Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Haering Polska

Pracowałeś w firmie Haering Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
O - 2015-10-15 18:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie czy istnieje mozliwosc przejscia na meszyny odrazu mowie jestem kobieta ale chciala bym zmienic dzial i przejsc na operatora. Czy istnieje wgl taka mozliwosc ?prosze o normalne odpowiedzi a nie krzywe komentarze z gory bardzo dziekuje
zdjecie uzytkownika
Bed - 2015-10-16 20:16:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do pytania Pani, na temat zmiany działu i pracy jako operator, osobiście sb nie wyobrażam aby kobieta mogła te maszyny obsługiwać, oczywiście zdarzaja sie panie które przy duzych Schutte pracuja, ale jest to kontrola wymiarów ewentualnie wywóz wiórów , lub odwiórowanie maszyny.Po pierwsze, wątpie by jakaś kobieta chciałaby byc upaćkana olejem,do tego mgła olejowa, kolejna sprawa, nalezy czesto reagowac bardzo szybko na to co sie przy maszynie dzieje,wiele napraw przy maszynie wykonuje sam operator, bez pommocy majstrów, watpie by kobieta byłaby w stanie, głupie uzupełnianie płynów w maszynie np. oleje, nie wyobrazam sb ze kobieta targa np 10 konewek oleju hydraulicznego, stres,męskie towarzystwo, gdzie sie kurwuje itd,itp, wymianiac mozna wiele, osobiscie uwazam ze kobieta-operator by sie nie sprzawdziła
zdjecie uzytkownika
koloo - 2015-10-16 22:03:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracują kobiety jako operatorzy ale na sortownicach
zdjecie uzytkownika
O - 2015-10-17 06:41:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mikrony indexy albo szlifiernia czy rairam ? Tam tez jest tak ciezko ? Prosze o odp i dziekuje za wczesniejsze :)
zdjecie uzytkownika
Bed - 2015-10-17 22:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jako operator maszyn, które produkuja części jest zarezerwowana tylko dla mężczyzn, przynajmniej w Polsce, i tego się nie zmieni, w Niemczech jest ciut inaczej, bo tam np. na dłutownicach czy benzingerach kobiety sie spotka, ale tam brak rak do pracy, wiec nie ma porównania, na działach takich jak index mikron czy szlifiernia częsci czy narzedzi, kobiety sie nie spotka, chyba ze na wyrywce, reinraum jest odizolowany, nie wiem co tam sie dzieje, ale kobiety sa tam raczej od kontroli.
zdjecie uzytkownika
Babeczka - 2015-10-19 12:47:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda, myślałam że jako kobieta dam radę się tutaj załapać. Skoro są wyjazdy do Niemczech to chyba dobrze, oby tylko zarobki były ja wysokim poziomie, a na pewno są. Mają specjalne oferty farb dla przemysłu i dla budownictwa. Ich podkłady antykorozyjne są polecane przez klientów, chyba to o czymś świadczy skoro są prawie 20 lat w Polsce.
zdjecie uzytkownika
adm - 2015-10-22 00:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Babeczka - 2015-10-19 12:47:14]:
W niemczech można np. mieszkać. Wyjazd może być do Niemiec. Proszę używać poprawnych form gramatycznych
zdjecie uzytkownika
PT - 2015-10-22 19:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Babeczka - 2015-10-19 12:47:14]:
To nie Hearing Bydgoszcz tylko Haering Piotrków Trybunalski. Zupełnie inna branża.
zdjecie uzytkownika
koloo - 2015-10-23 20:41:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahahaha, ale jazda !!!! cyt. .. maja świetne farb...
zdjecie uzytkownika
Vladi - 2015-10-31 16:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak właśnie jest, idealna praca dla tej Pani skoro nie potrafi czytać ze zrozumieniem. A Śledź z Piotrkowa takich najbardziej pragnie :)
zdjecie uzytkownika
wolfram - 2015-11-05 14:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na jakie działy dostaliście się w ostatnim czasie , Proszę o normalne odpowiedzi .
zdjecie uzytkownika
assaa - 2015-11-12 13:33:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co dostaje sie na swieta?
zdjecie uzytkownika
paletyzer - 2015-11-12 23:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [assaa - 2015-11-12 13:33:58]:
Dodatkową prace do domu :)
zdjecie uzytkownika
111111 - 2015-11-13 11:09:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na Swieta dostaje się bony pieniezne, tzn. okolo 1000 zl w gotówce
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-11-15 13:12:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy wiadomo cos o jakis podwyzkach szykuja sie czy nie bardzo ? Prosze o normalne odpowiedzi a nie jakies glupoty . Z gory dzieki
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-11-25 17:51:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobry żart z ta dodatkową praca w domu, ale nie piszcie tak, bo jeszcze ktoś pomysli, że to prawda. Widac firma dba o pracowników, skoro daje dodatkowy tysiąc w ramach świąt. To zawsze jest przecież wiekszy wydatek. Chciałbym zapytać przy okazji co jeszcze zapewniają w systemie socjalno-benefitowym. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
bm - 2015-11-27 08:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ona - 2015-09-20 21:58:57]:
Jak trafisz na mściwego przełożonego to nie pomoże rzetelne podejście do pracy. Tak właśnie jest w tej firmie. Co niektórzy dostali trochę władzy i nie lubią gdy się podważa ich "autorytet"
zdjecie uzytkownika
o - 2015-11-29 07:34:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co prawda to prawda chocbys na rzesach stawal jak cie przelozony nie lubi to zrobi wszystko by ci bokiem praca wychodzila :(
zdjecie uzytkownika
mixel - 2015-12-05 21:02:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tego typu zachowania raczej chwaly i glorii firmie w regionie nie przysporza. to co mnie najbardziej zastanawia to jak dlugo trwa przecietne zatrudnienie.
zdjecie uzytkownika
asss - 2015-12-07 09:50:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przyszły jakies nowe maszyny? na jakich dzialach?
zdjecie uzytkownika
zm - 2015-12-07 18:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asss - 2015-12-07 09:50:20]:
Najwięcej przyszło nowych znajomych, oczywiście do niemęczącej i bezstresowej roboty na dobre działy.
Przeciętna długość zatrudnienia? Będzie może około roku?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-12-07 19:01:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam takie pytanie odnośnie nagany? ona jest ważna rok czyli mam rozumieć ze przez cały rok nie będę mieć premii a takze podwyżki? krótko tu pracuje i nie wiem jak mam to interpretować
zdjecie uzytkownika
karol - 2015-12-07 21:54:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie wiecie moze czy w ostatnim czasie przyjeli kogoś na sortownice?
zdjecie uzytkownika
heron - 2015-12-08 12:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do maszyn to podobno stare gm laduja na delcie wraz z pracownikami ?
zdjecie uzytkownika
opa - 2015-12-08 13:00:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co mi wiadomo to owszem wszystkie stare maszyny GM maja byc na delcie a tu maja przyjechac nowe Schutte ale co z pracownikami to nie mam pojecia .
zdjecie uzytkownika
antoni - 2015-12-08 15:55:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak wgl w tej pracie z atmosfera i idzie zarobic ? ile jest na godzine na poczatku?
zdjecie uzytkownika
idz Pan w ch... - 2015-12-09 23:35:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Atmosfera do bani na początek 11,50zł
zdjecie uzytkownika
antonii - 2015-12-10 13:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
11.50 na reku juz?
zdjecie uzytkownika
idz Pan w ch... - 2015-12-11 00:16:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
11,50 Brutto nie bedziesz robił w weekendy to gó*no zarobisz
zdjecie uzytkownika
antonii - 2015-12-14 11:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiec ok 1700 bez weekendów? a jak wgl premie?
zdjecie uzytkownika
gąsiar - 2015-12-16 00:03:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
premie są całkiem wysokie z tego co mi kiedyś kumpel opowiadał, ale dokładnych stawek nie znam, pewnie nikt nie pozna bo to są jednak tajemnice firmy prawda
zdjecie uzytkownika
Polak - 2015-12-16 10:15:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Premie około 500 zł brutto na Mikronach. Wszystkie dni weekend'owe czyli 30 dni pracy w miesiącu z premia daje około 4000 na rękę przy stawce 17 brutto.
zdjecie uzytkownika
Piotrkowianin - 2015-12-16 10:18:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ważne co umiesz i jaką masz wiedzę. Kierownik ma zawsze rację. A weekendy obowiązkowe bo jak nie to brak premii i na rękę mniej niż 2 tysiące. Czyli trzeba zapierniczac non stóp aby zarobić i aby szef był zadowolony.
zdjecie uzytkownika
ech - 2015-12-17 21:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2015-11-15 13:12:33]:
Powinni coś dać, bo od 1 stycznia wzrasta minimalna pensja i te 11,50 nie da minimum.
zdjecie uzytkownika
Krzych - 2015-12-18 14:37:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ech - 2015-12-17 21:58:11]:
No dokładnie i w tej firmie zawsze żle zawsze mało i zawsze się o coś przypierdziela co za system taki niewolniczy
zdjecie uzytkownika
Piotrkowianin - 2015-12-20 15:33:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co niektórzy kierownicy pracujący od 13 lat czyli od początku zakładu w Piotrkowie nie znają niemieckiego, ba nawet nie rozumieją komunikatów w języku niemieckim wyświetlanych przez maszynę. I tutaj powstaje pytanie - jakim cudem osiągnęli stanowisko kierownicze? Bo za wiedzę napewno nie....
zdjecie uzytkownika
Polak - 2015-12-20 15:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokladnie. Ostatnio jakiś gość z multistarow złożył wypowiedzenie za znęcanie się nad nim przez przełożonych. A więc jeżeli to prawda to widać jak oszolomy którzy dostaną telefon służbowy i myślą że są bogami (nie uragajac bogom) traktują ludzi.
zdjecie uzytkownika
cnc - 2015-12-24 00:10:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Polak - 2015-12-20 15:38:10]:
Ale mam nadzieje ,że jak prawda to sprawa trafi do sądu bo jak nie to znaczy ,ze dajecie się tak traktować.
zdjecie uzytkownika
5t6y7u8 - 2015-12-30 15:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zastanawiam sie dlaczego nigdzie nie ma zadnych nowych ofert pracy od firmy Haering Polska, pamietam ze niedawno szukali informatyka i kierownika magazynu
zdjecie uzytkownika
112 - 2016-01-01 17:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [5t6y7u8 - 2015-12-30 15:32:21]:
Chyba ci sie firmy pomyliły :) Ta firma nigdzie nie wystawia ofert pracy tacy są rozchwytywani ;)
zdjecie uzytkownika
szen - 2016-01-02 22:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem w grudniu rok temu firma poszukiwała jeszcze pracowników na stanowisko Kierownika Magazynu, widocznie ktoś już się dostał i nie zamierza się zwalniać.
zdjecie uzytkownika
lala - 2016-01-04 22:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szen - 2016-01-02 22:17:59]:
Magazynu stali ?
zdjecie uzytkownika
werty - 2016-01-05 01:39:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@szen no dokladnie ja tez pamietam ze takie oferty pracy od nich były..i oprocz kierownika magazynu to szukali takze informatyka, wiec nic sie nikomu nie pomylilo
zdjecie uzytkownika
kalin - 2016-01-07 11:38:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jaka jest szansa że przeprowadzą na wyższe stanowiska rekrutacje z zewnątrz bo powiem szczerze nie spotkałem się, żeby woleli kogoś awansować. Dajcie znać.
zdjecie uzytkownika
abdal - 2016-01-08 11:02:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przyszly jakies nowe maszyny?
zdjecie uzytkownika
Nie - 2016-01-14 01:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie @kalin to jest często problem w takich firmach, że z awansem bywa ciężko, bo jak mówisz wolą osoby z zewnątrz, w ogóle podobno idą podwyżki, wiesz coś?
zdjecie uzytkownika
gm - 2016-01-15 11:29:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz to już nic nie przyjdzie
zdjecie uzytkownika
Mikron - 2016-01-24 13:13:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jak? Są zmiany? Doszły nowe maszyny? Są podwyżki?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Po pierwsze to trzeba mieć kogoś znajomego kto poda podanie gdzieś wyżej - z portierni dostaje się jedno na 10000000000000000 złożonych (choć mi się tak udało). Sama rozmowa mało stresująca zadane pytania są banalne np. dają rysunek i się pytają o opisane tam tolerancje, niema durnego pytania ile chce Pan/Pani zarabiać tylko sami mówią swoje warunki.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
kopiec - 2016-02-02 18:48:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [q - 2015-10-11 12:36:56]:
witam do którego dnia miesiaca jest przelewane wynagrodzenie?
zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2016-02-04 08:28:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do 10 najpozniej

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Haering Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Haering Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert