Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o All-works

Pracowałeś w firmie All-works i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
menager - 2014-04-07 14:03:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie:)mam jechac w ta sob. do WASEENAAR podobno 40 osob wyrzucili i po 2 dni wolne maja?mam tam wypoczywac czy pracowac?bezsensu:(
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-04-08 11:12:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zlikwidowali jedna zmiane, teraz jest jedna zmiana i godziny sa. Jest ok
zdjecie uzytkownika
x - 2014-04-08 14:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [menager - 2014-04-07 14:03:26]:
Dwa dni wolne czyli weekend no nie
zdjecie uzytkownika
monter - 2014-04-09 08:10:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zocha - 2014-02-13 14:37:24]:
Na 2000eur musisz 350godz zasuwać więc nie mów że zarobki są super chyba jesteś z biura i do tego nie ogarnięta wystarczy policzyć 6,8 netto minus potrącenia tyle to ja w polsce zarabiałem . Czytam te posty desperatów co wyjechali do pracy za takie pieniądze i płakać się chce ludzie olewajcie firmy które płacą mniej niż 9eur netto reszta to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ja obecnie robie za 11,8 na ręke .Szkoda mi was
zdjecie uzytkownika
Dorian - 2014-04-09 09:11:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
40 osób wyjechało bo im wyszło przy tych godzinach że 2,5 ero na godzinę mają..pisali odwołania kilka razy i firma ich olała..więc wyjechali po awanturze z tym pedałem benem...
zdjecie uzytkownika
Nabijacz skurowy - 2014-04-09 10:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej mordeczki ja pracuje na Wassenaarze u Bena fakt nie dorobisz sie tu kokosow ale wystarczy dla kawalera, Ben jest zajebisty tylko trzeba sie na wekendy resetowac % no i majeranek :), pozdro dla szalonych kurczakow
zdjecie uzytkownika
Nabijacz skurowy - 2014-04-09 10:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje tam juz 5 miesiac,
zdjecie uzytkownika
Nabijasz skurowy - 2014-04-09 10:21:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dorian - 2014-04-09 09:11:55]:
skad masz takie info ? piersze slysze wiecej ludzi wyjezdza sama Ben ich nawet nie widzi tylko uciekaja po samych opowiesciach, rece mi pekaja w nadgarstkach jak widze takich ludzi, masakra robic sie nie chce
zdjecie uzytkownika
nabijacz skurowy - 2014-04-09 11:55:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto ma jakies pytania odpowiem jak jest bez sciemy
zdjecie uzytkownika
monter - 2014-04-09 11:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przy 168godz wychodzicie 3,69eur/godz to jest 15,2pln chyba to jakieś jaja takie pieniądze w polsce na biegu się zarabia jak poszukacie . 521eur wam zabierają ciężko zarobionych pieniędzy za waszą pracę biorą na pewno ponad 16eur netto policzcie sobie na ile was kroją , naprawdę żal mi was są inne firmy które płacą naprawdę więcej, jak nie będziecie szukać to będą Was wykorzystywać na maxa. Pozdrawiam desperatów
zdjecie uzytkownika
ben - 2014-04-09 15:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [monter - 2014-04-09 11:57:14]:
Ty jesteś jakis upośledzony widać ze szkoły nie ukonczyłeś, a skoro innym wyliczasz to mozesz sobie otworzyć biuro pracy i bedziesz dostawał za nas 16 euro.Znalazł sie biznesman których tutaj jest na pęczki i tacy właśnie wylatuja po 24godzinach.Naprawde zal mi ciebie jesteś takim prostakiem który pewnie nawet nie był w Holandii ale potrafisz obraż innych te 11 euro to pewnie dostajesz na czerwonej to normalna stwaka ale ja mam szacunek do siebie i wole nie racować niz tak jak ty być ładowanmy.Pozdrawiam i pamietaj jeszcze troche i zaczniesz popuszczać
zdjecie uzytkownika
blonie - 2014-04-09 18:33:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
same lamusy teraz zostały na Wassenaarze:)
zdjecie uzytkownika
monter - 2014-04-10 12:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ben - 2014-04-09 15:00:52]:
Widać że Ty pokończyłeś szkoły Twoja kultura w wypowiedziach jest na poziomie zakompleksionego przedszkolaka. Wez kartkę i ołówek i policz ile zostaje po potrąceniach a jak nie potrafisz to na paluszkach , myślisz że biura pośrednictwa pracują za darmo żeby takim(usunięte przez administratora) jak Ty dać prace to jesteś w błędzie , a co do pracy pracuje jako monter konstrukcji i właśnie zmieniam firme nowa daje 13eur/h a na czerwonej to chyba Ty bo wiesz ile tam płacą(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
monter - 2014-04-10 12:32:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dodam tylko że jak byś skończył jakąkolwiek szkołę to nie pracował byś na taśmie przy rozbieraniu drobiu i za takie grosze
zdjecie uzytkownika
robotnik - 2014-04-10 13:32:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam, rzeczywiście zdarza się że zwalniają jak tylko ktoś dostanie numer sofi mimo że dobrze pracuję?
zdjecie uzytkownika
ben - 2014-04-11 13:08:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [monter - 2014-04-10 12:29:06]:
Ty tłuku jeden a w Polsce to chyba pracujesz za 1 zł na godzinę bo jak odciągniesz sobie mieszkanie opłaty za prąd gaz wodę itd. to tyle ci zostanie. Idź sobie znajdź mieszkanie w Holandii to nawet na nie zarobisz a może pokoik sobie wynajmiesz to 400 euro musisz zapłacić i do tego musisz dojechać do pracy bo agencja nie podjedzie po ciebie. Piszesz jak byś był niezastąpiony a jesteś zwykłym robolem takim jak ja tylko ze nie zdajesz sobie z tego sprawy a ja tak .Starasz się być inteligentny ale stwierdzam ze jesteś zwykłym bucem przypuszczam ze w ogóle nie pracowałeś w allworks ba wydaje mi się ze jesteś z ich konkurencji ale ja mam to gdzieś, obraziłeś mnie i innych. W ogóle te 13 euro to pewnie dostajesz na czerwonej za ICE oj tani tanio
zdjecie uzytkownika
mongol - 2014-04-11 13:35:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich napisze krótko,jeśli macie szacunek dla siebie dajcie sobie spokój z wyjazdem przez te biuro do pracy,a jeśli lubicie jak ktoś was szmaci zapraszam powodzenia.
zdjecie uzytkownika
monter - 2014-04-11 17:57:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ben - 2014-04-11 13:08:18]:
Widać jak Ci słoma z butów wyłazi Nie pracuje i nigdy bym nie pracował za takie pieniądze za mnie firma płaci wszystko mieszkanie i dojazdy Współczuje ci poziomu intelektualnego Może jestem robolem ale nie debilem jak ty , tyko o czerwonej potrafisz pisać to chyba tam dorabiasz
zdjecie uzytkownika
mika - 2014-04-14 12:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robotnik - 2014-04-10 13:32:28]:
co za pytanie...
po co robia komus numer sofi w takim razie? zeby go za chwile zwolnic?:)
zdjecie uzytkownika
robotnik - 2014-04-14 13:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mika - 2014-04-14 12:55:45]:
no cóż mika, w tym wątku już ktoś o tym wspominał i potwierdzał zresztą czytając opinie o innych pośrednikach na holandie to pojawiają sie takie same stwierdzenia, że załatwiając komuś numer sofi biuro dostaje jakąś kase za człowieka a potem go zwalniają albo nie oferują pracy i każą czekać na domkach. Ja piszę tylko to co przeczytałem.
zdjecie uzytkownika
monster - 2014-04-14 21:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam takie 2 pytania:
1. faceci mogą trafić na filetowanie i skórowanie jeszcze gdzieś?
2. pracowałem w jednym zakładzie gdzie szło jakieś 10 tyś na godzine i skórowało ok. 12-15 osób macie jakieś dane ile tam tyś na godzine idzie i ile osób obdziera skóry?
zdjecie uzytkownika
LadyD - 2014-04-16 18:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nabijacz skurowy - 2014-04-09 11:55:49]:
Hej. Mam wyjechać w pierwszy dzien po swietach tj wtorek. Mógłbyś w skrócie opisać jak jest na miejscu.Najlepiej na maila gosiahandmade65@gmail.com Haha majeranek ;) i wszystko jasne :D :D :D pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
cencik - 2014-04-16 20:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,dostałem termin wyjazdu do pracy w Oss,rok temu była tam moja znajoma i nie mówiła żle o os , czy cos sie tam zmieniło, ile wziąć pieniędzy na zycie na ten pierwszy tydzień bo do Holandi jadę po raz pierwszy
zdjecie uzytkownika
kotlet - 2014-04-17 21:03:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema , pracowałem tam cala umowe, praca w sama sobie hmmmno do lekkich nie nalezy , mozna sie przyzwyczaic , ale warunki w pracy tj codziennna walka o kombinezon do pracy i szarpani sie z innimi masakra, buty co 3 dostaje nowe.... w szatni leza smierdzonce buty po conajmniej 5 osobach a przeciez potracaja za buty, rekawiczki hmm dostajesz jedna lub jak ci sie trafi 2 pary gdzie co przera powinny byc nowe nawet i z powodow sanitarnych , bo kury leca naprawde rozna czerwone, i zielone tez sie zdzazaja :) Ludzie sami w sobie spoko , ale nie ma co sie zbytnio co przywiazywac bo tydzien sie zmniejaja .... Najgorsze co tam jest to Ben ten skur*** jak dla mnie winnien sie leczyc , normalny to on nie jest!!! Do ludzi nie ma w ogole szacunku szmaci nimi na kazdym kroku , wyzywa od idiotow kloucaków itp. A kiedy przychodzi czas po weekendzie on ci dokladnie powie co robiles w week i bedzie tyral bombe.... Psychol i tyle.... Ale jak ktos chce pracowac to bedzie pracowal i da sobie tam rade.... Rada dla wszystkich MIEJ WYJEB*** A BEDZIE CI DANE :) POZDRO DLA STAŁEJ EKIPY
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-04-22 08:44:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiszcie ile aktualnie zmian i po ile godzin robi się w obydwu zakładach
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
70 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie All-works
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x