Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Haering Polska

Pracowałeś w firmie Haering Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
5t6y7u8 - 2015-12-30 15:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zastanawiam sie dlaczego nigdzie nie ma zadnych nowych ofert pracy od firmy Haering Polska, pamietam ze niedawno szukali informatyka i kierownika magazynu
zdjecie uzytkownika
112 - 2016-01-01 17:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [5t6y7u8 - 2015-12-30 15:32:21]:
Chyba ci sie firmy pomyliły :) Ta firma nigdzie nie wystawia ofert pracy tacy są rozchwytywani ;)
zdjecie uzytkownika
szen - 2016-01-02 22:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem w grudniu rok temu firma poszukiwała jeszcze pracowników na stanowisko Kierownika Magazynu, widocznie ktoś już się dostał i nie zamierza się zwalniać.
zdjecie uzytkownika
lala - 2016-01-04 22:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szen - 2016-01-02 22:17:59]:
Magazynu stali ?
zdjecie uzytkownika
werty - 2016-01-05 01:39:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@szen no dokladnie ja tez pamietam ze takie oferty pracy od nich były..i oprocz kierownika magazynu to szukali takze informatyka, wiec nic sie nikomu nie pomylilo
zdjecie uzytkownika
kalin - 2016-01-07 11:38:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jaka jest szansa że przeprowadzą na wyższe stanowiska rekrutacje z zewnątrz bo powiem szczerze nie spotkałem się, żeby woleli kogoś awansować. Dajcie znać.
zdjecie uzytkownika
abdal - 2016-01-08 11:02:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przyszly jakies nowe maszyny?
zdjecie uzytkownika
Nie - 2016-01-14 01:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie @kalin to jest często problem w takich firmach, że z awansem bywa ciężko, bo jak mówisz wolą osoby z zewnątrz, w ogóle podobno idą podwyżki, wiesz coś?
zdjecie uzytkownika
gm - 2016-01-15 11:29:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz to już nic nie przyjdzie
zdjecie uzytkownika
Mikron - 2016-01-24 13:13:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jak? Są zmiany? Doszły nowe maszyny? Są podwyżki?
zdjecie uzytkownika
kopiec - 2016-02-02 18:48:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [q - 2015-10-11 12:36:56]:
witam do którego dnia miesiaca jest przelewane wynagrodzenie?
zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2016-02-04 08:28:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do 10 najpozniej
zdjecie uzytkownika
b - 2016-02-11 23:12:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, mam pytanie . Czce dosać się do haringa ale w bubsheim gdzie złożyć podanie, może ktoś tam pracuje, moźe znacie kogoś
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-02-12 17:47:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [b - 2016-02-11 23:12:22]:
znam wszystkich
zdjecie uzytkownika
Losiu - 2016-02-24 09:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy dawali pity bo w tamtym roku pracowałem ale na razie mi nie przysłali
zdjecie uzytkownika
kroll - 2016-02-27 08:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Losiu - 2016-02-24 09:28:02]:
Mi przysłali juz w stycznniu:)
zdjecie uzytkownika
Hart - 2016-03-08 16:01:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam cena za obiadki:)?
10 zł to chyba najdrożej w mieście?
zdjecie uzytkownika
aron - 2016-03-09 22:04:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Zna ktoś ta najmłodszą panią co sprząta?może jakiś kontakt ktoś do niej posiada?
zdjecie uzytkownika
Adler - 2016-03-10 18:27:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co obiadków,
Panie Jacku, są trzy wyjścia:
1.robimy cenę jak w Niemczech czyli 3 złote,
2.zostawiamy cenę 10 zł, ale podnosimy zarobki do poziomu jaki mają Niemcy w Haeringu czyli 10 000 zł,
3.Je Pan sam, ...no może jakiś kierownik przyjdzie żeby nie podpaść.

zdjecie uzytkownika
krasnal - 2016-03-10 22:17:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wam to jeszcze niech wybudują noclegownie jakąś żebyście się przekimali na szybko i z roboty możecie nie wychodzić:)
zdjecie uzytkownika
jablon - 2016-03-11 17:14:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Też chętnie bym ją poznał bliżej ale w pracy nie ma możliwości pogadania z nia bo zawsze z kimś jest .Fajna laska z niej a o oczach jakie ma to już nie wspólne.Dajcie jakiś kontakt do niej.Tyle wiem że na imię ma Kasia
zdjecie uzytkownika
Maly - 2016-03-14 18:40:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Szkoda że firma wcześniej przed wybudowaniem jadłodajni nie przeprowadziła badań jakie sa oczekiwania społeczeństwa tam pracującego.. wtedy zarząd miałby zarys tego czego ludzie naprawdę oczekują czy jakiś rarytasow gdzie normalnie stoluje się kierownictwo za 20-25zł czy zwykłych domowych obiadów w cenie normalnej jadlodajni w granicach 12zł i wtedy dofinansować takowy posiłek np . W 70% . Teraz mieć pretensje do ludzi ze nie chcą jeść. Nie trzeba się długo zastanawiać by znać powody. M.in :
Porównując stosunek zarobków do tej ceny w PL a DE ( czy tam pracują inne ręce lepsze?) Zgadzam się albo powinno się podnieść zarobki albo znacznie obniżyć koszt posiłku.. kolejna sprawa to komu chciałoby się wychodząc po 8godzinach ciężkiej pracy stać przy kolejnym czytniku by odbić się i moc zjeść posiłek razem z ok.700osob po zmianie rannej zamiast jechać na obiad w gronie rodzinnym . Ludzie po pracy chcą odpocząć od niej a nie przez kolejny czas widzieć te same twarze i wyczekiwac posiłku.. jestem pewien że nie jedna restauracja byłaby w stanie zrobić upust na obiad dwudaniowy wykupując u nich karnet na np.20 dan w cenie ok.10zł i to z możliwością np.zabrania drugiego posiłku dla małżonka czy dziecka na wynos (tam nie ma problemu z sanepidem) ewentualnie z dowozem na konkretną godzinę w cenie 3zł.. na terenie miasta. Uważam że to był zły start z ta ankieta ludzie się zrazili i chyba już tak zostanie. Proponuję w tym miejscu by lepiej powstało centrum darmowej rozrywki dla pracowników by mogli np w weekend przyjść z rodziną i się rozluźnić odpocząć czy to w formie kawiarenki z kręgielnia czy np. Kinem bądź też obiekt z basenem ... Bo szkoda takiego miejsca by świeciło pustkami ..
Ps. Mógłby zarząd pomyśleć nad jakimś przedszkolem dla dzieciaków to pewnie zdało by egzamin.

Miło jakby firma pomyślała o ułatwieniu życia setki pracowników tak żeby było im lżej , żeby wiedzieli ze pracują w renomowanej Niemieckiej placówce znanej na cały świat.. żeby poczuli się tak samo jak Ci wszyscy pracujący w Firmie Haering w innych zakątkach świata .. Bo ludzie chcą pracować i godnie żyć .. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kucharz - 2016-03-15 22:02:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zmuszą was do tych obiadków nie do takich już rzeczy zmuszali,jeszcze będą was karmić za kierownika za prezesika za premie za... :)
zdjecie uzytkownika
amil - 2016-03-19 20:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno widze, z ejest u nich dobra oferta pracy jako Kierownik Magazynu, tylko nie wiem czy można u nich się zatrudnić na dłuższy okres czy nie za bardzo, jak to wyglada?
zdjecie uzytkownika
q - 2016-03-26 00:06:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Maly - 2016-03-14 18:40:15]:
W tej firmie nie ma zwyczaju pytać się o zdanie zwykłych pracowników. Oni są od wypełniania poleceń bez dyskusji. Zły przykład płynie z samej góry. W obecnym kształcie spraw nie wróżę tej firmie długiej bytności na rynku. W normalnym układzie można by porozmawiać z kierownictwem, bez wyciągania spraw na forum publicznym, ale prawda jest taka że po takiej rozmowie zostanie się się bez pracy. Bezrozumne dążenie do maksymalizacji produkcji za wszelką cenę coraz częściej ma wpływ na jakość. Próby regulacji tego zjawiska poprzez wprowadzenie coraz większego rygoru graniczącego z absurdem to rozwiązanie które będzie przynosiło więcej szkody niż pożytku.
zdjecie uzytkownika
Helmut - 2016-03-28 13:33:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,

Przeczytałem, ten artykuł. Nie jestem jakimś super zadowolonym z pracy w Haeringu, ale niestety dużo tam bicia piany pod media.
