Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Żabka Polska sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
Global Inkaso - 2014-04-29 10:37:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Global Inkaso


Telefon:
+48 608 691 334
+48 71 79 66 000
E-mail:
globalinkaso@globalinkaso.pl
Internet:
www.globalinkaso.pl
zdjecie uzytkownika
amiko - 2014-05-01 18:15:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,a co sądzicie o ochronie Pewność ,bo jak dla mnie to wielka pomyłka ...dowódca do bani zero organizacji ..Pani która dzisiaj była na nocce została na dniówce hahaha 24 h i przyprowadziła sobie siostrę do Towarzystwa żenada a gdzie pracownicy ,ja bym wymienił połowę tej chorej ekipy...
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-05-01 18:21:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zgadzam się z tym całkowicie ,dowódca totalna pomyłka, kto ja wybrał ,zauważyłam dzisiaj nową osobę w Pewności ,a tu siostra, nieźle ...a gdzie reszta ekipy ??? na majówce się bawi :)
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-05-01 18:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-05-01 18:21:06]:
oooo,w końcu ktoś odważył się napisać o ochronach w żabce :P pozdrawiam i zgadzam się z Tym co piszecie
zdjecie uzytkownika
Zamik - 2014-05-16 00:04:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ochronach? Pierwsze słyszę, żeby w żabce była jakaś ochrona... do tej pory złodziejstwo było tam na porządku dziennym.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-06-02 20:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) ochrona jest ok,może nie wszyscy,Pan który ma władzę nad ochroną powinien się zastanowić nad tym jak postępuje,bo sam nie jest w porządku.
zdjecie uzytkownika
Zamik - 2014-06-03 08:33:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To może trzeba z nim jakoś podjąć dyskusję na interesujące tematy. Bo samo to się nigdy nie wyjaśnia, a czas nawarstwia problemy.
zdjecie uzytkownika
Zamik - 2014-06-03 08:34:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To może trzeba z nim jakoś podjąć dyskusję na interesujące tematy. Bo samo to się nigdy nie wyjaśnia, a czas nawarstwia problemy.
zdjecie uzytkownika
Krzycho - 2014-06-03 18:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zamik - 2014-06-03 08:34:42]:
tu nie ma o czym dyskutować,a dlaczego..już wyjaśniam ,otóż Pan i władca nie słucha to co się do niego mówi i tak jest na porządku dziennym.
zdjecie uzytkownika
tłuścioch - 2014-06-15 00:24:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Podsumowując: wszystkim jest źle, jeden kierownik umarł na raka, kierownika magazynu zdegradowali, kierownika od mikserów wyje... za wałki. Jeszcze chyba tylko ten stolec tam siedzi...? Może to jest jakiś zator na grubym jelicie?
zdjecie uzytkownika
ewcia - 2014-07-15 15:02:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wie ktos moze jaki jest nr gg do zabki w plewiskach?
zdjecie uzytkownika
pracownik retrack - 2014-08-12 18:27:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam wszystkich nawet ( tych i z tamtych mikserów przyjezdnych ) tylko niech nie piszą że warszawiakom się nie chce pracować gdyby kolega np: mikser z Tych miał do zapłacenia czynszu za mieszkanie 850 zł + dzieci w wieku szkolnym to ciekaw jestem czy pracował by za 1800zł ( a tak to wynajmuje cały domek w Nadarzynie i mieszkają po 10 osób) jeśli obiecują np: P kierownik Mariusz 5 dni pracy po prostu złote góry będzie wam obiecywał żebyście choć na chwilę przyszli załatać dziurę , uwierzcie nie ma tam świąt tylko zapier... , a jak się już zdecydujecie żeby spróbować to czytajcie wszystko nawet te aneksy co wam będą podsuwać po prostu zgroza że tak traktują pracowników [ operator - 2014-01-05 12:38:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo dobra firma.
socjal, kierownictwo ok ale ludzie zawsze narzekaja
2600 na poczatek plus premia po 3 mies. ] nie wierzcie totalna bzdura pracowałem tam i szczerze z całego serducha nie polecam ,może jak by zmieniło się kierownictwo i wielki p.dyrektor który nie potrafi powiedzieć Dzień dobry tylko pracowników ma głęboko w d...e to może by się dużo zmieniło

OGÓLNIE NIE POLECAM TEGO MAGAZYNU ŻABKI CZY JAK TAM MÓWIĄ FRESZ W NADARZYNIE
zdjecie uzytkownika
raziel - 2014-09-01 21:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik retrack - 2014-08-12 18:27:38]:
Ty głupku a gdzie wiecej zarobisz. Idz na budowa to zobaczysz co to znaczy robota. Albo bnajlepiej na produkcje za najnizsza krajowa. Macie ludzie cos z glowa. Niechce wam sie rpacowac chcecie siedziec w domu i maja wam za daromo placic. Bez przesady praca w zabce nie jest az tak ciezka jak co niektorzy wypisuja.
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-09-01 21:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [raziel - 2014-09-01 21:10:57]:
a ty kim jestes synem bernata
zdjecie uzytkownika
pracownik retrack - 2014-09-05 08:15:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [raziel - 2014-09-01 21:10:57]:
Bzdury to ty wypisujesz ,jesteś chyba przydupasem kierownika i tak piszesz bo nie macie ludzi do pracy a tak jest .........................i w takich molochach spożywczych będzie wyzysk dopóki nie będą płacić podatku w Polsce
zdjecie uzytkownika
sławomir - 2014-09-05 14:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a gdzie jest takk źle ? na miksie ? a czemu nie ma ludzi
zdjecie uzytkownika
BYŁA AJENTKA - 2014-09-15 10:21:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mała - 2014-03-04 11:41:04]:
MOTTEM FIRMY POWINNO BYĆ :

*CHCESZ STRACIĆ WSZYSTKO A NAWET JESZCZE WIĘCEJ?
ZOSTAŃ AJENTEM ŻABKI :)*

OCENA OGÓLNA?
*MNIEJ NIŻ 0
zdjecie uzytkownika
Wróbel odam jutro - 2014-10-02 02:24:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A co myslicie o wrobelkach wszym ulubionym kolega chciałem zaznaczać ze nie warto im pozyczac czego kolwiek bo nieodyskacie bo to zakaly a kto to zrobil to zapraszamy do Skórzewa ps worobel mam zamiar wyjechac za granice wiec nie dajcie mu ani jednego dnia więcej na odanie siana
zdjecie uzytkownika
ajent? - 2014-10-20 16:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chyba się zdecyduje na bycie ajentem frehsmarketu albo żabki. orientujecie się może czy to ggra warta świeczki w takim mieście jak Warszawa? powiem szczerze, że odłozźyłem fundusze i miałem sam otworzyć sklep ale chyba pod jakąś marką będzie łatwiej uzyskać zyski, bo lduzie chętniej przychodza do marki niżdo sklepu nieznanego. Zgadzacie się ze mną?
zdjecie uzytkownika
ajent - 2014-10-24 14:23:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sobkowiak & Garbus
zdjecie uzytkownika
Dekret - 2014-10-29 22:24:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ajent? - 2014-10-20 16:18:38]:
Jak chcesz zalożyć własny biznes to załóz, ewentualnie pod szyldemkrajowej sieci, która daje normalne zarobki, towary, które ludzie chcą kupować (poza fajkami i browarem) a biznes jest Twój i możesz go aktywnie rozwijać.
Żabka to marnowanie kasy, czasu, nerwów i własnego potencjału, biznes dla idiotów, którzy sami nie potrafią. Na tym nie zarobisz.

Generalnie wszystko zależy co będziesz sprzedawał i gdzie, ale Żabka jest najgorszym wyborem.
zdjecie uzytkownika
Skończony - 2014-10-30 16:15:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BEZROBOTNY MACIEK SZUKA PRACY

DZWOŃ 000 000 000
zdjecie uzytkownika
skonczone juz i skonczony jest - 2014-10-30 18:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
audi a8 4.2 1998 r
7600zl
dzwoncie mikserzy 513 280 644
bo was zwolnie i juz nie bede wymazywal z profilu swojego tych postow ;-)
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-09
Żródło: Gowork.pl
Warszawa
(mazowieckie)
Żabka Polska sp. z o.o. to 15 lat doświadczenia w handlu detalicznym, blisko 3400 sklepów Żabka i Freshmarket w 70% miejscowości w całej Polsce, ponad 1500000 Klientów każdego dnia. Wspólnie tworzymy największą sieć sklepów typu convenience w Polsce. Dołącz do Nas na stanowisku: Ajent sklepu Freshmarket Miejsce pracy: Warszawa Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za prowadzenie działalności handlowej w sklep
zdjecie uzytkownika
ole - 2014-10-30 19:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A my na magazynie mamy dzisiaj gościa zgadnijcie kto to ?
zdjecie uzytkownika
odp - 2014-10-30 19:08:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie maciek kanalizą przyszedł i w kiblu siedzi
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Żabka Polska sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x