brak logo

Royal Europa

Polkowice

Opinie o Royal Europa

anonim 2010-06-25 09:40:09
Przyjmują do Royal-powiadomcie znajomych,tylko powidzcie im o stawce-1600brutto-kupa kasy!!!! Pewnie będą walić drzwiami i oknami,niech zapomną o kopalni-tylko ROYAL!!!!!Jest możliwość większej stawki,ale trzeba mieć w rodzinie Marka.D-jego szwagier dostał na początek 2500zł-inni muszą na taką stawkę pracować 5-6lat,ale nie rodzina szefa!!!!
szczęśliwy 2010-07-12 10:38:00
Elektryk tyle nie dostał,ale 2 z hakiem ma.
anonim 2010-07-15 05:59:14
polecam zrobic sobie klime :) da sie przeżyc he he tragedii niema
pozdr
6079 2010-07-19 00:03:05
Ogólne podejście do Człowieka w tej firmie jest typowo Orwelowskie "wrzystkie zwierzęta są równe ale są zwierzęta równiejsze".Pozdrawiam wrzystkie ku.wy które uwielbiają donosić panu kierownikowi.Mam nadzieje że mają z tego jakieś profity.
anonim 2010-07-27 10:36:17
Tylko ktory :-) ??
anonim 2010-07-27 10:41:48
6079 - 2010-07-19 00:03:05

Ogólne podejście do Człowieka w tej firmie jest typowo Orwelowskie
Jest jak mówisz :) a profity fatycznie mają tego nie da sie ukryć
Ja kocham royal :P
były robotnik:) 2010-07-27 11:01:27
Panowie jak tam po "zyskach" ... ??
były 2010-08-06 15:28:23
No panowie teraz wiem co to jest praca!Mogę wypić spokojnie kawę,mam PRZERWĘ NA ŚŃIADANIE[pół godzinki],można palić w spokoju,prysznic,środki do mycia,soboty,niedziele,święta WOLNE,urlop przynajmniej 2tyg,lub więcej-prawdziwa Europa nie mylić z Royalem!!!No i KASA-bez porównania!Pozdrowieńka dla chłopaków ze zmiany B!!!
elektryk 2010-08-19 11:54:18
Gościu REUROPA - kłamiesz jak najęty! 2250 zł na dzień dobry po 30 latach pracy, tyle jako elektryk dostałem. [usunięte przez admina]
koleś 2010-08-22 18:18:35
a co ty chcesz od sidingu gdy by nie ten wydział to tego ERBS-U by dawno nie było i was wszystkich mało wiecie, wy na swoje reklamacje nie zarabiacie wam nigdy nie dogodzi zapraszam na siding tu chociaż są wszyscy zgranie a nie takie płaczki jak wy
d- 2010-09-08 21:41:08
bedzie lepiej :) głowa do góry :D
anonim 2011-01-20 22:07:55
Pozdrowienia dla Brygady B oczywiście RBS hm...jak czytałem poprzednie komentarze to różnie można pomyśleć ale moja brygada była w porządku. ( każdy kto odejdzie tak pomyśli po długim czasie )
byly operator 2011-04-25 16:38:09
ja odszedlem jakis czas temu i muszę Ci powiedziec ze mam inne zdanie ;-) ale to stare czasy, teraz jedynie jadąc przez polkowice i widząc szyld Royal Europa przypomina mi sie co tam sie działo, robota taka sobie (RR) , a za taką kase to się z domu nie oplaca wychodzić.. no ale niby lepsze to niz nic.. no chyba ze sie polepszylo od mojego odejscia ;-) Pozdro dla operatorów wytłaczarek :-D
hi 2011-05-02 16:40:20
coś jakiś zastój sie tutaj zrobił, czyżby jakiś dobrobyt nastał w tym Royal`ku
anonim 2011-05-20 13:58:18
witam czy kobiety przyjmuja tam do pracy na tasme.)
Bez Konta 2011-05-22 15:25:26
Czyś ty oszalał :))
ktoś 2011-05-25 15:41:47
może na RBS na taśmie kobieta by sobie dała rade, ale na Sidingu na [usunięte przez admina]linkach, nie ma mowy. Linki [usunięte przez admina] a wpadnie prezesiunio i powie że i tak za wolno.
ja 2011-06-01 10:59:57
Wszyscy anonimowi, wszyscy anonimowi! Wiadomo dlaczego. Od razu byście polecieli. Czyli jednak te MARNE 1500 wam tak nie śmierdzi.
Hello 2011-09-19 23:13:15
Witam..

Co taka cisza od dłuższego czasu czyzby dobrobyt nastapił :)?
Vacos 2011-09-22 11:42:18
Poczekaj zyski maja płacic , zaraz się zacznie :))
anonim 2011-11-01 20:53:35
a są w tej firmie jakieś pozytywy?
fajni ludzie?
pakiet socjalny?
fajne dziewczyny?
chociaż dobra stołówka?
d- 2011-11-02 10:58:49
Oczywiscie ,jest wszystko.. nawet pokoje do szybkiej drzemki ..
ktoś 2011-12-15 23:50:11
ROYAL to zakład przejściowy, każdy kto ma okazję ucieka z tąd marne zarobki zła atmosfera, ja naszczęście jóż tam nie robię jakoś mi się udało.
Radio 2011-12-20 08:59:48
Po prostu nie dałeś rady..:) zresztą po twoich błędach śmiem twierdzić ze nigdzie się nie nadajesz..:) Ortografia nie była chyba twoją mocną strona co ??:) Ale faktycznie masz rację kariery tam nikt nie zrobi ,nikt nie zarobi a jak zarobi to i tak [usuniete przez moderatora], fajne opinie chodzą bo głogowie o tej firmie:)) [usuniete przez moderatora]
mlody 2012-10-12 16:52:34
Panowie co wy tu piszecie za głupoty, pracowałem kilka miesięcy przez Work na rbs, robota jak każda, jak się chce pracować to jest ok. Polecam prace w Work, zarobki w porządku, a Pani [usuniete przez moderatora] spoko babka. Trzymcie się nieroby z Royal:)
1
kasia 2012-10-29 12:33:48
na jaki adres i w jakim formacie mozna przeslac cv do tego zakladu?bardzo prosze o pomoc
1
Royal 2012-10-29 14:14:54
[usuniete przez moderatora] format dowolny wraz z załączonym zdjeciem oraz listem motywacyjnym
Pozdr.
3
oni 2012-10-31 12:46:48
I co wysłałaś podanie?
Zostałaś przyjęta?
2
~anonim~ 2012-12-09 22:22:39
Nie pracujesz bo dałeś [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y albo się pracowac nie chciało albo poprostu jesteś lewy :)
1
Maricn W..ki 2012-12-10 15:13:40
hahaha niezłe forum, oj nie złe tylko dlaczego wszędzie anonim anonim i inne [usuniete przez moderatora]..:))
Mamy grudzien wiec były paczki ? , były zyski ?? (żart) :) aa zapomniałem stażowe też było ?? no ale o bonach to chyba złego słowa nie powiecie.. z teo co wiem i pamietam RE mial największe bony świąteczne w regionie..:))
~anonim 2012-12-13 22:39:42
Paczki było spoko, a bony mniejsze niż w tamtym roku .

Pozdrawiam
1
olo 2013-02-25 00:39:08
pozdrowienia dla mechanikow z brygady A
1
krzychu 2013-03-16 20:41:40
i tak najlepszy w polsce jest [usuniete przez moderatora]!!
2
d°c 2013-03-17 10:29:50
Skąd ty się dziecko urwał
2
dawid 2013-04-22 15:57:58
kto jest najwiekszym [usuniete przez moderatora] w tej firmie?
1
mlody 2013-06-24 16:58:17
jak tam panowie po zyskach i wczasach pod grusza?
1
Anonim 2013-08-08 09:15:05
Dają jakieś dodatki/premie w Royal Europa Polkowice?
1
2013-08-24 20:20:16
premia śmiechu warta 100 - 150 brutto
dodatki więcej pracy
1
Wojtek 2013-09-02 09:56:43
Panowie co tu ukrywać czas firmy Royal Europa juz minoł teraz jest tylko coraz gorzej szukajcie pracy bo długo firma nie pociągnie.......
1
dewis 2013-09-10 21:28:24
To już jest koniec, nie ma już nic,
Jesteśmy wolni, możemy iść.
To już jest koniec, możemy iść,
Jesteśmy wolni, bo nie ma już nic.
2
Rafał 2013-09-12 09:35:38
Pracowałem w RE ponad rok, praca jak każda inna, pracownicy ok, Pan Dyrektor mógłby być bardzie życiowy a z kadr najlepsza jest Pani [usuniete przez moderatora] niesamowicie fajna i miła kobieta - życiowa
Pozdrowienia dla Pani [usuniete przez moderatora]
1
erer 2013-09-14 12:14:01
Pani [usuniete przez moderatora] jest ekstra-klasa
mon 2013-09-14 19:00:57
zgadza się Pani [usuniete przez moderatora] jest ekstra
uważajcie na Panią [usuniete przez moderatora] sprawdzajcie czy dobrze Wam wypłaty naliczyła. Nie cierpię kobiety jest niemiła i zarozumiała, dużo ważnych rzeczy ukrywa przed pracownikiem głupio się póżniej tłumacząc, jest nie odpowiedzialna na to stanowisko moim zdaniem, miałem z nią nie raz kłopoty i przez nią też
cipao 2013-10-18 12:56:51
warunki finansowe o pomste do nieba wolaja ale jezeli chodzi o sam charakter pracy to nikt nie powinien marudzic bo pracuje sie dobrze.
DZ 2013-10-21 12:26:46
(usunięte przez administratora) Każdy kto ma tylko możliwość ucieka. Mistrzowie, z kilkunastoletnim doświadczeniem mają lekko ponad 2 tysiące. (usunięte przez administratora)
siding 2013-12-21 17:36:12
2,4 kola po 8 latach? jak na royal to musiales niezle z ucha strzelac by az tyle szarpac:). ja zrezygnowalem z pracy w royal europa dwa lata temu a pracowalem tam 6 lat i teraz wiem co to pieniadze, kokosow nie mam ale stac mnie na godne zycie a w re czlowiek tylko wegetowal
władi78 2014-08-29 13:54:35
napiszcie dokładnie co robią i jak się do nich dostać, bo szukam roboty a z samą firmą jakoś sontaktować się nie mogę, pech jakiś. Po komentach jak widze to się boję o atmosferę pracy żeby mnie nie gnębili. co rozumiecie przez pojęcie komuna? wiem że kokosów nie ma ale realnie napiszcie ile można wyciągnąć
Zostaw swoją opinię o Royal Europa - Polkowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Royal Europa