Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TRW Automotive Pruszków

Pracowałeś w firmie TRW Automotive Pruszków i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Rysiek - 2009-11-25 11:31:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam się ,ta firma przed 3 laty to była perełka praktycznie od 1999 roku az do przyjścia Dyrektora Polaka tj. 2008 wszystko sie zawalilo a jak juz straciliśmy kadrową i jej wciąż nie mamy to sodoma i gomora zapanowała oj PiIP to by miał co robic i zgarnął by kasy, nic doac nic ując wieeeeelkie bago,grajdoł i ni c więcej
zdjecie uzytkownika
ALA - 2010-01-20 11:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO NIE MOŻECIE POJECHAĆ DO PIP I PRZEDSTAWIC DOWODY,PRZECIEŻ TO NIE JEST MOZLIWE ZEBY POWAZNA FIRMA PRACOWAŁA BEZ SZEFA KADR
zdjecie uzytkownika
gosia - 2010-07-08 21:23:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam panuje straszny nieład i niema odpowiednich osób do zarządzania tą firmą. Niema sprawiedliwości wobec pracowników,chociażby taki przykład osoby, które dojeżdżają wychodzą wcześniej ale tylko te osoby, które postawiły wódkę odpowiedniej osobie. Tak w ogóle alkohol w tej firmie to pierwszorzędna rzecz.
zdjecie uzytkownika
justi - 2012-12-07 20:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy firma TRW to dawny SPES na ulicy Chłodnej w Warszawie? Proszę o odpowiedz
zdjecie uzytkownika
pytek - 2012-12-12 18:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak
zdjecie uzytkownika
pytek - 2012-12-22 22:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ty skąd to wszystko wiesz , sama stawiasz czy tobie stawiają ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-22 17:31:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Hej, szukam pracy, czy istnieje szansa, że znajdę ją w TRW Automotive Pruszków? Interesuje mnie, ile mógłbym zarobić, odpowie ktoś? Mam też pytanie, co do sposobu rekrutacji, w jaki sposób wysyłaliście CV? Na maila, czy może osobiście? Jak wygląda atmosfera w pracy i kontakty z szefem? Pozdro i dzięki za informacje.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-03 17:40:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
no okej a co na to Agencja pracy która załatwiła Ci rozmowę no im też powinno zależeć bo mają z tego prowizję może po prostu ktoś na walił w komunikacji ;/
zdjecie uzytkownika
maro - 2014-10-21 10:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
straszna ta firma mówia ze cie zatruniaja na wysoki sklad a tak na prawde
to jeździsz na kanbanie i zapierdzielasz jak maly motorek,o kierowniku magazynu mam tyle do powiedzenia ze dajcie spokój.walić go (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Racek - 2014-11-19 00:52:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szkoda, że oferują jedno a mówią drugie. TRW jest jedną z większych firm zajmujących się produkcją podzespołów i części zamiennych . Uważam, że w większym stopniu powinni zadbać o swoją opinię wśród swoich pracowników bo co by nie mówić są oni wizytówką firmy. Szkoda, żeby taki zakład stracił resztki dobrej opinii ..
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TRW Automotive Pruszków
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy TRW Automotive Pruszków?
Zadaj pytanie
x