Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: EU4YA


Oceniono 1191 razy
Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.
Otrzymuj powiadomienia
Obserwuje: 79 osób
zdjecie uzytkownika
jolka - 2013-10-03 11:41:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem wam że byłam parę miesięcy temu w Warszawie na rozmowie w sprawie pracy i biuro firmy kiepsko wyglądało wszędzie jakieś kartony i wogóle atmosfera imprezy. Głośna muzyka itp. Teraz też tak jest?
zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2013-10-07 14:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też szukam jakiś informacji o tej firmie bo widziałem ogłoszenie i nie wiem sam czy wysłać swoje cv.
zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2013-10-08 10:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki za informację. Poszukam sobie informacji tylko dziwne że tak jest. Wiesz nie miałem pojęcia myślałem że tutaj się dowiem
zdjecie uzytkownika
marek - 2013-10-15 11:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widziałem że na stronie podany jest numer na infolinię. Czy długo oczekuje się na takie połączenie z konsultantem?
zdjecie uzytkownika
MATKOJEBCA matki admina - 2013-10-29 07:32:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to bardzo dobra firma
zdjecie uzytkownika
matka admina to ścierwo - 2013-10-31 20:06:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to bardzo dobra firma, polecam
zdjecie uzytkownika
petronela - 2013-12-08 10:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam!Byłam klientką jednego z doradców P. Tomasza (Serdecznie pozdrawiam)i muszę napisać, że jestem pełna podziwu dla Jego umiejętności. Nie trzeba być pesymistą że się nie uda, że nie da rady - nie prawda są ludzie którzy obalą ten stereotyp i wszystko wtedy jest na tak. Sama tego doświadczyłam razem z moją rodziną. Moja córka napisała że marzenia kiedyś się spełnią...i to dzięki doradcy z Eu4ya Pana Tomasz naprawdę się spełniły. Byłam klientką na telefon ze względu na odległość Stargard Szcz- Kraków ale to nie było przeszkodą w doprowadzeniu sprawy do tzw. finałowego pomyślnego zakończenia.
zdjecie uzytkownika
Patrycja - 2014-01-08 16:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.. Dzisiaj zadzwonili do mnie właśnie z tej firmy żebym przyszła na rozmowę kwalifikacyjną, na stanowisko "pomoc biurowa" .. W ofercie pracy, ani w dzisiejszej rozmowie nie było nic na temat tego że zakresem obowiązków w tej pracy jest umawianie jakichkolwiek klientów.. Ale czytając każde forum w internecie na temat tej firmy widzę, że każdy kto tam pracuje ma obowiązek werbować nowych klientów.. Powiedzcie mi jak to jest w tej firmie bo czytając fora zastanawiam się czy w ogóle iść na tą rozmowę.. Czy ta firma to nie jest jakaś wielka ściema.. Nie mam zamiaru iść do pracy w której będę namawiała innych ludzi na coś do czego Ja sama nie jestem przekonana, żeby tylko mieć zysk dla siebie.. Jestem za uczciwa na to i wole nie pracować (usunięte przez administratora). Bardzo proszę o odpowiedź..
zdjecie uzytkownika
zxxz - 2014-01-09 15:35:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Patrycja - 2014-01-08 16:45:39]:
czesc Patrycja
ja tez mam tam propozycje pracy jako asystentka biurowa.... czemy jestes tak negatywnie nastawiona?
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
magda - 2014-01-09 18:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też dziś dostałam zaproszenie na poniedziałek na rozmowę na stanowisko asystentki biura co uważa cie warto iść?nie interesuje mnie namawianie ludzi na coś
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2014-01-09 23:23:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak wygląda praca jako taki asystent biurowy??
zdjecie uzytkownika
AGA - 2014-01-10 10:51:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć do mnie także zadzownili w sprawie rozmowy kwalifikacyjnej i tez zastanawiam się czy iść... mam wątpliwośći.. eh
zdjecie uzytkownika
pooo - 2014-01-10 11:13:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
był ktoś może na tej rozmowie?
zdjecie uzytkownika
Kaja - 2014-01-10 14:46:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mam również zaproszenie na rozmowe na stnowisko biurowe. Może ktoś mi cos o tym napisac?? Co to jest na prawde stanowisko biurowe w tej firmie? Słuchawka??
zdjecie uzytkownika
Natalia - 2014-01-10 17:24:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do mnie również zadzwoniono dzisiaj z zaproszneim na rozmowe na srode... Jakby ktoś miał wczeniej rozmowe już, albo na poczatku przyszłego tygodnia to może napisałby na cyzm ta praca polega, czy warto udać sie na rozmowe?
zdjecie uzytkownika
zdziwiona osoba - 2014-01-13 09:45:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jest to zwykły telemarketing. Byłam, widziałam, odeszłam :P
zdjecie uzytkownika
Agacior - 2014-01-13 12:47:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam dzisiaj rozmowę jako "pracownik wsparcia administracji", brzmi dosyć dziwnie. Zobaczymy co to będzie:)
zdjecie uzytkownika
Bartunia - 2014-01-13 14:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam dziś rozmowę na podobnie brzmiące stanowisko - ale po tych wpisach to nie wiem czy marnować swój czas...
zdjecie uzytkownika
niepewna - 2014-01-13 14:19:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, ja mam rozmowę jutro. Widzę że pojawiło się kilka nazw stanowisk na które zostałyśmy zaproszone a zapewne wszystko sprowadza się do jednego, tylko urozmaicają. Dajcie znać jak to wygląda
zdjecie uzytkownika
ofiara - 2014-02-05 17:19:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
trzymac sie jak najdalej
zdjecie uzytkownika
gregory - 2014-02-06 21:11:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podajcie mi proszę adres katowickiego oddziału tej firmy. Też się gubię w tych wszystkich polisach, ubezpieczeniach. Ech...
zdjecie uzytkownika
maniek - 2014-02-10 21:57:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gregory - 2014-02-06 21:11:38]:
to jest na rogu Francuskiej i Wojewódzkiej na przeciwko starej biblioteki.
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-03-24 23:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi eu4ya wydaje się być w porządku, rzadko się zdarza by firma na bieżąco prowadziła aktualności na swojej stronie, wiele mozna się dowiedzieć.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-04-16 18:04:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, Byłam dziś na rozmowie w tej firmie w Krakowie, czy był ktoś z Was albo czy ktoś tam pracował , chce wiedzieć czy jest sens rezygnować za obecnej pracy aby poświecić sie do Eu4ye czy raczej szkoda czasu i nerwów???
zdjecie uzytkownika
Lar - 2014-04-18 19:10:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Osobiście polecam omijać szerokim łukiem tą całą, chędożoną EufoRYJkę. Będą wam mówili o tym jaka was czeka świetlana przyszłość, spanie na pieniądzach, nowy zegarek (który sobie sami kupicie), będą się starać wejść na waszą psychikę by przekazywać wam "prawdę" życiową o ludziach i agentach ubezpieczeniowych. Tak naprawdę jest to "napierdalanie" telefonów przy lecącej wulgarnej muzyce o agentach ubezp. (tzw. "wkręta"), pokazywanie wulgarnych i wyśmiewających agentów ubezp. filmów na ich serwerach oraz poranne panele na których oczywiście można kogoś przy wszystkich zjechać i które ma pomóc nam lepiej "napierdalać" na słuchawce. Pieniędzy i tak nawet nie powąchacie a jedynie wydacie w ich kafejkach. Będą waszymi najlepszymi "Przyjaciółmi", będą was wychwalać... ale jesli odejdziecie to dosłownie wywalą was za drzwi nie pozwalając się nawet pożegnać z innymi osobami które nadal tam pracują w nadziei że zarobią a następnie na porannym panelu dna następnego obsmarują was przy wszystkich i porównają do innych ludzi-biedaków (w eu4ya biedak = "dojebany życiem zarabiający marne 2tys/mies")

Pozdrawiam,
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EU4YA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x