brak logo

Nico Polska Sp. Z o.o. Kraków, Modlnica 214

Kraków

Opinie o Nico Polska Sp. Z o.o. Kraków, Modlnica 214

Łukasz 2010-06-20 12:21:55
Buty zakupione w sklepie Nico w Centrum Handlowym Plaza w Krakowie. Podeszwa pękła po jednym sezonie. Buty posiadały oczywiście przy zakupie dwa lata gwarancji. Zostały reklamowane. Rzeczoznawca z Nico stwierdził w opinii że pękły bo klient nie umie chodzić... odwołanie nawet nic nie pomogło. W innych firmach bezproblemowo zwracają pieniądze czy wymieniają na nowe, a tutaj są straszne problemy. Sprawy tak nie zostawię, będę interweniował wyżej.
Odradzam wszystkim kupowanie w tej firmie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
:) 2011-08-12 15:12:28
Kupiłam tam buty po przecenie. Cena znośna, widać było, ze dość długo leżały w składzie, bo lekko brudnawe(co wszak przełknęłam - bo jest tak tam dość często kiedy kupujesz po przecenie), no i różnica kolorów wynikająca z tego, że jeden but jest w pudełku, a drugi na wystawce. Kupione, założone w domu, w świetle dziennym okazały się mieć defekt - jeden z obcasów był krzywo przyczepiony tak, że noga "uciekała" do środka. Spisaliśmy więc reklamacje, ALE kiedy doszło do pytania o kolor...to wbrew temu co było napisane na pudełku(beżowe) , buty były koloru niebieskiego...I rzeczywiście, kiedy przypatrzyłam się bliżej - na granicy "platformy" obcasa i materiału widać było beżowe "ząbki", jakby ktoś przykładając kartkę papieru , pryskał buty niebieskim sprejem - w tedy też "brud" znajdujący się na bucie został "wyjaśniony" tym, że są to plamy farby... Pan spisujący, podkreślając to, że jest tylko pracownikiem, powiedział, że TAK dość często robią producenci kiedy produkt im nie schodzi...khmm
1
mirek 2015-02-14 13:49:15
Nico w Modlnicy to mój ulubiony sklep. Czuję się w nim wspaniale. Nie ma tłoku , jest miła i fachowa obsługa , która się nie narzuca. Ładna muzyka.
Cokolwiek tam kupuję sprawia mi radość , ma doskonałą jakość wykonania i materiału. Polecam wszystkim zwłaszza na wyprzedażach.
1
:) 2015-03-06 19:14:58
NICO W MODLNICY TO OSZUŚCI ,TOWAR KTÓRY KUPIŁAM MIAŁ BYĆ WŁOSKI A OKAZAŁO SIE ŻE JEST CHIŃSKI, EKSPEDIENTKI NIE MAJA POJĘCIA CO SPRZEDAJĄ A WŁAŚCICIEL OBUWIA BEZCZELNY. TOWAR KTÓRY ZAKUPIŁEM ZARAZ SIE ROZKLEIŁ A WŁAŚCICIEL POTRAKTOWAŁ MNIE JAK ŚMIECIA ,TACY LUDZIE NIE POWINNI WO GULE TAM PRACOWAĆ I PROWADZIĆ TAKIEJ FIRMY ,A CENY CHORE JAK NA CHIŃSZCZYZNE .NIE POLECAM TEGO SKLEPU ,JEST WIELE INNYCH CIEKAWYCH SKLEPÓW O CENACH PRZYSTĘPNYCH A WŁAŚCICIEL NIECH PRZEMYŚLI SWOJE ZACHOWANIE I 3 % RABATU NIECH SOBIE WSADZI GDZIE CHCE .NIE POLECAM
1
Stasia 2015-10-14 10:02:53
Kupuje dla siebie w Nico i NIGDY nie miałam problemów z jakością. Ubieram tam też synka i męża. Bardzo solidna marka !
Henryka 2015-10-17 11:00:17
W Nico kupuję dla całej rodziny. Jest naprawde niedrogo.Jakość uważam za dobrą. Ostatnio kupiłam córce ciekawą kurteczkę naprawdę solidnie uszytą.
Gold 2015-10-28 10:30:58
Ja jak byłam w odwiedzinach w Krakowie u mojej przyjaciółki , to właśnie pojechaliśmy na zakupy do sklepu Nico . Bardzo szeroki asortyment jeśli chodzi o ubrania markowe i dodatki . Bardzo polecam
1
bakalia 2015-10-29 09:41:58
ja sklep , obsluge towar oceniam pozytywnie , tyle mogle powiedziec i juz
apple 2015-10-30 21:15:47
Moi drodzy . A jak idziecie do : Reserved , H&M , Orsay , Promod i wiele wiele innych znanych marek to moi kochani co jest na metce napisane ? Made in china , taiwan, india wietnam , i jakos wam to nie przeszkadza. Idziecie do Nico to juz wam przeszkadza. Ja kupowałam rzeczy w nico i jakoś problemów zadnych nie mam z ciuchami , chya ,ze mam tez takie super szczęście . do ~ :) : w ogóle to się tak pisze a nie w ogule .... naucz się ortografii a dopiero potem się wypowiadaj.
madame 2015-11-04 10:46:16
Dokładnie, pracowałam w jednej znanej sieciówce (nazwy nie będę wymieniać) i tam poza tym, że ubrania były pordukowane w Chinach, to jakość była fatalna.. Praktycznie w każdej sukience psuł się zamek, guziki odpadały. W Nico często kupuję i jak na razie nie trafił mi się żaden "felerny" towar.
Power 2015-11-09 13:24:37
zgadzam sie z madame . ta niektózy narzekaja tu na nico , bo odziez wyprodukowana w chinach. a popatrzcie sobie co niektórzy moze tak na metke wszytskich znanych marek sieciówek itd.. to sami zobaczycie . A juz nie wspomne jakie są ceny niektorych produktów .. z kosmosu chyba. Ja nico polecam , bo mozna sie ubrac za dobre pieniądze tam . poza tym teraz do 15 listopada trwa pormocja 20% w Nico
plantabanta 2015-11-18 15:59:47
Ja niesttey nie wypowiem sie jako pracownik le jako klient radna wiec raczej moja opinia ci sie nie przyda , ja powiem tylko tyle ,ze wlasnie kupowalam w nico tam na promocji jak teaz byla i polecam bo sie obkupilam po prostu .
Doszka 2015-11-30 21:31:21
tak, mieli teraz niedawno niezle promocje z okazji urodzin...bardzo fajny sklep i mają ogromny wybór fajnych ciuszków!
Bożena_Cohena 2015-12-15 11:56:34
Ja robie regularnie zakupy w Nico. Ubranka są świetne , wysokiej jakości i niezbyt drogie. A panie z obsługi naprawde milutkie. Polecam tam zakupki.
bezik 2015-12-19 10:17:22
Kupuję w Nico ubrania od 1,5 roku i jestem bardzo zadowolona z asortymentu i obsługi. Ubrania markowe w niezłych cenach. Polecam.
mirek 2015-12-25 14:49:43
Zaczeło się od zakupu garnituru na wprzedaży, i NICO został moim ulubionym sklepem.Jestem zachwycony każdym zakupem w tym sklepie. Jestem wiernym klientem od ok. 10 lat. Kupiłem garnitur , buty trzewiki,swerty, kurtkę wełnianą i torebkę dla żony.Wysoka jakość wykonania z ogromną starannością.
Pszemiła obsługa i klimat z podkładem włoskiej muzyki sprawia że tęskni się za kolejną wizytą.
1
marzenia 2016-01-15 12:54:31
Również uważam, że nico zdecydowanie pogorszyło standardy. Rzeczoznawca cały czas na moje reklamacje zakupów, gdzie ewidentnie była zła jakość produktów - np.buty starły się po 2 miesiącach, skóra na ich wierzchu przebarwiła się od deszczu, gdzie chodziłam w nich od czasu do czasu, ale nie przewidziałam deszczu, spodnie rozeszły się na szwach - oczywiście Rzeczoznawca nie uznała reklamacji. Dość, że wyda się bardzo dużo pieniędzy na dany produkt, to ta gwarancja 2 letnia to można sobie wsadzić........ ODRADZAM KUPOWANIE W NICO! Chyba, że na wyprzedażach. Jedynie bardzo miła i służąca dobrą radą obsługa sprzedawców.
tevka 2016-04-09 10:52:10
ja jestem zadowolona z zakupów w Nico - myślę ze jakościowo nie odchodzą od sieciówek a ceny są o wiele lepsze! polecam takie zakupy!
Adrian 2016-04-16 12:57:33
O ile mogę sie zgodzić że obsługa jest miła i zawsze skora do pomocy. To Ubrania w Nico są dużo lepszej jakosci. Same marki mówią za siebie bugatti versace itp!
sarka 2016-10-06 10:40:36
A ja jestem bardzo zadowolona z zakupów. Kupiłam kurtkę na jeseiń - markową w baaardzo dobrej cenie
erd 2016-10-06 11:15:37
no to znaczy ze oni w kilku miejsach działają czy jak bo nie rozumiem..czy moglby mi ktoś z was napisac czy jest szansa na jakas rekrutacje w najbliszm czasie żeby się tutaj od nich pojawila z góry dziekuje
Zostaw swoją opinię o Nico Polska Sp. Z o.o. Kraków, Modlnica 214 - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nico Polska Sp. Z o.o. Kraków, Modlnica 214