logo Haering Polska

Haering Polska

Piotrków Trybunalski

Opinie o Haering Polska

Xyz 2017-02-02 13:21
Nowi w akademii dostali, bo łapanki po marketach do szkółki robili. A widzieliście jakies ankiety, bo dawali do wypełnienia na niektórych zmianach. Podobno durne pytania, że rece opadają.
1
on19 2017-02-04 11:33
Chcę pracować u Pana Haeringa w biurze.
5
Szwab 2017-02-04 15:34
Slucham?
Da sie zarobic?
Szwab 2017-02-04 15:46
Kabaret
Na zakladzie tak i na szkolce
1
Cyc 2017-02-04 15:53
Od kiedy 2000brutto o 17-19 na godzine baranie
Nikt na szkolce tyle nie ma
1
pracuś 2017-02-05 16:19
Bardzo chciałbym rozpocząć pracę w dziale sprzedaży/finansów. Czy język niemiecki to konieczność?
1
GMiarz 2017-02-05 16:24
Bez układów, układzików.... Tylko produkcja :)
JA 2017-02-05 18:10
ale faktycznie są przyjęcia?bo nie wiem czy składać cv,jak długo czeka się na odpowiedż?
pracuś 2017-02-06 09:51
no ja akurat "układzików" nie mam, ale chyba mogę spróbować? Wiecie jakie tam są zarobki w biurach?
1
ryu 2017-02-06 17:38
2000ZŁ BRUTTO baranie to jest 13 zł a nie 17 czy tam 19 .
17 to ma pomocnik majstra co dobrze podpierdziela ,a nie uczen w szkole .
1
majki 2017-02-06 20:48
to bys sie zdzwiwił, dostali takie stawki bo naboru nie bylo i w ten sposob szukają chętnych. zmowa milczenia wsrod uczniow ma panowac
Folksdojczom mówię wypierd.... 2017-02-07 16:38
Przestańcie pisać o premii bo w tym zakładzie jej NIE MA. Tu NIE MA PREMII. Jest NAGRODA i można ją zabrać pracownikowi bez wyjaśniania powodów. Nawet jak pracuje się 30/30 dni w pocie czoła, przychodzi wcześniej i wychodzi póżniej to nie masz gwarancji że dostaniesz nagrodę, bo zależy ona kolokwialnie mówiąc od widzimisię przełożonego i tego co mu powiedzą jego donosiciele.
7
juz nie niewilnik 2017-02-07 20:29
To po co tam jeszcze pracujesz ? Kolega właśnie poszedł do Koluszek 20zł stawkę dostał obada jaka atmosfera w firmie i może tez sie skusze :)
3
DzialPers 2017-02-08 05:59
Potwierdzam slowa majki. Stawki uczniowie mają z kosmosu
1
DzialPers 2017-02-08 06:00
Potwierdzam slowa majki. Stawki uczniowie mają z kosmosu
Młodszy operator szambiary 2017-02-09 00:44
Podwyżki 3-3.50 zł na godzinę, moja stawka to 17-18 (dokładnie nie napisze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na wszystko mam, leci złom oj joj, werker i siema, problem z maszyna? panie Majstrze panie majstrze i problemu nie ma :) a pracuję na dziale GM dokładnie też nie napiszę, tak musisz przez 8h być skupiony i " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; ale co wole to niż za 12-15zł albo i mniej na magazynach + "zostań na nadgodziny" a później do odbioru. Kto nie umie trzymać klucza w łapie to niech nawet nie składa cv, jak człowiek się przyzwyczai to nie jest źle cały dzień leci 1 schematem od spc do spc , od wymianki do wymianki i do domciu, fakt nie pobajeruje się za dużo ale 2 zdania zawsze się zamieni mimochodem. Co do uczniów, miałem 1 na przyuczenie ze szkółki od razu przeszedł na chale na maszynki i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie wiem czego tam uczą skoro nie wie jak odkręcić halter i wymieni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] płytkę ale taak na niemce od razu chcą zwiewać chyba zamiatać albo postać przy maszynie i popatrzeć na nią taka prawda, wielkie operatory na papierach i certyfikatach. terrory itp, trzeba po prostu zlewać. Miej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a będzie ci dane :) Pozdrawiam
6
Pati 2017-02-09 05:32
O to widzę to ty z tych dobrych podpierdalaczy takie ucho prezesa znaczy typowy frajer zakładowy
Ms 2017-02-09 06:17
Na indeksach 2 zl mi dali
F. Nietzsche 2017-02-09 11:11
Śmiać mi się chce gdy słyszę, że ten zakład padnie itp Ma się bardzo dobrze, a bardzo sprytni ludzie używają bardzo ciekawych zabiegów by ludzie pracowali i podświadomie chcieli pracować hah.
WOŚP i inne akcje pomocowe tylko temu dowodzą (faktyczna pomoc i prestiż to jedno, lecz jest też druga pieczeń z tego ogniska), społeczny dowód słuszności moi drodzy...wszyscy nas tym mamią.
3
Ujebany po pachy 2017-02-09 11:44
mam dość tego zakładu. Chory system tam panuje. Rezygnuje.
2
Marcysia 2017-02-09 16:06
Ja na wyrywce dostałam 3,5 zł, więc spełnili obietnice dużych podwyżek. Pozdrawiam
g franko 2017-02-09 18:26
Śmiać mi sie chce jak przychodzi nowy człowiek i po roku chciałby 20zl za godzine... Masa ludzi w zakładzie (przy produkcji) piastuje bezsensowne stołki, kontrole, kontrole kontroli, podpierda.... ble ble ble itd. A ludzi na produkcji cały czas brakuje...
5
rej 2017-02-09 18:34
Ile ludzi tyle opinii . Jednym będzie pasować innym nie . Trzeba się z tym pogodzić i tyle . Ale ogólnie chciałam życzyć wszystkim obecnym i byłym pracownikom Wesołych świat dużo szczęścia radości i miłości obyscie się nie przejedli w te święta ;D i oczywiście Szczęśliwego Nowego Roku :-*:-)

I tą wypowiedzią ukazałeś poziom intelektualny przeciętnego Polaka. Dla Husari - Pisząc Polaka dziada miałem na myśli firmę w której oszczędza się na wszystkim i dziaduje na maksa, w przeciwienstwie do firm zachodnich. Tym samym moja wypowiedź jednoznacznie wskazuje na taką samą lub lepszą jakość pracy w Polskiej firmie, co do niedawna było nie tak oczywiste. Panie kolego możesz potraktować mój poprzedni post jak figurę retoryczną. Pozdrawiam.

" U Polaka dziada" ,"poziom intelektualny przeciętnego Polaka" przestań proszę bo skoro tak jak piszesz jesteś Polakiem to także się to Ciebie tyczy.A jeśli miałeś coś innego na myśli to rozsądniej dobieraj słowa. Naprawdę to nie jest wina Polskiego przedsiębiorcy ze musi jak to nazwałeś "dziadować" w porównaniu z zachodnia firma bo za taki stan rzeczy w dużej mierze właśnie zachód odpowiada. Troszkę mnie poniosło może ale już nie mogę słuchać jak Polak na Polaka pluje przy uciesze właśnie zgniłego zachodu. Możemy mieć inne zdanie nie lubić się ale szanujmy jako Polacy. Pozdrawiam i wszystkiego dobrego.

Wybacz, ale to kolejna opinia, której nie można zaliczyć do merytorycznych (nawet jeżeli to sprawiedliwy osąd). Jeżeli pracujesz w tych działach to może możesz powiedzieć coś więcej? Zawału serca i wrzodów mogę się nabawić w każdej pracy, jeżeli jestem słabym człowiekiem i nie potrafię pracować pod presją ;) Gdybyśmy słuchali tych negatywnych opinii, to pewnie nikt nigdy by się nie rozwinął zawodowo i wpadłby w jakąś depresję :(
rejw 2017-02-09 18:34
Ile ludzi tyle opinii . Jednym będzie pasować innym nie . Trzeba się z tym pogodzić i tyle . Ale ogólnie chciałam życzyć wszystkim obecnym i byłym pracownikom Wesołych świat dużo szczęścia radości i miłości obyscie się nie przejedli w te święta ;D i oczywiście Szczęśliwego Nowego Roku :-*:-)

I tą wypowiedzią ukazałeś poziom intelektualny przeciętnego Polaka. Dla Husari - Pisząc Polaka dziada miałem na myśli firmę w której oszczędza się na wszystkim i dziaduje na maksa, w przeciwienstwie do firm zachodnich. Tym samym moja wypowiedź jednoznacznie wskazuje na taką samą lub lepszą jakość pracy w Polskiej firmie, co do niedawna było nie tak oczywiste. Panie kolego możesz potraktować mój poprzedni post jak figurę retoryczną. Pozdrawiam.

" U Polaka dziada" ,"poziom intelektualny przeciętnego Polaka" przestań proszę bo skoro tak jak piszesz jesteś Polakiem to także się to Ciebie tyczy.A jeśli miałeś coś innego na myśli to rozsądniej dobieraj słowa. Naprawdę to nie jest wina Polskiego przedsiębiorcy ze musi jak to nazwałeś "dziadować" w porównaniu z zachodnia firma bo za taki stan rzeczy w dużej mierze właśnie zachód odpowiada. Troszkę mnie poniosło może ale już nie mogę słuchać jak Polak na Polaka pluje przy uciesze właśnie zgniłego zachodu. Możemy mieć inne zdanie nie lubić się ale szanujmy jako Polacy. Pozdrawiam i wszystkiego dobrego.

Wybacz, ale to kolejna opinia, której nie można zaliczyć do merytorycznych (nawet jeżeli to sprawiedliwy osąd). Jeżeli pracujesz w tych działach to może możesz powiedzieć coś więcej? Zawału serca i wrzodów mogę się nabawić w każdej pracy, jeżeli jestem słabym człowiekiem i nie potrafię pracować pod presją ;) Gdybyśmy słuchali tych negatywnych opinii, to pewnie nikt nigdy by się nie rozwinął zawodowo i wpadłby w jakąś depresję :(

Ile ludzi tyle opinii . Jednym będzie pasować innym nie . Trzeba się z tym pogodzić i tyle . Ale ogólnie chciałam życzyć wszystkim obecnym i byłym pracownikom Wesołych świat dużo szczęścia radości i miłości obyscie się nie przejedli w te święta ;D i oczywiście Szczęśliwego Nowego Roku :-*:-)

I tą wypowiedzią ukazałeś poziom intelektualny przeciętnego Polaka. Dla Husari - Pisząc Polaka dziada miałem na myśli firmę w której oszczędza się na wszystkim i dziaduje na maksa, w przeciwienstwie do firm zachodnich. Tym samym moja wypowiedź jednoznacznie wskazuje na taką samą lub lepszą jakość pracy w Polskiej firmie, co do niedawna było nie tak oczywiste. Panie kolego możesz potraktować mój poprzedni post jak figurę retoryczną. Pozdrawiam.

" U Polaka dziada" ,"poziom intelektualny przeciętnego Polaka" przestań proszę bo skoro tak jak piszesz jesteś Polakiem to także się to Ciebie tyczy.A jeśli miałeś coś innego na myśli to rozsądniej dobieraj słowa. Naprawdę to nie jest wina Polskiego przedsiębiorcy ze musi jak to nazwałeś "dziadować" w porównaniu z zachodnia firma bo za taki stan rzeczy w dużej mierze właśnie zachód odpowiada. Troszkę mnie poniosło może ale już nie mogę słuchać jak Polak na Polaka pluje przy uciesze właśnie zgniłego zachodu. Możemy mieć inne zdanie nie lubić się ale szanujmy jako Polacy. Pozdrawiam i wszystkiego dobrego.

Wybacz, ale to kolejna opinia, której nie można zaliczyć do merytorycznych (nawet jeżeli to sprawiedliwy osąd). Jeżeli pracujesz w tych działach to może możesz powiedzieć coś więcej? Zawału serca i wrzodów mogę się nabawić w każdej pracy, jeżeli jestem słabym człowiekiem i nie potrafię pracować pod presją ;) Gdybyśmy słuchali tych negatywnych opinii, to pewnie nikt nigdy by się nie rozwinął zawodowo i wpadłby w jakąś depresję :(

Ile ludzi tyle opinii . Jednym będzie pasować innym nie . Trzeba się z tym pogodzić i tyle . Ale ogólnie chciałam życzyć wszystkim obecnym i byłym pracownikom Wesołych świat dużo szczęścia radości i miłości obyscie się nie przejedli w te święta ;D i oczywiście Szczęśliwego Nowego Roku :-*:-)

I tą wypowiedzią ukazałeś poziom intelektualny przeciętnego Polaka. Dla Husari - Pisząc Polaka dziada miałem na myśli firmę w której oszczędza się na wszystkim i dziaduje na maksa, w przeciwienstwie do firm zachodnich. Tym samym moja wypowiedź jednoznacznie wskazuje na taką samą lub lepszą jakość pracy w Polskiej firmie, co do niedawna było nie tak oczywiste. Panie kolego możesz potraktować mój poprzedni post jak figurę retoryczną. Pozdrawiam.

" U Polaka dziada" ,"poziom intelektualny przeciętnego Polaka" przestań proszę bo skoro tak jak piszesz jesteś Polakiem to także się to Ciebie tyczy.A jeśli miałeś coś innego na myśli to rozsądniej dobieraj słowa. Naprawdę to nie jest wina Polskiego przedsiębiorcy ze musi jak to nazwałeś "dziadować" w porównaniu z zachodnia firma bo za taki stan rzeczy w dużej mierze właśnie zachód odpowiada. Troszkę mnie poniosło może ale już nie mogę słuchać j
qwa 2017-02-09 18:36
123
wer 2017-02-09 18:37
dobra
prezez 2017-02-09 18:39
OK
Młodszy operator szambiary 2017-02-10 00:06
Z czytaniem ze zrozumieniem widzę słabo a i chyba nie zatrudniona/ny w chwili obecnej, wszyscy dostali podwyżki, w zależności od działów zależna stawka podwyżki tak jak wyżej napisał : "Ms 2017-02-09 06:17 Na indeksach 2 zł mi dali" i oraz " Marcysia 2017-02-09 16:06 Ja na wyrywce dostałam 3,5 zł, więc spełnili obietnice dużych podwyżek. Pozdrawiam". Podałem moją stawkę nie sprecyzowaną po podwyżce.
Podobno aczkolwiek nie na pewno premie mają pójść w górę o 20% każdy o tym mówi a nikt nic nie wie jak to zwykle bywa.
AAA co do premii/nagrody PREMIA JEST UZNANIOWA W KAŻDYM ZAKŁADZIE! Ludzie wy z góry zakładacie że dostaniecie od razu maks nie wiem 800-1000-1500 bo i takie są ale grwa jak kartona QS dostaniecie, 8D albo nie wiem za UŻ podobno nie zabierają, to z miejsca mniej dostaniecie wbijcie sobie to do głowy, wszędzie jest premia uznaniowa a nie jakaś należna czy nie wiem stała bez warunku. Na premie jak to w każdym zakładzie składają się takie czynniki jak kartony czytaj błędy, produktywność maszyn czyli 70% ogólnej z miesiąca i jesteś w d...., ilość dni urlopowych a tak to też ma znaczenie bo 4 dni urlopu i kasy mniej jest, taki system mają wiem bo się na to nadziałem i zapytałem się kierownika czemu, przy okazji zobaczyłem kilka ciekawych statystyk na monitorku:)
Kumpla miałem w biurze, zwiał czym prędzej na indexy, orają psyche tam ostro a przy maszynce ogarnoł co miał i spokój :) wnioski wyciągnij sam dejwid 2017-01-19 20:45
Pozdrawiam
2
cnc frezer 2017-02-10 05:34
Czyli podwyżki dali bo albo ludzie uciekają z firmy albo sie boją,że sie pozwalniają?A pytanie takie czy cv wysłane na maila to w próżnię sie wysyła?
Młodszy operator szambiary 2017-02-10 11:41
Uciekali, uciekają i będą uciekać, czemu? kasę w Niemczech za to samo i lżej dostajesz o wieeele więcej, w koluszkach zakład startuje i co będzie to będzie tego nikt nie wie ale na start to ładną stawkę dali, komu dojazd się opłaca to przejdzie.
Co do CV to temat rzeka jedni składali po 20+ i dopiero się odezwali, inni po 3 miechach dopiero telefon dostali, ja osobiście po tygodniu :P Więc to jest loteria jak trafisz tak masz. Ale bardziej bym się skłaniał do zostawienia CV w formie papierowej na portierni z zamieszczonym na nim twoim zdjęciem nawet czarno białym.
1
obsv. 2017-02-10 16:50
Z mojego punktu widzenia tegoroczne podwyżki to ruch w dobrą stronę. Pewnie ma na celu ograniczyć bardzo dużą rotację pracowników na produkcji, to chyba główne założenie. Pora też żeby zarządzający zakładem przyjrzeli się bliżej stanowiskom nieprodukcyjnym np. szkoleniówka. Często widzę grupki Panów z tego działu snujące się po zakładzie bez celu lub przegadujące tu i ówdzie, a zaraz obok ciężko pracującego operatora np. z GM... Żeby nie było że czepiam się szkoleniówki to samo dotyczy co niektórych majstrów. Przepierdziane godziny przy komputerku, nie wiadomo po co, zamiast pomocy przy naprawianiu maszyny. Nie wiem czy zarządzający celowo tolerują takie zachowania bo wyżej wspomniani świadczą dodatkowe usługi hmmm...informacyjne, czy jest jakiś inny powód, np. znajomości. To też bardzo źle wpływa na morale pozostałych pracowników.
3
GM hard 2017-02-10 22:09
Nie wszyscy dostali te 3,5 co piszecie dla wybrańców chyba Marcysia co Ty musiałaś zrobić na ta podwyżkę ??? I prosze kierowników majstrów itp. aby nie podszywali sie pod pracowników na tym forum i nie pisali tych pozytywnych opinii o tej firmie .
2
rezyguje 2017-02-10 22:19
traktowanie człowieka w tym zakładzie to dramat. ważna jest tylko ilość nie jakośc . wieczny opierdziel i zawsze zabrana jakaś część premii. a kasy jak weekandami nie przyrobisz to też kokosow nie zarobisz....
3
gm 2017-02-10 22:34
idę na rozmowę do koluszek jak się uda to żegnam was ! ale płakać nie będę
1
kleksik 2017-02-11 10:39
szukam pracy u Pana Häringa w biurze, dajcie namiary/info
1
Wyrywka 2017-02-11 13:26
Spytaj się jaka miała stawkę wcześniej bo niektórzy na wyrywce mieli po 11.50 więc 3.5 mogła dostać bez niczego .
1
casta 2017-02-11 20:11
Po znajomości tylko.
1
OOOO 2017-02-12 02:03
dostała za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
4
General Motors 2017-02-13 18:10
Podostawaliśmy po 2-3 zl i zapierd.. dalej na zachodnią gospodarkę :)
6
Omg 2017-02-14 18:19
Haha w takim razie 3/4 wyrywki oraz operatorów nie wiadomo co zrobiła żeby dostać te 3 złote xd . Boże ludzie zawiść nic więcej. Ja mam 2 złote więcej tzn że też nie wiadomo jakie mam znajomości i co robilam? Dajcie spokój . Trzeba się cieszyć że to nie 50gr jak w zeszłym roku .
3
Uczen 2017-02-16 10:50
Uuczniowe zarabiają najniższa krajowa..i wcale nie jest tak pieknie jak Wam sir wydaje ..
2
Uczeń 2017-02-16 10:52
Aż szkoda slow..
1
Katastrofa 2017-02-17 12:28
Tak i jeszcze pieniadze zarobione trzeba oddac jak sie nie zaliczy :(
Polak 2017-02-18 22:47
Pracujemy dla potomków ludzi którzy zabijali naszych podczas II wojny światowej. Wstyd.
4
operator bombowca 2017-02-19 17:13
Jak ci wstyd to sie zwolnij ,a nie tylko narzekanie jak stara baba w czym problem roboty jest w brud.
1
Polak 2017-02-19 22:18
Zero godnosci, brak szacunku dla przodków. A przełożeni polacy gnoja swoich. Wstyd i hańba. Ale czego mozna spodziewac sie po ludziach którzy nie potrafia nawet pracowac. Tak roboty jest w brud, tylko trzeba pracowac, a tutaj mozna sciemniac i udawac ze sie pracuje. Takich prozniakow jak w tej firmie to jeszcze nie widzialem.
2
operator wielomaszynowy 2017-02-20 07:49
Mało jeszcze widziałes głabie
g franko 2017-02-20 11:17
Pracuje na produkcji od 9 lat.... w ostatnim okresie zwiększono liczbę (według mnie ) bezcelowych i bezowocnych stanowisk (sztab ludzi wokoło produkcji) A na samych stanowiskach/maszynach wciąż brakuje operatorów/pomocników...
4
jajko 2017-02-20 20:48
Im mniejsza wieś tym większe kompleksy. Im mniejsza wieś tym większa kura.
gm20 2017-02-21 11:04
Nie brakuje operatorów tylko jest takie załóżenie jak najmniej ludzi ma obsługiwać jak najwięcej maszyn
Zostaw swoją opinię o Haering Polska - Piotrków Trybunalski
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Haering Polska