Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo EU4YA

Opinie o EU4YA

Pracowałeś w firmie EU4YA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Karolina - 2015-11-17 17:53:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja zgadzam się z Magdą, w firmie nie na czasu żeby siedzieć i pisać komentarze na temat własnej firmy. Druga sprawa jest taka, że nie ma sensu patrzeć na kilka negatywów pisanych przez konkurencję, skoro klienci są zadowoleni :)
Ja jako pracownik też jestem i polecam każdemu tu pracować.
zdjecie uzytkownika
asik - 2015-11-25 16:23:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko co jeśli te wszystkie opinie z nickiem źeńskim pisanym od wielkiej litery pisze biuro, by obronić dobrą opinie firmy. Nie ma dowodów ani na to, ani na działania konkurencji na forum. To, że klienci sa zadowoleni nic nie znaczy na forum z opiniami o pracodawcy. Najzwyczajniej w świecie sa tu osoby niezadowolone z warunków i tyle. Bo co obecnie proponuje Eu4ya na start?
zdjecie uzytkownika
Anna - 2015-11-27 11:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asik - 2015-11-25 16:23:30]:
To, że ktoś używa ortografii i interpunkcji, to nie znaczy, że pisze to ktoś z firmy - wręcz jest to śmieszne, że tak uważasz. Jestem jedną z klientek eu4ya i uwierz mi, mogą zaproponować dużo, współpracuję z nimi od ponad miesiąca i dzięki ich planowi marketingu mojej firmy dużo na tym zyskałam. Mogą znaleźć się ludzie, którzy będą niezadowoleni, bo taka jest prawda, że nie dogodzi się każdemu. Ja osobiście mogę polecić.
zdjecie uzytkownika
henia - 2015-12-01 17:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie rozumiem, czemu ludzie robią taką nagonkę, skoro w internecie tyle osób wypowiada się o tej firmie pozytywnie. Sama zresztą obsługuję klientów w naszej firmie i nie zauważyłam, by któryś z nich wychodził od nas niezadowolony. Poza tym nie wiem, czemu tak ogólnikowo nazwałaś temat „wylewanie żalów”, skoro tutaj żadnych nie widać.
zdjecie uzytkownika
Asd - 2015-12-05 00:18:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bzdury które wypisują pracownicy tej firmy są niesamowite. Dział marketingu nie ma w tej firmie nawet roku czasu. Podziwiam was za taką wytrwałość w pisaniu tych komentarzy. W przyszłości proponuję zacząć pisać książki fantasy ;) takich bajek dawno nie czytałem.
zdjecie uzytkownika
Czoto - 2015-12-05 19:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem tego całego zamieszania, które tu panuje. Firma ma dobrą opinię zbudowaną nie tylko na zadowolonych klientach ale i zadowolonych pracownikach. Takie negatywne opinie w takim razie z czego się biorą, bo nie ogarniam?
zdjecie uzytkownika
Blinkblin - 2015-12-07 15:04:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Asd - 2015-12-05 00:18:30]:
To chyba pomyliłeś firmy z tą od fitnessu, bo akurat marketing w eu4ya jest i to od dosyć dawna, zresztą sam tam pracuje, to chyba wiem co robię. No i tak jak napisał kolega powyżej, firma ma i zadowolonych klientów, i zadowolonych pracowników, a Ci którzy piszą takie komentarze jak Twój uznaje się zwykle za robotę konkurencji. Ja sam jestem zadowolony i klienci, których obsługiwałem mogą to potwierdzić.
zdjecie uzytkownika
Lolaaa - 2015-12-15 17:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam wrażenie, że mowa jest o całkowicie innej firmie, bo ja też w niej pracuję ale w Krakowie. Pracuję tam przez jakieś 4 miesiące, byłam na kilku panelach i nie słyszałam, żeby szef wbijał nam do głowy teksty typu, że reszta ludzi to biedota. Druga sprawa jest taka, że u mnie nikt nie wypisuje w internecie komentarzy, żeby było że firma jest porządna - wystarczy opinia zadowolonego klienta. Ja osobiście jestem zadowolona i polecam tą pracę każdej młodej osobie :)
zdjecie uzytkownika
loka - 2015-12-15 22:59:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja rozne slyszlalam opinie o firmie i pozytywne i negatywne, ale jak wspomniano wiem ze od razu daja umowe o prace nawet na czas nieokreslony, wiec nawet i to jest dobre
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-12-22 16:47:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że niektórzy łączą różne firmy tylko dlatego, że są umieszczone w tym samym budynku obok siebie... Istna żenada. Eu4Ya zajmuje się tylko i wyłącznie marketingiem dla małych firm/przedsiębiorstw. Ja osobiście zajmuję się tym od ponad pół roku i raczej wiem, przy czym pracuję. Druga sprawa jest taka, że większość tych komentarzy negatywnych to konkurencja, a prawdziwe opinie wystawiają klienci. Obsługiwałam wielu z nich i każdy wychodził zadowolony od nas. Ja polecam, bardzo kreatywna praca no i fajna atmosfera.
zdjecie uzytkownika
Ciekawski - 2015-12-24 19:56:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe ze eu4ya i goldberg maja tego samego wlasciciela chyba jestes tak "wkrecony" w robote ze nie wiesz gdzie lrzychodzisz czlowieku-"wkreta"!. A po drugie w jakim miescie pracujesz?
zdjecie uzytkownika
czacza - 2015-12-29 12:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ciekawski - 2015-12-24 19:56:52]:
A to ciekawe, bo ja nie zauważyłam, żeby mój szef zajmował się jeszcze jakąś inną firmą, niż Eu4ya. Po drugie nie rozumiem, o co chodzi z tym "wkręcony", fakt - od czasu do czasu mamy rozmowy motywujące, ale na żadnym nie zostało użyte takie słowo (chyba, że coś przeoczyłam). Ja zajmuję się tam marketingiem od kilku miesięcy i szczerze jestem zachwycona tą pracą - super atmosfera, fajni ludzie. Polecam się zgłosić ;)
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-12-30 18:39:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@czacza a powiedz prosze bo widze, ze jestes dobrze zorientowana w temacie czy od nowego roku firma planuje jakies zatrudnienia, mnie interesuje stanowisko ksiegowej lub pomocy
zdjecie uzytkownika
milena - 2016-01-05 20:24:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ala - 2015-12-30 18:39:19]:
Moja siostra pracuje w tej firmie, jest mega zadowolona, ale na ten moment nie wiem, czy są prowadzone rekrutacje, bo nie zajmuje się tym na co dzień. Sama mówi, że to jest super praca dla młodych. Sama nie wiem jak jest, ale nie widziałam jej ani razu niezadowolonej, odkąd tam pracuje :)
zdjecie uzytkownika
mania - 2016-01-06 16:44:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej! ale to dlaczego macie o nich aż takie kiepskie zdanie @Yuri? Ja słuszałem, ze jeśli chodzi o prace u nich na sprzedaży to nie jest źle, chodzi mi o dzownienie do klientów.
zdjecie uzytkownika
helcia - 2016-01-12 18:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie rozumiem, czemu ludzie sprowadzają pracę w eu4ya do "dzwonienia do klientów". Skoro ktoś nie pracował a od razu piszę opinię, bo tak w internecie znalazł, to moim zdaniem to głupota. Ja pracowałam w tej firmie przez 4 miesiące i nie musiałam dzwonić do każdego klienta osobno, tym bardziej że jest to marketing dla firm. Praca moim zdaniem super, miła ekipa, ja mogę polecić każdemu.
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2016-01-15 11:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przegladam komentarze i widze, ze musicie sie dobrze zastanowic czy eu4ya jest firma ktora zajmuje sie tylko marketingiem czy firma ktora zajmuje sie tylko ksiegowoscia bo jezeli nie ma zadnych spolek to czegos tu nie rozumiem wyjasni ktos? Juz sam nie wiem w czym pracowalem tyle czasu, ja znam ta firme z obu aspektow ale takze i wielu innych czym sie zajmuja
zdjecie uzytkownika
natalia - 2016-01-17 23:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o żesz, nie miałam pojęcia że Eu4ya zbiera aż tyle opinii. Zgadzam się z opinią @Poirytowana, firma działa właśnie w ten sposób. Wiem jednak, że mają fajną siedzibę i płacą ciekawe pieniądze.
zdjecie uzytkownika
ksenia - 2016-01-19 15:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zauważyłam, żeby moja firma czuła się poirytowana. Miesiąc temu musiałam niestety zwolnić się z pracy, ale do tej pory byłam bardzo z niej zadowolona. W firmie nie ma czasu na siedzenie w internecie, każdy ciężko pracuje, żeby móc zarobić, poza tym atmosfera zawsze była na luzie, nikt nie spinał się, wbrew temu, co niektórzy piszą, wypłata zawsze trafia na konto, szef jest bardzo w porządku, mało tego troszczy się o swoich pracowników, gdzie nie w każdej firmie się to zdarza ;) Ja polecam zacząć tam pracować.
zdjecie uzytkownika
coś - 2016-01-20 20:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie @ksenia, czy każdy chce pracować w firmie pod tak sympatyczną nazwą, a tak naprawdę sprzedawać i działać w telemarketingu. Trochę mylna jest otoczka firmy, nie każdy wie czym dokładnie się zajmują.
zdjecie uzytkownika
Kinga - 2016-01-26 19:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli ktoś nie wie do końca, czym zajmuje się firma, najlepiej jest wejść na stronę internetową i doczytać – wszystko mają wypisane czarno na białym. Mało tego, czytałam kiedyś, że pracownicy innych punktów firmy również nie wiedzieli, co robią – to już głupota. Ja dobrze wiem, w czym pracowałam i od samego początku miałam przedstawione jasno warunki umowy, z samej pracy byłam bardzo zadowolona, miałam super ekipę, która zawsze pomagała, gdy czegoś się nie wiedziało, szef dziennie zaglądał do nas i pytał, jak nam mija dzień, jak samopoczucie, co było mega miłe, bo nie każdy szef tak dba o swoich pracowników. Ja osobiście polecam spróbować pracy w u nich, wiadomo, że nie każdy musi być z niej zadowolony, ale czemu by nie spróbować.
zdjecie uzytkownika
Malwina - 2016-02-02 16:22:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak wiele plotek jest w internecie na temat firmy, że to aż śmieszne. Mało tego, większość tych plotek jest od obcych ludzi, którzy nie wiedzą, jak naprawdę wygląda praca w eu4ya. Ja pracuję tam od października tamtego roku i do tej pory jestem bardzo zadowolona z pracy. Zajmujemy się marketingiem dla firm i nie jest to, jak zwykle piszą – praca w księgowości, w doradctwie itp. Atmosfera w firmie jest super, nowego pracownika przyjmują z otwartymi ramionami i zawsze pomagają, jak jest potrzeba. Polecam każdemu się u nas zatrudnić :)
zdjecie uzytkownika
ada - 2016-02-09 18:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję w tej firmie od dwóch miesięcy i na ten moment jestem bardzo zadowolona z pracy. Jestem studentką zaoczną i potrzebowałam pracy, która pozwoli mi zarobić dodatkowe pieniądze na utrzymanie. Praca w tej firmie pozwala mi na kontynuowanie nauki, mało tego zdobywam doświadczenie, które na pewno w przyszłości mi się przyda. Polecam!
zdjecie uzytkownika
Dejwid - 2016-02-12 14:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wynagrodzenie tzw startup? Wypłacają to czy nie? Bo czekam na to wlasnie
zdjecie uzytkownika
animin - 2016-02-16 12:40:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję w eu4ya przez rok i powiem szczerze, że nie rozumiem, skąd biorą się te negatywne komentarze. Owszem, w pracy trzeba się trochę wysilić, ale to chyba dosyć normalne, druga sprawa jest taka, że niektórzy chyba nie wiedzą, co robią i w jakiej firmie to robią, bo nie zauważyłam, żeby w tej firmie ktokolwiek zajmował się księgowością, skoro zajmujemy się marketingiem dla małych firm. Jeśli ktoś nie był uświadomiony, to przez moją wypowiedź powinno go oświecić. Ja mogę powiedzieć tylko tyle, że jestem naprawdę zadowolona z tej pracy.
zdjecie uzytkownika
On - 2016-02-22 21:16:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie: mozna liczyc na pit z tej firmy czy ta umowa jest takim stertem smieci ze mozna sobie darowac?
zdjecie uzytkownika
krysia - 2016-02-23 16:30:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak myślę, że ludzie czasem nie wiedzą, gdzie wysyłają swoje cv. Widząc od czasu do czasu komentarz typu zostałam oszukana, nie dostałam wypłaty itp. mam wrażenie, że pisze się o innej firmie, niż którą znam. Pracowałam w eu4ya przez 3-3,5 miesiąca i przez ten czas nikt z firmy mnie nie okradł, nie poniżył, nie oszukał. Pracownicy nie siedzą ciągle w internecie i nie wypisują kłamliwych opinii, bo po prostu nie ma na to czasu tutaj. Faktycznie odbywają się spotkania z szefem, ale nie są one odmużdżające, a wręcz przeciwnie, mają motywować ludzi do pracy i uwierzcie mi to bardzo pomaga. Do wszystkich tych, którzy piszą takie głupoty - przyjdzie do firmy i sami sprawdźcie, jak jest naprawdę!
zdjecie uzytkownika
alinka - 2016-03-02 17:39:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niektórzy piszą totalne bzdury na temat firmy, np. że pracownicy mają wyprane mózgi... Bo nie mają, przynajmniej ja po pracowaniu w tej firmie nie odczułam, żebym przechodziła jakiekolwiek eksperymenty. Firma jest naprawdę porządna, dbają o swoich pracowników i zamiast jakiegoś "prania..." szef wspiera każdego codziennie, motywuje do pracy, co moim zdaniem jest normalne, a wręcz mega super. Druga sprawa jest taka, że doskonale znam nazwę firmy, w której pracuje i nie jest to żaden goldberg, a Eu4Ya. Tyle w temacie.
zdjecie uzytkownika
Hnrx - 2016-03-02 19:33:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alinka - 2016-03-02 17:39:28]:
A wchodziłaś na stronę? Widziałaś co jest napisane na dole? Goldberg bo i właściciel ten sam, więc nie wiesz gdzie pracujesz.
zdjecie uzytkownika
matylda - 2016-03-08 18:54:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem, czemu piszesz dział marketingu, skoro cała firma zajmuje się marketingiem. Sama pracuję w tej firmie już ponad 3 miesiące i widzę, w jaki sposób to działa. Dużo ludzi mówi, że firma oszukuje, ale wcale tak nie jest, pewnie wypisują to ludzie, którym po prostu się tutaj nie powiodło, to czemu by od razu nie schrzanić opinii... Ja po swoim doświadczeniu mogę powiedzieć, że pracuję w rzetelnej firmie, gdzie nie robi sobie żartów z ludzi, tylko faktycznie pomaga wznieść się poprzez marketing. Jak ktoś nie wierzy, to niech sam przyjdzie i spróbuje tej pracy, ja polecam.
zdjecie uzytkownika
ulka - 2016-03-15 17:51:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ktoś pisze na tym forum o firmie pod rzekomą nazwą goldberg, to chyba pomylił fora, albo sam nie wie gdzie pracuje. Jak widać na tym forum, większość wypowiada się o eu4ya – zresztą większość pozytywnie, bo i jest co chwalić. Ja pracuję w tej firmie już prawie od roku i naprawdę jestem zadowolona z pracy. Zanim tu trafiłam, pracowałam już w firmie marketingowej, ale czuć było na karku wyścig szczurów – tutaj tak nie jest. Praca jest przyjemna, miła atmosfera, wszyscy grają do jednej bramki i nie próbują kogoś wygryźć z roboty. Zachęcam do spróbowania!
zdjecie uzytkownika
marta - 2016-03-17 20:04:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kurcze szukam pracy w waszej branży i rzeczywiście słysze same pozytywny na wasz temat ale niestety ofert brak @ulka warto wysłać cv od tak czy raczej czekać na rekrutację? dzięki za odp
zdjecie uzytkownika
Ania - 2016-03-22 18:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja byłam na pierwszym etapie rekrutacji i jestem bardzo zadowolona z oferty, jaką przedstawił mi Pan na spotkaniu. Wytłumaczył mi, na czym będzie polegała moja praca i zauważyłam, że zgadzała się z opisem oferty na olx. Jeśli chcesz zgłosić się na rekrutację, to poszukaj właśnie na olx, na pewno tam znajdziesz tak jak ja od nich ogłoszenie. I życzę powodzenia!
zdjecie uzytkownika
aśka - 2016-03-29 12:07:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marta - 2016-03-17 20:04:14]:
A ja właśnie wysłałam do nich swoje cv, mam nadzieję, że dostanę się do tej pracy, ponieważ zależy mi na pracowaniu w marketingu. Z tego, co widzę, to jest to profesjonalna firma, która dba o swojego pracownika. Na ich stronie też idzie znaleźć pełno informacji, czym się zajmują. Myślę, że zawsze warto wysyłać swoje cv, jeśli naprawdę chce się pracować w takiej branży.
zdjecie uzytkownika
Sweter - 2016-04-01 09:53:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A skąd wiesz ze firma dba o swojego pracownika? Przeczytałaś to albo wywnioskowałas po obejrzeniu strony? Naiwna jesteś w takim razie, albo firma sama sobie pozytywne opinie wystawia.
zdjecie uzytkownika
Cool - 2016-04-04 13:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma dba o pracowników, przecież to jest wiadome i nie ma się w ogóle w jak najlepszym stopniu dobrze, wiemy to przecież z ich opinii i nie tylko kolego
zdjecie uzytkownika
Sweter - 2016-04-04 17:59:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadome skąd? Z powietrza? Nigdzie nie mogę znaleźć takich informacji.
Skoro znaleźć można sporo negatywnych opinii to coś musi być na rzeczy, bez powodu nie bylo by niezadowolonych ludzi.
zdjecie uzytkownika
pracostudentka - 2016-04-05 11:53:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sweter - 2016-04-01 09:53:32]:
Wiem, że firma dba o swojego pracownika, bo sama tym pracownikiem byłam, i to nie przez miesiąc albo dwa, jak większość pisze, ale przez rok. Pewnie pójdzie teraz hejt, że kolejna osoba pisze, że zwolniła się po roku bo jej mama zachorowała... I tutaj będziecie w błędzie, bo sama musiałam zrezygnować z pracy, i to nie ze względu na rodzinę, ale z własnego powodu. Po prostu postanowiłam wrócić na studia, które kiedyś zaczęłam, ale musiałam zrezygnować, bo zaszłam w ciążę. Teraz, kiedy mam możliwość je dokończyć, postanowiłam zrezygnować z pracy w eu4ya, ale to nie znaczy, że było mi tam źle. Praca była naprawdę przyjemna, uczyłam się kontaktu z klientem i zdobyłam uniwersalne doświadczenie, które przyda mi się w każdej pracy. Szefostwo choć wymagające, to naprawdę w porządku, nie odczułam, żeby ktoś się nade mną znęcał albo robił mi pranie mózgu. Nie wierzcie w komentarze, że nie liczą się z pracownikiem, bo to nic innego tylko kłamstwo, najlepiej jest samemu spróbować. Ja polecam!
zdjecie uzytkownika
Hehe - 2016-04-06 00:24:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wybrałaś studia a na panelach przecież mówią ze szkoda czasu na studia bo liczy sie rozwój i specjalizacja a nie studia. Lepiej od razu tam pracować a nie sie uczyć bo z nauki nic nie ma.
Albo stwierdziłas ze serio coś jest nie tak z ta firma skoro wybrałaś studia jak wspominasz albo kolejna naciągana opinia pracownika.
zdjecie uzytkownika
studentka - 2016-04-12 18:41:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hehe - 2016-04-06 00:24:31]:
Nie zauważyłam, żeby na panelach mówili, że nie możemy studiować, bo to strata czasu. Sama pracuję w tej firmie i jakoś dałam radę pogodzić to ze studiami, zresztą też dotyczącymi marketingu. Żadna firma nie może zabronić swojemu pracownikowi rozwoju, tym bardziej w takiej dziedzinie. Ja pracuję w tygodniu, a studiuję zaocznie w weekendy i szczerze powiedziawszy jest to najlepsze rozwiązanie. Poza tym praca jest naprawdę przyjemna, pracujemy z klientem, uczymy się sami podpisywać umowy, generalnie ja czuję duży rozwój ze strony firmy dla pracownika. I nie ma sensu patrzeć na negatywne opinie, bo nie zawsze pokrywają się one ze stanem faktycznym - sama takie czytałam, ale jednak postanowiłam spróbować i nie żałuję.
zdjecie uzytkownika
eli - 2016-04-19 12:49:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt nikogo nie naciska w firmie, żeby rezygnował z uczenia się tylko po to, żeby ciągle siedział w pracy. Ja również studiuję zaocznie i wcale nie przeszkadza mi to w pracowaniu w tygodniu w eu4ya. I mało tego nikt nikogo nie zachęca, żeby porzucał studia bo ważniejsza jest praca. Chyba o to chodzi, żeby pracować ale również szkolić się dodatkowo, by pracować jeszcze lepiej. Rozmawiałam na ten temat z szefem, i nie wiem gdzie Ty usłyszałaś, że masz rezygnować, ale ja sama nie usłyszałam czegoś takiego, mało tego zostałam poparta w moich planach. Polecam każdemu zatrudnić się w eu4ya, na pewno nie będziecie zawiedzeni.
zdjecie uzytkownika
Anka - 2016-04-26 16:23:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wcale się nie dziwię, że ludzie piszą takie dobre opinie, bo firma naprawdę jest w porządku. Pracowałam w Eu4Ya ponad rok i naprawdę nie mogę powiedzieć złego słowa na jej temat. Między pracownikami bardzo miła atmosfera, firma prosperująca na wysokim poziomie i przede wszystkim dbałość o pracownika. Widziałam gdzieniegdzie opinie średnie na temat szefostwa, ale zapewniam, że są to same kłamstwa, bo szefostwo również super. Gorąco polecam zatrudnić się w tej firmie!
zdjecie uzytkownika
zadowolonapracownica - 2016-05-03 16:27:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam ten wpis i nie wierzę, że mówimy o tej samej firmie. Nikt nie uważa ludzi za śmiecie, żaden z pracowników nie jest obrażany, ani katowany. Jak w ogóle można tak pisać? Pracuję w tej firmie już ponad dwa lata i nigdy nie było takiego traktowania. Druga sprawa jest taka, że pracujemy wyłącznie w marketingu, zwłaszcza dla małych i średnich firm - niczym innym firma się nie zajmuje. Albo piszesz o innej firmie, w której nie potraktowali Cię za dobrze, albo piszesz tak specjalnie, żeby popsuć opinię klientów. Ja polecam samemu spróbować jak jest naprawdę, i od strony klienta i pracownika.
zdjecie uzytkownika
ala - 2016-05-04 13:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zadowolonapracownica cieszę się, że dałaś znać, jak to wygląda z Twojego punktu widzenia. Ja też słyszałam dużo dobrego o tej firmie i mocno mnie zdziwiła krytyka. Kiedy rekrutacja? :)
zdjecie uzytkownika
tako - 2016-05-06 18:16:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca tutaj jest tylko dla jednostek które dadzą się wkręcić w cały ten biznes. Na pół gwizdka to nie ma sensu
zdjecie uzytkownika
Wkretareczka - 2016-05-07 16:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram, nie chcesz pojechać na weekend na jakiś wyjazd to krzywo patrzą, na wyjezdzie tylko i wyłącznie temat praca. Jak chcesz wyjsć wcześniej niż 16 to tez długa rozmowa i minipanel ze tak nie można itp.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
olkapolka - 2016-05-10 18:15:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naprawdę pracujecie w eu4ya? Bo mam wrażenie, że nie mówimy o tej samej firmie. U mnie w firmie nikt nie naciąga ludzi a także ma do nich szacunek. Odkąd się zatrudniłam ani razu nie odczułam, żeby był jakikolwiek nacisk na pracownika, chyba że ewidentnie widać, że się obija. Druga sprawa jest taka, że firma nie zajmuje się żadnymi ubezpieczeniami! Nie wiem, kto nagadał takich głupot, ale to wgl nie jest prawda. Zajmujemy się tylko marketingiem małych firm. Każdy, kto chce się przekonać na własne oczy, zachęcam do przyjścia!
zdjecie uzytkownika
Figa - 2016-05-17 18:57:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież strona firmy jest jawna i każdy kto wpisze w przeglądarkę nazwę od razu znajdzie stronę www. A jeśli ktoś chce się przekonać, jak to jest naprawdę, to najlepiej jest przyjść i spróbować na własnej skórze. Ja osobiście jestem bardzo zadowolona ze swojej pracy. Na początku wdrożenia czułam się trochę niepewnie, ale dzięki wsparciu ludzi, którzy tam pracują od razu poszło mi lepiej. Szefostwo również jest super, naprawdę nigdy nie widziałam, żeby ktoś tak dbał o swojego pracownika. I to wcale nie prawda, że w firmie trzeba siedzieć całą dobę, czy w weekend. A jeśli ktoś tak twierdzi, to albo kłamie albo pomylił firmy.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: 4 etapowa rekrutacja - 3 rozmowy indywidualne z różnymi "specjalistami" i 1 etap gdzie wszyscy rekrutujący byli i zadawali nam różne pytania za które dostawaliśmy punkty.
Pytania: Czym zajmuje się asystent. Jakie są twoje inspiracje. Czym się kierujesz w życiu. Czy masz problemy z komunikacją z innymi. Czy dzwonienie do obcych ludzi sprawia Ci problem. itp. itd. (generalnie moje doświadczenie i inne prace były zbędne)
zdjecie uzytkownika
Abdul - 2016-05-19 21:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe ze jak zadzwonilem pod numer podany na www.eu4ya.pl Pani ktora odebrala przedstawila firme jako Golberg and sons Chorzow. Czyli na zadna rozmowe rekrutacyjna tam nie ide. Dzieki :) (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
zadowolonaklientka - 2016-05-24 14:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że wiele pracowników wypowiada się na tym forum. Ja wypowiem się od strony klienta. Prowadzę małą działalność, ale brakowało mi dobrej reklamy, dobrego marketingu, który przyciągnąłby do mojej firmy klientów. Spotkałam się z Eu4Ya i od razu zauważyłam, że to bardzo profesjonalna firma, która wie, jak dbać o swoich klientów i w jaki sposób wspomóc małe działalności. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy, która trwa nadal. Myślę, że każdy, kto prowadzi działalność i potrzebuje pomocy w marketingu, to powinien zgłosić się właśnie do tej firmy.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie EU4YA!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EU4YA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert