Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o All-works

Pracowałeś w firmie All-works i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-12-03 12:53:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda gadać maskra wielka za 3 dni pracy masz 149 euro wypłaty od 5 rano do 18 wstajesz o 3 rano pralka 5 euro internet 25 euro /www.facebook.com/marzena.sosnicka.10 A Ta laska tp pusta lala , co kopie ludzi i wyzywa wredna.
zdjecie uzytkownika
Niezadowolony - 2014-12-03 13:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ala - 2014-12-02 17:48:39]:
To musi dobrze dawać.Proszę mówmy prawdę!!!
zdjecie uzytkownika
Odradzam - 2014-12-03 13:50:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To forum jest przekabacone przez paniusie z agencji All-Works przysłaniaja komentarzami prawdziwe zycie jakie tam jest. Nawał tym KŁAMSTW pozytywnych opini szokuje tych ludzi którzy tam pracują.Uważajcie na zadowolonych!!!
zdjecie uzytkownika
Jimmy - 2014-12-03 13:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jadę do nich teraz w weekend swoim autem jak ktoś wyjeżdża a jest zainteresowany żeby się ze mną zabrać(zawsze to taniej niż w jednego)to dzwońcie.606923996
zdjecie uzytkownika
marian - 2014-12-03 13:58:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [RR - 2014-12-03 12:47:08]:
co to jest ,,obuz'' ?
jesli tak samo pracujesz jak pisze to nie dziwie sie .... ja pracowałem i jestem zadowolony tak jak wiele innych osób
zdjecie uzytkownika
zdzichu - 2014-12-03 14:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej ja bylem w Oss jakis czas temu i dla mnie bylo spoko pieniadze na czas robota zawsze byla nawet nad godziny robilem teraz chce jeszcze jechac na Wasenar jak ktos nie boi sie roboty to da rade no chyba wiadomo ze placi sie za wszystko a co w Polsce masz lepiej oplaty jeszcze gorsze!
zdjecie uzytkownika
marian - 2014-12-03 14:07:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zdzichu - 2014-12-03 14:02:57]:
zdzichu, oni w polsce nie płacą bo pewnie jeszcze na utrzymaniu mamusi i tatusia a pozniej brutalne zderzenie z rzeczywistością. Niestety moi drodzy, nikt za Was nie będzie płacił. W polsce tez placicie za internet , tv o paliwie itp nie wspominajac. Ale widac ze są naiwni ludzie ktorzy wierzą ze wszystko w zyciu za darmo a oni przynajmniej przed wyjazdem mowia za co sie placi wiec wiadomo
zdjecie uzytkownika
miśka - 2014-12-03 17:14:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co TY pieprzysz? neta mozesz kupic sobie na wlasna rękę jesli jestes kumaty a nie od nich jesli nie pasuje ci cena. Przejedz sie do innych agencji to zobaczysz jakie tam maja ceny. A co do tej marzeny to widac ze zal ci dupe sciska bo widocznie tobie nie dala
zdjecie uzytkownika
rodriguez86 - 2014-12-04 02:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś w piątek lub w sobotę ? z opolskiego albo śląskiego, chętnie się zabiorę, dzwoncie(usunięte przez administratora)pozdro
zdjecie uzytkownika
rodriguez86 - 2014-12-04 02:32:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiscie podzielimy si e kosztami, razem zawsze taniej.
zdjecie uzytkownika
Adi - 2014-12-04 09:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem tydzien w Wassenaar a pracowałem jeden dzień. Zatrudnili za dużo osób i nie mają co z nimi zrobić. Wieczorem mowia,że ide do pracy, a rano jestem skreślony z listy. Nikt o niczym nie informuje i nikt nic nie wie. Po prostu czeski film! Warunki zakwaterowania fatalne. Szef to jakiś psychol, który traktuje Polaków jak podludzi.Odradzam wszystkim to biuro!!! P.S. Jak czytam pozytywne komentarze na ich temat to mam wrażenie,że pisza je pracownicy biura z Opola i Lublina, bo rzeczywistość jest zupełnie inna.
zdjecie uzytkownika
Jadę - 2014-12-04 09:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rodriguez86 - 2014-12-04 02:31:19]:
Ja jade teraz w sobote tel.606923996
zdjecie uzytkownika
waldi - 2014-12-04 13:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, ktoś z podkarpackiego chce się zapisać na wyjazd / wyjeżdża na czasie niech sie odezwie tutaj.
zdjecie uzytkownika
Jola - 2014-12-05 11:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej jestem prosta kobita po zawodowce nie znam rzadnych jezykow w Polsce pracy nigdzie nie moglam znalezc a jak cos znalzlam to za tak smieszne pieniadze ze wyzyc by sie z tego nie dalo. Niedawno wrocilam z Oss i chce tam jak najszybciej wrocic, bo w naszym kochanym kraju pracy za takie pieniadze nie znajde.
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2014-12-05 14:16:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lipa tam jest.Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
TenOn - 2014-12-08 13:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, otrzymałem propozycję pracy w All works, na produkcji przy drobiu. Ponoć praca jest i można wyciągnąć po odtrąceniach 200 euro na czysto i więcej a przy moich opłatach te 200 euro to minimum. Ktoś coś wie? Pracowałem w Nl przez 2 biura i jedno było wporządku, jednak nie mają wolnych wakatów, a drugie mimo że pracowałem cały tydzień to zarabiałem nie wiele Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
marta - 2014-12-08 14:01:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [TenOn - 2014-12-08 13:49:19]:
hej, pracowałam u nich i tygodniowke mialam 240 lekko
zdjecie uzytkownika
thomson - 2014-12-08 14:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marta - 2014-12-08 14:01:39]:
potwierdzam, ja mam podobnie. Obecnie jestem na urlopie bo szykuje sie wiecej godzin przed świętami więc nie zjade
zdjecie uzytkownika
krycha - 2014-12-08 17:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
8.63 to tak naprawdę niecałe 5 euro na godz domek jak dla chomika na 6 osób tygodniówka czasem 70 euro a czasem 130 nigdy 200 pralka suszarka płatne internet 25 euro i nie chodzi . Zapraszam jezeli chcesz wycieczkę za ok 300 zł ( bilet)
zdjecie uzytkownika
TenOn - 2014-12-09 11:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie interesuje mnie zarobek 100 euro tygodniowo, moje miesięczne opłaty wynoszą około 2500 zł więc potrzebuję zarobić minimum 3200 żeby opłacić i móc jako tako żyć, jeśli te 240 euro było by tak jak pisze marta, to w porządku, ale trochę stracha mam że mogę nie zarobić tyle i popadnę w długi, a ja chcę jechać i zarabiać, gdyby była konieczność to mógłbym pracować 7 dni w tygodniu. Wiem jednak że w Nl żadne biuro nie zagwarantuje mi stałych godzin pracy, myślę czy w Pl nie zarobię te 3 tysie harując jak wół.
Poproszę jeszcze jakąś opinię jeśli ktoś to przeczyta.
Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
marcel - 2014-12-10 11:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [TenOn - 2014-12-09 11:35:12]:
zjechałem od nich tydzien temu, tygodniówka była w granicach 245 euro
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2014-12-12 20:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HaHa daje daje i ludzi smaći jak umie a Ben to Cwel i ona tak samo ta praca to szok powinni zamknąć ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na zawsze
zdjecie uzytkownika
mila - 2014-12-13 07:30:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TA FIRMA WIELKA JEDNA SCIEMA a najgorsze jest to ze taki prostak jak czerwony wywala ludzi i nic mu nie zrobia ale niech on sie nie cieszy bo kiedys i na niego pszyjdzie czas wywalenia z tej firmy
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Niema
Pytania: Od kiedy
zdjecie uzytkownika
mila - 2014-12-13 12:36:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ta cała irena to tesz powinna z tej firmy wyleciec kierowniczka zamieszania
zdjecie uzytkownika
marlena z wakum - 2014-12-20 22:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracowalam na oss,praca 4 dni w tygodniu,wyplaty zawsze terminowe,jak godziny nie zgadzaly sie to sie dopisywalo na liste i poprawiano to.Jak masz za wiele godzin to daja wolne,srednio okolo 38-45.niektorzy staja na nóż i mają okolo 100 euro więcej na tydzień, to wybrańcy.widze ze tu pisza ze jak nie liczysz na wakacje i chlanie to zarobisz,jest jednak istotny fakt:wiele osób przyjezdza i nie ma tempa no masakra zeby nie dac rady na kratkach.bungale: w zime zimno w lato nie idzie usiedzieć w środku-to nie żart.praca od 6-18,przerwy okolo 1,15 min nie placa za nie.Wiele osób siedzi na bungalach i pracuje ze trzy dni w tygodniu,więc moze trafic na Ciebie.Ale nowi jak przychodza i maja konkretne tempo to raczej ida do pracy.teraz sa zdesperowani chyba bo trzymaja tak powolne osoby a filety i tak zbieraja sie w ogromne stosy ha ha.jakies pytania to napisze jeszcze a jesli ktos napisze ze nie pracowałam tam to zacytuje " tempo ja?" pracownicy wiedza o kogo chodzi.a czerwony ktory kocha swoja zone ,zalicza kaske z udek zeby postawic ja na noz wiec jest inna opcja "awansu" gdyby ktos pytal to do niego he he.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie All-works
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy All-works?
Zadaj pytanie
x