Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o Żabka Centrum Logistyczne

zdjecie uzytkownika
nowy1 - 2013-05-21 16:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki za info a jeszcze zarobki przy 10h uczciwej sumiennej pracy ,tylko realne nie kosmiczne dzięki
zdjecie uzytkownika
maxsimus - 2013-06-02 20:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BŁEDY BEDA I TO 90% WIECEJ BO W BINIE ZASIADLA [usunięte przez moderatora] ZA PREMIE ZROBI DUZO A CO DO PRACY CHYBA NIE ZA CIEKAWIE SKORO LUDZIE UCIEKAJA ALE CO TAM POLAK POTRAFI
zdjecie uzytkownika
maxsimus - 2013-06-02 20:26:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli ktoś szykował się do warszawy nadarzyn to karty już rozdane jak bym napisał kto rozdał to wszyscy koparki by otworzyli wiec zostajecie w poznaniu milej pracy
zdjecie uzytkownika
Zyj wlasnym zyciem - 2013-06-03 14:15:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora]Witam chcialbym sie konkretnie dowiedziec cos o tej pracy poniewaz mam zaczac tam nie dlugo pracowac. Czytalem wszystkie komentarze ale to ze ktos nie pracowal i malo zarabial to juz nie moja wina xD Chcialbym sie dowiedziec za co sa te bledy (liczone) i jak sie poslugiwac tym urzadzeniem smiesznym z laserkiem :D


I jacy sa teraz kierownicy i wg :) Pozdro
zdjecie uzytkownika
szaraczek ziemniaczek - 2013-06-03 14:39:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
[usunięte przez moderatora]tym urzondzonkiem nromalnie skanujesz towary tylko nie dluzej niz 5 sek bo wtedy wypala dziure w trawersie a płacisz za cały regał ,wiec tu blendu nie wolno ci popelnic ,max 1-2 sek trzymasz guzika i to wszystko.
co do kierownikow to z wozkowego na kierownika i pajac fika
zdjecie uzytkownika
Zyj wlasnym zyciem - 2013-06-03 16:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nooo ja nie mam doswiadczenia bo tam niby nie potrzebowali z doswiadczeniem i nie wiem jeszcze co i jak i powiedzieli na rozmowie ze wystarczy liczyc i jakis bledow nie popelniac przy papierach wiec troche sie juz poguubilem :D Boo nie chce znowu miec odciagnietego siana za bledy.


Chcialem sie jeszcze przy okazji dowiedziec jaka jest tam atmosfera, czy jakies zwaly sa wieczorami :D bo wyczytalem w komentarzach ze ochrona to sa lenie i wg :D (I czy sa pomocni ludzie tam) ??
zdjecie uzytkownika
precz kapuśniakom - 2013-06-05 15:17:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zależy do jakiego lidera trafisz ,bo 2 z nich to obślizgłe kapusie !
zdjecie uzytkownika
Master - 2013-06-08 16:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Atmosfera jest [usunięte przez moderatora] ;D Najlepsze są teksty typu:
- zamknij [usunięte przez moderatora]
- gdzie jest [usunięte przez moderatora] bufor
- podwójnie [usunięte przez moderatora] (to akurat nie będzie do Ciebie)
[usunięte przez moderatora] Tak mniej więcej wygląda atmosfera ;D
"wesoła jest praca mixera"
zdjecie uzytkownika
snajper - 2013-06-08 16:16:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] jak można takie coś ludziom dawać. Trzeba uwarzać żeby po asortymenie nie świecić bo łatwo dziury powypalać a za to się już płaci. Najgorsze są te [usunięte przez moderatora] co świecą po innych mikserach nie przacuję już dwa lata a powypalane blizny mi jeszcze zostały, dwóch mixerów straciło nawet wzrok, teraz mają skanery z wyświetlaczami z alfabetem Braila i oznaczenia na regałach też musieli pododawać by niewidomi mogli je odczytać. Trzeba na niektórych uważać...
zdjecie uzytkownika
rozczarowany - 2013-06-09 13:39:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
podwyżki byly...100 zł brutto, nie wiem czy smiać sie czy płakac? [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Miłosz - 2013-06-10 19:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich ! czy mozecie napisac jesli chodzi o wozkowego jaka stawke ma ? jakie godziny pracy ? umowa czy na czarno ? czy tez ma odciagane za bledy ? i po ile godzin sie pracuje na wozku i na czym ta praca polega ? Pozdrawiam Mikserów
zdjecie uzytkownika
operatorka - 2013-06-10 23:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no siemanko milosz co tam sluchac widze ze szukasz pracy zapraszamy do zabki no sluchaj wynagrodzenie jest placone w jengach to jest gdzies okolo jakies 1200 zl plus premia ktorej nie ma . aha a umowe to jak sobie jakas napiszesz to bedziesz mial dla siebie pozdrawiam [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
hubcio - 2013-06-25 19:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tak nazekacie na zabke mi się podoba darmowe fajki na palarni jedzonko po terminie fajni koledzy matma przystojny i tyczka mily a ty kurczak przestan się za babe przebierać (usunięte przez moderatora)
zdjecie uzytkownika
były zawodnik - 2013-07-29 21:39:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie beznadzieja...brygadziści się (usunięte przez moderatora) a mixerzy (usunięte przez moderatora) jak woły. Nie polecam pracy w tym magazynie nikomu, kto ma jakieś ambicje, (minimalne) doświadczenie i lepsze wykształcenie. Lepiej uparcie szukać i ustawić sobie poprzeczkę wysoko niż desperacko łapać się takiego gówna. Umowa "klozetowa" i najlepiej żeby wszyscy jebali po 24 godziny...wtedy kierownictwo byłoby w 7 niebie. Robota tymczasowa, aby dorobić i nara, na niedłużej niż kilka tygodni lub miesięcy. Ci co znają wartość pieniądza i własne możliwości podziekują. Ciężko nie jest ale jak się zdzierać to za większe pieniądze lub lepsze umowy, stanowiska itp...
zdjecie uzytkownika
ps2 - 2013-07-30 14:31:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fakt znajomosci to dzis wiele....ale oprocz tego trzeba miec jeszcze potezna wiedze i wyksztalcenie zeby zostac kims o wyzszym stanowisku nisz ignaszak czy inni brygadzisci....
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-01 09:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co gdybym musiał na chwilę wyskoczyć?
zdjecie uzytkownika
felicyta - 2013-08-03 21:01:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brygadziści bezczelni nastawieni na jak największy zysk pracownika już na szkoleniu oczekują spektakularnych efektów.
Więcej ich niema niż są w pracy,a jak już się zjawia to fochy do całego świata.Praca nieraz od popołudnia do późnych godzin rannych rana.
zdjecie uzytkownika
wladca much - 2013-08-04 10:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
felicyta - 2013-08-03 21:01:24

Brygadziści bezczelni nastawieni na jak największy zysk pracownika już na szkoleniu oczekują spektakularnych efektów.

Więcej ich niema niż są w pracy,a jak już się zjawia to fochy do całego świata.Praca nieraz od popołudnia do późnych godzin rannych rana.
to liderów w pracy już wogule niema ?
zdjecie uzytkownika
wilk - 2013-08-12 10:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie ile realnie jest w stanie złożyć towaru (ton- palet) mikser przez 1 dzień pracy. Osoba która chce zarobić, a nie sie obijać czekam na szczerą odpowiedź dzięki z góry
zdjecie uzytkownika
ciupi - 2013-08-14 13:05:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ta firme omijaj z daleka!!!! bez przypisywania zlecen [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarobisz.. a do tego bledy kwotowki ( wyssane z palca).

praca codziennie po 12 godzin i wiecej, zabieranie dni wolnych wszystkie swieta i dni przedswiateczne pracujace, kierownictwo do niczego, (usunięte przez administratora)z podstawowka wielcy w zabce wylacznie.

znajdz inna prace nawet mniej platna ale na umowe o prace i z pelnymi skladkami bo tu z laski dostaniesz zlecenie(usunięte przez administratora)
OMIJAJ Z DALEKA!!!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-08-22 15:27:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gadacie glupoty bo nie chce sie wam pracowac nieroby !! Ja nie narzekam, bo zawsze okolo 3,5 do 4 tysi wyjde.. majac wolne w miesiacu, nie tylko soboty a takze jakies dni w tygodniu. wystarczy sie nie (usunięte przez administratora) tylko pracowac!! Nie wiem gdzie bym zarobil wiecej niz tutaj, bo idac gdziekolwiek do pracy to zarobie 1600-2000 za 8 godzin dziennie. tu mam dwa razy tyle. (usunięte przez administratora). ja pracuje w normalnej umowie, mam zlecenie i mam w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to co tu piszecie. ciekawe ze wszyscy narzekaja a codziennie tyle jest wiary ze wozkow brakuje? nie podoba sie to iddzcie do innej pracy, tutaj nikt nikogo na sile nie trzyma !!
zdjecie uzytkownika
devil - 2013-08-27 00:12:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam,te wypociny tych aktualnych jeszcze pracowników,wy boicie się stracić tę robotę co macie i odstraszacie opisami nowych kandydatów do pracy,same teksty świadczą do czego się nadajecie do niczego.Polecam zrobić czystkę i się (usunięte przez administratora) gdzie ich zatrudnią ???
zdjecie uzytkownika
były - 2013-09-04 19:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po tygodniu dwóch możesz robić paletę na godz ,jak masz chęci i kondycje to zrobisz powyżej dwunastu palet na dniówce co daje 120 zł (ale nogi strasznie bolą jak się robi kilkanaście godzin w butach ochronnych )najlepsi robią po 20 palet ale oni prawie truchtają z tymi paletami więc to chyba jakieś cyborgi robota fajna ale trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i chęci nie wystarczą trzeba jeszcze bardzo dobrej kondycji i wytrzymałości ,ci którzy mówią o białych murzynach wcale dużo nie przesadzają
zdjecie uzytkownika
beata3213 - 2013-09-24 08:34:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Witam mam prośbę czy ktoś może mi podać namiary (tel, adres) bo chce spróbować w tym kieracie lepiej tak niż siedzieć w domu i jęczeć!!
Co mam zrobić jak zadziałać????
zdjecie uzytkownika
wyjebany w kosmos - 2013-09-24 16:57:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daruj sobie prace na tym magazynie. To jest wyzysk człowieka przez człowieka ( inaczej NIEWOLNICTWO ). Pracuję tam i mam dosyć tego miejsca...Szukam innej pracy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
56 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Żabka Centrum Logistyczne
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x