Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o M.S. "MEAT" SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie M.S. "MEAT" SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Dyzio - 2011-06-17 10:54:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masakra, [usunięte przez administratora] brak słów.
W niemczech podpisuje się dokumenty w języku niemieckim w tym wypowiedzenie inblanco na którym jest podpis bez daty i wystarczy że ktoś zachoruje i ma zwolnienie od niemieckiego lekarza gdzie firma cię wysyła to jest odrazu zwolniony i ma się leczyć w polsce.
brak informacji o wynagrodzeniu co za ile - chodzi mi o ilość przepracowanych godzin mimo że na umowie podpisanej w polsce jest podana kwota 600 euro.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-17 11:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno jest organizowana grupa w której będą reporterzy i pomogą poszkodowanym nakrecić reportarz jako dowód w sądzie pracy.
Zobaczymy może coś się tam zmieni.
zdjecie uzytkownika
millla - 2013-06-21 13:11:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWARZAJCIE TO SA [usunięte przez administratora]TA FIRMA OSZUKUJE NA KARZDYM KROKU A MIESIECZNIE NA CHOROBOWE IDZIE 60 OSÓB.PRACOWNICY W NIEMCZECH PAJA I DOSYPUJA INNYM NIE JWYJERZDŻAJCIE PRZEZ TA FIRME BO SIE DLA WAS ZLE SKONCZY
zdjecie uzytkownika
michał - 2013-06-25 18:39:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nowa firma zatrudni rzezników wykrawaczy wieprzowych w polsce zakwaterowanie schaby,szynka ,boczki bdb.wysokie zarobki [usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-28 11:40:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
milla w jaki sposób firma M.S MEAT sp.z.o.o oszukuje ludzi według ciebie? ty też zostałaś oszukana przez ta firmę?
zdjecie uzytkownika
polak - 2013-09-27 14:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wykorzystyją sytuacjie w polsce gdzie ludzie zarabiaja 1500zl a tm dosajesz ochłapy a firma się dorabia na polczkach
zdjecie uzytkownika
Jagien - 2014-02-21 20:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale pracujesz w Niemczech więc na pewno jest tam mnóstwo firm, które potrzebują pracowników o podobnych parametrach. A pracując w obcym kraju trochę języka się łapie chcąc nie chcąc, więc skoro m.s. meat oszukuje was pracowników to może warto się rozejrzeć za czymś innym?
zdjecie uzytkownika
robert - 2014-04-03 17:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chce wyjechać do niemiec do tej firmy co myślicie o tym czy warto.
czy ktoś aktualnie pracuje w tej firmie ?
zdjecie uzytkownika
Wiśnia - 2014-04-04 18:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma spoko jak ktoś ma jaja za przeproszeniem ;-) Pracowałem tam 3 lata i zarobki wysokie ... to ze trzeba sie narobić ale coś za coś oczywiście robiłem na rozbiorze ;-) polecam
zdjecie uzytkownika
elpolako - 2014-04-06 17:10:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiśnia, opisz wynagrodzenie i hotel gdzie mieszkałes, ile trzeba dojeżdzac do pracy itd
zdjecie uzytkownika
Wiśnia - 2014-05-03 14:38:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hotel z tym jest gorzej bo mieszkasz w kilkanaście osób na mieszkaniu ale ja wynająłem ze znajomymi prywatne mieszkanie.... a dojazdy do pracy to w zależności gdzie Cie zakwaterują ja miałem około 10 km do roboty ale są miejsca gdzie są około 20 km ale to już max.. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Dibo - 2014-05-04 13:10:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze, że w ogóle jest możliwość wynajęcia jakiegoś mieszkania, bo nie wszędzie takie rarytasy są możliwe. A z dojazdami wielki problem?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie M.S. "MEAT" SP. Z O.O.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x