logo Żabka Polska

Żabka Polska

Poznań

Opinie o Żabka Polska

999OK 2015-04-12 10:47:06
jaz tego co wiem to straszne kradzieże są magazynach chodzi o dystrybucje w Tychach -pomiędzy osobami przyjmującymi protokoły rozbieżności od kierowców i ajentów a osobami przyjmującymi to- a konkretnie chodzi o kierowcę P.W i ajentów żabki żywiec i te strony.
BRRRR 2015-04-12 12:54:38
NO I TE WYPŁATY 14 KAŻDEGO MIESIĄCA
czech 2015-04-17 10:44:10
to przecież 2tygodnie przed 30 :)
PRACA 2015-04-20 11:29:26
Zatrudnienie w magazynie w Nadarzynie: magazyn@logart.com.pl.
kolo 2015-04-22 20:29:41
jakiego 14 normalnie mają byc wypłaty tak jak były
Śpiący 2015-04-23 12:44:58
Ponoć każdy pracownik na Wielkanoc dostał po jajku... metalowym prętem :)
2
Marcin 2015-05-19 13:31:46
Co ja mogę powiedzieć o Firmie Żabka Polska Sp. Z O.O.
Firma która wykorzystuje ludzi czy to pracowników których zatrudnia bezpośrednio do Siebie, czy to Firmy zewnętrzne (MIKS. Osoby które prowadzą działalności współpracują z żabką do przygotowania towaru to te osoby żerują na tonażu pracowników którzy u nich pracują. A tonaże które wam wywieszają tez nie zgadzają się dokładnie bo program magazynowy nie liczy aż tak dokładnie i też nie wszystkie produkty mają wpisaną wagę w opis), Czy to ajenci sklepów (Bardzo Często Ajenci zostają z długami bo sklep jest nie rentowny a tego nie powiedzą przy przyjmowaniu na ajenta). Bardzo często do Żabki zatrudnia się ludzi po znajomości (Znam Kilka takich przypadków z Centrum Logistycznego w Nadarzynie).
System premiowy kwartalny ale żeby dostać premie to musiał by ktoś tam pracować 24/7.
oszukany 2015-05-30 15:26:52
Nawet ukraincy uciekają z magazynu w Plewiskach.Co miesiąc nowe zarządzenia na lepsze,ale nie dla przeciętnego pracownika tylko dla firmy. Coraz więcej obowiązków za które i tak się nie dostaje wynagrodzenia.Biuro traktuje pracowników jak śmieci ,przypisywanie lepszych zleceń po znajomości na porządku dziennym.Niby mixer zatrudniony przez pod wykonawce,ale i tak magazynie przydziela im obowiązki za które nie otrzymuje zapłaty między innymi prace porządkowe
1
bolo 2015-06-01 23:12:04
teraz beda chinczycy i murzyni
1
dzimi 2015-06-05 19:50:14
skonczą sie umowy smieciowe stachu otworzy oczy
2
Janusz 2015-06-17 12:38:08
Witam. chciałem przyjsc na miks pracowac lecz naczytalem sie tych komentarzy i nie wiem co myslec o tym ? ile sie zarabia czy umowe dostane normalna czy na czarno ? 8h dzienie czy dluzej jakis sojcal ,szkolenia ? generalnie jak pytalem dwóch znajomków to odradzają ,mowia zeby omijac żabke szerokim łukiem ... jak jest prawda . dzieki i pozdro
Ożeh 2015-06-17 15:52:04
Słuchaj ziomków..
tiktak 2015-06-19 16:18:45
Poczytaj sobie forum ogólnie idzie zarobić ale trzeba się narobić zarobki od 1500 ale tyle zarabiają nowi lub leniwi przez 3000 do 4500 praca dla sprawnych fizycznie warto spróbować i tyle
1
skonieczny 2015-06-20 20:55:10
400 umowa reszta koperta czy to jest uczciwe a gdzie bedziesz szukał lat do emerytury
1
wlkp 2015-06-20 22:19:08
Jaka emerutura jak sobie do skarpety nie schowasz to dostaniesz 600 pln powodzenia
1
Były pracownik 2015-06-22 19:28:36
Ludzie opamiętajcie się . Uciekać od pomysłu pracy w Żabce w Tychach.Szok,praca jako mixer kompletnie na czarno bez umowy a jeżeli chodzi o magazyn to zatrudniają przez agencje pracy Micros która nie płaci a Żabka ma to gdzieś.Odsyłam do informacji o mocrosie na internecie huczy o tej agencji!!!
1
wrocek 2015-06-24 13:32:21
Wszyscy co tak marudzą albo szukają super pracy niech się zwolnią Amozon czeka za niecałe 2000 albo do prywaciarza za 1750 brutto zobaczcie w swoje cv jakie macie wykształcenie albo doświadczenie że macie takie wymagania
1
olaf 80 2015-06-25 14:26:53

witam

procedura tej firmy jest z kosmosu jak wszystkie firmy prowadzom tak działalnośc to pożal sie boże ,oszukujom na wszystkim a przeda wszystki kto widział zeby płacić vat za żabke,niezle musieli dać w łape urzędowi skarbowemu,jerzeli ktoś chce w przyszłości prowadzić sklep żabka odradzam lepiej coś na własnom renke oszuści jeszcze raz oszusci.
1
KOLO 2015-07-02 21:53:47
SKOŃCZĄ SIĘ UMOWY ŚMIECIOWE NO I W ŻABCE NIE BĘDZIE LIDERÓW I DZIAŁALNOŚCI TYLKO NORMALNIE NA UMOWĘ PRZEZ FIRMĘ A CO NA TO LIDERZY GRUP?
4
nie żabka 2015-07-05 21:26:59
z tego co wiem Amazon płaci 10 netto za godzine a żabka jakieś 6 netto, a ty jak tak bronisz żabki to sam się w niej zatrudnij i pracuj sobie w niej do końca życia klepiąc biedę
3
nikt 2015-07-15 16:25:52
ŻABKA jedno wielkie nieporozumienie firma może dobra ale ajenci w rakietę i na kosmos w jedną stronę na pensje trzeba czekać nawet i 3 miesiące albo i dłużej umowa nawet nie śmieciowa śmiechu warte stawka godzinowa 5 zł na sznurek wystarczy żeby się powiesić i dlaczego partnerzy albo ogólnie firma nie zainteresuje się takimi rzeczami przecież to uderza w logo firmy i każdy myśli praca w "żabce" nigdy w życiu okres niewolnictwa minął
1
francol 2015-07-15 16:56:23
Jak tam w żabie mikserzy nadal zapierda.. lacie jak murzyni
1
Broker 2015-07-17 23:29:11
Witam jakieś opinie o centrum dystrybucji w pruszczu gdańskim
1
miko 2015-07-18 20:09:54
no murzynów juzż bedaą zatrudniac bo połowa mikserów to ukraini bo już polacy nie tacy głupi zeby na czarno zapierdalac
1
dzimi 2015-07-26 21:33:26
co nic nie piszecie tak tu cicho
1
pppp 2015-07-31 21:50:13
zabka to zlodzieje i oszusty
1
dzimi 2015-08-02 22:21:41
napiszcie cos o mnie proszę DZIMI
1
cysiu 2015-08-04 12:20:56
Dzimi jak i reszta liderów nie ma jaj co im podsuną w biurze do podpisania podpisują pewnie gdyby kazali zjeść im [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to by zjedli byle mieć spokuj i działalność sadzę że tak za 3 -4 lata na magazynie 80% to będą ukraincy chyba że żaba da mikserom umowy o pracę i dobrą płacę
3
??:) 2015-08-29 15:27:04
Powiedzcie mi cos o pracy na magazynie, idzie zarobić czy nie? Praca na akord 20 od tony.
koles20 2015-09-21 19:17:01
Mogę się wypowiedzieć na temat pracy w Zabce jako mikser, poniewaz przepracowałem około roku :)
Bardzo mała jawność firmy, nie zawsze podaja lub tez nie chca kto ile zrobił Ton np w danym dniu, co budzi watpliwosci i brak zaufania
Zadajac pytnia swoim przełozonym mozna spotkac sie z brakiem odpowiedzi
zreszta chyba zbytnio nie lubia pytan a ciekawosc to pierwszy stopien do utraty pracy(słabej pracy)
sytem błedów to jakies nieporozumienie na koniec mc dostaje sie kartke ze swoimi błedami i moga napisac tam cokolwiek chca bo w zaden sposob pracownik nie ma mozliwosci ich zweryfikowania podobno na kamerach widac i koniec kropka to daje zabce mozliwosc manipulowania owymi błedami
system wypłat rowniez dostaje sie kartke z tabelka wydrukowana w excel i nie jest to zaden dokument daje to liderowi grupy mozliwosc wpisywania liczb takich jakie bedzie chciał
Tagze ktos kto pracuje tam nie wie do konca ile zarobi bo to bardziej zalezy od kogos zupełnie innego.
Sa tez ludzie ktorzy tam pracuja i siedza w kieszeni u włąsnych liderów bo maja wobec nich długi
koles20 2015-09-22 17:34:33
I na deser:)
Zlecenia sa dobierane losowo, a wiec ma się do czynienia z "loteria" nie ingerują w to kto jakie zlecenie dostanie, choć Maja taka mozliwosc....:) co rowniez budzi wątpliwosci niech kazdy sobie sam oceni
Zeby nie było ze pisze tylko zle ogolnie Mozna zarobic powyzej 2 tys jak sie solidnie pracuje, jak biega to powyzej 3 tys o ile nikomu sie nie podpadnie i nie bedzie zbyt ciekawskim
1
koles20 2015-09-22 17:44:05
W firmie panuje na pozor nawet niezła atmosfera ale trzeba uwazac co sie mowi, donoscielstwo na porządku dziennym do liderów oraz kierowników maile.
Wynika do ze strachu niektorych mikserów przed liderami i kierownikami zeby na koniec mc nie dostali np duzo błędów i po kasie bo liderowie i kierownicy moga dodawac i odejmowac komus błędy wedle uznania
koles20 2015-09-22 18:27:35
Ratunkiem azeby uniknac rotacji na magazynach zabkowych sa weksle na np 10 000zł. pracownik nie dostawałby za błedy co mc tylko jakby chciał odejsc okazało by sie ze jest winny po roku pracy np 8 tys za błędy. Kadra jak by była szczesliwa z doswiadczonego pracownika ktory musi zostac zeby odpracowac błędy na nastepny rok hahhah
ziomek 2015-09-22 19:28:57
Zabka i tak Jest na widelcu po Ksiazce ktora niedawno sie Pojawiła....
migot 2015-09-24 16:54:31
Jak ktos dostanie wykaz błedów za mc, niech sie spyta zeby podano mu numery zlecen "Pa" do błedów, może to byc mały problem dla nich:P
SŁAWEK 2015-10-08 20:44:52
Czytam te wasze komentarze i zastanawiam się o co Wam chodzi moi drodzy ? Przecież tu jest wspaniale, przez te lata tak się rozwinłem, douczyłem i wreszcie zrozumiałem, że Żabka jest tylko jedna.
1
anonim 2015-10-11 12:49:26
Polskie Młyny
kolo 2015-10-13 21:13:02
Ile można zarobić w żabce jako kontroler jakości? i jakie są warunki? Pilne
seku 2015-10-20 12:00:36
To zależy z jakim liderem się dogadasz ,to nie żadna tajemnica :)
1
? 2015-10-20 22:58:43
jaki jest numer gg dla mikserów?
sławe 2015-11-15 17:13:43
PRZYSZEDŁ CZAS ABY SIĘ POŻEGNAĆ TO TYLU LATACH... DZIĘKUJE WAM MOI PRZYJACIELE ZA WSPARCIE I POMOC PODCZAS NASZEJ WSPÓLNEJ PRACY NA MAGAZYNIE. BĘDĘ TESKNIŁ ZA WAMI. SPECJALNE POZDROWIENIA DLA ARTURA. p.s. kocham. buziaczki ...
1
Durszlak 2015-11-17 14:15:50
Wieżysz w to? Tam w biórze nawet cienko przędą..
1
Pracownik 2015-11-29 15:36:33
Ajenci to ludzie brani z ulicy. Patologia zwykla. Dawaja ci podpisac oswiadczenie majatkowe, jak juz podpiszesz - gwozdz do trumny. Czyhaja na blad pracownika i potem oskarza cie o dlug 5 tys ze niby narobilas na sklepie. A tym samym zreperujesz im wlasny budzet.
e zabka pl 2015-12-01 19:35:30
Uwaga jest praca lepsza lepiej płatna poza zielonym potworem
qwerty 2015-12-05 00:35:24
stary, sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Jeżeli przerzucisz 10 ton to zgarniesz 200zł, jeżeli 100 to 2000zł. Wyobraź sobie jakie mogą być na takie sklepy zamówienia? 2 palety/dzień. I po ile pakujesz dla jednego sklepu? 1 paczke takich parówek, dwie takich. Jebania sie jak ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Dominika 2015-12-15 10:55:45
Jeżeli masz ochotę zostać ajentem żabci to coś Ci opowiem. Jestem byłym ajentem. Na początku jest wszystko pięknie ładnie. Później zaczynają się schody. Traktują Cię jak białego murzyna. Masz zapierdalac i siedzieć cicho, a jak zaczniesz się wychylac i za dużo wiedzieć to cię tak zgnoja że odechciewa Ci się wszystkiego. Zostaniesz z długami, które będziesz spłacać kolejne 10 lat i pamiętaj trzeba podpisać weksel in blanco razem z dwoma żyrantami wiec możesz pociągnąć na dno jeszcze kogoś. Przemysl to bardzo mocno. Ja po 2 latach współpracy odradzam z całego serca wszystkim, którzy chcą się wepchnac w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Znajdź sobie lepiej prace normalna i żyj spokojnie. Pozdrawiam Dominika
2
kasia 2015-12-16 22:47:51
To fakt pracownicy traktowani są okropnie -wyzyskiwani i nie ma co się dziwić odwdzięczają im się tym samym -bo ajenci tak samo są traktowani przez Żabkę.
kapeć&investments 2015-12-28 14:29:58
Jak szkoda ze SKOTAS juz nie robi ,a Sopel i Jakowić dwie zaganiary łapy zacierają . Czy naprawdę nikt nie widzi co tam sie dzieje ????
Kamila dalej działa pod przykryciem ?! Chyba dyrekcja powinna okulary przeczyścić !!!
1
lucjan 2015-12-29 21:14:56
Magazyn żabki to jeden wielki syf dyrektor który ma wszystko w d-u-pie (miks ma wyjechać) liderzy banda cieci i mikserzy którzy zapierda-l-a-j-ą jak murzyni
2
Ojczyzna-polszczyzna 2015-12-30 09:36:51
Naucz się najpierw , poprawnie składać zdania !!!

Tępak /tępaczka
Zostaw swoją opinię o Żabka Polska - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Żabka Polska