Profil firmy Żabka Polska

Żabka Polska

Poznań

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o Żabka Polska

KOLO 2015-07-02 21:53:47
SKOŃCZĄ SIĘ UMOWY ŚMIECIOWE NO I W ŻABCE NIE BĘDZIE LIDERÓW I DZIAŁALNOŚCI TYLKO NORMALNIE NA UMOWĘ PRZEZ FIRMĘ A CO NA TO LIDERZY GRUP?
3
czarek 2015-07-05 09:55:34
Z tego, co się orientuję i tak jest chyba od wielu lat, to w Żabce pracuje się całą jedną zmianę, tzn od 6 do 23.. Tak przynajmniej było w jednej ze znanych mi Żabek ze 2-3 lata temu. Pieniądze podobno nie są wygórowane, no ale czego się spodziewać po sklepie spożywczym. Myślę, że gdybym nie miał pracy, to Żabka nie byłaby najgorszym rozwiązaniem
1
nie żabka 2015-07-05 21:26:59
z tego co wiem Amazon płaci 10 netto za godzine a żabka jakieś 6 netto, a ty jak tak bronisz żabki to sam się w niej zatrudnij i pracuj sobie w niej do końca życia klepiąc biedę
3
nikt 2015-07-15 16:25:52
ŻABKA jedno wielkie nieporozumienie firma może dobra ale ajenci w rakietę i na kosmos w jedną stronę na pensje trzeba czekać nawet i 3 miesiące albo i dłużej umowa nawet nie śmieciowa śmiechu warte stawka godzinowa 5 zł na sznurek wystarczy żeby się powiesić i dlaczego partnerzy albo ogólnie firma nie zainteresuje się takimi rzeczami przecież to uderza w logo firmy i każdy myśli praca w "żabce" nigdy w życiu okres niewolnictwa minął
1
francol 2015-07-15 16:56:23
Jak tam w żabie mikserzy nadal zapierda.. lacie jak murzyni
1
Broker 2015-07-17 23:29:11
Witam jakieś opinie o centrum dystrybucji w pruszczu gdańskim
1
miko 2015-07-18 20:09:54
no murzynów juzż bedaą zatrudniac bo połowa mikserów to ukraini bo już polacy nie tacy głupi zeby na czarno zapierdalac
1
dzimi 2015-07-26 21:33:26
co nic nie piszecie tak tu cicho
1
pppp 2015-07-31 21:50:13
zabka to zlodzieje i oszusty
1
dzimi 2015-08-02 22:21:41
napiszcie cos o mnie proszę DZIMI
1
cysiu 2015-08-04 12:20:56
Dzimi jak i reszta liderów nie ma jaj co im podsuną w biurze do podpisania podpisują pewnie gdyby kazali zjeść im [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to by zjedli byle mieć spokuj i działalność sadzę że tak za 3 -4 lata na magazynie 80% to będą ukraincy chyba że żaba da mikserom umowy o pracę i dobrą płacę
3
uffo 2015-08-04 14:35:01
Hej jak to jest z tym ajenctwem zabki mozna sobie na tym jakos szczegiolnie zarobic czy przypadkiem wiecej pracy niz to wszystko warte? Mam tu oferte na ajenta jakby ktos mogl sie wypowiedziec http://www.gowork.pl/praca_wyszukaj.php?trade=45®ion=D%C4%85browa%20G%C3%B3rnicza&oferta_opinie=nuzle.pl17837268
0
??:) 2015-08-29 15:27:04
Powiedzcie mi cos o pracy na magazynie, idzie zarobić czy nie? Praca na akord 20 od tony.
0
ala X 2015-09-03 17:52:04
kolego no ale przecież jak się obawiasz nieco ciężej pracy fizycznej na magazynie to przecież możesz skorzystać z wielu innych ofert pracy które mają aktualne i powszechnie dostępne w sieci. możesz przecież zostac np. ajentem, specjalistą ds, standardów albo kontrolerem jakośi, masz wybór duży jeśli chodzi om drogę kariery
0
koles20 2015-09-21 19:17:01
Mogę się wypowiedzieć na temat pracy w Zabce jako mikser, poniewaz przepracowałem około roku :)
Bardzo mała jawność firmy, nie zawsze podaja lub tez nie chca kto ile zrobił Ton np w danym dniu, co budzi watpliwosci i brak zaufania
Zadajac pytnia swoim przełozonym mozna spotkac sie z brakiem odpowiedzi
zreszta chyba zbytnio nie lubia pytan a ciekawosc to pierwszy stopien do utraty pracy(słabej pracy)
sytem błedów to jakies nieporozumienie na koniec mc dostaje sie kartke ze swoimi błedami i moga napisac tam cokolwiek chca bo w zaden sposob pracownik nie ma mozliwosci ich zweryfikowania podobno na kamerach widac i koniec kropka to daje zabce mozliwosc manipulowania owymi błedami
system wypłat rowniez dostaje sie kartke z tabelka wydrukowana w excel i nie jest to zaden dokument daje to liderowi grupy mozliwosc wpisywania liczb takich jakie bedzie chciał
Tagze ktos kto pracuje tam nie wie do konca ile zarobi bo to bardziej zalezy od kogos zupełnie innego.
Sa tez ludzie ktorzy tam pracuja i siedza w kieszeni u włąsnych liderów bo maja wobec nich długi
0
koles20 2015-09-22 17:34:33
I na deser:)
Zlecenia sa dobierane losowo, a wiec ma się do czynienia z "loteria" nie ingerują w to kto jakie zlecenie dostanie, choć Maja taka mozliwosc....:) co rowniez budzi wątpliwosci niech kazdy sobie sam oceni
Zeby nie było ze pisze tylko zle ogolnie Mozna zarobic powyzej 2 tys jak sie solidnie pracuje, jak biega to powyzej 3 tys o ile nikomu sie nie podpadnie i nie bedzie zbyt ciekawskim
1
koles20 2015-09-22 17:44:05
W firmie panuje na pozor nawet niezła atmosfera ale trzeba uwazac co sie mowi, donoscielstwo na porządku dziennym do liderów oraz kierowników maile.
Wynika do ze strachu niektorych mikserów przed liderami i kierownikami zeby na koniec mc nie dostali np duzo błędów i po kasie bo liderowie i kierownicy moga dodawac i odejmowac komus błędy wedle uznania
0
koles20 2015-09-22 18:27:35
Ratunkiem azeby uniknac rotacji na magazynach zabkowych sa weksle na np 10 000zł. pracownik nie dostawałby za błedy co mc tylko jakby chciał odejsc okazało by sie ze jest winny po roku pracy np 8 tys za błędy. Kadra jak by była szczesliwa z doswiadczonego pracownika ktory musi zostac zeby odpracowac błędy na nastepny rok hahhah
0
ziomek 2015-09-22 19:28:57
Zabka i tak Jest na widelcu po Ksiazce ktora niedawno sie Pojawiła....
0
migot 2015-09-24 16:54:31
Jak ktos dostanie wykaz błedów za mc, niech sie spyta zeby podano mu numery zlecen "Pa" do błedów, może to byc mały problem dla nich:P
0
76t 2015-10-03 23:13:54
nie wiem czy wiecie ale swego czasu w firmie ŻABKA POLSKA SP. Z O.O. prowadzili rekrutację na całkiem sporo stanowisk, między innymi ajenta sklepu, kasjera- sprzedawcy, osoby do prowadzenia sklepu w Warszawie, Płocku i Świnoujściu, ciekawe czy w najbliższym czasie będą znów poszukiwać nowych pracowników..
0
SŁAWEK 2015-10-08 20:44:52
Czytam te wasze komentarze i zastanawiam się o co Wam chodzi moi drodzy ? Przecież tu jest wspaniale, przez te lata tak się rozwinłem, douczyłem i wreszcie zrozumiałem, że Żabka jest tylko jedna.
1
anonim 2015-10-11 12:49:26
Polskie Młyny
0
kolo 2015-10-13 21:13:02
Ile można zarobić w żabce jako kontroler jakości? i jakie są warunki? Pilne
0
seku 2015-10-20 12:00:36
To zależy z jakim liderem się dogadasz ,to nie żadna tajemnica :)
1
? 2015-10-20 22:58:43
jaki jest numer gg dla mikserów?
0
żaba 2015-11-03 02:17:15
@seku to nie chodzi o to, żeby się z kimś dogadac albo nie, wazne jest to jak dobrze robisz sowja prace. Słyszałem, ze jak ktoś ma na podobnym poziomie zaorbki to patrząc też na efektywnośc i potem przyznają premie. W zabce tez mają wprowadzić ocenę od klientów tak jak jest to w biedronce teraz, fajny pomysł!
0
sławe 2015-11-15 17:13:43
PRZYSZEDŁ CZAS ABY SIĘ POŻEGNAĆ TO TYLU LATACH... DZIĘKUJE WAM MOI PRZYJACIELE ZA WSPARCIE I POMOC PODCZAS NASZEJ WSPÓLNEJ PRACY NA MAGAZYNIE. BĘDĘ TESKNIŁ ZA WAMI. SPECJALNE POZDROWIENIA DLA ARTURA. p.s. kocham. buziaczki ...
0
rysio 2015-11-15 20:15:56
A ja widziałem, że mają oferty pracy nie tylko na ajentów sklepu freshmarket, ale również żabka. Oczekują gotowości do prowadzenia własnej działalności gospodarczej i podstawowej znajomości obsługi komputera, ale zapewniają wsparcie marketingowe i możliwość rozwoju zawodowego, więc raczej nie tak źle.
0
Durszlak 2015-11-17 14:15:50
Wieżysz w to? Tam w biórze nawet cienko przędą..
1
127 2015-11-18 00:18:02
a mi się wydaje, że żabce całkiem nieźle się powodzi, bo co chwilę nowe punkty się otwierają, super, że dają pracę tylu polakom
0
tumor 2015-11-20 03:26:57
Ja sie zastanawiam, czy nie zostac ajentem, ale nie wiem czy dam rade finansowo. Lokal niby mam, ale ile kosztuje zatowarowanie takiej żabki?
0
paczel 2015-11-22 11:25:52
Zwykle pracownicy żabek nie są zadowoleni ze swojej pracy nie mówiąc o tym, że często zmuszają pracowników do przychodzenia do pracy np. w święta
0
Pracownik 2015-11-29 15:36:33
Ajenci to ludzie brani z ulicy. Patologia zwykla. Dawaja ci podpisac oswiadczenie majatkowe, jak juz podpiszesz - gwozdz do trumny. Czyhaja na blad pracownika i potem oskarza cie o dlug 5 tys ze niby narobilas na sklepie. A tym samym zreperujesz im wlasny budzet.
0
e zabka pl 2015-12-01 19:35:30
Uwaga jest praca lepsza lepiej płatna poza zielonym potworem
0
zaka 2015-12-02 15:28:51
ale mimo wszystko, jest sporo punktow, wiec zawsze to praca dla wielu osob w malym sklepie, a nie jakims supermarkecie, a firma daje mozliwosc wsparcia marketingowego
0
qwerty 2015-12-05 00:35:24
stary, sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Jeżeli przerzucisz 10 ton to zgarniesz 200zł, jeżeli 100 to 2000zł. Wyobraź sobie jakie mogą być na takie sklepy zamówienia? 2 palety/dzień. I po ile pakujesz dla jednego sklepu? 1 paczke takich parówek, dwie takich. Jebania sie jak ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
0
arar 2015-12-12 18:32:14
Znajomy pracuje na magazynie z produktami, które trafiają do żabki. Wyciąga spore pieniądze, pracuje w systemie trzyzmianowym, po 8, maksymalnie 10 h. Praca w samym sklepie też najgorsza nie jest. Nie ma co narzekać ludzie.
0
Dominika 2015-12-15 10:55:45
Jeżeli masz ochotę zostać ajentem żabci to coś Ci opowiem. Jestem byłym ajentem. Na początku jest wszystko pięknie ładnie. Później zaczynają się schody. Traktują Cię jak białego murzyna. Masz zapierdalac i siedzieć cicho, a jak zaczniesz się wychylac i za dużo wiedzieć to cię tak zgnoja że odechciewa Ci się wszystkiego. Zostaniesz z długami, które będziesz spłacać kolejne 10 lat i pamiętaj trzeba podpisać weksel in blanco razem z dwoma żyrantami wiec możesz pociągnąć na dno jeszcze kogoś. Przemysl to bardzo mocno. Ja po 2 latach współpracy odradzam z całego serca wszystkim, którzy chcą się wepchnac w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Znajdź sobie lepiej prace normalna i żyj spokojnie. Pozdrawiam Dominika
0
kasia 2015-12-16 22:47:51
To fakt pracownicy traktowani są okropnie -wyzyskiwani i nie ma co się dziwić odwdzięczają im się tym samym -bo ajenci tak samo są traktowani przez Żabkę.
0
karo 2015-12-27 22:22:20
pewnie nie w kazdym sklepie tak jest, trzeba pamietac ze wiele zalezy od osbo od zespołu jaki panuje w nim klimat, wiec warto dbać o dobra atmosferę by wszyscy byli zadowoleni
0
kapeć&investments 2015-12-28 14:29:58
Jak szkoda ze SKOTAS juz nie robi ,a Sopel i Jakowić dwie zaganiary łapy zacierają . Czy naprawdę nikt nie widzi co tam sie dzieje ????
Kamila dalej działa pod przykryciem ?! Chyba dyrekcja powinna okulary przeczyścić !!!
1
lucjan 2015-12-29 21:14:56
Magazyn żabki to jeden wielki syf dyrektor który ma wszystko w d-u-pie (miks ma wyjechać) liderzy banda cieci i mikserzy którzy zapierda-l-a-j-ą jak murzyni
2
żabika 2015-12-30 01:31:32
teraz to wszędzie ś ado nch oferty pracy i jako ajent nawet co mnie zdziwiło, bo tutaj nie ma zadncyh prawie konkretów niz wiecej nie wiadomo tylko kontakt dali.
0
Ojczyzna-polszczyzna 2015-12-30 09:36:51
Naucz się najpierw , poprawnie składać zdania !!!

Tępak /tępaczka
0
łuki 2016-01-01 14:58:03
A ja się zastanawiam, czy taki ajent ma z tego duże przychody. Na pewno płaci procent czy ustaloną stawkę Żabce za markę, ale ciekawe ile można zarobić.
0
abradab 2016-01-06 18:31:42
Oprócz brudnych uchodźców z ukrainy którzy tam miksują to jest całkiem spoko.
0
tyyt 2016-01-06 21:34:46
@łuki wiesz co teraz oprocz oferty na stanowisko ajenta mozna aplikowac na stanowiko specjalsity do spraw wyposazenia sklepow czy partnera do spraw szkoleń
0
lkj 2016-01-09 00:52:02
znalalzem jedna najnowsza oferte pracy ktora wlasnie wstawila Żabka Polska sp. z o.o. a mianowicie na stanowisko partnera do spraw rekrutacji w Poznaniu
0
robert 2016-01-11 12:31:32
@lkj ale też wydaje mi się, że u nich spokojnie można na tym stanowiku zarabić powyzej 3 tys., a na pewno też ciekawa oferta jest jako Specjalista ds. wyposażenia sklepów.
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Żabka Polska