Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Żabka Polska

Opinie o Żabka Polska

Pracowałeś w firmie Żabka Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
koles20 - 2015-09-22 18:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ratunkiem azeby uniknac rotacji na magazynach zabkowych sa weksle na np 10 000zł. pracownik nie dostawałby za błedy co mc tylko jakby chciał odejsc okazało by sie ze jest winny po roku pracy np 8 tys za błędy. Kadra jak by była szczesliwa z doswiadczonego pracownika ktory musi zostac zeby odpracowac błędy na nastepny rok hahhah
zdjecie uzytkownika
ziomek - 2015-09-22 19:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zabka i tak Jest na widelcu po Ksiazce ktora niedawno sie Pojawiła....
zdjecie uzytkownika
migot - 2015-09-24 16:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktos dostanie wykaz błedów za mc, niech sie spyta zeby podano mu numery zlecen "Pa" do błedów, może to byc mały problem dla nich:P
zdjecie uzytkownika
76t - 2015-10-03 23:13:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czy wiecie ale swego czasu w firmie ŻABKA POLSKA SP. Z O.O. prowadzili rekrutację na całkiem sporo stanowisk, między innymi ajenta sklepu, kasjera- sprzedawcy, osoby do prowadzenia sklepu w Warszawie, Płocku i Świnoujściu, ciekawe czy w najbliższym czasie będą znów poszukiwać nowych pracowników..
zdjecie uzytkownika
SŁAWEK - 2015-10-08 20:44:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam te wasze komentarze i zastanawiam się o co Wam chodzi moi drodzy ? Przecież tu jest wspaniale, przez te lata tak się rozwinłem, douczyłem i wreszcie zrozumiałem, że Żabka jest tylko jedna.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-10-11 12:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polskie Młyny
zdjecie uzytkownika
kolo - 2015-10-13 21:13:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile można zarobić w żabce jako kontroler jakości? i jakie są warunki? Pilne
zdjecie uzytkownika
seku - 2015-10-20 12:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kolo - 2015-10-13 21:13:02]:
To zależy z jakim liderem się dogadasz ,to nie żadna tajemnica :)
zdjecie uzytkownika
? - 2015-10-20 22:58:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaki jest numer gg dla mikserów?
zdjecie uzytkownika
żaba - 2015-11-03 02:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@seku to nie chodzi o to, żeby się z kimś dogadac albo nie, wazne jest to jak dobrze robisz sowja prace. Słyszałem, ze jak ktoś ma na podobnym poziomie zaorbki to patrząc też na efektywnośc i potem przyznają premie. W zabce tez mają wprowadzić ocenę od klientów tak jak jest to w biedronce teraz, fajny pomysł!
zdjecie uzytkownika
sławe - 2015-11-15 17:13:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRZYSZEDŁ CZAS ABY SIĘ POŻEGNAĆ TO TYLU LATACH... DZIĘKUJE WAM MOI PRZYJACIELE ZA WSPARCIE I POMOC PODCZAS NASZEJ WSPÓLNEJ PRACY NA MAGAZYNIE. BĘDĘ TESKNIŁ ZA WAMI. SPECJALNE POZDROWIENIA DLA ARTURA. p.s. kocham. buziaczki ...
zdjecie uzytkownika
rysio - 2015-11-15 20:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja widziałem, że mają oferty pracy nie tylko na ajentów sklepu freshmarket, ale również żabka. Oczekują gotowości do prowadzenia własnej działalności gospodarczej i podstawowej znajomości obsługi komputera, ale zapewniają wsparcie marketingowe i możliwość rozwoju zawodowego, więc raczej nie tak źle.
zdjecie uzytkownika
Durszlak - 2015-11-17 14:15:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wieżysz w to? Tam w biórze nawet cienko przędą..
zdjecie uzytkownika
127 - 2015-11-18 00:18:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mi się wydaje, że żabce całkiem nieźle się powodzi, bo co chwilę nowe punkty się otwierają, super, że dają pracę tylu polakom
zdjecie uzytkownika
tumor - 2015-11-20 03:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja sie zastanawiam, czy nie zostac ajentem, ale nie wiem czy dam rade finansowo. Lokal niby mam, ale ile kosztuje zatowarowanie takiej żabki?
zdjecie uzytkownika
paczel - 2015-11-22 11:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwykle pracownicy żabek nie są zadowoleni ze swojej pracy nie mówiąc o tym, że często zmuszają pracowników do przychodzenia do pracy np. w święta
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-11-29 15:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ajenci to ludzie brani z ulicy. Patologia zwykla. Dawaja ci podpisac oswiadczenie majatkowe, jak juz podpiszesz - gwozdz do trumny. Czyhaja na blad pracownika i potem oskarza cie o dlug 5 tys ze niby narobilas na sklepie. A tym samym zreperujesz im wlasny budzet.
zdjecie uzytkownika
e zabka pl - 2015-12-01 19:35:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga jest praca lepsza lepiej płatna poza zielonym potworem
zdjecie uzytkownika
zaka - 2015-12-02 15:28:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale mimo wszystko, jest sporo punktow, wiec zawsze to praca dla wielu osob w malym sklepie, a nie jakims supermarkecie, a firma daje mozliwosc wsparcia marketingowego
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2015-12-05 00:35:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ala X - 2015-09-03 17:52:04]:
stary, sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Jeżeli przerzucisz 10 ton to zgarniesz 200zł, jeżeli 100 to 2000zł. Wyobraź sobie jakie mogą być na takie sklepy zamówienia? 2 palety/dzień. I po ile pakujesz dla jednego sklepu? 1 paczke takich parówek, dwie takich. Jebania sie jak ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
arar - 2015-12-12 18:32:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znajomy pracuje na magazynie z produktami, które trafiają do żabki. Wyciąga spore pieniądze, pracuje w systemie trzyzmianowym, po 8, maksymalnie 10 h. Praca w samym sklepie też najgorsza nie jest. Nie ma co narzekać ludzie.
zdjecie uzytkownika
Dominika - 2015-12-15 10:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tumor - 2015-11-20 03:26:57]:
Jeżeli masz ochotę zostać ajentem żabci to coś Ci opowiem. Jestem byłym ajentem. Na początku jest wszystko pięknie ładnie. Później zaczynają się schody. Traktują Cię jak białego murzyna. Masz zapierdalac i siedzieć cicho, a jak zaczniesz się wychylac i za dużo wiedzieć to cię tak zgnoja że odechciewa Ci się wszystkiego. Zostaniesz z długami, które będziesz spłacać kolejne 10 lat i pamiętaj trzeba podpisać weksel in blanco razem z dwoma żyrantami wiec możesz pociągnąć na dno jeszcze kogoś. Przemysl to bardzo mocno. Ja po 2 latach współpracy odradzam z całego serca wszystkim, którzy chcą się wepchnac w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Znajdź sobie lepiej prace normalna i żyj spokojnie. Pozdrawiam Dominika
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-12-16 22:47:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paczel - 2015-11-22 11:25:52]:
To fakt pracownicy traktowani są okropnie -wyzyskiwani i nie ma co się dziwić odwdzięczają im się tym samym -bo ajenci tak samo są traktowani przez Żabkę.
zdjecie uzytkownika
karo - 2015-12-27 22:22:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie nie w kazdym sklepie tak jest, trzeba pamietac ze wiele zalezy od osbo od zespołu jaki panuje w nim klimat, wiec warto dbać o dobra atmosferę by wszyscy byli zadowoleni
zdjecie uzytkownika
kapeć&investments - 2015-12-28 14:29:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak szkoda ze SKOTAS juz nie robi ,a Sopel i Jakowić dwie zaganiary łapy zacierają . Czy naprawdę nikt nie widzi co tam sie dzieje ????
Kamila dalej działa pod przykryciem ?! Chyba dyrekcja powinna okulary przeczyścić !!!
zdjecie uzytkownika
lucjan - 2015-12-29 21:14:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Magazyn żabki to jeden wielki syf dyrektor który ma wszystko w d-u-pie (miks ma wyjechać) liderzy banda cieci i mikserzy którzy zapierda-l-a-j-ą jak murzyni
zdjecie uzytkownika
żabika - 2015-12-30 01:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz to wszędzie ś ado nch oferty pracy i jako ajent nawet co mnie zdziwiło, bo tutaj nie ma zadncyh prawie konkretów niz wiecej nie wiadomo tylko kontakt dali.
zdjecie uzytkownika
Ojczyzna-polszczyzna - 2015-12-30 09:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [żabika - 2015-12-30 01:31:32]:
Naucz się najpierw , poprawnie składać zdania !!!

Tępak /tępaczka
zdjecie uzytkownika
łuki - 2016-01-01 14:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja się zastanawiam, czy taki ajent ma z tego duże przychody. Na pewno płaci procent czy ustaloną stawkę Żabce za markę, ale ciekawe ile można zarobić.
zdjecie uzytkownika
abradab - 2016-01-06 18:31:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Broker - 2015-07-17 23:29:11]:
Oprócz brudnych uchodźców z ukrainy którzy tam miksują to jest całkiem spoko.
zdjecie uzytkownika
tyyt - 2016-01-06 21:34:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@łuki wiesz co teraz oprocz oferty na stanowisko ajenta mozna aplikowac na stanowiko specjalsity do spraw wyposazenia sklepow czy partnera do spraw szkoleń
zdjecie uzytkownika
lkj - 2016-01-09 00:52:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znalalzem jedna najnowsza oferte pracy ktora wlasnie wstawila Żabka Polska sp. z o.o. a mianowicie na stanowisko partnera do spraw rekrutacji w Poznaniu
zdjecie uzytkownika
robert - 2016-01-11 12:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@lkj ale też wydaje mi się, że u nich spokojnie można na tym stanowiku zarabić powyzej 3 tys., a na pewno też ciekawa oferta jest jako Specjalista ds. wyposażenia sklepów.
zdjecie uzytkownika
karo - 2016-01-13 15:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawa z pewnościa, ale musisz się troche znać na tym stanowisku miec doswiadczenie w kierowaniu zespołem, sklepy zatrudniają obecnie wiele pracowników gdyz żabki otwierają sie teraz jak grzyby po deszczu,oferują czasem duzo tansze produkty niz w markecie
zdjecie uzytkownika
mark - 2016-01-15 12:35:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Generalnie jestem jakoś uprzedzony do żabki po jednej rekrutacji.

Wyglądało to mniej więcej tak- rekruter spóźnił się z 15 minut, zadawał mi pytania, podczas kiedy odpowiadałem na jedno, odebrał sobie telefon i zaczął rozmawiać. Potem dostałem testy na komputerze, na które dostałem 45 min, po 15 minutach rekruter wrócił i spytał czy skończyłem, powiedziałem że nie, on popatrzył (nie wiem za bardzo nawet na co) i powiedział że to starczy. Okazało się że czeka kolejna osoba i musieli zagęścić.
Za bardzo nie wiem o co chodziło z tą rekrutacją ale było to dla mnie dużym szokiem że firma na bądź co bądź poważne stanowisko rekrutuje w ten sposób.
zdjecie uzytkownika
kulfon - 2016-01-15 18:42:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mark nie ma co oceniać po samej rozmowie rekrutacyjnej, może trafiłeś na zapracowanego rekrutera. Ja aplikowałem na specjalistę PR, oferują umowę o pracę i wybrane benefity
zdjecie uzytkownika
muler - 2016-01-17 13:44:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam !!!!!!! nie prawdziwe oferty zarobku !!!
zdjecie uzytkownika
gusik - 2016-01-17 21:50:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mark ogólnie rzecz biorąc nie ma obaw o tą firmę, jeśli jesteś zwykłym sprzedawcą to masz umowę zlecenie i zarobki w graniach 1500 złotych netto, no ale są też inne opcje.
zdjecie uzytkownika
key - 2016-01-19 21:51:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gusik umowa zlecenia też ma swoje plusy, bo przecież też są odprowadzane składki. 1500zł to pewnie zwykła podstawa zarobków, a realnie dostaje się wyżej.
zdjecie uzytkownika
Aloper - 2016-01-21 01:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda to ze liderzy mixu zarabiają po 10 tys na głowę? Coś mi się wierzyć nie chce
zdjecie uzytkownika
zniewolony robol - 2016-01-21 16:51:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aloper - 2016-01-21 01:43:44]:
No tak ,łatwo to policzyć :) . Gdyby Liderzy płacili pełne zusy i za przepracowane godziny swoim robolom , to taki lider zarobiłby na nas tylko 3,5tyś max . A tak 10tyś wpada liderowi naszym kosztem,jesteśmy zwyklymi murzynami którzy dają się rolować na własną prośbę !!!! Ale co tam , ważne ze szef ma dobrze . Wiem nawet że maja cichą umowę aby przed swoimi pracownikami wiecznie narzekać ,ze niby mało zarabiają ,ze nie ma z tego pieniędzy itp . Jaka jest prawda wszyscy dobrze wiedzą ,prawie żaden sam sie nigdy nie zwolnił ,a jak został zwolniony to płakał u dyra i prosił o przywrócenie ! Czyż nie ? :-)
zdjecie uzytkownika
żaba - 2016-01-21 21:57:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno coś jest zawyżone, 10 tys to chyba jednak nie mozliwe za bardzo.. poza tym osoba odpowiedzialana za skep tego typu może do 3000 zł zaorbic na start.
zdjecie uzytkownika
Kolejorz - 2016-01-23 00:09:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [żaba - 2016-01-21 21:57:50]:
O czym ty piszesz? w jakim temacie ? Ktos sie pytał ile moze zarobić lider mixu a ty piszesz o osobie odpowiedzialnej za sklep ? Czytaj ze zrozumieniem pytanie i odpowiedz,pozniej komentuj burku.
zdjecie uzytkownika
grzesiek - 2016-01-24 20:11:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Kolejorz może odpowiedź była do innego wpisu, po co te nerwy. A co do samej Żabki, wydaje mi się, że bycie ajentem może być bardzo opłacalne i zmniejsza ryzyko wtopienia kasy, bo ludzie chcą w Żabce kupować.
zdjecie uzytkownika
grzesiek dresiek - 2016-01-25 10:36:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [grzesiek - 2016-01-24 20:11:38]:
czytaj uwaznie forum ,nie bedziesz miał wątpliwości !
zdjecie uzytkownika
Antek - 2016-01-31 19:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja jestem dość podekscytowany, bo mnie zaprosili na rozmowę kwalifikacyjną do firmy i mam ją jutro a na forum dowiedziałem się sporo i dziekuję bardzo!
zdjecie uzytkownika
Kore - 2016-02-07 04:54:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w rzabie nie jest tak źle, ja mam ciongle przypiski od szefa i dam rade zrobic z 16 na miksie w tygodniu a to jest prawie 200zł.na miesionc z 3 tysiace wychodze teraz.
zdjecie uzytkownika
cinek - 2016-02-07 11:37:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze wątpię w prawdziwość poniższego komentarza. Każdy pracownik ma jakąś tam określoną stawkę i ajenci sklepów chyba muszą się tego trzymać, tak słyszałem.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-02-08
Żródło: Gowork.pl
Warszawa
(mazowieckie)
Jesteśmy nowoczesną firmą rozwijającą ogólnopolską sieć sklepów Żabka i Freshmarket. W związku z dynamicznym rozwojem poszukujemy Kandydatów na stanowisko:   Ajent Sklepu Żabka   Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za prowadzenie działalności handlowej w sklepie Żabka.   Oczekujemy: •  Gotowości do prowadzenia własnej działalności gospodarczej •  Motywacji do pracy •  Umi
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
kopect - 2016-02-09 21:17:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [cinek - 2016-02-07 11:37:32]:
nastepny burok co pisze i nawet nie wie co pisze i na jaki temat pisze . Kore pisze o miksie a ty ajencie sklepu ,co za bufon!
zdjecie uzytkownika
Antek - 2016-02-10 11:19:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda @cinek mnie na rozmowie zaproponowali konkret, w dodatku do negocjacji, mi się wydaje, że to zależy od osób i od postrzegania swojej własnej wartości

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Żabka Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Żabka Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert