Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Żabka Polska

Opinie o Żabka Polska

Pracowałeś w firmie Żabka Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
PRACA - 2015-04-20 11:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zatrudnienie w magazynie w Nadarzynie: magazyn@logart.com.pl.
zdjecie uzytkownika
kolo - 2015-04-22 20:29:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czech - 2015-04-17 10:44:10]:
jakiego 14 normalnie mają byc wypłaty tak jak były
zdjecie uzytkownika
Śpiący - 2015-04-23 12:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ponoć każdy pracownik na Wielkanoc dostał po jajku... metalowym prętem :)
zdjecie uzytkownika
piklo - 2015-05-05 15:41:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma Żabka Polska sp.z.o.o. na tą chwilę ma do zaoferowania wiele miejsc pracy takich jak zarzadzanie sklepem w Łodzi, Wieluniu, Tarczynie, Pajęcznie i Zduńskiej Woli czy też menedżer sklepu Fresh Market we Wrocławiu, a także jako ajent sklepu w Warszawie, Gnieznie, Kostrzynie, Ostrowie Wielkopolskim, Pleszewie, Luboniu, Śremie, Wrocławiu, Sieradzu, Katowicach, Pabianicach i Łomiankach
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-05-19 13:31:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ja mogę powiedzieć o Firmie Żabka Polska Sp. Z O.O.
Firma która wykorzystuje ludzi czy to pracowników których zatrudnia bezpośrednio do Siebie, czy to Firmy zewnętrzne (MIKS. Osoby które prowadzą działalności współpracują z żabką do przygotowania towaru to te osoby żerują na tonażu pracowników którzy u nich pracują. A tonaże które wam wywieszają tez nie zgadzają się dokładnie bo program magazynowy nie liczy aż tak dokładnie i też nie wszystkie produkty mają wpisaną wagę w opis), Czy to ajenci sklepów (Bardzo Często Ajenci zostają z długami bo sklep jest nie rentowny a tego nie powiedzą przy przyjmowaniu na ajenta). Bardzo często do Żabki zatrudnia się ludzi po znajomości (Znam Kilka takich przypadków z Centrum Logistycznego w Nadarzynie).
System premiowy kwartalny ale żeby dostać premie to musiał by ktoś tam pracować 24/7.
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2015-05-30 15:26:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nawet ukraincy uciekają z magazynu w Plewiskach.Co miesiąc nowe zarządzenia na lepsze,ale nie dla przeciętnego pracownika tylko dla firmy. Coraz więcej obowiązków za które i tak się nie dostaje wynagrodzenia.Biuro traktuje pracowników jak śmieci ,przypisywanie lepszych zleceń po znajomości na porządku dziennym.Niby mixer zatrudniony przez pod wykonawce,ale i tak magazynie przydziela im obowiązki za które nie otrzymuje zapłaty między innymi prace porządkowe
zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-06-01 23:12:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [oszukany - 2015-05-30 15:26:52]:
teraz beda chinczycy i murzyni
zdjecie uzytkownika
zoe - 2015-06-05 03:16:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bolo - 2015-06-01 23:12:04]:
spokojne do pracy w żabce jeszcze spokojnie uda im się ściągnąć kolejnych pracowników z Polski. Choć po za samymi sprzedawcami w sklepach to żabce zależy chyba w tej chwili najbardziej a ajentach sklepów w mniejszych miejscowościach gdzie wiedzą , że jest jeszcze sporo kasy do zgarniecia. a czy warto...
zdjecie uzytkownika
dzimi - 2015-06-05 19:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [zoe - 2015-06-05 03:16:19]:
skonczą sie umowy smieciowe stachu otworzy oczy
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2015-06-17 12:38:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. chciałem przyjsc na miks pracowac lecz naczytalem sie tych komentarzy i nie wiem co myslec o tym ? ile sie zarabia czy umowe dostane normalna czy na czarno ? 8h dzienie czy dluzej jakis sojcal ,szkolenia ? generalnie jak pytalem dwóch znajomków to odradzają ,mowia zeby omijac żabke szerokim łukiem ... jak jest prawda . dzieki i pozdro
zdjecie uzytkownika
Ożeh - 2015-06-17 15:52:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchaj ziomków..
zdjecie uzytkownika
tiktak - 2015-06-19 16:18:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poczytaj sobie forum ogólnie idzie zarobić ale trzeba się narobić zarobki od 1500 ale tyle zarabiają nowi lub leniwi przez 3000 do 4500 praca dla sprawnych fizycznie warto spróbować i tyle
zdjecie uzytkownika
skonieczny - 2015-06-20 20:55:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tiktak - 2015-06-19 16:18:45]:
400 umowa reszta koperta czy to jest uczciwe a gdzie bedziesz szukał lat do emerytury
zdjecie uzytkownika
wlkp - 2015-06-20 22:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jaka emerutura jak sobie do skarpety nie schowasz to dostaniesz 600 pln powodzenia
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2015-06-22 19:28:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie opamiętajcie się . Uciekać od pomysłu pracy w Żabce w Tychach.Szok,praca jako mixer kompletnie na czarno bez umowy a jeżeli chodzi o magazyn to zatrudniają przez agencje pracy Micros która nie płaci a Żabka ma to gdzieś.Odsyłam do informacji o mocrosie na internecie huczy o tej agencji!!!
zdjecie uzytkownika
wrocek - 2015-06-24 13:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszyscy co tak marudzą albo szukają super pracy niech się zwolnią Amozon czeka za niecałe 2000 albo do prywaciarza za 1750 brutto zobaczcie w swoje cv jakie macie wykształcenie albo doświadczenie że macie takie wymagania
zdjecie uzytkownika
olaf 80 - 2015-06-25 14:26:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)

witam

procedura tej firmy jest z kosmosu jak wszystkie firmy prowadzom tak działalnośc to pożal sie boże ,oszukujom na wszystkim a przeda wszystki kto widział zeby płacić vat za żabke,niezle musieli dać w łape urzędowi skarbowemu,jerzeli ktoś chce w przyszłości prowadzić sklep żabka odradzam lepiej coś na własnom renke oszuści jeszcze raz oszusci.
zdjecie uzytkownika
KOLO - 2015-07-02 21:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
SKOŃCZĄ SIĘ UMOWY ŚMIECIOWE NO I W ŻABCE NIE BĘDZIE LIDERÓW I DZIAŁALNOŚCI TYLKO NORMALNIE NA UMOWĘ PRZEZ FIRMĘ A CO NA TO LIDERZY GRUP?
zdjecie uzytkownika
czarek - 2015-07-05 09:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego, co się orientuję i tak jest chyba od wielu lat, to w Żabce pracuje się całą jedną zmianę, tzn od 6 do 23.. Tak przynajmniej było w jednej ze znanych mi Żabek ze 2-3 lata temu. Pieniądze podobno nie są wygórowane, no ale czego się spodziewać po sklepie spożywczym. Myślę, że gdybym nie miał pracy, to Żabka nie byłaby najgorszym rozwiązaniem
zdjecie uzytkownika
nie żabka - 2015-07-05 21:26:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [wrocek - 2015-06-24 13:32:21]:
z tego co wiem Amazon płaci 10 netto za godzine a żabka jakieś 6 netto, a ty jak tak bronisz żabki to sam się w niej zatrudnij i pracuj sobie w niej do końca życia klepiąc biedę
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-07-15 16:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ŻABKA jedno wielkie nieporozumienie firma może dobra ale ajenci w rakietę i na kosmos w jedną stronę na pensje trzeba czekać nawet i 3 miesiące albo i dłużej umowa nawet nie śmieciowa śmiechu warte stawka godzinowa 5 zł na sznurek wystarczy żeby się powiesić i dlaczego partnerzy albo ogólnie firma nie zainteresuje się takimi rzeczami przecież to uderza w logo firmy i każdy myśli praca w "żabce" nigdy w życiu okres niewolnictwa minął
zdjecie uzytkownika
francol - 2015-07-15 16:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak tam w żabie mikserzy nadal zapierda.. lacie jak murzyni
zdjecie uzytkownika
Broker - 2015-07-17 23:29:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jakieś opinie o centrum dystrybucji w pruszczu gdańskim
zdjecie uzytkownika
miko - 2015-07-18 20:09:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [francol - 2015-07-15 16:56:23]:
no murzynów juzż bedaą zatrudniac bo połowa mikserów to ukraini bo już polacy nie tacy głupi zeby na czarno zapierdalac
zdjecie uzytkownika
dzimi - 2015-07-26 21:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co nic nie piszecie tak tu cicho
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Żabka Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Żabka Polska?
Zadaj pytanie
alert