Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Caterpillar

Pracowałeś w firmie Caterpillar i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
MIGMAGik - 2010-12-23 09:05:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
filozofie z wloclawka po co sie tak ciskasz? znasz nas lepiej niz my siebie, pracowales w tym zakladzie? uczony sie wielki znalazl po posdstawowce skonczonej za lapowki bo jest glupkiem! zawsze barany takie jak ty maja najwiecej do gadania mimo tego ze nic wiedza na ten temat!
zdjecie uzytkownika
sosno - 2010-12-27 14:39:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie, słyszałem o takich jak WY - NA POLE!!! Tak gdzie wasze miejsce a nie spawać w CAT ...
zdjecie uzytkownika
Artur - 2011-01-26 20:28:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie chciało się nosić teczki to się kopie dołeczki[usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
Nick - 2011-05-10 21:24:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podwyżki jak co roku ( usunięte przez administratora ) najlepsza ocena a dla reszty co z brody pocieknie...Oby tak dalej 50 GROSZY o tym marzyłem dzięki teraz mam wymarzone 13.80 BRUTTO super firma polecam ....
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-20 13:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest super. Pracowałem, odeszłem, żałuję. [usunięte przez administratora]jest mocnym dyrektorem. Nie poznałem lespszego przez 10 lat swojej pracy, nawet za granicą. To co piszecie to bzdury.
zdjecie uzytkownika
rolnik - 2011-06-24 10:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to wracaj jak taki żal........13/h czeka..????!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-12 13:30:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z większością tam pracują chorzy ludzie.
zdjecie uzytkownika
super fachowiec - 2011-12-07 23:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W przeciągu 2 miesiecy pracy w Holandii ,zarobiłem tyle co w tej cielakożerni przez 6 lat.
[usunięte przez administratora] pozdrawiam cie i wciąż myśle o tobie
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2012-04-11 17:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nawet pisac po polsku nie potrafisz to nic dziwnego że pracujesz w tym[usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
hehe - 2012-04-12 10:02:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a mam takie pytanie. nadal trzeba cielaka miec zeby sie dostać do Was? Bo nie wiem czy uczyć go juz po schodach chodzić???
zdjecie uzytkownika
gallanonim - 2012-05-01 13:46:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to nie musi być cielok może być i świnka :). ale mniejsza z tym, jest to chory zakład, nie dość że wykańczają fizycznie to jeszcze psychicznie. Kosztem zdrowia pracowników zwiększają normy aby tylko tabelki się zgadzały nie patrząc na robola a jak panu nie pasuje to wyjeżdza z tekstem \"kiedy panu się umowa kończy\" I wygrasz z cielakożercami. Ostatnio była podwyżka 115 zł brutto w tym 2,5% inflacji śmiech na hali jak na taką firme to wstyd, oczywiście były i lepsze podwyżki dla wybrańców jeden mu piłe zrobi, drugi mu drzewa przywiezie, trzeci płytki ułoży, 4 kolega od wódki i tak dalej można by było wymieniać. W tym zakładzie nie ma sprawiedliwości patrzą aby jak najwięcej z nas wydusić a płaca w miejscu, ceny rosą, żyje się od wypłaty do wypłaty i to brakuje. Ale kto na to patrzy ważne że oni mają dobrze a reszta to jak będzie.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2012-05-03 17:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zgadzam się też tam kiedyś pracowałem i za nic tam nie wrócę teraz jestem w niemczech też jako spawacz ale by najmniej tam człowieka szanują nikt nie goni cię do roboty tam przez tydzień robie tyle co w cat przez 1 dzień a zarobki to 1600 euro chyba jest różnica no nie,
zdjecie uzytkownika
AT - 2012-05-08 15:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KOCHANY [usunięte przez administratora] DZIEKUJE CI ZA TE 65 GR PODWYZKI... TERAZ STAC MNIE NA WSZYSTKO...
zdjecie uzytkownika
spawacz sosnowiec - 2012-07-10 01:26:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chlopaki trzymajcie sie.u nas tez jest zle.jedziemy na tym samym wozku.prosze was tylko byscie trzymali [usunięte przez administratora]u siebie.bo jak przyjezdza do sosnowca to ci z biura maja pelno w majtach.pozdro
zdjecie uzytkownika
CAT Janów - 2012-07-10 13:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haha a weźcie go sb tyle spokoju jak go nie ma :)
zdjecie uzytkownika
.......... - 2013-07-02 09:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na początek 1700 i co roku max około 100zl brutto więcej....
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-09 22:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli podwyżki w Caterpillar sa co roku? Jakies szanse na awans oprócz tego? Atmosfera i kontakty z szefem ok?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-17 05:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile można tam zarobić?
zdjecie uzytkownika
cat sc - 2013-08-02 20:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co tutaj taki spokuj nikt nic nie pisze?! Moze ja sie przeniose z Sosnowca do was skoro nikt nie ma żadnych żali ani tego typu opini. No chyba że wielki[usunięte przez administratora]was zastraszył i nic tu nie piszecie!
zdjecie uzytkownika
............ - 2013-08-04 14:01:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nikt nic nie pisze bo wiekszosc to rolnicy za darmo by robili aby krus-u nie płacic ....
zdjecie uzytkownika
paw - 2013-08-08 10:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracował ktoś na spawarce w Catepilarze? nie mam doświadczenia tylko papier ukończenia kursu, wezmą mnie?
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-02-27 11:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
paw, kto wie, może szybko się uczysz, jak Caterpillar będzie potrzebował ludzi to i weźmie, przyuczy, przynajmniej tak myśle.
zdjecie uzytkownika
jankes - 2014-03-01 16:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a z tego co widzę to Caterpillar bez przerwy szuka nowych pracowników zarówno do pracy w Polsce jak i za granicą
zdjecie uzytkownika
Byczek - 2014-03-04 23:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z jednej strony to dobrze, bo Caterpillar to już konkretna firma, ale z drugiej strony skoro ogłoszenia wiszą dosyć często to raczej rotacja jest spora.
zdjecie uzytkownika
dzinks - 2014-04-07 22:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chłopaki głowa do góry kokodzambo i doprzodu będzie lepiej i cieplej na hali nieumarzniecie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
18 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Caterpillar
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x