Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Caterpillar

Pracowałeś w firmie Caterpillar i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
naóczyciel - 2010-12-20 15:09:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie chciało się nosić teczki, to się kopie dołeczki. Ludzie się nie zmieniają.
zdjecie uzytkownika
kolejny szczery - 2010-12-20 22:54:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczery - 2010-12-20 13:40:20

to do ciebie wielki filozofie z wloclawka! juz mam auto i to nie w Cat na nie zarobilem, po swiecie sie blakac musialem bo u [usunięte przez administratora] nie da sie zarobic! ledwie na przezycie wystarczy po to zeby dalej tam [usunięte przez administratora]! co ty durniu tutaj piszesz, co ty wiesz o Janowie i naszej pracy! jak taki jestes podniecony 13pln/h to tu przyjedz i troche sobie popracuj w dzwiecznie brzmiacej firmie Caterpillar Poland. dobra rada- lepiej moze do sosnowca bo tam mniejsze normy i na start chyba okolo 18pln/h. popracuj troche w tym zawodzie i wtedy wydawaj opinie [usunięte przez administratora]

O czym ty w ogole gadasz człowieku? Po pierwsze nie jestem filozofem. Po drugie pracowałem w Hydrobudowie Włocławek i jeszcze paru innych miejscach, więc mam pewne doświadczenie w PRACOWANIU. Po trzecie, wszędzie są ludzie, którzy na wszystko narzekają i właśnie jednym z takich jesteś ty. Obrażony na cały świat, że skończył zawodówe i nie zarabia trzech tysi na rekę. Nie nie przyjdę tu pracować, ani tam gdzie 18dają, bo dla mnie nie jest istotne gdzie są mniejsze normy. Jeśli dla ciebie praca na hali jest zbyt trudna to wracaj na pole i nie zajmuj miejsca. Ty bys na pewno lepiej wszystkim pokierował. Przez tydzień. Teraz idź obsmaruj kumpli, którzy osiagneli wiecej. Nie pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
. - 2010-12-21 16:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapamiętać matołki !!!
----------------------------------
Płaca jest zawszeeeee a d e k w a t n a
do umiejętności !
jakbyś był dziadu coś wart to nie robił byś na ..żerców
tak jak to pokazał ten gość ze starej fabryki
zdjecie uzytkownika
MIGMAGik - 2010-12-23 09:05:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
filozofie z wloclawka po co sie tak ciskasz? znasz nas lepiej niz my siebie, pracowales w tym zakladzie? uczony sie wielki znalazl po posdstawowce skonczonej za lapowki bo jest glupkiem! zawsze barany takie jak ty maja najwiecej do gadania mimo tego ze nic wiedza na ten temat!
zdjecie uzytkownika
sosno - 2010-12-27 14:39:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie, słyszałem o takich jak WY - NA POLE!!! Tak gdzie wasze miejsce a nie spawać w CAT ...
zdjecie uzytkownika
Artur - 2011-01-26 20:28:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie chciało się nosić teczki to się kopie dołeczki[usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
Nick - 2011-05-10 21:24:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podwyżki jak co roku ( usunięte przez administratora ) najlepsza ocena a dla reszty co z brody pocieknie...Oby tak dalej 50 GROSZY o tym marzyłem dzięki teraz mam wymarzone 13.80 BRUTTO super firma polecam ....
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-20 13:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest super. Pracowałem, odeszłem, żałuję. [usunięte przez administratora]jest mocnym dyrektorem. Nie poznałem lespszego przez 10 lat swojej pracy, nawet za granicą. To co piszecie to bzdury.
zdjecie uzytkownika
rolnik - 2011-06-24 10:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to wracaj jak taki żal........13/h czeka..????!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-12 13:30:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z większością tam pracują chorzy ludzie.
zdjecie uzytkownika
super fachowiec - 2011-12-07 23:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W przeciągu 2 miesiecy pracy w Holandii ,zarobiłem tyle co w tej cielakożerni przez 6 lat.
[usunięte przez administratora] pozdrawiam cie i wciąż myśle o tobie
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2012-04-11 17:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nawet pisac po polsku nie potrafisz to nic dziwnego że pracujesz w tym[usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
hehe - 2012-04-12 10:02:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a mam takie pytanie. nadal trzeba cielaka miec zeby sie dostać do Was? Bo nie wiem czy uczyć go juz po schodach chodzić???
zdjecie uzytkownika
gallanonim - 2012-05-01 13:46:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
to nie musi być cielok może być i świnka :). ale mniejsza z tym, jest to chory zakład, nie dość że wykańczają fizycznie to jeszcze psychicznie. Kosztem zdrowia pracowników zwiększają normy aby tylko tabelki się zgadzały nie patrząc na robola a jak panu nie pasuje to wyjeżdza z tekstem \"kiedy panu się umowa kończy\" I wygrasz z cielakożercami. Ostatnio była podwyżka 115 zł brutto w tym 2,5% inflacji śmiech na hali jak na taką firme to wstyd, oczywiście były i lepsze podwyżki dla wybrańców jeden mu piłe zrobi, drugi mu drzewa przywiezie, trzeci płytki ułoży, 4 kolega od wódki i tak dalej można by było wymieniać. W tym zakładzie nie ma sprawiedliwości patrzą aby jak najwięcej z nas wydusić a płaca w miejscu, ceny rosą, żyje się od wypłaty do wypłaty i to brakuje. Ale kto na to patrzy ważne że oni mają dobrze a reszta to jak będzie.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2012-05-03 17:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zgadzam się też tam kiedyś pracowałem i za nic tam nie wrócę teraz jestem w niemczech też jako spawacz ale by najmniej tam człowieka szanują nikt nie goni cię do roboty tam przez tydzień robie tyle co w cat przez 1 dzień a zarobki to 1600 euro chyba jest różnica no nie,
zdjecie uzytkownika
AT - 2012-05-08 15:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KOCHANY [usunięte przez administratora] DZIEKUJE CI ZA TE 65 GR PODWYZKI... TERAZ STAC MNIE NA WSZYSTKO...
zdjecie uzytkownika
spawacz sosnowiec - 2012-07-10 01:26:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chlopaki trzymajcie sie.u nas tez jest zle.jedziemy na tym samym wozku.prosze was tylko byscie trzymali [usunięte przez administratora]u siebie.bo jak przyjezdza do sosnowca to ci z biura maja pelno w majtach.pozdro
zdjecie uzytkownika
CAT Janów - 2012-07-10 13:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haha a weźcie go sb tyle spokoju jak go nie ma :)
zdjecie uzytkownika
.......... - 2013-07-02 09:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na początek 1700 i co roku max około 100zl brutto więcej....
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-09 22:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli podwyżki w Caterpillar sa co roku? Jakies szanse na awans oprócz tego? Atmosfera i kontakty z szefem ok?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-17 05:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile można tam zarobić?
zdjecie uzytkownika
cat sc - 2013-08-02 20:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co tutaj taki spokuj nikt nic nie pisze?! Moze ja sie przeniose z Sosnowca do was skoro nikt nie ma żadnych żali ani tego typu opini. No chyba że wielki[usunięte przez administratora]was zastraszył i nic tu nie piszecie!
zdjecie uzytkownika
............ - 2013-08-04 14:01:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nikt nic nie pisze bo wiekszosc to rolnicy za darmo by robili aby krus-u nie płacic ....
zdjecie uzytkownika
paw - 2013-08-08 10:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracował ktoś na spawarce w Catepilarze? nie mam doświadczenia tylko papier ukończenia kursu, wezmą mnie?
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-02-27 11:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
paw, kto wie, może szybko się uczysz, jak Caterpillar będzie potrzebował ludzi to i weźmie, przyuczy, przynajmniej tak myśle.
zdjecie uzytkownika
jankes - 2014-03-01 16:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a z tego co widzę to Caterpillar bez przerwy szuka nowych pracowników zarówno do pracy w Polsce jak i za granicą
zdjecie uzytkownika
Byczek - 2014-03-04 23:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z jednej strony to dobrze, bo Caterpillar to już konkretna firma, ale z drugiej strony skoro ogłoszenia wiszą dosyć często to raczej rotacja jest spora.
zdjecie uzytkownika
dzinks - 2014-04-07 22:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chłopaki głowa do góry kokodzambo i doprzodu będzie lepiej i cieplej na hali nieumarzniecie
zdjecie uzytkownika
Franciszek - 2014-05-09 02:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak, idzie lato to i faktycznie może na hali będzie cieplej, tylko co to da, skoro są inne problemy...
zdjecie uzytkownika
JA - 2014-08-28 21:38:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KTO TU jest uzalezniony od kogo. My od nich czy ONI od NaS
zdjecie uzytkownika
Pracownik z hali - 2014-10-03 16:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co się dziwicie Panowie.Wam zawsze jest źle w Cat dla was tylko jaką masz stawke i jak nic nie robić tylko w kulki lecieć.Proponuję wam iść popracować gdzie indziej za damski h.. gdzie nikt wam nic nie da a zarobicie 1300 wtedy zobaczymy jak będziecie skomleć żeby wrócić.Ja pracowałem i w Polsce i za granicą w wielu zakładach i takich warunków nie spotkałem nigdzie.Co do prezesa to jest to człowiek potęga takiego ze świeczką szukać.Popieram go na 200%.
zdjecie uzytkownika
kr81 - 2014-10-03 20:06:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik z hali - 2014-10-03 16:31:31]:
Proponuje iść rozumem za tym co mówi Prezes słuchac go i przemyśleć co mówi,a mówi same mądre rzeczy.Więcej rozumu koledzy.
zdjecie uzytkownika
wi-fi - 2014-10-03 20:09:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kr81 - 2014-10-03 20:06:53]:
W sumie on zawsze jest od nas pare lat do przodu i chce rozbudować tą firme
zdjecie uzytkownika
gregory - 2014-10-04 00:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Caterpillar jest światowym liderem w produkcji maszyn budowlanych i kopalnianych, silników wysokoprężnych i zasilanych gazem ziemnym, turbin przemysłowych i lokomotyw elektryczno-spalinowych. Są także czołowym dostawcą usług finansowych, oferowanych przez Caterpillar Financial Services. Ich charakterystyczne logo CAT na koparkach kojarzy chyba każdy.
zdjecie uzytkownika
JA - 2014-10-22 20:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kr81 - 2014-10-03 20:06:53]:
Jesteś chory! jak jesteś taki zadowolony to się przedstaw z nazwiska ...Psie pieniądze zarabiamy a ty brednie wypisujesz.Taka prawda
zdjecie uzytkownika
elena - 2014-10-31 05:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [JA - 2014-10-22 20:43:39]:
Spokojnie spokojnie ;) Mi również Caterpillar zawsze dobrze się kojarzył. Zrobili nam reklamę firmy na studiach i człowiek nie zna dokładnych realiów. Rozumiem że bulwersujesz się jako pracownik tak? A co do jakości produktów miałbyś coś do zarzucenia? a tak a propo pracy... ciężko jest na stanowisku inżynier procesu? ile można wyciągnąć?
zdjecie uzytkownika
tak tak - 2014-11-03 17:29:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik z hali - 2014-10-03 16:31:31]:


JO ZA TOBĄ JAK ZA MUTREM , MUR SIĘ WALI A JO DALEJ.
zdjecie uzytkownika
derek - 2014-11-19 04:18:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [JA - 2014-10-22 20:43:39]:
nie wiesz na jakim gość pracuje stanowisku i co właściwie robi w Caterpillarze. Myślisz , że w firmie są sami niezadowoleni ? oczywiście osoby które pracują na najniższych stanowiskach nie mają w tej firmie łatwo. Caterpillar nie zapewnia minimum tego na co oni zasłużyli. Jednak mimo wszystko ludzie tu pracują dalej...
