logo Żabka Polska

Żabka Polska

Poznań

Opinie o Żabka Polska

olaf 80 2015-06-25 14:26

witam

procedura tej firmy jest z kosmosu jak wszystkie firmy prowadzom tak działalnośc to pożal sie boże ,oszukujom na wszystkim a przeda wszystki kto widział zeby płacić vat za żabke,niezle musieli dać w łape urzędowi skarbowemu,jerzeli ktoś chce w przyszłości prowadzić sklep żabka odradzam lepiej coś na własnom renke oszuści jeszcze raz oszusci.
1
KOLO 2015-07-02 21:53
SKOŃCZĄ SIĘ UMOWY ŚMIECIOWE NO I W ŻABCE NIE BĘDZIE LIDERÓW I DZIAŁALNOŚCI TYLKO NORMALNIE NA UMOWĘ PRZEZ FIRMĘ A CO NA TO LIDERZY GRUP?
4
nie żabka 2015-07-05 21:26
z tego co wiem Amazon płaci 10 netto za godzine a żabka jakieś 6 netto, a ty jak tak bronisz żabki to sam się w niej zatrudnij i pracuj sobie w niej do końca życia klepiąc biedę
3
nikt 2015-07-15 16:25
ŻABKA jedno wielkie nieporozumienie firma może dobra ale ajenci w rakietę i na kosmos w jedną stronę na pensje trzeba czekać nawet i 3 miesiące albo i dłużej umowa nawet nie śmieciowa śmiechu warte stawka godzinowa 5 zł na sznurek wystarczy żeby się powiesić i dlaczego partnerzy albo ogólnie firma nie zainteresuje się takimi rzeczami przecież to uderza w logo firmy i każdy myśli praca w "żabce" nigdy w życiu okres niewolnictwa minął
1
francol 2015-07-15 16:56
Jak tam w żabie mikserzy nadal zapierda.. lacie jak murzyni
1
Broker 2015-07-17 23:29
Witam jakieś opinie o centrum dystrybucji w pruszczu gdańskim
1
miko 2015-07-18 20:09
no murzynów juzż bedaą zatrudniac bo połowa mikserów to ukraini bo już polacy nie tacy głupi zeby na czarno zapierdalac
1
dzimi 2015-07-26 21:33
co nic nie piszecie tak tu cicho
1
pppp 2015-07-31 21:50
zabka to zlodzieje i oszusty
1
dzimi 2015-08-02 22:21
napiszcie cos o mnie proszę DZIMI
1
cysiu 2015-08-04 12:20
Dzimi jak i reszta liderów nie ma jaj co im podsuną w biurze do podpisania podpisują pewnie gdyby kazali zjeść im [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to by zjedli byle mieć spokuj i działalność sadzę że tak za 3 -4 lata na magazynie 80% to będą ukraincy chyba że żaba da mikserom umowy o pracę i dobrą płacę
3
??:) 2015-08-29 15:27
Powiedzcie mi cos o pracy na magazynie, idzie zarobić czy nie? Praca na akord 20 od tony.
koles20 2015-09-21 19:17
Mogę się wypowiedzieć na temat pracy w Zabce jako mikser, poniewaz przepracowałem około roku :)
Bardzo mała jawność firmy, nie zawsze podaja lub tez nie chca kto ile zrobił Ton np w danym dniu, co budzi watpliwosci i brak zaufania
Zadajac pytnia swoim przełozonym mozna spotkac sie z brakiem odpowiedzi
zreszta chyba zbytnio nie lubia pytan a ciekawosc to pierwszy stopien do utraty pracy(słabej pracy)
sytem błedów to jakies nieporozumienie na koniec mc dostaje sie kartke ze swoimi błedami i moga napisac tam cokolwiek chca bo w zaden sposob pracownik nie ma mozliwosci ich zweryfikowania podobno na kamerach widac i koniec kropka to daje zabce mozliwosc manipulowania owymi błedami
system wypłat rowniez dostaje sie kartke z tabelka wydrukowana w excel i nie jest to zaden dokument daje to liderowi grupy mozliwosc wpisywania liczb takich jakie bedzie chciał
Tagze ktos kto pracuje tam nie wie do konca ile zarobi bo to bardziej zalezy od kogos zupełnie innego.
Sa tez ludzie ktorzy tam pracuja i siedza w kieszeni u włąsnych liderów bo maja wobec nich długi
koles20 2015-09-22 17:34
I na deser:)
Zlecenia sa dobierane losowo, a wiec ma się do czynienia z "loteria" nie ingerują w to kto jakie zlecenie dostanie, choć Maja taka mozliwosc....:) co rowniez budzi wątpliwosci niech kazdy sobie sam oceni
Zeby nie było ze pisze tylko zle ogolnie Mozna zarobic powyzej 2 tys jak sie solidnie pracuje, jak biega to powyzej 3 tys o ile nikomu sie nie podpadnie i nie bedzie zbyt ciekawskim
1
koles20 2015-09-22 17:44
W firmie panuje na pozor nawet niezła atmosfera ale trzeba uwazac co sie mowi, donoscielstwo na porządku dziennym do liderów oraz kierowników maile.
Wynika do ze strachu niektorych mikserów przed liderami i kierownikami zeby na koniec mc nie dostali np duzo błędów i po kasie bo liderowie i kierownicy moga dodawac i odejmowac komus błędy wedle uznania
koles20 2015-09-22 18:27
Ratunkiem azeby uniknac rotacji na magazynach zabkowych sa weksle na np 10 000zł. pracownik nie dostawałby za błedy co mc tylko jakby chciał odejsc okazało by sie ze jest winny po roku pracy np 8 tys za błędy. Kadra jak by była szczesliwa z doswiadczonego pracownika ktory musi zostac zeby odpracowac błędy na nastepny rok hahhah
ziomek 2015-09-22 19:28
Zabka i tak Jest na widelcu po Ksiazce ktora niedawno sie Pojawiła....
migot 2015-09-24 16:54
Jak ktos dostanie wykaz błedów za mc, niech sie spyta zeby podano mu numery zlecen "Pa" do błedów, może to byc mały problem dla nich:P
SŁAWEK 2015-10-08 20:44
Czytam te wasze komentarze i zastanawiam się o co Wam chodzi moi drodzy ? Przecież tu jest wspaniale, przez te lata tak się rozwinłem, douczyłem i wreszcie zrozumiałem, że Żabka jest tylko jedna.
1
anonim 2015-10-11 12:49
Polskie Młyny
kolo 2015-10-13 21:13
Ile można zarobić w żabce jako kontroler jakości? i jakie są warunki? Pilne
seku 2015-10-20 12:00
To zależy z jakim liderem się dogadasz ,to nie żadna tajemnica :)
1
? 2015-10-20 22:58
jaki jest numer gg dla mikserów?
sławe 2015-11-15 17:13
PRZYSZEDŁ CZAS ABY SIĘ POŻEGNAĆ TO TYLU LATACH... DZIĘKUJE WAM MOI PRZYJACIELE ZA WSPARCIE I POMOC PODCZAS NASZEJ WSPÓLNEJ PRACY NA MAGAZYNIE. BĘDĘ TESKNIŁ ZA WAMI. SPECJALNE POZDROWIENIA DLA ARTURA. p.s. kocham. buziaczki ...
1
Durszlak 2015-11-17 14:15
Wieżysz w to? Tam w biórze nawet cienko przędą..
1
Pracownik 2015-11-29 15:36
Ajenci to ludzie brani z ulicy. Patologia zwykla. Dawaja ci podpisac oswiadczenie majatkowe, jak juz podpiszesz - gwozdz do trumny. Czyhaja na blad pracownika i potem oskarza cie o dlug 5 tys ze niby narobilas na sklepie. A tym samym zreperujesz im wlasny budzet.
e zabka pl 2015-12-01 19:35
Uwaga jest praca lepsza lepiej płatna poza zielonym potworem
qwerty 2015-12-05 00:35
stary, sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Jeżeli przerzucisz 10 ton to zgarniesz 200zł, jeżeli 100 to 2000zł. Wyobraź sobie jakie mogą być na takie sklepy zamówienia? 2 palety/dzień. I po ile pakujesz dla jednego sklepu? 1 paczke takich parówek, dwie takich. Jebania sie jak ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Dominika 2015-12-15 10:55
Jeżeli masz ochotę zostać ajentem żabci to coś Ci opowiem. Jestem byłym ajentem. Na początku jest wszystko pięknie ładnie. Później zaczynają się schody. Traktują Cię jak białego murzyna. Masz zapierdalac i siedzieć cicho, a jak zaczniesz się wychylac i za dużo wiedzieć to cię tak zgnoja że odechciewa Ci się wszystkiego. Zostaniesz z długami, które będziesz spłacać kolejne 10 lat i pamiętaj trzeba podpisać weksel in blanco razem z dwoma żyrantami wiec możesz pociągnąć na dno jeszcze kogoś. Przemysl to bardzo mocno. Ja po 2 latach współpracy odradzam z całego serca wszystkim, którzy chcą się wepchnac w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Znajdź sobie lepiej prace normalna i żyj spokojnie. Pozdrawiam Dominika
2
kasia 2015-12-16 22:47
To fakt pracownicy traktowani są okropnie -wyzyskiwani i nie ma co się dziwić odwdzięczają im się tym samym -bo ajenci tak samo są traktowani przez Żabkę.
kapeć&investments 2015-12-28 14:29
Jak szkoda ze SKOTAS juz nie robi ,a Sopel i Jakowić dwie zaganiary łapy zacierają . Czy naprawdę nikt nie widzi co tam sie dzieje ????
Kamila dalej działa pod przykryciem ?! Chyba dyrekcja powinna okulary przeczyścić !!!
1
lucjan 2015-12-29 21:14
Magazyn żabki to jeden wielki syf dyrektor który ma wszystko w d-u-pie (miks ma wyjechać) liderzy banda cieci i mikserzy którzy zapierda-l-a-j-ą jak murzyni
2
Ojczyzna-polszczyzna 2015-12-30 09:36
Naucz się najpierw , poprawnie składać zdania !!!

Tępak /tępaczka
abradab 2016-01-06 18:31
Oprócz brudnych uchodźców z ukrainy którzy tam miksują to jest całkiem spoko.
mark 2016-01-15 12:35
Generalnie jestem jakoś uprzedzony do żabki po jednej rekrutacji.

Wyglądało to mniej więcej tak- rekruter spóźnił się z 15 minut, zadawał mi pytania, podczas kiedy odpowiadałem na jedno, odebrał sobie telefon i zaczął rozmawiać. Potem dostałem testy na komputerze, na które dostałem 45 min, po 15 minutach rekruter wrócił i spytał czy skończyłem, powiedziałem że nie, on popatrzył (nie wiem za bardzo nawet na co) i powiedział że to starczy. Okazało się że czeka kolejna osoba i musieli zagęścić.
Za bardzo nie wiem o co chodziło z tą rekrutacją ale było to dla mnie dużym szokiem że firma na bądź co bądź poważne stanowisko rekrutuje w ten sposób.
5
muler 2016-01-17 13:44
Nie polecam !!!!!!! nie prawdziwe oferty zarobku !!!
4
Aloper 2016-01-21 01:43
Prawda to ze liderzy mixu zarabiają po 10 tys na głowę? Coś mi się wierzyć nie chce
zniewolony robol 2016-01-21 16:51
No tak ,łatwo to policzyć :) . Gdyby Liderzy płacili pełne zusy i za przepracowane godziny swoim robolom , to taki lider zarobiłby na nas tylko 3,5tyś max . A tak 10tyś wpada liderowi naszym kosztem,jesteśmy zwyklymi murzynami którzy dają się rolować na własną prośbę !!!! Ale co tam , ważne ze szef ma dobrze . Wiem nawet że maja cichą umowę aby przed swoimi pracownikami wiecznie narzekać ,ze niby mało zarabiają ,ze nie ma z tego pieniędzy itp . Jaka jest prawda wszyscy dobrze wiedzą ,prawie żaden sam sie nigdy nie zwolnił ,a jak został zwolniony to płakał u dyra i prosił o przywrócenie ! Czyż nie ? :-)
8
Kolejorz 2016-01-23 00:09
O czym ty piszesz? w jakim temacie ? Ktos sie pytał ile moze zarobić lider mixu a ty piszesz o osobie odpowiedzialnej za sklep ? Czytaj ze zrozumieniem pytanie i odpowiedz,pozniej komentuj burku.
grzesiek dresiek 2016-01-25 10:36
czytaj uwaznie forum ,nie bedziesz miał wątpliwości !
2
Kore 2016-02-07 04:54
w rzabie nie jest tak źle, ja mam ciongle przypiski od szefa i dam rade zrobic z 16 na miksie w tygodniu a to jest prawie 200zł.na miesionc z 3 tysiace wychodze teraz.
3
kopect 2016-02-09 21:17
nastepny burok co pisze i nawet nie wie co pisze i na jaki temat pisze . Kore pisze o miksie a ty ajencie sklepu ,co za bufon!
1
Marszałęk 2016-02-25 20:47
dość matactwa , chcemy pełne zusy !!! wszystko liderzy do swojej sakwy ładują zamiast normalnie opłacac pracownika !!!!!!!!!!!!!!! czy ktoś może zwrócić na to uwagę w końcu ?????????????
4
Michał 2016-02-29 12:38
Oni szukają naiwnych do prowadzenia sklepów za 3% marżę od miesięcznego obrotu przy kosztach ok 10 tyś. zł miesięcznie. Niech szukają dalej , frajerów.
1
Kukin 2016-03-22 13:54
I jak tam ,czy dyrekcja w koncu może przyjrzec sie pracy mikserow na czarnucha ? czy my jako mikserzy jestesmy takim odpadem , ze nie moze za nas lider normalnie placic zusu i innych skladek ??? Hallo -dyrekcjo !!! Do kogo trzeba sie zwrocic zeby w koncu było normalnie ???
5
misio 2016-03-24 23:19
Nie polecam pracy w tej firmie.Pracowalem na wozku wysokiego skladowania jakies dwa lata temu w tej firmie.Cos strasznego :(
8
Szef 2016-04-11 21:58
Tak czytam wszelkie opinie na temat wszelkich pracodawców i wiecie co , wszędzie piszą tak samo : syf , bród , wyzysk it jednym słowem zawsze źle :) ..Uczyć wam się nie chciało lub głowę macie dla samej ozdoby i jej nie wykorzystujecie tak jak należy więc co się dziwicie ,że wasze szefostwo zarabia lepiej od was ...jesteście tacy mądrzy to dlaczego sami nie szefujecie i nie stoicie wyżej od innych ? :) ..Powiem wam : Ponieważ się nie nadajecie !! :) więc nie narzekajcie ..Jak na wstępnie wspomniałem nie mam tutaj na myśli tylko Żabki a wszelkich pracodawców .
6
Szef 2016-04-11 22:00
Tak czytam wszelkie opinie na temat wszelkich pracodawców i wiecie co , wszędzie piszą tak samo : syf , bród , wyzysk it jednym słowem zawsze źle :) ..Uczyć wam się nie chciało lub głowę macie dla samej ozdoby i jej nie wykorzystujecie tak jak należy więc co się dziwicie ,że wasze szefostwo zarabia lepiej od was ...jesteście tacy mądrzy to dlaczego sami nie szefujecie i nie stoicie wyżej od innych ? :) ..Powiem wam : Ponieważ się nie nadajecie !! :) więc nie narzekajcie ..Jak na wstępnie wspomniałem nie mam tutaj na myśli tylko Żabki a wszelkich pracodawców .
2
Były lideros 2016-04-12 13:31
Prawdo jest tako ,ze sami liderzy na miksie rowniez nie sa zbyt rozgarnieci i ze szkoła ponadpodstawową tez u nich cienko . Uwazaja sie za wielkich szefów a jako jest prawdo ,wszyscy wiedza ,potrzebni sa do czarnej roboty,zeby zatrudniac na dziwnych warunkach swoich mikserow ,bo przeciez żabko sama nie może w "taki" sposob zatrudniac bo wplynelo by to negatywnie na opinie firmy ,a tak na klate bierą to liderzy (i tak kolko sie zamyka...) Żabko jest czysta a cała odpowiedzialnosc spoczywa na liderze !No i tero pytanie , czy ktos w miare poukladany i po studiach sie tego podejmię ? raczej nie! Ale wyjatki sie zdarzają albo jest zdrowo myslący a brakuje mu szkoly ,albo ma studia i myslenie za poziomie zerowym ;)
5
Michał 2016-05-05 21:30
Pracowałem kilka lat temu w centrali. Serdecznie odradzam pracę. Chaos, niskie zarobki.
7
Zostaw swoją opinię o Żabka Polska - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Żabka Polska