Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o All-works

Pracowałeś w firmie All-works i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-10-22 21:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [amelka - 2014-10-22 13:10:01]:
200 euro tygodniowo brutto czy na czysto?
zdjecie uzytkownika
ulka - 2014-10-23 12:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli pracujesz tak samo jak piszesz to się nie dziwie....
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2014-10-24 15:24:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktos jutro do wassenar?
zdjecie uzytkownika
kama - 2014-10-24 15:37:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Patryk - 2014-10-24 15:24:54]:
hej, ja jade
zdjecie uzytkownika
Lajk - 2014-10-27 09:27:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warunki chyba są w miarę niezłe. Oczywiście kokosów się nie zarobi, ale zawsze jakieś pieniądze można odłożyć. Możecie mi powiedzieć gdzie znajdowaliście oferty pracy dla siebie? Na ogólnych portalach czy wrzucali je na swoją stronkę internetową? Ciekawe jak z pracą będzie z początkiem 2015 roku, bo wtedy chciałbym zacząć.
zdjecie uzytkownika
LEWY 108 - 2014-10-27 16:16:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest gitara (polecam) pozdro dla kumatych kumających i tych którzy twierdza ze kumają .
zdjecie uzytkownika
edyta - 2014-10-28 10:08:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktos w piatek do Oss? czy tam jest az tak kijowo??
zdjecie uzytkownika
kinia - 2014-10-28 10:58:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [edyta - 2014-10-28 10:08:21]:
hej,

wróciłam z oss 3 tygodnie temu, praca jest ok, wypłaty na czas. Zakwaterowanie tez ok, ale jesli szukasz hotelu 5 gwiazdkowego to nie masz czego tam szukac. Jesli jedziesz z nastawieniem na prace a nie imprezy to bedziesz zadowolona.
zdjecie uzytkownika
edyta - 2014-10-28 13:57:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kinia - 2014-10-28 10:58:05]:
dzięki na imprezowanie jestem już trochę stara:) a co do zakwaterowania byle na głowę nie ciekło:)chodziło mi o to czy nie kombinują z kasa i jak z godzinami bo opinie sa tu bardzo rożne. dzięki i pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kinia - 2014-10-28 14:15:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [edyta - 2014-10-28 13:57:15]:
ja zawsze wypłaty miałam regulanie na koncie, nigdy nie zdarzyło mi się żeby było jakieś opóźnienie albo coś się nie zgadzało, zresztą wszystkim moim znajomym też.
Domki to takie typowe holenderki,ogolnie warunki dobre :)
zdjecie uzytkownika
asia - 2014-10-28 15:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jedzie ktoś w sobotę do Wassenaar?
zdjecie uzytkownika
edyta - 2014-10-28 18:28:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jedzie ktos w piatek do Oss?
zdjecie uzytkownika
edyta - 2014-10-29 08:37:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś może mi powiedzieć jaka jest stawka za godzinę ale netto?????
zdjecie uzytkownika
MArjoBros - 2014-10-29 10:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jade w sobote do oss
zdjecie uzytkownika
edyta - 2014-10-29 11:01:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sobotę nie w piątek?
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-10-29 13:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez dostałam propozycje do oss w sobotę wyjazd
zdjecie uzytkownika
marta - 2014-10-29 13:57:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ewa - 2014-10-29 13:50:40]:
Hej, ja też jadę w sobotę do oss. Jedziesz może ze śląskiego?
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-10-29 14:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do marta
tak jadę ze slaskiego
co myslisz o tych wpisach
zdjecie uzytkownika
marta - 2014-10-29 14:31:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ewa - 2014-10-29 14:19:10]:
Ja jestem spokojna bo jest tam już moja siostra 3 miesiące i chwali sobie :) wiem ze to nie prawda co tu pisza
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-10-29 14:36:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marta - 2014-10-29 14:31:45]:
To do zobaczenia w sobotę. Choć się jeszcze zastanawiam. Mam dać jutro odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
marta - 2014-10-29 14:43:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ewa - 2014-10-29 14:36:22]:
wg mnie nie ma co się zastanawiać, ja jadę pewna co i jak bo wiem wszystko od siostry i wiem ze warunki są dobre :)
zdjecie uzytkownika
ziuta - 2014-10-29 16:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, ja też jadę w sobotę do Oss. jedzie ktos z opolskiego
zdjecie uzytkownika
Mikołaj - 2014-10-29 20:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jadę z kujawsko-pomorskiego. Jest ktoś?? Inowrocław
zdjecie uzytkownika
Mikołaj - 2014-10-29 20:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A do jakiej miejscowości w Holandii dojeżdżacie? Ja do Arnhem. Byłoby fajnie jakby ktoś jeszcze tam dojechał.
zdjecie uzytkownika
ANIA - 2014-10-30 22:24:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ziuta - 2014-10-29 16:46:05]:
a z jakiej miejscowości jedziesz z opolskiego
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie All-works
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x