Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Żabka Centrum Logistyczne

Pracowałeś w firmie Żabka Centrum Logistyczne i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bonita - 2014-02-05 21:39:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli dokładnie to samo co w Poznańskim centrum .Istna kopia .
zdjecie uzytkownika
Agnieszka@@ - 2014-02-06 03:45:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wygląda praca w biurze w centrum Plewiska? Słyszałam że 3 zmianowa,a jaka płaca i atmosfera ?
zdjecie uzytkownika
:D - 2014-02-12 11:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wie ktoś może czy Centrum Logistyczne Żabki w Tychach przyjmują nowych pracowników ? albo przynajmniej jakieś nazwy firm które tam przyjmując pracowników
zdjecie uzytkownika
:( - 2014-02-13 19:26:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Dziadowska firma.Nie polecam.Mikserzy w większości przypadków to głupie gimbusy.Kilka tatuaży na łapach i myślą że są fajni.Brak słów.
zdjecie uzytkownika
Marvin - 2014-02-16 22:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mimo ze tak strasznie narzekacie ja bym chętnie spróbował czy możne ktoś podać jakiś namiar na dział rekrutacji ,nr do kiera albo kogoś kompetentnego będę wdzięczny mail"krotexx@gmail.com
zdjecie uzytkownika
mała - 2014-03-04 11:41:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś z was wie coś na temat pracy i zarobków kierownika sklepu żabka,proszę o info.
zdjecie uzytkownika
stulejka - 2014-03-06 19:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
16,5 tyś brutto
zdjecie uzytkownika
maciej - 2014-03-26 23:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mała - 2014-03-04 11:41:04]:
Witaj , pracuje tam i mam kontakt bezposredni do kierownika . Moge ci go udostepnic za odpowiednią sumę . Maciej . maciej-miller@o2.pl
zdjecie uzytkownika
fiona - 2014-04-03 11:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałam na miksie porażka, idzie zarobić ale zależy u kogo. umowy zajebiste zlecenie i o dzielo. Strasznie polecam.
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2014-04-06 20:15:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a chcialem isc tam robic , to co nie warto ?!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-04-08 00:15:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxx - 2013-10-31 21:29:41]:
Słuszna racja! takie bzdury pisza tylko Ci,którym sie robić nie chce i sądzą,że to czasy komuny i będną nam płacić za nic. Sama obecnośc nie wystarczy moi mili.Praca wcale nie jest ciężka,trzeba się tylko trochę nachodziś w tą i z powrotem.Stawka 20 zł jest ok,bo wiem doskonale ,że tonę zrobię w spokojnym tempie przez godzinkę,moze troszkę dłużej.Mniej przesiadujcie w palarni,na stołowce i między regałami tylko róbcie,a przełoży się to z korzyścią dla Was! wszyscy dobrze wiedza,ze najlepsi zarbiają tu nawet ok 4000zł miesięcznie,więc zamiast pieprzyć głupoty weźcie się za robotę ,a nie za pisanie bzdur.Taka prawda.Miła atmosfera,kierownicy w porządku,nikt Was nie goni,a błędy??? sami je robicie bo nie czytacie tego co jest napisane na skanerze,analfabeci czy jak? sami sobie ujmujecie z pensji a póżniej lamenty i durne tłumaczenia.Ja mam tez stawke 20zł za tonę i nie zdarzyło mi się zarobić mniej niz 2800zł -3000 ,a daleko mi do tych najlepszych.Trzeba się ogarnąć i myśleć ,a kasa wtedy napewno będzie .
zdjecie uzytkownika
froterka - 2014-04-08 12:16:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-04-08 00:15:37]:
Chyba ktoś tu ma problemy z matematyką ,tez tam robie i wystarczy kalkulator do łapy i zaraz rozwjej twoje wypociny ,tygodniowo robimy ok 3000ton x 4 tygodnie daje nam 12000 ton ,dzielimy "średnio" przez ilośc osob tam pracujacych czyli 125osób daje nam na osobę 96 ton x 20zł/1t =1920zł oczywiscie minus straty magazynowe i błędy ! Rachunek jest prosty ,jesli ty zarabiasz 4tyś hahaha to inni zarabiaja w takim ukladzie 1,5 tyś ,bo wyarabiasz to za nich (prosta matematyka) ! skoro namawiasz aby inni robili szybciej i nie stali na palarni bo tak napisales to jak poziom zrownamy czyli wszyscy beda robili rowno to zarobia odpowiednio w granicach 1,8 tyś !!! nadal chcesz aby przyspieszyli i dorownali tobie ??? liczby nie klamią ,a ty masz spore problemy z liczeniem ~~
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-04-29 09:32:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [froterka - 2014-04-08 12:16:05]:
niech zgadne jestes jednym z tych ktorzy tam firme zalozyli
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-04-29 10:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lol - 2013-01-21 01:59:25]:
Dobrze napisal umowy zlecenia albo o dzielo na pare groszy i za kazdy blad ucinaja 40 zl z wyplaty na to 40 zl to ci najlepsi naprawde najlepsi musza zapier 2 godziny w najlepszych wialrach i jak ich szefowie maja pochwytane ze dostaja dobre palety. Bo inaczej tego nie widze bo jak jedni moga wozic samo lekkie dziadostwo a inni co rusz maja ciezkie palety az w takie szczescie nie wieze. Zeby tam zarobic to trzeba doslownie biegac a i tak bledy bedziesz mial i to nie raz wiele a najlepsze ze caly zaklad okamerowany ale jak niby bledy sprawdzaja to zobacza najlepiej tylko z jednej strony alejki z jednej kamery jakby niemozna bylo sprawdzic z innej kamery no ale po co zawsze 40 zl zostaje dla zabki wiec jak sie to wezmie przez ilosc takzwanych bledow i ilosc mikserowto miesiecznie jest z tego taka suma ze pewnie dyrektora nawet mozna oplacic
zdjecie uzytkownika
Global Inkaso - 2014-04-29 10:37:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Global Inkaso


Telefon:
+48 608 691 334
+48 71 79 66 000
E-mail:
globalinkaso@globalinkaso.pl
Internet:
www.globalinkaso.pl
zdjecie uzytkownika
amiko - 2014-05-01 18:15:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,a co sądzicie o ochronie Pewność ,bo jak dla mnie to wielka pomyłka ...dowódca do bani zero organizacji ..Pani która dzisiaj była na nocce została na dniówce hahaha 24 h i przyprowadziła sobie siostrę do Towarzystwa żenada a gdzie pracownicy ,ja bym wymienił połowę tej chorej ekipy...
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-05-01 18:21:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z tym całkowicie ,dowódca totalna pomyłka, kto ja wybrał ,zauważyłam dzisiaj nową osobę w Pewności ,a tu siostra, nieźle ...a gdzie reszta ekipy ??? na majówce się bawi :)
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-05-01 18:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-05-01 18:21:06]:
oooo,w końcu ktoś odważył się napisać o ochronach w żabce :P pozdrawiam i zgadzam się z Tym co piszecie
zdjecie uzytkownika
Zamik - 2014-05-16 00:04:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ochronach? Pierwsze słyszę, żeby w żabce była jakaś ochrona... do tej pory złodziejstwo było tam na porządku dziennym.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-06-02 20:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) ochrona jest ok,może nie wszyscy,Pan który ma władzę nad ochroną powinien się zastanowić nad tym jak postępuje,bo sam nie jest w porządku.
zdjecie uzytkownika
Zamik - 2014-06-03 08:33:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To może trzeba z nim jakoś podjąć dyskusję na interesujące tematy. Bo samo to się nigdy nie wyjaśnia, a czas nawarstwia problemy.
zdjecie uzytkownika
Zamik - 2014-06-03 08:34:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To może trzeba z nim jakoś podjąć dyskusję na interesujące tematy. Bo samo to się nigdy nie wyjaśnia, a czas nawarstwia problemy.
zdjecie uzytkownika
Krzycho - 2014-06-03 18:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zamik - 2014-06-03 08:34:42]:
tu nie ma o czym dyskutować,a dlaczego..już wyjaśniam ,otóż Pan i władca nie słucha to co się do niego mówi i tak jest na porządku dziennym.
zdjecie uzytkownika
tłuścioch - 2014-06-15 00:24:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Podsumowując: wszystkim jest źle, jeden kierownik umarł na raka, kierownika magazynu zdegradowali, kierownika od mikserów wyje... za wałki. Jeszcze chyba tylko ten stolec tam siedzi...? Może to jest jakiś zator na grubym jelicie?
zdjecie uzytkownika
ewcia - 2014-07-15 15:02:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktos moze jaki jest nr gg do zabki w plewiskach?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Żabka Centrum Logistyczne
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski