Profil firmy Żabka Polska

Żabka Polska

Poznań

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o Żabka Polska

lkj 2016-01-09 00:52:02
znalalzem jedna najnowsza oferte pracy ktora wlasnie wstawila Żabka Polska sp. z o.o. a mianowicie na stanowisko partnera do spraw rekrutacji w Poznaniu
0
robert 2016-01-11 12:31:32
@lkj ale też wydaje mi się, że u nich spokojnie można na tym stanowiku zarabić powyzej 3 tys., a na pewno też ciekawa oferta jest jako Specjalista ds. wyposażenia sklepów.
0
karo 2016-01-13 15:33:22
ciekawa z pewnościa, ale musisz się troche znać na tym stanowisku miec doswiadczenie w kierowaniu zespołem, sklepy zatrudniają obecnie wiele pracowników gdyz żabki otwierają sie teraz jak grzyby po deszczu,oferują czasem duzo tansze produkty niz w markecie
0
mark 2016-01-15 12:35:36
Generalnie jestem jakoś uprzedzony do żabki po jednej rekrutacji.

Wyglądało to mniej więcej tak- rekruter spóźnił się z 15 minut, zadawał mi pytania, podczas kiedy odpowiadałem na jedno, odebrał sobie telefon i zaczął rozmawiać. Potem dostałem testy na komputerze, na które dostałem 45 min, po 15 minutach rekruter wrócił i spytał czy skończyłem, powiedziałem że nie, on popatrzył (nie wiem za bardzo nawet na co) i powiedział że to starczy. Okazało się że czeka kolejna osoba i musieli zagęścić.
Za bardzo nie wiem o co chodziło z tą rekrutacją ale było to dla mnie dużym szokiem że firma na bądź co bądź poważne stanowisko rekrutuje w ten sposób.
0
kulfon 2016-01-15 18:42:10
@mark nie ma co oceniać po samej rozmowie rekrutacyjnej, może trafiłeś na zapracowanego rekrutera. Ja aplikowałem na specjalistę PR, oferują umowę o pracę i wybrane benefity
0
muler 2016-01-17 13:44:55
Nie polecam !!!!!!! nie prawdziwe oferty zarobku !!!
1
gusik 2016-01-17 21:50:02
@mark ogólnie rzecz biorąc nie ma obaw o tą firmę, jeśli jesteś zwykłym sprzedawcą to masz umowę zlecenie i zarobki w graniach 1500 złotych netto, no ale są też inne opcje.
0
key 2016-01-19 21:51:18
@gusik umowa zlecenia też ma swoje plusy, bo przecież też są odprowadzane składki. 1500zł to pewnie zwykła podstawa zarobków, a realnie dostaje się wyżej.
0
Aloper 2016-01-21 01:43:44
Prawda to ze liderzy mixu zarabiają po 10 tys na głowę? Coś mi się wierzyć nie chce
0
zniewolony robol 2016-01-21 16:51:21
No tak ,łatwo to policzyć :) . Gdyby Liderzy płacili pełne zusy i za przepracowane godziny swoim robolom , to taki lider zarobiłby na nas tylko 3,5tyś max . A tak 10tyś wpada liderowi naszym kosztem,jesteśmy zwyklymi murzynami którzy dają się rolować na własną prośbę !!!! Ale co tam , ważne ze szef ma dobrze . Wiem nawet że maja cichą umowę aby przed swoimi pracownikami wiecznie narzekać ,ze niby mało zarabiają ,ze nie ma z tego pieniędzy itp . Jaka jest prawda wszyscy dobrze wiedzą ,prawie żaden sam sie nigdy nie zwolnił ,a jak został zwolniony to płakał u dyra i prosił o przywrócenie ! Czyż nie ? :-)
1
żaba 2016-01-21 21:57:50
na pewno coś jest zawyżone, 10 tys to chyba jednak nie mozliwe za bardzo.. poza tym osoba odpowiedzialana za skep tego typu może do 3000 zł zaorbic na start.
0
Kolejorz 2016-01-23 00:09:56
O czym ty piszesz? w jakim temacie ? Ktos sie pytał ile moze zarobić lider mixu a ty piszesz o osobie odpowiedzialnej za sklep ? Czytaj ze zrozumieniem pytanie i odpowiedz,pozniej komentuj burku.
0
grzesiek 2016-01-24 20:11:38
@Kolejorz może odpowiedź była do innego wpisu, po co te nerwy. A co do samej Żabki, wydaje mi się, że bycie ajentem może być bardzo opłacalne i zmniejsza ryzyko wtopienia kasy, bo ludzie chcą w Żabce kupować.
0
grzesiek dresiek 2016-01-25 10:36:22
czytaj uwaznie forum ,nie bedziesz miał wątpliwości !
1
Antek 2016-01-31 19:22:31
A ja jestem dość podekscytowany, bo mnie zaprosili na rozmowę kwalifikacyjną do firmy i mam ją jutro a na forum dowiedziałem się sporo i dziekuję bardzo!
0
Kore 2016-02-07 04:54:49
w rzabie nie jest tak źle, ja mam ciongle przypiski od szefa i dam rade zrobic z 16 na miksie w tygodniu a to jest prawie 200zł.na miesionc z 3 tysiace wychodze teraz.
2
cinek 2016-02-07 11:37:32
Szczerze wątpię w prawdziwość poniższego komentarza. Każdy pracownik ma jakąś tam określoną stawkę i ajenci sklepów chyba muszą się tego trzymać, tak słyszałem.
0
kopect 2016-02-09 21:17:12
nastepny burok co pisze i nawet nie wie co pisze i na jaki temat pisze . Kore pisze o miksie a ty ajencie sklepu ,co za bufon!
1
Antek 2016-02-10 11:19:16
To prawda @cinek mnie na rozmowie zaproponowali konkret, w dodatku do negocjacji, mi się wydaje, że to zależy od osób i od postrzegania swojej własnej wartości
0
Marszałęk 2016-02-25 20:47:11
dość matactwa , chcemy pełne zusy !!! wszystko liderzy do swojej sakwy ładują zamiast normalnie opłacac pracownika !!!!!!!!!!!!!!! czy ktoś może zwrócić na to uwagę w końcu ?????????????
1
eryk 2016-02-28 20:17:15
Nie podejrzewałem, że Żabka w jakikolwiek sposób ma problemy z opłacaniem ZUSu. Wiadomo, to pewnie opłaca ajent sklepu, ale powinien on mieć to w zobowiązaniach wobec firmy, by całość nie miała kłopotów.
0
Michał 2016-02-29 12:38:16
Oni szukają naiwnych do prowadzenia sklepów za 3% marżę od miesięcznego obrotu przy kosztach ok 10 tyś. zł miesięcznie. Niech szukają dalej , frajerów.
0
patrycja 2016-03-01 20:27:24
rozumiem, że 10 tysięcy kosztów miesięcznie, to stała opłata wobec Żabki, tak? jeśli od obrotu, ajent otrzymuje jedynie 3% (nie marży, a prowizji), to dość mało. Czym jest 3%..
0
Kukin 2016-03-22 13:54:36
I jak tam ,czy dyrekcja w koncu może przyjrzec sie pracy mikserow na czarnucha ? czy my jako mikserzy jestesmy takim odpadem , ze nie moze za nas lider normalnie placic zusu i innych skladek ??? Hallo -dyrekcjo !!! Do kogo trzeba sie zwrocic zeby w koncu było normalnie ???
1
A23 2016-03-22 16:31:40
Czy ten nowy podatek wchodzi do Żabki że nie ma co franczyznować, bo będzie nędza i nie opłaca się pracowac tutaj, generalnie czytałem cos w necie, ale nie rozumiem
0
misio 2016-03-24 23:19:52
Nie polecam pracy w tej firmie.Pracowalem na wozku wysokiego skladowania jakies dwa lata temu w tej firmie.Cos strasznego :(
1
karl 2016-03-27 09:28:52
a napiszesz jakieś konkrety @misio bo z tego co piszesz nic nie wynika a może i po tych dwóch latach coś uległo zmianie, widzę, że oni teraz prowadzą dużą rekrutację i zastanawiam się czy nie spróbować
0
Szef 2016-04-11 21:58:47
Tak czytam wszelkie opinie na temat wszelkich pracodawców i wiecie co , wszędzie piszą tak samo : syf , bród , wyzysk it jednym słowem zawsze źle :) ..Uczyć wam się nie chciało lub głowę macie dla samej ozdoby i jej nie wykorzystujecie tak jak należy więc co się dziwicie ,że wasze szefostwo zarabia lepiej od was ...jesteście tacy mądrzy to dlaczego sami nie szefujecie i nie stoicie wyżej od innych ? :) ..Powiem wam : Ponieważ się nie nadajecie !! :) więc nie narzekajcie ..Jak na wstępnie wspomniałem nie mam tutaj na myśli tylko Żabki a wszelkich pracodawców .
0
Szef 2016-04-11 22:00:00
Tak czytam wszelkie opinie na temat wszelkich pracodawców i wiecie co , wszędzie piszą tak samo : syf , bród , wyzysk it jednym słowem zawsze źle :) ..Uczyć wam się nie chciało lub głowę macie dla samej ozdoby i jej nie wykorzystujecie tak jak należy więc co się dziwicie ,że wasze szefostwo zarabia lepiej od was ...jesteście tacy mądrzy to dlaczego sami nie szefujecie i nie stoicie wyżej od innych ? :) ..Powiem wam : Ponieważ się nie nadajecie !! :) więc nie narzekajcie ..Jak na wstępnie wspomniałem nie mam tutaj na myśli tylko Żabki a wszelkich pracodawców .
0
Były lideros 2016-04-12 13:31:28
Prawdo jest tako ,ze sami liderzy na miksie rowniez nie sa zbyt rozgarnieci i ze szkoła ponadpodstawową tez u nich cienko . Uwazaja sie za wielkich szefów a jako jest prawdo ,wszyscy wiedza ,potrzebni sa do czarnej roboty,zeby zatrudniac na dziwnych warunkach swoich mikserow ,bo przeciez żabko sama nie może w "taki" sposob zatrudniac bo wplynelo by to negatywnie na opinie firmy ,a tak na klate bierą to liderzy (i tak kolko sie zamyka...) Żabko jest czysta a cała odpowiedzialnosc spoczywa na liderze !No i tero pytanie , czy ktos w miare poukladany i po studiach sie tego podejmię ? raczej nie! Ale wyjatki sie zdarzają albo jest zdrowo myslący a brakuje mu szkoly ,albo ma studia i myslenie za poziomie zerowym ;)
1
night 2016-04-26 10:30:25
A jakie zarobki ma kierownik sklepu? Dzięki za odpowiedź
0
rekord 2016-05-05 20:30:49
hm, nie wiem jak to wygląda jeśli chodzi o kierownika sklepu. Powiem Ci jednak, że wolałbym chyba zostać ajentem, jeśli miałbym fundusze. Masz praktycznie swój biznes, a działasz pod ich szyldem, musisz się dostosować do kilku rzeczy pewnie i tyle :):)
0
Michał 2016-05-05 21:30:57
Pracowałem kilka lat temu w centrali. Serdecznie odradzam pracę. Chaos, niskie zarobki.
0
wyksztalcony 2016-05-06 21:53:43
Panowie i Panie uwazajcie na najwiekszego dupowlaza i zaganiare w zabce plewiska ( usunięte przez administratora )nie mowila ze tak nie ladnie …masz twarz nie skajana mysla u siebie na wiosce wiesniaku
ucho
ucho
ucho
1
warjat 2016-05-21 22:18:05
Mowisz o reczku?? Spokojnie. Juz dyro wie ze siedzi nacwynikach sportowych i allegro zamiast pracowac. Juz niebawem zablokuja. Pozdro klepa
2
No rączek raczek norbi 2016-05-29 21:38:19
Norbi norbi polecam profil na Fcb zdjecia jak by był wielce wykształconym i mega inteligentem a jest zwykłym dupkiem i kapusiem
Poznań jest piękny dla pięknych ludzi a ty na wieś bo twarzą tam przy drodze Norbercie Raczku sraczku pasujesz
1
ania 2016-06-09 22:56:13
nie krytykuj ludzi, sam się wykaż i pokaż co potrafisz, akurat szukają ajentów i partnerów to masz okazję w akcji pokazać co potrafisz
0
Żabka ach Żabka 2016-06-15 00:41:15
Miks wygląda tak, że zarobki mają być do 4500 netto, a realnie jest 60 zł za tonę. Bezpłatne dni próbne, umowa zlecenie, nie opłacony czas stracony w kolejce do alkomatu, w szatni, w czasie przestojów. Osobom pracującym w chłodni w temperaturze 5,6 stopni Celsjusza przysługuje posiłek regeneracyjny. Wiecie o tym? Nie tylko pracownicy mroźni mają prawo go otrzymać. Ktoś dostał go kiedyś? ;-)
1
W przyszłości szef 2016-06-15 11:15:53
Czy to, że ktoś nie nadaje się na menadżera albo jest zbyt mało kreatywny czy logicznie myślący, natomiast może być dobrym i sumiennym pracownikiem fizycznym usprawiedliwia jego wykorzystywanie? Nie wszyscy muszą być innowatorami i liderami. Natomiast wszyscy mają prawo do godnych warunków pracy.
0
piko 2016-06-15 11:28:02
jasne, ze tak, dobre warunki to podstawa dobrej pracy!
0
szpaczek 2016-06-21 20:32:20
Nie polecam pracy w ZABCE poniewaz jest wyzysk czlowieka przez czlowieka,ajenci wykorzystuja i oszukuja co do wynagrodzenia,harujesz nawet 15 godz a i tak cie oszukaja.Ostrzegam przed praca w Poznaniu ul.Szyperska 1 ajentka oszukuje i wykorzystuje pracownikow
0
edfr 2016-06-21 20:52:18
hej hej no ale moze chociaz warto odbyc tutaj staz w dziale kontroli jaksoci w Poznaniu ?oferuja umowę o staż, elastyczne godziny odbywania stażu, możliwość zapoznania się z zasadami działania i pracy w Dziale Jakości,wybrane benefity pozapłacowe ..
0
rysiu 2016-06-27 07:44:38
Brawo panowie za oddanie skanerow i wyjscie z tego cyrku narescie sie sprzeciwiliscie traktowania was jak smieci ile mozna bylo pracowac w takich nieludzkich warunkach praca od niedzieli do soboty rana.Obcieli wam stawke odebrali piatki i zycie prywatne i kazali zapieprzac do ostatniego zlecenia nie wazne ile godzin by to trwalo a oni po 8 godzinach maja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na nas.Kierowniku wiem ze to czytasz nie zwalaj winy na mixerow bo za te szambo odpowiadacie wy,wasze decyzje doprowadzily do takiego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jakie jest na magazynie.Dla wszystkich zainteresowanych omijajcie zabke w plewiskach jak najdalej szkoda waszego zycia
1
małpka 2016-06-27 11:28:18
@edfr na tym stażu to jednak jest też kontrola badań we współpracy z laboratoriami zewnętrznymi i bardzo się obawiam że to mnie przerośnie i mogę nie dać sobie rady:/
0
fgbhnmd 2016-06-27 20:37:49
hej hej no ja widze ze w dalszym ciagu posuzkuja do pracy ajentow w Łomiankach miedzy innymi napisali w ogloszeniu ze oczekuja tutaj m.in. gotowości do prowadzenia własnej działalności gospodarczej,motywacji do pracy,umiejętności kierowania zespołem pracowników
0
BiYonce 100py 2016-06-27 20:38:54
To aż taka kaszana tam jest teraz? LOL
0
Lolek 2016-06-28 00:24:50
Skoro tak wszystkim źle w żabce to po co tam pracujecie jak Wam nie pasuje to proponuje do Biedry na kasę za 1800. Prawda jest taka, ze większość ludzi która pracuje na magazynie nigdzie indziej nie dostanie taki pieniędzy, bo nikt ich nie zatrudni na żadne stanowisko dające jakiś większy zarobek.
0
mn 2016-06-28 10:11:52
@Lolek a powiedz w takim razie ile zaraboia się w Żabce? Bo jak rozumiem więcej niż w Biedronce?? Poszukują teraz do Żabki na managera sprzedaży do wielu miast w Polsce - np. do Krakowa, Poznania czy Katowic
0
były miks3r 2016-06-28 11:37:26
ja robilem w biedronce 3 lata odszedłem na szczescie nie palac za soba mostów bo koles który pracowal na miksie zaproponował mi wlasnie prace w żabce ,robilem na miksie 8miesiecy i powiem szczerze ze to chyba najgorsza moja decyzja w zyciu byla ,musialem spowrotem wocic do biedronki ,oczywiscie nie jest dobrze ale nie jest tak zle jak w żabce !!! to byl istny kołchoz !!! do pacy raz szłem na 17 raz na 20 ,wracalem do chaty raz o 4 a nieraz o 8:00 !!!!!!!!! ogolnie mikerzy traktowani byli jak przysłowiowe bydło ! takze kolego nie mow ze w biedronce jest zle,bo wporownaniu z miksem w żabce to jest istny "luksus" . pzynajmniej umowe mam teraz a na miksie bez ubezpieczenia bez umowy bez niczego. KPINA TO JEST MAŁO POWIEDZIANE. SZCZERZE PODZIWIAM MIKEROW JESZCZE TAM PRACUJACYCH . NIECHCE NIKOMU UBLIZAC ,ALE NIE WIEM JAK BARDZO TRZEBA POTRZEBOWAC PIENIEDZY ZEBY TAM JESZCZE PRACOWAC .
0
karo 2016-06-28 11:40:13
Jeśli ktoś jest zainteresowany, to właśnie można rekrutować się na staż w dziale kontroli jakości. Ja właśnie wysłałam cv :) Mam na myśli Poznań. Fajne warunki, można sobie ustawiać grafik dość elastycznie, a dodatkowo jest sporo benefitów, jak multisport :)
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Żabka Polska