Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ABATEX

Pracowałeś w firmie ABATEX i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kincaid - 2011-06-08 18:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uwaga na kpinę zwaną ABATEX!!! Absolutnie nie polecam! Niedotrzymywanie terminów, ignorowanie telefonów z premedytacją (kilkukrotnie trafiałem na zajętość telefonu), kompletny brak poszanowania dla klienta. Lepiej zamówić te same okna u konkurencji, 400 PLN różnicy, zero nerwów i normalna obsługa.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-01 12:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzymać się z daleka. W tej firmie jest cacy do momentu wpłacenia pieniędzy na okna. Potem amba. Pisemnie złożyłem żadanie wykonania usługi lub zwrotu zadatku. I cisza. Prawdopodobnie będzie trzeba złozyć zawiadomienie do Prokuratury o wyłudzeniu. Wygląda na to,że już w chwili przyjmowania ode mnie zadatku mieli świadomość,że nie zrealizują zamówienia, A to jest klasyczne [usunięte przez moderatora]. Firmę \"obchodzić szerokim łukiem\" P.S. Będąc w siedzibie spotkłem ich ekipę montażową która nie może odzyskać od Abatexu pieniędzy za wykonane usługi.
zdjecie uzytkownika
julkA3-8 - 2011-07-05 19:16:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz rację żeby się trzymać z daleka ale ja jestem w tej samej sytuacji co Ty;proszę o kontakt bo razem można więcej ;również wpłaciłam dużą zaliczkę i kontakt się uciął, głucha cisza ;podałam pismo do biura i tam spotkałam się z okropną panią sekretarką typu "pani i władca",któa nic nie umiała powiedzić na temat mojej sprawy ,wszystkich poszkodowanych proszę o kontakt może być mailowy:kasialag@op.pl
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-07 20:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się bardzo boję bo podpisaliśmy umowę w grudniu 2010 r. i wpłaciliśmy dużą zaliczkę a z tego co wiem ta firma jest niewypłacalna bo przeliczyła się na inwestycji. Spotkałam wielu takich klientów jak ja na ul. Wierzbowej w Łodzi którzy albo czekają na zwrot zaliczki albo na swoje okna my zresztą też. Zastanówcie sie czy nie odezwać się do prawników pozdrawiam. Ps w firmie brak pracowników spotkaliśmy już Pana który nie pracował od paru dni w tej firmie a poza tym jest tylko jedna pani w sklepie.
zdjecie uzytkownika
ewuna - 2011-07-07 20:56:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli ktoś ma przykre doświadczenia z firmą ABATEX to może jakoś razem udało byś sie zmobilizować i walczyć o zwrot pieniędzy prosze o kontakt na adres e-mail: ewunia_p@poczta.onet.pl
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-16 00:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
również wpłaciłam dużą zaliczkę i cisza ani okien ani zaliczki kontakt hamida@vp.pl
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-18 22:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
My również zostaliśmy oszukani wpłaciliśmy zaliczkę i nic 4 tygodnie po terminie trzeba walczyć o zwrot zaliczki
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-03 16:25:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie organizujemy spotkanie w piątek 05-08-2011r. przed ABATEX-em, ul. Wierzbowa Łódź o godz. 18.00 poszkodowani
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-09 15:11:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też wpłaciłem zaliczkę a termin realizacji minął dwa tygodnie temu. Byłem w siedzibie firmy w połowie lipca i siedząca tam \\\"sekretarka\\\" zapewniała jedynie o niewielkim przesunięciu terminu realizacji. Po zapoznaniu się z dotychczasowymi wpisami odnoszę wrażenie, iż zostaliśmy oszukani przez pracowników firmy, którzy doskonale wiedzieli w trakcie podpisywania umowy o stanie finansowym jak i niemożności wywiązania się z zawartej umowy. Brak mi słów na określenie sposobu działania jak i postaw tych osób.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-09 20:41:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie są skutki spotkania pod firmą proszę o informację na mail bo dopiero przeczytałam o spotkaniu hamida@vp.pl
My wystapiliśmy już do sądu ale chętnie przyłącze sie do wszystkiego.
zdjecie uzytkownika
ANIA - 2012-02-14 10:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MAM TAKIE PYTANIE CZY KTOKOLWIEK WYGRAŁ Z TĄ FIRMĄ W SĄDZIE O ODZYSKANIE ZALICZKI NA OKNA W FIRMIE ABATEX MÓJ EMAIL gajatex-prim@wp.pl PROSZĘ O JAKĄ KOLWIEK INFORMACJE BO MY WALCZYMY JUŻ PRAWIE 10 MIESIĘCY BEZ SKUTKU
zdjecie uzytkownika
piotr - 2012-03-19 21:05:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moją dość dużo nieruchomości i ruchomości ( komornik już u nich siedzi :)... ) więc kasa jest do odzyskania ... pilnuj co Wasze i walcz a odzyskasz
ps.właściciel upadłego Abatex-u , śmieje się ludziom w twarz, kiedyś on miał ludzi za nic , a teraz ludzie powinni zrobić to co od dawna mu się należy
zdjecie uzytkownika
revenger - 2012-07-18 19:42:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie do Piotr.
Czy możesz powiedzieć jaki komornik zajmuje się sprawą Abatex-u?, czekam właśnie na wyrok, dobrze by było iść do tego co już prowadzi tą sprawę. Jak coś pisz na e-mail revenger@op.pl
zdjecie uzytkownika
babzyliszek - 2012-11-22 13:03:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam serdecznie.od roku prowadzę akcję wspierania klientów firmy abatex którzy do tej pory mają problem z oknami..prowadzę prywatnie po pracy swojej ich serwis..p.s Do tej pory nie otrzymałem wynagrodzenia z tej firmy sprawa w sadzie,,jak masz kłopot z regulacją okien drzwi,z abatexu pomogę.Piotr[usunięte przez moderatora]
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ABATEX
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x