brak logo

Firma ADAM’S

Baranowo

Opinie o Firma ADAM’S

a!!! 2014-11-04 16:11:22
11 listopada do pracy.
łupłup 2014-11-28 12:45:25
i jak było 11 listopada w pracy ;) ? szukam pracy a na stronce internetowej firmy niestety zandych informacji o karierze, albo ja nie potrafie tego znalezc powiecie mi czy moze jest wolne jakies miesjce na mal owymagajacym stanowisku. byloby milo dowiedziec sie tego a nie robic z siebie glupka i dzwonic tam
Jun 2015-02-03 03:01:30
Wiadomo, że dzisiaj bardzo dużą uwagę przy podejmowaniu współpracy z daną firmą przykłada się do ekologicznych zachowań, odpowiednich procesów technologicznych etc. Nie trzeba chyba nikogo specjalnie przekonywać, że Adam's te wszystkie kryteria spełnia, sprawy pracownicze i socjalne to inna śpiewka, ale chyba też nie jest najgorzej.
elektromechanik 2015-04-05 21:44:31
Od kilku miesiecy pojawia sie regularnie ogloszenie Elektryk Mechanik ???
O co chodzi w tej firmie ??? Marna kasa i ludzie odchodza ???

carton network 2015-05-03 18:31:19
Własciciel tworzy atmosfere zakladu pracy chronionej ale to wszystko fikcja,w sytuacij gdzie osoby z orzeczenie o niepelnosprawnosci musza gorzej sie narobic od kolegow i kolezanek uwazanych za zdrowych,kasa tez slaba zlosliwa atmosfera w firmie.nie polecam
Bolek 2015-05-17 08:59:27
Facet by sie wstydził, a jakiej agresij wlasciciel uzywa w stosunku do osób z orzeczeniem o niepelnosprawnosci, do tylu naduzyc dochodzi w tej firmie ze tylko na faceta kontrole wyslac,a te brudy skazone to sie wali w te trawy zaraz za zakladem pracy , to sciema z ta ekologia wszystko gnije w trawie za FIRMA
Edi 2015-05-23 19:43:01
Dobra praca dla ludzi z mocnymi nerwami,narobisz sie a nie zarobisz ciagly halas krzyki ai o wypadek nie trudno tam,miec przejechane palce,lub poprostu sie skaleczyc albo zlamac noge,kierownicy sami tylko kawe pic sie nauczyli a udaja jakby sie znali na wszystkim ,slaba organizacja.nie polecam
1
szewa 2015-06-07 21:31:21
Brak organizacji. Nie szanują pracowników.Trzeba mieć mocne nerwy(praca z debilami)
















8
Maradona 2015-06-10 20:47:23
Praca w adamsie z przyjemnosciami sie nie kojarzy,pyl papierniczy bez przerwy podraznia blony sluzowe gardla nosa itp... sprawy,jezeli ktos z glodu nie przymiera to lepiej w adamsie niech szczescia nie szuka,zreszta co niektorzy kilka.tygodni pracuja i odchodza beznadzieja,nie polecam.
Pigwa 2015-06-17 10:18:51
Tylko kierownictwo ma przywileje bez przerwy tylko jedza ciasto i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabiaja,szary pracownik to tylko wol do roboty byl czas ze nawet woda mineralna sie nie nalezala zwyklemu pracownikowi,cwaniaczki z pegeru z tych kierownikow fabryki szkoda zycie marnowac, w adamsie.
Domel 2015-06-27 19:45:35
To jest taka praca dla tych biednych chlopczykow ,z tych wiosek gdzies z bliskiej okolicy baranowa,ale wystarczy prace podjac w innej firmie ,blizej Poznania jest lepsza kasa i atmosfera lepsza ,wiem cos na ten temat bo przeszlem do innej firmy
i juz inna kasa i atmosfera zdrowsza. Pozdrawiam
3
kryśka 2015-07-03 12:11:07
widzę @Domel że wiesz dobrze gdzie i ile się zarabia. więc może napisz jak w Adamie będzie w Bełchatowie finansowo bo się tam zamierzam wybrać na pracownika fizycznego do izolacji przemysłowych. proszę odpisz mi jak najbszyciej bo nie wiem czy wysłać cv a w ofercie pracy napisali że trzeba szybko bo PILNE
kogut 2015-07-12 19:40:17
Wlasciciel to taki rozpieszczony facet,ale w gruncie rzeczy to zwykly lajk,wcale nie jest tak pieknie jak sie pisze na stronie internetowej,tam pelno takich inteligentow specialnej troski ktorzy cale lata udaja doswiadczonych fachowcow,mozna sie posmiac z tej firmy.
1
www 2015-07-27 08:46:14
Nie polecam.
1
jojo 2015-07-28 20:10:03
bo co?
radek 2015-08-31 01:55:02
Dla zainteresowanych moge tylko tyle powiedzieć, że jest praca w Bełchatowie jako Pracownik fizyczny oczywiście w branzy izolacja przemysłowa, tylko, że nie ma niczego konkretneog podanego w firmie niestety ani wymagań ani obowiązków nawet wynagrodzenia czy godzin pracy, domyslam się tylko, ze są zmiany...
Interesujący się 2015-09-16 21:44:33
Byłem kiedyś na spotkaniu o pracę na stanowisko Specjalisty ds. obsługi klienta. W ogłoszeniu wymagania nie wielkie ale..no właśnie. Na spotkaniu miło jednak sztywno. Pierwsze spotkanie jest zapoznawcze, obustronne. Drugie-to sprawdzian wiedzy z Microsoft office oraz kilkaset pytań psychologicznych w formie testu. No tu śmiech na sali. Prawie jak do policji czy do straży więziennej albo na dyrektora firmy złotniczej. Było wielu świetnych kandydatów, na moją oczywiście ocenę, z doświadczeniem adekwatnym do wymagań i nikt pracy nie dostał. Nawet ja. Co mnie zaskoczyło bo w żaden sposób nie odbiegałem od oczekiwań. Co mamy dzisiaj? Wrzesień, a oni od początku roku szukają i szukają.. Po tym wszystkim to nawet nie wiem kogo konkretnie skoro bez wyników.
Szanowny Adam's: obniżcie pułap ambicjonalny z waszej strony, wyciągnijcie sobie kołek, podejdzie do tematu zatrudnień profesjonalnie, a nie abstrakcyjnie nieadekwatny do stanowiska, a jeżeli nie to zakasać rękawy i samemu robić za specjalistę ds. obsługi klienta i ogłoszeniami o to stanowisko się nie ośmieszać.
1
rgt 2015-09-30 13:45:18
@interesujący się ale przecież bardzo często tak jest, na pierwszym spotkaniu o pracę, obie strony są raczej zestresowane i dlatego jest napięta atmosfera, trudno by było żeby z osobą którą się widzi pierwszy raz rozmawiać jak z najlepszym kumplem/ kumpelą, dopiero po jakimś czasie strony się poznają..
Interesujący się 2015-10-01 17:48:27
@rgt..a jak odpowiesz na całość mojego komentarza?? bo to co napisałaś/eś jest oczywiste
jo 2015-10-17 21:49:38
LIPA
2
Nurek 2015-10-30 22:32:12
Według mnie to stereotypy w jakimś stopniu kreują wasze negatywne komentarze. Ja firmy nie znam więc jej nie oceniam, ale wydaje mi się, że w dzisiejszych czasach ludzie z góry nastawiają się na firmę. Rodzinna? Aaa, to na pewno będzie źle, trzeba ponarzekać. Nie rozumiem takiego podejścia kompletnie.
inx 2015-10-31 18:15:15
do Nurek jeśli nie pracowałeś/aś to się nie wypowiadaj.
Kolejny dupowłaz z firmy próbuje zatuszować prawdę... , a może właściciel ha ha
Niedługo sami właściciele będą przy taśmie napierdal.c .
zizi 2015-11-17 18:05:22
Wieczna rekrutacja- ciekawe dlaczego - pewnie jest tak fajnie że nikt nie chce pracować, a jak już zacznie to ucieka - cwaniaczki z wioski.



arczi 2015-11-17 18:15:14
@inx, szkoda ze wszyscy mądrzy zazyczaj tacy jak ty i inni zbieraja sie na forum i nic innego nie robia tylko obsmarowywują firmę w ktorej pracują na lewo i prawo, plotuja za plecami, obrazaja ludzi, powiedz mi czy jestes w stanie pojs do szefa i powiedziec mu wszystko prosto w twarz czy tylko taki hojrak jestes anonimowo?
xxl 2015-11-18 17:51:59
Lepsza najgorsza prawda, niż najsłodsze kłamstwo
mis 2015-11-19 21:27:43
pewnie arczi nie sa w stanie, ale nie ma co sie tym sugerowac i mimo wszystko aplikwoac a wlansie poszukuja osob do sprzatania
john 2015-11-25 17:52:30
Pewnie negatywne opinie wyrażają same władze o swojej firmie, żeby mieć mniej CV do przeglądania ?
a że rekrutacja trwa ciągle, to ma to głęboki sens - prawda.
Chyba złożę CV.......
1
CHiChi 2015-11-25 20:53:37
jak chcesz to aplikuj :) szukają pracownika fizycznego izolacji przemysłowej i potrzebują od zaraz :) w bełchatowie oczywiście :)
john 2015-11-26 18:19:22
Dziekuje za pozwolenie.
Oneks 2015-11-27 23:55:58
W ogłoszeniu jest adnotacja, że pilne, więc jeśli tak bardzo kogoś potrzebują na już, to zwiększają się szanse na zatrudnienie.
york 2015-11-28 18:56:27
taaaa, i szukają od roku np. specjalisty do obsługi klienta ??????????
Praca tam to na 100% porażka.
Szkoda marnować czas.
1
jan bochenek 2015-11-30 14:30:15
@oneks no skoro pilnie to im się pali pewnie więc ciekawe czy można negocjować warunki. natomiast wiadomo że ilzoLACJE blacharskie to nie dla wszystkich temat
cao 2015-12-01 15:41:23
Jeden powazny problem jest w tej firmie. Nie docenia sie pracownikow z dlugim stazem, ktorzy sa dobrzy w tym co robia- takze finansowo. Pracodawca nie motywuje do pracy w zaden sposob, ludzie czuja sie niedocenieni a to zle wplywa na atmosfere i jakosc pracy. Wielka szkoda bo praca nie jest zła.
1
vbn 2015-12-05 22:38:12
Byl czas ze tylko sprawy pogrzebowe fabryka zalatwiala ,uczucia raczej mieszane ,troche z błotem ta fabryka zmieszac potrafi
arczi 2015-12-10 17:36:46
nie wiem jak sie odniesc do powyzszych opinii tym bardziej z nie ma w nic nich konkretnego tylko ciagle oskarzezia, zatsnawiam sie jakie w firmie jest najlepiej oplacane stanowisko dla pracownika
mix 2016-01-21 18:51:33
A nie jest to twoje stanowisko? - pewnie masz 70% premii, a pozostali 80% w wypłacie , dlatego warto walczyć o firmę.
zumber 2016-01-21 19:06:10
@Oneks, tez widziałem to ogłoszenie, jest nadal aktualne i nadal pilne. Całe ogłoszenie to w sumie jedno zdanie - Dam pracę dorywczą w izolacji przemysłowej w Bełchatowie. Ciekawe, czy sa tu umowy o prace.
johny 2016-03-13 15:48:06
show must go on - tylko jak długo ???
mis 2016-03-15 21:58:05
firma Adam dała ogłoszenie o pracy dorywczej w izolacji przemysłowej w Bełchatowie ,dla pracownika fizycznego do izolacji przemyslowej - izolacje blacharskie, ile mozna zarobic, wiecie moze.
rgt 2016-03-18 14:38:52
@mis nie wiem czy ta oferta jest jeszcze akutlana ponieaz byla ona z cczerwca 2012 roku chociaz to dizwne bo napisali ze to pilne wiec trzeba sprawdzic
ualal 2016-03-20 20:30:13
Pracownik fizyczny jest teraz u nich poszukiwany na izolacje przemysłową i wydaje mi się, że jest to jeden z lepszych działów, wiec warto o tym pomyśleć.
babcia 2016-03-22 21:03:06
to na pewno nieaktualne @ualal :) zobacz na datę ogłoszenia - czerwiec 2014, do tego było PILNE, więc znaleźli kogoś i zapomnieli usunąć ogłoszenie ze strony
wnuczka 2016-04-09 22:24:06
Nikt nie jest na tyle dobry, żeby pracować w tej firmie. ( oczywiście oprócz właściciela - on jest najlepszy).
Ha ha ha - co do tego drugiego to oczywiście był żart.
Poprzewracało im się w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e - chyba dawno kontroli UKS i PIP nie było u nich.
HR to podstawa - prawda właścicielu.
Kszo 2016-04-21 21:11:44
No pewnie jest nieaktualne, fakt @babcia, ale patrząc na tą ofertę na pracownika fizycznego ilozlacji przemysłowej można wywnioskować, że nie trzeba mieć żadnego doświadczenia i zatrudniają niemal każdego, bo o wykształceniu też nie wspomnieli. Ciekawe jaka jest umowa w takim razie.
misia 2016-04-28 10:55:43
Aplikujcie do pracy w tej firmie, a po 3 miesiącach i tak zrezygnujecie, albo Was sami wyrzucą. Taka to dobra i mądra firma.
Gratuluję trafnego wyboru !
monko 2016-05-21 19:56:49
misia, powiedz mi czy ty teraz aplikowałeś ? Jakie warunki dają na start?
tekturowy lamus 2016-06-02 20:06:34
Informatyka szukają co 3 miesiące od roku, pracowników produkcji cały czas podobnie jak specjalistę do obsługi klienta - tak jest fajnie.

Arek 2016-06-29 12:58:39
Byłem elektromechanikiem ponad rok w firmie Adams. Praca przeznaczona dla ludzi którzy chcą pracować. Jeśli myślisz że przyjdziesz do pracy i 8 godzin przesiedzisz i wrócisz do domu to nie aplikuj nawet. Atmosfera w pracy super ( jest tam parę osób na produkcji którzy do normalnych nie należą ) ale dział utrzymania ruchu składa się naprawdę ze spoko ludzi. Naprawdę dużo można się na uczyć. A co do właściciela Pana Adama to typowy kapitalista. W jajo nie da się zrobić przez co firma się rozwija. Dla mnie naprawdę fajna firma
szewa 2016-07-16 23:11:40
Widać za krótko pracowałeś by przejrzeć na oczy. UR rzeczywiście spoko reszta to porażka. Widać punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Słaba atmosfera w firmie(oprócz UR) spowodowana jest podejściem szefa który nie szanuje pracowników i nie liczy się z ich zdaniem co powoduje iż najlepsi pracownicy(szczególnie operatorzy maszyn) odchodzą kiedy nadarzy się pierwsza lepsza okazja. A najbardziej przesrane to mają chyba magazynierzy. Podstawowy problem firmy to brak miejsca(zbyt mała hala) przez co w firmie panuje ciągły syf. Pozdrawiam.
Henryk 2016-08-09 17:14:31
Zabierają całą premię za l4. Parodia.
Zostaw swoją opinię o Firma ADAM’S - Baranowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma ADAM’S