Bohle Polska

Bochnia

Opinie o Bohle Polska

monter izolacji 2011-09-28 20:22:52
napiszcie cos bierzącego jak jest teraz w bohle dla izolerów.dzieki
mario30 2011-09-30 14:47:52
Jestem ze Szczecina pracuję jako izoler/blacharz. Jak dostać się do tej firmy. Pozdrawiam.
2
anonim 2011-10-25 18:59:22
Ja dzwoniłem do kadr, numer znaleziony na stronie internetowej firmy (tam poszukaj). Sprawdzili mnie i przyjęli do pracy w ciągu tygodnia.
Wpadła jeszcze raz premia do wypłaty 10, teraz mają mnie wysłać na chwilę za granicę, potem wracam znowu na polskie budowy.
To mi odpowiada. Pytałem i wiem że ostatnio szukają jeszcze kogoś dobrego na warsztat i do ewentualnie pomiarów.
Możesz pytać. Miła i fajna atmosfera w biurze w Bochni.
Kierownicy na budowie tez są ok.
Uciekłem ostatnio z Iso-Przekrętu (Perfektu) i teraz wiem że żyję.
anonim 2011-10-25 19:01:58
Ja dzwoniłem do kadr, numer znaleziony na stronie internetowej firmy (tam poszukaj). Sprawdzili mnie i przyjęli do pracy w ciągu tygodnia.
Wpadła jeszcze raz premia do wypłaty 10, teraz mają mnie wysłać na chwilę za granicę, potem wracam znowu na polskie budowy.
To mi odpowiada. Pytałem i wiem że ostatnio szukają jeszcze kogoś dobrego na warsztat i do ewentualnie pomiarów.
Możesz pytać. Miła i fajna atmosfera w biurze w Bochni.
Kierownicy na budowie tez są ok.
Uciekłem ostatnio z Iso-Przekrętu (Perfektu) i teraz wiem że żyję.
gosc 2012-01-18 10:49:15
Kierownicto Bohle (usunięte przez administratora)?! To nie jest nawet pracownik Bohle tylko podwykonawca - firma MAJDA! wiec nie obrażaj tej firmy jak nie znasz nawet struktóry facet!
gosc 2012-03-23 15:23:10
Pracowales w firmie i nawet nie znasz struktury...Pan (usunięte przez administratora)to nie pracownik firmy Bohle tylko firmy podwykonawczej, za ktorej platnosci Bohle nie odpowiada. A Pan (usunięte przez administratora)byl szefem tej firmy... wiec nie pracowales w Bohle tylko u Pana (usunięte przez administratora)!
1
anonim 2013-05-12 11:46:40
Jak wygląda atmosfera w pracy i kontakty z szefem w Bohle? Co z systemem motywacji, istnieje jakiś system nagród, jak wycieczki, karnety, bony lub premie pieniężne? Za którym razem zaproponowali umowę na stałe, a nie o zlecenie? Co z samorozwojem? Jaka jest szansa by początkujący nauczył się nowych umiejętności, dostał bardziej odpowiedzialne obowiązki lub brał udział w różnorodnych projektach?
anonim 2013-05-27 13:29:04
Widzę żę firma izoler - Cracov grupa Bohle ma dobrą opinie. A możecie napisać jaką dają tam kasę? Piszecie że dobra więc dlatego się pytam. Złożyłem tam CV i zobaczymy może się do mnie odezwą niedługo.
admin 2013-06-01 16:47:16
wszystko OK.
jest uczciwie.
drwal 2013-06-02 22:36:16
Jestem teraz w niemczech w rejonie Koloni. wszystko jest. jest praca, kasiora tez dobra, ulak, kumple do grilla tez sa na miejscu, oby tak jak najdluzy,
polecam dobrym izolerom
anonim 2013-06-06 13:53:16
drwal a czy mógłbyś napisać tak mniej więcej jaka tam jest kasa? Zastanawiam się właśnie nad firmą izoler - Cracov grupa Bohle. Widzę że piszesz też że wporządku ludzie tam pracują skoro jest z kim grila zjeść
1
do Kolegi Drwala 2013-06-06 22:13:44
no właśnie Drwal, może byś tak zaprosił na tego grilla. też jestem w poblizu Koloni. A co do firmy to sam nie wiem z skad mają tyle pracy. naokoło mizeria a tutaj budow na najbliższe pułtorej roku.Co do kasy to jest zakaz informowania o zarobkah.
anonim 2013-06-07 11:06:51
Szkoda że nie można informować o zarobkach. A możecie chociaż napisać czy na przykład będę w stanie spokojnie tam wyżyć i jeszcze sporo wysłać do rodziny w Polsce? A firma izoler - Cracov grupa Bohle zapewnia mieszkanie czy to we własnym zakresie?
anonim 2013-07-02 08:41:01
wiesz co wierzacy Piotr nie bardzo wiem jaki to ma związek z moim pytaniem na temat zarobków i tego czy wystarczy mi kasy
1
pracownik 2013-09-19 16:48:28
zapomnij o nagrodach!!!! dużo obietnic mało efektów!!!!
anonim 2013-09-19 19:55:18
PRACOWNIK to Bohle zatrudnia bez języka w ogóle? jakies szkolenia robia, czy pracuje duzo Polaków i idzie się zrozumieć. Rozumiem, że odradzasz, to duzo ludzi odchodzi, rotacje czeste?
2013-09-23 17:45:49
spoko bez jezyka przyjmuja tylko na robocie pasowalo by sie zanac!rotacji niema chyba ze ktos do norwegi spyla ,to co masz na umowie zawsze dostaniesz i na czas bez znajomosci zawodu raczej marne szanse!tak na tle innych firm to pod wzgledem wyplacalnosci jest naprawde ok zawsze wszystko i na czas! TYLKO ZE W KRAJU TO SZALU NIEMA!!!!
A ZAGRANICE NIE KAZDY CHCE JECHAC!!!!
2013-09-23 21:44:02
To w takim razie są w Bohle jacyś polscy przełożeni? Ogółem dużo Polaków? Gdzie się mieszka, jakie warunki?
pracownik 2013-09-24 19:39:11
Ale wy tu sie chlopy opiszecie. w bohle robic trzeba jak wszedzie i zawsze znajdzie sie ktos komu cos nie bedzie pasowac. wszystkim nie dogodzisz, mi tez nie. tu u nas na zakladzie kolo koloni tez trzeba sie starac i zasuwac jak trzeba, ale jest git.
Tak sie sklada ze dopuki sie nie przyjmiesz do roboty to sie nie przekonasz a jakbym tylko czytal te pojekiwania i stekania to bym zadnej firmie nie zaufal.
prawda jest taka, ze mnie po 15 latach pracy zwolnili z firmy ze slaska, by byly redukcje i jakby nie to ze sie przyjalem do bohle na poczatku na kraj, bo mieli i maja roboty, to bym teraz siedzial z zona i dzieckami u tesciowej, a dom by mi komornik za kredyt zlicytowal. do tego juz dochodzilo.
tak ze kazdy jest kowalem swojego losu.
siema z zaglebia rury.
1
2013-09-24 21:58:04
pracownik, pracujesz koło kolonii, to znaczy w bohle w Niemczech? Bo się pogubiłem... Dojeżdżasz do pracy z Polski, czy jak to jest? Zakwaterowanie Ci dali?
3
Michał 2014-02-24 09:44:30
Za granica co ile są zjazdy o polski ?
Michał 2014-02-24 09:49:07
Powiedzcie mi jak często są zjazdy do polski na eksporcie?
2
jancio 2014-02-25 15:27:46
aplikowałem teraz na blacharza do Bohle Polska i dobrze jest przeczytać, że o tej firmie są dobre opinie na forum
rex 2014-02-26 11:41:52
@jancio, to nie zapomnij tutaj napisac jak się potoczy ta Twoja aplikacja do Bohle, bo ja równiez jestem zainteresowany firma, ale jeszcze nie aplikowałem, z góry dzięki.
pracownik 2014-02-26 12:41:20
Atmosfera w firmie jest beznadziejna (usunięte przez administratora)Jak wyjedziesz na export to sam musisz sobie załatwić meldunek, organizacja do kitu. Potrafią po tygodniu pracy za granicą ściągnąć Cię do kraju na tydzień bądź dwa do pracy na miejscu. Wypłaty na czas ale zarobki dla kawalerów. Nie docenia się fachowców, traktowani są tak samo jak jak ci co nie mają pojęcia o robocie.
1
maruda 2014-03-01 20:42:52
Kolega pracownik to musi być jakiś mega kozak. o 12:41 w południe czas w pracy na pisanie. no gratulacje. wszystko to stek bzdur. atmosfera jest w porządku, ludzie są zgrani, a na niekturych budowach widziałem znają się już od kilku lat. nie ma rotacji jak w mojej wcześniejszej firmie. sam ściągnąłem do siebie 4 kumpli i sobie chwalą. paru jeszcze chce przyjść. ale kazali czekać. hehe a meldunek nam pomogli załatwić na miejscu. docenia się fachowców, ale takim jak ja ruwnież daje się szansę.
1
ani 2014-03-10 21:21:35
Może kolega już nie pracuje albo przerwę miał, ewentualnie może to konkurencja Bohle, niemniej jednak dzięki za komentarz.
rolfik 2014-03-25 17:48:45
@maruda, czyli Ty poszedłeś do Bohle bez żadnego wcześniejszego doświadczenia w podobnej robocie? radzisz sobie?
pracownik 2014-04-02 18:24:27
NIE POLECAM TEJ FIRMY
pracownik 2 2014-04-02 21:30:41
A ja wrecz przeciwnie. Z czystym sumieniem moge polecić i ciesze się ze mnie kumpel namówił zeby sie do bohle przyjac. raczej staram sie nie czytac az tak dokladnie tych wszystkich bredni jakie pisza na forum ci wszyscy wywaleni za gorzałkę albo lenistwo.
Do Rolfik: mysle ze bez doswiadczenia bedzie ci ciezko sie utrzymac.
SAmuraj 2014-04-05 08:03:53
Kolego a czym zajmujesz się w Bohle? Możesz coś więcej powiedzieć, bo też jestem zainteresowany rekrutacją do firmy.-
Bowling 2014-06-24 09:10:20
Może podejście do Bohle zależy od stanowiska? Jednym pasuje i stanowisko i kasa a innym nie, bo gorsze wynagrodzenie...
1
zawiedzony 2014-07-20 21:15:36
Nie polecam tej firmy, to nic innego jak agencja pośrednictwa pracy, ( usunięte przez administratora ) będąc dobrym monterem można sie zatrudnić w firmie o lepszych warunkach,(usunięte przez administratora) Zresztą co można powiedzieć jeśli firma zajmuje sie izolerką przemysłową(usunięte przez administratora)
ziomek 2014-07-22 20:35:48
jakbym czytał tylko wasze opinie Panowie, to pewnie od kilku lat byłbym ciagle bezrobotnym. Tam źle płacą, tam kradną, tam układy rodzinne, tam znowu, alkoholicy na budowie, tam partacze, tam sie nie mozna rozwinac, tam za duzo godzin, tam za malo, a tam znowu demola na elektrowni. prawda jest taka że ja pracuję w tej firmie od 4,5 lat i jak wszedzie i tutaj za lezenie nie placa. ale jak sie pokazesz z dobrej strony to i ciebie docenią. mnie sciagnal do firmy znajomy. za mna przyszedl rowniez moj kuzyn. pozniej za nami odeszło paru ze starej firmy. i jest nam wszystkiem raz lepiej raz gorzej ale dobrze. dla mnie sie liczy reguralna i dobra kasa, placona punktualanie a nie jak w mojej starej firmie raz dwa tygodnie, raz miesiac puzniej. a tutaj co do dnia i w takiej wysokości jak obiecano. sproboj szczescia gdzie indziej to wtedy zobaczysz.
1
Kamil 2014-07-22 22:25:43
szczęście tu nie ma nic do rzeczy, kolego pracujący aż 4,5 roku w bohle, też byłem pracownikiem tej firmy , i prawda jest taka ze u każdego innego pracodawcy jest o niebo lepiej( usunięte przez administratora )pozdrowienia i wielu lat pracy życze, najlepiej jakbyś dożywocie podpisał z tą firmą, prawde mówiąc jest to nawet żałosne
nowy00 2014-07-26 20:35:13
Witam , może mi ktoś powiedzieć jak tu z robotą ogolnie , bardziej by mnie interesowała praca zagranica . Przyjmują młodych pracowników z 2letnim okresem pracy w izolacji ?
1
zawiedziony 2014-07-29 20:46:10
ludzie co wy piszecie od 4 lat grosza nie podniesli a ceny poszly kilka razy do gory (usunięte przez administratora)pracuje tu ladnych pare lat i wiem wiecej niz wy wszyscy razem!!!!poprostu jest coraz gozej!!!!!!!!!!
2
zizi 2014-07-30 01:22:06
@zawiedziony W jakiś sposób muszą rekompensować sobie trudy pracy... W dzisiejszych polskich firmach nie jest łatwo otrzymać podwyżkę czy premię, ale może Bohle jest jedną z tym firm, gdzie ktoś sięgnie po rozum do głowy i zobaczy, że pracownicy będą bardziej zmotywowani do pracy gdy otrzymają wyższe pieniążki. Branża budowlana w której działa Bohle w Polsce jest wciąż mocno rozwijana. Wiadomo, silniejsi przetrwają, ale według mnie firma z Bochni ma szansę na ciągle zlecenia, także dopływ pieniędzy powinien być w miarę stały.
1
tarnowiak 2014-07-30 19:55:35
jak to dobrze, ze ktos wymyslił forum, gdzie mozna spokojnie wiadro pomyi wylac na ludzi i zmieszac te i inne firmy z blotem, prawie anonimowo. tylko ze paru z nas namierzyli kiedys w bisie na polecenie prokuratury i juz nie bylo anonimowo. co tak duzo tutaj tych ktorzy kiedys pracowali cos slyszeli, albo pracuja juz tyle lay i tak zle. a i tak z ciekawosci czy teskonoty zagladaja i czytaja i swoje 3 grosze wrzuca. tak dlugo jak firma z bochni bedzie walczyc o nas czyli o swoich pracownikow tak samo jak o zlecenia i robote, wszystkie wasze wpisy zlosliwe te z zemsty jak i podlizujace sie firmie beda tyle warte co zeszloroczny snieg. adresem naszych wszystkich frustracji(chyba tak to sie pisze) powinnien byc zaborczy system zusowsko-podatkowy. czy ktorys ma umowe smieciowa o dzielo, czy zlecenie? mnie od poczatku wzieli na umowie o prace z pelnym zusem. a zreszta cale to czy inne forum gdzie sobie mozna popuscic emocji to o kant h... rozbic. pozdrowienia na wszystkich ziomali z tarnowa i uszwi.
1
raca 2014-09-03 23:17:44
tak Tarnowiaku, zawsze warto napisać swoją opinię, np. dla przyszłych pracowników Bohle, żeby wiadomo było jak się pracowało w "naszych czasach" :) Cenna jest też Twoja uwaga o tym, że dopóki będą zlecenia i dopóki firma będzie walczyć o pracowników to wszystko będzie szło do przodu, to meritum zagadnienia.
1
pracujacy 2014-09-24 20:52:37
dobra firma, wiarygodna, nie ma rotacji zatrudnienia, oby takich więcej.
1
KOryntian 2014-10-14 09:44:14
Jak dla mnie dużą rolę przy podjęciu pracy odgrywa uznanie międzynarodowe. Grupa Bohle idealnie nadaje się dla mnie, chociaż zastanawiam się czy konkurencja przypadkiem nie zaczyna w branży technologii izolacji, ochrony przed hałasem odjeżdżać bohle. Mam nadzieję, że to tylko moje złudne wrażenie, a nawet jeśli nie to wszystko w rękach pracowników by doskoczyć do topu.
Bowling 2014-11-05 13:37:34
jak pisze PRACUJĄCY skoro brak rotacji, to rzeczywiście musi być stabilna praca. no i to by też wyjaśniało brak ofert pracy. ani na GoWorku, ani na www.bohlepolska.pl nic. myślę, że i tak wyślę cv na formatkę kontaktową, a może mi się poszczęści :) międzynarodowa firma to dobry start i szanse na rozwój.
aleksy 2014-11-19 16:56:42
@Bowling, bo źle szukasz, nie mają nic na stronie bohlepolska bo taka nie istnieje, ale na bohle-polska.pl jest już całkiem sporo. Po prawej masz kwestionariusz osobowy, wystarczy go wypełnić. Rekrutują na wiele stanowisk: blacharze, monterzy, kierownicy robót instalacyjnych. Zgłoszenia przesyła sie e-mailem lub listem, co ciekawe można tez aplikować telefonicznie.
maniek 2015-05-26 22:26:48
Witam,.. chcialbym sie dowiedziec jak tam w firmie jest? czy są jakies wyjazdy za granice? jakie warunki placowe.?
janek 2015-07-23 00:13:49
No własnie, tez mnie to ciekawi, zwłaszcza, że forum coś przycichło i ostatnie opinie były w zeszłym roku, jak nie dalej. Chyba ktoś od tej pory korzystał jednak z usług bohle i może napisać jak tu się układa życie. Bowiem ta cisza w temacie trochę mnie niepokoi, wolałbym aplikowac do sprawdzonego miejsca.
john pierre 2015-07-28 19:02:38
kolego Janku, jak nie piszą nagminnie i źle to chyba dobrze o firmie i jej formie świadczy. gorzej, jeśli się jakaś firma ciągle reklamuje na wszystkich możliwych portalach, że nieustannie szuka pracowników – wtedy daje to do myślenia. a tak to chyba zatrudnienie stabilne, ciągłość pracy jest, rotacji pracowników nie ma a w tej branży to ważne.
bom 2015-08-22 22:39:59
jaka w Bohle Polska jest stawka początkowa dla nowego pracownika czy ktoś, może coś podpowiedzieć. Szukam pracy i u nich i już nawet pod profil zrobiłem list motywacyjny i teraz szukam opinii a tu na stronie są w miarę wporządku. Mam nadziję że atmosfera jest także ok. Jak kroś się wypowie o atmosferze będę wdzięczny.
1
din 2016-04-06 17:01:55
i co udało Ci się @bom zaaplikować do bohle polska czy nadal pozostajesz ze swoim CV w swoich dłoniach ? jeśli dalej będziesz się upierał na jedną firmą to możesz tak w tym trwać
Czarek 2016-05-08 12:35:41
Będę wdzięczny za wszelkie informacje na temat procesu rekrutacyjnego - jak przebiega, czy składa się z kilku etapów, czy jest to sama rozmowa kwalifikacyjna. W dzisiejszych czasach lepiej wiedzieć, na co być przygotowanym :)
Zostaw swoją opinię o Bohle Polska - Bochnia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bohle Polska