Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o cranswick Preston Anglia

Pracowałeś w firmie cranswick Preston Anglia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Agentka do bolo - 2013-06-22 16:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak masz racje, znam angielski, i co z tego? wyjechalam do Anglii , mieszkam w anglii to mowie po angielsku , coz takiego w tym dziwnego?

I tak masz racje w naszym kraju nad Wisla obcokrajowiec jest nikim a wrecz na odstrzał. Ale jak Polaczek do UK przyjedzie to mu się wydaje , że wszyscy na jego usługi.

Co do nie odbierania telefonów to rzeczywiście czasem szlag trafia jak ludzie wieczorami, w weekendy wydzwaniają! Trochę prywatności tez pracodawcy sie należy, a tu zmieniają karty SIM non-stop a potem sie dziwna , ze nikt nie oddzwania!

Człowieku, jak ja robiłam w agencji to czasem w sobote do godz 14 juz po 30 nieodebranych polaczen mialam. A czasem rano w poniedzialek przed 8 juz po 10 było. Co najlepsze wszytkie albo jakies nowe, albo polskie albo zastrzeżone, haha :) i co się dziwisz , że ci nie oddzwaniają. szkoda , ze ludzie zapomnieli co to SMS.

Przeciez nie jestem centrala telefoniczna, wszyscy tylko gluche puszczaja bezczelnie i czekaja az Pani z agencji oddzwoni!

czy w Polsce tak się też porozumiewacie ze swoimi pracodawcami? Na gluche telefony ? chyba nie?


zdjecie uzytkownika
z innej beczki - 2013-06-22 17:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wielka szkoda, ze na tej stronie nie ma działu OPINIE O PRACOWNIKACH

Tak, zeby managerowie i te agencje mogli tez swoje pare groszy dodac jak to pracownicy sobie w kulki leca , bajki wymyslaja, matematyke przekrecaja, w CV klamia, itd, itd, itd.

Oj chyba by sie okazalo , ze wiekszosc tych nieszczeliwych ex-pracownikow tak naprawde to niedorajdy ktore zostaly wywalone z pracy lub sobie nagrabili.

Bo jak pracownik jest pracownikiem dobrym to na takich forach sie nie wyzywa, tylko ci co musza upuscic nerwom sie tu wyżywają. Chyba po to , żeby jak to nasza Polska mentalność i gośćinność nakazuje innych zniechęcić lub wykruszyć konkurencje.

oj szkoda , ze nie ma takiego działu, ale byście się historii nasluchali dopiero , hahaha :)
pozdrawiam ex-Agentka
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-05 12:46:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam poszukuję aktualnych opinii o miejscu pracy jakim jest Preston .Czy ktos moze sie podzielic swoimi doswiadczeniami?Prosze o konkretne opinie!
zdjecie uzytkownika
prestonowicz - 2013-07-06 18:59:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Preston kolo Hull, ja jestem od 4 m-cy , zaczalem na 6,50 po dwoch tyg bylem na 7,50 a teraz juz na 8,50 - to standard wiekszosc tak ma.

nie jest zle, choc na pocztaku ciezko bylo, palce mi puchly i zaper***lanka wydalawa sie ciezka, ale teraz juz jakos leci. mozna sie przyzwyczaic.
zaleta jest to ze robimy po 50-55 godz tydzien w tydzien
wada ze na 6,50 niby zaczynasz, chociaz ostatnio niektorzy na 7,50 zaczynaja, ale na 8,50 poczekasz okolo 6 tyg min

mamy okay polskich koordynatorow z quatro i na tasmie angielskiej jest okay.

robota jak robota, zmudna, nudna ale kasa leci i jest okay
zdjecie uzytkownika
bytcher - 2013-07-06 19:19:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prestonowiczu mam pytanie kiedy bylo ostatnio 50 godzin a 55 to napewno nie pracowales bo po tyle to pracowalismy 2 lata temu wiec po co piszesz nieprawdę.A z podwyzkami to sie dluzej czeka KOLEGO Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
butcher - 2013-07-08 19:33:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od 2 lat pracuje tu i powiem Ci tak jak tu trafilem to pracowalismy od 6 do 17.30 i wtedy wyplaty byly po ok 365 f oczywiscie na stawce 8.5 teraz zarabiamy ok 290-300 f pracujemy srednio do 15. Musisz sobie dobrze przekalkulowac bo na poczatek dostaniesz 6.5 f kolega teraz wrocil i dostal wlasnie tyle niewazne ze pracowal wczesiej i mial 8.5 f. Od wyplaty odlicz sobie jeszcze za pokoj ok 60f i 15f na dojazd do fabryki i jeszcze wiadomo ze zycie tez kosztuje. Tak to wyglada na prawde i uwiez mi ze tak szybko nie dostaniesz podwyzki jak kolega pisal chyba ze naprawde bedziesz mial szczescie. Sprawdz i przekonaj sie sam :)
zdjecie uzytkownika
do butcher - 2013-07-10 09:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak jest ze znalezieniem lokum? mają jakieś "zaznajomione" kwatery pracownicze czy jesteś w poszukiwaniach sam sobie zostawiony?
zdjecie uzytkownika
butcher - 2013-07-10 19:48:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
agencja napewno cos znajdzie dla Ciebie ale nie bede pisal jakie to sa warunki. Jak zdecydujesz sie przyjechac i pobedziesz troche to sam znajdziesz sobie jakis pokoj jest sporo ogloszen na hull.pl
zdjecie uzytkownika
Coddy - 2013-07-18 14:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z opiniami, że Cranswick to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Już za czasów kiedy to był Bowes był to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale teraz jest tam jeszcze gorzej. Robiłam tam na linii produkcyjnej - praca wyczerpująca nie tylko ze względu na warunki fizyczne, ale przede wszystkim psychiczne - traktuje się tam ludzi jak śmieci. Dzisiaj poszłam tam jeden dzień na recepcję na szkolenie żeby zastąpić Angielkę, bo dobrze znam język i po 2h szkolenia, gdzie już musiałam odbierać tel stwierdzili, że się nie nadaję bo nie zrozumiałam nazwiska jednej osoby ;) Bardzo gratuluję chamskiego zachowania przedstawicieli tej fabryki i myślę, że faktycznie ktoś coś powinien z nią zrobić. Niestety ludzie musieli by przełamać strach przed zwolnieniem i zjednoczyć się w tej sprawie, a to mało prawdopodobne...
zdjecie uzytkownika
kowboj - 2013-07-28 22:26:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZGADZAM SIE Z WSZYSTKIM JEST TO [usunięte przez administratora] I SYF JAKI MOZE BYC RZADZA PRAWIE SAMI LITWINI A POLACY SA TRAKTOWANI JAK SMIECI PRZYJEDZIE [usunięte przez administratora]. LITWIN NIE ZDA TESTU DOSTAJE OD RAZU BIALY PRZYJEDZIE POLAK [usunięte przez administratora]POL ROKU ZA 6.50 W CZERWONYM LUDZIE NIE PRZYJEZDZAJCIE DO [usunięte przez administratora] TE ZOLTE CHUJE LITEWSKIE CHODZA JAK KAPO TEPE NOZE JAK PIERDOLENI LITWINI ZADEN CHUJ CI TEGO NOZA NIE WYMIENI NA INNY BO KURWY OSZCZEDZAJA WYJEBANE MAM NA TA ROBOTE WLASNIE TEZ JUZ JESTEM W TRAKCIE ZALATWIANIA WYJAZDU Z TEGO OBOZU POZDRAWIAM I ODRADZAM PRACY W CRANSWICK WATTON
zdjecie uzytkownika
kowboj - 2013-07-28 22:34:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A TAK WOGOLE TO TE PIERDOLONE AGENCJE ZALATWIAJA TAKIE MIESZKANIA ZE TO SIE W PALE NIE MIESCI SYF KILA I ROBACTWO SZCZEGOLNIE NA 13 DZIELNICY A ZDZIERAJA JAK BY TO BYL HOTEL 5-CIO GWIAZDKOWY NIE WART WIERZYC W TO CO OBIECUJA BO TO CHUJA PRAWDA
zdjecie uzytkownika
do lenia kowboja - 2013-08-24 17:47:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kowboj! ja tu pracuje 2 lata i jakos nikt mnie nie tepi, nikomu loda nie robie i jestem szanowany, pracuje robie swoje i jest okay.
a takich marudow jak ty mam serdecznie dosyc,
wstyd mi za was bo sam na wlasne oczy obsrwuje wielu nowych widze jak pracuja i widze ze po prostu gowniarze i lenie!
i tylko narzekaja i nic!
blagam cie kimkolwiek jestes , odejdz z pracy jak sie tak meczysz! w czym rzecz? czemu nadal pracujesz? nie rozumiem?
zdjecie uzytkownika
prestonowicz - 2013-08-24 17:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bytcher
to chyba ty czekasz! moze wcale nie jestes taki dobry jak ci sie wydaje, albo masz nieobecnosci albo komus powaznie za skore zaszedles, bo ja osobiscie znam 2 ubojowcow i kilku na szynkach i lopatkach co na 6,50 zaczeli i po 3 tyg byli na 8,50 i uwierz nikomu laski nie robili! wiec to ze ty czekasz to byc moze twoja wina! warto byc ze soba szczerym i sie zastanowic czemu jeden dostaje podwyzke a drugi nie, aha i jak napiszesz glupi tekst ze ktos komus loda robi to jestes dzieciak i gowniarz
zdjecie uzytkownika
butcher - 2013-11-02 15:15:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli chcesz pracowac w cransvick w Preston to sié zastanow dobrze to jest campwork malo placa a zapieprz.
zdjecie uzytkownika
sam - 2013-12-27 16:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prestonowicz, oczywiście 8,50 funtów? Jak w ogóle w cranswick jest z ubezpieczeniem pracowników? Załatwiaja formalności?
zdjecie uzytkownika
K002 - 2014-02-01 20:08:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam i powiem jedno spalismy 14 dni w aucie a to byl listopad! wgl mieli nas gdzies i nigdy sie z kasa nie zgadzało! MASAKRA !
zdjecie uzytkownika
kiler001 - 2014-04-19 01:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stawki gowniane , uboj sadlo 6.31 swoj swojego jebiie pozdrowienia z preston,packing night zawsze zabierane 2 pauzy po 30 min pomimo tylko jednej przerwy ale to zawsze ,idziesz to wyjasniac to agencie odwoluja ,pracuje 1.5roku i rwewlacji niema a rozbior wiecej roboty w krotszym czasie i przewaznie do 15 niema nikogo wiec nie oszukiwac nikogo i bajek nie prawic
zdjecie uzytkownika
Bat - 2014-04-19 08:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nie lepiej zatrudnić się bez agencyjnie? Albo jeśli w tej firmie nie ma takiej szansy to poszukać firmy o podobnych stanowiskach na własną rękę? Po co się męczyć?
zdjecie uzytkownika
redzi1978 - 2014-06-20 15:14:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich mam pytanie ile czasu czeka sie na Indukcje gdy wszystkie dokumenty sa zlozone?z gory dzieki za odp.
zdjecie uzytkownika
Richard - 2014-07-05 19:39:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w watton jest ok mi się tam bardzo podobalo kasa zawsze na czas bez problemu wiadomo ze już nie zarobi się tam gor ale szlo zarobic a dziewczyny z agencji zawsze pomoga jeżeli mogą i maja czas bo maja tyle na glowie ze nie macie pojęcia
zdjecie uzytkownika
Batman - 2014-07-06 23:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Richard - 2014-07-05 19:39:34]:
Ja nie boję się wysiłku - wiadomo bez pracy nie ma kołaczy. Bardzo chciałbym wyjechać na pakowanie mięsa ja przyjadę we wrześniu. Będę miał kase odłożoną na miesiąc życia. Angielski ucze się przez etutor online już przerobiłem poziom B2. Zobaczymy zastukam do paru agencji i zobacze czy będzie praca. Wiem, że różnie w życiu bywa, ale chciałbym spróbować szczęścia, może mi dadzą szansą, nie mam wielkich wymagań. Jeśli chodzi o angielski to da go się nauczyć z Internetu. Jestem ciekaw jak jest z pracą w UK. Słyszałem, że jest nie za wesoło, inni że da się coś znaleźć. Jak coś jeśli możecie to podajcie numery do agencji i ludzi, którzy zajmują się pracą. Jeśli ktoś mi zagwarantuje pracę to mogę przyjechać i pracować, W życiu jest jak w wojsku SELEKCJA i tyle. Ja planuje zostać w Anglii na stałe, bo tylko ci na świecznikach mają dobrze. Jestem po prostu podrzędnym zjadaczem chleba


a

c
zdjecie uzytkownika
redzi1978 - 2014-07-21 13:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam a powiecie mi moze jezeli ktos wie czy obecnie do Cranswicka przyjmuja tylko konkretenie rzeznikow czy moze na inne stanowiska tez ?jezeli tak to przez ktora agencje?bardzo dziekuje za odp.
zdjecie uzytkownika
patryk - 2014-08-04 00:26:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc jeżeli możecie to podajcie jakieś opinie nowe na temat pracy w cranswiku na hassle road.
zdjecie uzytkownika
MŁODY - 2014-09-09 13:13:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE JEST ZLE,TO POPROSTU JEST CIEZKA PRACA TO KAZDY POWINIWN SOBIE ZDAWAC SPRAWE IDAC DO TAKIEGO ZAKLADU.
zdjecie uzytkownika
riss - 2014-09-17 05:19:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napiszcie jakieś opinie o pracy w watton w masarni nie znam języka i wogóle jakie warunki mieszkaniowe ??????pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie cranswick Preston Anglia
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x