Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o AUTOLAND

Pracowałeś w firmie AUTOLAND i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
abc - 2011-09-27 22:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"... i ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony, a potem zapytawszy o zarobki nasze, usiadł i zapłakał..."
zdjecie uzytkownika
ja - 2011-09-28 16:25:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zabawne jak mało ważna jest moja praca gdy prosze o podwyżkę, a jak
niesamowicie niezbędna gdy prosze o...urlop:)
zdjecie uzytkownika
oooooooo - 2011-09-30 10:53:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak prawidłowo przydzielić obowiązki nowym pracownikom?
1. W zamkniętym pokoju umieścić 400 cegieł.
2. Wpuścić nowo zatrudnionych do pokoju z cegłami, zamknąć drzwi.
3. Zostawić ich samych sobie, wrócić po 6 godzinach.
4. Ocenić sytuację:

A. Jeżeli liczą cegły, dać ich do księgowości.
B. Jak liczą po raz drugi, dać ich do audytu.
C. Jak porozrzucali cegły po całym pokoju, dać ich do działu inżynieryjnego.
D. Jak układają cegły w przedziwnym porządku, dać ich do planowania.
E. Jak rzucają w siebie cegłami, dać ich do działu obsługi.
F. Jak śpią, dać ich do działu zabezpieczeń.
G. Jak pokruszyli cegły na gruz, dać ich do działu informatyki.
H. Jak siedzą bezczynnie, dać ich do kadr.
I. Jak mówią, że przetestowali różne kombinacje i szukają dalszych, ale nie ruszyli ani jednej cegły, dać ich do sprzedaży.
J. Jak już wyszli do domu, dać ich do marketingu.
K. Jak się gapią przez okno, dać ich do planowania strategicznego.
L. Jak gadają między sobą, a nie przełożyli ani jednej cegły, pogratulować im i dać ich do zarządu.
M. Jak się obłożyli cegłami w taki sposób, żeby nie było ich widać ani słychać - dać ich na listy wyborcze do parlamentu
zdjecie uzytkownika
nininin - 2011-10-15 17:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
naprawdę za takie pieniądze nie warto pracować lepiej szukać coś innego
zdjecie uzytkownika
antek z łowicza - 2012-07-29 00:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak piszecie i piszecie a nadal tam pracujecie nierozumię tego jak mi jest żle to się zwalniam i do widzenia co do firmy to jest super firma
zdjecie uzytkownika
Krzysiu Jażyna - 2012-10-11 22:34:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie wiele lat i bardzo dobrze wspominam te wszystkie lata.
Pozdrowienia dla wszystkich pracowników.
Trzymajcie się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to jest fajna firma.
zdjecie uzytkownika
Pamiętacie mocną nutę na MWG? - 2012-10-17 05:00:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Pracowałem w tej firmie 7 lat. Ładnych parę lat pracuję w innej.
Po tylu latach mam sentyment do tej firmy. Pieniądze były jakie były. Na początku ok. Potem gorsze. Ale i tak mimo wszystko mile wspominam pracę w Autolandzie. Poznałem tam całe mnóstwo fajnych ludzi( i paru mniejfajnych). Może nie wszystko jest ok, ale są też gorsze firmy. Generalnie pozdrawiam byłych pracowników i obecnych. No i pozdrowienia dla Panów Andrzeja i Adama. Dzięki za miłe pożegnanie tych parę lat temu-było ok. Nie żałuję ,że odeszłem ale też nie żałuję,że pracowałem. Dużo się nauczyłem . Pozdrowienia dla(usunięte przez administratora) wszystkich
zdjecie uzytkownika
kiedys - 2012-10-18 18:38:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam i pozdrawiam wszystkich pracowników autoland ,pracowałem tam kilka lat na produkcji ,niebyło zle fajna atmosfera teraz pracuje na kopalni moze i grosz wiekszy ale ludzie do niczego zbieranina poprostu,mile spominam czasy gdy pracowalem w autolandzie chłopaków z magazynów ,ochrone itp było fajnie
zdjecie uzytkownika
pozytyw - 2012-10-30 11:16:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam przepracowałem w autoland ponad 10 lat już tam nie pracuję ,na wielkie wyróżnienie(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
mendoza - 2013-01-11 20:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem kierowcą i często u was jestem po towar ,nie wiem patrze na ochronę tej firmy i żal mi się robi same dziadki naprawdę nie wiecie że ochrona jest wizytówką firmy ? Czy nie warto zainwestowac parę groszy więcej i wynając inną ochronę żal aż patrzec jak nieporadnie taki starszy człowiek jeden z drugim z ledwością wychodzą z portierni zaopatrzcie ich w laski z drzewa.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2013-02-06 18:20:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezdziłem niedawno dla autolandu z firmy schenker powyższe opinie to prawda.Zakupcie swojej ochronie odpowiedni sprzęt tu są okazyjne ceny

(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Marlena - 2013-02-15 21:59:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
są może do was przyjęcia na produkcję?
zdjecie uzytkownika
Dziadek - 2013-03-08 17:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma to jak robotni kierowcy 7 tyś zarobić ale ręce w kieszeni brame im otwożyć autko załadować tirówke podrodze obskoczyć taka praca ciężka co drugi po rozwodzie.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2013-03-18 20:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma to jak stróżom na autolandzie ,spanie w nocy i jeszcze im za to płącą a my zarabaiamy po 2000 zł a wy po 1500 zł sa spanie
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2013-03-30 20:49:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierowca za 2000 zł miesięcznie chłopie za tyle to ja nie wychodzę z domu żeby auto otworzyć !!! Pozdrowienia dla ochrony Autoland
zdjecie uzytkownika
pracownik produkcji - 2013-04-06 23:03:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odbijacie tylko piłeczkę sobie i dowalacie kierowcy kontra ochrona ,prawda jest taka każdy zakład ma taką ochronę na jaką zasługuje i na jaką go stać ,oszczędności zmusiły autoland do wyboru takiej a nie innej ochrony, ale jaka ochrona taka firma pierwszy kontakt ma klient własnie z ochroną i to własnie na ochronie musimy się skupić no cóż żałosny obraz naszych czasów ,emeryci lub renciści dorabiający sobie a za takie pieniądze to lepiej pospać nawet się im nie dziwię !
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-17 03:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak atmosfera w biurze?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-25 13:21:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć a jak obecnie w sierpniu w Autolandzie coś na lepsze się pozmieniało czy nie do końca jak zarobki obecnie i jakie umowy dla młodych pracowników pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-20 08:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na początku 2000netto, po 3 miesiacach jak cos sprzedasz to mozesz liczyc na 2500+5%od sprzedazy (twojej)
zdjecie uzytkownika
zenuk - 2013-09-22 19:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A do dostawczych jak Ducato to duże są ceny czy konkurencyjne można wpaść pooglądać myślicie że tam znajde wszystko co potrzebuje nie chce mi sie w kilka miejsc jechać?
zdjecie uzytkownika
były pracownik autoland - 2013-09-23 09:52:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przyjąłem się do euros na strefie w Warszowicach na produkcji śmigieł o wiele lepsza praca oraz zarobki ale jeszcze lepiej mają na jbg-2 ale ciężko się dostać tam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-23 11:05:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No toniektórym szczęścir sprzyja ale było już łątwiej bo byłeś po pracy w Autoland o już posiadałeś doświadczenie tak?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-09-25 08:14:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście że było mi łatwiej ale nawet nie wprawionych przeszkalają super dobra praca ale tak naprawdę najlepsze firmy na strefie to 1.NKT CABLES ,2.JBG-2 ,3.EUROS warto się do tych firm załapać bo szanują człowieka i zarobki dobre ,praca spokojna itp.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-25 22:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześc jakie ceny w tej hurtowni w miare tanio jest duży wybór mają tam żeby załatwić coś sprowadzić to długo trwa taka usługa
zdjecie uzytkownika
ela - 2013-12-13 23:54:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Handlowiec 2000 netto w systemie cztery dni w trasie ¼ polski i jeden dzień Pawłowice-bardzo mało.


Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
15 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AUTOLAND
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x