Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Żabka Polska

Opinie o Żabka Polska

Pracowałeś w firmie Żabka Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
waluś - 2015-03-21 16:35:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No mikserzy teraz to dopiero będziecie dym..a.ni bez wazeliny jak wam wprowadzą za pozycję u góry w biurze już zacierają ręce jak to wejdzie zyski będą spore bo jak wiadomo na poprzedniej próbie "od pozycji" zdecydowana większość mikserów była w plecy i to sporo, no ale czego nie robi się dla ŻABCI
zdjecie uzytkownika
kamil - 2015-03-21 20:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oczywiscie ze sammy ma racje !! wielopaki sie oplacaja a wy tylko potraficie narzekac
zdjecie uzytkownika
nitro - 2015-03-24 13:18:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadza się przy testowaniu "od pozycji" gybym miał płacone od pozycji, a nie od tony to w 2 dni byłem stratny 70 pln a takich osób było pełno czyli przy 20 dniach pracy zamiast 3000pln jestem wplecy tzn oszukano mnie na 700 pln ZŁOTE CZASY W ŻABCE DOBIEGŁY KOŃCA
zdjecie uzytkownika
lech - 2015-04-01 15:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Armia roboli z Ukrainy już czeka w pogotowiu
zdjecie uzytkownika
999OK - 2015-04-12 10:47:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaz tego co wiem to straszne kradzieże są magazynach chodzi o dystrybucje w Tychach -pomiędzy osobami przyjmującymi protokoły rozbieżności od kierowców i ajentów a osobami przyjmującymi to- a konkretnie chodzi o kierowcę P.W i ajentów żabki żywiec i te strony.
zdjecie uzytkownika
BRRRR - 2015-04-12 12:54:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lech - 2015-04-01 15:24:26]:
NO I TE WYPŁATY 14 KAŻDEGO MIESIĄCA
zdjecie uzytkownika
czech - 2015-04-17 10:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to przecież 2tygodnie przed 30 :)
zdjecie uzytkownika
pierre - 2015-04-18 00:03:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czech - 2015-04-17 10:44:10]:
hej, jeśli jesteście dalej zainteresowani pracą w żabce to polecam zatrudnienie jako ajent sklepu. To jedyna opcja , żeby tutaj się czegoś dorobić ...
zdjecie uzytkownika
PRACA - 2015-04-20 11:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zatrudnienie w magazynie w Nadarzynie: magazyn@logart.com.pl.
zdjecie uzytkownika
kolo - 2015-04-22 20:29:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czech - 2015-04-17 10:44:10]:
jakiego 14 normalnie mają byc wypłaty tak jak były
zdjecie uzytkownika
Śpiący - 2015-04-23 12:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ponoć każdy pracownik na Wielkanoc dostał po jajku... metalowym prętem :)
zdjecie uzytkownika
piklo - 2015-05-05 15:41:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma Żabka Polska sp.z.o.o. na tą chwilę ma do zaoferowania wiele miejsc pracy takich jak zarzadzanie sklepem w Łodzi, Wieluniu, Tarczynie, Pajęcznie i Zduńskiej Woli czy też menedżer sklepu Fresh Market we Wrocławiu, a także jako ajent sklepu w Warszawie, Gnieznie, Kostrzynie, Ostrowie Wielkopolskim, Pleszewie, Luboniu, Śremie, Wrocławiu, Sieradzu, Katowicach, Pabianicach i Łomiankach
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-05-19 13:31:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ja mogę powiedzieć o Firmie Żabka Polska Sp. Z O.O.
Firma która wykorzystuje ludzi czy to pracowników których zatrudnia bezpośrednio do Siebie, czy to Firmy zewnętrzne (MIKS. Osoby które prowadzą działalności współpracują z żabką do przygotowania towaru to te osoby żerują na tonażu pracowników którzy u nich pracują. A tonaże które wam wywieszają tez nie zgadzają się dokładnie bo program magazynowy nie liczy aż tak dokładnie i też nie wszystkie produkty mają wpisaną wagę w opis), Czy to ajenci sklepów (Bardzo Często Ajenci zostają z długami bo sklep jest nie rentowny a tego nie powiedzą przy przyjmowaniu na ajenta). Bardzo często do Żabki zatrudnia się ludzi po znajomości (Znam Kilka takich przypadków z Centrum Logistycznego w Nadarzynie).
System premiowy kwartalny ale żeby dostać premie to musiał by ktoś tam pracować 24/7.
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2015-05-30 15:26:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nawet ukraincy uciekają z magazynu w Plewiskach.Co miesiąc nowe zarządzenia na lepsze,ale nie dla przeciętnego pracownika tylko dla firmy. Coraz więcej obowiązków za które i tak się nie dostaje wynagrodzenia.Biuro traktuje pracowników jak śmieci ,przypisywanie lepszych zleceń po znajomości na porządku dziennym.Niby mixer zatrudniony przez pod wykonawce,ale i tak magazynie przydziela im obowiązki za które nie otrzymuje zapłaty między innymi prace porządkowe
zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-06-01 23:12:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [oszukany - 2015-05-30 15:26:52]:
teraz beda chinczycy i murzyni
zdjecie uzytkownika
zoe - 2015-06-05 03:16:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bolo - 2015-06-01 23:12:04]:
spokojne do pracy w żabce jeszcze spokojnie uda im się ściągnąć kolejnych pracowników z Polski. Choć po za samymi sprzedawcami w sklepach to żabce zależy chyba w tej chwili najbardziej a ajentach sklepów w mniejszych miejscowościach gdzie wiedzą , że jest jeszcze sporo kasy do zgarniecia. a czy warto...
zdjecie uzytkownika
dzimi - 2015-06-05 19:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [zoe - 2015-06-05 03:16:19]:
skonczą sie umowy smieciowe stachu otworzy oczy
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2015-06-17 12:38:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. chciałem przyjsc na miks pracowac lecz naczytalem sie tych komentarzy i nie wiem co myslec o tym ? ile sie zarabia czy umowe dostane normalna czy na czarno ? 8h dzienie czy dluzej jakis sojcal ,szkolenia ? generalnie jak pytalem dwóch znajomków to odradzają ,mowia zeby omijac żabke szerokim łukiem ... jak jest prawda . dzieki i pozdro
zdjecie uzytkownika
Ożeh - 2015-06-17 15:52:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchaj ziomków..
zdjecie uzytkownika
tiktak - 2015-06-19 16:18:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poczytaj sobie forum ogólnie idzie zarobić ale trzeba się narobić zarobki od 1500 ale tyle zarabiają nowi lub leniwi przez 3000 do 4500 praca dla sprawnych fizycznie warto spróbować i tyle
zdjecie uzytkownika
skonieczny - 2015-06-20 20:55:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tiktak - 2015-06-19 16:18:45]:
400 umowa reszta koperta czy to jest uczciwe a gdzie bedziesz szukał lat do emerytury
zdjecie uzytkownika
wlkp - 2015-06-20 22:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jaka emerutura jak sobie do skarpety nie schowasz to dostaniesz 600 pln powodzenia
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2015-06-22 19:28:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie opamiętajcie się . Uciekać od pomysłu pracy w Żabce w Tychach.Szok,praca jako mixer kompletnie na czarno bez umowy a jeżeli chodzi o magazyn to zatrudniają przez agencje pracy Micros która nie płaci a Żabka ma to gdzieś.Odsyłam do informacji o mocrosie na internecie huczy o tej agencji!!!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Przebieg rekrutacji: Witam wszsytkich!!!! W kocnu powiedzialem dosc i postanowilem nagrac jak wyglada cala praca w firmie, dla chetnych zapraszam do sluchania i samooceny , www.prawda.5x.pl badz http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418 NIECH KAZDY SIE DOWIE JAK JEST W WASZEJ FIRMIE !!!
Pytania: Przebieg rekrutacji: Witam wszsytkich!!!! W kocnu powiedzialem dosc i postanowilem nagrac jak wyglada cala praca w firmie, dla chetnych zapraszam do sluchania i samooceny , www.prawda.5x.pl badz http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418 NIECH KAZDY SIE DOWIE JAK JEST W WASZEJ FIRMIE !!!
zdjecie uzytkownika
wrocek - 2015-06-24 13:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszyscy co tak marudzą albo szukają super pracy niech się zwolnią Amozon czeka za niecałe 2000 albo do prywaciarza za 1750 brutto zobaczcie w swoje cv jakie macie wykształcenie albo doświadczenie że macie takie wymagania
zdjecie uzytkownika
olaf 80 - 2015-06-25 14:26:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)

witam

procedura tej firmy jest z kosmosu jak wszystkie firmy prowadzom tak działalnośc to pożal sie boże ,oszukujom na wszystkim a przeda wszystki kto widział zeby płacić vat za żabke,niezle musieli dać w łape urzędowi skarbowemu,jerzeli ktoś chce w przyszłości prowadzić sklep żabka odradzam lepiej coś na własnom renke oszuści jeszcze raz oszusci.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Żabka Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Żabka Polska?
Zadaj pytanie
alert