Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Żabka Polska sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Żabka Polska sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
MIKSERZY - 2014-12-03 22:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MIKSERÓW DZIELIMY NA :
- WYSOKICH NP. SOPEL
- NISKICH NP. MISKO
- GŁUPICH NP. CZAJNIK
- MĄDRYCH NP. MĄDRY
- BRUDNYCH NP. KAŻDY WIE KTO
- CZYSTYCH NP. NIKT NIE JEST TAM CZYSTY

TAKŻE WEŹCIE SIĘ ZA PRANIE BO STRASZNIE ŚMIERDZI ... FUJ
zdjecie uzytkownika
next to to - 2014-12-03 23:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co Was czeka w Żabce:
- super atmosfera
- luzik
- totalny, własny kontroling nad czasem
- dobra wypłata
- przerwa na sen w czasie pracy
- czułe kierownictwo
- ciepła woda
- równa podłoga
- wizyta u psychologa
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2014-12-05 21:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam te opinie i naprawde pisza je chyba osoby ktore nie maja checi do pracy tylko ciagle narzekaja. jak nie rozumiesz co to jest akord to po co sie tam zatrudniasz? jesli robisz spokojnie swoim tempem to w miare sensowne pieniadze spokojnie zarobisz. płaczą tylko ci co stoja na buforze i wyczekuja niewiadomo czego, dostaje 90 z akcyza i drze ryja ze jaka to mu sie krzywda zrobila. ja nie wyczekuje, robie jedna za druga, z przerwa na sniadanie, robie swoje i do domu. jak chce wolne to szef mi je daje bez problemu, jak chce zaliczke to tez ja dostane. ciekawe ktory z was ma przynajmniej mature, bo gdybyscie sie uczyli to moze byscie mieli lepsze posady, choc prawda jest taka ze w banku zarobisz 1700 a na mixie wiecej. zalezy kto jakie ma potrzeby, jedni maja rodziny, kredyty, rachunki, a inni mysla tylko skad miec na dzoja po pracy, bo cala wyplate wala w automaty i na drugi dzien po wyplacie placz. zacznijcie myslec a nie zyc z dnia na dzien, to zaraz robota wam sie spodoba. bez powazania, jeden z was.
zdjecie uzytkownika
bols - 2014-12-05 23:50:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3-4 tysiace na magazynie czy jakim innym stanowisku? Bo przyznam, ze specjalnie nie chce mi sie wierzyc w az tak duze mozliiwosci zarobkowe w tak plytkiej pracy jak praca na magazynie. Bez obrazy, ale to najnizszy mozliwy stopien kariery we wszystkich firmach. Moze awans nie jest taka latwa sprawa, ale za to sowicie oplacalna?
zdjecie uzytkownika
bols - 2014-12-05 23:50:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3-4 tysiace na magazynie czy jakim innym stanowisku? Bo przyznam, ze specjalnie nie chce mi sie wierzyc w az tak duze mozliiwosci zarobkowe w tak plytkiej pracy jak praca na magazynie. Bez obrazy, ale to najnizszy mozliwy stopien kariery we wszystkich firmach. Moze awans nie jest taka latwa sprawa, ale za to sowicie oplacalna?
zdjecie uzytkownika
bols - 2014-12-05 23:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3-4 tysiace na magazynie czy jakim innym stanowisku? Bo przyznam, ze specjalnie nie chce mi sie wierzyc w az tak duze mozliiwosci zarobkowe w tak plytkiej pracy jak praca na magazynie. Bez obrazy, ale to najnizszy mozliwy stopien kariery we wszystkich firmach. Moze awans nie jest taka latwa sprawa, ale za to sowicie oplacalna?
zdjecie uzytkownika
bols - 2014-12-05 23:51:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3-4 tysiace na magazynie czy jakim innym stanowisku? Bo przyznam, ze specjalnie nie chce mi sie wierzyc w az tak duze mozliiwosci zarobkowe w tak plytkiej pracy jak praca na magazynie. Bez obrazy, ale to najnizszy mozliwy stopien kariery we wszystkich firmach. Moze awans nie jest taka latwa sprawa, ale za to sowicie oplacalna?
zdjecie uzytkownika
bols - 2014-12-05 23:51:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3-4 tysiace na magazynie czy jakim innym stanowisku? Bo przyznam, ze specjalnie nie chce mi sie wierzyc w az tak duze mozliiwosci zarobkowe w tak plytkiej pracy jak praca na magazynie. Bez obrazy, ale to najnizszy mozliwy stopien kariery we wszystkich firmach. Moze awans nie jest taka latwa sprawa, ale za to sowicie oplacalna?
zdjecie uzytkownika
bols - 2014-12-05 23:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3-4 tysiace na magazynie czy jakim innym stanowisku? Bo przyznam, ze specjalnie nie chce mi sie wierzyc w az tak duze mozliiwosci zarobkowe w tak plytkiej pracy jak praca na magazynie. Bez obrazy, ale to najnizszy mozliwy stopien kariery we wszystkich firmach. Moze awans nie jest taka latwa sprawa, ale za to sowicie oplacalna?
zdjecie uzytkownika
bols - 2014-12-05 23:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3-4 tysiace na magazynie czy jakim innym stanowisku? Bo przyznam, ze specjalnie nie chce mi sie wierzyc w az tak duze mozliiwosci zarobkowe w tak plytkiej pracy jak praca na magazynie. Bez obrazy, ale to najnizszy mozliwy stopien kariery we wszystkich firmach. Moze awans nie jest taka latwa sprawa, ale za to sowicie oplacalna?
zdjecie uzytkownika
do bols - 2014-12-06 10:06:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz rację praca płytka bez możliwości rozwoju i awansu, no może nie do końca, możesz zostać liderem dostać działalność ale z tym to różnie bywa. Ale zarobki 3000 pln na ręke to prawda, w sezonie czyli od maja do września-października jest jeszcze lepiej 4000 -5000 pln a w lipcu jesli się nie mylę mikser zarobił 8000pln. ALE jak ktoś pisał szybciej jeśli chcesz zarobić to np przez 8h musisz zapier....da..l.ć dosłownie dlatego praca dla ośob sprawnych fizycznie silnych wytrzymałych, no może nie za mądrych, czasami na magazynie jes jak w cyrku, ale trzeba robić swoje . Ogólnie plusy i minusy nie polecam nie odradzam .
zdjecie uzytkownika
do obiektywny - 2014-12-06 11:53:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Twoja opinia jest stronnicza, ponieważ podajesz ile Ty zarabiasz ale nie podałeś na jakim jesteś stanowisku. Poza tym podałeś maksymalne zarobki, a nie minimalne. Jeżeli masz plecy to zarobisz dużo, bo dostaniesz do zrealizowania te lepsze zamówienia, a inni dostają ochłapy i nawet jak będą robić do 2 w nocy to nic nie zarobią. Płacone jest od tony. Więc powiedz kto więcej zarobi ... ten co całą noc będzie układał papier toaletowy czy ten co będzie układał wodę w zgrzewkach lub piwo w puszkach?
zdjecie uzytkownika
krótko i na temat - 2014-12-06 12:15:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Twoja opinia jest stronnicza, ponieważ podajesz ile Ty zarabiasz ale nie podałeś na jakim jesteś stanowisku. Poza tym podałeś maksymalne zarobki, a nie minimalne. Jeżeli masz plecy to zarobisz dużo, bo dostaniesz do zrealizowania te lepsze zamówienia, a inni dostają ochłapy i nawet jak będą robić do 2 w nocy to nic nie zarobią. Płacone jest od tony. Więc powiedz kto więcej zarobi ... ten co całą noc będzie układał papier toaletowy czy ten co będzie układał wodę w zgrzewkach lub piwo w puszkach? PEWNIE MASZ TROCHĘ RACJI PRZYPISKI BYŁY I PEWNIE BĘDĄ (UKŁADY) I TO JEST CHAMSTWO ALE JAK ROBISZ BEZ WYCZEKIWANIA I NAUCZYSZ SIĘ DOBRZE SKRACAĆ DASZ RADĘ I TO NA TYLE ZAWSZE MOŻESZ DAĆ WYPOWIEDZENIE MIKSER Z POWAŻANIEM
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-12-06 15:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro jeden z drugim twierdzicie, że można tam zarobić od 3tyś. do 8tyś. na rękę to dlaczego w internecie są ogłoszenia, że można zarobić 1600zł.? I dlaczego ogłoszenia ukazują są kilka razy w tygodniu od kilku lat? I dlaczego zmieniacie numery telefonów w tych ogłoszeniach? Boicie się czegoś? I dlaczego przez telefon nie odpowiadacie na pytania tylko umawiacie się w magazynie w godzinach wieczorno-nocnych? I dlaczego nie można wejść na teren zakładu aby zostawić CV w dziale kadr? Boicie się czegoś? I dlaczego 2 dni trzeba pracować za darmo niby w ramach szkolenia? Jeżeli tam zarabia się tak dużo to dlaczego ciągle szukacie nowych ludzi?
zdjecie uzytkownika
odpowiedź - 2014-12-06 17:23:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1-1600 zarobisz na początek 2-8000 to był rekord 3-kilka razy w tygodniu ciężka praca nie dla wszyskich 4- niczego sie nie boimy 5- w godzinach wieczorno-nocnych bo tak pracujemy 6-szkolenie jest 2 dni za darmo faktycznie itd.td. więcej odp. nie będzie bo pytanie mnie zirytowało
zdjecie uzytkownika
do odpowiedź - 2014-12-06 22:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego zatrudniacie ludzi na czarno? Jak sam przyznałeś 2 dni za darmo się pracuje (czyli to jest na czarno). Czy CBŚ i CBA było już w tym magazynie? Może dlatego nie można wejść na teren bez pozwolenia?
zdjecie uzytkownika
hapacz - 2014-12-06 22:24:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wpuść sobie CBA i CBŚ do głowy to może ocalisz resztki rozumu co za KLAUN!!!!!
zdjecie uzytkownika
do hapacz - 2014-12-06 22:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Boisz się czegoś? Bo w twojej wypowiedzi widzę strach i przerażenie.
zdjecie uzytkownika
Zenon - 2014-12-08 11:38:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego negatywne komentarze są usuwane na tej stronie?
zdjecie uzytkownika
*** - 2014-12-16 18:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [next - 2014-11-25 15:41:46]:
czysta prawda...nic dodać nic ująć
zdjecie uzytkownika
*** - 2014-12-16 18:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pytanie - 2014-12-06 15:38:01]:
autor jesteś tak płytki że zadajesz takie głupie pytanie czy czytać nie umiesz?...jak najdalej do Żabki
zdjecie uzytkownika
888 - 2014-12-16 18:03:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zenon - 2014-12-08 11:38:30]:
BO PRAWDA BOLI...
zdjecie uzytkownika
000 - 2014-12-16 18:10:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [next to to - 2014-12-03 23:03:35]:
CO Was czeka w Żabce (KOREKTA):
- super atmosfera - LUZIK ATMOSFERA - każdy robi kiedy i co chce
- luzik - patrz wyżej
- totalny, własny kontroling nad czasem - HR tylko z nazwy (sam jesteś sobie HR owcem. tz. czuwasz nas swoim czasem, zanosisz urlop kiedy chcesz, idziesz kiedy chcesz czasem bez wiedzy przełożonego)
- dobra wypłata - TYLKO ZARZĄD
- przerwa na sen w czasie pracy - PEŁEN LUZIK NAWET BIUROWI MOGĄ SOBIE OD CZASU DO CZASU POSPAĆ
- czułe kierownictwo - NA SWOIM PUNKCIE KIEROWNICTWO TYLKO Z NAZWY ZERO KOMPETENCJI
- ciepła woda - hahaah
- równa podłoga - w nowym biurowcu napewno
- wizyta u psychologa - WYMAGANA JUŻ PRZED PODJĘCIEM PRACY
zdjecie uzytkownika
888 - 2014-12-16 20:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahahaha....przestroga dla wszystkich aplikujących....obiecanki cacanki....gdyby było tak dobrze to nie byłoby takiej rotacji....
a oto co znajdziemy w ogłoszeniu firmy:
Pracę w dynamicznie rozwijającej się Spółce,
Ciekawą ścieżkę rozwoju,
Atrakcyjne warunki wynagrodzenia,
Bogaty pakiet socjalny,
Narzędzia niezbędne do wykonywania pracy.
zdjecie uzytkownika
ser - 2014-12-18 13:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [888 - 2014-12-16 20:52:15]:
można np zgubic kilka zgrzewek wody i zgrzewke piwa (czasem to pół palety albo lepiej) obok palarni i nie zauważyć
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Żabka Polska sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Żabka Polska sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x