Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fiege Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Fiege Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
azereus - 2009-08-26 13:11:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
fiege jest super tak wielu robi tak wiele za TAK NIEWIELE!!!!!!!!!!!!!!!! atmosfera super! polecam kazdemu kto chce poswiecic firmie za takie grosze
zdjecie uzytkownika
Amadeusz88 - 2009-09-11 14:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie zawracajcie sobie głowy ta firma (nie ma sensu) zarobki tragiczne atmosfera tez!!! kierownicy( usunięte przez administratora ) !! pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Robson - 2009-12-05 19:07:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrowienia dla ługowej :-) trzymajcie się ludziska
zdjecie uzytkownika
wawino - 2009-12-10 10:53:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak właśnie ,ja tam pracowałem 3 miesiące i co ...1200 dostałem na ( usunięte przez administratora ) ...a kierownictwo na tarczyńskiej faktycznie zakręcone jak ( usunięte przez administratora )a w szczególności piosenkarz..!!!
zdjecie uzytkownika
Robson - 2010-02-02 20:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brawo!!!!!!!!!! Najlepiej to nic nie robić i kasę brać za nieróbstwo a narzekać to pierwsza klasa
zdjecie uzytkownika
Roberto 78 - 2010-02-13 01:00:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z opinią Małe pieniądze i (usunięte przez moderatora)do maxa jak nie zrobisz w wyznaczonym czasie pikingu nie rozładujesz albo załadujesz samochodu to zostajesz po godzinach a później firma do ciebie dzwoni że masz przyjść na 4 godz żeby sobie odebrać te godz. które się napierdalałeś w pocie czoła żeby zdjąć Włocha na Pirelce. A w tym czasie( usunięte przez administratora )zmiany siedzi w kuchni i wpierdala obiad i nawet ci nie da zjeść bo jeszcze nie zdjołes samochodu albo na nocnej zmianie idzie do szatni i wali lufę jedną za drugą aż się nie( usunięte przez administratora )śpi w oponach ciężarowych.
zdjecie uzytkownika
Lady xxx - 2011-11-22 19:29:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracawałam z eipa PVM w Młochowie super ekipa każdy zgodny i każdy ekstra pracownik ale niestety nie te osoby zostały kierownikami i żal mi ekipy która z nim pracuje byli oni dobrymi pracownikami ale nie kierownikami ale cóz niestety jak firma rodzinna to rodzinna każdy każdego na stołki wsadza tak to już jest w tej firmie. Kieys to były czasy za czasów ( usunięte przez administratora )magazynu( usunięte przez administratora ) każdy wiedzał gdzie jego miejsca czym ma sie zająć i co należy do jego predyspozycji. Kiedy od pracującej tam koleżanki się dowiedziałam kto teraz tam rządzi jestem w szaoku bo potwierdziłą się opinia o fiege że swój swego pcha do żłoba. Pozdrawiam resztę załogii a nowym kierownikom współczuję braku kompetencji zdecydowanego działania. Pracowałam tam dwa lata i wystarczy by wiedzieć co mówię. Warunki były tam okropne szatnia damsko-męska w kontenerze
zdjecie uzytkownika
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA - 2011-12-09 19:10:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM TAM PRACY (usunięte przez moderatora)TANIA SIŁA ROBOCZA I TRZEBA PRACOWAĆ PO 8 GODZIN LUB DŁUŻEJ I STRASZĄ ZWOLNIENIAMI JAK SIE NIE PRZYJDZIE DO PRACY W SOBOTĘ ZATRUDNIAJĄ LUDZI PRZEZ AGENCJĘ PRACY 10 ZŁ BRUTTO NA GODZ KADRA KIEROWNICZA ZLE TRAKTUJE PRACOWNIKÓW I CIĄGLE KOGOŚ PODEJRZEWAJĄ O SPOŻYWANIU ALKOHOLU ITP NIE POLECAM TAM PRACOWAĆ
zdjecie uzytkownika
Luzik - 2012-02-05 16:56:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ok, kto sie stara to firma daje a temu co nie chce sie pracowac to zawsze bedzie narzekal, popracujcie w obozie w fm i sobie porównajcie, zarobicie tam jeszcze mniej
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2012-02-08 15:34:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

Szukam osób z którymi mógłbym dojeżdżać do pracy na magazyny w Mszczonowie.
Mogę się dostosować, interesują mnie dojazdy z osobami z Sochaczewa i okolic oraz z Łowicza i okolic.
Posiadam samochód więc też mogę jeździć.
Jeżeli znacie takie osoby to powiedzcie im o tej wiadomości.

Proszę osoby zainteresowane o kontakt ddmm@onet.pl.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-15
Żródło: pracuj.pl
mazowieckie
()
Business Development Manager Miejsce pracy: Cała Polska Zakres obowiązków:Aktywne pozyskiwanie nowych KlientówAnaliza rynku i potrzeb Klientów w zakresie rozwiązań logistyki magazynowejTworzenie baz danych potencjalnych KlientówSpotkania handlowe z potencjalnymi KlientamiAnaliza materiałów przetargowych i innych informacji otrzymanych od KlientówPrzygotowywanie ofert handlowych i prezentacjiBudowanie trwałych relacji z potencjalnymi KlientamiPro
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Samotny Ptak - 2012-04-27 21:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jak kazda inna podzielcie sie ze mna swoimi uwagami na dilbara@o2.pl
zdjecie uzytkownika
maciejka - 2012-05-14 10:13:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie, a jak jest z przewoźnikami? Na jakie zarobki można liczyć?
zdjecie uzytkownika
Gall Anonim - 2012-07-31 00:56:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich serdecznie!
Nie polecam pracy w Firmie Fiege..
iż praca tam jest tylko marnotrawnym czasem dla młodych ludzi, którzy nie zdobędą tam nic.. umowy tylko na zlecenie, akord na którym ledwo wyrobi się 30-40zł dniówki.. jest to śmiech na sali, a brygadzista z jednej ze zmian to porażka.. ostatnio część osób z kołpakingu dostało pensji 600-700zł ..wysmiać ten jeden wielki śmietnik.. wspólczuje ludziom głupoty i gratuluję odwagi pracując tam..
zdjecie uzytkownika
Gość - 2013-01-31 15:33:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma bez przyszłości płace za grosze a praca okropna. Jeśli chcesz mieć dobrze nic nie robić chodzić z rękoma w kieszeni gadać przez telefon być zastępcą kiero... to wystarczy dobrze(usunięte przez moderatora) załatwić, dobry bajer w biurze zawody gier na telefon zrobić to możesz robić wszystko oprócz obowiązków w pracy i patrzeć jak inni (usunięte przez moderatora). śmiać się z nich pod nosem!!!! Udawać że się coś robi!!! Swoją osobą denerwować innych zaniżać średnią premii i nić nie wiedzieć to jesteś ustawiony i masz na wszystko olewkę a główny kiero tego nie widzi lub widzieć nie chce
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-18 19:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy mógłby ktoś napisać czy faktycznie jest tak jak napisał Gość w Fiege w Mszczonowie? Czy może jest nieco lepiej?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fiege Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x