brak logo

TRW

Pruszków

Opinie o TRW

Tonelli 2016-08-05 04:10:09
Grzegorek by wypadało pognać , wpakowac ją do kotła i do spalenia ha ha ha . To co sie wyprawia w tym zakładzie to katastrofa . Widac paru pokemonów nowych ale zastraszone to takie az trzęsa sie do roboty znowu tak wysrobuja cele ze ciezko bedzie wyrobic. Głupota ludzka nie zna granic.
młody 2016-08-05 07:14:30
wiecie moze czy sa przyjecia na odlewnie?słyszałem że niezle płacą i fajna lekką prace oferują za dobrą kase opyla sie tam isc?proszę o komentzrze
kosmita 2016-08-05 13:01:24
Tonelli przyznaj sie poprostu wpadła ci w oko, połowa odlewni sie w niej podkochuje
edwewe 2016-08-05 15:19:57
@młody no ale nie wiem do konca czy jest tutaj mowa o tej samej firmie bo tutaj to na przyklad szukaja teraz specjasity do spraw ksiegowosci z j. czeksim
Tonelli 2016-08-05 16:24:03
młody to prawda na odlewni sa kokosy pod wzgledem finansowym i hawaje jesli chodzi o prace czyli takie małe Pruszkowskie Eldorado dla nowobogackich ^^ praca latwa lekka i przyjemna w dodatku klimat tropikalny :) nie zwlekaj wysyłaj CV
Tonelli 2016-08-05 16:26:02
edwewe do czeskiej komedii obowiazkowo j.czeski :)
123e 2016-08-05 16:39:39
nie tylko z czeskim z tego co ostatnio widzialem ogloszenia to i szukali z jezykiem franucksim i niemieckim, portugalskim, hiszpanskim wiec tez nie wiem w sumie czy to do konca to..ktos moglby sie wypowiedziec tutaj na forum gowork na ten temat? dzieki
pankracy 2016-08-05 17:28:51
Tak ja też widzialem podobne ogłoszenia Trw widac dba o swoja renome i zatrudnia ludzi umiejacych sie porozumiewac ze soba nie tylko w ojczystym jezyku ma byc spodkanie z najlepszymi pod Garwolinem tam wylonia zwyciezce ktory trafi na linie 222 do wspolpracy z pewna pania narazie jest to owiane tajemnica ale brzmi intrygujaco.
TW Bolek 2016-08-05 18:09:21
Nonsens !! na linii 222 pracuje krótkowłosa helga nie da ci sie nawet dotknac do swoich zabaweczek. To jest jej krolestwo ma nawet zamykana szafeczke na kluczyk z alarmem w smartfonie zapomnijcie o wspolpracy helga jest podejrzliwa i bardzo nie ufna. Takie marki jak ferary czy maseraty to nie w kij dmuchal tam potrzebna precyzja i zwinne szklane oko naszej wyspecjalizowanej w te klocki pracownicy.
2 2016-08-05 19:16:40
ale oprocz tego widac ze szukaja tez na inne stanowiska na przyklad specjalsity do spraw wsparcia IT w Bielsko Białej wymagana jest tutaj m.in bardzo dobra znajomość i doświadczenie w pracy systemami Windows XP,7,8, Windows Server 2008,2012, VMware..
młody 2016-08-06 00:06:28
Tonelli sa tam moze jakies fajne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na odlewni?zalezy mi zeby poznac na szybkiego jakas laske zeby w wakacje sie nie nudzic jak cos to daj znac pozdro mordo
kosmita 2016-08-06 00:16:11
słyszałem ze niektorzy sie nawet niezłej kasy dorobili wiec jak tylko bedą przyjecia piszcie na forum Bede sie dowiadywał cały czas
staś 2016-08-06 00:30:26
wiecie moze co sie dzieje z Gosią z Iveco ?zalezy mi na kontakcie z nią
jaś do staś 2016-08-06 03:56:41
Gosieńka zmieniła branże robi teraz jako aktorka,odnalazła wreszcie swoje miejsce w życiu czerpie z tego przyjemnosci i nie mała kase, odpowiadam kosmicie : Tak podorabiali sie bo maja łeb na karku i zwine raczki nie koniecznie do pracy he he he młody na odlewni pracuja same fajne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tez młode a zarazem silne i zdecydowane he he he
misia Dominisia 2016-08-06 05:56:41
ja tez pracowałam na iveco ale nie podobało mi sie , zrezygnowałam. Poganiali mnie , krzyczeli , za malo placili. Wróciłam w rodzinne strony i zajełam sie pszczelarstwem. Teraz mam spokojna prace na swiezym powietrzu i dogladam moich kochanych pszczólek.
Dawny odlewnik 2016-08-06 09:37:27
A kto to jest na odlewni ta Grzegorek ? Kiedyś tam był ( nie pamiętam nazwiska ) też się zwolnił , czy jego zwolnili ?
iz 2016-08-06 12:02:44
Kurcze w ogóle piszecie rzeczy kompletnie bez jakiegokolwiek sensu..to forum na temat opinii o pracodawcy a nie biuro matrymonialne
Duszczyk 2016-08-06 12:45:05
iz ja ci wystawie zaraz opinie TRW to miejsce gdzie trzeba ostro harować nigdzie cie nie posadza trzeba zapier.... ja od 1999 krece klucze na linii 222 a wczesniej robiłam bębenki w warszawie na ul.Chłodnej 3 lata kocham swoja prace mimo ze czasami wracajac do domu ciagne nosem po ziemi ze zmeczenia.
iz 2016-08-06 13:05:39
No proszę @Duszczyk więc chyba jednak można napisać coś o pracy i warunkach :) ale ciekawi mnie jak ty tyle wytrzymałeś od 1999? Jak ze zmęczenia pociągasz nosem po podłodze no to tyle lat pracy podziwiam
Duszczyk 2016-08-06 14:37:51
pieniedze , pieniedze to mi daje motywacje jak mieszkalam w wiosce pod Garwolinem to lytr mleka chleb i ziemniak a teraz zyje dobrze nawet mam smartfona . Wypracowałam sobie majatek
hah 2016-08-06 14:39:03
Hej, wiecie jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na Software Engineer (Hardware Test) - Powertrain? Oferta pewnie dobra.
Dawny odlewnik 2016-08-06 16:08:32
Kto tam został ze starego składu odlewni ?
edr 2016-08-06 18:10:18
Kiedyś to rzeczywiście mieli takie ogłsozenie @2we, ale ostatnio nie pokazała się zadna oferta pracy. Widocznie wszystkim odpowiadają warunki zatrudnienia jak i bieżąca atmosfera, ale zastanawiam się czy wypłata jest terminowa, wiecie? Dzięki za odpowiedź
mlody 2016-08-06 22:45:29
czemu piszecie o tej z 222 ciagle ?zawiniła wam cos??
putin 2016-08-06 22:49:19
@edr obecnie od lipca jest całe mnóstwo nowych rekrutacji
młody 2016-08-06 23:09:02
witam mam pytanie,czy po samym gimnazjum mogłbym sie dostac na technologa na odlewnie?sora ale nie chce mi sie za ciezko pracowac a slyszałem ze technolodzy mają tam luzy proszę o komentarze pozdro
Dawny odlewnik 2016-08-07 01:33:06
A ty Tonelli ....... , kim ty jesteś ? Dla mnie , to jakimś konfidentem , mendą i prowokatorem .
Marek 2016-08-07 07:09:35
A co u chłopaków na magazynie , kanbanie ? Wiesia ciągle siedzi w necie i obserwuje kamerki co kto zrobil , kiedy wyszedl ? Co u Michała w okularkach bo widziałem ze na fb wstawił fotki dziecka parzył się z jakąś z produkcji i chyba tata został
samanta 2016-08-07 09:51:02
witam dzwonili do mnie w piatek i proponuja mi prace na wtryskarkach ,nie wiem czy mam przyjac tą oferte pracy da sie tam pracowac?proszę o opinie i komentarze w tej kwestii zalezy mi na szczerej opinii czy to jakas ciekawa praca? i co sadzicie o przełozonych?
5i9 2016-08-07 11:19:05
a to w ogóle są jakiekolwiek opublikowane reklrutacje w internecie na wtryskarki? rekrutacji jak widze mają obecnie całe mnóstwo, ale tej konkrenej jakoś nie widzę, podaj proszę nam,iary jak możesz na nią
stary odlewnik 2016-08-07 11:20:52
nie przychodz to tego obozu pracy tu nie ma przyszłosci! poczytaj sobie opinie wczesniej
crs is okej 2016-08-07 11:24:14
dobrze jest , dobrze płaco , pytajo o problemy ja pracuje w dziale wtryskarek ale przez firme CRS ( control rework servise ) na bazie jestem najlepszy wiec mnie sie nie czepiajo zawsze milo rozmawiajo ze mno i chwalo mnie. Składaj cv i pracuj.
kapusta 2016-08-07 12:44:08
Dobrze, że taki specjalista ds. zapewnienia jakości dostawców może liczyć na stabilne zatrudnienie jeszcze.
erp[ 2016-08-07 13:44:30
@kapusta wiem o której rekrutacji mówisz, no nie da się ukryć że jak na taką miejscowość jak Bielsko-Biała to jedna z obecnie ciekawszych ofert pracy moim zdaniem
elo 2016-08-07 15:25:33
Dobrze, że zarobki są adekwatne do powierzanych zadań. W końcu dbają o stabilne stawki, a to dobry znak.
samanta 2016-08-07 20:53:57
stary odlewnik dziekuje ci bardzo za rade ! nie przyjde to tego obozu pracy szlak niech ich trafi i niech robią se sami barany heheh
Afrodyta 2016-08-08 05:17:54
Trw tworza ludzie a jak tam ma być dobrze czy pozytywna atmosfera jak pracuja tam takie chwasty jak duszczykowa , bakalarz czy zydek stasiu ? Nie bede wymieniała innych wystarczy ten przykład , reszta starych pracownikow też nie lepsza . Wystarczy ze pozna sie tych ludzi a wiekrzosc agencyjnych odchodzi ta firma to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Ślusarz 2016-08-08 08:40:35
Nie wiecie czy w Pruszkowie są miejsca pracy na dziale remontowym dla narzędziowa i operatora CNC ?
utw 2016-08-08 10:56:16
Do Pruszkowa @ślusarz to szukają teraz i owszem ale jakieś mangera i to jest jedyny wolny wakat u nich a co do atmosfery to kurde @afrodyta pracownicy chyba też muszą coś dać od siebie, żeby było dobrze nie uważasz?
masa 2016-08-08 15:14:33
ktos tu się myli i to bardzo !dobra liderka jaką jest rowniez pani B jest tam potrzebna i to bardzo np po to zeby trzymac panie i panow z wiosek w ryzach rowniez pania z 222 powinien sie ktos zając pozdrawiam
lauritka 2016-08-08 15:27:27
za duszczyk nie wziela sie terasa kiedys i do tej pory robi co chce paskudne babsko
dzwonnik z noterdam 2016-08-08 17:00:39
ona jeszcze żyje
????
4rt5y 2016-08-10 23:10:48
hej no widze ze jest tez oferta na staż w dziale HR w Czestochowie do zadan taiej ossoby na pewno bedzie zalezlo wsparcie obszaru szkoleń w zakresie ich planowania i organizacji, administrowanie bazą szkoleniową tak jak napisali w ogloszeniu wlasnie..
Student 2016-08-18 11:19:34
Czy ktoś wie coś o przyjęciach na odlewnię i za jakie pieniądze ?
pak 2016-08-18 22:15:14
W ofertach pracy raczej nigdy nie jest napisane ile wynosi wynagrodzenie, podejrzewam, że takich rzeczy dowiesz sie raczej dpiero wtedy jak wyslesz CV i zaproszą cie na rozmowe do firmy, teraz podobno jakieś testy wprowadzili?
przm 2016-08-19 00:50:34
na odlewnie testów nie ma, niedawno się przyjmowałem
edr 2016-08-19 14:26:36
Dobrze, że zapewnione są odpowiednie ubrania robocze @magia867, ale ostatnio nawet nie pokazało się żadne ogłoszenie pracy, co jest dowodem na to, że dbają o pracowników.
Student 2016-08-20 21:28:13
A to mogą ubrań nie dawać ???
ghhjh 2016-08-21 15:20:44
@ Student no właśnie nie wiem jak to jest w przepisach
Kiedyś było OK 2016-08-21 16:30:38
Ciuchy robocze i buty muszą sać , tak jest w przepisach BHP . Pracowałem tam kiedyś na odlewni , ale musiałem odejść , jak za kierowanie wzieła się osoba z przypadku . Jej się wydaje że się nasaje . Przez takich jak obecna ekipa , zakład się stacza .
Zostaw swoją opinię o TRW - Pruszków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TRW