Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o STS

Pracowałeś w firmie STS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-03-15 03:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słowa kojarzące się z STS .solidna, profesjonalna, rozwojowa, :
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako bardzo dobrą.
Atmosfera i ludzie tam pracujący są Ok.

:
zdjecie uzytkownika
;/ - 2010-05-05 21:37:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahaha...śmieszny post
zdjecie uzytkownika
STSa - 2010-09-03 14:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownicy-ok
managerowie- moga być
praca-ok
pozwalająca na rozwój i szkolenia-tylko we własnym zakresie
płaca-nie pytaj po prostu żal i podwyżek też nie dają
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-12 19:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Menagerów w tej firmie nie ma Pan (usunięte przez administratora) ma ciągle kryzys z pracy zadowolnony jest tylko Pan (usunięte przez administratora). ale przy jego wynagrodzeniu tez pewnie bym bGył i w ten sposób sie poswiecał ciężko mu jest miec coś za złe szkoda tylko że nigdy nie doświadczył jak to jest odmawiać sobie wielu rzeczy czy dziecią lodów trzeba oddac ze o kierowcach w koncu pomysleli a co z nami na magazynie firma kompletne dno ale pracowac gdzies trzeba ah i jeszcze jak zapytasz o podwyższkę to może to być Twoje ostatnie pytanie
zdjecie uzytkownika
exxxx - 2013-02-13 12:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie o czym mowa pada ka i tyle
zdjecie uzytkownika
Kalina - 2013-06-20 10:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam takie pytanie czy do STS najczeście zatrudniane sa kobiety i to z wygladem reprezentatywnym? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-31 21:03:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) kogo masz konkretnie na myśli? Reprezentatywny wygląd? W sts ważniejsza jest wiedza i podejście do obowiązków a dokładniej ujmując : odporność na stres bo dowalają tyle roboty jednej osobie że ciężko to przerobić, poza tym pozostaje kwestia atmosfery w poszczególnych działach która pozostawia wiele do życzenia.
zdjecie uzytkownika
werka - 2013-12-17 12:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kalina a ty skąd masz takie info o tym wyglądzie reprezentatywnym? czyli ze co w firmie obowiazuje dress code ?
zdjecie uzytkownika
ato - 2014-02-07 22:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jakoś ciężko zauważyć reprezentatywny wygląd wśród pracowników sts, w tej firmie pracownik nie ma nic do gadania, panuje ustrój autorytarny.
zdjecie uzytkownika
Gogola - 2014-02-18 20:23:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A powiedz mi gdzie pracownik ma coś do gadania? Jak masz jakieś "ale" to równie dobrze możesz pakować majdan i się wynosić :) A może w STS jest inaczej ...
zdjecie uzytkownika
ato - 2014-02-26 22:08:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gogola- niestety w sts pracownik nie ma nic do gadania... nie wiem czy kiedykolwiek miał
zdjecie uzytkownika
siatkarka - 2014-03-05 21:21:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) Trzymajcie się z daleka od tej firmy
zdjecie uzytkownika
Giant - 2014-05-04 12:41:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile średnio miesięcznie można wyciągnąć z STS? Ps. rozumiem, że pracownicy mają zakaz korzystania z zakładów tak przy okazji?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-05-05 22:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Giant, pomyliłeś firmy, nie o ten STS chodzi
zdjecie uzytkownika
Giant - 2014-05-12 08:52:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A przepraszam, za co ta firma jest odpowiedzialna, czym konkretnie się zajmuje dzięki za odpowiedź..
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-05-15 21:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
specjalistyczny transport samochodów
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-07-18 15:34:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Straszny wstyd, że dziewczyny pracujące w STSie nawet 5-7 lat nadal zarabiają NAJNIŻSZĄ krajową, tyle co dostaje się na starcie, podwyżek firma nie uznaje po prostu. Praca jak praca, kiepskie są godziny, czasem pracujesz 4-5 dni po 12 godzin, później dzień przerwy i znowu. A później tydzień wolnego pod koniec trzymiesięczego okresu rozliczeniowego, dość niekorzystny układ oparty na wyzysku pracowników. Częste rzucanie na różne punkty, nawet w innych miastach. Telefon w dzień wolny i trzeba iść do pracy. A tłumaczenie menadżerki, że praca nie jest trdna, nie tłumaczy poniżająco niskich zarobków i braku podwyżek. WSTYD.
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-07-20 14:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anna, oczywiście masz racje, a dziewczynom pracującym w tym kołochozie radze rozglądać się za czymś innym, poza tym że firma nie uznaje podwyżek bo po co podziękować pracownikowi za przecież ,,łatwą,, pracę to również w żaden inny sposób nie motywuje ludzi. Ciekawe dlaczego w innych firmach można iść pracownikom na rękę i płacić za nadgodziny a tutaj wyjazd na wolne. jeśli masz telefon służbowy to zapomnij o świętym spokoju w urlop, zresztą jeśli nie masz służbowego będą dobijać się na tel. prywatny dlatego że tam nikt nie szanuje prywatności i prawa do odpoczynku drugiego człowieka. Tylko zapierdziel i zero do powiedzenia, tylko nieliczni mogą cokolwiek powiedzieć - donieść na kolegów.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski