Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Żabka Polska

Opinie o Żabka Polska

zdjecie uzytkownika
Śpiący - 2015-04-23 12:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ponoć każdy pracownik na Wielkanoc dostał po jajku... metalowym prętem :)
zdjecie uzytkownika
piklo - 2015-05-05 15:41:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma Żabka Polska sp.z.o.o. na tą chwilę ma do zaoferowania wiele miejsc pracy takich jak zarzadzanie sklepem w Łodzi, Wieluniu, Tarczynie, Pajęcznie i Zduńskiej Woli czy też menedżer sklepu Fresh Market we Wrocławiu, a także jako ajent sklepu w Warszawie, Gnieznie, Kostrzynie, Ostrowie Wielkopolskim, Pleszewie, Luboniu, Śremie, Wrocławiu, Sieradzu, Katowicach, Pabianicach i Łomiankach
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-05-19 13:31:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ja mogę powiedzieć o Firmie Żabka Polska Sp. Z O.O.
Firma która wykorzystuje ludzi czy to pracowników których zatrudnia bezpośrednio do Siebie, czy to Firmy zewnętrzne (MIKS. Osoby które prowadzą działalności współpracują z żabką do przygotowania towaru to te osoby żerują na tonażu pracowników którzy u nich pracują. A tonaże które wam wywieszają tez nie zgadzają się dokładnie bo program magazynowy nie liczy aż tak dokładnie i też nie wszystkie produkty mają wpisaną wagę w opis), Czy to ajenci sklepów (Bardzo Często Ajenci zostają z długami bo sklep jest nie rentowny a tego nie powiedzą przy przyjmowaniu na ajenta). Bardzo często do Żabki zatrudnia się ludzi po znajomości (Znam Kilka takich przypadków z Centrum Logistycznego w Nadarzynie).
System premiowy kwartalny ale żeby dostać premie to musiał by ktoś tam pracować 24/7.
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2015-05-30 15:26:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nawet ukraincy uciekają z magazynu w Plewiskach.Co miesiąc nowe zarządzenia na lepsze,ale nie dla przeciętnego pracownika tylko dla firmy. Coraz więcej obowiązków za które i tak się nie dostaje wynagrodzenia.Biuro traktuje pracowników jak śmieci ,przypisywanie lepszych zleceń po znajomości na porządku dziennym.Niby mixer zatrudniony przez pod wykonawce,ale i tak magazynie przydziela im obowiązki za które nie otrzymuje zapłaty między innymi prace porządkowe
zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-06-01 23:12:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [oszukany - 2015-05-30 15:26:52]:
teraz beda chinczycy i murzyni
zdjecie uzytkownika
zoe - 2015-06-05 03:16:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bolo - 2015-06-01 23:12:04]:
spokojne do pracy w żabce jeszcze spokojnie uda im się ściągnąć kolejnych pracowników z Polski. Choć po za samymi sprzedawcami w sklepach to żabce zależy chyba w tej chwili najbardziej a ajentach sklepów w mniejszych miejscowościach gdzie wiedzą , że jest jeszcze sporo kasy do zgarniecia. a czy warto...
zdjecie uzytkownika
dzimi - 2015-06-05 19:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [zoe - 2015-06-05 03:16:19]:
skonczą sie umowy smieciowe stachu otworzy oczy
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2015-06-17 12:38:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. chciałem przyjsc na miks pracowac lecz naczytalem sie tych komentarzy i nie wiem co myslec o tym ? ile sie zarabia czy umowe dostane normalna czy na czarno ? 8h dzienie czy dluzej jakis sojcal ,szkolenia ? generalnie jak pytalem dwóch znajomków to odradzają ,mowia zeby omijac żabke szerokim łukiem ... jak jest prawda . dzieki i pozdro
zdjecie uzytkownika
Ożeh - 2015-06-17 15:52:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchaj ziomków..
zdjecie uzytkownika
tiktak - 2015-06-19 16:18:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poczytaj sobie forum ogólnie idzie zarobić ale trzeba się narobić zarobki od 1500 ale tyle zarabiają nowi lub leniwi przez 3000 do 4500 praca dla sprawnych fizycznie warto spróbować i tyle
zdjecie uzytkownika
skonieczny - 2015-06-20 20:55:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tiktak - 2015-06-19 16:18:45]:
400 umowa reszta koperta czy to jest uczciwe a gdzie bedziesz szukał lat do emerytury
zdjecie uzytkownika
wlkp - 2015-06-20 22:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jaka emerutura jak sobie do skarpety nie schowasz to dostaniesz 600 pln powodzenia
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2015-06-22 19:28:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie opamiętajcie się . Uciekać od pomysłu pracy w Żabce w Tychach.Szok,praca jako mixer kompletnie na czarno bez umowy a jeżeli chodzi o magazyn to zatrudniają przez agencje pracy Micros która nie płaci a Żabka ma to gdzieś.Odsyłam do informacji o mocrosie na internecie huczy o tej agencji!!!
zdjecie uzytkownika
wrocek - 2015-06-24 13:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszyscy co tak marudzą albo szukają super pracy niech się zwolnią Amozon czeka za niecałe 2000 albo do prywaciarza za 1750 brutto zobaczcie w swoje cv jakie macie wykształcenie albo doświadczenie że macie takie wymagania
zdjecie uzytkownika
olaf 80 - 2015-06-25 14:26:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)

witam

procedura tej firmy jest z kosmosu jak wszystkie firmy prowadzom tak działalnośc to pożal sie boże ,oszukujom na wszystkim a przeda wszystki kto widział zeby płacić vat za żabke,niezle musieli dać w łape urzędowi skarbowemu,jerzeli ktoś chce w przyszłości prowadzić sklep żabka odradzam lepiej coś na własnom renke oszuści jeszcze raz oszusci.
zdjecie uzytkownika
KOLO - 2015-07-02 21:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
SKOŃCZĄ SIĘ UMOWY ŚMIECIOWE NO I W ŻABCE NIE BĘDZIE LIDERÓW I DZIAŁALNOŚCI TYLKO NORMALNIE NA UMOWĘ PRZEZ FIRMĘ A CO NA TO LIDERZY GRUP?
zdjecie uzytkownika
czarek - 2015-07-05 09:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z tego, co się orientuję i tak jest chyba od wielu lat, to w Żabce pracuje się całą jedną zmianę, tzn od 6 do 23.. Tak przynajmniej było w jednej ze znanych mi Żabek ze 2-3 lata temu. Pieniądze podobno nie są wygórowane, no ale czego się spodziewać po sklepie spożywczym. Myślę, że gdybym nie miał pracy, to Żabka nie byłaby najgorszym rozwiązaniem
zdjecie uzytkownika
nie żabka - 2015-07-05 21:26:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [wrocek - 2015-06-24 13:32:21]:
z tego co wiem Amazon płaci 10 netto za godzine a żabka jakieś 6 netto, a ty jak tak bronisz żabki to sam się w niej zatrudnij i pracuj sobie w niej do końca życia klepiąc biedę
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-07-15 16:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ŻABKA jedno wielkie nieporozumienie firma może dobra ale ajenci w rakietę i na kosmos w jedną stronę na pensje trzeba czekać nawet i 3 miesiące albo i dłużej umowa nawet nie śmieciowa śmiechu warte stawka godzinowa 5 zł na sznurek wystarczy żeby się powiesić i dlaczego partnerzy albo ogólnie firma nie zainteresuje się takimi rzeczami przecież to uderza w logo firmy i każdy myśli praca w "żabce" nigdy w życiu okres niewolnictwa minął
zdjecie uzytkownika
francol - 2015-07-15 16:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak tam w żabie mikserzy nadal zapierda.. lacie jak murzyni
zdjecie uzytkownika
Broker - 2015-07-17 23:29:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam jakieś opinie o centrum dystrybucji w pruszczu gdańskim
zdjecie uzytkownika
miko - 2015-07-18 20:09:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [francol - 2015-07-15 16:56:23]:
no murzynów juzż bedaą zatrudniac bo połowa mikserów to ukraini bo już polacy nie tacy głupi zeby na czarno zapierdalac
zdjecie uzytkownika
dzimi - 2015-07-26 21:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co nic nie piszecie tak tu cicho
zdjecie uzytkownika
pppp - 2015-07-31 21:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zabka to zlodzieje i oszusty
zdjecie uzytkownika
dzimi - 2015-08-02 22:21:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dzimi - 2015-07-26 21:33:26]:
napiszcie cos o mnie proszę DZIMI
zdjecie uzytkownika
cysiu - 2015-08-04 12:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Dzimi jak i reszta liderów nie ma jaj co im podsuną w biurze do podpisania podpisują pewnie gdyby kazali zjeść im [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to by zjedli byle mieć spokuj i działalność sadzę że tak za 3 -4 lata na magazynie 80% to będą ukraincy chyba że żaba da mikserom umowy o pracę i dobrą płacę
zdjecie uzytkownika
uffo - 2015-08-04 14:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej jak to jest z tym ajenctwem zabki mozna sobie na tym jakos szczegiolnie zarobic czy przypadkiem wiecej pracy niz to wszystko warte? Mam tu oferte na ajenta jakby ktos mogl sie wypowiedziec http://www.gowork.pl/praca_wyszukaj.php?trade=45®ion=D%C4%85browa%20G%C3%B3rnicza&oferta_opinie=nuzle.pl17837268
zdjecie uzytkownika
major - 2015-08-11 08:16:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma KRZAK. zDECYDOWANIE NIE POLECAM.
zdjecie uzytkownika
??:) - 2015-08-29 15:27:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie mi cos o pracy na magazynie, idzie zarobić czy nie? Praca na akord 20 od tony.
zdjecie uzytkownika
ala X - 2015-09-03 17:52:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego no ale przecież jak się obawiasz nieco ciężej pracy fizycznej na magazynie to przecież możesz skorzystać z wielu innych ofert pracy które mają aktualne i powszechnie dostępne w sieci. możesz przecież zostac np. ajentem, specjalistą ds, standardów albo kontrolerem jakośi, masz wybór duży jeśli chodzi om drogę kariery
zdjecie uzytkownika
koles20 - 2015-09-21 19:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mogę się wypowiedzieć na temat pracy w Zabce jako mikser, poniewaz przepracowałem około roku :)
Bardzo mała jawność firmy, nie zawsze podaja lub tez nie chca kto ile zrobił Ton np w danym dniu, co budzi watpliwosci i brak zaufania
Zadajac pytnia swoim przełozonym mozna spotkac sie z brakiem odpowiedzi
zreszta chyba zbytnio nie lubia pytan a ciekawosc to pierwszy stopien do utraty pracy(słabej pracy)
sytem błedów to jakies nieporozumienie na koniec mc dostaje sie kartke ze swoimi błedami i moga napisac tam cokolwiek chca bo w zaden sposob pracownik nie ma mozliwosci ich zweryfikowania podobno na kamerach widac i koniec kropka to daje zabce mozliwosc manipulowania owymi błedami
system wypłat rowniez dostaje sie kartke z tabelka wydrukowana w excel i nie jest to zaden dokument daje to liderowi grupy mozliwosc wpisywania liczb takich jakie bedzie chciał
Tagze ktos kto pracuje tam nie wie do konca ile zarobi bo to bardziej zalezy od kogos zupełnie innego.
Sa tez ludzie ktorzy tam pracuja i siedza w kieszeni u włąsnych liderów bo maja wobec nich długi
zdjecie uzytkownika
koles20 - 2015-09-22 17:34:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I na deser:)
Zlecenia sa dobierane losowo, a wiec ma się do czynienia z "loteria" nie ingerują w to kto jakie zlecenie dostanie, choć Maja taka mozliwosc....:) co rowniez budzi wątpliwosci niech kazdy sobie sam oceni
Zeby nie było ze pisze tylko zle ogolnie Mozna zarobic powyzej 2 tys jak sie solidnie pracuje, jak biega to powyzej 3 tys o ile nikomu sie nie podpadnie i nie bedzie zbyt ciekawskim
zdjecie uzytkownika
koles20 - 2015-09-22 17:44:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W firmie panuje na pozor nawet niezła atmosfera ale trzeba uwazac co sie mowi, donoscielstwo na porządku dziennym do liderów oraz kierowników maile.
Wynika do ze strachu niektorych mikserów przed liderami i kierownikami zeby na koniec mc nie dostali np duzo błędów i po kasie bo liderowie i kierownicy moga dodawac i odejmowac komus błędy wedle uznania
zdjecie uzytkownika
koles20 - 2015-09-22 18:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ratunkiem azeby uniknac rotacji na magazynach zabkowych sa weksle na np 10 000zł. pracownik nie dostawałby za błedy co mc tylko jakby chciał odejsc okazało by sie ze jest winny po roku pracy np 8 tys za błędy. Kadra jak by była szczesliwa z doswiadczonego pracownika ktory musi zostac zeby odpracowac błędy na nastepny rok hahhah
zdjecie uzytkownika
ziomek - 2015-09-22 19:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zabka i tak Jest na widelcu po Ksiazce ktora niedawno sie Pojawiła....
zdjecie uzytkownika
migot - 2015-09-24 16:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktos dostanie wykaz błedów za mc, niech sie spyta zeby podano mu numery zlecen "Pa" do błedów, może to byc mały problem dla nich:P
zdjecie uzytkownika
76t - 2015-10-03 23:13:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czy wiecie ale swego czasu w firmie ŻABKA POLSKA SP. Z O.O. prowadzili rekrutację na całkiem sporo stanowisk, między innymi ajenta sklepu, kasjera- sprzedawcy, osoby do prowadzenia sklepu w Warszawie, Płocku i Świnoujściu, ciekawe czy w najbliższym czasie będą znów poszukiwać nowych pracowników..
zdjecie uzytkownika
SŁAWEK - 2015-10-08 20:44:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytam te wasze komentarze i zastanawiam się o co Wam chodzi moi drodzy ? Przecież tu jest wspaniale, przez te lata tak się rozwinłem, douczyłem i wreszcie zrozumiałem, że Żabka jest tylko jedna.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-10-11 12:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polskie Młyny
zdjecie uzytkownika
kolo - 2015-10-13 21:13:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile można zarobić w żabce jako kontroler jakości? i jakie są warunki? Pilne
zdjecie uzytkownika
seku - 2015-10-20 12:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kolo - 2015-10-13 21:13:02]:
To zależy z jakim liderem się dogadasz ,to nie żadna tajemnica :)
zdjecie uzytkownika
? - 2015-10-20 22:58:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaki jest numer gg dla mikserów?
zdjecie uzytkownika
żaba - 2015-11-03 02:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@seku to nie chodzi o to, żeby się z kimś dogadac albo nie, wazne jest to jak dobrze robisz sowja prace. Słyszałem, ze jak ktoś ma na podobnym poziomie zaorbki to patrząc też na efektywnośc i potem przyznają premie. W zabce tez mają wprowadzić ocenę od klientów tak jak jest to w biedronce teraz, fajny pomysł!
zdjecie uzytkownika
sławe - 2015-11-15 17:13:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRZYSZEDŁ CZAS ABY SIĘ POŻEGNAĆ TO TYLU LATACH... DZIĘKUJE WAM MOI PRZYJACIELE ZA WSPARCIE I POMOC PODCZAS NASZEJ WSPÓLNEJ PRACY NA MAGAZYNIE. BĘDĘ TESKNIŁ ZA WAMI. SPECJALNE POZDROWIENIA DLA ARTURA. p.s. kocham. buziaczki ...
zdjecie uzytkownika
rysio - 2015-11-15 20:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja widziałem, że mają oferty pracy nie tylko na ajentów sklepu freshmarket, ale również żabka. Oczekują gotowości do prowadzenia własnej działalności gospodarczej i podstawowej znajomości obsługi komputera, ale zapewniają wsparcie marketingowe i możliwość rozwoju zawodowego, więc raczej nie tak źle.
zdjecie uzytkownika
Durszlak - 2015-11-17 14:15:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wieżysz w to? Tam w biórze nawet cienko przędą..
zdjecie uzytkownika
127 - 2015-11-18 00:18:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mi się wydaje, że żabce całkiem nieźle się powodzi, bo co chwilę nowe punkty się otwierają, super, że dają pracę tylu polakom
zdjecie uzytkownika
tumor - 2015-11-20 03:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja sie zastanawiam, czy nie zostac ajentem, ale nie wiem czy dam rade finansowo. Lokal niby mam, ale ile kosztuje zatowarowanie takiej żabki?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-05-14
Żródło: Gowork.pl
Stare Babice
(mazowieckie)
  Żabka Polska sp. z o.o. to 15 lat doświadczenia w handlu detalicznym, ponad 4000 sklepów Żabka i Freshmarket w 70% miejscowości w całej Polsce, ponad 1500000 Klientów każdego dnia. Wspólnie tworzymy największą sieć sklepów typu convenience w Polsce. Dołącz do Nas na stanowisku: Ajent sklepu Żabka/Freshmarket Miejsce pracy: Stare Babice, Warszawa Oczekujemy: Gotowości do prowadzenia własnej działalności gospodar
zdjecie uzytkownika
paczel - 2015-11-22 11:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwykle pracownicy żabek nie są zadowoleni ze swojej pracy nie mówiąc o tym, że często zmuszają pracowników do przychodzenia do pracy np. w święta
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-11-29 15:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ajenci to ludzie brani z ulicy. Patologia zwykla. Dawaja ci podpisac oswiadczenie majatkowe, jak juz podpiszesz - gwozdz do trumny. Czyhaja na blad pracownika i potem oskarza cie o dlug 5 tys ze niby narobilas na sklepie. A tym samym zreperujesz im wlasny budzet.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Żabka Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Żabka Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert