Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DOMEX Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie DOMEX Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
karas - 2014-12-13 00:02:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ffelgi nowe sprzedam - 2014-12-12 00:03:25]:
Chyba mijasz się z prawdą. Kupując w jednym ze sklepów sprawdziłem dane z FV Zerknijcie w wyszukiwarce na stronie GUS.
Avans S.A NIP: 8672239415 REGON: 181151371
zdjecie uzytkownika
pracowniczka ME - 2014-12-13 09:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nowy pracownik ME - 2014-12-12 18:50:22]:
Kto ci takich bzdur naopowiadał? Bo na pewno nie ludzie z Tergu.
zdjecie uzytkownika
L4 - 2014-12-13 10:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ZFŚS to te 1000 zł to na święta ? Nie jest to kasa za urlop itd ? Po prostu kasa z naszego socjalu która co roku na święta nam się należała ?
zdjecie uzytkownika
GG - 2014-12-13 11:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [L4 - 2014-12-13 10:19:36]:
Jakiś ty naiwny
zdjecie uzytkownika
apostoł - 2014-12-13 11:31:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [terg - 2014-12-12 18:26:34]:
Sam jesteś cwaniaczkiem i idiota.
No ale ok. Tarnowskie Góry, Gliwice, Ruda Śląska, Bytom.
zdjecie uzytkownika
INFO Z ME - 2014-12-13 12:47:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A MY JUZ OD MIESIACA SIEDZIMY W ME.I CAŁE SZCZĘŚCIE DALEKO OD TEGO SZAMBA.
ROBOTA JAK ROBOTA ALE ZA TO JASNE WARUNKI I PRZEDEWSZYSTKIM PŁACOM NADGODZINY WSZYSTKIE EWIDENCJONOWANE A NIE OPOWIADANIE JAKIS GŁUPOT ŻE WYBIERZESZ WOLNE.
OD NAS WZIELI PO ROZMOWACH WSZYSTKICH WŁACZNIE Z PANIAMI PEWNIE PO OKRESIE PRÓBNYM MOŻE BYŻ RÓŻNIE ALE JEST TO NORMALNE U KAŻDEGO PRACODAWCY NIE TYLKO ME .KTOŚ PASUJE DO WIZERUNKU FIRMY A KTOŚ NIE I TYLE .ALE NAPEWNO JEST DUUUUUŻO SPOKOJNIEJ NIŻ W AVANS ,A WIEM CO MÓWIE BO PRACOWAŁEM W DOMEXIE 4 LATA
zdjecie uzytkownika
kkk - 2014-12-13 14:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [L4 - 2014-12-13 10:19:36]:
TAK TO KASA Z KTÓA SIE NAM CO ROKU NALEŻAŁA WIĘC TRZEBA ZADAĆ PYTANIE PANU TOMALI CO SIE STAŁO ZE NAM JEJ NIE WYPŁACAŁ
zdjecie uzytkownika
proste - 2014-12-13 15:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [kkk - 2014-12-13 14:46:03]:
(usunięte przez administratora)po co pytać okazał się zlodziejem .Zgłaszamy to do sądu pracy brakie go jak będzie musiał kary zapłacić
zdjecie uzytkownika
L4 - 2014-12-13 17:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Spoko bo niezła niespodzianka w sumie tysiak na koncie przytulony ... jeszcze tylko za urlop i odprawa
GG TY nie dostałeś ?
zdjecie uzytkownika
kkk - 2014-12-13 20:10:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trzeba zbadać tą sprawe bo jak przez tyle lat bylismy okradani to warto zainteresowac Sad Pracy takim tematem a moze media lokalne.
zdjecie uzytkownika
GG - 2014-12-13 21:07:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [L4 - 2014-12-13 17:26:11]:
Ja już jakiś czas nie pracuje w domexie.
A jaki masz tytuł przelewu?
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-12-14 12:42:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
ten dodatek ZFŚS dostawali tylko pracownicy zatudnieni badz Ci ktorych okres konczyl sie 30 listopada badz pozniej, osoby z przed 30 listopada nie otrzymywaly ani grosza
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-12-14 14:47:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [aaa - 2014-12-14 12:42:42]:
nawet ci którzy byli pracownikami do 30 października i maja skrocony okres wypowiedzenia do końca roku ? tez ich ten dodatek nie dotyczy?
zdjecie uzytkownika
del - 2014-12-15 21:04:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pytanie dostał ktoś odprawę?
zdjecie uzytkownika
GG - 2014-12-16 09:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [del - 2014-12-15 21:04:52]:
Są w tej chwili 2 opcje bo odprawia Arek. Możesz dostać karpia albo karpiem.
zdjecie uzytkownika
poter66454 - 2014-12-16 14:43:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
u nas bedzie midia markt po avansie
zdjecie uzytkownika
pppppp - 2014-12-16 15:22:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a u nas sklep miesny
zdjecie uzytkownika
cziroki - 2014-12-16 21:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Tarnowskie Góry zbieramy się do sądu pracy.
zdjecie uzytkownika
szyroki - 2014-12-17 01:07:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no i to to chodzi broda
zdjecie uzytkownika
Zaciekawiony - 2014-12-17 08:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W magazynie nie ma już TV plazmowych LG 50 cali Full HD. Ktoś wie, gdzie zamówić?
zdjecie uzytkownika
GG - 2014-12-17 10:07:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [cziroki - 2014-12-16 21:59:18]:
Tym tempem to nim złożycie papiery to już firmy nie będzie.
No ale życzę powodzenia i jestem za tym aby każdy walczył o swoje.
Szkoda że tak późno.
Znam wielu którzy próbowali w PIPie walczyć z Domexem ale różnie się to kończyło.
Jednak nie należy się poddawać.
zdjecie uzytkownika
zygmunt hajzer - 2014-12-17 14:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [GG - 2014-12-17 10:07:14]:
damy rade :)
zdjecie uzytkownika
GG - 2014-12-17 17:03:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zygmunt hajzer - 2014-12-17 14:25:05]:
Powodzenia życzę
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: wszsytkie pytania tutaj http://adf.ly/v9mzH to nie zgodne z prawem troche ale to tylko pytania
Pytania: wszsytkie pytania tutaj http://adf.ly/v9mzH to nie zgodne z prawem troche ale to tylko pytania
zdjecie uzytkownika
człowiek pochodnia - 2014-12-17 22:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POZOSTAJE tylko jedno...
zdjecie uzytkownika
człowiek pochodnia - 2014-12-17 22:38:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
śmieje się z Nas syndyk ,oj bardzo się śmieje, nie wie jeszcze co w biurze się zadzieje.........................
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DOMEX Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy DOMEX Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x