Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo EU4YA

Opinie o EU4YA

Pracowałeś w firmie EU4YA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kolega - 2015-09-01 22:20:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Adres w Gdańsku Jacka soplicy 40
zdjecie uzytkownika
byłem tam - 2015-09-07 05:34:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
zadowolony pracownik - 2015-09-07 13:47:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie rozumiem kompletnie dlaczego tak uważasz. Ja pracuję w księgowości w tej firmie i na pewno to nie jest tak łatwe jak uważasz, chyba że zatrudniając się tam szukałeś pracy jak dla " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;. Firma profesjonalnie zajmuje się księgowością dla małych firm i wiele z nich jest zadowolonych ze współpracy. Ja osobiście lubię pracować w tej firmie, każdemu polecam.
zdjecie uzytkownika
kamila - 2015-09-11 12:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karolina - 2015-06-16 11:22:56]:
Mogę prosić Cię o kontakt ( usunięte przez administratora )? Bedę bardzo wdzięczna, chce zadać Ci pare pytan odnośie Twojej pracy. :) Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-09-11 15:27:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt, jest taka szkoła tańca, ale na pewno nie ma nic wspólnego z eu4ya o której mowa. Tak samo jak nie ma nic wspólnego z innymi firmami, które wymieniłeś. Eu4ya jest samodzielną firmą zajmującą się księgowością i tak było przez cały czas. Poza tym nie rozumiem, czemu piszesz, że tylko firma ma możliwośći? To oczywiste, że jeśli firma ma możliwości, to pracownicy też je mają.
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-09-13 21:05:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To sie zgadza. Eu4Ya jest rozbudowana firma, tez w niej pracowalem i poznalem ja. Wszyscy ci ktorzy pisza, ze nie to w ogole jej nie znaja i nie maja pojecia w jakim tworze pracuja/wspolpracuja
zdjecie uzytkownika
Grześ - 2015-09-17 15:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka rozbudowana firma? Eu4Ya zajmuje się działalnośćią marketingową, która niedługo otwiera klub muzyczny w Krakowie, sam zresztą będę w nim grał, więc nie wiem skąd to zamieszanie wokół firmy, ale do klubu wkrótce zapraszam!
zdjecie uzytkownika
adaś - 2015-09-20 20:27:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To zeby nie było już wątpliwości, temat jak o Eu4Ya z Krakowa, firmie która prezentuje różnego rozwiązania dla biznesu. Sa to zazwyczaj promocje marek, które rozwijają biznes ich klientów poprzez różne działania marketingowe, czy socjal media. Możliwe jest przedstawienie im pomysłu, a jesli ten ich zaciekawi to może zainwestują w człowieka.
zdjecie uzytkownika
Pracuś - 2015-09-22 16:35:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tutaj się z Tobą zgadzam. Ja pracuję w eu4ya już ponad pół roku, zajmujemy się marketingiem, pomagamy innym firmom które mają ciekawy pomysł na siebie, współpracujemy z nimi i pomagamy im się wybić reklamą. Nie nazywaj tego inwestycją, bo jeśli chodzi o współprace to jest to zawsze zysk pół na pół. Ja każdemu polecam.
zdjecie uzytkownika
Zuza - 2015-09-28 15:09:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem, czemu łączysz obie firmy w jedną, skoro każda z nich zajmuje się czymś innym. Eu4Ya zajmuje się tylko marketingiem, głównie reklamą innych firm we współpracy z nimi, zresztą sama tam pracuję i nie mam na co narzekać, super atmosfera i super zarobki :)
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-09-29 20:41:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dorota ma racje, w kazdym biurze jest wystawa gadgetow z logo Eu4Ya. Wszystkie wpisy sa szybko usuwane, moim zdaniem to sprytna strategia Pana Sz. zeby odciac od siebie spolke Goldberg od matki Eu4Ya
zdjecie uzytkownika
kamil - 2015-10-02 11:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mi się wydaje, że obie firmy znajdują się w tym samym budynku, co nie oznacza od razu że współpracują, ja pracowałem w eu4ya przez cały okres studiów i nigdy nie widziałem, żeby ta firma miała jakąś drugą spółkę. Nie wiem po co roznosisz takie plotki i zrażasz innych ludzi do podjęcia fajnej i przyjemnej pracy. Ja polecam każdemu.
zdjecie uzytkownika
Ewka - 2015-10-06 14:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A od kiedy to eu4ya musi reklamować się w innej, obcej firmie, skoro sama dobrze radzi sobie na rynku? Ja pracowałam tam praktycznie od początku w czasie studiów w marketingu i to nie eu4ya była reklamowana, a inne firmy przez naszą. Jeżeli masz pisać takie bzdury, lepiej nie pisz wcale.
zdjecie uzytkownika
Maja - 2015-10-13 11:56:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Andrzej - 2015-09-29 20:41:50]:
Na jakiej podstawie twierdzisz, że wszędzie znajdują się gadżety akurat naszej firmy? To nie inni muszą reklamować eu4ya, tylko nasza firma reklamuje, robi marketing dla innych firm. Wypisywanie po raz kolejny takich bzdur jest absurdalne.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-10-15 19:05:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Absurdalne to sa wasze komentarze. Eu4ya posiada wiele spolek zajmujace sie obsluga przedsiebiorcow i osob prywatnych. Po za tym kto pisze w internecie z polskimi znakami i poprawna interpunkcja? 1% moze. Wszystkie pozytywy mi osobiscie wygladaja na walek. Do tego jeden najlepszy komentarz podobno klientki firmy ktora wypowiada sie o super warunkach dla pracownikow... Smiech na sali. Jak juz robicie pluszowy PR to myslcie co piszecie
zdjecie uzytkownika
Tosia - 2015-10-16 12:40:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2015-10-15 19:05:11]:
Ktoś kto pisze polskimi znakami od razu musi pisać kłamstwa? Wydaje mi się, że nie, zresztą to świadczy o czyjejś inteligencji ;) zresztą druga sprawa, eu4ya nie posiada żadnych spółek, owszem współpracuje z różnymi firmami, ale w celach marketingowych a nie pochodzących od niej. No i to że są tutaj dobre komentarze świadczy o tym że są zadowoleni a nie od razu że to wałek.
zdjecie uzytkownika
Ewelina - 2015-10-20 16:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To, że niektóre firmy płacą ludziom za pisanie komentarzy, to nie znaczy że dzieje się tak w każdej firmie. Ja pracowałam w Eu4ya przez półtorej roku i nie zostałam okradziona z ani jednej złotówki, którą tam zarobiłam – po prostu piszesz bzdury żeby zaszkodzić. Druga sprawa jest taka, że to nie jest zwykłe call center, gdzie siedzisz na słuchawce w boksie, tutaj masz zdobywać doświadczenie w pracy z klientem, no i wiadomo że od razu nie zarobisz fortuny, jeśli chcesz mieć fajną wypłatę, to musisz harować na to samemu. Ja osobiście byłam zadowolona z pracy w tej firmie, gdyby nie rozpoczęte studia, to pracowałabym tam dalej. Polecam każdemu pracować w eu4ya.
zdjecie uzytkownika
loka - 2015-10-20 23:39:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja akurat sie nei zgodze z opiniami o okradaniu pracownikow w firmie EU4YA. moja znajoma i moj znajomy tam pracowali i co do rozwoju i zarobkow nie narzekali. mowicie ze nei ma mozliwosci awansu. znow sie nie zgodze. ponadto sama firma prowadzi szkolenia produktowe, przygotownaia do pracy itd. ja sama chce sie dostac tam, bo wiem ze tez umowe o prace oferuja
zdjecie uzytkownika
Michał - 2015-10-22 22:16:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skad wiesz ze sa mozliwosci awansu? Znajomi awansowali? Nie sadze. Jak juz wypisujecie takie glupoty to trzymajcie sie choc troche logiki
zdjecie uzytkownika
Adaś - 2015-10-27 17:52:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba musiałeś wylądować w firmie o tej samej nazwie ale o innej branży ;) Tak przeglądam, co ciekawego piszą o firmie w której pracuję i widzę same bzdury. W tej firmie nikt nikogo nie obraża, pracuję tam od ponad roku i nie zdażyło mi się, żeby współpracownik lub szef mnie osobiście obraził. Druga sprawa jest taka, że tu akurat zajmujemy się tylko i wyłącznie marketingiem innych firm, stąd łatwo komuś stwierdzić, że od razu robią się z tego spółki, a tak nie jest. Kasa wypłacana jest zawsze 10 kolejnego miesiąca, więc jak ktoś wyda wcześniej, to niestety musi czekać ;) Kończąc ten wywód, wystarczy włożyć trochę własnej pracy, a na pewno dostanie się wynagrodzenie, w końcu po coś się pracuje. A resztę, która czyta takie bzdury jak to nie dajcie się nabrać, lepiej jest każdą pracę sprawdzić samemu.
zdjecie uzytkownika
Terefere - 2015-10-27 20:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dwie rozne firmy nie moga miec tego samego loga firmy i tego samego wlasciciela. Nie macie pojecia w jakiej firmie pracujecie
zdjecie uzytkownika
Lalua - 2015-11-02 16:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może niektórzy mają problem i nie wiedzą, gdzie zaczynają swoją pracę ;) Ja dobrze wiedziałam do jakiej pracy się zgłaszam i nie żałuję, że przepracowałam tam ponad 2 lata. Wiadomo, że w każdej pracy są lepsze i gorsze dni - to jest normalne, ale sam marketing dla firm, którym się zajmowałam sprawił, że zdobyłam doświadczenie, które pomaga mi w obecnej pracy w Anglii, gdzie bez marketingu firma nie istnieje. Nawet jeśli to ma być dla kogoś pierwsza praca, to nie będzie żałował swojego wyboru.
zdjecie uzytkownika
Emilia - 2015-11-10 21:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lalua - 2015-11-02 16:28:57]:
Tutaj się zgadzam. Każda praca wymaga czasu, żeby nauczyć się jak pracować. Ja na początku też nie miałam doświadczenia, ale z czasem je nabyłam i byłam w tym coraz lepsza. Ja w marketingu w eu4ya przepracowałam 1,5 roku i nie żałuję ani jednego dnia. Każdemu polecam pracę w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
Haha - 2015-11-13 00:42:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownicy siedzą i wystawiają pozytywne komentarze żałosne
zdjecie uzytkownika
Magda - 2015-11-13 12:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Haha - 2015-11-13 00:42:05]:
Jakoś pracuję w tej firmie i nie zauważyłam, żeby któryś z pracowników siedział i pisał pozytywne komentarze na własną firmę. Po prostu niektórzy nie mogą pogodzić się z tym, że klienci są zadowoleni z naszej oferty, a konkurencja próbuje robić swoje ;)
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2015-11-17 17:53:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja zgadzam się z Magdą, w firmie nie na czasu żeby siedzieć i pisać komentarze na temat własnej firmy. Druga sprawa jest taka, że nie ma sensu patrzeć na kilka negatywów pisanych przez konkurencję, skoro klienci są zadowoleni :)
Ja jako pracownik też jestem i polecam każdemu tu pracować.
zdjecie uzytkownika
asik - 2015-11-25 16:23:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko co jeśli te wszystkie opinie z nickiem źeńskim pisanym od wielkiej litery pisze biuro, by obronić dobrą opinie firmy. Nie ma dowodów ani na to, ani na działania konkurencji na forum. To, że klienci sa zadowoleni nic nie znaczy na forum z opiniami o pracodawcy. Najzwyczajniej w świecie sa tu osoby niezadowolone z warunków i tyle. Bo co obecnie proponuje Eu4ya na start?
zdjecie uzytkownika
Anna - 2015-11-27 11:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asik - 2015-11-25 16:23:30]:
To, że ktoś używa ortografii i interpunkcji, to nie znaczy, że pisze to ktoś z firmy - wręcz jest to śmieszne, że tak uważasz. Jestem jedną z klientek eu4ya i uwierz mi, mogą zaproponować dużo, współpracuję z nimi od ponad miesiąca i dzięki ich planowi marketingu mojej firmy dużo na tym zyskałam. Mogą znaleźć się ludzie, którzy będą niezadowoleni, bo taka jest prawda, że nie dogodzi się każdemu. Ja osobiście mogę polecić.
zdjecie uzytkownika
henia - 2015-12-01 17:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie rozumiem, czemu ludzie robią taką nagonkę, skoro w internecie tyle osób wypowiada się o tej firmie pozytywnie. Sama zresztą obsługuję klientów w naszej firmie i nie zauważyłam, by któryś z nich wychodził od nas niezadowolony. Poza tym nie wiem, czemu tak ogólnikowo nazwałaś temat „wylewanie żalów”, skoro tutaj żadnych nie widać.
zdjecie uzytkownika
Asd - 2015-12-05 00:18:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bzdury które wypisują pracownicy tej firmy są niesamowite. Dział marketingu nie ma w tej firmie nawet roku czasu. Podziwiam was za taką wytrwałość w pisaniu tych komentarzy. W przyszłości proponuję zacząć pisać książki fantasy ;) takich bajek dawno nie czytałem.
zdjecie uzytkownika
Czoto - 2015-12-05 19:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem tego całego zamieszania, które tu panuje. Firma ma dobrą opinię zbudowaną nie tylko na zadowolonych klientach ale i zadowolonych pracownikach. Takie negatywne opinie w takim razie z czego się biorą, bo nie ogarniam?
zdjecie uzytkownika
Blinkblin - 2015-12-07 15:04:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Asd - 2015-12-05 00:18:30]:
To chyba pomyliłeś firmy z tą od fitnessu, bo akurat marketing w eu4ya jest i to od dosyć dawna, zresztą sam tam pracuje, to chyba wiem co robię. No i tak jak napisał kolega powyżej, firma ma i zadowolonych klientów, i zadowolonych pracowników, a Ci którzy piszą takie komentarze jak Twój uznaje się zwykle za robotę konkurencji. Ja sam jestem zadowolony i klienci, których obsługiwałem mogą to potwierdzić.
zdjecie uzytkownika
Lolaaa - 2015-12-15 17:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam wrażenie, że mowa jest o całkowicie innej firmie, bo ja też w niej pracuję ale w Krakowie. Pracuję tam przez jakieś 4 miesiące, byłam na kilku panelach i nie słyszałam, żeby szef wbijał nam do głowy teksty typu, że reszta ludzi to biedota. Druga sprawa jest taka, że u mnie nikt nie wypisuje w internecie komentarzy, żeby było że firma jest porządna - wystarczy opinia zadowolonego klienta. Ja osobiście jestem zadowolona i polecam tą pracę każdej młodej osobie :)
zdjecie uzytkownika
loka - 2015-12-15 22:59:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja rozne slyszlalam opinie o firmie i pozytywne i negatywne, ale jak wspomniano wiem ze od razu daja umowe o prace nawet na czas nieokreslony, wiec nawet i to jest dobre
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-12-22 16:47:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że niektórzy łączą różne firmy tylko dlatego, że są umieszczone w tym samym budynku obok siebie... Istna żenada. Eu4Ya zajmuje się tylko i wyłącznie marketingiem dla małych firm/przedsiębiorstw. Ja osobiście zajmuję się tym od ponad pół roku i raczej wiem, przy czym pracuję. Druga sprawa jest taka, że większość tych komentarzy negatywnych to konkurencja, a prawdziwe opinie wystawiają klienci. Obsługiwałam wielu z nich i każdy wychodził zadowolony od nas. Ja polecam, bardzo kreatywna praca no i fajna atmosfera.
zdjecie uzytkownika
Ciekawski - 2015-12-24 19:56:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe ze eu4ya i goldberg maja tego samego wlasciciela chyba jestes tak "wkrecony" w robote ze nie wiesz gdzie lrzychodzisz czlowieku-"wkreta"!. A po drugie w jakim miescie pracujesz?
zdjecie uzytkownika
czacza - 2015-12-29 12:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ciekawski - 2015-12-24 19:56:52]:
A to ciekawe, bo ja nie zauważyłam, żeby mój szef zajmował się jeszcze jakąś inną firmą, niż Eu4ya. Po drugie nie rozumiem, o co chodzi z tym "wkręcony", fakt - od czasu do czasu mamy rozmowy motywujące, ale na żadnym nie zostało użyte takie słowo (chyba, że coś przeoczyłam). Ja zajmuję się tam marketingiem od kilku miesięcy i szczerze jestem zachwycona tą pracą - super atmosfera, fajni ludzie. Polecam się zgłosić ;)
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-12-30 18:39:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@czacza a powiedz prosze bo widze, ze jestes dobrze zorientowana w temacie czy od nowego roku firma planuje jakies zatrudnienia, mnie interesuje stanowisko ksiegowej lub pomocy
zdjecie uzytkownika
milena - 2016-01-05 20:24:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ala - 2015-12-30 18:39:19]:
Moja siostra pracuje w tej firmie, jest mega zadowolona, ale na ten moment nie wiem, czy są prowadzone rekrutacje, bo nie zajmuje się tym na co dzień. Sama mówi, że to jest super praca dla młodych. Sama nie wiem jak jest, ale nie widziałam jej ani razu niezadowolonej, odkąd tam pracuje :)
zdjecie uzytkownika
mania - 2016-01-06 16:44:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej! ale to dlaczego macie o nich aż takie kiepskie zdanie @Yuri? Ja słuszałem, ze jeśli chodzi o prace u nich na sprzedaży to nie jest źle, chodzi mi o dzownienie do klientów.
zdjecie uzytkownika
helcia - 2016-01-12 18:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie rozumiem, czemu ludzie sprowadzają pracę w eu4ya do "dzwonienia do klientów". Skoro ktoś nie pracował a od razu piszę opinię, bo tak w internecie znalazł, to moim zdaniem to głupota. Ja pracowałam w tej firmie przez 4 miesiące i nie musiałam dzwonić do każdego klienta osobno, tym bardziej że jest to marketing dla firm. Praca moim zdaniem super, miła ekipa, ja mogę polecić każdemu.
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2016-01-15 11:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przegladam komentarze i widze, ze musicie sie dobrze zastanowic czy eu4ya jest firma ktora zajmuje sie tylko marketingiem czy firma ktora zajmuje sie tylko ksiegowoscia bo jezeli nie ma zadnych spolek to czegos tu nie rozumiem wyjasni ktos? Juz sam nie wiem w czym pracowalem tyle czasu, ja znam ta firme z obu aspektow ale takze i wielu innych czym sie zajmuja
zdjecie uzytkownika
natalia - 2016-01-17 23:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o żesz, nie miałam pojęcia że Eu4ya zbiera aż tyle opinii. Zgadzam się z opinią @Poirytowana, firma działa właśnie w ten sposób. Wiem jednak, że mają fajną siedzibę i płacą ciekawe pieniądze.
zdjecie uzytkownika
ksenia - 2016-01-19 15:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zauważyłam, żeby moja firma czuła się poirytowana. Miesiąc temu musiałam niestety zwolnić się z pracy, ale do tej pory byłam bardzo z niej zadowolona. W firmie nie ma czasu na siedzenie w internecie, każdy ciężko pracuje, żeby móc zarobić, poza tym atmosfera zawsze była na luzie, nikt nie spinał się, wbrew temu, co niektórzy piszą, wypłata zawsze trafia na konto, szef jest bardzo w porządku, mało tego troszczy się o swoich pracowników, gdzie nie w każdej firmie się to zdarza ;) Ja polecam zacząć tam pracować.
zdjecie uzytkownika
coś - 2016-01-20 20:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie @ksenia, czy każdy chce pracować w firmie pod tak sympatyczną nazwą, a tak naprawdę sprzedawać i działać w telemarketingu. Trochę mylna jest otoczka firmy, nie każdy wie czym dokładnie się zajmują.
zdjecie uzytkownika
Kinga - 2016-01-26 19:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli ktoś nie wie do końca, czym zajmuje się firma, najlepiej jest wejść na stronę internetową i doczytać – wszystko mają wypisane czarno na białym. Mało tego, czytałam kiedyś, że pracownicy innych punktów firmy również nie wiedzieli, co robią – to już głupota. Ja dobrze wiem, w czym pracowałam i od samego początku miałam przedstawione jasno warunki umowy, z samej pracy byłam bardzo zadowolona, miałam super ekipę, która zawsze pomagała, gdy czegoś się nie wiedziało, szef dziennie zaglądał do nas i pytał, jak nam mija dzień, jak samopoczucie, co było mega miłe, bo nie każdy szef tak dba o swoich pracowników. Ja osobiście polecam spróbować pracy w u nich, wiadomo, że nie każdy musi być z niej zadowolony, ale czemu by nie spróbować.
zdjecie uzytkownika
Malwina - 2016-02-02 16:22:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak wiele plotek jest w internecie na temat firmy, że to aż śmieszne. Mało tego, większość tych plotek jest od obcych ludzi, którzy nie wiedzą, jak naprawdę wygląda praca w eu4ya. Ja pracuję tam od października tamtego roku i do tej pory jestem bardzo zadowolona z pracy. Zajmujemy się marketingiem dla firm i nie jest to, jak zwykle piszą – praca w księgowości, w doradctwie itp. Atmosfera w firmie jest super, nowego pracownika przyjmują z otwartymi ramionami i zawsze pomagają, jak jest potrzeba. Polecam każdemu się u nas zatrudnić :)
zdjecie uzytkownika
ada - 2016-02-09 18:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję w tej firmie od dwóch miesięcy i na ten moment jestem bardzo zadowolona z pracy. Jestem studentką zaoczną i potrzebowałam pracy, która pozwoli mi zarobić dodatkowe pieniądze na utrzymanie. Praca w tej firmie pozwala mi na kontynuowanie nauki, mało tego zdobywam doświadczenie, które na pewno w przyszłości mi się przyda. Polecam!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: 4 etapowa rekrutacja - 3 rozmowy indywidualne z różnymi "specjalistami" i 1 etap gdzie wszyscy rekrutujący byli i zadawali nam różne pytania za które dostawaliśmy punkty.
Pytania: Czym zajmuje się asystent. Jakie są twoje inspiracje. Czym się kierujesz w życiu. Czy masz problemy z komunikacją z innymi. Czy dzwonienie do obcych ludzi sprawia Ci problem. itp. itd. (generalnie moje doświadczenie i inne prace były zbędne)
zdjecie uzytkownika
Michał - 2016-02-11 22:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo schematyczne wpisy:
1. pracuje od 2 do 6 miesiecy
2. super atmosfera
3. przyjmuja z otwartymi ramionami
4. musialam zrezygnowac bo: wyjazd za granice lub chora matka(5 wpisow takowych znalazlem, zastanawiajace)

Wyjasnienie:
1. Malo kto pracuje tam dluzej niz 6 miesiecy
2. Fakt atmosfera jest kazdy kazdego zna i jest wesolo, ale firma cos na wzor mafii, sekty, zlozonosc struktury firmy pozwala na takie porownanie. Dodatkowo codziennie od 8 do 9 poranne panele motywacyjne czyli zwykle pranie mozgu, ze dostapilismy daru Boskiego pracujac w eu4ya=goldbergu a cala reszta ludzi jest biedna. Nasza rodzina tez jest bezmozga i najlepiej nie mowic im czym sie zajmujemy :) szczegolnie przed swietami poruszany temat kiedy cala rodzina bedzie wypytywac a nawet maja na to okreslenie "ciocia chochla" ktora zawsze wybrzydza i bedzie odradzac dalsza prace wiec najlepiej jako nowa rodzine traktowac ludzi z eu4ya :)
3. Przyjmuja z otwartymi ramionami poniewaz nie ponosza zadnych kosztow zwiazanych z zatrudnieniem, telefon swoj prywatny, laptop prywatny, baza klientow zrobiona przez siebie z OSA lub panoramy firm. Zarobisz jak wnioch siadzie.
4. Dziwna sytuacja... skoro praca byla taka och i ach kasy w brud to po jakiego ch... ktos wyjezdza za granice, alogiczne wpisy! Chora mama... to jest dobry material do analizy, dziwnym trafem kilku osoba trafilo sie nieszczecie. Jak dla mnie sciema sciema i jeszcze raz jedna wielka sciema.

Reasumujac pracowalem w tym czyms prawie rok czasu i kosztow zwiazanych z praca jest wiecej niz przychodu, wyplaty ciagle przychodza jesli cokolwiek zarobicie ciagle nie takie jakie powinny, zawsze trzeba wszystko prostowac. Nie wierze w to ze ktos tam pracuje w marketingu, odnosze wrazenie ze pisza to "wkrecone" dziewczyny z Chorzowa, Krakowa, Gdanska, Torunia lub Bydgoszczy bo tam im kaze wielki wodz Tomek ktory w ich oczach jest "bogiem" swiata i ich mentorem ktory opowoada piekne historie wyssane z palca.
Eu4ya to Goldberg&Sons a Goldberg&Sons to Eu4ya tak samo jak Go69, Eu4ya Cafe, One Time czy Accouting(podobno ksiegowosc) to wszystko jest ta sama firma Eu4ya. Jako nowe osoby ktore nie chca wisiec na telefonie od 9 do 22 radze uciekac omijac szerokim lukiem. Jednego mnie ta firma nauczyla, ze wielu ludzia w garniturze wydaje sie, ze sa kims a naprawde to oni sa biedni tylko ze mentalnie czyli gorzej oraz tego zeby w przyszlosci nie dac sie zlapac na obietnice i gruszki na wierzbie. Moj wpis pokazuje autentyczne sytuacje o tej firmie, pisze to ja byly pracownik z polnocy naszego pieknego kraju ;) wpis kopiuje i bede na biezaco dodawal poki gowork mnie nie zablokuje, a z drugiej strony ciagle kasowanie opinii i komentarzy jak dla mnie i 99% logicznie myslacych ludzi sa podejrzane. Juz nie umiem sie doczekac odpowiedzi zadowolonej pracownicy ktora musiala wyjechac za granice do chorej matki. Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
Dejwid - 2016-02-12 14:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wynagrodzenie tzw startup? Wypłacają to czy nie? Bo czekam na to wlasnie

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie EU4YA!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EU4YA

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert