Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Interchemall Sp. z.o.o. - Janinow-Natoli.

Pracowałeś w firmie Interchemall Sp. z.o.o. - Janinow-Natoli. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-04-13 11:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każda maszyna ma zabezpieczenia, jest warunkiem jej eksploatacji( niezależnie od jego rodzaju-wyłącznik, linka , bariera świetlna).Problemem jest Cevenini i Herold, gdzie pootwieranie sa osłony podczas cięcia , kwestią sporną jest to czy i kiedy mogą być zamknięte( przecież wygodniej jest ich wcale nie zamykać bo nie trzeba później otwierać). Nie wydaje mi się również żeby ktokolwiek z dyrekcji nakazywał blokowanie niektórych zabezpieczeń przez pracowników lub np. kazał ostrzyć noże tnące kawałkiem , nazwijmy to nożyka( z 10 cm zrękojeścią) podczas pracy maszyny...Owszem pracodawca powinien zapewnić bezpieczne warunki pracy ale nie ma obowiązku chronić kogokolwiek przed swoją własną głupotą.
zdjecie uzytkownika
ooo - 2014-04-28 13:40:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-04-13 11:19:07]:
jaki mądry dorwał się do pisania i ciekawe co za to dostanie i ile tu pracuje?, wszyscy wiemy że jak będziemy tak sobie zamykać i otwierać klapki od maszyn to nie wyrobimy normy ale to już nikogo nie obchodzi bo to lepiej dla firmy bo mniej nam wypłacą, tyle razy temat był poruszany że dla bezpieczeństwa powinno zmniejszyć się normy żeby był czas na bezpieczne czyszczenie ale nie to nasza sprawa jak sobie poradzimy a potem pisze taki przemądrzalec o bezpieczeństwie bo siedzi sobie za biureczkiem klepie w monitorek i nie ma zielonego pojęcia o zasadach na produkcji ale wiadomo że takie wpisy i osoby jak powyżej są po prostu ustawione przez dyrekcje i nie ma najmniejszego sensu nawet wypowiadać się na ich temat, kolejny dowód lizusostwa.
zdjecie uzytkownika
Mimil - 2014-04-28 18:49:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niestety tu wychodzi fakt zajmowania różnych stanowisk, ale co poradzić. Trzeba umieć się odnalleźć i walczyć o swoje bo to chyba najlepsze rozwiązanie...
zdjecie uzytkownika
EIL - 2014-05-01 15:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-04-13 11:19:07]:
Kolego, gdyby oslona na Heroldzie byla zamknieta to nic by na niej sie nie ucielo.
zdjecie uzytkownika
ROBOL - 2014-05-03 14:09:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ZAMIAST ZAJMOWAĆ SIĘ BZDETAMI MOŻE POROZMAWIAJMY O OBIECANEJ PODWYŻCE PŁACY!JA OSOBIŚCIE MAM TYLKO JEDNO PYTANIE-GDZIE ONA JEST?
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-05-05 14:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie gdzie jest nasza mocno obiecywana podwyżka
zdjecie uzytkownika
king - 2014-05-05 17:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedy obiecywali Wam podwyżkę w Interchemall? to że mocno obiecywali to nie znaczy, że się od razu pojawi :)
zdjecie uzytkownika
Jeżyk - 2014-05-06 19:07:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najszybciej i najwięcej dostaną ją Ci którzy się najbardziej o nią upominają :) A wszyscy wiedzą że to nieroby...
zdjecie uzytkownika
nn - 2014-05-06 21:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)BEZPŁATNE PORADY PRAWNE,zawsze można zadzwonić i wszystkiego się dowiedzieć co nas boli.
zdjecie uzytkownika
Dik - 2014-05-07 14:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Albo po prostu był niezgodny z regulaminem jaki panuje na forum. Nie wziąłeś tego pod uwagę? Pamiętaj, że prawda zawsze na wierzch wypłynie.
zdjecie uzytkownika
kawaler - 2014-05-07 21:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj wyplynie...a inspekcja d/s pracy i ochrony pracownikow jest potrzebna w tej firmie od dawna i jak najbardziej na miejscu niczym slynne audyty.Niech sie dyrekcja nie zdziwi jak taka komisja pewnego dnia nas odwiedzi,ale wtedy pani kadrowa i kierownicy beda mogli wykazac sie fachowa wiedza...o generalnych nie ma co wspominac,oni nawet nie wiedza jakim sposobem sie dorabiaja....
zdjecie uzytkownika
MM - 2014-05-09 13:39:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiedzą, wiedzą i to doskonale tylko tyle że nie bardzo ich to interesuje bo dla nich liczy się tylko kasa a nie człowiek ważne aby były nie ważne jakim i czyim kosztem a co do inspekcji to może warto przy następnej kontroli coś im napomknąć bo chyba nie wiele wiedzą.
zdjecie uzytkownika
lo - 2014-05-09 15:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo słusznie najlepiej widać na przykładzie dyr.finansowego jak to poobstawiał się dookoła swoimi ludźmi a właścicieli owinął sobie dookoła palca ciekawe co im tam wciska że nie widzą nawet jak to odkąd zaczął wprowadzać swoje nowe rządy to firma nie przynosi dochodów ale pewnie pójdzie i nazwala na innych jak to potrafi najlepiej ale grunt to dobry bajer i wierzą w te jego brednie a nam wciska się później te kity w wieściach jak to firma biedna jak to oszczędności się szuka na innych i takie tam różne ble, ble, ble farmazony tylko gdzie te oszczędności jak u niego w dziale to ilość osób się akurat nie zmieniła tylko wymieniła na swoje i to tak chyba troche zbyt jawnie
zdjecie uzytkownika
nn - 2014-05-09 21:34:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo ciekawe czemu pisanie o Inspekcji Pracy jest niezgodne z regulaminem? wedlug regulaminu 90% wpisow powinno zostac usunietych, poniewaz lamia regulamin serwisu, a tak sie nie dzieje.??? Zarzadowi proponuje zmienic podejscie do ludzi, a nie usuwanie niewygodnych wpisow.
zdjecie uzytkownika
blądi - 2014-05-11 12:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [king - 2014-05-05 17:19:08]:
A no właśnie podwyżki.........A najlepsze jest kłamstwo jak się zwala winę na pod-kierowników..... Konserwa przybyła ze Szczecina po to aby nie liczni dostawali podwyżki.Bo reszta się nie kwalifikuje,jesteśmy zbyt za mało wyszkoleni aby podwyżkę dostać.A po co on jest ??? Poczęstował nas rybą za która musimy zapłacić sami.
zdjecie uzytkownika
Bat - 2014-05-13 09:09:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co za problem wysłać was na szkolenie, skoro niby nie macie tego samego poziomu? Albo komuś się nie chce, albo ktoś z premedytacją nie chce.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-06-06 21:17:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Iwonko co sie nic nie chwalisz ze awansowalas
zdjecie uzytkownika
majkel - 2014-06-15 01:47:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do xxx moze i ty kiedys awansujesz. jak sie bedziesz staral. np. na pomocnka ukladacza odpadu produkcyjnego.
zdjecie uzytkownika
majkel - 2014-06-15 02:11:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Do blądi. ty na pewno jestes slabo wyszkolona...w jezyku polskim. skoro nawet. w nicku zrobilas bład. A. moze to nie kwestia wyszkolenia, moze to kwesta tego ze. nie tylko fizycznie jestes blONdynka ale i mentalnie.
zdjecie uzytkownika
james_dean - 2014-06-29 00:06:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma. Cos w tym zdaniu
jest prawdziwego. Ja tylko dodam cudze kolchozy chwalicie
swojej firmy nie znacie. kiedys z wami pracowalem . pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
nn - 2014-06-30 17:20:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszedzie jest dobrze,trzeba tylko umiec z ludzmi pracowac ale wiekszosc pracownikow to delikatnie piszac takie......... ze glowa mala zreszta jak pracowales to sam wiesz pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
www - 2014-07-28 00:15:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tu tak cicho czyzby kryzys panowal w firmie
zdjecie uzytkownika
Dmack - 2014-07-28 08:46:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Interchemall zajmuje się taśmami i uszczelnieniami czy to akustycznymi czy to kalenicowymi, PCV nie wspominając o innych izolacjach czy elementach wykorzystywanych do budownictwa. Wiadomo, że w Polsce od paru lat branża budowlana jest dosyć wahliwa - nie ma pewności co do zleceń, ilości tych zleceń. Chociaż mam wrażenie, że Interchemall ma swoich stałych odbiorców hurtowych i detalicznych. W ten sposób, może pracownicy nie mają się co specjalnie martwić o swoją przyszłość, bo jaka by ona nie była, Interchemall z klientami zawsze będą.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-02 17:25:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale pierdoolicie farmazony , napiszcie coś np.o ostatnich ruchach kadrowych i zebraniach a nie jakieś smutne wywody czym zajmuje sie JJJ, ja by zainteresowani nie wiedzieili co robią
zdjecie uzytkownika
Miki - 2014-08-28 15:54:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-04-13 10:45:30]:
Pamietacie może w jakim czasie odszedł z Janinowa Jagusiak z sekretarką?Szukam swoich świadect pracy i nie wiem czy to rok 2001 czy 2002 moze ktoś pomoże.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Interchemall Sp. z.o.o. - Janinow-Natoli.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski