Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Bohle Polska

zdjecie uzytkownika
- 2013-09-24 21:58:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik, pracujesz koło kolonii, to znaczy w bohle w Niemczech? Bo się pogubiłem... Dojeżdżasz do pracy z Polski, czy jak to jest? Zakwaterowanie Ci dali?
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-02-24 09:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za granica co ile są zjazdy o polski ?
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-02-24 09:49:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiedzcie mi jak często są zjazdy do polski na eksporcie?
zdjecie uzytkownika
jancio - 2014-02-25 15:27:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aplikowałem teraz na blacharza do Bohle Polska i dobrze jest przeczytać, że o tej firmie są dobre opinie na forum
zdjecie uzytkownika
rex - 2014-02-26 11:41:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jancio, to nie zapomnij tutaj napisac jak się potoczy ta Twoja aplikacja do Bohle, bo ja równiez jestem zainteresowany firma, ale jeszcze nie aplikowałem, z góry dzięki.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-02-26 12:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Atmosfera w firmie jest beznadziejna (usunięte przez administratora)Jak wyjedziesz na export to sam musisz sobie załatwić meldunek, organizacja do kitu. Potrafią po tygodniu pracy za granicą ściągnąć Cię do kraju na tydzień bądź dwa do pracy na miejscu. Wypłaty na czas ale zarobki dla kawalerów. Nie docenia się fachowców, traktowani są tak samo jak jak ci co nie mają pojęcia o robocie.
zdjecie uzytkownika
maruda - 2014-03-01 20:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-02-26 12:41:20]:
Kolega pracownik to musi być jakiś mega kozak. o 12:41 w południe czas w pracy na pisanie. no gratulacje. wszystko to stek bzdur. atmosfera jest w porządku, ludzie są zgrani, a na niekturych budowach widziałem znają się już od kilku lat. nie ma rotacji jak w mojej wcześniejszej firmie. sam ściągnąłem do siebie 4 kumpli i sobie chwalą. paru jeszcze chce przyjść. ale kazali czekać. hehe a meldunek nam pomogli załatwić na miejscu. docenia się fachowców, ale takim jak ja ruwnież daje się szansę.
zdjecie uzytkownika
ani - 2014-03-10 21:21:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może kolega już nie pracuje albo przerwę miał, ewentualnie może to konkurencja Bohle, niemniej jednak dzięki za komentarz.
zdjecie uzytkownika
rolfik - 2014-03-25 17:48:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@maruda, czyli Ty poszedłeś do Bohle bez żadnego wcześniejszego doświadczenia w podobnej robocie? radzisz sobie?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-04-02 18:24:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM TEJ FIRMY
zdjecie uzytkownika
pracownik 2 - 2014-04-02 21:30:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja wrecz przeciwnie. Z czystym sumieniem moge polecić i ciesze się ze mnie kumpel namówił zeby sie do bohle przyjac. raczej staram sie nie czytac az tak dokladnie tych wszystkich bredni jakie pisza na forum ci wszyscy wywaleni za gorzałkę albo lenistwo.
Do Rolfik: mysle ze bez doswiadczenia bedzie ci ciezko sie utrzymac.
zdjecie uzytkownika
SAmuraj - 2014-04-05 08:03:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego a czym zajmujesz się w Bohle? Możesz coś więcej powiedzieć, bo też jestem zainteresowany rekrutacją do firmy.-
zdjecie uzytkownika
Bowling - 2014-06-24 09:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może podejście do Bohle zależy od stanowiska? Jednym pasuje i stanowisko i kasa a innym nie, bo gorsze wynagrodzenie...
zdjecie uzytkownika
zawiedzony - 2014-07-20 21:15:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej firmy, to nic innego jak agencja pośrednictwa pracy, ( usunięte przez administratora ) będąc dobrym monterem można sie zatrudnić w firmie o lepszych warunkach,(usunięte przez administratora) Zresztą co można powiedzieć jeśli firma zajmuje sie izolerką przemysłową(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ziomek - 2014-07-22 20:35:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jakbym czytał tylko wasze opinie Panowie, to pewnie od kilku lat byłbym ciagle bezrobotnym. Tam źle płacą, tam kradną, tam układy rodzinne, tam znowu, alkoholicy na budowie, tam partacze, tam sie nie mozna rozwinac, tam za duzo godzin, tam za malo, a tam znowu demola na elektrowni. prawda jest taka że ja pracuję w tej firmie od 4,5 lat i jak wszedzie i tutaj za lezenie nie placa. ale jak sie pokazesz z dobrej strony to i ciebie docenią. mnie sciagnal do firmy znajomy. za mna przyszedl rowniez moj kuzyn. pozniej za nami odeszło paru ze starej firmy. i jest nam wszystkiem raz lepiej raz gorzej ale dobrze. dla mnie sie liczy reguralna i dobra kasa, placona punktualanie a nie jak w mojej starej firmie raz dwa tygodnie, raz miesiac puzniej. a tutaj co do dnia i w takiej wysokości jak obiecano. sproboj szczescia gdzie indziej to wtedy zobaczysz.
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2014-07-22 22:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ziomek - 2014-07-22 20:35:48]:
szczęście tu nie ma nic do rzeczy, kolego pracujący aż 4,5 roku w bohle, też byłem pracownikiem tej firmy , i prawda jest taka ze u każdego innego pracodawcy jest o niebo lepiej( usunięte przez administratora )pozdrowienia i wielu lat pracy życze, najlepiej jakbyś dożywocie podpisał z tą firmą, prawde mówiąc jest to nawet żałosne
zdjecie uzytkownika
nowy00 - 2014-07-26 20:35:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam , może mi ktoś powiedzieć jak tu z robotą ogolnie , bardziej by mnie interesowała praca zagranica . Przyjmują młodych pracowników z 2letnim okresem pracy w izolacji ?
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2014-07-29 20:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ludzie co wy piszecie od 4 lat grosza nie podniesli a ceny poszly kilka razy do gory (usunięte przez administratora)pracuje tu ladnych pare lat i wiem wiecej niz wy wszyscy razem!!!!poprostu jest coraz gozej!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
zizi - 2014-07-30 01:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@zawiedziony W jakiś sposób muszą rekompensować sobie trudy pracy... W dzisiejszych polskich firmach nie jest łatwo otrzymać podwyżkę czy premię, ale może Bohle jest jedną z tym firm, gdzie ktoś sięgnie po rozum do głowy i zobaczy, że pracownicy będą bardziej zmotywowani do pracy gdy otrzymają wyższe pieniążki. Branża budowlana w której działa Bohle w Polsce jest wciąż mocno rozwijana. Wiadomo, silniejsi przetrwają, ale według mnie firma z Bochni ma szansę na ciągle zlecenia, także dopływ pieniędzy powinien być w miarę stały.
zdjecie uzytkownika
tarnowiak - 2014-07-30 19:55:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak to dobrze, ze ktos wymyslił forum, gdzie mozna spokojnie wiadro pomyi wylac na ludzi i zmieszac te i inne firmy z blotem, prawie anonimowo. tylko ze paru z nas namierzyli kiedys w bisie na polecenie prokuratury i juz nie bylo anonimowo. co tak duzo tutaj tych ktorzy kiedys pracowali cos slyszeli, albo pracuja juz tyle lay i tak zle. a i tak z ciekawosci czy teskonoty zagladaja i czytaja i swoje 3 grosze wrzuca. tak dlugo jak firma z bochni bedzie walczyc o nas czyli o swoich pracownikow tak samo jak o zlecenia i robote, wszystkie wasze wpisy zlosliwe te z zemsty jak i podlizujace sie firmie beda tyle warte co zeszloroczny snieg. adresem naszych wszystkich frustracji(chyba tak to sie pisze) powinnien byc zaborczy system zusowsko-podatkowy. czy ktorys ma umowe smieciowa o dzielo, czy zlecenie? mnie od poczatku wzieli na umowie o prace z pelnym zusem. a zreszta cale to czy inne forum gdzie sobie mozna popuscic emocji to o kant h... rozbic. pozdrowienia na wszystkich ziomali z tarnowa i uszwi.
zdjecie uzytkownika
raca - 2014-09-03 23:17:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak Tarnowiaku, zawsze warto napisać swoją opinię, np. dla przyszłych pracowników Bohle, żeby wiadomo było jak się pracowało w "naszych czasach" :) Cenna jest też Twoja uwaga o tym, że dopóki będą zlecenia i dopóki firma będzie walczyć o pracowników to wszystko będzie szło do przodu, to meritum zagadnienia.
zdjecie uzytkownika
pracujacy - 2014-09-24 20:52:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dobra firma, wiarygodna, nie ma rotacji zatrudnienia, oby takich więcej.
zdjecie uzytkownika
KOryntian - 2014-10-14 09:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie dużą rolę przy podjęciu pracy odgrywa uznanie międzynarodowe. Grupa Bohle idealnie nadaje się dla mnie, chociaż zastanawiam się czy konkurencja przypadkiem nie zaczyna w branży technologii izolacji, ochrony przed hałasem odjeżdżać bohle. Mam nadzieję, że to tylko moje złudne wrażenie, a nawet jeśli nie to wszystko w rękach pracowników by doskoczyć do topu.
zdjecie uzytkownika
Bowling - 2014-11-05 13:37:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak pisze PRACUJĄCY skoro brak rotacji, to rzeczywiście musi być stabilna praca. no i to by też wyjaśniało brak ofert pracy. ani na GoWorku, ani na www.bohlepolska.pl nic. myślę, że i tak wyślę cv na formatkę kontaktową, a może mi się poszczęści :) międzynarodowa firma to dobry start i szanse na rozwój.
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-11-19 16:56:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Bowling, bo źle szukasz, nie mają nic na stronie bohlepolska bo taka nie istnieje, ale na bohle-polska.pl jest już całkiem sporo. Po prawej masz kwestionariusz osobowy, wystarczy go wypełnić. Rekrutują na wiele stanowisk: blacharze, monterzy, kierownicy robót instalacyjnych. Zgłoszenia przesyła sie e-mailem lub listem, co ciekawe można tez aplikować telefonicznie.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bohle Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Bohle Polska ?
Zadaj pytanie
x