Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TRW

Pracowałeś w firmie TRW i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Rysiek - 2009-11-25 11:31:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam się ,ta firma przed 3 laty to była perełka praktycznie od 1999 roku az do przyjścia Dyrektora Polaka tj. 2008 wszystko sie zawalilo a jak juz straciliśmy kadrową i jej wciąż nie mamy to sodoma i gomora zapanowała oj PiIP to by miał co robic i zgarnął by kasy, nic doac nic ując wieeeeelkie bago,grajdoł i ni c więcej
zdjecie uzytkownika
ALA - 2010-01-20 11:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO NIE MOŻECIE POJECHAĆ DO PIP I PRZEDSTAWIC DOWODY,PRZECIEŻ TO NIE JEST MOZLIWE ZEBY POWAZNA FIRMA PRACOWAŁA BEZ SZEFA KADR
zdjecie uzytkownika
gosia - 2010-07-08 21:23:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam panuje straszny nieład i niema odpowiednich osób do zarządzania tą firmą. Niema sprawiedliwości wobec pracowników,chociażby taki przykład osoby, które dojeżdżają wychodzą wcześniej ale tylko te osoby, które postawiły wódkę odpowiedniej osobie. Tak w ogóle alkohol w tej firmie to pierwszorzędna rzecz.
zdjecie uzytkownika
justi - 2012-12-07 20:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy firma TRW to dawny SPES na ulicy Chłodnej w Warszawie? Proszę o odpowiedz
zdjecie uzytkownika
pytek - 2012-12-12 18:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak
zdjecie uzytkownika
pytek - 2012-12-22 22:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ty skąd to wszystko wiesz , sama stawiasz czy tobie stawiają ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-22 17:31:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Hej, szukam pracy, czy istnieje szansa, że znajdę ją w TRW Automotive Pruszków? Interesuje mnie, ile mógłbym zarobić, odpowie ktoś? Mam też pytanie, co do sposobu rekrutacji, w jaki sposób wysyłaliście CV? Na maila, czy może osobiście? Jak wygląda atmosfera w pracy i kontakty z szefem? Pozdro i dzięki za informacje.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-03 17:40:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
no okej a co na to Agencja pracy która załatwiła Ci rozmowę no im też powinno zależeć bo mają z tego prowizję może po prostu ktoś na walił w komunikacji ;/
zdjecie uzytkownika
maro - 2014-10-21 10:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
straszna ta firma mówia ze cie zatruniaja na wysoki sklad a tak na prawde
to jeździsz na kanbanie i zapierdzielasz jak maly motorek,o kierowniku magazynu mam tyle do powiedzenia ze dajcie spokój.walić go (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Racek - 2014-11-19 00:52:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szkoda, że oferują jedno a mówią drugie. TRW jest jedną z większych firm zajmujących się produkcją podzespołów i części zamiennych . Uważam, że w większym stopniu powinni zadbać o swoją opinię wśród swoich pracowników bo co by nie mówić są oni wizytówką firmy. Szkoda, żeby taki zakład stracił resztki dobrej opinii ..
zdjecie uzytkownika
kamilek - 2015-01-05 18:54:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to prawda, tak to nie nie dojdziesz od niczego, jeden Ci powie, ze jest tak, drugi, ze inaczej i kicha, bo nie masz takiego rozeznania i obiektywnego spojrzenia na sprawe.. chociaż niektóre typowe hejty da się wyłapać jak widac, ze pracownik jest ewidentnie rozżalony i pisze na złość byłemu pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
mieszko - 2015-01-31 19:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za bardzo nie rozumiem ostatnimi czsy co siedzije u nas w kraju. nie ma jakiegos wspolnego stanowiska i solidarnosci ktor nas kiedys podobno laczyla. tak sie zastanawiam czy istnieje szansa na zatrudnienie w trw kogos takiego jak ja. myslicie ze te rozne zdanie to przez co wynikaja - rpzez polityke czy przez co ?
