Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Spawrem

Pracowałeś w firmie Spawrem i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
aha - 2010-03-25 22:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-07-16 16:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie nie podejmujcie pracy w tej firmie, [usunięte przez administratora]warunki pracy okropne, atmosfera także beznadziejna, tam pracuja ludzie z Å�apanki, z przypadku a nie fachowcy. Prawdziwi fachowcy dawno z tej firmy uciekli zostaly tylko niedobitki. Jak nie ma pracy to wysyÅ�ajÄ� na urlop bezpÅ�atny, umowa oczywiÅ�cie na najnizsza krajowÄ�,odwieczny problem z wypÅ�atÄ�, poza tym etyka biznesu im sie kÅ�ania. Å»enada.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-08-04 18:53:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja chcecie pracowac w firmie robiacej ludzi w konia do zapraszam do spawremu.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-28 11:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś może napisać coś więcej o pracy w tej firmie, interesuje mnie bardziej praca w biurze? jakie są tam warunki pracy i płacy, atmosfera??

zdjecie uzytkownika
Odnowiony - 2013-04-16 22:52:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jak to wyglada teraz? Da się pracować czy nie bardzo? Pytam, bo wątek trochę zamarł, a jestem zainteresowany Wie ktoś coś może?
zdjecie uzytkownika
Monter - 2013-07-14 20:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na chwilę obecną pracuję w SpawRem na stoczni, [usunięte przez administratora] (kierownik) mega ogarnięty na robocie aż miło sie robi, produkcja sprawnie posuwa sie do przodu. Majster [usunięte przez administratora], wyluzowany koleś na maxa [usunięte przez administratora] bezproblemowy jest po to by nam pomagać a nie poganiać ! Załoga składa się z dobrych fachowców którzy znają się na tym co robią. Trzeba [usunięte przez administratora]Ale przynajmniej wiesz za co, bo stawki dają pożądane. Dla pijaczków i nygusów co myślą ze przebujają sie 8godz z miejsca ODRADZAM !!!! [usunięte przez administratora] takich wyłapie, płacą na czas lecz sama umowa to sprawa indywidualna są posiłki regeneracyjne przez caly rok i kontrakty np do Holandii czy Belgii.
Ja pracując w tu (podkreślam TU) nie spotkałem się z brakiem
szacunku bądź jakimś rodzajem znęcania sie nad pracownikiem, moim zdaniem do pracy idziemy żeby pracować a nie walic w [usunięte przez administratora] jak to jest to nikt słowa nie powie.
I to by było chyba tyle

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2013-08-09 23:14:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma może nie jest zła ale nadzór porąbany...Pracowałem parę dni w stoczni i mnie zwolnili. Miałem z tym majsterkiem drugą zmianę i były do zrobienia poprawki po odbiorze, ciągle mnie poganiał nawet nie można było zajarać a na drugi dzień zakapował mnie do kierownika i mnie imnie zwolnił to ogólnie banda kretynów, odradzam te firme
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2013-08-09 23:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a no trzeba uważac na tego klienta co chodzi z kierownikien w cywilu, nic nie mówi ani nie opiepsza - to jakiś menadzer czy dyrektor ale strzela z ucha
zdjecie uzytkownika
krzycho - 2014-09-12 14:28:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze trzeba uważać na ludzi, którzy zadają się z kierownikiem :) nigdy nie wiesz co podłucha, a jak coś źle powiesz to moga być kłopoty..dlatego lepiej jest mówić mniej niż za dużo - informacja potwierdzona własnym przykładem. Ja ma pytanko odnośnie pensji jaka jest w firmie, tak max. to ile da sie wyciągnąć?
zdjecie uzytkownika
ignac - 2014-09-17 22:20:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy ktoś już korzystał z ich usług jako klient? pilnie potrzebuje informacji o nich
zdjecie uzytkownika
irek - 2014-09-26 18:29:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez nie wiem czy się do nich zgłosić czy jednak nie, jakby ktoś miała jakieś namiary do nich, to by mi podał, co, bo ja dzwonie i nie odbierają i nie wiem czy oni mają zły numer czy o co konkretnie chodzi, chyba dobre informacje powinni miec podane na stronie, ale mam odnośnie tego wątpliwości spore..
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-09-26 20:53:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chłopie przyjdź do stoczni na 3 przelot, tam w białym kontenerze urzeduje kierownik i to z nim załatwiasz sprawy zwiazane z praca i stawke. do biura nie ma co dzwonic ani chodzic bo i tak odesla cie na stocznie. a jesli chodzi o stawki to jest od 19 do 22 zl na reke za godzine, jest full nadgodzin tak wiec jak ktos sie uprze to 5000 na łape zarobi
zdjecie uzytkownika
ADS - 2014-09-26 22:45:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tak naprawdę to taki kierownik jaki jest w Spawremie to rzadkość - nie lubi donosicieli, plotek, podjudzania. Jest wymagający ale robiąc swoje zapewniasz sobie wysoką stawkę, bezstresową pracę, dobrą pensję. Nie słuchaj tego co mówią inni o Spawremie, tak może było kiedyś jak prezes działał sam , teraz naprawde jak na szczecińskie warunki to firma XXI wieku- gorąco polecam
zdjecie uzytkownika
fuckman - 2014-09-27 23:42:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i ubrania robocze do dyspozycji cały czas - zniszczysz to pobierasz nowe
zdjecie uzytkownika
mietek - 2014-10-14 14:35:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to przynajmniej dobre i to, że dają ci nowe ciuchy jak coś się stanie ze starymi, w każdej firmie powinno tak być, zdecydowanie. Dokładnie jest tak jak mówisz @ADS, w pracy trzeba patrzeć tylko na siebie, to co robisz, żeby wszystko Ci się zgadzało, zebyś się wywiązywał z własnych obowiązków i tyle..
zdjecie uzytkownika
tym czaseM - 2014-12-01 18:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla Mnie firMa spawreM ok tylko ja taki poryty ;)
zdjecie uzytkownika
gugol - 2015-01-25 01:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto to jest ten zastępca kierownika? kolejny nierób od niczego?
zdjecie uzytkownika
gugol - 2015-01-25 01:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a tak w ogóle to pozdrowienia dla mistrza gienka....facet jest czad...
zdjecie uzytkownika
sprawiedliwy - 2015-02-14 07:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kiero spoko ,ale Maciuś do worka
zdjecie uzytkownika
sprawiedliwy - 2015-02-21 09:04:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Suckman ty chyba ślepy jesteś?
zdjecie uzytkownika
Kalten - 2015-04-29 01:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może powiecie mi jednak jak wygląda cała sytuacja w firmie. I zależy mi tutaj na rzetelnych opiniach a nie na jakiś pogawędkach międzypracowniczych jakie dało się przeczytać.
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-08-28 20:34:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też czekam cały czas na jakieś informacje tylko nie z cyku "sprawy prywatne pracowników" tylko ile można u nich zaorbić. Widze, że nie szukaja jak na razie chętnych, patrzylem tez do nich na strone, ale nie mają tam również żadnych ofert i nie można składać aplikacji. Znam się na spawaniu, więc mam nadzieje, że bede niedługo rekrutować.
zdjecie uzytkownika
niko - 2015-09-02 11:28:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobic mozna 19-22 na reke
zdjecie uzytkownika
spawremowiec - 2015-10-17 14:03:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spawrem to bardzo bogata firma skoro zatrudniła drugiego kierownika czyli M. którego głownyum zadaniem jest zamawianie posiłków i przeglądanie stron internetowych przez 8 godzin, facet nie ma pojęcia o produkcji i na niczym się nie zna, ale jest niestety po układzie, każdy sie domyśla jakim
zdjecie uzytkownika
tomasz - 2015-10-28 15:48:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie warunki pracy i jakie płace oferuje wasza firma? interesuje mnie to szukam pracy i chce poznac warunki
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-10-28 17:38:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
sluchacie to nie jest tam az tak zle, ja w wojej pracy a pracuje w tej samej branży mam DO 20 zł na reke, wiec nie narzekajcie bo widze ze bidy wcale nie macie chlopaki, ja mieszkam niedalego i od pewnego czasu rozwazam zmiane pracy, zastanawialem sie czy tam nie isc popytac,ale wole napjpier poczytac co piszecie
zdjecie uzytkownika
Olek - 2015-11-27 21:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja słyszałem deogi @tomasz że nie jest źle, a nawet mozna zarobić powyżej średniej krajowej, natomiast czy ktoś może mi potwierdić bardzo proszę jaka umowa?
zdjecie uzytkownika
figi - 2016-04-06 01:23:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma roboty, wysylaja wszystkich na urlopy, super firma, tak to jest jak bierze sie roboty z piatej reki
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2016-04-06 21:58:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyplata ma byc 10 kwietnia, ciekawe co prezes wymyśli żeby każdemu chociaż troche zabrać z pensji, może podatek za używanie TOI-TOIa
zdjecie uzytkownika
adam - 2016-04-07 09:39:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@figi jak to wysłali wszystkich na urlopy? Chyba to trochę niemożliwe. Same narzekania, a żadnej rotacji pracowników. Wydaje mi się, że coś ta wasza wizja jest grubymi nićmi szyta.
zdjecie uzytkownika
żebrak - 2016-04-11 23:13:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy może ktoś wie co z wypłatą która ma być do 10 każdego miesiąca? dzisiaj 11 i z tego co wiem to nikt nie dostał przelewu...czas wziąć się w garść i zacząć przeglądać oferty pracy

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Spawrem!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Spawrem
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert