Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo EU4YA

Opinie o EU4YA

Pracowałeś w firmie EU4YA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
marek - 2015-02-24 10:44:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi z kolei pracownicy firmy Goldberg and sons wypłacili z dwóch polis pieniądze i zapomnieli mnie o tym powiadomić, i tyle widziałem swoje pieniądze. jest ktoś kto ma te same problemy? Poprostu zostałem okradziony.
zdjecie uzytkownika
jn31366 - 2015-03-02 14:26:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marek - 2015-02-24 10:44:52]:
marek napisz na jn31366@wp.pl
zdjecie uzytkownika
NOWY - 2015-03-04 10:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piotr w. - 2015-01-07 22:17:39]:
Przyłączę się do pozwu, proszę o kontaktowy mail
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-03-18 11:59:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyrolowany podaj proszę nazwę "nowej firmy" pod, którą działają. O Goldberg & Sons już wiele osób wie, ale może jest coś jeszcze nowszego?
zdjecie uzytkownika
wątpliwości - 2015-04-30 20:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, przeraziłam się po tym, co piszecie. W poniedziałek mam zacząć pracę w biurze w Chorzowie, ale zapewniano mnie, że to praca biurowo-administracyjna i nie ma nic wspólnego ze sprzedażą, na razie na umowę zlecenie. Z Wami też tak było?
zdjecie uzytkownika
oszukana - 2015-05-05 14:16:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja również pracowałam w tej firmie. i naprawdę szkoda gadać. nie dostałam nawet złotówki, bo 'skoro stać panią było na wyjazd nad jezioro to znaczy, że ma pani pieniądze'. z ręką na sercu to usłyszałam. żenada do bólu i pranie mózgu. ktoś wcześniej pytał czy naprawdę pracuje się od 8 do 22. TAK, moi koledzy siedzieli do 22 - ja wychodziłam o 16, tak jak było umówione i zawsze widziałam te pogardliwe spojrzenia osób, które zjechał z Gdańska aby rozkręcić firmę ;) z umową byłam u prawnika - jest tak zbudowana, że nic nam, jako pracownikom się nie należy ;) bardzo nie polecam, szkoda nerwów.
zdjecie uzytkownika
szkoda słów - 2015-05-08 13:19:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam oszukują.
zdjecie uzytkownika
Gru - 2015-05-15 21:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wolfofwarsaw - 2014-09-07 10:57:25]:
Niech zgadnę.... pracujesz tam?;D Nie ma to jak poranne panele, rano mózg chłonie najwięcej, co widać po Twojej wypowiedzi
zdjecie uzytkownika
Katerina_Z - 2015-05-29 08:50:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam kiedyś w eu4ya, moi rodzice są klientami. Jak w każdej firmie tutaj też była pewna rotacja. Stwierdziłam, że praca z klientem to nie dla mnie, ale wiem że do moich rodziców regularnie ktoś z tej firmy dzwoni i pisze, tak jak obiecali.
zdjecie uzytkownika
monika - 2015-06-10 12:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też jestem zadowolona :) nie rozumiem czemu robicie taką nagonkę na eu4ya skoro to dobra firma. Pracuje u nich już 5 miesiąc, wypłata zawsze jest na czas, atmosfera w pracy super, ludzie wyluzowani. Naprawdę polecam, świetna praca i świetne zarobki!
zdjecie uzytkownika
karolina - 2015-06-16 11:22:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [monika - 2015-06-10 12:55:25]:
Ja też nie rozumiem tych komentarzy, eu4ya to naprawdę fajna firma, ludzie wzajemnie sobie pomagają, idzie zarobić super pieniądze i mieć satysfakcję z samego siebie. Polecam wszystkim tam pracować :)
zdjecie uzytkownika
felek - 2015-06-19 01:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karolina - 2015-06-16 11:22:56]:
oj proszę Cię. Właśnie tego typu sloganami męczą każdego kto tylko przyjdzie do tej firmy. A niewielu tak naprawdę ma takie zdanie o pracy tutaj. Wiem , bo sam pracowałem w tego typu tworzę i zahaczyłem również o euforie. Mówią ludziom że jeśli nie dadzą tu rady to nie osiągną sukcesu... nie prawda.
zdjecie uzytkownika
Marysia - 2015-06-22 15:59:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [felek - 2015-06-19 01:33:44]:
W takim razie musiałeś pracować w innej siedzibie ;) ja pracowałam w Krakowie, ale z powodu wyjazdu z mężem za granicę musiałam zrezygnować. Atmosfera zawsze była miła, praca z klientem zawsze szła bardzo dobrze, wynagrodzenie też niczego sobie, bardzo wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
ela - 2015-07-01 12:11:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja odradzam. NIE UCZCIWI
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2015-07-07 15:24:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego odradzasz? Ja zgadzam się z Marysią. Też pracowałam w eu4ya w Krakowie i naprawdę nie było na co narzekać. Jakby nie to, że musiałam zająć się chorą matką, to pracowałabym tam dalej :) Bardzo porządna firma, polecam z całego serca
zdjecie uzytkownika
pola - 2015-07-14 14:14:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba pomyliłeś firmy że piszesz takie bzdury, ja pracuję w firmie ponad rok i cały czas jestem zadowolona, zarobki są super, atmosfera w pracy też :)
Polecam każdemu pracować w tej firmie!
zdjecie uzytkownika
jan - 2015-07-22 03:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze nie kłamac, ale chyba mieć dobre techniki. Zastanawiam sie w ogóle ile tak realnie wychodzi początkującej osobie w eu4ya, jakby ktos mógł powiedziec ile mu na początku wychodziło tutaj pieniążków to byłbym wielce zobowiązany. Sam teraz jestem bez pracy to mi zalezy trochę na czasie, więc prosze jeszcze o szybka odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
olka - 2015-08-04 19:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba musiałeś pomylić biura, ponieważ Eu4Ya nie jest żadną firmą kancelaryjną. Jestem pracownikiem w tej firmie i obecnie firma wspomaga ludzi, którzy chcą założyć własną działalność, nawet ma kilkadziesiąt osób, którym już pomogła i każda z nich potwierdzi że współpraca przebiega na wysokim poziomie. Oczernianie Eu4Ya jest tutaj bezsensowne, bo widać gołym okiem, że nikt z was nie wie o której firmie tak naprawdę pisze.
zdjecie uzytkownika
Freak - 2015-08-11 11:03:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie z eu4ya uciekli i zalozyli rowniez Axper finanse w krakowie. radze omijac to miejsce tez
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-13 13:25:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
Pola - 2015-08-13 13:26:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że mówisz o całkowicie innej firmie. Moja siostra pracuje w Eu4Ya i z tego co ja wiem, to firma zajmuje się i zawsze zajmowała się księgowością, ona jak i ja osobiście polecamy znajomym ich usługi, jest wielu klientów, którzy byli z nich zadowoleni i podejrzewam, że właśnie ci klienci mogą to potwierdzić. Nie ma sensu oczerniać firmę, o której się nic nie wie.
zdjecie uzytkownika
Abek - 2015-08-13 15:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ci wszystkiego siostra nie mowi widocznie :) Eu4ya skladka sie z kilku spolek jedna z nich zajmuje sie ksiegowoscia. O niej nikt raczej nie slyszy i nie bedzie slyszal. Mowa jest o glownej firmie ktora zajmuje sie totalnie inna kwestia finansow i na czym bazuja. Wiec jesli chcialas zaslynac swoja wiedza na temat firmy to ci sie nie udalo, o calkowicie innej firmie to piszesz ty
zdjecie uzytkownika
Nina - 2015-08-18 13:46:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Abek - 2015-08-13 15:45:06]:
A ja całkowicie zgadzam się z Polą. Eu4Ya nie ma żadnych innych spółek, działa samodzielnie w księgowości. Osobiście zgłosiłam się do nich z moją firmą i nie zawiodłam się. Jeśli ktokolwiek ma problem z prowadzeniem księgowości, to zgłoście się do Eu4Ya, na pewno wam pomogą :)
zdjecie uzytkownika
misiaX - 2015-08-21 16:41:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@abek poniekąd okazało się że masz rację, rzeczywiście eu4ya jest taka co się zajmuje księgowością, ma dopisek accounting. i nawet zatrudnienie dla księgowych na swojej stronie internetowej oferuje. design strony jest bardzo ładny i mam wrażenie że to może być bardzo profesjonalna firma, pozdro
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: 4 etapowa rekrutacja - 3 rozmowy indywidualne z różnymi "specjalistami" i 1 etap gdzie wszyscy rekrutujący byli i zadawali nam różne pytania za które dostawaliśmy punkty.
Pytania: Czym zajmuje się asystent. Jakie są twoje inspiracje. Czym się kierujesz w życiu. Czy masz problemy z komunikacją z innymi. Czy dzwonienie do obcych ludzi sprawia Ci problem. itp. itd. (generalnie moje doświadczenie i inne prace były zbędne)
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-28 15:49:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
Agnieszka - 2015-08-28 15:50:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również powierzyłam swoją księgowość eu4ya, dlatego że tak wiele osób ma do nich zaufanie. W tym momencie wszystkie dokumenty firmy są uporządkowane, nie mam żadnych problemów z finansami, a i sama współpraca idzie wspaniale. Dla każdego, który otwarł swoją firmę, polecam prowadzenie księgowości w eu4ya :)
zdjecie uzytkownika
kolega - 2015-09-01 22:20:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Adres w Gdańsku Jacka soplicy 40
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EU4YA

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EU4YA?
Zadaj pytanie
alert