Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o brembo

Pracowałeś w firmie brembo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-06-13 12:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słowa kojarzące się z brembo (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa,
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako bardzo dobra .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są .OK.. .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?2000 netto
Najbardziej podobało mi się w brembo:
Najbardziej nie podobało mi się w brembo:obecnie brak zamówień
zdjecie uzytkownika
klgjfiogjjtbgjiog - 2009-10-13 09:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma ta to jedno wielkie [usunięte przez admina]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-04-13 15:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
organizacja dobra, firma pouk�adana, finanse podobno niez�e, ale tylko dla zatrudnionych w macierzy. Wszyscy obecnie zatrudniani s� przez agencje a tu żenada: najniższe stawki, najgorszy sposób traktowania pracownika - efekt: praca ci�żka, wymagaj�ca, za marne pieni�dze i z beznadziejnym stosunkiem prze�ożony-podw�adny.
A i oczywi�cie nowi pracownicy obsadzaj� najgorsze stanowiska.
zdjecie uzytkownika
Nowaka - 2010-11-11 11:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie,

Poszukujemy operatorów CNC ze znajomością oprogramowanie CAD/CAM.

Miejsce pracy: Wanaty (17 km od Częstochowy).

Proszę o zapoznanie się z ofertą:

***

Odpowiem na wszystkie najważniejsze pytania - proszę o kontakt: aneta.nowak@workexpress.pl. Mile widziany również kontakt telefoniczny: 501 129 733.

Dziękuję i do usłyszenia.
Pozdrawiam,

Aneta Nowak
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2011-04-27 20:06:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic się nie zmieniło,może tylko to,że jeszcze gorzej traktuje się pracowników z firm,trekkwalder,work,itp.I to o dziwo nie kierownicy,ale operatorzy wiodący.Traktują pracowników tymczasowych jak psy do kopania,jak gówno,drą mordy bez powodu,tylko po to,żeby zamanifestować swoją władzę,której tak naprawdę nie mają,bo sami są po to,żeby składać zamówienia i wypełniac dzienne raporty.Jedynym wyjątkiem jest (usunięte przez administratora)i,ukłon w jego stronę,człowiek dla którego chce się pracować.Reszta to nic nie warte chamy,które uwielbiają pomiatać ludzmi,a wobec kierowników malutcy i wazeliniarze.Praca okej,da się wytrzymać,ale niektórych operatorów należałoby choć na krótki okres zdjąć ze stanowiska,bo im się bez powodu w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] poprzewracało.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-27 14:36:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MAŁO wpisów o częstochowie widze.A mianowicie ludzie przez agencje traknwalder pracuja na czarno,tzn.na umowach 1/2 etatu,a praca na pełen.Coś dla inspekcji pracy,,ZUS i skarbowego.Ludzie są pomiatani zastraszani i olewani,bo kierownictwo uważa że przyjdą nowi.Stanowczo odradzam prace w Brembo czestochowa,firma rodzinna i kolesi dobrych wazeliniarzy.Zarobki smieszne
zdjecie uzytkownika
Dobry Wujek - 2012-02-27 08:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zupelnie sie zgadzam z tym co powyzej!
Rodzinna firma z mnostwem donosicieli i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] owlazow... Zarobki smieszne, umowy na 1/2 etatu,po dwuch latach wyrzucaja ludzi zeby nie przeszli z agencji pracy tymczasowej na stale, przymusowe urlopy bezplatne, zastraszanie pracownikow, praca w napieciu, kierownik produkcji \"pozdrowienia dla donalda\" nie ma pojecia jak jest zlozony zacisk!

Ogolnie odradzam, jezeli macie jeszcze inna oferte to proponuje z niej skozystac.
zdjecie uzytkownika
dddd - 2012-03-01 19:34:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Donald tak np klocków niema to róbcie na ricambi :)
zdjecie uzytkownika
byly - 2012-03-08 15:47:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że coś mało wpisów na temat częstochowy. Niektórzy narzekają na produkcję ale wypowiedzcie się jak się wspołpracuję z pseudo jakością - pseudo kierownikiem (trzynastym znakiem zodiaku - bizonem) i jego jaśnie przełożonym.
zdjecie uzytkownika
lolo - 2012-08-23 12:15:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byly - 2012-03-08 15:47:05

Widzę że coś mało wpisów na temat częstochowy. Niektórzy narzekają na produkcję ale wypowiedzcie się jak się wspołpracuję z pseudo jakością - pseudo kierownikiem (trzynastym znakiem zodiaku - bizonem) i jego jaśnie przełożonym.
A jakie klimaty , trakowanie i zarobki są w biurze w Częstochowie a jakie w Dąbrowie?
zdjecie uzytkownika
jakios - 2012-08-30 19:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak się pracuje w częstochowie w dziale księgowym? Właśnie tam aplikuję i nie się zastanawiam jaka jest atmosfera, warunki pracy ?
zdjecie uzytkownika
Czesio - 2013-04-26 08:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś napisze jak to wyglada na produkcji? Ile płacą i czy na czas? Biora może na produkcję kobiety, bo dziewczyna też szuka pracy...
zdjecie uzytkownika
derek - 2013-07-10 01:29:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogolnie chyba brembo zwiekszylo zamowienia... Ale dla KOBIET TO NIE JEST PRACA [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciezka, ludzie nie wszyscy, ale wiekszosc zjebana nie majaca pojecia czym jest plaszczyzna... No kierownicy...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-22 16:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
derek a obecnie jakieś kobiety pracują w firmie brembo? czy jest taka możliwość aby kobieta pracowała tam na stałe?
zdjecie uzytkownika
szarak - 2013-07-22 21:41:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Brembo pracuje dużo kobiet i nawet na stałe.Jednak na produkcji niekoniecznie ale na montażu i owszem nawet sporo. Ja sama pracuje już 6 lat ale przez pierwsze dwa i pół roku pracowałam przez agencję pracy tymczasowej.
zdjecie uzytkownika
zdzich - 2013-09-06 13:37:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szarak, a ja wyglądaja Twoje zarobki w brembo? teraz jak juz nie pracujesz przez agencje pracy tymczasowej to zarobki dużo wzrosły?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-16
Żródło: infopraca.pl
Częstochowa
(śląskie)
Osoba na Stanowisku Stażysty odpowiedzialna będzie za analizę danych jakościowych z wydziałów produkcyjnych a także pomiar komponentów i wspracie komórki kontroli dostaw. Staż na podstawie umowy o pracę zawartej na okres 1 roku.
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
szrak - 2013-09-13 15:02:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praktycznie o 60%.To nie jest tak,że od razu ale ja już jestem pracownikiem BREMBO od 3 lat.
zdjecie uzytkownika
zdzich - 2013-10-02 12:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szarak, i planowane są jeszcze dalsze podwyżki :) czy póki co sprawa z wynagrodzeniami się ustabilizowała? ile wynoszą teraz te wynagrodzenia jeśli to nie tajemnica?
zdjecie uzytkownika
szarak - 2013-10-02 20:42:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety sprawa wynagrodzeń w tej firmie jest ściśle tajna łamane przez poufne. Ja pracuję w biurze ale nie wiem ile zarabia koleżanka z biurka obok.może ludzie na produkcji rozmawiają o swoim wynagrodzeniu ale biurowi (a w moim dziale na pewno) nie. Tak więc nie powiem ile ona wynosi.
zdjecie uzytkownika
Zyzik - 2014-01-05 22:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się również. Ludzi traktuje się jak śmieci.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-01-06 11:41:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zarobki na obróbce od 1200 do 2000netto. Średnio 1700 za 168h. Dla osób z częstochowy to myśle że w miare ok. Problemem jest to ze nie można chorować bo tracimy 300 z tytułu 4-ro brygadówki. Są maszyny na których człowiek zmęczy sie totalnie i właśnie na takie dostaje się osoba nowa. Nie nauczysz sie obsługi maszyny masz na początku zapier... Jednak sa tez wyjątki. Atmosfera ok, ale tylko miedzy ludzmi z danej brygady. Omijać wyższych kierowników, potrafią (usunięte przez administratora)sie do wszystkiego. Po 3 latach przez agencje możesz nie zostac przyjęty do brembo i przez 3 lata otrzymujesz to samo wynagrodzenie, aktualnie 10,60brutto. Ogólnie brak rozwoju, robi sie dziennie jedno i to samo.
Na dłużej nie polecam bo człowiek sie wykończy.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-04-15 19:06:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2014-01-06 11:41:26]:
aktualna stawka 10,70 brutto :) poszaleli z tymi podwyżkami!!!! :D
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
18 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie brembo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x