Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Caterpillar

Pracowałeś w firmie Caterpillar i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-12 13:30:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z większością tam pracują chorzy ludzie.
zdjecie uzytkownika
super fachowiec - 2011-12-07 23:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W przeciągu 2 miesiecy pracy w Holandii ,zarobiłem tyle co w tej cielakożerni przez 6 lat.
[usunięte przez administratora] pozdrawiam cie i wciąż myśle o tobie
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2012-04-11 17:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nawet pisac po polsku nie potrafisz to nic dziwnego że pracujesz w tym[usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
hehe - 2012-04-12 10:02:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a mam takie pytanie. nadal trzeba cielaka miec zeby sie dostać do Was? Bo nie wiem czy uczyć go juz po schodach chodzić???
zdjecie uzytkownika
gallanonim - 2012-05-01 13:46:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to nie musi być cielok może być i świnka :). ale mniejsza z tym, jest to chory zakład, nie dość że wykańczają fizycznie to jeszcze psychicznie. Kosztem zdrowia pracowników zwiększają normy aby tylko tabelki się zgadzały nie patrząc na robola a jak panu nie pasuje to wyjeżdza z tekstem \"kiedy panu się umowa kończy\" I wygrasz z cielakożercami. Ostatnio była podwyżka 115 zł brutto w tym 2,5% inflacji śmiech na hali jak na taką firme to wstyd, oczywiście były i lepsze podwyżki dla wybrańców jeden mu piłe zrobi, drugi mu drzewa przywiezie, trzeci płytki ułoży, 4 kolega od wódki i tak dalej można by było wymieniać. W tym zakładzie nie ma sprawiedliwości patrzą aby jak najwięcej z nas wydusić a płaca w miejscu, ceny rosą, żyje się od wypłaty do wypłaty i to brakuje. Ale kto na to patrzy ważne że oni mają dobrze a reszta to jak będzie.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2012-05-03 17:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zgadzam się też tam kiedyś pracowałem i za nic tam nie wrócę teraz jestem w niemczech też jako spawacz ale by najmniej tam człowieka szanują nikt nie goni cię do roboty tam przez tydzień robie tyle co w cat przez 1 dzień a zarobki to 1600 euro chyba jest różnica no nie,
zdjecie uzytkownika
AT - 2012-05-08 15:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KOCHANY [usunięte przez administratora] DZIEKUJE CI ZA TE 65 GR PODWYZKI... TERAZ STAC MNIE NA WSZYSTKO...
zdjecie uzytkownika
spawacz sosnowiec - 2012-07-10 01:26:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chlopaki trzymajcie sie.u nas tez jest zle.jedziemy na tym samym wozku.prosze was tylko byscie trzymali [usunięte przez administratora]u siebie.bo jak przyjezdza do sosnowca to ci z biura maja pelno w majtach.pozdro
zdjecie uzytkownika
CAT Janów - 2012-07-10 13:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haha a weźcie go sb tyle spokoju jak go nie ma :)
zdjecie uzytkownika
.......... - 2013-07-02 09:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na początek 1700 i co roku max około 100zl brutto więcej....
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-09 22:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli podwyżki w Caterpillar sa co roku? Jakies szanse na awans oprócz tego? Atmosfera i kontakty z szefem ok?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-17 05:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile można tam zarobić?
zdjecie uzytkownika
cat sc - 2013-08-02 20:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co tutaj taki spokuj nikt nic nie pisze?! Moze ja sie przeniose z Sosnowca do was skoro nikt nie ma żadnych żali ani tego typu opini. No chyba że wielki[usunięte przez administratora]was zastraszył i nic tu nie piszecie!
zdjecie uzytkownika
............ - 2013-08-04 14:01:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nikt nic nie pisze bo wiekszosc to rolnicy za darmo by robili aby krus-u nie płacic ....
zdjecie uzytkownika
paw - 2013-08-08 10:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracował ktoś na spawarce w Catepilarze? nie mam doświadczenia tylko papier ukończenia kursu, wezmą mnie?
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-02-27 11:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
paw, kto wie, może szybko się uczysz, jak Caterpillar będzie potrzebował ludzi to i weźmie, przyuczy, przynajmniej tak myśle.
zdjecie uzytkownika
jankes - 2014-03-01 16:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a z tego co widzę to Caterpillar bez przerwy szuka nowych pracowników zarówno do pracy w Polsce jak i za granicą
zdjecie uzytkownika
Byczek - 2014-03-04 23:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z jednej strony to dobrze, bo Caterpillar to już konkretna firma, ale z drugiej strony skoro ogłoszenia wiszą dosyć często to raczej rotacja jest spora.
zdjecie uzytkownika
dzinks - 2014-04-07 22:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chłopaki głowa do góry kokodzambo i doprzodu będzie lepiej i cieplej na hali nieumarzniecie
zdjecie uzytkownika
Franciszek - 2014-05-09 02:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak, idzie lato to i faktycznie może na hali będzie cieplej, tylko co to da, skoro są inne problemy...
zdjecie uzytkownika
JA - 2014-08-28 21:38:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KTO TU jest uzalezniony od kogo. My od nich czy ONI od NaS
zdjecie uzytkownika
Pracownik z hali - 2014-10-03 16:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co się dziwicie Panowie.Wam zawsze jest źle w Cat dla was tylko jaką masz stawke i jak nic nie robić tylko w kulki lecieć.Proponuję wam iść popracować gdzie indziej za damski h.. gdzie nikt wam nic nie da a zarobicie 1300 wtedy zobaczymy jak będziecie skomleć żeby wrócić.Ja pracowałem i w Polsce i za granicą w wielu zakładach i takich warunków nie spotkałem nigdzie.Co do prezesa to jest to człowiek potęga takiego ze świeczką szukać.Popieram go na 200%.
zdjecie uzytkownika
kr81 - 2014-10-03 20:06:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik z hali - 2014-10-03 16:31:31]:
Proponuje iść rozumem za tym co mówi Prezes słuchac go i przemyśleć co mówi,a mówi same mądre rzeczy.Więcej rozumu koledzy.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-15
Żródło: Gowork.pl
Sosnowiec
(śląskie)
Młodszy Inżynier Procesu   Miejsce pracy: Sosnowiec Wymagania: Absolwent Zarządzania i Inżynierii Produkcji Znajomość sposobów rozwoju i doskonalenia procesów produkcji Dobra znajomość dokumentacji procesowej i rysunku technicznego Dobra znajomość pakietu MS Office   Obowiązki: Wsparcie pracowników działów: - Logistyka - Kontrola Jakości - Planning - Produkcja - BHP     Sporządzanie szczeg&oacu
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
wi-fi - 2014-10-03 20:09:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kr81 - 2014-10-03 20:06:53]:
W sumie on zawsze jest od nas pare lat do przodu i chce rozbudować tą firme
zdjecie uzytkownika
gregory - 2014-10-04 00:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Caterpillar jest światowym liderem w produkcji maszyn budowlanych i kopalnianych, silników wysokoprężnych i zasilanych gazem ziemnym, turbin przemysłowych i lokomotyw elektryczno-spalinowych. Są także czołowym dostawcą usług finansowych, oferowanych przez Caterpillar Financial Services. Ich charakterystyczne logo CAT na koparkach kojarzy chyba każdy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Caterpillar
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x