zdjecie uzytkownika
dan - 2015-03-30 21:01:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam ide na rozmowe powiecie jakie sa zarobki i kierownictwo i jakie sa zarobki i czy warto sie starac i szanowac prace
zdjecie uzytkownika
Chris - 2015-05-13 20:13:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam mam pytanko,czy będąc zatrudnionym przez agencję pracy jest szansa na etat w TRW.
zdjecie uzytkownika
kinter - 2015-06-29 04:37:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według mnie jeżeli po jakimś czasie pracownik agencyjny się sprawdzi to nie ma podstaw do tego by nie próbować swoich sił bezpośrednio będąc zatrudnionym w TRW. Mam jednak wrażenie, że trzeba bardzo pilnować swoich interesów, bo w takiej marce wiele osób chce pracować i na pewno część z nich może uciec się do nieetycznych rozwiązań.
zdjecie uzytkownika
iga - 2015-09-15 22:49:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mzoe mi ktos powiedziec jaka to firma agencyjna zatrudnia bezprosrednio dla trw, i czy aby na pewno na kazdym stanowisku zatrudniaja na umowe agencyjna? pytam bo chcialam sie dostac do firmy na stanowisko SPECJALISTA Z J. ANGIELSKIM – OBSŁUGA PROCESU KSIĘGOWEGO i powiem ze nie interesuje mnie umowe tego typu.
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2015-12-30 22:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem że dziadostwo i zatrudnianie gamoni ale po studiach .
zdjecie uzytkownika
Nie-gamoń - 2015-12-31 01:36:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Były pracownik z pewnością nie zatrudniają gamoni. Z tego co widzę w ich ogłoszeniach na inżyniera oprogramowania i Software Quality Engineer to trzeba mieć niezłe kwalifikacje, by się dostać, a ktoś z taką wiedzą nie może być gamoniem. Aktualnie szukają na te właśnie stanowiska, warto spojrzeć na oferty. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
krakus - 2016-01-02 13:54:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nie-gamoń - 2015-12-31 01:36:38]:
Witam serdecznie .Niewiele negatywnych opinii słyszałem o tej firmie ostatnimi czasy. Pracownicy chwalili przede wszystkim tutaj ciekawą pracę i spełnienie się w życiu zawodowym
zdjecie uzytkownika
izka - 2016-01-04 17:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli ktoś tam nie pracował to nie rozumiem dlaczego wydaje neagtywne opinie na temat tej firmy, zupełnie nie rozumiem, ja słyszałam, ze wiele mozna sie u nich nauczyć i można całkiem dobrze zarobić, mozna spróbować
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2016-01-08 17:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak ktoś pracował tam 20 lat , to może się wypowiedzieć na temat warunków tam panujących . Słyszeć a pracować to jest różnica . Czego się nauczyć i od kogo ?
zdjecie uzytkownika
lusio - 2016-01-08 21:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nauczyć można się sporo ponieważ sam fakt, że pracuje się w ciekawych grupach i przy interesujących projektach coś znaczy. Szczególnie jako Inżynier Oprogramowania.
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2016-01-13 20:34:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słabo to widzę , mam jeszcze pracujących tam kolegów i po rozmowach z nimi dochodzę do wniosku ....... DZIADOSTWO I BRAK SZACUNKU DO STARYCH PRACOWNIKÓW .
zdjecie uzytkownika
lops - 2016-01-14 01:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem skąd to się bierze, ale ja takich opinii nie słyszałem, podobno mają też całkiem bogaty pakiet zabezpieczeń socjalnych i nawet szkolenia mają
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2016-01-16 23:43:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki social i jakie szkolenia i dla kogo ???
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2016-01-16 23:45:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miało być social .
zdjecie uzytkownika
tomasz - 2016-01-17 23:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o szkoleniach i pakiecie socjalnym można znaleźć informację w praktycznie każdej ofercie @Były pracownik. Widocznie firma wzięła się za siebie i chcą doceniać pracowników.
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2016-01-20 21:06:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja posiadam inne informacje na ten temat . Szkoda mi tylko tych 23-ech lat przepracowanych w SPES i później TRW .
zdjecie uzytkownika
kamilek - 2016-01-21 13:46:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wow, to naparwd sporo czasu już przeprawcowałeś jak widze! a teraz zastanawiam sie nad ofertą od nich jako Software Architect Engineer, bo jest naparwde ciekawa i dają benefity.
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2016-02-01 00:50:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i gdzie ci optymiści ??? I gdzie te benefity i jakie ?
zdjecie uzytkownika
gont - 2016-02-01 08:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
były, kiedy tam pracowałeś, bo może coś od tamtego czasu się zmieniło... Ja widziałem, że potrzebują specjalisty ds. płac z językiem angielskim - jak dla mnie to jest niezła oferta z dobrą podstawą.
zdjecie uzytkownika
tola - 2016-02-03 13:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też mnie @gont zainteresowało to stanowisko. Niemiecki to tutaj dodatkowy atut, a angielski to konieczność. Jak napisali oferuja nawet dodatek relokacyjny, prywatną opiekę medyczną, pakiet rekreacyjno-sportowy, czy pakiet szkoleń m.in. : językowych, z Excel’a itp..
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2016-02-15 17:32:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja mówię o Pruszkowie gdzie pracowałem . Social to tam był ale na samym początku , za Tonollego . Teraz tam podobno panuje straszny bałagan i donosicielstwo .
zdjecie uzytkownika
rob - 2016-02-21 18:12:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba firma się rozwija bo widziałem dużo ogłoszeń do procesów księgowych z hiszpańskim albo z francuskim słyszałem, że podobno niezłe pieniądzei @były pracownik na śląsku socjal też oferują
zdjecie uzytkownika
Były inżynier - 2016-02-26 16:57:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Pracowałem w oddziale Pruszkowskim 2 lata w dziale technicznym pod przewodnictwem "kierownika" Regulskiego i nie poleciłbym tej firmy, a przynajmniej tego oddziału, nikomu kto choć trochę szanuje swoją niezależność i nie robi z siebie bezmyślnego robota.

Poza odpowiednią wysokością wynagrodzenia na którą nie mogłem narzekać, nie ma chyba żadnych wartości dodatnich. W firmie panuje wszechobecne donosicielstwo, tylko jedna wizja firmy narzucana przez kierownika produkcji wszystkich działów i ciągła inwigilacja. Mimo że firma ma potencjał technologiczny, to złe zarządzanie przez managerów rozwala tą sprawność działania zakładu i wprowadza zamęt w atmosferę pracy. Omijajcie z daleka ten zakład...
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2016-02-29 15:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czyli się potwierdza , to o czym pisałem . A ten kierownik to czym się zajmuje ?
zdjecie uzytkownika
krakus - 2016-04-08 18:36:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Były pracownik - 2016-02-29 15:29:28]:
cześć Wam. Ja bym się nie skupiał na konrketnych osobach a wziął pod uwagę całokształt w jaki odbierana jest firma TRW. A z tego co mi wiadomo odbierani są bardzo dobrze. Fajne oferty pracy w dodatku ostatnio wrzucali, np. dla inżynierów oprogramowania
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2016-04-09 00:37:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ale to osoby kształtują atmosferę w zakładzie . Widać że dla młodych atmosfera w pracy nie ma żadnego znaczenia . I pomyśleć że tacy ludzie mają pchać ten kraj do przodu , szkoda gadać .
zdjecie uzytkownika
jaś - 2016-05-10 21:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo młodzi ludzie chcą się rozwijać.. nie zależy im na przyjaźniach w pracy. To właśnie dobry motor napędowy dla naszego rynku pracy :) jak dla mnie, spoko forma zatrudnienia tu jest
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2016-05-14 21:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaś - 2016-05-10 21:50:13]:
Po trupach do przodu , to są zasady młodych . Jeszcze kiedyś i was ktoś potraktuje , życzę wam tego .

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie TRW!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TRW
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert