Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Haering Polska

Pracowałeś w firmie Haering Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
na zwierzyne polujesz? - 2016-03-28 22:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jablon - 2016-03-11 17:14:57]:
To umów się z nią po pracy ,albo daj sobie spokój. Albo jesteś mężczyzną ,albo nie.
zdjecie uzytkownika
ziarno!prawdy! - 2016-03-29 01:10:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiele można w tej firmie usłyszeć i dziwnych rzeczy zobaczyć. Po przepracowaniu 8 h większość ma dość - wykańczalnia fizyczna i psychiczna. Szkoda gadać liczy się tylko wydajność ,produktywność !!! Ludzie tworzą tam dziwną atmosferę żenada :(
zdjecie uzytkownika
kier - 2016-03-31 16:33:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Helmut - 2016-03-28 13:33:19]:
Te kierownik odpuść sobie takie smutne teksty.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-04-01 20:13:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest tak ze kierownictwo do poziomu kier. Zmianowego boi sie ,,gory,,. Musi byc zielony pasek na ipc, duzo dobrych czesci, a wiadomo ze albo dobre albo duzo. maszyny sa stare, podkrecone na maksa, jest wiele reklamacji zewnetrznych. Normy halasu przekroczone, wyciagi slabo albo wogole nie ciagna, mgla olejowa na hali, pracownicy to wdychaja. A z drugiej strony pracownicy siedza po kiblach i pala, kazdy kladzie lahe na robote, jak to mowia ,,ma wyje....,, . Ogolnie robota nie jest zla tylko to parcie gory na maks czesci o dobrej jakosci. Tak sie nie da - albo duzo albo dobrze, na spokojnie. No i ostatnia kwestia - wiekszosc pracownikow nie ma pojecia co produkuje, wiec jak ma to robic dobrze.
zdjecie uzytkownika
cienki bolo - 2016-04-02 14:25:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2016-04-01 20:13:26]:
W kiblach palą głównie ci którym i tak nic nie zrobią. System max ilość max jakość jest ustanowiony specjalnie po to by szeregowych pracujących przy maszynach obciążyć winą. WYŁĄCZNIE ich. Stek bzdur, kupa papierków, szkolenia to jedno. Rzeczywistość przy maszynie to drugie. Nie ma tłumaczenia. I tak twoja wina.
zdjecie uzytkownika
Rico - 2016-04-03 22:41:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy kto ma zarobić na początek 1300 zł, będzie miał tę robotę w głębokim poważaniu i nie pomogą szkolenia, pokrzykiwania i pilnowanie przez kierowników. Brak motywacji finansowej=zero zaangażowania. Dopóki tego nie zrozumieją, dopóty będzie jak jest, czyli coraz więcej reklamacji....
zdjecie uzytkownika
i could - 2016-04-05 10:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wydaje mi się, że stawka jest zdecydowanie wyższa niż te 1300zł, bo w końcu dają do tego odpowiednie premie czy nabierając doświadczenia otrzymuje się wyższe stawki.
zdjecie uzytkownika
Dyrektor - 2016-04-05 16:10:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak ja się ciesze ,że już tam nie muszę pracować :) Przepracowałem tam pare lat i powiem wam jedno szkoda zdrowia a co niektórzy tak ciągną do tej firmy jak pszczoły do miodu ,a pózniej się okazuje ,ze jak muchy do gowna :) I z perspektywy czasu jak wspomne co się tam działo i jaka atmosfera panowała i nadal panuje to jedno słowo ciśnie mi się na usta SEKTA :)
zdjecie uzytkownika
pracownik zakładu - 2016-04-13 12:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie działające wyciągi, chamstwo przełożonych, masa podpierdalaczy i premie które miały motywować do działania, a wywołują co najwyższej flustarcję...
zdjecie uzytkownika
tak z boku - 2016-04-23 15:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Sposób zarządzania ta firma jest folwarczno-pańszczyźnany. Toteż stosunki, tez są takie. W dłuższej perspektywie, to źle wróży firmie ,ale to nie moje zmartwienie ,lecz właściciela ,który to akceptuje.
zdjecie uzytkownika
ech - 2016-04-24 13:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tak z boku - 2016-04-23 15:57:39]:
Zgadzam się - kierownictwo każdego szczebla uważa, że moja racja jest najmojsza i nie ma z nią dyskusji. Jako środek motywujący do przestrzegania ich innowacji - nagana, wyzerowanie nagrody itp.
Ale z drugiej strony - mąż znajomej (pracującej w tym zakładzie) zwolnł się z innego piotrkowskiego zakładu i przyszedł pracować tutaj. W poprzednim zakładzie pracował ponad 10 lat i dorobił się stawki godzinowej 14 zł. Tu, po okresie próbnym ma 13 zł i jak na razie ugrzązł na jednej maszynie i jednym detalu.
Dlatego jeśli konkurencja na rynku pracy będzie taka jak opisana powyżej atmosfera pracy niewiele się zmieni
zdjecie uzytkownika
maklok - 2016-04-26 20:16:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Każdy brygadzista w tej firmie to wieśniak . Kazdy kierownik to super wieśniak granatem oderwany od pługa.Wszyscy którzy pracują w soboy i w niedziele to typowi wieśniacy ,któtym ciągle mało kasy i dla kasy potrafią sie zniżyc do pozimu posadzki.Ja rozumiem ,że lepiej jest pracowac w heringu niż wywozic gnój na pole.Ale nie można robic z siebie capo i za gnojenie innych brac pieniądze.
zdjecie uzytkownika
maklok - 2016-04-26 20:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
P.S.To wiesniaki ludziom zgotowali ten los
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-04-26 22:45:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ktoś wie, kiedy wraca ta mała z niemieckiego? z tą nową czarną jest tragedia :((( bełkocze pod nosem, trudno coś zrozumieć, cały czas zmęczona, tamta to ogień, chociaż tępi niemiłosiernie
zdjecie uzytkownika
gostek - 2016-04-26 23:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gość - 2016-04-26 22:45:23]:
i narzekasz? siedz i odpoczywaj
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-04-27 18:54:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
W tej firmie panuje straszny mobbing(dziwie sie że inspekcja pracy cicho siedzi).Zmusza sie ludzi do pracy w wolne dni.Kiedy idzie sie na posiłek nie wolno wyłączyc maszyny .Często z powodu braku nadzoru idą złe częsci, oczywiscie operator traci całą premię Czyli zapie...la na niemca i na kierowniczków za darmo.I powiedzcie mi jedno....gdzie sens gdzie logika
zdjecie uzytkownika
Akademia - 2016-04-28 00:01:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Czytam te wasze komentarze i tez musze sie wypowiedziec otoz to konczylem akademie i pracowalem na produkcji okolo 3 lat ogarnialem juz wieksOsc maszyn gm ba nawet je nie raz ustawialem i zwolnilem sie z tego syfu znalazlem prace w niemczech gdzie od razu dali.mi 15 euro po dwoch latach mam juz 17 :) i 380 euro premii jedyne za co dziekowax to egzaminy ahk i kurs jezyka niemieckiego:) w firmie haering to jest syf jak nie wiem wiesniaki na stanowiskach sie rzucaja a jak trzeba cos zrobic przy maszynie to nie maja pojecia hehe parodia a stodola za domem stoi hehe:-)zal mi ludzi ktorzy.musza tam robic a najlepsze jest to ze firma znana na caly swiat niby a nasi sasiedzi zza odry nie.maja pojecia co to firma haering ci kolo stuttgarta nigdy o niej nie slyszeli baaa a ci co mieszkaja w bubsheim uwazaja ze ta firma to totalne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i dno :) i niemct dla tego pseudozyda pracowac niebeda :) ciekaw jestem ilu niemcow robi w bubsheim :) 3??4??5?? To jest kolchoz i auschwitz nic wiecej.w firmie gdzie pracuje jak ci wiertlo zlamie na automacie to przychodzi.patron (majster ) i on to wymienia i ustawia i szuka przyczyny dlaczego zlamalo :) nie wazna jest ilosc a jakosc :) tam gdzie pracuje od 15 lat byla JEDNA reklamacja i to tez nie zzwiny produkcji a przewoznika:)takze powodzenia dla wszystkich wiesniakow z firmy haering
zdjecie uzytkownika
normalny - 2016-04-28 18:51:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Powiedzcie mi jedną rzecz.Taki kierownik gnoi pracowników.Często ci ludzie korzystaja z pomocy psychlogów(jest ich bardzo wielu w heringu) bo nie potrafią poradzic sobie z tak okrutnym traktowaniem.I taki kierownik po ośmiu godzinach pracy przychodzi do domu,całuje zonę w czółko,bawi sie z dziecmii oczywiście jest dla nich miłym i bardzo dobrym tatą.I mam pytanie .Kim jest ten człowiek?Czy można budowac własne szczęście wiedząc ,że wielu cierpi z jego powodu?Czy ten człowiek ma sumienie?I nasuwa się jedna myśl.W historii już to przerabialiśmi, tak rodzi sie nacjonalizm.Wiem ,że pożal się Boże kierowniczki to czytają .Niech któryś da mi merytoryczną odpowiedź....jeżeli wie co znaczy to słowo
zdjecie uzytkownika
Rosły - 2016-04-28 19:37:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [normalny - 2016-04-28 18:51:51]:
Panie normalny nacjonalizm chyba ci się pojęcia pomyliły :D Najpierw poczytaj co to nacjonalizm, a pózniej się wypowiadaj bo półmózga z siebie robisz .I jak ktoś korzysta z pomocy psychologa,a w Haeringu raczej z psychiatry to najwyższy czas sie chyba zwolnić co ?
zdjecie uzytkownika
normalny - 2016-04-29 14:40:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Panie rosły.Widac coś ci urosło ,ale z pewnościaą nie jest to mózg.Pewnie jesteś pan jednym z tych kierowniczków (pożl sie boże } co to srają za stodołą(bo kto to widzia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trzymac w domu).A tak nawiasemmówiąc nie czytaj pan wikipedi hahahaha
zdjecie uzytkownika
Prawda - 2016-04-29 15:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rosły ma cały mózg, przynajmniej tak twierdzi...
zdjecie uzytkownika
Rysiek z.. - 2016-04-29 18:10:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A tak mi na myśl przyszło bo teraz mieliśmy 30 lat od katastrofy w Czarnobylu ,a jest tu taki dział myjnia i chłopaki z myjni powinni dostać jakieś dodatkowe stażowe bo przecież oni pare lat na myjni to jak by Czarnobyl zaliczyli :)Ale oczywiście pan BHP-owiec powie ,że ta chemia nic nie szkodzi mogą pić bez przepity :D
zdjecie uzytkownika
wader - 2016-05-04 09:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gostek - 2016-04-26 23:21:36]:
sam se siedź, szkoda kasy, wole sie nauczyc, po co zatrudniają takie nieogarnięte, co nie nauczą? nie chcę jej się to niech idzie gdzies indziej, tylko hansu i ta mala cos robiom
zdjecie uzytkownika
ech - 2016-05-06 00:03:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Akademia - 2016-04-28 00:01:36]:
Czy ta firma, o której mówisz, też robi detale dla tych samych wytwórców części samochodowych?
zdjecie uzytkownika
andy - 2016-05-06 18:54:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ech - 2016-05-06 00:03:20]:
witam WAs. Jestem po informatyce i moją pasją jest motoryzacja. Czy rzeczywiście mieliście ostatnio informacje aby poszukiwali osób z moim wyksztaceniem?
zdjecie uzytkownika
s. - 2016-05-06 19:04:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [maklok - 2016-04-26 20:16:47]:
A co zrobić jak cię wpisze taki h..j złamany bez twojwj wiedzy? Rządzą się nawet prywatnym czasem pracowników, bo nadal czują się bezkarni. Do tego oszukują urząd skarbowy i pracowników na pasku podając nadgodziny ( te "czerwone" na listach weekendowych) jako nagroda. Ponoć takie strony monitoruje PIP, ciekawe...
zdjecie uzytkownika
maklok - 2016-05-07 23:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [s. - 2016-05-06 19:04:07]:
To jest oszustwo.Premia nagrodowa nie jest wliczana do średniej w wypadku urlopu ,czy chorobowego.Wy w heringu jestescie naiwni.Robią was w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ajak chcą.A wiecie dla czego?Bo robią u was wieśniaki bez wykształcenia i bez świadomości na co może pozwolic sobie pracodawca.Dla wieśniaka liczy się ostatnia rubryka na pasku,czyli wypłata netto.I dla tego w tym kraju nigdy nie będzie dobrze .....przez wiesniaków
zdjecie uzytkownika
jag - 2016-05-20 14:17:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [werty - 2016-01-05 01:39:01]:
przerwa trwa 15min a przy takiej liczbie pracowników od ponad roku nie ma stołówki, więc nie ma możliwości, żeby zjeść jak człowiek.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-05-21 09:02:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda, brak stołówki. Jemy przy maszynie. Kasa słaba, trzeba nadrobić premią aby wyplata była sensowna, lub weekendami. A ostatnio coraz mniej weekendów, a i premię zabierają lub odcinają do minimum za nic. Niestety aby się opłacało niemcowi, musimy pracować za 1/4 tego co wziąłby niemiec.
zdjecie uzytkownika
robson - 2016-05-30 20:13:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
załamujecie mnie tymi opiniami a miałem składać papiery do Heringa
zdjecie uzytkownika
Husari - 2016-05-31 09:17:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To składaj śmiało! Nie czytaj głupot pisanych przez lamusów nierobów i brudasów co to w klozecie nawet spuścić wody nie potrafią bo o podtarciu tyłka na pewno nie słyszeli. No chyba ze jesteś jednym z tych co to deski klozetowe do domu wynoszą razem ze sztućcami z kantyny to sobie daruj bo zdecydowanie za dużo tu takich.
zdjecie uzytkownika
Wykałaczka - 2016-06-01 08:59:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kradną sztućce i wykałaczki, bo to wieśniacy oderwani granatem od pługa. W domu takich cudnych rzeczy nie posiadają. Jak ktoś ma posadkę typu chodzę 8 godzin i nic nie robię to będzie zachwalał. Ale jak kto [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przy maszynie, która non stop łamie narzędzia, są problemy z załadunkiem, rozładunkiem. Rozbija otwory, bicie kosmos i nie idzie tego ustawić. Zatrzymuje się niewiadomo na co, itd. To taka osoba ma prawo być wkurzona na tą pracę. Ale robota jak robota, robić swoje przez 8 godzin, nie odzywać się, być jak motoman. Wdychać pyły, olej i całe świństwo co unosi się w powietrzu, a może doczekamy emerytury:) Pozdrawiam kierownictwo i pracowników firmy haring polska.
zdjecie uzytkownika
gru - 2016-06-01 17:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [robson - 2016-05-30 20:13:14]:
Składaj. Przekonasz się na własnej skórze co to są przymusowe weekendy, nagana za byle drobiazg. Zapaprzesz sobie papiery. Poznasz jak to jest kiedy jesteś za wszystko odpowiedzialny, a Twój przełożony zrobi co w jego mocy żeby zwalić winę na Ciebie. Powdychasz opary oleju, poznasz jego smak jedząc w pośpiechu przy maszynie. Za to ostatnie możesz też dostać naganę, to zależy od sytuacji. Premii w ogóle nie bierz pod uwagę bo w każdej chwili możesz ją stracić. Przerwa 15 min, włącznie z dojściem do szatni, umyciem się. Przed upływem 15 min musisz z powrotem być na stanowisku. Czyli tak naprawdę masz niecałe 10 minut na zjedzenie. Jak się spóźnisz o 1 minutę to masz pół godziny do odróbki. O paleniu zapomnij. Co najmniej nagana jak Cię złapią. Ale to ostatnie to drobiazg. Z pozytywnych rzeczy to fakt że w ogóle jest praca i coś tam się zarobi. Póki co jeszcze płacą na czas.
zdjecie uzytkownika
Hering - 2016-06-01 22:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jutro ostatnia tura audytu. Jak bosch nie znajdzie buby to zostaniemy dostawcą A, jak znajdzie (czyli gałek,jurgen nie posmarują) zostaniemy dostawcą B. I tak na dzisiaj są wstrzymane dla heringa nowe projekty. Jak staniemy się B to zostaną tylko stare, a one się kiedyś skończą. Kto winny? Firma. Za swą zachłanność, produkcję detali w Polsce bez licencji, (oficjalnie te detale są robione w niemczech). Oszczędności na tym co nie trzeba. Czyli na maszynach i narzędziach. Ogólnie totalna porażka.
zdjecie uzytkownika
cnc - 2016-06-03 09:24:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
I jak juz jestescie dostawca B :)"
zdjecie uzytkownika
tedo - 2016-06-17 16:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale nie moga przeciez nikogo zmusic do pracy bo przez jaki pretekst? napisane masz w umowie,ze musisz w week robić? chyba nie, ewentualnie jakas sobote jedna mozesz pracowac
zdjecie uzytkownika
ech - 2016-06-18 00:19:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tedo - 2016-06-17 16:56:03]:
To premii zwanej nagrodą nie zmuszą do wędrówki na twoje konto. Miesiąc jest długi i przy panującym tu rygorze, jeśli będą chcieli szukać, to znajdą coś.
Bez premii i bez nadgodzin weźmiesz 1500-1600 wypłaty.
zdjecie uzytkownika
ech - 2016-06-18 00:23:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tedo - 2016-06-17 16:56:03]:
To premii zwanej nagrodą nie zmuszą do wędrówki na twoje konto. Miesiąc jest długi i przy panującym tu rygorze, jeśli będą chcieli szukać, to znajdą coś.
Bez premii i bez nadgodzin weźmiesz 1500-1600 wypłaty.
zdjecie uzytkownika
fv - 2016-06-18 12:18:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tedo no wlasnie wlasnie przeciez to wszystko jest zawarte w umowie ktora sie podpisuje no chyba ze ktos na przyklad jej nie przeczytal to juz wtedy gorzej ale zazwyczaj takie rzeczy to sa tam napisane czarno na białym przeciez zeby nie bylo problemow
zdjecie uzytkownika
ech - 2016-06-23 19:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaczynają się upały, na halach temperatura wzrasta i kierownictwo dużo mniej się kręci po zakładzie...
zdjecie uzytkownika
kisia - 2016-06-23 20:09:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to w takim razie przyjacielu nie ma jakieś klimatyzacji na zakładzie że tak narzekasz na wysoką temperaturę? skoro firma odnosi sukcesy na rynku międzynarodowym to chyba dobra klima powinna być moim zdaniem
zdjecie uzytkownika
ech - 2016-06-23 21:12:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kisia - 2016-06-23 20:09:20]:
Gdzieś podobno jest...
Z tego co mi wiadomo, jest tam gdzie potrzebne są warunki sterylne (laboratorium pomiarowe, polernia sterylna, kontrola wzrokowa wybranych detali).
Nie ma jej na pozostałej części produkcji i kontroli, gdzie w czasie upałów temperatura dochodzi do 40 stopni i wentylacja jest za słaba...
zdjecie uzytkownika
Ala - 2016-06-24 08:53:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie można tego zgłosić @ech? Wątpię, żeby kierownictwo nic z tym nie zrobiło jeśli zaprotestujecie
zdjecie uzytkownika
t - 2016-06-25 00:00:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zmiana dyrektora i po problemie
zdjecie uzytkownika
siema - 2016-06-25 11:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sumie to uwas pojawiały się kiedyś jakieś rekrutacja na kierownicze stanowiska, w internecie widziała ze szukaliście niedawno kierownika magazynu chyba
zdjecie uzytkownika
to nie to - 2016-06-25 12:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ech - 2016-06-23 21:12:21]:
45 stopni na dziale GM jest teraz a komu to zgłosisz słyszał ktoś kiedyś żeby niewolników wysłuchano :(
zdjecie uzytkownika
ikra - 2016-06-25 12:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wierzxę ci że taka wysoka temperatura, przecież w takiej temperaturze ścina się juz białko, nikt by nie pracował
zdjecie uzytkownika
to nie to - 2016-06-26 19:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ikra - 2016-06-25 12:59:00]:
białko scina się w temp powyżej 42 st ale jak organizm osiagnie taką temp. a my mówimy o temp. otoczenia .osobiście mierzyliśmy temp. 45 jak byk .
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Po pierwsze to trzeba mieć kogoś znajomego kto poda podanie gdzieś wyżej - z portierni dostaje się jedno na 10000000000000000 złożonych (choć mi się tak udało). Sama rozmowa mało stresująca zadane pytania są banalne np. dają rysunek i się pytają o opisane tam tolerancje, niema durnego pytania ile chce Pan/Pani zarabiać tylko sami mówią swoje warunki.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
tedo - 2016-06-26 19:58:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to faktycznie zarząd powinien zrobić coś z tym, przecież można paść z upału wiec nawet wodę powinni darmową zapewnić
zdjecie uzytkownika
to nie to - 2016-06-27 09:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale to jest obóz pracy przeciez to co sié dziwicie

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Haering Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Haering Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert