Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o AUTOLAND

Pracowałeś w firmie AUTOLAND i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-04-21 00:07:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żal firmy kiedyś potęga, a teraz walczy o przeżycie. Życzę wam wszystkim no i firmie powodzenia.
ps.białe kołpaki jakoś mnie nie przekonują.
zdjecie uzytkownika
don - 2014-04-24 17:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Koszmar. Dyktatura nie kompetentnych dwóch dyrektorów, którzy mniej wiedzą niż pracownicy i myślą ze to ich firma plus ta kierowniczka z wisienkami w uszach. Płacą jak im wróżka powie. A pracownicy i tak ich w kulki robią. Jak to widzę to mam ubaw. Ciekawe, co prezesi na to, co tu się dzieje? Płaca minimum krajowe.
zdjecie uzytkownika
Funai - 2014-05-23 23:37:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [don - 2014-04-24 17:58:28]:
Don twoim zdaniem nie kompetentni moim zdaniem kompetentni , pracują i zarządzają firmą już kupę lat ! w każdej firmie jak i domu i życiu są gorsze i lepsze okresy . Faktem jest , że dla Autolandu ważny jest okres zimowy ! Jak jest dobra zima towar sam się sprzedaje !! Jak gorsza to za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trzeba brać handlowców !! Tak samo w okresie letnim handlowiec ma wracać na firmę z zamówieniami !!! A nie z byle sklepikiem , wybrał taki zawód niech się stara od tego powinna być jego premia !! Bardzo lubie ten zakład i super mi się tu pracuje jest świetna atmosfera i wspaniali ludzie !! Uważam również , że za mało się słucha pracowników ich propozycje oraz pomysły dużo mogą wnieść w rozwój - zapomniano o SMED a było takie szkolenie dla całej firmy . Brakuje mi również jakiś produktów bardzo tanich nie musiały by one byś pod logo firmy ale wniosły by jakiś dobry obrót . Na minus firmy jest straszna spychologia ale może to być również na plus dla pracowników którzy muszą z zadaniem sobie sami poradzić bo ktoś na nią to zepchnął . Ogólnie mam nadzieję , że firma się utrzyma w dobie ciepłych zim i cała kadra zarządu wymyśli takie produkty aby firma zarabiała i się rozwijała oraz lepiej wynagradzała pracowników którzy są naprawdę bardzo zaangażowani . Pozdrawiam wszystkich z Autolandu .
zdjecie uzytkownika
mistrz - 2014-05-27 23:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [don - 2014-04-24 17:58:28]:
W AL pracuje sie ok. Swiadczy o tym niewielka rotacja pracownikow. Firma pozbywa sie tylko naprawde tych niekompetentnych DON :)pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
maja - 2014-06-03 16:49:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarabiamy najniższą 1380zł a zapieprzamy. Jak czytam że kierowca ma 2000zł ton za co się pytam?
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2014-06-03 18:24:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Funai - 2014-05-23 23:37:08]:
Dobry żart. ;)
zdjecie uzytkownika
andrzejek - 2014-06-09 09:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słyszałem że tam pracują albo studenci albo żony na utrzymaniu mężów, albo emerytowani górnicy, albo ofermy życiowe
zdjecie uzytkownika
meloman - 2014-07-02 21:26:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zbyt duża konkurencja na rynku kosmetyków samochodowych zmusza firmę do cięć ,jak to zwykle bywa najbardziej uderza to w pracowników produkcji oraz magazynierów,niestety Polak ma to w naturze że jakoś to będzie przetrwamy może kolejna zima okaże się zimą stulecia i utrzymamy się na rynku ,niestety wiele firm już dawno upadło a te które pozostały inwestują w linię tanich kosmetyków letnich i tak się utrzymują ,jeśli polityka firmy będzie się nadal opierać na prognozach pogodowych nadchodzących zim to współczuję wam wszystkim.
zdjecie uzytkownika
Mel - 2014-10-10 02:11:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według wszystkich z firmą nie warto się bratać, aczkolwiek oferują pieniądze (co prawda niskie) ale można przynajmniej zyskać sporo doświadczenia, które potem na zaprocentuje dobrymi wynikami finansowymi odnoszonymi przez formę. Chyba, że Autoland ma zupełnie inne podejście di rybku oracy u robią zupełnie inne rzeczy niż e przykazane...
zdjecie uzytkownika
dawno temu tam robiłem - 2014-10-25 07:59:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając te opinie,stwierdzam,że mimo upływu lat,nic sie tam nie zmieniło.
Pozdro dla pracowników
zdjecie uzytkownika
śmigol - 2014-10-27 09:24:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik autoland - 2013-09-23 09:52:57]:
Nom ja tobie radzę starać się zmienić pracę na mniej toksyczną, praca z chemikaliami i żywicą za około 2 lata da o sobie znać, a płuca ma sie tylko jedne na całe życie.. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
automurzyn - 2014-10-27 11:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Autoland zredukował etaty bo zaczął oszczędności. Na produkcję są przyjęcia tylko na kilka miesięcy w sezonie za minimum czyli 1297zł. Jak chcesz więcej to tylko nadgodziny i tylko w zimę.
zdjecie uzytkownika
Frank - 2014-10-31 22:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@andrzejek a skąd takie informacje że tylko takie osoby tam pracują ? Czyżbyś sam tam pracował i najzwyczajniej w świecie znasz tą sytuację z autopsji ? A wracając do wątku to jak widzę to raczej nie polecacie tutaj pracy, chyba że ktoś lubi ( prawie ) wolontariat :) ale dla osób chcących utrzymać rodzinę polecacie szukać dalej ? dobrze zrozumiałem ? :)
zdjecie uzytkownika
andrzejek - 2014-11-01 11:25:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sister tak podsumowała. Pracuje tam jeszcze bo się nudzi w domu a szwagier na pniówku dziobie. Zima idzie i coś im teraz podnieśli po 5 latach bo chyba za dużo osób odeszło. Ja na aucie w piekarni robia i nawet po tej podwyżce jak mówiłem kolegom to żaden by rodziny nie utrzymał.
zdjecie uzytkownika
ludwik - 2014-11-27 16:50:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemano, myślicie że warto tu się zatrudniuć? kasa naprawde wynosi 1297 zł jak pisał @automurzyn czy może jednak więcej? Chociaż tak myślę, że jak mnie przycisnęło to i taką bym wziąll, byle była na umowę. Rodziny utrzymyweać nie musze, a na włase wydatki chyba starczy, tak myślę. czy ktoś podziela moje zdanie?
zdjecie uzytkownika
elfion - 2014-12-08 19:02:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znajdź sobie coś innego chłopie. To nie jest dobry pomysł !
zdjecie uzytkownika
do melomana masz rację - 2014-12-20 14:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zbyt duża konkurencja na rynku kosmetyków samochodowych zmusza firmę do cięć ,jak to zwykle bywa najbardziej uderza to w pracowników produkcji oraz magazynierów,niestety Polak ma to w naturze że jakoś to będzie przetrwamy może kolejna zima okaże się zimą stulecia i utrzymamy się na rynku ,niestety wiele firm już dawno upadło a te które pozostały inwestują w linię tanich kosmetyków letnich i tak się utrzymują ,jeśli polityka firmy będzie się nadal opierać na prognozach pogodowych nadchodzących zim to współczuję wam wszystkim.MELOMAN MA RACJĘ A ZIMY NIE WIDAĆ !
zdjecie uzytkownika
mister - 2015-01-09 13:12:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy zmienia dyr h?
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-01-14 12:06:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodzi Ci, kolego, o dyr Handlowego? czy H...go ?
zdjecie uzytkownika
Piter - 2015-01-18 22:08:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Drodzy Państwo - nie polecam.
Firma raczej nie ma szans na dalszy rozwój.
Wymiana dyrektora handlowego to za mało.
Na produkcji nic się nie zmienia na lepsze od dawna.
zdjecie uzytkownika
michalakzo - 2015-01-21 12:09:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale produkty mają w miare dobre przecież prawda? I z tego co słyszałem i czytałem to jest jedna z najnowocześniejszych fabryk . Wiec o co chodzi tak naprawdę?
zdjecie uzytkownika
kris - 2015-01-23 01:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popracuj tu to zobaczysz o co chodzi.
zdjecie uzytkownika
jojo - 2015-02-04 19:43:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Michalakzo. Czytałeś Pan jakąś fantastykę chyba....
zdjecie uzytkownika
Bonek - 2015-07-12 01:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego, co się orientuję Autoland uchodzi za raczej dobrą firmę w tej branży. Przynajmniej takie opinie do tej pory słyszałem. Ciekaw jestem jak wygląda tam praca, na jakie stanowiska zazwyczaj rekrutują i jakie są zarobki. Niestety teraz nie widzę ciekawych ofert, może coś się z czasem pojawi, czekam cierpliwie.
zdjecie uzytkownika
Bonek - 2015-07-12 01:05:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego, co się orientuję Autoland uchodzi za raczej dobrą firmę w tej branży. Przynajmniej takie opinie do tej pory słyszałem. Ciekaw jestem jak wygląda tam praca, na jakie stanowiska zazwyczaj rekrutują i jakie są zarobki. Niestety teraz nie widzę ciekawych ofert, może coś się z czasem pojawi, czekam cierpliwie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AUTOLAND

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy AUTOLAND?
Zadaj pytanie
alert