brak logo

TRW

Pruszków

Opinie o TRW

misia Dominisia 2016-08-06 05:56:41
ja tez pracowałam na iveco ale nie podobało mi sie , zrezygnowałam. Poganiali mnie , krzyczeli , za malo placili. Wróciłam w rodzinne strony i zajełam sie pszczelarstwem. Teraz mam spokojna prace na swiezym powietrzu i dogladam moich kochanych pszczólek.
Dawny odlewnik 2016-08-06 09:37:27
A kto to jest na odlewni ta Grzegorek ? Kiedyś tam był ( nie pamiętam nazwiska ) też się zwolnił , czy jego zwolnili ?
iz 2016-08-06 12:02:44
Kurcze w ogóle piszecie rzeczy kompletnie bez jakiegokolwiek sensu..to forum na temat opinii o pracodawcy a nie biuro matrymonialne
Duszczyk 2016-08-06 12:45:05
iz ja ci wystawie zaraz opinie TRW to miejsce gdzie trzeba ostro harować nigdzie cie nie posadza trzeba zapier.... ja od 1999 krece klucze na linii 222 a wczesniej robiłam bębenki w warszawie na ul.Chłodnej 3 lata kocham swoja prace mimo ze czasami wracajac do domu ciagne nosem po ziemi ze zmeczenia.
iz 2016-08-06 13:05:39
No proszę @Duszczyk więc chyba jednak można napisać coś o pracy i warunkach :) ale ciekawi mnie jak ty tyle wytrzymałeś od 1999? Jak ze zmęczenia pociągasz nosem po podłodze no to tyle lat pracy podziwiam
Duszczyk 2016-08-06 14:37:51
pieniedze , pieniedze to mi daje motywacje jak mieszkalam w wiosce pod Garwolinem to lytr mleka chleb i ziemniak a teraz zyje dobrze nawet mam smartfona . Wypracowałam sobie majatek
hah 2016-08-06 14:39:03
Hej, wiecie jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na Software Engineer (Hardware Test) - Powertrain? Oferta pewnie dobra.
Dawny odlewnik 2016-08-06 16:08:32
Kto tam został ze starego składu odlewni ?
edr 2016-08-06 18:10:18
Kiedyś to rzeczywiście mieli takie ogłsozenie @2we, ale ostatnio nie pokazała się zadna oferta pracy. Widocznie wszystkim odpowiadają warunki zatrudnienia jak i bieżąca atmosfera, ale zastanawiam się czy wypłata jest terminowa, wiecie? Dzięki za odpowiedź
mlody 2016-08-06 22:45:29
czemu piszecie o tej z 222 ciagle ?zawiniła wam cos??
putin 2016-08-06 22:49:19
@edr obecnie od lipca jest całe mnóstwo nowych rekrutacji
młody 2016-08-06 23:09:02
witam mam pytanie,czy po samym gimnazjum mogłbym sie dostac na technologa na odlewnie?sora ale nie chce mi sie za ciezko pracowac a slyszałem ze technolodzy mają tam luzy proszę o komentarze pozdro
Dawny odlewnik 2016-08-07 01:33:06
A ty Tonelli ....... , kim ty jesteś ? Dla mnie , to jakimś konfidentem , mendą i prowokatorem .
Marek 2016-08-07 07:09:35
A co u chłopaków na magazynie , kanbanie ? Wiesia ciągle siedzi w necie i obserwuje kamerki co kto zrobil , kiedy wyszedl ? Co u Michała w okularkach bo widziałem ze na fb wstawił fotki dziecka parzył się z jakąś z produkcji i chyba tata został
samanta 2016-08-07 09:51:02
witam dzwonili do mnie w piatek i proponuja mi prace na wtryskarkach ,nie wiem czy mam przyjac tą oferte pracy da sie tam pracowac?proszę o opinie i komentarze w tej kwestii zalezy mi na szczerej opinii czy to jakas ciekawa praca? i co sadzicie o przełozonych?
5i9 2016-08-07 11:19:05
a to w ogóle są jakiekolwiek opublikowane reklrutacje w internecie na wtryskarki? rekrutacji jak widze mają obecnie całe mnóstwo, ale tej konkrenej jakoś nie widzę, podaj proszę nam,iary jak możesz na nią
stary odlewnik 2016-08-07 11:20:52
nie przychodz to tego obozu pracy tu nie ma przyszłosci! poczytaj sobie opinie wczesniej
crs is okej 2016-08-07 11:24:14
dobrze jest , dobrze płaco , pytajo o problemy ja pracuje w dziale wtryskarek ale przez firme CRS ( control rework servise ) na bazie jestem najlepszy wiec mnie sie nie czepiajo zawsze milo rozmawiajo ze mno i chwalo mnie. Składaj cv i pracuj.
kapusta 2016-08-07 12:44:08
Dobrze, że taki specjalista ds. zapewnienia jakości dostawców może liczyć na stabilne zatrudnienie jeszcze.
erp[ 2016-08-07 13:44:30
@kapusta wiem o której rekrutacji mówisz, no nie da się ukryć że jak na taką miejscowość jak Bielsko-Biała to jedna z obecnie ciekawszych ofert pracy moim zdaniem
elo 2016-08-07 15:25:33
Dobrze, że zarobki są adekwatne do powierzanych zadań. W końcu dbają o stabilne stawki, a to dobry znak.
samanta 2016-08-07 20:53:57
stary odlewnik dziekuje ci bardzo za rade ! nie przyjde to tego obozu pracy szlak niech ich trafi i niech robią se sami barany heheh
Afrodyta 2016-08-08 05:17:54
Trw tworza ludzie a jak tam ma być dobrze czy pozytywna atmosfera jak pracuja tam takie chwasty jak duszczykowa , bakalarz czy zydek stasiu ? Nie bede wymieniała innych wystarczy ten przykład , reszta starych pracownikow też nie lepsza . Wystarczy ze pozna sie tych ludzi a wiekrzosc agencyjnych odchodzi ta firma to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Ślusarz 2016-08-08 08:40:35
Nie wiecie czy w Pruszkowie są miejsca pracy na dziale remontowym dla narzędziowa i operatora CNC ?
utw 2016-08-08 10:56:16
Do Pruszkowa @ślusarz to szukają teraz i owszem ale jakieś mangera i to jest jedyny wolny wakat u nich a co do atmosfery to kurde @afrodyta pracownicy chyba też muszą coś dać od siebie, żeby było dobrze nie uważasz?
masa 2016-08-08 15:14:33
ktos tu się myli i to bardzo !dobra liderka jaką jest rowniez pani B jest tam potrzebna i to bardzo np po to zeby trzymac panie i panow z wiosek w ryzach rowniez pania z 222 powinien sie ktos zając pozdrawiam
lauritka 2016-08-08 15:27:27
za duszczyk nie wziela sie terasa kiedys i do tej pory robi co chce paskudne babsko
dzwonnik z noterdam 2016-08-08 17:00:39
ona jeszcze żyje
????
4rt5y 2016-08-10 23:10:48
hej no widze ze jest tez oferta na staż w dziale HR w Czestochowie do zadan taiej ossoby na pewno bedzie zalezlo wsparcie obszaru szkoleń w zakresie ich planowania i organizacji, administrowanie bazą szkoleniową tak jak napisali w ogloszeniu wlasnie..
Student 2016-08-18 11:19:34
Czy ktoś wie coś o przyjęciach na odlewnię i za jakie pieniądze ?
pak 2016-08-18 22:15:14
W ofertach pracy raczej nigdy nie jest napisane ile wynosi wynagrodzenie, podejrzewam, że takich rzeczy dowiesz sie raczej dpiero wtedy jak wyslesz CV i zaproszą cie na rozmowe do firmy, teraz podobno jakieś testy wprowadzili?
przm 2016-08-19 00:50:34
na odlewnie testów nie ma, niedawno się przyjmowałem
edr 2016-08-19 14:26:36
Dobrze, że zapewnione są odpowiednie ubrania robocze @magia867, ale ostatnio nawet nie pokazało się żadne ogłoszenie pracy, co jest dowodem na to, że dbają o pracowników.
Student 2016-08-20 21:28:13
A to mogą ubrań nie dawać ???
ghhjh 2016-08-21 15:20:44
@ Student no właśnie nie wiem jak to jest w przepisach
Kiedyś było OK 2016-08-21 16:30:38
Ciuchy robocze i buty muszą sać , tak jest w przepisach BHP . Pracowałem tam kiedyś na odlewni , ale musiałem odejść , jak za kierowanie wzieła się osoba z przypadku . Jej się wydaje że się nasaje . Przez takich jak obecna ekipa , zakład się stacza .
edr 2016-08-30 13:52:00
Ja to chętnie bym znalazł zatrudnienie, ale nie było żadnej oferty.
Dawny odlewnik 2016-08-30 17:06:41
Słyszałem że szczury powoli zaczynają opuszczać okręt , czy to prawda ?
Ślusarz 2016-09-01 15:07:20
O co chodzi z tymi szczurami i okrętem ?
4rt5y 2016-09-04 11:59:05
no jak to nie było jak sa oferyy? i to na wiele stanowisk teraz poważnie na przykład na stanowisko dyrektora jakości ...tyko nie wiem w jakiejś miejscoowsici Cie interesuje
Realista 2016-09-04 16:02:24
W Pruszkowie jest wspaniale , dla tych co nic nie potrafią . Częstochowska zmiana obstawiła się stadem anty-talentów .
edr 2016-09-05 22:55:03
W sumie taki przedstawiciel ds. sprzedaży i dystrybucji może liczyć na na prawdę wysokie zarobk, ale wypłata jest w terminie?
zdziś 2016-09-08 15:58:03
A czemu to szukają Plant Managera do fabryki? Posunęli dyrektora czy sam odszedł??
mała mi 2016-09-08 16:16:12
ogólnie dostrzegłam nagle u was się pojawiło chyba z kilkadziesiąt nowych rekrutacji - zastanawiam się z jakiego powodu tak wiele i aż tak nagle taka potężna rotacja - czy może mi ktoś to w miarę konstruktywnie wytłumaczyć? będę bardzo wdzięczna
Suchy 2016-09-09 23:29:53
Dyrektora to już nie ma od listopada zeszłego roku .
śruba 2016-09-10 10:37:47
@mała mi jak najbardziej się z tobą zdzam i w pełni podzielam twoje zaniepokojenie - strasznie dużo tych nowych rekrutacji i ogłoszeń nawet jak na taką firmę moim zdaniem - ja poszukuje jako doświadczony fachowiec stabilnego zatrudnienia jednak - czy tutaj mam się obawiać rotacji>
Suchy 2016-09-23 21:26:16
Co tu tak cicho ?
ghhjh 2016-09-24 13:06:40
@ Suchy - a czego konbkretnie oczekujesz? zadaj może konkretne pytanie to i uzyskasz konkretną odpowiedź
Suchy 2016-09-24 23:17:24
Jaka atmosfera w firmie i jakie plany na przyszłość co do zatrudnienia pracowników ?
maja k 2016-09-25 12:08:47
firma daje naprawdę spore i ciekawe możliwości ludziom ze znajomością, języków, np. teraz do ksiegowoci można się do nich dostać jak się zna przykładowo hiszpanski albo francuski, niewiele firm aż takie możliwości dake, i to jak na Częstochowę to super ogłoszenie
Zostaw swoją opinię o TRW - Pruszków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TRW