Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Haering Polska Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Haering Polska Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
poszukujacy_pracy - 2013-08-31 16:22:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wiecie coś może o umowie niemieckiej dla inżynierów? W Piotrkowie obiecują niemiecką umowe o pracę a na miejscu (w Niemczech )okazuje się, że nie jest to umowa o prace tylko jakies dokształcenie? Jak to wyglada, czy firma ma z tego jakieś kożyści, czy płacone sa od tego składki? Jakie konsekwencje wynikają z podpisania takiego dokumentu?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-05 22:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nie [usunięte przez moderatora]. to innych i jeszcze gorszych spotkasz
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-12 12:00:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zaden kierownik nie ubliza?spytaj [usunięte przez moderatora]to [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Mike - 2013-09-21 16:17:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka,że wiekszość ludzi piszących na tym forum ma racje,atmosfera w firmie..tragedia..Kierownicy nadumani z nosem do gory bo co to nie on heheh zalosne:)jednego to podobno ganiali kiedyś po piotrkowie bo nie szanował ludzi,to sie uciszył,ta cała akademia to szkoła dla taniej siły roboczej wystarczy żeby powstał jakiś inny zakład w piotrkowie i ludzie uciekną.. nie jeden już ma dość,ten zakład istnieje tylko przez wysokie bezrobocie..ludzie zróbcie strajk i zadajcie podwyżek zobaczymy co zrobi pan prezes:)nie bujcie sie!!!!!ile on zarabia a ile pracownik.
zdjecie uzytkownika
mombo - 2013-10-09 09:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
7 lat w firmie hering na QS 11zł/h to jest śmiech tylko jak zrobić strajk mike ?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-11 17:18:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
...a ja 10 lat w firmie i właśnie kończę swój domek. Do roboty!!!
zdjecie uzytkownika
chetny to tego obozu - 2013-10-26 20:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracował ktos z was w Emerrsonie gdzie lepiej traktuja ludzi albo raczej gdzie gorzej :)
zdjecie uzytkownika
aleksanderka - 2013-12-02 08:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja tam chciałabym się dostać,na dział gdzie pracują kobiety przy mikroskopie bo chociaż będę miała umowę o pracę i mogę starać się o kredyt.
zdjecie uzytkownika
lukii2109 - 2013-12-09 22:03:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja tam chciałbym żeby mnie tam przyjęli, może i jest tak jak wy mówicie, ale cóż nie ma lekko nigdzie i mamy takie czasy, a nie inne więc trzeba się tylko przyzwyczaić, mam tam paru znajomych i jakoś zbytnio nie narzekają.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2013-12-15 20:20:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tak, masz rację. Jest to wspaniała firma, zarobki na niezłym poziomie jak na Piotrków, atmosfera O.K., a kierownicy normalni jak wszędzie, ani źli, ani dobrzy tyko tacy jacy powinni być.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2013-12-27 17:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wiecie moze czy są przyjąecia do Haeringa? Składam Cv juz chyba z rok i zadnego odzewwu a zalezy mi na tej pracy. Jeśli ktos ma jakies konkretne wiadomosci prosze na priva gg 7412549 .
zdjecie uzytkownika
DAVID - 2014-01-26 19:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę że co nie którym robić się nie chce chcieli by mieć bajkę w Haeringu.Jak w każdej firmie trzeba robić a w Haeringu nie jest aż tak zle jak tu wipisują niektórzy, jak w każdej firmie trzeba robić a jak komuś się nie chce to trzeba było zrobić sobie wykształcenie a nie narzekać.
zdjecie uzytkownika
JArząbek - 2014-01-27 02:13:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cudowna firma, wspaniała atmosfera, niesamowici kierownicy - fachowi, kompetentni, "do rany przyłóż" (zwłaszcza Pan (usunięte przez administratora)). Nic złego napisać nie można.
To napisałem (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kolunio - 2014-01-31 01:00:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jakie nastroje po "podwyżkach"?
zdjecie uzytkownika
hehehe - 2014-02-02 21:36:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
fakt, przy jednym kierowniku to szczena opada...
zdjecie uzytkownika
Czarna - 2014-02-04 11:38:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech mi ktoś powie jak traktuje sie tam młodych ludzi ? skonczylam 18 lat i szukam pracy ale wszedzie chca doswiadczenie :/ tylko gdzie je zdobyc .
zdjecie uzytkownika
koles - 2014-02-04 15:45:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zależy gdzie trafisz. Ogólnie jest O.K.,....no chyba że wylądujesz w Bananowej republice w środku afryki buhahaha
zdjecie uzytkownika
tedi - 2014-02-16 22:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w zimowe wieczory fajnie jest w Afryce nawet "bananowej"
zdjecie uzytkownika
alladyn - 2014-02-19 19:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
są teraz przyjęćia do pracy? składałem dwukrotnie CV w portierni ale zero odzewu
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-03-05 19:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
ha ha ha jak nie masz znajomości to zapomnij , a tak wogóle po co chcesz iś do (usunięte przez administratora)? teraz rządzi tam kiełbasa
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-16
Żródło: gazetapraca.pl
Warszawa
(mazowieckie)
Grupa Firm Häring to światowy lider w branży precyzyjnej obróbki skrawaniem. Do naszych klientów zaliczamy czołowe koncerny samochodowe. Poszukujemy osoby na stanowisko informatyka w naszym macierzystym zakładzie w Niemczech w malowniczej okolicy. ZADANIA Współpraca przy rozwoju i wdrażaniu nowych projektów; Codzienna opieka i monitoring pracy sieci i serwerów sieciowych, helpdesk, nadzór nad sprawnością działania systemów ba
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
jebzdzidy - 2014-05-14 21:47:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi się tam atmosfera podoba, owszem większość przełożonych ma niemiecki szit zamiast mózgu i wykazuje nadprzeciętne chamstwo, choć jest kilku ''ludzkich'' kierowników, majstrowie pół na pół, ale z przewagą - sympatyczni ludzie (przynajmniej takie sprawiają wrażenie), pracownicy - ok, ale zawsze na każdym dziale i na każdej zmianie jest jakaś gnida która stara się przełożonym jak najgłębiej w tyłek wejść i kogo się tylko da podpierdzielić. Zarobki.... moe nie z początku ale jak na piotrków to i tak chyba jedne z najlepszych.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-05-23 00:02:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli w zasadzie nie ma jakiś wiekszych problemów i praca w Haering jest na tyle normalna, że mozna starac się o pracę, fajnie.
zdjecie uzytkownika
tina - 2014-05-28 14:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kobiety na jakich stanowiskach pracują?
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-05-28 17:11:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pracownik, mowisz ze nie da sie do Heerinh dostac przez normalna rekrutacje? jak ogolnie forma sie rozwija, tworza jakies nowe stanowiska pracy? jakie sa rotacje? prosze o info obecnych pracownikow
zdjecie uzytkownika
Helmuciątko - 2014-07-03 23:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mógłby ktoś napisać nieco więcej o atmosferze w Bananowej Republice Ludowej???
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Haering Polska Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski