Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Nico Polska Sp. Z o.o. Kraków, Modlnica 214

Pracowałeś w firmie Nico Polska Sp. Z o.o. Kraków, Modlnica 214 i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2010-06-20 12:21:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Buty zakupione w sklepie Nico w Centrum Handlowym Plaza w Krakowie. Podeszwa pękła po jednym sezonie. Buty posiadały oczywiście przy zakupie dwa lata gwarancji. Zostały reklamowane. Rzeczoznawca z Nico stwierdził w opinii że pękły bo klient nie umie chodzić... odwołanie nawet nic nie pomogło. W innych firmach bezproblemowo zwracają pieniądze czy wymieniają na nowe, a tutaj są straszne problemy. Sprawy tak nie zostawię, będę interweniował wyżej.
Odradzam wszystkim kupowanie w tej firmie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
:) - 2011-08-12 15:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kupiłam tam buty po przecenie. Cena znośna, widać było, ze dość długo leżały w składzie, bo lekko brudnawe(co wszak przełknęłam - bo jest tak tam dość często kiedy kupujesz po przecenie), no i różnica kolorów wynikająca z tego, że jeden but jest w pudełku, a drugi na wystawce. Kupione, założone w domu, w świetle dziennym okazały się mieć defekt - jeden z obcasów był krzywo przyczepiony tak, że noga "uciekała" do środka. Spisaliśmy więc reklamacje, ALE kiedy doszło do pytania o kolor...to wbrew temu co było napisane na pudełku(beżowe) , buty były koloru niebieskiego...I rzeczywiście, kiedy przypatrzyłam się bliżej - na granicy "platformy" obcasa i materiału widać było beżowe "ząbki", jakby ktoś przykładając kartkę papieru , pryskał buty niebieskim sprejem - w tedy też "brud" znajdujący się na bucie został "wyjaśniony" tym, że są to plamy farby... Pan spisujący, podkreślając to, że jest tylko pracownikiem, powiedział, że TAK dość często robią producenci kiedy produkt im nie schodzi...khmm
zdjecie uzytkownika
mirek - 2015-02-14 13:49:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nico w Modlnicy to mój ulubiony sklep. Czuję się w nim wspaniale. Nie ma tłoku , jest miła i fachowa obsługa , która się nie narzuca. Ładna muzyka.
Cokolwiek tam kupuję sprawia mi radość , ma doskonałą jakość wykonania i materiału. Polecam wszystkim zwłaszza na wyprzedażach.
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-03-06 19:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NICO W MODLNICY TO OSZUŚCI ,TOWAR KTÓRY KUPIŁAM MIAŁ BYĆ WŁOSKI A OKAZAŁO SIE ŻE JEST CHIŃSKI, EKSPEDIENTKI NIE MAJA POJĘCIA CO SPRZEDAJĄ A WŁAŚCICIEL OBUWIA BEZCZELNY. TOWAR KTÓRY ZAKUPIŁEM ZARAZ SIE ROZKLEIŁ A WŁAŚCICIEL POTRAKTOWAŁ MNIE JAK ŚMIECIA ,TACY LUDZIE NIE POWINNI WO GULE TAM PRACOWAĆ I PROWADZIĆ TAKIEJ FIRMY ,A CENY CHORE JAK NA CHIŃSZCZYZNE .NIE POLECAM TEGO SKLEPU ,JEST WIELE INNYCH CIEKAWYCH SKLEPÓW O CENACH PRZYSTĘPNYCH A WŁAŚCICIEL NIECH PRZEMYŚLI SWOJE ZACHOWANIE I 3 % RABATU NIECH SOBIE WSADZI GDZIE CHCE .NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
kamila - 2015-09-12 16:29:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi sie, ze połowa produktów, które kupujemy jeśli chodzi o ubrania to jednak chińska produkcja. Wydaje mi się, ze warunki u nich na hali są całkiem dobre, kazdy z pracowników dostaje odzież ochronną, ma dostęp do wody, nie ma za dużo nadgodzin no i atmosfera chyba też jest w porządku u nich w pracy.
zdjecie uzytkownika
Stasia - 2015-10-14 10:02:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kupuje dla siebie w Nico i NIGDY nie miałam problemów z jakością. Ubieram tam też synka i męża. Bardzo solidna marka !
zdjecie uzytkownika
234r5ty - 2015-10-14 13:04:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie co ja uważam że droższe nie zawsze znaczy lepsze, tak samo jest z kosmtykami czy ubraniami, tak jak pisała @Stasia ja właśnie też kupuję w firmie Nico i nigdy nie miałam problemów z jakością tych ubrań, podobnie jak w innych kupowanych za mniej więcej taką samą cenę więc uważam że nie trzeba przepłacać..1
zdjecie uzytkownika
Henryka - 2015-10-17 11:00:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Nico kupuję dla całej rodziny. Jest naprawde niedrogo.Jakość uważam za dobrą. Ostatnio kupiłam córce ciekawą kurteczkę naprawdę solidnie uszytą.
zdjecie uzytkownika
Gold - 2015-10-28 10:30:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jak byłam w odwiedzinach w Krakowie u mojej przyjaciółki , to właśnie pojechaliśmy na zakupy do sklepu Nico . Bardzo szeroki asortyment jeśli chodzi o ubrania markowe i dodatki . Bardzo polecam
zdjecie uzytkownika
bakalia - 2015-10-29 09:41:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja sklep , obsluge towar oceniam pozytywnie , tyle mogle powiedziec i juz
zdjecie uzytkownika
apple - 2015-10-30 21:15:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moi drodzy . A jak idziecie do : Reserved , H&M , Orsay , Promod i wiele wiele innych znanych marek to moi kochani co jest na metce napisane ? Made in china , taiwan, india wietnam , i jakos wam to nie przeszkadza. Idziecie do Nico to juz wam przeszkadza. Ja kupowałam rzeczy w nico i jakoś problemów zadnych nie mam z ciuchami , chya ,ze mam tez takie super szczęście . do ~ :) : w ogóle to się tak pisze a nie w ogule .... naucz się ortografii a dopiero potem się wypowiadaj.
zdjecie uzytkownika
madame - 2015-11-04 10:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie, pracowałam w jednej znanej sieciówce (nazwy nie będę wymieniać) i tam poza tym, że ubrania były pordukowane w Chinach, to jakość była fatalna.. Praktycznie w każdej sukience psuł się zamek, guziki odpadały. W Nico często kupuję i jak na razie nie trafił mi się żaden "felerny" towar.
zdjecie uzytkownika
Power - 2015-11-09 13:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie z madame . ta niektózy narzekaja tu na nico , bo odziez wyprodukowana w chinach. a popatrzcie sobie co niektórzy moze tak na metke wszytskich znanych marek sieciówek itd.. to sami zobaczycie . A juz nie wspomne jakie są ceny niektorych produktów .. z kosmosu chyba. Ja nico polecam , bo mozna sie ubrac za dobre pieniądze tam . poza tym teraz do 15 listopada trwa pormocja 20% w Nico
zdjecie uzytkownika
radna - 2015-11-16 03:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ok, widzę, że nico ma klientki i zadowolone i niezadowolone, ale to miejsce na opinie o pracodawcy. Jakośc ubrań to offtopic. Powiedzcie lepiej jak tu się pracuje przy obsludze klienta, jaka orientacyjnie stawka dla studentki. @madame, a wiesz, że te psujące sie suwaki robi firma YKK, niczym one sie nie róznia od suwaków w ubraniach innych firm, to taki monopolista.
zdjecie uzytkownika
plantabanta - 2015-11-18 15:59:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja niesttey nie wypowiem sie jako pracownik le jako klient radna wiec raczej moja opinia ci sie nie przyda , ja powiem tylko tyle ,ze wlasnie kupowalam w nico tam na promocji jak teaz byla i polecam bo sie obkupilam po prostu .
zdjecie uzytkownika
Doszka - 2015-11-30 21:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak, mieli teraz niedawno niezle promocje z okazji urodzin...bardzo fajny sklep i mają ogromny wybór fajnych ciuszków!
zdjecie uzytkownika
klok - 2015-12-04 17:46:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
opienia klientow takze moze motywowac zeby miec checi aby sporbowac pracy w Nico Polska Sp. Z o.o. ja osobiscie jestem zainteresowana tam praca jako sprzedawca, nie wiecie czy beda prowadzic znow rekrutacje
zdjecie uzytkownika
Bożena_Cohena - 2015-12-15 11:56:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja robie regularnie zakupy w Nico. Ubranka są świetne , wysokiej jakości i niezbyt drogie. A panie z obsługi naprawde milutkie. Polecam tam zakupki.
zdjecie uzytkownika
klok - 2015-12-15 17:09:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba jednak dalej nie prowadza, i nic sie nie zmienilo. a co do jakosci ubran to sa bardzo dobre i rzeczywiscie obsluga super nie ma do czego sie przyczepic.. moze jednak sie sama przejde i zapytam o etat jak myslicie?
zdjecie uzytkownika
bezik - 2015-12-19 10:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kupuję w Nico ubrania od 1,5 roku i jestem bardzo zadowolona z asortymentu i obsługi. Ubrania markowe w niezłych cenach. Polecam.
zdjecie uzytkownika
mirek - 2015-12-25 14:49:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zaczeło się od zakupu garnituru na wprzedaży, i NICO został moim ulubionym sklepem.Jestem zachwycony każdym zakupem w tym sklepie. Jestem wiernym klientem od ok. 10 lat. Kupiłem garnitur , buty trzewiki,swerty, kurtkę wełnianą i torebkę dla żony.Wysoka jakość wykonania z ogromną starannością.
Pszemiła obsługa i klimat z podkładem włoskiej muzyki sprawia że tęskni się za kolejną wizytą.
zdjecie uzytkownika
janger - 2016-01-04 00:53:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rzeczywiście, jeśli chodzi o ich produkty to można liczyć na bardzo dobre wykonanie, jeśli zaś chodzi o samą pracę w firmie to też jest ona niczego sobie.
zdjecie uzytkownika
marzenia - 2016-01-15 12:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Również uważam, że nico zdecydowanie pogorszyło standardy. Rzeczoznawca cały czas na moje reklamacje zakupów, gdzie ewidentnie była zła jakość produktów - np.buty starły się po 2 miesiącach, skóra na ich wierzchu przebarwiła się od deszczu, gdzie chodziłam w nich od czasu do czasu, ale nie przewidziałam deszczu, spodnie rozeszły się na szwach - oczywiście Rzeczoznawca nie uznała reklamacji. Dość, że wyda się bardzo dużo pieniędzy na dany produkt, to ta gwarancja 2 letnia to można sobie wsadzić........ ODRADZAM KUPOWANIE W NICO! Chyba, że na wyprzedażach. Jedynie bardzo miła i służąca dobrą radą obsługa sprzedawców.
zdjecie uzytkownika
trozek - 2016-01-16 00:11:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@marzenia, to musiał być jakiś wyjątek, bo z tego co wiem to ich produkty właśnie są dobrej jakości, nic jednak idealne nie jest. Reklamacje przyjmują bez problemu.
zdjecie uzytkownika
tevka - 2016-04-09 10:52:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jestem zadowolona z zakupów w Nico - myślę ze jakościowo nie odchodzą od sieciówek a ceny są o wiele lepsze! polecam takie zakupy!
zdjecie uzytkownika
asd - 2016-04-09 17:21:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może nie wszystkie ich rzeczy, ubrania czy garnitury są najlepszej jakosci, dużo zalezy od materiało, jak siezachowuje podczas prania i po praniu. Jendka jak kazdy konsument masz prawo odstapienia umowy, wiec raczej nie powinni robic problemów z tym.
zdjecie uzytkownika
Adrian - 2016-04-16 12:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O ile mogę sie zgodzić że obsługa jest miła i zawsze skora do pomocy. To Ubrania w Nico są dużo lepszej jakosci. Same marki mówią za siebie bugatti versace itp!

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Nico Polska Sp. Z o.o. Kraków, Modlnica 214!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nico Polska Sp. Z o.o. Kraków, Modlnica 214
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert