Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o All-works

Pracowałeś w firmie All-works i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zabcia - 2014-09-01 19:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wyjechalem 3 tygodnie temu do oss. Poprzeczytaniu opinii balem sie. Ale teraz wiem, ze nie ma czego. Firma wyplacalna . Przelewy co czwartek. Praca normalana jak przy kurczach. Poprzednio bylem w niemczech przy kurczakach i allworks przy tamtej firmie to bajka. Nie ma co czytac opini .Zreszta na kazda agencje jada ludzie , ktorzy nie dali rady. Ja osobiscie uwazam, ze jest dobrze.
zdjecie uzytkownika
karoa - 2014-09-01 19:55:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Olaaa - 2014-08-29 09:09:09]:
Olaaa siedzialas tam dwa lata i bylo dobrze, a teraz jak wylecialas to wypisujesz. Ja jade w ten weekend i nie obawiam sie. Moja mama tez tam pracuje dwa lata i jest zadowolona. Jesli ktos pracuje dwa lata w firmie i nagle wypisuje cos na nia to wiadomo, ze pewnie wylecial i teraz msci sie. Kazdy kto zmienia firmie , mowi o poprzedniej zle . Po co siedzialas tam. Ja jade i wiem , ze wszystko jest dobrze.
Polecam
zdjecie uzytkownika
pikero100 - 2014-09-08 19:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej ja teraz w tą sobote jade tylko nie wiem jeszcze gdzie trafie dajcie znać kto teraz w tą sobote jedzie
zdjecie uzytkownika
naiwna - 2014-09-09 10:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pikero100 - 2014-09-08 19:58:45]:
chej jeśli jedziesz to weż pieniądze na powrót bo może sie okazać że się Benowi na dzień dobry nie spodobasz i każe ci do polski zjeżdżać ja wytrzymałam tam 3 tyg i tylko dlatego żeby mi zapłacił.
zdjecie uzytkownika
Niezdecydowany - 2014-09-09 20:39:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem, sam juz nie wiem. Doslownie mozg rozjeb... Wyslalem aplikacje, oddzwonili, jechac czy nie?. Duze plusy z tego co sie zorientowalem to takie, ze nie wymagaja zadnego doswiadczenia, a i jezyka nie potrzeba (o ile ktos ma jaja [jest na tyle glupi] zeby wyjechac za granice do kraju w ktorym nawet nie bedzie umial sie porozumiec). Przejrzalem nie jedno forum o tej agencji, opinie, ktore sie powtarzaja:

Kasa zawsze regularnie jest przelewana, co tydzien. Na te dobre 200-300 postow ktore przejrzalem tylko 2-3 osoby skarza sie, ze nie dostaly wynagrodzenia, do tego byly to osoby, ktore z dnia na dzien zrezygnowaly z pracy, badz zostaly z niej wyrzucone. Co do stawki wiekszosc mowi ze malo, pojawia sie tez sporo glosow, ze karygodnie malo, nikt za to nie przejawia jakiejs eufori z otrzymanej wypłaty.

Niejaki Ben to czlowiek legenda, najkrocej rzecz ujmujac w 95% postow w ktorych sie pojawia, mozna wysnuc przypuszczenie, ze autor najchetniej "sprzedalby" mu kose w plecy. Sadysta, tyran i despota. Bije, popycha, poniza. W pozostalych 5% postow z jego udzialem czuc delikatna nutke wazeliny.

Kwestia zakwaterowania - przewazaja opinie "ujdzie", "wzglednie", "moze byc". Nikt sie nie zachwyca, a pojawiaja sie tez czesto, ze ciasno i do sklepu daleko. Sprzeczne informacje - jest posciel, nie ma poscieli, lecz kazdy wspomina, ze za pralke i suszarnie trzeba dodatkowo placic, jak dla mnie paranoja.

Na godziny pracy malo kto narzeka, ze malo, moze z dwie opinie (bazuje na conajmniej 200-300 postach z roznych forum, rozbieznosc duza, bo sporo postow to klotnie i nic nie wnoszace bzdedy, inne powtarzaja z kolei sie kropka w kropke na kazym forum). Mimo tego wrecz przeciwnie, sporo osob pisze, ze robi sie po 10-12h lub nawet wiecej, jak ktos jedzie sie nachapac to jak znalazl. Duzo opini, ze nie wiadomo jaki jest grafik, a tym bardziej o ktorej wyjdzie sie z pracy.

Opinie odnosnie polskich koordynatorow bardzo slabe, powiedzialbym wrecz, ze krytyczne.

Socjal i dodatki - zadne dodatki za prace w nocy badz weekendy. Pare osob wspomina, ze jest dodatek wakacyjny i urlopowy, cokolwiek by to znaczylo, nie pracowalem nigdy za granica wiec nie czy to jest takie ah i oh, osobiscie wolalbym juz z doswiadczenia owy dodatek nocny i za prace w weekend. Kazdy skarzy sie na to, ze musi chodzic w brudnych, nie pasujacych ubraniach roboczych po kims i rownie uzywanych butach. Co do samej stawki, o ktorej jeszcze nie wspomnialem byli/obecni pracownicy mowia, ze waha sie od 4.70e do 5e z paroma eurocentami na godzine na reke (netto). Co ciekawe stawka ta jest nie zmienna od roku 2008, od ktorego natknalem sie na pierwsze posty o tej pracy. Co ciekawe rozbieznosc tygodniowki jest jeszcze wieksza 170-320e na reke. Widac przy stawce 5e na reke, niektorzy murzynuja tam na okraglo, badz ponosi ich fantazja. Jednak zgodnie wszyscy mowia, ze te sumy sa juz PO odciagnieciu ubezpieczenia, dojazdu do pracy i domku. Zostaje tylko jedzenie, pranie i suszarnia.

Ogolem z samej statystyki oceniam to kiepsko, nawet bardzo, jednak nie wiem czy moja sytuacja finansowa mnie nie zmusi do wyjazdu. Powiedziano mi, ze po odciagnieciu wszelakich oplat, na reke za normowany czas pracy 200e bedzie, a do tego jeszcze nadgodziny. Nawet jakbym za 50e na tydzien zjadl to zostaje w sumie 600e miesiecznie czyli przeliczajac po bardzo skromnym kursie 2500zl na miesiac odlozone. A pojechalbym tam pracowac i oszczedzac, a nie bawic sie wiec gra warta swieczki ale nie wiem czy warta takiego traktowania.

Sporo osob sugeruje, ze z dnia na dzien zostaly zwolnione i wyrzucone z domkow bez powodu. Nie mam juz 18 lat i podszedlbym do tego z duzym dystansem, spojrzmy prawdzie w oczy, jest to praca na tasmie, moznaby wrecz powiedziec, ze na akord (mowie tu o tych kurczakach do ktorych odnosi sie 99% postow/opini). Krotko, nie nadajesz sie, nie wyrabiasz tempa, trzeba Ci podziekowac, nie zmienia to jednak kwesti, ze sposob w jaki to robia uraga czlowiekow.
zdjecie uzytkownika
uuk - 2014-09-09 21:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcesz to jedz byłem tam nie raz ale inne hale to jakoś wytrzy małem

dasz rade ale jakim kosztem przelewy po 150 ,170 za tydzien

i będziesz niezle gnojony na poczatek

nastaw sie na ostra jazde znam ty skurwieli same pedały!!!!!!!!!1
zdjecie uzytkownika
Jola - 2014-09-10 11:51:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam i w oss i w wasenar wiec wiem dobrze jak tam jest. Jesli chcecie wiedziec jak jest naprawde piszcie jolkajolka108@interia.pl
zdjecie uzytkownika
olaf - 2014-09-11 13:37:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Niezdecydowany - 2014-09-09 20:39:16]:
Ile płaca za pisanie takich opini?Podaj namiary na ta firme która płaci za pisanie opini bo jakos nie moge znalez.Jak cos to pisz na olaf.olafski@wp.pl
zdjecie uzytkownika
aleks - 2014-09-12 08:18:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olaf - 2014-09-11 13:37:25]:
ty masz racje bo tam bylem i nie sluchaj opini nastempnego pedala
zdjecie uzytkownika
aleks - 2014-09-12 10:58:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aleks - 2014-09-12 08:18:09]:
Ja tez bylam i wszystko bylo dobrze. Ja jestem zadowolona
zdjecie uzytkownika
Niezdecydowany - 2014-09-12 13:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aleks, ty malo inteligentny czlowieku. Najpierw w poscie piszesz "bylem", w nastepnym juz "bylam". Zmieniaj nick jak juz tak bardzo chcesz piac pod kilkoma osobami... Teraz dobitnie widac, ze negatywne opinie o tej agencji to prawea, a pozytywy wystawiaja tylko sami pracownicy...
zdjecie uzytkownika
Niezdecydowana - 2014-09-12 16:27:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Niezdecydowany - 2014-09-12 13:40:11]:
właśnie , pamiętaj o zmianie nicku
zdjecie uzytkownika
aleks - 2014-09-15 12:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Niezdecydowana - 2014-09-12 16:27:08]:
Niezdecydowany :) ja z tego co wiem to jestem dziewczyna . mam na imie Aleksandra czyli Aleks zrobniale
zdjecie uzytkownika
BENTEN - 2014-09-15 15:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarejstrowałem sie u nich i tez poczytałem forum i mam wrazenie ze to jakaś podstawiona firma wypisuje te negatywy pewnie ich konkurencja wystarczy sie wgłebić w opinie ciagle jak by te same osoby wypisywały a pozytywne raczej rozne osoby pisza.Tak czy siak na wszystkie firmy cos pisza.Jak zadzwonia to pojade od nich.P.S i nie wypisujcie mi zaraz postów typu "nie jedz tam jest masakra itd" Byłem juz w NL i to nie raz i duzo widziałem.Pozdrawiam BENTEN
zdjecie uzytkownika
Wkurwiona!!! - 2014-09-15 16:48:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Pojechałam do pracy w wasenar. Wszystko ładnie pięknie było przedstawione mi przez polska firme all-works. Stawka godzinowa spoko bez stawek wiekowych. Po dojechaniu na miejsce zakwaterowania moim oczom ukazał sie nawet spoko ośrodek z domkami. Pokoje, kuchnie wyposażone super. Jedynym minusem była pralnia(5euro pranie) ale da sie przezyc. Dzien w którym trzeba było podpisać umowę holenderską. Wszystko podstawione pod nos byle by podpisać, dopiero pozniej mozna było se ja przeczytać. W umowie brak informacji o stawce godzinowej, brak informacji o miejscu pracy ale o karach, mieszkaniu i ubezpieczeniu nie zapomnieli napisać. Jednym słowem nie polecam tej agencji. Dzień pracy: Przyjeżdzasz na miejsce pracy autobusem który kosztuje 5euro dziennie, ludzie zachowują sie tam jak najgorsza chołota. 5km przed firmą część ludzi juz wstaje by być pierwszym na kantynie. Nie rozumiem takiego zachowania i nie mam pojecia o co chodzi ale spoko. Moja kolej pobrania uniformu.... niestety na kantynie brak ich przyniesli z magazynu fajnie dostałam niestety z 7 rozmiarów za duży. Buty miały być do "wypożyczenia" okazało sie że mam założyć buty które były noszone juz przez co najmniej 5 osób. Mojego nr brak miałam se wziąść mniejsze ;) hehe Po tych wydarzeniach przyszedł czas pracy. Praca sama w sobie spoko da sie wszystko wytrzymac. Przerwy powinny trwać 15 minut niestety trwają od 7do11minut. No i wypłaty tygodniowe od 120 do 200 euro jak jestes "pupilem" to zarobisz wiecej. Nie polecam tego biura kategorycznie odradzam jakich kolwiek układów z tymi firmami. Kto jest mądry to mi uwierzy kto nie uwierzy niech jedzie i sie przekona. :):):)
zdjecie uzytkownika
zeden - 2014-09-16 23:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wkurwiona!!! - 2014-09-15 16:48:59]:
A ja jestem i co?Dajemy rade i ludzie sa normali to ty jesteś nienormalna
zdjecie uzytkownika
celina - 2014-09-17 08:05:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ktoś nie jest nauczony pracy to później wypisuje głupoty....
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-17 13:20:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [celina - 2014-09-17 08:05:14]:
nie umiesz czytać tekstu ze zrozumieniem , to widac jak się tam utrzymujesz i jak jesteś PRACY nauczona - LODZIARNIA DZIAŁA
zdjecie uzytkownika
celina - 2014-09-17 17:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-09-17 13:20:45]:
Widzę że każdego mierzysz swoją miarą.....
No ale uderz w stół a nożyce się odezwą
zdjecie uzytkownika
zzzz - 2014-09-17 18:00:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [celina - 2014-09-17 17:54:11]:
ona nie mierzy ...tylko REKLAMUJE SWÓJ BIZNES :)
zdjecie uzytkownika
smiec - 2014-09-18 09:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale beznadziejny jest ten portal
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-18 13:05:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zzzz - 2014-09-17 18:00:53]:
Ja nie pracowałam przez to zakłamane biuro. Ale wiem co tam sie dzieje jeśli nie pracujesz po nocy to nie masz nic.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-09-18 15:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiedzieć to możesz jak widzisz na własne oczy w innym wypadku to się nazywa plotka
zdjecie uzytkownika
basia - 2014-09-18 18:48:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Pojechalam do holandii w ten weekend tez sie balam, bo jechalam sama. Po 2 dniach przepracowanych moge powiedziec , ze praca nie jest zla. Nie jest lekka, ale nie przesadzajmy nie jest katastrofa. Jesli ktos chce pracowac i zalezy mu na pracy jest ok
zdjecie uzytkownika
Wassenaar - 2014-09-20 08:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jak kazda inna niby się tak wydaje każdemu to proszę niech jedzie na wasenar zobaczymy czy tak będzie pięknie Idziesz 3 razy w tygodniu do pracy po 12 godzin w piątek na 16 godzin rygor każdy patrzy na ciebie źle robisz zawsze się znajdzie ktoś kto cię pod. .. panu ben owi no ale dobra 3 razy w tygodniu pracujesz jak ci się uda to 4 razy i na wypłatę bierzesz 154 € kup sobie jedzenie wybierz ciuszki pralki oczywiście płatne 5€ zostaje ci 100€ tygodniowo to jest ludzie 400 zl proszę was jeśli chodzi o oss to zgodzę się fajnie miło dużo godzin wypłaty ponad 240€ ale są plusy i minusy możesz pracować rok / 2 ale też 1 dzien nie spodoba sz się ekranowi to week poland także lepiej się zastanowić gdzie jechać elo
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie All-works
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x