Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: EU4YA

zdjecie uzytkownika
Agacior - 2014-01-13 12:47:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam dzisiaj rozmowę jako "pracownik wsparcia administracji", brzmi dosyć dziwnie. Zobaczymy co to będzie:)
zdjecie uzytkownika
Bartunia - 2014-01-13 14:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam dziś rozmowę na podobnie brzmiące stanowisko - ale po tych wpisach to nie wiem czy marnować swój czas...
zdjecie uzytkownika
niepewna - 2014-01-13 14:19:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, ja mam rozmowę jutro. Widzę że pojawiło się kilka nazw stanowisk na które zostałyśmy zaproszone a zapewne wszystko sprowadza się do jednego, tylko urozmaicają. Dajcie znać jak to wygląda
zdjecie uzytkownika
ofiara - 2014-02-05 17:19:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (11)
trzymac sie jak najdalej
zdjecie uzytkownika
gregory - 2014-02-06 21:11:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podajcie mi proszę adres katowickiego oddziału tej firmy. Też się gubię w tych wszystkich polisach, ubezpieczeniach. Ech...
zdjecie uzytkownika
maniek - 2014-02-10 21:57:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gregory - 2014-02-06 21:11:38]:
to jest na rogu Francuskiej i Wojewódzkiej na przeciwko starej biblioteki.
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-03-24 23:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mi eu4ya wydaje się być w porządku, rzadko się zdarza by firma na bieżąco prowadziła aktualności na swojej stronie, wiele mozna się dowiedzieć.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-04-16 18:04:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, Byłam dziś na rozmowie w tej firmie w Krakowie, czy był ktoś z Was albo czy ktoś tam pracował , chce wiedzieć czy jest sens rezygnować za obecnej pracy aby poświecić sie do Eu4ye czy raczej szkoda czasu i nerwów???
zdjecie uzytkownika
były - 2014-05-13 10:18:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
trzymać się jak najdalej, wystarczy trochę poczytać opinii...
zdjecie uzytkownika
tako - 2014-05-13 13:53:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie zgadzam się z Tobą. Te negatywy, które nie obrażają, a są konkretne i rzeczowe zostają. A trochę ich jest
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-05-21 17:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Widze, ze opinie klientów sa takie sobie, ale wróćmy do tematu, jak Eu4Ya traktuje pracowników, wynagrodzenie cos więcej niż minimalna krajowa?
zdjecie uzytkownika
Gimaz - 2014-05-23 02:03:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Heh, takie dyrdymały to każdy wszędzie teraz opowiada, ale zobaczymy co dalej z tego. wszystkiego będzie..
zdjecie uzytkownika
marta - 2014-05-28 15:34:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, widziałam, że Eu4ya szuka asystenta biurowego i chcialam zlozyc dokumenty. Jak tam z rozwojem firmy, warunkami socjalnymi? Praca w miare stabilna? pomozcie! :)
zdjecie uzytkownika
marta - 2014-06-02 14:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nowy, mam nadzieje ze sobie zartujesz.. to pomoze ktos? jak oceniacie eu4ya jako pracodawce? jestem na ostatnim roku studiow i szukam czegos rozwojowego za chociaz najnizsza krajowa. poradzcie cos jesli tam pracujecie ;)
zdjecie uzytkownika
Gimaz - 2014-06-06 09:19:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ty tak miałeś czy to standardzik w eu4ya? Tak jak widzę ciągle jakieś oferty pracy u nich wiszą.
zdjecie uzytkownika
hhahag - 2014-06-11 16:50:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
też widzę oferty pracy i to nawet na atrakcyjne stanowiska dla studentów. akurat teraz jestem dzisiaj po przed ostatnim egzaminie i mogę zgłaszać się do Was. przyjmujecie do pracy mało doświadczonych?
zdjecie uzytkownika
eryk - 2014-07-01 17:52:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam doswiadczenie jako telemarketer w Krakowie i aktualną legitkę, więc mam nadzieję, że firma potraktuej mnie lepiej niż osoby, które już nie studiują. Ale mam pytanie o to, czy mozna od wrzesnia elastyznie pogodzic siedzenie na słuchawce ze studiami zaocznymi? Pozdrawiam, Eryk.
zdjecie uzytkownika
Sylwia_25 - 2014-07-04 15:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, Byłam asystentką w dwóch firmach na studiach. Teraz po obronie szukam czegoś na stałe. Znalazłam w serwisie ofertę asystentki w Krakowie. Przeczytałam co oferują i mam pytanie o te wyjazdy słuzbowe. Prosiłabym, aby ktoś mógł doprecyzować, bo znam dobrze dwa języki: niemiecki i angielski więc na pewno się nadam, tylko czy te wyjazdy są zagranice, a nie na przykład chodzi o krajowe wyjazdy. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Bylydzwoniacy - 2014-07-22 09:21:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Witam.
Pracowałem tam jakiś czas.
Praca polega w 99% na dzwonieniu do nieznanych osób i umawianiu ich na spotkanie w sprawie polis. Żadnych czynności biurowych się nie wykonuje. Do tego dochodzą panele poranne o tym jak ta firma jest zajebista a konkurencja nic nie robi. Wypłata- w 1/4 zależy od Ciebie, reszta to praca "specjalisty" na którego pracujesz, humor klienta, i czy trafisz na kogoś dzianego czy na zwykłą osobę.
Czas pracy- od 8 do ...22 najlepiej, im dłużej tym jesteś "bardziej wkręcony" ale nie martw się stawki godzinowej nie ma:)

Mógł bym tak długooooo..:) Pozdrawiam i stanowczo ostrzegam,( usunięte przez administratora ) :D
zdjecie uzytkownika
Ruda - 2014-07-29 18:40:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak wygląda w takim razie praca asystentki. rzuciłam studia na polibudzie, mniejsza tutaj o powody i bez skutecznie szukam pracy jako sekretarka albo ksiegowa. z ta druga opcja jest trudniej bo wymagaja dwudziestu lat w dowodzie i dwudziestu lat doswiadczenia :). serio, serio tak jest. dlatego probuje znalezc robote jako asystentka. widze że ktos już wcześniej o to pytał i mam nadzieje ze mi odpowiecie i bede mogla zlozyc aplikacje do eu4ya, bo juz kolejny miesiac jak probuje w Krakowie znalezc co kolwiek i zupelnie nic mi w tym temacie nie wychodzi mimo ze mam porobione kursy i rok doswiadczenia jako sekretarka w firmie, ktora obracała sporymi sumami. wiec mysle ze dalabym rade i tutaj; :)
zdjecie uzytkownika
Bylydzwoniacy - 2014-07-31 10:12:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ruda - 2014-07-29 18:40:27]:
Tak wygląda praca jak opisałem nad Tobą, ale chcesz to próbuj...Tylko się zadłużysz. Pozdro.
zdjecie uzytkownika
Nać - 2014-08-23 11:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisko asystentka managera sprzedaży. Jako się okazało jest to praca polegająca głównie na dzwonieniu. Poszłam na kolejne etapy. Mówią, że nie będziemy rozmawiać o pieniądzach a ciągle podawali piękne sumki jakie można zarobić w tej firmie. Ja pracy nie przyjełam, wiec nie wiem jak wygląda tam praca. (usunięte przez administratora) Nie lubię takiego podejścia do ludzi i podziękowałam za taką robotę.
Jeśli ktokolwiek wybiera się na rozmowę o pracę do eu4ya to zwracajcie uwagę na to co mówią, słuchajcie ich uważnie (usunięte przez administratora) Powodzenia dla wszystkich, którzy szukają pracy
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-08-25 14:55:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nać - 2014-08-23 11:36:42]:
@Nać: a ja mam do Ciebie takie pytanie na temat jak się zachowywać na rozmowie kwalifikacyjnej bo to moja pięta achillesowa jest. Już od czasu studiów zawsze spalam się na wszelkiego rodzaju rozmowach. Niezależnie czy to na call center czy raz do marketingu w banku nawet. sama sie dziwie bo wygadana jestę.
zdjecie uzytkownika
nika - 2014-08-26 23:32:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zanim poszłam na rozmowę w sprawie pracy do tej firmy...to przeczytałam negatywne komentarze o tej firmie, ale i tak nie dawałam wiary i podjęłam tą pracy aby samej się przekonać jak jest naprawdę. Oczywiście, niestety negatywne opinie na temat tej firmy się potwierdziły :( Pracowałam tam 1,5 miesiąca, ponad 8 godzin dziennie bo tam to jest norma, że sie pracuje najdłużej jak sie da. Nie zobaczyłam ani umowy, ani kasy.straciłam tylko czas i pieniądze na dojazdy, również dużo nerwów mnie to kosztowało, gdyż trzeba było znosić humory i krzyki ludzi do których kazano nam dzwonić po kilkanaście razy..tak dłuzo aż umówimy ich na spotkanie.
zdjecie uzytkownika
Ala - 2014-08-28 14:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nika - 2014-08-26 23:32:46]:
zgadzam się! szkoda czasu i pieniędzy, które wydaje się na dojazdy. Praca polega TYLKO! na dzwonieniu do ludzi, TYLKO połączenia wychodzące. Żadnej bazy klientów nie ma, szukanie w internecie ludzi na własną rękę.Ściemniacze.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EU4YA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski