Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DOMEX Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie DOMEX Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
KK - 2015-03-26 19:58:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mądrala - 2015-03-26 10:15:19]:
Masz coś do mnie Kryniu? przedstawiaj fakty a nie mity.
zdjecie uzytkownika
wow - 2015-03-28 13:54:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [123 - 2015-03-26 18:32:34]:
W Tarnobrzegu:D Ale jaja:D
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-28 18:00:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co otwierają w Tarnobrzegu? pod jakim logiem?
zdjecie uzytkownika
mac - 2015-03-28 19:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: (rks) Może Wam podpadnę, ale ja znam jednego byłego RKS-a, który jest (był) w porządku. Dzięki Wojtek. Wiele się od Ciebie nauczyłem.
zdjecie uzytkownika
maniek - 2015-03-29 15:18:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Avans Digital Sp. z o.o.
ul. Strefowa 15
39-442 Chmielów,

sklep@megamarket24.pl
zdjecie uzytkownika
koń - 2015-03-30 10:42:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kapitał zakładowy 5 tyś złoty ... to daje do myślenia przyszłościowa firma:)
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-30 13:08:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
5 tyś to minimalna do założenia sp. z.o.o, i nic w tym dziwnego, gdybyś chodził do szkoły a nie do obory (ksywa koń)i się pouczy na ten temat to byś nie pisał ze daje do myślenia, lub przynajmniej poczytał w Wikipedii jak już ciężko książkę wziąć do reki.. procowałem w Domexie i życzę dla Arka jak najlepiej, jak się podniesie z miła chęcią wrócę! Powodzenia!
zdjecie uzytkownika
koń - 2015-03-30 13:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Koń się uśmiał
zdjecie uzytkownika
GG - 2015-03-30 17:45:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [ja - 2015-03-30 13:08:27]:
Czyli to tak jakby Kunta Kinte po zakończeniu kariery na plantacji bawełny powiedział: "jak się mój Pan pozbiera to chętnie znów będę u niego niewolnikiem".
Sorry ale Arkowi nie będę dobrze życzył. Nie lubię oszustów. A wiele faktów wskazuje na to, że celowo doprowadzono do upadku Domex i jeszcze na tym nieźle zarobiono. Zresztą to, że pozwalał na takie a nie inne traktowanie ludzi, również nie stawia go w pozytywnym świetle.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-30 21:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [GG - 2015-03-30 17:45:11]:
GG - ok i masz prawo tak myśleć, nie neguję i nie nawracam :) Nigdy nie czułem się niewolnikiem w Domexie - może to kwestia KS czy RKS.. co sklep to inaczej co region to inna polityka.. widać ja trafiałem na normalnych :)
zdjecie uzytkownika
GG - 2015-03-31 06:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja - 2015-03-30 21:48:50]:
No to szczęściarzem byłeś.
Znam jednak zdanie Arka na temat "dokręcania śruby".
zdjecie uzytkownika
holi - 2015-03-31 08:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [GG - 2015-03-31 06:40:37]:
No to napisz nam o tym
zdjecie uzytkownika
GG - 2015-04-01 06:23:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [holi - 2015-03-31 08:22:37]:
Arek był zwolennikiem poniewierania ludźmi.
zdjecie uzytkownika
lama - 2015-04-03 19:45:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [GG - 2015-04-01 06:23:39]:
jakaś cisza wszyscy już chyba pracują w tergach i nie mają czasu w (usunięte przez administratora) się poskrobać jak ja :)
zdjecie uzytkownika
hq - 2015-04-07 06:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludzie chcą zapomnieć o tej żałosnej firmie.
zdjecie uzytkownika
kulega - 2015-04-07 22:47:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
MAM pytańko za 10 punktów Co Krzysiu porabia dajcie jakieś info potwierdzone ?
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2015-04-13 15:36:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszystkim napinaczom chyba odcieli neta ach te nieoplacone rachunki, dobrze że maść na ból dupy malo kosztuje.Pozdrawiam wszystkich malkontentow, którzy zawsze narzekali z braku zajecia na sklepie wypisywali pierdoly na Goworku.
zdjecie uzytkownika
kuba - 2015-04-13 19:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zadowolony - 2015-04-13 15:36:44]:
Wszyscy napinacze dostali pracę w tergu a tam nie ma czasu na pierdoły :) trza robić co karzą i po kryjomu pracy szukać :( taki mniud, cud, malina
zdjecie uzytkownika
shmwyy - 2015-04-15 00:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co tak cicho koleżanki i koledzy?
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-04-15 08:25:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sprawdźcie Auster International Sp. z o.o. W KRS kto jest członkiem zarządu i gdzie jest zarejstrowana oraz kiedy została założona a wiele zrozumiecie.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-04-15 09:59:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nowy - 2015-04-15 08:25:26]:
to rozwiń myśl..
zdjecie uzytkownika
stary - 2015-04-15 21:14:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nowy - 2015-04-15 08:25:26]:
co tu rozumieć wałek roku 2014 o tym już wszyscy wiedzą
zdjecie uzytkownika
JA - 2015-04-16 19:19:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
JESTEŚCIE ŻAŁOŚNI!! DALEJ NAWIJACIE SOBIE MAKARON NA USZY... MASKARA POPROSTU. DOMEX TO JEDNA Z PORZĄDNIEJSZYCH FIRM, WYPŁATY BYŁY SUPER ODPRAWY TEŻ DALI WIĘC O CO WAM CHODZI...???? TRZEBA ŻYĆ DALEJ NIE PIERWSZA I NIE OSTATNIA FIRMA UPADŁA... CO DO TERGU TO PRAWDA ZAROBIĆ NIE DADZĄ I DOCENIĆ NIE UMIEJĄ... ALĘ CÓŻ... TAKIE ŻYCIE.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rozmowa kwalifikacyjna nagrana 2 tyg temu, byla ona prowdzona przez kobiete ktora zapraszala na nia przez telefon, ja pracy nie dostalam.... czemu nie wiem ocencie sami merytoryke tej rozmowy http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418
Pytania: rozmowa kwalifikacyjna nagrana 2 tyg temu, byla ona prowdzona przez kobiete ktora zapraszala na nia przez telefon, ja pracy nie dostalam.... czemu nie wiem ocencie sami merytoryke tej rozmowy http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418
zdjecie uzytkownika
GG - 2015-04-17 06:46:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [JA - 2015-04-16 19:19:04]:
Głupoty piszesz.
zdjecie uzytkownika
Ojciec Mateusz - 2015-04-21 22:14:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, czy ktoś z pracowników p. Tomali zagląda na ta stronkę?? bo mam bardzo ważne pytanie. Mianowicie ciekawi mnie ogromnie czy Pani Obarska z kadr pracuje jeszcze w firmie?? Bardzo mi się podobała od dawna ta Pani. i korzystając z okazji chciałbym ją bardzo cieplutko pozdrowić.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DOMEX Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy DOMEX Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie