Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o All-works

Pracowałeś w firmie All-works i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ogonowski - 2014-08-19 21:23:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
człeniu kochasz mnie ?
zdjecie uzytkownika
ogonek - 2014-08-19 21:24:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ben nam nie przeszkodzi w związku prawda misiu?
zdjecie uzytkownika
Boki - 2014-08-20 03:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niektórzy przyzwyczajeni do innych warunków nie są w stanie zbyt długo wytrzymać w zupełnie odmienionym środowisku - zwykle holenderskim. Czasami dużo się słyszy o traktowaniu Polaków na obczyźnie, dlatego obawy myślę można jakoś racjonalnie wytłumaczyć. Z drugiej jednak strony, gdyby coś notorycznie było łamane to all-works już dawno zniknąłby z rynku a wiele osób nie podjęłoby w ten sposób u nich współpracy. Zadowoleni z pracy i wyjazdów również są, bo nie może być tylko źle jak niektórzy sobie wyobrażają.
zdjecie uzytkownika
pytanko:) - 2014-08-20 17:31:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie jadę w ta sobote do oss jest ,az tak zle????
zdjecie uzytkownika
kamila - 2014-08-21 08:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pytanko:) - 2014-08-20 17:31:35]:
byłam w oss pełny kontrakt, wróciłam 2 miesiące temu. NIe jest źle, ale trzeba pracować, jeśli jedziesz tam imprezować to nie ma sensu. Jest dużo godzin, wiec jest sporo roboty (wiem od znajomych ktorzy tam nadal są)
zdjecie uzytkownika
3d - 2014-08-21 10:01:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogonowski czy tam siedzi czy na urlop pojechał prosze o info bo jedziemy we dwuch w ten łykend i dostanie z amojego kumpla szmaciaż
zdjecie uzytkownika
olka - 2014-08-21 11:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wlasnie przyjechalam z na urlop do Polski , pracuje tam dwa miechy. Ludzie zamist pisac te negatywne komentarze wezcie sie do roboty. Ja po przeczytaniu prawie zrezygnowalam. Pojechalam cala w strachu. Jestem na Oss i jestem bardzo zadwolona. Praca nie lekka ale ok. Pierwszy tydzien byl najgorszy , ale juz sie przyzwyczailam . Godzinny sa, wyplaty tez o czasie. Nie czytajcie tych komentarzy, tylko jedzcie jesli chcecie pracowac. Ja biore teraz mame i brata . pozdro
zdjecie uzytkownika
niki - 2014-08-21 11:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pytanko:) - 2014-08-20 17:31:35]:
Ja jade w tasobote kto jedzie pisac pisac niki120@onet.eu mozna sie jakos zgadac
zdjecie uzytkownika
Artur Zakowicz Legnica - 2014-08-22 17:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasia - 2014-08-11 19:59:54]:
Serdecznie witam,ukradliscie mi 300Euro-nieładnie z waszej strony!,Punkt dla was drodzy mili:)serdeczne pozdrowienia dla Pana Benego i Jeggo dobrej koleżanki z Bungalu 518 Marzenki:)jeszcze raz gorąco pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Psikus - 2014-08-22 18:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zuza - 2014-08-15 11:23:41]:
Zwalilem sobie konia do garka z zupka jak go nie bylo a jego garkotuk byl umnie na bungalu na plotkach heee,zar ze smakiem razem z cala reszta:)palce lizac...:)
zdjecie uzytkownika
Psikus - 2014-08-22 18:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogon zwalilem sobie konia do garka z zupa co wpierdalales jak bezdomny na stolowce zajadales sie :)niezle jak ta twoja niewolnica byla na plotkach i opieniczala ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na bungalu 502 heee,ubaw mialem po pachy,jak chwaliles jej zupke,dobra mam sperme!!!wiem to od fajnych niuniek,bede niedlugo to w 5 nasikamy do garkow ci koleszko,LCA pozdrawia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Arturek z LEGNICY - 2014-08-22 20:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogonowski kierownik z bungalu 503 lubi jebnac niezla zupke heee:)!!!,najlepiej jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiadro które stoji przed ich domkiem na stole-po marichuanie chce sie jesc-kazdy wie ale zeby tak wpierdalac MASAKRA!!!,spermojady UWAGA NA BUNGAL 503:),TO PO TEJ KOKAINIE I AMFETAMINIE TAK TRAKTUJESZ LUDZI!!!,PAMIETAJ ZE SA LUDZIE NA SWIECIE KTÓRZY NIEBOJA SIE WYROKÓW WIEZIENIA!A !!,A TYM BARDZIEJ PO ZACHODNIEJ STRONIE WIEZIENA JEST FAJNIE MOZNA SE ODPOCZAC:),WEZ TAM POZDROW MARZENKE Z 518 I BENEGO:):):),FIFA RAFA BO BOGATY,BÓG WIDZI KARZE I NAGRADZA PAMIETAJ-ŻE MODLITWA JEST DOBRA NA ZMIANY :)...
zdjecie uzytkownika
człenio - 2014-08-23 22:37:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogon twojom starom wali łem niezła [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
mały - 2014-08-23 22:38:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
marzena to najwieksza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i dziwka wholandi

z wielkim dupskiem
zdjecie uzytkownika
info - 2014-08-24 13:30:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszystko wyobrażałem sobie inaczej. Czytałem opinie na temat pracy i bena, ale jak to w naturze człowieka leży, musi przekonać się na własnej skórze, żeby uwierzyć. Więc pojechałem. Domki nie były takie złe, mi osobiście odpowiadały, ale gdy odwiedziliśmy miejsce pracy, od postawienia nogi za próg dało się wyczuć, że nie jest tak fajnie jak człowiek sobie to wyobrażał. Brud, syf, ubóstwo. Wszystko wyglądało jak szpital psychiatryczny, co tymbardziej psychicznie człowiekowi mówiło o rezygnacji. Sama atmosfera była przytłaczająca, rygor jak w obozie. Musisz stać na baczność. O tym szefuniu benie wspomne jedynie tyle, że jest (usunięte przez administratora), pedałem i brakiem człowieczeństwa. Mojego kumpla, którego tam poznałem, najzwyczajniej w świecie skopał na zapleczu. Zarobki też bardzo małe. NIE POLECAM, jako dobry człowiek, ostrzegam.
zdjecie uzytkownika
matka matka - 2014-08-26 21:30:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mateusz nie masz wstępu do domu ty pedale
zdjecie uzytkownika
karola - 2014-08-27 09:20:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moj chlopak Grzegorz pojechal do oss 2 tygodnie temu. Wczesniej szukalismy w internecie opinii na temat pracy i mieszkan. Bylismy przerazeni, negatywnymi opiniami.Dodam, iż przy poprzednim wyjezdzie tez tak zrobilismy i tez przy poprzedniej Agencji byly tylko negatywy i tez sie nie sprawdzily. Nie dajmy sie zwariowac. Wszystko tym razem jak i poprzednio okazalo sie nie prawda. Chlopak jest bardzo zadowolony. Ma normalna prace, wyplata wplynela bez wiekszych problemow . Za dwa tygodnie do niego jade. Polecam
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-08-27 11:19:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tragedia nie jedzcie tam ja tam wytrzymalem 4 miesiace ale psychike mam zdarta
zdjecie uzytkownika
alicja wassenar - 2014-08-27 14:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, pracowałam na wasenarze 6 miesięcy. Był to mój pierwszy wyjazd i po przeczytaniu tylu negatywnych opini prawie zrezygnowałam. Przekonała mnie jednak moja mama żebym spróbowała , zobaczyła na własne oczy i jak będzie coś nie tak to przecież wróce. A więc do rzeczy; jechałam ich przewoźnikiem (cena normalna jak porównywałam do innych z mojego województwa ). Przyjechałam w wekend, w poniedziałek rozpoczecie pracy. Domki takie jak na zdjeciach, spodziewałam się czegoś gorszego po tych opiniach jednak byłam pozytywnie zaskoczona. Wszystko było, zarówno ze sprzetu (lodówka, zmywarka itp) jak i takie duperele jak talerze, widelce itp, czy nawet pościel :) . Pokoje są dwu osobowe więc fajnie. Praca była na chłodni, wszytko tak jak powiedziano mi przed podpisaniem umowy. Byłam świadkiem nie jednej sytuacji gdzie małolaty przychodziły jeszcze wczorajsze do pracy a później wielkie zaskoczenie że kazali im zjezdzac. Przez pół roku kiedy tam byłam nie widziałam żeby osoba która przyjechała faktycznie do pracy a nie imprezować, została wywalona. Teraz przynajmniej wiem kto te negatywy pisał... Wystarczy poczytać komenty chłopaka który atakuje O. Czyżby niespełniona miłość i brutalne odtrącenie ? :)
Jeśli chodzi o pracę to miałam cały czas nadgodzinki i powiem wam że jako osoba bez doswiadczenia i bez znajomosci jezyka to wypłąta była wysoka bo nie schodziłam poniżej 300 na rękę na tydzień ( oczywiscie juz po spłaceniu bungala i reszty opłat).
Uwazam ze nie ma co czytac tych opini bo wiadomo ze polak polakowi wilkiem, trzeba pojechac samemu i sprawdzic . Ja tak zrobiłam i nie żałuje a mam dopiero 19 lat. Za dwa tygodnie jedzie tam moją mama :)
zdjecie uzytkownika
Olaaa - 2014-08-29 09:09:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiem wam tak Pracowałam tam 2 lata i nie da sie opisać co tu sie dzieje na oss to co ludzie piszą to prawda.Tak jak tu ludzi traktują powinni ich karać kto im dał takie prawo by znieważali ludzi i grozili.wyrzucają ludzi nie martwiąc się ze nie mają na bilet Ludzie śpią po lasach.Nie dają pieniędzy na bilet.Mnie potraktowali podobnie tylko że ja miałam gdzie się podziać zwyzywała Mnie monika groziła Nikt nie dał jej takiego prawa by mnie tak traktować.Patrzy na nas z góry.Ale ja sobie nie pozwolę po tym co ona narobiła zgłoszę wszystko do sądu pracy.Nie jestem pierwszą i nie ostatnią która to zrobi.
zdjecie uzytkownika
ogon - 2014-08-29 21:34:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
misiu idziemy dzisiaj gdzie co człenioooooooooo
zdjecie uzytkownika
nic pozytywnego - 2014-09-01 13:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o all works powiem wiele negatywnego . Praca straszna ze stoperem na ręku przerwa trwa 7 min przed gongiem trzeba juz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na hali , ludzie strasznie fałszywi podaję ciekawy link może to otworzy oczy osobom ,które tam pracują ... ludzie dajecie się wykorzystywać ... spójrzcie na solarisy co to za wypłaty ? gdzie jest ta godzina nocna od 5 rano do 6 rano powinna ta godzina być wypłacona jako 125 % a nie ma tego . Przelewy straszne !!! Gnoją ludzi w pracy podlizusy . wejdzcie na ten link powiedzcie co sądzicie po tym co przeczytacie .
http://polscott24.com/%E2%80%9Doboz-pracy-%E2%80%9D-z-all-works-cz2/ dodam, że ciekawy artykuł
zdjecie uzytkownika
Mała - 2014-09-01 16:07:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej firmy za żadne skarby!! Byłam tam 2 miesiące, straszny rygor. Liczy się tylko tempo w pracy i nic więcej, jak nie masz szybkich rąk... to wypierd.... taka prawda!!! do tej pory debile nie posłali mi papierów, przez co nie mogę się zarejestrować na urząd pracy, jako bezrobotna!!! i nie mam ubezpieczenia. Ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gargamel tam jeszcze jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cały all-works !!!! wykorzystywacze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
zabcia - 2014-09-01 19:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyjechalem 3 tygodnie temu do oss. Poprzeczytaniu opinii balem sie. Ale teraz wiem, ze nie ma czego. Firma wyplacalna . Przelewy co czwartek. Praca normalana jak przy kurczach. Poprzednio bylem w niemczech przy kurczakach i allworks przy tamtej firmie to bajka. Nie ma co czytac opini .Zreszta na kazda agencje jada ludzie , ktorzy nie dali rady. Ja osobiscie uwazam, ze jest dobrze.
zdjecie uzytkownika
karoa - 2014-09-01 19:55:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Olaaa - 2014-08-29 09:09:09]:
Olaaa siedzialas tam dwa lata i bylo dobrze, a teraz jak wylecialas to wypisujesz. Ja jade w ten weekend i nie obawiam sie. Moja mama tez tam pracuje dwa lata i jest zadowolona. Jesli ktos pracuje dwa lata w firmie i nagle wypisuje cos na nia to wiadomo, ze pewnie wylecial i teraz msci sie. Kazdy kto zmienia firmie , mowi o poprzedniej zle . Po co siedzialas tam. Ja jade i wiem , ze wszystko jest dobrze.
Polecam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie All-works
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski