Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o All-works

Pracowałeś w firmie All-works i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
paulka - 2014-07-22 12:19:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [żaba - 2014-07-22 12:00:48]:
Dzięki Żaba za takie info;)) będe na bieżąco pisac jak tam się sprawy mają
zdjecie uzytkownika
żaba - 2014-07-22 12:52:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli jestescie nastawieni na pracę to nie ma się czego bać :) powodzenia i kto wie może do zobaczenia :)
zdjecie uzytkownika
paulka - 2014-07-22 15:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś dostałam umowę z agencji na załączniku jest wpisane miasto Spijkenisse, a mówiono że wyjazd jest do Oss./, już nic nie wiem...
zdjecie uzytkownika
olka - 2014-07-22 17:57:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej paulka ja tez dostałam dziś umowę i pytałam się o to , Pani mi powiedziała , ze siedziba jest w spijkenisse a praca w wassenaar i oss. Moja kumpla pojechala dwa tygodnie temu do oss i chwali sobie , wiec tez jade
zdjecie uzytkownika
paulka - 2014-07-22 20:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olka - 2014-07-22 17:57:22]:
Hej Olka! a kiedy jedziesz?? albo kiedy masz byc w Oss?? Mi Pani powiedziała ze w sobote rano mozemy wyjechac, no ale do czwartku musimy czekac czy na 100%. Ty również?
zdjecie uzytkownika
paulka - 2014-07-22 22:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a i mam pytanie, jesli posiadam tylko konto polskie, a wynagrodzenie bedzie przelewane na to konto to jakim sposobem bede mogła wypłacic tam kase? Albo czy ktos pomoze mi w załozeniu konta w Holandii? czy zapewne trzeba liczyc na siebie?
zdjecie uzytkownika
Dolores - 2014-07-23 03:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej mam pytanko bo w ta sobote jade do Spijkenisse ze Śląska na filetowanie moze ktos jedzie również w tym terminie wraże czego podaje pisac Dami9114@interia.pl
zdjecie uzytkownika
jolka - 2014-07-23 08:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dolores - 2014-07-23 03:35:53]:
hej,ja jadę w sobotę ze śląska ale do wassenaar do siostry która jest tam miesiąc . Spijkenisse to tam jest ich biuro .
zdjecie uzytkownika
paulka - 2014-07-23 10:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jolka - 2014-07-23 08:13:29]:
Jolka a jak wrazenia siostry?
zdjecie uzytkownika
jolka - 2014-07-23 10:58:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zadowolona, ma cały czas godziny, nie raz marudzi że nawet za duzo :) ale po to jechala i ma fajna wyplate. Na domku tez ma symatyczne osoby , mamy razem mieszkac w pokoju wiec jak dla mnie super ;)
zdjecie uzytkownika
paulka - 2014-07-23 11:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jolka - 2014-07-23 10:58:32]:
Jolka a czy juz masz wyjazd potwierdzony na 100% ? bo mi powiedziała Pani że w czwartek moze potwierdzic czy wyjazd bedzie na 100 % i wtedy w sobote mamy wyjechac/
zdjecie uzytkownika
jolka - 2014-07-23 11:47:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez czekam na jutro na potwierdzenie
zdjecie uzytkownika
paulka - 2014-07-23 11:53:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jolka - 2014-07-23 11:47:36]:
ahaa rozumiem napisz do mnie na email zebysmy tu nie zasmiecały pjaworska1@gmail.com mam kilka pytan;))
zdjecie uzytkownika
jolka - 2014-07-23 11:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok
zdjecie uzytkownika
Byłam - 2014-07-23 19:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paulka - 2014-07-22 22:41:09]:
Jeśli masz polskie konto walutowe w ING to możesz tam płacić wszędzie kartą a wypłacać w każdym bankomacie( oczywiście jest niewielka prowizja). W innych bankach nie wiem jak jest, ale w każdym bądź razie konto musi być w Euro.
zdjecie uzytkownika
paulka - 2014-07-23 22:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy stawka netto to niecałe 5e. ? Czy mniej? bo nie ktorzy piszą, że od tych 5e jest jeszcze odciagane mieszkanie itp. Chyba to jest niemozliwe...
zdjecie uzytkownika
julja - 2014-07-23 23:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paulka - 2014-07-23 22:41:29]:
jak bendziesz miala 4'50 to bendzie super
zdjecie uzytkownika
paulka - 2014-07-23 23:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [julja - 2014-07-23 23:01:57]:
4,50 juz po odjeciu mieszkania itp tak
zdjecie uzytkownika
julja - 2014-07-24 00:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paulka - 2014-07-23 23:08:57]:
tak i mam te smieszne solarisy to wiem ile mozna dostac
zdjecie uzytkownika
Frank - 2014-07-24 08:46:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Byłam - 2014-07-22 11:39:15]:
Witam kolego co do oss to zalezy jak trafisz ja pracowałem ponad rok na myciu było ok dobre pieniądze potem na impacku praca normalna tempo normalne super.więc zalezy jak cie wrzucą najgorzej jest na kurach tam na taśmach tam jest piekło za podwujną pensje bym nie jechał ale to zależy od człowieka ludzie pracują narzekaja a i tak pracują wiec odpowiedz sobie sam na pytanie przed wyjazdem lepiej miećtroszkę pieniążków na tel.i w gotówce w raziecona powrotny bus pozdrawiam
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-21
Żródło: startpraca.pl
świętokrzyskie
(świętokrzyskie)
AllWork jest działającą na rynku europejskim licencjonowaną Agencją Pracy, Agencją Doradztwa Personalnego  na terenie Polski i za granicą, wpisaną do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 8764. Obecnie dla naszego Klienta poszukujemy osób zainteresowanych pracą na stanowisku:-kasjer/kelner do pracy w klubie sportowym -praca polega na podawaniu napojów, słodyczy oraz posiłków typu pizza, tosty -praca w syste
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
paulka - 2014-07-24 10:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [julja - 2014-07-24 00:19:42]:
Julja napisz do mnie na e-mail pjaworska1@gmail.com
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-07-24 10:58:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktoś wyrusza lub wyruszył z Mazur czy jest jakieś połączenie bezpośrednio do firmy i czy możliwość jest wyjechania grupką osoób ?
zdjecie uzytkownika
paulka - 2014-07-24 12:36:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamil - 2014-07-24 10:58:00]:
Kamil a gdzie jedziesz??
zdjecie uzytkownika
gabi - 2014-07-24 19:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie czy zjazd na urlop jest po 8 tyg czy tak jak na umowie po 6 miesiacach
zdjecie uzytkownika
ciapek - 2014-07-24 21:45:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gabi - 2014-07-24 19:29:44]:
urlop masz co 8 tyg
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie All-works
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x