Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DOMEX Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie DOMEX Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
koniec avansu - 2014-08-30 08:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W 37 cztery osoby dostały wypowiedzenia. W tej chwili najgorsze to trafić do Avans SA. Pozdrawiam i nie dajcie się!
zdjecie uzytkownika
pytam więc pytam - 2014-08-30 08:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [koniec avansu - 2014-08-30 08:30:14]:
ci co nie kupili akcji???
zdjecie uzytkownika
Nie zadowolony. - 2014-08-30 09:12:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Dlatego wiedziałem że to wał będzie, bo teraz jak lecą zwolnienia to mogą sobie wszytko zrobić nawet taki K.K może opowiadać o tym że będzie jeszcze zadymiście, bez odprawy bez niczego nikczemne kłamstwa padały na spotkaniach.
Po prostu Kowal i Zgórki to kłamcy i prostackie ich zachowanie mówi samo za siebie. Nie dajmy sie zwarjować bo robią sobie co chcą. !!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Bc - 2014-08-30 11:13:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [faktura vat - 2014-08-29 21:26:25]:
A co to za różnica czy galeria, czy wolnostojący ???
zdjecie uzytkownika
Ziom - 2014-08-30 11:31:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [yyyy - 2014-08-29 19:48:35]:
Gdzie? Centralna Polska? :)
zdjecie uzytkownika
yyyy - 2014-08-30 11:51:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Ziom - 2014-08-30 11:31:13]:
a co ze sklapami np 40,56,22 czyli slask ??
zdjecie uzytkownika
Bc - 2014-08-30 12:24:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [yyyy - 2014-08-30 11:51:33]:
Na śląsku Zawiercie i Myszków do zamknięcia.
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-08-30 13:03:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ale zwolniaja tych co nie kupili akcji???
zdjecie uzytkownika
eeee - 2014-08-30 13:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nadal będziemy AAVANS na 100 % potwierdzone
zdjecie uzytkownika
NAWI - 2014-08-30 13:38:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [pytanie - 2014-08-30 13:03:47]:
U NAS ZWALNIAJĄ TYCH,CO NIE KUPILI AKCJI.
zdjecie uzytkownika
PLAZMA - 2014-08-30 13:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [NAWI - 2014-08-30 13:38:13]:
Popieram.Zwolnić wszystkich tych,co nie kupili akcji.
zdjecie uzytkownika
alkohol na pożegnanie jest dobry - 2014-08-30 14:20:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
a my z ekipą idziemy dziś na pożegnalne piwo... wódkę...? drina...? tak na wszelki wypadek XD
zdjecie uzytkownika
Jasiek - 2014-08-30 16:06:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Ludzie czy wy nic nie myślicie? Jakie akcje? Potrafili byście myśleć to wiedzieli byście że Domex to firma która upadła i zarządza nią syndyk.A to co wam chcą wcisnąć to udziały po to byście byli współodpowiedzialni za długi bankruta.Tak więc będziecie mieli po avansie pamiątkę na długie lata,czyli spłacanie długów.Jak widzę w tym avansie pracują wykształciuchy,jak to powiedziała dziewczyna o swoim chłopaku który jest kierownikiem sklepu w avanie - magister kopiuj wklej
zdjecie uzytkownika
... - 2014-08-30 16:29:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Jasiek - 2014-08-30 16:06:27]:
widzę że kolega zna się na prawie handlowym ! Pozdro Głąbie :-)
zdjecie uzytkownika
Ernest - 2014-08-30 17:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Z tego wiem, to dziewczyny z 22 co wyleciały, akcji nie kupiły.
zdjecie uzytkownika
moja skromna opinia, caloksztalt - 2014-08-30 17:22:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
boze co za firma. jak sie ciesze ze juz w tym syfie nie pracuje. patrzac teraz z zewnatrz to jest to jakis burdel na kólkach, a do tego mijajacy sie z prawem niekiedy (nawet czesto). no ale to moje osobiste zdanie. i nie ruszaja mnie teksty niektorych osob "a wazne ze placa". porazka to miejsce to jeden wielki syf. jest milion innych miejsc pracy, gdzie nie robia z czlowieka idioty. naprawde, dziwie sie, ze niektore osoby tak dlugo wytrzymuja w tej pracy. to jakis masochizm? lubicie byc rownani z blotem albo z bezmozgiem? firma co handlowcow traktuje jak niedorozwinietych debili. syf, jeden wielki syf. jeszcze w pewnym stopniu zrozumialbym kobiety, bo kobietom trudniej o prace. ale facet jak chce, to znajdzie bardzo latwo inną prace, gdzie nie robia z ludzi PODludzi.
zdjecie uzytkownika
slawko221 - 2014-08-30 17:45:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [tolek banan - 2014-08-30 00:06:49]:
Niby nie...
zdjecie uzytkownika
Jan - 2014-08-30 22:01:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
będziecie dalej Avansem??
A kto do was przyjdzie, kto da kredyt, wyśle towar??
marne 90 sklepików, których nikt nie chciał...
zdjecie uzytkownika
pika - 2014-08-30 22:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a wielki RKS Marcin Łaza......pracuje nadal na swym stanowisku?
zdjecie uzytkownika
iiiyyyyaaaa - 2014-08-30 22:17:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Jan - 2014-08-30 22:01:30]:
jeszcze decyzji zadnej nie ma, kto i co kupil.
zdjecie uzytkownika
LPU - 2014-08-30 22:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Jan - 2014-08-30 22:01:30]:
NIE PSUJ SE GŁOWY.ROBISZ,TO RÓB I NIE ZAJMUJ SIĘ TYM,CO DO CIEBIE NIE NALEŻY.MASZ SWÓJ KURNIK,TO SIĘ NIM ZAJMIJ,A NASZE SKLEPY,A NIE JAK TY PISZESZ SKLEPIKI,ZOSTAW W SPOKOJU,MENDO Z KONKURENCJI.
zdjecie uzytkownika
REKIN CENOJAD - 2014-08-30 22:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Jan - 2014-08-30 22:01:30]:
PISALI NA FORUM,ŻE URATOWAŁEŚ KOLEDZE ŻYCIE.SZLIŚCIE SOBIE PRZEZ PUSTYNIE I UGRYZŁ GO GRZECHOTNIK W ŻOŁĘDZIA,A TY WYSSAŁEŚ MU CAŁY JAD.TY TO JESTEŚ PRAWDZIWY JAN.
zdjecie uzytkownika
cudowne rączki - 2014-08-30 23:54:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [moja skromna opinia, caloksztalt - 2014-08-30 17:22:44]:
Jak dałeś po sobie jeździć w Domexie to dasz się zgnoić wszędzie,
nie chodzi o to by być łajzą i modlić się o to by mieć kierownika człowieka.
Chodzi o to by się w razie potrzeby postawić, jeżeli kiero jest słaby to wygrałeś, jeśli nie to szukasz innej pracy z podniesionym czołem.
Twój wybór czy wolisz tak czy użalając się nad sobą hejtować w necie.
zdjecie uzytkownika
1234 - 2014-08-31 00:05:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ernest - 2014-08-29 23:11:30]:
kim jesteś Erneście, że posiadasz taką wiedzę?
zdjecie uzytkownika
1234 - 2014-08-31 00:07:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ernest - 2014-08-30 17:10:14]:
j.w.

zaiste, intrygujesz mnie...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DOMEX Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski