Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o STS

Pracowałeś w firmie STS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
młody - 2014-07-20 14:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Anna, oczywiście masz racje, a dziewczynom pracującym w tym kołochozie radze rozglądać się za czymś innym, poza tym że firma nie uznaje podwyżek bo po co podziękować pracownikowi za przecież ,,łatwą,, pracę to również w żaden inny sposób nie motywuje ludzi. Ciekawe dlaczego w innych firmach można iść pracownikom na rękę i płacić za nadgodziny a tutaj wyjazd na wolne. jeśli masz telefon służbowy to zapomnij o świętym spokoju w urlop, zresztą jeśli nie masz służbowego będą dobijać się na tel. prywatny dlatego że tam nikt nie szanuje prywatności i prawa do odpoczynku drugiego człowieka. Tylko zapierdziel i zero do powiedzenia, tylko nieliczni mogą cokolwiek powiedzieć - donieść na kolegów.
zdjecie uzytkownika
Mordix - 2014-09-11 01:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że firma trochę żeruje na ludzkim braku pewności siebie i własnej wartości. Niebywałe, żeby osoby z takim stażem jak napisała @anna nie miały stałych umów. Powinny się postawić takie osoby i domagać się tego co się należy już dawno. Chyba, że ludzie boją się dyskusji na ten temat z właścicielem.
zdjecie uzytkownika
klarens - 2014-11-30 19:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anna - 2014-07-18 15:34:30]:
szczerze przyznam , że nie spodziewałem się z pracy w stsie kasy większej niż najniższa krajowa. Robota rzeczywiście jest łatwa i wiadomo , że w związku z tym nie ma szans , aby właściciele myśleli nawet o tym , żeby dać swojemu pracownikowi coś więcej niż miminmum tego co muszą. Podwyżki też się nie szykują
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-12-07 14:39:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klarens - 2014-11-30 19:21:15]:
jaka robota jest latwa? czym się zajmujesz w stsie? poza tym tu nie chodzi o łatwość pracy. Są firmy które w politykę zarządzania mają wpisaną co roczną podwyżkę. I nie rozlicza swoich pracowników ze stopnia trudności wykonywanych obowiązków.
zdjecie uzytkownika
MIKI - 2015-01-24 22:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kochani ja pracowałam w Fortunie i każde zakłady bukmacherskie są takie same nie ma szacunku dla pracownika Przyjezdza Menadzer i robi zadyme z byle czego pracowałam tam 6 lat i nie przedłuzyli mi umowy nie podajac przyczyny dla czego? Bo to miała byc umowa na stałe zmarnowałam 6 lat mojego zycia dla nich praca wszystkie łikendy swieta Robienie wszystkich dokumentów jezdzenie na zastepstwa z poswieceniem z braku dnia wolnego za co za najnizsza Krajowa ludzie Ogarnijcie sie lepiej isc gdzies na Strefe odwalisz 8 godzin i masz spokój i likendy wolne a jak idziesz w sobote to masz 100% płatnego i wierz za co robisz Nie polecam Nikomu tej pracy nie marnujcie swojego czasu Trzeba pracowac bo trzeba za cos przezyc ale nie kosztem dla nich bo oni nam nie dadza nic tylko lata uciekaja a my sie budzimy ale w tedy jest za puzno Pozdrawiam wytrwałych nie Marnujcie w zadnej Bukmacherskiej Firmie Swoich Lat Życia
zdjecie uzytkownika
mini - 2015-01-29 14:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MIKI - 2015-01-24 22:29:06]:
MIKI, sts to nie zakłady bukmacherskie, popatrz na wpis z maja 2014
zdjecie uzytkownika
apokaliptis - 2015-02-26 02:41:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć Wam wszystkim, czy znajdę gdzieś tu jakieś dokładne info o STS Swarzędz? bo niestety internet nie jest zbyt bogaty w takie informacje a chciałem bardzo zweryfikować to co mówią moi znajomi, bo zachwalają a ja chce być pewien. Ktoś pracuje u nich? ma doświadczenie? poratujcie mnie wiadomościami z pierwszej ręki
zdjecie uzytkownika
halina - 2015-03-12 11:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
również jestem zawiedziona małą ilością infoirmacjio na temat sts i pracy tam, które znalazłam w internecie.ubogo i smuteczek w tej kwestii.ewentualnie gdzie mogę znaleźć nieco więcej informacji na temat pracy w tej firmie i np. liste bieżących rekrutacji? to duża firma, pewnie jakieś na pewno są prowadzone, mam nadzieję
zdjecie uzytkownika
BYŁY - 2015-03-13 22:16:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [halina - 2015-03-12 11:29:59]:
W sts nie ma czegoś takiego jak listy rekrutacji, tam nie ma działu hr, nie ma miejsca proces o nazwie rekrutacja. Praca w rozumieniu pełnienia obowiązków jest jak w każdej innej firmie, natomiast cała reszta nie przedstawia się tak różowo. Firma nie jest przyjaznym środowiskiem pracy, nie ma pakietów socjalnych chociażby zfśs, czy innych benefitów jak między innymi coraz bardziej popularna w firmach karta multisport dla pracowników. Nie ma szkoleń dedykowanych, sporadycznie zdarzają się szkolenia zewnętrzne. Nie istnieje pojęcie kultury pracy, świadczenia pracy na wysokim poziomie, często słyszy się tzw. zj....ebki, od pracownika wymaga się,wymaga i jeszcze raz wymaga i nie ma informacji zwrotnej dot. jego pracy. Plusy to wynagrodzenie zawsze na czas, i jeżeli dobrze się ustawisz - możesz całkiem niezłą kaskę zarabiać, Pytanie jakim kosztem. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ciekaw - 2015-03-26 21:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Komentarze na temat pracy w STS się wzajemnie wykluczają i już sam nie wiem komu mam wierzyć. Wcześniej ktoś pisał, że są słabe zarobki teraz @BYŁY piszesz, że można nieźle zarobić. Która wersja jest prawdziwa. No i jakie kwoty wchodzą w grę ? Bo napisaliście ogólnie a mnie interesują konkretne sumy pieniędzy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-03-26 21:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wierze, myślisz że ktoś na forum napisze tobie o konkretnych sumach jakie się zarabia, nie ma szans. Skoro jesteś tak bardzo zainteresowany pracą w sts to po prostu idź tam pracować, podpiszesz umowę i będziesz wiedział ile zarobisz.
zdjecie uzytkownika
Pyskula - 2015-04-08 11:53:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tutaj dużo mówić
zdjecie uzytkownika
Pola - 2015-04-09 13:41:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uuuu, powiało pesymizmem
zdjecie uzytkownika
Gina0000 - 2015-05-04 14:59:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
A jak wygląda sytuacja z osobami niepełnosprawnymi - czy takie osoby są w ogóle zatrudniane? Znajoma ma umiarkowany stopień, jest chętna do pracy, jej niepełnosprawność nie przeszkadza w pracy jaką się wykonuje w STSie.
zdjecie uzytkownika
Emu - 2015-07-06 15:58:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki w sts to najnizsza krajowa raz na 3 lata wpadnie jakas premia :-( a pracujemy przeciez u jednego z bogatszych polakow . Wszystko jest na glowie pracownika nawet jesli idzie na urlop musi znalezc sobie zastepstwo , do tego wyjazdy na delegacje . Nasi klienci to zwykle menelstwo ,smierdzace i przepite i przewaznie bezrobotni .
zdjecie uzytkownika
Emu_ - 2015-07-08 14:32:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Emu - 2015-07-06 15:58:31]:
Klienci pana S. to bezrobotni menele? Coś Ci się chyba uroiło!!!
zdjecie uzytkownika
Lau - 2015-07-11 18:31:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem i czytałem na forach różnych, że jednak nie za ciekawie jest w tej firmie. Podobno nie można zarobić dużych pieniędzy. No ale oczywiście mogę się mylić. Z drugiej strony jednak wydaje mi się, że doświadczenie jakie można uzyskać w takiej firmie może być owocne na przyszłość i otworzyć na drogę do kariery.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-07-15 13:44:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lau - 2015-07-11 18:31:01]:
Zależy na jakim stanowisku chcesz pracować w tej firmy i czy przyjdziesz z ulicy czy będziesz protegowanym. Poza tym nie bardzo się zgadzam z owocnym doświadczeniem, które ma otworzyć drzwi do kariery.
zdjecie uzytkownika
igy - 2015-08-19 22:15:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chcesz pracować jako kierowca kategorii c + e, to teraz masz tą możliwość. Bo na gazetapraca.pl zamieścili ofertę, zerknij. Trzeba mieć kartę kierowcy. A z innych konkretów to: praca jest na nowoczesnym sprzęcie. I zatrudniają na umowę o pracę, więc o żadnych umowach śmieciowych nie ma mowy na szczęście.
zdjecie uzytkownika
ALia - 2015-11-01 21:12:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Pracuję w Stsie kilka ładnych lat. Mam dość. Ale nie mogę znaleźć pracy dlatego tam jeszcze siedzę....Zarobki to najniższa krajowa, zero podwyżek. Traktują pracowników jak śmieci. W szczególności managerki. Ciągle dokładają obowiązki i tylko wymagają. Oprócz pisania kuponów, użerania się z klientami ( a uwierzcie różne wariaty przychodzą), sprzedajemy bilety, zajmujemy się same całym punktem...dokumentacją, sprzątaniem, awariami komputera. Wszystkim!!!! Wszystkiego uczymy się same. Podstawiają nam tajemniczych klientów, ciągle robimy testy, mamy mieć wszystko w jednym paluszku. Dodam, że oni sami nie wiedzą wszystkiego. Przykładem są panie z info, które mają nam pomagać jak mamy jakiś problem, chcemy się czegoś dowiedzieć. Nie wiedzą. Praca w święta, zastępstwa. Obrażają nas, poniżają panie managerki. To jest totalny syf. Czasami psychicznie nie wyrabiam. Najgorsze jest to, ze z ta firma nie wygram ja sama.....
zdjecie uzytkownika
ert - 2015-11-01 22:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do @gość no wiesz co wydaje mi się że bez względu na to na jakim stanowisku pracujesz to trzeba mieć jakieś doświadczenie, teraz bez tego to ciężko jest zdobyć jakąkolwiek pracę, trzeba być naprawdę dobrym w tym co się robi, i mieć odpowiednie kwalifikacje, może wtedy uda Ci się zdobyć upragnioną pracę
zdjecie uzytkownika
jhgfd - 2015-11-26 23:04:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
akurat jeśli chodzi o prace w firmie Ramos STS Polska Sp. z o.o. to widziałem że szukaja przedstawicieli handlowych w miejscowości Andrychów oferują pracę w międzynarodowej firmie,atrakcyjne wynagrodzenie plus motywująca premia od sprzedaży,stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,niezbędne narzędzia pracy
zdjecie uzytkownika
xoxo - 2015-11-29 02:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jhgfd - stabilne zatrudnienie w dzisiejszych czasach to rzadkość, a skoro pracownikom dają umowę o pracę, to nie dziwię się, że pracownicy cenią sobie nie tylko zarobki u nich ale i atmosferę.
zdjecie uzytkownika
berta - 2015-12-01 12:52:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@xoxo nie dziwią mnie wysokie wynagrodzenie w międzynarodowej firmie o hiszpańskim rodowodzie. poza tym, trzeba to docenić to rzadko przedstawiciele mają umowy o pracę
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-12-01 13:36:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że co poniektórzy mylą STS Specjalistyczny Transport Samochodów z siedzibą w Swarzędzu Jasinie z innymi firmami nie mającymi nic wspólnego z właściwym STS-em. Wyszukiwarka pokazuje: STS - SWARZĘDZ.
zdjecie uzytkownika
fiks - 2015-12-03 16:21:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale wracaja jeszcze do tematu przedstawiciela handlowego to na prawde ciekawa oferta, w koncu wiemy ze nigdzie sie tak nie zarobi jak na stanowiskach handlowych
zdjecie uzytkownika
!!! - 2015-12-05 14:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fiks - 2015-12-03 16:21:28]:
w sts w Swarzędzu NIE MA i NIGDY NIE BYŁO przedstawicieli handlowych
zdjecie uzytkownika
345rt - 2015-12-13 20:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no no ja wlasnie widzialem tez tą oferte pracy o ktorej piszecie i to chyba jest tez praca w kilku miejscowosciach w Polsce, w Jedrzejowie, Będzienie.
zdjecie uzytkownika
Beatka - 2015-12-21 13:39:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2015-03-26 21:49:56]:
Witam. Pracowałam w tej firmie ponad 7 lat. Początki pracy były całkowicie na innym poziomie, praca po 8 godzin, faktem też jest że weekendy i święta pracujące ale na podstawie grafiku:) czyli bywa różnie, raz pracujesz raz masz wolne to zależy, no chybaże koleżanka wywinie ci numer i zrobi sobie wolne, wówczas masz problem bo do pracy trzeba iść a o zastępstwie możesz często pomarzyć:P gdyż pani pseudo asystentka nie potrafi znaleźć ci zastępstwa bądź jej się nie chce. Hmm a początki...rekrutacja - więc o ile jest zapotrzebowanie na pracę u nich bo ktoś miał już dość bądź został zwolniony z mało racjonalnych powodów np. z takich że pani menadżer nie przepada za tobą itd. etc. składasz CV, jeśli cie wybiorą, zaproszą na rozmowę gdzie zazwyczaj jest menadżer danego obszaru Polski, wymagania...nic szczególnego, chęć pracy, jakaś tam komunikatywność no i czy oczywiste jest to czy przypadłaś do gustu :) ja miałam to szczęście że wówczas przyszła moja Pani Menadżer była kobietą która stawiała na pracowników tzw. dla klienta :) dziś wygląda to zupełnie inaczej, nie przytakujesz - masz problem. Menadżerowie mają pracownika za nic, być może nie wszyscy i głęboko w to wierzę :D Wracając do tematu...jeśli zostaniesz zaakceptowana jesteś zobligowana do zdanie egzaminu w Ministerstwie Finansów w W-wie oczywiście, sporo nauki na początek ale da się przyswoić materiał bardzo łatwo jeśli ktoś czyta i myśli nie będzie z tym problemu. Koszt pokrywa pracodawca łącznie z delegacją. Ponoć miał być zniesiony jak ostatnio zdawałam ja więc nie wiem czy nadal jest, zdawałam 2 lata temu :) STS masz umowę o pracę na czas określony, początkowo to są 3 miesiące potem na 7 lat, o ile się i tu nic nie zmieniło, płacą najniższa krajową bo przecież masz napiwki :)więc po co płacić więcej? Praca od 9 do 19-20 w zależności od miejscowości i grywalności stałych klientów :)grafik zazwyczaj ustalany przez panią asystentkę pani menadżer, bywa że można to trochę zgrać pod siebie, praca w weekendy, święta. Specyfika pracy...od sprzątaczki po informatyka :) czyli wszystko no chybaże już nie da się czegoś faktycznie naprawić. Praca wydaje się nie być ciężką, siedząca non stop przy komputerze, jeśli punkt jest oblegany możesz tak klikać w klawiaturę dobrych kilka godzin bez ustanku na 100% obrotach myśląc żeby nie zrobić sobie manka w kasie bo kasa zgadzać się musi, braki oczywiście sama dołożysz no ale to jak wszędzie. Osobiście lubię pracę z ludźmi bo czuję, że żyję a i klienci nawet ci najtrudniejsi są życzliwi:) wszystko zależy od naszego podejścia - sprawdzone :)Płaca na czas, z urlopem też nie miałam większych problemów fakt, że wdrożony jest jak już prawie w większości większych firm tzw. urlop planowany gdzie musisz skonsultować to też z współpracownikami nie tylko u siebie na punkcie ale też w innych o ile takowe istnieją w twoim mieście. Jeśli masz szczęście i trafisz na dobrego przełożonego i koleżanki z pracy może popracujesz jakiś czas:) ale nie zapomnij jednej zasady: nigdy bezgranicznie nie ufaj otoczeniu w pracy bo pewnego dnia może przyjść taka chwila, że to jakim byłaś dobrym pracownikiem czy jesteś człowiekiem nie ma zupełnie żadnego znaczenia :)życzę powodzenia wytrwałym...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-12-24 13:59:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Beatka - 2015-12-21 13:39:25]:
Aż tak źle Ci się pracowało u Pana Wojciecha S.???
zdjecie uzytkownika
Beatka - 2015-12-28 20:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hm...Pamiętajcie proszę jedno i w sumie najważniejsze, że nie pracujecie w takich firmach dla tzw. "góry" a dla menadżerów i ich asystentek :) ponadto z różnymi ludźmi którzy często i gęsto mają was za nic jeśli dochodzi do sytuacji że będą cięcia na etatach:)akurat u mnie klienci byli bardzo zadowoleni z jakości obsługi przeze mnie, próbowali interweniować kiedy padło na mnie z wypowiedzeniem...ale cóż to za znaczenie jak decyduje nieobiektywna pseudo "pani" menadżer? Zerowe. A co do Firmy - nigdy nie miałam problemu z kontaktem z nimi, bardzo życzliwi ludzie o ile jest się pracownikiem w porządku, a te wszystkie sytuacje stresowe, wymuszone zastępstwa, telefony w dni wolne, że trzeba gdzieś jechać bądź stawić się do pracy w swój dzień wolny na który czekamy i ciągle szukanie dziury w całym to wina menadżerów i ich asystentek a nie ludzi Wyżej, akurat tamci mają co innego do roboty a bez nas by nie istnieli, jakość naszej obsługi w punktach STS ma bardzo duże znaczenie :) pozdrawiam cieplutko :D
zdjecie uzytkownika
iroo - 2015-12-30 15:15:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Beatka, managerowie w każdej z firm są jedynie po to, by ułatwić pracę pracownikom i kierownictwu. To swego rodzaju schodek łączący, a pracownicy robią właśnie dla tej góry. Manager ma zwykłą pensję.
zdjecie uzytkownika
mmm - 2016-01-08 20:36:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam dzisiaj na rozmowie rekrutacyjnej. Jak usłyszałam praca po prawie 12godzin i najniższa krajowa to mi się słabo zrobiło. Po 3 miesiącach można dostać podwyżkę ( ale nie koniecznie ) do bagatela 1590zł netto. Śmiech na sali.
zdjecie uzytkownika
miks - 2016-01-08 23:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki faktycznie nie przedstawiają się zbyt ciekawie.. Zastanawiam się na jakie stanowisko aplikowałaś @mmm. Teraz szukają network engineer, ale tu kasa na pewno wyższa
zdjecie uzytkownika
gosc - 2016-01-09 06:28:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego nie bylo wczoraj wyplaty??? Ktos cos wie
zdjecie uzytkownika
Maks - 2016-01-11 14:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja słyszałem że w STS szukają Network Engineerów akurat i powiem Wam szczerze, że praca wydaje mi się stworzona dla mnie, opinie nie są tu złe, więc chyba warto
zdjecie uzytkownika
agnesss - 2016-01-23 21:33:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam prcuje w sts od trzech lat i mam pytanie do was czy któraś z was próbowała cos drukowac w pracy z pendraiva lub własnego komputera. Ja próbowałam ale mi nie wyszło bo drukara jest zablokowana na inne urzadzenia i tu pytanie czy któraś z was doszła do tego jak ja odblokowac. Codzinnie dtukujemy mase ofery więc jak wydrukuje pare swoich plików nawet by tego nie odczuli. tylko nie wiem jak uporac sie z ta dtukarka. Podzielcie sie jeśli wiecie jak to zrobić:)
zdjecie uzytkownika
agnesss - 2016-01-23 21:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam prcuje w sts od trzech lat i mam pytanie do was czy któraś z was próbowała cos drukowac w pracy z pendraiva lub własnego komputera. Ja próbowałam ale mi nie wyszło bo drukara jest zablokowana na inne urzadzenia i tu pytanie czy któraś z was doszła do tego jak ja odblokowac. Codzinnie dtukujemy mase ofery więc jak wydrukuje pare swoich plików nawet by tego nie odczuli. tylko nie wiem jak uporac sie z ta dtukarka. Podzielcie sie jeśli wiecie jak to zrobić:)
zdjecie uzytkownika
klarens - 2016-01-23 21:42:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agnesss - 2016-01-23 21:33:22]:
hej jeśli chodzi o pracę w stsie to mój znajomy całe życie praktycznie marzył o takiej robocie. Chyba próbował ostatnio dostać się na network engineera, ale nie wiem jak efekt
zdjecie uzytkownika
wro go - 2016-02-15 18:00:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja też nie wiem jaki efekt, bo nadal network engineera we wrocławiu szukają. dodatkowym atutem dla kandydata będzie znajomość hiszpańskiego i francuskiego (poza angielskim oczywiście)
zdjecie uzytkownika
GOŚĆ - 2016-02-16 21:58:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając wasze opinie doszedłem do wniosku że przynajmniej od listopada 2015r rozpisują się na tym forum osoby które pomyliły firmy, ludzie czy wy nie widzicie że forum dotyczy pracodawcy ze Swarzędza, nota bene branża logistyczna!! W efekcie chcąc poczytać o STS Logistics, STS Centrum Dystrybucji Samochodów z siedzibą w Swarzędzu czytam o zupełnie innej firmie nie mającej żadnego związku z właściwą. Ogarnijcie się i nie zaśmiecajcie forum.
zdjecie uzytkownika
nos - 2016-02-17 19:30:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie no wyraźnie jest napisane STS @GOŚĆ. Chociaż po tym co napisałeś to się zastanawiam czy to ma sens. Z tym Network Engieneerem to rzeczywiście jest umowa o pracę.
zdjecie uzytkownika
Mokka - 2016-02-20 12:43:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest umowa o pracę, jest, ale także zapewniają szkolenia i prywatną opiekę medyczną, kartę multisport @nos. Zarobki myślę, że spokojnie od 4 tysięcy w górę.
zdjecie uzytkownika
noname - 2016-02-22 12:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No jak ludzie mają mieć dobrze i mają nie narzekać jak oni nie wiedzą gdzie pracują i mają problemy z myśleniem. Strona jest o STS Logistic Swarzędz, który nie ma nic wspólnego z zakładami bukmacherskimi.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2016-02-22 12:54:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak, ale wiesz, że teraz firmy mają naprawd podobne nazwy? a jest ciekawa oferta pracy od nich jako STS Online Manager, tylko wydaje mi się, ze można naprawde dobrze zarobić na premiach i nagdgodzinach (niestety przewidzianych).
zdjecie uzytkownika
były sts - 2016-02-24 15:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2016-02-22 12:54:42]:
Tomek, to że nazwy są podobne nie oznacza że trzeba bezmyślnie rozpisywać się na temat zupełnie innej firmy, strona rzeczywiście dotyczy STS Logistic Swarzędz która nigdy nie miała nic wspólnego z zakładami bukmacherskimi. Poza tym oferta pracy o jakiej piszesz NIE JEST OD NICH.
zdjecie uzytkownika
Maks - 2016-03-17 13:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ach, no to widzisz, tutaj zasżła jakaś drobna pomyłka, ale co robić, dużo, a nawet wiele firm ma mase rzeczy i wspólnego z innymi firmami, no trudno się mówi
zdjecie uzytkownika
paw - 2016-04-19 17:11:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niektórzy pisza ze pracuja po 12 godzin.W Gorzowie Wlkp pracuje sie po 14 godzin z 10 cio godzinnym tylko odpoczynkiem.Kodeks Pracy wyraznie mowi ze max mozna pracowac 12 godzin na dobe z 11-o godzinnym nieprzerwanym odpoczynkiem.GDZIE JEST INSPEKCJA PRACY!!!
zdjecie uzytkownika
indgo - 2016-04-19 20:14:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może po prostu w tej sytuacji spróbuj porozmawiać ze swoim przełożonym czy kierownikiem, faktycznie w kodeksie pracy jest to zabronione, ale może jest to tylko sprawa niedopatrzenia. zawsze warto rozmawiać i mimo wszystko wierzyć w swojego pracodawcę, który zapewnia stabilne zatrudnienie
zdjecie uzytkownika
malwit - 2016-05-07 19:04:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@paw jakoś nie chce mi się wierzsyć żeby tak znana firma na świeczniku uprawiała takim proceder, pewnie sobie coś zmyślasz inaczej sam być to zgłosił a nie płakał w internecie

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie STS!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert