Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o All-works

Pracowałeś w firmie All-works i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
byłam - 2014-10-14 22:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sony31 - 2014-10-13 15:24:26]:
Kolego masz na czysto ponad 200 euro na tydzień. Od Ciebie juz zależy ile Ci zostanie.
zdjecie uzytkownika
bidosia - 2014-10-16 11:57:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja bylam w OSS wrocilam trzy tygodnie temu wcale nie jest tak jak piszecie o tym wszystkim jest dobrze pozdrawiam pania Monike i Mireczka duzo pomogli mi.
zdjecie uzytkownika
zielonawyspa - 2014-10-16 12:26:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W lipcu byłam w pracy w Wassenaar w Holandii przez firmę Allworks. Bardzo serdecznie odradzam wszystkim tę pracę. Mieszka się w 'bungalowie', wielkości altanki z mrówkami, szczypawicami i szczurami. Jedynym plusem jest coś na kształt wesołego miasteczka oraz basenu, z którego można bezpłatnie korzystać. Do pracy wstaje się o 3 rano, o 3:30 czeka się na autobus. Praca zaczyna się o 5:00. Według grafiku pracuje się 3, czasami 4 dni w tygodniu. Najwcześniej kończy się pracę o 16:30, najpóźniej o 21:30. Wtedy wraca się o 18-23 do 'domu'. Warunki pracy są przerażające. Tempo jest cholernie szybkie. Atmosfera bardzo nieprzyjemna. Wszyscy się na siebie drą, nikt nie pokaże ci co masz robić pierwszego dnia, ani niczego nie wytłumaczy. Szef (Ben) tylko pogania, każe zbierać filety z podłogi i wrzucać z powrotem na taśmę. Palce bolą od trzymania noża i są nim całkiem pocięte. Filety musisz zrywać z haczyka i obkrajać. Trzeba pilnować swojego noża i butów, brać je ze sobą do domu, bo jeśli nie to nie dostaniesz nowych na drugi dzień. Za takie rzeczy można wylecieć z pracy. Można też wylecieć za to, że chcesz zmienić rękawiczki. W zakładzie (Vrieskoop) jest zimno i bardzo śmiedzi. Ogólnie rzecz biorąc, to morderczy wysiłek dla organizmu. Harujesz jak wół przez 12-17 godzin, prześpisz 3-4 godziny i znowu to samo. W czasie wolnego niektóre osoby ściągają do pracy, często w innym zakładzie, np. 'na świnie'. Nie można odmówić. Nie można być chorym. ( usunięte przez administratora ) Wynagrodzenie tygodniowe to średnio 150 euro. Przy holenderskich cenach to wystarcza tylko na zaspokojenie najważniejszych potrzeb. Sami się zastanówcie czy warto. Ja wam tylko przekazuję własną relację. Niewielu jest takich, co wytrzymuje, wierzcie mi. Ludzie wolą wracać do domu, nawet po pierwszym dniu, choć oznacza to stratę pieniędzy chociażby za bilet do Holandii. ( usunięte przez administratora ) Nie wiem za jakie grzechy.
zdjecie uzytkownika
ziuta - 2014-10-16 13:58:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zielonawyspa - 2014-10-16 12:26:25]:
to masz racje tez tam bylem
zdjecie uzytkownika
only33 - 2014-10-16 14:10:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co widzę to kiszka :D W poniedziałek o godzinie 9:00 rano dostałem telefon z tej firmy. A Pani z biuro od razu prosto z mostu "kiedy może Pan wyjechać?" No nie ludzie, takimi słowami nie zaczyna się rozmowy z nowym pracownikiem. Zero informacji na temat wynagrodzenia, warunków pracy, warunków mieszkaniowych, tylko prosto z mostu... heh wydało mi się to z deka nienormalne i trochę zbyt szybkie. W piątek wysłałem dokumnty a tu poniedziałek 9:00 rano i telefon :)Powiedziałem Pani że zastanowię się i oddzwonię popołudniu, kiedy zadzwoniłem zdecydowany do wyjazdu Pani palnęła: "No niestety ale nie mamy żadnych wolnych ofert pracy" heh i w sumie chyba dobrze, że tam nie pojechałem. Z doświadczenia wiem, ze na wyjazd i ciekawą dobrze płatną prace czeka się nawet miesiącami... kolejna pseudo firma. Chcecie? pracujcie. Ja dziękuję za taką pracę. Powodzenia!
zdjecie uzytkownika
elka - 2014-10-16 14:40:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pomylilas agencje all in to z allworks
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2014-10-16 19:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi dzis odwolali wyjazd,dzwonila Pani z biora ze Holandia odwolala wyjazdy w tym tygodniu czy wam tez odwolali jedzie wgl ktos do OSS??
zdjecie uzytkownika
jj - 2014-10-17 11:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Patryk to dzwonia z Opola a nie z Holandi
zdjecie uzytkownika
LILY - 2014-10-17 15:15:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Patryk - 2014-10-16 19:30:11]:
CO TO ZA AGENCJA KTÓRA ODWOŁUJE WYJAZDY!!!! DAJ SE SIANA I POSZUKAJ CZEGOŚ LEPSZEGO.. MOJA RADA...
zdjecie uzytkownika
lolypop - 2014-10-17 15:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odwołany wyjazd??? A to ciekawe, podobno wszystkie miejsca już zajęte na ten tydzień :):D a tu nagle roboty ni ma.. żałosne!!!!
zdjecie uzytkownika
albercik - 2014-10-20 13:50:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja powiem tylko tyle,z tego co czytam z zadnym polskim posrednikiem jest tragedie nie tylko mowa tu o all works ale o innych typu axidus,otto itd...kazdy pisze jak to zle nie jest i wgl...Wiec powiedzcie po co ludzie tam siedza i pracuja skoro taki koszmar.Szczerze wydaje mi się ze piszą to ludzie po chamsku ze zlosci bo cos im nie pykło i teraz tylko takie opinie wystawiaja bo tylko tyle mogą.Skoro tragedia taka to te firmy juz dawno by nie istnialy.NIE TAKI DIABEL ZŁY JAK SIE GO OPISUJE! Nie pozdrawiam nieroby bo polowa z was pewnie zostala wyrzucona bo raczki do du.. przyrosly.Na wakacje się tam nie jedzie tylko do pracy a jak wolicie pracowac za 1217 krajowej to siedziec w polsce i nie starac sie o wyjazd !...
zdjecie uzytkownika
ziuta - 2014-10-20 19:08:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [albercik - 2014-10-20 13:50:52]:
( usunięte przez administratora )chyba o sobie mowisz nierob bo bylem nie w takich firmach i wiem jaka ta jest i odradzam
zdjecie uzytkownika
mirek9080 - 2014-10-20 20:31:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [byłam - 2014-10-14 22:29:28]:
tyle na czysto to przy 50 h tygodniowo, generalnie oni dbaja o to zebys mial nie wiecj niz 40 na tyd. czyli jakies 185euro
zdjecie uzytkownika
jaaa - 2014-10-21 21:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zielonawyspa - 2014-10-16 12:26:25]:
Nie ściemniaj - też byłam w lipcu, do końca września więc wiem, że jeśli pracujesz 4 dni w tyg dostajesz ok 250 euro, za 3 - różnie - ale zazwyczaj ok 180 do 200 euro. W bungalach nie ma szczurów!!! Jeśli masz robactwo to na życzenie, wiesz, czasami trzeba sprzątnąć. Tempo faktycznie zarąbiste, praca nieciekawa, atmosfera do d..., ale nie dokładaj horroru tam, gdzie go nie ma. Na pewno bungale nie są przystosowane do stałego zamieszkania 6 osób - zwłaszcza pokoje dla facetów z racji wielkości nazywane szafą, ale brud czy inne paskudztwa zależą wyłącznie od mieszkańców.
zdjecie uzytkownika
dd - 2014-10-21 22:15:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludzie , wlasnie spierdolilem z oss , korwa jestes tylko nr , podskoczysz masz dzien wolnego, cos powiesz aut. Pracuje sie 12 godz ×4dni za 200. Ci ktozy sa to sa ludzie bez jezyka i przyjechali do Nl 1raz
zdjecie uzytkownika
halina - 2014-10-22 09:21:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje tam już prawie trzeci miesiąc ( wassenar), rok temu byłam w oss. wracam teraz z urlopu i czytając te opinie, mam wrażenie że pracuje w innej firmie !
RObota jest, tylko trzeba CHCIEĆ pracować a nie siedzieć na domku i imprezować.
Wypłaty są regularnie, nigdy nie miałam sytuacji żebym nie dostała kasy.
zdjecie uzytkownika
greg - 2014-10-22 09:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja powiem szczerze ze ta firma nie jest zla i nie ma tu tak jak pisza jednym sie podoba a drugim nie ja jestem 5 lat w holandi pracowalam w tej firmie i znam duzo osob ktorzy byli zadowoleni i chca tam wracac mam porownanie co do innych firm i duzo szczescia w nowej pracy tam kto sie wybiera wyplacaja wszysko i nie ma tak zle
zdjecie uzytkownika
anka - 2014-10-22 09:52:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zakończyłam u nich pracę dwa tygodnie temu,pracowałam pełny kontrakt.Przed wyjazdem oczywiscie też czytałam opinie i bałam się jednak zaryzykowałam i nie żałuję. Godziny są, wypłaty zawsze na czas. Jeśli chodzi o domki to tak jak ktoś wcześniej napisał że nie jest to hotel pięcio gwiazdkwoy ale tez nie ma tragedii, a jak ktoś się użala że ma brudno to niech złapie za mop i posprząta. To chyba logiczne że nikt za was w domku nie będzie sprzątać, mieszkasz to dbaj o porządek po sobie. Nie raz widziałam osoby ktore przyjezdzały z celem poimprezowania, oderwania sie od rodzinki w pl itp. Takie osoby szybko wracały bo zawsze stwarzały problemy. Nie zdzwiłabym sie gdyby to właśnie takie osoby pisały negatywne komentarze . Ja mogę ich polecić, pracowałam też przez inne agencje i mam porównanie. Ogólnie jeśli ktoś jedzie do nich z zamiarem pracy a nie picia na domkach to będzie zadowolony :)
zdjecie uzytkownika
emil - 2014-10-22 12:38:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy ktoś na tym forum może napisać jak wygląda współpraca z tą firmą jakie warunki mieszkaniowe,,jakie finansowe, co z godzinami i pracą???? a nie tylko się kłócić między sobą!!!!! proszę kompetentne osoby o odpowiedz bo dostałem ofertę wyjazdu.. dziękuje za odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
amelka - 2014-10-22 13:10:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [emil - 2014-10-22 12:38:28]:
Firma jest ok, mieszkasz na bungalach (dwie osoby w pokoju), Godzinowo ponad 40 miałam , więc wypłata ponad 200, nigdy nie zeszłam poniżej. Więcej oczywiście też idzie zarobic jak są nadgodziny.
zdjecie uzytkownika
emil - 2014-10-22 15:26:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [amelka - 2014-10-22 13:10:01]:
wielkie dzięki za info...
zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-10-22 21:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [amelka - 2014-10-22 13:10:01]:
200 euro tygodniowo brutto czy na czysto?
zdjecie uzytkownika
ulka - 2014-10-23 12:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli pracujesz tak samo jak piszesz to się nie dziwie....
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2014-10-24 15:24:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktos jutro do wassenar?
zdjecie uzytkownika
kama - 2014-10-24 15:37:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Patryk - 2014-10-24 15:24:54]:
hej, ja jade
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie All-works
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x