Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DOMEX Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie DOMEX Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pisarz - 2014-10-30 11:54:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"Pamiętajcie odprawy to są wasze pieniądze"

Gogol vel rks
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-10-30 12:26:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [fifi - 2014-10-30 11:00:04]:
A dlaczego mamy zapomnieć? Będą się stawiać to się do komornika ich poda to tylko koszty im wzrosną. W siedzibie firmy napewno znajdą się jeszcze ruchomości żeby zaspokoić moje roszczenia. A komornik też karku za nich nie nadstawi bo będe mógl jako wierzyciel skorzystać z prawa uczestniczenia w czynnościach, a komornik opowiada swoim całym majątkiem i będzie musiał summienie wykonać swoje czynności.
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2014-10-30 13:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na stronie Skiby wystawiono auta na sprzedaż...szkoda, że żadne z nich nie jest w 100% sprawne :)
zdjecie uzytkownika
On7 - 2014-10-30 13:44:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Widzę że jeden z pracowników Chrzanowie lubi konkurencji [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabiać. To dlaczego zwolniliśmy się wszyscy było spowodowane tym że mieliśmy dość tej firmy a nie jak rozpowiadasz że nas wywalili. Pani DS zajmij się swoim mężem a nie innymi chłopami, wszyscy wiedzą jaka jesteś.
zdjecie uzytkownika
???? - 2014-10-30 15:33:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podobno rksi juz nie robią????
zdjecie uzytkownika
fifi - 2014-10-30 15:55:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [???? - 2014-10-30 15:33:55]:
skąd masz takie info
zdjecie uzytkownika
BIAŁY - 2014-10-30 16:26:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wejdźcie sobie na stronę syndyka lubelskiego i zobaczcie sobie,co ma do zaoferowania.Oferty będą otwarte:17 listopada.
zdjecie uzytkownika
podka - 2014-10-30 16:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś się orientuje, czy na podkarpaciu gdzieś terg organizuje sklepy? I jeżeli nasz sklep nie ma żadnych info to znaczy, że już po nas? Może ktoś wie coś o rekrutacji?
zdjecie uzytkownika
CZARNY - 2014-10-30 16:35:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Super bryki tam mają,ale szkoda,że prawie wszystkie,do złomowania.
zdjecie uzytkownika
84 - 2014-10-30 17:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Żory żegnają, do zobaczenia!
zdjecie uzytkownika
Pan Ładowarka - 2014-10-30 17:38:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy macie ładowarke do iphona?
zdjecie uzytkownika
Pan najgłupsze pytanie - 2014-10-30 17:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Likwidujecie się?
zdjecie uzytkownika
gg - 2014-10-30 18:39:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [podka - 2014-10-30 16:30:40]:
A to jakiś problem wejść na ich stronę i zobaczyć do jakich miast trwają rekrutacje? Jeśli nie ma rekrutacji to znaczy że na chwilę obecną nie mają planów w najbliższej przyszłości otworzyć tam sklepu.
Używaj mózgu bo poza RKS jeszcze nie raz ktoś cię w życiu nabije na swoją dzidę.
zdjecie uzytkownika
neo - 2014-10-30 18:41:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [On7 - 2014-10-30 13:44:39]:
A Ty eks-neo? Wkurwiają tam niektóre patałachy ale i tak są o 5 poziomów wyżej niż "elyta" zarządzająca w domexie sratexie.
O co poszło bo admin z goworka mocno cenzuruje niektóre posty w niektórych wątkach.
zdjecie uzytkownika
On7 - 2014-10-30 18:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [neo - 2014-10-30 18:41:51]:
Admin cenzuruję bo pewnie ma tak nakazane żeby Neo przedstawiać w jak najlepszym wydaniu :)
zdjecie uzytkownika
Jasiek - 2014-10-30 19:59:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Śmieszą mnie wypowiedzi doświadczonych pracowników i kierowników z rocznym stażem pracy i świetnym doświadczeniem zawodowym jak wyrolować klienta i wcisnąć mu bubel.Mija kilka lat i jesteście ekspertami na zasiłku dla bezrobotnych,bez znajomych i przyjaciół bo na nich też pasożytujecie jak na klientach,którzy wam zaufali.
zdjecie uzytkownika
ckkkk - 2014-10-30 20:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jeszcze głupsze pytanie " a to tu można jeszcze wejść?"
zdjecie uzytkownika
Przemo - 2014-10-30 21:48:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zawiercie się Zamyka, jakie jeszcze sklepy się zamykają ???
zdjecie uzytkownika
jojo - 2014-10-30 22:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chrzanów dzis od 14 również sie zamyka
zdjecie uzytkownika
CR - 2014-10-30 23:59:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeden z punktow w/w ogloszenia
"Znak towarowy „Avans” R. 229995, za cenę 784.860zł "
drogo wycenili logo trupa - ktos kupi?
zdjecie uzytkownika
CR - 2014-10-31 00:06:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
natomiast co do aut, faktycznie duzo ich i polowa to zlomy a drugie mocno do roboty. widac po tych ogloszeniach ze nasz syndyk to slaby sprzedawca - tak sie aut nie sprzedaje, nie mozna pisac ze auto to zlom albo do wymiany polowa czesci, trzeba pisac ze to "funkiel nowka nie smigana", ze jezdzila tym zona prezesa do kosciola itp, teraz to ja sie nie dziwie ze przetarg syndykowi nie wypalil:):)
zdjecie uzytkownika
werty - 2014-10-31 01:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [CR - 2014-10-31 00:06:08]:
jak juz rks Ci nie powie to sam nie potrafisz myslec...
to ja Ci podpowiem-przetarg jest tak ustawiony zeby nie bylo chetnych.
jak nie ma chetnych to wraca do wlasciciela.
zdjecie uzytkownika
jkbjkupa - 2014-10-31 07:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
kupa kupa i jescze raz kupa na tym forum
zdjecie uzytkownika
tergu tergu - 2014-10-31 08:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Przemo - 2014-10-30 21:48:21]:
I co przechodzicie do Tergu? Widzę, że jest tam rekrutacja.
zdjecie uzytkownika
m - 2014-10-31 10:16:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Babka - 2014-10-30 10:18:34]:
Nie pochlebiaj sobie tak bardzo- umiejętność wciskania ludziom chłamu nie czyni cię jeszcze kimś wybitnym. I nie handlowcem tylko zwykłym sprzedawcą- bo tym jesteście w tej firmie. A ten napis na identyfikatorze to tylko po to aby cię tanio dowartościować
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DOMEX Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x