas sprzedadzą.
zdjecie uzytkownika
Gomi2 - 2015-10-25 20:22:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowy zarzadzający fajny gość. Tylko oby Pani Dyrektor nie zamyśliła mu oczu to szuja jedna taka a kombinatoryka. Moze nowy w końcu ją przejrzy tej baby tu nie chcemy i tego kieleckiego powietrza.
zdjecie uzytkownika
Emi - 2015-10-26 18:08:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nowy Pan dyrektor to kolejna szuja ,ktora patrzy jak wyzyskac ludzi!!!Jest taki sam jak Dziura ,brak u niego szacunku do ludzi na zebraniu nie pozwolil dojsc ludziom do slowa nie odpowiadal na pytania 'a zapytany o 4 brygady byl wielce zdziwiony ze takie wogole sa !!!o setkach mozna zapomniec o premiach tez a co tu mowic o wiekszym zarobku ,wieksza to bedziemy miec ale norme pray ktora i tak jest juz wysrubowana na maksa!
zdjecie uzytkownika
lola2 - 2015-10-28 11:16:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na początku każdy jest miły.Zarabiac będziemy tyle samo czyli najniższą krajową ,bez premiera, nagród,socjalnego.Ale za to musimy się cieszyć że mamy pracę.Śmieszne to wszystko.Niestety musimy pracować na jednego kierownika produkcji na dyrektorów asystentki itd.My jesteśmy na najniższym szczeblu i najmniej z tego mamy.Dopuki nie powstanie drugi duży zakład w pobliżu i będzie konkurencja to niestety czeka nas taka rzeczywistość jak teraz.,,Liczmy na to ze nowy rząd podniesie najniższą krajową ale nie o 100 czy 200 ale tak żeby na tęczy człowiek zarobił co najmniej 1900 na rękę.
zdjecie uzytkownika
lola2 - 2015-10-28 11:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na początku każdy jest miły.Zarabiac będziemy tyle samo czyli najniższą krajową ,bez premiera, nagród,socjalnego.Ale za to musimy się cieszyć że mamy pracę.Śmieszne to wszystko.Niestety musimy pracować na jednego kierownika produkcji na dyrektorów asystentki itd.My jesteśmy na najniższym szczeblu i najmniej z tego mamy.Dopuki nie powstanie drugi duży zakład w pobliżu i będzie konkurencja to niestety czeka nas taka rzeczywistość jak teraz.,,Liczmy na to ze nowy rząd podniesie najniższą krajową ale nie o 100 czy 200 ale tak żeby na tęczy człowiek zarobił co najmniej 1900 na rękę.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-10-28 15:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [proszek - 2015-07-19 21:53:28]:
ciekawe za co pić?
zdjecie uzytkownika
qwet - 2015-10-31 14:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@lola2 no ale to chyba wiesz na co się piszesz i jakie bedziesz miec zarobki, jeśli podpiszesz z nimi umowę, sama się na to decydujesz, a potem każdy narzeka że tak mało zarabia, oczywiście że trzeba się cieszyć że ma się pracę, nawet nie wiesz ilu bezrobotnych by się z Tobą zamieniło, Ci którzy miesiącami nic nie mogą znaleźć
zdjecie uzytkownika
lola2 - 2015-11-03 08:12:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać jak ci bezrobotni walą do delicpol drzwiami i oknami.Juz nie raz tak było przychodzili i zawsze jest albo za dużo pracy,zarobki nie takie itd.A przyjmując się do pracy parę lat temu umowy były inne.Praca płatna za godzinę, były premie ,setki,nagrody.W dobrym miesiącu można było zarobić nawet 2500 tys.netto.Kaźdy pracuje bo trzeba za coś żyć, jest umowa i ubezpieczenie nikt się sam nie zwolni chyba źe ma załatwiona inna pracę.Jak by nas zwolnili to kadry był by zmuszony do szukania innej.Tylko pracodawca tez nie zdaje chyba sobie sprawy ze nie nagradzany pracownik nie będzie przykładał się do pracy.Bo po co.Odfajkować 8 godzin i do domu.To jest tak jak dziecka nie nagradzać tez nie będzie się starać.Wiec nie pisz ze my się na wszystko godzimy. Niektóre kobiety są starsze i gdzie teraz znajdą pracę?Dobrze musi się tym co siedzą na stołkach i dużo zarabiają.Przyjdź na halę popracuj przez miesiąc w takim tempie za takie pieniądze i wtedy się wypowiedź

?
zdjecie uzytkownika
farelka - 2015-11-04 11:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ten zakład to złodziejska propaganda i ciepły kurwidołek dla odwiecznych kierowników i ich przydupasów. Kobitki zarobią 1200 zł netto. Czy to jest może premia za to że w ogóle chcą przyjść do tego syfu? Nie wspominając już o różnych stworzonkach biegających po zakładzie w którym produkuje się żywność... Wstyd i kompromitacja dla tego zakładu.
zdjecie uzytkownika
. - 2015-11-12 14:40:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co nowego na zebraniu?
zdjecie uzytkownika
notak - 2015-11-17 20:11:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
miloby bylo raz na jakis czas dostac jakas premie lub jakis inny dodatek, rozumiem was w zupelnosci, a widze ze teraz szukaja technologa do kontrolowania procesów, trzeba miec wyksztalcenie wyzsze technologia zywnosci lub inne, miec doswiadczenie i znac jezyk,rozumiem,bo to powazne stanowisko a na produkcji az duzych wymagan przeciez nie ma wiec zatrdundniaja
zdjecie uzytkownika
eddie - 2015-11-20 01:17:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, mnie własnie zainteresowała ta oferta pracy. Może ktoś orientuje się po jakim czasie jest umowa o prace na czas nieokreślony?
zdjecie uzytkownika
. - 2015-11-20 10:18:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAKA TU NIE ISTNIEJE...!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
q - 2015-11-20 21:28:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Umowa na czas nieokreślony jest po nieokreślonym czasie , czyli nie jest określona ,że w ogóle będzie nawet po określonym ustawowo czasie umową na czas nieokreślony.
zdjecie uzytkownika
obserwatorka - 2015-11-21 16:55:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co się teraz dzieje w tej firmie czy to na górze czy to na dole doprowadzi tylko do jednego. Koniec jest bliski. I wcale mnie nie dziwi, że ludzi odchodzą, a to pewnie dopiero początek. Zdziwiłabym się gdyby było inaczej. Szkoda, że nikt na to nie reaguje.
zdjecie uzytkownika
tufkad - 2015-11-22 04:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli rozumiem, że jest umowa o pracę no ale na czas określony i cały czas ją przedłużają ? mam rację ?
zdjecie uzytkownika
lola2 - 2015-11-22 20:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tufkad - 2015-11-22 04:32:12]:
Jak masz szczęście to dostaniesz umowę na delicpol na czas określony później po tym okresie na work service. Po 18 miesiącach na IPS. I tak dalej pracując w delicpol 6 lat masz 3 lata umowę z tą firmą a reszta to śmieciówki.
zdjecie uzytkownika
. - 2015-11-23 18:06:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie śmieciówki ,tylko umowy krótkoterminowe.
zdjecie uzytkownika
jamn - 2015-11-24 12:45:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja uważam że i tak lepsza umowa o pracę na jakiś termin niż umowa śmieciowa bezterminowa. Takie moje zdanie.
zdjecie uzytkownika
Groszek - 2015-12-08 14:05:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Praca w Delic Pol to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gówniana robota i pieniądze. Kierownik i brygadzista gnębią i nie da się z nimi dyskutować. Zaproponowano mi kiedyś pracę w DP w urzędzie pracy, ale Pani mi powiedziała, że nikt tam pracować nie chce, bo jak proponuje to każdy odmawia. Świadczy to o tym, że musi tam być nieciekawie. Najgorsza jest Pani Węzik zero myślenia, zero dyskusji. Ta firma sama siebie niszczy i ci nieszczęśni kierownicy i brygadziści o tym wiedzą ale udają.
zdjecie uzytkownika
woaia - 2015-12-08 17:41:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jeśli chodzi o zarobki to na epwno polece aplikującym stanowisko Pracownik Działu Kontroli Jakości i Laboratorium, bo mają naparwde spore wynagrodzenie.
zdjecie uzytkownika
ciastko - 2015-12-15 23:47:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Omijać ten syf z daleka to nie firma tylko cyrk.
zdjecie uzytkownika
mol - 2015-12-18 22:09:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak mowisz @woaia to moze rzeczywiscie warto sie skusic, ale wiem tez ze na tym stanowisku jest możliwość rozwoju zawodowego – szkolenia i doskonalenia swoich umiejętnośc
zdjecie uzytkownika
lola2 - 2015-12-19 20:03:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Doskonalić można stalowe nerwy aby komuś nie walnąć. Co tam się dzieje to szok.Emeryci z kieleckiego to porażka. Ludzie my za nich pracujemy.Oni nie są zdolni do pracy ale liczy się sztuką. Nawet na święta nic zakład nie dał.Wstyd.Zamówienia są ,dyrektorów od groma a dla nas podkręcanie taśmy.Źadnych pochwał dla pracowników a przecież to oni zapiepszają na cały ten syf
T
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-12-21 20:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a gdzie nasze socjalne? Rozliczyc górę!
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-12-21 20:04:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a gdzie nasze socjalne? Rozliczyć górę!
zdjecie uzytkownika
lala6 - 2015-12-22 14:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślą że jak dają marne ciastka to z rekompensują nasze socjalne.Śmieszne.
Zarząd powinien się wstydzić chyba że o niczym nie wie.Miejmy nadzieje ze kiedyś to się zemścić bo dobro wraca do człowieka ale zło podwójnie.
zdjecie uzytkownika
. - 2015-12-28 16:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda że jedna z pań z kadr "
wypadła z gry"?
zdjecie uzytkownika
Os - 2015-12-29 14:05:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@. nic mi o tym nie wiadomo, aczkolwiek szukają teraz osób na pracownika działu kontroli jakości i laboratorium w Kamyku, więc możliwe, jeśli o takim stanowisku mówisz.
zdjecie uzytkownika
. - 2016-01-10 17:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co to za zmiany mają być po 15-stycznia?
zdjecie uzytkownika
cezary - 2016-01-13 14:46:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Os już niestety nie szukają, szkoda, bo nie załapałem się na wysłanie CV. A co do zmian w firmie, to jako osoba "trzecia", uważam, że cokolwiek to nie będzie, to na pewno wyjdzie Delic-Pol na dobre
zdjecie uzytkownika
. - 2016-01-25 08:48:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmiany,zmiany,zmiany i co dalej?
zdjecie uzytkownika
ben - 2016-01-25 22:09:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chciałem zapytać kto jest obecnym dyrektorem w firmie delicpol w kamyku. I jakie stanowisko pełni tam Marek Czupryna (jeśli jakiej jeszcze pełni wiem ze kiedyś był tam dyrektorem)
zdjecie uzytkownika
Laleczka - 2016-02-08 14:15:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moi drodzy ...pracowałam kilka msc w Delic-polu. Moje odczucie?hmmm...praca ok. kierownicy?ok. jeżeli Ty jeteś ok. to wszystko jest ok.: Jedyną przeszkodą są te STARE babska , które pracują tak kilkanaście lat i nic im wiecznie nie pasuje: Z robotą się ociągają jak KIEROWNICY kontrolują , a gdy jest okazja Bąki Zbijają ! Próbują się wysłużyć nowymi pracownicami...Robią wszystko żeby Nowe poległy. Zero pomocy, wskazówek dla nowych. Jak stoi kilka kobiet przy taśmie stałych i dojdzie jedna nowa tak te stare się ociągają z robotą żeby tą nową zasypało:hmmm Wszystko idzie w złym kierunku, brak nowych pracowników...a te stare przecież do 80 tam robić nie będą???? Tylko kogoś zwolnią lub sam odejdzie to już pierdoły sieją ...zamiast brać się ostro za robotę! Do Pani Dyrektor ...też wielkie pretensje, że paznokcie pomalowane i chodzi po hali? A co Wam żal ? Jest na stanowisku kierowniczym musi się prezentować...Kierownicy też w porządku , szkoda tylko ,że tych co się najwięcej narobili, nabiegali zdegradowali. Płaca ? zawsze w terminie , pełny wymiar czasu...urlop płatny wszystko jak się należy. Ktoś obrażał Panie w Kadrach? Nie słusznie ...Bardzo miłe młode kobietki, które wszystko należycie wytłumaczą. Moja rada jest taka dać ludziom wolną rękę albo chcesz pracować , zarobić albo zwolnij się ...bo w tej chwili została grupa osób , która nie nadaje się do pracy w grupie. Jeden drugiemu świnie podkłada. Pracują kobiety, które twierdzą ,że chcą się zwolnić ale ich nie chcą zwolnić...? 60+ co to za brednie ? Jeśli nie odpowiada mi praca, pensja, atmosfera zwalniam się i tyle ?! Pani Mario...która nie mogła patrzyć jak Ja z koleżanką zawsze zadowolone i uśmiechnięte z pracy wychodziłyśmy. Pozdrawiam Jole:
zdjecie uzytkownika
szaliczkowa - 2016-02-08 14:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Laleczka - 2016-02-08 14:15:49]:
Operator Maszyn i Urządzeń

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Delic-Pol!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delic-Pol

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert