Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Towarzystwo Ubezpieczeń Wzajemnych TUW TUW

Pracowałeś w firmie Towarzystwo Ubezpieczeń Wzajemnych TUW TUW i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Jerzy - 2015-12-23 21:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownik do wprowadzania polis- umowa zlecenie najlepiej na studenta - wynagrodzenie 0,70 brutto za prostą polisę , 1,30 za dłuższą i 1,50 za najbardziej skomplikowaną.
Wyciągnąć można od 1800 netto - do max 2700 przynajmniej w moim oddziale.
zdjecie uzytkownika
Nijel - 2015-12-30 18:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile takich polis jest dziennie do wyciągnięcia, jakim tempem to idzie powiedz mi i wyjaśnij, bo nie brzmi do jakoś strasznie, ale diabeł tkwi w szczegółach, taka branża
zdjecie uzytkownika
tuzek - 2016-01-06 02:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem jakis czas temu, teraz wiem jaki to s..f. TUZ szuka pracownikow ktorzy beda sprzedawac, czy sprzedajesz czy nie to i tak wywalaja i nie placa wszystkiego, jak nie szybciej jak przynosisz klientow to po jakims czasie zeby przejac Twoja baze klientow i zeby znajomy dyrektora mogl zarobic :) Aha kierownicy czy jak ich tam zwa maj obowiazek pisac posty na forach i lowic nowych pracownikow. Strata czasu.
zdjecie uzytkownika
jhg - 2016-01-06 22:32:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niedawno pojawialy sie ofert pracy od nich, jest kilka na przyklad na stanowsiko serwisanta sprzetu IT, likwidatora szkod komunikacyjnych w Lublinie..
zdjecie uzytkownika
dagi - 2016-01-13 23:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i to stanowisko dalej jest wolne, więc jak kogoś interesuje praca na stałe, na umowę o pracę to aplikujcie czym prędzej, zanim was ktoś uprzedzi w tej kwestii :)
zdjecie uzytkownika
caira15 - 2016-01-15 11:18:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam ostatnio na rozmowie na Dzial Wznowień po dniu probnym stwierdzilam ze sprobuje zaczynam szkolenia wiec zobaczymy jak bedzie po przeczytanych opiniach i rozmowach z dziewczynami z dzialu stwierdzam ze bedzie dobrze.Najwazniejsze zeby ogarnąc wszystkie informacje.Moze ktos tu jest co ma poczatki za soba i podzieli sie wrazeniami ?
zdjecie uzytkownika
dranik - 2016-01-18 20:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@caira15 spokojnie dasz sobie radę, początki są ciężkie no ale pewnie jak sama już zauważyłaś atmosfera w firmie jest dobra, więc jeśli jakieś problemy to pytaj znajomych z pracy.
zdjecie uzytkownika
pusi - 2016-01-21 16:31:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na samym początku wiadomo że jakieś problemy mogą być @dranik, ale ostatecznie atmosfera jest na tyle dobra, że spokojnie można znaleźć zatrudnienie u nich chociaż jako programista, tyle ze trzeba mieć odpowiednie wykształcenie.
zdjecie uzytkownika
sebastian - 2016-02-16 20:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pojawiło się niedawno ogłoszenie trochę odwrotne nie do sprzedawania ludziom tylko do ustalania szkód i co ciekawe wymagają tylko wykształcenia rolniczego..może warto spróbować
zdjecie uzytkownika
eta - 2016-02-17 21:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
robi sie gnoj. doswiadczeni pracownicy pracujacy po 8 lat nie dostali ani jednej podwyzki. na to nie ma co liczyc w TUZ. wlasciciel nie dba o starych pracownikow pzez co dlugoletni i doswiadczeni zaczynaja uciekac nie widzac przyszlosci. z reszta wszystko drozeje: uslugi, zywnosc etc a progresu finansowego nie widac. ale jako praca na jakis czas dopoki nie znajdzie sie czegos innego to jak najbardziej. z braku laku ...
zdjecie uzytkownika
only - 2016-02-18 20:32:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wydaje mi się, by było tak, że pracodawca nie dba zupełnie o swoich starych i doświadczonych pracowników. Jestem przekonany, że bardzo ich sobie ceni. Jednak gdyby ktoś chciał się stać ich nowym pracownikiem to może może się zatrudnić jako likwidator szkód uprawowych i majątkowych. Trzeba jednak mieć wykształcenie minimum średnie rolnicze oraz doświadczenie w likwidacji szkód rolnych i majątkowych.
zdjecie uzytkownika
kira - 2016-02-24 20:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie w Tuwie..tylko Tuzie!!! to sa dwie rozne firmy nie myl tego
zdjecie uzytkownika
marecki - 2016-02-25 16:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie robota jak każda inne. Jak ktoś chce zdobyć doświadczenie i wiedze polecam. Ja zaczynałem prac od ankietera gdzie musiałem latać po blokach, domach firmach i przeprowadzać ankiety dot. ubezpieczenia. Robota całkiem spoko szczególnie jak ładna pogoda.Nie wolno zwracać uwagi na matołów jakich się spotyka w czasie pracy i jest ok. Kasa całkiem spoko. Na początek dali 1700 na rękę i przeszkolili jak jakiegoś idiotę od podstaw. Po ok 6 miesiącach wrzucili mnie na PH. Dostałem umowę o pracę jakieś dodatki paliwowe i prowizję od sprzedaży. Wielki minus za brak szkoleń. Na kasę nie ma co narzekać bo jest podstawa i premie, prowizje. Ile sprzedaż tyle więcej zarobisz. Gdyby nie wyjazd do UK pewnie dalej bym tam siedział. Na podsumowanie : jak poważnie podchodzisz do roboty a nie szukasz tylko okazji na ściemnianie to będą cię traktować jak należy tyle .... Wypłata zawsze na czas i się zawsze zgadza.
zdjecie uzytkownika
bordo - 2016-02-26 18:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marecki - 2016-02-25 16:13:06]:
łatwo coś takiego mówić , a sam chyba @marecki wiesz jak ciężko jest się stosować do tej zasady. Z doświadzenia wiem , że ludzie od ubezpieczeń tutaj nie mają lekko
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2016-02-26 21:18:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co powiecie o pracy w dziale telemarketingu w handlowym? Mam isc na probny i sie zastanawiam. Jak tam placa jaka atmosfera?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2016-02-29 13:53:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A co powiedzie o stanowisku wprowadzanie danych? Na czym dokładnie polega praca i czy jest to sprzedaż?
zdjecie uzytkownika
bambo - 2016-03-01 15:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Telemarketing całkiem spoko, byłem na dniu próbnym.. Zespol jest maly i chodzi w sumie o umawianie spotkan. szybko jest umowa o prace.
zdjecie uzytkownika
3 tys albo 3000 tys - 2016-03-05 13:04:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sebar - 2015-12-08 13:26:25]:
3000 tys to majątek.... anal-fa-beto do zsypu na smieci i szukac skórki...
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-03-08 17:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca w tej firmie to śmiech na sali,"Pan Dyrektor" to osoba bez kompetencji , która wprowadza tylko zamęt i nie pokój wśród swoich pracowników, traktując ich przy okazji jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Grozi, że nie wypłaci wypłaty, co po niektóre osoby mają problem aby była na czas, niektóre w ogóle jej nie dostają. Co chwilę chodzi na kontrolę , każe wypełniać beznadziejne oświadczenia o tym ile zrobiłeś i co zrobiłeś. Praca na akord, na rozmowie Pan Zgliński jest miłym człowiekiem i oferuję 1,50zł/szt za polisę ( w przeliczeniu mówi, że w ciągu godziny można spokojnie zarobić 12,50zł - czyli nie jest źle), w rzeczywistości polisy za które płaci 1,50zł bardzo rzadko się zdarzają, w krótkim czasie mają zostać wycofane. Zazwyczaj do wprowadzania "klepacze" dostają wtórniki płatne UWAGA 0,30 gr/szt BRUTTO. Czas wprowadzania 1 wtórnika waha się miedzy około 1min jeżeli jest mało ryzyk, jeżeli więcej może to trwać kilka minut. Program w którym się pracuję co chwilę się zacina, ale oczywiście Pan Dyrektor komentuję to mówiąc "cieszcie się, że w ogóle działa"- czasami program nie działa po kilkanaście minut a nawet więcej ( więc wtedy siedzisz za darmo i nie zarabiasz). Panuję tam straszy nieład. Gdy spóźnia Ci się wypłata i idziesz po informację do "Pana Dyrektora" on nic nie wie. Czasami zastanawiam się od czego on w tej pracy jest, prawdopodobnie od tego, że bierze zapewne wysoką pensję i chodzi po pokojach pracowników, aby ich denerwować. Co chwilkę do pracy przyjmowane są nowe osoby, rzadko kiedy ktoś wytrzymuję tam dłużej niż miesiąc. Sam jak to określi "nie jestem szybki w pisaniu na komputerze" wylicza czas wpisywania do komputera polisy. Najlepiej jak wszyscy pracowali by charytatywnie, a wypłatę dostawał ON. UWAGA na umowie nie ma stawki 0,30gr/szt za wtórnik. Ludzie nie dajcie mu się oszukiwać. Nie polecam nikomu tej pracy i atmosfery tam panującej.
zdjecie uzytkownika
Nijel - 2016-03-11 14:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a tam 3000 zł to też jest dobra suma i nie ma co się rzucać o inne pieniądze, przynajmniej na początku, ogólnie to jest dość dobra kwota chyba dla młodych
zdjecie uzytkownika
Black - 2016-03-15 09:25:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Nijel - 2016-03-11 14:34:58]:
Chyba nie pracujesz w Warszawie? W Warszawie nie ma nikogo o takim nazwisku...
zdjecie uzytkownika
riekio - 2016-03-15 09:38:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeśli chodzi o Warszawę to na pewno oplaca się pracować jako Główny Specjalista w Dziale Księgowości tylko nie wiem czy to praca na stałe jest, bo nie napisali tego.
zdjecie uzytkownika
wera - 2016-03-15 09:40:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłam na dniu probnym w dziale wznowień i od jutra zaczynam prace. Wydaje się spoko, trzeba się trochę nauczyć nowych rzeczy ale warunki są ok i ludzie też fajnni. No i po okresie probnym umowa o pracę.
zdjecie uzytkownika
albi - 2016-03-15 16:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wera - 2016-03-15 09:40:24]:
potwierdzam to co pisze wera, troche nauki na początku, ale da się wszystko w miare szybko ogarnąć. Atmosfera super
zdjecie uzytkownika
milka\ - 2016-03-17 09:42:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no szkolenia na starcie to podstawa, tym bardziej że firma jak na ubezpieczenia ma szeroki asortyment. na plus dla nich że wspierają kartę dużej rodzin
zdjecie uzytkownika
eta - 2016-03-21 20:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [only - 2016-02-18 20:32:24]:
to napisz w takim razie ile lat pracujesz i kiedy miałeś/aś podwyżkę i dlaczego na Poleczki tyle osób ostatnio złożyło wypowiedzenia ! podejście do pracowników takie same jak w solidzie. najlepiej zatrudnić emerytów i rencistów za 5,50 za h
zdjecie uzytkownika
stonka - 2016-03-21 20:34:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdzieś ktoś kiedyś wspomniał, że dobrze jest tam, gdzie nas nie ma @eta. Tu widać po ofertach, że firma ma się dobrze. Nie rozumiem tych masowych zwolnień.
zdjecie uzytkownika
sabi - 2016-03-22 19:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stonka - 2016-03-21 20:34:25]:
Pracuję o kilku tygodniu w dziale wznawiania polis i nic nie slyszalam o masowych zwolnieniach, trzeba sie przylożyć na początku i potem można nawet spoko premie wyciagać
zdjecie uzytkownika
sabi - 2016-03-22 19:12:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [stonka - 2016-03-21 20:34:25]:
Pracuję o kilku tygodniu w dziale wznawiania polis i nic nie slyszalam o masowych zwolnieniach, trzeba sie przylożyć na początku i potem można nawet spoko premie wyciagać
zdjecie uzytkownika
k - 2016-03-23 16:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nijel - 2016-03-11 14:34:58]:
Czy na pewno piszesz o Towarzystwie Ubezpieczeń Wzajemnych TUW? Twoja wypowiedź bardzo odbiega od rzeczywistości pracy w tej firmie..Po pierwsze: na wprowadzaniu polis można bardzo dużo zarobić (więcej niż na etacie), po drugie: program działa sprawnie, po trzecie: umowa jest jasna, wszystkie stawki są wpisane, po czwarte: wypłata zawsze o czasie.
zdjecie uzytkownika
k - 2016-03-23 16:27:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2016-03-08 17:06:38]:
Czy na pewno piszesz o Towarzystwie Ubezpieczeń Wzajemnych TUW? Twoja wypowiedź bardzo odbiega od rzeczywistości pracy w tej firmie..Po pierwsze: na wprowadzaniu polis można bardzo dużo zarobić (więcej niż na etacie), po drugie: program działa sprawnie, po trzecie: umowa jest jasna, wszystkie stawki są wpisane, po czwarte: wypłata zawsze o czasie.
