Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Interchemall Sp. z.o.o. - Janinow-Natoli.

Pracowałeś w firmie Interchemall Sp. z.o.o. - Janinow-Natoli. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nn - 2014-06-30 17:20:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszedzie jest dobrze,trzeba tylko umiec z ludzmi pracowac ale wiekszosc pracownikow to delikatnie piszac takie......... ze glowa mala zreszta jak pracowales to sam wiesz pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
www - 2014-07-28 00:15:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tu tak cicho czyzby kryzys panowal w firmie
zdjecie uzytkownika
Dmack - 2014-07-28 08:46:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Interchemall zajmuje się taśmami i uszczelnieniami czy to akustycznymi czy to kalenicowymi, PCV nie wspominając o innych izolacjach czy elementach wykorzystywanych do budownictwa. Wiadomo, że w Polsce od paru lat branża budowlana jest dosyć wahliwa - nie ma pewności co do zleceń, ilości tych zleceń. Chociaż mam wrażenie, że Interchemall ma swoich stałych odbiorców hurtowych i detalicznych. W ten sposób, może pracownicy nie mają się co specjalnie martwić o swoją przyszłość, bo jaka by ona nie była, Interchemall z klientami zawsze będą.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-02 17:25:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale ( usunięte przez administratora ) farmazony , napiszcie coś np.o ostatnich ruchach kadrowych i zebraniach a nie jakieś smutne wywody czym zajmuje sie JJJ, ja by zainteresowani nie wiedzieili co robią
zdjecie uzytkownika
Miki - 2014-08-28 15:54:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja - 2014-04-13 10:45:30]:
Pamietacie może w jakim czasie odszedł z Janinowa Jagusiak z sekretarką?Szukam swoich świadect pracy i nie wiem czy to rok 2001 czy 2002 moze ktoś pomoże.
zdjecie uzytkownika
BYŁY ROBOL - 2014-10-08 13:11:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć ludzie JJJ co u was słychać?Słyszałem że dostajecie jakieś śmieszne upomnienia(nie podpisana lista itp.)jeżeli to prawda to ciesze się że mnie już tam nie ma!Widzę że firma schodzi na psy-POZDRAWIAM LUDZI PRODUKCJI BEZPOŚREDNIEJ I TRZYMAJCIE SIĘ!
zdjecie uzytkownika
Karmy - 2014-10-09 08:49:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może i są rzeczywiście upomnienia tylko co z tego? Raczej żadne konsekwencje nie są wyciągane, a nawet jeśli to zaczną zwalniać pracowników?? Szczerze w to wątpię, bo warunki jakie oferują nie są jakieś górnolotne, z czego wniosek, że raczej praca tutaj nie jest marzeniem każdego człowieka. Chociaż na pewno chętni do pracy by się znaleźli.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-09 11:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
sami się będą zwalniać, marna płaca, skoro kobiety mają o 1,2,3 zł więcej od operatora na godz, paru już odeszło, paru następnych się szykuje do odejścia
zdjecie uzytkownika
BYŁY ROBOL - 2014-10-12 10:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mówisz że kobiety mają 1,2,3zł więcej na godzinę od operatorów ale czy przyjrzałeś się pracy co poniektórych (dla mnie osobiście),,PSEUDO OPERATORÓW,, np.pras i ciss catting?Mają czas na wszystko łącznie na nadprogramowe przerwy!Kobiety również szkolą się na maszynach i nie raz dorównują panom!
zdjecie uzytkownika
... - 2014-10-15 08:44:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pseudo operatorzy mają czas...czemu nie?jak mają za niskie normy...przesież to oczywiste.Ciekawie wyglądają walidacje lub weryfikacja normy, bo przy sprawdzaniu jaki to operator dokładny,....podziwiam;)
zdjecie uzytkownika
pseudo - 2014-10-15 19:14:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jacy to ludzie są tutaj wyszczekani, aż robi się to śmieszne:) Atmosfera w firmie robi się coraz gorsza, nie da się tego ukryć. Normy są za niskie?? Nie wiem na których stanowiskach... Drodzy technolodzy dbają o to jak mogą, podnoszą sami bez walidacji co jakiś czas. A jak już jest walidacja, to najlepiej podnieść o 100% żeby nie mieć czasu iść do łązienki ani na przerwę bo norma juz będzie nie do wyrobienia. Więc o czym mowa... po co ułatwic prace, wdrożyć coś nowego żeby było lżej i więcej jak można po prostu szybciej pracować. Co do podwyżek, to są ale normy, miejmy nadzieje że ruszy się coś w wynagrodzeniach
zdjecie uzytkownika
xx - 2014-10-16 12:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
od razu wyszczekani...widać prawda w oczy kole,a czy ktoś broni wyjścia do łazienki, czy z tego rozlicza?pewnie ze nie...więc o czym mowa?
zdjecie uzytkownika
blądi - 2014-11-02 18:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
teraz to się wykazuje Dynarowska,wszędzie normy podnosi,tylko tam gdzie mąż pracuje to zapomina jak to jest z maksymalnymi normami.Bo jak to można mężowi podnieść normy.Czyli mało pracy na laminarce i hotmelcie( była maszyna Sandomierskiego) Tam odziwo jakoś norm się nie podnosi, a nawet niektóre obniża.I gdzie tu drodzy koledzy i koleżanki mamy mieć sprawiedliwość???
zdjecie uzytkownika
blądi - 2014-11-02 18:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BYŁY ROBOL - 2014-10-12 10:59:12]:
niedługo to wg.. Grześka naszego nowego ala kierownika to wszyscy będziemy zerem ,każdemu mówi że trzeba mieć argumenty do podwyżek pieniężnych ale jak by zamienił się z nami na wypłatę to ciekawe czy by też taki był i chciał pracować za nasze małe grosiki...!!!!!!!!!!
Tylko czemu sam z pomorza przybiegł na mazowsze?????????? Tam już nie dał rady bo go koledzy z byłych firm ścigają za to jaki jest???????????????
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-03 18:39:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [blądi - 2014-11-02 18:46:43]:
Skoro tak odważnie szafujesz nazwiskami podaj i swoje.
zdjecie uzytkownika
rupert - 2014-11-03 19:02:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dobra, napiszcie kochani na co można się tam dostać jakie stanowiska bo chcę papiery wysłać do nich żeby się dostać. napiszę im konkretnie co chcę żeby mnie potem nie przydzielili na cos czego nie chcę. co do kasiorki to już zrobiłem rozeznanie i wiem że nie jest źle, warto popracować. a jak obecnie z nadgodzinami?
zdjecie uzytkownika
xx - 2014-11-06 20:04:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z nadgodzinami mizernie, ale kaśiorka ok,więc polecam prace
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-07 23:03:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z nadgodzinami mizernie, ale kaśiorka ok,więc polecam prace
zerwm jesteś skoro tak piszesz, mydlenie oka i tyle
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-11-19 20:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy orientuje się ktos może, jakie warunki sa na stanowisku Inżyniera Produkcji? Poszukuje pracy, znalazłem od nich ogłoszenie, ale nie dość, że nie jest aktualne, to mało informacji w nim zawarli. Wymagania spełniam, jestem absolwentem inżynierii chemicznej i procesowej, mam doświadczenie na takim stanowisku. Myślicie, że jest szansa na zatrudnienie, w ogóle warto?
zdjecie uzytkownika
odpowiadający - 2014-11-20 07:16:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie warto.
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-11-20 12:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paweł - 2014-11-19 20:23:17]:
Nawet ogłoszenia nie potrafią napisać jasno i czytelnie;-) odpowiedz sobie sam.
Jak lubisz się podlizywać , wkoorwiać ludzi, nie aspirujesz do awansu, siedzisz cicho i działasz na zasadzie pieska to śmiało aplikuj!!
No i nie musisz się znać na technologii i produkcji czegokolwiek tylko liczysz w miarę sprawnie , najlepiej po 100 razy to samo to ok.Ale wynik musi być zgodny z założonym wcześniej( bez względu na dane na których operujesz). No bo wiesz ,tabelki do prezesa MUSZĄ trafić odpowiednie
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-21 11:23:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No i znowu błysnął jakiś inteligent co ledwo klej umie dolać. Po co pisać takie głupoty jak się nie ma pojęcia za co odpowiedzialni są ludzie na innych stanowiskach. Jak masz ochotę kogoś oczerniać to podejdź i powiedz prosto w twarz a nie anonimowo wypisujesz takie brednie bohaterze.
zdjecie uzytkownika
abcd - 2014-11-30 17:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [blądi - 2014-11-02 18:46:43]:
Mówicie o tej pani od norm, o wyglądzie klaczy i prowincjonalnym stylu ? Która psim swędem awansowala na technologa :D A ten malutki czarny przemadrzaly to jej mąż ??? O kurde a ja zawsze myślałem ze to syn :)
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-11-30 20:14:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [abcd - 2014-11-30 17:18:12]:
Kogos tu zazdrość zżera... Żal
zdjecie uzytkownika
xx - 2014-12-16 20:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
.... czego żal,co tu zazdroscic?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Interchemall Sp. z.o.o. - Janinow-Natoli.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Interchemall Sp. z.o.o. - Janinow-Natoli.?
Zadaj pytanie
x