Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Firma ADAM’S

Pracowałeś w firmie Firma ADAM’S i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kotek - 2013-08-25 23:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a na produkcji mają mniej czy tak samo?
zdjecie uzytkownika
jarek - 2013-08-26 13:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No ale zawsze jest chociaż te 90% procent premii. To też moim zdaniem nie jest źle. A jak tam jest z umową?
zdjecie uzytkownika
kotek - 2013-08-31 16:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uradzi czy możesz bardziej opisać tą firme czyli zarobki i atmosfere w pracy? zachowanie szefa . Polecasz tam pracę ?
zdjecie uzytkownika
maks - 2013-09-17 12:41:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak tam jest z zarobkami? Można normalnie wyżyć za pensję która się dostaje czy raczej ciężko jest?
zdjecie uzytkownika
joł - 2013-10-27 16:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
typowy polski prywatny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Markus - 2014-01-11 09:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy są normalne umowy o prace czy na zlecenie?Płacą za nadgodziny? Jest jakiś fundusz socjalny czy coś?
zdjecie uzytkownika
xXx - 2014-02-09 11:12:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umowy o pracę, brak nadgodzin, brak funduszu socjalnego...
zdjecie uzytkownika
Bodzio - 2014-02-17 17:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze, że jest umowa o pracę... To podstawa przy zatrudnieniu. A jak tam wcześniej wyczytałem są premie uznaniowe więc może nie ma aż takiej tragedii... W takich czasach przyszło nam żyć niestety.
zdjecie uzytkownika
xXx - 2014-04-18 15:46:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może i umowa jest normalna, ale pracownicy to porazka. Zero zrozumienia i pomocy. Jesli macie mocne nerwy to mozecie sie skusic na prace tutaj,ale ja juz ledwie tu wytrzymuje... burdel na kolkach
zdjecie uzytkownika
SUpraa - 2014-05-05 23:56:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz, z pracownikami nigdy nie trzeba żyć jak mąż z żoną. Wiadomo, że atmosfera w pracy jest dobra, ale może da się jakoś wspólny język znaleźć...
zdjecie uzytkownika
..!.. - 2014-05-07 10:12:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie polecam!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
pozdro - 2014-05-21 16:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Supraa, no i wreszcie jakiś bardzo sensowny komentarz. jak tam w adam's z umowami? W porządku są?
zdjecie uzytkownika
nikiii - 2014-05-27 13:26:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@supraa haha, a nawet nie można.. :) zapodaj jakieś szczegóły, co z kasą i czy wszystko odbywa sie na czas? Zawsze to jakiś pozytywny bodziec
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-07-22 18:09:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dobra firma,praca na 3zmiany, nie tolerują leni,mi się podoba.polecam
zdjecie uzytkownika
elektromechanik - 2014-08-16 13:03:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma szuka Elektryka - Mechanika.

Ogloszenie pojawialo sie juz wczesniej.

Jaka kasa?
Jak dlugo da sie tam wytrzymac?
Czy w firmie panuje duza rotacja?
zdjecie uzytkownika
papucianek - 2014-09-08 19:07:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to ogłoszenie z elektrykiem mechanikiem potrzebnym w ADAM'S nadal jest chociaż trochę aktualne? ta trzy zmianówka u nich jest aktualna także w weekendy i ewentualnie święta? wolę zapytać bo w takich zakładach to wiadomo że róznie bywa czasem. podpinam się pod poprzedni post, jak jest w adam's z rotacją
zdjecie uzytkownika
elektromechanik - 2014-10-03 13:43:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Od kilku miesiecy pojawia sie regularnie ogloszenie Elektryk Mechanik.

Czy Adams chce kogos zatrudnic??? Czy tylko rekrutuje???
zdjecie uzytkownika
bogi - 2014-10-14 12:58:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
a ile mozna zarobic pracujac w tej firmie jako elektryk mechanik? Bo slyszalem o calkiem niezlych zarobkach, ale nie wiem jak to mozna zweryfikowac. Postanowilem to sprawdzic na forum i moze znajdzie sie jakas dobra dusza, która powie prawde. Chetnie podziele sie opinia w pracy elektryka w innych firmach
zdjecie uzytkownika
a!!! - 2014-11-04 16:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
11 listopada do pracy.
zdjecie uzytkownika
łupłup - 2014-11-28 12:45:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jak było 11 listopada w pracy ;) ? szukam pracy a na stronce internetowej firmy niestety zandych informacji o karierze, albo ja nie potrafie tego znalezc powiecie mi czy moze jest wolne jakies miesjce na mal owymagajacym stanowisku. byloby milo dowiedziec sie tego a nie robic z siebie glupka i dzwonic tam
zdjecie uzytkownika
Jun - 2015-02-03 03:01:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo, że dzisiaj bardzo dużą uwagę przy podejmowaniu współpracy z daną firmą przykłada się do ekologicznych zachowań, odpowiednich procesów technologicznych etc. Nie trzeba chyba nikogo specjalnie przekonywać, że Adam's te wszystkie kryteria spełnia, sprawy pracownicze i socjalne to inna śpiewka, ale chyba też nie jest najgorzej.
zdjecie uzytkownika
elektromechanik - 2015-04-05 21:44:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od kilku miesiecy pojawia sie regularnie ogloszenie Elektryk Mechanik ???
O co chodzi w tej firmie ??? Marna kasa i ludzie odchodza ???

zdjecie uzytkownika
carton network - 2015-05-03 18:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Własciciel tworzy atmosfere zakladu pracy chronionej ale to wszystko fikcja,w sytuacij gdzie osoby z orzeczenie o niepelnosprawnosci musza gorzej sie narobic od kolegow i kolezanek uwazanych za zdrowych,kasa tez slaba zlosliwa atmosfera w firmie.nie polecam
zdjecie uzytkownika
Bolek - 2015-05-17 08:59:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Facet by sie wstydził, a jakiej agresij wlasciciel uzywa w stosunku do osób z orzeczeniem o niepelnosprawnosci, do tylu naduzyc dochodzi w tej firmie ze tylko na faceta kontrole wyslac,a te brudy skazone to sie wali w te trawy zaraz za zakladem pracy , to sciema z ta ekologia wszystko gnije w trawie za FIRMA
zdjecie uzytkownika
Edi - 2015-05-23 19:43:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra praca dla ludzi z mocnymi nerwami,narobisz sie a nie zarobisz ciagly halas krzyki ai o wypadek nie trudno tam,miec przejechane palce,lub poprostu sie skaleczyc albo zlamac noge,kierownicy sami tylko kawe pic sie nauczyli a udaja jakby sie znali na wszystkim ,slaba organizacja.nie polecam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma ADAM’S

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Firma ADAM’S?
Zadaj pytanie
alert