logo Żabka Polska

Żabka Polska

Poznań

Opinie o Żabka Polska

karl 2016-03-27 09:28:52
a napiszesz jakieś konkrety @misio bo z tego co piszesz nic nie wynika a może i po tych dwóch latach coś uległo zmianie, widzę, że oni teraz prowadzą dużą rekrutację i zastanawiam się czy nie spróbować
Szef 2016-04-11 21:58:47
Tak czytam wszelkie opinie na temat wszelkich pracodawców i wiecie co , wszędzie piszą tak samo : syf , bród , wyzysk it jednym słowem zawsze źle :) ..Uczyć wam się nie chciało lub głowę macie dla samej ozdoby i jej nie wykorzystujecie tak jak należy więc co się dziwicie ,że wasze szefostwo zarabia lepiej od was ...jesteście tacy mądrzy to dlaczego sami nie szefujecie i nie stoicie wyżej od innych ? :) ..Powiem wam : Ponieważ się nie nadajecie !! :) więc nie narzekajcie ..Jak na wstępnie wspomniałem nie mam tutaj na myśli tylko Żabki a wszelkich pracodawców .
Szef 2016-04-11 22:00:00
Tak czytam wszelkie opinie na temat wszelkich pracodawców i wiecie co , wszędzie piszą tak samo : syf , bród , wyzysk it jednym słowem zawsze źle :) ..Uczyć wam się nie chciało lub głowę macie dla samej ozdoby i jej nie wykorzystujecie tak jak należy więc co się dziwicie ,że wasze szefostwo zarabia lepiej od was ...jesteście tacy mądrzy to dlaczego sami nie szefujecie i nie stoicie wyżej od innych ? :) ..Powiem wam : Ponieważ się nie nadajecie !! :) więc nie narzekajcie ..Jak na wstępnie wspomniałem nie mam tutaj na myśli tylko Żabki a wszelkich pracodawców .
Były lideros 2016-04-12 13:31:28
Prawdo jest tako ,ze sami liderzy na miksie rowniez nie sa zbyt rozgarnieci i ze szkoła ponadpodstawową tez u nich cienko . Uwazaja sie za wielkich szefów a jako jest prawdo ,wszyscy wiedza ,potrzebni sa do czarnej roboty,zeby zatrudniac na dziwnych warunkach swoich mikserow ,bo przeciez żabko sama nie może w "taki" sposob zatrudniac bo wplynelo by to negatywnie na opinie firmy ,a tak na klate bierą to liderzy (i tak kolko sie zamyka...) Żabko jest czysta a cała odpowiedzialnosc spoczywa na liderze !No i tero pytanie , czy ktos w miare poukladany i po studiach sie tego podejmię ? raczej nie! Ale wyjatki sie zdarzają albo jest zdrowo myslący a brakuje mu szkoly ,albo ma studia i myslenie za poziomie zerowym ;)
1
night 2016-04-26 10:30:25
A jakie zarobki ma kierownik sklepu? Dzięki za odpowiedź
rekord 2016-05-05 20:30:49
hm, nie wiem jak to wygląda jeśli chodzi o kierownika sklepu. Powiem Ci jednak, że wolałbym chyba zostać ajentem, jeśli miałbym fundusze. Masz praktycznie swój biznes, a działasz pod ich szyldem, musisz się dostosować do kilku rzeczy pewnie i tyle :):)
Michał 2016-05-05 21:30:57
Pracowałem kilka lat temu w centrali. Serdecznie odradzam pracę. Chaos, niskie zarobki.
3
wyksztalcony 2016-05-06 21:53:43
Panowie i Panie uwazajcie na najwiekszego dupowlaza i zaganiare w zabce plewiska ( usunięte przez administratora )nie mowila ze tak nie ladnie …masz twarz nie skajana mysla u siebie na wiosce wiesniaku
ucho
ucho
ucho
1
warjat 2016-05-21 22:18:05
Mowisz o reczku?? Spokojnie. Juz dyro wie ze siedzi nacwynikach sportowych i allegro zamiast pracowac. Juz niebawem zablokuja. Pozdro klepa
2
No rączek raczek norbi 2016-05-29 21:38:19
Norbi norbi polecam profil na Fcb zdjecia jak by był wielce wykształconym i mega inteligentem a jest zwykłym dupkiem i kapusiem
Poznań jest piękny dla pięknych ludzi a ty na wieś bo twarzą tam przy drodze Norbercie Raczku sraczku pasujesz
1
ania 2016-06-09 22:56:13
nie krytykuj ludzi, sam się wykaż i pokaż co potrafisz, akurat szukają ajentów i partnerów to masz okazję w akcji pokazać co potrafisz
Żabka ach Żabka 2016-06-15 00:41:15
Miks wygląda tak, że zarobki mają być do 4500 netto, a realnie jest 60 zł za tonę. Bezpłatne dni próbne, umowa zlecenie, nie opłacony czas stracony w kolejce do alkomatu, w szatni, w czasie przestojów. Osobom pracującym w chłodni w temperaturze 5,6 stopni Celsjusza przysługuje posiłek regeneracyjny. Wiecie o tym? Nie tylko pracownicy mroźni mają prawo go otrzymać. Ktoś dostał go kiedyś? ;-)
2
W przyszłości szef 2016-06-15 11:15:53
Czy to, że ktoś nie nadaje się na menadżera albo jest zbyt mało kreatywny czy logicznie myślący, natomiast może być dobrym i sumiennym pracownikiem fizycznym usprawiedliwia jego wykorzystywanie? Nie wszyscy muszą być innowatorami i liderami. Natomiast wszyscy mają prawo do godnych warunków pracy.
1
piko 2016-06-15 11:28:02
jasne, ze tak, dobre warunki to podstawa dobrej pracy!
1
szpaczek 2016-06-21 20:32:20
Nie polecam pracy w ZABCE poniewaz jest wyzysk czlowieka przez czlowieka,ajenci wykorzystuja i oszukuja co do wynagrodzenia,harujesz nawet 15 godz a i tak cie oszukaja.Ostrzegam przed praca w Poznaniu ul.Szyperska 1 ajentka oszukuje i wykorzystuje pracownikow
1
edfr 2016-06-21 20:52:18
hej hej no ale moze chociaz warto odbyc tutaj staz w dziale kontroli jaksoci w Poznaniu ?oferuja umowę o staż, elastyczne godziny odbywania stażu, możliwość zapoznania się z zasadami działania i pracy w Dziale Jakości,wybrane benefity pozapłacowe ..
rysiu 2016-06-27 07:44:38
Brawo panowie za oddanie skanerow i wyjscie z tego cyrku narescie sie sprzeciwiliscie traktowania was jak smieci ile mozna bylo pracowac w takich nieludzkich warunkach praca od niedzieli do soboty rana.Obcieli wam stawke odebrali piatki i zycie prywatne i kazali zapieprzac do ostatniego zlecenia nie wazne ile godzin by to trwalo a oni po 8 godzinach maja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na nas.Kierowniku wiem ze to czytasz nie zwalaj winy na mixerow bo za te szambo odpowiadacie wy,wasze decyzje doprowadzily do takiego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jakie jest na magazynie.Dla wszystkich zainteresowanych omijajcie zabke w plewiskach jak najdalej szkoda waszego zycia
7
małpka 2016-06-27 11:28:18
@edfr na tym stażu to jednak jest też kontrola badań we współpracy z laboratoriami zewnętrznymi i bardzo się obawiam że to mnie przerośnie i mogę nie dać sobie rady:/
fgbhnmd 2016-06-27 20:37:49
hej hej no ja widze ze w dalszym ciagu posuzkuja do pracy ajentow w Łomiankach miedzy innymi napisali w ogloszeniu ze oczekuja tutaj m.in. gotowości do prowadzenia własnej działalności gospodarczej,motywacji do pracy,umiejętności kierowania zespołem pracowników
BiYonce 100py 2016-06-27 20:38:54
To aż taka kaszana tam jest teraz? LOL
2
Lolek 2016-06-28 00:24:50
Skoro tak wszystkim źle w żabce to po co tam pracujecie jak Wam nie pasuje to proponuje do Biedry na kasę za 1800. Prawda jest taka, ze większość ludzi która pracuje na magazynie nigdzie indziej nie dostanie taki pieniędzy, bo nikt ich nie zatrudni na żadne stanowisko dające jakiś większy zarobek.
mn 2016-06-28 10:11:52
@Lolek a powiedz w takim razie ile zaraboia się w Żabce? Bo jak rozumiem więcej niż w Biedronce?? Poszukują teraz do Żabki na managera sprzedaży do wielu miast w Polsce - np. do Krakowa, Poznania czy Katowic
były miks3r 2016-06-28 11:37:26
ja robilem w biedronce 3 lata odszedłem na szczescie nie palac za soba mostów bo koles który pracowal na miksie zaproponował mi wlasnie prace w żabce ,robilem na miksie 8miesiecy i powiem szczerze ze to chyba najgorsza moja decyzja w zyciu byla ,musialem spowrotem wocic do biedronki ,oczywiscie nie jest dobrze ale nie jest tak zle jak w żabce !!! to byl istny kołchoz !!! do pacy raz szłem na 17 raz na 20 ,wracalem do chaty raz o 4 a nieraz o 8:00 !!!!!!!!! ogolnie mikerzy traktowani byli jak przysłowiowe bydło ! takze kolego nie mow ze w biedronce jest zle,bo wporownaniu z miksem w żabce to jest istny "luksus" . pzynajmniej umowe mam teraz a na miksie bez ubezpieczenia bez umowy bez niczego. KPINA TO JEST MAŁO POWIEDZIANE. SZCZERZE PODZIWIAM MIKEROW JESZCZE TAM PRACUJACYCH . NIECHCE NIKOMU UBLIZAC ,ALE NIE WIEM JAK BARDZO TRZEBA POTRZEBOWAC PIENIEDZY ZEBY TAM JESZCZE PRACOWAC .
5
karo 2016-06-28 11:40:13
Jeśli ktoś jest zainteresowany, to właśnie można rekrutować się na staż w dziale kontroli jakości. Ja właśnie wysłałam cv :) Mam na myśli Poznań. Fajne warunki, można sobie ustawiać grafik dość elastycznie, a dodatkowo jest sporo benefitów, jak multisport :)
tomaszek 2016-06-30 19:11:47
Witam.Pracowałem z Żabce w Poznaniu u p.S.Bieczyńskiej na ul.Wyłom 14 d Poznań i Ona okazała się nie uczciwym pracodawcą bo oszukała mnie na wynagrodzeniu za pracę,czy w Poznaniu padł ktoś ofiarą wykorzystywania przez P.S.Bieczyńską,nadmieniam iż już sprawą zajęła sie Państwowa Inspekcja Pracy w Poznaniu.Jeżeli ktoś czuje się oszukany przez tą Panią proszę o kontakt mailowy tomasz1235@gmail.com
wejud 2016-06-30 19:39:50
hej wczoraj tez sie pojawila nowa oferta na stanowisko operatora wózka widłowego w Tychach oferowana jest umowę o pracę benefity pozapłacowe (pakiet sportowy, pakiet medyczny i ubezpieczenie grupowe)..
ciekawość 2016-07-01 21:40:08
Napiszcie co się tam działo ? :) Naprawdę oddaliście skanery?
Faktycznie Wam jeszcze stawkę obcięli?
ania 2016-07-01 21:46:58
@wejud fakt że sporo oferują ale podejrzewam że jednak prowadzenie dokumentacji magazynowej przerośnie wiele osób
Nickname 2016-07-02 00:23:21
Uwierz mi, praca w Biedronce za 1800 to luksus w porównaniu z Żabką, bo tam może tyle masz, ale zapieprzasz jak dziki bawół w temperaturze bliskiej zeru. I te wspaniałe dojazdy.
1
karolina 2016-07-02 09:03:26
Może warto od razu iść wyżej @nickname na stanowisku managera ds. sprzedaży oferują nawet w porządku warunki na pewno ma się umowę kontraktową i możliwość premii co miesiąc
hanna 2016-07-03 00:27:34
Może od razu aplikować na kierownika sieci? Ten pewnie ma jeszcze lepszą pensję :P
hanna 2016-07-03 00:27:55
Może od razu aplikować na kierownika sieci? Ten pewnie ma jeszcze lepszą pensję :P
witecki 2016-07-03 09:58:00
Możesz aplikować tylko nie widziałęm, żadnego aktualnego ogłoszenia wiec wydaje mi się, że nawet jak wyślesz CV to zostanie rozpatrzone, mówisz,że ta osoba zarabia najwiecej? Czyli ile?
TERESKA 2016-07-12 15:04:43
MIKS JEST NIE DO WIARY ,DZIS NA KTORA ZNOW NA 18:00 CZY MOZE 20:00 ?
TO JEST JAKAS KPINA . DZWONIE PO UKRAINCOW
alba 2016-07-12 15:08:53
@witecki ja również konkretnie na takie stanaowisko nie widziała żadnych ofert aktualnie, ale to jak bardzo ci na p[racy u nich to mnóstwo ajentów poszukują obecnie
Bigfoot 2016-07-15 16:26:47
Niestety, sprzedawcy nie są grzeczni na Małeckiego 22. Nie polecam tego sklepu (na Małeckiego 22) do odwiedzenia.
Bigfoot 2016-07-15 16:27:05
Niestety, sprzedawcy nie są grzeczni na Małeckiego 22. Nie polecam tego sklepu (na Małeckiego 22) do odwiedzenia.
Waldek 2016-07-15 18:37:54
To że jedna osoba miała może zły dzień to nie jest zdecydowanie nic wielkiego, więc może bez wielkich płaczy, nie ma to sensu przecież
Ag 2016-07-20 09:06:36
Czy ktoś pracował w Centrali Żabki w Poznaniu ? Chodzi mi o stanowiska biurowe.
Proszę o kontakt e-mai agastop7@o2.pl
tomek 2016-07-20 09:23:11
Młodszy Specjalista ds. Obsługi Zgłoszeń jest tutaj potrzebny wydaje mi sie.
nico 2016-07-27 20:56:07
Witam wszystkich serdecznie poszukuję pilnie poszkodowanych ajentów sieci Żabka do zbiorowego pozwu do prokuratury proszę o pilny kontakt (usunięte przez administratora)
1
kram 2016-07-27 21:07:36
A czy młodszy specjalista ds. obsługi zgłoszeń ma jakieś benefity?
Marcin lesniak zlodziej 2016-08-05 14:53:40
Uwaga ludzie zabka doprowadzi was do bankructwa!!! Marcin lesniak z Krakowa karze załadować półki towarem przed wizytacja dyrektorki a później zamykają sklep!!!!! Utarg na sklepie podwoiłem i mnie wycyckali nie dajcie się oszukac i wy....
1
hihi 2016-08-05 15:04:52
Na pewno taki partner ds. ekspansji może liczyć na dobre zatrudnienie. Dobrze, że są szkolenia wdrożeniowe, doliczają niezbędne narzędzia pracy, odpowiednie benefity pozapłacowe, ale jaka jest wypłata? Dzięki
Suwałki 2016-08-09 19:06:00
A ja nie polecam pracy w Żabie w Suwałkach. Pracowałam tam 4 miesiące, już tradycyjnie wyzysk - miesięcznie zarabiałam w granicach 1000 - 1200 zł (wtedy obowiązywała stawka 6zł/h), 3 miesiące bez umowy, potem umowa - zlecenie (na pierwszej rozmowie obiecywał umowę o pracę, ponieważ "ZUS tego wymaga" - żadna z pracujących umowy o pracę nie miała). Ajent co miesiąc przed wypłatą latał na*ebany po całych Suwałkach, dla nas wypłaty były zawsze po terminie, rozłożone w co najmniej 3 ratach, trzeba było wręcz się tłumaczyć na co nam są pieniądze potrzebne. Jedno wielkie kumoterstwo, nepotyzm, najlepiej miały znajome z dawnych lat i dziewczyny, z którymi wspólnie oglądał pornogazetki. Do tego kierownik regionalny jeżdżący do Suwałk na kontrole bardziej niż sklepem był zainteresowany młodymi ekspedientkami - stary gruby oblech.
Ale cóż powiedzieć - młoda, pierwsza praca itp. Długo wytrzymałam.
Antek 2016-08-09 20:31:10
No z tego co ja wiem to u nas aktualnie jest więcej niż dobrze i totalnie nikt nie narzeka, atmosfera coraz lepsza, ludzie coraz bardziej zadowoleni z tego
Damian 2016-08-23 10:32:45
Centrum prowadzi chyba jakiś kretyn awizują większość dostaw na 8 rano a towar z auta jest ściągany po 2'óch i pół godziny oczekiwania pod rampą. Jeżdżę dużo po DC tesco, biedronka, rosmann i wiele innych i na żadnym DC nie czekałem nigdy na tak długo pod rampą. Rozmawiałem z jednym z kierowców to od 3 godzin czeka na dokumenty z dostawy. Żal mi takich ludzi co to wszystko utrudniają kierowcom a w szczególności tym którzy jeżdżą większymi autami i mają ograniczony czas pracy a spedytor non stop wydawania i pogania.
tomek 2016-08-23 11:57:06
Młodszy Specjalista ds. Space Management jest u nich potrzebny z tego co widze.. zastnawiam się jeszcze jak u nich wygląda obecnie praca i czy są możliwe premie też.
Zróbcie coś z tym! 2016-08-24 20:09:40
Słyszeliście coś o żabce na ulicy Olbrachtowskiej? Iwona Ł. podobno jest jej właścicielem. Syf, smród i wykorzystywanie pracowników, czy korporacja daje na to przyzwolenie? Krzyczy, mało... Drze się na pracowników przy klientach. Czy kogoś to w ogóle obchodzi? Dziewczyny notorycznie są zwalnianie i zatrudnianie i nikt nie jest w stanie tego pilnować bo Pani Ł. nie podpisuje umów o prace, być może ktoś w korporacji będzie tym zainteresowany? Materiał na uwaga.tvn.pl
1 2016-08-24 21:29:48
@ Zróbcie coś z tym - ja rozumeim i uważam że to dobrze że masz w sobie tyle empatii, że przejmuje cie los innych, ale to że ktoś na kogoś krzyczy nie jest od razu materiałem do reportażu. Bez przesady. Poza tym brak umowy to chyba wiedziały co robiły?
Zostaw swoją opinię o Żabka Polska - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Żabka Polska