Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Towarzystwo Ubezpieczeń Wzajemnych TUW TUW

Pracowałeś w firmie Towarzystwo Ubezpieczeń Wzajemnych TUW TUW i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-11-11 21:28:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [siti - 2014-02-18 21:01:56]:
Nie ma kar, poprostu siedzisz w pracy dotąd dokąd wszystkich polis nie wprowadzisz i nie spakujesz do kopert na, ktoreczeka kurier jeczac , że się spieszy i ze już późno :)
zdjecie uzytkownika
3 miesiace krakow - 2015-01-10 22:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ofertowanie od drzwi do drzwi powinni wykonywac tylko asystenci... Handlowcy powinni dostawac gorace numery osob ktore chca wiedziec wiecej i podpisac umowe a nie latac z ulotkami... Ok chcemy wiecej kontaktow sam sobie wymyslilem swoj system pozyskań - moze skuteczny moze nie ale zawsze cos indywidualnego.
zdjecie uzytkownika
Lech - 2015-01-20 10:05:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie robota w TUZie jest ok. Dają szanse młodym ludziom. A to było (przynajmniej w moim przypadku) ważne. Na stanowiskach handlowych oferują podstawę i to w sumie nie małą. Plus oczywiście premie. Ogólnie dają zarobić, ale trzeba pracować, no ale to wiadomo - jak wszędzie. Umowa, wypłata na czas. Jak ktoś ma chęć i stara się w pracy, to nie narzeka. Narzekają głównie Ci, którym wygodnie na bezrobociu.
zdjecie uzytkownika
monika :) - 2015-04-15 14:02:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Gość - 2014-11-11 21:28:36]:
a mniej więcej jak wyglądają zarobki na stanowisku pracownika do wprowadzania danych?
zdjecie uzytkownika
ZZ - 2015-04-20 19:17:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Okazuje się, że ludzie wystawiający tu opinie piszą o dwóch różnych firmach. TUW TUW i TUZ TUW to dwie,różne firmy.
zdjecie uzytkownika
Sebastian - 2015-05-01 11:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z ilu etapów składa się rozmowa kwalfikacyjna?
zdjecie uzytkownika
Zosia - 2015-05-07 19:33:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam niedawno na rozmowie kwalifikacyjnej w Gdańsku. Dyrektor potraktował mnie obcesowo, był niemiły, podważył moje kompetencje, mimo, iż mam kilkuletnie doświadczenie w dużej firmie ubezpieczeniowej. Nigdy nie poczułam się tak niesprawiedliwie potraktowana. Nie zdecydowałam się na współpracę.
zdjecie uzytkownika
alfons - 2015-05-13 18:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odradzam. nierealne oderwane od rzeczywistości wymagania. chamskie kierownictwo, prymitywny prosty tępak myślący, że jest geniuszem w swoim zawodzie. zastanawiałem się składając aplikację przez pracuj.pl dlaczego mają rekrutację ukrytą po wejściu tam już wiem. z takim chamstwem wobec pracowników jak tam jeszcze się nie spotkałem. wymagania w wielu firmach z branży finansowej gdzie pracowałem zawsze były, ale takiego chamstwa jak tam jeszcze nie spotkałem. Korporacje finansowe zawsze wymagają niemniej traktowanie człowieka jak śmiecia nie wszędzie jest na porządku dziennym. w dodatku niezależnie od stopnia, żebym nie był użalającym się nad sobą płaczkiem.
zdjecie uzytkownika
salsa - 2015-05-14 14:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich,
Jake jest wynagrodzenie na stanowisku pracownika do wprowadzania danych?
zdjecie uzytkownika
kkarola - 2015-05-14 16:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Ania - 2011-04-17 16:31:00]:
Mało tzn ile ?
zdjecie uzytkownika
Asha - 2015-05-25 16:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej,
Pracuję w TUzie od półtora miesiąca. Bałam się, idąc na rozmowę, po tym co przeczytałam tutaj. Na szczęście strach był niepotrzebny, dlatego i ja postanowiłam się odezwać na Goworku. Praca jest ok. Nie mam nic do kierownictwa. Pracuję krótko ale już widzę, że narzekają tylko kompletni leserzy. Jeśli ktoś normalnie pracuje i robi swoje bez kombinowania to jest doceniany.
zdjecie uzytkownika
major - 2015-05-28 18:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma krzak. Zdecydowanie nie polecam.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-05-30 10:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [major - 2015-05-28 18:11:22]:
ludzie nie wiem na co tak narzekacie. Dają zarobić i to całkiem nieźle, fakt trzeba się napracowac ale czasy "czy sie stoi czy sie lezy to wyplata sie nalezy" dawno minely. Ja tam nie narzekam praca w firmie jest ok tylko trzeba sie starac a nie sie opier***** taka moja opinia smialo polecam ta prace kazdemu komui sie chce pracowac a nie tylko narzekac
zdjecie uzytkownika
supron - 2015-05-30 21:27:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-05-30 10:38:10]:
największy problem jaki ja zauważam z tą firmą to przede wszystkim duża konkurencja na rynku do której TUW nie jest chyba jeszcze wystarczająco dobrze przygotowany. Konkurencja ma dużo większe możliwości , także dodatkowo dwa razy więcej trzeba się napracować nad pozyskaniem kolejnych klientów niestety
zdjecie uzytkownika
dziewczyna - 2015-06-01 23:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem jaki problem maja pozostali pracownicy, ja w tej firmie pracuje i jest naprawde ok - zarobki sa w porzadku (sama daje rade sie utrzymac) atmosfera tez zla nie jest wiadomo czasami nie jest lekko ale to w kazdej pracy tak jest przeciez ogolnie tuz nie jest moze szczytem moich marzen ale tez nie narzekam wazne ze zarobic mozna i nie wala w kulki z pracownikami co sie czesto zdarza, jak dla mnie praca bardzo ok dobrze mi sie pracuje i nie narzekam a jak ktos psioczy to nie wiem serio z czym ma problem bo wszystko jest ok
zdjecie uzytkownika
dziewczyna - 2015-06-01 23:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dziewczyna - 2015-06-01 23:08:51]:
a i te teksty ze wykorzystuja tak nie placa ze atmosfera lipna i tak dalej to ja nie wiem skad to wzieliscie chyba moze z innych miast nie wiem jak tam jest ale warszawa jest ok, ludzie ogarnijcie sie. ja sie nigdy nie spotkalam z czyms takim co piszecie tutaj
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-06-03 20:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dziewczyna - 2015-06-01 23:13:31]:
A ja byłam na rozmowie do działu handlowego i mam nadzieję że do mnie oddzwonią. Warunki fajne dobre godziny pracy przyzwoita pensja podstawowa i do tego też są premie. Znajoma pracuje ale w dziale wznowień od niedawna i też mówi że spoko i fajnie jest. A ktoś wie jak jest na wprowadzaniu danych?
zdjecie uzytkownika
Lelka - 2015-06-18 14:04:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdaje się, że mamy tu i opinię od naszej ulubionej koleżanki którą zwolniono bo chodziła do pracy w kratkę i generalnie miała wywalone na robotę i cały zespół :P Jakoś po tym odejściu wyniki nam się poprawiły i nikt już nie narzeka na wszystko. Pewnie dlatego, że inni pracują normalnie. Powodzenia w nowym miejscu. Mam nadzieję, że tam będziesz spokojnie mogła cisnąć w gry na komórce!
zdjecie uzytkownika
Aneta86 - 2015-06-19 15:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc , ja znalazlam oferte na stanowisko recepcjonistki w Warszawie moze ktos mi cos powiedziec na temat tego stanowiska? pracowal ktos moze tam w takim charakterze ? z góry dziekuje
zdjecie uzytkownika
bronka - 2015-06-19 18:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie płacą, nie szanują pracowników, wynagrodzenie inne (niższe)niż uzgodnione na rozmowie o pracę, podsumowując wielki ..................syf
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-06-22 21:51:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bronka - 2015-06-19 18:10:52]:
osoba powyzej jakies bzdury pisze bo placa - nigdy nie bylo tak zebym kasy nie dostal a pracuje juz bardzo dlugo
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-06-24 13:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2015-06-22 21:51:20]:
Pracuje na recepcji prawie rok i jest ok, a kaska zawsze w terminie. Zespol tez jest w porzadku, jak ktos chce to moze sie przekonac na wlasne oczy i nie musi zwracac uwagi na hejterow
zdjecie uzytkownika
aluśka - 2015-06-24 22:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowałam tam 3 miesiące i kasa nigdy nie była w terminie. jak miała być pod koniec miesiąca to dostawałam za np. styczeń dopiero 24 lutego miałam na koncie ...
zdjecie uzytkownika
izka - 2015-06-29 14:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co ja się orientuje to kazdy dzial ma kase w innym terminie, a termin zawsze jest zapisany w umowie
zdjecie uzytkownika
Nitka - 2015-07-02 16:04:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam zawsze w terminie - tym co na umowie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Towarzystwo Ubezpieczeń Wzajemnych TUW TUW

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Towarzystwo Ubezpieczeń Wzajemnych TUW TUW?
Zadaj pytanie
alert