logo Żabka Polska

Żabka Polska

Poznań

Opinie o Żabka Polska

Antek 2016-02-10 11:19:16
To prawda @cinek mnie na rozmowie zaproponowali konkret, w dodatku do negocjacji, mi się wydaje, że to zależy od osób i od postrzegania swojej własnej wartości
Marszałęk 2016-02-25 20:47:11
dość matactwa , chcemy pełne zusy !!! wszystko liderzy do swojej sakwy ładują zamiast normalnie opłacac pracownika !!!!!!!!!!!!!!! czy ktoś może zwrócić na to uwagę w końcu ?????????????
2
eryk 2016-02-28 20:17:15
Nie podejrzewałem, że Żabka w jakikolwiek sposób ma problemy z opłacaniem ZUSu. Wiadomo, to pewnie opłaca ajent sklepu, ale powinien on mieć to w zobowiązaniach wobec firmy, by całość nie miała kłopotów.
Michał 2016-02-29 12:38:16
Oni szukają naiwnych do prowadzenia sklepów za 3% marżę od miesięcznego obrotu przy kosztach ok 10 tyś. zł miesięcznie. Niech szukają dalej , frajerów.
1
patrycja 2016-03-01 20:27:24
rozumiem, że 10 tysięcy kosztów miesięcznie, to stała opłata wobec Żabki, tak? jeśli od obrotu, ajent otrzymuje jedynie 3% (nie marży, a prowizji), to dość mało. Czym jest 3%..
Kukin 2016-03-22 13:54:36
I jak tam ,czy dyrekcja w koncu może przyjrzec sie pracy mikserow na czarnucha ? czy my jako mikserzy jestesmy takim odpadem , ze nie moze za nas lider normalnie placic zusu i innych skladek ??? Hallo -dyrekcjo !!! Do kogo trzeba sie zwrocic zeby w koncu było normalnie ???
3
A23 2016-03-22 16:31:40
Czy ten nowy podatek wchodzi do Żabki że nie ma co franczyznować, bo będzie nędza i nie opłaca się pracowac tutaj, generalnie czytałem cos w necie, ale nie rozumiem
misio 2016-03-24 23:19:52
Nie polecam pracy w tej firmie.Pracowalem na wozku wysokiego skladowania jakies dwa lata temu w tej firmie.Cos strasznego :(
5
karl 2016-03-27 09:28:52
a napiszesz jakieś konkrety @misio bo z tego co piszesz nic nie wynika a może i po tych dwóch latach coś uległo zmianie, widzę, że oni teraz prowadzą dużą rekrutację i zastanawiam się czy nie spróbować
Szef 2016-04-11 21:58:47
Tak czytam wszelkie opinie na temat wszelkich pracodawców i wiecie co , wszędzie piszą tak samo : syf , bród , wyzysk it jednym słowem zawsze źle :) ..Uczyć wam się nie chciało lub głowę macie dla samej ozdoby i jej nie wykorzystujecie tak jak należy więc co się dziwicie ,że wasze szefostwo zarabia lepiej od was ...jesteście tacy mądrzy to dlaczego sami nie szefujecie i nie stoicie wyżej od innych ? :) ..Powiem wam : Ponieważ się nie nadajecie !! :) więc nie narzekajcie ..Jak na wstępnie wspomniałem nie mam tutaj na myśli tylko Żabki a wszelkich pracodawców .
Szef 2016-04-11 22:00:00
Tak czytam wszelkie opinie na temat wszelkich pracodawców i wiecie co , wszędzie piszą tak samo : syf , bród , wyzysk it jednym słowem zawsze źle :) ..Uczyć wam się nie chciało lub głowę macie dla samej ozdoby i jej nie wykorzystujecie tak jak należy więc co się dziwicie ,że wasze szefostwo zarabia lepiej od was ...jesteście tacy mądrzy to dlaczego sami nie szefujecie i nie stoicie wyżej od innych ? :) ..Powiem wam : Ponieważ się nie nadajecie !! :) więc nie narzekajcie ..Jak na wstępnie wspomniałem nie mam tutaj na myśli tylko Żabki a wszelkich pracodawców .
Były lideros 2016-04-12 13:31:28
Prawdo jest tako ,ze sami liderzy na miksie rowniez nie sa zbyt rozgarnieci i ze szkoła ponadpodstawową tez u nich cienko . Uwazaja sie za wielkich szefów a jako jest prawdo ,wszyscy wiedza ,potrzebni sa do czarnej roboty,zeby zatrudniac na dziwnych warunkach swoich mikserow ,bo przeciez żabko sama nie może w "taki" sposob zatrudniac bo wplynelo by to negatywnie na opinie firmy ,a tak na klate bierą to liderzy (i tak kolko sie zamyka...) Żabko jest czysta a cała odpowiedzialnosc spoczywa na liderze !No i tero pytanie , czy ktos w miare poukladany i po studiach sie tego podejmię ? raczej nie! Ale wyjatki sie zdarzają albo jest zdrowo myslący a brakuje mu szkoly ,albo ma studia i myslenie za poziomie zerowym ;)
1
night 2016-04-26 10:30:25
A jakie zarobki ma kierownik sklepu? Dzięki za odpowiedź
rekord 2016-05-05 20:30:49
hm, nie wiem jak to wygląda jeśli chodzi o kierownika sklepu. Powiem Ci jednak, że wolałbym chyba zostać ajentem, jeśli miałbym fundusze. Masz praktycznie swój biznes, a działasz pod ich szyldem, musisz się dostosować do kilku rzeczy pewnie i tyle :):)
Michał 2016-05-05 21:30:57
Pracowałem kilka lat temu w centrali. Serdecznie odradzam pracę. Chaos, niskie zarobki.
3
wyksztalcony 2016-05-06 21:53:43
Panowie i Panie uwazajcie na najwiekszego dupowlaza i zaganiare w zabce plewiska ( usunięte przez administratora )nie mowila ze tak nie ladnie …masz twarz nie skajana mysla u siebie na wiosce wiesniaku
ucho
ucho
ucho
1
warjat 2016-05-21 22:18:05
Mowisz o reczku?? Spokojnie. Juz dyro wie ze siedzi nacwynikach sportowych i allegro zamiast pracowac. Juz niebawem zablokuja. Pozdro klepa
2
No rączek raczek norbi 2016-05-29 21:38:19
Norbi norbi polecam profil na Fcb zdjecia jak by był wielce wykształconym i mega inteligentem a jest zwykłym dupkiem i kapusiem
Poznań jest piękny dla pięknych ludzi a ty na wieś bo twarzą tam przy drodze Norbercie Raczku sraczku pasujesz
1
ania 2016-06-09 22:56:13
nie krytykuj ludzi, sam się wykaż i pokaż co potrafisz, akurat szukają ajentów i partnerów to masz okazję w akcji pokazać co potrafisz
Żabka ach Żabka 2016-06-15 00:41:15
Miks wygląda tak, że zarobki mają być do 4500 netto, a realnie jest 60 zł za tonę. Bezpłatne dni próbne, umowa zlecenie, nie opłacony czas stracony w kolejce do alkomatu, w szatni, w czasie przestojów. Osobom pracującym w chłodni w temperaturze 5,6 stopni Celsjusza przysługuje posiłek regeneracyjny. Wiecie o tym? Nie tylko pracownicy mroźni mają prawo go otrzymać. Ktoś dostał go kiedyś? ;-)
2
W przyszłości szef 2016-06-15 11:15:53
Czy to, że ktoś nie nadaje się na menadżera albo jest zbyt mało kreatywny czy logicznie myślący, natomiast może być dobrym i sumiennym pracownikiem fizycznym usprawiedliwia jego wykorzystywanie? Nie wszyscy muszą być innowatorami i liderami. Natomiast wszyscy mają prawo do godnych warunków pracy.
piko 2016-06-15 11:28:02
jasne, ze tak, dobre warunki to podstawa dobrej pracy!
1
szpaczek 2016-06-21 20:32:20
Nie polecam pracy w ZABCE poniewaz jest wyzysk czlowieka przez czlowieka,ajenci wykorzystuja i oszukuja co do wynagrodzenia,harujesz nawet 15 godz a i tak cie oszukaja.Ostrzegam przed praca w Poznaniu ul.Szyperska 1 ajentka oszukuje i wykorzystuje pracownikow
1
edfr 2016-06-21 20:52:18
hej hej no ale moze chociaz warto odbyc tutaj staz w dziale kontroli jaksoci w Poznaniu ?oferuja umowę o staż, elastyczne godziny odbywania stażu, możliwość zapoznania się z zasadami działania i pracy w Dziale Jakości,wybrane benefity pozapłacowe ..
rysiu 2016-06-27 07:44:38
Brawo panowie za oddanie skanerow i wyjscie z tego cyrku narescie sie sprzeciwiliscie traktowania was jak smieci ile mozna bylo pracowac w takich nieludzkich warunkach praca od niedzieli do soboty rana.Obcieli wam stawke odebrali piatki i zycie prywatne i kazali zapieprzac do ostatniego zlecenia nie wazne ile godzin by to trwalo a oni po 8 godzinach maja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na nas.Kierowniku wiem ze to czytasz nie zwalaj winy na mixerow bo za te szambo odpowiadacie wy,wasze decyzje doprowadzily do takiego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jakie jest na magazynie.Dla wszystkich zainteresowanych omijajcie zabke w plewiskach jak najdalej szkoda waszego zycia
6
małpka 2016-06-27 11:28:18
@edfr na tym stażu to jednak jest też kontrola badań we współpracy z laboratoriami zewnętrznymi i bardzo się obawiam że to mnie przerośnie i mogę nie dać sobie rady:/
fgbhnmd 2016-06-27 20:37:49
hej hej no ja widze ze w dalszym ciagu posuzkuja do pracy ajentow w Łomiankach miedzy innymi napisali w ogloszeniu ze oczekuja tutaj m.in. gotowości do prowadzenia własnej działalności gospodarczej,motywacji do pracy,umiejętności kierowania zespołem pracowników
BiYonce 100py 2016-06-27 20:38:54
To aż taka kaszana tam jest teraz? LOL
2
Lolek 2016-06-28 00:24:50
Skoro tak wszystkim źle w żabce to po co tam pracujecie jak Wam nie pasuje to proponuje do Biedry na kasę za 1800. Prawda jest taka, ze większość ludzi która pracuje na magazynie nigdzie indziej nie dostanie taki pieniędzy, bo nikt ich nie zatrudni na żadne stanowisko dające jakiś większy zarobek.
mn 2016-06-28 10:11:52
@Lolek a powiedz w takim razie ile zaraboia się w Żabce? Bo jak rozumiem więcej niż w Biedronce?? Poszukują teraz do Żabki na managera sprzedaży do wielu miast w Polsce - np. do Krakowa, Poznania czy Katowic
były miks3r 2016-06-28 11:37:26
ja robilem w biedronce 3 lata odszedłem na szczescie nie palac za soba mostów bo koles który pracowal na miksie zaproponował mi wlasnie prace w żabce ,robilem na miksie 8miesiecy i powiem szczerze ze to chyba najgorsza moja decyzja w zyciu byla ,musialem spowrotem wocic do biedronki ,oczywiscie nie jest dobrze ale nie jest tak zle jak w żabce !!! to byl istny kołchoz !!! do pacy raz szłem na 17 raz na 20 ,wracalem do chaty raz o 4 a nieraz o 8:00 !!!!!!!!! ogolnie mikerzy traktowani byli jak przysłowiowe bydło ! takze kolego nie mow ze w biedronce jest zle,bo wporownaniu z miksem w żabce to jest istny "luksus" . pzynajmniej umowe mam teraz a na miksie bez ubezpieczenia bez umowy bez niczego. KPINA TO JEST MAŁO POWIEDZIANE. SZCZERZE PODZIWIAM MIKEROW JESZCZE TAM PRACUJACYCH . NIECHCE NIKOMU UBLIZAC ,ALE NIE WIEM JAK BARDZO TRZEBA POTRZEBOWAC PIENIEDZY ZEBY TAM JESZCZE PRACOWAC .
3
karo 2016-06-28 11:40:13
Jeśli ktoś jest zainteresowany, to właśnie można rekrutować się na staż w dziale kontroli jakości. Ja właśnie wysłałam cv :) Mam na myśli Poznań. Fajne warunki, można sobie ustawiać grafik dość elastycznie, a dodatkowo jest sporo benefitów, jak multisport :)
tomaszek 2016-06-30 19:11:47
Witam.Pracowałem z Żabce w Poznaniu u p.S.Bieczyńskiej na ul.Wyłom 14 d Poznań i Ona okazała się nie uczciwym pracodawcą bo oszukała mnie na wynagrodzeniu za pracę,czy w Poznaniu padł ktoś ofiarą wykorzystywania przez P.S.Bieczyńską,nadmieniam iż już sprawą zajęła sie Państwowa Inspekcja Pracy w Poznaniu.Jeżeli ktoś czuje się oszukany przez tą Panią proszę o kontakt mailowy tomasz1235@gmail.com
wejud 2016-06-30 19:39:50
hej wczoraj tez sie pojawila nowa oferta na stanowisko operatora wózka widłowego w Tychach oferowana jest umowę o pracę benefity pozapłacowe (pakiet sportowy, pakiet medyczny i ubezpieczenie grupowe)..
ciekawość 2016-07-01 21:40:08
Napiszcie co się tam działo ? :) Naprawdę oddaliście skanery?
Faktycznie Wam jeszcze stawkę obcięli?
ania 2016-07-01 21:46:58
@wejud fakt że sporo oferują ale podejrzewam że jednak prowadzenie dokumentacji magazynowej przerośnie wiele osób
Nickname 2016-07-02 00:23:21
Uwierz mi, praca w Biedronce za 1800 to luksus w porównaniu z Żabką, bo tam może tyle masz, ale zapieprzasz jak dziki bawół w temperaturze bliskiej zeru. I te wspaniałe dojazdy.
1
karolina 2016-07-02 09:03:26
Może warto od razu iść wyżej @nickname na stanowisku managera ds. sprzedaży oferują nawet w porządku warunki na pewno ma się umowę kontraktową i możliwość premii co miesiąc
hanna 2016-07-03 00:27:34
Może od razu aplikować na kierownika sieci? Ten pewnie ma jeszcze lepszą pensję :P
hanna 2016-07-03 00:27:55
Może od razu aplikować na kierownika sieci? Ten pewnie ma jeszcze lepszą pensję :P
witecki 2016-07-03 09:58:00
Możesz aplikować tylko nie widziałęm, żadnego aktualnego ogłoszenia wiec wydaje mi się, że nawet jak wyślesz CV to zostanie rozpatrzone, mówisz,że ta osoba zarabia najwiecej? Czyli ile?
TERESKA 2016-07-12 15:04:43
MIKS JEST NIE DO WIARY ,DZIS NA KTORA ZNOW NA 18:00 CZY MOZE 20:00 ?
TO JEST JAKAS KPINA . DZWONIE PO UKRAINCOW
alba 2016-07-12 15:08:53
@witecki ja również konkretnie na takie stanaowisko nie widziała żadnych ofert aktualnie, ale to jak bardzo ci na p[racy u nich to mnóstwo ajentów poszukują obecnie
Bigfoot 2016-07-15 16:26:47
Niestety, sprzedawcy nie są grzeczni na Małeckiego 22. Nie polecam tego sklepu (na Małeckiego 22) do odwiedzenia.
Bigfoot 2016-07-15 16:27:05
Niestety, sprzedawcy nie są grzeczni na Małeckiego 22. Nie polecam tego sklepu (na Małeckiego 22) do odwiedzenia.
Waldek 2016-07-15 18:37:54
To że jedna osoba miała może zły dzień to nie jest zdecydowanie nic wielkiego, więc może bez wielkich płaczy, nie ma to sensu przecież
Ag 2016-07-20 09:06:36
Czy ktoś pracował w Centrali Żabki w Poznaniu ? Chodzi mi o stanowiska biurowe.
Proszę o kontakt e-mai agastop7@o2.pl
tomek 2016-07-20 09:23:11
Młodszy Specjalista ds. Obsługi Zgłoszeń jest tutaj potrzebny wydaje mi sie.
nico 2016-07-27 20:56:07
Witam wszystkich serdecznie poszukuję pilnie poszkodowanych ajentów sieci Żabka do zbiorowego pozwu do prokuratury proszę o pilny kontakt (usunięte przez administratora)
kram 2016-07-27 21:07:36
A czy młodszy specjalista ds. obsługi zgłoszeń ma jakieś benefity?
Zostaw swoją opinię o Żabka Polska - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Żabka Polska