Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Instalbud - Rzeszów Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Instalbud - Rzeszów Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
WWW - 2013-11-09 20:48:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
FIRMA BARDZO SOLIDNA GODNA POLECENIA
zdjecie uzytkownika
Podwykonawca - 2014-03-05 10:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Witam. Pracuję dla Instalbudu jako podwykonawca na jednej z budów. Instalbud to jakaś totalna porażka. Chodzę po budowie proszę się o skończenie robót innych brygad bo cały czas ktoś wchodzi w szkodę i nikt nad tym nie panuje.
FAKTURY... to pewnie interesuje wszystkich. Instalbud jakby wszyscy poszli do inwestora o uregulowanie płatności to ogłosiłby upadłość. Jest już bankrutem a istnieje dzięki temu że trzyma kase podwykonawców i puszcza z 30-45 dniowym opóżnieniem + 30 dni termin płatności... także wyobrażcie sobie. Kadra słaba że ho ho. Nie polecam nikomu pracy w i dla Instalbud Rzeszów.
zdjecie uzytkownika
WWW - 2014-03-31 20:02:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
INSTALBUD TO KPINY Z INZYNIERÓW. KADRA SŁABA, DYREKTOR TO PAJAC... NIE WIEM CZY CI LUDZIE MAJĄ COKOLWIEK WSPÓLNEGO Z BUDOWNICTWEM.... PAJACE SAME. NIE POLECAM WSPÓŁPRACY
zdjecie uzytkownika
Kierowniczka - 2014-05-05 18:13:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co kilka miesięcy poszukują kierownika budowy na Warszawę, o co chodzi? Polecacie aplikować? Wzięli coś nowego?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-05-13 20:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten Instalbud to kpina z pracowników. Zarząd nie dba o podwykonawców i nie odbierają telefonów. radz sobie człowieku sam. Nie polecam firmy i lepiej sie trzymać z daleka jako podwykonawca.
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2014-07-08 20:45:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [WWW - 2013-11-09 20:48:03]:
Pracowałem dla instal bud rzeszów. Brak BHP ludzie robią co chcą , firma wchodzi na firmę, Dyrektor może i ma fajny samochód ale to ściemniacz. Inspektor robót to oszustwo raz odbiera praca raz zaprzecza ze odebrał innym razem narąbany to ten w okularkach. Kierownik Przemuś gra jak oni mu kazą chłop dobrze chce ale kasy mało. Budynki na Nasielskiej w Warszawie odebrane a mi(usunięte przez administratora)kasy nie chcą zapłacić. A mówili pracownicy instal nie podejmuj sie bo nie płacą.....
zdjecie uzytkownika
podwykonawca - 2014-10-26 10:31:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
INTALBUD RZESZÓW - tragedia! Najpierw nieprzygotowany front pod prace, potem kary umowne z tytułu opóźnienia! KPINA KPINA KPINA! Jak chcesz mieć święty spokój, to nie zaczynaj współpracy z tą firmą, bo wykończą Cię biurokracją, piszą milion pism, a na budowie oczywiście piękne oczy "no poczekacie" "przecież można się dogadać..." płatności? Może i płacą za wykonaną robotę, ale ceny jednostkowe są tragicznie niskie, a na końcu i tak wytkną Ci milion usterek, których nie masz możliwości poprawić, bo do czasu zakończenia wszystko było OK, dopiero jak przyszło do płacenia to znajdą milion usterek, których nikt normalny nie jest w stanie zrobić, bo wychodzi na to, że trzeba drugi raz przeprowadzić cały front, także BEZSENSOWNE są jakiekolwiek pertraktacje z nimi.
zdjecie uzytkownika
stabilne? - 2014-10-30 16:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stona instalbudu ma na stałe informacje ze poszukuja specjalistów typu: zbrojarz, murarz, cieśla, monter instalacji, spawacz, operator koparki, operator dźwigu co prawda mnie to nie dotyczy wszystko ale mam doświadczenie jako muraz i chciałbym pracować w takim zawodzie- tam jest szansa dostać stałe zatrudnienie ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Instalbud - Rzeszów Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x