Nico Polska Sp. Z o.o. Kraków, Modlnica 214

Kraków

Opinie o Nico Polska Sp. Z o.o. Kraków, Modlnica 214

Łukasz 2010-06-20 12:21:55
Buty zakupione w sklepie Nico w Centrum Handlowym Plaza w Krakowie. Podeszwa pękła po jednym sezonie. Buty posiadały oczywiście przy zakupie dwa lata gwarancji. Zostały reklamowane. Rzeczoznawca z Nico stwierdził w opinii że pękły bo klient nie umie chodzić... odwołanie nawet nic nie pomogło. W innych firmach bezproblemowo zwracają pieniądze czy wymieniają na nowe, a tutaj są straszne problemy. Sprawy tak nie zostawię, będę interweniował wyżej.
Odradzam wszystkim kupowanie w tej firmie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
:) 2011-08-12 15:12:28
Kupiłam tam buty po przecenie. Cena znośna, widać było, ze dość długo leżały w składzie, bo lekko brudnawe(co wszak przełknęłam - bo jest tak tam dość często kiedy kupujesz po przecenie), no i różnica kolorów wynikająca z tego, że jeden but jest w pudełku, a drugi na wystawce. Kupione, założone w domu, w świetle dziennym okazały się mieć defekt - jeden z obcasów był krzywo przyczepiony tak, że noga "uciekała" do środka. Spisaliśmy więc reklamacje, ALE kiedy doszło do pytania o kolor...to wbrew temu co było napisane na pudełku(beżowe) , buty były koloru niebieskiego...I rzeczywiście, kiedy przypatrzyłam się bliżej - na granicy "platformy" obcasa i materiału widać było beżowe "ząbki", jakby ktoś przykładając kartkę papieru , pryskał buty niebieskim sprejem - w tedy też "brud" znajdujący się na bucie został "wyjaśniony" tym, że są to plamy farby... Pan spisujący, podkreślając to, że jest tylko pracownikiem, powiedział, że TAK dość często robią producenci kiedy produkt im nie schodzi...khmm
1
mirek 2015-02-14 13:49:15
Nico w Modlnicy to mój ulubiony sklep. Czuję się w nim wspaniale. Nie ma tłoku , jest miła i fachowa obsługa , która się nie narzuca. Ładna muzyka.
Cokolwiek tam kupuję sprawia mi radość , ma doskonałą jakość wykonania i materiału. Polecam wszystkim zwłaszza na wyprzedażach.
1
:) 2015-03-06 19:14:58
NICO W MODLNICY TO OSZUŚCI ,TOWAR KTÓRY KUPIŁAM MIAŁ BYĆ WŁOSKI A OKAZAŁO SIE ŻE JEST CHIŃSKI, EKSPEDIENTKI NIE MAJA POJĘCIA CO SPRZEDAJĄ A WŁAŚCICIEL OBUWIA BEZCZELNY. TOWAR KTÓRY ZAKUPIŁEM ZARAZ SIE ROZKLEIŁ A WŁAŚCICIEL POTRAKTOWAŁ MNIE JAK ŚMIECIA ,TACY LUDZIE NIE POWINNI WO GULE TAM PRACOWAĆ I PROWADZIĆ TAKIEJ FIRMY ,A CENY CHORE JAK NA CHIŃSZCZYZNE .NIE POLECAM TEGO SKLEPU ,JEST WIELE INNYCH CIEKAWYCH SKLEPÓW O CENACH PRZYSTĘPNYCH A WŁAŚCICIEL NIECH PRZEMYŚLI SWOJE ZACHOWANIE I 3 % RABATU NIECH SOBIE WSADZI GDZIE CHCE .NIE POLECAM
1
kamila 2015-09-12 16:29:54
wydaje mi sie, ze połowa produktów, które kupujemy jeśli chodzi o ubrania to jednak chińska produkcja. Wydaje mi się, ze warunki u nich na hali są całkiem dobre, kazdy z pracowników dostaje odzież ochronną, ma dostęp do wody, nie ma za dużo nadgodzin no i atmosfera chyba też jest w porządku u nich w pracy.
0
Stasia 2015-10-14 10:02:53
Kupuje dla siebie w Nico i NIGDY nie miałam problemów z jakością. Ubieram tam też synka i męża. Bardzo solidna marka !
0
234r5ty 2015-10-14 13:04:41
wiecie co ja uważam że droższe nie zawsze znaczy lepsze, tak samo jest z kosmtykami czy ubraniami, tak jak pisała @Stasia ja właśnie też kupuję w firmie Nico i nigdy nie miałam problemów z jakością tych ubrań, podobnie jak w innych kupowanych za mniej więcej taką samą cenę więc uważam że nie trzeba przepłacać..1
0
Henryka 2015-10-17 11:00:17
W Nico kupuję dla całej rodziny. Jest naprawde niedrogo.Jakość uważam za dobrą. Ostatnio kupiłam córce ciekawą kurteczkę naprawdę solidnie uszytą.
0
Gold 2015-10-28 10:30:58
Ja jak byłam w odwiedzinach w Krakowie u mojej przyjaciółki , to właśnie pojechaliśmy na zakupy do sklepu Nico . Bardzo szeroki asortyment jeśli chodzi o ubrania markowe i dodatki . Bardzo polecam
0
bakalia 2015-10-29 09:41:58
ja sklep , obsluge towar oceniam pozytywnie , tyle mogle powiedziec i juz
0
apple 2015-10-30 21:15:47
Moi drodzy . A jak idziecie do : Reserved , H&M , Orsay , Promod i wiele wiele innych znanych marek to moi kochani co jest na metce napisane ? Made in china , taiwan, india wietnam , i jakos wam to nie przeszkadza. Idziecie do Nico to juz wam przeszkadza. Ja kupowałam rzeczy w nico i jakoś problemów zadnych nie mam z ciuchami , chya ,ze mam tez takie super szczęście . do ~ :) : w ogóle to się tak pisze a nie w ogule .... naucz się ortografii a dopiero potem się wypowiadaj.
0
madame 2015-11-04 10:46:16
Dokładnie, pracowałam w jednej znanej sieciówce (nazwy nie będę wymieniać) i tam poza tym, że ubrania były pordukowane w Chinach, to jakość była fatalna.. Praktycznie w każdej sukience psuł się zamek, guziki odpadały. W Nico często kupuję i jak na razie nie trafił mi się żaden "felerny" towar.
0
Power 2015-11-09 13:24:37
zgadzam sie z madame . ta niektózy narzekaja tu na nico , bo odziez wyprodukowana w chinach. a popatrzcie sobie co niektórzy moze tak na metke wszytskich znanych marek sieciówek itd.. to sami zobaczycie . A juz nie wspomne jakie są ceny niektorych produktów .. z kosmosu chyba. Ja nico polecam , bo mozna sie ubrac za dobre pieniądze tam . poza tym teraz do 15 listopada trwa pormocja 20% w Nico
0
radna 2015-11-16 03:59:37
No ok, widzę, że nico ma klientki i zadowolone i niezadowolone, ale to miejsce na opinie o pracodawcy. Jakośc ubrań to offtopic. Powiedzcie lepiej jak tu się pracuje przy obsludze klienta, jaka orientacyjnie stawka dla studentki. @madame, a wiesz, że te psujące sie suwaki robi firma YKK, niczym one sie nie róznia od suwaków w ubraniach innych firm, to taki monopolista.
0
plantabanta 2015-11-18 15:59:47
Ja niesttey nie wypowiem sie jako pracownik le jako klient radna wiec raczej moja opinia ci sie nie przyda , ja powiem tylko tyle ,ze wlasnie kupowalam w nico tam na promocji jak teaz byla i polecam bo sie obkupilam po prostu .
0
Doszka 2015-11-30 21:31:21
tak, mieli teraz niedawno niezle promocje z okazji urodzin...bardzo fajny sklep i mają ogromny wybór fajnych ciuszków!
0
klok 2015-12-04 17:46:57
opienia klientow takze moze motywowac zeby miec checi aby sporbowac pracy w Nico Polska Sp. Z o.o. ja osobiscie jestem zainteresowana tam praca jako sprzedawca, nie wiecie czy beda prowadzic znow rekrutacje
0
Bożena_Cohena 2015-12-15 11:56:34
Ja robie regularnie zakupy w Nico. Ubranka są świetne , wysokiej jakości i niezbyt drogie. A panie z obsługi naprawde milutkie. Polecam tam zakupki.
0
klok 2015-12-15 17:09:16
chyba jednak dalej nie prowadza, i nic sie nie zmienilo. a co do jakosci ubran to sa bardzo dobre i rzeczywiscie obsluga super nie ma do czego sie przyczepic.. moze jednak sie sama przejde i zapytam o etat jak myslicie?
0
bezik 2015-12-19 10:17:22
Kupuję w Nico ubrania od 1,5 roku i jestem bardzo zadowolona z asortymentu i obsługi. Ubrania markowe w niezłych cenach. Polecam.
0
mirek 2015-12-25 14:49:43
Zaczeło się od zakupu garnituru na wprzedaży, i NICO został moim ulubionym sklepem.Jestem zachwycony każdym zakupem w tym sklepie. Jestem wiernym klientem od ok. 10 lat. Kupiłem garnitur , buty trzewiki,swerty, kurtkę wełnianą i torebkę dla żony.Wysoka jakość wykonania z ogromną starannością.
Pszemiła obsługa i klimat z podkładem włoskiej muzyki sprawia że tęskni się za kolejną wizytą.
1
janger 2016-01-04 00:53:45
Rzeczywiście, jeśli chodzi o ich produkty to można liczyć na bardzo dobre wykonanie, jeśli zaś chodzi o samą pracę w firmie to też jest ona niczego sobie.
0
marzenia 2016-01-15 12:54:31
Również uważam, że nico zdecydowanie pogorszyło standardy. Rzeczoznawca cały czas na moje reklamacje zakupów, gdzie ewidentnie była zła jakość produktów - np.buty starły się po 2 miesiącach, skóra na ich wierzchu przebarwiła się od deszczu, gdzie chodziłam w nich od czasu do czasu, ale nie przewidziałam deszczu, spodnie rozeszły się na szwach - oczywiście Rzeczoznawca nie uznała reklamacji. Dość, że wyda się bardzo dużo pieniędzy na dany produkt, to ta gwarancja 2 letnia to można sobie wsadzić........ ODRADZAM KUPOWANIE W NICO! Chyba, że na wyprzedażach. Jedynie bardzo miła i służąca dobrą radą obsługa sprzedawców.
0
trozek 2016-01-16 00:11:24
@marzenia, to musiał być jakiś wyjątek, bo z tego co wiem to ich produkty właśnie są dobrej jakości, nic jednak idealne nie jest. Reklamacje przyjmują bez problemu.
1
tevka 2016-04-09 10:52:10
ja jestem zadowolona z zakupów w Nico - myślę ze jakościowo nie odchodzą od sieciówek a ceny są o wiele lepsze! polecam takie zakupy!
0
asd 2016-04-09 17:21:17
Może nie wszystkie ich rzeczy, ubrania czy garnitury są najlepszej jakosci, dużo zalezy od materiało, jak siezachowuje podczas prania i po praniu. Jendka jak kazdy konsument masz prawo odstapienia umowy, wiec raczej nie powinni robic problemów z tym.
0
Adrian 2016-04-16 12:57:33
O ile mogę sie zgodzić że obsługa jest miła i zawsze skora do pomocy. To Ubrania w Nico są dużo lepszej jakosci. Same marki mówią za siebie bugatti versace itp!
0
346 2016-05-09 15:32:00
czy maja teraz jakieś fajne kolekcje obuwia z racji sezonu letniego? cenowo dają radę czy iść do konkurencji
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nico Polska Sp. Z o.o. Kraków, Modlnica 214