Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Żabka Polska

Pracowałeś w firmie Żabka Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ser - 2014-12-18 13:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [888 - 2014-12-16 20:52:15]:
można np zgubic kilka zgrzewek wody i zgrzewke piwa (czasem to pół palety albo lepiej) obok palarni i nie zauważyć
zdjecie uzytkownika
ntpkt - 2014-12-20 16:33:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może ktoś powiedzieć ile płacone jest od tony i ile czasu zajmuje zebranie tony?
zdjecie uzytkownika
kopect - 2014-12-20 19:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ntpkt - 2014-12-20 16:33:58]:
problem z poruszaniem sie po forum? juz 1000 razy bylo pisane,co za tuk
zdjecie uzytkownika
tychy - 2014-12-22 13:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a w Poznaniu tez dostaliscie te smieszne bony na świeta tylko do wykorzystania w żabce ?
zdjecie uzytkownika
wjwjjw - 2014-12-22 15:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tychy - 2014-12-22 13:30:50]:
pogarda dla pracownika zysk firmy
zdjecie uzytkownika
tymek - 2014-12-23 22:56:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam ale można sobie nogi połamać. Jak normy nie wyrobisz na zmianie to pracujesz za darmo. Jednak nie wiesz czy robisz dobrze, czy źle. Dowiadujesz się o tym przy wypłacie.
zdjecie uzytkownika
do mikserow - 2014-12-25 10:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
skotarek zwykly zlodziej
zdjecie uzytkownika
aleksandra - 2014-12-30 13:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
warto zostać ajentem? są ogłoszenia na portalach z pracą i się zastanawiam. trzeba mieć kasę na otwarcie biznesu? uczciwie się z tobą rozliczają? jest jakaś kwota gwarantowana? starczy aby dać pracownikom przyzwoicie zarobić a i by dla mnie coś więcej niż najniższa krajowa zostało?
zdjecie uzytkownika
zaba - 2014-12-31 00:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
gdzie są bony???????
zdjecie uzytkownika
prac - 2014-12-31 18:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zaba - 2014-12-31 00:29:07]:
cios ponizej pasa a gdzie nasz socjal
zdjecie uzytkownika
kaska - 2015-01-09 21:57:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam kupujem ,ostatnim czasem kupujem rybke w olejku roslinnym i byla swieza niczym bułki z piekarni na rogu ,wszystko co kupujem w opakowaniach nawet zbiorczych zaslugujem na ocene pozytywna z malym minusikiem dlatego ze siegac wysoko na polke trzeba a dosc niskiego wzrostu jestem . powinni tam jakies podnozki w tych zabkach stawiac zeby takie kobitki niskie mogly bez problemu siegac nie wspinajac sie na piętach
zdjecie uzytkownika
g - 2015-01-11 01:13:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko zależy od tego na jakiego Ajenta trafisz, w miejscu gdzie mieszkam na osiedlu jest żabka i pracujce dziewczyny są normalnie zatrudnione na umowę o pracę na cały etat, na rękę mają ponad 1600zł. pracując od Poniedziałku do Piątku, Sobota i Niedziela ( za te dni mają wolne w tygodniu). W świeta jak chcą iść do pracy mają 3 razy więcej placone od normalnej dniówki. Ja natomiast nie miałam tyle szczęscia trafiłam okropnie, smieciówka nie umowa, chociaż pracuje cały etat, brak personelu na sklepie, wynagrodzenie poznizej 1000zł za 25 dni przepracowanych, do tego zniszczone zdrowie i psychika.
zdjecie uzytkownika
były operator Adam - 2015-01-27 15:56:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
CZYSTA PRAWDA
zdjecie uzytkownika
walkoniak - 2015-02-01 12:19:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja w sprawie płacenia od pozycji krótko jedno wielki gó.no nikt z nas nie będzie w stanie policzyć ile zarobił
zdjecie uzytkownika
DAREK - 2015-02-02 12:39:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [walkoniak - 2015-02-01 12:19:52]:
NIE UMIESZ LICZYC TO TWOJA SPRAWA ,IDZ DO SZKOLY .PLACONE BEDZIESZ MIAL OD SZTUKI ZEBY FIRMA NA TYM ZAROBILA A TY STRACIŁ :)
zdjecie uzytkownika
MADRY - 2015-02-03 20:28:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [DAREK - 2015-02-02 12:39:28]:
kto to jest SITO
zdjecie uzytkownika
pan - 2015-02-03 21:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wiadomo firma tylko chce wykorzystać ludzi opciążają za byle co ajenci zostają bez pieniędzy są złodziejami
zdjecie uzytkownika
pan - 2015-02-03 21:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wcale niewieże ze mają tyle płacone i tak pracują
zdjecie uzytkownika
opos - 2015-02-04 00:17:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to płacone od sztuki? Możecie rozwinąć myśl? Ja sie zastanawiam, czy nie zostac ajentem dla żabki, bo w sumie ich sklepy mają spora popularność, obecnie mam mały sklepik spożywczy, żabka byłaby takim drugim projektem. Nie wiecie ile taki ajent zarobi u nich miesięcznie? To kwota cztero cyfrowa, czy już pięcio?
zdjecie uzytkownika
kali - 2015-02-04 12:35:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [opos - 2015-02-04 00:17:20]:
nawet 6 cyfrowa ,zalerzy jakie masz slupki czy dodatnie czy mniejne .pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
klaun - 2015-02-04 19:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pan - 2015-02-03 21:47:57]:
nie znasz go to najwiekszy błazen we firmie boi sie o swój tyłek on nawet za grosze by tu robił
zdjecie uzytkownika
nowajestemtu - 2015-02-10 08:32:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam propozycję pracy w centrali w Poznaniu stanowisko ds umów. Naczytałam się dużo złych opinii. Proszę pomóżcie mi podjąć decyzję, czy mam ją przyjąć. Mam dzień na podjecie decyzji
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-02-18 03:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@nowajestemtu, a przeszłas juz jakis proces rekrutacji i zaproponowali Ci współpracę? Czy dopiero wszystko jest przed Tobą? Jeśli to pierwsze, to możesz napisac kilka słów jak wyglądały rozmowy rekrutacyjne, kto je prowadził, ile było etapów, o co Cię orientacyjnie pytali? Z góry dzieki za pomoc, pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
pit i pat - 2015-02-27 20:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca na (miksie) tylko na przeczekanie jeśli masz trochę "oleju w głowie" poszukaj sobie czegoś innego aczkolwiek są tacy co by się dali "pociąć" za miks w żabce
zdjecie uzytkownika
Koleś - 2015-03-03 18:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma nic gorszego jak MIX w Żabce. Umowa zlecenie z firmą zewnętrzną, a Ty jesteś zwykłym chłopcem na posyłki. Masz być w pracy wtedy kiedy dostaniesz sms, i robisz tak długo jak pozwolą Ci pójść do domu. Płacone masz za tony i nigdy nie wiesz ile ton zrobiłeś. Praca tylko na przeczekanie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Żabka Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Żabka Polska?
Zadaj pytanie