Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Żabka Polska sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
wilk - 2013-08-12 10:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie ile realnie jest w stanie złożyć towaru (ton- palet) mikser przez 1 dzień pracy. Osoba która chce zarobić, a nie sie obijać czekam na szczerą odpowiedź dzięki z góry
zdjecie uzytkownika
ciupi - 2013-08-14 13:05:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ta firme omijaj z daleka!!!! bez przypisywania zlecen [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarobisz.. a do tego bledy kwotowki ( wyssane z palca).

praca codziennie po 12 godzin i wiecej, zabieranie dni wolnych wszystkie swieta i dni przedswiateczne pracujace, kierownictwo do niczego, (usunięte przez administratora)z podstawowka wielcy w zabce wylacznie.

znajdz inna prace nawet mniej platna ale na umowe o prace i z pelnymi skladkami bo tu z laski dostaniesz zlecenie(usunięte przez administratora)
OMIJAJ Z DALEKA!!!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-08-22 15:27:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gadacie glupoty bo nie chce sie wam pracowac nieroby !! Ja nie narzekam, bo zawsze okolo 3,5 do 4 tysi wyjde.. majac wolne w miesiacu, nie tylko soboty a takze jakies dni w tygodniu. wystarczy sie nie (usunięte przez administratora) tylko pracowac!! Nie wiem gdzie bym zarobil wiecej niz tutaj, bo idac gdziekolwiek do pracy to zarobie 1600-2000 za 8 godzin dziennie. tu mam dwa razy tyle. (usunięte przez administratora). ja pracuje w normalnej umowie, mam zlecenie i mam w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to co tu piszecie. ciekawe ze wszyscy narzekaja a codziennie tyle jest wiary ze wozkow brakuje? nie podoba sie to iddzcie do innej pracy, tutaj nikt nikogo na sile nie trzyma !!
zdjecie uzytkownika
devil - 2013-08-27 00:12:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam,te wypociny tych aktualnych jeszcze pracowników,wy boicie się stracić tę robotę co macie i odstraszacie opisami nowych kandydatów do pracy,same teksty świadczą do czego się nadajecie do niczego.Polecam zrobić czystkę i się (usunięte przez administratora) gdzie ich zatrudnią ???
zdjecie uzytkownika
były - 2013-09-04 19:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po tygodniu dwóch możesz robić paletę na godz ,jak masz chęci i kondycje to zrobisz powyżej dwunastu palet na dniówce co daje 120 zł (ale nogi strasznie bolą jak się robi kilkanaście godzin w butach ochronnych )najlepsi robią po 20 palet ale oni prawie truchtają z tymi paletami więc to chyba jakieś cyborgi robota fajna ale trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i chęci nie wystarczą trzeba jeszcze bardzo dobrej kondycji i wytrzymałości ,ci którzy mówią o białych murzynach wcale dużo nie przesadzają
zdjecie uzytkownika
beata3213 - 2013-09-24 08:34:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Witam mam prośbę czy ktoś może mi podać namiary (tel, adres) bo chce spróbować w tym kieracie lepiej tak niż siedzieć w domu i jęczeć!!
Co mam zrobić jak zadziałać????
zdjecie uzytkownika
wyjebany w kosmos - 2013-09-24 16:57:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daruj sobie prace na tym magazynie. To jest wyzysk człowieka przez człowieka ( inaczej NIEWOLNICTWO ). Pracuję tam i mam dosyć tego miejsca...Szukam innej pracy.
zdjecie uzytkownika
Przemo - 2013-09-24 20:14:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezeli piszesz o p.(usunięte przez administratora) to pozwole sie nie zgodzic. To chyba jeden z lepszych i bardzie ludzkich kierownikow w CL. Niestety jest on na najnizszym szczeblu kierowniczym w CL i musi wykonywac polecenia.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-24 22:48:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze zastanawiam się kto komu tam nakazuje pracować? Tym wszystkim biznesmenom, proponuje: zwolnić się i założyć własną firmę. I robić miliony. Jesteście do tego stworzeni.
zdjecie uzytkownika
beata3213 - 2013-09-26 13:12:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)


Da mi ktoś te namiary bo chce spróbować na własnej skórze , szukam wszedzie i ciagle nic, a słyszałam ze tam jest potrzeba ludzi ciagle!!!
zdjecie uzytkownika
wyjebany w kosmos - 2013-09-26 20:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
beata3213 - 2013-09-26 13:12:17





Da mi ktoś te namiary bo chce spróbować na własnej skórze , szukam wszedzie i ciagle nic, a słyszałam ze tam jest potrzeba ludzi ciagle!!!
Kobieto opamietaj sie!!!!! Chcesz (usunięte przez administratora) jak beduin? Nie wiesz w co się pchasz, te opinie mówią same za siebie. Ale zrobisz jak uważasz. Wejdź na gumtree i szukaj ogłoszena magazyn Plewiska...tam jes podany nr tel.
zdjecie uzytkownika
wyjebany w kosmos - 2013-09-26 20:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można wykonywać polecenia w bardziej ludzki sposób a nie tak jak to robi p.(usunięte przez administratora) że traktuje ludzi jak śmieci. Zresztą każdy kierownik poza chłodnią i akcyzą tak samo traktuje ludzi.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-27 14:15:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wynagrodzenie jest uzależnione od ilości zapakowanych palet?
Bo jeżeli tak, to się nie dziwię, że tak partolicie swoją robotę. Chleb wrzucany pomiędzy butelki z piwem!!!!! Powinno się was wywalić na zbity ryj, Nie nadajecie się do pracy a dziwicie się, że jadą z wami jak z pudłami śmieci.
zdjecie uzytkownika
Goro - 2013-09-29 19:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto ceni sobie wolność i nie da sobą pomiatać niech omija Żabkę w Plewiskach z daleka. To jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie zakład pracy.
zdjecie uzytkownika
madafaka - 2013-09-30 01:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze napisales ze masz 2 razy tyle, ale godzin ;) 3500 zl podzielic przez 300 godzin bo siedzicie po 12 godzin czasem krocej albo dluzej wychodzi 11,60 na reke bez umowy albo zlecenie...jest sie czym chwalic i gratulowac ambicji ;) wozkowy tyle ma za 8 godzin siedzenia i z umowa o prace :)
zdjecie uzytkownika
Wojtas - 2013-10-08 22:51:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, może ktoś powiedzieć ile zarabia w Żabce w Plewiskach operator wózka?
zdjecie uzytkownika
wozkowy - 2013-10-09 20:06:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2300 brutto + 300 premii, ktorej tak nie ma
zdjecie uzytkownika
Wojtas - 2013-10-10 00:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem dzisiaj na rozmowie. Powiedział mi kieras, że 2400 brutto plus premia. Tylko, że pierwsze 3 miechy przez firmę leasingowa... psss...
zdjecie uzytkownika
BaboL - 2013-10-14 20:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
najprawdopodobniej zaczne prace w Centrum Logistycznym Żabki i zastanawiam sie jakie warunki pracy tam panują
zdjecie uzytkownika
wyjebany w kosmos - 2013-10-20 19:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Babol...podaruj sobie prace w Cl Zabka. To jest wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i syf.
zdjecie uzytkownika
AN - 2013-10-22 10:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy powinien spróbować pracy a potem dopiero podejmować decyzje czy chce tam pracować czy nie. Sugerowanie się opiniami innych to nie jest dobry pomysł (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
new - 2013-10-22 12:50:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema! Moze ktos cos wiecej napisac jak to jest z ta praca w zabce? Chodzi mi o komlpetowanie towaru. Czy to jest praca na akord?w jaki sposob jest liczony?z gory dzieki za odpowiedz. Pozdro!
zdjecie uzytkownika
sddsds - 2013-10-22 13:21:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
20 za tone.. srednio 150-200 ton robie ale zadupiam jak juz tam jestem.. ogolnie spoko
zdjecie uzytkownika
new - 2013-10-22 14:33:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dzieki za odpowiedz, a czy ten towar sie transportuje normalnym paleciakiem recznym czy elektrycznym?
zdjecie uzytkownika
new - 2013-10-22 15:37:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
no i 200 ton to pewnie cięzko zrobic co? czy nie ma problemow z wypłacalnościa pensji? pracujecie tam przez pośrednika czy bezpośrednio? jakie sa umowy?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Żabka Polska sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Żabka Polska sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x