zdjecie uzytkownika
sebar - 2016-03-27 14:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@k dobrze to słyszeć, bo właśnie zastanawia się nad aplikacją na likwidatora szkód w Wadowicach. Wymagają rocznego doświadczenia właśnie w likwidacji szkód itp, tylko o warunkach pracy za wiele nie wspomniano...
zdjecie uzytkownika
insurance - 2016-04-06 22:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tym wątku mylone są dwie firmy - TUZ TUW oraz TUW TUW. Wątek na tej stronie dotyczy TUW TUW. Ja w TUW TUW nie pracowałem, ale o TUZ TUW mogę napisać coś więcej. Jeżeli starasz się o pracę w tej firmie, lub miałeś rozmowę - to zapomnij. Takich przekrętów związanych z umową dawno nie widziałem.Szkoda Twojego czasu. Nie warto, najlepiej z dala od tej firmy. Moja ogólna ocena związana z TUZ - 0/10.
zdjecie uzytkownika
tuzek - 2016-04-10 14:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Anonim - 2016-02-29 13:53:55]:
wprowadzanie danych w gdańsku to żenada - głównie przez osobę dyrektora który dodaje pracownikom dodatkowe obowiązki - przez co nie za bardzo sobie te dane powprowadzasz. Praca stresowa, dyrektor niemiły, nęka pracowników. Mam porównanie do Hestii i PZU - TUZ to naprawdę dno. I to takie podchodzące pod inspekcję pracy.
zdjecie uzytkownika
tobi123 - 2016-04-20 14:40:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W TUZie w Centrali praca bardzo w porzadku. Zaczynalem od asystenta przedstawiciela handlowego. to jest wstep do tego zeby byc handlowcem. zespol tez spoko. po miesiacu dostalem umowe o prace. robota bardzo rozwojowa.
zdjecie uzytkownika
popo - 2016-04-26 15:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wiecie kochani jakie tutaj sprzedawcy mają prowizje? mam już małe doświadczenie w biznesie ubezpieczeniach ale ton wysokosc prowizji o wszystki zadecyduje
zdjecie uzytkownika
ON - 2016-04-26 23:16:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy praca fajna? Pewnie, że tak! Czy trudna? Naturalnie! Ludzie myślą, że za pierdzenie w stołek zarobią kokosy. To jest sprzedaż i kontakt z ludźmi, branża finansowa a więc agresywna. Jak jesteś słabiak to daj sobie spokój i czytaj wypociny reszty słabiaków, którzy sobie nie poradzili ze względu na swoją nieporadność. Jak masz ochotę zarobić kasę za konkretną pracą to wal jak w dym!
zdjecie uzytkownika
pieknyroman - 2016-04-29 20:54:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam do Was dwa pytania. Niedługo rozpoczynam pracę w TUW jako asystent przedstawiciela. Jaki ubiór będzie odpowiedni? Czy garnitur czy jakiś smart casual wystarczy. Na rozmowie rekruter mówił, że zarobki 1700 na rękę plus premię i ryczałt na paliwo. Czyli gdzieś powyżej 2000 zł. Czy też miał ktoś takie zarobki na tym stanowisko na początek? Dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2016-05-05 13:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pieknyroman' a na jakim stanwoisku zatrudniony jestes? Bo ja widzialem oferte na Referenta dają umowe na zastępstwo ale o prace, tez sie zatsanawiam jaka kasa...
zdjecie uzytkownika
rosa - 2016-05-11 13:00:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przez kilka miesięcy pracowałam w TUZ. umawiałam spotkania dla przedstawicieli i było spoko. PRaca bez stresu, fajni ludzie bo grupa bardzo mała, wszyscy zgrani. można też było całkiem dobre prowizje wypracować, jak ktoś się nie boi rozmawiać przez telefon to sobie poradzi. Gdyby nie sprawy rodzinne to napewno popracowała bym dłużej,,,
zdjecie uzytkownika
mat - 2016-05-11 14:30:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam a może ktoś coś powiedzieć o stanowisku pracownik biurowy w dziale wznowień w Warszawie bo mam zamiar iśc na rozmowę rekrytacyjna. Na czym ta praca polega i jakie są zarobki.
zdjecie uzytkownika
kaja - 2016-05-12 10:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mat - 2016-05-11 14:30:01]:
praca biurowa i obsługa telefoniczna klienta firmy to tak w skrucie o dziale wznowień. Jest to bez stresowa w sumie praca, przed komputerem, narzedzia pracy są dostepne, no i wsparacie kierownika.
zdjecie uzytkownika
anonimka ;) - 2016-05-12 18:35:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja byłam na dniu próbnym w dziale telemarketingu w warszawie na poleczki. Troche niechętnie ale poszłam bo się bałam ze to takie call center jak wszedzie gdzie sie tylko ciagle dzwoni i cie cisna, ale sie okazalo że wcale nie i jest fajnie, umawia sie tylko spotkania i najwiecej to jest pracy z baza danych. fajna atmosfera przede wszystkim, dziewczyny bardzo mile i pomocne, zwalszczsa ta co mnie szkolila. teraz czekam az zadzwonia a w sumiw to bym chciala bo bardzo mi sie tam podobalo. jak ktos sie waha to smialo polecam.
zdjecie uzytkownika
Ania - 2016-05-14 13:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mat - 2016-05-11 14:30:01]:
Jeżeli będziesz pod( usunięte przez administratora ) to lepiej uciekaj ! To wariatka, pracowałam u pod nią bardzo długo. Zarobki nędzne, ona sama non stop obarcza nowymi obowiązkami, które ( usunięte przez administratora ) zleca jej - a później się pod tym podpisuje. Cały dzien zajmuje się tylko szukaniem chętnych, aby zamówić chinola. Nie wróciłabym tam nawet za 10k do ręki.
zdjecie uzytkownika
Kaaa - 2016-05-17 03:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to fakt ze w telemarketingu jest spoko :) kierowniczka super, ludzie fajni :) praca na luzie i zarobic mozna w sumie ladnie
zdjecie uzytkownika
Kaaa - 2016-05-17 03:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty chyba o wznowieniach mowisz? Ja slyszlalam ze wcale nie jest zle, wlasne spoko praca i zarobki ok. Jak pisalam telemarketing umawianie spotkan najlepiej tam trafic bo dobrze sie zarabia dobra atmosfera i dobra managerka
zdjecie uzytkownika
OD WEZWANIA - 2016-05-17 20:32:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiaj wyciągłem ze skrzynki na listy wezwanie do zapłaty od TUZ TUW UBEZPIECZENIA na kwotę 70 zł za ubezpieczenie mieszkania 2012 na 2013 rok .Problem w tym że dopiero dzisiaj dowiedziałem się że jest taka ubezpieczalnia(swoją drogą opinie które dzisiaj przeczytałem na temat tej firmy ...)Ode mnie nic nie wysępicie .Sprawę kieruję na razie na Policję i dowiem co dalej w sprawie próby wyłudzenia.TO TAKICH PRACOWNIKÓW POTRZEBA-DO WYPISYWANIA FAŁSZYWYCH WEZWAŃ ?
zdjecie uzytkownika
tobiasz - 2016-05-17 22:12:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kaja - 2016-05-12 10:45:06]:
bylem na dniu probnym we wznowieniach. Praca myślę, że ok, nic trudnego i nie jest to call center. Mam nadzieje ze sie odezwą bo jak dla mnie to na duzy plus godziny pracy i daja umowe o prace po 3 miesiącach...teraz to wszedzie zlecenie tylko dają...
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wszystko spoko. Od razu na wstępie przedstawiony zakres obowiązków, wymagania, czas pracy oraz warunki finansowe.
Pytania: brak
zdjecie uzytkownika
djpokor - 2016-05-22 20:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tobi123 - 2016-04-20 14:40:32]:
potwierdzam, praca w porządku, ja pracuje kilka tygodni dopiero... Kasa calkiem niezla, premie tez mozna wyciagać. Ja się dopiero rozkrecam, ale miesiac przede mna jeden koles zaczał prace i wlasnie awansowal na handlowca, takze da sie.
zdjecie uzytkownika
tom - 2016-05-24 11:44:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [djpokor - 2016-05-22 20:34:14]:
kumpel w łodzi pracuje i też sobie chwali..wlasnie złożyłem cv do Wawy, zobaczymy...

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Towarzystwo Ubezpieczeń Wzajemnych TUW TUW!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Towarzystwo Ubezpieczeń Wzajemnych TUW TUW
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert