Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o POKO-AL

Pracowałeś w firmie POKO-AL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
NIE DAJ SIE IM OSZUKAC I WYKOZYSTAC - 2010-06-16 11:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora]dobrze radze unikajcie tej firmy szkoda nerwów i wykucania się o swoje pieniądze
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-14
Żródło: pracuj.pl
Gdańsk
(pomorskie)
Poko-Al s.c.Zajmujemy się produkcją i montażem fasad aluminiowo-szklanych oraz stolarki aluminiowej. Zatrudniamy kilkuset pracowników w całej Europie.Obecnie poszukujemy pracownika na stanowisko:Pracownik Biurowy Miejsce pracy: Gdańsk Region: pomorskie Numer referencyjny: PB140701Opis stanowiska:Obsługa dokumentów i korespondencji w j. niemieckimWystawianie i przyjmowanie fakturProwadzenie spraw i dokumentów kadrowychWymagania:wykształcenie mini
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-06-16 11:14:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma ta to n ajwiękrze chamy i [usunięte przez moderatora] i przekręty unikajcie ich z daleka słodko gadają jak się przyjmujesz ale jak juz tam jesteś to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za marne pieniądze.POKO-AL powinno się zlikwidowac
zdjecie uzytkownika
leszek w. - 2010-06-22 13:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam właśnie zjechałem z eschborn z budowy brak mi słów na to co się tam działo ale dostawaliśmy chociaż 1200 euro za 230-250 godzin bo u innych kierowników nie ma takich pieniędzy teraz zwolnią około 50 osób bo są już nie potrzebni firmie swoje zrobili czyli [usunięte przez moderatora] na nich zarobiło a teraz kop w [usunięte przez moderatora]. i do domu ciekawe kiedy te przekręty wreszcie się skąńczom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
o - 2012-06-26 07:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
123 - 2011-07-27 21:47:37

widzisz pies nawed sprzedawanie ludzi ci nie pomoglo
czy ktoś wie co teraz się dzieje w tej firmie ,bo wpisy są troszkę stare
podobno kierownictwo się zmieniło.
zdjecie uzytkownika
Roman - 2013-04-28 14:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napisze ktoś jak się pracuje pod nowym kierownictwem? Istnieje może system nagród, jak prezenty, karnety, bony lub premie pieniężne lub chociaż bilety do kina? Zwracają uwagę przy rekrutacji na zdrowie i wiek? Czy dają dodatek na „wczasy pod gruszą”? Zwracają za dojazd?
zdjecie uzytkownika
KLESZCZ - 2014-07-05 20:31:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma poko jest spoko jak sama nazwa wskazuje.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POKO-AL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski