Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Żabka Polska

Opinie o Żabka Polska

Pracowałeś w firmie Żabka Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-06-01 23:12:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [oszukany - 2015-05-30 15:26:52]:
teraz beda chinczycy i murzyni
zdjecie uzytkownika
zoe - 2015-06-05 03:16:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bolo - 2015-06-01 23:12:04]:
spokojne do pracy w żabce jeszcze spokojnie uda im się ściągnąć kolejnych pracowników z Polski. Choć po za samymi sprzedawcami w sklepach to żabce zależy chyba w tej chwili najbardziej a ajentach sklepów w mniejszych miejscowościach gdzie wiedzą , że jest jeszcze sporo kasy do zgarniecia. a czy warto...
zdjecie uzytkownika
dzimi - 2015-06-05 19:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [zoe - 2015-06-05 03:16:19]:
skonczą sie umowy smieciowe stachu otworzy oczy
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2015-06-17 12:38:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. chciałem przyjsc na miks pracowac lecz naczytalem sie tych komentarzy i nie wiem co myslec o tym ? ile sie zarabia czy umowe dostane normalna czy na czarno ? 8h dzienie czy dluzej jakis sojcal ,szkolenia ? generalnie jak pytalem dwóch znajomków to odradzają ,mowia zeby omijac żabke szerokim łukiem ... jak jest prawda . dzieki i pozdro
zdjecie uzytkownika
Ożeh - 2015-06-17 15:52:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchaj ziomków..
zdjecie uzytkownika
tiktak - 2015-06-19 16:18:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poczytaj sobie forum ogólnie idzie zarobić ale trzeba się narobić zarobki od 1500 ale tyle zarabiają nowi lub leniwi przez 3000 do 4500 praca dla sprawnych fizycznie warto spróbować i tyle
zdjecie uzytkownika
skonieczny - 2015-06-20 20:55:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tiktak - 2015-06-19 16:18:45]:
400 umowa reszta koperta czy to jest uczciwe a gdzie bedziesz szukał lat do emerytury
zdjecie uzytkownika
wlkp - 2015-06-20 22:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jaka emerutura jak sobie do skarpety nie schowasz to dostaniesz 600 pln powodzenia
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2015-06-22 19:28:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie opamiętajcie się . Uciekać od pomysłu pracy w Żabce w Tychach.Szok,praca jako mixer kompletnie na czarno bez umowy a jeżeli chodzi o magazyn to zatrudniają przez agencje pracy Micros która nie płaci a Żabka ma to gdzieś.Odsyłam do informacji o mocrosie na internecie huczy o tej agencji!!!
zdjecie uzytkownika
wrocek - 2015-06-24 13:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszyscy co tak marudzą albo szukają super pracy niech się zwolnią Amozon czeka za niecałe 2000 albo do prywaciarza za 1750 brutto zobaczcie w swoje cv jakie macie wykształcenie albo doświadczenie że macie takie wymagania
zdjecie uzytkownika
olaf 80 - 2015-06-25 14:26:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)

witam

procedura tej firmy jest z kosmosu jak wszystkie firmy prowadzom tak działalnośc to pożal sie boże ,oszukujom na wszystkim a przeda wszystki kto widział zeby płacić vat za żabke,niezle musieli dać w łape urzędowi skarbowemu,jerzeli ktoś chce w przyszłości prowadzić sklep żabka odradzam lepiej coś na własnom renke oszuści jeszcze raz oszusci.
zdjecie uzytkownika
KOLO - 2015-07-02 21:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
SKOŃCZĄ SIĘ UMOWY ŚMIECIOWE NO I W ŻABCE NIE BĘDZIE LIDERÓW I DZIAŁALNOŚCI TYLKO NORMALNIE NA UMOWĘ PRZEZ FIRMĘ A CO NA TO LIDERZY GRUP?
zdjecie uzytkownika
czarek - 2015-07-05 09:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z tego, co się orientuję i tak jest chyba od wielu lat, to w Żabce pracuje się całą jedną zmianę, tzn od 6 do 23.. Tak przynajmniej było w jednej ze znanych mi Żabek ze 2-3 lata temu. Pieniądze podobno nie są wygórowane, no ale czego się spodziewać po sklepie spożywczym. Myślę, że gdybym nie miał pracy, to Żabka nie byłaby najgorszym rozwiązaniem
zdjecie uzytkownika
nie żabka - 2015-07-05 21:26:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [wrocek - 2015-06-24 13:32:21]:
z tego co wiem Amazon płaci 10 netto za godzine a żabka jakieś 6 netto, a ty jak tak bronisz żabki to sam się w niej zatrudnij i pracuj sobie w niej do końca życia klepiąc biedę
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-07-15 16:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ŻABKA jedno wielkie nieporozumienie firma może dobra ale ajenci w rakietę i na kosmos w jedną stronę na pensje trzeba czekać nawet i 3 miesiące albo i dłużej umowa nawet nie śmieciowa śmiechu warte stawka godzinowa 5 zł na sznurek wystarczy żeby się powiesić i dlaczego partnerzy albo ogólnie firma nie zainteresuje się takimi rzeczami przecież to uderza w logo firmy i każdy myśli praca w "żabce" nigdy w życiu okres niewolnictwa minął
zdjecie uzytkownika
francol - 2015-07-15 16:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak tam w żabie mikserzy nadal zapierda.. lacie jak murzyni
zdjecie uzytkownika
Broker - 2015-07-17 23:29:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam jakieś opinie o centrum dystrybucji w pruszczu gdańskim
zdjecie uzytkownika
miko - 2015-07-18 20:09:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [francol - 2015-07-15 16:56:23]:
no murzynów juzż bedaą zatrudniac bo połowa mikserów to ukraini bo już polacy nie tacy głupi zeby na czarno zapierdalac
zdjecie uzytkownika
dzimi - 2015-07-26 21:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co nic nie piszecie tak tu cicho
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-31 21:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
pppp - 2015-07-31 21:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zabka to zlodzieje i oszusty
zdjecie uzytkownika
dzimi - 2015-08-02 22:21:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dzimi - 2015-07-26 21:33:26]:
napiszcie cos o mnie proszę DZIMI
zdjecie uzytkownika
cysiu - 2015-08-04 12:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Dzimi jak i reszta liderów nie ma jaj co im podsuną w biurze do podpisania podpisują pewnie gdyby kazali zjeść im [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to by zjedli byle mieć spokuj i działalność sadzę że tak za 3 -4 lata na magazynie 80% to będą ukraincy chyba że żaba da mikserom umowy o pracę i dobrą płacę
zdjecie uzytkownika
uffo - 2015-08-04 14:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej jak to jest z tym ajenctwem zabki mozna sobie na tym jakos szczegiolnie zarobic czy przypadkiem wiecej pracy niz to wszystko warte? Mam tu oferte na ajenta jakby ktos mogl sie wypowiedziec http://www.gowork.pl/praca_wyszukaj.php?trade=45®ion=D%C4%85browa%20G%C3%B3rnicza&oferta_opinie=nuzle.pl17837268
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-08-11
Żródło: Gowork.pl
Ząbki
(mazowieckie)
Jesteśmy nowoczesną firmą rozwijającą ogólnopolską sieć sklepów Żabka i Freshmarket. W związku z dynamicznym rozwojem poszukujemy Kandydatów na stanowisko:   Ajent Sklepu Żabka   Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za prowadzenie działalności handlowej w sklepie Żabka.   Oczekujemy: •  Gotowości do prowadzenia własnej działalności gospodarczej •  Motywacji do pracy •  Umi
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-11 08:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
major - 2015-08-11 08:16:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma KRZAK. zDECYDOWANIE NIE POLECAM.
zdjecie uzytkownika
??:) - 2015-08-29 15:27:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie mi cos o pracy na magazynie, idzie zarobić czy nie? Praca na akord 20 od tony.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Żabka Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Żabka Polska?
Zadaj pytanie
alert