brak logo

cranswick Preston Anglia

Watton

Opinie o cranswick Preston Anglia

honda 2013-03-13 10:28:48
mazda 6 masz racje! pracowalem za dnia a pozniej przenioslem sie na nocna zmiane,duza roznica jest duzo zoltych(bez mozgowce) ktorzy nic nie robia tylko w papierkach siedza a ludzie robia pomylki a pozniej rozczarowanie ze 3 palety trzeba przepakowac i jakis niebieski biega po chali jak trzepniety , moze i jest bo na takiego wyglada.
myszka007 2013-03-24 02:30:48
wiec po co tam byliscie??? ja pracuje ponad pol roku i nie narzekam!!!!!!!!!!!!!!!!! wiadomo bylo ze latwo nie bedzie!!!!!po to tu jestesmy!!!!!!!!!!!!!zastanowcie sie co piszecie!!!! ludzie !!!!!!!!! jakie niebieskie kaski i litwini??? chyba zolte???daltonisci jestescie???jestem na nockach i nigdy nie slysze fasta i nie widze stopera!!!! na dniowkach takze!!!!mierza czas owszem jak cala linia sienie wyrabia!!!!!
mychorek007 2013-03-24 02:43:57
co do quatro sie zgodze! ale nie jest tak zle!!ggdyby bylo nikt by tam nie pracowal!!! ludzie po co piszeciebtakie rzeczy??? dla mnie pisza tacy ktorzy sa leniwi i sie nie wyrabiaja!!!!! i nie pasuje tempo pracy! po to tu jestesmy zeby zarabiac a nie bawic sie w jakies oskarzenia i nie wiadomo co!!!! chcerz zarabiac pracuj nie chcesz to nioe pracuj i przestan marudzic!!!!bawia mnie te komenarze jak dzieci!!!! to jest normalna praca jak kazda inna!!!!gdybym miala wierzyc waszym komentarzom to chyba bym w leb sobie strzelila!!!!!!
1
lutek 2013-03-24 13:58:45
zlikwidowac wszystkie agencje i po tygodniu nie ma cranswicka w watton !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ludzie pracujac przez agencje nie maja zadnych praw kompletnie sa tam nikim (bialymi murzynami) czesto mam okazje popatrzec na ta produkcje i wyobrazam sobie ze to sa czarni coz ale mam slaba wyobraznie i widze bialych ktorzy zapitalaja za to zeby oplacic mieszkanie kupic jedzenie i sie ubrac , to jest wyzysk ludzi z granicy wschodniej i ,,PO TO JESTESMY,, ????MYSZKA007 ????? jestes za glu....a, zeby co kolwiek rozumiec, bo nie planujesz zycia (nie myslisz o wlasnym mieszkaniu, dobrym samochodem lepszymi ubraniami itp. tylko aby brzuch napelnic), to przepraszam bardza ale ja nie mam zamiaaru z Toba pisac bo jestes czlowiekiem bez przyszlowci!!!!!
1
Agnentka 2013-04-04 19:03:35
Tak, piszesz 'zlikwidowac wszystkie agencje!' tak tylko gdyby nie te polki na które wszyscy non-stop narzekają co w tych 'okropnych' agencjach pracuja to by wszyscy polacy co 'don't speak English' po zasilek stali w WUP-ach w Polsce!

Troche szacunku!
Ja kiedys w takiej agencji pracowalam i szok! Ci Polacy tylko wchodza i tak: 'I don't spik Inglisz! I wont a dżob!' nieraz takie tumany, że aż wstyd! I tylko narzakają, bo przerwy za krótkie, bo za długie, bo za mało godzin, bo za dużo, bo za ciepło, bo za zimno, bo holidaya nie mam (a prosiłes o niego? a się uzbierał? nie!' , a brakuje pieniędzy (a liczyłeś godziny na kalkulatorku? nie!), a to manager zły i tępi niby (a manger na ciebie mówi że leń jesteś i nie kumasz prostych poleceń! I co ja mam z tym zrobić? No co? Pytam?)

Już nie pracuje tam bo mi wsytd było, naprawdę ludzie nie maja zielonego pojęcia jak się te agencje za nich wstawiają i kombunija, żeby pracownika utrzymać. Ile razy zbierają nagany za pracowników od managerów! Ile razy pracownicy zawodzą ich i wstyd przed fabryka znowu i znowu nagana u managera!

A wy tylko te dziewczyny z tych agencji narzekacie! Jak śmieci traktujecie, SMSy z groźbami, że dziecku gardło poderżniesz bo ci 2 godzin brakowało? Bezmózgowcu! Cos sie dziwić! I jeszcze oczekujecie, że jakimiś sługusami dla was są, że maja Wam to czy tamto załatwić bo sa polkami, a jak nie to zaraz sie na forum wyzywają albo obelgi ! Nie napisze w jakiej agencji pracowałam, było to dobre kilka miesięcy temu. Naprwadę! trochę szacunku! Jak sie nie znacie to nie wypisujcie głupot!

Jeżeli masz mózg, troche sie znasz na swoich prawach to sie upominaj o swoje, ale niestety rodacy w wiekszości wypadków to naprawde sami sobie nagrabiacie bo po prostu nie wiecie jak sie o swoje upominać!

Pamietajcie!

KARMA! Kto pod kim dołki kopie ten sam w nie wpada !!!!!!
Powodzenia!
2
Hanys 2013-05-06 22:56:26
No i zamilkli wszyscy po przeczytaniu kilku mądrych słów Agentki.
Ja też pracowałem w Preston i oczywiście nie powiem, że było lekko, bo na początku kilka razy miałem łzy w oczach, jak nie mogłem spać w nocy, bo nie wiedziałem gdzie wsadzić ręce z bólu. Rano przed robotą na 10 min do ciepłej wody, żeby rozruszać, ale po trzech miesiącach mija )))
Nie wiem jak inne agencje, bo nie pracowałem, ale jeśli chodzi o Staffline to nie narzekam, payslipy na czas, wypłaty na czas, nigdy nie brakowało mi nawet 15min na wypłatę.
Zaczynałem od 6,5/h, po trzech miesiacach na angielskiej miałem już 8,5Ł/h, o jedną podwyżkę lekko się upomniałem, a druga zupełnie z zaskoczenia, zobaczyłem dopiero na wypłacie.
Więc pozdrawiam cały Cranswick i Staffline [usunięte przez administratora]
mala1972 2013-05-19 20:19:25
Jeśli wszystkim jest tak zle w tej pracy to wracajcie do Polski.Nikt Was nie zmusza do pracy w Anglii w kraju na pewno będziecie mieli lepiej;)
bolo 2013-06-19 13:08:22
ty jestes taka mąndra bo znasz angielski gdybys pojechała do polski nieznajac polskiego to tez bys latala.Wszystkie negatywne wypowiedzi to prawda.Dzwoniac z polski telefon jest odbierany natychmiast nawet sami oddzwaniajom aby zwerbowac czlowieka a sprobuj z angielskiego nawet nieodbiorom no chyba ze niema cie w pracy.Pozdrawiam czarny kask jak tak dalej bedziesz robil to moze za 55 lat bedziesz niebieskim.
Agentka do bolo 2013-06-22 16:48:33
Tak masz racje, znam angielski, i co z tego? wyjechalam do Anglii , mieszkam w anglii to mowie po angielsku , coz takiego w tym dziwnego?

I tak masz racje w naszym kraju nad Wisla obcokrajowiec jest nikim a wrecz na odstrzał. Ale jak Polaczek do UK przyjedzie to mu się wydaje , że wszyscy na jego usługi.

Co do nie odbierania telefonów to rzeczywiście czasem szlag trafia jak ludzie wieczorami, w weekendy wydzwaniają! Trochę prywatności tez pracodawcy sie należy, a tu zmieniają karty SIM non-stop a potem sie dziwna , ze nikt nie oddzwania!

Człowieku, jak ja robiłam w agencji to czasem w sobote do godz 14 juz po 30 nieodebranych polaczen mialam. A czasem rano w poniedzialek przed 8 juz po 10 było. Co najlepsze wszytkie albo jakies nowe, albo polskie albo zastrzeżone, haha :) i co się dziwisz , że ci nie oddzwaniają. szkoda , ze ludzie zapomnieli co to SMS.

Przeciez nie jestem centrala telefoniczna, wszyscy tylko gluche puszczaja bezczelnie i czekaja az Pani z agencji oddzwoni!

czy w Polsce tak się też porozumiewacie ze swoimi pracodawcami? Na gluche telefony ? chyba nie?


z innej beczki 2013-06-22 17:02:10
Wielka szkoda, ze na tej stronie nie ma działu OPINIE O PRACOWNIKACH

Tak, zeby managerowie i te agencje mogli tez swoje pare groszy dodac jak to pracownicy sobie w kulki leca , bajki wymyslaja, matematyke przekrecaja, w CV klamia, itd, itd, itd.

Oj chyba by sie okazalo , ze wiekszosc tych nieszczeliwych ex-pracownikow tak naprawde to niedorajdy ktore zostaly wywalone z pracy lub sobie nagrabili.

Bo jak pracownik jest pracownikiem dobrym to na takich forach sie nie wyzywa, tylko ci co musza upuscic nerwom sie tu wyżywają. Chyba po to , żeby jak to nasza Polska mentalność i gośćinność nakazuje innych zniechęcić lub wykruszyć konkurencje.

oj szkoda , ze nie ma takiego działu, ale byście się historii nasluchali dopiero , hahaha :)
pozdrawiam ex-Agentka
1
anonim 2013-07-05 12:46:56
Witam poszukuję aktualnych opinii o miejscu pracy jakim jest Preston .Czy ktos moze sie podzielic swoimi doswiadczeniami?Prosze o konkretne opinie!
prestonowicz 2013-07-06 18:59:02
Preston kolo Hull, ja jestem od 4 m-cy , zaczalem na 6,50 po dwoch tyg bylem na 7,50 a teraz juz na 8,50 - to standard wiekszosc tak ma.

nie jest zle, choc na pocztaku ciezko bylo, palce mi puchly i zaper***lanka wydalawa sie ciezka, ale teraz juz jakos leci. mozna sie przyzwyczaic.
zaleta jest to ze robimy po 50-55 godz tydzien w tydzien
wada ze na 6,50 niby zaczynasz, chociaz ostatnio niektorzy na 7,50 zaczynaja, ale na 8,50 poczekasz okolo 6 tyg min

mamy okay polskich koordynatorow z quatro i na tasmie angielskiej jest okay.

robota jak robota, zmudna, nudna ale kasa leci i jest okay
bytcher 2013-07-06 19:19:58
Prestonowiczu mam pytanie kiedy bylo ostatnio 50 godzin a 55 to napewno nie pracowales bo po tyle to pracowalismy 2 lata temu wiec po co piszesz nieprawdę.A z podwyzkami to sie dluzej czeka KOLEGO Pozdrawiam
butcher 2013-07-08 19:33:15
Od 2 lat pracuje tu i powiem Ci tak jak tu trafilem to pracowalismy od 6 do 17.30 i wtedy wyplaty byly po ok 365 f oczywiscie na stawce 8.5 teraz zarabiamy ok 290-300 f pracujemy srednio do 15. Musisz sobie dobrze przekalkulowac bo na poczatek dostaniesz 6.5 f kolega teraz wrocil i dostal wlasnie tyle niewazne ze pracowal wczesiej i mial 8.5 f. Od wyplaty odlicz sobie jeszcze za pokoj ok 60f i 15f na dojazd do fabryki i jeszcze wiadomo ze zycie tez kosztuje. Tak to wyglada na prawde i uwiez mi ze tak szybko nie dostaniesz podwyzki jak kolega pisal chyba ze naprawde bedziesz mial szczescie. Sprawdz i przekonaj sie sam :)
do butcher 2013-07-10 09:16:13
a jak jest ze znalezieniem lokum? mają jakieś "zaznajomione" kwatery pracownicze czy jesteś w poszukiwaniach sam sobie zostawiony?
butcher 2013-07-10 19:48:42
agencja napewno cos znajdzie dla Ciebie ale nie bede pisal jakie to sa warunki. Jak zdecydujesz sie przyjechac i pobedziesz troche to sam znajdziesz sobie jakis pokoj jest sporo ogloszen na hull.pl
Coddy 2013-07-18 14:27:34
Zgadzam się z opiniami, że Cranswick to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Już za czasów kiedy to był Bowes był to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale teraz jest tam jeszcze gorzej. Robiłam tam na linii produkcyjnej - praca wyczerpująca nie tylko ze względu na warunki fizyczne, ale przede wszystkim psychiczne - traktuje się tam ludzi jak śmieci. Dzisiaj poszłam tam jeden dzień na recepcję na szkolenie żeby zastąpić Angielkę, bo dobrze znam język i po 2h szkolenia, gdzie już musiałam odbierać tel stwierdzili, że się nie nadaję bo nie zrozumiałam nazwiska jednej osoby ;) Bardzo gratuluję chamskiego zachowania przedstawicieli tej fabryki i myślę, że faktycznie ktoś coś powinien z nią zrobić. Niestety ludzie musieli by przełamać strach przed zwolnieniem i zjednoczyć się w tej sprawie, a to mało prawdopodobne...
kowboj 2013-07-28 22:26:17
ZGADZAM SIE Z WSZYSTKIM JEST TO [usunięte przez administratora] I SYF JAKI MOZE BYC RZADZA PRAWIE SAMI LITWINI A POLACY SA TRAKTOWANI JAK SMIECI PRZYJEDZIE [usunięte przez administratora]. LITWIN NIE ZDA TESTU DOSTAJE OD RAZU BIALY PRZYJEDZIE POLAK [usunięte przez administratora]POL ROKU ZA 6.50 W CZERWONYM LUDZIE NIE PRZYJEZDZAJCIE DO [usunięte przez administratora] TE ZOLTE CHUJE LITEWSKIE CHODZA JAK KAPO TEPE NOZE JAK PIERDOLENI LITWINI ZADEN CHUJ CI TEGO NOZA NIE WYMIENI NA INNY BO KURWY OSZCZEDZAJA WYJEBANE MAM NA TA ROBOTE WLASNIE TEZ JUZ JESTEM W TRAKCIE ZALATWIANIA WYJAZDU Z TEGO OBOZU POZDRAWIAM I ODRADZAM PRACY W CRANSWICK WATTON
kowboj 2013-07-28 22:34:49
A TAK WOGOLE TO TE PIERDOLONE AGENCJE ZALATWIAJA TAKIE MIESZKANIA ZE TO SIE W PALE NIE MIESCI SYF KILA I ROBACTWO SZCZEGOLNIE NA 13 DZIELNICY A ZDZIERAJA JAK BY TO BYL HOTEL 5-CIO GWIAZDKOWY NIE WART WIERZYC W TO CO OBIECUJA BO TO CHUJA PRAWDA
do lenia kowboja 2013-08-24 17:47:05
kowboj! ja tu pracuje 2 lata i jakos nikt mnie nie tepi, nikomu loda nie robie i jestem szanowany, pracuje robie swoje i jest okay.
a takich marudow jak ty mam serdecznie dosyc,
wstyd mi za was bo sam na wlasne oczy obsrwuje wielu nowych widze jak pracuja i widze ze po prostu gowniarze i lenie!
i tylko narzekaja i nic!
blagam cie kimkolwiek jestes , odejdz z pracy jak sie tak meczysz! w czym rzecz? czemu nadal pracujesz? nie rozumiem?
prestonowicz 2013-08-24 17:52:44
bytcher
to chyba ty czekasz! moze wcale nie jestes taki dobry jak ci sie wydaje, albo masz nieobecnosci albo komus powaznie za skore zaszedles, bo ja osobiscie znam 2 ubojowcow i kilku na szynkach i lopatkach co na 6,50 zaczeli i po 3 tyg byli na 8,50 i uwierz nikomu laski nie robili! wiec to ze ty czekasz to byc moze twoja wina! warto byc ze soba szczerym i sie zastanowic czemu jeden dostaje podwyzke a drugi nie, aha i jak napiszesz glupi tekst ze ktos komus loda robi to jestes dzieciak i gowniarz
2
butcher 2013-11-02 15:15:44
Jesli chcesz pracowac w cransvick w Preston to sié zastanow dobrze to jest campwork malo placa a zapieprz.
sam 2013-12-27 16:41:43
prestonowicz, oczywiście 8,50 funtów? Jak w ogóle w cranswick jest z ubezpieczeniem pracowników? Załatwiaja formalności?
K002 2014-02-01 20:08:14
Pracowałem tam i powiem jedno spalismy 14 dni w aucie a to byl listopad! wgl mieli nas gdzies i nigdy sie z kasa nie zgadzało! MASAKRA !
kiler001 2014-04-19 01:24:52
stawki gowniane , uboj sadlo 6.31 swoj swojego jebiie pozdrowienia z preston,packing night zawsze zabierane 2 pauzy po 30 min pomimo tylko jednej przerwy ale to zawsze ,idziesz to wyjasniac to agencie odwoluja ,pracuje 1.5roku i rwewlacji niema a rozbior wiecej roboty w krotszym czasie i przewaznie do 15 niema nikogo wiec nie oszukiwac nikogo i bajek nie prawic
Bat 2014-04-19 08:24:24
A nie lepiej zatrudnić się bez agencyjnie? Albo jeśli w tej firmie nie ma takiej szansy to poszukać firmy o podobnych stanowiskach na własną rękę? Po co się męczyć?
redzi1978 2014-06-20 15:14:26
Witam wszystkich mam pytanie ile czasu czeka sie na Indukcje gdy wszystkie dokumenty sa zlozone?z gory dzieki za odp.
1
Richard 2014-07-05 19:39:34
praca w watton jest ok mi się tam bardzo podobalo kasa zawsze na czas bez problemu wiadomo ze już nie zarobi się tam gor ale szlo zarobic a dziewczyny z agencji zawsze pomoga jeżeli mogą i maja czas bo maja tyle na glowie ze nie macie pojęcia
1
Batman 2014-07-06 23:21:43
Ja nie boję się wysiłku - wiadomo bez pracy nie ma kołaczy. Bardzo chciałbym wyjechać na pakowanie mięsa ja przyjadę we wrześniu. Będę miał kase odłożoną na miesiąc życia. Angielski ucze się przez etutor online już przerobiłem poziom B2. Zobaczymy zastukam do paru agencji i zobacze czy będzie praca. Wiem, że różnie w życiu bywa, ale chciałbym spróbować szczęścia, może mi dadzą szansą, nie mam wielkich wymagań. Jeśli chodzi o angielski to da go się nauczyć z Internetu. Jestem ciekaw jak jest z pracą w UK. Słyszałem, że jest nie za wesoło, inni że da się coś znaleźć. Jak coś jeśli możecie to podajcie numery do agencji i ludzi, którzy zajmują się pracą. Jeśli ktoś mi zagwarantuje pracę to mogę przyjechać i pracować, W życiu jest jak w wojsku SELEKCJA i tyle. Ja planuje zostać w Anglii na stałe, bo tylko ci na świecznikach mają dobrze. Jestem po prostu podrzędnym zjadaczem chleba


a

c
redzi1978 2014-07-21 13:29:07
Witam a powiecie mi moze jezeli ktos wie czy obecnie do Cranswicka przyjmuja tylko konkretenie rzeznikow czy moze na inne stanowiska tez ?jezeli tak to przez ktora agencje?bardzo dziekuje za odp.
patryk 2014-08-04 00:26:29
Czesc jeżeli możecie to podajcie jakieś opinie nowe na temat pracy w cranswiku na hassle road.
MŁODY 2014-09-09 13:13:30
NIE JEST ZLE,TO POPROSTU JEST CIEZKA PRACA TO KAZDY POWINIWN SOBIE ZDAWAC SPRAWE IDAC DO TAKIEGO ZAKLADU.
riss 2014-09-17 05:19:02
napiszcie jakieś opinie o pracy w watton w masarni nie znam języka i wogóle jakie warunki mieszkaniowe ??????pozdrawiam
ble 2014-10-21 03:39:56
w okolicy watton nie szukajcie pracy!!!!!!!!!!!!!!!!, za duzo pol.lit.lt.por,i tu sie wszystko wiaze z wyzyskiem ludzi (biale murzyny)dadza 6,30 i bedziecie sie slinic przez 6 miesiecy na podwyzke,hahhaaahah nr1 pod wzgledem zarobkow:, 1 ,,TNP- NO NORMAL PEOPLE!!!! (MINIMUM),, - BANHAM POLTRY 7,23, CRANSWICK 7.23
1
Porto 2014-10-22 11:27:05
@ble Myślę, że to wszystko zależy od tego kto sobie ile wypracuje i jak będzie prowadził rozmowę rekrutacyjną. Jeżeli kandydat pokaże, że jest twardy może będzie mógł liczyć na lepsze traktowanie, chociaż stawki rzeczywiście nie porywają. Jednak zawsze znajdą się ludzie chętni do tej pracy - jakby nie było w Polsce jest gorzej niż na wyspach.
on 2014-12-14 22:53:36
witam szukam z bratem pokoju do wynajecia w wotton 2osobowego lub wiekszej jedynki kupimy materacjestesmy spokojni czysci bezkonfliktowi bardzo pilne prosze jak cos macie piszcie na maila kingila111@interia.pl
lukas 2015-01-02 15:04:00
@on, może poszukaj na portalach, któe maja oferty mieszkań do wynajecia, a nie szukasz mieszkania na forum z opiniami o pracodawcy. W ogóle pracujesz w cranswick? Możesz napisać jakie warunki oni zaproponowali, czy faktycznie masz 6 funtów za godzinę? W ogóle to czy oni nie pomagają ogarnąć lokum? Pozdrawiam!
gerard1@op.pl 2015-01-05 21:09:44
Wszedzie dobrze tam gdzie nas nie ma.Pozdrawiam kolegów z Niemiec.Chciałbym
dowiedziec sie jakie macie warunki socjalne.Jeżeli chodzi o moja osobę to trafiłem że spimy po kilka osób w jednym pokoju.Napiszcie jeżeli chcecie lub możecie napisać coś na ten temat.Pozdrawiam i życzę pomyślności w Nowym Roku.
martyna awokado 2015-01-29 12:32:35
6 funtów za godzinę to jak dla mnie kosmiczna stawka za godzinę bo do tej pory w polsce robiłam tylko na umowę o dzieło za o wiele niższe pieniążki. a tak wogóle to jakie trzeba mieć kompetencje i kwalifikacje żeby bez problemu człowieka przyjęli i żeby potem bez problemu w codziennej pracy dać sobie radę?
klara foka-cebulińska 2015-02-17 16:58:12
również uważam że 6 funtów to i dla mnie wielka stawka, chętnie w takim razie wyjechałabym do nich do pracy do anglii, najchętniej w charakterze rzeźnika bo w tym fachu mam doświadczenia. napiszcie proszę jakie wymagania trzeba spełnić żeby człowieka bez problemu przyjęli., a ogólnie to kobiety na stanowisko takie przyjmują?
jinny 2015-03-04 17:33:22
ostatnio widziałem , że o firmie zrobiło się dość głośno w związku ze strajkiem jaki przeprowadzili rzeźnicy z tamtejszych zakładów. A więc, nie piszcie , że dzieje się tu dobrze, albo , że ludzie są zadowoleni w Preston ze swoich zarobków, bo jak widać nie wystarcza im to na wiele, a oni chyba wiedzą lepiej niż my tu przed monitorami
ROOKIE 2015-04-30 23:59:01
Przepracowałem tam 2 dni i dziękuję. Cholernie ciężka praca. Podziwiam ludzi, którzy tam pracują po kilka lat. Stawki ok i płacą na czas, ale trzeba mieć większe ambicje niż praca w tej fabryce. Co do Litwinów - są tu wszędzie i oczywistym jest, że trzymają się razem. To ich właśnie różni od nas, bo Polak Polakowi wilkiem za granicą
1
klops 2015-06-18 22:53:52
ja workam w watton na retail i mam 8f,jest ciezko ale mozna wytrzymac
1
Maruś 2015-06-19 10:46:54
Zastanawiam się czego państwo się spodziewaliście - odpoczynku, wakacji? Niestety trzeba tyłek spinać i jeszcze bardziej się wytężać zgodnie z tym co planują na wyspach wprowadzić - wypad emigrantów, którzy nie pracują dłużej niż 3 lata ... Jaka by ta praca nie była to cranswick gwarantuje i tak lepsze pieniądze niż w PL
KRZYSIEK 2015-08-02 14:40:40
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] - POZDRAWIAM TYCH KTÓRZY TAM PRACYJĄ I LUBIĄ BYĆ PONIŻANI
nimrod 2015-08-25 22:08:32
@KRZYSIEK, a możesz podać jakiś przykład tego ponizania, bo może to tylko jakies nieudane żarty. Mi bardzo zalezy na dobrej atmosferze, a że szukam pracy to myślałem o cranswick. Jednak wybór mam spory, konkurencja nie śpi i mogę sobie firmę jak mniemam wybrać. Z góry dzięki za informacje. Pozdrawiam.
kliner 2015 2015-10-15 02:37:58
kto tego nie widział niech się nie udziela ! Nie wiem od czego zacząć bo to co tam się wyprawia to totalna patologia kompletnie nie szanują ludzi jebiesz za 6.50 jak wół po 12h przynajmniej ja i kumple co tydzień problem z wypłatami upierdalają godziny co róż, totalna masakra kto nie widział niech spróbuje w pierwszy dzień odrazu sobie pomyśli po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ja tu przyjechałem/łam mogłam/łem siedzieć w PL ! Cranswick w preston bez obrazy ale to gorzej niż Oświęcim wymiana ludzi masakryczna co dzien mnóstwo nowych bo dużo się zwalnia.Praca na CPM-ie robisz po 1-2 dni w tygodniu po 5-6 godzin czasami wg nie robisz a jeszcze cie zgnoją ten zakład to totalne piekło którego na start w Angli nie przechodzi 80 % ludzi ...pozdrawiam i kompletnie odradzam pracy w oświęcimiu
tomek 2015-10-15 12:40:32
ostatnio chyba było głośno o tym strajku rzeźników, ale wydaje mi się, że waruni juz się troche poprawiły no i nie ma juz pracy dla każdego po te 12 godzin dziennie jednak. Słyszałem, że ta fabryka żywności jest spora i osiągaja dobre obroty, wie tym bardzoj jestem zdziwiony, że teraz nie ma żadnych nowych ofert pracy.
bani 2016-04-11 23:11:24
kolego ten strajk miał miejsce w 2012 roku, wiele się zmieniło, to już zamierchła nieaktualna sprawa
kawiaor 2016-05-15 11:08:02
zatsanwiam sie czy jakas agencja pracy polska prowadzi rekrutacje do d nich, siedziba jest w anglii a prowadzą sklep spożywczy, zastawnaim sie czy wogole jest sens aplikowanai do nich do sklepu spozywczego, aż tak by poszukiwali pracowników jeszcze z polski?
Zostaw swoją opinię o cranswick Preston Anglia - Watton
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie cranswick Preston Anglia