Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Instalbud - Rzeszów Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Instalbud - Rzeszów Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
inzynier - 2015-07-17 12:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeszcze nie slyszalam zeby o jakiejs firmie tego typu dobrze sie wypowiadano. sama mam takie wyksztalcenie i wielu firmach pracowala, wiem na cyzm to polega. do tej pory usterka nei dziala na mn ei pozytywnie. ale wiem tez ile to energii kosztuje taka praca na budowie, a co do biurokracji o niestety w kazdej jest to samo cokolwiek by mowili. a jak z umowami? daja na poczatek na dwa lata a poznie ewentualie na nieokresolny? tak mi tlumaczono
zdjecie uzytkownika
pracwnik - 2015-08-04 12:47:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odradzam pracy w tej firmie obietnice przez dyrektora to kpina z pracownika, zastraszanie pracownika oszukiwanie
zdjecie uzytkownika
tom - 2015-08-30 17:59:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja słyszałem wiele pozytywnych opinii o firmie Instalbud - Rzeszów Sp. z o.o., właśnie teraz poszukują osób do pracy : kierownika robót usterkowych i kierownika projektów budowlanych w Rzeszowie, oferują pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,stabilne zatrudnienie oraz niezbędne narzędzia pracy
zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-11-27 20:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chora firma unikajcie jak możecie w Lublinie już raczej nie znajdą podwykonawców
zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-11-27 20:16:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tom - 2015-08-30 17:59:21]:
Jak słyszałeś to się zatrudnij poszukują bo roszady jak lotku HAHA
zdjecie uzytkownika
Oskar - 2015-11-27 23:13:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widziałem ostatnio, że szukają kogoś na stanowisko kierownika budowy w Warszawie. Wymagania są, bo trzeba być członkiem Izby Inżynierów, mieć min. 3 lata doświadczenia na podobnym stanowisku i znać j. angielski. Mimo to oferują służbowy samochód, telefon czy laptop, więc myślę, że się opłaca, tym bardziej, że taki kierownik zarabia niezłą sumkę.
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2015-11-28 11:32:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowieku oni cały czas szukają kadry telefon czy laptop to dostaniesz wszędzie ludzie się zatrudniają widzą co się dzieje i kto ma trochę oleju w głowie ucieka zostają tylko ci którzy nie potrafią sobie poradzić w życiu lub czekają na emeryturę wiem bo pracowałem trzy miechy.Instalbud to porażka kierownik budowy tam niema nic do powiedzenia jesteś tylko kukiełką w rękach śmiesznych dyrektorów którzy z budownictwem nie mają nic wspólnego tam kadra zmienia się jak w kalejdoskopie kadra traktowana jak podludzie podwykonawcy jeszcze gorzej
zdjecie uzytkownika
zbyszek - 2015-11-30 14:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze możesz @kierownik skorzystać z oferty na wyższe stanowisko, akurat teraz szukają kogoś na kierownika budowy w stolicy, opłaca się bo dają samochód i laptopa
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-12-01 20:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zbyszek czytasz ale nie rozumiesz i piszesz pierdoły
zdjecie uzytkownika
zenon - 2015-12-02 19:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Domyślam się, że z pensji kierowniczej to akurat stać człowieka na własne auto, ale miło, że dają. Pytanie tylko jak wygląda tankowanie i czy można tak bez ograniczeń korzystać do celów prywatnych?
zdjecie uzytkownika
tre - 2015-12-04 23:25:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Oskar też widziałem to ogłoszenie, fajnie że oferuj,ą tam narzędzia pracy, ciekawe tez na jakie wynagrodzenie można u nich liczyć i na jaki rodzaj umowy
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-12-06 17:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tre - 2015-12-04 23:25:26]:
INSTALBUD-RZESZÓW to porażka panowie i panie
zdjecie uzytkownika
enej - 2015-12-15 02:27:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moim zdaniem warto sprobowac przynajmniej samemu bedzie sie wiedzialo na czym sie stoi, poza tym jezeli komus powaznie zalezy na pracy to nie bedzie opieral sie opiniami
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-12-15 17:58:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@enej to próbuj dowiesz się co to jest opinia jak ci tak zależy
zdjecie uzytkownika
123456 - 2015-12-30 15:33:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@xxx teraz można właśnie sporbowac od nich aplikowac, na przykład na stanowsiko inżyniera budowy w Warszawie czu na projektanta- architeka w Rzeszowie
zdjecie uzytkownika
op124 - 2016-01-03 19:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@123456 hahaha
zdjecie uzytkownika
góra - 2016-01-03 23:51:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem co w tamtej opinii jest zabawnego.. :) Fakt jest taki, że Instalbud poszukuje pracowników i co ciekawe, mają bardzo interesujące te oferty.. ja akurat pracy nie szukam, ale może ktoś się zainteresuje
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-01-04 23:44:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dlaczego poszukują? bo niema chętnych? jak są tacy wspaniali to dlaczego ciągle poszukują ///////////////////////?
zdjecie uzytkownika
jamnik - 2016-01-06 15:07:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a może to nie jest kwestia braku chętnych, ale zbyt dużych wymagań właścicieli, no nie wiem. Choć wydaje mi się, że oferta na inżyniera budowy czy projektanta nie wygląda przerażająco.
zdjecie uzytkownika
123b - 2016-01-20 18:46:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga na nich a szczególnie podwykonawcy.....
zdjecie uzytkownika
123b - 2016-01-20 19:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cały czas szukają to normalne popracują i w nogi a to co instalbud obiecuje to mrzonki popracujecie zobaczycie najlepiej przekonać się na własnej skórze
zdjecie uzytkownika
MAX - 2016-01-20 19:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@123b masz racje tak jest
zdjecie uzytkownika
staszek - 2016-01-22 18:52:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@MAX ale może podasz kilka szczegółów, bo nie rozumiem już teraz zupełnie nic. Jako kierownik budowy widze mozna spokojnie zarobić, wiec nie ma z tym problemów, dają umowe.
zdjecie uzytkownika
MAX - 2016-01-25 18:37:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@staszek czy spokojnie to nie wiem
zdjecie uzytkownika
olk - 2016-01-26 10:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zwykle to wszystko zależało od chęci wkładu pracowników technicznych co nie max ? Obecnie kierownika budowy potrzebują, a wiecie z jaką podstawą czy nie
zdjecie uzytkownika
op124 - 2016-01-27 17:43:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@olk możesz serce włożyć i mieć chęci a góra i tak cię zgnoi
zdjecie uzytkownika
zami - 2016-01-30 10:40:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [op124 - 2016-01-27 17:43:32]:
zależy na jakiego kierownika w Instalbudzie bezpośrednio nad sobą się trafi podobno. Po za można być samemu sobie szefem bo szukają kierowników budów w Warszawie
zdjecie uzytkownika
bolo - 2016-01-31 18:00:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zami ty nie rozumiesz..... tu chodzi o mądrych dyrektorów co z budownictwem nie mają nic wspólnego a szczególnie jeden.A jak nie łapiesz to pasujesz do nich a sam sobie szefem w tej firmie to i tak nie będziesz
zdjecie uzytkownika
brzeszcz - 2016-02-01 11:27:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że kierownik budowy nadzoruje jedynie budowę, ale ma nad sobą dziesiątki innych "szefów". Ja tam bym chciał być takim kierownikiem, szczególnie, że mam wieloletni staż.
zdjecie uzytkownika
mietek - 2016-02-01 18:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@brzeszcz i co roboty nie masz z takim stażem INSTALBUD cię zatrudni biorą jak leci
zdjecie uzytkownika
wielgus - 2016-02-03 13:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@brzeszcz kierownik budowy na budowie jest osobą odpowiedzialną za wszystko, komuś cegła spadnie na stope to on za to odpowiada. Strasznie ciężkie psychicznie stanowisko, jednak firma nie szuka teraz żadnego kierownika
zdjecie uzytkownika
JÓZEK - 2016-02-07 20:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA NA TĄ FIRMĘ
zdjecie uzytkownika
Zbyszek i Alek - 2016-02-11 13:51:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A możesz mi powiedziec dlaczego @józek bo razem z ojcem szukamy pracy w tej branży, a wiem że czasami bywa dość nieprzyjaźnie, natomiast o Instalbud słyszałem dużo dobrego
zdjecie uzytkownika
JÓZEK - 2016-02-11 18:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Zbyszek poczytaj wcześniejsze posty to się dowiesz tylko odróżnij co piszą ludzie a co biuro INSTALBUDU własnych pracowników też nie mają za wielu samo zaplecze bo lepiej się kroi podwykonawców
zdjecie uzytkownika
Zbyszek i Alek - 2016-02-19 20:44:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra dzięki @Józek już przeczytałem i właściwie sprawa jest prosta, aczkolwiek nie jest to dla mnie jakaś zła rzecz, dla ojca raczej też, więc chyba po prostu zaryzykujemy
zdjecie uzytkownika
op124 - 2016-02-22 21:01:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Zbyszek a ja myślę że po prostu grzejesz ławę w INSTALBUDZIE i piszesz pierdoły lub nie potrafisz czytać
zdjecie uzytkownika
ADAM - 2016-02-23 19:31:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAK JEST PANIE @ ZBYSZEK SPRAWA JEST PROSTA TRZEBA KOSIĆ PODWYKONAWCÓW TONIE TAKIE ZŁE PANIE INSTALBUD TO WŁAŚNIE WASZA POLITYKA
zdjecie uzytkownika
agat 213 - 2016-02-23 21:25:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
INSTALBUD oni są niereformowalni trzeba bardzo uważać wiem bo pracowałem dawno temu i jak widzę nic się nie zmieniło dalej żerują na wykonawcach z tego żyją POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
Zbyszek i Alek - 2016-03-03 11:38:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie no @agat213 nie trzeba ja już wiem dokładnie jak to jest i w filmie jest naprawdę dobrze, więc nie ma co się rzucać w ogóle, polecam kubeł zimnej wody
zdjecie uzytkownika
MANIEK - 2016-03-03 16:17:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kubeł zimnej wody to dla ciebie OSZUŚCI I ZŁODZIEJE podstawiasz się i piszesz głupoty bo za to ci płacą ciekaw jestem jaką funkcje tam pełnisz ale chyba wyższa ranga bo piszesz to z takim przekonaniem jak wierny pis
zdjecie uzytkownika
ppp - 2016-03-04 15:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak z pracą w biurze w Rezszowie? Opłaca się aplikować, są chociaż jakieś normalne umowy( w znaczeniu o prace a nie staże i inne pierdoły), i jaka podstawa?
zdjecie uzytkownika
LG - 2016-03-04 19:19:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA NA RZESZOWSKI INSTAKBUD
zdjecie uzytkownika
tomcio - 2016-03-15 17:49:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam chciałbym podjąć w tej firmie pracę jako podwykonawca na warszawie proszę oiakieś nowe komentaże;
zdjecie uzytkownika
JÓZEK - 2016-03-15 21:08:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tomcio jako podwykonawca nie polecam
zdjecie uzytkownika
Zbyszek i Alek - 2016-04-08 13:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No ja Ci powiem, że my z ojcem jesteśmy bardzo zadowoleni, ogólnie to praca chociaz niektórzy mogą mówić, ze im się nei podoba jest bardzo dobra, nie ma problemu z atmosferą i pieniędzmi, jest okej naprawdę
zdjecie uzytkownika
podwykonawca instalbudu - 2016-04-14 10:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [podwykonawca - 2014-10-26 10:31:28]:
Jak chcesz mieć święty spokój to trzeba się położyć i nic nie robić !!!
zdjecie uzytkownika
0lo - 2016-04-19 10:34:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zbyszek i Alek - 2016-04-08 13:59:17]:
Ile ci płacą w tym biurze że wypisujesz brednie
zdjecie uzytkownika
InstalBud Rzeszów sp. z o.o. - 2016-04-26 22:27:02 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [boss - 2015-03-21 17:09:10]:
Chyba nie o nas chodzi, w InstalBud Rzeszów sp. z o. o. nikogo do Francji nie wysyłamy.
zdjecie uzytkownika
InstalBud Rzeszów sp. z o.o. - 2016-04-26 22:36:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bolo - 2015-11-27 20:09:41]:
@bolo dlaczego tak sądzisz? Może mylisz nas z inną firmą o podobnej lub takiej samej nazwie?
zdjecie uzytkownika
InstalBud Rzeszów sp. z o.o. - 2016-04-26 22:39:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [0lo - 2016-04-19 10:34:54]:
@0lo na jakiej podstawie ocenia się które opinie są prawdziwe, a które nie?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Instalbud - Rzeszów Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Instalbud - Rzeszów Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert