Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Towarzystwo Ubezpieczeń Wzajemnych TUW TUW

Pracowałeś w firmie Towarzystwo Ubezpieczeń Wzajemnych TUW TUW i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-12-01 17:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że nic się nie zmieniło odkąd odszedłem. :D Pozdrowienia dla wytrwałych :P
zdjecie uzytkownika
akt - 2013-12-03 09:34:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ghty - 2013-08-24 17:20:04]:
Jest coraz gorzej, zwiększają limity. ostatnio nawet zmniejszyli prowizję za podpisane polisy o 5%. Porażka. Ale cóż, tyra się dalej. Pracę trzeba szanować i OFERTOWAĆ.
zdjecie uzytkownika
KASIA - 2013-12-10 19:34:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a JAKA JEST ATMOSFERA W WARSZAWIE NA(usunięte przez administratora)?
zdjecie uzytkownika
abc - 2013-12-11 11:14:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [akt - 2013-12-03 09:34:37]:
Nie mówiąc już o podpisywaniu weksli in blanco, co jest nie zgodne z prawem.
No i oczywiści co jakiś czas dają do podpisania aneksy do umów lub inne papiery oczywiściwe BEZ DATY.
zdjecie uzytkownika
poyep - 2014-01-21 17:51:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mam pytanie odnośnie pracy na wprowadzaniu na czym to dokładnie polega ?

rozumiem że wprowadzanie tych polis , i nie wyrobienie jakiejś normy = kara przy wypłacie tak? czy oprócz tego są jeszcze jakieś minusy tej pracy ? po za tym że sie grzebie w kompie przez 8 godzin ?
zdjecie uzytkownika
siti - 2014-02-18 21:01:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam dla tych co narzekają na prace w Tuzie powiem nie maja na co, pracowałem tam rok i 3 miesiące na stanowisku handlowca od początku istnienia działu handlowego w Lublinie i powiem tak praca uczy pokory a zarazem daje satysfakcje dzięki niej nauczyłem się jak zagajać do klienta. W tej pracy możesz również dobrze zarobić jak realizujesz plany na wyznaczonym poziomie z czym nie ma problemu jak pracujesz efektywnie. Polecam
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-05-04 21:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czas tam leci jak z bicza strzelił:)
zdjecie uzytkownika
kameleon - 2014-05-30 16:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
żenada żenada żenada pracowałem tam dwa lata i żęnada żenada żenada
zdjecie uzytkownika
bordo - 2014-05-30 22:57:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kameleon - 2014-05-30 16:21:11]:
a coś może po za żenada, żenada? jesteś w stanie wykrzesać z siebie więcej przymiotników na określenie Tuw Tuz?
zdjecie uzytkownika
przemek - 2014-08-23 08:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
przecież (usunięte przez administratora)w komunijnym garniaku lata
zdjecie uzytkownika
Bydg - 2014-08-27 15:33:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja pamietam keistra jak latał z walizką kanapek..liczył w zeszycie i miał garnitur inny..spodnie po kostki i wgl wizytówka dla tuzu był :D
zdjecie uzytkownika
blankier - 2014-09-26 15:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Tuz Tuw już dziwny wydaje mi się sam fakt tego ,że aplikując do firmy nie masz określonego stanowiska pracy. Wiesz , że firma zajmuje się ubezpieczeniami i poszukuje osób charakteryzujących się bardzo dobrym przygotowaniem merytorycznym, chęcią podnoszenia kwalifikacji, dynamicznością, kreatywnością, umiejących pracować w zespole... tyle
zdjecie uzytkownika
BDG - 2014-10-30 00:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Zostałem zaproszony na rozmowe kwalifikacyjna jako asystent przedstawiciela handlowego w firmie TUZ TUW w Bydgoszczy. Jak wygląda taka praca? Jaka jest atmosfera w firmie? Czy jest znana liczba tzw "kontaktów" które trzeba zdobyć na dzień? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
on - 2014-10-30 13:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a ja zostalem zaproszony na rozmowe jako przedstawiciel handlowy w firmie TUZ TUW w Warszawie, chyba blisko Ursynowa. Nie mogę znaleźć nic o charakterystyce pracy na tym stanowisku w ich firmie. Moze jest ktoś, kto juz tam pracowal na tym stanowsiku i powie na co mam sie przygotowac - na rozmowe najpierw
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-11-11 21:28:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [siti - 2014-02-18 21:01:56]:
Nie ma kar, poprostu siedzisz w pracy dotąd dokąd wszystkich polis nie wprowadzisz i nie spakujesz do kopert na, ktoreczeka kurier jeczac , że się spieszy i ze już późno :)
zdjecie uzytkownika
3 miesiace krakow - 2015-01-10 22:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ofertowanie od drzwi do drzwi powinni wykonywac tylko asystenci... Handlowcy powinni dostawac gorace numery osob ktore chca wiedziec wiecej i podpisac umowe a nie latac z ulotkami... Ok chcemy wiecej kontaktow sam sobie wymyslilem swoj system pozyskań - moze skuteczny moze nie ale zawsze cos indywidualnego.
zdjecie uzytkownika
Lech - 2015-01-20 10:05:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie robota w TUZie jest ok. Dają szanse młodym ludziom. A to było (przynajmniej w moim przypadku) ważne. Na stanowiskach handlowych oferują podstawę i to w sumie nie małą. Plus oczywiście premie. Ogólnie dają zarobić, ale trzeba pracować, no ale to wiadomo - jak wszędzie. Umowa, wypłata na czas. Jak ktoś ma chęć i stara się w pracy, to nie narzeka. Narzekają głównie Ci, którym wygodnie na bezrobociu.
zdjecie uzytkownika
monika :) - 2015-04-15 14:02:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Gość - 2014-11-11 21:28:36]:
a mniej więcej jak wyglądają zarobki na stanowisku pracownika do wprowadzania danych?
zdjecie uzytkownika
ZZ - 2015-04-20 19:17:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Okazuje się, że ludzie wystawiający tu opinie piszą o dwóch różnych firmach. TUW TUW i TUZ TUW to dwie,różne firmy.
zdjecie uzytkownika
Sebastian - 2015-05-01 11:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z ilu etapów składa się rozmowa kwalfikacyjna?
zdjecie uzytkownika
Zosia - 2015-05-07 19:33:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam niedawno na rozmowie kwalifikacyjnej w Gdańsku. Dyrektor potraktował mnie obcesowo, był niemiły, podważył moje kompetencje, mimo, iż mam kilkuletnie doświadczenie w dużej firmie ubezpieczeniowej. Nigdy nie poczułam się tak niesprawiedliwie potraktowana. Nie zdecydowałam się na współpracę.
zdjecie uzytkownika
alfons - 2015-05-13 18:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odradzam. nierealne oderwane od rzeczywistości wymagania. chamskie kierownictwo, prymitywny prosty tępak myślący, że jest geniuszem w swoim zawodzie. zastanawiałem się składając aplikację przez pracuj.pl dlaczego mają rekrutację ukrytą po wejściu tam już wiem. z takim chamstwem wobec pracowników jak tam jeszcze się nie spotkałem. wymagania w wielu firmach z branży finansowej gdzie pracowałem zawsze były, ale takiego chamstwa jak tam jeszcze nie spotkałem. Korporacje finansowe zawsze wymagają niemniej traktowanie człowieka jak śmiecia nie wszędzie jest na porządku dziennym. w dodatku niezależnie od stopnia, żebym nie był użalającym się nad sobą płaczkiem.
zdjecie uzytkownika
salsa - 2015-05-14 14:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich,
Jake jest wynagrodzenie na stanowisku pracownika do wprowadzania danych?
zdjecie uzytkownika
kkarola - 2015-05-14 16:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Ania - 2011-04-17 16:31:00]:
Mało tzn ile ?
zdjecie uzytkownika
Asha - 2015-05-25 16:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej,
Pracuję w TUzie od półtora miesiąca. Bałam się, idąc na rozmowę, po tym co przeczytałam tutaj. Na szczęście strach był niepotrzebny, dlatego i ja postanowiłam się odezwać na Goworku. Praca jest ok. Nie mam nic do kierownictwa. Pracuję krótko ale już widzę, że narzekają tylko kompletni leserzy. Jeśli ktoś normalnie pracuje i robi swoje bez kombinowania to jest doceniany.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Towarzystwo Ubezpieczeń Wzajemnych TUW TUW

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Towarzystwo Ubezpieczeń Wzajemnych TUW TUW?
Zadaj pytanie
alert