Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Towarzystwo Ubezpieczeń Wzajemnych TUW TUW

Pracowałeś w firmie Towarzystwo Ubezpieczeń Wzajemnych TUW TUW i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Asha - 2015-05-25 16:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej,
Pracuję w TUzie od półtora miesiąca. Bałam się, idąc na rozmowę, po tym co przeczytałam tutaj. Na szczęście strach był niepotrzebny, dlatego i ja postanowiłam się odezwać na Goworku. Praca jest ok. Nie mam nic do kierownictwa. Pracuję krótko ale już widzę, że narzekają tylko kompletni leserzy. Jeśli ktoś normalnie pracuje i robi swoje bez kombinowania to jest doceniany.
zdjecie uzytkownika
major - 2015-05-28 18:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma krzak. Zdecydowanie nie polecam.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-05-30 10:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [major - 2015-05-28 18:11:22]:
ludzie nie wiem na co tak narzekacie. Dają zarobić i to całkiem nieźle, fakt trzeba się napracowac ale czasy "czy sie stoi czy sie lezy to wyplata sie nalezy" dawno minely. Ja tam nie narzekam praca w firmie jest ok tylko trzeba sie starac a nie sie opier***** taka moja opinia smialo polecam ta prace kazdemu komui sie chce pracowac a nie tylko narzekac
zdjecie uzytkownika
supron - 2015-05-30 21:27:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-05-30 10:38:10]:
największy problem jaki ja zauważam z tą firmą to przede wszystkim duża konkurencja na rynku do której TUW nie jest chyba jeszcze wystarczająco dobrze przygotowany. Konkurencja ma dużo większe możliwości , także dodatkowo dwa razy więcej trzeba się napracować nad pozyskaniem kolejnych klientów niestety
zdjecie uzytkownika
dziewczyna - 2015-06-01 23:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem jaki problem maja pozostali pracownicy, ja w tej firmie pracuje i jest naprawde ok - zarobki sa w porzadku (sama daje rade sie utrzymac) atmosfera tez zla nie jest wiadomo czasami nie jest lekko ale to w kazdej pracy tak jest przeciez ogolnie tuz nie jest moze szczytem moich marzen ale tez nie narzekam wazne ze zarobic mozna i nie wala w kulki z pracownikami co sie czesto zdarza, jak dla mnie praca bardzo ok dobrze mi sie pracuje i nie narzekam a jak ktos psioczy to nie wiem serio z czym ma problem bo wszystko jest ok
zdjecie uzytkownika
dziewczyna - 2015-06-01 23:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dziewczyna - 2015-06-01 23:08:51]:
a i te teksty ze wykorzystuja tak nie placa ze atmosfera lipna i tak dalej to ja nie wiem skad to wzieliscie chyba moze z innych miast nie wiem jak tam jest ale warszawa jest ok, ludzie ogarnijcie sie. ja sie nigdy nie spotkalam z czyms takim co piszecie tutaj
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-06-03 20:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dziewczyna - 2015-06-01 23:13:31]:
A ja byłam na rozmowie do działu handlowego i mam nadzieję że do mnie oddzwonią. Warunki fajne dobre godziny pracy przyzwoita pensja podstawowa i do tego też są premie. Znajoma pracuje ale w dziale wznowień od niedawna i też mówi że spoko i fajnie jest. A ktoś wie jak jest na wprowadzaniu danych?
zdjecie uzytkownika
Lelka - 2015-06-18 14:04:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdaje się, że mamy tu i opinię od naszej ulubionej koleżanki którą zwolniono bo chodziła do pracy w kratkę i generalnie miała wywalone na robotę i cały zespół :P Jakoś po tym odejściu wyniki nam się poprawiły i nikt już nie narzeka na wszystko. Pewnie dlatego, że inni pracują normalnie. Powodzenia w nowym miejscu. Mam nadzieję, że tam będziesz spokojnie mogła cisnąć w gry na komórce!
zdjecie uzytkownika
Aneta86 - 2015-06-19 15:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc , ja znalazlam oferte na stanowisko recepcjonistki w Warszawie moze ktos mi cos powiedziec na temat tego stanowiska? pracowal ktos moze tam w takim charakterze ? z góry dziekuje
zdjecie uzytkownika
bronka - 2015-06-19 18:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie płacą, nie szanują pracowników, wynagrodzenie inne (niższe)niż uzgodnione na rozmowie o pracę, podsumowując wielki ..................syf
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-06-22 21:51:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bronka - 2015-06-19 18:10:52]:
osoba powyzej jakies bzdury pisze bo placa - nigdy nie bylo tak zebym kasy nie dostal a pracuje juz bardzo dlugo
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-06-24 13:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2015-06-22 21:51:20]:
Pracuje na recepcji prawie rok i jest ok, a kaska zawsze w terminie. Zespol tez jest w porzadku, jak ktos chce to moze sie przekonac na wlasne oczy i nie musi zwracac uwagi na hejterow
zdjecie uzytkownika
aluśka - 2015-06-24 22:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowałam tam 3 miesiące i kasa nigdy nie była w terminie. jak miała być pod koniec miesiąca to dostawałam za np. styczeń dopiero 24 lutego miałam na koncie ...
zdjecie uzytkownika
izka - 2015-06-29 14:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co ja się orientuje to kazdy dzial ma kase w innym terminie, a termin zawsze jest zapisany w umowie
zdjecie uzytkownika
Nitka - 2015-07-02 16:04:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam zawsze w terminie - tym co na umowie.
zdjecie uzytkownika
Tuk tuk - 2015-07-15 16:12:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja zastanawiam się ile mniej więcej oferują w dziale likwidacji szkód. Z doświadczenia wiem, że koło 2500-3000 powinno być do wyjęcia, ale ile realnie można otrzymać to jest zawsze zagadka. Wiem, że wielka firma PZU jest w stanie zaoferować jakieś 10zł brutto za godzinę czym mnie rozbawili doszczętnie. TUW mam nadzieję coś lepszego daje..
zdjecie uzytkownika
Klocek - 2015-07-22 09:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wiecie jakie jest rozwinięcie skrótu TUW ? Tu Uzyskasz Wykluczenie - nic nie przysługuje
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-07-23 10:21:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TUW TUW to inna firma niż TUZ TUW, nie wiem więc o jakiej firmie mówicie?? Ja akurat w TUZie pracuję. Myślałam chwilę o PZU, ale z tego co mówiecie, jeśli są tam tak niskie stawki to wolę już zostać w TUZie. Tutaj zawsze trochę więcej wyciągnę.
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2015-07-24 16:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [salsa - 2015-05-14 14:38:23]:
wiesz już jakie jest wynagrodzenie na tym stanowisku? oraz jak przebiega rozmowa rekrutacyjna?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-30 11:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
sasa - 2015-07-30 11:29:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaaa - 2015-07-24 16:44:06]:
Pójdź i zobacz. Nic przecież Ci nie zaszkodzi, a dowiesz się i będziesz wiedzieć na czym stoisz
zdjecie uzytkownika
Shenandoh87 - 2015-08-05 14:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

Ide na rozmowę do TUW na Likwidatora szkód komunikacyjnych, jakie sa warunki pracy? firma ma jakies zaplecze socjalne? Np. Benefit, czy Medicover ? Jakie są zarobki? na jakim pozoiomie?
zdjecie uzytkownika
Nata - 2015-08-07 16:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Shenandoh87 - 2015-08-05 14:25:38]:
I jak było na rozmowie ?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-08-07 18:14:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzial handlowy warszawa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest dobrze sie pracuje zajebista atmosfera i wyciagnac kase sie da !!
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-19 07:30:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
Nowicjusz - 2015-08-19 07:31:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jak tam po rozmowie? Co sie dowiedziałaś?
zdjecie uzytkownika
jowisz - 2015-08-24 17:29:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, mi teraz nie na rękę zmieniać pracę, ale wiem, że Towarzystwo Ubezpieczeń Wzajemnych "TUW" ma miejsce dla specjalisty do spraw rozwoju ubezpieczeń. Może komuś te info pomorze, ja bym skorzystał gdybym mógł. Poza dobrą kasą którą płacą mają niezłe dodatki socjalne, także naprawdę warto się u nich zatrudnić.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Towarzystwo Ubezpieczeń Wzajemnych TUW TUW

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Towarzystwo Ubezpieczeń Wzajemnych TUW TUW?
Zadaj pytanie
alert