Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bohle Polska Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Bohle Polska Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gosc - 2012-01-18 10:49:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownicto Bohle (usunięte przez administratora)?! To nie jest nawet pracownik Bohle tylko podwykonawca - firma MAJDA! wiec nie obrażaj tej firmy jak nie znasz nawet struktóry facet!
zdjecie uzytkownika
gosc - 2012-03-23 15:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowales w firmie i nawet nie znasz struktury...Pan (usunięte przez administratora)to nie pracownik firmy Bohle tylko firmy podwykonawczej, za ktorej platnosci Bohle nie odpowiada. A Pan (usunięte przez administratora)byl szefem tej firmy... wiec nie pracowales w Bohle tylko u Pana (usunięte przez administratora)!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-12 11:46:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda atmosfera w pracy i kontakty z szefem w Bohle? Co z systemem motywacji, istnieje jakiś system nagród, jak wycieczki, karnety, bony lub premie pieniężne? Za którym razem zaproponowali umowę na stałe, a nie o zlecenie? Co z samorozwojem? Jaka jest szansa by początkujący nauczył się nowych umiejętności, dostał bardziej odpowiedzialne obowiązki lub brał udział w różnorodnych projektach?
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2013-09-19 16:44:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe kto tak pięknie pisze?mała część jest prawdą z tego co tu piszą!!! atmosfera w firmie jest beznadziejna chyba,że siedzisz na exporcie to nic nie wiesz co dzieje się w firmie.Składki ok!,pensje na czas ok!,reszta do kitu!!! Jak wyjedziesz na export to sam musisz wszystko sobie załatwić,meldunek itd.i nie interesuje nikogo czy znasz język czy nie i na budowie to samo.( usunięte przez administratora ) a roboty robi się naprawdę dużo i oni dobrze o tym wiedzą!kto zarabia to zarabia????????? a atmosfera w pracy to już katastrofa!!!Pracuję tu długo ale niewiem ile jeszcze bo trzeba rodzinę utrzymać a tu to dla kawalerów są zarobki!!!!!jak ktoś chetny to pomogę mam juz fajną firme potrzebują na warsztat,my się z tąd zbieramy bo tu niema przyszlosci tylko obietnice bez pokrycia!!!( usunięte przez administratora )No i to co najgorsze nie docenia się fachowców traktowani są tak samo jak jak ci co nie mają pojęcia o robocie!!!Piszcie zapraszam!!!





zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-09-19 16:48:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapomnij o nagrodach!!!! dużo obietnic mało efektów!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-19 19:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACOWNIK to Bohle zatrudnia bez języka w ogóle? jakies szkolenia robia, czy pracuje duzo Polaków i idzie się zrozumieć. Rozumiem, że odradzasz, to duzo ludzi odchodzi, rotacje czeste?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-23 17:45:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spoko bez jezyka przyjmuja tylko na robocie pasowalo by sie zanac!rotacji niema chyba ze ktos do norwegi spyla ,to co masz na umowie zawsze dostaniesz i na czas bez znajomosci zawodu raczej marne szanse!tak na tle innych firm to pod wzgledem wyplacalnosci jest naprawde ok zawsze wszystko i na czas! TYLKO ZE W KRAJU TO SZALU NIEMA!!!!
A ZAGRANICE NIE KAZDY CHCE JECHAC!!!!
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-23 21:44:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To w takim razie są w Bohle jacyś polscy przełożeni? Ogółem dużo Polaków? Gdzie się mieszka, jakie warunki?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-09-24 19:39:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale wy tu sie chlopy opiszecie. w bohle robic trzeba jak wszedzie i zawsze znajdzie sie ktos komu cos nie bedzie pasowac. wszystkim nie dogodzisz, mi tez nie. tu u nas na zakladzie kolo koloni tez trzeba sie starac i zasuwac jak trzeba, ale jest git.
Tak sie sklada ze dopuki sie nie przyjmiesz do roboty to sie nie przekonasz a jakbym tylko czytal te pojekiwania i stekania to bym zadnej firmie nie zaufal.
prawda jest taka, ze mnie po 15 latach pracy zwolnili z firmy ze slaska, by byly redukcje i jakby nie to ze sie przyjalem do bohle na poczatku na kraj, bo mieli i maja roboty, to bym teraz siedzial z zona i dzieckami u tesciowej, a dom by mi komornik za kredyt zlicytowal. do tego juz dochodzilo.
tak ze kazdy jest kowalem swojego losu.
siema z zaglebia rury.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-24 21:58:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik, pracujesz koło kolonii, to znaczy w bohle w Niemczech? Bo się pogubiłem... Dojeżdżasz do pracy z Polski, czy jak to jest? Zakwaterowanie Ci dali?
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-02-24 09:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za granica co ile są zjazdy o polski ?
zdjecie uzytkownika
jancio - 2014-02-25 15:27:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aplikowałem teraz na blacharza do Bohle Polska i dobrze jest przeczytać, że o tej firmie są dobre opinie na forum
zdjecie uzytkownika
rex - 2014-02-26 11:41:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jancio, to nie zapomnij tutaj napisac jak się potoczy ta Twoja aplikacja do Bohle, bo ja równiez jestem zainteresowany firma, ale jeszcze nie aplikowałem, z góry dzięki.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-02-26 12:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Atmosfera w firmie jest beznadziejna (usunięte przez administratora)Jak wyjedziesz na export to sam musisz sobie załatwić meldunek, organizacja do kitu. Potrafią po tygodniu pracy za granicą ściągnąć Cię do kraju na tydzień bądź dwa do pracy na miejscu. Wypłaty na czas ale zarobki dla kawalerów. Nie docenia się fachowców, traktowani są tak samo jak jak ci co nie mają pojęcia o robocie.
zdjecie uzytkownika
maruda - 2014-03-01 20:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-02-26 12:41:20]:
Kolega pracownik to musi być jakiś mega kozak. o 12:41 w południe czas w pracy na pisanie. no gratulacje. wszystko to stek bzdur. atmosfera jest w porządku, ludzie są zgrani, a na niekturych budowach widziałem znają się już od kilku lat. nie ma rotacji jak w mojej wcześniejszej firmie. sam ściągnąłem do siebie 4 kumpli i sobie chwalą. paru jeszcze chce przyjść. ale kazali czekać. hehe a meldunek nam pomogli załatwić na miejscu. docenia się fachowców, ale takim jak ja ruwnież daje się szansę.
zdjecie uzytkownika
ani - 2014-03-10 21:21:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może kolega już nie pracuje albo przerwę miał, ewentualnie może to konkurencja Bohle, niemniej jednak dzięki za komentarz.
zdjecie uzytkownika
rolfik - 2014-03-25 17:48:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@maruda, czyli Ty poszedłeś do Bohle bez żadnego wcześniejszego doświadczenia w podobnej robocie? radzisz sobie?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-04-02 18:24:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM TEJ FIRMY
zdjecie uzytkownika
pracownik 2 - 2014-04-02 21:30:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja wrecz przeciwnie. Z czystym sumieniem moge polecić i ciesze się ze mnie kumpel namówił zeby sie do bohle przyjac. raczej staram sie nie czytac az tak dokladnie tych wszystkich bredni jakie pisza na forum ci wszyscy wywaleni za gorzałkę albo lenistwo.
Do Rolfik: mysle ze bez doswiadczenia bedzie ci ciezko sie utrzymac.
zdjecie uzytkownika
SAmuraj - 2014-04-05 08:03:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego a czym zajmujesz się w Bohle? Możesz coś więcej powiedzieć, bo też jestem zainteresowany rekrutacją do firmy.-
zdjecie uzytkownika
Bowling - 2014-06-24 09:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może podejście do Bohle zależy od stanowiska? Jednym pasuje i stanowisko i kasa a innym nie, bo gorsze wynagrodzenie...
zdjecie uzytkownika
zawiedzony - 2014-07-20 21:15:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej firmy, to nic innego jak agencja pośrednictwa pracy, spęd bydła na demolki na elektrownie niemieckie, będąc dobrym monterem można sie zatrudnić w firmie o lepszych warunkach, bo na demolki to nie trzeba być fachowcem he he. Zresztą co można powiedzieć jeśli firma zajmuje sie izolerką przemysłową, jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
jack - 2014-07-21 16:32:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz racje, też myślałem że podniose swoje kwalifikacje bo niby firma z tardycjami i znana na rynku niemieckim,. niestety nic z tego, jedynie czego można sie tam nauczyć to partaniny , a o współpracownikach już nie wspomne że sami alkoholicy, firma tzw. rodzinna ha ha, chyba patologiczna
zdjecie uzytkownika
ziomek - 2014-07-22 20:35:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakbym czytał tylko wasze opinie Panowie, to pewnie od kilku lat byłbym ciagle bezrobotnym. Tam źle płacą, tam kradną, tam układy rodzinne, tam znowu, alkoholicy na budowie, tam partacze, tam sie nie mozna rozwinac, tam za duzo godzin, tam za malo, a tam znowu demola na elektrowni. prawda jest taka że ja pracuję w tej firmie od 4,5 lat i jak wszedzie i tutaj za lezenie nie placa. ale jak sie pokazesz z dobrej strony to i ciebie docenią. mnie sciagnal do firmy znajomy. za mna przyszedl rowniez moj kuzyn. pozniej za nami odeszło paru ze starej firmy. i jest nam wszystkiem raz lepiej raz gorzej ale dobrze. dla mnie sie liczy reguralna i dobra kasa, placona punktualanie a nie jak w mojej starej firmie raz dwa tygodnie, raz miesiac puzniej. a tutaj co do dnia i w takiej wysokości jak obiecano. sproboj szczescia gdzie indziej to wtedy zobaczysz.
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2014-07-22 22:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ziomek - 2014-07-22 20:35:48]:
szczęście tu nie ma nic do rzeczy, kolego pracujący aż 4,5 roku w bohle, też byłem pracownikiem tej firmy , i prawda jest taka ze u każdego innego pracodawcy jest o niebo lepiej niż u pana Legutki, pozdrowienia i wielu lat pracy życze, najlepiej jakbyś dożywocie podpisał z tą firmą, prawde mówiąc jest to nawet żałosne
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bohle Polska Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x