Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o STS

Pracowałeś w firmie STS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-03-15 03:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słowa kojarzące się z STS .solidna, profesjonalna, rozwojowa, :
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako bardzo dobrą.
Atmosfera i ludzie tam pracujący są Ok.

:
zdjecie uzytkownika
;/ - 2010-05-05 21:37:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahaha...śmieszny post
zdjecie uzytkownika
STSa - 2010-09-03 14:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownicy-ok
managerowie- moga być
praca-ok
pozwalająca na rozwój i szkolenia-tylko we własnym zakresie
płaca-nie pytaj po prostu żal i podwyżek też nie dają
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-12 19:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Menagerów w tej firmie nie ma Pan (usunięte przez administratora) ma ciągle kryzys z pracy zadowolnony jest tylko Pan (usunięte przez administratora). ale przy jego wynagrodzeniu tez pewnie bym bGył i w ten sposób sie poswiecał ciężko mu jest miec coś za złe szkoda tylko że nigdy nie doświadczył jak to jest odmawiać sobie wielu rzeczy czy dziecią lodów trzeba oddac ze o kierowcach w koncu pomysleli a co z nami na magazynie firma kompletne dno ale pracowac gdzies trzeba ah i jeszcze jak zapytasz o podwyższkę to może to być Twoje ostatnie pytanie
zdjecie uzytkownika
exxxx - 2013-02-13 12:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie o czym mowa pada ka i tyle
zdjecie uzytkownika
Kalina - 2013-06-20 10:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam takie pytanie czy do STS najczeście zatrudniane sa kobiety i to z wygladem reprezentatywnym? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-31 21:03:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) kogo masz konkretnie na myśli? Reprezentatywny wygląd? W sts ważniejsza jest wiedza i podejście do obowiązków a dokładniej ujmując : odporność na stres bo dowalają tyle roboty jednej osobie że ciężko to przerobić, poza tym pozostaje kwestia atmosfery w poszczególnych działach która pozostawia wiele do życzenia.
zdjecie uzytkownika
werka - 2013-12-17 12:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kalina a ty skąd masz takie info o tym wyglądzie reprezentatywnym? czyli ze co w firmie obowiazuje dress code ?
zdjecie uzytkownika
ato - 2014-02-07 22:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jakoś ciężko zauważyć reprezentatywny wygląd wśród pracowników sts, w tej firmie pracownik nie ma nic do gadania, panuje ustrój autorytarny.
zdjecie uzytkownika
Gogola - 2014-02-18 20:23:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A powiedz mi gdzie pracownik ma coś do gadania? Jak masz jakieś "ale" to równie dobrze możesz pakować majdan i się wynosić :) A może w STS jest inaczej ...
zdjecie uzytkownika
ato - 2014-02-26 22:08:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gogola- niestety w sts pracownik nie ma nic do gadania... nie wiem czy kiedykolwiek miał
zdjecie uzytkownika
siatkarka - 2014-03-05 21:21:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) Trzymajcie się z daleka od tej firmy
zdjecie uzytkownika
Giant - 2014-05-04 12:41:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile średnio miesięcznie można wyciągnąć z STS? Ps. rozumiem, że pracownicy mają zakaz korzystania z zakładów tak przy okazji?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-05-05 22:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Giant, pomyliłeś firmy, nie o ten STS chodzi
zdjecie uzytkownika
Giant - 2014-05-12 08:52:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A przepraszam, za co ta firma jest odpowiedzialna, czym konkretnie się zajmuje dzięki za odpowiedź..
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-05-15 21:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
specjalistyczny transport samochodów
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-07-18 15:34:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Straszny wstyd, że dziewczyny pracujące w STSie nawet 5-7 lat nadal zarabiają NAJNIŻSZĄ krajową, tyle co dostaje się na starcie, podwyżek firma nie uznaje po prostu. Praca jak praca, kiepskie są godziny, czasem pracujesz 4-5 dni po 12 godzin, później dzień przerwy i znowu. A później tydzień wolnego pod koniec trzymiesięczego okresu rozliczeniowego, dość niekorzystny układ oparty na wyzysku pracowników. Częste rzucanie na różne punkty, nawet w innych miastach. Telefon w dzień wolny i trzeba iść do pracy. A tłumaczenie menadżerki, że praca nie jest trdna, nie tłumaczy poniżająco niskich zarobków i braku podwyżek. WSTYD.
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-07-20 14:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anna, oczywiście masz racje, a dziewczynom pracującym w tym kołochozie radze rozglądać się za czymś innym, poza tym że firma nie uznaje podwyżek bo po co podziękować pracownikowi za przecież ,,łatwą,, pracę to również w żaden inny sposób nie motywuje ludzi. Ciekawe dlaczego w innych firmach można iść pracownikom na rękę i płacić za nadgodziny a tutaj wyjazd na wolne. jeśli masz telefon służbowy to zapomnij o świętym spokoju w urlop, zresztą jeśli nie masz służbowego będą dobijać się na tel. prywatny dlatego że tam nikt nie szanuje prywatności i prawa do odpoczynku drugiego człowieka. Tylko zapierdziel i zero do powiedzenia, tylko nieliczni mogą cokolwiek powiedzieć - donieść na kolegów.
zdjecie uzytkownika
Mordix - 2014-09-11 01:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że firma trochę żeruje na ludzkim braku pewności siebie i własnej wartości. Niebywałe, żeby osoby z takim stażem jak napisała @anna nie miały stałych umów. Powinny się postawić takie osoby i domagać się tego co się należy już dawno. Chyba, że ludzie boją się dyskusji na ten temat z właścicielem.
zdjecie uzytkownika
klarens - 2014-11-30 19:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anna - 2014-07-18 15:34:30]:
szczerze przyznam , że nie spodziewałem się z pracy w stsie kasy większej niż najniższa krajowa. Robota rzeczywiście jest łatwa i wiadomo , że w związku z tym nie ma szans , aby właściciele myśleli nawet o tym , żeby dać swojemu pracownikowi coś więcej niż miminmum tego co muszą. Podwyżki też się nie szykują
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-12-07 14:39:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klarens - 2014-11-30 19:21:15]:
jaka robota jest latwa? czym się zajmujesz w stsie? poza tym tu nie chodzi o łatwość pracy. Są firmy które w politykę zarządzania mają wpisaną co roczną podwyżkę. I nie rozlicza swoich pracowników ze stopnia trudności wykonywanych obowiązków.
zdjecie uzytkownika
MIKI - 2015-01-24 22:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kochani ja pracowałam w Fortunie i każde zakłady bukmacherskie są takie same nie ma szacunku dla pracownika Przyjezdza Menadzer i robi zadyme z byle czego pracowałam tam 6 lat i nie przedłuzyli mi umowy nie podajac przyczyny dla czego? Bo to miała byc umowa na stałe zmarnowałam 6 lat mojego zycia dla nich praca wszystkie łikendy swieta Robienie wszystkich dokumentów jezdzenie na zastepstwa z poswieceniem z braku dnia wolnego za co za najnizsza Krajowa ludzie Ogarnijcie sie lepiej isc gdzies na Strefe odwalisz 8 godzin i masz spokój i likendy wolne a jak idziesz w sobote to masz 100% płatnego i wierz za co robisz Nie polecam Nikomu tej pracy nie marnujcie swojego czasu Trzeba pracowac bo trzeba za cos przezyc ale nie kosztem dla nich bo oni nam nie dadza nic tylko lata uciekaja a my sie budzimy ale w tedy jest za puzno Pozdrawiam wytrwałych nie Marnujcie w zadnej Bukmacherskiej Firmie Swoich Lat Życia
zdjecie uzytkownika
mini - 2015-01-29 14:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MIKI - 2015-01-24 22:29:06]:
MIKI, sts to nie zakłady bukmacherskie, popatrz na wpis z maja 2014
zdjecie uzytkownika
apokaliptis - 2015-02-26 02:41:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć Wam wszystkim, czy znajdę gdzieś tu jakieś dokładne info o STS Swarzędz? bo niestety internet nie jest zbyt bogaty w takie informacje a chciałem bardzo zweryfikować to co mówią moi znajomi, bo zachwalają a ja chce być pewien. Ktoś pracuje u nich? ma doświadczenie? poratujcie mnie wiadomościami z pierwszej ręki
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy STS?
Zadaj pytanie