Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Towarzystwo Ubezpieczeń Wzajemnych TUW TUW

Pracowałeś w firmie Towarzystwo Ubezpieczeń Wzajemnych TUW TUW i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lala - 2015-11-03 13:09:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wynagrodzenie składa się z dwóch części, najniższej krajowej z umowy o pracę i umowy zlecenia z firmą krzak. Wiem że kilka osób już zrezygnowało przez to z pracy i poszło do sądu.
zdjecie uzytkownika
Gabi126 - 2015-11-12 16:52:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rodzaj umowy zależy od stanowiska. Na początku zlecenie, potem umowa o pracę.
zdjecie uzytkownika
oji - 2015-11-13 19:10:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zastanaiwam się nad podjęciem pracy w firmie Towarzystwo Ubezpieczeń Wzajemnych "TUW"..szukają likwidatora szkód majątkowych w Krakowie do obowiązków należy m.in. ustalanie i potwierdzanie ochrony ubezpieczeniowej, oględziny uszkodzonego mienia, obiektów, upraw, inwentarza szacowanie wielkości szkód..
zdjecie uzytkownika
mj - 2015-11-16 16:25:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli u nich w obowiazkach jest ustalanie i potwierdzanie ochrony ubezpieczeniowej to chyba jest to podstawą.
zdjecie uzytkownika
marcin - 2015-11-18 19:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dobrze, obowiązki to orientacyjnie kazdy sie domyśla, pytanie co oni własciwie oferuja w zamian. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
C - 2015-11-20 22:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@marcin ja sam chętnie bym się dowiedział, ale niestety oferta chyba wygasła.. nie widzę jej u siebie, a w sumie zainteresowało mnie to, co piszecie powyżej.
zdjecie uzytkownika
sebar - 2015-12-08 13:26:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro wyrabiacie wszyscy planowane wskazniki to kierownik na was krzyczy?sorry ale to chyba troche absurdalne o czym piszesz, poza tym jak sam napisales ze do 3000 tys lub tyle mozna zarobic z wyrobianym targetem
zdjecie uzytkownika
Pracownik :) - 2015-12-08 21:31:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Pani Agato vel Dominiko :)
Nie zamierzam z Wami dyskutować :)
Wyraziłem subiektywne zdanie - można się z nim zgadzać, ale nie trzeba!
Żeby samemu wyrobić sobie zdanie wystarczy wysłać CV na to ogłoszenie.
Pan Mariusz zadzwoni i umówi :)
link - http://www.pracuj.pl/praca/pracownik-biurowy-warszawa,oferta,4272862
zdjecie uzytkownika
Pracownica - 2015-12-09 17:33:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Skoro zniknął wpis mojego kolegi, to ja dam odnośnik.
Panie Grzegorzu, Panie Krzysztofie tam też piszą dobrze o CC :))))

http://www.ubezpieczenie.com.pl/forum/praca_w_cc/0,89,0,0,4,61422.html
zdjecie uzytkownika
Lidia - 2015-12-16 14:10:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownica - 2015-12-09 17:33:24]:
Bardzo fajnie że wyrażacie Państwo opinię o pracodawcy - tylko pytanie dlaczego tam gdzie powinny znaleźć się opinie o TUZ TUW - piszecie o jakiś dwóch innych firmach i linkujecie?? Ludzie chcą się dowiedzieć czegoś o TUZ jak wchodzą na to forum, a nie o innych firmach... Teraz jest zamiesznie i kompletna dezinformacja. Myślałam że znajde potrzebne informację a tu nic z tego bo nie wiem o której z firm mowa w jakim poście :/

Proszę o opinie tylko od osób które pracują konkretnie w TUZ TUW. Interesuja mnie stanowiska biurowe.
zdjecie uzytkownika
Pracownik :) - 2015-12-16 18:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lidia - 2015-12-16 14:10:56]:
Pani Lidio, ale my piszemy O TUZie :)

zdjecie uzytkownika
Nijel - 2015-12-18 17:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aktualne ogłoszenia o pracę są nawet z poniedziałku, wow i to do Warszawy, superancko, ogólnie dużo dobrego słyszałam o firmie, bardzo polecam się nią zainteresować :)
zdjecie uzytkownika
Jerzy - 2015-12-23 21:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownik do wprowadzania polis- umowa zlecenie najlepiej na studenta - wynagrodzenie 0,70 brutto za prostą polisę , 1,30 za dłuższą i 1,50 za najbardziej skomplikowaną.
Wyciągnąć można od 1800 netto - do max 2700 przynajmniej w moim oddziale.
zdjecie uzytkownika
Nijel - 2015-12-30 18:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile takich polis jest dziennie do wyciągnięcia, jakim tempem to idzie powiedz mi i wyjaśnij, bo nie brzmi do jakoś strasznie, ale diabeł tkwi w szczegółach, taka branża
zdjecie uzytkownika
tuzek - 2016-01-06 02:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem jakis czas temu, teraz wiem jaki to s..f. TUZ szuka pracownikow ktorzy beda sprzedawac, czy sprzedajesz czy nie to i tak wywalaja i nie placa wszystkiego, jak nie szybciej jak przynosisz klientow to po jakims czasie zeby przejac Twoja baze klientow i zeby znajomy dyrektora mogl zarobic :) Aha kierownicy czy jak ich tam zwa maj obowiazek pisac posty na forach i lowic nowych pracownikow. Strata czasu.
zdjecie uzytkownika
jhg - 2016-01-06 22:32:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niedawno pojawialy sie ofert pracy od nich, jest kilka na przyklad na stanowsiko serwisanta sprzetu IT, likwidatora szkod komunikacyjnych w Lublinie..
zdjecie uzytkownika
dagi - 2016-01-13 23:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i to stanowisko dalej jest wolne, więc jak kogoś interesuje praca na stałe, na umowę o pracę to aplikujcie czym prędzej, zanim was ktoś uprzedzi w tej kwestii :)
zdjecie uzytkownika
caira15 - 2016-01-15 11:18:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam ostatnio na rozmowie na Dzial Wznowień po dniu probnym stwierdzilam ze sprobuje zaczynam szkolenia wiec zobaczymy jak bedzie po przeczytanych opiniach i rozmowach z dziewczynami z dzialu stwierdzam ze bedzie dobrze.Najwazniejsze zeby ogarnąc wszystkie informacje.Moze ktos tu jest co ma poczatki za soba i podzieli sie wrazeniami ?
zdjecie uzytkownika
dranik - 2016-01-18 20:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@caira15 spokojnie dasz sobie radę, początki są ciężkie no ale pewnie jak sama już zauważyłaś atmosfera w firmie jest dobra, więc jeśli jakieś problemy to pytaj znajomych z pracy.
zdjecie uzytkownika
pusi - 2016-01-21 16:31:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na samym początku wiadomo że jakieś problemy mogą być @dranik, ale ostatecznie atmosfera jest na tyle dobra, że spokojnie można znaleźć zatrudnienie u nich chociaż jako programista, tyle ze trzeba mieć odpowiednie wykształcenie.
zdjecie uzytkownika
sebastian - 2016-02-16 20:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pojawiło się niedawno ogłoszenie trochę odwrotne nie do sprzedawania ludziom tylko do ustalania szkód i co ciekawe wymagają tylko wykształcenia rolniczego..może warto spróbować
zdjecie uzytkownika
eta - 2016-02-17 21:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
robi sie gnoj. doswiadczeni pracownicy pracujacy po 8 lat nie dostali ani jednej podwyzki. na to nie ma co liczyc w TUZ. wlasciciel nie dba o starych pracownikow pzez co dlugoletni i doswiadczeni zaczynaja uciekac nie widzac przyszlosci. z reszta wszystko drozeje: uslugi, zywnosc etc a progresu finansowego nie widac. ale jako praca na jakis czas dopoki nie znajdzie sie czegos innego to jak najbardziej. z braku laku ...
zdjecie uzytkownika
only - 2016-02-18 20:32:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wydaje mi się, by było tak, że pracodawca nie dba zupełnie o swoich starych i doświadczonych pracowników. Jestem przekonany, że bardzo ich sobie ceni. Jednak gdyby ktoś chciał się stać ich nowym pracownikiem to może może się zatrudnić jako likwidator szkód uprawowych i majątkowych. Trzeba jednak mieć wykształcenie minimum średnie rolnicze oraz doświadczenie w likwidacji szkód rolnych i majątkowych.
zdjecie uzytkownika
kira - 2016-02-24 20:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie w Tuwie..tylko Tuzie!!! to sa dwie rozne firmy nie myl tego
zdjecie uzytkownika
marecki - 2016-02-25 16:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie robota jak każda inne. Jak ktoś chce zdobyć doświadczenie i wiedze polecam. Ja zaczynałem prac od ankietera gdzie musiałem latać po blokach, domach firmach i przeprowadzać ankiety dot. ubezpieczenia. Robota całkiem spoko szczególnie jak ładna pogoda.Nie wolno zwracać uwagi na matołów jakich się spotyka w czasie pracy i jest ok. Kasa całkiem spoko. Na początek dali 1700 na rękę i przeszkolili jak jakiegoś idiotę od podstaw. Po ok 6 miesiącach wrzucili mnie na PH. Dostałem umowę o pracę jakieś dodatki paliwowe i prowizję od sprzedaży. Wielki minus za brak szkoleń. Na kasę nie ma co narzekać bo jest podstawa i premie, prowizje. Ile sprzedaż tyle więcej zarobisz. Gdyby nie wyjazd do UK pewnie dalej bym tam siedział. Na podsumowanie : jak poważnie podchodzisz do roboty a nie szukasz tylko okazji na ściemnianie to będą cię traktować jak należy tyle .... Wypłata zawsze na czas i się zawsze zgadza.
zdjecie uzytkownika
bordo - 2016-02-26 18:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marecki - 2016-02-25 16:13:06]:
łatwo coś takiego mówić , a sam chyba @marecki wiesz jak ciężko jest się stosować do tej zasady. Z doświadzenia wiem , że ludzie od ubezpieczeń tutaj nie mają lekko
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2016-02-26 21:18:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co powiecie o pracy w dziale telemarketingu w handlowym? Mam isc na probny i sie zastanawiam. Jak tam placa jaka atmosfera?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2016-02-29 13:53:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A co powiedzie o stanowisku wprowadzanie danych? Na czym dokładnie polega praca i czy jest to sprzedaż?
zdjecie uzytkownika
bambo - 2016-03-01 15:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Telemarketing całkiem spoko, byłem na dniu próbnym.. Zespol jest maly i chodzi w sumie o umawianie spotkan. szybko jest umowa o prace.
zdjecie uzytkownika
3 tys albo 3000 tys - 2016-03-05 13:04:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sebar - 2015-12-08 13:26:25]:
3000 tys to majątek.... anal-fa-beto do zsypu na smieci i szukac skórki...
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-03-08 17:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca w tej firmie to śmiech na sali,"Pan Dyrektor" to osoba bez kompetencji , która wprowadza tylko zamęt i nie pokój wśród swoich pracowników, traktując ich przy okazji jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Grozi, że nie wypłaci wypłaty, co po niektóre osoby mają problem aby była na czas, niektóre w ogóle jej nie dostają. Co chwilę chodzi na kontrolę , każe wypełniać beznadziejne oświadczenia o tym ile zrobiłeś i co zrobiłeś. Praca na akord, na rozmowie Pan Zgliński jest miłym człowiekiem i oferuję 1,50zł/szt za polisę ( w przeliczeniu mówi, że w ciągu godziny można spokojnie zarobić 12,50zł - czyli nie jest źle), w rzeczywistości polisy za które płaci 1,50zł bardzo rzadko się zdarzają, w krótkim czasie mają zostać wycofane. Zazwyczaj do wprowadzania "klepacze" dostają wtórniki płatne UWAGA 0,30 gr/szt BRUTTO. Czas wprowadzania 1 wtórnika waha się miedzy około 1min jeżeli jest mało ryzyk, jeżeli więcej może to trwać kilka minut. Program w którym się pracuję co chwilę się zacina, ale oczywiście Pan Dyrektor komentuję to mówiąc "cieszcie się, że w ogóle działa"- czasami program nie działa po kilkanaście minut a nawet więcej ( więc wtedy siedzisz za darmo i nie zarabiasz). Panuję tam straszy nieład. Gdy spóźnia Ci się wypłata i idziesz po informację do "Pana Dyrektora" on nic nie wie. Czasami zastanawiam się od czego on w tej pracy jest, prawdopodobnie od tego, że bierze zapewne wysoką pensję i chodzi po pokojach pracowników, aby ich denerwować. Co chwilkę do pracy przyjmowane są nowe osoby, rzadko kiedy ktoś wytrzymuję tam dłużej niż miesiąc. Sam jak to określi "nie jestem szybki w pisaniu na komputerze" wylicza czas wpisywania do komputera polisy. Najlepiej jak wszyscy pracowali by charytatywnie, a wypłatę dostawał ON. UWAGA na umowie nie ma stawki 0,30gr/szt za wtórnik. Ludzie nie dajcie mu się oszukiwać. Nie polecam nikomu tej pracy i atmosfery tam panującej.
zdjecie uzytkownika
Nijel - 2016-03-11 14:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a tam 3000 zł to też jest dobra suma i nie ma co się rzucać o inne pieniądze, przynajmniej na początku, ogólnie to jest dość dobra kwota chyba dla młodych
zdjecie uzytkownika
Black - 2016-03-15 09:25:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Nijel - 2016-03-11 14:34:58]:
Chyba nie pracujesz w Warszawie? W Warszawie nie ma nikogo o takim nazwisku...
zdjecie uzytkownika
riekio - 2016-03-15 09:38:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeśli chodzi o Warszawę to na pewno oplaca się pracować jako Główny Specjalista w Dziale Księgowości tylko nie wiem czy to praca na stałe jest, bo nie napisali tego.
zdjecie uzytkownika
wera - 2016-03-15 09:40:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłam na dniu probnym w dziale wznowień i od jutra zaczynam prace. Wydaje się spoko, trzeba się trochę nauczyć nowych rzeczy ale warunki są ok i ludzie też fajnni. No i po okresie probnym umowa o pracę.
zdjecie uzytkownika
albi - 2016-03-15 16:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wera - 2016-03-15 09:40:24]:
potwierdzam to co pisze wera, troche nauki na początku, ale da się wszystko w miare szybko ogarnąć. Atmosfera super
zdjecie uzytkownika
milka\ - 2016-03-17 09:42:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no szkolenia na starcie to podstawa, tym bardziej że firma jak na ubezpieczenia ma szeroki asortyment. na plus dla nich że wspierają kartę dużej rodzin
zdjecie uzytkownika
eta - 2016-03-21 20:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [only - 2016-02-18 20:32:24]:
to napisz w takim razie ile lat pracujesz i kiedy miałeś/aś podwyżkę i dlaczego na Poleczki tyle osób ostatnio złożyło wypowiedzenia ! podejście do pracowników takie same jak w solidzie. najlepiej zatrudnić emerytów i rencistów za 5,50 za h
zdjecie uzytkownika
stonka - 2016-03-21 20:34:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdzieś ktoś kiedyś wspomniał, że dobrze jest tam, gdzie nas nie ma @eta. Tu widać po ofertach, że firma ma się dobrze. Nie rozumiem tych masowych zwolnień.
zdjecie uzytkownika
sabi - 2016-03-22 19:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stonka - 2016-03-21 20:34:25]:
Pracuję o kilku tygodniu w dziale wznawiania polis i nic nie slyszalam o masowych zwolnieniach, trzeba sie przylożyć na początku i potem można nawet spoko premie wyciagać
zdjecie uzytkownika
sabi - 2016-03-22 19:12:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [stonka - 2016-03-21 20:34:25]:
Pracuję o kilku tygodniu w dziale wznawiania polis i nic nie slyszalam o masowych zwolnieniach, trzeba sie przylożyć na początku i potem można nawet spoko premie wyciagać
zdjecie uzytkownika
k - 2016-03-23 16:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nijel - 2016-03-11 14:34:58]:
Czy na pewno piszesz o Towarzystwie Ubezpieczeń Wzajemnych TUW? Twoja wypowiedź bardzo odbiega od rzeczywistości pracy w tej firmie..Po pierwsze: na wprowadzaniu polis można bardzo dużo zarobić (więcej niż na etacie), po drugie: program działa sprawnie, po trzecie: umowa jest jasna, wszystkie stawki są wpisane, po czwarte: wypłata zawsze o czasie.
zdjecie uzytkownika
k - 2016-03-23 16:27:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2016-03-08 17:06:38]:
Czy na pewno piszesz o Towarzystwie Ubezpieczeń Wzajemnych TUW? Twoja wypowiedź bardzo odbiega od rzeczywistości pracy w tej firmie..Po pierwsze: na wprowadzaniu polis można bardzo dużo zarobić (więcej niż na etacie), po drugie: program działa sprawnie, po trzecie: umowa jest jasna, wszystkie stawki są wpisane, po czwarte: wypłata zawsze o czasie.
zdjecie uzytkownika
sebar - 2016-03-27 14:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@k dobrze to słyszeć, bo właśnie zastanawia się nad aplikacją na likwidatora szkód w Wadowicach. Wymagają rocznego doświadczenia właśnie w likwidacji szkód itp, tylko o warunkach pracy za wiele nie wspomniano...
zdjecie uzytkownika
insurance - 2016-04-06 22:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tym wątku mylone są dwie firmy - TUZ TUW oraz TUW TUW. Wątek na tej stronie dotyczy TUW TUW. Ja w TUW TUW nie pracowałem, ale o TUZ TUW mogę napisać coś więcej. Jeżeli starasz się o pracę w tej firmie, lub miałeś rozmowę - to zapomnij. Takich przekrętów związanych z umową dawno nie widziałem.Szkoda Twojego czasu. Nie warto, najlepiej z dala od tej firmy. Moja ogólna ocena związana z TUZ - 0/10.
zdjecie uzytkownika
tuzek - 2016-04-10 14:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Anonim - 2016-02-29 13:53:55]:
wprowadzanie danych w gdańsku to żenada - głównie przez osobę dyrektora który dodaje pracownikom dodatkowe obowiązki - przez co nie za bardzo sobie te dane powprowadzasz. Praca stresowa, dyrektor niemiły, nęka pracowników. Mam porównanie do Hestii i PZU - TUZ to naprawdę dno. I to takie podchodzące pod inspekcję pracy.
zdjecie uzytkownika
tobi123 - 2016-04-20 14:40:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W TUZie w Centrali praca bardzo w porzadku. Zaczynalem od asystenta przedstawiciela handlowego. to jest wstep do tego zeby byc handlowcem. zespol tez spoko. po miesiacu dostalem umowe o prace. robota bardzo rozwojowa.
zdjecie uzytkownika
popo - 2016-04-26 15:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wiecie kochani jakie tutaj sprzedawcy mają prowizje? mam już małe doświadczenie w biznesie ubezpieczeniach ale ton wysokosc prowizji o wszystki zadecyduje
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wszystko spoko. Od razu na wstępie przedstawiony zakres obowiązków, wymagania, czas pracy oraz warunki finansowe.
Pytania: brak
zdjecie uzytkownika
ON - 2016-04-26 23:16:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy praca fajna? Pewnie, że tak! Czy trudna? Naturalnie! Ludzie myślą, że za pierdzenie w stołek zarobią kokosy. To jest sprzedaż i kontakt z ludźmi, branża finansowa a więc agresywna. Jak jesteś słabiak to daj sobie spokój i czytaj wypociny reszty słabiaków, którzy sobie nie poradzili ze względu na swoją nieporadność. Jak masz ochotę zarobić kasę za konkretną pracą to wal jak w dym!
zdjecie uzytkownika
pieknyroman - 2016-04-29 20:54:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam do Was dwa pytania. Niedługo rozpoczynam pracę w TUW jako asystent przedstawiciela. Jaki ubiór będzie odpowiedni? Czy garnitur czy jakiś smart casual wystarczy. Na rozmowie rekruter mówił, że zarobki 1700 na rękę plus premię i ryczałt na paliwo. Czyli gdzieś powyżej 2000 zł. Czy też miał ktoś takie zarobki na tym stanowisko na początek? Dzięki za odpowiedź.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Towarzystwo Ubezpieczeń Wzajemnych TUW TUW!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Towarzystwo Ubezpieczeń Wzajemnych TUW TUW
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert