Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o All-works

Pracowałeś w firmie All-works i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Dolores - 2014-07-23 03:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej mam pytanko bo w ta sobote jade do Spijkenisse ze Śląska na filetowanie moze ktos jedzie również w tym terminie wraże czego podaje pisac Dami9114@interia.pl
zdjecie uzytkownika
jolka - 2014-07-23 08:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dolores - 2014-07-23 03:35:53]:
hej,ja jadę w sobotę ze śląska ale do wassenaar do siostry która jest tam miesiąc . Spijkenisse to tam jest ich biuro .
zdjecie uzytkownika
paulka - 2014-07-23 10:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jolka - 2014-07-23 08:13:29]:
Jolka a jak wrazenia siostry?
zdjecie uzytkownika
jolka - 2014-07-23 10:58:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zadowolona, ma cały czas godziny, nie raz marudzi że nawet za duzo :) ale po to jechala i ma fajna wyplate. Na domku tez ma symatyczne osoby , mamy razem mieszkac w pokoju wiec jak dla mnie super ;)
zdjecie uzytkownika
paulka - 2014-07-23 11:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jolka - 2014-07-23 10:58:32]:
Jolka a czy juz masz wyjazd potwierdzony na 100% ? bo mi powiedziała Pani że w czwartek moze potwierdzic czy wyjazd bedzie na 100 % i wtedy w sobote mamy wyjechac/
zdjecie uzytkownika
jolka - 2014-07-23 11:47:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez czekam na jutro na potwierdzenie
zdjecie uzytkownika
paulka - 2014-07-23 11:53:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jolka - 2014-07-23 11:47:36]:
ahaa rozumiem napisz do mnie na email zebysmy tu nie zasmiecały pjaworska1@gmail.com mam kilka pytan;))
zdjecie uzytkownika
jolka - 2014-07-23 11:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok
zdjecie uzytkownika
Byłam - 2014-07-23 19:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paulka - 2014-07-22 22:41:09]:
Jeśli masz polskie konto walutowe w ING to możesz tam płacić wszędzie kartą a wypłacać w każdym bankomacie( oczywiście jest niewielka prowizja). W innych bankach nie wiem jak jest, ale w każdym bądź razie konto musi być w Euro.
zdjecie uzytkownika
paulka - 2014-07-23 22:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy stawka netto to niecałe 5e. ? Czy mniej? bo nie ktorzy piszą, że od tych 5e jest jeszcze odciagane mieszkanie itp. Chyba to jest niemozliwe...
zdjecie uzytkownika
julja - 2014-07-23 23:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paulka - 2014-07-23 22:41:29]:
jak bendziesz miala 4'50 to bendzie super
zdjecie uzytkownika
paulka - 2014-07-23 23:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [julja - 2014-07-23 23:01:57]:
4,50 juz po odjeciu mieszkania itp tak
zdjecie uzytkownika
julja - 2014-07-24 00:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paulka - 2014-07-23 23:08:57]:
tak i mam te smieszne solarisy to wiem ile mozna dostac
zdjecie uzytkownika
Frank - 2014-07-24 08:46:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Byłam - 2014-07-22 11:39:15]:
Witam kolego co do oss to zalezy jak trafisz ja pracowałem ponad rok na myciu było ok dobre pieniądze potem na impacku praca normalna tempo normalne super.więc zalezy jak cie wrzucą najgorzej jest na kurach tam na taśmach tam jest piekło za podwujną pensje bym nie jechał ale to zależy od człowieka ludzie pracują narzekaja a i tak pracują wiec odpowiedz sobie sam na pytanie przed wyjazdem lepiej miećtroszkę pieniążków na tel.i w gotówce w raziecona powrotny bus pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
paulka - 2014-07-24 10:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [julja - 2014-07-24 00:19:42]:
Julja napisz do mnie na e-mail pjaworska1@gmail.com
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-07-24 10:58:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktoś wyrusza lub wyruszył z Mazur czy jest jakieś połączenie bezpośrednio do firmy i czy możliwość jest wyjechania grupką osoób ?
zdjecie uzytkownika
paulka - 2014-07-24 12:36:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamil - 2014-07-24 10:58:00]:
Kamil a gdzie jedziesz??
zdjecie uzytkownika
gabi - 2014-07-24 19:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie czy zjazd na urlop jest po 8 tyg czy tak jak na umowie po 6 miesiacach
zdjecie uzytkownika
ciapek - 2014-07-24 21:45:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gabi - 2014-07-24 19:29:44]:
urlop masz co 8 tyg
zdjecie uzytkownika
me - 2014-07-25 10:45:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Frank - 2014-07-24 08:46:31]:
O byłeś na myjce :D no tak tam są dobre pieniądze i rzeczywiście lepiej niż na kurach. Hm tylko czemu rok aby?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-28
Żródło: startpraca.pl
ślaskie
(śląskie)
AllWork jest działającą na rynku europejskim licencjonowaną Agencją Pracy, Agencją Doradztwa Personalnego  na terenie Polski i za granicą, wpisaną do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 8764. Obecnie dla naszego Klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:operatora maszyn CNC do pracy w NiemczechWymagania : -staż pracy min. 3 lata -wykształcenie kierunkowe  -komunikatywny język niemiecki -prawo j
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-07-28 13:56:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tam pracowaliście to napiszcie jaka tygodniówka bo z tego co czytałem to niewiele około 200 euro..po odliczeniu mieszkania itp..a za takie pieniądze to ludzie nie dajcie się kręcić bo sytuacja zmusza niekiedy ludzi w Polsce a oni później wykorzystują i stawki lecą na łeb..masakra w jednym zakładzie zarabiałem nawet 500 euro tygodniowo i to była kasa za odp ilość godzin ale system zatrudnienia był inny
zdjecie uzytkownika
Gabi - 2014-07-28 15:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomek - 2014-07-28 13:56:21]:
Ciekawe jaką chciałbyś mieć stawkę w ofercie gdzie nie chcą doświadczenia i nie jest potrzebna znajomość obcego języka. Wiadomo że specjaliści zarabiają więcej, natomiast tam wcale nie jest niska stawka, mój kuzyn jest na oSs 5 miesiecy i zarabia więcej niż te 200 euro na tydzień.
zdjecie uzytkownika
michu - 2014-07-28 19:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie sa zarobki na tydzień
zdjecie uzytkownika
z - 2014-07-28 22:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [michu - 2014-07-28 19:26:51]:
Pracujesz po 12 godzin masz wpisane 10,75 bo pauzy nie są płatne. I przy takich godzinach wychodzi ponad 200 euro tygodniowo. Mniej więcej na rękę masz około 5 euro/h.
zdjecie uzytkownika
waga - 2014-07-29 12:33:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja bylam w Wassenaar cięzkiej pracy nigdy się nie balam ale to co tam się dzieje przechodzi ludzkie pojęcie murzynki pomiatają Polakami obijają się Polki chcą się pozacierać.Tam jest taki Ben debil co jedzie chyba na koksie straszny pojeb krzyczy i tak jak tu piszą nie spodobasz mu się to po paru godzinach cię wywali a z tego co wiem to on ma z socjalu pieniądze za nowych Polaków.Caly czas jest przetasowanie ludzi.Mieszkalam w wesolym miasteczku do morza 45min na nogach.Można lazic zwiedzać bo Ben nowym nie da zarobić pracowałam tylko 3-dni w tygodniu.Nie zarobiłam w fora nigdy nie wierzyłam ale to z All-Works to prawda.Nigdy wiecej.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie All-works
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x