Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Żabka Centrum Logistyczne

Pracowałeś w firmie Żabka Centrum Logistyczne i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wielosztuk - 2013-11-16 23:47:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracy jako operator wozka w tej firmie nie polecam.praca praktycznie w kazdy weekend.za prace w niedziele nie placa dodatkowo tylko masz wolne w tygodniu.jazda wozkiem w czasie miksu to porazka.wszedzie pelno mikserow szykujacych towar i wchodzacych pod wozek wiec latwo o wypadek.jezdzisz szybko to zle jak jedzisz wolno i starasz sie uwazac to tez zle bo masz wyniki za slabe.
zdjecie uzytkownika
mati - 2013-12-02 17:23:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sluchajcie moze ktoś z was mi pomoże mam niedlugo zacząć prace w tej firmie jako operator wózka widłowego i wózka wysokiego skladu i mam do was pytanie jak będzie wyglądać moja praca ? I w jakich godzinach mialbym pracować ?
zdjecie uzytkownika
kali - 2013-12-05 23:56:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc mam do was pytanie jak wygląda praca wozkowego na chłodni ? Jakie są obowiązki i jakie godziny pracy ? Z góry dziękuję za odpowiedź
zdjecie uzytkownika
CICHY BOB - 2013-12-17 23:44:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
KTO TO JEST ŁUKASZEK?:p
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-01-03 04:06:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmmmm ta firma to wielka pomyłka !
zdjecie uzytkownika
tutuz - 2014-01-03 19:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A jak wyglada praca w biurach?
zdjecie uzytkownika
Cwany - 2014-01-06 12:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca na magazynie CL Tychy mi się podoba. Atmosfera wspaniała, zarobki podobnie, ale wkurzają mnie niektóre osoby...
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-01-23 09:52:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, zna kos mmoze age pracujaca na wozkack w zabce w tychach?
Prosze o info.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kierowca 2 - 2014-01-25 22:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, pozdrawiam 2 piekne wozkowe z tychow
zdjecie uzytkownika
ByłymikserPZ - 2014-01-29 15:37:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [polon - 2013-10-29 07:44:45]:
Witam
Coś wam powiem, praca dla mikserów -Żabka Nadażyn jest najlepiej rozwinięta w całej Polsce, wciąż szukają ludzi do pracy. Praca jest dla ludzi którzy chcą zarobić, lecz są pewne warunki: 1. Systematyka 2. Przerwy racjonalne do czasu pracy 3. Dokładność czytania pakowanych rzeczy. Jak ktoś będzie tego przestrzegać to zarobi, bo zależy to i pracodawcy który szuka stałych osób.
Sam kiedyś pracowałem wiem że jak się człowiek przyłoży to może dobrze zarobić. Nie ma tu nic do ukrycia - jaka praca taka płaca. Sam średnio przez rok (powtarzam średnio wychodziłem 2800-3000 na rękę rok 2009-2010)
Jeżeli ktoś chce namiar może napisać do mnie. Ręczę że osoba która zatrudnia poważnie traktuje pracowników ale warunek jest jeden rzetelność i praca na dłuższy okres a nie na chwilę. Jak co to pisać (poważne zgłoszenia ) Żaba Nadażyn-mikser jako temat mail zabanadazyn@gmail.com
zdjecie uzytkownika
19lilita91 - 2014-02-04 21:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zwolniłam się z żabki po przeszło roku pracy... Praca bardzo ciężka...swego czasu szło zarobić na tonażu, nie było źle, ale potem katastrofa... np miesiąc maj - stara gwardia pewnie pamięta bunt mixerów na foodzie o 6.00 rano (a praca zaczęła się dzień wcześniej o 15.00) tego dnia i zresztą nie tylko tego byłam w domu dopiero o 9.00 rano... 18h pracy żeby po 1h snu o ile można było to nazwać snem trzeba było wracać (taki dojazd) praca ponad siły... Wtedy magazyn był przystosowany do przyjęcia max 800t a tonaż był 1100t - 1300t bez zmian od południa do prawie południa robota...Z biura dowalali rzekome błędy za które trzeba zapłacić z własnej kieszeni pomimo tego, że towar był i jest ubezpieczony nie polecam... fajnie jeśli miało się ciężkie palety, ale jak dostało się kilka palet pod rząd po 200kg to człowieka krew zalewała... lżejsza choć niewiele praca na akcyzie tyle, że tam człowiek biega a nie chodzi - bitwa o każde zlecenie afery o obrabianie d... o wypuszczanie stołów wcześniej do domu, bo food się nie wyrabiał. Przerwy w pracy od 1h do 6h i te godziny były nie zapłacone a siedzieć trzeba było. Co do chłodni to nie wiem bo tylko chyba tam mnie nie widzieli...Ochrona na magazynie patrzy na ciebie jak na złodzieja a zanim się wyjdzie z magazynu i przejdzie przez tą cała zgrzybiałą od staruszków ochronę która nie zauważyłaby flaszki w cudzej ręce to mija kilkanaście minut...Gdy chciało się wyjaśnić błąd i sprawdzić na kamerach czy się go popełniło to wymigiwali się tekstem że nic nie widać ale jak zjadłeś cukierka choćby nawet na ziemi leżał to wylatywałeś z roboty...bo to akurat zauważyli... Nie wspomnę o używkach bo jaki normalny człowiek przepracuje kilkanaście dni pod rząd praktycznie nie śpiąc... no comment. Jeśli chodzi o PIP to jest zapowiedziany z wyprzedzeniem...wypije kawe, zje ciasto, dostanie w lape i pojdzie z powrotem...Zarobic mozna nie mowie nie ale jakim kosztem...Cala prawda...i nikt mi nie powie ze nie...
zdjecie uzytkownika
19lilita91 - 2014-02-04 22:02:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
PS. To co napisalam powzej to dzialo sie w Tychach
zdjecie uzytkownika
19lilita91 - 2014-02-04 22:04:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PS. To co napisalam powzej to dzialo sie w Tychach
zdjecie uzytkownika
bonita - 2014-02-05 21:39:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli dokładnie to samo co w Poznańskim centrum .Istna kopia .
zdjecie uzytkownika
Agnieszka@@ - 2014-02-06 03:45:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wygląda praca w biurze w centrum Plewiska? Słyszałam że 3 zmianowa,a jaka płaca i atmosfera ?
zdjecie uzytkownika
:D - 2014-02-12 11:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś może czy Centrum Logistyczne Żabki w Tychach przyjmują nowych pracowników ? albo przynajmniej jakieś nazwy firm które tam przyjmując pracowników
zdjecie uzytkownika
:( - 2014-02-13 19:26:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Dziadowska firma.Nie polecam.Mikserzy w większości przypadków to głupie gimbusy.Kilka tatuaży na łapach i myślą że są fajni.Brak słów.
zdjecie uzytkownika
Marvin - 2014-02-16 22:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mimo ze tak strasznie narzekacie ja bym chętnie spróbował czy możne ktoś podać jakiś namiar na dział rekrutacji ,nr do kiera albo kogoś kompetentnego będę wdzięczny mail"krotexx@gmail.com
zdjecie uzytkownika
mała - 2014-03-04 11:41:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś z was wie coś na temat pracy i zarobków kierownika sklepu żabka,proszę o info.
zdjecie uzytkownika
stulejka - 2014-03-06 19:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
16,5 tyś brutto
zdjecie uzytkownika
maciej - 2014-03-26 23:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mała - 2014-03-04 11:41:04]:
Witaj , pracuje tam i mam kontakt bezposredni do kierownika . Moge ci go udostepnic za odpowiednią sumę . Maciej . maciej-miller@o2.pl
zdjecie uzytkownika
fiona - 2014-04-03 11:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałam na miksie porażka, idzie zarobić ale zależy u kogo. umowy zajebiste zlecenie i o dzielo. Strasznie polecam.
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2014-04-06 20:15:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a chcialem isc tam robic , to co nie warto ?!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-04-08 00:15:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxx - 2013-10-31 21:29:41]:
Słuszna racja! takie bzdury pisza tylko Ci,którym sie robić nie chce i sądzą,że to czasy komuny i będną nam płacić za nic. Sama obecnośc nie wystarczy moi mili.Praca wcale nie jest ciężka,trzeba się tylko trochę nachodziś w tą i z powrotem.Stawka 20 zł jest ok,bo wiem doskonale ,że tonę zrobię w spokojnym tempie przez godzinkę,moze troszkę dłużej.Mniej przesiadujcie w palarni,na stołowce i między regałami tylko róbcie,a przełoży się to z korzyścią dla Was! wszyscy dobrze wiedza,ze najlepsi zarbiają tu nawet ok 4000zł miesięcznie,więc zamiast pieprzyć głupoty weźcie się za robotę ,a nie za pisanie bzdur.Taka prawda.Miła atmosfera,kierownicy w porządku,nikt Was nie goni,a błędy??? sami je robicie bo nie czytacie tego co jest napisane na skanerze,analfabeci czy jak? sami sobie ujmujecie z pensji a póżniej lamenty i durne tłumaczenia.Ja mam tez stawke 20zł za tonę i nie zdarzyło mi się zarobić mniej niz 2800zł -3000 ,a daleko mi do tych najlepszych.Trzeba się ogarnąć i myśleć ,a kasa wtedy napewno będzie .
zdjecie uzytkownika
froterka - 2014-04-08 12:16:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-04-08 00:15:37]:
Chyba ktoś tu ma problemy z matematyką ,tez tam robie i wystarczy kalkulator do łapy i zaraz rozwjej twoje wypociny ,tygodniowo robimy ok 3000ton x 4 tygodnie daje nam 12000 ton ,dzielimy "średnio" przez ilośc osob tam pracujacych czyli 125osób daje nam na osobę 96 ton x 20zł/1t =1920zł oczywiscie minus straty magazynowe i błędy ! Rachunek jest prosty ,jesli ty zarabiasz 4tyś hahaha to inni zarabiaja w takim ukladzie 1,5 tyś ,bo wyarabiasz to za nich (prosta matematyka) ! skoro namawiasz aby inni robili szybciej i nie stali na palarni bo tak napisales to jak poziom zrownamy czyli wszyscy beda robili rowno to zarobia odpowiednio w granicach 1,8 tyś !!! nadal chcesz aby przyspieszyli i dorownali tobie ??? liczby nie klamią ,a ty masz spore problemy z liczeniem ~~
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
56 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Żabka Centrum Logistyczne
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x