Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Żabka Polska sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
stulejka - 2014-03-06 19:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
16,5 tyś brutto
zdjecie uzytkownika
maciej - 2014-03-26 23:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mała - 2014-03-04 11:41:04]:
Witaj , pracuje tam i mam kontakt bezposredni do kierownika . Moge ci go udostepnic za odpowiednią sumę . Maciej . maciej-miller@o2.pl
zdjecie uzytkownika
fiona - 2014-04-03 11:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałam na miksie porażka, idzie zarobić ale zależy u kogo. umowy zajebiste zlecenie i o dzielo. Strasznie polecam.
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2014-04-06 20:15:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a chcialem isc tam robic , to co nie warto ?!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-04-08 00:15:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxx - 2013-10-31 21:29:41]:
Słuszna racja! takie bzdury pisza tylko Ci,którym sie robić nie chce i sądzą,że to czasy komuny i będną nam płacić za nic. Sama obecnośc nie wystarczy moi mili.Praca wcale nie jest ciężka,trzeba się tylko trochę nachodziś w tą i z powrotem.Stawka 20 zł jest ok,bo wiem doskonale ,że tonę zrobię w spokojnym tempie przez godzinkę,moze troszkę dłużej.Mniej przesiadujcie w palarni,na stołowce i między regałami tylko róbcie,a przełoży się to z korzyścią dla Was! wszyscy dobrze wiedza,ze najlepsi zarbiają tu nawet ok 4000zł miesięcznie,więc zamiast pieprzyć głupoty weźcie się za robotę ,a nie za pisanie bzdur.Taka prawda.Miła atmosfera,kierownicy w porządku,nikt Was nie goni,a błędy??? sami je robicie bo nie czytacie tego co jest napisane na skanerze,analfabeci czy jak? sami sobie ujmujecie z pensji a póżniej lamenty i durne tłumaczenia.Ja mam tez stawke 20zł za tonę i nie zdarzyło mi się zarobić mniej niz 2800zł -3000 ,a daleko mi do tych najlepszych.Trzeba się ogarnąć i myśleć ,a kasa wtedy napewno będzie .
zdjecie uzytkownika
froterka - 2014-04-08 12:16:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-04-08 00:15:37]:
Chyba ktoś tu ma problemy z matematyką ,tez tam robie i wystarczy kalkulator do łapy i zaraz rozwjej twoje wypociny ,tygodniowo robimy ok 3000ton x 4 tygodnie daje nam 12000 ton ,dzielimy "średnio" przez ilośc osob tam pracujacych czyli 125osób daje nam na osobę 96 ton x 20zł/1t =1920zł oczywiscie minus straty magazynowe i błędy ! Rachunek jest prosty ,jesli ty zarabiasz 4tyś hahaha to inni zarabiaja w takim ukladzie 1,5 tyś ,bo wyarabiasz to za nich (prosta matematyka) ! skoro namawiasz aby inni robili szybciej i nie stali na palarni bo tak napisales to jak poziom zrownamy czyli wszyscy beda robili rowno to zarobia odpowiednio w granicach 1,8 tyś !!! nadal chcesz aby przyspieszyli i dorownali tobie ??? liczby nie klamią ,a ty masz spore problemy z liczeniem ~~
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-04-29 09:32:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [froterka - 2014-04-08 12:16:05]:
niech zgadne jestes jednym z tych ktorzy tam firme zalozyli
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-04-29 10:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lol - 2013-01-21 01:59:25]:
Dobrze napisal umowy zlecenia albo o dzielo na pare groszy i za kazdy blad ucinaja 40 zl z wyplaty na to 40 zl to ci najlepsi naprawde najlepsi musza zapier 2 godziny w najlepszych wialrach i jak ich szefowie maja pochwytane ze dostaja dobre palety. Bo inaczej tego nie widze bo jak jedni moga wozic samo lekkie dziadostwo a inni co rusz maja ciezkie palety az w takie szczescie nie wieze. Zeby tam zarobic to trzeba doslownie biegac a i tak bledy bedziesz mial i to nie raz wiele a najlepsze ze caly zaklad okamerowany ale jak niby bledy sprawdzaja to zobacza najlepiej tylko z jednej strony alejki z jednej kamery jakby niemozna bylo sprawdzic z innej kamery no ale po co zawsze 40 zl zostaje dla zabki wiec jak sie to wezmie przez ilosc takzwanych bledow i ilosc mikserowto miesiecznie jest z tego taka suma ze pewnie dyrektora nawet mozna oplacic
zdjecie uzytkownika
Global Inkaso - 2014-04-29 10:37:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Global Inkaso


Telefon:
+48 608 691 334
+48 71 79 66 000
E-mail:
globalinkaso@globalinkaso.pl
Internet:
www.globalinkaso.pl
zdjecie uzytkownika
amiko - 2014-05-01 18:15:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,a co sądzicie o ochronie Pewność ,bo jak dla mnie to wielka pomyłka ...dowódca do bani zero organizacji ..Pani która dzisiaj była na nocce została na dniówce hahaha 24 h i przyprowadziła sobie siostrę do Towarzystwa żenada a gdzie pracownicy ,ja bym wymienił połowę tej chorej ekipy...
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-05-01 18:21:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z tym całkowicie ,dowódca totalna pomyłka, kto ja wybrał ,zauważyłam dzisiaj nową osobę w Pewności ,a tu siostra, nieźle ...a gdzie reszta ekipy ??? na majówce się bawi :)
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-05-01 18:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-05-01 18:21:06]:
oooo,w końcu ktoś odważył się napisać o ochronach w żabce :P pozdrawiam i zgadzam się z Tym co piszecie
zdjecie uzytkownika
Zamik - 2014-05-16 00:04:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ochronach? Pierwsze słyszę, żeby w żabce była jakaś ochrona... do tej pory złodziejstwo było tam na porządku dziennym.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-06-02 20:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) ochrona jest ok,może nie wszyscy,Pan który ma władzę nad ochroną powinien się zastanowić nad tym jak postępuje,bo sam nie jest w porządku.
zdjecie uzytkownika
Zamik - 2014-06-03 08:33:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To może trzeba z nim jakoś podjąć dyskusję na interesujące tematy. Bo samo to się nigdy nie wyjaśnia, a czas nawarstwia problemy.
zdjecie uzytkownika
Zamik - 2014-06-03 08:34:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To może trzeba z nim jakoś podjąć dyskusję na interesujące tematy. Bo samo to się nigdy nie wyjaśnia, a czas nawarstwia problemy.
zdjecie uzytkownika
Krzycho - 2014-06-03 18:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zamik - 2014-06-03 08:34:42]:
tu nie ma o czym dyskutować,a dlaczego..już wyjaśniam ,otóż Pan i władca nie słucha to co się do niego mówi i tak jest na porządku dziennym.
zdjecie uzytkownika
tłuścioch - 2014-06-15 00:24:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Podsumowując: wszystkim jest źle, jeden kierownik umarł na raka, kierownika magazynu zdegradowali, kierownika od mikserów wyje... za wałki. Jeszcze chyba tylko ten stolec tam siedzi...? Może to jest jakiś zator na grubym jelicie?
zdjecie uzytkownika
ewcia - 2014-07-15 15:02:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wie ktos moze jaki jest nr gg do zabki w plewiskach?
zdjecie uzytkownika
pracownik retrack - 2014-08-12 18:27:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam wszystkich nawet ( tych i z tamtych mikserów przyjezdnych ) tylko niech nie piszą że warszawiakom się nie chce pracować gdyby kolega np: mikser z Tych miał do zapłacenia czynszu za mieszkanie 850 zł + dzieci w wieku szkolnym to ciekaw jestem czy pracował by za 1800zł ( a tak to wynajmuje cały domek w Nadarzynie i mieszkają po 10 osób) jeśli obiecują np: P kierownik Mariusz 5 dni pracy po prostu złote góry będzie wam obiecywał żebyście choć na chwilę przyszli załatać dziurę , uwierzcie nie ma tam świąt tylko zapier... , a jak się już zdecydujecie żeby spróbować to czytajcie wszystko nawet te aneksy co wam będą podsuwać po prostu zgroza że tak traktują pracowników [ operator - 2014-01-05 12:38:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo dobra firma.
socjal, kierownictwo ok ale ludzie zawsze narzekaja
2600 na poczatek plus premia po 3 mies. ] nie wierzcie totalna bzdura pracowałem tam i szczerze z całego serducha nie polecam ,może jak by zmieniło się kierownictwo i wielki p.dyrektor który nie potrafi powiedzieć Dzień dobry tylko pracowników ma głęboko w d...e to może by się dużo zmieniło

OGÓLNIE NIE POLECAM TEGO MAGAZYNU ŻABKI CZY JAK TAM MÓWIĄ FRESZ W NADARZYNIE
zdjecie uzytkownika
raziel - 2014-09-01 21:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik retrack - 2014-08-12 18:27:38]:
Ty głupku a gdzie wiecej zarobisz. Idz na budowa to zobaczysz co to znaczy robota. Albo bnajlepiej na produkcje za najnizsza krajowa. Macie ludzie cos z glowa. Niechce wam sie rpacowac chcecie siedziec w domu i maja wam za daromo placic. Bez przesady praca w zabce nie jest az tak ciezka jak co niektorzy wypisuja.
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-09-01 21:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [raziel - 2014-09-01 21:10:57]:
a ty kim jestes synem bernata
zdjecie uzytkownika
pracownik retrack - 2014-09-05 08:15:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [raziel - 2014-09-01 21:10:57]:
Bzdury to ty wypisujesz ,jesteś chyba przydupasem kierownika i tak piszesz bo nie macie ludzi do pracy a tak jest .........................i w takich molochach spożywczych będzie wyzysk dopóki nie będą płacić podatku w Polsce
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-29
Żródło: Gowork.pl
Warszawa
(mazowieckie)
Jesteśmy nowoczesną firmą rozwijającą ogólnopolską sieć sklepów Żabka i Freshmarket. W związku z dynamicznym rozwojem poszukujemy Kandydatów na stanowisko:   Ajent Sklepu Żabka   Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za prowadzenie działalności handlowej w sklepie Żabka.   Oczekujemy: •  Gotowości do prowadzenia własnej działalności gospodarczej •  Motywacji do pracy •  Umi
zdjecie uzytkownika
sławomir - 2014-09-05 14:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a gdzie jest takk źle ? na miksie ? a czemu nie ma ludzi
zdjecie uzytkownika
BYŁA AJENTKA - 2014-09-15 10:21:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mała - 2014-03-04 11:41:04]:
MOTTEM FIRMY POWINNO BYĆ :

*CHCESZ STRACIĆ WSZYSTKO A NAWET JESZCZE WIĘCEJ?
ZOSTAŃ AJENTEM ŻABKI :)*

OCENA OGÓLNA?
*MNIEJ NIŻ 0
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Żabka Polska sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x