Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o Contact Direct

Pracowałeś w firmie Contact Direct i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
;( - 2013-11-12 10:32:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wyga:-) - 2013-11-11 20:51:56]:
Każdy kto zostaje zwolniony jest uwolniony z obowiązku posługiwania się językiem bredni i fałszu. Wiem, że osoby zwolnione w żadnym razie z tego powodu nie cierpią :) pozostaje mieć nadzieję, że coś się zmieni i zostające tam osoby będą traktowane z szacunkiem czego Wam życzę. Musi coś drgnąć, bo tak dłużej tam być nie może. pozdrawiam wytrwałych.
zdjecie uzytkownika
anonimka@ - 2013-11-15 20:59:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [;( - 2013-11-12 10:32:36]:
Masz całkowitą rację.Osoby które zostały zwolnione (bynajmniej ja)nie żałują!
Teraz jak słysz co się dzieje tam w CD to szkoda mi tych osób które jeszcze tam pracują ale z drugiej strony ich rozumiem bo czasami każdy grosz się liczy!
Jednak w takim stresie nie da się pracować na dłuższą metę!
Za tych którzy zostali trzymam kciuki i życzę powodzenia!!!
POZDRAWIAM.
zdjecie uzytkownika
kombinatorka - 2013-11-23 20:54:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam te komentarze juz jakis czas, ale w koncu pomyslalam ze po zwolnieniu stamtad napiszę kilka słow :)Wszystko to co piszecie to jak najbardziej, najszczersza prawda.Ale co z tego skoro i tak nic sie nie zmienia !? (usunięte przez administratora) .. Ciekawe co dalej bedzie z CD, najbieraja nowych, chetnych i NIESWIADOMYCH do pracy. Zycze tym co pozostali wytrwalosci ! trzymajcie sie tam. Pozdro wyga ;))
zdjecie uzytkownika
iks - 2013-11-28 09:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Będąc jeszcze w ogólniaku, nauczyciele tłukli nam do głowy, że szkoła średnia, jest przede wszystkim po to, by nauczyć nas samodzielnego myślenia. Zastanawiam się teraz, po co przy rekrutacji wymagają wykształcenia minimum, średniego, skoro poprzez narzucanie nam z góry technik sprzedaży i mydlenie oczu coraz to bardziej "wyszukanymi" warunkami premiowania, próbują zrobić z nas jakieś (usunięte przez administratora)kukiełki. Bezwolne marionetki, gdzie ta wiedźma z peugeot'a pociąga sznureczkami przy pomocy swoich piesków - liderów, zasłaniając się tym, że to niby "odgórnie, z t-mobile..." Kadra kierownicza (niby korporacyjna inteligencja) nie potrafi zrozumieć jednej, oczywistej rzeczy: bez nas - konsultantów - ta firma nie miałaby prawa bytu...
zdjecie uzytkownika
hmmm - 2013-11-28 20:14:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie ci konsultanci to inni
to motto tej ,,firmy,,
z inteligencją kadry nie przesadzajmy:)
pozostawia wiele do życzenia, pod względem traktowania ludzi, słownictwa, nie wspominając o zapłacie :)
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-12-16 14:20:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w tej firmie to tragedia...ludzi traktują jak bydło, wypłata też tragiczna i do tego ciągle trzeba ściemniać tym biednym ludziom...cieszę się że już tam nie pracuje...zyczę wytrwałości i pozdrawiam:)
zdjecie uzytkownika
:) - 2013-12-16 21:42:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jeszcze 4 dniówki i finałłłłłłłłłł ;)
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2013-12-30 11:58:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a skąd takie informacje?
zdjecie uzytkownika
aaaaaa - 2013-12-31 14:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najwyraźniej taka informacja do wszystkich nie dotarła.
zdjecie uzytkownika
yyy - 2014-01-01 14:37:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe kiedy dotrze...
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-01-03 01:16:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dotrze, jak tylko poczta zacznie śmigać starannie na maxa, wszyscy dowiemy się wszystkiego w liście :)
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-01-03 17:43:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-01-03 01:16:45]:
to w końcu ogłosili upadłość czy nie? ktoś wie?
zdjecie uzytkownika
anonimowa - 2014-01-07 19:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogłosili, nie mam co do zupy włoszyć!!!
zdjecie uzytkownika
anonimus - 2014-01-07 20:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nareszcie, ciekawe co zrobią Ci co tam swoją przyszłość widzieli:) A takie kariery się robiły jaka szkoda :)
zdjecie uzytkownika
Amy - 2014-01-07 21:21:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonimus - 2014-01-07 20:21:33]:
wszyscy pracowali tam bo musieli, a nie dla przyjemności, karierę to można zrobić na wybiegu na przykład :-))))
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-01-08 01:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Kariery" hahah,(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
aaaaaaaaa - 2014-01-08 10:10:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NO widzę że Nysa już wie. Pozdrawiam i dzięki za współpracę :D
zdjecie uzytkownika
Aga - 2014-01-08 17:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
No i przyszło się pożegnać. Miłe w tej pracy było to, że poznałam fajnych ludzi.
zdjecie uzytkownika
cd - 2014-02-13 21:15:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zagladaty ktos?
bedzie nowe cd?
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-02-28 19:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś już dostał odprawę? Jeśli tak,to w jakim banku masz konto?
zdjecie uzytkownika
AnnaXXX - 2014-03-05 18:12:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słyszałam, że podobno była dyrekcja CD ma zamiar otworzyć nowe CallCenter pod nowa nazwą. Ktoś coś wie, coś słyszał?
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-03-06 21:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no raczej :)
oni nie tak chętni, żeby ze sceny zejść :)
jeszcze trochę dusz do wyduszenia zostało :)
zdjecie uzytkownika
Tomasz Michalski - 2014-03-18 18:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie,

Pracowałem w Contact direct początkiem 2012 roku, przez miesiąc i im podziękowałem. Kończąc pracę nie wiedziałem żeby zabrać zaświadczenie o zakończeniu umowy. Mam teraz duży problem w urzędzie pracy i mam do was wszystkich ogromną prośbę, a mianowicie. Szukałem ich siedziby we Wrocławiu, pozamykane, pisałem i dzwoniłem ale nie mogłem się skontaktować. Czy ktoś wie gdzie jeszcze można zapukać ?
zdjecie uzytkownika
MagdaK - 2014-03-19 15:54:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie nie Ty jeden masz problem, aby się z nimi skontaktować. Jeśli to była umowa o pracę w co wątpię to mieli obowiązek dostarczyć Ci świadectwo pracy. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-03-19 20:25:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka,że bez względu na jaką umowę się było zatrudnionym CD miało obowiązek osobom zatrudnionym na UMOWĘ o pracę wystawić świadectwo pracy a zatrudnionym na Umowę zlecenie wystawić zaświadczenie o takowym zatrudnieniu i WAŻNE na zaświadczeniu musi być adnotacja czy były pobierane składki na ubezpieczenie społeczne.Od osób które były w CD zatrudnione prędzej czy później o taki papierek ktoś się upomni.Podaję adres tej firmy CONTACT DIRECT (usunięte przez administratora) WROCŁAW może skontaktuj się pisemnie listem poleconym.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
28 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Contact Direct
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x