Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Interchemall Sp. z.o.o. - Janinow-Natoli.

Pracowałeś w firmie Interchemall Sp. z.o.o. - Janinow-Natoli. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Mr X - 2014-04-11 10:05:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bo dobra prace maja Ci, ktorzy cos potrafia. Ci slabsi - wola siedziec i narzekac na swoj los, wychodzac z zalozenia, ze wszedzie dobrze, gdzie nas nie ma.
Jak jest tak zle, robota ciezka, kasa mala, to czemu jeszcze tu jestescie? Przeciez wszedzie jest lepiej niz tu. Dzwoncie, wysylajcie CV, na bank taaaaakich specow wezma i beda placic w dziesiatkach tysiecy.
A moze nie zmieniliscie, bo wiecie, ze sie do niczego lepszego nie nadajecie? I ze gdzie indziej byloby Wam jeszcze ciezej? W tej sytuacji, rzeczywiscie lepiej siedziec za komputerem i anonimowo sie popisywac, piszac jaki ten Interchemall zly i paskudny. Jak wyzyskuje. jak zle jest zarzadzany. Jak kierownik na niczym sie nie zna i czemu jest kierownikiem - umiesz cos ulepszyc? Napisz, przyjdz, pogadamy. Wszystkim bedzie lepiej. Jaka kadrowa niedobra, bo kawe pije caly dzien, a Ty od wejscia do pracy do wyjscia nie jesz, nie pijesz, nie sikasza, a po hali biegasz, bo Cie kierownictwo zmusza, a Ty, wzorowy pracownik uwazasz, ze 110% musisz z siebie dawac. Robi cos zle? Napisz co, bo ogolnikami kazdy moze tylko ludziom zdrowie psuc. Ty jestes najbeznadziejniejszym pracownikiem w firmie. W zyciu nie pracowalem z gorszym - to tak samo sensowna wypowiedz jak Twoja. Ma tyle samo konkretow. Jaka dyrekcja paskudna, bo nie chce placic po 50/h, a Ty znasz kogos, kto zna kogos, kto nawet 55 dostaje, a pracuje lzej. Uwazasz, ze zaslugujesz na wiecej? Na lepsze stanowisko? To przyjdz i pogadaj - daj powod i przyczyne do tego, by ktos Cie docenil. Moze czegos nie zauwazono? Moze jestes ukrytym talentem?
Chcesz zmienic firme lub swoje zycie? To to zrob. I przestan jeczec siedzac anonimowo przy komputerze, bo od tego sie nikomu jeszcze nie polepszylo..
zdjecie uzytkownika
colu tu był - 2014-04-12 09:55:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie osobiście to w Interchemallu trzymają obiecane biłety do kina, Kiedy wyniki, może wygra np. Piełnik, albo Włóbel;-)
zdjecie uzytkownika
galacticos - 2014-04-12 10:43:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedni oczerniają drudzy zachwalają , a moim zdaniem prawda leży gdzieś pomiędzy.
Nie jest ta żle jak można przeczytać powyżej.Jest kilka faktów na plus, co do których nie ma raczej wątpliwości: pensje są wypłacane w terminie i wysokości zgodnej z umowami,jest fundusz socjalny( Multisport, Alianz, pożyczki(kwestie paczek i imprez pomijam-drażliwy temat), z bhp nie jest najgorzej ( czasami termin realizacji trochę za długi ...).
Ale są niestety minusy: atmosfera w związku z oczekiwaniami kadry zarządzającej jest trochę napięta( więcej i szybciej ) ,znacząca część kolegów zapomniała że zaczynała swoje "kariery" od pachoła i teraz chcą się wykazać, co doprowadza do konfliktów, część sprawia wrażenie oderwanych od rzeczywistości|(jak dzieci we mgle), z reguły każdy błąd jest wytykany produkcji(chyba nikt nie stara się zrozumieć czemu dany problem powstaje, tylko wychodzi że pracownik zrobił żle i do tego specjalnie- TYLKO PO CO??? Nawet niektórzy ( np. dyrektor)są skłonni do tego żeby stwierdzić że dana osoba połamała sobie nogę lub pocięła rękę specjalnie!!! I jak to możliwe że działy liczące po kilka osób żrą się między sobą?A może trzeba podzielić je na mniejsze i dorzucić kilku dyrektorów to będzie jeszcze ciekawiej? Na zakończenie dodam dla niektórych osób żeby tak nie biegali( bo jeszcze wyjadą jak były mistrz nogami do przodu), "nasze" zasoby są ograniczone i zapis w planie lub zwiększenie normy w zleceniu niewiele zmieni...skomentuje post wcześniej- "To przyjdz i pogadaj - daj powod i przyczyne do tego, by ktos Cie docenil. Moze czegos nie zauwazono?" -do kogo mam przyjść ? ?Bo wg mnie to już chyba tylko do JJ, zresztą tam też trzeba iść z zestawieniem finansowym, najlepiej na plus. PS. "matematyka jest jedna" tylko " zleży kto liczy" zainteresowani ogarną ostatnie zdanie:-)
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-04-13 10:45:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z BHP nie jest najgorzej, może i tak, tylko dlaczego pracodawca godzi się żeby pracownicy pracowali na maszynach bez zabezpieczeń? Na każdej maszynie jest wyłączone lub zdjęte lub zepsute i gdzie tu bezpieczeństwo, czy pracodawcy nie powinno na tym zależeć, czy nie ma obowiązku dbać o wasze bezpieczeństwo, normy by nie wykonali i gdzie tu BHP jest ok?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-04-13 11:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każda maszyna ma zabezpieczenia, jest warunkiem jej eksploatacji( niezależnie od jego rodzaju-wyłącznik, linka , bariera świetlna).Problemem jest Cevenini i Herold, gdzie pootwieranie sa osłony podczas cięcia , kwestią sporną jest to czy i kiedy mogą być zamknięte( przecież wygodniej jest ich wcale nie zamykać bo nie trzeba później otwierać). Nie wydaje mi się również żeby ktokolwiek z dyrekcji nakazywał blokowanie niektórych zabezpieczeń przez pracowników lub np. kazał ostrzyć noże tnące kawałkiem , nazwijmy to nożyka( z 10 cm zrękojeścią) podczas pracy maszyny...Owszem pracodawca powinien zapewnić bezpieczne warunki pracy ale nie ma obowiązku chronić kogokolwiek przed swoją własną głupotą.
zdjecie uzytkownika
ooo - 2014-04-28 13:40:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-04-13 11:19:07]:
jaki mądry dorwał się do pisania i ciekawe co za to dostanie i ile tu pracuje?, wszyscy wiemy że jak będziemy tak sobie zamykać i otwierać klapki od maszyn to nie wyrobimy normy ale to już nikogo nie obchodzi bo to lepiej dla firmy bo mniej nam wypłacą, tyle razy temat był poruszany że dla bezpieczeństwa powinno zmniejszyć się normy żeby był czas na bezpieczne czyszczenie ale nie to nasza sprawa jak sobie poradzimy a potem pisze taki przemądrzalec o bezpieczeństwie bo siedzi sobie za biureczkiem klepie w monitorek i nie ma zielonego pojęcia o zasadach na produkcji ale wiadomo że takie wpisy i osoby jak powyżej są po prostu ustawione przez dyrekcje i nie ma najmniejszego sensu nawet wypowiadać się na ich temat, kolejny dowód lizusostwa.
zdjecie uzytkownika
Mimil - 2014-04-28 18:49:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niestety tu wychodzi fakt zajmowania różnych stanowisk, ale co poradzić. Trzeba umieć się odnalleźć i walczyć o swoje bo to chyba najlepsze rozwiązanie...
zdjecie uzytkownika
EIL - 2014-05-01 15:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-04-13 11:19:07]:
Kolego, gdyby oslona na Heroldzie byla zamknieta to nic by na niej sie nie ucielo.
zdjecie uzytkownika
ROBOL - 2014-05-03 14:09:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ZAMIAST ZAJMOWAĆ SIĘ BZDETAMI MOŻE POROZMAWIAJMY O OBIECANEJ PODWYŻCE PŁACY!JA OSOBIŚCIE MAM TYLKO JEDNO PYTANIE-GDZIE ONA JEST?
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-05-05 14:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie gdzie jest nasza mocno obiecywana podwyżka
zdjecie uzytkownika
king - 2014-05-05 17:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedy obiecywali Wam podwyżkę w Interchemall? to że mocno obiecywali to nie znaczy, że się od razu pojawi :)
zdjecie uzytkownika
Jeżyk - 2014-05-06 19:07:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najszybciej i najwięcej dostaną ją Ci którzy się najbardziej o nią upominają :) A wszyscy wiedzą że to nieroby...
zdjecie uzytkownika
nn - 2014-05-06 21:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)BEZPŁATNE PORADY PRAWNE,zawsze można zadzwonić i wszystkiego się dowiedzieć co nas boli.
zdjecie uzytkownika
Dik - 2014-05-07 14:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Albo po prostu był niezgodny z regulaminem jaki panuje na forum. Nie wziąłeś tego pod uwagę? Pamiętaj, że prawda zawsze na wierzch wypłynie.
zdjecie uzytkownika
kawaler - 2014-05-07 21:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj wyplynie...a inspekcja d/s pracy i ochrony pracownikow jest potrzebna w tej firmie od dawna i jak najbardziej na miejscu niczym slynne audyty.Niech sie dyrekcja nie zdziwi jak taka komisja pewnego dnia nas odwiedzi,ale wtedy pani kadrowa i kierownicy beda mogli wykazac sie fachowa wiedza...o generalnych nie ma co wspominac,oni nawet nie wiedza jakim sposobem sie dorabiaja....
zdjecie uzytkownika
MM - 2014-05-09 13:39:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiedzą, wiedzą i to doskonale tylko tyle że nie bardzo ich to interesuje bo dla nich liczy się tylko kasa a nie człowiek ważne aby były nie ważne jakim i czyim kosztem a co do inspekcji to może warto przy następnej kontroli coś im napomknąć bo chyba nie wiele wiedzą.
zdjecie uzytkownika
lo - 2014-05-09 15:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo słusznie najlepiej widać na przykładzie dyr.finansowego jak to poobstawiał się dookoła swoimi ludźmi a właścicieli owinął sobie dookoła palca ciekawe co im tam wciska że nie widzą nawet jak to odkąd zaczął wprowadzać swoje nowe rządy to firma nie przynosi dochodów ale pewnie pójdzie i nazwala na innych jak to potrafi najlepiej ale grunt to dobry bajer i wierzą w te jego brednie a nam wciska się później te kity w wieściach jak to firma biedna jak to oszczędności się szuka na innych i takie tam różne ble, ble, ble farmazony tylko gdzie te oszczędności jak u niego w dziale to ilość osób się akurat nie zmieniła tylko wymieniła na swoje i to tak chyba troche zbyt jawnie
zdjecie uzytkownika
nn - 2014-05-09 21:34:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo ciekawe czemu pisanie o Inspekcji Pracy jest niezgodne z regulaminem? wedlug regulaminu 90% wpisow powinno zostac usunietych, poniewaz lamia regulamin serwisu, a tak sie nie dzieje.??? Zarzadowi proponuje zmienic podejscie do ludzi, a nie usuwanie niewygodnych wpisow.
zdjecie uzytkownika
blądi - 2014-05-11 12:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [king - 2014-05-05 17:19:08]:
A no właśnie podwyżki.........A najlepsze jest kłamstwo jak się zwala winę na pod-kierowników..... Konserwa przybyła ze Szczecina po to aby nie liczni dostawali podwyżki.Bo reszta się nie kwalifikuje,jesteśmy zbyt za mało wyszkoleni aby podwyżkę dostać.A po co on jest ??? Poczęstował nas rybą za która musimy zapłacić sami.
zdjecie uzytkownika
Bat - 2014-05-13 09:09:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co za problem wysłać was na szkolenie, skoro niby nie macie tego samego poziomu? Albo komuś się nie chce, albo ktoś z premedytacją nie chce.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-06-06 21:17:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Iwonko co sie nic nie chwalisz ze awansowalas
zdjecie uzytkownika
majkel - 2014-06-15 01:47:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do xxx moze i ty kiedys awansujesz. jak sie bedziesz staral. np. na pomocnka ukladacza odpadu produkcyjnego.
zdjecie uzytkownika
majkel - 2014-06-15 02:11:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do blądi. ty na pewno jestes slabo wyszkolona...w jezyku polskim. skoro nawet. w nicku zrobilas bład. A. moze to nie kwestia wyszkolenia, moze to kwesta tego ze. nie tylko fizycznie jestes blONdynka ale i mentalnie.
zdjecie uzytkownika
james_dean - 2014-06-29 00:06:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma. Cos w tym zdaniu
jest prawdziwego. Ja tylko dodam cudze kolchozy chwalicie
swojej firmy nie znacie. kiedys z wami pracowalem . pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
nn - 2014-06-30 17:20:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszedzie jest dobrze,trzeba tylko umiec z ludzmi pracowac ale wiekszosc pracownikow to delikatnie piszac takie......... ze glowa mala zreszta jak pracowales to sam wiesz pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Interchemall Sp. z.o.o. - Janinow-Natoli.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x