Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DOMEX Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie DOMEX Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Pikej - 2014-09-02 15:05:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
U nas nikogo nie zwolnili. Widocznie na każdym sklepie inaczej. My pracujemy dalej, wypłaty są normalnie wraz z premiami.
zdjecie uzytkownika
hehe - 2014-09-02 15:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Pikej - 2014-09-02 15:05:27]:
piszesz tak jakbys wyplate co tydzien dostawal :) wyplaty byly z premiami bo brak premii do tej pory to bylby dla domexu strzal w kolano - wiekszosc ludzi by poszla na l4
takze wypaty i premie byly do tej pory we wszystkich sklepach domexu
teraz bedzie gola podstawa na 100%
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-09-02 15:31:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
no i nikogo u ciebie nie zwolnili bo widocznie sie nie dalo, na salonach gdzie pracuje jedna kasjerka i 2 podawaczow towaru raczej nie da sie nikogo chwilowo zwolnic
zdjecie uzytkownika
wkurw - 2014-09-02 15:53:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [aaa - 2014-09-02 15:31:23]:
sam jestes podawaczem głabie, matole pier...dolony
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-09-02 17:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
AKCJE-głupich nie żal...
konkurencja dała by 2x tyle, żeby Tomali syndyk nikt nie sprzedał... To głąby pisały, że sprzeda im, bo jest ich więcej...
Terg?? Jedyna firma z branży, co się rozwija, ma wzrosty sprzedaży, i płaci NAJWIĘCEJ, tylko za coś....
zdjecie uzytkownika
MegaKonin - 2014-09-02 17:22:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
http://pieniadze.gazeta.pl/pieniadz/1,136156,16572337,Siec_Media_Expert_przejmie_sklepy_Avans__Jest_zgoda.html
zdjecie uzytkownika
expert? - 2014-09-02 17:37:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [MegaKonin - 2014-09-02 17:22:07]:
a co za niekompetentny baran pisał ten tekst. avans w dębicy już dawno jest media expertem.
zdjecie uzytkownika
desperat - 2014-09-02 17:48:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na jakim sklepie były rozwolnienia?! Ktoś coś wie?!
zdjecie uzytkownika
Pikej - 2014-09-02 17:48:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [hehe - 2014-09-02 15:28:30]:
Od kiedy tutaj pracuje, to nigdy nie było tak, że nie wypłacono premii. Czemu więc miałoby być tak teraz? Widocznie jesteś z konkurencji i Ci żal d**e ściska, że Domex dobrze płaci handlowcom.
zdjecie uzytkownika
hmm - 2014-09-02 17:59:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Pikej - 2014-09-02 17:48:20]:
a ty z ksiezyca spadles?
jak czemu mialoby byc tak teraz? domex jest w upadlosci, oddycha resztkami powietrza ktore jeszcze mu zostaly.. akcja wyprzedazowa konczy sie 10wrzesnia czyli w dniu wyplat.. coraz glosniej sie mowi o tym ze sklepy zamykaja ludzi zwalniaja.. to po co by mieli jeszcze premie wyplacac? dobry uczynek zrobic? heheeh obudz sie!!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-02 18:01:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w trakcie zamykania - 71(Suwałki). 88(Bielsk Podlaski) a w kolejce- 44,53 i 197
zdjecie uzytkownika
waldziu - 2014-09-02 18:06:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sochaczew 48 się żegna. Do zobaczyska.
zdjecie uzytkownika
dobry cash - 2014-09-02 18:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Pikej - 2014-09-02 17:48:20]:
LOL
zdjecie uzytkownika
slawko221 - 2014-09-02 19:20:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ExDomex - 2014-09-02 13:59:36]:
Zwolnień mówisz że nie ma to jakim cudem dostałem wypowiedzenie ?!

Sklep-46 dwóch pracowników poleciało...
zdjecie uzytkownika
ta ta ra - 2014-09-02 19:45:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ech - 2014-09-02 13:47:43]:
widac ze firmy nie zakladales w ciagu 3 dni jest wszystko po 2 dniach jest wpis do krs mialem firme i wiem moj ojciec tez wiec nie wiem gdzie ty zyjesz
zdjecie uzytkownika
wkurwiony pracownik - 2014-09-02 19:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oddajcie moje pieniądze za aukcje bo wytre sobie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
g - 2014-09-02 20:10:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wkurwiony pracownik - 2014-09-02 19:59:12]:
byłeś głupi to płać
zdjecie uzytkownika
ex-dom - 2014-09-02 21:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [desperat - 2014-09-02 17:48:01]:
na całym śląsku zwolnili po dwie osoby na sklep, chyba że wcześniej dwie lub więcej osób same się zwolniły jak na sklepach 56 czy 40
zdjecie uzytkownika
emenems - 2014-09-02 21:52:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lepiej napiszcie czy zostały jakieś sklepy gdzie nie bylo zwolnien... pewnie nie. i po co bylo akcje kupowac. ale tego juz nie cofniemy ... ... ...
zdjecie uzytkownika
wtf - 2014-09-02 21:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na każdym sklepie ogranicza się etaty do maksymalnie potrzebnej ekipy.Pytanie po co taki ruch jeśli wszystko ma być sprzedawane. O to pytanie
zdjecie uzytkownika
bc - 2014-09-02 22:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wtf - 2014-09-02 21:59:39]:
Już na dniach się dowiemy.
zdjecie uzytkownika
daw - 2014-09-02 23:05:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tomala już akcje skupuje ? ktoś tam nawet 5 kupił . Słyszałem że tomala się zawiódł małym zainteresowaniem . Długa droga przed wami jeśli chodzi o odzyskanie kasy. Tych co pytali o odprawy to należy się jeżeli umowa została rozwiązana z winy pracodawcy . A i na zakończenie tzn zamknięcie nie podpisujcię żadnych dokumentów z inwentury chyba już się nie boicie że was zwolnią :) powodzenia koledzy i koleżanki będzie dobrze :)
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-09-02 23:14:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co z tą kwestią niezłożenia oferty przez avans sa?? Ktoś pytał kierowników, rksów?? Po cholere te akcje kupowaliśmy...
zdjecie uzytkownika
myself - 2014-09-02 23:52:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W dniu wczorajszym w mediach pojawiły się NIEPRAWDZIWE informacje, że jedynie spółka Terg złożyła ofertę na zakup wydzielonej części Domex-u.
Artykuł, który ukazał się w internecie i prasie jest nieuczciwym działaniem konkurencji.

Do dnia 26 sierpnia 2014r. do syndyka wpłynęły 3 oferty na zakup wydzielonej części Domex-u. Złożone przez Avans S.A., Terg oraz Astral.

Otwarcie ofert nastąpiło 27 sierpnia 2014r. o godz.13.00 w obecności członków Komisji ds. swobodnego wyboru nabywcy i syndyka.
Syndyk w terminie 14 dni od daty otwarcia ofert zawiadomi uczestników postępowania o wyborze nabywcy.

O wynikach wyboru nabywcy zostaniecie poinformowani drogą elektroniczną w dniu w którym otrzymamy oficjalną informację.



Pozdrawiam,
Arkadiusz Tomala
zdjecie uzytkownika
Śląsk wierni pracownicy - 2014-09-03 01:07:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale wy tu głupoty w większości wypisujecie dołujecie tych ludzi wciskacie kit! Domexu już nie ma fakt ale przyjdzie nowy nabywca i będzie praca! Ja w to wierze i moja ekipa tez. Sprzedajemy robimy co trzeba a co ma być to będzie i tak nie mamy na to wpływu bo nawet jeśli pracujesz w neonecie czy media to skąd wiesz kiedy ty dostaniesz wypowiedzenie ?? Nigdzie nie ma miodu narazie mamy robotę czekamy na rozwój wydarzeń, co do premii no tu postawmy sobie znak zapytania i tyle bo nad czym tu dyskutować będzie lub nie pozdro
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DOMEX Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski