Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o „Defalin” S.A

Pracowałeś w firmie „Defalin” S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-03-11 12:19:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma jak firma . :)
Ważne że była praca i ludzie byli zadowoleni jak i również ja ;)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-07-21 17:55:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2009-03-11 12:19:32

Firma jak firma . :)
Ważne że była praca i ludzie byli zadowoleni jak i również ja ;)

Interesuje mnie poziom zarobków na produkcji?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-28 20:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś wie czy zmieniło się cokolwiek w tej firmie? Jak oceniacie warunki, zarobki, możliwość rozwoju, atmosferę w zespole? Czy firma oferuje umowę o pracę, świadczenia socjalne? Kto jeszcze zgadza się z Kanarem?
zdjecie uzytkownika
ania - 2013-06-07 17:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca jest ok zarobki nie najgorsze tylko niektorzy ludzie tam pracujacy sa jak psy majstra (usunięte przez moderatora)i pani dyrektor ludzie zamiast bronic siebie nawzajem , wspierac to tylko czekaja zeby na kogos doniesc a jak ktos sie nie spodiba co nie ktorym osoba to poprostu go zgnoją jak szmate . ludzie opamiętajcie sie trzeba miec troche honoru
zdjecie uzytkownika
ania - 2013-06-07 17:55:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jeszcze jedno do ludzi pracujacych w defalinie zamiast w szatniach prowadzic głupie dyskusje miejcie odwage powiedziec to wszystko na zabraniach do pani(usunięte przez moderatora)
zdjecie uzytkownika
radziu - 2014-10-15 18:50:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem kiedys w takiej firmie, no i co moge powiedziec? Jak to przy produkcji, zawsze malo i mozna bylo wiecej - narzekania brygadzistów ;) Praca calkiem przyjemna, chociaz nie wiem czy dla kazdego to samo oznacza. A jakie pieniadze zarabialiscie na produkcji?? Mysle, ze wiecej niz 1500 nie wyciagaliscie
zdjecie uzytkownika
sorek - 2014-12-06 17:14:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co dla przełożonego jest najważniejsze ?W jakim systemie pracuje firma, jeżeli chodzi o czas pracy? np. czy jest to system zmianowy, czy jest przerwa obowiązkowa, poza przysługującą według kodeksu pracy, która nie jest wliczana do czasu pracy? bedę wdzięczny za kazdą odpowedz dziekuje bardzo i pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie „Defalin” S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy „Defalin” S.A?
Zadaj pytanie
x