brak logo

Interchemall Sp. z.o.o. - Janinow-Natoli.

Grodzisk Mazowiecki

Opinie o Interchemall Sp. z.o.o. - Janinow-Natoli.

xxx 2014-08-02 17:25:35
ale ( usunięte przez administratora ) farmazony , napiszcie coś np.o ostatnich ruchach kadrowych i zebraniach a nie jakieś smutne wywody czym zajmuje sie JJJ, ja by zainteresowani nie wiedzieili co robią
Miki 2014-08-28 15:54:54
Pamietacie może w jakim czasie odszedł z Janinowa Jagusiak z sekretarką?Szukam swoich świadect pracy i nie wiem czy to rok 2001 czy 2002 moze ktoś pomoże.
2
BYŁY ROBOL 2014-10-08 13:11:40
Cześć ludzie JJJ co u was słychać?Słyszałem że dostajecie jakieś śmieszne upomnienia(nie podpisana lista itp.)jeżeli to prawda to ciesze się że mnie już tam nie ma!Widzę że firma schodzi na psy-POZDRAWIAM LUDZI PRODUKCJI BEZPOŚREDNIEJ I TRZYMAJCIE SIĘ!
Karmy 2014-10-09 08:49:48
Może i są rzeczywiście upomnienia tylko co z tego? Raczej żadne konsekwencje nie są wyciągane, a nawet jeśli to zaczną zwalniać pracowników?? Szczerze w to wątpię, bo warunki jakie oferują nie są jakieś górnolotne, z czego wniosek, że raczej praca tutaj nie jest marzeniem każdego człowieka. Chociaż na pewno chętni do pracy by się znaleźli.
ja 2014-10-09 11:22:23
sami się będą zwalniać, marna płaca, skoro kobiety mają o 1,2,3 zł więcej od operatora na godz, paru już odeszło, paru następnych się szykuje do odejścia
1
BYŁY ROBOL 2014-10-12 10:59:12
Mówisz że kobiety mają 1,2,3zł więcej na godzinę od operatorów ale czy przyjrzałeś się pracy co poniektórych (dla mnie osobiście),,PSEUDO OPERATORÓW,, np.pras i ciss catting?Mają czas na wszystko łącznie na nadprogramowe przerwy!Kobiety również szkolą się na maszynach i nie raz dorównują panom!
... 2014-10-15 08:44:59
Pseudo operatorzy mają czas...czemu nie?jak mają za niskie normy...przesież to oczywiste.Ciekawie wyglądają walidacje lub weryfikacja normy, bo przy sprawdzaniu jaki to operator dokładny,....podziwiam;)
pseudo 2014-10-15 19:14:57
Jacy to ludzie są tutaj wyszczekani, aż robi się to śmieszne:) Atmosfera w firmie robi się coraz gorsza, nie da się tego ukryć. Normy są za niskie?? Nie wiem na których stanowiskach... Drodzy technolodzy dbają o to jak mogą, podnoszą sami bez walidacji co jakiś czas. A jak już jest walidacja, to najlepiej podnieść o 100% żeby nie mieć czasu iść do łązienki ani na przerwę bo norma juz będzie nie do wyrobienia. Więc o czym mowa... po co ułatwic prace, wdrożyć coś nowego żeby było lżej i więcej jak można po prostu szybciej pracować. Co do podwyżek, to są ale normy, miejmy nadzieje że ruszy się coś w wynagrodzeniach
xx 2014-10-16 12:24:21
od razu wyszczekani...widać prawda w oczy kole,a czy ktoś broni wyjścia do łazienki, czy z tego rozlicza?pewnie ze nie...więc o czym mowa?
3
blądi 2014-11-02 18:46:43
teraz to się wykazuje Dynarowska,wszędzie normy podnosi,tylko tam gdzie mąż pracuje to zapomina jak to jest z maksymalnymi normami.Bo jak to można mężowi podnieść normy.Czyli mało pracy na laminarce i hotmelcie( była maszyna Sandomierskiego) Tam odziwo jakoś norm się nie podnosi, a nawet niektóre obniża.I gdzie tu drodzy koledzy i koleżanki mamy mieć sprawiedliwość???
1
blądi 2014-11-02 18:57:44
niedługo to wg.. Grześka naszego nowego ala kierownika to wszyscy będziemy zerem ,każdemu mówi że trzeba mieć argumenty do podwyżek pieniężnych ale jak by zamienił się z nami na wypłatę to ciekawe czy by też taki był i chciał pracować za nasze małe grosiki...!!!!!!!!!!
Tylko czemu sam z pomorza przybiegł na mazowsze?????????? Tam już nie dał rady bo go koledzy z byłych firm ścigają za to jaki jest???????????????
1
pracownik 2014-11-03 18:39:07
Skoro tak odważnie szafujesz nazwiskami podaj i swoje.
rupert 2014-11-03 19:02:35
dobra, napiszcie kochani na co można się tam dostać jakie stanowiska bo chcę papiery wysłać do nich żeby się dostać. napiszę im konkretnie co chcę żeby mnie potem nie przydzielili na cos czego nie chcę. co do kasiorki to już zrobiłem rozeznanie i wiem że nie jest źle, warto popracować. a jak obecnie z nadgodzinami?
1
xx 2014-11-06 20:04:45
z nadgodzinami mizernie, ale kaśiorka ok,więc polecam prace
ja 2014-11-07 23:03:58
z nadgodzinami mizernie, ale kaśiorka ok,więc polecam prace
zerwm jesteś skoro tak piszesz, mydlenie oka i tyle
Paweł 2014-11-19 20:23:17
Witam, czy orientuje się ktos może, jakie warunki sa na stanowisku Inżyniera Produkcji? Poszukuje pracy, znalazłem od nich ogłoszenie, ale nie dość, że nie jest aktualne, to mało informacji w nim zawarli. Wymagania spełniam, jestem absolwentem inżynierii chemicznej i procesowej, mam doświadczenie na takim stanowisku. Myślicie, że jest szansa na zatrudnienie, w ogóle warto?
odpowiadający 2014-11-20 07:16:34
nie warto.
paweł 2014-11-20 12:38:59
Nawet ogłoszenia nie potrafią napisać jasno i czytelnie;-) odpowiedz sobie sam.
Jak lubisz się podlizywać , wkoorwiać ludzi, nie aspirujesz do awansu, siedzisz cicho i działasz na zasadzie pieska to śmiało aplikuj!!
No i nie musisz się znać na technologii i produkcji czegokolwiek tylko liczysz w miarę sprawnie , najlepiej po 100 razy to samo to ok.Ale wynik musi być zgodny z założonym wcześniej( bez względu na dane na których operujesz). No bo wiesz ,tabelki do prezesa MUSZĄ trafić odpowiednie
1
pracownik 2014-11-21 11:23:11
No i znowu błysnął jakiś inteligent co ledwo klej umie dolać. Po co pisać takie głupoty jak się nie ma pojęcia za co odpowiedzialni są ludzie na innych stanowiskach. Jak masz ochotę kogoś oczerniać to podejdź i powiedz prosto w twarz a nie anonimowo wypisujesz takie brednie bohaterze.
1
abcd 2014-11-30 17:18:12
Mówicie o tej pani od norm, o wyglądzie klaczy i prowincjonalnym stylu ? Która psim swędem awansowala na technologa :D A ten malutki czarny przemadrzaly to jej mąż ??? O kurde a ja zawsze myślałem ze to syn :)
aaa 2014-11-30 20:14:01
Kogos tu zazdrość zżera... Żal
xx 2014-12-16 20:17:21
.... czego żal,co tu zazdroscic?
robol 2015-01-08 14:32:47
Ten mały czarny to mami synek pani technolog.Bo pani żyrafa nie mogła znaleźć męza wiec znalazła synka...
《Berbeć》 2015-01-08 20:56:18
A to jest argument(dla tych co lubią mieć poczucie humoru).
1
xyz 2015-02-19 20:14:45
Nasza fałszywa ruda koleżanka ta co lubi wręczyć koperte okazalo się ze ostrzyla swoje czarne , zepsute ząbki na wymarzone stanowisko na szczęście nie udało się jej kolejny razi bardzo dobrze bo żal było by podwładnych gdyby musieli przyjąć od tej pani nawet pasek ufffff
2
pracownik 2015-02-24 12:31:14
najlepsze rządy to zaczynają być widoczne u MJ jak to ludzie mu uciekają jedna na zwolnieniu druga rzuciła wypowiedzenie a dział pusty nic załatwić nie idzie i nic zresztą dziwnego jak się rządzi tak się ma a tak się naśmiewał z pani prezes że na niczym się nie zna i jak to on porządek wprowadzi. No to wprowadził że jeszcze troche i nie będzie miał z kim pracować ale grunt to zaufanie tu akurat zaufaniem jak widać darzy się najbardziej odpowiednie osoby
m 2015-02-24 18:31:48
Nic dodac nic ujac. A ludzi ma za nic. Dobrze maja ci co uprzejmie donosza do MJ ale do czasu. Na nich tez przyjdzie czas.
1
xx 2015-02-25 15:24:36
"Przyjdzie czas"?Miejmy nadzieję, że jak najszybciej,bo takich mamy rządzących którzy martwią się tylko o swoje potrzeby.A o sprawiedliwości ktoś kiedyś wspomniał...To nie było i niema,widać to po kopercie z pieniędzmi,jedna za to traci pracę a drugą pochwalić i nagrodę jeszcze dać.Takie jest myślenie rządzących.(Podobnych przykładów trochę się nazbierało)
oox 2015-03-02 18:02:49
Zgadzam się ! Koleżanka powinna dawno pożegnac się z praca, po tym co zrobila z premedytacją.Pocieszajace jest tylko to, ze w tej firmie lub innej jej awans ogranicza się tylko do pani od zmywania podłogi w Inretchemall. Z takim charakterem to tylko te podłogi skrobac zębami z korozją.
malgorzata 2015-03-08 12:08:38
I bardzo jej dziekuje za to co zrobila bo teras wiem ze zyje i wszyskim szczerym ludziom w tym zakladzie polecam uciekajcie z tamtad bo warto zycie jest piekniejsze gdy nas tam niema
2
xyxy 2015-04-02 18:05:41
Jak wygląda praca w księgowości?
kacha 2015-07-18 15:31:33
I jakie są zarobki w księgowości proszę o informację. Także szukam pracy w tym zawodzie moze byśmy się spotkały w jednej pracy śmiesznie/ A tak na poważnie to dajcie znać
1
zenada 2015-09-22 22:46:37
hehe interchemall to taka zalosna firma skladajaca sie z pracownikow okolicznych wsi podgrodziskich. zawisc glupota i zenada- tak mozna podsumowac wiekszosc osob z produkcji.
kajtek 2015-09-23 02:32:12
wiem, ze większość osób z produkcji narzeka na tą prace, ale tak naparwde jest kilka poztywnych elementów. Pierwszym z nich jest z pewnością fakt, ze firma jest wypłacalna, a pensje zawsze przychpdza na czas na konto. Druga to szkolenia, każdy miała na pewno przynajmniej jedno kiedy przyszedł do pracy.
ROBOL 2015-10-06 09:01:08
M.M.ogarnij się,bo na razie dajesz ciała na całej linii!!!
Ja 2015-10-06 11:24:29
Choć jestem Twoim zwolennikiem ZGADZAM się z "ROBOLEM",bycie kierownikiem to nie tylko LANS,to ciężka PRACA!!!!
xyz 2015-10-06 17:57:23
Jest tak ciezko ze niektorzy z zapracowania zapominaja co to woda i mydlo, jeden wielki smrod (i nie mam na mysli wylacznie produkcji ). Proponuje zamiast marnowac czas na pisanie glupot na forum znalezc bardziej pozyteczne zajecie chociazby wyczyscic brud spod paznokci, zmienic odziez,umyc zeby itp itd ,bedzie nam sie wszystkim milej pracowalo :-) Pozdrawiam
supax 2015-10-23 14:03:49
Myślę, że higiena w miejscu pracy jest wskazana, tym bardziej, że pracuje się z innym ludźmi, którym jakieś zapachy mogą przeszkadzać. Ale to są rzeczy, które wynikają z wychowania wyniesionego z domu. Chciałem się tylko dowiedzieć co firma proponuje ludziom, czy w ogóle jest sens tam aplikować czy nie ?
ja 2015-10-23 20:47:00
przyjdź, zalejesz się potem za marne grosze to na pewno będziesz pachniał !
1
robo 2015-10-23 23:39:56
Nie aplikuj supax szkoda czasu ludzie zaczynają się zwalniać z tej firmy.Stawki jakie proponują były atrakcyjne lata temu. Przeglądając oferty pracy innych firm dostaniesz stawkę wieloletniego pracownika Interchemallu, a może nawet więcej.
2
były 2015-10-25 00:49:49
witam. Jedyny plus tej firmy to niska pensja na czas.
4
ROBOL 2015-10-25 13:49:12
Dla produkcji nie ma pieniędzy na podwyżki bo trzeba zatrudnić jeszcze parę osób do biura!!!!!!!!!!!Powiedzcie mi w którym zakładzie pracuje prawie tyle samo BIUROKRATÓW co zwykłych pracowników?Cały miesiąc nic nie robią a na koniec miesiąca CISNĄ produkcję bo brakuje do PLANU!
3
tomek 2015-11-25 14:48:08
Witam Was, a mozecie napisać czym jest dla Was ta niska pensja. Bo kazdy na nią narzeka, pisze, ze u konkurencji płaca o wiele lepiej, ale jakby się zastanowić pracujecie w Interchemall, a nie u konkurencji. Może jednak nie jest tak tragicznie, bo przecież każdy ma nieco inne wymagania finansowe. Moge prosić o jakieś widełki?
!QAZ 2016-02-13 16:28:45
Ja tam zarabiam na kierowniczym stanowisku 13000 zł i wcale się nie pocę.Jednak szukam innej roboty bo to dla mnie za mało.
Kamil 2016-02-13 19:56:59
wydaje mi się, że poniższa opinia to jedynie prowokacja. Może i da się tutaj tyle zarobić na kierowniczym stanowisku, ale wątpię by ktokolwiek się tym chwalił na forum :)
Igor 2016-03-19 16:53:46
może to i prowokacja, ale z twojej wypowiedzi jasno wynika, że to prawda
zxy 2016-03-22 12:47:16
Kto jak kto ale najlepiej podobno zarabia nasz As wywiadu technolog "Bolek". Człowiek, który cierpi na brak zajęć, ale jest tak elokwentny, że potrafi znaleźć sobie inne zajęcie, a jest nim zbieranie informacji, które w czarnej godzinie jego kariery, będą asem spod fartucha :D
Zniesmaczony 2016-04-14 14:23:25
Wchodząc na forum miałem nadzieję znaleźć tu obiektywne opinie, szkoda, że się pomyliłem, chciałbym podjąć pracę w tej firmie, ale wcześniej zasięgnąć informacji od pracowników, ale chyba sobie daruję bo jedni piszą, że zarabia się 13000 zł, a inni, że to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ludzie nie tędy droga.
harry 2016-05-16 21:29:54
może nie tędy, dlatego najlepiej jest wysłać CV i na ewentualnej rozmowie przekonać się samemu :)
byly pracownik dzieki bogu 2016-06-28 20:28:57
Pracowalem w te firmie w zeszlym roku i musze przyznac ze nie mam milych wspmnien.Nie dosyc ze ludzie malo uczynni,ogolnie panuje chaos.Kobiety jak z horroru i co najlepsze pierwszy raz spotkalem sie z tym ze przerwa ktora nalezy sie wg kodeksu nie jest odliczana od normy,wiec trzeba zasuwac na to zeby miec przerwe .Firma widac ma wewnetrzne przepisy,krotko mowiac ludzi traktuje sie jak bydlo.
11
Zostaw swoją opinię o Interchemall Sp. z.o.o. - Janinow-Natoli. - Grodzisk Mazowiecki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Interchemall Sp. z.o.o. - Janinow-Natoli.