Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o AUTOLAND

Pracowałeś w firmie AUTOLAND i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Dziadek - 2013-03-08 17:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma to jak robotni kierowcy 7 tyś zarobić ale ręce w kieszeni brame im otwożyć autko załadować tirówke podrodze obskoczyć taka praca ciężka co drugi po rozwodzie.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2013-03-18 20:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma to jak stróżom na autolandzie ,spanie w nocy i jeszcze im za to płącą a my zarabaiamy po 2000 zł a wy po 1500 zł sa spanie
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2013-03-30 20:49:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierowca za 2000 zł miesięcznie chłopie za tyle to ja nie wychodzę z domu żeby auto otworzyć !!! Pozdrowienia dla ochrony Autoland
zdjecie uzytkownika
pracownik produkcji - 2013-04-06 23:03:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odbijacie tylko piłeczkę sobie i dowalacie kierowcy kontra ochrona ,prawda jest taka każdy zakład ma taką ochronę na jaką zasługuje i na jaką go stać ,oszczędności zmusiły autoland do wyboru takiej a nie innej ochrony, ale jaka ochrona taka firma pierwszy kontakt ma klient własnie z ochroną i to własnie na ochronie musimy się skupić no cóż żałosny obraz naszych czasów ,emeryci lub renciści dorabiający sobie a za takie pieniądze to lepiej pospać nawet się im nie dziwię !
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-17 03:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak atmosfera w biurze?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-25 13:21:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć a jak obecnie w sierpniu w Autolandzie coś na lepsze się pozmieniało czy nie do końca jak zarobki obecnie i jakie umowy dla młodych pracowników pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-20 08:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na początku 2000netto, po 3 miesiacach jak cos sprzedasz to mozesz liczyc na 2500+5%od sprzedazy (twojej)
zdjecie uzytkownika
zenuk - 2013-09-22 19:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A do dostawczych jak Ducato to duże są ceny czy konkurencyjne można wpaść pooglądać myślicie że tam znajde wszystko co potrzebuje nie chce mi sie w kilka miejsc jechać?
zdjecie uzytkownika
były pracownik autoland - 2013-09-23 09:52:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przyjąłem się do euros na strefie w Warszowicach na produkcji śmigieł o wiele lepsza praca oraz zarobki ale jeszcze lepiej mają na jbg-2 ale ciężko się dostać tam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-23 11:05:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No toniektórym szczęścir sprzyja ale było już łątwiej bo byłeś po pracy w Autoland o już posiadałeś doświadczenie tak?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-09-25 08:14:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście że było mi łatwiej ale nawet nie wprawionych przeszkalają super dobra praca ale tak naprawdę najlepsze firmy na strefie to 1.NKT CABLES ,2.JBG-2 ,3.EUROS warto się do tych firm załapać bo szanują człowieka i zarobki dobre ,praca spokojna itp.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-25 22:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześc jakie ceny w tej hurtowni w miare tanio jest duży wybór mają tam żeby załatwić coś sprowadzić to długo trwa taka usługa
zdjecie uzytkownika
ela - 2013-12-13 23:54:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Handlowiec 2000 netto w systemie cztery dni w trasie ¼ polski i jeden dzień Pawłowice-bardzo mało.


zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-04-21 00:07:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żal firmy kiedyś potęga, a teraz walczy o przeżycie. Życzę wam wszystkim no i firmie powodzenia.
ps.białe kołpaki jakoś mnie nie przekonują.
zdjecie uzytkownika
don - 2014-04-24 17:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Koszmar. Dyktatura nie kompetentnych dwóch dyrektorów, którzy mniej wiedzą niż pracownicy i myślą ze to ich firma plus ta kierowniczka z wisienkami w uszach. Płacą jak im wróżka powie. A pracownicy i tak ich w kulki robią. Jak to widzę to mam ubaw. Ciekawe, co prezesi na to, co tu się dzieje? Płaca minimum krajowe.
zdjecie uzytkownika
Funai - 2014-05-23 23:37:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [don - 2014-04-24 17:58:28]:
Don twoim zdaniem nie kompetentni moim zdaniem kompetentni , pracują i zarządzają firmą już kupę lat ! w każdej firmie jak i domu i życiu są gorsze i lepsze okresy . Faktem jest , że dla Autolandu ważny jest okres zimowy ! Jak jest dobra zima towar sam się sprzedaje !! Jak gorsza to za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trzeba brać handlowców !! Tak samo w okresie letnim handlowiec ma wracać na firmę z zamówieniami !!! A nie z byle sklepikiem , wybrał taki zawód niech się stara od tego powinna być jego premia !! Bardzo lubie ten zakład i super mi się tu pracuje jest świetna atmosfera i wspaniali ludzie !! Uważam również , że za mało się słucha pracowników ich propozycje oraz pomysły dużo mogą wnieść w rozwój - zapomniano o SMED a było takie szkolenie dla całej firmy . Brakuje mi również jakiś produktów bardzo tanich nie musiały by one byś pod logo firmy ale wniosły by jakiś dobry obrót . Na minus firmy jest straszna spychologia ale może to być również na plus dla pracowników którzy muszą z zadaniem sobie sami poradzić bo ktoś na nią to zepchnął . Ogólnie mam nadzieję , że firma się utrzyma w dobie ciepłych zim i cała kadra zarządu wymyśli takie produkty aby firma zarabiała i się rozwijała oraz lepiej wynagradzała pracowników którzy są naprawdę bardzo zaangażowani . Pozdrawiam wszystkich z Autolandu .
zdjecie uzytkownika
mistrz - 2014-05-27 23:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [don - 2014-04-24 17:58:28]:
W AL pracuje sie ok. Swiadczy o tym niewielka rotacja pracownikow. Firma pozbywa sie tylko naprawde tych niekompetentnych DON :)pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
maja - 2014-06-03 16:49:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarabiamy najniższą 1380zł a zapieprzamy. Jak czytam że kierowca ma 2000zł ton za co się pytam?
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2014-06-03 18:24:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Funai - 2014-05-23 23:37:08]:
Dobry żart. ;)
zdjecie uzytkownika
andrzejek - 2014-06-09 09:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słyszałem że tam pracują albo studenci albo żony na utrzymaniu mężów, albo emerytowani górnicy, albo ofermy życiowe
zdjecie uzytkownika
meloman - 2014-07-02 21:26:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zbyt duża konkurencja na rynku kosmetyków samochodowych zmusza firmę do cięć ,jak to zwykle bywa najbardziej uderza to w pracowników produkcji oraz magazynierów,niestety Polak ma to w naturze że jakoś to będzie przetrwamy może kolejna zima okaże się zimą stulecia i utrzymamy się na rynku ,niestety wiele firm już dawno upadło a te które pozostały inwestują w linię tanich kosmetyków letnich i tak się utrzymują ,jeśli polityka firmy będzie się nadal opierać na prognozach pogodowych nadchodzących zim to współczuję wam wszystkim.
zdjecie uzytkownika
Mel - 2014-10-10 02:11:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według wszystkich z firmą nie warto się bratać, aczkolwiek oferują pieniądze (co prawda niskie) ale można przynajmniej zyskać sporo doświadczenia, które potem na zaprocentuje dobrymi wynikami finansowymi odnoszonymi przez formę. Chyba, że Autoland ma zupełnie inne podejście di rybku oracy u robią zupełnie inne rzeczy niż e przykazane...
zdjecie uzytkownika
dawno temu tam robiłem - 2014-10-25 07:59:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając te opinie,stwierdzam,że mimo upływu lat,nic sie tam nie zmieniło.
Pozdro dla pracowników
zdjecie uzytkownika
śmigol - 2014-10-27 09:24:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik autoland - 2013-09-23 09:52:57]:
Nom ja tobie radzę starać się zmienić pracę na mniej toksyczną, praca z chemikaliami i żywicą za około 2 lata da o sobie znać, a płuca ma sie tylko jedne na całe życie.. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
automurzyn - 2014-10-27 11:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Autoland zredukował etaty bo zaczął oszczędności. Na produkcję są przyjęcia tylko na kilka miesięcy w sezonie za minimum czyli 1297zł. Jak chcesz więcej to tylko nadgodziny i tylko w zimę.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AUTOLAND
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x