zdjecie uzytkownika
ryba piła - 2015-01-29 16:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Derek, odnośnie twoje komentarza ostatniego nasuwa mi się pewne pytanie ostotne, co masz na myśli pisząc że osoby pracujące na najnioższych stanowiskach w Caterpillar mają ciężej niz inni. czy mógłbyś proszę bardziej wyczerpująco i konstruktywnie rozwinąć swoją wypowiedź? jako osoba szukająca tutaj pracy byłabym wdzięczna. odpiszesz?
zdjecie uzytkownika
miki - 2015-02-13 14:09:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dobrze, a co z osobami ktore pracuja na troche wyzszych stanowiskach, czy firma zapewnia im warunki adekwatne do tych na jakie zasługuja? ja tak sie zastanaiam czy jest mozliwosc awansu z najnizszego stanowiska na te wyzsze z biegiem czasu bo studiuje zaocznie i z czasem kiedy skoncze nauke to chce na troche ambitniejsze satanowisko
zdjecie uzytkownika
zryta bania - 2015-02-19 17:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co co spawać mi się chce co co spawać mi się chce i wszystko w tym temacie jeszcze podrzucę żaru na tym forum a narazie zianie nie
zdjecie uzytkownika
K J - 2015-04-25 11:43:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gregory - 2014-10-04 00:06:07]:
szczególnie tych złamanych ostatni hahahaha
zdjecie uzytkownika
WYMIENIĆ WSZYSTKICH PRZEŁOŻONYCH NA LEPSZY MODEL N - 2015-05-14 00:16:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kr81 - 2014-10-03 20:06:53]:
widze gościu że ty niemasz pojęcia o robocie i mało w życiu widziałeś a za granicą to chyba byłeś w snach. Przyjdz na linię angielską popracuj i w tedy sie wypowiadaj
zdjecie uzytkownika
zryta bania - 2015-05-31 16:06:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogólnie to zianie nie drot jest gaz jest materiał też robota jest to co wiecej palniki w dłoń i ognia kozacy anglia czeka podrzućcie żaru
zdjecie uzytkownika
ewelilinka - 2015-06-17 20:58:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zryta bania zupełnie nie rozumiem twojego komentarza i mam wątpliwości czy jest on konstruktywny. ogólnjie to szukając tutaj pracy warto wiedzieć że produkują maszyny budowlane i górnicze, więc ja się waham bo to jednak jest na prdoukcji ciężka praca i nie wiem jak jako kobieta bym sobie dała radę, doradzicie mam nadzaieję
zdjecie uzytkownika
jan. - 2015-06-28 05:42:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ewelinka....jeszcze tak nie dawno kobiety pracowaly jako spawacze,glownie na maga i elektrode,i na warsztatach tylko...(nie do remontow)...nie zle dawaly sobie rade...sam widzialem...
zdjecie uzytkownika
jot - 2015-08-25 01:31:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kobiety jako spawacze, no nie wiem, @jan, ja jakoś sobie tego wyobrazić nie mogę. Na tym stanowisku pracy to widziałbym raczej facetów bardziej. Ale w sumie chociaż jeśli kobieta jest zaradna i umie sobie poradzić to czemu nie. Ale na pewno nie każda się nadaje do takiej pracy, bo jak są jakieś chucherka to słabo.
zdjecie uzytkownika
dzinks - 2015-09-12 09:41:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale dajeta
zdjecie uzytkownika
Roni - 2016-02-04 20:35:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wielki CAT, a wszystko się sypie.
W dodatku prowadzony przez nadczłowieka...
Który przed zadaniem pytania zna odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
rafał - 2016-02-04 20:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na forum dość cicho, niewiele osób tu zagląda. Mam nadzieję, że komuś uda się odpowiedzieć. Caterpillar szuka spawaczy i nie wiem, czy warto, jak to wygląda z umową.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Caterpillar

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert