Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Żabka Polska sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
Mel Gibon - 2013-04-13 21:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co chcieliscie robic caly czas po 400-500 ton ? a my mamy robic po 1200 i sie zajechac ? w koncu dostaliscie czesc swojego wroclawia a za chwile reszte :D jak wy w czwartek mieliscie 900 ton my mielismy 1180ton to i tak za duzo mimo ze przejeliscie wrocek
zdjecie uzytkownika
lewy - 2013-04-13 22:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no u nas 1200 ton to by chyba 24 h trwało,teoretycznie to ok,bo kasa lepsza( mam 20 netto od tony ) ale na 100 mikserów, z 30 to robi po 60-70 ton na m-c,początek miksu a z 10 na palarni,10 na stołówce,nikt na tym nie panuje...podziwiam was,chyba macie zgrana ekipie,u nas srednio co 2 dni widac nowego miksera,co kilka ktos odchodzi ( niektórzy maja płacone 15 zł,18 żł od tony ) dojda błędy ( bo niektórzy są szkoleni przez godzine i ruszają na swoje konto ( a potem na dzien dobry nadwyzka za 3 stówki ) ,pracodawców jest ok 40,a tylko nieliczni pracują...masakra...ja walcze od początku t2 2 tys zawsze zarobie,teraz mam nadzieje na 3 ,ale wiekszośc po 1000-1200
zdjecie uzytkownika
nowy - 2013-04-14 12:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam pracy od zaraz, właśnie w Plewiskach, najprawdopodobniej na kilka tygodni, max 2-3 miesiące. I chyba pozostaje mi nic innego niż pozostanie mixerem. Do kogo się zgłosić? czy aktualnie przyjmują? Ile jestem w stanie zarobić w pierwszym miesiącu? jakie są godziny pracy, rzeczywiście wieczorno-nocne, czy różne zmiany? proszę o konkretne odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
maximus - 2013-04-15 21:54:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co powiecie na nowa szefowa foliarek pania [usunięte przez moderatora]stach pyta sie jej o zgode na oddychanie zenada
zdjecie uzytkownika
Beduin - 2013-04-16 16:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto to jest sito
zdjecie uzytkownika
maximus - 2013-04-17 19:25:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rodzina [usunięte przez moderatora]opoznia załadunek moze ktos zrobi z tym porzadek a moze petycja do dyrekcji
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2013-04-18 01:56:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kto to jest kierownik magazynu z wonsem?
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2013-04-18 01:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Beduin - 2013-04-16 16:00:50

kto to jest sito
sito to jest twoj pan i wladca od załadunkow, ale nie mysl ze cie ktos bedzie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ladowac, za dobrze bys mial ;)
zdjecie uzytkownika
Dyrektor - 2013-04-19 22:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy którzy tu siedzą na tym forum i piszą głupoty to zwykłe nieroby i brudasy .Najpierw trzeba patrzeć na siebie żeby móc oczerniać innych.Więc proszę zważać na to co piszecie jak już musicie coś tutaj pisać.
zdjecie uzytkownika
Wieczorek - 2013-04-28 02:32:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wpadles na pomysł że można mieć piec węglowy w którym trzeba palić?Miał cholernie brudzi i często nie da się domyć rąk po napaleniu w piecu zwłaszcza ze za moment wychodzi się do pracy.Ręce mam czyste skarpety również myję się co dzień...mam mnóstwo pracy w domu i często z pracy idę do pracy.Ręce nie są brudne tylko spracowne...Który to taki dociekliwy?Emil?
zdjecie uzytkownika
agata - 2013-04-28 19:27:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś by mógł podać nazwę ulicy przy której znajduje się centrum logistyczne żabki?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-04-28 21:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkolna 30
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2013-04-29 23:07:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ręce to jeszcze brudne po tym pożarze jak sie frytki zapalily, wyrazy wspólczucia [*]
zdjecie uzytkownika
ropucha - 2013-05-05 02:05:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
04.05.2013 miks w końcu nie wyjechał po 13.5h mikserzy stanęli po prawie 2 godzinnej gadce i prośbach żeby mikserzy zrobili 350 palet odłożyli skanery i wyszli BRAWA dla nich i wiadomo jak dyrektor nic nie zrobi może raz nie wyjechać to i 2 i 3
zdjecie uzytkownika
Paleciak - 2013-05-07 16:46:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie [usunięte przez moderatora] może czas kupić sipe a nie łapami ładować węgiel do pieca w końcu ma pan działalność i sporo kasy na tym biznesie. Tak swoją drogo po co tyle tych osób z działalnościami, komu ma to służyć? Na pewno nie mikserom, robi się "słupy" pod wielkimi tego magazynu by Ci nie musieli nawet zawracać sobie głowy obecnością na magazynie, a kasa na konto płynęła. Za taką kasę brutto jaka wypływa z centrum za tonę można by mikserów na umowach o prace pozatrudniać, ale oczywiście na rozmowie wstępnej dowiemy się że koszty umowy takiej są zbyt duże bo swoją kasę musi zabrać szef szefa i nasz szef (słup) i później pracownik dostaje resztę. Chyba będzie trzeba zawiadomić Jeronimo co się u nich dzieje, albo zrobić hałas jak wokół biedronki, gdzie ludzie mają umowy o pracę...
zdjecie uzytkownika
meriolant - 2013-05-07 17:35:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadza sie , a szefowie jeszcze mają czelność isc do biura walczyc o wiekszy wymiar urlopu , kazdy by tak chcial zeby dobra kasa wplywala na konto i jeszcze sie urlopować do woli a pracownicy niech harują , jestem za tym zeby mikserzy zarabiali wiecej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za dobrze maja szefowie i sie w[usunięte przez moderatora] przewraca !
zdjecie uzytkownika
dingo - 2013-05-16 10:40:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tylko tyle zenada nie polecam lepszy wolontariat w zoo niz zostac mixerem w zabce
zdjecie uzytkownika
ruski beduin - 2013-05-16 20:22:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora]robiłem tam ,nie jest źle ,jak zrobisz 150 ton to nawet zarobisz ,ale pewnie ty 65 ton robiles i wiekszosc czasu na stoluwce
zdjecie uzytkownika
kali - 2013-05-19 16:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a od której do którejCi mikserzy prauja?
zdjecie uzytkownika
twojamama - 2013-05-21 01:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, odpowiedzialem na ogloszenie, ale nic nie pisali o ksiazeczke sanepidu, czy trzeba mieć koniecznie, bo nawet babka ktora dzwonila do mnie nie wiedziala, a nie chce zasuwac na marne
zdjecie uzytkownika
bocian - 2013-05-21 10:14:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam napiszcie jak to jest fakycznie na tym magazynie jak wygląda praca miksera? czy te błędy to czasami się zdarzają czy to ściema i wyciąganie kasy od pracowników? wiem że praca na akort ale ile można zarobić np przy 8h do 10h dziennie i 2 paletach na godzine( bo słyszałem , że przy tych danych, które podałem można zarobić tak 3000/miesięcznie ale wiadomo jak to jest ze słyszeniem), czy to jest liczone od tony proszę o normalne i rzetelne odpowiedzi,
zdjecie uzytkownika
nowy - 2013-05-21 13:41:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja spróbuje, pracować i to ciężko porafię ale "dołoączę się" do bociana i z chęcią zapoznam się z normalnymi opiniami. A jak firmie czy kierownikowi wpadnie do głowy pomysł aby mnie oszukać (z tego co czytałem jakieś kary nie wiadomo za co ) to na drugi dzień wypowiedzenie i tyle w temacie
zdjecie uzytkownika
mixer - 2013-05-21 15:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora]jest super ,bledy sa jak je zrobisz aczkolwiek nie koniecznie .

faktycznie roboty jest duzo ale to jest akurat plus a nie minus
pozdro
mixer
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-09
Żródło: Gowork.pl
Warszawa
(mazowieckie)
Żabka Polska sp. z o.o. to 15 lat doświadczenia w handlu detalicznym, blisko 3400 sklepów Żabka i Freshmarket w 70% miejscowości w całej Polsce, ponad 1500000 Klientów każdego dnia. Wspólnie tworzymy największą sieć sklepów typu convenience w Polsce. Dołącz do Nas na stanowisku: Ajent sklepu Freshmarket Miejsce pracy: Warszawa Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za prowadzenie działalności handlowej w sklep
zdjecie uzytkownika
nowy1 - 2013-05-21 16:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki za info a jeszcze zarobki przy 10h uczciwej sumiennej pracy ,tylko realne nie kosmiczne dzięki
zdjecie uzytkownika
maxsimus - 2013-06-02 20:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BŁEDY BEDA I TO 90% WIECEJ BO W BINIE ZASIADLA [usunięte przez moderatora] ZA PREMIE ZROBI DUZO A CO DO PRACY CHYBA NIE ZA CIEKAWIE SKORO LUDZIE UCIEKAJA ALE CO TAM POLAK POTRAFI
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Żabka Polska sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x