Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Firma ADAM’S

Pracowałeś w firmie Firma ADAM’S i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Markus - 2014-01-11 09:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy są normalne umowy o prace czy na zlecenie?Płacą za nadgodziny? Jest jakiś fundusz socjalny czy coś?
zdjecie uzytkownika
xXx - 2014-02-09 11:12:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umowy o pracę, brak nadgodzin, brak funduszu socjalnego...
zdjecie uzytkownika
Bodzio - 2014-02-17 17:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze, że jest umowa o pracę... To podstawa przy zatrudnieniu. A jak tam wcześniej wyczytałem są premie uznaniowe więc może nie ma aż takiej tragedii... W takich czasach przyszło nam żyć niestety.
zdjecie uzytkownika
xXx - 2014-04-18 15:46:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może i umowa jest normalna, ale pracownicy to porazka. Zero zrozumienia i pomocy. Jesli macie mocne nerwy to mozecie sie skusic na prace tutaj,ale ja juz ledwie tu wytrzymuje... burdel na kolkach
zdjecie uzytkownika
SUpraa - 2014-05-05 23:56:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz, z pracownikami nigdy nie trzeba żyć jak mąż z żoną. Wiadomo, że atmosfera w pracy jest dobra, ale może da się jakoś wspólny język znaleźć...
zdjecie uzytkownika
..!.. - 2014-05-07 10:12:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie polecam!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
pozdro - 2014-05-21 16:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Supraa, no i wreszcie jakiś bardzo sensowny komentarz. jak tam w adam's z umowami? W porządku są?
zdjecie uzytkownika
nikiii - 2014-05-27 13:26:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@supraa haha, a nawet nie można.. :) zapodaj jakieś szczegóły, co z kasą i czy wszystko odbywa sie na czas? Zawsze to jakiś pozytywny bodziec
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-07-22 18:09:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dobra firma,praca na 3zmiany, nie tolerują leni,mi się podoba.polecam
zdjecie uzytkownika
elektromechanik - 2014-08-16 13:03:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma szuka Elektryka - Mechanika.

Ogloszenie pojawialo sie juz wczesniej.

Jaka kasa?
Jak dlugo da sie tam wytrzymac?
Czy w firmie panuje duza rotacja?
zdjecie uzytkownika
papucianek - 2014-09-08 19:07:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to ogłoszenie z elektrykiem mechanikiem potrzebnym w ADAM'S nadal jest chociaż trochę aktualne? ta trzy zmianówka u nich jest aktualna także w weekendy i ewentualnie święta? wolę zapytać bo w takich zakładach to wiadomo że róznie bywa czasem. podpinam się pod poprzedni post, jak jest w adam's z rotacją
zdjecie uzytkownika
elektromechanik - 2014-10-03 13:43:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Od kilku miesiecy pojawia sie regularnie ogloszenie Elektryk Mechanik.

Czy Adams chce kogos zatrudnic??? Czy tylko rekrutuje???
zdjecie uzytkownika
bogi - 2014-10-14 12:58:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
a ile mozna zarobic pracujac w tej firmie jako elektryk mechanik? Bo slyszalem o calkiem niezlych zarobkach, ale nie wiem jak to mozna zweryfikowac. Postanowilem to sprawdzic na forum i moze znajdzie sie jakas dobra dusza, która powie prawde. Chetnie podziele sie opinia w pracy elektryka w innych firmach
zdjecie uzytkownika
a!!! - 2014-11-04 16:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
11 listopada do pracy.
zdjecie uzytkownika
łupłup - 2014-11-28 12:45:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jak było 11 listopada w pracy ;) ? szukam pracy a na stronce internetowej firmy niestety zandych informacji o karierze, albo ja nie potrafie tego znalezc powiecie mi czy moze jest wolne jakies miesjce na mal owymagajacym stanowisku. byloby milo dowiedziec sie tego a nie robic z siebie glupka i dzwonic tam
zdjecie uzytkownika
Jun - 2015-02-03 03:01:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo, że dzisiaj bardzo dużą uwagę przy podejmowaniu współpracy z daną firmą przykłada się do ekologicznych zachowań, odpowiednich procesów technologicznych etc. Nie trzeba chyba nikogo specjalnie przekonywać, że Adam's te wszystkie kryteria spełnia, sprawy pracownicze i socjalne to inna śpiewka, ale chyba też nie jest najgorzej.
zdjecie uzytkownika
elektromechanik - 2015-04-05 21:44:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od kilku miesiecy pojawia sie regularnie ogloszenie Elektryk Mechanik ???
O co chodzi w tej firmie ??? Marna kasa i ludzie odchodza ???

zdjecie uzytkownika
carton network - 2015-05-03 18:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Własciciel tworzy atmosfere zakladu pracy chronionej ale to wszystko fikcja,w sytuacij gdzie osoby z orzeczenie o niepelnosprawnosci musza gorzej sie narobic od kolegow i kolezanek uwazanych za zdrowych,kasa tez slaba zlosliwa atmosfera w firmie.nie polecam
zdjecie uzytkownika
Bolek - 2015-05-17 08:59:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Facet by sie wstydził, a jakiej agresij wlasciciel uzywa w stosunku do osób z orzeczeniem o niepelnosprawnosci, do tylu naduzyc dochodzi w tej firmie ze tylko na faceta kontrole wyslac,a te brudy skazone to sie wali w te trawy zaraz za zakladem pracy , to sciema z ta ekologia wszystko gnije w trawie za FIRMA
zdjecie uzytkownika
Edi - 2015-05-23 19:43:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dobra praca dla ludzi z mocnymi nerwami,narobisz sie a nie zarobisz ciagly halas krzyki ai o wypadek nie trudno tam,miec przejechane palce,lub poprostu sie skaleczyc albo zlamac noge,kierownicy sami tylko kawe pic sie nauczyli a udaja jakby sie znali na wszystkim ,slaba organizacja.nie polecam
zdjecie uzytkownika
szewa - 2015-06-07 21:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Brak organizacji. Nie szanują pracowników.Trzeba mieć mocne nerwy(praca z debilami)
















zdjecie uzytkownika
Maradona - 2015-06-10 20:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w adamsie z przyjemnosciami sie nie kojarzy,pyl papierniczy bez przerwy podraznia blony sluzowe gardla nosa itp... sprawy,jezeli ktos z glodu nie przymiera to lepiej w adamsie niech szczescia nie szuka,zreszta co niektorzy kilka.tygodni pracuja i odchodza beznadzieja,nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Pigwa - 2015-06-17 10:18:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko kierownictwo ma przywileje bez przerwy tylko jedza ciasto i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabiaja,szary pracownik to tylko wol do roboty byl czas ze nawet woda mineralna sie nie nalezala zwyklemu pracownikowi,cwaniaczki z pegeru z tych kierownikow fabryki szkoda zycie marnowac, w adamsie.
zdjecie uzytkownika
Domel - 2015-06-27 19:45:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To jest taka praca dla tych biednych chlopczykow ,z tych wiosek gdzies z bliskiej okolicy baranowa,ale wystarczy prace podjac w innej firmie ,blizej Poznania jest lepsza kasa i atmosfera lepsza ,wiem cos na ten temat bo przeszlem do innej firmy
i juz inna kasa i atmosfera zdrowsza. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kryśka - 2015-07-03 12:11:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę @Domel że wiesz dobrze gdzie i ile się zarabia. więc może napisz jak w Adamie będzie w Bełchatowie finansowo bo się tam zamierzam wybrać na pracownika fizycznego do izolacji przemysłowych. proszę odpisz mi jak najbszyciej bo nie wiem czy wysłać cv a w ofercie pracy napisali że trzeba szybko bo PILNE
zdjecie uzytkownika
kogut - 2015-07-12 19:40:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wlasciciel to taki rozpieszczony facet,ale w gruncie rzeczy to zwykly lajk,wcale nie jest tak pieknie jak sie pisze na stronie internetowej,tam pelno takich inteligentow specialnej troski ktorzy cale lata udaja doswiadczonych fachowcow,mozna sie posmiac z tej firmy.
zdjecie uzytkownika
www - 2015-07-27 08:46:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
jojo - 2015-07-28 20:10:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [www - 2015-07-27 08:46:14]:
bo co?
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-08-31 01:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla zainteresowanych moge tylko tyle powiedzieć, że jest praca w Bełchatowie jako Pracownik fizyczny oczywiście w branzy izolacja przemysłowa, tylko, że nie ma niczego konkretneog podanego w firmie niestety ani wymagań ani obowiązków nawet wynagrodzenia czy godzin pracy, domyslam się tylko, ze są zmiany...
zdjecie uzytkownika
Interesujący się - 2015-09-16 21:44:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłem kiedyś na spotkaniu o pracę na stanowisko Specjalisty ds. obsługi klienta. W ogłoszeniu wymagania nie wielkie ale..no właśnie. Na spotkaniu miło jednak sztywno. Pierwsze spotkanie jest zapoznawcze, obustronne. Drugie-to sprawdzian wiedzy z Microsoft office oraz kilkaset pytań psychologicznych w formie testu. No tu śmiech na sali. Prawie jak do policji czy do straży więziennej albo na dyrektora firmy złotniczej. Było wielu świetnych kandydatów, na moją oczywiście ocenę, z doświadczeniem adekwatnym do wymagań i nikt pracy nie dostał. Nawet ja. Co mnie zaskoczyło bo w żaden sposób nie odbiegałem od oczekiwań. Co mamy dzisiaj? Wrzesień, a oni od początku roku szukają i szukają.. Po tym wszystkim to nawet nie wiem kogo konkretnie skoro bez wyników.
Szanowny Adam's: obniżcie pułap ambicjonalny z waszej strony, wyciągnijcie sobie kołek, podejdzie do tematu zatrudnień profesjonalnie, a nie abstrakcyjnie nieadekwatny do stanowiska, a jeżeli nie to zakasać rękawy i samemu robić za specjalistę ds. obsługi klienta i ogłoszeniami o to stanowisko się nie ośmieszać.
zdjecie uzytkownika
rgt - 2015-09-30 13:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@interesujący się ale przecież bardzo często tak jest, na pierwszym spotkaniu o pracę, obie strony są raczej zestresowane i dlatego jest napięta atmosfera, trudno by było żeby z osobą którą się widzi pierwszy raz rozmawiać jak z najlepszym kumplem/ kumpelą, dopiero po jakimś czasie strony się poznają..
zdjecie uzytkownika
Interesujący się - 2015-10-01 17:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@rgt..a jak odpowiesz na całość mojego komentarza?? bo to co napisałaś/eś jest oczywiste
zdjecie uzytkownika
jo - 2015-10-17 21:49:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
LIPA
zdjecie uzytkownika
Nurek - 2015-10-30 22:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według mnie to stereotypy w jakimś stopniu kreują wasze negatywne komentarze. Ja firmy nie znam więc jej nie oceniam, ale wydaje mi się, że w dzisiejszych czasach ludzie z góry nastawiają się na firmę. Rodzinna? Aaa, to na pewno będzie źle, trzeba ponarzekać. Nie rozumiem takiego podejścia kompletnie.
zdjecie uzytkownika
inx - 2015-10-31 18:15:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Nurek jeśli nie pracowałeś/aś to się nie wypowiadaj.
Kolejny dupowłaz z firmy próbuje zatuszować prawdę... , a może właściciel ha ha
Niedługo sami właściciele będą przy taśmie napierdal.c .
zdjecie uzytkownika
zizi - 2015-11-17 18:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wieczna rekrutacja- ciekawe dlaczego - pewnie jest tak fajnie że nikt nie chce pracować, a jak już zacznie to ucieka - cwaniaczki z wioski.



zdjecie uzytkownika
arczi - 2015-11-17 18:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@inx, szkoda ze wszyscy mądrzy zazyczaj tacy jak ty i inni zbieraja sie na forum i nic innego nie robia tylko obsmarowywują firmę w ktorej pracują na lewo i prawo, plotuja za plecami, obrazaja ludzi, powiedz mi czy jestes w stanie pojs do szefa i powiedziec mu wszystko prosto w twarz czy tylko taki hojrak jestes anonimowo?
zdjecie uzytkownika
xxl - 2015-11-18 17:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepsza najgorsza prawda, niż najsłodsze kłamstwo
zdjecie uzytkownika
mis - 2015-11-19 21:27:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie arczi nie sa w stanie, ale nie ma co sie tym sugerowac i mimo wszystko aplikwoac a wlansie poszukuja osob do sprzatania
zdjecie uzytkownika
john - 2015-11-25 17:52:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pewnie negatywne opinie wyrażają same władze o swojej firmie, żeby mieć mniej CV do przeglądania ?
a że rekrutacja trwa ciągle, to ma to głęboki sens - prawda.
Chyba złożę CV.......
zdjecie uzytkownika
CHiChi - 2015-11-25 20:53:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak chcesz to aplikuj :) szukają pracownika fizycznego izolacji przemysłowej i potrzebują od zaraz :) w bełchatowie oczywiście :)
zdjecie uzytkownika
john - 2015-11-26 18:19:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [CHiChi - 2015-11-25 20:53:37]:
Dziekuje za pozwolenie.
zdjecie uzytkownika
Oneks - 2015-11-27 23:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ogłoszeniu jest adnotacja, że pilne, więc jeśli tak bardzo kogoś potrzebują na już, to zwiększają się szanse na zatrudnienie.
zdjecie uzytkownika
york - 2015-11-28 18:56:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taaaa, i szukają od roku np. specjalisty do obsługi klienta ??????????
Praca tam to na 100% porażka.
Szkoda marnować czas.
zdjecie uzytkownika
jan bochenek - 2015-11-30 14:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@oneks no skoro pilnie to im się pali pewnie więc ciekawe czy można negocjować warunki. natomiast wiadomo że ilzoLACJE blacharskie to nie dla wszystkich temat
zdjecie uzytkownika
cao - 2015-12-01 15:41:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeden powazny problem jest w tej firmie. Nie docenia sie pracownikow z dlugim stazem, ktorzy sa dobrzy w tym co robia- takze finansowo. Pracodawca nie motywuje do pracy w zaden sposob, ludzie czuja sie niedocenieni a to zle wplywa na atmosfere i jakosc pracy. Wielka szkoda bo praca nie jest zła.
zdjecie uzytkownika
vbn - 2015-12-05 22:38:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byl czas ze tylko sprawy pogrzebowe fabryka zalatwiala ,uczucia raczej mieszane ,troche z błotem ta fabryka zmieszac potrafi
zdjecie uzytkownika
arczi - 2015-12-10 17:36:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem jak sie odniesc do powyzszych opinii tym bardziej z nie ma w nic nich konkretnego tylko ciagle oskarzezia, zatsnawiam sie jakie w firmie jest najlepiej oplacane stanowisko dla pracownika
zdjecie uzytkownika
mix - 2016-01-21 18:51:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [arczi - 2015-12-10 17:36:46]:
A nie jest to twoje stanowisko? - pewnie masz 70% premii, a pozostali 80% w wypłacie , dlatego warto walczyć o firmę.
zdjecie uzytkownika
zumber - 2016-01-21 19:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Oneks, tez widziałem to ogłoszenie, jest nadal aktualne i nadal pilne. Całe ogłoszenie to w sumie jedno zdanie - Dam pracę dorywczą w izolacji przemysłowej w Bełchatowie. Ciekawe, czy sa tu umowy o prace.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Firma ADAM’S!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma ADAM’S

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert