Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o AUTOLAND

Pracowałeś w firmie AUTOLAND i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pozytyw - 2012-10-30 11:16:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam przepracowałem w autoland ponad 10 lat już tam nie pracuję ,na wielkie wyróżnienie(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
mendoza - 2013-01-11 20:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem kierowcą i często u was jestem po towar ,nie wiem patrze na ochronę tej firmy i żal mi się robi same dziadki naprawdę nie wiecie że ochrona jest wizytówką firmy ? Czy nie warto zainwestowac parę groszy więcej i wynając inną ochronę żal aż patrzec jak nieporadnie taki starszy człowiek jeden z drugim z ledwością wychodzą z portierni zaopatrzcie ich w laski z drzewa.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2013-02-06 18:20:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezdziłem niedawno dla autolandu z firmy schenker powyższe opinie to prawda.Zakupcie swojej ochronie odpowiedni sprzęt tu są okazyjne ceny

(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Marlena - 2013-02-15 21:59:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
są może do was przyjęcia na produkcję?
zdjecie uzytkownika
Dziadek - 2013-03-08 17:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma to jak robotni kierowcy 7 tyś zarobić ale ręce w kieszeni brame im otwożyć autko załadować tirówke podrodze obskoczyć taka praca ciężka co drugi po rozwodzie.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2013-03-18 20:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma to jak stróżom na autolandzie ,spanie w nocy i jeszcze im za to płącą a my zarabaiamy po 2000 zł a wy po 1500 zł sa spanie
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2013-03-30 20:49:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierowca za 2000 zł miesięcznie chłopie za tyle to ja nie wychodzę z domu żeby auto otworzyć !!! Pozdrowienia dla ochrony Autoland
zdjecie uzytkownika
pracownik produkcji - 2013-04-06 23:03:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odbijacie tylko piłeczkę sobie i dowalacie kierowcy kontra ochrona ,prawda jest taka każdy zakład ma taką ochronę na jaką zasługuje i na jaką go stać ,oszczędności zmusiły autoland do wyboru takiej a nie innej ochrony, ale jaka ochrona taka firma pierwszy kontakt ma klient własnie z ochroną i to własnie na ochronie musimy się skupić no cóż żałosny obraz naszych czasów ,emeryci lub renciści dorabiający sobie a za takie pieniądze to lepiej pospać nawet się im nie dziwię !
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-17 03:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak atmosfera w biurze?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-25 13:21:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć a jak obecnie w sierpniu w Autolandzie coś na lepsze się pozmieniało czy nie do końca jak zarobki obecnie i jakie umowy dla młodych pracowników pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-20 08:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na początku 2000netto, po 3 miesiacach jak cos sprzedasz to mozesz liczyc na 2500+5%od sprzedazy (twojej)
zdjecie uzytkownika
zenuk - 2013-09-22 19:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A do dostawczych jak Ducato to duże są ceny czy konkurencyjne można wpaść pooglądać myślicie że tam znajde wszystko co potrzebuje nie chce mi sie w kilka miejsc jechać?
zdjecie uzytkownika
były pracownik autoland - 2013-09-23 09:52:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przyjąłem się do euros na strefie w Warszowicach na produkcji śmigieł o wiele lepsza praca oraz zarobki ale jeszcze lepiej mają na jbg-2 ale ciężko się dostać tam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-23 11:05:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No toniektórym szczęścir sprzyja ale było już łątwiej bo byłeś po pracy w Autoland o już posiadałeś doświadczenie tak?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-09-25 08:14:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście że było mi łatwiej ale nawet nie wprawionych przeszkalają super dobra praca ale tak naprawdę najlepsze firmy na strefie to 1.NKT CABLES ,2.JBG-2 ,3.EUROS warto się do tych firm załapać bo szanują człowieka i zarobki dobre ,praca spokojna itp.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-25 22:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześc jakie ceny w tej hurtowni w miare tanio jest duży wybór mają tam żeby załatwić coś sprowadzić to długo trwa taka usługa
zdjecie uzytkownika
ela - 2013-12-13 23:54:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Handlowiec 2000 netto w systemie cztery dni w trasie ¼ polski i jeden dzień Pawłowice-bardzo mało.


zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-04-21 00:07:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żal firmy kiedyś potęga, a teraz walczy o przeżycie. Życzę wam wszystkim no i firmie powodzenia.
ps.białe kołpaki jakoś mnie nie przekonują.
zdjecie uzytkownika
don - 2014-04-24 17:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Koszmar. Dyktatura nie kompetentnych dwóch dyrektorów, którzy mniej wiedzą niż pracownicy i myślą ze to ich firma plus ta kierowniczka z wisienkami w uszach. Płacą jak im wróżka powie. A pracownicy i tak ich w kulki robią. Jak to widzę to mam ubaw. Ciekawe, co prezesi na to, co tu się dzieje? Płaca minimum krajowe.
zdjecie uzytkownika
Funai - 2014-05-23 23:37:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [don - 2014-04-24 17:58:28]:
Don twoim zdaniem nie kompetentni moim zdaniem kompetentni , pracują i zarządzają firmą już kupę lat ! w każdej firmie jak i domu i życiu są gorsze i lepsze okresy . Faktem jest , że dla Autolandu ważny jest okres zimowy ! Jak jest dobra zima towar sam się sprzedaje !! Jak gorsza to za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trzeba brać handlowców !! Tak samo w okresie letnim handlowiec ma wracać na firmę z zamówieniami !!! A nie z byle sklepikiem , wybrał taki zawód niech się stara od tego powinna być jego premia !! Bardzo lubie ten zakład i super mi się tu pracuje jest świetna atmosfera i wspaniali ludzie !! Uważam również , że za mało się słucha pracowników ich propozycje oraz pomysły dużo mogą wnieść w rozwój - zapomniano o SMED a było takie szkolenie dla całej firmy . Brakuje mi również jakiś produktów bardzo tanich nie musiały by one byś pod logo firmy ale wniosły by jakiś dobry obrót . Na minus firmy jest straszna spychologia ale może to być również na plus dla pracowników którzy muszą z zadaniem sobie sami poradzić bo ktoś na nią to zepchnął . Ogólnie mam nadzieję , że firma się utrzyma w dobie ciepłych zim i cała kadra zarządu wymyśli takie produkty aby firma zarabiała i się rozwijała oraz lepiej wynagradzała pracowników którzy są naprawdę bardzo zaangażowani . Pozdrawiam wszystkich z Autolandu .
zdjecie uzytkownika
mistrz - 2014-05-27 23:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [don - 2014-04-24 17:58:28]:
W AL pracuje sie ok. Swiadczy o tym niewielka rotacja pracownikow. Firma pozbywa sie tylko naprawde tych niekompetentnych DON :)pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
maja - 2014-06-03 16:49:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarabiamy najniższą 1380zł a zapieprzamy. Jak czytam że kierowca ma 2000zł ton za co się pytam?
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2014-06-03 18:24:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Funai - 2014-05-23 23:37:08]:
Dobry żart. ;)
zdjecie uzytkownika
andrzejek - 2014-06-09 09:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słyszałem że tam pracują albo studenci albo żony na utrzymaniu mężów, albo emerytowani górnicy, albo ofermy życiowe
zdjecie uzytkownika
meloman - 2014-07-02 21:26:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zbyt duża konkurencja na rynku kosmetyków samochodowych zmusza firmę do cięć ,jak to zwykle bywa najbardziej uderza to w pracowników produkcji oraz magazynierów,niestety Polak ma to w naturze że jakoś to będzie przetrwamy może kolejna zima okaże się zimą stulecia i utrzymamy się na rynku ,niestety wiele firm już dawno upadło a te które pozostały inwestują w linię tanich kosmetyków letnich i tak się utrzymują ,jeśli polityka firmy będzie się nadal opierać na prognozach pogodowych nadchodzących zim to współczuję wam wszystkim.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AUTOLAND
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski