Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Żabka Polska sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Żabka Polska sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
odpowiedź - 2014-12-06 17:23:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1-1600 zarobisz na początek 2-8000 to był rekord 3-kilka razy w tygodniu ciężka praca nie dla wszyskich 4- niczego sie nie boimy 5- w godzinach wieczorno-nocnych bo tak pracujemy 6-szkolenie jest 2 dni za darmo faktycznie itd.td. więcej odp. nie będzie bo pytanie mnie zirytowało
zdjecie uzytkownika
do odpowiedź - 2014-12-06 22:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego zatrudniacie ludzi na czarno? Jak sam przyznałeś 2 dni za darmo się pracuje (czyli to jest na czarno). Czy CBŚ i CBA było już w tym magazynie? Może dlatego nie można wejść na teren bez pozwolenia?
zdjecie uzytkownika
hapacz - 2014-12-06 22:24:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wpuść sobie CBA i CBŚ do głowy to może ocalisz resztki rozumu co za KLAUN!!!!!
zdjecie uzytkownika
do hapacz - 2014-12-06 22:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Boisz się czegoś? Bo w twojej wypowiedzi widzę strach i przerażenie.
zdjecie uzytkownika
Zenon - 2014-12-08 11:38:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dlaczego negatywne komentarze są usuwane na tej stronie?
zdjecie uzytkownika
*** - 2014-12-16 18:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [next - 2014-11-25 15:41:46]:
czysta prawda...nic dodać nic ująć
zdjecie uzytkownika
*** - 2014-12-16 18:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [pytanie - 2014-12-06 15:38:01]:
autor jesteś tak płytki że zadajesz takie głupie pytanie czy czytać nie umiesz?...jak najdalej do Żabki
zdjecie uzytkownika
888 - 2014-12-16 18:03:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zenon - 2014-12-08 11:38:30]:
BO PRAWDA BOLI...
zdjecie uzytkownika
000 - 2014-12-16 18:10:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [next to to - 2014-12-03 23:03:35]:
CO Was czeka w Żabce (KOREKTA):
- super atmosfera - LUZIK ATMOSFERA - każdy robi kiedy i co chce
- luzik - patrz wyżej
- totalny, własny kontroling nad czasem - HR tylko z nazwy (sam jesteś sobie HR owcem. tz. czuwasz nas swoim czasem, zanosisz urlop kiedy chcesz, idziesz kiedy chcesz czasem bez wiedzy przełożonego)
- dobra wypłata - TYLKO ZARZĄD
- przerwa na sen w czasie pracy - PEŁEN LUZIK NAWET BIUROWI MOGĄ SOBIE OD CZASU DO CZASU POSPAĆ
- czułe kierownictwo - NA SWOIM PUNKCIE KIEROWNICTWO TYLKO Z NAZWY ZERO KOMPETENCJI
- ciepła woda - hahaah
- równa podłoga - w nowym biurowcu napewno
- wizyta u psychologa - WYMAGANA JUŻ PRZED PODJĘCIEM PRACY
zdjecie uzytkownika
888 - 2014-12-16 20:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahahaha....przestroga dla wszystkich aplikujących....obiecanki cacanki....gdyby było tak dobrze to nie byłoby takiej rotacji....
a oto co znajdziemy w ogłoszeniu firmy:
Pracę w dynamicznie rozwijającej się Spółce,
Ciekawą ścieżkę rozwoju,
Atrakcyjne warunki wynagrodzenia,
Bogaty pakiet socjalny,
Narzędzia niezbędne do wykonywania pracy.
zdjecie uzytkownika
ser - 2014-12-18 13:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [888 - 2014-12-16 20:52:15]:
można np zgubic kilka zgrzewek wody i zgrzewke piwa (czasem to pół palety albo lepiej) obok palarni i nie zauważyć
zdjecie uzytkownika
ntpkt - 2014-12-20 16:33:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może ktoś powiedzieć ile płacone jest od tony i ile czasu zajmuje zebranie tony?
zdjecie uzytkownika
kopect - 2014-12-20 19:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ntpkt - 2014-12-20 16:33:58]:
problem z poruszaniem sie po forum? juz 1000 razy bylo pisane,co za tuk
zdjecie uzytkownika
tychy - 2014-12-22 13:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a w Poznaniu tez dostaliscie te smieszne bony na świeta tylko do wykorzystania w żabce ?
zdjecie uzytkownika
wjwjjw - 2014-12-22 15:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tychy - 2014-12-22 13:30:50]:
pogarda dla pracownika zysk firmy
zdjecie uzytkownika
tymek - 2014-12-23 22:56:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam ale można sobie nogi połamać. Jak normy nie wyrobisz na zmianie to pracujesz za darmo. Jednak nie wiesz czy robisz dobrze, czy źle. Dowiadujesz się o tym przy wypłacie.
zdjecie uzytkownika
do mikserow - 2014-12-25 10:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skotarek zwykly zlodziej
zdjecie uzytkownika
KLAUN - 2014-12-28 20:20:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"do tymek" PAJACU! nie pisz bzdur! Tam jest jak w cyrku i nikt nie przestrzega przepisów BHP! Na jednej nodze to w biurze pracujesz lub jako pracownik Żabki, a jako PICKER musisz zapi@r@lać! Więc nie pisz bzdur PAJACU!
zdjecie uzytkownika
syf - 2014-12-29 12:53:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dokładnie CYRK praca na przeczekanie zapi@rdol to mało powiedziane niektórzy naćpani na fecie by zrobić wiecęj palet ..... masakra
zdjecie uzytkownika
aleksandra - 2014-12-30 13:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
warto zostać ajentem? są ogłoszenia na portalach z pracą i się zastanawiam. trzeba mieć kasę na otwarcie biznesu? uczciwie się z tobą rozliczają? jest jakaś kwota gwarantowana? starczy aby dać pracownikom przyzwoicie zarobić a i by dla mnie coś więcej niż najniższa krajowa zostało?
zdjecie uzytkownika
zaba - 2014-12-31 00:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdzie są bony???????
zdjecie uzytkownika
prac - 2014-12-31 18:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zaba - 2014-12-31 00:29:07]:
cios ponizej pasa a gdzie nasz socjal
zdjecie uzytkownika
fresh market - 2015-01-09 21:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fresh i zabka to jedno wielkie (usunięte przez administratora) mialam sklep fresh market wjebalam w niego kase zrobilam soboie dlugi wzbogacilam skurwysynow z poznania i na tym sie skonczylo
nie otwierajcie tego syfu to jest gorsze niz szambo gowno jest lepswze niz ta siecowwka
zdjecie uzytkownika
kaska - 2015-01-09 21:57:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fresh market - 2015-01-09 21:41:24]:
ja tam kupujem ,ostatnim czasem kupujem rybke w olejku roslinnym i byla swieza niczym bułki z piekarni na rogu ,wszystko co kupujem w opakowaniach nawet zbiorczych zaslugujem na ocene pozytywna z malym minusikiem dlatego ze siegac wysoko na polke trzeba a dosc niskiego wzrostu jestem . powinni tam jakies podnozki w tych zabkach stawiac zeby takie kobitki niskie mogly bez problemu siegac nie wspinajac sie na piętach
zdjecie uzytkownika
g - 2015-01-11 01:13:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko zależy od tego na jakiego Ajenta trafisz, w miejscu gdzie mieszkam na osiedlu jest żabka i pracujce dziewczyny są normalnie zatrudnione na umowę o pracę na cały etat, na rękę mają ponad 1600zł. pracując od Poniedziałku do Piątku, Sobota i Niedziela ( za te dni mają wolne w tygodniu). W świeta jak chcą iść do pracy mają 3 razy więcej placone od normalnej dniówki. Ja natomiast nie miałam tyle szczęscia trafiłam okropnie, smieciówka nie umowa, chociaż pracuje cały etat, brak personelu na sklepie, wynagrodzenie poznizej 1000zł za 25 dni przepracowanych, do tego zniszczone zdrowie i psychika.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Żabka Polska sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Żabka Polska sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x