Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Caterpillar

Pracowałeś w firmie Caterpillar i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
cat sc - 2013-08-02 20:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co tutaj taki spokuj nikt nic nie pisze?! Moze ja sie przeniose z Sosnowca do was skoro nikt nie ma żadnych żali ani tego typu opini. No chyba że wielki[usunięte przez administratora]was zastraszył i nic tu nie piszecie!
zdjecie uzytkownika
............ - 2013-08-04 14:01:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nikt nic nie pisze bo wiekszosc to rolnicy za darmo by robili aby krus-u nie płacic ....
zdjecie uzytkownika
paw - 2013-08-08 10:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracował ktoś na spawarce w Catepilarze? nie mam doświadczenia tylko papier ukończenia kursu, wezmą mnie?
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-02-27 11:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
paw, kto wie, może szybko się uczysz, jak Caterpillar będzie potrzebował ludzi to i weźmie, przyuczy, przynajmniej tak myśle.
zdjecie uzytkownika
jankes - 2014-03-01 16:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a z tego co widzę to Caterpillar bez przerwy szuka nowych pracowników zarówno do pracy w Polsce jak i za granicą
zdjecie uzytkownika
Byczek - 2014-03-04 23:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z jednej strony to dobrze, bo Caterpillar to już konkretna firma, ale z drugiej strony skoro ogłoszenia wiszą dosyć często to raczej rotacja jest spora.
zdjecie uzytkownika
dzinks - 2014-04-07 22:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chłopaki głowa do góry kokodzambo i doprzodu będzie lepiej i cieplej na hali nieumarzniecie
zdjecie uzytkownika
Franciszek - 2014-05-09 02:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak, idzie lato to i faktycznie może na hali będzie cieplej, tylko co to da, skoro są inne problemy...
zdjecie uzytkownika
JA - 2014-08-28 21:38:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KTO TU jest uzalezniony od kogo. My od nich czy ONI od NaS
zdjecie uzytkownika
Pracownik z hali - 2014-10-03 16:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co się dziwicie Panowie.Wam zawsze jest źle w Cat dla was tylko jaką masz stawke i jak nic nie robić tylko w kulki lecieć.Proponuję wam iść popracować gdzie indziej za damski h.. gdzie nikt wam nic nie da a zarobicie 1300 wtedy zobaczymy jak będziecie skomleć żeby wrócić.Ja pracowałem i w Polsce i za granicą w wielu zakładach i takich warunków nie spotkałem nigdzie.Co do prezesa to jest to człowiek potęga takiego ze świeczką szukać.Popieram go na 200%.
zdjecie uzytkownika
kr81 - 2014-10-03 20:06:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik z hali - 2014-10-03 16:31:31]:
Proponuje iść rozumem za tym co mówi Prezes słuchac go i przemyśleć co mówi,a mówi same mądre rzeczy.Więcej rozumu koledzy.
zdjecie uzytkownika
wi-fi - 2014-10-03 20:09:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kr81 - 2014-10-03 20:06:53]:
W sumie on zawsze jest od nas pare lat do przodu i chce rozbudować tą firme
zdjecie uzytkownika
gregory - 2014-10-04 00:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Caterpillar jest światowym liderem w produkcji maszyn budowlanych i kopalnianych, silników wysokoprężnych i zasilanych gazem ziemnym, turbin przemysłowych i lokomotyw elektryczno-spalinowych. Są także czołowym dostawcą usług finansowych, oferowanych przez Caterpillar Financial Services. Ich charakterystyczne logo CAT na koparkach kojarzy chyba każdy.
zdjecie uzytkownika
JA - 2014-10-22 20:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kr81 - 2014-10-03 20:06:53]:
Jesteś chory! jak jesteś taki zadowolony to się przedstaw z nazwiska ...Psie pieniądze zarabiamy a ty brednie wypisujesz.Taka prawda
zdjecie uzytkownika
elena - 2014-10-31 05:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [JA - 2014-10-22 20:43:39]:
Spokojnie spokojnie ;) Mi również Caterpillar zawsze dobrze się kojarzył. Zrobili nam reklamę firmy na studiach i człowiek nie zna dokładnych realiów. Rozumiem że bulwersujesz się jako pracownik tak? A co do jakości produktów miałbyś coś do zarzucenia? a tak a propo pracy... ciężko jest na stanowisku inżynier procesu? ile można wyciągnąć?
zdjecie uzytkownika
tak tak - 2014-11-03 17:29:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik z hali - 2014-10-03 16:31:31]:


JO ZA TOBĄ JAK ZA MUTREM , MUR SIĘ WALI A JO DALEJ.
zdjecie uzytkownika
derek - 2014-11-19 04:18:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [JA - 2014-10-22 20:43:39]:
nie wiesz na jakim gość pracuje stanowisku i co właściwie robi w Caterpillarze. Myślisz , że w firmie są sami niezadowoleni ? oczywiście osoby które pracują na najniższych stanowiskach nie mają w tej firmie łatwo. Caterpillar nie zapewnia minimum tego na co oni zasłużyli. Jednak mimo wszystko ludzie tu pracują dalej...
zdjecie uzytkownika
ryba piła - 2015-01-29 16:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Derek, odnośnie twoje komentarza ostatniego nasuwa mi się pewne pytanie ostotne, co masz na myśli pisząc że osoby pracujące na najnioższych stanowiskach w Caterpillar mają ciężej niz inni. czy mógłbyś proszę bardziej wyczerpująco i konstruktywnie rozwinąć swoją wypowiedź? jako osoba szukająca tutaj pracy byłabym wdzięczna. odpiszesz?
zdjecie uzytkownika
miki - 2015-02-13 14:09:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dobrze, a co z osobami ktore pracuja na troche wyzszych stanowiskach, czy firma zapewnia im warunki adekwatne do tych na jakie zasługuja? ja tak sie zastanaiam czy jest mozliwosc awansu z najnizszego stanowiska na te wyzsze z biegiem czasu bo studiuje zaocznie i z czasem kiedy skoncze nauke to chce na troche ambitniejsze satanowisko
zdjecie uzytkownika
zryta bania - 2015-02-19 17:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co co spawać mi się chce co co spawać mi się chce i wszystko w tym temacie jeszcze podrzucę żaru na tym forum a narazie zianie nie
zdjecie uzytkownika
K J - 2015-04-25 11:43:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gregory - 2014-10-04 00:06:07]:
szczególnie tych złamanych ostatni hahahaha
zdjecie uzytkownika
WYMIENIĆ WSZYSTKICH PRZEŁOŻONYCH NA LEPSZY MODEL N - 2015-05-14 00:16:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kr81 - 2014-10-03 20:06:53]:
widze gościu że ty niemasz pojęcia o robocie i mało w życiu widziałeś a za granicą to chyba byłeś w snach. Przyjdz na linię angielską popracuj i w tedy sie wypowiadaj
zdjecie uzytkownika
zryta bania - 2015-05-31 16:06:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogólnie to zianie nie drot jest gaz jest materiał też robota jest to co wiecej palniki w dłoń i ognia kozacy anglia czeka podrzućcie żaru
zdjecie uzytkownika
ewelilinka - 2015-06-17 20:58:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zryta bania zupełnie nie rozumiem twojego komentarza i mam wątpliwości czy jest on konstruktywny. ogólnjie to szukając tutaj pracy warto wiedzieć że produkują maszyny budowlane i górnicze, więc ja się waham bo to jednak jest na prdoukcji ciężka praca i nie wiem jak jako kobieta bym sobie dała radę, doradzicie mam nadzaieję
zdjecie uzytkownika
jan. - 2015-06-28 05:42:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ewelinka....jeszcze tak nie dawno kobiety pracowaly jako spawacze,glownie na maga i elektrode,i na warsztatach tylko...(nie do remontow)...nie zle dawaly sobie rade...sam widzialem...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Caterpillar

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Caterpillar?
Zadaj pytanie
alert