Jest dużo prawdy z którą muszę się zgodzić, ale... NIe słyszałem żeby ktoś UMARŁ z powodu przeziębienia, a musiał przyjść do pracy. Jak coś puszczamy w sieć bądźmy uczciwi, bo sami staniemy się jak ONI. W Haeringu nikt z nikim sie nie cacka, ale prawda jest taka, ze nie traci się pracy z dnia na dzień. Większość ludzi sama odchodzi, rzadziej są zwalniani, tym bardziej że są problemy z nowymi kadrami. Pozatym, nigdzie nie jest napisane że ktoś musi tu pracować!!! Nie podoba się to droga wolna i nie narzekać!!!
zdjecie uzytkownika
chłodnym okiem - 2016-03-28 22:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Helmucie . to ,ze ty nie słyszałeś ,to nie znaczy ,ze takiego faktu nie było. W tej firmie niewiele się słyszy ,oprócz poleceń,a ludzi jest ok 2 tysięcy.
zdjecie uzytkownika
na zwierzyne polujesz? - 2016-03-28 22:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jablon - 2016-03-11 17:14:57]:
To umów się z nią po pracy ,albo daj sobie spokój. Albo jesteś mężczyzną ,albo nie.
zdjecie uzytkownika
ziarno!prawdy! - 2016-03-29 01:10:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiele można w tej firmie usłyszeć i dziwnych rzeczy zobaczyć. Po przepracowaniu 8 h większość ma dość - wykańczalnia fizyczna i psychiczna. Szkoda gadać liczy się tylko wydajność ,produktywność !!! Ludzie tworzą tam dziwną atmosferę żenada :(
zdjecie uzytkownika
kier - 2016-03-31 16:33:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Helmut - 2016-03-28 13:33:19]:
Te kierownik odpuść sobie takie smutne teksty.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-04-01 20:13:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest tak ze kierownictwo do poziomu kier. Zmianowego boi sie ,,gory,,. Musi byc zielony pasek na ipc, duzo dobrych czesci, a wiadomo ze albo dobre albo duzo. maszyny sa stare, podkrecone na maksa, jest wiele reklamacji zewnetrznych. Normy halasu przekroczone, wyciagi slabo albo wogole nie ciagna, mgla olejowa na hali, pracownicy to wdychaja. A z drugiej strony pracownicy siedza po kiblach i pala, kazdy kladzie lahe na robote, jak to mowia ,,ma wyje....,, . Ogolnie robota nie jest zla tylko to parcie gory na maks czesci o dobrej jakosci. Tak sie nie da - albo duzo albo dobrze, na spokojnie. No i ostatnia kwestia - wiekszosc pracownikow nie ma pojecia co produkuje, wiec jak ma to robic dobrze.
zdjecie uzytkownika
cienki bolo - 2016-04-02 14:25:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2016-04-01 20:13:26]:
W kiblach palą głównie ci którym i tak nic nie zrobią. System max ilość max jakość jest ustanowiony specjalnie po to by szeregowych pracujących przy maszynach obciążyć winą. WYŁĄCZNIE ich. Stek bzdur, kupa papierków, szkolenia to jedno. Rzeczywistość przy maszynie to drugie. Nie ma tłumaczenia. I tak twoja wina.
zdjecie uzytkownika
Rico - 2016-04-03 22:41:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy kto ma zarobić na początek 1300 zł, będzie miał tę robotę w głębokim poważaniu i nie pomogą szkolenia, pokrzykiwania i pilnowanie przez kierowników. Brak motywacji finansowej=zero zaangażowania. Dopóki tego nie zrozumieją, dopóty będzie jak jest, czyli coraz więcej reklamacji....
zdjecie uzytkownika
i could - 2016-04-05 10:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wydaje mi się, że stawka jest zdecydowanie wyższa niż te 1300zł, bo w końcu dają do tego odpowiednie premie czy nabierając doświadczenia otrzymuje się wyższe stawki.
zdjecie uzytkownika
Dyrektor - 2016-04-05 16:10:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak ja się ciesze ,że już tam nie muszę pracować :) Przepracowałem tam pare lat i powiem wam jedno szkoda zdrowia a co niektórzy tak ciągną do tej firmy jak pszczoły do miodu ,a pózniej się okazuje ,ze jak muchy do gowna :) I z perspektywy czasu jak wspomne co się tam działo i jaka atmosfera panowała i nadal panuje to jedno słowo ciśnie mi się na usta SEKTA :)
zdjecie uzytkownika
pracownik zakładu - 2016-04-13 12:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie działające wyciągi, chamstwo przełożonych, masa podpierdalaczy i premie które miały motywować do działania, a wywołują co najwyższej flustarcję...
zdjecie uzytkownika
tak z boku - 2016-04-23 15:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sposób zarządzania ta firma jest folwarczno-pańszczyźnany. Toteż stosunki, tez są takie. W dłuższej perspektywie, to źle wróży firmie ,ale to nie moje zmartwienie ,lecz właściciela ,który to akceptuje.
zdjecie uzytkownika
ech - 2016-04-24 13:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tak z boku - 2016-04-23 15:57:39]:
Zgadzam się - kierownictwo każdego szczebla uważa, że moja racja jest najmojsza i nie ma z nią dyskusji. Jako środek motywujący do przestrzegania ich innowacji - nagana, wyzerowanie nagrody itp.
Ale z drugiej strony - mąż znajomej (pracującej w tym zakładzie) zwolnł się z innego piotrkowskiego zakładu i przyszedł pracować tutaj. W poprzednim zakładzie pracował ponad 10 lat i dorobił się stawki godzinowej 14 zł. Tu, po okresie próbnym ma 13 zł i jak na razie ugrzązł na jednej maszynie i jednym detalu.
Dlatego jeśli konkurencja na rynku pracy będzie taka jak opisana powyżej atmosfera pracy niewiele się zmieni
zdjecie uzytkownika
maklok - 2016-04-26 20:16:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Każdy brygadzista w tej firmie to wieśniak . Kazdy kierownik to super wieśniak granatem oderwany od pługa.Wszyscy którzy pracują w soboy i w niedziele to typowi wieśniacy ,któtym ciągle mało kasy i dla kasy potrafią sie zniżyc do pozimu posadzki.Ja rozumiem ,że lepiej jest pracowac w heringu niż wywozic gnój na pole.Ale nie można robic z siebie capo i za gnojenie innych brac pieniądze.
zdjecie uzytkownika
maklok - 2016-04-26 20:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
P.S.To wiesniaki ludziom zgotowali ten los
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-04-26 22:45:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś wie, kiedy wraca ta mała z niemieckiego? z tą nową czarną jest tragedia :((( bełkocze pod nosem, trudno coś zrozumieć, cały czas zmęczona, tamta to ogień, chociaż tępi niemiłosiernie
zdjecie uzytkownika
gostek - 2016-04-26 23:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2016-04-26 22:45:23]:
i narzekasz? siedz i odpoczywaj
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-04-27 18:54:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W tej firmie panuje straszny mobbing(dziwie sie że inspekcja pracy cicho siedzi).Zmusza sie ludzi do pracy w wolne dni.Kiedy idzie sie na posiłek nie wolno wyłączyc maszyny .Często z powodu braku nadzoru idą złe częsci, oczywiscie operator traci całą premię Czyli zapie...la na niemca i na kierowniczków za darmo.I powiedzcie mi jedno....gdzie sens gdzie logika
zdjecie uzytkownika
Akademia - 2016-04-28 00:01:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam te wasze komentarze i tez musze sie wypowiedziec otoz to konczylem akademie i pracowalem na produkcji okolo 3 lat ogarnialem juz wieksOsc maszyn gm ba nawet je nie raz ustawialem i zwolnilem sie z tego syfu znalazlem prace w niemczech gdzie od razu dali.mi 15 euro po dwoch latach mam juz 17 :) i 380 euro premii jedyne za co dziekowax to egzaminy ahk i kurs jezyka niemieckiego:) w firmie haering to jest syf jak nie wiem wiesniaki na stanowiskach sie rzucaja a jak trzeba cos zrobic przy maszynie to nie maja pojecia hehe parodia a stodola za domem stoi hehe:-)zal mi ludzi ktorzy.musza tam robic a najlepsze jest to ze firma znana na caly swiat niby a nasi sasiedzi zza odry nie.maja pojecia co to firma haering ci kolo stuttgarta nigdy o niej nie slyszeli baaa a ci co mieszkaja w bubsheim uwazaja ze ta firma to totalne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i dno :) i niemct dla tego pseudozyda pracowac niebeda :) ciekaw jestem ilu niemcow robi w bubsheim :) 3??4??5?? To jest kolchoz i auschwitz nic wiecej.w firmie gdzie pracuje jak ci wiertlo zlamie na automacie to przychodzi.patron (majster ) i on to wymienia i ustawia i szuka przyczyny dlaczego zlamalo :) nie wazna jest ilosc a jakosc :) tam gdzie pracuje od 15 lat byla JEDNA reklamacja i to tez nie zzwiny produkcji a przewoznika:)takze powodzenia dla wszystkich wiesniakow z firmy haering
zdjecie uzytkownika
normalny - 2016-04-28 18:51:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiedzcie mi jedną rzecz.Taki kierownik gnoi pracowników.Często ci ludzie korzystaja z pomocy psychlogów(jest ich bardzo wielu w heringu) bo nie potrafią poradzic sobie z tak okrutnym traktowaniem.I taki kierownik po ośmiu godzinach pracy przychodzi do domu,całuje zonę w czółko,bawi sie z dziecmii oczywiście jest dla nich miłym i bardzo dobrym tatą.I mam pytanie .Kim jest ten człowiek?Czy można budowac własne szczęście wiedząc ,że wielu cierpi z jego powodu?Czy ten człowiek ma sumienie?I nasuwa się jedna myśl.W historii już to przerabialiśmi, tak rodzi sie nacjonalizm.Wiem ,że pożal się Boże kierowniczki to czytają .Niech któryś da mi merytoryczną odpowiedź....jeżeli wie co znaczy to słowo
zdjecie uzytkownika
Rosły - 2016-04-28 19:37:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [normalny - 2016-04-28 18:51:51]:
Panie normalny nacjonalizm chyba ci się pojęcia pomyliły :D Najpierw poczytaj co to nacjonalizm, a pózniej się wypowiadaj bo półmózga z siebie robisz .I jak ktoś korzysta z pomocy psychologa,a w Haeringu raczej z psychiatry to najwyższy czas sie chyba zwolnić co ?
zdjecie uzytkownika
normalny - 2016-04-29 14:40:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panie rosły.Widac coś ci urosło ,ale z pewnościaą nie jest to mózg.Pewnie jesteś pan jednym z tych kierowniczków (pożl sie boże } co to srają za stodołą(bo kto to widzia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trzymac w domu).A tak nawiasemmówiąc nie czytaj pan wikipedi hahahaha
zdjecie uzytkownika
Prawda - 2016-04-29 15:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rosły ma cały mózg, przynajmniej tak twierdzi...
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Po pierwsze to trzeba mieć kogoś znajomego kto poda podanie gdzieś wyżej - z portierni dostaje się jedno na 10000000000000000 złożonych (choć mi się tak udało). Sama rozmowa mało stresująca zadane pytania są banalne np. dają rysunek i się pytają o opisane tam tolerancje, niema durnego pytania ile chce Pan/Pani zarabiać tylko sami mówią swoje warunki.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Rysiek z.. - 2016-04-29 18:10:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tak mi na myśl przyszło bo teraz mieliśmy 30 lat od katastrofy w Czarnobylu ,a jest tu taki dział myjnia i chłopaki z myjni powinni dostać jakieś dodatkowe stażowe bo przecież oni pare lat na myjni to jak by Czarnobyl zaliczyli :)Ale oczywiście pan BHP-owiec powie ,że ta chemia nic nie szkodzi mogą pić bez przepity :D
zdjecie uzytkownika
wader - 2016-05-04 09:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gostek - 2016-04-26 23:21:36]:
sam se siedź, szkoda kasy, wole sie nauczyc, po co zatrudniają takie nieogarnięte, co nie nauczą? nie chcę jej się to niech idzie gdzies indziej, tylko hansu i ta mala cos robiom

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Haering Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Haering Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert