Profil firmy Instalbud - Rzeszów Sp. z o.o.

Instalbud - Rzeszów Sp. z o.o.

Rzeszów

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o Instalbud - Rzeszów Sp. z o.o.

bolo 2015-11-27 20:09:41
Chora firma unikajcie jak możecie w Lublinie już raczej nie znajdą podwykonawców
0
bolo 2015-11-27 20:16:29
Jak słyszałeś to się zatrudnij poszukują bo roszady jak lotku HAHA
0
Oskar 2015-11-27 23:13:12
Widziałem ostatnio, że szukają kogoś na stanowisko kierownika budowy w Warszawie. Wymagania są, bo trzeba być członkiem Izby Inżynierów, mieć min. 3 lata doświadczenia na podobnym stanowisku i znać j. angielski. Mimo to oferują służbowy samochód, telefon czy laptop, więc myślę, że się opłaca, tym bardziej, że taki kierownik zarabia niezłą sumkę.
0
kierownik 2015-11-28 11:32:45
Człowieku oni cały czas szukają kadry telefon czy laptop to dostaniesz wszędzie ludzie się zatrudniają widzą co się dzieje i kto ma trochę oleju w głowie ucieka zostają tylko ci którzy nie potrafią sobie poradzić w życiu lub czekają na emeryturę wiem bo pracowałem trzy miechy.Instalbud to porażka kierownik budowy tam niema nic do powiedzenia jesteś tylko kukiełką w rękach śmiesznych dyrektorów którzy z budownictwem nie mają nic wspólnego tam kadra zmienia się jak w kalejdoskopie kadra traktowana jak podludzie podwykonawcy jeszcze gorzej
0
zbyszek 2015-11-30 14:27:20
zawsze możesz @kierownik skorzystać z oferty na wyższe stanowisko, akurat teraz szukają kogoś na kierownika budowy w stolicy, opłaca się bo dają samochód i laptopa
0
xxx 2015-12-01 20:09:46
@zbyszek czytasz ale nie rozumiesz i piszesz pierdoły
0
zenon 2015-12-02 19:01:35
Domyślam się, że z pensji kierowniczej to akurat stać człowieka na własne auto, ale miło, że dają. Pytanie tylko jak wygląda tankowanie i czy można tak bez ograniczeń korzystać do celów prywatnych?
0
tre 2015-12-04 23:25:26
@Oskar też widziałem to ogłoszenie, fajnie że oferuj,ą tam narzędzia pracy, ciekawe tez na jakie wynagrodzenie można u nich liczyć i na jaki rodzaj umowy
0
były pracownik 2015-12-06 17:33:20
INSTALBUD-RZESZÓW to porażka panowie i panie
1
enej 2015-12-15 02:27:58
moim zdaniem warto sprobowac przynajmniej samemu bedzie sie wiedzialo na czym sie stoi, poza tym jezeli komus powaznie zalezy na pracy to nie bedzie opieral sie opiniami
0
xxx 2015-12-15 17:58:47
@enej to próbuj dowiesz się co to jest opinia jak ci tak zależy
0
123456 2015-12-30 15:33:07
@xxx teraz można właśnie sporbowac od nich aplikowac, na przykład na stanowsiko inżyniera budowy w Warszawie czu na projektanta- architeka w Rzeszowie
0
op124 2016-01-03 19:54:58
@123456 hahaha
0
góra 2016-01-03 23:51:25
nie wiem co w tamtej opinii jest zabawnego.. :) Fakt jest taki, że Instalbud poszukuje pracowników i co ciekawe, mają bardzo interesujące te oferty.. ja akurat pracy nie szukam, ale może ktoś się zainteresuje
0
xxx 2016-01-04 23:44:26
A dlaczego poszukują? bo niema chętnych? jak są tacy wspaniali to dlaczego ciągle poszukują ///////////////////////?
0
jamnik 2016-01-06 15:07:07
a może to nie jest kwestia braku chętnych, ale zbyt dużych wymagań właścicieli, no nie wiem. Choć wydaje mi się, że oferta na inżyniera budowy czy projektanta nie wygląda przerażająco.
0
123b 2016-01-20 18:46:04
Uwaga na nich a szczególnie podwykonawcy.....
0
123b 2016-01-20 19:19:59
Cały czas szukają to normalne popracują i w nogi a to co instalbud obiecuje to mrzonki popracujecie zobaczycie najlepiej przekonać się na własnej skórze
0
MAX 2016-01-20 19:28:34
@123b masz racje tak jest
0
staszek 2016-01-22 18:52:12
@MAX ale może podasz kilka szczegółów, bo nie rozumiem już teraz zupełnie nic. Jako kierownik budowy widze mozna spokojnie zarobić, wiec nie ma z tym problemów, dają umowe.
0
MAX 2016-01-25 18:37:15
@staszek czy spokojnie to nie wiem
0
olk 2016-01-26 10:42:39
zwykle to wszystko zależało od chęci wkładu pracowników technicznych co nie max ? Obecnie kierownika budowy potrzebują, a wiecie z jaką podstawą czy nie
0
op124 2016-01-27 17:43:32
@olk możesz serce włożyć i mieć chęci a góra i tak cię zgnoi
0
zami 2016-01-30 10:40:52
zależy na jakiego kierownika w Instalbudzie bezpośrednio nad sobą się trafi podobno. Po za można być samemu sobie szefem bo szukają kierowników budów w Warszawie
0
bolo 2016-01-31 18:00:33
@zami ty nie rozumiesz..... tu chodzi o mądrych dyrektorów co z budownictwem nie mają nic wspólnego a szczególnie jeden.A jak nie łapiesz to pasujesz do nich a sam sobie szefem w tej firmie to i tak nie będziesz
0
brzeszcz 2016-02-01 11:27:02
wydaje mi się, że kierownik budowy nadzoruje jedynie budowę, ale ma nad sobą dziesiątki innych "szefów". Ja tam bym chciał być takim kierownikiem, szczególnie, że mam wieloletni staż.
0
mietek 2016-02-01 18:13:25
@brzeszcz i co roboty nie masz z takim stażem INSTALBUD cię zatrudni biorą jak leci
0
wielgus 2016-02-03 13:21:08
@brzeszcz kierownik budowy na budowie jest osobą odpowiedzialną za wszystko, komuś cegła spadnie na stope to on za to odpowiada. Strasznie ciężkie psychicznie stanowisko, jednak firma nie szuka teraz żadnego kierownika
1
JÓZEK 2016-02-07 20:26:32
UWAGA NA TĄ FIRMĘ
0
Zbyszek i Alek 2016-02-11 13:51:39
A możesz mi powiedziec dlaczego @józek bo razem z ojcem szukamy pracy w tej branży, a wiem że czasami bywa dość nieprzyjaźnie, natomiast o Instalbud słyszałem dużo dobrego
1
JÓZEK 2016-02-11 18:25:07
@Zbyszek poczytaj wcześniejsze posty to się dowiesz tylko odróżnij co piszą ludzie a co biuro INSTALBUDU własnych pracowników też nie mają za wielu samo zaplecze bo lepiej się kroi podwykonawców
0
Zbyszek i Alek 2016-02-19 20:44:46
Dobra dzięki @Józek już przeczytałem i właściwie sprawa jest prosta, aczkolwiek nie jest to dla mnie jakaś zła rzecz, dla ojca raczej też, więc chyba po prostu zaryzykujemy
0
op124 2016-02-22 21:01:39
@Zbyszek a ja myślę że po prostu grzejesz ławę w INSTALBUDZIE i piszesz pierdoły lub nie potrafisz czytać
0
ADAM 2016-02-23 19:31:45
TAK JEST PANIE @ ZBYSZEK SPRAWA JEST PROSTA TRZEBA KOSIĆ PODWYKONAWCÓW TONIE TAKIE ZŁE PANIE INSTALBUD TO WŁAŚNIE WASZA POLITYKA
0
agat 213 2016-02-23 21:25:06
INSTALBUD oni są niereformowalni trzeba bardzo uważać wiem bo pracowałem dawno temu i jak widzę nic się nie zmieniło dalej żerują na wykonawcach z tego żyją POZDRAWIAM
0
Zbyszek i Alek 2016-03-03 11:38:25
Nie no @agat213 nie trzeba ja już wiem dokładnie jak to jest i w filmie jest naprawdę dobrze, więc nie ma co się rzucać w ogóle, polecam kubeł zimnej wody
0
MANIEK 2016-03-03 16:17:02
Kubeł zimnej wody to dla ciebie OSZUŚCI I ZŁODZIEJE podstawiasz się i piszesz głupoty bo za to ci płacą ciekaw jestem jaką funkcje tam pełnisz ale chyba wyższa ranga bo piszesz to z takim przekonaniem jak wierny pis
0
ppp 2016-03-04 15:46:54
a jak z pracą w biurze w Rezszowie? Opłaca się aplikować, są chociaż jakieś normalne umowy( w znaczeniu o prace a nie staże i inne pierdoły), i jaka podstawa?
0
LG 2016-03-04 19:19:25
UWAGA NA RZESZOWSKI INSTAKBUD
0
tomcio 2016-03-15 17:49:44
Witam chciałbym podjąć w tej firmie pracę jako podwykonawca na warszawie proszę oiakieś nowe komentaże;
0
JÓZEK 2016-03-15 21:08:04
@tomcio jako podwykonawca nie polecam
0
Zbyszek i Alek 2016-04-08 13:59:17
No ja Ci powiem, że my z ojcem jesteśmy bardzo zadowoleni, ogólnie to praca chociaz niektórzy mogą mówić, ze im się nei podoba jest bardzo dobra, nie ma problemu z atmosferą i pieniędzmi, jest okej naprawdę
1
podwykonawca instalbudu 2016-04-14 10:24:57
Jak chcesz mieć święty spokój to trzeba się położyć i nic nie robić !!!
0
0lo 2016-04-19 10:34:54
Ile ci płacą w tym biurze że wypisujesz brednie
0
InstalBud Rzeszów sp. z o.o. 2016-04-26 22:27:02 [użytkownik zarejestrowany]
Chyba nie o nas chodzi, w InstalBud Rzeszów sp. z o. o. nikogo do Francji nie wysyłamy.
0
InstalBud Rzeszów sp. z o.o. 2016-04-26 22:36:02
@bolo dlaczego tak sądzisz? Może mylisz nas z inną firmą o podobnej lub takiej samej nazwie?
0
InstalBud Rzeszów sp. z o.o. 2016-04-26 22:39:07
@0lo na jakiej podstawie ocenia się które opinie są prawdziwe, a które nie?
0
er 2016-05-10 20:24:10
hej wszystkim no a ja tam widze ze pojawila sie od nich oferta pracy na stanowisko kierownika budowy w Warszawie oferuja pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,stabilne zatrudnienie, niezbędne narzędzia pracy m.in. samochód, telefon, laptop..
0
robson165 2016-06-21 08:55:13
witam wszystkich,,otoz chciałbym poinformować tutaj obecnych ze sa 2 firmy instalbud rzeszow,maja nawet ten sam adres,,roznia się tylko tym ze siedziby maja na roznych pietrach oraz tylko jedna to sp.zoo,,wiec podawanie samej nazwy może być bardzo mylące,,wspolpracowalem z instalbudem i zlego słowa na nich niepowiem,,atmosfera dobra i zadnych klopotow finansowych,,,może by tak na przyszlosc nipy sprawdzać??
0
bargu 2016-06-23 20:45:45
a to taka zbieżność nazw i adresów jest zgodna z prawem? i ciekawe czy obie firmy to tern sam właściciel... mnie interesuje stanowisko kierownika ds. usuwania usterek - to do której firmu powinnam się zgłosić?
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Instalbud - Rzeszów Sp. z o.o.