brak logo

TRW

Pruszków

Opinie o TRW

Rysiek 2009-11-25 11:31:34
Zgadzam się ,ta firma przed 3 laty to była perełka praktycznie od 1999 roku az do przyjścia Dyrektora Polaka tj. 2008 wszystko sie zawalilo a jak juz straciliśmy kadrową i jej wciąż nie mamy to sodoma i gomora zapanowała oj PiIP to by miał co robic i zgarnął by kasy, nic doac nic ując wieeeeelkie bago,grajdoł i ni c więcej
2
ALA 2010-01-20 11:58:52
TO NIE MOŻECIE POJECHAĆ DO PIP I PRZEDSTAWIC DOWODY,PRZECIEŻ TO NIE JEST MOZLIWE ZEBY POWAZNA FIRMA PRACOWAŁA BEZ SZEFA KADR
gosia 2010-07-08 21:23:18
Tam panuje straszny nieład i niema odpowiednich osób do zarządzania tą firmą. Niema sprawiedliwości wobec pracowników,chociażby taki przykład osoby, które dojeżdżają wychodzą wcześniej ale tylko te osoby, które postawiły wódkę odpowiedniej osobie. Tak w ogóle alkohol w tej firmie to pierwszorzędna rzecz.
justi 2012-12-07 20:18:17
Czy firma TRW to dawny SPES na ulicy Chłodnej w Warszawie? Proszę o odpowiedz
pytek 2012-12-12 18:52:48
Tak
pytek 2012-12-22 22:14:06
A ty skąd to wszystko wiesz , sama stawiasz czy tobie stawiają ?
anonim 2013-05-22 17:31:47
Hej, szukam pracy, czy istnieje szansa, że znajdę ją w TRW Automotive Pruszków? Interesuje mnie, ile mógłbym zarobić, odpowie ktoś? Mam też pytanie, co do sposobu rekrutacji, w jaki sposób wysyłaliście CV? Na maila, czy może osobiście? Jak wygląda atmosfera w pracy i kontakty z szefem? Pozdro i dzięki za informacje.
5
anonim 2013-07-03 17:40:41
no okej a co na to Agencja pracy która załatwiła Ci rozmowę no im też powinno zależeć bo mają z tego prowizję może po prostu ktoś na walił w komunikacji ;/
4
maro 2014-10-21 10:30:24
straszna ta firma mówia ze cie zatruniaja na wysoki sklad a tak na prawde
to jeździsz na kanbanie i zapierdzielasz jak maly motorek,o kierowniku magazynu mam tyle do powiedzenia ze dajcie spokój.walić go (usunięte przez administratora)
2
Racek 2014-11-19 00:52:29
Szkoda, że oferują jedno a mówią drugie. TRW jest jedną z większych firm zajmujących się produkcją podzespołów i części zamiennych . Uważam, że w większym stopniu powinni zadbać o swoją opinię wśród swoich pracowników bo co by nie mówić są oni wizytówką firmy. Szkoda, żeby taki zakład stracił resztki dobrej opinii ..
1
kamilek 2015-01-05 18:54:30
no to prawda, tak to nie nie dojdziesz od niczego, jeden Ci powie, ze jest tak, drugi, ze inaczej i kicha, bo nie masz takiego rozeznania i obiektywnego spojrzenia na sprawe.. chociaż niektóre typowe hejty da się wyłapać jak widac, ze pracownik jest ewidentnie rozżalony i pisze na złość byłemu pracodawcy.
mieszko 2015-01-31 19:20:33
za bardzo nie rozumiem ostatnimi czsy co siedzije u nas w kraju. nie ma jakiegos wspolnego stanowiska i solidarnosci ktor nas kiedys podobno laczyla. tak sie zastanawiam czy istnieje szansa na zatrudnienie w trw kogos takiego jak ja. myslicie ze te rozne zdanie to przez co wynikaja - rpzez polityke czy przez co ?
dan 2015-03-30 21:01:56
Witam ide na rozmowe powiecie jakie sa zarobki i kierownictwo i jakie sa zarobki i czy warto sie starac i szanowac prace
1
Chris 2015-05-13 20:13:50
Witam mam pytanko,czy będąc zatrudnionym przez agencję pracy jest szansa na etat w TRW.
2
kinter 2015-06-29 04:37:34
Według mnie jeżeli po jakimś czasie pracownik agencyjny się sprawdzi to nie ma podstaw do tego by nie próbować swoich sił bezpośrednio będąc zatrudnionym w TRW. Mam jednak wrażenie, że trzeba bardzo pilnować swoich interesów, bo w takiej marce wiele osób chce pracować i na pewno część z nich może uciec się do nieetycznych rozwiązań.
iga 2015-09-15 22:49:09
a mzoe mi ktos powiedziec jaka to firma agencyjna zatrudnia bezprosrednio dla trw, i czy aby na pewno na kazdym stanowisku zatrudniaja na umowe agencyjna? pytam bo chcialam sie dostac do firmy na stanowisko SPECJALISTA Z J. ANGIELSKIM – OBSŁUGA PROCESU KSIĘGOWEGO i powiem ze nie interesuje mnie umowe tego typu.
Były pracownik 2015-12-30 22:33:40
Słyszałem że dziadostwo i zatrudnianie gamoni ale po studiach .
Nie-gamoń 2015-12-31 01:36:38
@Były pracownik z pewnością nie zatrudniają gamoni. Z tego co widzę w ich ogłoszeniach na inżyniera oprogramowania i Software Quality Engineer to trzeba mieć niezłe kwalifikacje, by się dostać, a ktoś z taką wiedzą nie może być gamoniem. Aktualnie szukają na te właśnie stanowiska, warto spojrzeć na oferty. Pozdrawiam.
krakus 2016-01-02 13:54:00
Witam serdecznie .Niewiele negatywnych opinii słyszałem o tej firmie ostatnimi czasy. Pracownicy chwalili przede wszystkim tutaj ciekawą pracę i spełnienie się w życiu zawodowym
izka 2016-01-04 17:53:31
Jeżeli ktoś tam nie pracował to nie rozumiem dlaczego wydaje neagtywne opinie na temat tej firmy, zupełnie nie rozumiem, ja słyszałam, ze wiele mozna sie u nich nauczyć i można całkiem dobrze zarobić, mozna spróbować
Były pracownik 2016-01-08 17:58:28
A jak ktoś pracował tam 20 lat , to może się wypowiedzieć na temat warunków tam panujących . Słyszeć a pracować to jest różnica . Czego się nauczyć i od kogo ?
1
lusio 2016-01-08 21:23:37
Nauczyć można się sporo ponieważ sam fakt, że pracuje się w ciekawych grupach i przy interesujących projektach coś znaczy. Szczególnie jako Inżynier Oprogramowania.
Były pracownik 2016-01-13 20:34:26
Słabo to widzę , mam jeszcze pracujących tam kolegów i po rozmowach z nimi dochodzę do wniosku ....... DZIADOSTWO I BRAK SZACUNKU DO STARYCH PRACOWNIKÓW .
1
lops 2016-01-14 01:54:31
nie wiem skąd to się bierze, ale ja takich opinii nie słyszałem, podobno mają też całkiem bogaty pakiet zabezpieczeń socjalnych i nawet szkolenia mają
Były pracownik 2016-01-16 23:43:53
Jaki social i jakie szkolenia i dla kogo ???
Były pracownik 2016-01-16 23:45:23
Miało być social .
tomasz 2016-01-17 23:42:38
o szkoleniach i pakiecie socjalnym można znaleźć informację w praktycznie każdej ofercie @Były pracownik. Widocznie firma wzięła się za siebie i chcą doceniać pracowników.
Były pracownik 2016-01-20 21:06:34
Ja posiadam inne informacje na ten temat . Szkoda mi tylko tych 23-ech lat przepracowanych w SPES i później TRW .
kamilek 2016-01-21 13:46:30
wow, to naparwd sporo czasu już przeprawcowałeś jak widze! a teraz zastanawiam sie nad ofertą od nich jako Software Architect Engineer, bo jest naparwde ciekawa i dają benefity.
Były pracownik 2016-02-01 00:50:58
No i gdzie ci optymiści ??? I gdzie te benefity i jakie ?
gont 2016-02-01 08:13:10
były, kiedy tam pracowałeś, bo może coś od tamtego czasu się zmieniło... Ja widziałem, że potrzebują specjalisty ds. płac z językiem angielskim - jak dla mnie to jest niezła oferta z dobrą podstawą.
tola 2016-02-03 13:09:18
Też mnie @gont zainteresowało to stanowisko. Niemiecki to tutaj dodatkowy atut, a angielski to konieczność. Jak napisali oferuja nawet dodatek relokacyjny, prywatną opiekę medyczną, pakiet rekreacyjno-sportowy, czy pakiet szkoleń m.in. : językowych, z Excel’a itp..
Były pracownik 2016-02-15 17:32:27
Ja mówię o Pruszkowie gdzie pracowałem . Social to tam był ale na samym początku , za Tonollego . Teraz tam podobno panuje straszny bałagan i donosicielstwo .
3
rob 2016-02-21 18:12:57
chyba firma się rozwija bo widziałem dużo ogłoszeń do procesów księgowych z hiszpańskim albo z francuskim słyszałem, że podobno niezłe pieniądzei @były pracownik na śląsku socjal też oferują
1
Były inżynier 2016-02-26 16:57:35
Pracowałem w oddziale Pruszkowskim 2 lata w dziale technicznym pod przewodnictwem "kierownika" Regulskiego i nie poleciłbym tej firmy, a przynajmniej tego oddziału, nikomu kto choć trochę szanuje swoją niezależność i nie robi z siebie bezmyślnego robota.

Poza odpowiednią wysokością wynagrodzenia na którą nie mogłem narzekać, nie ma chyba żadnych wartości dodatnich. W firmie panuje wszechobecne donosicielstwo, tylko jedna wizja firmy narzucana przez kierownika produkcji wszystkich działów i ciągła inwigilacja. Mimo że firma ma potencjał technologiczny, to złe zarządzanie przez managerów rozwala tą sprawność działania zakładu i wprowadza zamęt w atmosferę pracy. Omijajcie z daleka ten zakład...
6
Były pracownik 2016-02-29 15:29:28
Czyli się potwierdza , to o czym pisałem . A ten kierownik to czym się zajmuje ?
3
krakus 2016-04-08 18:36:02
cześć Wam. Ja bym się nie skupiał na konrketnych osobach a wziął pod uwagę całokształt w jaki odbierana jest firma TRW. A z tego co mi wiadomo odbierani są bardzo dobrze. Fajne oferty pracy w dodatku ostatnio wrzucali, np. dla inżynierów oprogramowania
Były pracownik 2016-04-09 00:37:58
Ale to osoby kształtują atmosferę w zakładzie . Widać że dla młodych atmosfera w pracy nie ma żadnego znaczenia . I pomyśleć że tacy ludzie mają pchać ten kraj do przodu , szkoda gadać .
4
jaś 2016-05-10 21:50:13
bo młodzi ludzie chcą się rozwijać.. nie zależy im na przyjaźniach w pracy. To właśnie dobry motor napędowy dla naszego rynku pracy :) jak dla mnie, spoko forma zatrudnienia tu jest
Były pracownik 2016-05-14 21:41:55
Po trupach do przodu , to są zasady młodych . Jeszcze kiedyś i was ktoś potraktuje , życzę wam tego .
4rt5y 2016-06-21 19:23:20
no to fakt jezeli chodzi o zatrudnienie to jest teraz na to szansa jednak..na przyklad jako inzynier testów i walidacji w Bielsko Białej wymagane jest ykształcenie wyższe techniczne (lub w trakcie studiów) - preferowane kierunki: mechanika, elektronika, mechatronika
Magdalena 2016-07-19 15:53:49
W TRW Pruszków jest jedna pierdolnieta baba Grarzyna Duszczyk z recontroli
lala 2016-07-19 19:51:48
powiem szczerze że nigdzie niestety takiej rekrutacji nie widziałam, może już nie jest po prostu aktualna, ale mój narzeczony się wybiera do was na staż na logistykę, mam nadzieję że go to rozwinie jakoś
Anna 2016-07-27 07:00:31
Znam ta pracownice potwierdzam ona zawsze ma jakies problemy , chyba samotność zrobiła z niej zgoszkniałą kobiete . Miałam z nia niejedna sprzeczke ona ma z głową niechalo.
była pracownica 2016-07-28 13:27:02
Należy wspomnieć też o panie przewodniczacyn zwiazkow zawodowych SOLIDARNOSC Stanisławie Czarneckim jego całe te bawienie sie w zwiazki zawodowe maja jedynie na celu ochrone dziadka do momentu osiagniecia wieku emerytalnego. On nie ma nic wspólnego z tym czym powinien byc przewodniczacy zwykly tchórz i leser ktory ze wzgledu na ochrone przed ewentualnym zwolnieniem umie tylko roznosic plotki o pracownikach biurowych i produkcyjnych , buntuje pracowników agencyjnych zeby szukali lepszej pracy ze w ZF-TRW nie ma dla nich zadnych perspektyw ani przyszlosci. Pan Staś jakto zwykli o nim mowic pracownice to zwykly cwaniaczek obija sie jak moze, cel ktory respektuje firma jest dla niego powodem do kpin zawsze ma wiele do powiedzenia ale brak konkretnych działan jako zwiazkowca a ludzie tyraja w pocie czola na jego ciepła emeryturke. Ot taka zakładowa maskotka. Pracuja tam ludzie pozbawieni własnego zdania ZF-TRW umiejetnie wyprała móżdżki swoim starym pracownikom właśnie takim przykładem jest Grarzyna duszczyk która po tych wszystkich latach spedzonych w tej monotonii i patologii zakładowej straciła resztki rozumu , zwariowała.Za pare złotych dala by sie sama spakowac w karton i wysłac z kluczami.
Justyna 2016-07-28 21:13:59
Ta cała Duszczykowa to na kontroli pracuje linia 222 ? Ona wogóle mało co z kim rozmawia nawiedzona baba jakas tak czułam że ma niepokolei pod sufitem.
Ona 2016-07-29 07:38:19
O Duszczyk to 3/4 zakładu wie że to wariatka nikt na poważnie do niej nie podchodzi kobiety z linii 500 znaja ja doskonale to sfiksowana stara baba.
Zostaw swoją opinię o TRW - Pruszków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TRW