Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Żabka Polska

Opinie o Żabka Polska

zdjecie uzytkownika
były zawodnik - 2013-07-29 21:39:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie beznadzieja...brygadziści się (usunięte przez moderatora) a mixerzy (usunięte przez moderatora) jak woły. Nie polecam pracy w tym magazynie nikomu, kto ma jakieś ambicje, (minimalne) doświadczenie i lepsze wykształcenie. Lepiej uparcie szukać i ustawić sobie poprzeczkę wysoko niż desperacko łapać się takiego gówna. Umowa "klozetowa" i najlepiej żeby wszyscy jebali po 24 godziny...wtedy kierownictwo byłoby w 7 niebie. Robota tymczasowa, aby dorobić i nara, na niedłużej niż kilka tygodni lub miesięcy. Ci co znają wartość pieniądza i własne możliwości podziekują. Ciężko nie jest ale jak się zdzierać to za większe pieniądze lub lepsze umowy, stanowiska itp...
zdjecie uzytkownika
ps2 - 2013-07-30 14:31:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fakt znajomosci to dzis wiele....ale oprocz tego trzeba miec jeszcze potezna wiedze i wyksztalcenie zeby zostac kims o wyzszym stanowisku nisz ignaszak czy inni brygadzisci....
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-01 09:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co gdybym musiał na chwilę wyskoczyć?
zdjecie uzytkownika
felicyta - 2013-08-03 21:01:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brygadziści bezczelni nastawieni na jak największy zysk pracownika już na szkoleniu oczekują spektakularnych efektów.
Więcej ich niema niż są w pracy,a jak już się zjawia to fochy do całego świata.Praca nieraz od popołudnia do późnych godzin rannych rana.
zdjecie uzytkownika
wladca much - 2013-08-04 10:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
felicyta - 2013-08-03 21:01:24

Brygadziści bezczelni nastawieni na jak największy zysk pracownika już na szkoleniu oczekują spektakularnych efektów.

Więcej ich niema niż są w pracy,a jak już się zjawia to fochy do całego świata.Praca nieraz od popołudnia do późnych godzin rannych rana.
to liderów w pracy już wogule niema ?
zdjecie uzytkownika
wilk - 2013-08-12 10:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie ile realnie jest w stanie złożyć towaru (ton- palet) mikser przez 1 dzień pracy. Osoba która chce zarobić, a nie sie obijać czekam na szczerą odpowiedź dzięki z góry
zdjecie uzytkownika
ciupi - 2013-08-14 13:05:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ta firme omijaj z daleka!!!! bez przypisywania zlecen [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarobisz.. a do tego bledy kwotowki ( wyssane z palca).

praca codziennie po 12 godzin i wiecej, zabieranie dni wolnych wszystkie swieta i dni przedswiateczne pracujace, kierownictwo do niczego, (usunięte przez administratora)z podstawowka wielcy w zabce wylacznie.

znajdz inna prace nawet mniej platna ale na umowe o prace i z pelnymi skladkami bo tu z laski dostaniesz zlecenie(usunięte przez administratora)
OMIJAJ Z DALEKA!!!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-08-22 15:27:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gadacie glupoty bo nie chce sie wam pracowac nieroby !! Ja nie narzekam, bo zawsze okolo 3,5 do 4 tysi wyjde.. majac wolne w miesiacu, nie tylko soboty a takze jakies dni w tygodniu. wystarczy sie nie (usunięte przez administratora) tylko pracowac!! Nie wiem gdzie bym zarobil wiecej niz tutaj, bo idac gdziekolwiek do pracy to zarobie 1600-2000 za 8 godzin dziennie. tu mam dwa razy tyle. (usunięte przez administratora). ja pracuje w normalnej umowie, mam zlecenie i mam w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to co tu piszecie. ciekawe ze wszyscy narzekaja a codziennie tyle jest wiary ze wozkow brakuje? nie podoba sie to iddzcie do innej pracy, tutaj nikt nikogo na sile nie trzyma !!
zdjecie uzytkownika
devil - 2013-08-27 00:12:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam,te wypociny tych aktualnych jeszcze pracowników,wy boicie się stracić tę robotę co macie i odstraszacie opisami nowych kandydatów do pracy,same teksty świadczą do czego się nadajecie do niczego.Polecam zrobić czystkę i się (usunięte przez administratora) gdzie ich zatrudnią ???
zdjecie uzytkownika
były - 2013-09-04 19:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po tygodniu dwóch możesz robić paletę na godz ,jak masz chęci i kondycje to zrobisz powyżej dwunastu palet na dniówce co daje 120 zł (ale nogi strasznie bolą jak się robi kilkanaście godzin w butach ochronnych )najlepsi robią po 20 palet ale oni prawie truchtają z tymi paletami więc to chyba jakieś cyborgi robota fajna ale trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i chęci nie wystarczą trzeba jeszcze bardzo dobrej kondycji i wytrzymałości ,ci którzy mówią o białych murzynach wcale dużo nie przesadzają
zdjecie uzytkownika
beata3213 - 2013-09-24 08:34:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Witam mam prośbę czy ktoś może mi podać namiary (tel, adres) bo chce spróbować w tym kieracie lepiej tak niż siedzieć w domu i jęczeć!!
Co mam zrobić jak zadziałać????
zdjecie uzytkownika
wyjebany w kosmos - 2013-09-24 16:57:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daruj sobie prace na tym magazynie. To jest wyzysk człowieka przez człowieka ( inaczej NIEWOLNICTWO ). Pracuję tam i mam dosyć tego miejsca...Szukam innej pracy.
zdjecie uzytkownika
Przemo - 2013-09-24 20:14:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezeli piszesz o p.(usunięte przez administratora) to pozwole sie nie zgodzic. To chyba jeden z lepszych i bardzie ludzkich kierownikow w CL. Niestety jest on na najnizszym szczeblu kierowniczym w CL i musi wykonywac polecenia.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-24 22:48:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze zastanawiam się kto komu tam nakazuje pracować? Tym wszystkim biznesmenom, proponuje: zwolnić się i założyć własną firmę. I robić miliony. Jesteście do tego stworzeni.
zdjecie uzytkownika
beata3213 - 2013-09-26 13:12:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)


Da mi ktoś te namiary bo chce spróbować na własnej skórze , szukam wszedzie i ciagle nic, a słyszałam ze tam jest potrzeba ludzi ciagle!!!
zdjecie uzytkownika
wyjebany w kosmos - 2013-09-26 20:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
beata3213 - 2013-09-26 13:12:17





Da mi ktoś te namiary bo chce spróbować na własnej skórze , szukam wszedzie i ciagle nic, a słyszałam ze tam jest potrzeba ludzi ciagle!!!
Kobieto opamietaj sie!!!!! Chcesz (usunięte przez administratora) jak beduin? Nie wiesz w co się pchasz, te opinie mówią same za siebie. Ale zrobisz jak uważasz. Wejdź na gumtree i szukaj ogłoszena magazyn Plewiska...tam jes podany nr tel.
zdjecie uzytkownika
wyjebany w kosmos - 2013-09-26 20:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można wykonywać polecenia w bardziej ludzki sposób a nie tak jak to robi p.(usunięte przez administratora) że traktuje ludzi jak śmieci. Zresztą każdy kierownik poza chłodnią i akcyzą tak samo traktuje ludzi.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-27 14:15:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wynagrodzenie jest uzależnione od ilości zapakowanych palet?
Bo jeżeli tak, to się nie dziwię, że tak partolicie swoją robotę. Chleb wrzucany pomiędzy butelki z piwem!!!!! Powinno się was wywalić na zbity ryj, Nie nadajecie się do pracy a dziwicie się, że jadą z wami jak z pudłami śmieci.
zdjecie uzytkownika
Goro - 2013-09-29 19:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto ceni sobie wolność i nie da sobą pomiatać niech omija Żabkę w Plewiskach z daleka. To jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie zakład pracy.
zdjecie uzytkownika
madafaka - 2013-09-30 01:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze napisales ze masz 2 razy tyle, ale godzin ;) 3500 zl podzielic przez 300 godzin bo siedzicie po 12 godzin czasem krocej albo dluzej wychodzi 11,60 na reke bez umowy albo zlecenie...jest sie czym chwalic i gratulowac ambicji ;) wozkowy tyle ma za 8 godzin siedzenia i z umowa o prace :)
zdjecie uzytkownika
Wojtas - 2013-10-08 22:51:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, może ktoś powiedzieć ile zarabia w Żabce w Plewiskach operator wózka?
zdjecie uzytkownika
wozkowy - 2013-10-09 20:06:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2300 brutto + 300 premii, ktorej tak nie ma
zdjecie uzytkownika
Wojtas - 2013-10-10 00:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem dzisiaj na rozmowie. Powiedział mi kieras, że 2400 brutto plus premia. Tylko, że pierwsze 3 miechy przez firmę leasingowa... psss...
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Przebieg rekrutacji: Witam wszsytkich!!!! W kocnu powiedzialem dosc i postanowilem nagrac jak wyglada cala praca w firmie, dla chetnych zapraszam do sluchania i samooceny , www.prawda.5x.pl badz http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418 NIECH KAZDY SIE DOWIE JAK JEST W WASZEJ FIRMIE !!!
Pytania: Przebieg rekrutacji: Witam wszsytkich!!!! W kocnu powiedzialem dosc i postanowilem nagrac jak wyglada cala praca w firmie, dla chetnych zapraszam do sluchania i samooceny , www.prawda.5x.pl badz http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418 NIECH KAZDY SIE DOWIE JAK JEST W WASZEJ FIRMIE !!!
zdjecie uzytkownika
BaboL - 2013-10-14 20:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
najprawdopodobniej zaczne prace w Centrum Logistycznym Żabki i zastanawiam sie jakie warunki pracy tam panują
zdjecie uzytkownika
wyjebany w kosmos - 2013-10-20 19:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Babol...podaruj sobie prace w Cl Zabka. To jest wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i syf.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Żabka Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Żabka Polska?
Zadaj pytanie
alert