Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o All-works

Pracowałeś w firmie All-works i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-09-18 15:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiedzieć to możesz jak widzisz na własne oczy w innym wypadku to się nazywa plotka
zdjecie uzytkownika
basia - 2014-09-18 18:48:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Pojechalam do holandii w ten weekend tez sie balam, bo jechalam sama. Po 2 dniach przepracowanych moge powiedziec , ze praca nie jest zla. Nie jest lekka, ale nie przesadzajmy nie jest katastrofa. Jesli ktos chce pracowac i zalezy mu na pracy jest ok
zdjecie uzytkownika
Wassenaar - 2014-09-20 08:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jak kazda inna niby się tak wydaje każdemu to proszę niech jedzie na wasenar zobaczymy czy tak będzie pięknie Idziesz 3 razy w tygodniu do pracy po 12 godzin w piątek na 16 godzin rygor każdy patrzy na ciebie źle robisz zawsze się znajdzie ktoś kto cię pod. .. panu ben owi no ale dobra 3 razy w tygodniu pracujesz jak ci się uda to 4 razy i na wypłatę bierzesz 154 € kup sobie jedzenie wybierz ciuszki pralki oczywiście płatne 5€ zostaje ci 100€ tygodniowo to jest ludzie 400 zl proszę was jeśli chodzi o oss to zgodzę się fajnie miło dużo godzin wypłaty ponad 240€ ale są plusy i minusy możesz pracować rok / 2 ale też 1 dzien nie spodoba sz się ekranowi to week poland także lepiej się zastanowić gdzie jechać elo
zdjecie uzytkownika
Cala elita - 2014-09-20 12:02:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego ben traktuje nas Polaków jak śmieci które można wyrzucac każdy z nas jedzie do pracy żeby zarobić każdy chce pokazać że potrafi pracować i chce pracować ale i tak to jemu nie wystarcza bo woli podejść do ciebie w trakcie pracy i powiedzieć pedale szybko a te marokancy to by tylko mówili power a sami hu robią są i pupile na zakładzie jak by mogli i mogły a szczególnie mogły to by zrobili mu L w trakcie pracy stop lizania [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A co do ekrana na rosmalen to on ma to głęboko chodzi sobie chowa się i patrzy z ukrycia nawet nie wiesz kiedy podejdzie do ciebie klepnie cie w plecy i powie tempo jeśli się mu nie spodoba twoje tempo to usłyszysz week poland i z długami do polski jedziesz jak masz za co . Jest jeszcze grubas na belgi gdzie znajduje się jeszcze jeden zakład tam jest ompak ale tam ludzie pracują po miesiac może dłużej lepsza stawka i wypłaty najlepsze tyle o nich przyjedz do allworks może zarobisz może nie heh pozdro dla tych wszystkich których wyrzucono za nic ....
zdjecie uzytkownika
malutka - 2014-09-21 18:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Moje opinie o tej firmie nie będą pochlebne,pomimo tego że udało mi się przetrwać do końca kontraktu.Praca jest ciężka zarówno dla dziewczyn które pakują filety jak i dla nożowników,jest szybkie tempo pracy do czego niestety trzeba się przyzwyczaić.Większość dziewczyn zapierdziela a tylko co niektóre najzwyczajniej w świecie się opierd.....ale to chyba kwestia tego że trzeba wiedzieć komu dać d....,żeby się nie narobić a żeby nikt Cię z pracy nie wyrzucił(w sumie mowa tu o jednej konkretnej osobie ).Co do brygadzistów to większość z nich jest ogólnie wporządku.Ja byłam na nowej hali więc mogę się wypowiadać tylko o brygadzistach z którymi przyszło mi pracować .Wojtek brygadzista od dziewczyn stojących na bakach to naprawdę fantastyczny człowiek pełen spokoju,któremu zależy na pracownikach,poza tym jest jeszcze kilku spoko brygadzistów.Ale jest też prawdziwa szuja wśród brygadzistów mowa tutaj o Andrzeju- brygadziście od nożowników.To naprawdę temat woda ale tak w ogólnym skrócie to największa szuja w Allworksie.Cwaniak jakich mało gów....umie a rządzi się jak mało kto.Uważa się za najważniejszego.Poza tym babiarz jakich mało upatrzył sobie taką jedną ale chyba mu dała bo nic nie robiła a miała spokój (szkoda tylko jego żony).Jeśli mu podpadniesz to Cię gnoi i szuka haka jak się Ciebie pozbyć .A jak już znajdzie haka to idzie lizać tyłek naszej głownej koordynatorce Monice i na drugi dzień już nie pracujesz (a to niespodzianka!)a On śmieje Ci się w oczy.Co do ludzi pracujących na hali to ogólnie są w porządku,na wielu można polegać jeśli potrzebuje się pomocy.A teraz pozdrowienia dla niektórych czyli Asi i Łukasza,Renaty,Agnieszki która zmieniła pracę na inną Ewy i innych ludzi pracujących na Nowej hali z którymi pracowałam .
zdjecie uzytkownika
Roman - 2014-09-22 20:24:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Przestrzegam wszystkich przed wyjazdem do wassenaar.warunki bytowe są urągające człowieczeństwu.Nie jedźcie tam nigdy proszę Was.Tam na miejscu podpisuję się całkiem inną umowę niż z agencją pracy.Nijaki Ben to ćpun a warunki pracy są tragiczne.Szkoda Waszych pieniędzy i stresu.
zdjecie uzytkownika
Kamila - 2014-09-23 08:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich,
Pracuję na wasenarze 4 miesiąc. Czytając te opinie wydaje mi się ze albo pisze je konkurencja, albo pracuje w innej firmie. Tak, zaraz się odezwą ,,mądre'' osoby które stwierdzą że utrzymuje sie tam jedynie dlatego ze swiadcze dodatkowe usługi(widocznie oni jedynie to potrafią). Wyobrazcie sobie że jesli ktoś chce pracować i wie po co tam pojechał to nie ma przeszkód żeby pracował !!
Owszem, domki to nie sa hotele 5 gwiazdkowe, ale halo ,kto jadac do pracy , wiedzac ze zakwaterowanie to bungale spodziewa sie nie wiadomo czego?! Na domkach wszystko jest(przynajmniej nie trzeba brac talerzy itp ze soba). Jak ktoś dba o porządek to nie będzie narzekał....
Jeśli chodzi o robotę to teraz jest sporo godzin, więc się nie dziwie że nie którzy nie dają rady a później udają pokrzywdzonych i wypisują idiotyzmy na forum. Gdyby faktycznie było źle to nie pracowałoby tu tyle osób!Wynagrodzenie tez jest ok, nie ma wiekówek, a poza tym jest nie trzeba znac jezyka i miec doswiadczenia i tak jak pisałam wcześniej jest dużo godzin.
Co do wypowiedzi Pana Romana.... ja podpisywałam umowe na miejscu z zakładem pracy ( co wydaje mi sie normalne). Warunki byly takie same jak w tej co podpisywałam w pl.
Wracam tam z urlopu za tydzień i moge polecic .
zdjecie uzytkownika
marcelina - 2014-09-23 09:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MOj brat u nich pracuje i sobie chwali a to jego pierwszy wyjazd za granicę.
zdjecie uzytkownika
Aniaaa - 2014-09-23 15:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam:)
Dzwonili do mnie i wybieram się do Oss w sobotę.Czytając niektóre opinie można się nieźle wystraszyc ale wole sama się przekonać jak tam jest:)
zdjecie uzytkownika
Aniaaa - 2014-09-23 15:37:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak by ktoś jechał tez w sobotę to piszcie:p anna.michalska-93@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Tut - 2014-09-24 20:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że różne opinie na temat warunków wynikają po prostu z różnych wymagań poszczególnych pracowników co do tej pracy. Jednym wystarcza najmniejsze minimum, a inni nie będą zbyt zachwyceni dobrymi warunkami i 5-krotnymi zarobkami. Każdy jest inny a najważniejsze jest to by samemu się tam odnaleźć.
zdjecie uzytkownika
benia - 2014-09-25 08:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyjechalam kilka tyg temu, wlassnie jestem na urlopie i wracam w ten wekend. Nie masz gwarantowanych godzin , ale nie schodze ponizej 43 g tyg. Za domek biora 65 euro. Pracowalam wczesniej przez inna agencje i tam byla tragedia, ta firme moge wam polecic, wyplaty na czas, praca jak praca, jak sie nie opierdalasz to jest dobrze :)
zdjecie uzytkownika
mikas - 2014-09-25 14:25:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dwa tygodnie temu wróciłem. Przepracowałem cały kontrakt. Praca jest ok, jesli wiesz po co jedziesz to na pewno sobie poradzisz . Godzinowo bylo około 45 /tyg . Byly oczywiscie tygodnie gdzie wiecej , ale nigdy nie zeszlo ponizej 40. Wyplaty co tydzien na konto( nie maja zaliczek). Domki ok, szalu nie ma , ale normalne warunki ( w niejednej firmie widziałem tysiac razy gorsze). Nie raz widziałem jak przyjezdzali nowi i byli zaskoczeni ze nie dostaja kasy za darmo tylko trzeba pracować ... A pozniej takie sieroty wylewaja swoje smuty na firme bo oni nie sa nauczeni pracy.
Ja z pewnością jeszcze z nimi będę jechał
zdjecie uzytkownika
zdzichu - 2014-09-25 14:55:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam jak narzekacie że trzeba pracować a co byście chcieli stać i słupy podpierać.
Ludzie ta firma może nie jest najwspanialsza ale płaci godziny też zapewnione masz są gorsze firmy pojedziesz i bedziesz tydzień siedzieć na tyłku a później dostaniesz solaris
-200 euro bo domek nie jest darmowy ubezpieczenie też.
A ci co narzekają znam te typy osób raz trafili dobrze i myślą że już zawsze tak będzie.
Ludzie tu pracują całe kontrakty 6 mieś nie jeden wraca po pałzie dużo osób dostaje szanse nauki na nóż.
Radze przyjechać spróbować zawsze możecie sie zwolnić nikt was nie zabije .
zdjecie uzytkownika
Królik - 2014-09-25 15:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zdzichu - 2014-09-25 14:55:13]:
Wybieram sie tam dostałem już telefon , 4 pazdziernika jestem gotowy jechac czekawe kogo trafie na domku...Pozdrawiam z Katowic - Piotrek
zdjecie uzytkownika
kitka - 2014-09-26 09:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, jestem nie perwszy raz w pracy w holandii a 5 miesiac robie tu i all-works naprawde jest ok, prawda jest taka ze jak chcesz pracowac i jestes nauczony pracowac to bedziesz pracowal, prawda jest ze praca nie nalezy do najlzejszych, ale mozna to ogarnac i jest ok. z kasa nie ma zadnych problemów co tydzien w piatek rano jest kasa na koncie, dochodza dodatki wakacyjne i urlopowe, nie wierz w opinie ludzi, którzy byli tu 3 dni i jedyne na co ich teraz stac to pisanie bzdur, zreszta na kazda firme tego typu pisza takie rzeczy, pozdro
zdjecie uzytkownika
Żyrafa - 2014-09-26 14:55:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od jakiegoś czasu obserwuję to forum.Czy naprawdę nie rozumiecie, że jak nie przyjedziecie to my będziemy mieć więcej godzin i hajsu? tak więc dalej bójcie się tej pracy.
zdjecie uzytkownika
marcelina - 2014-09-26 15:21:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie, ale niestety polski naród ma to w sobie że zamiast się samemu przekonać to słuchają się osób których w życiu na oczy nie widziały i pewnie nie zobaczą. Gratulacje :)
zdjecie uzytkownika
Roman - 2014-09-26 22:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Olaaa - 2014-08-29 09:09:09]:
Chyba coś Ci się pomyliło dziewczynko.To Ty chyba nie byłaś w Wassenarze tylko gdzie indziej i głupoty pleciesz.Kłamiesz w żywe oczy.300euro a to dobre.300 euro to Ty chyba na oczy nie widziałaś.
zdjecie uzytkownika
Roman - 2014-09-26 22:58:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Olaaa - 2014-08-29 09:09:09]:
Sory Ola to nie do Ciebie było tylko do Alicji
zdjecie uzytkownika
Szaman - 2014-09-27 16:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie, ja się w piaetk zgłosiłem przez agencje do pracy i czekam teraz na telefon, wpadłem na pomysł się dowieziec czegos o tej pracy poprzez opinie online, jest tu dużo negatywynych opinii i zakłdam ze mobinng jest tam na poraku dzinnym, pracowałem w firmie gzie mobinng to podstawa oraz nacisk na produkcje, mam wiele pytan i mam nadzieje ze ktoś szczerze odpisze:

pyt 1 : jakie sa godziny pracy?
pyt 2 : czy posiada może ktoś jaks dokumentacje zdjęć czy filmków z samej pracy?
pyt 3 : czy w domkach jest woda?
pyt 4 : czy sa tam ludzie mili którzy przeszkolą na stanowiskach pracy
pyt 5 : czy zdarzaja się wypadki w pracy oraz jakie?

pyt6 :gzie szukac pomocy jak już człowieka wywala z roboty?
pyt 7 za co najczęściej ludzie z pracy wylatują
pyt 7 czy weekendy sa wolne czy jest to system 4brygaowy
pyt 8 le potrzeba czasu majac checi szybko opanować swoje obowiązki oraz czy stanowiska pracy sa zmieniane?
pyt 9 : czy pojemniki z ymi kurcakami sa ciezke tzn chodzi m o przypuszczalna wage?
pyt 10 czy w domkach jest internet
pyt 11 i chyba ostatnie, co powinienen wziasc z sobą do pracy , np. czy mogę mieć swoje obuwie ochronne w eleganckim stanie oraz potrzebne rzeczy żeby przetwarac przynajmniej 2 tygodnie

Pozdrwaiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
justyna - 2014-09-28 14:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mikas - 2014-09-25 14:25:12]:
Mój mąż dostał ofertę wyjazdu . Na stronie internetowej pisało ze stawka jest 8,63 burto jestem ciekawa ile jest na rękę ile wychodzi to tygodniowo
zdjecie uzytkownika
jolka - 2014-09-29 13:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak chcecie wiedziec jak tam jest piszcie, jolkajolka108@interia.pl
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-09-29 13:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyjechalem w piatek na oss i moge stwierdzic , ze jest ok nie ma sie co bac, Domki sa ok . Nie dziwie sie, ze ludzie wylatuja, gdyz przyjechala jedna gosciowa i od razu tak dala w czajnik , ze chodzic nie mogla. OD razu wyleciala i pewnie teraz napisze negatywna opinie. Ja jestem bardzo zadowolony i w weekend przyjezdza moj brat . do zobaczenia
zdjecie uzytkownika
aria - 2014-09-29 22:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [justyna - 2014-09-28 14:48:33]:
Jeśli masz na koncie do 40 godz tygodniowo netto wychodzi 4,7 euro, godziny powyżej 40 płacone są w wys 125% a to daje ok 5,7 euro.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie All-works
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x