Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SFM Filtry Łuczak s.j.

Pracowałeś w firmie SFM Filtry Łuczak s.j. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2010-01-18 23:44:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nigdy przenigdy nie składjcie tam aplikacji szef to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i prostak
nie szanuje pracownikow biurowych, produkcji
calymi dniami siedzi przed mnitoringiem i obserwuje co kto robi i jak pracuje
na produkcji stoi woda ale nie mozna jej pic jest tylko dla pip-u (powpisywal nagany)
z łazienki poodkrecal sluchawki i zabronil sie kompac po pracy w lato
przegral juz kilkanascie spraw w sadzie pracy
zdjecie uzytkownika
Kolo - 2011-06-19 19:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki przeciętne, atmosfera tragedia. Jest dwóch szefów, syn i ojciec. Syn to cham i prostak bez wykształcenia. Cała firma się z niego śmieje (nawet jego ojciec), i z jego decyzji. Ojciec z kolei ma chyba alzheimera, najpierw coś mówi potem się z tego wypiera. Obłęd. Na niższych poziomach też nie jest lepiej. Kierownik produkcji zastraszony, zatłamszony, szefostwo traktuje go jak ścierkę. Próbuje "królować" ale słabo mu to wychodzi. Brygadziści sprzedawczyki dbający tylko o własną du.pę.
Zaraz po moim odejściu zabrano wczasy po gruszą produkcji, równocześnie fundując pracownikom biurowym wycieczkę zagraniczną. Żaden brygadzista czy inny król się nie odezwał.
Odkręcono słuchawkę od prysznica żeby nikt się nie kąpał. Zakazano picia wody. Czas wyjścia do ubikacji odliczany od czasu na przerwę śniadaniową. Za rozmowę ze współpracownikiem, w trakcie pracy, można dostać upomnienie. Po firmie należy chodzić SZYBKIM krokiem - jak nie, upomnienie.
Firma zdecydowanie rodzinna... ciotki, kuzynki, kochanki mają największą władzę, choć nie posiadają ŻADNEJ wiedzy i wykształcenia.
Pracowałem tam 2,5 roku, i nigdy za żadne pieniądze bym tam nie wrócił.
zdjecie uzytkownika
jeden z pracowników - 2011-11-28 13:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś narzekał na pracę w tej firmie do tej pory?
To może coś napiszcie, co dzieje się w firmie od trzech miesięcy?
Wkroczyła na estradę .(usunięte przez administratora)., której celem jest zniszczenie tej firmy i pracowników, którzy tam pracują.... Oskarża wszystkich o spiski przeciwko niej...a za największego wroga uważa własnego syna... Ktoś tu powinien się leczyć psychiatrycznie i to napewno nie są pracownicy...Która matka tak traktuje swoje dziecko?
zdjecie uzytkownika
życzliwa - 2011-11-30 20:34:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
znam się Reginą od lat. Pracuję w SFM od dawna. Przyznam, że miło całej sympatii do Ciebie Regina, nie jestem już ostatnio w stanie się z Tobą dogadać. A piszę tutaj, żeby Ci trochę nosa utrzeć. .(usunięte przez administratora). Jak Wy się zachowujecie? .(usunięte przez administratora)e jak chorzy. .(usunięte przez administratora) to przecież Wasze dziecko jakby nie było. A ta firma, to wiele lat jego i Waszej pracy. Dlaczego teraz chcecie to wszystko zrujnować? Nie da się już z Tobą normalnie porozmawiać jak kiedyś Regina, żem próbowała i nic. My wszyscy mamy dość pracy w tej firmie przez Was. Ja Was proszę w imieniu całej produkcji, osiądźcie już na tych starych dupach, bo Wam się całkiem poprzewracało! Inaczej się Wam chyba nie da przetłumaczyć.Po dobroci za późno.
zdjecie uzytkownika
jadzia - 2012-12-20 22:02:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie przesadzj .(usunięte przez administratora)robią w tej firmie taką robote ze musiałem wybrać 8 dni urlopu wypoczynkowego bo nie było pracy no ale ...niemam co narzekac zaraniam po 7 latch 1700zł takze jestem gosciu BRAWO pozazdrościc takich kochanych rodziców
zdjecie uzytkownika
kultura - 2012-12-28 07:21:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, .(usunięte przez administratora) w pt zachowałas sie jak ... to ze pochodzisz z .(usunięte przez administratora) nie upoważnia cie do takiego zachowania troche kultury bo ręce opadają jak człowiek cie słucha.Mam nadzieje ze juz niedługo wróca stare dobre czasy i człowiek z chęcią będzie chodził do pracy
zdjecie uzytkownika
3/4 etatu - 2013-02-02 21:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani.(usunięte przez administratora) a może czas najwyższy wziaść sie z a biuro a nie na kazdym kroku ta produkcja i coraz lepsze masz pomysły sprzedawczyku
zdjecie uzytkownika
brawo - 2013-02-05 14:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wielkie brawa dla zarzadu SFM który poucinal pracownikom etaty i teraz kazdy kto mial umowe na czas okreslony ma zmieniana na 3/4. firma upada nie ma co
zdjecie uzytkownika
patriota - 2013-03-04 13:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzicie teraz .(usunięte przez administratora)wam się nie podobał
.(usunięte przez administratora) macie 3/4 etatu po to aby grupowych zwolnień nie było!!!!
zdjecie uzytkownika
patriota - 2013-03-05 11:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
barany zamiast.(usunięte przez administratora) zapłacić prowizje wydaja 10 tys. na bezsensowne targi gdzie są tam wystawcy i zabudowy pogratulować!!!
widać ubeckie metody chwyta majka i janusz
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-22 01:29:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro poucinali etaty w SFM Filtry Łuczak s.j. to teraz pewnie ciężko będzie coś u nich znaleźć? Czy może są jakieś widoki?
zdjecie uzytkownika
anonimm - 2013-06-23 13:12:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy ktoś chciałby się tam jeszcze zatrudnić?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-23 13:18:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@anonimm Jak by nie chciał to by nie pytał o SFM Filtry Łuczak, a chyba od tego jest to forum żeby się czegoś dowiedzieć?
zdjecie uzytkownika
gall anonim - 2013-10-07 18:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Heh ale gdy zagadnienie nam trudne staje sie wrecz niezrozumiale, to gdzie kazdy pyta? No? Ekipe to maja dosc rozsadnie dobrana
zdjecie uzytkownika
marek - 2013-10-08 16:17:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Slyszalem ze produkty firmy SFM Filtry Łuczak sa dobrej jakosci. Czy ktos to moe potwierdzic, warto u nich kupowac?
zdjecie uzytkownika
radek - 2013-10-09 07:51:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mogę to potwierdzić, bo u nich kupuję. Kiedyś kupowałem od innej firmy i miałem wiecznie problemy z urządzeniami. W ogólnym rachunku wychodzą taniej niż inni, którzy mają niby "tańsze" produkty.
zdjecie uzytkownika
Maciej Ł. - 2013-12-16 15:12:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolo,piszesz,że to firma rodzinna to czy są szanse na przyjęcie do pracy?doradzi mi ktoś czy składać tam papiery,bo szukam pracy.
zdjecie uzytkownika
wojtuś - 2013-12-22 16:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
papiery możesz złożyc,pensja max 1600-1700 od 3 lat brak podwyżek i jakichkolwiek szans żeby cos się poprawiło
zdjecie uzytkownika
janusz - 2014-01-12 20:21:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na razie redukują zatrudnienie i pensje, więc radziłbym się zastanowić, czy warto iść do tej firmy
zdjecie uzytkownika
regina - 2014-02-05 11:14:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dominika przestań spamować bo ci nie wychodzi!!!
zdjecie uzytkownika
Alaska - 2014-02-17 15:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A cóż to? Jakiś regres w firmie, że pensje tną? Trochę szkoda, bo jak widzę zamiast się rozwijać to się zwijają!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SFM Filtry Łuczak s.j.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski