brak logo

All-works

Opole

Opinie o All-works

sasa 2015-02-11 08:24:18
Nie all works nie istnieje ben i ten polski lachociąg zakończyli współpracę z tą firmą
2
misia 2015-02-13 21:56:04
hej!teraz pracuje się za mniejsze pieniądze!po odciągnięciu domku i ubezpieczenia dostajesz 3,6 na rękę(razem z urlopowym)a w all worksie było 4,8
misia 2015-02-13 22:12:22
ha ha!jak kochasz siostrę to jej tam nie wysyłaj...
potrzeje 2015-02-16 08:20:15
dziekuje za numer telefonu
c 2015-02-19 15:41:46
Bylam tam ponad miesiac. osobiscie po pierwszym dniu chcialam wracac do domu, jest szybkie tempo pracy do ktorego trudno bylo mi sie przystosowac ale staralam sie oczywiscie na nowa kazdy patrzy z byka bo tego nie potfafi bo za wolno pracuje. inna sprawa towarzystwo na domku tez nie za ciekawe lubiejace imprezowac a ja do takich osob nie naleze i wolalabym spokoj no ale co wszystkim sie nie dogodzi.
Milena 2015-02-25 19:07:01
Czy ktoś dostal od nich ostatnio wakacujne i urlopowe?
Pani 2015-02-25 19:52:41
Dokładnie zgadzam się z kolegą a Ben to postarał Pan który nie ma za grosz szacunku do ludzi i nie piszę tu o sobie
1
MISIA 2015-02-25 23:10:05
z tego co wiem nikt nie dostał urlopowego ani wakacyjnego
ninjaaaaaaaaa 2015-03-02 15:35:30
Pracowałem tam jakiś czas . Mialem stawkę . Zarabialem minumum300 na tydzień (oczywiście oss) . Azis da się lubić . Pieniądze zawsze miałem na czas , poza wakacyjnym i urlopowy . Do dzisiaj czekam . Nie wiem nic w sprawie, ale jestem dobrej mysli . Poza tym jednym mankamentem to polecam firme . Moim zdaniem zle opinie wystawiają ludzie z dwiema lewym rękoma .
Pozdro mordeczki :)
Ebac lewaków
jaro 2015-03-12 18:03:16
Czy cały czas tam pracujesz ?
Mam konkretne pytanie.
Odpisz.
jaro 2015-03-12 18:27:21
jest ktoś kto obecnie pracuje w Wasenar ???
napisz na gg 517542
aaaaa 2015-03-15 20:29:54
Na friszkopie , na friszkopie.. Ben hakami lekko buja.. Musa korpus trzyma z dala , Ona filet opierda** hahaha :D POZDRO DLA WARIATÓW Z KOŃCA AUTOBUSU :D
2
byłam tam 2015-03-18 10:44:01
Mam pytanie, pracowałam tam w ubiegłym roku. Do tej pory nie dostałam wakacyjnego. Czy jest szansa iż otrzymam swoje pieniądze?
mala 2015-03-19 10:37:31
zapomnij
mala 2015-03-19 10:41:16
trzeba ich oddac do urzedu skarbowego to morze wtedy oddaca nam te wakacyjne ja miałam dostac je w połowie stycznia i nic jeszcze nie dostałam
kazik 2015-04-01 23:16:19
Moja siostra wrocila z Oss. Przepracowala 6 miesiecy. Nie poleca nikom, wrecz przeciwnie nie zyczy nikomu pracy z all-works.
cojawidzeniewierze 2015-04-06 04:31:36
Jak bardzo musza być zdesperowani ludzie ktorzy tam mimo wszystko wyjezdzaja ;ooo Trafiłęm tu przypadkiem zabładziłem w necie szukajac czegos innego ;p ale to co tu zobaczylem to przechodzi ludzkie pojecie ;o Jak mozna dawac sie tam wkorzystwywac ;o. Sam pracuje za granica ... w nie zbyt wymarzonej pracyo ktorej wiele sie slyszalo itp.. czyli na zmywaku w Uk. Ale ludzie w zyciu sie nie spotkalem z takim czyms ;o pracuje w malej knajpie w wiekszosci z polakami. mlodzi ludzie spoko anglicy przyjazni nikt nie drze mordy wszystko spoko. zapier...olu nie ma praktycznie wgl.. czasem w weekend jest troche ciezej. godzin mam +40 na tydzien kasa zawsze na czas i to dosc dobra mimo wszystko idzie spokojnie z tego z 300-400 funtow odlozyc po oplatach. moze offtopic ale powinno to komus dac myslenia. a i polecam kazdemu uk do wyjazdu bo pomimo wszystkim gadaniom ze praca sie skonczyla to tak naprawde jest jej w c,.. i jeszcze wiecej . drukujessz 20 -40 cv i masz o tak o .
mala 2015-04-06 18:11:12
pracowalam w firmie All in i powiem ze wyplaty slabe za caly tydzien wraz z niedziela i sobota wzielam 350euro warunki fatalne
pozdro 2015-04-08 20:23:10
moze daj jakies namiary na ta super prace?
MISIA 2015-04-08 20:59:01
wejdz na niedziela.nl,tam są lepsze oferty
blebleble byłam tam 2015-05-05 10:22:35
hahaha noo widze kolego że nie źle zarabiasz...za 36 godzin masz 300-400 euro PRZELEWU wiec netto masz od 8.33 do 11.11 za godzinę...czyli rozumiem że domek,ubezpieczenie,dojazd wszystko masz za free no i stawka zmienia Ci się co chwilę bo raz masz ponad 8 na czysto a raz 11... geniuszu jak Ty to robisz??? nie łgaj ludziom którzy w desperacji szukają pracy i na własne życeznie trafiają do tego gów...na! szanuj się i szanuj innych!!!
blebleble byłam tam 2015-05-05 10:29:40
sorki mała pomyłka odpowiedź na "nożownik" nie "AROO" hahaha noo widze kolego że nie źle zarabiasz...za 36 godzin masz 300-400 euro PRZELEWU wiec netto masz od 8.33 do 11.11 za godzinę...czyli rozumiem że domek,ubezpieczenie,dojazd wszystko masz za free no i stawka zmienia Ci się co chwilę bo raz masz ponad 8 na czysto a raz 11... geniuszu jak Ty to robisz??? nie łgaj ludziom którzy w desperacji szukają pracy i na własne życeznie trafiają do tego gów...na! szanuj się i szanuj innych!!!
polak 2015-05-16 16:42:46
a inpack w belgi jeszcze idzie czy już nie
Bella 2015-05-19 21:43:40
Widze ze moj wpis zostal skasowany co do morderstwa na zakladzie gdzie pracuja ludzie z bylego All worksu a teraz BestWest.Proponuje poczytac o morderstwie ktore wydarzylo sie w Rosmalen w firmie vrisekoop.Normalna patologia.
tomeklublin 2015-06-07 13:14:02
Dobra piszcie jak to jest z tymi godzinami i przelewami, bo mam tam jechać i muszę podjąć decyzję.
Ile dni się pracuje w tygodniu i po ile godzin?
Ile wychodzi tygodniówka po odliczeniu wszystkiego?
xxx 2015-06-11 13:17:22
ja bylam na tamte wakacje. zawsze miałam wypłate na czas, + po 6 tyg dostałam 320 euro wakacyjnego. wypłaty różne, za 3 dni pracy od 150-180 euro, za 4 ok 220, 250. raz byłam 5 dni 62h, to dostałam 330. ale po tylu godzinach wszystkiego się odechciewa.
Prawdą jest to, że nigdy nie wiesz kiedy Cię ściągną do pracy bo ktoś odpadł. nieraz o 7 rano dowiadujesz sie, ze jednak masz isc, tak od razu z marszu. masz 10 min i wyjazd. jest ciezko, przynajmniej na poczatku. praca monotonna, ale czego sie spodziewac. najbardziej przykre jest to, ze nawet Ci koordynatorzy się nie drą na początku, tylko ludzie którzy pracuja koło Cb- Polacy... po 3 tygodniach jyż jesteś stałym pracownikiem, jest wielka rotacja, nieraz w tygodniu ok 20 nowych osób przyjeżdza. no ale da się przeżyc. najgorsze jest to ze w wielkiej tajemnicy trzymają na ile godzin idziesz do pracy. nie możesz sie przygotowac. najgorzej jest w pt, nieraz robi się do 20. oczywiscie nikt Cie nie uprzedza;/
;-/ 2015-07-08 19:50:10
Lepiej napisz za ile godz dostalas te 330 euro...bo przy 40 godz to nawet 200 euro nie bylo no chyba ze sie zapieprza po 15 godz to wtedy jest to mozliwe ale na innych firmach taka pensja to minimum przy 8 godz pracy a nie 15....
1
Zawiedziona 2015-07-08 23:15:05
Bylam! Nie polecam nikomu. Gnoja ludzi chyba ze potrzebuja cos to mili sa poza tym potrafia z minuty na minute wyrzucic za szlaban czlowieka zwalniajac porazka nie polecam
ciacho 2015-08-21 17:46:15
inpack na Belgii już nie idzie,przeniesiono go na Oss
1
Hola 2015-08-23 12:59:47
@Zawiedziona a może mówisz konkretnie o firmie, do której docelowo zostałaś zatrudniona.. Bo chyba Agencja Pracy jest jedynie pośrednikiem i oni Cię zwolnić nie mogą. Mogę się mylić, bo jednak nie wyjeżdżałem do pracy za pośrednictwem agencji, a to informacje jedynie zasłyszane. Nie chcę wprowadzać w błąd nikogo.
ewa 2015-08-31 21:56:20
a ja na tej stronie ciągle trafiam na oszustów
King 2015-09-22 16:28:46
a teraz przypadkiem nie szukają kogoś do pracy może? bo widziałem, że tam jakieś oferty się pojawiają, ale znikają i sam nie wiem co o tym sądzić, proszę, jeśli ktoś pracuje aktualnie dla nich to niech da znać, jak to wygląda i czy szukają kogoś teraz do pracy i jak to obiektywnie wygląda, bardzo mi na tym zależy
zyczliwa 2016-01-13 15:38:20
ludzie,to,najgorsza,firma,jaka,znalam,pozdro,do,paskudnej,monisi,z,oss,wysuszona.ruda.paskuda
bigos 2016-01-20 15:43:35
kobieto tej firmy jeż nie ma teraz tam jest Best&west albo Best and west albo jakoś tak firma z Tych.Z tego co wiem to Ben dalej tak szaleje jak kiedyś.Nie byłem na OSS ale słyszałem tez opinie o Monice kawał (delikatnie określę łobuziary :) )
Jędrzej 2016-01-21 12:22:52
Może dlatego że szybko przyjmują nowe osoby do pracy @King bo to akurat brzmiałoby logicznie że tak jest, ważne żeby się pojawiały, wtedy trzeba szybko aplikować :)
RAFI 2016-01-28 10:52:30
jedna z najgorszych agencji.zarobki smieszne.mieszkania ciasne.nie polecam
bania 2016-02-03 09:56:23
co ty wiesz o tej agencji. Babki z Opola sa super pomagają doradzają,teraz szukaja mi fajnej pracy.A tam w Holandii to co innego Moniczka strasznie wredna fałszywa baba która sprzeda cie za 2 euro .Ben podobno swir jakoch mało ale nie wiem nie miałem z nim styczności.
RAFI 2016-02-04 17:12:28
bania ty nic nie wiesz jak nie byles w holandii.
bania 2016-02-15 23:16:21
Byłem widziałem i wiem co mówie
Truelife 2016-03-02 14:53:14
Hej. Czy wiecie może coś o agencji lider job ? Z tego co wiem jest to chyba 2 nazwa allworks dane wszystkie w obu agencjach jak i nr telefonu się zgadzają..
truelife 2016-03-08 13:19:00
Na stronie Lider Job jest napisane że administratorem państwa danych jest spółka all-works... Też zdziwiło mnie to że nie ma żadnych informacji o rejestrze agencji... Być może zmienili nazwe bo do all-works już nikt jezdzić nie chciał...
ewa 2016-03-08 15:39:23
ja pracowałam w all-works. all-works to teraz bestenwest. Bestenwest wykupilo all-works. Slyszalam , ze Lider job tam nie wysyla . Dzwonilam do nich i oni wysylaja do ogrodnictwa a nie to tych kurczakow. Do kurczakow wysyla teraz bestenwest i on przejol to wielkie g'.....
ewa 2016-03-08 15:46:43
hej pracowałam w all-works i wiem , ze rok temu firm all-works wykupila czy przejela firma bestenwest. ( takie same g..). Teraz bestenwest wysyla do tych nieszczęsnych kurczakow.... Dzwonilam do LiderJob oni nie maja nic wspólnego z tymi kurczakami już, wysylaja teraz do ogrodnictwa i na produkcje.
Jędrzej 2016-03-09 15:40:35
Ja też pracowałem i naprawdę nie mogłem nic im zarzucić, kurczaki to faktycznie taka sobie sprawa, ale już własnie jak mówisz ogrodnictwo to proste i przyjemne
Janusz 2016-03-30 22:47:27
Teraz rozumiem czemu firma bestenwest do mnie dzwoniła bo nasz kochany Ben takiego syfu narobił ze zmienił agencje.Powiedzcie mi czy Pani Wiola lub Magda pracuje w tym Lider? jak tak to czy dalej pomaga w znalezieniu pracy? tylko nie do Bena :)
violka 2016-03-31 11:15:15
Witam zgadzam się z osoba w 100 % proszę was ludzie nie wybierajcie tej firmy od nich cięzko cokolwiek wyegzekwować,oszuści,krętacze.Pośrednik pracy były all works obecnie best west food pracownice co niektóre niekompetetne,i do tego opryskliwe,dno,dno i jeszcze raz dno,straciłam przez 6 tyg.pracy mase nerwów,doszło mi sporo siwych włosów ,lecz kontakty z niektórymi pracownikami pozostały i to jest plus tego wszystkiego,pozdrawiam.
jlhbljn 2016-04-08 18:01:37
@violka to faktycznie nie za ciekawie...jeśli atmosfera jest słaba to naprawde fatalnie, dla mnie to ważna kwestia. teraz widzę że All-works nie szuka nikogo
Jędrzej 2016-05-14 12:43:18
Wiesz co, ale ja już to powtarzałem kilka razy i powiem to kolejny, że jesli chodzi o atmosferę to jest naprawdę dobra, zresztą chciałbym przypomnieć, że oni mają sporo ogłoszęń o pracę więc się trochę mylisz, mam nadzieję, że dasz radę czegoś znaleźć
red 2016-06-25 21:00:07
@jędrzej a gdzioe ty widzisz te ogłoszenie i pace i rekrutacje? podaj prosze jaklieś namiary bo chyba masz wizje jakieś cudowne. byc może gdzieś się coś kryje na pracowników produkcyjnych ale nie mogę tego znaleźć
nowa 8888 2016-08-16 20:40:29
Witam jedzie ktoś 23.08 na komisjonowanie odzieży do Niemiec z firmy all-pl? Proszę o kontakt marta16@poczta.pl
Zostaw swoją opinię o All-works - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie All-works