Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Firma ADAM’S

Pracowałeś w firmie Firma ADAM’S i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
SUpraa - 2014-05-05 23:56:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz, z pracownikami nigdy nie trzeba żyć jak mąż z żoną. Wiadomo, że atmosfera w pracy jest dobra, ale może da się jakoś wspólny język znaleźć...
zdjecie uzytkownika
..!.. - 2014-05-07 10:12:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie polecam!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
pozdro - 2014-05-21 16:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Supraa, no i wreszcie jakiś bardzo sensowny komentarz. jak tam w adam's z umowami? W porządku są?
zdjecie uzytkownika
nikiii - 2014-05-27 13:26:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@supraa haha, a nawet nie można.. :) zapodaj jakieś szczegóły, co z kasą i czy wszystko odbywa sie na czas? Zawsze to jakiś pozytywny bodziec
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-07-22 18:09:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dobra firma,praca na 3zmiany, nie tolerują leni,mi się podoba.polecam
zdjecie uzytkownika
elektromechanik - 2014-08-16 13:03:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma szuka Elektryka - Mechanika.

Ogloszenie pojawialo sie juz wczesniej.

Jaka kasa?
Jak dlugo da sie tam wytrzymac?
Czy w firmie panuje duza rotacja?
zdjecie uzytkownika
papucianek - 2014-09-08 19:07:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to ogłoszenie z elektrykiem mechanikiem potrzebnym w ADAM'S nadal jest chociaż trochę aktualne? ta trzy zmianówka u nich jest aktualna także w weekendy i ewentualnie święta? wolę zapytać bo w takich zakładach to wiadomo że róznie bywa czasem. podpinam się pod poprzedni post, jak jest w adam's z rotacją
zdjecie uzytkownika
elektromechanik - 2014-10-03 13:43:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Od kilku miesiecy pojawia sie regularnie ogloszenie Elektryk Mechanik.

Czy Adams chce kogos zatrudnic??? Czy tylko rekrutuje???
zdjecie uzytkownika
bogi - 2014-10-14 12:58:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
a ile mozna zarobic pracujac w tej firmie jako elektryk mechanik? Bo slyszalem o calkiem niezlych zarobkach, ale nie wiem jak to mozna zweryfikowac. Postanowilem to sprawdzic na forum i moze znajdzie sie jakas dobra dusza, która powie prawde. Chetnie podziele sie opinia w pracy elektryka w innych firmach
zdjecie uzytkownika
a!!! - 2014-11-04 16:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
11 listopada do pracy.
zdjecie uzytkownika
łupłup - 2014-11-28 12:45:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jak było 11 listopada w pracy ;) ? szukam pracy a na stronce internetowej firmy niestety zandych informacji o karierze, albo ja nie potrafie tego znalezc powiecie mi czy moze jest wolne jakies miesjce na mal owymagajacym stanowisku. byloby milo dowiedziec sie tego a nie robic z siebie glupka i dzwonic tam
zdjecie uzytkownika
Jun - 2015-02-03 03:01:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo, że dzisiaj bardzo dużą uwagę przy podejmowaniu współpracy z daną firmą przykłada się do ekologicznych zachowań, odpowiednich procesów technologicznych etc. Nie trzeba chyba nikogo specjalnie przekonywać, że Adam's te wszystkie kryteria spełnia, sprawy pracownicze i socjalne to inna śpiewka, ale chyba też nie jest najgorzej.
zdjecie uzytkownika
elektromechanik - 2015-04-05 21:44:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od kilku miesiecy pojawia sie regularnie ogloszenie Elektryk Mechanik ???
O co chodzi w tej firmie ??? Marna kasa i ludzie odchodza ???

zdjecie uzytkownika
carton network - 2015-05-03 18:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Własciciel tworzy atmosfere zakladu pracy chronionej ale to wszystko fikcja,w sytuacij gdzie osoby z orzeczenie o niepelnosprawnosci musza gorzej sie narobic od kolegow i kolezanek uwazanych za zdrowych,kasa tez slaba zlosliwa atmosfera w firmie.nie polecam
zdjecie uzytkownika
Bolek - 2015-05-17 08:59:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Facet by sie wstydził, a jakiej agresij wlasciciel uzywa w stosunku do osób z orzeczeniem o niepelnosprawnosci, do tylu naduzyc dochodzi w tej firmie ze tylko na faceta kontrole wyslac,a te brudy skazone to sie wali w te trawy zaraz za zakladem pracy , to sciema z ta ekologia wszystko gnije w trawie za FIRMA
zdjecie uzytkownika
Edi - 2015-05-23 19:43:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dobra praca dla ludzi z mocnymi nerwami,narobisz sie a nie zarobisz ciagly halas krzyki ai o wypadek nie trudno tam,miec przejechane palce,lub poprostu sie skaleczyc albo zlamac noge,kierownicy sami tylko kawe pic sie nauczyli a udaja jakby sie znali na wszystkim ,slaba organizacja.nie polecam
zdjecie uzytkownika
szewa - 2015-06-07 21:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Brak organizacji. Nie szanują pracowników.Trzeba mieć mocne nerwy(praca z debilami)
















zdjecie uzytkownika
Maradona - 2015-06-10 20:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w adamsie z przyjemnosciami sie nie kojarzy,pyl papierniczy bez przerwy podraznia blony sluzowe gardla nosa itp... sprawy,jezeli ktos z glodu nie przymiera to lepiej w adamsie niech szczescia nie szuka,zreszta co niektorzy kilka.tygodni pracuja i odchodza beznadzieja,nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Pigwa - 2015-06-17 10:18:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko kierownictwo ma przywileje bez przerwy tylko jedza ciasto i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabiaja,szary pracownik to tylko wol do roboty byl czas ze nawet woda mineralna sie nie nalezala zwyklemu pracownikowi,cwaniaczki z pegeru z tych kierownikow fabryki szkoda zycie marnowac, w adamsie.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-27 19:44:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
Domel - 2015-06-27 19:45:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To jest taka praca dla tych biednych chlopczykow ,z tych wiosek gdzies z bliskiej okolicy baranowa,ale wystarczy prace podjac w innej firmie ,blizej Poznania jest lepsza kasa i atmosfera lepsza ,wiem cos na ten temat bo przeszlem do innej firmy
i juz inna kasa i atmosfera zdrowsza. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kryśka - 2015-07-03 12:11:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę @Domel że wiesz dobrze gdzie i ile się zarabia. więc może napisz jak w Adamie będzie w Bełchatowie finansowo bo się tam zamierzam wybrać na pracownika fizycznego do izolacji przemysłowych. proszę odpisz mi jak najbszyciej bo nie wiem czy wysłać cv a w ofercie pracy napisali że trzeba szybko bo PILNE
zdjecie uzytkownika
kogut - 2015-07-12 19:40:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wlasciciel to taki rozpieszczony facet,ale w gruncie rzeczy to zwykly lajk,wcale nie jest tak pieknie jak sie pisze na stronie internetowej,tam pelno takich inteligentow specialnej troski ktorzy cale lata udaja doswiadczonych fachowcow,mozna sie posmiac z tej firmy.
zdjecie uzytkownika
www - 2015-07-27 08:46:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-28 20:08:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
jojo - 2015-07-28 20:10:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [www - 2015-07-27 08:46:14]:
bo co?
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-08-31 01:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla zainteresowanych moge tylko tyle powiedzieć, że jest praca w Bełchatowie jako Pracownik fizyczny oczywiście w branzy izolacja przemysłowa, tylko, że nie ma niczego konkretneog podanego w firmie niestety ani wymagań ani obowiązków nawet wynagrodzenia czy godzin pracy, domyslam się tylko, ze są zmiany...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma ADAM’S

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Firma ADAM’S?
Zadaj pytanie
alert