Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DOMEX Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie DOMEX Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
magda - 2014-07-23 08:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
olll odpowiesz mi?
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-07-23 09:20:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak wygląda nasz ekwiwalent za urlop?Podstawę do wyliczenia mamy wszyscy chyba taka samą, jak na umowie. Ile dostaliście i za ile godzin?
zdjecie uzytkownika
zyczliwa - 2014-07-23 09:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-07-23 08:31:20]:
info jest z działu płac, oni chyba też się orientują co i jak, czyż nie? I w sumie pasuje mi to do Elektrodomu, że pieniadze zobaczymy dopiero w drugiej połowie sierpnia, nie zdziwiłabym się.. już na nic.
zdjecie uzytkownika
loki - 2014-07-23 10:24:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
podajcie namiar na FGŚP
zdjecie uzytkownika
mm - 2014-07-23 12:22:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [loki - 2014-07-23 10:24:19]:
61 82-70-821, 61 82-70-819
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-07-23 13:14:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a wiecie coś o fałszowaniu podpisów na wnioskach urlopowych???? w 70 kierownik to właśnie czyni jak również zmienia grafiki w trakcie trwania miesiąca, a co za tym idzie podpisuje się tez na nich za kogos
zdjecie uzytkownika
saloha - 2014-07-23 13:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wiemy , zgłoś do PIP to może go dyscyplinarnie wyrzucą zanim nas od 01.08 przejmie inna firma ... chyba juz nie jest tajemnicą kto to będzie ..:") jak w Poloni - Czarne koszule :0
zdjecie uzytkownika
saymoon - 2014-07-23 13:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak myslałem , że to Sa.....:) ale ciekawe czy dadzą radę w dwa tygodnie dokumenty podpisać
zdjecie uzytkownika
niedoinformowany - 2014-07-23 13:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a skąd panowie takie informacje???? i jakiej części firmy to się tyczy???
zdjecie uzytkownika
magda - 2014-07-23 13:35:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
olll odpowiesz mi?
zdjecie uzytkownika
saloha - 2014-07-23 13:42:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z centrali doszły mnie słuchy , i to podobne te 50 sklepów które się tydzień temu liczyły.. więcej napisze w poniedziałek bo osoba od której to wiem chce pozostać anonimowa żeby jej nie zwolnili ... a jak napiszę szczegóły to będzie wszystko jasne :(

Do Saymoon - ja wiem , że Ty wiesz :):)
zdjecie uzytkownika
central - 2014-07-23 14:03:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pewna informacja co do śląska-od 1 sierpnia większość sklepów z nową załogą będzie należeć do Tergu.
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-07-23 14:04:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jednak wydało się. saloha jesteś z konkurencji bo wiesz dużo więcej niż My. Może spotkamy się na imprezie integracyjnej.
zdjecie uzytkownika
AAA - 2014-07-23 14:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Saturn w miejscowościach do 30 tyś. mieszkańców? W promieniu 40km mamy 2 MediaMarkty. Kolejna bajka raczej.
zdjecie uzytkownika
saloha - 2014-07-23 14:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do AAA tak do 40 km - od ponad roku gdzie jest Terg albo Domex a nie ma Saturna nasilają się reklamy gazetki itp - bo prawda jest taka że saturn nie ma oszałamiających cen a nikomu nie chce się jeźdić te 40-50km w jedną stronę bo nie dość że zapłaci to samo to jeszcze koszt transportu 100-150zł !! z moich źródeł wynika że 2 sklepy terg+ domex robią łącznie 800-900 tys średnio 450 tys na sklep więc co nie opłaca się ??
zdjecie uzytkownika
AAA - 2014-07-23 15:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [saloha - 2014-07-23 14:50:13]:
450 tyś?? Chyba w przez 2 miesiące. Poza tym gazetki Saturna ani śladu w naszej mieścinie, a regały liczyliśmy.
zdjecie uzytkownika
saloha - 2014-07-23 15:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie wiem jak jest u was , my robimy ponad 400 , terg podejrzewam że też coś koło tego( w sezonie 2 razy więcej ) miasto 35 tys mieszkańców a Media Markt mamy 50 km stąd ... to jest dogodna lokalizacja
zdjecie uzytkownika
saymoon - 2014-07-23 16:01:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [saloha - 2014-07-23 15:59:51]:
u nas podobnie , czekamy na przejęcie , do końca miesiąca będziemy wiedzieli co i jak to wam napisze
zdjecie uzytkownika
Stachu od lasu - 2014-07-23 16:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam państwa bardzo serdecznie, mam bardzo szerokie kontakty w branzy agd/rtv euro, Moi kapo powiedzieli mi że kasa będzie 10tego, nie wiadomo ktorego miesiąca, ale na pewno w tym roku. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ale - 2014-07-23 17:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale te przejecia to z pracownikami prawda?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-21
Żródło: pracuj.pl
lubuskie
()
Domex-Kuśnierek Sp. J.Firma Domex powstała w 1991 roku i od samego początku zajmuje się dystrybucją niezmechanizowanego AGD na terenie całego kraju. Jesteśmy właścicielem marek PUCUŚ, SMART KITCHEN, SMART GARDEN, DOMEX PRESTIGE, które są rozpoznawalne wśród klientów. Nasze produkty cechuje wysoka jakość wykonania, nowoczesny design w konkurencyjnej cenie.W związku z dynamicznym rozwojem poszukujemy kandydatów na stanowisko:Przedstawiciel Handlow
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
bb - 2014-07-23 17:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Macie numer do kogoś z działu serwisu z centrali Tarnobrzeg?
Z góry dziękuję.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-07-23 19:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś z Elektrodomu przechodzi do Domexu?
Czy pracownicy jeszcze otwartych sklepów dostali propozycję przejścia do Domexu?
zdjecie uzytkownika
Ali - 2014-07-23 20:06:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak, ja i moi koledzy dostaliśmy taką "propozycje". Zastanawia mnie tylko, czy to nie będzie moja najkrótsza praca w życiu. Przecież prędzej czy pózniej mój sklep też będzie musiał się pakować. Może za tydzień, dwa, miesiąc - kto to wie... Co do przejęcia większej liczby sklepów przez Saturn czy inny MM - bajki, bajki, bajki...
zdjecie uzytkownika
stock - 2014-07-23 20:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadza sie my tez dostalismypropozycje przeniesienia do domexu. Faktycznie zobaczymy jak dlugo tam bedziemy pracowac.
zdjecie uzytkownika
lulu - 2014-07-24 00:23:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stock - 2014-07-23 20:43:39]:
no to pożegnajcie się z odprawą bo już jej nie ma
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DOMEX Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x