Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Brembo Poland

Pracowałeś w firmie Brembo Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jakios - 2012-08-30 19:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A jak się pracuje w częstochowie w dziale księgowym? Właśnie tam aplikuję i nie się zastanawiam jaka jest atmosfera, warunki pracy ?
zdjecie uzytkownika
Czesio - 2013-04-26 08:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Może ktoś napisze jak to wyglada na produkcji? Ile płacą i czy na czas? Biora może na produkcję kobiety, bo dziewczyna też szuka pracy...
zdjecie uzytkownika
derek - 2013-07-10 01:29:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ogolnie chyba brembo zwiekszylo zamowienia... Ale dla KOBIET TO NIE JEST PRACA [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciezka, ludzie nie wszyscy, ale wiekszosc zjebana nie majaca pojecia czym jest plaszczyzna... No kierownicy...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-22 16:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
derek a obecnie jakieś kobiety pracują w firmie brembo? czy jest taka możliwość aby kobieta pracowała tam na stałe?
zdjecie uzytkownika
szarak - 2013-07-22 21:41:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Brembo pracuje dużo kobiet i nawet na stałe.Jednak na produkcji niekoniecznie ale na montażu i owszem nawet sporo. Ja sama pracuje już 6 lat ale przez pierwsze dwa i pół roku pracowałam przez agencję pracy tymczasowej.
zdjecie uzytkownika
zdzich - 2013-09-06 13:37:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szarak, a ja wyglądaja Twoje zarobki w brembo? teraz jak juz nie pracujesz przez agencje pracy tymczasowej to zarobki dużo wzrosły?
zdjecie uzytkownika
szrak - 2013-09-13 15:02:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praktycznie o 60%.To nie jest tak,że od razu ale ja już jestem pracownikiem BREMBO od 3 lat.
zdjecie uzytkownika
zdzich - 2013-10-02 12:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szarak, i planowane są jeszcze dalsze podwyżki :) czy póki co sprawa z wynagrodzeniami się ustabilizowała? ile wynoszą teraz te wynagrodzenia jeśli to nie tajemnica?
zdjecie uzytkownika
szarak - 2013-10-02 20:42:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety sprawa wynagrodzeń w tej firmie jest ściśle tajna łamane przez poufne. Ja pracuję w biurze ale nie wiem ile zarabia koleżanka z biurka obok.może ludzie na produkcji rozmawiają o swoim wynagrodzeniu ale biurowi (a w moim dziale na pewno) nie. Tak więc nie powiem ile ona wynosi.
zdjecie uzytkownika
Zyzik - 2014-01-05 22:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się również. Ludzi traktuje się jak śmieci.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-01-06 11:41:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Zarobki na obróbce od 1200 do 2000netto. Średnio 1700 za 168h. Dla osób z częstochowy to myśle że w miare ok. Problemem jest to ze nie można chorować bo tracimy 300 z tytułu 4-ro brygadówki. Są maszyny na których człowiek zmęczy sie totalnie i właśnie na takie dostaje się osoba nowa. Nie nauczysz sie obsługi maszyny masz na początku zapier... Jednak sa tez wyjątki. Atmosfera ok, ale tylko miedzy ludzmi z danej brygady. Omijać wyższych kierowników, potrafią (usunięte przez administratora)sie do wszystkiego. Po 3 latach przez agencje możesz nie zostac przyjęty do brembo i przez 3 lata otrzymujesz to samo wynagrodzenie, aktualnie 10,60brutto. Ogólnie brak rozwoju, robi sie dziennie jedno i to samo.
Na dłużej nie polecam bo człowiek sie wykończy.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-04-15 19:06:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2014-01-06 11:41:26]:
aktualna stawka 10,70 brutto :) poszaleli z tymi podwyżkami!!!! :D
zdjecie uzytkownika
heffner - 2014-06-10 21:57:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-04-15 19:06:54]:
przynajmniej nie możesz im zarzucić, że nie dotrzymali obietnicy - podwyżki miały być to jak widzisz są :)
zdjecie uzytkownika
nika - 2014-09-16 11:01:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szarak - 2013-07-22 21:41:19]:
do jakie agencji trzeba można składać papiery aby dostać się do pracy w brembo Częstochowa
zdjecie uzytkownika
szarak - 2014-09-18 23:45:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nika - 2014-09-16 11:01:58]:
Z tego co się orientuję to Trenkwalder
zdjecie uzytkownika
aa - 2014-09-26 08:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nika - 2014-09-16 11:01:58]:
Manpower. przez Trenkwaldera juz nie przyjmują.
zdjecie uzytkownika
surfer - 2014-09-29 01:51:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aa - 2014-09-26 08:44:10]:
słyszałem , że w Brembo obowiązuje jakaś karta zasad, wartości i wiedzy wspólnej dla wszystkich osób pracujących w tej firmie. Co takiego można w niej znaleźć bo przyznam , że pierwszy raz z czymś takim się spotykam. A jeżeli jest ona jeszcze przestrzegana to już chyba w ogóle ewenement na skalę kraju przynajmniej
zdjecie uzytkownika
derek - 2014-11-05 19:22:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [surfer - 2014-09-29 01:51:56]:
Ooo jakie zmiany o.O pewnie jakis inteligent wpadl na nowy pomysl i dostal niesamowity, niewyobrazalny dluuugopis firmy brembo... Ja pierdziele co to sie w tym kraju dzieje...
zdjecie uzytkownika
jago - 2014-11-19 04:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brembo jest naprawdę bardzo szanowaną firmą na całym świecie jeśli chodzi o branżę motoryzacyjną. Jednak jeśli chodzi o ich Polski oddział to głównym powodem niszczącym dobre imię firmy są niskie stawki które proponują oni swoim pracownikom. Bez dobrego wynagrodzenia nikt nie powie o nich dobrego słowa
zdjecie uzytkownika
dermi - 2015-01-21 12:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema, niskie stawki czyli jakie? da się za nie normalnie żyć i utrzymać rodzinę? bo jeśli tak to wcale nie są takie niskie, ale zamiast gdybyać to oczywiście wolałbym zobaczyć tą kwotę. To jak, pochwali się nią tu ktoś może? :) ekstra byłoby gdybyście jeszcze powiedzieli coś o atmosferze - wyścig szczurów czy może nie koniecznie?
zdjecie uzytkownika
ile - 2015-01-21 13:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dermi - 2015-01-21 12:57:14]:
10,70 / h brutto + dodatki , za 160 godzin wychodzi na rękę ok 1600-1700zł.
Podwyżki są i to jakie! jak masz szczęście to 50gr do godziny dorzucą, ale średnio po 20 wychodzi :)I 3 bite lata przez worka bez części dodatków.
zdjecie uzytkownika
ile - 2015-01-21 13:16:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [ile - 2015-01-21 13:13:33]:
A atmosfera bardzo "rodzinna" ;) Same znajomki i pociotki. Czasem sie ktos z ulicy wcisnie, ale pewności nie ma na 100%
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-06-09 23:35:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W czewie daja 150 zeta premi jak polecisz pracownika który wytrzyma 3 miesiące. Dostałem takie info od agencji manpowr smsem w zeszłym tygodniu.
zdjecie uzytkownika
heffner - 2015-07-16 20:52:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-06-09 23:35:41]:
to znaczy , że na samym polecaniu można się nieźle dorobić... A tak serio to komedia z pracą w Brembo. Szczególnie jeśli chodzi o te stanowiska stażystów. Ostatnimi czasy wygląda to w ten sposób , że po prostu chętnych kandydatów na stanowiska pracy brak , więc posiłkują się kim tylko mogą. Trochę żal.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-18 23:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [heffner - 2015-07-16 20:52:10]:
"Jak leci" biorą nie tylko na staże - rozejrzyj się po montażu - kobitki po 50-tce, przyjmą 10 osób a 5 się zwalnia najpóźniej po pierwszej wypłacie.
Teraz dorzucają premie produkcyjną tymczasowym, więc już na prawdę jest źle z chętnymi do "pracy" w boskim Brembo
zdjecie uzytkownika
szymek - 2015-08-03 12:01:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ludzie dajcie sobie spokój z brembo , to największy niewolniczy zakład pracy w częstochowie ludzie tam traktowani są jak śmieci zmuszani do pracy w nadgodzinach zostawanie po nocncej zmianie do 10 rano, przychodzenie do pracy na 2 w nocy, i non stop coś nie tak za malo źle wiecej szybciej i mobing jakiego swiat nie widzial ciagle sie slyszy ze na twoje miejsce jest wielu innych chetnych. w dodatku zmuszanie do pracy w świeta np Trzech Króli, Wszystkich Swietych , 1 listopada itd. Wykorzystują fakt ze może jest cięzko o prace w czestochowie ale to nie upowaznia ich do takiego traktowania ludzi. Ludzie są zastraszeni i nikt nie chce sie odezwac bo pracuja malzenstwa rodziny ale moze ktos w koncu sie odwazy i zrobi ten pierwszy krok i bedzie glosno tak jak swojego czasu z siecią handlowa biedronka.
zdjecie uzytkownika
jagna - 2015-08-03 12:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [szymek - 2015-08-03 12:01:11]:
zgadzam sie z poprzednikiem pracuje tam juz 4 lata na obróbce w te upaly pracujemy w temperaturze ponad 40 stopni i myslicie ze kogos to obchodzi?? nie podoba ci sie droga wolna ciagle sie slyszy. przyjmuja ludzi ktorzy po pierwszej wyplacie zaraz uciekaja byli tacy co po kilku dniach juz nie przychodzili, kilka dni temu jeden z pracownikow zaslab za kolkiem samochodu wracajac z nocnej zmiany,i wpadl do rowu. dlaczego? z przemeczenia. norma nadgodzin w prawie pracy to chyba 40 w miesiacu a tutaj ludzie maja ponad 60 a na montazu to juz nie wspomne, gdzie jest inspekcja pracy???? mam uprawnienia na wozek widlowy i chetnie bym sie przeniosl na magazyn ale wiem ze tam chlopaki maja gechenne z kierowniczką ktora uwaza sie za boginie i osobe nie tykalną. Jezeli ktos mysli o tym zeby tu pracowac niech sie dobrze zastanowi.
zdjecie uzytkownika
mik - 2015-08-27 18:29:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w internecie pojawiły się nowe oferty od firmy BREMBO POLAND Sp. z o. o. widziałam że zamieścili ogłoszenie o tym że poszukują pracowników w Dąbrowie Górniczej ( między innymi na stanowisku pracownika produkcji, stażysty w dziale utrzymania ruchu,, logistyki, optymalizacji) Częstochowie( stażysty w dziele logistyki,specjalisty do spraw planowania produkcji)
zdjecie uzytkownika
tom - 2015-10-02 16:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiem ze w Czestochowie nie ma pracy ale Brembo to już ostateczność.Nie liczą się z niczym ani z tobą jako człowiekiem ani z tobą jako pracownikiem Nikt nie dąży do tego aby gruntownie wyszkolic nowych najważniejsze jest wyrobienie normy i to zeby reszta dostała premie.Kontakty kolezenskie tez dziwne musisz wiedziec z kim trzymasz Oczywiście sa i bardzo fajni ludzie ale oni trzymaja sie z boku.Najgorsze dno to młoda kadra kierownicza mentalnie nie dojrzeli do tego aby kierować ludzmi..;dno moralne.P....Ogolnie praca cięzka tymbardziej dla kobiet bo musza robic to samo co faceci [mimo iz sa pewne ograniczenia]Tam musisz miec konskie zdrowie i szerokie plecy rodzinne najlepiej Ja tam pracowalem ale nie mialem wyjscia a teraz wiem ze zyje Szukajcie innej pracy może i wam sie uda .
zdjecie uzytkownika
Isia - 2015-10-02 23:08:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tom domyślam się, że ciężko było Ci pracować w takich warunkach, bo ja sama miałabym problem z zaklimatyzowaniem się w takim miejscu. Z drugiej strony, takie warunki, albo ciut lepsze, panują w większości miejsc pracy. Znajomości, plecy i siła do pracy to podstawa, by dobrze Ci się w firmie żyło.. niestety.
zdjecie uzytkownika
Brembowiec - 2015-11-16 20:32:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trudno wypowiedzieć sie tak trafnie na temat tej firmy.Ja pracuje tam już 6 lat na montażu.Stawka początkowa dla nowych pracowników 10.70 zł/godz.Dochodzi jeszcze premia za 4-brygadówkę oraz tak zwane TRP czyli premia produkcyjna.Ogólnie wychodzi się od 1800-2000 zł miesięcznie.Tyle jeśli chodzi o stronę finansową, jak na częstochowę może być......sami wiecie jak z praca w naszym mieście jest....czyli jest jej jak na lekarstwo.jesli chodzi o pracę.....to myśle że jest jak wszędzie.....wysokie normy i trzeba poprostu szybkosię ruszać zeby nadążyć,jest ciężko ale gdzie nie jest :)wszystko zależy na jaką linie czy maszynę się trafi i na jakich ludzi.Ja trafiłem takich wporządku ale bywa różnie.Mysle jednak że jak ktoś chce pracować to wszędzie sie dogada.Praca jest pod dachem,wypłata co miesiąć na końcie...ale faktycznie niewolno chorować bo wtedy mogą Cie zwolnić.......do nadgogdzin faktycznie zmuszają.Według mnie najgorszy jednak jest system 4 -brygadowy,niedziela,sobota a Ty w pracy.Ja np. mam przyjaciół którzy wychodzą w weekendy.....no i jest z tym problem.Plus jeszcze te nocne zmiany....jak dla mnie makabra ale jakoś sie przyzwyczaiłem. Nikt niemówi prawdy o stawkach ludzi na produkcji......trudno jednoznacznie powiedzieć ile kto ma ale ja pracując na montazu po 6 latach pracy dostaje 3.300 bez nadgodzin.Na obróbce słyszałem maja troszke więcej.....tacy prowadzący linii po 10/15 latach pracy biora po 3500-4000 widziałem paski z wypłaty :) i tylko to mnie tam trzyma:P nie sa to jakieś niewiadomo jakie kokosy ale jak widze ze znajomi maja 1300-1600 to mnie krew zalewa i tam tkwie.
zdjecie uzytkownika
fqwakhfn - 2015-11-16 23:36:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać, że firma nie jest taka zła, skoro pracujesz tam już tyle lat @Brembowiec. Widzę, że szukają ciągle pracowników, nie tylko montażystów, ale także magazynierów, elektromechaników, inspektorów kontroli jakości. Widzę też oferty dla stażystów, co bardzo dobrze o firmie świadczy według mnie. Pozdro
zdjecie uzytkownika
@brembówka - 2015-11-19 00:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [fqwakhfn - 2015-11-16 23:36:58]:
Wcale nie jest tak źle, teraz dołożyli premie trp(premia za procent wykonanej normy) dla ludzi z agencji, więc już na starcie ok 2000 na rękę jest. Trzeba się nadźwigac, fakt, są linie cięższe i lżejsze, fakt, ludzie naprawdę rożni, ale jak ktoś chce robic, to robić bedzie. można się przyzwyczaić i do nocek i do weekendów. Tak jak @brembowiec pisał - po kilku latach trójka z przodu jest.
Atmosfera tez OK, ludzie w większości na prawdę sa w porządku.
zdjecie uzytkownika
fast - 2015-11-19 03:20:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie Brembo robi jedne z najlepszych hamulców. Teraz szukaja na staze to zastanawiam się, czy nie zaaplikować. Pytanie tylko, czy po stazu jest mozliwośc zatrudnienia?
zdjecie uzytkownika
sierzant zapała - 2015-11-19 09:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.
Myślę że jako jedyny wystawie temu zakładowi pozytywną opinie...
Pracyje od niedawna i podoba mi się. Swoje trzeba zrobić, ale nie jest tak żle.
Normy są wysokie , ale jak ktoś pracuje i chce pracować to je raczej zrobi.
Zamówień jest duzo- więć robota stabilna.
Nie jest to moja pierwsza praca- pracował w wielu zakładach w tym mieście i mam porównanie. Wszystkie "Polskie przedsiębiorstwa" w okolicy to obozy pracy w pełni tego słowa znaczeniu. W tym Włoskim zakładzie jest jakiś powiew normalności. Masz 3 przerwy, premie TRP, dodatek za 4 brygady. Nadgodziny są, i to płatne legalnie na konto , nie w jakiś pokętny sposób. Myślę że jak ktoś jest młody i nie ma pleców to w okolicy ciężko o nawet zbliżone warunki.
Cudów jednak nie ma - to jest polska i oczywiście że za Odrą stawka na podobnym stanowisku jest 4 krotnie wyższa, ale rodzima konkurencja oferuje ok 300 zł mniej.
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-11-22 01:17:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też widziałem u nich oferty pracy jako stażysta i co lepsze te oferty to sa płatne jednak jak widze. Dajcie znac jak to wyglada.
zdjecie uzytkownika
tarzan - 2015-11-24 04:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja bym się w staże nie bawił. Jeżęli jesteś po szkole technicznego (uczelni) to wystąpić do prezesa o to aby cię przeciągnął na właściwą strone:)
zdjecie uzytkownika
sedzia_anna_maria - 2015-11-28 15:21:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktos popil i mu nie wyszlo- z tad sa te wszystkie negatywne opinie.
Same klamstwa.
zdjecie uzytkownika
nbvcx - 2015-12-09 15:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, zastanawiałem się nad tym czy by może nie spróbować podjąć pracy w firmie Brembo Poland Sp. z o.o. albo może chociaż spróbować podjąć staż u nich
zdjecie uzytkownika
martin2015 - 2015-12-10 12:58:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Pracuje tam ktoś z Zawiercie bądź Myszkowa?
Jeśli tak to jak z dojazdem?
Byłbym wdzięczny za odpowiedź
zdjecie uzytkownika
kwartał - 2015-12-19 18:31:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z dojazdem chyba sprawa wygląda tak, że jak więcej osób pracuje z danej miejscowości to można skombinować tam jakiś przewóz pracowniczy podobno, fajna sprawa
zdjecie uzytkownika
Zainteresowany - 2015-12-29 11:04:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Isia - 2015-10-02 23:08:54]:
A kto jest współwłaścicielem tej firmy? ilu ich jest i kto to?
zdjecie uzytkownika
ertyui - 2015-12-30 15:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, moze kogos z was zainteresowalby oferty pracy w firmie Brembo Poland Sp. z o.o., widzialem ze szukaja np. pracownika produkcji czy magazyniera...
zdjecie uzytkownika
martin2015 - 2015-12-30 17:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, ja jestem zainteresowany pracą na montażu. Czy ktoś pracuje tam z Zawiercia lub Myszkowa?Jeśli tak to mógłbym jeżdzić z taką osobą.
zdjecie uzytkownika
Alvaro - 2016-01-03 18:27:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ertyui oj szukają ludzi na różne stanowiska, chociaż nie jestem pewny czy wszystkie oferty są wciąż aktualne, bo najstarsze są aż z października. Mimo to myślę, że spokojnie można aplikować na specjalistę ds. planowania produkcji w dziale logistyki :)
zdjecie uzytkownika
lujok - 2016-01-08 22:01:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ogólnie nie można im wiele zarzucić, jednak praca bywa czasem ciężka, szczególnie na stanowisku pracownika produkcji, na którym można się też zatrudnić.
zdjecie uzytkownika
Wdz - 2016-01-14 20:09:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Alvaro - 2016-01-03 18:27:08]:
Na planistę nie ma ofert w necie...
zdjecie uzytkownika
lujok - 2016-01-16 02:44:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Wdz Poszukujemy Specjalisty ds. planowania produkcji w dziale logistyki, napisane jest jak byk, wymagają: wykształcenie wyższego i doświadczenia na podobnym stanowisku.
zdjecie uzytkownika
Wdz - 2016-01-17 21:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lujok - 2016-01-16 02:44:44]:
Ale to chyba z w Dąbrowie....
zdjecie uzytkownika
Tryb - 2016-01-18 19:51:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie @lujok i nie powinno to nikogo dziwić, większość stanowisk jest powaznych i wiesz, trzeba jakoś się rozgraniczać z osobami które dopiero zaczynają

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Brembo Poland!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Brembo Poland

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert