Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Żabka Polska sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
ruski beduin - 2013-05-16 20:22:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora]robiłem tam ,nie jest źle ,jak zrobisz 150 ton to nawet zarobisz ,ale pewnie ty 65 ton robiles i wiekszosc czasu na stoluwce
zdjecie uzytkownika
kali - 2013-05-19 16:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a od której do którejCi mikserzy prauja?
zdjecie uzytkownika
twojamama - 2013-05-21 01:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, odpowiedzialem na ogloszenie, ale nic nie pisali o ksiazeczke sanepidu, czy trzeba mieć koniecznie, bo nawet babka ktora dzwonila do mnie nie wiedziala, a nie chce zasuwac na marne
zdjecie uzytkownika
bocian - 2013-05-21 10:14:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam napiszcie jak to jest fakycznie na tym magazynie jak wygląda praca miksera? czy te błędy to czasami się zdarzają czy to ściema i wyciąganie kasy od pracowników? wiem że praca na akort ale ile można zarobić np przy 8h do 10h dziennie i 2 paletach na godzine( bo słyszałem , że przy tych danych, które podałem można zarobić tak 3000/miesięcznie ale wiadomo jak to jest ze słyszeniem), czy to jest liczone od tony proszę o normalne i rzetelne odpowiedzi,
zdjecie uzytkownika
nowy - 2013-05-21 13:41:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja spróbuje, pracować i to ciężko porafię ale "dołoączę się" do bociana i z chęcią zapoznam się z normalnymi opiniami. A jak firmie czy kierownikowi wpadnie do głowy pomysł aby mnie oszukać (z tego co czytałem jakieś kary nie wiadomo za co ) to na drugi dzień wypowiedzenie i tyle w temacie
zdjecie uzytkownika
mixer - 2013-05-21 15:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora]jest super ,bledy sa jak je zrobisz aczkolwiek nie koniecznie .

faktycznie roboty jest duzo ale to jest akurat plus a nie minus
pozdro
mixer
zdjecie uzytkownika
nowy1 - 2013-05-21 16:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki za info a jeszcze zarobki przy 10h uczciwej sumiennej pracy ,tylko realne nie kosmiczne dzięki
zdjecie uzytkownika
maxsimus - 2013-06-02 20:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BŁEDY BEDA I TO 90% WIECEJ BO W BINIE ZASIADLA [usunięte przez moderatora] ZA PREMIE ZROBI DUZO A CO DO PRACY CHYBA NIE ZA CIEKAWIE SKORO LUDZIE UCIEKAJA ALE CO TAM POLAK POTRAFI
zdjecie uzytkownika
maxsimus - 2013-06-02 20:26:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli ktoś szykował się do warszawy nadarzyn to karty już rozdane jak bym napisał kto rozdał to wszyscy koparki by otworzyli wiec zostajecie w poznaniu milej pracy
zdjecie uzytkownika
Zyj wlasnym zyciem - 2013-06-03 14:15:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora]Witam chcialbym sie konkretnie dowiedziec cos o tej pracy poniewaz mam zaczac tam nie dlugo pracowac. Czytalem wszystkie komentarze ale to ze ktos nie pracowal i malo zarabial to juz nie moja wina xD Chcialbym sie dowiedziec za co sa te bledy (liczone) i jak sie poslugiwac tym urzadzeniem smiesznym z laserkiem :D


I jacy sa teraz kierownicy i wg :) Pozdro
zdjecie uzytkownika
szaraczek ziemniaczek - 2013-06-03 14:39:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
[usunięte przez moderatora]tym urzondzonkiem nromalnie skanujesz towary tylko nie dluzej niz 5 sek bo wtedy wypala dziure w trawersie a płacisz za cały regał ,wiec tu blendu nie wolno ci popelnic ,max 1-2 sek trzymasz guzika i to wszystko.
co do kierownikow to z wozkowego na kierownika i pajac fika
zdjecie uzytkownika
Zyj wlasnym zyciem - 2013-06-03 16:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nooo ja nie mam doswiadczenia bo tam niby nie potrzebowali z doswiadczeniem i nie wiem jeszcze co i jak i powiedzieli na rozmowie ze wystarczy liczyc i jakis bledow nie popelniac przy papierach wiec troche sie juz poguubilem :D Boo nie chce znowu miec odciagnietego siana za bledy.


Chcialem sie jeszcze przy okazji dowiedziec jaka jest tam atmosfera, czy jakies zwaly sa wieczorami :D bo wyczytalem w komentarzach ze ochrona to sa lenie i wg :D (I czy sa pomocni ludzie tam) ??
zdjecie uzytkownika
precz kapuśniakom - 2013-06-05 15:17:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zależy do jakiego lidera trafisz ,bo 2 z nich to obślizgłe kapusie !
zdjecie uzytkownika
Master - 2013-06-08 16:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Atmosfera jest [usunięte przez moderatora] ;D Najlepsze są teksty typu:
- zamknij [usunięte przez moderatora]
- gdzie jest [usunięte przez moderatora] bufor
- podwójnie [usunięte przez moderatora] (to akurat nie będzie do Ciebie)
[usunięte przez moderatora] Tak mniej więcej wygląda atmosfera ;D
"wesoła jest praca mixera"
zdjecie uzytkownika
snajper - 2013-06-08 16:16:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] jak można takie coś ludziom dawać. Trzeba uwarzać żeby po asortymenie nie świecić bo łatwo dziury powypalać a za to się już płaci. Najgorsze są te [usunięte przez moderatora] co świecą po innych mikserach nie przacuję już dwa lata a powypalane blizny mi jeszcze zostały, dwóch mixerów straciło nawet wzrok, teraz mają skanery z wyświetlaczami z alfabetem Braila i oznaczenia na regałach też musieli pododawać by niewidomi mogli je odczytać. Trzeba na niektórych uważać...
zdjecie uzytkownika
rozczarowany - 2013-06-09 13:39:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
podwyżki byly...100 zł brutto, nie wiem czy smiać sie czy płakac? [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Miłosz - 2013-06-10 19:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich ! czy mozecie napisac jesli chodzi o wozkowego jaka stawke ma ? jakie godziny pracy ? umowa czy na czarno ? czy tez ma odciagane za bledy ? i po ile godzin sie pracuje na wozku i na czym ta praca polega ? Pozdrawiam Mikserów
zdjecie uzytkownika
operatorka - 2013-06-10 23:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no siemanko milosz co tam sluchac widze ze szukasz pracy zapraszamy do zabki no sluchaj wynagrodzenie jest placone w jengach to jest gdzies okolo jakies 1200 zl plus premia ktorej nie ma . aha a umowe to jak sobie jakas napiszesz to bedziesz mial dla siebie pozdrawiam [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
hubcio - 2013-06-25 19:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tak nazekacie na zabke mi się podoba darmowe fajki na palarni jedzonko po terminie fajni koledzy matma przystojny i tyczka mily a ty kurczak przestan się za babe przebierać (usunięte przez moderatora)
zdjecie uzytkownika
były zawodnik - 2013-07-29 21:39:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie beznadzieja...brygadziści się (usunięte przez moderatora) a mixerzy (usunięte przez moderatora) jak woły. Nie polecam pracy w tym magazynie nikomu, kto ma jakieś ambicje, (minimalne) doświadczenie i lepsze wykształcenie. Lepiej uparcie szukać i ustawić sobie poprzeczkę wysoko niż desperacko łapać się takiego gówna. Umowa "klozetowa" i najlepiej żeby wszyscy jebali po 24 godziny...wtedy kierownictwo byłoby w 7 niebie. Robota tymczasowa, aby dorobić i nara, na niedłużej niż kilka tygodni lub miesięcy. Ci co znają wartość pieniądza i własne możliwości podziekują. Ciężko nie jest ale jak się zdzierać to za większe pieniądze lub lepsze umowy, stanowiska itp...
zdjecie uzytkownika
ps2 - 2013-07-30 14:31:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fakt znajomosci to dzis wiele....ale oprocz tego trzeba miec jeszcze potezna wiedze i wyksztalcenie zeby zostac kims o wyzszym stanowisku nisz ignaszak czy inni brygadzisci....
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-01 09:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co gdybym musiał na chwilę wyskoczyć?
zdjecie uzytkownika
felicyta - 2013-08-03 21:01:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brygadziści bezczelni nastawieni na jak największy zysk pracownika już na szkoleniu oczekują spektakularnych efektów.
Więcej ich niema niż są w pracy,a jak już się zjawia to fochy do całego świata.Praca nieraz od popołudnia do późnych godzin rannych rana.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-19
Żródło: Gowork.pl
Warszawa
(mazowieckie)
Żabka Polska sp. z o.o. to 15 lat doświadczenia w handlu detalicznym, blisko 3400 sklepów Żabka i Freshmarket w 70% miejscowości w całej Polsce, ponad 1500000 Klientów każdego dnia. Wspólnie tworzymy największą sieć sklepów typu convenience w Polsce. Dołącz do Nas na stanowisku: Ajent sklepu Freshmarket Miejsce pracy: Warszawa Osoba na tym stanowisku będzie odpowied
zdjecie uzytkownika
wladca much - 2013-08-04 10:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
felicyta - 2013-08-03 21:01:24

Brygadziści bezczelni nastawieni na jak największy zysk pracownika już na szkoleniu oczekują spektakularnych efektów.

Więcej ich niema niż są w pracy,a jak już się zjawia to fochy do całego świata.Praca nieraz od popołudnia do późnych godzin rannych rana.
to liderów w pracy już wogule niema ?
zdjecie uzytkownika
wilk - 2013-08-12 10:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie ile realnie jest w stanie złożyć towaru (ton- palet) mikser przez 1 dzień pracy. Osoba która chce zarobić, a nie sie obijać czekam na szczerą odpowiedź dzięki z góry
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Żabka Polska sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x