brak logo

Haering Polska

Piotrków Trybunalski

Opinie o Haering Polska

to nie to 2016-06-25 12:18:25
45 stopni na dziale GM jest teraz a komu to zgłosisz słyszał ktoś kiedyś żeby niewolników wysłuchano :(
ikra 2016-06-25 12:59:00
nie wierzxę ci że taka wysoka temperatura, przecież w takiej temperaturze ścina się juz białko, nikt by nie pracował
tedo 2016-06-26 19:58:32
to faktycznie zarząd powinien zrobić coś z tym, przecież można paść z upału wiec nawet wodę powinni darmową zapewnić
2
x 2016-06-27 11:06:29
Nikogo z góry nie obchodzi jak się czuje zwykły pracownik. Zawsze można wezwać karetkę i po sprawie. Przyjdzie następny na twoje miejsce. W tej firmie liczą się TYLKO częśći. Dużo części to duuużo kapuchy dla Bonzów.
5
5t5g 2016-06-27 18:11:49
@tedo moze jednak pogoda sie troche polepszy i bedzie sie lepiej pracowac
Majster 2016-07-13 11:16:57
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] o 14:10 jaja ugotowaly sie na twardo. Za goraco na hali dla czlowieka, wiec nie dziw ze maszyny sie wylaczaja z przegrzania.
Platfus 2016-07-13 20:09:26
No co można zrobić, słyszałem już tutaj kilka opinii mówiących o tym, że tutaj jest dość gotąco i to też wina hali samej, no ja to oczywiście rozumiem, ale wiadomo, że maszyny żyją i tak to wygląda a nie inaczej, chyba jest to dość zrozumiałe, taką mam nadzieję
Misia 2016-07-14 16:13:58
Dostałam propozycje pracy w dziale kontroli jakości. czy jest tutaj ktoś kto pracuje na tym dziale? jakie sa wasze opinie? jakie można tam wyciagnac stawki i jak jest z premiami? pozdrawiam
Nie 2016-07-15 12:04:06
Ogólnie to powiem Ci, że jest dość dobrze, nie ma totalnie powodów do obaw, moim zdnaiem będzies zzadowolona, co do samych premii to jest z nimi różnie, zależy po prostu jakie wyrabiasz normy tygodniowe, mam nadzieję że pomogłem
misia 2016-07-17 23:17:54
ja mam iść na próby wyrywkowe, to tam tez sa jakies normy? myslalam, ze po prostu sprawdzasz to co ci dadza na dany tydzień i tyle.
Walny 2016-07-18 11:26:54
Mi się tam wydaje, że warto się nimi zainteresować chociażby dlatego, że coraz lepiej tutaj wyglądają kwestie finansowe, dobra kasa za dość mały wysiłek
ech 2016-07-18 15:48:59
Tzw. wyrywka pracuje na trzy zmiany , przy obrabiarkach, w hałasie, gorącu, tłuszczu(oleju i chłodziwie) i smrodzie (oleje, chłodziwa, spoceni operatorzy). Sprawdzać należy wymiary oraz jakość powierzchni. O ile wymiary to dość proste (choć przy niektórych detalach jest ich kilkanaście), to szukanie gratu, stopni, karbów, korozji nie jest już takie oczywiste. Wyrywka pracuje także w innym systemie - o ile inne działy maja zmiany cofające (noc - popołudnie - rano), to wyrywka jako jedyny dział ma zmiany postępujące (rano - popołudnie - noc) mocno to utrudnia zawiązanie tzw. spółdzielni dojazdowej.
1
antio\ 2016-07-18 16:26:33
no własnie:/ dlatego ja bym nie chciała tak fizycznie się zamęczać, za cienka jest, dlatego może mi ktoś powiedzieć jakie są szanse żeby jakąś biurową pracę u was złapać?
gm operator 2016-07-18 22:12:17
Prace biurową jak się prześpisz z kim trzeba to się załapiesz :)
Misia 2016-07-19 04:07:51
A jak jest na tym dziale z premia? jaki jest max? i jakiej stawki można oczekiwać np. po roku pracy? i to prawda ze zawsze co roku każdy dostaje tutaj podwyżek?
Ala 2016-07-19 10:08:01
Zależy o jakim stanowisku gadamy @Misia bo teraz są dostępne cztery. Zakładam, że raczej nie interesuje Cię inżynier i operator a raczej specjalista ds. zakupów czy finansów. Jeśli się nie mylę to na stawki w ostatnich dwóch narzekać nie można
misia 2016-07-19 16:10:29
ja caly czas pisze o dziale kontroli jakości, proby wyrywkowe!!
dforek 2016-07-19 20:05:45
Specjalista ds. Finansowo-Księgowych jest teraz potrzebny w firmie jakby ktoś szukał takiego zatrudnienie obecnie, ktoś z angielskim i niemieckim może tutaj niezłą karierę zrobić. zapraszam na stronę firmy, bardzo rozbudowany i klarowny pakiet informacji i pracy
Wyrywka 2016-07-21 05:10:28
Ją pracuje nie jest tragicznie . Jeśli chodzi o zarobki no cóż z wekkendami i premia zarobisz . Premia ci urośnie z czasem rok dwa . Tak na początek to może nie dużo ale jakiejś tragedii nie ma . Spróbować zawsze można . Ją nienarzekam na samą pracę chodź w lato trochę gorąco ;)
1
mo 2016-07-21 11:39:21
a to nie ma w takim razie klimatyzacji w firmie zamontowanej na dzień dzisiejszy skoro tak narzekasz na temperaturę? koleżanka mi mówiła że temperatura jest okej
nika 2016-07-21 12:14:44
Wiecie czy są teraz przyjęcia? i jeśli tak to na jakie stanowiska?
cnc 1 2016-07-22 09:26:52
Na produkcji nie ma klimy gorąco jak w piekle bo w sumie Haering to piekło
2
Pan ktoś 2016-07-23 16:15:29
Firma Haering nie jest zła wręcz przeciwnie / pracowałem tam od samego początku istnienia / ale ludzie na stanowiskach kierowniczych nie mają w ogóle kwalifikacji. W tej Firmie awansuje się tylko metodą donoszenia a nie praktyką czy wiedzą a to jest potwierdzone. A tak z innej beczki - dlaczego taka prężna Firma robi wszystko z normami ISO, TS jest zawsze naj, naj a przed Boschem ukrywa niektóre detale podczas audytu czy kontroli ?
6
cnc 1 2016-07-24 15:17:38
Piszesz ,ze nei jest zła to dlaczego już nie pracujesz:)?
Jolly 2016-07-29 18:03:27
wykałaczka - Nie obrażaj wieśniaków bo to oni wiedzą co to praca a niektórzy z miasta umieją tylko po "pracy" patrzeć w telewizor. Te "wieśniaki" wracając do domu mają jeszcze kolejną robotę do skończenia. W ten sposób pracują na dwa etaty i w większości dają radę. Miej Trochę serca dla drugiego człowieka. Co do pracy " wszędzie dobrze gdzie nas nie ma" ;-D
1
kiss 2016-07-30 21:25:30
Ja to się zastanawiam czy jest szansa na to, żeby znaleźć zatrudnienie, wiecie może? Chyba ostatnio nie pokazało się żadne ogłoszenie pracy. To dobry znak na to, że się dobrze dzieje teraz, a zwłaszcza warunki.
fyou 2016-07-31 20:42:50
Nikt tu nie obraża chłoporobotników co to przychodzą do lekkiej roboty odpocząć, a prawdziwą robotę- żniwa itp. mają u siebie. To oni mają najbardziej roszczeniową postawę i to "miastowi" przez takich mają przesrane. To chłoporobotnicy napędzają robocze weekendy gdy nie orają w polu albo posprzedawali świnie. Kasa musi być by na parkingu zadać szpanu wieśniackim audi czy innym niemieckim złomem któremu czarny dym kopci z rury.
1
Polskaafrykadzika 2016-07-31 20:50:48
Ty myśleć źle.Ty uważać że oni teraz zatrudniać studentów na wakacje. Twoja nie rozumieć że to nie znak że być dobrze teraz w firma, tylko że oni nałożyć duża norma i jeden pracownika robić duuużo więcej za ten sam pieniądza. Po wielbłąda im zatrudniać nowy pracownik wtedy? :/
1
kis 2016-08-02 22:19:11
No dobrze, ale czy teraz na produkcji mają jakieś oferty pracy? Załapałbym się, bo mam odpowiednie doświadczenie w tym zakresie, a dbanie o dobre relacje sprawia, że lepiej się wypełnia swoje obowiązki.
Pan Ktoś 2016-08-02 22:43:38
Dokładnie masz rację - zmiana na 1000% poprawiła by panującą tam atmosferę /a potem innych, którzy tylko donosili Panu ...... /
3
Pilczek 2016-08-03 21:51:57
Na atmosfera jest wazna i dobrze, że się potrafiła, ja tam uważam, że to plus zdecydowany, chyba wiadomo
wieheisster 2016-08-03 23:51:02
Słyszał ktokolwiek pocztą pantoflową o nadchodzących masowych zwolnieniach z pewnego wydziału? Może zwalniający się by pomyśleli i wykonali pewien prosty, dla nich już nieszkodliwy krok by reszcie ogółu żyło się lepiej?
some 2016-08-04 23:03:56
No dla mnie najważniejsze jest to, że atmosfera opierała sie na przyjacielskich relacjach @Pilczek, bo w ten sposób przyczynia się odpowiednio do sukcesu w firmie. W końcu w ten sposób lepiej wypełnia się swoje obowiązki jak stosunki dopisują. Pozdrawiam
1
kiedys GM 2016-08-05 21:32:12
Atmosfera w firmie do bani bo w firmia Haering to obóz pracy gdzie ludzi traktuje się jak robotów wiem bo pracowałem pare lat . Kierownictwo i zarząd polski do bani wydaje im się ,że sa wielcy a to sa chamy i jak co którego na mieście czasem spotkam to ma taki głupi uśmieszek jak by prosił nie bij w pracy tacy musimy byc :) To albo jestes skur...yn cały czas albo jesteś piz.a z wypranym mózgiem. I jeszcze jedno w Haeringu panuje opinia ,że w Piotrkowie nic lepszego nie znajdziecie podpowiadam aktualnie trwa rekrutacja do najstarszego zakładu w Piotrkowie zajmujacego się obróbka skrawaniem na wejściu z doświadczeniem 16 zł. a w haeringu ile teraz daja 12,50 czy 13 :) Nie róbcie z siebie niewolników .
9
bejb 2016-08-05 21:50:35
Ważne, że atmosfera teraz dopisuje. Dzięki za odpowiedź
Nina 2016-08-06 15:56:13
Sorki ale jaki to zakład ? Nie jestem z tad a do tego mam 20 lat i nie bardzo się orientuje o jakim mówisz :( przyjmują może dziewczyny do jakiejś kontroli lub coś takiego ?
amil 2016-08-06 18:09:33
Widocznie nie ma zadnej oferty bo nie chcą żadnej rotacji pracowniczej.
ech 2016-08-08 11:28:39
Jakie zwolnienia, z jakiego wydziału?
kobalt 2016-08-10 22:03:55
no w sumie to zakładka z kariera ich na stronie internetowej to jest dość mocno rozbudowana, szacun, ale jednak żadnych ofert nie ma. a co chodzi im z ta Filozofią Kaizen o której tak ciągle nadaja i się chwalą?
pie rdol cie się bu raki 2016-08-12 01:27:44
W powietrzu na halach panuje atmosfera olejowo- kurzowa. Hałas dokucza nawet jak się ma założone stopery. BHP tu nie uświadczysz na stanowisku pracy przy maszynie. Atmosfera interpersonalna fatalna. Chamy brylują. Ostatnio wymyślili sobie ankietę. Imienną, oddawaną do rąk przełożonemu. Badają nastroje wśród zwykłych pracowników jakby nie wiedzieli co w tej firmie myśli się o co niektórych kierownikach i majstrach.
1
jola 2016-08-12 14:27:16
Jeśli chodzi o oferty pracy to widziałem tutaj jedna jako Kierownik Magazynu i wydaje mi się naparwde dobra tak naparwde. Djcie znac co o niej myślicie?
XXX 2016-08-13 00:27:15
W maju 2016 roku zwolnilem sie z tej patologi pracowalem 4 lata. Hala GM, schutte. pracuje.... tam gdzie reszta ktora sie zwolnila. Najlepsza decyzja jaka dokonałem. realia, reszta przyjdziesama.
prty 2016-08-13 17:09:16
@jola a to Ty dla siebie takiej pracy szukasz? Szacun dziewucho, ale niestety chyba jakoś źle spojrzałaś, bo ja takiej oferty pracy nie widzę, więc nie wiem, skąd takie informacje posiadasz? No, chyba, że to ja nieumiejętnie szukam ofert pracy - tak też może być
kiedys GM 2016-08-16 21:27:18
Nie Nina dziewczyn do kontroli raczej nie przyjmują u nas kontrola inaczej wygląda niż u was jak coś to do biur raczej :)
kiedys GM 2016-08-16 21:27:41
Nie Nina dziewczyn do kontroli raczej nie przyjmują u nas kontrola inaczej wygląda niż u was jak coś to do biur raczej :)
ojciec hani 2016-08-17 20:41:10
do biura to znaczy o jakich konkretnie stanowiskach pracy mówisz? ciekawi mnie też to napisałeś kolego o kontroli... inaczej wygląda... czyli jak konkretniej>? chciałbym się zapytać bo córka szuka pracy i jej pomagam
ech 2016-08-18 11:55:54
W tym zakładzie kobiety pracują głownie na tzw. QS. Czynności, które tam wykonują, to głównie oglądanie pod mikroskopem części i szukanie uszkodzeń; dodatkowo dla niektórych detali ręczne wykonywanie pomiarów. Drugi dział gdzie pracuje dużo kobiet, to tzw. wyrywka. Pracuje się na hali maszyn i kontroluje w sposób wyrywkowy (stąd nazwa) detale wyprodukowane przez operatorów, sprawdza się wymiary i jakość powierzchni. Jest to praca na trzy zmiany, w przeciwieństwie do QS, który robi tylko na dwie zmiany. Ogłoszeń na te stanowiska nie ma nigdzie, dokumenty składa się bezpośrednio do zakładu.
Nu 2016-08-18 14:14:11
No ja Ci powiem, że mi się podobało bo byłem w firmie kiedys
ntf 2016-08-21 22:14:17
W odbycie chyba byłeś i kupę widziałeś. Przestań ty i inni wazeliniarze promować ten zakład. Świat nie kończy się na gałkowym folwarku., bo tym definitywnie stała się ta firma po śmierci jej założyciela. Tu tyra się weekendy bo bez nich można liczyć tylko na najniższą krajową. Premii nie liczę bo można ją stracić. pod byle pozorem. Burasom wsiowym i chamom miastowym to nie wadzi. Dobrze kablujo, to majo ...
6
ntf 2016-08-21 22:14:57
W odbycie chyba byłeś i kupę widziałeś. Przestań ty i inni wazeliniarze promować ten zakład. Świat nie kończy się na gałkowym folwarku., bo tym definitywnie stała się ta firma po śmierci jej założyciela. Tu tyra się weekendy bo bez nich można liczyć tylko na najniższą krajową. Premii nie liczę bo można ją stracić. pod byle pozorem. Burasom wsiowym i chamom miastowym to nie wadzi. Dobrze kablujo, to majo ...
2
Zostaw swoją opinię o Haering Polska - Piotrków Trybunalski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Haering Polska