Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Haering Polska Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Haering Polska Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
aga - 2014-05-28 17:11:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@pracownik, mowisz ze nie da sie do Heerinh dostac przez normalna rekrutacje? jak ogolnie forma sie rozwija, tworza jakies nowe stanowiska pracy? jakie sa rotacje? prosze o info obecnych pracownikow
zdjecie uzytkownika
Helmuciątko - 2014-07-03 23:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mógłby ktoś napisać nieco więcej o atmosferze w Bananowej Republice Ludowej???
zdjecie uzytkownika
zdecydowany - 2014-09-01 18:30:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
e tam atmosfera. Ważniejsze od atmosfery są pieniądze i system pracy. Atmosfere można zawsze zmienić albo po prsotu olać temat, a kasa musi sięzgadzać. Wiem, z dośiwadczenia, żen ie qwarto się decydować na niskie stawki bo to i tak nic nie da. Ewidentnie potrzeba mi konkretnej pracy na dłużej za dobrą kasę - dostanę ją w hearingu ? :>
zdjecie uzytkownika
skowyt - 2014-09-02 22:39:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pieniądze jak wszędzie, z tym że jak zasuwasz cały miesiąc dzień w dzień to z nadgodzin wyjdzie więcej. Miło jest także dostać jakąś premię, a zabierają jej część nawet za "źle" zaparkowany samochód na parkingu.
Odnajdziesz się w tej pracy jak lubisz włazić w tyłek przełożonym i uprzejmie donosić o byle głupocie.
Cała kadra rządząca to Polacy - małe moralnie, zakompleksione ludziki, najczęściej bez właściwego wykształcenia, które mają trochę "władzy" i lubią z niej korzystać - zwłaszcza z mocy karania.
Atmosfera w pracy - mgła olejowa (oddychasz nią), wysoka temperatura, smród i hałas. Pewnie to wszystko szkodzi, ale mały BHPowiec z wąsem zadba o to żeby w papierach wszystko było jak należy.
Chcesz się gdzieś poskarżyć? Tylko do Św. Piotra - ziemskie instytucje ta firma jest w stanie opłacić.
Ciekawostka! Tak duża firma, tyle maszyn i ludzi dookoła nich a w statystykach nie ma żadnych wypadków w pracy.
Konkluzja: jest kiepsko na rynku pracy więc Haering Polska to wykorzystuje.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
sisi - 2014-09-04 22:33:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Pracowałem tam-OMIJAĆ SZEEEEEEERRRRRROOOOKKKKKIIIIMMMMM ŁUKIEM! Tyle w temacie.
zdjecie uzytkownika
łorker - 2014-09-15 12:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypadałoby scalić tematy !
zdjecie uzytkownika
to ile - 2014-09-18 16:49:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to w takim razie ile placa w hearingu tak szczerze, z reka na sercu jest mi kotos w stanie to poweidziec. jestem bardzo ciekawy jaka to bedzie kasa, bo jesli z tychnadgodzin jest wiecej to pewnie nie jest to jakas wysoka stawka. czekam na konkretna kwote moze ktos sie nie bedzie obawial teog tutaj glosno powiedziec.
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-09-20 23:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuję 4 lata mam stawkę 14zł/h brutto
zdjecie uzytkownika
Gsmx - 2014-09-21 18:02:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam chciałbym zapytać czy w haeringu pracują cukrzycy ??
zdjecie uzytkownika
uczeń - 2014-09-23 16:01:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, skończyłem szkołe haeringa, mam technika, robie juz ponad 3 lata na produkcji.
Atmosfera jest straszna, gnojenie każdego kto jest niżej postawiony , maksymalnie ile się da, znęcanie się psychiczne , nękanie , darcie kopary, ciągłe zebrania i opie..al grupowy oraz indywidualny , no wszystko czego potrzeba.

Mam 14 zł za godzine. Wychodzi jakieś 1600-1700 zł na ręke do tego setki za weekendy , nagroda uznaniowa . wiec jak pójde do pracy 2 soboty i 2 niedziele , oraw wejde w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownikowi i majstrowi to 3300- 3500 na ręke mam.
zdjecie uzytkownika
łorker - 2014-09-24 21:24:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stawka na początek to 11zł brutto/h.
Na rękę wychodzi jakieś 8,25zł na godz.

Generalnie polecam omijać, jeśli ktoś naprawdę nie ma noża na gardle.
To raczej nie są warunki dla cukrzyków.
8h. na nogach na pełnych obrotach, w oleju, w oparach chemii, w gorącu od maszyn.
Wierzcie, nie jest wesoło.
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-09-27 10:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kce tu pracowac gdzie to jest ta firma w piotrkowie tryb pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ps. - 2014-09-27 21:10:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Da się jakoś wytrzymać, zastanówcie się jednak POWAŻNIE gdy zaproponują wam dział index. Tam psychikę zostawić trzeba w domu, nastawić się na szczególne chamstwo i brak szacunku ze strony "kierownika" i niektórych "majstrów" .To co wypisują w sieci że nie zmuszają do nadgodzin to nieprawda. Na wymienionym dziale weekendy są obowiązkowe "..bo to prywatna firma, są zamówienia i g... mnie to ochodzi że macie prywatne sprawy.." Wcześniej ktoś słusznie zauważył że ta firma egzystuje tylko dzięki złej sytuacji na rynku pracy.
zdjecie uzytkownika
weekend - 2014-10-03 17:28:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra to teraz mam rozumieć, że jak jutro jest sobota to jutro wszyscy z działu index lądują w pracy i robią normalnie? wszystko spoko, tylko czy te dni są lepiej płacone niż pozostałe przez pracodawcę... bo jeśli tak to przecież nie ma w tym nic dziwnego. Chyba, ze stawka jest taka sama i robi sie ponad 8 godzin. wyjasnijcie mi to proszę
zdjecie uzytkownika
aenseidhe - 2014-10-03 22:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli chodzi o firme hearing, najwiecej narzekaja ci co nie dali rady i wyzywaja na wszystko i wszystkich bo po prostu byli słabi, przeciez jest tyke pieknych zawodw na swiecie ,obrobka skrawaniem donajlatwiejszych nie nalezy, po drugie ludzie wy macie jeszcze myslenie komunistyczne, uwazacie ze panstwo musi wam wszystko zapewnic, ze nie musici sie dalej rozwijac , ze wszystko przyjdzie samo, pracuje w te firmie dosc długo , nikomu w dupe wchodzic nie musialem by zarabiac uczciwe pieniadze, i byc szanowanym, a co do dzialu index i tamtejszego kierownika, proste , złom nie leci jest ok leci to nie dziwcie sie konsekwencji, a teraz czekam na wasze nie przychylne komentarze.
zdjecie uzytkownika
bondjułel - 2014-10-05 20:52:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [aenseidhe - 2014-10-03 22:15:21]:
Nieprzychylne piszemy razem... Mam nadzieję, że se skrawasz dokłaniej...
zdjecie uzytkownika
kwiatek - 2014-10-05 22:37:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Hej chcę pracować hearingu ale niewiem co mam zrobić żeby się dostać podania znoszę co tydzień ale cisza zero odezwu
zdjecie uzytkownika
tekst - 2014-10-12 21:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kwiatek - 2014-10-05 22:37:46]:
szkoda że nie masz znajomego majstra albo kierownika
zdjecie uzytkownika
kwiatek - 2014-10-15 00:55:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie mam i tu jest problem bo dla ludzi z ulicy nie mam tam pracy tylko dla znajomych nie mam szans żeby się tk dostać tylko trzeba mieć znajomości sąwogóle jakiejś przyjęcia dla kobiet
zdjecie uzytkownika
kwiatek - 2014-10-15 00:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie mam i tu jest problem bo dla ludzi z ulicy nie mam tam pracy tylko dla znajomych nie mam szans żeby się tk dostać tylko trzeba mieć znajomości sąwogóle jakiejś przyjęcia dla kobiet
zdjecie uzytkownika
dudu - 2014-10-15 16:34:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jacoo - 2013-06-24 14:54:32]:
to ze mamy XXI wiek nie znaczy ze zwiazki zawodowe nie istnieja . One istnieja ale nie w Polsce.
zdjecie uzytkownika
dui - 2014-10-15 16:37:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [łorker - 2014-09-24 21:24:46]:
nagrode uznaniowa zwana premia zabiora ci za kartki i wyjdzie na zero ze bedziesz harowal w weekendy
zdjecie uzytkownika
to gdzie są ?! - 2014-10-20 04:55:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ejj to tak na prawdę uważacie, że gdzie są te związki zawodowe jeśli ich w naszym kraju nie ma i niem a co na nie liczyć? mnie to bardzo ciekawi wasze zdanie na temat związków zawodowych i ich działań. Bo co do premii to wiadoma sprawa jak jest uznaniowa to tak na prawdę rzadko kiedy się dostajętaką kasę. a szkoda...
zdjecie uzytkownika
zwykły człek - 2014-10-23 18:39:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kiedyś jedna dziewczyna zaczęła głośno mówić o związku zawodowym w haeringu. Ktoś ładnie doniósł i zaraz została zwolniona - ku przestrodze. Teraz reszta siedzi cicho i bierze po grzbiecie za byle g0wno.

LUDZIE! NIE PRZYCHODŹMY W WEEKENDY! WSZYSCY RAZEM! TO BĘDZIE TAKI NASZ ZWIĄZEK ZAWODOWY! GDYBY WSZYSCY JAK JEDEN, MIMO GRÓŹB NIE ZAPISALI SIĘ RAZ NA SOBOTĘ I NIEDZIELĘ TO ZACZNĄ NAS SZANOWAĆ!
zdjecie uzytkownika
Hans(?)BezSzans - 2014-10-30 18:48:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z powyższym. Od siebie dodam, że cała góra tegoż zakładu powinna nam - pracownikom całować rączki. Gdyby nie praca ludzi na najniższym szczeblu to nie oszukujmy się - nie mieliby tak dobrze. Nie dość, że wydajność jest bardzo wysoka to robimy murzyńską pracę dla zakładu matki jednocześnie będąc traktowanym jak bezuczuciowe istoty, którym życiowym celem jest zapieprzanie 7d/tyg. Kiedyś to okrucieństwo i mentalność kapo musi się skończyć.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Haering Polska Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x