Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Żabka Polska

Pracowałeś w firmie Żabka Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
klaun - 2015-02-04 19:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pan - 2015-02-03 21:47:57]:
nie znasz go to najwiekszy błazen we firmie boi sie o swój tyłek on nawet za grosze by tu robił
zdjecie uzytkownika
nowajestemtu - 2015-02-10 08:32:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam propozycję pracy w centrali w Poznaniu stanowisko ds umów. Naczytałam się dużo złych opinii. Proszę pomóżcie mi podjąć decyzję, czy mam ją przyjąć. Mam dzień na podjecie decyzji
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-02-18 03:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@nowajestemtu, a przeszłas juz jakis proces rekrutacji i zaproponowali Ci współpracę? Czy dopiero wszystko jest przed Tobą? Jeśli to pierwsze, to możesz napisac kilka słów jak wyglądały rozmowy rekrutacyjne, kto je prowadził, ile było etapów, o co Cię orientacyjnie pytali? Z góry dzieki za pomoc, pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
pit i pat - 2015-02-27 20:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca na (miksie) tylko na przeczekanie jeśli masz trochę "oleju w głowie" poszukaj sobie czegoś innego aczkolwiek są tacy co by się dali "pociąć" za miks w żabce
zdjecie uzytkownika
Koleś - 2015-03-03 18:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma nic gorszego jak MIX w Żabce. Umowa zlecenie z firmą zewnętrzną, a Ty jesteś zwykłym chłopcem na posyłki. Masz być w pracy wtedy kiedy dostaniesz sms, i robisz tak długo jak pozwolą Ci pójść do domu. Płacone masz za tony i nigdy nie wiesz ile ton zrobiłeś. Praca tylko na przeczekanie.
zdjecie uzytkownika
aleksa - 2015-03-04 12:09:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to ja myślałam że żabka zatrudnia bezpośrednio u siebie a nie przez firmy zewnętrzne, to ogromne dla mnie zaskoczenie. w takim razie czy w ogóle istnieje możliwośc żeby zatrudnić się u nich bezpośrednio na umowę o pracę? ale z rana niespodzianka sroga... a to nie ma sztywno okreslonych godzin pracy?
zdjecie uzytkownika
Koleś - 2015-03-09 11:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [aleksa - 2015-03-04 12:09:51]:
Zależy o jakiej Żabce masz na myśli. Ja piszę o MIX (kompletowanie zamówień w magazynie), a nie o sklepie. Jeżeli chodzi o magazyn to masz umowę zlecenie z podwykonawcą, a nie z Żabką i to podwykonawca Ci płaci, a nie Żabka. Pracownicy Żabki chodzą i kontrolują Cię przez kamery i sprawdzają jak robisz i sprawdzają Twoje zamówienie. Jeżeli się pomylisz to płacisz 10 zł. kary za jeden błąd. Praca na akord ale musisz wyrobić normę, bo jak nie zrobisz normy to płacisz 100 zł. kary. Jedna paleta euro to jedno zamówienie i jak nie sięgasz na górę to Twój problem, a nie Żabki. Przykładowo musisz na zmianie zrobić 10 palet (+/- 5 ton) i jeżeli np. pomylisz się w czymś to płacisz 10zł. kary za każdy błąd. Jeżeli zrobisz 9 palet, a nie 10 to płacisz 100zł. kary. A do pracy przychodzisz wtedy, kiedy dostaniesz SMS, a SMS dostajesz na godzinę przed pracą. Jednego dnia możesz pójść do pracy na 17-tą, a innego dnia na 19-tą lub na 21-ą, i nie możesz pójść do domu jak kiedy chcesz tylko wtedy jak Ci pozwolą. Na przerwie jak chcesz pójść do szatni to musisz iść po przepustkę. Oczywiście stołówka czyli miejsce do jedzenia jest na hali ale przykładowo jeżeli czegoś zapomnisz np. śniadania i zostawisz w szatni to aby wrócić do szatni to już nie możesz, bo musisz mieć przepustkę. Obóz pracy i tyle. Praca tylko na przeczekanie. Nikt nie wyrabia aby 5 do 10 ton dźwigać codziennie.
zdjecie uzytkownika
telefunken - 2015-03-10 11:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a m sie tam podoba duzo pracy codziennie przynajmniej nie musze z dzieciakami i kobietom w domu siedziec i na nich patrzać ! Fajnie bo niedziela i świeta tez pracujace to tez nie musze z rodzina przy jednym stole caly dzien siedziec i gadać . Dodatkowo moj szef mikserow powiedzial mi ze jak dalaje bede tak pracowal to w kwietniu mi da swoja nokie bo chce zmienic tel na nowy i te stary mi da i jeszcze powiedzial ze kupi mi startera do niego ,wtedy bede bardziej osiagalny i zawsze na czas do pracy przyjade jak mi wysle sms na ktora do pracy.Zarobki rożne,ja wyciagam ze spokojem co miesiac 1400-1700 ,podobnie jak na budowie kiedys z tym ze na glowe nie pada i nie wieje wiater. dla mnie super .Umowa tylko by sie przydala normalna bo juz 3 rok jade na zlecenie :/
zdjecie uzytkownika
gosciu malinowy - 2015-03-10 13:39:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [telefunken - 2015-03-10 11:38:53]:
Lubisz narzekac co? Wez napisz listy z zalami do ,,przyjacioki" albo do pani domu, jak nie dajesz rady zrobic 5ton dziennie. A jak nie jestes w stanie normy (kyora jest smiesznie niska i zeby sie nie wyrobic to bys musial chyba caly miks w kiblu przespac
Trzeba bylo sie uczyc, a nie narzekac teraz !!
zdjecie uzytkownika
telefunken - 2015-03-11 13:31:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosciu malinowy - 2015-03-10 13:39:25]:
ale mnie sie tam podoba przeciez napisalem,nie lubie siedziec z rodzina w swieta i w niedziele wiec ta praca jest stworzona dla mnie!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Lari - 2015-03-13 15:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZABKA TO OSZUŚCI, ZŁODZIEJ I....OSZUKUJA SWOIMI 2 ZA 6, 3 ZA 15....! W REALNOSCI TO JEST DO ZAPŁATY WIĘCEJ NIZ KUPOWALIS GDZIE INDZIEJ!!! OBSLUGA SA CWANA, UDAWAJA DURNIA!
zdjecie uzytkownika
rekrutacja - 2015-03-17 12:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zatrudnimy w oparciu o umowę o pracę - Magazyn okolice Nadarzyna.
Praca w magazynie. Stała pensja+system premiowy.
Zapraszam do przesłania aplikacji: rekrutacjaulzw@gmail.com
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-03-18 17:06:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@telefunken a co na to Twoja rodzina jeśli jeszcze ją tak mozna nazwać? Zawsze też czas wolny mozna aktywnie wykorzystać, niekoniecnzie siedząc z rodziną w domu. Poza tym chyba i tak dla Ciebei najważniejsza jest praca z tego co widzę, wiec już sam nie wiem co konkretnie z tym zrobić, jak lubisz pracowac non stop to prosze.
zdjecie uzytkownika
sammy - 2015-03-18 19:41:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Lari, to, że może znalazłas ten sam produkt taniej w innym sklepie niż w Żabce nie oznacza żadnego oszustwa, to tak jakbys napisała, że sklepy alma oszukują, bo u nich wszystko jest droższe. Promocja kupując 3 produkty w cenie dwóch i inne wielopaki z tego co wiem cieszy się spory powodzeniem i cena faktycznie jest mniejsza zazwyczaj.
zdjecie uzytkownika
waluś - 2015-03-21 16:35:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No mikserzy teraz to dopiero będziecie dym..a.ni bez wazeliny jak wam wprowadzą za pozycję u góry w biurze już zacierają ręce jak to wejdzie zyski będą spore bo jak wiadomo na poprzedniej próbie "od pozycji" zdecydowana większość mikserów była w plecy i to sporo, no ale czego nie robi się dla ŻABCI
zdjecie uzytkownika
kamil - 2015-03-21 20:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oczywiscie ze sammy ma racje !! wielopaki sie oplacaja a wy tylko potraficie narzekac
zdjecie uzytkownika
nitro - 2015-03-24 13:18:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadza się przy testowaniu "od pozycji" gybym miał płacone od pozycji, a nie od tony to w 2 dni byłem stratny 70 pln a takich osób było pełno czyli przy 20 dniach pracy zamiast 3000pln jestem wplecy tzn oszukano mnie na 700 pln ZŁOTE CZASY W ŻABCE DOBIEGŁY KOŃCA
zdjecie uzytkownika
lech - 2015-04-01 15:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Armia roboli z Ukrainy już czeka w pogotowiu
zdjecie uzytkownika
999OK - 2015-04-12 10:47:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaz tego co wiem to straszne kradzieże są magazynach chodzi o dystrybucje w Tychach -pomiędzy osobami przyjmującymi protokoły rozbieżności od kierowców i ajentów a osobami przyjmującymi to- a konkretnie chodzi o kierowcę P.W i ajentów żabki żywiec i te strony.
zdjecie uzytkownika
BRRRR - 2015-04-12 12:54:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lech - 2015-04-01 15:24:26]:
NO I TE WYPŁATY 14 KAŻDEGO MIESIĄCA
zdjecie uzytkownika
czech - 2015-04-17 10:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to przecież 2tygodnie przed 30 :)
zdjecie uzytkownika
pierre - 2015-04-18 00:03:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czech - 2015-04-17 10:44:10]:
hej, jeśli jesteście dalej zainteresowani pracą w żabce to polecam zatrudnienie jako ajent sklepu. To jedyna opcja , żeby tutaj się czegoś dorobić ...
zdjecie uzytkownika
PRACA - 2015-04-20 11:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zatrudnienie w magazynie w Nadarzynie: magazyn@logart.com.pl.
zdjecie uzytkownika
kolo - 2015-04-22 20:29:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czech - 2015-04-17 10:44:10]:
jakiego 14 normalnie mają byc wypłaty tak jak były
zdjecie uzytkownika
Śpiący - 2015-04-23 12:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ponoć każdy pracownik na Wielkanoc dostał po jajku... metalowym prętem :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Żabka Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Żabka Polska?
Zadaj pytanie