Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DOMEX Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie DOMEX Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ddd - 2014-07-27 22:04:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
e tam avans sie z miesci i mediaexpert

mediaexpert -na obwodnicy po biedronce super lokal ............



nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze nie bedzie
zdjecie uzytkownika
GFG - 2014-07-27 22:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NOWY media expert
SANDOMIERZ OBWODNICA ? PO BIEDRONCE
HA HA to super
zdjecie uzytkownika
Info - 2014-07-27 22:28:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
widzę, że konkurencja robi sobie darmową reklamę... pisząc co 2-3 minuty... buahahaha..... rotfl!!
zdjecie uzytkownika
rozsądny - 2014-07-27 23:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
@nick9 Jeżeli chodzi o skrócony czas wypowiedzenia zastosowanie znajduje art. 36.1 par. 1 i 2 KP. Mając na uwadze ustawę o szczególnych zasadach rozwiązywania z pracownikami stosunków pracy z przyczyn niedotyczących pracowników, proszę o stosowne uzasadnienie twierdzenia "... nie radze podpisywać umowy z domexem, bo po pierwsze chcą w ten sposób uniknąć wypłaty odprawy ..." .
zdjecie uzytkownika
jaką - 2014-07-28 08:43:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaką spółkę mają teraz Tomalowie?
zdjecie uzytkownika
hereku - 2014-07-28 08:56:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ho ho ho! Słuchy dochodzą , że na połud.-wsch. straszne burze w sklepach :D Kolejni powiedzieli "Nie" tej machinie??? Może ktoś potwierdzić? :P
zdjecie uzytkownika
frend - 2014-07-28 10:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ponoć Bilgoraj się zbuntowal i tylko kiero zostal na sklepie, a zaloge do pracy dr sciognol z innych sklepów (szacun dla zalogi z Bilgoraja)
zdjecie uzytkownika
lele - 2014-07-28 10:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak.. Tak... bo kazdy ma już dość reg. KK
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-07-28 11:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co Wy się tak podniecacie tym Sandomierzem !
napisze jakaś ciota z Tergu , która nie ma pojęcia i dyskusja straszna
Głąbie z Tergu do Ciebie dwa słowa , zajmij się bagnem jakie masz w Tergu i nie rób zamieszania ,napisz lepiej jak wspaniały Terg okrada ludzi i robi Was w chu...
pośmiejemy się wszyscy :)
zdjecie uzytkownika
gg - 2014-07-28 11:38:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo co ze sklepem 74 Łask?
zdjecie uzytkownika
spostrzegawczy - 2014-07-28 11:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gg - 2014-07-28 11:38:27]:
jest do zamkniecia tak jak i wszystkie inne
zdjecie uzytkownika
gg - 2014-07-28 12:02:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [spostrzegawczy - 2014-07-28 11:58:17]:
WIADOMO KIEDY BEDZIE ZAMKNIĘTY ŁASK?
zdjecie uzytkownika
popo - 2014-07-28 12:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
media - EXPERT nowy ma byc w sandomierzu ?

po biedronce ? czy to prawda ?
zdjecie uzytkownika
Rayner-X - 2014-07-28 12:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
PO BIEDRONCE BĘDZIE ŻABKA
zdjecie uzytkownika
no i - 2014-07-28 13:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a co za roznica czy bedzie w sandomierzu media expert? wytlumaczy mi ktos na czym polega do podniecenie niektorych?
zdjecie uzytkownika
Abc - 2014-07-28 13:16:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Lepiej niech 10-go z Elektro wplynie normalnie wyplata z premia, bo jak beda takie cyrki jak w zeszlym miesiacu to czara goryczy sie przeleje i wiekszosc sklepow czeka paraliz - RKSi beda sami pakowac ten caly balagan, bo reszta ucieknie na chorobowe...
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-07-28 13:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktos dostal w ostatnim czasie wypowiedzenie z powodu l4? bo siedze juz od ponad miesiaca na zwolnieniu lekarskim i nie wiem czy dalej wysylaja wypowiedzenia czy juz odpuscili
zdjecie uzytkownika
Mario - 2014-07-28 14:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka czara goryczy hahaha bedziecie dalej tam siedziec nawet jak beda wam kazali doplacic hahahahha
zdjecie uzytkownika
Niki - 2014-07-28 14:16:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Część która została są to ludzie którzy liczą na odprawy i tylko dla tego czekają w tym Titanicu więc prosze nie obrażać ludzi ;)
zdjecie uzytkownika
bk - 2014-07-28 14:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę że z ludzi którzy dalej pracuj w Avans szydzą CIOTY które zostały zwolnione za ich wyniki. Sklepy gdzie handel alej kwitnie dalej istnieją i mają lepsze pensje jak ty MARIO uzyskałeś w grudniu. Więc MILCZ.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-21
Żródło: pracuj.pl
lubuskie
()
Domex-Kuśnierek Sp. J.Firma Domex powstała w 1991 roku i od samego początku zajmuje się dystrybucją niezmechanizowanego AGD na terenie całego kraju. Jesteśmy właścicielem marek PUCUŚ, SMART KITCHEN, SMART GARDEN, DOMEX PRESTIGE, które są rozpoznawalne wśród klientów. Nasze produkty cechuje wysoka jakość wykonania, nowoczesny design w konkurencyjnej cenie.W związku z dynamicznym rozwojem poszukujemy kandydatów na stanowisko:Przedstawiciel Handlow
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-07-28 15:03:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to od kiedy nowy salon agd w sandomierzu ma byc ?
kto wie ?
i gdzie

po jakiej biedronce
?
zdjecie uzytkownika
Mario - 2014-07-28 15:03:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W grudniu kozaku było tyle ile na koncie nidy nie będziesz miał:D Raz w historii firmy sie trafilo i nie licz na wiecej. Nie wymagaj od ''firmy'' ktorej nie ma czegokolwiek. ODprawy jakie odprawy? Najpierw wez wyplate chociaz podstawe i dopiero mysl o odprawach. Sadzicie ze nalezy wam sie odprawa? Tak wam sie nalezy, jak nalezala sie 10czerwca wyplata.
JAk odchodzilem z firmy zupelnie niedawno bylo mi zal i dluzsza chwile sie zastanawialem, teraz wiem TO BYLA NAJLEPSZA DECYZJA.
Do dzis czekam na kase za nalezne na koniec...Nie badzcie smieszni.
zdjecie uzytkownika
PAWEL - 2014-07-28 15:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HWJ TO MEDIAEXPERT MA TAM BYC PO BIEDRONCE ?
KTO WIE ?
zdjecie uzytkownika
BOGDAN - 2014-07-28 15:52:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora ) avans znów na portalu LM :) nie wiem czy widzieliście poprzedni artykuł, coś mi sie wydaje że dwóch panów syndyków nie mogą sie dogadać bo jeden drugiemu wykrada towar z magazynu
zdjecie uzytkownika
reklamowiec - 2014-07-28 16:16:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UPRZEJMIE PROSIMY SPECJALISTÓW OD MARKETINGU SZEPTANEGO FIRMY TERG o zaprzestanie wpisów o swoim nowym sklepie. To tani chwyt, był kilka razy i już wystarczy...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DOMEX Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x