Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o All-works

Pracowałeś w firmie All-works i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Katon - 2015-01-16 15:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kama - 2015-01-16 13:52:05]:
Ja nikogo nie obrażam. Chcę po prostu znać prawdę. Chcę skonfrontować negatywne opienie z innych forów z faktami. Stąd moja prośba do pracujących tam osób aby napisały jak jest naprawdę. Nie chcę wyjeżdżać w ciemno, jestem gotów do cięzkiej i uczciwej pracy, ale za to chcę być godnie traktowany. Stąd chodzi mi tylko o prawdę. jak tam jest teraz, jakie są warunki pracy i jak postępują z Polakami. Nie wiem po co tyle agresji i takie zdziwienie? Proszę o info
zdjecie uzytkownika
green devils - 2015-01-16 16:01:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a co chcesz wiedziec ? ja ci opowiem bo nie dawno wrocilem i nie bylo kolorowo
zdjecie uzytkownika
kama - 2015-01-16 17:09:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Katon - 2015-01-16 15:09:03]:
wystarczy że przeczytasz ze zrozumieniem wcześniejsze posty.
Byłam tam i praca nie jest lekka ale da się zarobić i jesli nie jedziesz imprezowac to bedzie ok
zdjecie uzytkownika
Katon - 2015-01-17 15:21:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [green devils - 2015-01-16 16:01:46]:
Please, daj info:
1. Ile godzin tygodniowo się pracuje i ile dni? Czy codziennie?
2. Jaka jest stawka godzinowa brutto a ile wychodzi czysto na rękę?
3. Jak z zakwaterowaniem (czy możliwe warunki mieskzniowe) po ile osób w pokojach.
4. A przede wszystkim jak traktują Polaków? I czy to prawda iż koordynator stosuje mobbing i przemoc fizyczną? Czy to może ściema?
I powtarzam iż chodzi mi tylko o obiektywną prawdę. A nie mam zamiaru tam jechać na imprezę tylko aby cięzko zap(...)
zdjecie uzytkownika
green devils - 2015-01-17 16:55:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Katon - 2015-01-17 15:21:54]:
w tygodniu pracujesz 3, 4 dni.na ręke masz niecale 5 euro.brutto 8,50. warunki mieszkaniowe takie sobie da sie mieszkac tylko bardzo maly pokoj. mieszkasz po 4,5 osob w domku .w pokojach max 2 osoby ja mieszkalem sam. .nie ma zadnego mobbingu!!! przynajmiej ja nie doswiadczylem. a robota ciezka trzeba szybko robic. musisz miec tak zwane tempo bo jak nie to bedziesz do odstrzalu albo cie przezuca gdzie indziej jak bedziesz sie dobrze sprawowac.
zdjecie uzytkownika
Katon - 2015-01-17 23:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [green devils - 2015-01-17 16:55:06]:
Dzięki za info. Ale powiedz mi jeszcze - 3-4 dni roboty, ale po ile godzin taki dzień pracy? I czy miałeś stycznośc z niejakim Benem bądź Bennym z firmy? Jeśli tak, to czy naprawdę on taki straszny jak go opisują? Napisz mi jeszcze to, please. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
green devils - 2015-01-18 08:21:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Katon - 2015-01-17 23:21:50]:
pracujesz przewaznie po 10 , 11 godzin.nie ja nie mialem z nim stycznosci bo on jest na wassenarze a ja bylem w oss.widzialem go tylko raz.takze nie powiem ci jaki jest ale tez slyszalem o nim rozne wiesci
zdjecie uzytkownika
green devils - 2015-01-18 08:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aha bo zapomnialem . wczesniej byly 3 przerwy po 15 minut i 1 pol godzina. teraz jest 3x 20 minut. jesli bedziesz jeszcze cos chcial wiedziec to pisz.pozdro
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-01-18 09:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Katon - 2015-01-17 15:21:54]:
jak chcesz wiedzieć jak jest napisz na xyz343@interia.pl . Pracowałam na Wasenarze
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-01-19 14:24:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jedzie ktos do Wassenaar w sobote?:)
zdjecie uzytkownika
BUNGALICE I BUNGALE - 2015-01-19 15:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAK ZA 1 TYDZIEŃ PO ZJEŹDZIE NIE POWROCIE NIE ODDAWAJĄ KASY! ZABEZPIECZENIE DALSZEJ BIEDY I UMOWY!!!!!!!!! LEPRZE GÓWIENKO W POLU NIŻ W AKORDZIE BUN GOLU POWIEM KROTKO KTO W HOLANDII ZAROBI 800 EURO I MA Z TEGO SATYSFAKCJĘ MASAKRA CO NAJMNIEJ MUSI BYĆ 145O RESZTĘ BIORĄ ZŁODZIEJE A GDZIE SOCIAL!!!!! CHCESZ SIĘ DZIECI DOROBIĆ TO DO BUN GALI NIC WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!! LUB POSTÓJ UH UH
zdjecie uzytkownika
beata1983 - 2015-01-19 15:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jade teraz w sobote na wassenar z pomorkiego moj tel 797769233 kto jedzie niech sie odezwie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
tragedia - 2015-01-19 16:09:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beata1983 - 2015-01-19 15:50:46]:
nawet nie jedz !!!!!!!!!!!! i już mi cie zal,ty nie wiesz co jest masakra !!!!!!!!!!!!!!! BIEDA!!!! I POSTOJE!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
jjhhhh - 2015-01-19 21:39:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedno wielkie dno kawaler może jechac ale nikt kto ma rodzine bo nie wyrobi
zdjecie uzytkownika
Katon - 2015-01-19 23:24:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [green devils - 2015-01-18 08:21:20]:
Jeszcze jedno pytanie: Piszesz iż pracuje się 10-11 godzin, ale czy w ten czas wliczasz przerwy (wiem że nie są one płatne). Czy te 10-11 godzin to pełny czas pracy? Daj info please.
zdjecie uzytkownika
violka34 - 2015-01-20 07:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Katon - 2015-01-15 22:17:49]:
Witam wiec juz ci piszę,praca cięzka ale to kwestia wdrozenia się.Prauje tylko 3 dni w tyg.mówią że to tylko na poczatku tak,zobaczymy...Zarobki zostawiają wiele do zyczenia na umowie stawka 8.66 na reke wychodzi 4.77 wiec łatwo obliczycjak duzy podatek zabieraja wychodzi jakos 48% warunki mieszkaniowe ciasne pokoje,dosc przytulne.Pozdrawiam i powodzonka:-)
zdjecie uzytkownika
Katon - 2015-01-20 07:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [violka34 - 2015-01-20 07:21:36]:
A gdzie pracujesz Violu ? W Wasenar czy Oss? I czy masz kontakt z Benem/Bennym? Jeśli tak, to napisz jaki on jest? Czy naprawdę taki straszny jak go na forach przedstawiają?
zdjecie uzytkownika
green devils - 2015-01-20 09:36:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie w ten czas nie wliczam przerw. tyle wychodzi . jezdzisz roznie jak jest duzo roboty to wyjazd 5 lub 6 rano
zdjecie uzytkownika
Kamil1992 - 2015-01-20 15:39:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Czy jedzie ktoś z was teraz w ten piątek ? bo ja jadę mój numer to (usunięte przez administratora).Woj. Lubelskie
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-01-20 17:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej wszystkim. Ja jadę w ten piątek tj. 23, z chłopakiem, z Łodzi. Ktoś jeszcze rusza?
zdjecie uzytkownika
Beata - 2015-01-20 18:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ola a na co Ty jedziesz? bo ja dostaam dzis telefon na pakowanie karmy w Rheine
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-01-21 11:53:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Beata - 2015-01-20 18:19:59]:
Nie wiem, nie powiedzieli dokładnie na co. Wiem tylko tyle, że do drobiu.
zdjecie uzytkownika
gumis - 2015-01-23 17:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemka..mi kazali przyjechac do biura na podpisanie umowy niewiem co robic..???jak tak jestda sie zarobic?
jehac?
priv.rafal1987@opoczta.pl
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Niema
Pytania: Od kiedy
zdjecie uzytkownika
gumis - 2015-01-23 17:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kto jedzie dajcie znac sms lub tel na nr 690469252..
STRZAŁKA....
zdjecie uzytkownika
green devils - 2015-01-24 20:32:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcialbym podziekowac sylwkowi !!! pamiec to rzecz swieta DZIEKOWA ZIOMECZKU :D***https://www [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] com/watch?v=nLdgtIujJGw
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie All-works
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy All-works?
Zadaj pytanie
x