Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o spawrem

Pracowałeś w firmie spawrem i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
aha - 2010-03-25 22:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-07-16 16:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie nie podejmujcie pracy w tej firmie, [usunięte przez administratora]warunki pracy okropne, atmosfera także beznadziejna, tam pracuja ludzie z Å�apanki, z przypadku a nie fachowcy. Prawdziwi fachowcy dawno z tej firmy uciekli zostaly tylko niedobitki. Jak nie ma pracy to wysyÅ�ajÄ� na urlop bezpÅ�atny, umowa oczywiÅ�cie na najnizsza krajowÄ�,odwieczny problem z wypÅ�atÄ�, poza tym etyka biznesu im sie kÅ�ania. Å»enada.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-08-04 18:53:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja chcecie pracowac w firmie robiacej ludzi w konia do zapraszam do spawremu.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-28 11:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś może napisać coś więcej o pracy w tej firmie, interesuje mnie bardziej praca w biurze? jakie są tam warunki pracy i płacy, atmosfera??

zdjecie uzytkownika
Odnowiony - 2013-04-16 22:52:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jak to wyglada teraz? Da się pracować czy nie bardzo? Pytam, bo wątek trochę zamarł, a jestem zainteresowany Wie ktoś coś może?
zdjecie uzytkownika
Monter - 2013-07-14 20:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na chwilę obecną pracuję w SpawRem na stoczni, [usunięte przez administratora] (kierownik) mega ogarnięty na robocie aż miło sie robi, produkcja sprawnie posuwa sie do przodu. Majster [usunięte przez administratora], wyluzowany koleś na maxa [usunięte przez administratora] bezproblemowy jest po to by nam pomagać a nie poganiać ! Załoga składa się z dobrych fachowców którzy znają się na tym co robią. Trzeba [usunięte przez administratora]Ale przynajmniej wiesz za co, bo stawki dają pożądane. Dla pijaczków i nygusów co myślą ze przebujają sie 8godz z miejsca ODRADZAM !!!! [usunięte przez administratora] takich wyłapie, płacą na czas lecz sama umowa to sprawa indywidualna są posiłki regeneracyjne przez caly rok i kontrakty np do Holandii czy Belgii.
Ja pracując w tu (podkreślam TU) nie spotkałem się z brakiem
szacunku bądź jakimś rodzajem znęcania sie nad pracownikiem, moim zdaniem do pracy idziemy żeby pracować a nie walic w [usunięte przez administratora] jak to jest to nikt słowa nie powie.
I to by było chyba tyle

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2013-08-09 23:14:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma może nie jest zła ale nadzór porąbany...Pracowałem parę dni w stoczni i mnie zwolnili. Miałem z tym majsterkiem drugą zmianę i były do zrobienia poprawki po odbiorze, ciągle mnie poganiał nawet nie można było zajarać a na drugi dzień zakapował mnie do kierownika i mnie imnie zwolnił to ogólnie banda kretynów, odradzam te firme
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2013-08-09 23:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a no trzeba uważac na tego klienta co chodzi z kierownikien w cywilu, nic nie mówi ani nie opiepsza - to jakiś menadzer czy dyrektor ale strzela z ucha
zdjecie uzytkownika
krzycho - 2014-09-12 14:28:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze trzeba uważać na ludzi, którzy zadają się z kierownikiem :) nigdy nie wiesz co podłucha, a jak coś źle powiesz to moga być kłopoty..dlatego lepiej jest mówić mniej niż za dużo - informacja potwierdzona własnym przykładem. Ja ma pytanko odnośnie pensji jaka jest w firmie, tak max. to ile da sie wyciągnąć?
zdjecie uzytkownika
ignac - 2014-09-17 22:20:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy ktoś już korzystał z ich usług jako klient? pilnie potrzebuje informacji o nich
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie spawrem
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x